Digidexo.com

gratis tannlege arbeidsledige

Hvordan få en gratis tannlege

Hvordan få en gratis tannlege


Finne tannpleie kan være frustrerende når du er arbeidsledig eller på begrensede midler. Men det er mulig å finne en tannlege som vil tilby gratis eller billig tannbehandling. Noen tannleger tilbyr sine tjenester gratis som en del av en nasjonal frivillig nettverk; andre gir tjenester gjennom lokale klinikker eller offentlige programmer. Noen programmer lar deg spesifisere tannlegen du ønsker å se om du trenger oppfølging omsorg. Andre gir tjenester fra fagfolk på en roterende basis. Men uansett, er alt det vil koste en liten bit av forskning på forhånd.

Bruksanvisning

Finne en gratis tannlege

•  Ta kontakt med din byens lokale myndigheters helseavdeling. I mange byer vil dette være det fylket helseavdelingen kontor. Forhøre seg om det er en statlig støttet tannklinikk eller program i ditt område. I så fall spør hvordan tjenestene er satt opp: Har du behov for en avtale, eller er de først til mølla-betjene? Finn ut hva som er nødvendig for å kvalifisere seg til å se en tannlege under programmet.

Kontakt United Way kapittel i ditt område. United Way gir noen ganger gratis eller subsidiert tannbehandling. United Way også kanskje vet om andre gratis tannleger i ditt område, så sørg for å spørre.

Ta kontakt med universitet eller høyskole i ditt område og spør om det er en tannlege skolen. I så fall vil det sannsynligvis ha en klinikk med gratis eller rimelige tjenester. Disse klinikker er vanligvis bemannet av studenter som er overvåket av credentialed tannleger, og din omsorg kan gis på rotasjonsbasis. Noen dental skolen programmer gir ulike timer for ulike tjenester, for eksempel legevakt, sjekk ups, etc. Pass på å angi hva slags omsorg du trenger og be om informasjon for den aktuelle tjenesten.

Kontakt den amerikanske Health and Human Resources 'Health Resources og Services Administration (HRSA) enten på Internett eller via telefon. Be om en liste over gratis tannleger i ditt område. De fleste fylker har en klinikk som tilbyr rimelige tannhelsetjenester, selv om de fleste kostnad på en glideskala. Om det er mulig å kvalifisere for gratis omsorg spør, og forklare din situasjon.

Kontakt odontologiske fra hjertet og spør når neste gratis tann dag vil finne sted i ditt område. Dette er et nettverk av tannleger som frivillig sine tjenester for dem som ikke har råd til å betale. Siden nettverket er ikke tilgjengelig i alle områder, kanskje en tur til en nærliggende by være nødvendig. Likevel, dette er en fin måte å etablere rapport med en privat tannlege som kan følge din fremgang.

6. Sjekk ut Freemedicalcamps nettside, en annen privat kilde for tannpleie som er bemannet av lokale eller regionale tannleger. Nettstedet lister regjeringen og private tannhelsetjenester, inkludert mobile klinikker som er tilgjengelige i ditt område.

Kontakt veldedige organisasjoner som tilbyr sosiale tjenester i ditt område. Noen mulige kilder inkluderer kirker og religiøse filantropiske organisasjoner som er involvert i medisinsk behandling. Tannhelsetjenesten er kanskje ikke tilgjengelig på en jevnlig basis, men. Sørg for å finne ut hvor ofte tannlegen ser pasienter, enten du vil se den samme tannlegen på retur, og hva som kreves for å kvalifisere for tjenesten.

Hint

 • Sørg for å ta din finansiell informasjon, som for eksempel lønn stubber, arbeidsledighet sjekk stubber og / eller skatteopplysninger med til timen. Mange gratis eller rimelige tjenester fungerer på en glidende skala basert på din inntekt.
 • Ta dine dental poster (hvis tilgjengelig) med deg for det første besøket. De kan bidra til å få fart på din evne til å se en tannlege.
 • Ikke vær redd for å sjekke med venner eller lokale familiemedlemmer for forslag til gode, gratis eller rimelige tannleger.
 • Hvis du ikke er i stand til å finne en liste over en høyskole dental program i ditt område, kan du spørre en lokal tannlege for nummeret.
 • Vær rask når du slår opp til timen, og være forberedt på å vente. Gratis klinikker har ofte mange kunder.
 • De fleste gratis klinikker er avhengig av donasjoner. Ikke bli overrasket om tannlegen eller klinikk oppfordrer til en nominell donasjon for tjenesten. I mange tilfeller er det det som holder programmet gående.

Hvordan finne gratis Dental Care for voksne i Tennessee

Hvordan finne gratis Dental Care for voksne i Tennessee


Du har sikkert allerede oppdaget at det å finne kvalitet tannpleie kan være vanskelig, spesielt når du har en lav eller ikke-eksisterende budsjett. Heldigvis, Tennessee tilbyr flere gratis tannpleie programmer og klinikker over hele staten. Selv om det kan koste deg litt tid til å ta kontakt med ulike organisasjoner, komplette programmer for gratis omsorg og reise til området, vil du spare hundrevis eller tusenvis av dollar ved å motta gratis tannpleie.

Bruksanvisning

•  Kontakt din Tennessee fylkets helseavdeling. Tennessee tilbyr tannklinikker for underprivilegerte pasienter i 53 fylker og fem byområder; det tilbyr også en mobil tjeneste for under-servert områder. Gå til health.state.tn.us å se et kart med fylkene som har tannklinikker i fylket helseavdelingen. Merk at denne listen er uttømmende med lavpris tannklinikker, barnas initiativer og gratis tannklinikker. Skriv ned telefonnummeret til fylket helseavdelingen nærmest deg. Ringe og spørre om gratis tannhelsetjeneste for voksne som noen fylker ikke vil ha gratis tannlege klinikker eller bare vil operere på barn.

Bruk en online klinikk database som freedentalcare.us eller freemedicalcamps.com å finne private eller ideelle gratis tannklinikker. Plukk ditt fylke eller by i Tennessee. Sjekk som en liste over tilgjengelige gratis klinikker i ditt område stiller opp. Klikk på hver potensielle klinikk for kontaktinformasjon og informasjon knyttet til hvilke typer tjenester som tilbys på det aktuelle tannklinikk.

Ta kontakt med Dental Hygiene Klinikken ved Tennessee State University.This klinikken vil noen ganger være vert gratis behandlingsdager for voksne pasienter uten forsikring der de gir gratis filmvisninger og rengjorde.

Besøk Dental Angel Fund Foundation hjemmeside. Denne organisasjonen gir gratis tannbehandling til pasienter som opplever smerte eller truende infeksjoner. Møt kvalifikasjonskrav som inkluderer faller under 185 prosent av de nasjonale retningslinjene fattigdom inntekt er usikret og har en diagnose som krever en tanntrekking. Klikk på "Application" på nettstedet. Last ned, skriv ut og komplette programmet. Send til adressen.

Kontakt Ronald McDonald House Foundation. Spørre om CareMobile og når det vil være i Tennessee og i hvilke steder vil det reise. Dette velutstyrte mobile dental enhet tilbyr en rekke tjenester, inkludert forebyggende og restorative tannpleie, eksamener, tannpuss og røntgen. Voksne bare i alderen 18-21 er berettiget til å motta tjenester.

Tips og advarsler

 • Utvid søket for lavpris eller glir gebyr skala tannpleie for enda flere alternativer. Kun et begrenset antall gratis klinikker eksisterer, men du kan finne dusinvis av klinikker som tilbyr reduserte kostnader tannpleie i stedet.
 • Ikke forvent å få behandling umiddelbart. Mange av de frie klinikker har avtaler som er planlagt uker i forveien så ringe og planlegge en avtale umiddelbart når du vet at du vil trenge tannpleie. Ellers finner en organisasjon som vil fullføre legevakt.

Hvordan kvalifisere for gratis tannbehandling

Hvordan kvalifisere for gratis tannbehandling


Alle ønsker å ha sunne tenner og tannkjøtt, men ofte får den nødvendige tannpleie er en utfordring på grunn av kostnadene. Mange har behov for å oppsøke gratis tannlege behandlinger fordi de ikke har dental forsikring, er deres dental forsikring dekker ikke prosedyren de trenger eller deres inntekt lav. Med noen undersøkelser, er det mulig å finne steder som tilbyr gratis tannbehandling. Det er flere trinn for å følge for å kvalifisere for behandlinger.

Bruksanvisning

•  Spør din nåværende tannlege kontorpersonell om de gir gratis tannbehandling eller finansiering fra andre kilder for behandlinger. Ring eller send eventuelle andre lokale tannleger som kan gi gratis eller redusert pris omsorg.

Ring eller e-post ditt fylke eller stat sosialhjelp avdelingen. Be om en liste over tannklinikker som arbeider med pasienter som trenger økonomisk hjelp for deres omsorg. Ofte er dette samfunnet helsesentre og klinikker. Spør om din lokale området har noen programmer som hjelper betale for utgifter til tannbehandling. Også spørre om det er lokale tannklinikker, for eksempel privat praksis, som gir gratis tjenester.

Bestem hvilken klinikk du vil arbeide med å motta tannbehandling. Klinikken vil kreve at du kvalifiserer for gratis tannpleie ved å gi informasjon om din situasjon.

Be klinikken eller tannlegekontor hva slags informasjon du trenger for å gi for å kvalifiseres for gratis tannpleie. Ofte denne informasjonen vil inkludere din selvangivelse dokumentene for det siste året, samt lønn stubber for din jobb eller andre inntekter informasjon hvis du er selvstendig næringsdrivende. Du må bevise at inntekten er under et visst beløp, og at du derfor kvalifisere for gratis omsorg. Du vil sannsynligvis trenger å fylle ut en søknad for å få gratistjenester som vil du sannsynligvis trenger for å gi informasjon om dine ansettelsesstatus, inntekt og boutgifter.

tak i informasjonen at klinikken har bedt om, fyller ut alle nødvendige programmer og sende all utfylte opplysningene til tannklinikken.

Vent til du får et svar fra klinikken som vil fortelle deg om du kvalifiserer for gratis tannpleie. Gi tilleggsinformasjon som blir forespurt. Følge opp ved å ringe tannklinikken hvis du ikke har fått svar på søknaden din godkjenning innen en rimelig tid.

Hvis du ikke kvalifiserer for gratis tannpleie fra klinikken med hvem du har søkt, oppsøke andre ressurser for gratis omsorg, for eksempel andre tannlegekontorer og klinikker. Hvis det er nødvendig, se inn gratis tannlege-omsorgstjenester i en nærliggende by eller tettsted.

Hint

 • Tenk å få gratis tannpleie til en tannlege skolen eller samfunnet college. Mange dental utdanningsprogram, hvor tannpleiere og tannleger er trening, gi gratis omsorg. Hvis du ikke kvalifiserer for gratis omsorg, kan du kvalifisere for reduserte kostnader omsorg eller en glidende skala avgift alternativet. Sørg for at du spørre om disse.
 • Alltid gi nøyaktig, korrekt og fullstendig informasjon når du søker om gratis tannbehandling. Det kan være alvorlige straffer for å gi falsk informasjon.

Hvordan få gratis Dental Care i Kansas

Hvordan få gratis Dental Care i Kansas


Betale for tannpleie kan være svært vanskelig for noen mennesker. Men uten skikkelig forebyggende tannpleie, mange mennesker finner seg i krisesituasjoner der de må bruke enda mer fordi de er i en god del smerte eller utvikler et alvorlig problem som kan ødelegge strukturen i kjeven sin og omkringliggende bein. Kvalitet tannpleie er spesielt viktig for barn med utviklings tenner. Hvis du ikke har råd til private tannpleie, er det noen måter å finne gratis tannbehandling etter område i delstaten Kansas.

The Kansas City Gratis Health Clinic

The Kansas City Gratis Health Clinic tilbyr gratis tannpleie for over 500 pasienter per år. Det tilbyr omfattende tannpleie, inkludert rengjøringer, rutine eksamener, fyllinger og ekstraksjoner og røntgen for å se etter potensielle problemer. The Kansas City Gratis Health Clinic samarbeider også med Universitetet i Missouri-Kansas City School of Dentistry å gi gratis eller lave kostnader tannpleie til pasienter samtidig bidra til å lære opp nye tannleger under veiledning av erfarne instruktører. Innmelding ganger for å bli en pasient ved Kansas City Gratis Health Clinic varierer gjennom året, men du kan se etter en avtale ved å ringe 816-777-2790.

Gratis Dental Care

Besøk Free Dental Care nettsted for å bruke deres søkbar database med gratis tannlege klinikker for å finne gratis tannpleie i nærheten av hjemmet. Gratis Dental Care er et non-profit selskap som jobber for å holde en up-to-date nasjonal katalog av gratis og rimelige tannklinikker. Mens mange av klinikkene oppført gi helt gratis tannpleie, andre ber om at du betaler det du kan basert på inntekt. Ta kontakt med klinikken du er interessert i å besøke via nettsiden koblingen av Free Dental Care eller ringe dem for mer informasjon om betaling.

Kansas Mission of Mercy

The Kansas Mission of Mercy er en veldedig organisasjon som arbeider året rundt for å organisere store, kortsiktige gratis tannklinikker, behandle tusenvis av mennesker i løpet av få dager hvert år. Sponset av Kansas Dental Charitable Foundation, vil Kansas Mission of Mercy gi grunnleggende tannhelsetjenester uten kostnad for dem kvalifisert. Du kan melde deg på årlig begivenhet via Kansas Mission of Mercy nettside ca seks uker før arrangementet. Datoer og steder endres hvert år.

CHIP

Hvis du har et barn under 19 år, kan de være kvalifisert for Barnas Health Insurance Program, eller CHIP. En del av Medicaid-programmet, er CHIP et føderalt finansiert program implementert av alle stater, inkludert Kansas, designet for å hjelpe barn i lavinntektsfamilier får den forebyggende og beredskapsmessige omsorg de trenger for å holde seg frisk. I motsetning til Medicaid, dekker CHIP all tannpleie, inkludert rutinerengjøringer, helsesjekk og alt arbeid som kanskje må gjøres, selv om det er en eksisterende tilstand. Barnet ditt kan være kvalifisert for CHIP selv om du ikke er kvalifisert for Medicaid. Du kan starte CHIP søknadsprosessen via telefon, faks, e-post eller online via CHIP nettstedet.

Hint

 • Være frivillig. Hvis du setter pris Kansas Missions of Mercy, gi tilbake dem til ved frivillig din tid.
 • Vær forberedt på masse mennesker, selv om tjenestene er gratis de er ikke alltid lett.

Gratis eller lav pris tannbehandling

Personer som ikke har dental forsikring eller ikke har råd til å betale for dekning må se etter andre tilgjengelige behandlingstilbud. De som ikke ønsker å betale høye kostnader for enkelte typer tannbehandling kan være nødvendig å bruke andre alternativer også. Hvis spare penger er en prioritet, kan ulike behandlinger utføres i utlandet ved hjelp av medisinsk dental turisme. Det er også lave kostnader tannpleie alternativer tilgjengelig for personer som ikke kan finne rimelig dekning.

Clinical Trials

Organisasjoner som National Institute of Dental og kraniofaciale Forskning eller NIDCR kan søke etter frivillige som har en bestemt tannlege eller muntlig forutsetning for deltakelse i kliniske studier. Mange kliniske studier er studier som er finansiert av den føderale regjeringen. Dette betyr at deltakerne i disse studiene kan få behandling for gratis eller for minimal kostnad. Informasjon om kliniske studier finner du på deres nettsider (se Ressurser).

Dental Schools

Mange dental skoler underviser fasiliteter, noe som betyr at elevene kan få praktisk erfaring ved å behandle pasienter på en skole klinikk. Dette er en kilde som er tilgjengelig for personer som er ute etter rimelige eller redusert avgift tannpleie. Den utføres av studenter ved disse klinikkene arbeid ar oppsyn av en lisensiert tannlege eller dental professor.

Ideelle organisasjoner

En ideell organisasjon som gir tannbehandling til personer som er under-forsikret eller ikke har dental forsikring er odontologiske fra Heart. Organisasjonen ble grunnlagt i 2001 av en tannlege, Dr. Vincent Monticciolo, som bodde i New Port Richey, Florida. Organisasjonen har donert nesten $ 2.5 millioner av tannpleie til mer enn 10.000 mennesker. Hvert år er det mange tannklinikker og kontorer som gir en dag med gratis tannhelsetjenester på grunn av odontologiske fra Heart. Sin hjemmeside har en liste over steder der gratis tannlege hendelser er tilgjengelige (se Ressurser).

Føderalt finansierte programmer

Den føderale regjeringen finansierer ulike programmer som gir Heathcare. Disse inkluderer dental, gjennom Centers for Medicare og Medicaid Services, eller CMS. Ett program er Medicaid, som er finansiert av den føderale regjeringen og administreres av hver stat. Statene har muligheten til å tilby dental dekning for voksne, men det er nødvendig for personer under 21 år Kvalifikasjon for Medicaid bestemmes av inntektsnivået til en person eller familie.

Medisinsk turisme Dental

Enkeltpersoner som ønsker å spare penger på tannlegekostnader kan finne rimelige alternativer ved å se på ulike Dental Medisinsk turisme planer. Tannbehandling i andre land er ofte billigere enn i USA. Innvandrere fra Mexico som lever i California ofte tilbake til Mexico for behandling fordi kostnadene er billigere. Andre land, som for eksempel de som er Asia, har kostnader som er nesten tre fjerdedeler mindre enn i USA.

Hvordan få gratis Dental Hjelp

Hvordan få gratis Dental Hjelp


Selv tannlege rutinemessig kan være kostbart, og hvis du trenger noe som en rotfylling, kan du se på en masse penger. Ifølge MedicineNet.com, kan en rotfylling i en molar forårsake så mye som $ 800, som i 2010. Mange mennesker ikke har dental forsikring og må betale av egen lomme for tannpleie de trenger. Hvis du trenger hjelp affording tannpleie, kan du kvalifisere for lav pris eller gratis tannlege hjelp.

Bruksanvisning

•  Søk om Medicaid. Medicaid dekker tannbehandling for barn i alle stater, og tannpleie for voksne i noen stater. Mottakere må ha lave inntekter og begrensede ressurser. I noen stater, andre retningslinjer gjelder. Kontakte byrået som administrerer Medicaid i fylket der du bor for mer informasjon om retningslinjer i staten.

Se etter et fellesskap byrå som gir tannbehandling i ditt område på en glidende avgift skala. Disse etatene baserer sine kostnader på inntekten din, så hvis du tjener lite penger, er omsorg vanligvis gratis eller svært rimelig. Du kan finne disse etatene oppført under "tannlege" eller "sosiale tjenester" i din lokale telefonkatalogen, eller du kan ringe din lokale helsestasjon og spør om de kan fortelle deg hva etaten tilbyr denne tjenesten i ditt område. Medisinske klinikker som opererer på en glidende avgift skala kan være i stand til å henvise deg til en tannklinikk som opererer på samme måte. United Way gir ofte henvisninger til sosiale tjenester, også.

Ta kontakt med en tannlege skolen, hvis du har en i nærheten. Noen dental skoler tilbyr grunnleggende tannpleie til fellesskapet gratis eller til reduserte priser. Studenter utføre tannpleie det under oppsyn av erfarne tannleger og andre tannpleie leverandører, slik at du får god omsorg, mens elevene lærer.

Hint

 • Hvis du har problemer med å gi tannbehandling som du trenger, og har problemer med å finne rimelige eller gratis hjelp, prøv å snakke til en tannlege du har sett i det siste, og spør om han eller hun kan gjøre noen form for betaling ordninger med deg .

Ledig tannhelsetjenesten for barn

Ledig tannhelsetjenesten for barn


Gratis tannhelsetjenester er ofte tilbys for amerikanske barn fra lavinntektsfamilier. Barn må kvalifisere som en avhengig medlem av en forelder eller foreldre som oppfyller visse inntektsgrenser. Stater kan tilby gratis tannlege forebyggende tjenester, som for eksempel tannlege forsegling, til barn i sykepleierens klinikk i skolen. Private eller ideelle organisasjoner kan også tilby gratis tannhelsetjenester til barn i et bestemt område.

Gi barna en Smile Day

American Dental Association sponsorer Gi Kids A Smile Day å oppmuntre tannleger til å gi gratis tannbehandling til lav inntekt barn. Tjenestene leveres gjennom deltakende statlige og lokale avdelinger av ADA. Frivillige tannleger tilbyr tannrengjøring, fluor behandling, tann forsegling, tanntrekking og hulrom fylling. Foreldre som er interessert i å få gratis tannpleie for sine barn gjennom gi barna et smil Day bør kontakte lokale eller statlige kapittel, og be om innloggingsinformasjonen og event tidsplaner

Dental Colleges

Dental skoler ofte tilby rimelige eller gratis tannhelsetjenester til foreldre og deres barn. The University of Iowa Department of Pediatric Dentistry tilbyr opp til $ 300 i forebyggende tannpleie for barn under 21 med emosjonelle, fysiske eller utviklingshemming. Tjenestene omfatter også restorative omsorg. The University of Southern California School of Dentistry har 14 mobile tannlegesentre som gir dental rengjøringer, dental tetningsmasse samt dental utdanning og opplæring i god hygiene teknikker. Hjemløse barn som bor på Los Angeles 's skid row motta gratis tannbørster, tannkrem og tanntråd.

Dental Care Clinics

Noen private tannklinikker spesialister på å tilby gratis tannhelsetjenester til barn. Stiftelsen for Barnas Dental Health i Santa Clarita, California, og tilbyr hulrom fyllinger og visdom tanntrekking i tillegg til forebyggende tannpleie. Interesserte foreldre bør kontakte grunnlaget for å sende inn en søknad. Noen skoler henvise barn til stiftelsen. Remote Area Medical tilbyr gratis tannbehandling for voksne og barn i Øst-Tennessee og Illinois. Tjenestene inkluderer restaureringer, fluor behandlinger og rengjorde.

Medicaid

Foreldre kan registrere sine barn i Medicaid hvis de oppfyller statlige inntektskrav. Medicaid er gratis for barn som er kvalifisert. Tannhelsetjeneste gitt under Medicaid er også gratis. Medicaid dental tjenester inkluderer rengjøring og fyllinger. Barn opp til 18 år kan motta Medicaid gjennom staten dersom foreldrenes inntekt grenser tillater.

Hva er tannkjøtt sykdom?

Hva er tannkjøtt sykdom?


Det er ikke noe mer smertefullt enn å ha tannpine eller problemer knyttet til tannkjøtt vev i munnen. Tannkjøtt sykdommer starter som irriterende ubehag, og uten riktig behandling, kan føre til sykdom og sykdom sprer seg i hele kroppen og kan føre til døden. Uavhengig av alder eller kjønn, ingen er immune mot tannkjøttsykdom. Selv om en person har perfekte hvite tenner, kan bakterier skjule mellom tennene og tannkjøttet og forårsake langsiktige tannproblemer.

Typer av Howell tannkjøtt sykdommer

De to typene store tannkjøtt sykdommer er gingivitt og periodontitt. Gingivitt er den innledende fasen av tannkjøttsykdom. Den direkte årsaken til denne sykdommen er forårsaket av en opphoping av plakk på tennene og tannkjøttet. Periodontis oppstår når det er betennelse rundt sener og bein som støtter tennene som forårsaker infeksjonen. Symptomene kan være lyse røde eller lilla tannkjøtt, dårlig ånde og tannkjøtt som blør. Ifølge American Dental Association (ADA), er gingivitt den enkleste å behandle.

Hvordan Howell Gum Disease stammer

I henhold til ADA, tannkjøttsykdom kan være et produkt av en usunn diett. En diett som mangler kalsium eller tilstrekkelig jern for sunne tenner kan føre til at tannkjøttet blir alvorlig infisert. Uriktig tannkjøtt og tann omsorg, for eksempel ikke tanntråd eller børsting etter måltider og også feil tannpuss og bruk av tanntråd og bruker feil størrelse eller type tannbørste, kan også føre til tannkjøttsykdom.

Advarsler

ADA har identifisert disse advarsel tegn på tannkjøttsykdom: blødning og hevelse i tannkjøttet, tannpine, nakke og kjeve smerter så vel som sensitive tenner som vondt når mat og drikke er fortært eller børsting av tennene kan være tegn på tannkjøttsykdom. Disse symptomene må tas vare på så snart som mulig ved hjemmelaget middel eller et besøk til tannlegen for å undersøke årsaken til problemet.

Effekter

Denne sykdom kan føre til hodepine, smerter ved roten av gummien, lymfeknute smerter i området av nakken, og kan til syvende og sist som bakterier spres til andre deler av kroppen, inkludert hjerte. Det kan føre til intens smerte og søvnløse netter, forårsaker offeret til å føle seg døsig eller søvnig.

Midlertidig Relief

Det er hjemme rettsmidler som kan brukes til å kjempe tannkjøttsykdom. Anbefalingen fra "The Doctors Book of Home Rettsmidler" er å kjøpe økologiske teposer, for eksempel grønn te eller te som har avgiftning urter og legg den mellom tannkjøtt og tann for to timer i seks timers intervaller. Øke kalsium og jern nivåer gjennom vitamintilskudd kan være nyttig samt unngåelse av sukkerholdig mat og drikke. Hvis smertene finnes for 5 til 7 dager, er den beste løsningen for å gå til tannlegen.

Potensielle Kostnader for Gum Treatment

Kostnaden for å behandle tannkjøttsykdom varierer på den type problemer med tannkjøttet eller tenner. Noen undersøkelser kan omfatte røntgen, som kan eller ikke kan føre til tanntrekking eller kirurgi. Hvis du har en jobb som har dental forsikring og fordeler, kan du være dekket for visse tannbehandling. Pris kan variere fra $ 50 til $ 2000 dollar.

Hvis du ikke har dental forsikring, er det nabolaget dental klinikker som tilbyr grunnleggende tjenester til fellesskapet for folk i visse inntekter betegnelse, eldre mennesker, barn og hjemløse enkeltpersoner. Din tilstand dental foreningen vil ha en liste over tannleger eller lokale organisasjoner som gir gratis tannlege checkups, rengjøring og analyse.

Hvordan finne den beste Dental Office For You

Hvordan finne den beste Dental Office For You


Å finne riktig tannlege kontoret kan være en skremmende oppgave. Du har mest sannsynlig er ute etter et kontor med en kvalitet tannlege og ansatte, og en varm atmosfære. Du ønsker kanskje en tannlege som er rimelig eller en som har spesialisert seg i å gjøre en bestemt prosedyre. Til syvende og sist er du sannsynligvis i håp om å finne en ærlig tannlege kontor som kan gi deg høy kvalitet og komfortabel omsorg. Ved å følge de riktige retningslinjene, er du sikker på å finne en tannlege kontor for å best dekker dine behov.

Bruksanvisning

•  Sjekk din forsikring plan. Hvis du har forsikring, vil du bli begrenset til visse tannlegekontor i nettverket ditt. Ring din forsikring byrå for å se hvilke dental kontorer vil ta forsikring. Så ring kontoret du velger å bekrefte at de tar din forsikring.

Evaluer tann ønsker og behov. Noen tannleger er spesialister mer i kosmetiske prosedyrer enn andre. For eksempel, hvis du ønsker å ha skallfasetter plasseres eller å ha tennene avkortet, avgjøre om en bestemt tannlege gjør slike prosedyrer. Du kan være på jakt etter et kontor som er rimelig. Hvis du finner ut at mange tannlegekontor bare tilby behandling som er utenfor din prisklasse, prøv en tannlege skolen i ditt område. Dental skoler vil ofte gi behandling som er nær halvparten av prisen av en vanlig tannlege kontoret.

Be familie og venner som bor i ditt område. De kan være i stand til å anbefale en tannlege for deg at de selv har hatt en positiv dental erfaring med.

Les vurderinger online. I online vurderinger, folk ofte gi sine ærlige, om ikke sløv, mening om en tannlege kontor eller tannlege. Reading vurderinger kan gi deg et bedre inntrykk av hva et bestemt tannlegepraksis er like.

Se på kontor nettsteder. Ofte kan du lære mye om et kontor eller tannlege ved å se på nettsiden.

Ring et kontor for å stille spørsmål. En representant fra tannlege kontoret vil svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om forsikring, kostnader, prosedyrer eller avtaler. Å snakke med en kontor representant kan hjelpe deg å samle mer informasjon om et kontor. Hvis de ikke tar seg tid til å svare på dine spørsmål, kan dette ikke være riktig kontor for deg.

Gå for en konsultasjon eller tannpuss når du føler at du har funnet et kontor som du ønsker å gå til. Noen kontorer kan også tilby gratis tannlege konsultasjoner eller rabatter for nye pasienter. Dette vil gi deg en sjanse til å snakke med tannlegen og få en følelse av den generelle opplevelsen av det aktuelle kontoret.

Tips og advarsler

 • Ikke vær redd for å prøve ut ulike kontorer til du finner en du er komfortabel med.
 • Noen tannlege kontoret kan poste falske vurderinger om sin praksis. Se opp for uærlige anmeldelser.
 • Tannlegekontor vil noen ganger være uærlig om behandlingsanbefalinger. Prøv et annet kontor hvis du føler at et kontor er å være usann.

Hva er fordelene ved å bruke universitetets tannhelsetjenesten?

Universitets tannklinikker kan være gunstig for samfunnet som noen av dem tilbyr rimelig tannbehandling for lavinntektsfamilier og pensjonister. Dette er spesielt viktig i tøffe økonomiske tider. Men det er andre fordeler til disse klinikkene.

Funksjon

Når beboerne få omsorg fra universitets tannklinikker, de støtter elevene i deres læringsprosess. For eksempel når en student trenger for å få handson opplæring i å fylle hulrom, han eller hun får det virkelige liv erfaring fra pasientene.

Funksjoner

Fordi noen universitets tannklinikker sponse gratis tannlege eksamener og til eller tilbyr rabatter på visse prosedyrer, dette gjør at lik tilgang til tannhelsetjenester. For eksempel enslige mødre dra nytte av gratis tannlege eksamener som kan bli sponset for barn.

Betraktninger

Fordi medisinske studenter og administratorer alltid å holde tritt med de nyeste behandlinger og problemstillinger i odontologi, vil beboerne som bruker klinikkene har tilgang til ny informasjon fra student- og fakultets tannleger.

Fordeler for Staff

Noen universiteter tilbyr studentene helsemessige fordeler, og for skoler som har tannklinikker, vil studenter nytte. De universitetsansatte også ha nytte av disse klinikkene.

Betydning

Fordi medisinske skoler mottar betydelige mengder finansiering hvert år, vil de være i stand til å gi innbyggerne med den beste teknologi som vil forbedre sin tannhelse.

Helse Fair Aktivitet Ideas

Helse Fair Aktivitet Ideas


Helse rettferdige aktiviteter er ofte rettet mot barn, men mange offentlige helsemesser imøtekomme til eldre voksne også. En helse rettferdig er vanligvis satt opp i løpet av våren og sommeren. Flere boder er vert lærere, helsemyndigheter og andre lærere, avhengig av hensikten med rettferdig samt hvem som er vert. Hver messe fokuserer på helsekost, ernæring, vitaminer eller andre typer helserelaterte emner som håndvask og pusse tennene.

Dance Aktivitet

Utpeke en stor grasslette på Helse rettferdig bare for å danse. Leie en danselærer og ber folk om å delta i dans klasse regelmessig gjennom hele dagen. Gi ut informasjonspakker om betydningen av fysisk aktivitet. Hvis helsen messen er for barna, leie en klovn til å lede dansene.

Antioxidant Booth

Lag en messe med fordelene av antioksidanter som vitamin C, E og A finnes i frukt. Gi bort gratis informasjonspakker og gjøre frisk frukt smoothies for folk å nyte. Snakk om de næringsstoffene som finnes i frukt smoothie. For eksempel, er bananer lastet med kalium og jordbær er lastet med vitamin C. Diskuter betydningen av antioksidanter i kostholdet ditt.

Dental Care

Sett opp en bod med en tannlege eller tannpleier. Gi bort gratis tannlege pakker som inkluderer tannkrem, tannbørster og informasjon om tannpleie. Demonstrere hvordan du skal bruke tanntråd og børste tennene. Du kan også leie et ansikt maleren til å male en hvit tann, tannbørster eller andre tannrelaterte temaer på barnas ansikter. Dersom virkelig er mer rettet mot voksne, kan du diskutere fordelene med å lære barna hvordan de skal pusse tennene eller fremheve viktigheten av tannbehandling for voksne.

Vegetabilsk Booth

Lag en messe bare for grønnsaker. Lære folk om viktigheten av å spise åtte porsjoner eller mer av grønnsaker per dag. Diskuter fordelene av næringsstoffer og fiber som finnes i nøkkel grønnsaker. Skjerm grønnsaksskuffer med lav fett ranch dip. Dersom virkelig er for barn, har et dukketeater med vegetabilsk dukkene snakker om verdien av denne maten.

Hvordan få My barns tenner Fast for Free

Hvordan få My barns tenner Fast for Free


Tannpleie er en nødvendighet for alle, spesielt barn. I Amerika den vanligste barnesykdom er tannråte. Det finnes alternativer for de foreldre som ikke har forsikring eller penger til å betale for tannbehandling for sine barn. Du trenger ikke å la barnet gå uten tannpleie rett og slett fordi du ikke har råd til det.

Bruksanvisning

•  Spør lokale helsemyndigheter om gratis klinikker i ditt område. Disse klinikkene vanligvis tilbyr gratis tannlege helsen til barn. Det finnes også organisasjoner som innehar helsemesser der de tilbyr denne behandlingen gratis også.

Call lokale dental skoler og spørre om gratis klinikker. Skoler som tilbyr tannbehandling, tannlege bistå, og tannhygiene vil ofte tilby gratis omsorg. Elevene ofte må jobbe på en viss mengde pasienter eller nå et bestemt antall timer gjør tannarbeid før de oppgraderer.

Ring din lokale helsestasjon for en liste over gratis klinikker eller programmer som tilbyr tannbehandling for barn.

Tips og advarsler

 • Dental studenter er alltid behov for pasienter å utføre røntgen, renhold og andre prosedyrer på. De vil være takknemlig for at du hjelper dem fullføre sin skolegang.

Hjelp med å betale for tannstell for eldre

Hjelp med å betale for tannstell for eldre


Eldre mennesker står overfor mange problemer som kan påvirke deres evne til å motta tannbehandling. Noen av disse problemer inkluderer sykdom, manglende transport til og fra tannlegekontorer, og en manglende evne til å gi kostnadene for tannbehandlinger. I USA alene, over 60 prosent av eldre over 65 år fortsatt ha minst noen av sine naturlige tenner, melder Virginia Department of Health. Holde tennene lenger og opprettholde riktig tannhelse krever tannpleie. Det finnes mange måter for seniorer i behovet for å få hjelp med å betale for kostnadene ved tannbehandling.

Medicaid og Medicare

Hvis du er for tiden på en Medicare private helseplanen, kan du kvalifisere for tannlege rutinemessig dekning, ifølge Medicare Rights Center. Snakk med en tannlege eller noen på din Medicare plan for å finne ut hva tannlegetjenester de kan dekke. Hvis tannpleie er dekket av Medicare plan, kan du få tannbehandling uten ekstra kostnader for deg.

Eldre mennesker på Medicare kan også være berettiget til å motta hjelp fra føderalt Kvalifiserte Health Centers (FQHCs). Noen FQHCs gi tannbehandling ikke dekkes av Medicare. Spør tannlegen din om han er med i dette programmet.

Hvis du er en eldre person med svært lav inntekt, kan det være lurt å søke om Medicaid tjenester. Medicaid dekker ulike typer tannpleie og tjenester, avhengig av staten du bor i. Du kan søke om Medicaid online eller ved å ringe eller besøke din lokale Medicaid kontor. Avhengig av hvor du befinner deg og inntekt, kan du være i stand til å motta tannbehandling uten kostnader. Spør Medicaid kontoret hvis det gir gratis tannlege omsorgstjenester.

Gratis eller Redusert-Cost tannklinikker

Det finnes mange ulike tannklinikker og tjenester som tilbyr hjelp for eldre mennesker som trenger tannbehandling. Noen av disse programmene tilbyr gratis tjenester, mens andre hjelpe deg å betale kostnadene ved tannbehandling ved å tilby reduserte kostnader tjenester. Sjekk med din lokale samfunnet sykehuset eller legesenteret. Mange sykehus tilbyr tannpleie tjenester på sine premisser. Ditt primære-omsorg lege kan være i stand til å svare på noen spørsmål om disse tjenestene.

Mange helsestasjoner gi redusert pris eller gratis tannpleie for eldre pasienter med lav inntekt, melder Medicare Rights Center. Den hjelpen du får fra disse programmene er vanligvis bestemt av inntekten din. Hvis du er en eldre person med ekstremt lav inntekt, kan du kvalifisere for gratis tannpleie. Pensjonister med høyere inntekt eller andre ytelser kan kvalifisere for tannpleie til en redusert pris.

Spør tannlegen din om han er med i donert dental-serviceprogrammer. Mange tannleger er enige om å donere et visst antall gratis timer hver måned for å gi gratis tannbehandling til eldre personer med svært lav inntekt. Du kan også sjekke med de donerte dental-serviceprogrammer i staten for å se hvilke tannleger i ditt område tilbyr gratis tannpleie.

Besøk en tannlege skole i ditt område. Dental skoler tilbyr ofte kvalitet og lave kostnader tannpleie for mennesker i ulike inntektsnivå. Mange dental skoler gir generell rengjøring og mindre tannbehandling utført av tannlegestudentene. Ifølge Medicare Rights Center, er disse prosedyrene under oppsyn av lisensierte tannleger.

Ideelle organisasjoner

Sjekk ut nonprofit organisasjon odontologiske Fra Heart (DentistryFromtheHeart.org). Denne organisasjonen gir gratis tannbehandling for tusenvis av mennesker i mer enn et dusin forskjellige stater hvert år. Besøk nettsiden for å se hvor frie tannklinikker blir holdt i ditt område. Pensjonister kan besøke disse stedene i sine stater for å få gratis tannpleie gjennom hele året.

Sjekk ut Mission of Mercy (AMissionofMercy.org), en nonprofit community-baserte tannklinikk som tilbyr gratis tannbehandling uten prekvalifisering krav. Mission of Mercy gir gratis tannbehandling til mer enn 25.000 mennesker hvert år. Hvis du er en eldre person som bor i Arizona, Maryland, Pennsylvania eller Texas, kan du gå til nettstedet for å finne plasseringen av den frie Mission of Mercy tannklinikk i ditt område.

The National Foundation odontologiske for funksjonshemmede (NFDH.org) gir omfattende tannbehandling spesielt for eldre og funksjonshemmede personer som ikke har noen måte å betale kostnadene ved tannbehandling. Besøk nettsiden eller ta kontakt med National Foundation odontologiske for funksjonshemmede program som ligger i staten for å få tannbehandling.

Slik fjerner amalgamer Trygg & Detox

Slik fjerner amalgamer Trygg & Detox


Amalgamfyllinger har vært brukt i tannbehandling i over 150 år. Et komposittlegering, blir amalgam som består av over 50% flytende kvikksølv. Mercury har lenge vært anerkjent som et giftig metall, men likevel Federal Drug Administration og American Dental Association både anser bruk av amalgamfyllinger i moderne tannbehandling som sikker praksis. Til tross for dette, er det en rekke helsemessige problemer forbundet med de kvikksølvdamper som avgis i kroppen ved amalgamer.

Bruksanvisning

Fjerne amalgamer

Finn et "MECURY gratis" tannlege. Deres erfaring fjerne amalgam vil sikre alle prosedyrer blir utført på en sikker og riktig måte. De vil være i stand til bedre å forklare farene forbundet med MECURY toksisitet og kan også hjelpe deg med din detox plan.

Kontroller tannlegen bruker en "kofferdam" når du fjerner almagams. Dette er en enhet som kroker over tennene og linjer munnen din, hindrer noen amalgam eller MECURY rester fra å bli inntatt under prosedyren.

Velg ditt amalgam erstatning. Kompositter er mest brukt som et alternativ amalgam. Farger av komposittfyllinger kan skreddersys som passer til fargen på tennene dine - en ekstra bonus i løpet av sølv-farget amalgam.

Mercury Detox

Begynn et kurs av chelateringsmidler. Fjerning av amalgam sikrer at ingen ytterligere kvikksølv vil gå inn i blodbanen. Men det er også viktig å fjerne giftstoffer i kroppen og gjenopprette normal metabolisme. Chelaterende er den prosess ved hvilken kvikksølv er fjernet fra kroppen. Det er mange oralt administrerte chelatdannere at din tannlege eller lege kan forskrive.

Ta glutation forløper aminosyre kosttilskudd. Den sikreste strategi for kvikksølv avgiftning er å utnytte kroppens naturlige glutation sti. Dette kan forbedres ved å ta naturlige glutation kosttilskudd, som er tilgjengelig på de fleste helse-butikker, over en periode på flere måneder.

Juster kostholdet ditt. Hvitløk inneholder forbindelser som kalles sulfhydrylgruppen, som fremskynde avrusning prosessen ved å transportere kvikksølv til leveren som skal skylles ut av kroppen. Fettsyrer som finnes i fet fisk som makrell og laks forbedre røde blodcellefunksjon, vesentlig i avrusning prosessen. Avdelings chain aminosyrer som finnes i animalske proteiner som kjøtt, egg og meieriprodukter, har høye detox effekter. Sørg for at du spiser rikelig med vann for å fremme nyre og leverfunksjon og skylle ut giftstoffer.

Anbefalte Leverandører for kvinner Health Fair

Anbefalte Leverandører for kvinner Health Fair


Den største utfordringen i planleggingen av en kvinners helse rettferdig kan være overbevisende travle kvinner til å gi opp sin dyrebare tid til å delta. Som du sette sammen din leverandørlisten, fokus på de mange rollene kvinner spiller hver dag og gi tilgang til produkter og tjenester som vil gjøre livet kjøre jevnere.

Forebygging

Gratis screenings bringe mange mennesker til helsemesser. Området sykehus og klinikker kan teste blodtrykk, kolesterol og blodsukker, og tilbudet visjon og hørselstester. Inviter lokale forhandlere for å gi visning av briller og høreapparater. Tannleger kan gi gratis tannlege checkups og dele informasjon om kosmetisk tannbehandling og bukseseler.

Kvinners problemer

Inviter spesialister til å utdanne kvinner om bryst selvransakelse, mammografi, familieplanlegging, ufruktbarhet behandlinger, overgangsalder og osteoporose. Non-profit organisasjoner, for eksempel American Cancer Society og American Heart Association, kan snakke om varselsignaler kvinner trenger å se etter.

Ernæring

Opprettholde en sunn vekt gjennom et balansert kosthold er viktig for kvinner og deres familier. Den lokale helsekost butikk eller sykehus kostholdsekspert kan være lurt å snakke om vitamintilskudd eller demonstrere godt balanserte måltider som kan tilberedes på noen minutter. Vekttap organisasjoner kan styre rettferdig deltakere til området møter for motivasjon og støtte.

Fitness

Regelmessig mosjon og styrketrening kan være effektive i å forebygge helseproblemer, så fairgoers vil sette pris på å lære om programmer som tilbys av lokale helse klubber og organisasjoner, som for eksempel YMCA. Leverandører av hjem treningsutstyr vil ønske å demonstrere tredemøller, elliptiske maskiner, vekter og andre kropps toning produkter.

Mental Helse og Stress Reduction

Ifølge psykologi i dag, 60 til 90 prosent av legebesøk involvere stressrelaterte klager, så forvent en stor interesse for denne delen av messen. Planlegger å tilby besøkende gratis depresjon screenings. Området helse klubber og klinikker kan demonstrere terapeutisk massasje, progressiv muskelavslapning og yoga som måter å redusere stress. Penger problemer forårsake mange høyt stress familie argumenter, så finansielle planleggere og kreditt rådgivere kan være et smart tillegg til din rettferdig også.

Sikkerhet

Kvinner vil sette pris på å lære hvordan å holde seg selv og sine familier trygt. Det lokale brannvesenet bør inviteres til å diskutere brannvern. Politiet avdelinger er glade for å gi tips om bedre hjem sikkerhet og bo trygt når du kjører alene om natten. Besøkende kan være lurt å vite om selvforsvar klasser i området og bedrifter som selger hjem sikkerhetssystemer, røykvarslere og karbonmonoksid alarmer.

Hjem og familie

Mange kvinner jobber utenfor hjemmet, overvåke barnas skole og sosiale liv og gi hjelp for aldrende foreldre. Hus rengjøring kan være akkurat det over beskattes kvinner trenger. Informasjon om lokale barnepass eller eldre omsorgstjenester kan la dem ta en nødvendig pause. Senior deltakerne vil ønske å lære om senior leilighet og aldersheim tilgjengelighet. Kvinner i alle aldre trenger for å finne ut hvordan å forberede en levende vilje. AARP kan dele informasjon om en rekke emner, og non-profit organisasjoner som arbeider med aldring kan diskutere eldre overgrep og hvordan å rapportere det.

Skjønnhet og mote

Invitere lokale frisører å snakke om hårpleie, neglepleie og makeup. Hvis de er villige til å gjøre gratis klipp og stil demonstrasjoner, holde uavgjort til å velge rettferdige deltakerne å tjene som modeller. Kontakte lokale kjole butikker og spør om de ønsker å samarbeide om et moteshow for å avslutte rettferdig.

Hvordan få helseforsikring for de arbeidsledige billig eller gratis

Hvordan få helseforsikring for de arbeidsledige billig eller gratis


Miste jobben betyr vanligvis miste din arbeidsgiver-sponset helsevesenet. Tap av den delen arbeidsgiver betalt kan forlate deg i stand til å ha råd til full dekning, men du har alternativer. Selv om omfattende dekning kan være svært dyrt, bestemmer du hvordan inkluderende du trenger dekningen til å være. Omstendigheter vil diktere dine valg. Føderale og statlige programmer variere i type kriterier du må oppfylle, men noen kan være tilgjengelig for deg.

Privat forsikring alternativer

Avhengig av din situasjon, kan du være kvalifisert for en rekke programmer gjennom private forsikringsselskaper. Hvis du er under 26 år, kan du være dekket under foreldrenes politikk, eller hvis du er permittert eller mister dekningen ufrivillig, kan noen muligheter være tilgjengelig for en jobb-basert helseplan under spouseâ € ™ s plan. Et annet alternativ kan være å begrense dekningen av en politikk for å få redusert premie. Du kan også sjekke om du er kvalifisert for en helseforsikring bærbarhet og Accountability Act (HIPAA) politikk, som konverterer dine ansatte-baserte dekning til et privat selskapet.

Medicaid

Hvis du oppfyller visse kriterier, kan du være kvalifisert for Medicaid. Dette er en statlig finansiert program administrert av statene og tilbyr tjenester for lav inntekt borgere. Selv om reglene varierer fra staten, er det grunnleggende regler som alle må følge. Du kan bli pålagt å oppnå forhåndsgodkjenning for noen behandlinger eller vise bevis på et behov som nødvendiggjør behandling før Medicaid dekker deg. I enkelte tilfeller kan antallet legebesøk være begrenset. Hvis du ikke kvalifiserer for Medicaid for noen grunn, stater har spesielle programmer for voksne som har utilstrekkelig inntekt og ressurser som kan du være kvalifisert. Kontakt din lokale Medicaid kontor.

Barnas Health Insurance Program

Barnas Health Insurance Program er en føderal plan som fungerer med Medicaid for å gi dekning for unge mennesker som ikke har råd til å kjøpe helseforsikring og ikke kvalifiserer for Medicaid. Dette rimelige helseforsikring er tilgjengelig for personer opp til 19 år som møte familien inntektsgrense. Det vil også dekke laboratorier, arbeid, leveringskostnader og opptil to måneder etter levering omsorg for gravide. Noen tjenester kan leveres gratis, mens andre kan kreve co-betalinger. Stater som vurderer en månedlig premie kan ikke kreve mer enn 5 prosent av familiens månedlige inntekter.

Community Health Centers

Samfunnet helsestasjoner gi forebyggende og primærhelsetjenesten om du har forsikring eller ikke. De kan være samfunnet sykehus, helsesentre eller klinikker. Tjenester som svangerskapsomsorg, vaksinasjoner og helsesjekk for dine pårørende, reseptbelagte legemidler, tannhelse, generell og spesialisert omsorg, og rusmisbruk er gitt enten gratis eller på en inntektsbasert skala. Flere sentre blir lagt over hele landet, og flere mennesker blir leid inn for å ta vare på de ekstra pasienter de tjenesteleverandører. Ifølge Cecilia Munoz, direktør for Innenriks Politisk råd, samfunnet helsestasjoner tjener nesten tre millioner flere pasienter i dag, takket være Affordable Care Act og Recovery Act.

Hvordan registrere Med en NHS tannlege

NHS (National Health Service) i Skottland tilbyr grunnleggende tannbehandling til dem som ikke har råd til privat behandling. Ikke-essensielle eller estetiske prosedyrer er ikke dekket av NHS. Ikke alle tannleger aksepterer NHS pasienter, men i de fleste tilfeller med NHS tannleger, er det støtteordninger på plass for å bistå de som er på trygd eller arbeidsledige, til å betale for sine behandlinger. Hvis tannlegen i ditt område aksepterer NHS pasienter og har ikke nådd sin kvote, er det sannsynlig at du vil bli akseptert.

Bruksanvisning

Finn ut hvilke NHS Board du for tiden bor i ved å besøke NHS nettside eller ringe deres hjelpetelefon.

Kontakt relevant styret og be om en liste over NHS tannleger i ditt område.

Velg en tannlege og besøke praksis, som sier at du ønsker å ha NHS tannbehandling.

Hint

 • Hold tannlegen deg oppdatert med dine personlige opplysninger (hvis du bytter, etc).
 • Du kan være kvalifisert for gratis NHS tannbehandling, spør tannlegen din eller ring NHS hjelpetelefon.

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring


Dental forsikring oppveier de høye kostnadene ved tannbehandling og lar deg ha forebyggende behandling og for å håndtere problemer raskt. Forsikring er ubrukelig hvis tannlegen din ikke aksepterer din bestemt plan, så du bør vite fremgangsmåten for å finne en tannlege som aksepterer bestemt forsikring.

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring

Få en liste over dental tilbydere direkte fra forsikringsselskapet. Dette kan være i skriftlig form, eller det kan være tilgjengelig på nettet. Mange forsikringsselskaper vil tillate deg å sette inn adressen din på deres hjemmeside og produsere en liste over tannleger i ditt geografiske område.

Bruk en gratis henvisning tjeneste som 1-800-tannlege eller FindaDentist.com. Mens et forsikringsselskap lista gir generell informasjon, vil en henvisning tjeneste stille konkrete spørsmål for å hjelpe deg å finne en kompatibel profesjonell som aksepterer din forsikring plan.

Be om referanser fra dine medarbeidere. Hvis din tannlege forsikring tilbys gjennom din arbeidsgiver, er det sannsynlig at dine medarbeidere besøker tannleger som godtar planen. De vil også være i stand til å dele sine personlige erfaringer til å hjelpe deg å velge en tannlege som er kompatibel på andre måter, for eksempel behandling stil.

gjennom en profesjonell organisasjon som American Dental Association søk. Mens ADA database angir ikke hvilken type forsikring dens medlems tannlege aksepterer, vil det gi deg den informasjonen du trenger å kontakte dem direkte.

Spør din nåværende tannlege. Kanskje du har en tannlege du liker, men din arbeidsgiver har byttet forsikring planer, tvinger deg til å bytte. De fleste tannleger er forståelse av disse forholdene, og vil gjerne anbefale en kamerat profesjonell som aksepterer din forsikring plan.

Hint

 • Når du finner en tannlege som aksepterer din spesifikke forsikring plan, vil du trenger for å finne ut om hun tar nye pasienter. Ofte en tannlege som aksepterer populære planer vil bli overveldet med pasienter og vil midlertidig slutte å godta nye. Identifisere alltid flere alternative tannleger i ditt tilfelle førstevalget ikke er tilgjengelig.

Hvordan få gratis tannregulering i Los Angeles

Hvordan få gratis tannregulering i Los Angeles


Tannregulering er svært kostbart. Kostnaden for tannregulering kan variere alt fra $ 8000 til $ 3000, avhengig av hvor mye arbeid som er nødvendig og kjeveortoped. Hvis du er i Los Angeles-området, og håper å få tannregulering, er det flere grep du kan ta for å eventuelt motta gratis tannregulering.

Bruksanvisning

Ring din dental forsikringsselskapet. Mange dental forsikringsselskaper bidra til å dekke kostnadene for tannregulering. Kontakt forsikringsselskapet ditt og spør hvor mye de dekker tannregulering. Hvis beløpet som de tilbyr er høy nok, kan du være i stand til å motta gratis tannregulering. Når forsikringsselskapet har fortalt deg hvor mye de vil dekke for tannregulering, shoppe rundt for ulike kjeveortopeder i Los Angeles-området. Kjeveortopeder i Los Angeles finner du ved å besøke Orthopages.com. Når du har funnet en kjeveortoped du er interessert i, be om å gjøre en avtale for en gratis konsultasjon.

Kontakt Los Angeles-området tannbehandling skoler. De noen ganger lar enkeltpersoner til å motta gratis eller rabatterte tjenester. Disse tjenestene er utført av studenter under veiledning av professorer og lisensierte tannleger. Tannbehandling skoler i Los Angeles-området omfatter University of California i Los Angeles School of Dentistry og University of Southern California School of Dentistry.

Be kjeveortopeder i området hvis de er villige til å gi deg gratis tannregulering i bytte for gratis annonsering. Noen ganger kjeveortopeder er villige til å tilby sine tjenester pro bono. Pass på å grundig forklare hvorfor de skal hjelpe deg og hvordan du kan øke sin virksomhet.

Dental Schools i Indiana Med Gratis Dental Care

Dental Schools i Indiana Med Gratis Dental Care


Dental skoler tilbyr ofte gratis eller rimelige omsorg til pasienter. Dette gjør at tannlegestudentene å motta hands-on trening mens under oppsyn av lisensierte tannleger, og lar pasientene å motta trenger oral helse de ellers kanskje gi avkall av økonomiske grunner. Mens ingen av de dental eller dental hygiene skoler i Indiana tilbyr gratis omsorg, er det rimelige tjenester tilgjengelig. For en mer omfattende oversikt over alle gratis og lave kostnader dental tilbydere i hovedstads Indianapolis, se Resources.

Indiana University School of Dentistry

IU School of Dentistry er den eneste akkreditert dental skole i Indiana. Skolen driver en klinikk der tannlegestudentene gi omsorg i regi av lisensierte tannleger. Selv om disse tjenestene er ikke helt gratis, de er tilbudt til priser langt lavere enn de som pålegges av private tannklinikker.

Klinikken behandler barn, voksne og funksjonshemmede personer. Den tar også et begrenset antall kjeveortopedisk pasienter hvert år, og en legevakt er tilgjengelig for de som er i smerte og trenger umiddelbar behandling.

IU School of Dentistry - Pasient Tjenester
IUPUI Campus
1121 West Michigan Street
Indianapolis, Indiana 46202
317-274-7433

Indiana University Northwest

IU Northwest har en dental utdanningsprogram for opplæring av tannpleiere og tannhelsesekretærer. Deres medfølgende klinikk tilbyr de tjenestene som disse profesjonelle normalt ville gi i en privat tannlege innstilling, herunder undersøkelser, renhold, røntgen, tann tetningsmidler, fluor behandling og tannhygiene instruksjon.

Disse tjenestene er ikke helt gratis, men blir tilbudt til betydelig reduserte kostnader og utføres under veiledning av autoriserte fagfolk.

IU Northwest Dental Clinic
3400 Broadway
Gary, Indiana 46408
219-980-6772

Indiana University-Purdue University i Fort Wayne

The College of Health & Human Services på IP Fort Wayne tilbyr en campus tannklinikk som et kompliment til opplæring av studenter i Dental Hygiene program. Klinikken har to steder, og tilbyr forebyggende tannpleie på hver. Klinikken tar betalt en lav avgift for tjenester, men også aksepterer Indiana Medicaid.

IPFW Dental Hygiene Clinic
Indiana University-Purdue University
2101 East Coliseum Boulevard
Neff Hall, Room 109
Fort Wayne, IN 46805-1499
260-481-6575

IPFW Lafayette gate Dental Clinic
2700 South Lafayette gate
Suite 220
Fort Wayne, Indiana 46806
260-744-1188