Digidexo.com

fjerne veggdyr

Hva slags hjem rette kan drepe veggdyr?

Veggedyr er ikke kjent som bærere av sykdommer som truer folk, men de blodsugende parasitter truer søvn og fred i sinnet. Noen mennesker utvikler arr og infeksjoner på grunn av riper. Noen selv utvikle psykiske lidelser, sier nettsiden til Natural Cures For, som "delusional parasitosis", der folk fortsetter å føle infisert etter at insekter er borte. Det er ting du kan gjøre for å kjempe feilene før du ty til å ringe fagfolk.

Kjemikalier

Insektmidler merket for veggdyr kan brukes der feilene skjule, som for eksempel trange plasser gjennom et rom. Den control veggedyr nettsiden spesifiserer områdene under veggbryter dekker. Finne de gjemmer områder krever et rent rom, med ingen rot. Guide veggedyr nettside advarer mot å flytte elementer til et annet rom. Mer enn én behandling er sannsynligvis være nødvendig. For madrasser, følger nøye retninger av insektmidler er spesielt godkjent for slik bruk.

Rengjøring

Støvsuging og skraping kan hjelpe bli kvitt veggedyr. Kjør en støvsuger over overflater av infested rom, inkludert møbler og utilgjengelige stedene, og skrap med en hard børste for å fjerne insekter egg, sier control veggedyr nettstedet. Det sier veggdyr kan være "helt fjernet" ved støvsuging. Imidlertid sier veggedyr Guide nettstedet rengjøring, mens nødvendig, ikke vil fjerne veggdyr av seg selv.

Hvitvasking eller Frysing

Klær kan kjøres gjennom en vaskemaskin og tørketrommel for varme for å drepe insekter, i henhold til seng Bugs Guide. Det står en tørketrommel alene kan behandle elementer som ikke kan vaskes, inkludert utstoppede dyr og tepper, og sier renseri fungerer også. Området sier elementer som ikke kan vaskes kan være innelukket i en plastpose og plassert i en fryser i ca en uke. Natural Cures For området antyder sengetøy i en tørketrommel i ca 20 minutter.

Madrasstrekk

Et stoff eller vinyl madrass encasement som glidelåser opp for å skape en komplett segl vil felle veggdyr til de dør, som kan ta så lenge som 18 måneder, sier veggedyr Guide nettstedet. Grundig støvsuging av madrassen på forhånd er oppmerksom på. Nettstedet anbefaler lignende deksler for puter som ikke kan vaskes, men sier putevar vil fortsatt kreve jevnlig hvitvasking.

Kiselgur

Mat-grade kiselgur, et pulver laget av alger fossiler, kan støvet rundt sprekker i et rom og under og nær sengen, sier veggedyr Guide nettstedet. Skarpe kanter på diatomekuler cut veggdyr som de gjennomgår, og de til slutt dør av blodtap. Den området sier metoden er lite sannsynlig å eliminere feilene, men vil kutte ned på deres tall og er et alternativ til kjemiske behandlinger.

Steam

Steam rengjøring dreper veggdyr og egg, men veggedyr Guide stedet lister "store ulempene" som beskytter insekter fra en dødelig nivå av varme, slik som trange steder og absorberingsevne av madrasser. Det sier også elementer, inkludert møbler, kan bli skadet. Det foreslår å konsultere med en pest kontroll selskapet på forhånd for å avverge problemer i tilfelle profesjonell hjelp blir nødvendig, og også foreslår å bruke en lav-fuktighets dampbåt å redusere mold risiko.

Hvordan forberede Bedbug Behandlinger

Når en sjeldenhet, er veggdyr gjør et comeback. Håndteringen av skadedyr kan være en skremmende opplevelse, og det er trolig best å ringe en exterminator hvis du finner dem i huset ditt. Det finnes tiltak du kan ta for å delvis fjerne veggdyr fra berørte områdene før exterminator kommer. Ved å sørge for at rommet er rent og ryddig, og at noen elementer har blitt fjernet, kan du hjelpe exterminator kvitte seg med så mange bugs som mulig.

Bruksanvisning

•  Rens ut rot. Veggdyr elsker å gjemme seg i mørke steder, slik at mindre søppel i rommet, jo bedre.

Kjøp plastposer og andre tara. Husk at alt som du tar ut av infested området må sikres i plast for å hindre ytterligere angrep.

Fjern eventuelle klær og undertøy fra rommet ditt, og vask dem i varmt vann (over 120 grader F).

Tørr ikke-vaskbare klær og andre elementer for 20 minutter ved middels eller høy innstilling. Varmen fra tørketrommelen skal drepe av smitten.

Hvis du trenger å flytte noen andre elementer ut av rommet for å vakuum, pakk dem sikkert.

Flytt innpakket elementer utenfor huset, hvor de ikke kan spre seg videre infisering. Områder som opplever frost eller varme over 120 grader for stadige perioder kan drepe av infestations. Det kan være lurt å sette innpakket elementer i fryseren hvis du ikke bor i et slikt område.

Vacuum. Target baseboards og sprekker i vegger og gulv og støvsuge sprekkene av sofaer og senger. Hvis vakuum bruker en pose, fjern posen etter støvsuging, forsegle den i en plastsøppelsekk og kaste den ut.

Tips og advarsler

 • Se etter fugler og flaggermus i nærheten huset. Fugler og flaggermus kan overføre veggdyr, så bli kvitt reir kan hindre ytterligere angrep.

Hva kan jeg putte på min ark for å slå tilbake Veggedyr?

Hva kan jeg putte på min ark for å slå tilbake Veggedyr?


Veggedyr (Cimex lectularius) er små, parasittiske insekter som vanligvis hjemsøke madrasser, sofaer og klær. De overlever ved fôring av blod av mennesker eller andre varmblodige dyr. Deres biter forårsake mild irritasjon, men er som regel ufarlig. Selv om nesten helt utryddet på 1940-tallet, har veggdyr opplevd en renessanse de siste tiårene.

Biologi og Habitat

Den allestedsnærværende felles Veggedyr er den arten beste tilpasset infesting menneskelige miljøer. En voksen Veggedyr er omtrent 5 mm lange og 3 mm bred, flat og oval-formet, med en rødbrun farge. Vanligvis mest aktive rett før daggry, biter en Veggedyr sine ofre ved hjelp av to rør, en som injiserer spytt inneholder bedøvelse og en annen for å trekke blod. Offeret ikke vanligvis føle den første bit og bare realiserer det som et resultat av bittet er kløende natur, som oppstår på grunn av en allergisk reaksjon på Veggedyr s bedøvelse.

En madrass er et ideelt sted for en Veggedyr infestation grunn av sine folder og mørke områder, samt sin nærhet til mennesker. Veggdyr er lett spres med mennesker sover i forskjellige senger og transporterer dem på klær eller sengetøy. Av denne grunn hotell eller motellrom er spesielt gode steder for Veggedyr infestation.

Steam

Mange hjem damprensere kan brukes til å fjerne veggdyr, men det er viktig å sørge for at en "tørr steam" funksjonen er tilgjengelig for å unngå soaking madrassen, som i det lange løp kan oppmuntre til spredning av veggedyr. Når tørr dampende en madrass, være spesielt oppmerksom på folder eller flaps hvor veggdyr er mer sannsynlig å leve. Det kan ta flere behandlinger av damp for å fjerne et angrep.

Herbal rettsmidler

Behandlinger med lavendel, timian, tea tree og eukalyptus oljer har vært brukt til å forsøke å drepe veggdyr på en naturlig måte uten sterke kjemikalier. Selv om det ikke er bevist at disse oljene virker, mange rapporterer at de har sett en reduksjon i antall biter de mottar etter påføring en essensiell olje til sin madrass. En vanlig måte å bruke disse oljene er å fortynne en liten mengde hver i vann olje før sprøyting det på befengt madrass. Ved hjelp av essensielle oljer ufortynnet har vært kjent for å irritere huden, så det er viktig at det brukes med måte.

Profesjonell rengjøring

Den mest effektive måten å fjerne veggdyr er ved å konsultere en profesjonell utgassing selskap. De vil være profesjonelt trenet og har tilgang til behandlinger som ikke er tilgjengelige for allmennheten. Når du velger en fumigator bør du sjekke for å sikre at de har tilstrekkelig ansvarsforsikring, og ber om at de garanterer suksess for sitt arbeid. Selv med profesjonell behandling tar det ofte mer enn ett program for å fjerne en Veggedyr infestation.

Forebygging

Det er noen dag-til-dag forholdsregler du kan ta for å redusere sjansen for veggdyr blir spredt til ditt hjem. Hvis du bor på et hotell hvor du mistenker at det kan være veggdyr (det er alltid verdt å sjekke madrassen før du seng ned), holde klærne av sengen. Noen klær som er igjen på en infisert seng risiko plukke opp veggdyr. Dernest holde kofferter lukket når de er på hotellrommet, som veggdyr er i stand til å klatre inne åpne kofferter. Til slutt, i tilfelle du er bitt, informer hotellet ledelsen slik at de kan flytte deg til en ny plass og behandle rommet.

Hva er Bedbug Midd?

Hva er Bedbug Midd?


Tanken på bugs å være i seng med deg rusler bilder av skumle crawly ting som gjør at du ubevisst ønsker å klø deg over alt. Veggdyr er noen ganger forveksles med støvmidd, men de er forskjellige typer skapninger. Mens støv midd avføring kan forårsake allergiske reaksjoner og allergier i de individer som er utsatt, er dette sjelden tilfelle med Veggedyr midd. Veggedyr midd spise og trives på blodet og er utrolig mettende bugs som kan overleve måneder uten fôring.

Utseende av Veggedyr

Veggdyr er rødbrun i fargen, og de ligner en hake i utseende. I motsetning til støvmidd, de er ikke mikroskopiske og kan sees med det blotte øye. Veggedyr kan være så forsvinnende liten som 1,5 mm eller nå så mye som 7 mm i lengde. De er vingeløse og har seks bein.

Plassering av Veggedyr

Veggdyr er oftest funnet på andre steder enn sengen, for eksempel i boks ramme, gardiner, bak tapet og sprekker der de kan lett gjemme seg bak stoppede møbler. Etter den utbredte bruken av DDT i 1940 og 1950, var ikke veggedyr som vanlig. De har nok en gang dukket opp igjen med influxes av innvandring i vårt land. Det tar bare ett eller to bed bugs gjemmer seg i klærne til å hjemsøke et helt hus.

Veggedyr matvaner

Veggdyr er grådig eaters og deres mat av valget er menneskeblod. En metode for å overleve, er at de ikke trenger å mate regelmessig for å overleve. Dette gir dem mulighet til å gå i hi ubemerket i ledige boliger og steder hvor en jevn tilførsel av blod ikke lett kan finnes. Etter fôring, vil en voksen Veggedyr ser mer rødlig i fargen, mens de klare nymfer blir lyse rødt etter en fôring.

Sykdommer og fjerning

For det meste, er veggdyr ikke knyttet til smittsomme sykdommer, men det har vært spekulasjoner om at de er knyttet til Chagas sykdom. Symptomer som feber, trøtthet, muskelsmerter, hodepine, utslett, tap av appetitt, diaré og oppkast er så diffuse at det ville være vanskelig å diagnostisere. Fjerne veggdyr er en ubehagelig oppgave, men sulter dem er den beste ruten. Bruk en lufttett plast segl på puter og madrasser så Veggedyr midd er ikke i stand til å mate. Som med lus, vaske alle dine sengetøy i varmt vann og legg dem i tørketrommelen på den varmeste innstillingen. Vakuum hverdags og sørg for å nå små hjørner og sprekker der eggene kan ligge.

Oppdager Veggdyr Under Black Light

Oppdager Veggdyr Under Black Light


Veggdyr er parasitter som potensielt kan spre sykdom. Når du finner ut at du har veggdyr i hjemmet ditt, er neste steg å finne ut hvor de bor, slik at du kan bli kvitt dem. En vanskelighet med dette er veggdyr 'hat mot lys, noe som gjør det vanskelig å finne dem under våkne timer. Selv om en svart lys ikke vil hjelpe deg å oppdage en Veggedyr direkte, kan du bruke svart lys for å finne stien Veggedyr brukt.

Bruksanvisning

Fjern sengetøy fra sengen. Du vil være i stand til å finne stier som bedbugs later seg lettere når du har direkte tilgang til madrassen.

Slå på svart lys og begynne med å se på hjørne sømmene av madrassen. Følg lys langs madrassen sømmen før du er i stand til å se en glødende sti. Bedbugs vil etterlate et rusk sti av avfallet sitt og blod.

Følg rusk stien til du er i stand til å finne hvor det ender. Hvis veggdyr ikke er i hjørne sømmene av sengen, kan de være i en nærliggende stikkontakt eller sømmen på veggen. Varme og kvelning er de eneste måtene å drepe veggedyr når de blir funnet.

Slik fjerner veggedyr fra ditt hjem

Slik fjerner veggedyr fra ditt hjem


Hvis du har hatt uhell av å finne bed bugs i hjemmet ditt, vet du at de ikke er bare fiktive barnehage rytme gnagerne. Bed bugs søke husene uavhengig av hygiene eller renslighet og gjøre sine hjem inne i dype fordypninger møbler puter, madrasser og gardiner. Ikke større enn et ris korn, disse insektene lever av intetanende mennesker, og små røde nupper på huden din. Fjerne bed bugs fra hjemmet ditt krever en multi-lags tilnærming ved hjelp av naturlige utrydder som varme, frysing og kvelning.

Bruksanvisning

•  Vask alle klut elementer i ditt hjem ved hjelp av 113-graders vann i minst en time. Disse inkluderer klær, sengetøy, gardiner, gardiner, duker, seng skjørt og tepper der veggedyr eller deres egg kan skjule seg. Tørke tøyet på de hotteste innstillingen tilgjengelig for ekstra utryddings makt.

•  Eliminer rot. Rot, ikke skitt, havner veggdyr. Hauger eller poser med stillesittende elementer blir rengjøringen vanskelig og tilbyr ideelle forhold for veggedyr å trives. Plasser noen unødvendige elementer i klare søppelsekker, knyt en knute tett på de beste og innskudds elementer på dump. Sørg for å tydelig markere poser som inneholder veggedyr med en markør eller en tapet tegn.

Freeze din møbler. Hvis du bor i en sub-zero klima, dra møbler utenfor, fjerne putene og la den være der i 72 timer. Med jevne mellomrom snu putene eller madrassen for å eksponere bed bug gjemmesteder. Frysing er bare en effektiv utryddelse metoden hvis temperaturen holder seg utenfor konsekvent under 0 grader i minst tre dager.

Tips og advarsler

 • Mens veggedyr selv ikke overføre sykdom eller sykdom, skrape på deres biter kan skape bakterie sårbare åpne sår. Behandle eventuelle sår med en anti-bakteriell salve og antihistamin og dekselet med en bandasje.

Slik fjerner Slough fra et sår

Slik fjerner Slough fra et sår

I sammenheng med sår, er slough død hud vev som kan ha en gul eller hvit utseende. Det er viktig å fjerne dette vev for å forhindre infeksjon og fremme helbredelse. Infeksjon kan føre til døden av de omgivende vev (nekrose), som kan være svært farlig for pasienten. Den tekniske termen for fjerning av slough er debridement. En metode for rensing er å bruke enzymer som er biologiske eller syntetiske proteiner som fremskynde frekvensen av reaksjoner som forekommer uten at de selv blir brukt opp. På skrivende stund, er det ett godkjent enzym markedsført i forbindelse med debridement kalt Santyl salve.

Slik fjerner Slough fra et sår

•  Bruk medisinske hansker for sanitære formål. Plasser berørte lem eller kroppsdel ​​over en steril kompress.

•  Skyll det berørte området med sterilt saltvann. Hell nok over såret for å rense det så grundig som mulig.

DAB forsiktig såret med en steril kompress for å fjerne overflødig saltvann.

Påfør litt av salven til en steril kompress. Gjelder salven forsiktig til alle områder av såret. Salven skal brukes slik at den er like tykk som en krone.

Fukt en steril stykke gasbind stor nok til å dekke hele såret med sterilt saltvann. Ta rullet opp tørt gasbind og fullstendig dekke fuktig gasbind, ved hjelp av medisinsk tape for å feste den på plass.

La såret alene i 24 timer, deretter fjerne bandasjen. Gjenta denne prosessen hver 24. time inntil alle spor av slough er fjernet og såret er rent og helbredende opp pent.

Hint

 • Santyl er en resept bare produkt og bør brukes under omsorg og veiledning av en lege eller annet kvalifisert helsepersonell.
 • Hvis blødningen oppstår og fortsetter etter å bruke press for mer enn 10 minutter, kontakt lege.

Tips for å fjerne en Splinter

Tips for å fjerne en Splinter


Fingertuppene og føttene ser ut til å være den mest hyppige steder for splinter å synke inn. Jagged lunter av tre, plast eller glass kan føre til smerte og, potensielt, infeksjon. Tegn på mulig infeksjon er hevelse, overdreven rødhet eller smerte etter fjerning av splinter. Hvis splinten er for dypt i huden din. du må kanskje ha den fjernet av legen din ved hjelp av en skalpell. For splinter synlig, kan du bruke effektive hjem metoder. Vaske hendene før du utfører fjerning, men får ikke plasseringen av splint våt. Fukte splint kan gjøre det vanskelig å trekke ut i ett stykke.

Tape

Bruk tape på overfladiske splinter. For dypt forankret lunter, bruke andre mer tilrådelig metoder. Trykk et stykke cellofan tape over splint, deretter trekke den av. Web MD foreslår å prøve denne metoden før du prøver andre former for fjerning. Andre kilder, blant annet Bondens Almanac, sier andre typer tape kan også være effektivt. De omfatter duct tape, maskeringstape og Scotch tape.

Pinsett

Sterilisere en pinsett ved å tørke dem ned med isopropanol. Bruk pinsett til å gripe den eksponerte tuppen av splinter. Bruk en langsom og skånsom bevegelse for å trekke splinten ut av huden din.

Sy Needle

En synål kan jobbe med splinter uten synlige kanten. Sterilisere nålen med isopropanol. Lag et lite hull i huden over splint; bruke nål skarpe tips. Løft splint fra huden din med nålespissen før du utsetter det, og kan klemme den opp og ta den med fingrene eller sterilisert pinsett.

Potetskiver

Skjær en potet i ovale skiver. Plasser et skinn stykke potet over splint. Vent 10 til 20 minutter, og deretter sjekke på flis. Når du fjerner skive splinten bør komme ut av huden din sammen med potet. Du må kanskje gjenta denne metoden, forlater potet på huden din så lenge som over natten. For over natten behandling, bruke en bandasje for å sikre grønnsak til huden din.

Baking Soda Paste

Noen ganger kan du føle en splint under huden din, selv om den er liten eller tilsynelatende usynlig. I dette tilfellet, bruke natron lim. Bland sammen 1/4 ts. natron med nok vann til å lage en pasta konsistens. Tilsett vann noen dråper om gangen for å unngå å lage pastaen for vassen. Dette lim vil gjøre huden din svelle litt, tvinge splint ut av huden din i prosessen. Påfør en bandasje over toppen av området og la den på plass i 24 timer. Etter å ha tatt av bandasjen, kan du være i stand til å nappe splinten ut med fingrene. Du må kanskje bruke nålen metoden for å fjerne splinten. Du kan også ha å gjenta lim metoden.

Slik fjerner Bengay

Slik fjerner Bengay


Bengay er en smerte-lindring smertestillende formulering produsert av Johnson & Johnson Co Den brukes til å lette mindre muskel trekker og stammer gjennom lokal applikasjon av kjemiske bedøvelsesmidler som nummen muskel nerver mens du oppretter en følelse av varme. Produktet er tilgjengelig i kremer, salver og lim patcher som er brukt på huden. Har lange tradisjoner med idrettsutøvere og eldre, er produktet også designet for å slippe ut mindre leddgikt, ryggsmerter og leddsmerter. Mindre populært er lukten og fet føler at produktet etterlater seg på huden, samt brennende følelse som kan oppstå hvis du tilfeldigvis gni øynene etter bruk av produktet. Rense bort duften og analgetiske effekter ved å følge disse trinnene.

Slik fjerner Bengay

•  Unngå vann når du prøver å fjerne Bengay og andre smertestillende produkter fra huden. Bengay er ikke løselig, noe som betyr at vannet vil bare spre salven rundt, forverring den brennende følelsen.

Hell like deler sitronsaft og antibakteriell såpe i en sprayflaske og bland godt.

•  Spray sitronsaft-såpe blandingen på det berørte området og skrubb grundig.

Tørk av med en fuktig klut.

Vask området for å fjerne noen langvarig Bengay formel eller såpe.

Hint

 • Unngå å få smertestillende salve i øynene eller i nærheten av noe annet sensitivt område av kroppen.

Tick ​​fjerning med en fyrstikk

Tick ​​fjerning med en fyrstikk


Flått og deres påfølgende biter kan føre til alle typer problemer, inkludert sykdommer. Men biter er nesten smertefri, så kan du ikke merke hvis du får en. Risikoen for sykdom øker 24 timer etter bittet og feste og øker igjen etter 48 timer. Derfor må du effektivt fjerne flåtten så snart som mulig.

Resonnement

Noen folk tror du kan fjerne flått ved å tenne en fyrstikk, blåse den ut og berøre den varme tuppen av kampen til flåtten. Folk begrunnet at kampen varme ville skade flåtten, overbevisende det å gå ut av huden. Men medisinsk personell advare mot tick fjerning med fyrstikker.

Farene

I teorien høres fjerning av en hake med en kamp bra. Men det fungerer ikke og kan også forverre problemet. Denne metoden kan føre til at hake for å grave dypere inn i huden. Irritasjon av kampen kan føre til at feil å gulpe opp eller slippe spytt, noe som kan øke risikoen for infeksjon eller sykdom. I tillegg kan kampen brenne huden.

Riktig fjerning

Slik fjerner du riktig en hake, rengjør huden rundt det infiserte området hvis mulig. Bruk fin pinsett til å ta tak i flåtten så nær huden som mulig. Ikke berør flåtten med hendene. Pass på å unngå å klemme kroppen sin. Fjerne flåtten fra huden forsiktig. Hvis flåtten hode forblir gravde i huden, behandle det som du ville en splint og ta det på samme måte. Vask området. Hvis du har mistanke om sykdom, holde skadedyr i en liten beholder med sprit, og ta det med til en medisinsk faglig for testing. Medisinsk personell kan hjelpe deg med spørsmål om flåtten eller hvis du har flere spørsmål.

Andre advarsler

Unngå å bruke andre stoffer som neglelakkfjerner, alkohol, vaselin eller bensin til flåtten. Igjen, kan disse irritere pest. Pass på å ikke rote flåtten med en skarp gjenstand. Vær forsiktig under fjerningen uten rykk eller vri flåtten.

Teknikker for Gre gjennom håret for å fjerne lus og luseegg

Teknikker for Gre gjennom håret for å fjerne lus og luseegg


Hodelus, Pediculus humanus caritis. bor på hode og nakke området av mennesker i alle aldre. Barn er utsatt for hodelusen på grunn av den nære kontakten ofte sett mellom barn. Hodelus som voksne er seks-legged vingeløse skapninger som kan krype raskt rundt hodet.

Lus

Det viktigste symptomet på en infisert av hodelus er kløe i hodebunnen mot bunnen av nakken, ifølge University of Nebraska-Lincoln. Kløen er forårsaket av unge og voksne lus som lever av blod sugd fra sin vert; når klekket, til en lus må mate i løpet av minutter overleve. Nit er en fellesbetegnelse for egg lagt på individuelle hårstrå av hunnen med en hastighet på mellom tre og fem egg i en 24-timers periode, University of California-rapporter. Hver egg er belagt i en lim-lignende stoff som tillater egget å forbli i posisjon på et hårstrå.

Gre

Børsting av hår befengt med lus og luseegg er viktig å fjerne de som ikke er fjernet eller drept av et plantevernmiddel sjampo, som er tilgjengelig med eller uten resept. Gre er ferdig med en fintannet kam. Spesialdesignet lus kammer tilgjengelige for nits og lus fjerning. Både plast og metall kammer er produsert, med mindre fleksible metall kammer ofte beviser mer effektiv på å fjerne nits og lus, University of Nebraska-Lincoln-rapporter. Annet utstyr som kreves for å gre lus og luseegg inkluderer vev og en bolle med såpevann.

Fjerning

En teknikk for å fjerne nits og lus ved å gre krever infested person å vaske håret hans og suge håret med salat olje eller hårbalsam før du fjerner floker i håret. Begynnelsen på toppen av hodet, er håret inndelt i seksjoner. Hver seksjon er kjemmet fra bunnen av håret langsomt for å sikre fjerning av alle egg som er festet til de enkelte hårstrå. Mellom hver gre kammen er tørket på vev for å fjerne lus, luseegg og rusk. Etter fullførelse av kjemming, bør kastes vev. Kammen kan være dyppet i såpevann mellom combings å lette passasjen av kammen gjennom hodet. Etter kjemming, må kammen være fuktet i ammoniakkvann i 15 minutter og kokt i vann i 15 minutter, University of California råder.

Teknikker

Andre teknikker som inngår i gre fremgangsmåte omfatter fjerning av hvert hode lus og egg funnet ved fingertuppene på den som undersøker hodet. Saks kan også brukes til å fjerne den enkelte hårstrå som har en egg festet til den. Lange, spisse saks kan brukes til å fjerne egg som finnes i håret.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape


Ved hjelp av plaster eller teip til å dekke utsatte sår eller skader kan holde området rent, noe som kan forebygge smitte og forbedre healing. Når tiden kommer for å fjerne tapen, vil du ofte finne det stakk hardnakket på huden. Noen ganger kan du selv legge merke til ubehagelige svarte linjer på huden din fra bandasjer eller tape. Fjern skjemmende lim og rengjør huden skånsomt.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Fjern plaster eller tape fra huden. Hvis limet fra bandasjen er hardnakket fast på huden, trykk på teip remover pad over bandasje for å mette det før du fjerner den. Den teip remover inneholder ingredienser som løser opp limet forsiktig.

Tørk huden med teip remover etter fjerning av bandasje. Gni remover pad godt over huden for å fjerne rester. Pass det frem og tilbake flere ganger til ingen svarte linjer forbli på huden din.

Vask huden med en mild såpe for å fjerne eventuelle gjenværende ingredienser fra huden din. Tørk huden forsiktig med et rent håndkle.

Hint

 • Bruke teip remover er en effektiv måte å fjerne bandasjer uten smerter. Ved å løse opp limet som du trekker forsiktig bandasjen fra huden, kan du redusere mye av ubehag.

Slik fjerner Icy Hot

Icy Hot er en smerte-lindring salve for muskel stammer som produserer en varm følelse og en kjølig følelse samtidig for å lindre smerte. Hvis for mye av salven er brukt, vil huden bli ubehagelig og Icy Hot bør fjernes.

Slik fjerner Icy Hot

•  Tørk av overflødig Icy Hot salve med en vev. Fjern salve til det berørte området er tørt å ta på.

Fukt en bomullsdott i olivenolje og forsiktig klapp det berørte området, mette huden.

Tørk bort olivenolje med en våt vaskeklut. Tørr hud med en annen vaskeklut. Icy Hot fjernes.

Slik fjerner Kinesio Tape

Slik fjerner Kinesio Tape


Ifølge medicinenet, er Kinesio taping metoden som brukes av fysioterapeuter, atletisk trenere, sykepleiere og kiropraktorer å hjelpe endre muskeltonus, bedre holdning og flytte lymfatiske væsker. Den Kinesio tape brukes til bestemte punkter på kroppen for å behandle plager som kjeveledd lidelse og torv tå. Fjerne Kinesio Tex Tape kan gjøres hjemme med bruk av kremer eller oljer for å kutte ned noen hud ubehag.

Slik fjerner Kinesio Tape

•  Dekk Kinesio Tex Tape med et lag av olivenolje, vann, håndkrem eller babyolje. La smøremiddel for å suge inn i tape i fem til ti minutter.

Trekk tapen sakte med den ene hånden i retning av hårveksten.

Trykk ned på huden som var under tapen med fingrene på den andre hånden.

Gni huden som var dekket med Kinesio tape. Dette bidrar til å redusere noen av smerte og følsomhet som er knyttet til båndets fjerning.

Kast den brukte Kinesio tape i en papirkurv.

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen


Barn og voksne kan ha bivirkninger fra vaksiner. Noen av disse bivirkningene kan være forårsaket av tungmetaller som kvikksølv og aluminium som er lagt til vaksinasjoner. Det finnes måter å fjerne tungmetaller i vaksiner fra kroppen for å fjerne symptomene forårsaket av metalloppbygning.

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen

•  Ha håret testet for å se om du har en heavy metal buildup i systemet. Blod-og urinprøver kan påvise nylig metall eksponering, men de kan ikke måle hvor mye som er bygget opp i vev. En helhetlig utøveren eller lege kjent med ulike former for chelation kan utføre testen.

Prøv et kosttilskudd chelation. Koriander er et middel for heavy metal buildup, og kan fjerne metaller igjen fra vaksiner. Prøv å lage en pesto av koriander, hvitløk og olje å sette på brød. Se oppskriften i ressursene nedenfor.

Vurder å bruke en muntlig chelation agent. Noen merkevarer av disse agentene er ToxClear og Zeolite. Spør helsepersonell for en anbefaling, og lese alle instruksjonene nøye.

Se en lege som har erfaring med IV chelation hvis de muntlige og kosttilskudd chelation metoder ikke fungerer. Løsningen som brukes i denne prosedyren kan fjerne viktige mineraler fra kroppen sammen med tungmetaller, så pass på å finne en lege som er godt bevandret med de forholdsregler som er nødvendige med IV chelation.

Hint

 • Hvis du har problemer med å finne en helsepersonell kjent med chelation metoder, kan du prøve å spørre en kiropraktor, homøopatisk lege eller naturlege for en anbefaling.

Standard fremgangsmåte for å fjerne parasitter

Selv om det er mange naturlige rettsmidler og over-the-counter løsninger på problemet med interne parasitter, er det beste løpet av handlingen for å konsultere en medisinsk faglig hvis du tror du kan være smittet. En lege kan ta en prøve for å diagnostisere den spesifikke type parasitt involvert og foreskrive medisiner som er rettet mot arten.

Diagnose

Ulike parasitter forårsaker ulike symptomer. Imidlertid er en generell mangel på energi eller dårlig helse forbundet med de fleste typer infeksjoner. Noen parasitter forårsake alvorlig diaré eller uønskede hudreaksjoner. For å bekrefte en diagnose, vil en lege ta en prøve av avføring, blod eller duodenal væske og teste den for parasitt egg. Det enkelte tilfeller er det nødvendig med en undersøkelse av tarmvevet.

Reseptbelagte legemidler

Legen vil fastsette et antibiotikum som er spesifikk for den type infeksjon. For eksempel vil en person som lider av en type helminth infeksjon bli satt på et regiment av anthelmintika. Doseringen og lengden av regiment avhenger av medikamentet. Fjerne parasitter fra kroppen tar tid og tålmodighet. Noen behandlinger vare en måned eller mer. Ivermectin er et eksempel på en parasitt medikament som gis til både dyr og mennesker.

Naturlig rettsmidler

Det er mange naturmidler som folk tar for å lindre seg av parasitter. Det er viktig å spørre legen din om du kan ta dem i tillegg til medisiner han foreskriver. Turkey rabarbra brukes som en tarm rensemiddel for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Spise frisk nellik sies å drepe eggene som parasitter lå. Det er også anbefalt å drikke minst 10 glass vann om dagen for å skylle parasittene ut av kroppen.

Diet

Å fremskynde fjerning av parasitter fra kroppen, vil en lege anbefaler generelt at du justerer kostholdet ditt. Unngå sukker så mye som mulig, fordi dette gir energi for organismene. De også gjøre det bra på mettet fett, junk food, hvitt mel og gjær. Det er best å motstå alkohol, tobakk og koffein. Dietter som inneholder mye karbohydrater og lite protein kan gjøre en parasitt infeksjon verre også. Legen din vil gi deg instruksjoner om hvordan du best kan sulte parasitter.

Slik fjerner Nits fra håret

Slik fjerner Nits fra håret


Hodelus er vanlig blant barn i alle aldre. Dette er fordi det er svært smittsom og lett å spre. Når du har et tilfelle av hodelus, har du mer enn bare voksne insekter som lever blant håret. Du har også sine egg, som er kalt nits. Disse nits er liten og feste til håret nær hodebunnen. Nits er mye vanskeligere å bli kvitt enn de voksne bugs.

Slik fjerner Nits fra håret

Drep den voksne bugs. Dette må gjøres før du fjerner nits, eller de levende voksne vil bare lå flere nits, og du vil bli sittende fast i en endeløs syklus. Du kan bruke en over-the-counter hodelus sjampo, eller du kan få legen til å foreskrive deg Ovide.

Sett barnet foran vasken og ha henne legge hodet tilbake.

Hell eddik i håret helt til håret er gjennomvåt med det. Be henne holde eddik på hodet i minst fem minutter. Den eddik vil løsne nits fra håret sjakter.

Skyll eddik. Du kan bruke en balsam på dette tidspunktet hvis du ønsker å bli kvitt den eddik lukt.

Bruk en nit kam til å fjerne nits. Du må jobbe deg fra hodebunnen hele veien ut gjennom tipsene. Hver gang du kommer til slutten, tørke av kammen på et papirhåndkle.

6 separate din datters hår hvis den er lang. Bruk hårspenner - ikke scrunchies - for å gjøre dette, som nits kan leve på scrunchy og deretter klekkes. Start på baksiden av hodet og deretter jobbe din vei til toppen.

Hint

 • Den enkleste tingen å gjøre hvis du har en sønn som har hodelus er å barbere hodet. Det er ingen sjamponering eller kjemming nødvendig og håret vil vokse tilbake raskt.
 • Bag opp alle dine barns utstoppede dyr og plassere dem på loftet i fire uker. Hvis du ikke gjør det, vil lusa tilbake til barnets hode. Sørg for at du vasker alle barnets klær og sengetøy i varmt vann. Deretter plasserer dem i tørketrommelen på høy varme. Kaldt vann vil ikke drepe lus.

Slik fjerner Foot Liktorner

Slik fjerner Foot Liktorner


Foot liktorn er harde støt som utvikler på foten. Det er hudens måte å beskytte seg selv mot friksjon eller trykk. De kan være forårsaket av dårlig tilpasset sko, lange turer eller annen konstant fots bruk. Liktorn er skjemmende og kan forårsake ubehag. Det finnes måter å fjerne foten liktorn.

Slik fjerner Foot Liktorner

Fjern alt som er å gni mot korn. Normalt kornet vil forsvinne etter at trykket er fjernet. Hvis du har en fot misdannelse som resulterer i skoene gni mot føttene, har reseptbelagte såle innlegg laget for en bedre sko passform.

Snakk med din lege om trimming ned kornet på et kontor besøk. Normalt en skalpell brukes, og du bør ikke prøve dette selv.

Påfør en lapp med salisylsyre på kornet. Det finnes en rekke merker, som for eksempel Dr. Scholls Corn Skirens og Curad Mediplast.

Rett justering av benet. Ifølge Mayo Clinic, i sjeldne tilfeller kirurgi kan være nødvendig hvis beinet er justeringen er kilden til problemet.

Hint

 • Komplikasjoner kan oppstå for de med sirkulasjons-betingelser eller diabetes, ifølge Mayo Clinic.

Blødning etter spiral fjerning

Blødning etter spiral fjerning


Intrauterine enheter (iuds) er plassert inne i livmoren og forhindre graviditet etter en viss tid (vanligvis ett til 10 år). Alle IUDs til slutt må bli fjernet (og skiftes ut, om ønsket).

Blødning

Noen blødning etter fjerning av IUD er helt normal, som er en moderat mengde av smerte. Tar ibuprofen før spiral fjerning avtale kan bidra til å forhindre eller redusere ubehag.

Planlegging

For å minske mengden av post-fjerning blødning, planlegge fjerning din i løpet av en uke der du ikke forventer å ha mensen.

Residual Bleeding

Når spiralen er fjernet, forventer lett blødning eller småblødninger i opptil en uke etterpå.

Kraftig blødning

Kraftig blødning er ikke normalt etter spiral fjerning, og kan tyde på at livmoren ble punktert. Kontakt helsepersonell med en gang eller besøke din lokale legevakten hvis du opplever kraftige blødninger.

Gjenopptakelse av normale perioder

Mange spiralen brukere opplever et opphør av sine perioder mens du bruker en spiral. Når en spiral er fjernet, bør vanlige blødningsmønster tilbake i løpet av de neste tre månedene.

Hvordan fjerne en Mirena Coil

Hvordan fjerne en Mirena Coil


Den Levonova spiral er en intrauterin enhet (spiral) laget av plast som gir et hormon som kalles levonorgestrel til livmoren som hindrer graviditet, ifølge Bayer Healthcare. Mirena er satt av legen din og varer i opptil fem år. Levonova er ikke anbefalt for kvinner som ikke har hatt barn. Når femårsperioden er opp og du trenger en ny spiral inn, eller hvis du bestemmer deg for å bli gravid, må du oppsøke lege for å få den Levonova spiral fjernet.

Hvordan fjerne en Mirena Coil

•  Ring legen som satt inn Levonova spiral innen fem år etter innsettingsdato eller hvis du bestemmer deg for å bli gravid for å gjøre en avtale for å ha Levonova fjernet. Hvis du har flyttet eller ikke lenger ser den samme legen, sørg for den nye legen er kjent med Levonova spiral.

•  Informere legekontoret på forhånd hvis du ønsker å ha en ny Mirena settes inn når den gamle er fjernet. Legen kan fjerne en Mirena og sette inn en ny en på samme avtale, men de må ha en på hånden.

Diskuter dine prevensjon alternativer med legen din på din avtale når du har din Levonova spiral fjernes hvis du velger å ikke ha en ny inn.

Hint

 • Den Levonova spiral bør fjernes innen syv dager etter mensen.
 • Den Levonova spiral er satt inni livmoren. Forsøk aldri å fjerne den uten lege.