Digidexo.com

B12 og slagpasienter

B12 Vitamin Therapy

Vitamin B12 er viktig i DNA-syntese og bloddannelse. Det er avgjørende for etableringen av myelin, som er den isolasjon som beskytter nerveendene, og muliggjør kommunikasjon mellom nerver. Når du er mangelfull i B12, vil du trenger terapi for å få tilbake de riktige nivåer.

Intrinsic Factor

Symptomer på vitamin B12-mangel er diaré, oppkast, tretthet, mental forvirring, lavt antall røde blodlegemer, svakhet og blekhet. Pernisiøs anemi er trolig den mest kjente årsaken til B12-mangel. Pernisiøs anemi fører til en mangel på intrinsic factor. Intrinsic faktor er et enzym-lignende (uidentifisert) stoffet fremstilt i tarmen som binder seg med B12 for å hjelpe kroppens opptak. Med pernisiøs anemi, gjenkjenner kroppen intrinsic factor som en inntrenger og lager antistoffer mot det, slutt å ødelegge den indre faktor, og selv magen celler som produserer den. Andre årsaker til B12 mangel omfatter en diett lav på B12, kronisk alkoholisme, tape orm infeksjon og abdominal kirurgi som forstyrrer produksjonen av intrinsic factor.

B12-injeksjoner

For de med alvorlig utarmet B12-nivåer, vil leger anbefaler en injeksjon av vitamin B12. Dette gjør kroppen for å raskt absorbere B12 og bypass noen egenverdi faktor mangler. For pasienter med pernisiøs anemi, kan legen anbefale en rekke injeksjoner. Dette kan være en livslang behandling.

Oral B12

For veganere, eller andre med mangel B12 ikke er relatert til intrinsic factor, supplere B12 muntlig er den vanlige behandlingen. Pasienten tar vanligvis 500 til 1000 mikrogram daglig. Oral B12 tilskudd kan også være en behandlingsstrategi for de med pernisiøs anemi og egenverdi faktor problemer. Noen leger er fortsatt uvitende om at de kan foreskrive en første injeksjon av B12, etterfulgt av daglige orale doser på 1.000 til 2.000 mcgs. Pasienter med intrinsic factor mangel vil bare absorbere omtrent 2 prosent av dosen, men kroppen din trenger bare 3 til 4 mcgs av vitamin B daglig for å arbeide effektivt.

Bivirkninger

Fordi kroppen trenger B12, det er vanligvis ingen bivirkninger forbundet med behandlingen. Imidlertid har enkelte pasienter hadde akneiform eksantem (små papler) bryte ut på haken, pannen og øvre del av ryggen mens du bruker høye doser av B12. Andre på en høy dose har rapportert et hudutslett som ligner rosacea, men reagerer ikke på behandlinger for rosacea. Begge forholdene løst når pasientene seponerte B12 terapi.

Low Vitamin B12 og Crohns sykdom

Crohns sykdom er en kronisk tilstand som kalles inflammatorisk tarmsykdom. Det fører til betennelse og hevelse i mage-tarmkanalen. En av de mest vanlige komplikasjoner av Crohns er vitamin B12-mangel.

Vitamin B12 er nødvendig for å skape røde blodceller og opprettholde en sunn nervesystemet funksjon. De viktigste kildene til B12 inkluderer fisk, egg, kjøtt og meieriprodukter. Vitamin B12-mangel er en av de store komplikasjoner av Crohns sykdom.

Symptomer

Lave B12-nivåer kan føre til tretthet, lavt blodtrykk, humørsvingninger og muskelsvakhet.

Diagnose

Det finnes flere forskjellige typer blodprøver legen din kan for å diagnostisere B12 mangel.

Behandling

Behandling for lave B12 nivåer varierer avhengig av nivået av mangel. Spise mat rik på B12 sammen med å ta B12 tilskudd kan bidra til å øke nivåene. Alvorlige mangler behandles med intramuskulære injeksjoner av B12.

Ernæring er viktig

Det er ingen spesiell diett for styring av Crohns sykdom, men ernæring er viktig for å hindre B12 og andre næringsstoffer mangler.

Langtidseffekter

Hvis B12 er mangelfull for en lang tid, kan det resultere i nerveskader. Symptomer på nerveskader kan omfatte demens, tap av balanse, depresjon, og prikking eller nummenhet i fingre eller tær.

Hva er en B12 Lab?

Hva er en B12 Lab?


En B12 lab, også kalt en vitamin B12 blodprøve, blir brukt til å måle mengden av B12 i en persons blodstrømmen. Vitamin B12 spiller en nøkkelrolle i å opprettholde et fungerende nervesystemet og er en nødvendig komponent i dannelsen av blodceller.

Symptomer

B12 lab utføres når en lege mistenker en vitamin B12 mangel. Symptomer på mangel omfatter nummenhet og prikking i armer og ben, svakhet, hodepine, tretthet, blekhet, tap av balanse og demens.

Funksjon

En phlebotomist trekker blod fra en vene vanligvis plassert i armen eller hånden.

Standarder

Normale verdier for et B12 lab er 200-900 pikogram / milliliter (pg / ml). Resultater mindre enn 200 pg / ml indikerer et vitamin B12-mangel.

Betydning

B12-mangel kan være et tegn på en megaloblastisk anemi som pernisiøs anemi. Andre forhold inkluderer en restriktiv diett, Cøliaki, Crohns sykdom og graviditet.

Hva Er B12 Diet Shot?

B12 er et vannløselig vitamin som finnes i mange matvarer som kjøtt-og meieri-produkter, og er nødvendig for å opprettholde en god helse. En mangel på B12 kan resultere fra en mangel på forbruket av disse matvarer på grunn av vekttap, noe som kan bli erstattet ved å motta et skudd fra en lege.

Trenger

Menneskekroppen trenger B12 for den generelle helsen til nerve og røde blodceller, og også for å hjelpe til med fordøyelsen. Siden kroppen ikke produserer det, er den eneste måten å få det gjennom kosthold og / eller kosttilskudd. Når kosten, kan en B12-mangel oppstå på grunn av den begrensende av forbruket av matvarer som er høy i B12, for eksempel rødt møtes.

Tegn på mangel

En indikasjon på at det ikke være nok B12 til stede i kroppen hvis man begynner å føle tretthet og svimmelhet, spesielt når kosten. En person kan også oppleve diaré eller forstoppelse, og bli desorientert eller forvirret. Det kan være en kriblende følelse i ekstremiteter, og til og med brystsmerter.

Fordeler

Tar bilder av B12 kan gi et løft til kroppen ved å gi den energien som leveres normalt gjennom å spise riktig. Fra en slanking ståsted, kan det også bidra til å redusere suget etter mat. I eldre mennesker, kan det bidra til å lindre vitamin mangel som kan skyldes en mangel på variasjon i kosten, og kan også bidra til å opprettholde energinivået og opprettholde minnefunksjon.

Slik fungerer det

B12 virker ved å stimulere skjoldbruskkjertelen, som skaper behov for legemet å bevege seg, så vel som den nødvendige energi for bevegelse. Som et resultat, er det mer av et ønske om å utføre øvelsen og for å drive den i lengre perioder av gangen. Det kan også redusere stress som kan føre til kronisk tretthet.

Bivirkninger

Generelt, bivirkninger av B12 skudd er minimal, hvis de forekommer i det hele tatt. Noen mennesker kan oppleve en allergisk reaksjon, for eksempel et utslett eller tetthet i brystet, men dette skjer sjelden. Det er også vanskelig å ta en overdose B12, siden overskytende beløp utskilles gjennom urinering, som vanligvis er indikert av en mørkfarging av urin.

Vitamin B12 skudd for vekttap

Hvis du ønsker å miste noen få pounds, vi vet alle at den mest pålitelige metoden er et sunt kosthold og regelmessig mosjon. Men det er alltid ekstra skritt som kan tas for å bedre sjansene dine for å miste vekt. Vitamin B12 skudd har blitt utropt av kjendiser som en stor ekstra løft for vekttap og generell helse. Hvis du trenger mer informasjon om disse bildene, har vi anmeldt noen av de viktigste punktene om Vitamin B12 skudd og hvordan det kan hjelpe deg å miste vekt.

Skudd vs kosttilskudd

Det første spørsmålet som folk kan ha er derfor et skudd hjelper med vekttap mer enn å ta en vanlig B12 supplement. Grunnen til dette er at det ikke er noen ganger bekymringer om vitamin blir riktig absorberes av kroppen ved å ta en oral supplement. Men med skuddet, er B12 injiseres direkte i muskelen, med teorien om at det er bedre absorbert gjennom denne metoden, og derfor mye mer effektiv. Noen mennesker kan finne skuddene smertefullt, men i mange tilfeller brukere opplever litt ubehag.

Økt metabolisme

Vitamin B12 kan hjelpe enkeltpersoner til å gå ned i vekt ved å gi øke sin metabolisme. Dette hjelper kroppen forbrenne fett mer effektivt og i noen tilfeller kan hjelpe til med vekttap. Fordi skuddene har fart på stoffskiftet, kan noen mennesker føler nervøs eller vaklende - ligner symptomer forårsaket av mye koffein. Men mange mennesker opplever bare mildt ubehag og kan gjenoppta vanlige aktiviteter umiddelbart.

Forbedret energinivå

En annen grunn til at B12 skudd er så effektive er at de kan motvirke følelsen av tretthet og treghet. Hvis noen føler seg oppbrukt, vil de være mindre sannsynlig å få regelmessig mosjon de trenger for å opprettholde en idealvekt, så B12-injeksjoner kan være effektive i å gi folk den ekstra energien de trenger for å være sunn og aktiv.

Vinne Common Slanking fallgruvene

En annen måte at vitamin B12 skudd kan indirekte hjelpe til med vekttap er ved å gi kroppen din en av de viktigste næringsstoffer som det ikke kan være å få hvis du er på en streng diett plan. Ved å ta dette bildet, er du sørge for at kroppen din er igjen frisk gjennom kostholdet ditt, slik at du mindre sårbar for cravings at slankere vanligvis har å forholde seg til. Ved å føle seg sterk og sunn mens slanking i stedet for sløv og svak, kan du være i stand til å opprettholde din diett programmet og oppleve vekttap suksess.

Potensielle bivirkninger

Selv om alvorlige bivirkninger er mindre vanlige, kan de oppstår. Hvis du opplever symptomer som vanskeligheter med å puste eller svelge eller din hjerterytme begynner å rase, bør du la legen din beskjed umiddelbart.

Mindre alvorlige bivirkninger, som kvalme og hodepine kan også oppstå. Du bør overvåke eventuelle uvanlige opplevelser og diskutere dem med legen din.

B12 skudd og vekttap

Vitamin B12 er avgjørende for å opprettholde din metabolic rate, slik at du forbrenner energi. Vitaminet finnes i kjøtt og meieriprodukter, og det er viktig at du får riktig mengde i systemet. B12 skudd kan hjelpe til med vekttap, men er ikke en one-stop svar til overvekt, og det er bivirkninger å vurdere. Sjekk med din lege, vurdere alle fordeler og ulemper, og deretter bestemme om det er riktig for deg.

Hva den gjør

Vitamin B12 er viktig for kroppen å utføre ulike oppgaver: å bygge DNA, produserer røde blodceller, og som gir en energi boost til kroppen din som den akselererer metabolic rate. Dette er hvordan B12 skudd og vekttap er relatert. Du får vitamin naturlig fra melk, kjøtt, egg, fjærkre og fisk, så hvis du er en veganer, må du ta et supplement eller skutt for å få det i kostholdet ditt. Også, hvis du er blodfattig, dine nivåer av B12 vil bli redusert, og du trenger å supplere det med piller eller skudd.

B12 skudd og vekttap

B12 skudd kan hjelpe til med vekttap ved å påskynde stoffskiftet og gi deg mer energi. Som et resultat, har du energi til å trene mer, være mer aktiv, og bare rett og slett stå opp og gå. Men B12 skudd er ikke en kur-all for fedme. De bare legger B12 bør du vanligvis får fra kostholdet ditt. Som skudd er ganske dyrt, vurdere alternativ å legge til flere B12-rik mat til kosthold.

Bivirkninger av B12 skudd

Generelle bivirkninger av B12 skudd kan inkludere diaré, urolig mage, noen kvalme, hodepine, leddsmerter og smerter og varme på injeksjonsstedet. Alvorlige bivirkninger kan inkludere hjertebank, brystsmerter, tungpustethet og hoste, og økt hjertefrekvens. Alltid konsultere legen din før du tar noen B12 skudd.

Skjoldbruskkjertelen

Ifølge weightlossnutrition.org, hjelper B12 med vekttap ved å fyre opp under skjoldbruskkjertelen, som er energi kjertel. Dette gir deg energi til å gjøre øvelsen for å miste vekt. Vitamin B12 er også nyttig for å redusere væskeansamlinger, som støtter riktig thyroid funksjon og forbedre din generelle følelse av velvære. Hvis du lider av kronisk utmattelse som følge av anemi, fibromyalgi eller andre lidelser, kan vitamin B12 være en svært effektiv behandling.

Er Vitamin B6 og B12 bra for vekttap?

Vitamin B12 og B6 bidra til vekttap når det kombineres med diett og mosjon. B12 hjelper kroppen utnytte energien mer effektivt og høyere aktivitetsnivå bety flere kalorier brent.

B-vitaminer også påvirke stoffskiftet og gjøre det mulig for kroppen å bryte ned fett og karbohydrater mer effektivt.

Kosten kilder til vitamin B6 og B12 kan forbedre den generelle ernæring, fører til vekttap.

Effekter på vekttap

Vitamin B12 og vitamin B6 er viktig for kroppen og kan hjelpe til med vekttap når det kombineres med sunt kosthold og mosjon.

Ifølge en studie av 15.000 emner sitert av Emma Hitt i Allure magazine, vitamin B6 og B12 redusert mengden vektøkning hos overvektige kvinner. Fagene som tok B vitamintilskudd gitt fem pounds i løpet av studien, mens kvinnene som ikke tar B-kosttilskudd fått 16 pounds.

Begge vitaminene har også en betydelig innvirkning på sentralnervesystemet. En diett rik på disse vitaminene kan redusere depresjon, noe som kan ha en effekt på trøstespising.

Rolle av vitamin B12 i Vekttap

Vitamin B12 forbrenner visse fett og karbohydrater. Det hjelper også kroppen å omdanne mat til energi effektivt og øker kroppens evne til å opprettholde aktivitet for lengre perioder av gangen.

Symptomer på Vitamin B12 mangel inkluderer: tretthet, deigaktig hud, kvalme, diaré og forstoppelse.

Mat kilder til vitamin B12

Det er best å få det anbefalte daglige inntaket av vitamin B12 gjennom kosten kilder. Mat rik på vitamin B12 inkluderer: hele korn, egg, fisk, kjøtt og lever. B12 kosttilskudd er også tilgjengelig, og narkotika og helsekostbutikker.

Rolle av vitamin B6 i Vekttap

Ifølge International Journal of Obesity, en diett rik på vitamin B6 øker vekttap og stimulerer varig fett tap.

Vitaminet er essensielt for opprettholdelse av forbrenningen. Det hjelper også i produksjonen av røde blodlegemer.

Mangel symptomer inkluderer blek hud og depresjon.

Kilder til vitamin B6

Vitamin B6 oppnås best gjennom kosthold, men kosttilskudd kan også bli tatt. De fleste kosttilskudd merket "B-kompleks" inkluderer vitamin.

Kosten kilder til vitamin B6 er: forsterkede frokostblandinger, lever, bønner, egg, animalske proteiner og litt grønnsaker.

B12 lipotropics bivirkninger

B12 lipotropics bivirkninger


Både vitamin B12 og ulike lipotropic forbindelser er stadig økende popularitet som vekttap hjelpemidler. Ofte er de administreres sammen som en del av de samme generelle vekttap injeksjon programmer, men deres effektivitet har ikke blitt bevist, og det er flere bivirkninger å vurdere.

B12

B12 er en av åtte B-vitaminer og forekommer naturlig i animalske matvarer som kjøtt og meieriprodukter. Det er også ofte lagt til forsterkede matvarer. Vitamin B12 hjelper kroppens celler produsere energi og syntetisere fettsyrer og er involvert generelt i stoffskiftet. Anemi, for eksempel, er ofte forbundet med lave nivåer av B12.

Lipotropics

Lipotropics er biokjemiske forbindelser som bidrar til å bryte ned fett i kroppen. Kolin er det viktigste i pattedyr; andre lipotropics hovedsak bidra til produksjon av choline. Kolin er svært lik B-vitaminer; det hjelper eksport fett fra leveren og hjelper brannskade som eksporteres fett.

B12 og Lipotropic Supplements

Både B12 og lipotropics er påstått av brukerne, og vekttap klinikker som selger disse kosttilskudd, for å hjelpe fremskynde metabolske prosesser. Dette kan øke vekttap og føre til en større helhetlig følelse av energi, sier støttespillere. Fordi B12 og lipotropics er så biokjemisk like, blir de ofte brukes sammen, i sprøyteform, fordi hver er tenkt for å forsterke andre effekter.

B12 lipotropics og Vekttap

Noen studier har vist en større rate av vekttap hos personer som brukte B12 kosttilskudd, blant mange andre. Imidlertid kan ingen konklusjon kan trekkes fra dette, som folk som tar kosttilskudd ofte generelt har gjort andre nærings-og livsstilsendringer som ville bidra til deres suksess.

B12 lipotropics bivirkninger

Injeksjoner selv kan forårsake diaré og kløe og midlertidige smerter på injeksjonsstedet. Kolin bruk har også blitt rapportert å forårsake depresjon, kvalme, oppkast, diaré og andre gastrointestinale plager.

Hva er Lipotropic B12 injeksjoner?

Hva er Lipotropic B12 injeksjoner?


Mens B12 er et vitamin som kan finnes i mange matvarer og oral kosttilskudd, er det stadig mer populært som en injeksjon, siden det er antatt å hjelpe til vekttap. Det er ofte kombinert med andre biokjemiske stoffer, herunder lipotropic forbindelser. Imidlertid gjenstår deres effektivitet bevist.

Lipotropic forbindelser

Lipotropics er næringsstoffer som hjelper eksport fett fra leveren. Gang at fett er eksportert, lipotropics også hjelpe til å brenne den. Visse former, for eksempel inositol, fungere svært likt B-vitaminer.

B12

B12 er et vitamin som forekommer naturlig i animalske produkter, er ofte lagt til forsterkede matvarer, og er også populær i supplement form. Det hjelpemidler stoffskiftet i nesten alle kroppens celler, og er også involvert i produksjon av energi og syntese av fettsyrer.

Injeksjoner

B12 er påstått av sine brukere, og av utøvere på mange vekttap klinikker, for å hjelpe fremskynde den generelle metabolske prosesser og skape en større følelse av total energi. Fordi lipotropics direkte hjelp fett sammenbrudd, og er også nært knyttet til B-vitaminer, når det brukes sammen, de er antatt å intensivere hverandres effekter. De blir vanligvis injisert hver for seg, men som en del av den samme generelle innsprøytningssyklusen.

Bevis

Verken forbindelsen har blitt vist i publiserte, fagfellevurderte studier for å hjelpe vekttap når det injiseres. FDA har tjent opphøre og desist brev til flere supplement selskaper som markedsføres lipotropics som vekttap hjelpemidler når det tas oralt, fordi deres effektivitet er bevist.

Kilder

Verken lipotropic forbindelser eller B12 er regulert som reseptbelagte legemidler ville være, slik at de er tilgjengelig på mange vekttap klinikker som kan eller ikke kan bli overvåket av en lisensiert lege.

Adenosin B12-injeksjoner og vekttap

Adenosin B12-injeksjoner og vekttap


B12 er en naturlig forekommende vitamin i hele matvarer, og i denne form eller som tillegg, har vist seg generelt å hjelpe forbrenningen. Som sådan er den økende i popularitet som en injisert supplement, som ofte brukes for vekttap. Det er vanligvis sammenkoblet med adenosin, en annen naturlig forekommende biokjemisk forbindelse.

B12

B12 er en naturlig forekommende vitamin som bidrar til å regulere hjernen og nervesystemet. Det er også involvert i etableringen av blodceller og i metabolismen av nesten hver eneste celle i kroppen. Det finnes naturlig i animalske produkter som kjøtt og meieriprodukter, og er også lagt til berikede matvarer.

Adenosin

Adenosin er en biokjemisk forbindelse som hjelpemidler i energioverføringsprosessen innenfor kroppens celler. Den har en rekke farmakologiske virkninger. Det bidrar til å redusere inflammasjon og kan brukes til å behandle takykardi av hjertet.

Adenosin og B12 brukes sammen

Klinikker som administrerer adenosin for vekttap hevder at fordi det virker på kroppens energi metabolisme, kan det hjelpe fremskynde vekttap og øke den samlede energi. Fordi noen hevder at B12 øker også metabolismen, sammen de er tenkt til å forsterke de gunstige effektene. Stoffene blir ofte injisert separat, men som en del av det samme totale programmet.

Adenosin og B12-injeksjoner og vekttap

Ingen fagfellevurderte, publiserte kliniske studier bevise effektiviteten av B12-injeksjoner som vekt-tap bistand. Det er ingen for adenosin - faktisk er adenosin ofte brukt til å reversere vekttap hos kreftpasienter. I mellomtiden kan det føre til mange bivirkninger, inkludert brystsmerter og hjerte-problemer.

Kilder til adenosin og B12-injeksjoner

B12 og adenosin er ikke kontrollert stoffer, per se. De er populære i vekttap klinikker, men ikke nødvendigvis gis av en lisensiert lege. Ekstrem forsiktighet bør utvises når du besøker en slik klinikk. Adenosin og B12-injeksjoner for vekttap bør bare gjøres under tilsyn av en lege.

Hvordan virker Plavix Reagere på vitamin B12 kosttilskudd?

Om Plavix

Plavix er et reseptbelagt legemiddel som forhindrer blodpropp fra forming i blodet, og dermed bidra til å forebygge blodpropp relaterte medisinske tilstander og hendelser, for eksempel hjerneslag og hjerteinfarkt. Ta i forbindelse med PPI stoffer som Nexium, kan Plavix bidra til lave B12 nivåer.

Plavix alene og B12

Plavix selv ikke har noen interaksjoner med vitamin B12, ifølge produsenten Bristol-Myers Squibb. I forskrivning informasjon gitt til leger ved Bristol-Myers Squibb, den eneste typen medisin som kan ha små interaksjoner med Plavix er ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som iboprofen; og Wayfarin, som kan føre til en høyere risiko for blødning.

Plavix og PPI bruk

Mange leger fore Plavix med PPI medisiner, som brukes til å behandle GERD og relaterte tilstander i fordøyelsessystemet. Bevisene for bedre resultater for pasienter som tar Plavix og PPIs er blandet, med noen studier som indikerer at kombinasjonsbehandling er effektiv og andre å finne noen merverdi til å legge PPIs til Plavix.

PPIs og B12

Men PPIs kan forårsake lave B12 nivåer. Dette er fordi PPIer redusere mage-syrer som normalt ville bryte ned B12 for riktig absorpsjon av kroppen. Når magesyre er redusert, B12 ikke absorberes fullt ut og i stedet passerer gjennom kroppen. Pasienter på PPIs er vanligvis instruert av sine leger å ta et vitamintilskudd inkludert B12, eller for å få vanlige B12 skudd mens de er på PPIs.

Vitamin B12 i grønnsaker

Strenge veganere har en hard tid å få vitamin B12 i maten, mens lakto-ovo vegetarianere eller strenge vegetarianere kan være i stand til å konsumere noen ting som veganere ikke kan. Vitamin B12-mangel kan føre til svimmelhet, hodepine og mageproblemer, så grønnsaker med B12 er viktig. Kjøtt elskere bør også dra nytte av vitamin B12 grønnsaker for egen helse skyld.

Margarin

Cook mat med vegetabilsk eller solsikke margarin til enten sesong mat eller holde den fester seg til skillet. Unngå å brenne mat fordi margarin ikke vil være en form for vitamin B12 hvis den har brunet.

Soya eller Soy Milk

Lese ingredienser og perks på soya eller soya melk (fra soyabønner) for å se om det inneholder tilsatt vitamin B12. Dette bør være plassert på tabellen på baksiden av produktet, eller du kan be en servitør eller kafé kasserer hvis soyadrikk inneholder Vitamin B12.

Veggieburger Mixes

Ulike vegetabilske elementer, inkludert frosne matvarer laget av merker som Morningstar Farms og Light, inneholder soya elementer med tilsatt vitamin B12. Hvis du ikke spiser kjøtt, spiser en av disse produktene minst én gang daglig.

Cereal

Sjekk ut ingrediensene i din frokostblanding. Enkelte frokostblandinger, for eksempel havre og mais korn, inneholder grønnsaker.

Snack Nøtter

Prøv varianter av Chex bland med forskjellige nøtter. Det er nok av nøtter som har B12 i dem, for eksempel paranøtter og peanøtter.

Avocado

Guacamole inneholder avocado, som har vitamin B12. Noen restauranter serverer fulle avokado; du kan kutte disse opp og skrape "kjøtt" av med tennene.

Mat som er høy i jern og B12

Det er lite kjent faktum at vitamin B12 og jern går hånd i hånd. Hvis du er mangelfull i ett, kan du vanligvis bli mangelfull i den andre ganske enkelt. Mangel på vitamin B12 kan føre til tretthet, hjertebank, svimmelhet, håravfall og anemi. En jern-mangel kan være forårsaket av ulike typer av anemi. Det er viktig å sørge for at du spiser mat som er både høy i vitamin B12 og høy i jern.

Innmat

Innmat er svært høy i vitamin B12. Organer som lever og nyrer er spesielt høy.

Fet fisk

En annen stor kilde til vitamin B12 er i fet fisk. Laks, snapper og kveite er alle gode kilder til vitamin B12.

Beans

Bønner er meget høy i jern og blir lett inkorporert i dietten. Bønner som nyre bønner, soyabønner og kikerter er spesielt høy i jern.

Frø

Gresskarfrø og sesamfrø er rike på jern. De gjør en god matbit og kan pakkes og gjøres enkelt på en fottur.

Doctor Godkjenning

Sørg for at det å spise mat rik på vitamin B12 og jern er aktuelle for deg ved å sjekke med legen din. Noen legemidler reagerer negativt til tilskudd av disse to vitaminer. Sjekk med legen din før du legger noen supplement til kosthold.

Matvarer med vitaminer B1 og B12

Vitamin B1 er et viktig næringsstoff for å holde energinivået konstant, og for å holde hjertet sunt. Vitamin B12 er viktig for helsen til de røde blodcellene, samt for et sunt hjerte. Begge disse B-vitaminer kan lett bli funnet i et bredt spekter av naturlige og bearbeidet mat. Mange bearbeidet mat er supplert med disse vitaminer for å gjøre dem mer hjertet sunt.

Funksjon

De fleste kjøtt, spesielt innmat, har rikelig med vitamin B12. Melk og fisk er også høy i dette vitaminet.

Betydning

Veganere må finne sin B12 i matvarer som har blitt supplert, fordi vitamin kommer fra animalske kilder.

Identifikasjon

Matvarer som svinekoteletter, kli flak, peanøtter og brun ris inneholder vitamin B1.

Funksjoner

I produsere midtgangen, aubergine, spinat, asparges, grønne erter og sopp alle har høye nivåer av vitamin B1.

Betraktninger

Matvarer som inneholder både B1 og B12 er egg og brød som har blitt beriket med både vitaminer. Det er andre bearbeidede matvarer, for eksempel frokostblandinger, og mange fullkornprodukter som også beriket med begge deler.

Vitamin B12 bivirkninger

Kroppen din bruker vitamin B12 for å gjøre DNA og vedlikeholde nerveceller og røde blodceller. Folk ta vitamin B12 tilskudd som et hjem rette for forhold som depresjon, immunsystem lidelser, fordøyelsesproblemer og kreft, selv om, ifølge Mayo Clinic, støtter lite bevis vitamin effektivitet for de fleste av disse forholdene. Tilskudd av vitamin B12 større enn hva kroppen trenger kan føre til hudirritasjoner og forverre visse typer nerve disorders.Ttaking i for lite vitamin B12 kan føre til negative effekter, så vel.

Psykose

Mangel på vitamin B12 kan føre til demens, humørproblemer og psykose, som du kan redusere eller forbedre ved å forbruke anbefalt daglig inntak på 2,4 mcg. av vitamin B12.

Pernisiøs anemi

Pernisiøs anemi er en arvelig sykdom forårsaket av en manglende evne i kroppen til å absorbere vitamin B12 fra blodet. Du kan kurere sykdommen ved å ta tilskudd av vitamin B12.

Sigdcelle

En kombinasjon av vitamin B12, folsyre og vitamin B6 er blitt funnet å redusere skade på blodkar forårsaket av sigdcelleanemi, selv om, ifølge Mayo Clinic, er flere studier er nødvendig for å bekrefte disse resultater.

Graviditet

Gravide kvinner har større behov for vitamin B12 for å hindre tap av blod under svangerskapet. Du bør spise 2,8 mcg. per dag under graviditet eller amming.

Kløe

Doser av vitamin B12 større enn 2,4 mcg. per dag kan føre til kløe, utslett og rosacea, som kan kreve behandling med steroider for å løse.

Trombose

Ifølge Mayo Clinic, kan høye doser av vitamin B12 forårsake perifer vaskulær trombose - blodpropper som kan føre til hevelse, smerte og rødhet.

Leber sykdom

Ta vitamin B12 tilskudd kan fremskynde ødeleggelsen av synsnerven i Leber sykdom.

Fordeler med Vitamin B12

Vitamin B12 er et næringsstoff som er nødvendig for menneskeliv, og er nødvendig for sunn funksjon av nerveceller og blod. Det er også involvert i etableringen av DNA. Vitamin B12-mangel kan føre til alvorlige helseproblemer.

Kilder

Vitamin B12 er hentet hovedsakelig fra animalske produkter. Kjøtt, fisk, fjærfe, meieriprodukter og forsterkede frokostblandinger inneholder vitamin B12.

Mangel

Vitamin B12-mangel fører til mange forhold, blant annet anemi, depresjon, vekttap, nummenhet og prikking i hender og føtter, demens og vekttap. Symptomer på B12-mangel hos barn som anemi, mistrivsel og utviklingsforstyrrelser.

Veganere

Veganere spiser ikke animalske produkter, slik at de må ta B12 tilskudd for å unngå en mangel.

Spedbarn

Diende barnet risikerer B12-mangel dersom mor er en veganer. Barn har ikke butikker av B12 bygget opp og vil raskt bli mangelfull.

Absorpsjon

En sykdom som Crohns sykdom kan hindre riktig absorpsjon av vitamin B12 i kroppen. Som mennesker alder, er deres evne til å absorbere B12 også redusert.

RDA

Ifølge National Institutes of Health, den anbefalte daglige Allowence (RDA) av vitamin B12 for friske voksne er 2,6 mg. Gravide eller ammende kvinner trenger 2,8 mg (se Ressurser).

Slik Cure Vitamin B12-mangel

Slik Cure Vitamin B12-mangel


Ifølge forskning opp til 39 prosent av kvinner lider av vitamin B12 mangel. Eksperter sier også at mange mennesker fortsatt lider av vitamin B12-mangel, selv om legene teste dem i normalområdet. Hvis du lider av hukommelsessvikt, angst, muskelsvakhet, leddsmerter, dårlig balanse, nummenhet eller prikking i ekstremiteter, har tre eller flere forkjølelser i året, og har vanskeligheter med å falle eller forbli sovende, kan du ha en vitamin B12 mangel. Å kurere vitamin B12-mangel, kan du følge trinnene nedenfor.

Slik Cure Vitamin B12-mangel

•  Kroppen absorberer vitamin B12 fra mat kilder sakte spesielt som folk alder. Å kurere vitamin B12-mangel merke symptomene dine. Hvis du føler deg sliten og har hjerne tåke, prøve å ta et vitamin B12 supplement. Sørg for å ta en B-kompleks supplement som inneholder 500 mcg av vitamin B12. Du skal føle deg bedre innen en uke.

Å kurere vitamin B12-mangel, hvis du har en depresjon, angst og smerter i kroppen og ilinger, ta 1000 mcg av methylcobalamin daglig. Methylcobalamin er en høy-potent type vitamin B12. For bedre absorpsjon, ta Methyl vitamin B12 pastiller, og plassere dem under tungen. Du skal føle deg bedre i fire uker eller mindre.

Unngå antacids å kurere vitamin B12 mangel. Forskning tyder på at halsbrann og sure oppstøt kan være tegn magen produserer for lite saltsyre som kan føre til vitamin B12 mangel. Saltsyre hjelper kroppen absorbere vitamin B12. Antacida kan redusere saltsyrer økende vitamin B12 mangel. I stedet for antacids prøve å ta en saltsyre supplement for halsbrann.

En av de beste måtene å kurere vitamin B12-mangel er å gå til en lege eller klinikk for vitamin B12 skudd. Vitamin B12 skudd er dekket av de fleste forsikringsselskaper. Ett alternativ til å ta vitamin B12 skudd, som kan være upraktisk og smertefull, er vitamin B12 patch. Vitamin B12 patcher kan være like effektivt som vitamin B12 skudd. Pass på å ikke plassere plasteret på et følsomt område. Hvis du får utslett, varsle lege.

Hint

  • Hvis du er vegetarianer du er mer sannsynlig at lider av vitamin B12 mangel.
  • Forskning tyder drikke to glass melk hver dag fordi kroppen absorberer vitamin B12 mer effektivt fra melk enn det gjør fra andre B12 matkilder. Det spiller ingen rolle om melk er ikke-fett, to prosent, eller hele.
  • Hvis du mistenker at du har en vitamin B12 mangel sjekk med legen din og be om en vitamin B12 mangel test.

Hvordan injisere B12

Hvordan injisere B12


Den primære funksjon av vitamin B12 er å produsere røde blodceller og å opprettholde et sunt nervesystem. En mangel på B12 kan føre til anemi, slik at du føler sliten, tungpustet, slapp og utsatt for infeksjoner. Langsiktig mangel kan føre til nevrologiske skader og nerve degenerasjon. En B12-mangel er vanligvis et resultat av kroppens manglende evne til å absorbere det heller enn et kosttilskudd problemet. Legen din kan forskrive B12 skudd for å bidra til å øke din energi og støtte din helse.

Hvordan injisere B12

•  Les bruksanvisningen på pakken nøye og følg dem nøyaktig som anvist.

Vask hendene godt med såpe og vann før du håndterer sprøyten.

Velg en muskuløs område av kroppen for skuddet og bearbeid den med en ren bomullsdott dynket i alkohol. Hver gang du administrere skudd, velg et annet område. Legen din vil kunne instruere deg.

Forsiktig "nappe opp" huden og stikk nålen inn i det stedet i en 45-graders vinkel. Slipp huden.

Sakte og jevnt trykk ned på stempelet og injisere B12. Når all B12 har blitt injisert, trekk forsiktig nålen ut.

Suge en ren bomullsdott i alkohol og trykk den ned på injeksjonsstedet.

Trygg kast nålen og sprøyten.

Hint

  • Ikke injisere deg selv med B12 eller noe annet uten kunnskap og retning av legen din. Injiser bare den dosen legen har forskrevet.

Hva er fordelene med sublingual vitamin B12?

Vitamin B12 er et medlem av B-vitamin familien. Hvis noen ikke kan absorbere vitamin B12 gjennom konvensjonell tablett metoden, er det ofte anbefalt at hun går til sin lege og få en vitamin B12 skudd. Dette kan være ikke bare tidskrevende, men kostbare. En stadig mer populær måte å få vitamin B12 inn i systemet raskt er ved å ta det under tungen, også referert til som "sublingual."

Fast Absorpsjon

Den største fordel å ta sublingual vitamin B12 er den raske absorpsjon av den inn i systemet. Å plassere en vitamin B12 sublingual tablett, eller noen få dråper av flytende vitamin B12, under tungen hastigheter dens absorpsjon i blodet via de mange blodkar direkte under tungen. Ifølge Dr. Alfred Libby, som har forsket sublingual vitamin B12 i årevis, tar vitamin gjennom fordøyelseskanalen tillater absorpsjon av bare opp til 1,2 prosent. Tar sublingual vitamin B12 gir mulighet for 100 prosent absorpsjon.

Nutrient Retention

Tar vitamin B12 sublingualy gjør også det å beholde sin næringstetthet og gjør disse næringsstoffene lettere tilgjengelig for kroppen. Når vitamin B12 tas via den tradisjonelle pille metoden, har det å gå gjennom fordøyelsesprosessen. I løpet av denne prosessen, er det endret, og kan miste mye av sin styrke. Ved å hoppe fordøyelsessystemet, er man i stand til å absorbere vitaminet B12 med alle sine næringsstoffer intakt.

Kropps Fordeler

Sublingual vitamin B12 fordeler kroppen på mange måter. En stor fordel er dens evne til å redusere homocystein. Homocystein er en aminosyre i blodet som er ansvarlig for skade arterieveggene, forårsaker en oppbygging av kolesterol og dramatisk å øke risikoen for hjertesykdommer. Vitamin B12, derfor blir sett på som et supplement som kan redusere risikoen for hjertesykdom.
Andre fordeler av vitamin er dens evne til å øke energi, regulere humøret, og kontrollere søvnsyklus og appetitt syklus.

Hjerne Fordeler

Sublingual vitamin B12 er ofte brukt til å gi en rask økning til hjerne og hukommelse makt. Det har lenge vært brukt av studenter som et hjelpemiddel ved test tid fordi det ikke bare øker energi, men hjelper med en klar tanke.
Sublingual vitamin B12 er også kjent for å bidra til å redusere risikoen for sykdommer assosiert med aldring, slik som Alzheimers sykdom og demens. En studie publisert av Neurology magasinet i 2008, uttalte at de deltakerne funnet med demens og Alzheimers også hadde svært lave nivåer av vitamin B12. Sublingual vitamin B12 er den raskeste måten å øke nivåene av vitamin B12 i kroppen.

Forsiktighetsregler

Mens sublingual vitamin B12 er generelt ansett som trygt, er det noen advarsler. Sublingual B12 kan samhandle med visse medisiner, så sjekk med legen din før du tar den for å være sikker på at det ikke vil forstyrre din nåværende resepter. Noen mennesker kan også være ekstremt følsomme for sublingual vitamin B12. Hvis du opplever et utslett, kløe eller diaré, avbryte bruken. Hvis symptomene ikke avtar etter avsluttet bruk, se din lege.

Bivirkninger av vitamin B12 sublingual 2500 mg

I motsetning til enkelte kosttilskudd, har vitamin B12 en betydelig mengde forskning som støtter dens innvirkning på menneskelig fysiologi. Vitamin B12 er godt akseptert av både allopathic og naturopathic samfunn som en mikro-næringsstoff stand til å støtte et fokusert sinn og forbedret metabolisme av karbohydrater, fett og proteiner. Daglig sublingual inntak av Vitamin B12 på 2500 mcg er ofte betraktet som et terapeutisk nivå av supplement og forbrukere bør unngå et slikt høyt beløp uten å konsultere en utøver.

Fakta

Vitamin B12 er produsert i tarmkanalen hos friske mikroflora men vanligvis i tilstrekkelige mengder for å opprettholde optimal helse. Derfor er det mange mennesker supplere sitt inntak med et kosttilskudd som bruker en sublingual leveringsmåte.

Historie

Vitamin B12 er levert muntlig, ved injeksjon eller gjennom tabletter som frigjør vitamin for sublingual absorpsjon. Den spiller en viktig rolle i fordøyelsen og mangel på næringsstoffer er assosiert med pernisiøs anemi.

Betydning

Ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd (ODS) DRI (Dietary Reference Intake) for B12 er 2,4 mcg for voksne. Et tillegg som gir mer enn 100 ganger DRI kan vises altfor aggressiv.

Funksjon

Også kjent som cyanokobalamin, B12 er et koenzym, som betyr at det er nødvendig som en del av en enzymatisk prosess. Det er et essensielt næringsstoff til tross for at det kan opprettes i tarmen.

Omstendigheter

Enkeltpersoner som trenger å supplere sin diett med vitamin B12 vil ofte bruke kosttilskudd i 1000 til 2.500 mcg utvalg for å oppveie de dårlige absorpsjon priser kosttilskudd og for å oppveie den eksisterende mangel.

Bivirkninger

Kroppen er svært ineffektiv når det gjelder å absorbere store mengder av næringsstoffer. Bivirkninger fra Vitamin B12 levert sublingually er sjeldne og er mest ofte knyttet til en allergi knyttet til en annen ingrediens i kosttilskudd.

Advarsel

Alle forbrukere som vurderer å supplere sine dietter bør snakke med legen sin om mulige komplikasjoner på grunn av eksisterende forhold, reseptbelagte medisiner eller andre kosttilskudd.