Digidexo.com

teste for myositt

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som rammer mange områder, blant annet bevegelser og holdning. Den strekkprøve brukes til å måle de problemer med kroppsholdning i sykdommen.

Identifikasjon

Den trekker test for Parkinsons sykdom måler spesielt postural ustabilitet, som er den relative evne eller manglende evne til å gjenopprette fra å falle, ifølge Wemove.org, en utdanningsorganisasjon for bevegelsesforstyrrelser.

Prosedyre

I pull test, er den enkelte som testes bedt om å holde balansen mens en sensor trekker henne bakover.

Betydning

Den trekker test har blitt innlemmet i Unified Parkinsons sykdom Rating Scale, som brukes til å sammenligne alvorlighetsgraden av Parkinsons symptomer.

Betraktninger

Variasjoner i testprosedyrer kan gjøre pull test noe unøyaktig, ifølge Ann Hunt, av Beth Israel Medical Center i New York, og Kapil Sethi, ved Medical College of Georgia i Augusta, Ga.

Andre tester

Andre tester som brukes til å diagnostisere Parkinsons sykdom omfatter å måle hastigheten av bevegelser og inspisere muskelstivhet.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex


Det er fire reaksjonsvippe reflekser. Den "utsatt tilting reaksjon" vises i en alder av seks måneder. Den "liggende reaksjon tilting" reaksjon utvikler på åtte måneder. Den "quadruped tilting reaksjon" vises to måneder etter at og "standing vippe reaksjon" vises i mennesker rundt om i første bursdag. De siste hele livet ditt med mindre noe går galt, som for eksempel å utvikle kreft i hjernen, indre øret unormalt og muskeldystrofi. De første tre tester er gitt til babyer. Testene brukes til utviklingsforstyrrelser hos spedbarn, å diagnostisere indre øret og hjernen lidelser hos unge voksne, og for å diagnostisere alvorlige sykdommer som Parkinsons sykdom hos eldre.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

•  Test liggende vippe reaksjon ved å legge babyen utsatt på en tilt bord som en seesaw. Sakte vippe brettet og vente på et svar. En normal reaksjon er for lagt kurve sin stammen mot forskyvning av tyngdepunktet.

Legg babyen flatt på ryggen på et bord for å starte postural fiksering i liggende test for å evaluere den liggende reaksjon tilting. Oppmuntre barnet til å nå med en arm og presse at skulderen. Babyen skal vise en svak buet av ryggraden som han kort mister sin balanse.

•  Plasser barnet på alle fire på gulvet for å teste reaksjon quadruped tilting. Push skulder og alle fire lemmer og observere reaksjonen. Barnet skal rotere legemet for å opprettholde en krypende stilling.

Test den stående å vippe reaksjon hos barn og voksne ved hjelp av en av flere varianter av Romberg Test. Instruere underlagt lukke øynene og plassere føttene enten tett sammen eller hæl til tå. Skyv motivets brystet eller skulderen og observere hans reaksjon å gjenvinne sin balanse. Overflødig svaiende kalles "Rombergs tegn."

Tester for livmorhals radikulopati

Tester for livmorhals radikulopati


Nakkesmerter er forårsaket av forhold som degenerative disk sykdom (når diskene mellom ryggvirvlene mister vann og kollaps), bein spurs og klemte nerver. Cervical radikulopati er et begrep som beskriver klemte nerver som forårsaker smerte å stråle inn i nakke, skuldre og armer.

Funksjoner

Utartet disker føre mellomrommene mellom ryggvirvlene å begrense, som irriterer spinal leddene, forårsaker dem til å forstørre og trykk mot nervene som går til armer og skuldre. Disk kollaps fører også bein spurs (benete utvekster fra ryggvirvlene) som setter press på nerver og gir smerter.

Symptomer

Disk degenerasjon kan begynne rundt 50 år. Avhengig av hvilken cervicalcolumna nerver er i klem, kan en pasient ha øvre lem og skuldersmerter, nummenhet og prikking i armer og hender eller svakhet i øvre ekstremiteter.

Nerverøtter

De vanligste stedene for cervical radikulopati smerte er C5, C6, C7 og C8 nerverøtter (slutten av nerver der de kommer ut av ryggmargen). Smerten kan presentere i en kombinasjon av steder i nakke, armer, skuldre og fingre.

Fysisk Eksamen

En pasient har en fullstendig fysisk undersøkelse og beskrive symptomene til legen. Legen vil observere hvordan pasienten beveger seg og bærer nakken, skuldrene og armene. Legen vil utføre en kombinasjon av rekke-av-bevegelse, sensoriske, refleks, styrke, provoserende (for å reprodusere symptomer) og ustabilitet testing (for å se om nakken ledd er i stand til å bære vekten).

Ortopedisk Testing

Det er mange ortopediske tester at en lege kan utføre for å sjekke for cervical radikulopati. Spurling tegn er ett av de mest vanlige tester, er positiv hvis smerte er tilstede når pasienten utvider halsen og det er smerte ved å dreie hodet. Den aksiale komprimering testen er positiv hvis smerte er tilstede når legen presser ned på pasientens hode med hals i en utrettet stilling.

Imaging studier

Røntgenbilder brukes for å diagnostisere innsnevring av disk mellomrom og bein spurs. CT-skanning (X-ray teknologi kombinert med datamaskin imaging) brukes til å visualisere bein i ryggraden å diagnostisere uregelmessigheter. MRI (tredimensjonalt bilde produsert av elektroner) skanner brukes til å diagnostisere bløtvev uregelmessigheter som ligament og disk unormalt.

Hvordan Test for Migrene

Migrene, en type hodepine, forårsaker moderat til alvorlig smerte, som regel på den ene siden av hodet. Kvalme, oppkast, følsomhet for lys og lyd, og en øm hodebunn kan også forekomme. Migrene er vanskelig å diagnostisere fordi de påvirker alle forskjellig, og gi symptomer som er felles for andre typer hodepine. Det finnes ingen spesifikk test for å bekrefte en migrene diagnose, men testing kan utelukke lidelser som kan forårsake migrenelignende symptomer. Uten riktig diagnose, kan effektiv behandling av migrene ikke begynne.

Hvordan Test for Migrene

•  Gå til legen din for en fullstendig evaluering. Legen vil spørre deg spørsmål om din hodepine, for eksempel hvor ofte de forekommer, hvilke symptomer du opplever og hvor i hodet smerten ligger.

Ha en prøve av blod trekkes for å se etter ulike vitamin og mineral mangler som kan forårsake eller bidra til hodepine. For eksempel kan en magnesiummangel føre migrenelignende symptomer hos noen mennesker. Dessuten kan en senkning test se etter betennelse som kan bidra til hodet smerte.

gjennomgå en computertomografi (CT) eller magnetisk resonans imaging (MRI) skanning av hjernen for å utelukke blødning og svulster. Dette er spesielt viktig hvis din hodepine er ny eller hvis du opplever en endring i, eller plutselig forverring av dine symptomer.

Enig til en spinalpunksjon for å utelukke hjernehinnebetennelse hvis dette er din første alvorlig hodepine. Migrene kan forårsake lysfølsomhet og andre symptomer som ligner de som skyldes meningitt. Uten behandling er bakteriell meningitt potensielt dødelig.

Har du en elektroencefalografi (EEG) gjøres for å se etter unormale hjernebølger som kan tyde på et anfall lidelse. Noen migrenepasienter opplever en "aura" før utbruddet av hodesmerter, og dette symptomet kan forveksles med symptomer på et anfall. En migrene aura kan inkludere ser bølgete linjer, flekker eller blinkende lys, opplever nummenhet eller prikking i hender eller ansikt og uvanlige følelsesmessige symptomer.

Hint

  • En vellykket forsøk med medisiner som brukes til å behandle migrene kan hjelpe bekrefte diagnosen.

Hvordan Test for PKU

Hvordan Test for PKU


Fenylketonuri, forkortet til PKU, er en genetisk forstyrrelse som er merket med en mangel på enzymet som brukes til å forbrenne essensielle aminosyrer. Tidlig påvisning og riktig behandling, men kan effektivt kontrollere sykdommen. Lucky pasienter kan selv tilnærming full kontroll til poenget med en kur.

Hvordan Test for PKU

Oppdage PKU

gjenkjenne symptomer på PKU. De vanligvis begynner å vise når et spedbarn har nådd to-tre måneder gammel. En muggen lukt i barnets hår, hud og urin vil komme foran oppkast, diaré og vekttap. Foto og hudproblemer, vanligvis eksem, også føre.

Vet at et alvorlig tilfelle av PKU vil snart føre til episoder av skrikende, vugger frem-og-tilbake og arm biting hos eldre barn. Vekst og utviklingsmessige problemer, både fysisk og psykisk, ledsage en alvorlig eller ubehandlet tilfelle.

Test spedbarn ved fødselen, uavhengig av hvorvidt symptomer på PKU er til stede. Tidlig påvisning er avgjørende for å hindre irreversible fysiske og mentale mangler. I USA er de fleste babyer testet innen to til tre dager etter fødselen.

Vet at en "heel test", der en blodprøve er tatt fra barnets hæl, vil bli gjort for å screene for PKU og andre metabolske forstyrrelser. Det vil ikke skade barnet ditt, og det er vanligvis ingen komplikasjon som følge av tegning av blodprøven.

Forbered barnet ditt for en PKU test ved å sikre den bruker noe annet enn morsmelk eller morsmelkerstatning i 24-48 timer før testen utføres. Testresultatene er mye mer nøyaktig når denne protokollen er nøye.

Vær oppmerksom på at barn i overkant av seks ukers alder vil bli testet for PKU via en urinprøve i stedet for en krengeprøve. En urinprøve består av anvendelsen av en spesiell test væske eller stripe som brukes til frisk urin samlet i et spedbarn bleie. Merk at, i motsetning til hælen test, er det ingen forberedelse protokoll som må følges før en urinprøve.

forstå at en test for PKU kan utføres to ganger (eller mer enn to ganger) for å sikre nøyaktigheten. Oppfølging testing vil normalt bli utført hvis den første testen kom tilbake positivt. Den PKU test er svært følsom, og nøyaktighet problemer er ikke uvanlig.

Hint

  • Hvis PKU er uoppdaget eller venstre ubehandlet, kan det føre til alvorlige nevrologiske skader, inkludert alvorlige anfall, samt svekket kognitiv utvikling og funksjon.

Hvordan Test for epilepsi

Hvordan Test for epilepsi


Selv om alle beslag er forårsaket av unormal aktivitet i hjernen, er ikke alle anfall relatert til epilepsi. I tillegg, er en spesiell type av behandling for anfall ikke effektive for alle personer med epilepsi. Derfor er det viktig at legen din utfører en grundig runde av diagnostiske tester for å fastslå om du har epilepsi - og, om nødvendig, det beste løpet av behandlingen. Les videre for å lære mer om hvordan du kan teste for epilepsi.

Hvordan Test for epilepsi

Få testet for epilepsi

•  Diskuter få en EEG, eller elektroencefalogram, test for å diagnostisere epilepsi. Dette er den eneste metoden som kan måle unormal hjerneaktivitet som forårsaker kramper, og derfor er den mest brukte testen direkte. En EEG test er også nyttig i å klassifisere den type epilepsi, hvis beslag er bekreftet å være forårsaket av epilepsi.

Forbered deg EEG test ved å vaske håret grundig kvelden før din avtale for prosedyren. Ikke bruk produkter som hårspray eller gel, etter vasking. Elektrodene er plassert på hodebunnen din i løpet av EEG test og det er viktig for hodet og hodebunnen for å være ren og tørr.

Slapp av så godt som mulig i løpet av EEG test. Elektrodene er midlertidig limt til hodebunnen mens du ligger flatt på en seng og utføre visse aktiviteter for å registrere endringer i hjerneaktiviteten. Disse aktivitetene inkluderer generelt ser inn i en lys, blinkende lys eller ta dype åndedrag i et hurtig tempo. I noen tilfeller kan testene inkluderer sover mens under observasjon.

Vent på resultatene av EEG test. Opptakene av hjernen bølgemønstre er undersøkt for unormal aktivitet, som noen ganger er et tegn på epilepsi. Hvis resultatene er ikke avgjørende, kan det hende du trenger å gjennomgå flere tester.

være åpen for bruk av andre metoder foruten EEG-tester for å se etter epilepsi, slik som magnetisk resonanstomografi, eller MRI, tester for å produsere bilder av hjernen. Blodprøver er også ofte brukt for å finne ut om andre sykdommer i tillegg til epilepsi er ansvarlig for anfall, som noen ganger knyttet til nyre-eller leversykdom. Blodprøver registrere nivåer av røde og hvite blodlegemer, elektrolytter, blodsukker og kalsium.

Hint

  • Noen pasienter med epilepsi ikke svare på medisiner som en metode for å kontrollere anfall, og må gjennomgå alternative metoder.
  • Pasientene er noen ganger overvåket av video EEG under testene for å observere kroppsbevegelser og eventuelle beslag.
  • La legen få vite om eventuelle medisiner du er i dag før under en EEG test, da de kan påvirke resultatene.

Testing for Fibromyalgi

Testing for Fibromyalgi


Fibromyalgi er en ofte misforstått kronisk smerte tilstand som rammer 2-4 prosent av befolkningen i USA. Selv om å identifisere tilstanden kan være vanskelig og det er ingen definitive laboratorietester, er det visse fremgangsmåter for testing for fibromyalgi som peker klart på en diagnose. Leger kan teste for fibromyalgi symptomer og behandle en pasient basert på individuelle forhold.

Fakta

Fibromyalgi er karakterisert ved tretthet og smerten som sprer seg i hele kroppen, både over og under beltet, og på begge sider. Det er en kronisk tilstand med ingen kjent kur, og det er ofte assosiert med andre inflammatoriske sykdommer og tilstander, så som reumatoid artritt, lupus og multippel sklerose. Årsaken til fibromyalgi er ukjent, men felles faktorer blant dem som er rammet av fibromyalgi indikerer kan være forårsaket av biokjemiske forandringer, infeksjon, trauma, kjønn og alder.

Misforståelse

Mange tror fibromyalgi er en psykosomatisk sykdom, hovedsakelig i en pasients hode, i stedet for en legitim fysisk fenomen. Eksperter uenige. Writer Linda Melone, en ekspert med Everyday Health, sier at millioner har blitt diagnostisert med fibromyalgi og den ble offisielt anerkjent som en sykdom i 1991 Selv om blodprøver og røntgenbilder er ofte vanlig hos pasienter med fibromyalgi, er det godt dokumenterte symptomer som er reelle og livsforvandlende.

Funksjoner

Uten sterke diagnostiske tester, leger ofte avhengige av symptomer som primær bevis på fibromyalgi. Noen av de vanligste symptomer assosiert med fibromyalgi kan være ødeleggende. Vanlige symptomer inkluderer muskelsmerter i hele kroppen, mild til alvorlig tretthet, manglende energi, konsentrasjonssvikt, hukommelsesforstyrrelser, søvnforstyrrelser, fordøyelsesproblemer og vektøkning. Pasienter med fibromyalgi er ofte svært utsatt for ekstrem varme eller kalde temperaturer, og kan også oppleve svimmelhet, brystsmerter, migrene, angst, depresjon og irritabel blære.

Diagnose

Det er to primære faktorer involvert i å teste for fibromyalgi. For å motta en diagnose av fibromyalgi, må pasienter har opplevd utbredte smerter i minst tre måneder. De må også vise unormalt høy følsomhet på 11 av 18 spesifikke "ømme punkter" gruppert rundt nakke, skuldre, bryst, hofter, knær og albuer. Disse ømme punkter har blitt utviklet av leger å identifisere muskel sensitiviteter klassisk forbundet med fibromyalgi. Leger også teste for fibromyalgi ved å evaluere en pasients erfaring med vanlige symptomer på tilstanden.

Betraktninger

Mange sykdommer ha lignende symptomer til fibromyalgi, noe som gjør diagnosen enda vanskeligere. Revmatiske og inflammatoriske sykdommer ofte manifestere seg med lignende symptomer til fibromyalgi. Disse sykdommene kan vanligvis utelukkes ved blodprøver. Fibromyalgi Network påpeker også, "skillet mellom fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom (CFS) er svært uklar i stedet for skarpe." De sier at så mange som 70 prosent av alle fibromyalgipasienter også oppfyller kriteriene for CFS.

Blood Test for nyre funksjoner

Nyrer gi en vital funksjon for menneskekroppen. De rense blodet og holde den kjemiske balanse. Hvis nyrene ikke fungerer på optimalt nivå, begynner avfall å bygge opp. Blodprøver kan gjøres for å avgjøre om nyrene fungerer som de skal.

Kreatinin Blood Test

En blodprøve for nivået av kreatinin i blodet er en måte å kontrollere nyrefunksjonen. Normalområdet er 0,8 -1,2 mg / dl for menn og 0,6-0,9 mg / dl for kvinner. Nyrene bidrar til å opprettholde kreatinin-nivåene i blod. Hvis nyrene ikke fungerer godt, vil det være en ubalanse i kreatinin nivåer.

Blood Urea Nitrogen

En test for blod-urea-nitrogen bidrar test for riktig funksjon av nyre. Når urea er et avfallsprodukt fra proteinmetabolisme bygget opp etter nedbryting av protein; nyrene er ansvarlig for sin riktig avhending. Nyrene kast urea ved å filtrere det og skape urin. Når nyrene ikke gir gode resultater, begynner urea å bygge opp i blodet. En blodprøve for urea-nitrogen bidrar vurdere nyrene enes funksjon når de normale områder er forhøyet.

Glukose og Urea Lagersalg

For å sjekke nivået av glukose i kroppen, kan bli gjennomført en blodprøve. En blodprøve er enkel og gir umiddelbare resultater. Glukose nivå kan kontrolleres tilfeldig eller etter faste, og dette gir et område som bidrar til å bestemme hvorvidt Nyrenes funksjon reguleres. En rekke over eller under det normale antyder avvik.

For å hjelpe den blodsukker område og gi en bedre diagnose, kan en urea klaring test også gjøres. Dette bestemmer den urea nivåer i blod og må sammenlignes med en urin-analyse så vel. Denne testen viser effektiviteten av urea blir filtrert av nyrene.

Hvordan Test for Adrenal Fatigue

Depresjon, manglende evne til å håndtere stress, lavt blodtrykk og alvorlig PMS hindre den dag-til-dag rutine for mange som lider av binyretretthet. Kortisol, DHEA, adrenalin og noradrenalin er kroppens stresshormoner, som produseres i binyrene. Hvis du har et lavt nivå av noen av disse hormonene, eller at kjertlene ikke fungerer som den skal, vil kroppen din vise trøtthet symptomer. Heldigvis finnes det en rekke tester for å fastslå om binyrene fungerer som de skal.

Hvordan Test for Adrenal Fatigue

•  Hold en journal av dine måltider, mosjon rutiner, symptomer og humørsvingninger å ta med deg til legen din. Dette kan hjelpe legen avgjøre hva slags tester for å kjøre. Det er mange forhold, for eksempel hypoglykemi, hypotyreose og gluten allergi, som etterligner symptomene på binyretretthet.

Sjekk blodtrykket ditt. Kjøpe et hjem blodtrykk kit, som er tilgjengelig på de fleste apotek. To forskjellige tall vises: systolisk og diastolisk. Systolisk måler peak kraft som hjertet bruker, mens diastolisk tiltak det svinn kraft når hjertet tar en pause i mellom beats. Måle blodtrykket etter å ha ligget nede i minst fem minutter. Stå opp og sjekke det igjen. Sammenlign målingene. Hvis stand-up målingen er høyere enn den du tok liggende, kan du ha binyretretthet eller en tilstand som er forbundet med hypoadrenalism.

Test din spytt. Laboratorier kan avgjøre, basert på mengden av hormoner i spytt, hvis ditt nivå av kortisol er for høy eller for lav. Bestille en spytt test på nettet gjennom en hederlig laboratorium, for eksempel ZTR Laboratory (se referanser). Når du mottar test, følg instruksjonene nøyaktig. De fleste av testene du ønsker å få en spyttprøve i morgen når kortisol er på sitt høyeste topp. Send inn din test og vente et par dager å få resultatene i posten. Spyttprøver kan teste bio-tilgjengelig hormon-aktivitet, som ikke er testet i blodprøver.

Gå til legen din og be om blodprøver. Du må ikke endre din normale timeplanen før du får blod med primær immunsvikt. Lave nivåer av kortisol indikert i resultatene krever en ACTH (adrenokortikotropt hormon) stimulering test. Dette hormonet produseres i tider med stress og stimulerer kortisolutskillelsen. Etter legen injiserer syntetisk ACTH, sjekker han pasientens kortisolnivå. Rising kortisol viser at binyrene ikke er skadet. Men hvis det er lite effekt, flere tester er nødvendig for å fastslå hvor dårlig binyrene fungerer.

Hint

  • Hold deg hydrert for spyttprøver. Drikk minst åtte glass vann om dagen for å ha nok spytt for testene. Dehydrering er en av symptomene på binyretretthet.
  • Fortell legen din dersom du er på p-piller, fordi de vil forskyve resultatene av blod arbeid og spytt test.

Tester for Memory Loss

Hukommelsestap, også kjent som hukommelsestap, kan skje etter en rekke forskjellige grunner, inkludert hjerneskade, depresjon, Alzheimers, og hjerneslag. Når presentere med symptomer på hukommelsestap, legen kan utføre en rekke tester for å fastslå årsaken.

Blodprøver

Blod kan trekkes og testet for å utelukke medisinske tilstander, slik som thyroid sykdom, og lav vitamin B12.

Cerebral angiografi

Cerebral angiografi er en test hvor et fargestoff er satt inn i arteriene. Røntgenavbildning blir brukt til å spore hvor blodet strømmer gjennom hjernen, for å bestemme nærvær av eventuelle blokkeringer.

Kognitive eller psykometriske tester

Kognitive eller psykometriske tester fastslå pasientens mentale status. Legen vil spørre relevante spørsmål, som for eksempel navn, alder, jobb, adresse, tid eller dato. Han vil også observere pasientens oppmerksomhet, evne til å huske nylige hendelser og hendelser langt tilbake i tid. Han kan se etter ordet forståelse, samt å stille spørsmål som: "Hvis du fant en lommebok på bakken i en butikk, hva ville du gjøre?"

CT eller MR

Kranie computertomografi (CT) skanner bruke røntgenbilder for å ta bilder av hele hodet, som skanneren roterer rundt tilbakelent person. Magnetic resonance imaging (MRI) også gjør dette. Begge er vant til å se etter blokkeringer eller andre abnormiteter.

EEG

Den elektroencefalogram (EEG) blir brukt til å overvåke hjernens elektroniske impulser for å bestemme om eventuelle beslag er til stede.

Spinalpunksjon

En spinalpunksjon er også kjent som spinalvæskeansamling, eller Spinal Tap. Fluid blir samlet fra ryggsøylen og testet for å se etter infeksjoner som meningitt eller hjernen og ryggmargen skade.

Tester for matforgiftning

Selv om den amerikanske matforsyningen er generelt veldig trygg, kan det av og til bli infisert med et utvalg av bakterier. The Centers for Disease Control and Prevention sier anslagsvis 76 millioner mennesker i USA blitt syke av matbårne sykdommer (matforgiftning) årlig. CDC sier 5000 mennesker dør som følge av å spise forurenset mat.

Smittestoffer

Ifølge Mayo Clinic, bakterier, virus og parasitter er de typiske gjerningsmannen av matforgiftning.

Disse smittsomme organismer kan forderve mat når som helst fra den voksende, høsting, foredling og transport av mat til feil håndtering, lagring eller tilberedning av mat når du får den hjem.

Å spise forurenset mat

Det er ikke alltid sikkert at du vil bli syk av å spise skjemt mat. Det avhenger i stor grad på kilden til urenhet, omfanget av forurensning, og din generelle helse og alder. Når folk blir syke, kan alvorlighetsgraden varierer fra bare en kort, mild sykdom til livstruende sykdom.

Symptomer

Matforgiftning symptomer kan begynne noen timer etter å ha spist forurenset element eller ikke før flere dager senere. Mens symptomene kan variere avhengig av bestemt type forurensning, de vanligvis inkluderer kvalme og oppkast, magesmerter, diaré, tretthet og feber.

Det er viktig å oppsøke lege hvis du oppdager blod i avføring eller opplever intense magesmerter. Du bør også søke medisinsk behandling hvis oppkast eller alvorlig diaré vedvarer i mer enn et par dager

Diagnostisering matforgiftning

Hvis du mistenker at du er et offer for matforgiftning, legen din vil foreta en fullstendig fysisk eksamen og se etter tegn på dehydrering. Han eller hun vil ønske å vite nøyaktig hva slags mat du har spist nylig, og hvor lenge du har opplevd symptomer.

Tester for matforgiftning

Legen kan ta en blodprøve, krakk kultur, eller undersøkelse for parasitter for å finne kilden til din matforgiftning.

Hvis legen din ber om en avføringsprøve, vil en laborant forsøke å vokse og identifisere den smittsomme organisme.

CDC sier parasitter kan identifiseres ved å studere avføring under mikroskopet.

Imidlertid, siden virus er altfor liten til å vise mikroskopisk, de er rutinemessig funnet ved å teste avføringsprøver for genetiske markører som angir eksistensen av et bestemt virus.

Diagnostiske utfordringer

Siden mange matbårne forurensninger ikke kan identifiseres gjennom rutinemessige laboratorieprosedyrer, kan de krever høyt spesialiserte og eksperimentelle tester som er kostbart og vanskelig tilgjengelig.

En stor andel av folk som mistenker at de har matforgiftning aldri søke legehjelp, og mange av de som ikke er testet.

CDC anslår at det er 38 tilfeller av salmonellose for hver sak som faktisk er diagnostisert og rapportert til offentlige helsemyndigheter.

Behandling

For det store flertallet av dem som pådrar matforgiftning, vil sykdommen gå sin gang og symptomene forsvinner vanligvis innen 48 timer uten spesiell behandling.

Hvis symptomene er alvorlige på grunn av visse typer bakteriell matforgiftning, kan legen forskrive antibiotika.

Standarden hjem rettsmidler for matforgiftning inkluderer erstatte tapt væske for å unngå dehydrering.

Mineraler som natrium, kalium, kalsium og bidra til å bevare balansen av fluider i kroppen.

Test for Hirsutisme

Test for Hirsutisme


Hirsutisme er overdreven og unormal vekst av kroppshår. Denne tilstanden kan påvirke menn og kvinner, men kvinner vanligvis finne det mer belastende på grunn av kosmetiske grunner. Overskuddet av hår, som vanligvis er tykk og mørke, kan vokse på rygg, mage, bryst, hake eller leppe. Den unormale hår er forskjellig fra den fine hår som normalt finnes i kroppen. Ifølge Mayo Clinic, opptil 10% av kvinner har hirsutisme.

Årsaker

Hirstutism er ofte forårsaket av en overdreven mengde av androgen, noe som er en mannlig hormon, eller polycystisk ovariesyndrom. I noen tilfeller er årsaken til hirsutisme kanskje aldri funnet. Denne tilstanden går i familier. Sjeldne årsaker til overdreven hårvekst er binyre svulst eller kreft, ovarietumorer eller kreft, Cushings syndrom, medfødt adrenal hyperplasi og hyperthecosis. Visse medisiner som testosteron, danazol, anabole steroider, glukokortikoider, ciklosporin, minoxidil og fenytoin kan også føre til hirsutisme.

Tester

Diagnosen hirsutisme er basert på en fysisk undersøkelse, fysiske symptomer, blodprøver og imaging tester. Ikke alle testene vil bli indikert for hver person. Blodprøver som kan være indisert for hirsutisme er testosteron, dihydroepiandrosterone sulfat (DHEA-S), luteiniserende hormon (LH), follikkelstimulerende hormon (FSH), prolaktin og 17-hydroxyprogesterone. Imaging tester, for eksempel en computertomografi (CT) eller ultralyd, er vanligvis bare utføres for å utelukke en eggstokkene eller binyrene svulst.

Hjem Behandling

Behandling for mye hår omfatter bleking, napping, voksing, barbering, elektrolyse, laser hårfjerning og vekttap. Elektrolyse og laser hårfjerning er dyrt og flere behandlinger er nødvendig. Plukker og voksing er ikke anbefalt for kvinner rammet av hirsutisme fordi de kan gjøre håret vokse raskere ved å øke blodtilførselen til hårsekkene. Vekttap kan redusere hårvekst ved å redusere mannlige hormonnivåene i kroppen din.

Reseptbelagte medisiner

Avhengig av din medisinske historie, kan din lege foreskrive p-piller, medisiner eller kremer for å behandle hirsutisme. Anti-androgen medisiner ta tre til seks måneder å bli effektive. De virker ved å styre androgen hormon og kan redusere ny hårvekst, men sannsynligvis ikke vil endre mengden hår du har. Den resept krem ​​som brukes til å kontrollere hirsutisme bremser ansiktshår vekst og tar fire til seks uker før alle fordelene blir sett.

Advarsel

Symptomer på en mer alvorlig, men sjelden, lidelse omfatter plutselig utvikling av hirsutisme, dypere stemme, akne, redusert bryststørrelse, uregelmessig menstruasjon og økt muskelmasse. Kontakte lege så snart som mulig hvis du exibit disse symptomene for å sikre tidlig diagnose og behandling.

Tester for asbest

Asbest lungekreft er vanligvis kjent som mesoteliom, som er en aggressiv cancer som kan påvirke mange organer og hulrom i kroppen. Fra 2000 til 3000 mennesker er diagnostisert hvert år med asbest lungekreft, som ofte forårsaket av eksponering for asbest i noens arbeidsmiljø eller i et hjem. Patologer og onkologer teste for asbest ved hjelp av medisinsk bildebehandling tester, komplett blodprosent og biopsier.

Complete Blood Count

Den komplette blodprosent, eller allment kjent som CBC, er en vanlig test som brukes til å bestemme hvor de røde og hvite blodlegemer fungerer. CBC vil hjelpe avgjøre de hvite blodceller til stede og de forskjellige typene. En CBC med differensial vil gi en mer detaljert titt på blodcellene og hvordan de arbeider og hvilke som er til stede. Når du skal teste for asbest, er legen som ønsker å sikre at de hvite blodcellene jobber for å beskytte mot smitte. En høyere resultat av røde blodceller vil informere legen det er noe galt. Dette vil hjelpe legen i å bestemme hvilke andre tester kan trenge å bli utført.

Bronkoskopi

En bronkoskopi er preformed ved å plassere en fiberoptisk bronkoskop opp en pasientens nese og deretter ned i halsen. Den fiberoptiske bronkoskop fungerer som et videokamera og er direkte forbundet med en skjerm, slik at legen kan se hva som skjer under prosedyren. En pasient som har en bronkoskopi utføres er delvis bedøvet å lette ubehag. Under denne testen en lege kan se pasientenes lunger. Under denne prosedyren en lege kan diagnostisere asbest. Mens du utfører bronkoskopi, er legen på jakt etter betennelse i interne luftveier, blødning, patogener og svulster.

Nål aspirasjon

Nål aspirasjon er også referert til som en nål biopsi. Lokal anestesi blir brukt ved utføring av nålen aspirasjon ved å sette en nål inn i lungen for å fjerne en prøve av fluidet. Nål aspirasjon gjøres når noen andre tester er ikke tilgjengelige som bronkoskopi. En nål aspirasjon er gjort for å diagnostisere unormale væsker, masser eller lesjoner som kan finnes i lunger, nyrer, lymfeknuter, lever, skjoldbruskkjertelen og abdominal massene. An X-ray kan hjelpe legen eller spesialist som utfører testen.

Thoracentesis

En thoracentesis er utført av en person sitter oppreist og lener seg på et bord. I løpet av denne fremgangsmåten en prøve av fluid som er funnet mellom brystveggen og lunge fjernes for testing. Thoracentesis brukes for å diagnostisere kreft. Denne fremgangsmåten også brukes for å fjerne overskuddsvæske, slik at en person kan puste enklere.

Thoracotomi

En Thoracotomi er et kirurgisk inngrep der en innsnitt er gjort mellom to ribben fra foran til bak. I løpet av denne fremgangsmåten en kirurg vil fjerne en del av lungen skadet eller syk lunge. Denne fremgangsmåten er utført for å behandle lungekreft og asbest. Etter prosedyren, vil pasienten legges inn på sykehus for mellom seks og åtte dager for observasjon.

Mediastinoscopy

Mediastinsocopy brukes til å undersøke innsiden av brystkassen foran lungene. Dette gjøres ved å utføre en biopsi med en tent instrument kjent som en mediastinoscope. Denne biopsi utføres ved å sette rammen gjennom halsen. Pasienter som gjennomgår en mediastinsocopy er delvis bedøvet.

Medical Imaging tester

Medisinsk bildebehandling tester som brukes for å diagnostisere asbest er CT, MR og PET-skanninger. CTS (også kjent som computertomografi), MRI (eller magnetisk resonans imaging) og kjæledyr (eller positronemisjonstomografi skanner) all sjekk for knuter som kan vises på lungene. I noen tilfeller kan en pasient vil være nødvendig for å svelge en radioaktiv substans, slik at legen kan bedre se knuter på lungene.

Tester for Candida

Candida er en sopp gjær som vokser i den menneskelige fordøyelseskanalen, kjønnsorganer, munn og hals, hjerteklaffer, blodet og vagina. Immunsystemet regulerer veksten av candida, men hvis kroppens immunsystem er svak, det vokser hemningsløst og forårsaker infeksjon. Symptomene på Candida overproduksjon, ofte referert til som Candida eller Candida-infeksjon, varierer mye, og kan påvirke flere systemer i kroppen. Er nødvendig medisinsk testing for candida å bestemme riktig behandling.

Symptomer

Vanlige symptomer på candida er gass, hodepine eller migrene, utmattelse, cravings for mat eller alkohol, angst, manglende evne til å tenke, hyperaktivitet, diaré, hyperaktivitet, forstoppelse, kløe, kviser, depresjon, betennelse i sinus passasjer, problemer med hukommelse, hoste og øreverk, problemer med libido, dårlig fordøyelse og refluks, og kroniske smerter. Symptomene kan variere mellom forskjellige systemer i kroppen.

Avføringsprøve

Testing for candida begynner vanligvis med en krakk-analyse, som undersøker innholdet av bakterier og mikroflora, gjær og patogener. En avføringsprøve vil bidra til å bestemme om gjær er kilden symptomer.

Blood Test

Candida kan også testes gjennom en blodprøve fra et rør eller en finger stikk, som blir sendt til et laboratorium for å bestemme hvilke antistoffer er tilstede. Blodprøven kan tas på et legekontor, lab eller hjemme.

Throat Kultur

En hals kultur kan bli tatt for å teste for Candida eller diagnostisere veksten av andre bakterier eller sopp i halsen. Under testen spinner en lege på baksiden av halsen. Prøven blir satt i en kopp som tillater den å vokse. Hvis infeksjonen vokser, vil kulturen være positiv og en lab tekniker vil bruke kjemiske tester og et mikroskop for å finne ut hva slags infeksjon er årsaken til symptomene.

Tissue Biopsi

Hvis infeksjonen er systemisk, kan en lege ta prøver fra ulike organer og en patolog vil vurdere vevet under et mikroskop. Dette vil bidra til å avgjøre i hvilken grad candida har spredd seg.

Behandling

Flertallet av candida-infeksjoner kan bli behandlet med reseptbelagte medikamenter eller over-the-counter soppmidler, men det ofte avhenger av plasseringen av infeksjonen. De fleste medisiner kan tas oralt eller som en aktuell krem. En alvorlig eller systemisk candida infeksjon kan kreve sykehusinnleggelse.

Komplikasjoner

Hvis candida forblir ubehandlet, kan det sprekke intestinal fôr og inn i blodbanen, noe som kan føre til utvikling av dødelige sykdommer. Som det sprer seg til andre deler av kroppen, det multipliserer og kan forårsake problemer i leddene, muskelsmerter, tretthet, urinveisinfeksjoner og problemer med andre organer. Hvis kroppens immunsystem er ikke i stand til bekjempelse av infeksjonen, kan det resultere i blodforgiftning (sepsis). I dette tilfellet har infeksjonen spredt over hele kroppens vev og lymfesystemet.

Test for kjertelfeber

Lymfekjertelbetennelse er en akutt infeksjon forårsaket av Epstein-Barr virus. Lymfekjertelbetennelse er mer kjent som mononukleose. En mono-infeksjon er ganske vanlig, så mange mennesker kan fange sykdommen gjennom deling av mat kjøkkenutstyr, ved å være nøs eller hostet på av noen som er smittet, eller ved overføring av viruset gjennom spytt. Ifølge US Centers for Disease Control, kan opptil 50 prosent av personer med Epstein-Barr virus bli infisert med mono som resultat. Testing for en infeksjon krever en fysisk undersøkelse og blodprøver før en diagnose er bekreftet.

Fysisk eksamen

Legen din vil sjekke deg for tegn på mono ved å se på din lymfekjertler, lever og milt for å se om de er hovne. Såre mandlene og utvikling av strep hals også er vanlige indikatorer for tilstedeværelsen av mono. Hvis du har hvite lesjoner i halsen din, vil din lege sveipe halsen med en bomullspinne. Pinnen kultur vil da bli undersøkt for å bekrefte strep. Hvis du har strep, vil antibiotika være foreskrevet for å tømme ut strep infeksjon. Alvorlig tretthet, muskelsmerter, hodepine og lett feber er også tegn på en mono infeksjon.

Monospot Test

En monospot test er en fremgangsmåte hvor en liten mengde blod blir trukket ut og undersøkt for å fastslå om noen heterofile antistoffer er tilstede. Når kroppen blir angrepet av Epstein-Barr virus, reagerer immunforsvaret ved å produsere heterofile antistoffer til å bekjempe infeksjoner. Den monospot testen er istand til å påvise slike antistoffer dersom en mono-infeksjon er til stede.

Lymfocytter

Lymfocytter er også kjent som hvite blodlegemer. Når en infeksjon er til stede i kroppen, vil hvite blodceller begynner å bli produsert i større mengder som et middel for å hjelpe avverge infeksjonen. En blodprøve kan avgjøre om hvite blodlegemer er forhøyet. Dersom det oppdages noe unormalt, vil nærvær av en mono-infeksjon vurderes.

Getting Better

Å ha en mono infeksjon kan være ødeleggende til tider på grunn av kronisk tretthet. Dessverre har ingen antivirale medikamenter eller vaksiner er tilgjengelige for å behandle eller forebygge mono. En av de beste former for behandling du kan gjere, er nok av sengeleie. Ifølge Mayo Clinic, kan det ta opptil tre måneder før du fullt ut krefter fra en infeksjon. Det er viktig å ikke hoppe tilbake i anstrengende aktiviteter for tidlig, noe som kan føre til tilbakefall av en infeksjon.

Forebygging / løsning

Det er viktig å sette i verk tiltak for å sikre at andre ikke bli infisert. Lær barna viktigheten av å dekke munnen når de hoster. Hvis de nyser, fortelle dem til å snu hodet vekk fra folk. Vaske hendene er også viktig. Ikke la andre til å dele dine spisebestikk og drikkeglass hvis du er infisert. Ikke kysse andre på munnen når du er infisert.

Hvordan Test for vinsyre

Hvis du er en winemaker, og du ønsker å produsere en vin som har riktig nivå av surhet --- så det har en lengre holdbarhet --- må du vite hvordan du kan teste for vinsyre. Å vite dette viktig prosedyre vil hjelpe deg til å legge akkurat den rette mengden av natriumhydroksid under vin-prosessen.

Vinsyre

Vinsyre kommer fra planter (og fra saften av druer) og brukes i mange prosesser (mat og medisiner), samt vin å gjøre. Faktisk er det en kritisk komponent i vin-making prosessen. Og ifølge Wine Perspective.com, vin som ikke har nok vinsyre kommer til å produsere en flat, kjedelig smak, og vin som har for mye i det vil smake surt og syrlig. Derfor er behovet for å teste vinsyre.

Wine Making og testing

Testing for vinsyre er et viktig skritt i vin-prosessen, og i henhold til mer vin-making.com, surheten i vinen ikke bare bestemme sin smak; Det bestemmer også om sluttproduktene som fremstilles vil være langvarig også. Anbefalte vin surhetsgraden variere fra vin og personlig smak, men retningslinjene er tilgjengelig for å hjelpe vinmakere med passende basen konsentrasjonsnivåer for å arbeide fra.

Testverktøy

De verktøy som trengs for å teste for vinsyre i vin-prosessen omfatter en 12 ml plastikksprøyte, en ampulle med reaksjonshetten, noe destillert vann, en 4-ounce flaske med 0,1 N natriumhydroksyd (NaOH), og en fenolftalein-indikator i en glassflaske med en dropper. I tillegg er en del av vin som skal testes også nødvendig.

Testing Prosedyre

Tegn 5 ml av vin med plastsprøyte og sette denne mengde inn i reaksjonsrøret. Legg destillert vann slik at hetteglasset for å bringe væskenivået opp til to tredjedeler fulle. Nå legger tre dråper fenolftalein. Etter rengjøring av sprøyte (og tørking av den grundig), bruke den til å trekke 10 ml natrium-hydroksyd, men legger bare 0,5 ml av den til flasken på en gang, capping ampullen og riste det godt før uncapping og gjenta prosessen.

pH Balance Testresultater

Målet for vinsyre er en pH-nivå på 8,2, da dette indikerer komplett syrenøytraliseringen. Du må overvåke fargen på vin etter hvert bidrag av natriumhydroksid å måle ønsket slutt pH resultat, men som fargen varierer for hver vin når du når dette ønsket sluttpunkt. I tillegg må du vedlikeholde en logg over hvor mye natriumhydroksid brukes for å nå den ønskede surhet nivå slik at du Cann kopiere prosessen senere med vin.

Farger i Testing

For hvite viner, forventer fargen å slå magenta og til å utdype etter hver infusjon av natriumhydroksid. Til slutt blir fargen en blek rosa skygge, resterende på den måten i ca 30 sekunder. Dette indikerer ønsket pH-nivå for hvitvin.

For røde viner, forventer fargen å gråne. Så viser det en svak rosa farge; Imidlertid, kan det være vanskelig å skjelne det gjennom vedvarende nyanser av grått fortsatt til stede. Men når den grå snur litt grønt, har du nådd den ønskede pH-nivå for røde viner.

Scotch Tape Test for Pinworms

Scotch Tape Test for Pinworms


Pinworms er en parasitt som ofte infisere små barn. Hvis du legger merke til barnet ditt skrape på hans nederst eller fikle ofte være lurt å teste for pinworms. Du kan også legge merke svært små hvite ormer i sin avføring. Du kan utføre en enkel limbånd test hjemme for å sjekke for pinworms.

Time Frame

Utfør denne testen om morgenen før bading eller ved bruk av badet. Pinworms legger eggene sine om natten.

Utstyr

Denne prøven er svært enkel; alt du trenger er et stykke klart scotch tape og et rent glass lysbilde. Ikke bruk dobbeltsidig tape. Du kan be legen om å gi et glass lysbilde.

Test

Trykk på tape (klebrig side ned) på anal området. Hold den i noen sekunder, og trykk den ned på glass-slide (klebrig side ned). Ta med glass-slide til din lege for analyse.

Repetisjon

Ifølge Medline Plus, må du kanskje utføre denne testen opptil tre ganger på separate formiddag.

Behandling

Legen din kan foreskrive en medisin for å behandle en Barnemark infeksjon. Alle i husholdningen må behandles samtidig for å minimalisere risikoen for spredning av parasitter.

Betraktninger

Mens under behandling for en Barnemark infeksjon, anbefaler FamilyDoctor.org nøye skrubbing og desinfisering av alle overflater i huset. Vask alle klær, sengetøy og håndklær i varmt vann og ha alle i huset nøye rent under sine negler, trimming dem kort etterpå.

Tester for Worms i Humans

Tester for Worms i Humans


Orm er en av de mest vanlige forholdene i verden og kan føre til omtrent hvilken som helst symptom tenkelig. Folk kan få ormer fra å ta et bad for å spise, og noen ormer er lett nok til å flyte i luften. De fleste av testene for ormer i mennesker er ikke dyrt, men noen av de mer plagsomme ormer kan kreve invasive prosedyrer for å diagnostisere og kirurgi for å fjerne.

Identifikasjon

Worms, noen ganger kalt nematoder og rundormer, er en svært vanlig parasitt som vanligvis infiserer tarmen, melder University of Maryland Medical Center. Flere forskjellige tester for ormer eksisterer på grunn av de mange typer ormer i verden, som kan vokse så stor som en meter eller så liten som en millimeter. Tegn på ormer varierer fra kløe til oppkast og tretthet.

Funksjon

Den første test for ormer hos mennesker vil forsøke å identifisere om personen har de typiske tegn på angrep av noen arter av orm, ofte lagt merke til av pasienten, ifølge Mayo Clinic. En andre, mer invasive testen utføres av legen som ser på en biopsi eller prøven under et mikroskop. Når identifisert ved testing, kan legen deretter foreskrive medisiner for den spesifikke type orm.

Typer

Mens flere typer tester for ormer hos mennesker er tilgjengelige, har den mest vanlige testbånd rundt anus for å erverve en prøve, som deretter fjernet og undersøkt under et mikroskop, i henhold til Maryland Medical Center. For større ormer som passerer gjennom legemet, pasienten kan ta en prøve i til legen. Andre vanlige diagnoser inkluderer testing av blod, avføring eller ta en muskelbiopsi.

Årsaker

Folk som bor i varme eller tropiske områder er mer utsatt for innvollsormer og er mer sannsynlig å få en test for ormer når de viser noen symptomer på en parasittangrep, melder Maryland Medical Center. Kjøttvarer er en annen vanlig måte for ormer å gå inn i kroppen. Svinekjøtt produkter er den vanligste kilden til infisert kjøtt, på grunn av griser ofte spiser søppel eller skrap kjøtt infisert med ormer, ifølge Mayo Clinic.

Betraktninger

Testing for ormer i mennesker er faktisk en veldig vanlig prosedyre. Over en milliard mennesker er smittet med "Ascaris lumbricoides" ormen, ifølge Maryland Medical Center. Barn har en høy grad av å oppleve en Barnemark infeksjon på grunn av hvor mye tid de tilbringer med andre barn som kan bære eggene sine, melder Kidshealth.

Hvordan Test for MTHFR

Hvordan Test for MTHFR


En mutasjon i methlyenetetrahydrofolate reductace (MTHFR) genet er ansett som en årsak til hyperhomocysteinemi, en ledende risikofaktor for hjerneslag, dødfødsler og tilbakevendende graviditet tap. En reduksjon i aktiviteten av MTHFR grunnet mutasjoner fører til en reduksjon i metabolismen av homocystein. For å teste for mutasjoner i MTHFR genet, må du ta en DNA-test.

Hvordan Test for MTHFR

•  Ta kontakt med en lege. Uttrykke din bekymring og gi familiehistorie om hyperhomocysteinemi.

Registrer deg for blod arbeid. Labs vil behandle en PCR-analyse for C677T og A1298C mutasjoner i MTHFR genet.

Motta og gjennomgå resultatene med legen din. Express DNA-tester kan være tilgjengelig for en avgift på behandlingen lab. DNA-tester kan ta opptil seks uker å komme frem til legens kontor.

Hint

  • Mutasjoner i MTHFR genet er bare en avgjørende faktoren i hyperhomocysteinemi. Den ledende årsaken til hyperhomocysteinemi er folatmangel.

Hvordan Test for Clostridium Botulinum

Clostridium botulinum eller botulisme, er en bakterie som forårsaker lammelse. I sjeldne tilfeller resulterer det i døden. Den sporer av bakterier er ofte funnet i ubehandlet vann, smuss eller feil hermetisk mat. Flere typer av denne bakterien kan gi sykdom hos mennesker, inkludert sår, spedbarn og matbåren botulisme. Vanligvis symptomer på botulisme vises innen 18-36 timer, mens sårbotulisme tar 10 dager å manifestere. Det er vanskelig å diagnostisere botulisme på symptomer alene. Symptomene kan etterligne andre sykdommer, slik som slag eller Guillain-Barré syndrom, en muskelforstyrrelser. Testing for botulisme er nødvendig å skille mellom andre sykdommer og bekrefte en diagnose.

Hvordan Test for Clostridium Botulinum

•  Se en lege som er spesialist i nevrologi eller smittsomme sykdommer. Fortell legen din når symptomene dukket opp.

gjennomgå en fysisk undersøkelse. La legen vite om du har noen sår på kroppen din. Tillate ham å sjekke deg for svakhet og hengende øyelokk, potensielle tegn på botulisme.

Gi en blodprøve. En blodprøve kan identifisere botulisme giftstoffer. Alternativt gi en vevsprøve hvis du har et sår. Siden en helsearbeider kan ha behov for å sette inn en vattpinne inn i såret for å tilstrekkelig få en vevsprøve, kan du oppleve smerte. Varsle helsepersonell arbeideren hvis smerten blir uutholdelig.

Send inn en avføringsprøve. Ved innsamling av prøven din, unngå å inkludere toalettpapir eller urin.

Få en CT scan hvis du utvikler anfall og muskelsvakhet. En CT-skanning undersøker hjernen din til å skille mellom botulisme og hjerneslag.

Fortsett med en Spinal Tap når legen ønsker å finne årsaken til sykdommen din. Testen undersøker cerebrospinalvæsken for botulisme giftstoffer.

Ta en Tensilon test for å finne ut om du lider av myasthenia gravis, en nevromuskulær sykdom. Testen kan også hjelpe legen finne ut om du lider av andre forhold. Følg dine leger retninger, som han administrerer Tensilon og ber deg om å utføre repetitive bevegelser med musklene dine.

Hint

  • Hvis du gir et sår vevsprøve, spør helsepersonell for å hjelpe deg med sårbehandling. Dette hindrer smitte fra utviklingsland.
  • Oppsøke lege umiddelbart hvis du utvikler problemer med å svelge eller puste, og hvis du utvikle kortpustethet.