Digidexo.com

betennelse i korsrygg msm

Alternative behandlinger for Psoriasis artritt

Psoriasis artritt er en kronisk betennelsestilstand som forårsaker leddsmerter og stivhet. Psoriasis er først en hudlidelse, men 30 til 40 prosent av personer med psoriasis ende opp med psoriasisartritt. Hvis ikke behandles, kan det føre til permanent skade på leddene. De fleste leger foreskrive anti-inflammatoriske medisiner som inkluderer reseptbelagte medisiner, for eksempel kortikosteroider, eller over-the-counter medisiner som aspirin, ibuprofen eller naproxen. Alternative behandlinger kan anvendes hånd-i-hånd med disse medikamentene for å lindre enda mer av inflammatorisk smerte.

Stress Release

Stress har en tendens til å utløse betennelse i kroppen vår. Ved lindrende så mye stress som mulig, vil du lindre noe av smerten forårsaket av leddgikt. For å avlaste stress, prøv meditasjon terapi. Når leddene er i minst mulig smerte, prøv yoga kurs eller teknikker som fokuserer på å strekke og puste. Fysisk aktivitet kan også redusere stress, men det bør være begrenset til turgåing, svømming eller bygge muskler med vekter. Terapitimer vil hjelpe med tap av selvtillit og frigjøring av stress.

Mat valg

Visse matvarer kan utløse betennelse i kroppen vår, så ved å finne ut hvilke produkter forstyrre kroppen din, eliminere dem og eliminere ekstra betennelse. For å gjøre dette, eliminere alle mulige skyldige matvarer fra kosten, og gjeninnføre dem en om gangen. Disse inkluderer hvete, melkeprodukter, rå grønnsaker, rå frukt, alkohol og koffein, nøtter og frø, egg og soyaprodukter. Hvis de ikke ser ut til å forårsake en forstyrrelse i kroppen din, holde spise dem, spesielt hvis de er sunne valg.

Kosttilskudd

Visse kosttilskudd og vitaminer kan føre til en positiv reduksjon av betennelse i kroppen din. Disse inkluderer Glucosamine and chondroitin, som til sammen har vist seg å redusere betennelse. Fiskeolje kapsler inneholder omega-3 fettsyrer, også kjent for å redusere betennelse. Spise visse typer fisk, som laks, sverdfisk og ørret, vil gi omega-3 fettsyrer. Probiotika, tatt i pilleform eller spist i visse typer yoghurt, skape gode bakterier i kroppen og kan bidra til å avlaste betennelse. Metylsulfonylmetan (MSM) og S-adenosylmethionine (samme) er to mer effektive, naturlige kosttilskudd i lindre leddsmerter.

Fysiske alternativer

Andre alternative muligheter gi deg den fysiske reduksjon av smerte, som inkluderer massasje som forbedrer sirkulasjonen, akupunktur som slipper flyten av energi gjennom kroppen og kan avlaste inflammatorisk smerte, madrasser som inneholder terapeutiske magneter (for det meste ryggsmerter), ifølge EverydayHealth. com. Terapeutiske magneter kan brukes hvor som helst og i form av bandasjer, bukseseler, wraps og inne sko. Disse alternativer har vist seg å bidra til å artritt smerte, ifølge RevolutionHealth.com, men ikke spesifikt psoriatisk artritt.

Fordeler ved å bruke MSM for Acne

MSM (methylsulphonylmethane) er en naturlig forekommende næringsstoff som kan finnes i matvarer og i våre egne kropper, men noen ganger trenger vi å supplere vår egen produksjon av det eller inntak, for å bidra til å gi huden vår en lysere, sunnere glød og kan brukes til å rydde opp akne utsatt hud.

Acne Treatment

Den menneskelige kroppen ikke generelt produsere nok MSM å behandle akne. MSM, når det tas oralt eller brukes som en aktuell salve, kan hjelpe med å kontrollere akne betennelser og smerter av slike utbrudd samt nedtoningen huden din.

Dose

MSM er tilgjengelig i pulver, flak, aktuell, gel og kapsel form. Når den brukes for akne, er 2000 mg nødvendig per dag, men ikke ta mer enn angitt på flasken eller tube MSM, med mindre regissert av legen din eller legen.

Sunn Approach

MSM er en av de sikreste kosttilskudd som du kan ta ut på markedet i dag. Det er vanligvis ikke mange bivirkninger av å ta MSM med mindre du tar for mye, og da kan du oppleve mild kramper, hodepine eller diaré.

Soft Skin

MSM mykgjør huden din, gir det elastisitet, noe som kan bidra til å skylle ut giftstoffer i huden din celleveggene. MSM gir hudcellene permeabilitet for å absorbere gode næringsstoffer og utvise giftig avfall fra dem.

Aminosyre

MSM støtter svovelholdige aminosyrer, noe som gjør kroppen bedre i stand til å reparere, helbrede og opprettholde helsen til huden din, forebygge akne og gir deg en ren, ren hud glød.

MSM for Joint Pain

MSM for Joint Pain


Statistikk fra Centers for Disease Control and Prevention anslår så mye som 30 prosent av USAs befolkning rapporterte felles smerte symptomer innen en 30 dagers periode i 2006 Som et resultat, har mange slått til naturlige kosttilskudd som et middel for smerte symptomer. MSM er et supplement stoff som brukes til å støtte bein strukturer og lindre ubehag.

MSM

MSM --- methlysulfonylmethane --- er en type biologisk svovel som finnes i planter og dyr. Menneskekroppen bruker den til å produsere en rekke viktige kjemikalier som hormoner, antistoffer og enzymer. MSM er også en viktig komponent i fremstillingen av bindevev i hele kroppen. Naturlige kilder av svovel kan fås fra grønnsaker, melk, frukt og kaffe; Men mye av MSM i kroppen er ødelagt av dagens mat bearbeidingsmetoder. På grunn av sin rolle i industrien bindevev, er MSM fremmet som en felles smertelindring rette.

Leddsmerter

Leddsmerter problemer kan utvikle seg fra tidligere skader eller utfører repeterende bevegelser, eller de kan være relatert til forhold som leddgikt og slitasjegikt. Forverrede bein strukturer kan skyldes stoffskifteproblemer der behov for næringsstoffer mangler i kostholdet. Betennelse og tap av brusk materialer kan også spille en rolle i en felles forverring prosessen. Under disse omstendigheter, kan fortsatt bruk av felles ytterligere forverre smerte symptomer og bein forverring. Som MSM er en viktig materiale innen bindevev, er det tilgjengelighet under bein metabolisme prosesser er nødvendig for friske bein vedlikehold og reparasjon.

Funksjon

Bein metabolisme prosesser krever en viss blanding av materialer for å være til stede for å fungere normalt. MSM arbeider for å forbedre syntese av materialer som glukosamin og chondroitin innen stoffskifteprosessene. Kollagen er et annet materiale som essensielt i dannelsen av ben og brusk strukturer. MSM materialer gir en nødvendig basisbestanddel for de proteinene som benyttes i fremstillingen av kollagen. Den samlede effekten av MSM på beinmetabolisme kan arbeide for å redusere betennelser, redusere leddsmerter og ytterligere styrke bein metabolisme effektivitet.

Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med MSM inkluderer kvalme, hodepine og diaré. Kvinner som er gravide eller ammende rådes til å unngå MSM som det er ukjent om dens effekter er skadelig for utvikling av fostre. Allergiske reaksjoner er mulig med noe narkotika eller supplement medisinering. Personer som opplever kortpustethet, elveblest eller utslett bør slutte å ta MSM. I noen tilfeller kan enkeltpersoner oppleve søvnproblemer, forstoppelse eller urolig mage. Symptomene kan avta med tiden; men hvis de vedvarer legehjelp kan være berettiget.

Betraktninger

Mens det er en rekke krav med hensyn til fordelene ved å behandle MSM leddsmerter, er det ingen bevis for å støtte disse kravene. I motsetning til farmasøytiske medisiner, trenger supplement narkotika ikke motta finansiell støtte som trengs for å gjennomføre omfattende forskning forsøk. Som kosttilskudd er avledet fra naturlige materialer, kan de ikke bli patenterte under ett kommersielt selskap, så det er lite eller ingen incitament for farmasøytiske selskaper å forske deres effekter. Farmasøytiske legemidler er strengt regulert for å sikre sikkerhet og kvalitet, mens supplement narkotika er ikke. Som et resultat, kan MSM produktkvalitet varierer fra merke til merke.

MSM for divertikulitt

Methylsulfonylmethane (MSM) er et svovel supplement som er nyttig i mange forhold, inkludert de som involverer betennelse og smerter, som for eksempel leddgikt, migrene, muskelkramper, forstoppelse, astma og fordøyelsessykdommer som divertikulitt.

Divertikulitt

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, er divertikulitt betennelse i diverticula; små svake flekker i slimhinnen i tykktarmen som danner poser.

Supplement

Natural Health and Longevity Resource Center sier at MSM gir støtte til muskler, leddbånd og sener.

Effect

MSM gir lindring fra betennelse og smerter ved å fjerne giftstoffer og væske fra cellene i kroppen din, og senke cellenes press, ifølge Natural Health and Longevity Resource Center. Det tillater også næringsstoffer og vann trenger inn i cellene.

Mat Kilder

Alternativer til MSM kosttilskudd inkluderer mat kilder som hvitløk, linser, solsikkefrø, yoghurt og soyabønner, ifølge Natural Health and Longevity Resource Center.

Dosering

Natural Health and Longevity Resource Center sier at den anbefalte daglige dosen er mellom to og seks tusen milligram.

Betraktninger

Natural Health and Longevity Resource Center viser at MSM er ikke anbefalt for personer med nyre forhold på grunn av sin effekt på metabolismen.

Forskjellen mellom metionin & MSM

Forskjellen mellom metionin & MSM


MSM er en av mange kosttilskudd markedsført som å være gunstig for helsen. Ifølge forskning biokjemiker Robert M. Herschler, Ph.D., gir MSM lettelse for en rekke forhold fra fordøyelsesproblemer til slitasjegikt på grunn av sin svovelinnhold. Svovel er et vesentlig element som kreves av kroppen, og mens det er sant at MSM kan være kilden for svovel, kropps allerede blir alt svovelet den trenger fra aminosyren metionin.

Metionin

Metionin en essensiell aminosyre som kreves av kroppen for proteinsyntese. Kroppen kan ikke produsere metionin selv; i stedet det er absorbert fra høy-protein matvarer som fisk, kjøtt og meieriprodukter. Metionin viktigste funksjon er som en kilde for svovel, et element viktig for mange metabolske prosesser. Ifølge Dr. Michael Lam, MD, er methionin som brukes til å syntetisere cystein og taurin i kroppen. Disse svovelholdige proteiner hjelper kroppen eliminere giftstoffer, bygge muskler og vev, redusere betennelse og støtte det kardiovaskulære systemet.

Methylsulfonylmethane (MSM)

MSM er også kjent som metylsulfonylmetan, metyl-sulfon eller dimetylsulfon. MSM Guide angir at MSM er syntetisert kjemisk ved hjelp av dimetylsulfoksyd og hydrogenperoksyd og inneholder 34 prosent svovel på vektbasis. Selv om det sies å være en kilde for kost svovel, Quackwatch fremgår at mesteparten av svovelet i MSM ikke absorberes av kroppen i det hele tatt. De har også oppmerksom på at mens det er ingen RDA for svovel, på grunn av høy-protein diett for mange amerikanere, ville det ikke være mulig å være svovel mangelfull uten å være veldig underernært.

Forskjeller

Metionin og MSM har forskjellige kjemiske strukturer og arbeide annerledes i kroppen. De biokjemiske mekanismene for MSM er dårlig forstått. Metionin er delt opp i mange essensielle forbindelser, kan herunder metabolitten SAM (s-adenosyl metionin), som er viktige i funksjonen av leveren. MSM er klinisk bevist for å lindre symptomene forbundet med slitasjegikt, men data om sine øvrige helseeffekter er stort sett anekdotisk. MSM er ikke vesentlig for funksjonen av legemet, selv om det kan ha en viss anvendelse som et anti-inflammatorisk supplement.

Ytterligere Betraktninger

For folk som spiser lav-protein diett, Dr. Micheal Lam, MD, anbefaler metionin kosttilskudd med en dose på mellom 500 og 4000 mg per dag. MSM Guide bemerker at doser av MSM mellom 1500 og 6000 mg har blitt undersøkt i kliniske studier, og at pasienter har fått opp til 100 g per dag uten syk effekter, men det gir ikke en standard anbefalte doseringen. Web MD sier at det ikke er nok vitenskapelig forskning for å støtte bruk av MSM for de fleste av forholdene det er anbefalt for.

Korsrygg stenose & Hip Pain

Korsrygg stenose & Hip Pain


Den nedre del av ryggen, også kjent som lumbalregionen, omfatter fem vertebrale legemer. Ifølge Medisin Net, "nerver kommer av ryggmargen reise gjennom spinalkanalen og gå ut av kanalen gjennom små åpninger på sidene av vertebralis kalt foramen." Når spinalkanalen blir smalere, fører det smerter i at korsryggen.

Ifølge E Medicine Health, "hofteleddet fester beinet til torso av kroppen. I hofteleddet, svivler leder av lårbenet (femur) i en stikkontakt består av bekken bein."

Hip smerte kan noen ganger stammer fra problemer i omkringliggende områder, som for eksempel korsryggen.

Definisjoner

Lumbal spinal stenose er definert som "en innsnevring av spinalkanalen i nedre del av ryggen. Inntreffer Denne innsnevring når veksten av bein eller vev eller begge reduserer størrelsen på åpningene i ryggvirvlene. Dette innsnevring kan klemme og irritere nerver som armen ut fra ryggmargen ", ifølge Web MD.

Hip smerte er definert som noen smerter eller ubehag i hofteleddet eller et område. Mens traumer er vanligvis årsaken til hoftesmerter, ifølge Web MD, "en kilde av betennelse kan føre til smerter i hofte området."

Symptomer

Symptomer på lumbal spinal stenose omfatter nummenhet, svakhet, kramper, stivhet i legger og lår, ryggsmerter, tap av følelse i bena og noen ganger tap av blære eller tarm kontroll.

Hip smerte symptomer inkluderer hevelse, varme på stedet, rødhet og betennelse.

Korsrygg stenose & Hip Pain

Et annet symptom på lumbal stenose er hoftesmerter. Fordi lumbar området er plassert på nedre del av ryggen, smerten følte fra stenose kan utstråle til hoften.

Årsaker

Lumbar spinal stenose kan være forårsaket av degenerativ artritt, tumorer, infeksjoner og forskjellige metabolske benlidelser, som Pagets sykdom. Pagets sykdom, som definert av Medicine Net, er en "kronisk ben tilstand karakterisert ved forstyrrelse av den normale remodelleringsprosessen". I denne sykdommen, når nytt ben er dannet, er det unormale, forstørret og ikke så tett og tilbøyelige til å bryte.

Noen årsaker til hoftesmerter inkluderer lumbal spinal stenose, hoftebrudd, leddgikt, osteonekrose (bein død), senebetennelse, belastning eller forstuing, ryggsmerter (dvs. isjias) eller infeksjon.

Eksamener og tester

Å diagnostisere lumbar spinal stenose og hoftesmerter, vil legen din ta en fullstendig medisinsk historie og utføre en fysisk eksamen. Legen kan bruke ulike tester, blant annet røntgen, MR, CT (computertomografi) scan, et bein scan og myelogram. En myelogram er gjort ved å injisere et flytende fargestoff inn i ryggmargen. Fargestoffet er hvit på en X-ray og bidrar til å identifisere press på enten ryggmargen eller ryggsøylen.

Behandling

Behandling for lumbal spinal stenose inkluderer over-the-counter smerte medisiner, mosjon, vekttap og fysioterapi. I tillegg kan legen din også behandle det med et kortikosteroid injeksjon, noe som vil bidra til å redusere betennelse. I noen tilfeller kan kirurgi være nødvendig.

Hip smertebehandling inkluderer over-the-counter-steroide antiinflammatoriske legemidler. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig.

Forebygging

Web MD foreslår følgende for å forhindre spinal stenose: regelmessig mosjon, slutte å røyke, begrense alkoholforbruket, fjerne hindringer i ditt hjem som kan føre deg til å falle og ta medisiner som foreskrevet.

Pr Medline Plus, er følgende en liste over ting du kan gjøre for å hindre hoftesmerter: kjører på en jevn overflate som en tredemølle for å holde hoftene nivå, varme opp før trening, unngå fall og slitasje beskyttende polstring når de deltar i idrett .

Effekten av korsrygg stenose på graviditet

Effekten av korsrygg stenose på graviditet


Korsrygg stenose, en ødeleggende tilstanden som følge av innsnevring av spinal hulrom, forårsaker smerte og svakhet i nedre ekstremiteter og rygg. Mens oftest forårsaket av alder og overdreven påkjenninger på baksiden, kan lumbal stenose oppstår for første gang eller forverres under graviditet på grunn av graviditet er ekstra krav til ryggraden. Mens ryggsmerter er en vanlig klage i svangerskapet, kan de forverret symptomene på lumbar stenose komplisere en ellers sunn graviditet.

Beskrivelse

Lumbal stenose oppstår når korsryggen er spinalkanalen blir innsnevret fra skade eller leddgikt. Ryggmarg og nerver som går gjennom kanalen er komprimert av innsnevret kanalen, noe som resulterer i smerter i korsryggen og beina. Graviditet legger stress til ryggsøylen på grunn av en skiftende tyngdepunkt og utgivelsen av relaxin, en graviditet hormon som løsner leddene, selv i korsryggen av ryggraden.

Tegn og symptomer

Smerte er den vanligste tegnet av lumbar stenose i svangerskapet. Mens ryggsmerter er en felles klage av gravide kvinner, smerten fra lumbar stenose går utover den vanlige graviditetssmerter og ofte er ledsaget av smerter i baken eller ben. I tillegg kan gravide kvinner som lider av lumbal stenose i svangerskapet rapporterer følelser av nummenhet og kribling i bena og føttene. Smerten av lumbar stenose er ofte dempet av visse kroppsposisjoner som lener seg fremover eller sitte ned. I sjeldne tilfeller kan lumbal stenose forårsake bladder- og tarm-kontroll problemer.

Diagnose

Hvis din omsorg leverandøren mistenker at din graviditet ryggsmerter kan være lumbal stenose, kan hun henvise deg til en ortoped på høring. En lege vil vanligvis bruker magnetic resonance imaging (MRI) eller en beregnet aksial tomografi (CAT) scan for å avgjøre om du lider av lumbar stenose. Men begge disse skanninger vanligvis utsettes til du ikke lenger er gravid. Legen din kan ha behov for å planlegge dine tester for lumbal stenose etter at du har levert din baby.

Effekter på graviditet

Lumbal stenose kan ha en ødeleggende effekt for gravide. På grunn av smerter, nummenhet og svakhet i ryggen og bena, kan gravide kvinner være ute av stand til å engasjere seg i dagliglivets aktiviteter eller utøvelse anbefalt av de fleste helsepersonell. Faktisk, selv de øvelsene anbefales å lindre ryggsmerter kan være for stressende for en kvinne som lider av lumbar stenose. Under fødselen, kan kvinner som har lumbar stenose være ute av stand til å bruke bevegelsesfrihet for å lindre veer.

Behandling

Legen din kan foreslå en lagdelt tilnærming til behandling av lumbal stenose under svangerskapet. Først mange leger kan anbefale trening og fysioterapi som en måte å forbedre spekter av bevegelser og generell helse. Leger også kan anbefale medisiner, som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) og paracetamol, for å lindre smerter og betennelser. Vær sikker på at narkotika ikke er kontraindisert i svangerskapet. I sjeldne tilfeller, er kirurgi nødvendig for å løse lumbal stenose, selv om dette vil trolig bli planlagt for etter at du leverer din baby.

Korsrygg Spondylolistese & Treatment

Korsrygg spondylolisthesis --- en betingelse for korsryggen --- kan være uutholdelig, ifølge SpineUniverse.com. Tilstanden kan behandles med kirurgi eller mindre invasive metoder.

Tilstand

Lumbar spondylolisthesis er den slipping av en av de nedre fem ryggvirvlene (L1 til L5). Denne forskyvning av ryggraden kan føre til irritasjon i omkringliggende vev.

Symptomer

Korsrygg spondylolisthesis fører ofte verking i setemuskelen og korsryggen, ifølge eOrthopod.com. Nerve kompresjon forårsaket av slipping kan føre til prikking, nummenhet og muskelsvakhet.

Årsaker

Degenerasjon av ryggvirvlene og fasett leddene er en vanlig årsak til spondylolisthesis hos pasienter over 50, ifølge eOrthopod. Tilstanden kan også være forårsaket av skader på ryggraden.

Ikke-kirurgisk behandling

Sengeleie og begrensning av aktiviteter som setter press på det berørte området kan hjelpe spondylolisthesis helbrede. Medisiner kan være foreskrevet for muskelspasmer, betennelser og smerter.

Kirurgi

En laminectomy kan fjerne bein rundt gled ryggvirvlene, lindre spenning på nervene. Den berørte ryggvirvlene kan så kirurgisk smeltet inn ett bein å hindre ytterligere glidning.

Healing Fordeler med MSM

Healing Fordeler med MSM


De hyppige tilbakekalling og skadelig bivirkninger av tradisjonelle medisiner er bare et par av grunnene til at mange forbrukere søker alternative eller komplementære kosttilskudd for behandling. De er organiske i naturen og arbeide med kroppen naturlig å fremme helbredelse. Dessuten er omfattende informasjon tilgjengelig via internett og andre kilder for å hjelpe forbrukerne lage kvalitets beslutninger om deres helse. For eksempel kan en pasient med astma, allergi eller leddgikt være tilbøyelig til å prøve MSM (Methylsulfonylmethane), etter å ha lest om dens egenskaper og effektivitet.

Astma

Astmapasienter kan oppleve betennelse i luftveiene og har ekstreme problemer med å puste. Fluid kan også bygge opp i lungene og sette deres helse i fare. MSM bekjemper disse sykdommer ved å forebygge og redusere betennelser og kontrollert tilførsel av væske. Følgelig er lungekapasiteten økes og pusting er enklere.

Allergier

"Achoo" er en vanlig lyd som vi hører når vi eller noen andre nyser. Oftere enn ikke, er det en reaksjon på et allergen i det omgivende miljø. Allergener varsle immunsystemet som et fremmedlegeme har invadert kroppen og bør ødelegges. Stoffer som MSM kan motvirke allergener. Svovelet i MSM styrker celleveggen, detoxifies cellene og eliminerer frie radikaler. Denne fremgangsmåten bidrar til å fjerne allergenet fra kroppen raskt.

Gikt

Artritt forårsaker betennelse og stivhet i leddene. Kalsium innskudd bygge opp og mye smerte lidd mens du utfører rutineoppgaver. Leddgikt er vanlig hos eldre, men kan plage både unge og gamle. Svovel i MSM er nyttig for å redusere betennelse, bryte opp kalsium betennelse, og forbedre fleksibilitet og elastisitet. Svovel er naturlig produsert av kroppen og er avgjørende for bindevev helse.

Om MSM Fordeler

MSM, metylsulfonylmetan, er en forbindelse som er markedsført som en naturlig kilde for svovel for et diett-supplement. Mens noen leger som naturopathic leger og kiropraktorer hensikt sine fordeler, dens effekter er under tvist.

Osteoporose

I en klinisk studie, pasienter med osteoporose som tok MSM hadde mindre smerte enn de som ikke gjorde det. De hadde også bedre funksjon i sine sammenføyninger. På samme tid, kan forskere ikke finne noen anti-inflammatoriske virkninger av MSM.

Allergier

MSM har også vist seg å lindre symptomer hos personer som lider av sesongmessige allergier.

Blære Fordeler

Forskere er for tiden utforsker fordelene ved MSM for personer med interstitiell cystitt, en betennelse i blæren. I dyrestudier har MSM vist seg å være nyttig for den tilstanden.

Snorking

En spray laget av MSM har vist seg å bidra til å redusere støynivået og alvorlighetsgraden av snorking.

Andre Exploration

MSM blir nå etterforsket som en mulig behandling for tilstander som kreft og forstoppelse.

Fysioterapi for Korsrygg stenose

Fysioterapi er ofte foreskrevet for dem som lider av korsrygg Stenose. Målet er å styrke og forbedre vev, muskler og ledd styrke til å redusere smerte og behandle tilstanden. Pasienter som bruker fysioterapi både med og uten kirurgi viser ofte betydelig forbedring, og dermed gjør det verdt å diskutere fysioterapi alternativer med legen din.

Hva er Lumbar Stenose?

Spinalstenose oppstår når spinalkanalen kjører nedover ryggraden din har blitt smalere, legger press på ryggmargen og omkringliggende nerver. Korsrygg stenose er innsnevring av ryggmargen i korsryggen eller nedre del av ryggen, region. Det er generelt en svært smertefull tilstand, preget av smerter, nummenhet, kramper og svakhet i bena. Det kan skade mer å stå eller gå for en lang periode. Noen ganger viser imidlertid Spinalstenose ingen symptomer og går ubemerket.

Tilstanden forekommer hyppigere hos personer over 50 år. Noen ganger kan det utvikle seg i en yngre person, men denne personen er vanligvis født med en smalere spinalkanalen.

Innsnevring av spinalkanalen er vanligvis et resultat av en gradvis degenereres ryggraden. Som benene svekke, den mellomvirvelskiver også miste sin fluid, og begynner å trykke inn i kanalen fra alle vekten plassert på dem av resten av kroppen. Ledd og sener vil også forstørre å gjøre opp for dette svekket tilstand, som legger ytterligere press på spinalkanalen. Disse strukturelle endringene ofte føre til ganske mye smerter i denne regionen.

Høres mye ut som leddgikt? Korsrygg stenose stammer ofte fra leddgikt, noe som igjen kan skyldes en rekke ulike forhold. Årsaken til spinal stenose i de fleste individer er ofte ganske kompleks.

Hvordan Fysioterapi kan hjelpe

Mesteparten av tiden, er Korsrygg stenose kan behandles uten kirurgi, og kirurgi er ofte anbefales bare for pasienter som ikke synes å være å reagere på fysioterapi. Selv da, kan fysioterapi være forfulgt etter operasjonen, vanligvis med gode resultater. Legen din vil sannsynligvis foreskrive en bestemt type trening avhengig av ditt tilfelle. Generelt er det imidlertid er hensikten med fysisk terapi er å gjøre tre ting: løsne og slappe av vev for å redusere trykket på ryggraden, hjelpemiddel i fleksibilitet og øke styrken av ryggen eller buken. Disse tre måter vil redusere symptomene og bidra til å gjøre tilstanden mer utholdelig til den er korrigert.

Fysioterapi kan ta mange former. Det kan være gange, stretching og fleksjon øvelser. Det kan også være massasje for å redusere stress i muskler og omkringliggende vev. Cardiovascular øvelser er også svært nyttig som de vil bygge utholdenhet samt forbedre generell blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til betennelse på ryggsøylen.

Noen ganger kan fysioterapeuter anbefaler viss medisinsk utstyr for å hjelpe deg å utføre visse oppgaver. Du kan bære en ryggvarmer eller korsett under trening for å bidra til å gi støtte. Dette skjer ofte hvis magemusklene er svake. Din terapeut vil være i stand til å anbefale og veilede bruk av nødvendig utstyr.

Lengden at fysioterapi varer er helt avhengig av ditt tilfelle. Noen pasienter kan få den for så lite som fire til seks uker, mens andre kan gjennomgå behandling i månedsvis.

Hva du skal gjøre for å lindre Lyske smerter Etter Korsrygg Fusion?

Lumbar fusjon kan ofte føre til lyskesmerter fordi nervesmerter fra sakroiliakalledd (SIJ) stråler ofte i lysken. Ifølge artikkelen "Korsrygg Fusion kan være smertefullt i sacroiliac" på eorthopod.com, en populær ressurs for skjelettsmerter, kan det oppstå lyskesmerter fordi "fusion skift tvinge på SIJ." Dessuten har noen pasienter med lyskesmerter etter lumbal fusjon fått fritak fra SIJ injeksjoner. Dermed kan behandle sacroiliac smerte etter lumbal fusjon lindre lyskesmerter i tillegg.

Om behandling av sacroiliac smerte

Ifølge Aurora Health Care, en Wisconsin integrert helsepersonell, er sacroiliac felles som ligger i nedre del av ryggen ", der ryggraden møter bekkenet." Smerten du opplever i lysken kan også bli følt i hoften eller baksiden av lårene. Umiddelbar behandling skal omfatte bruk av et anti-inflammatoriske medikamenter så som ibuprofen eller naproksen. Ta denne medisinen hver fire til seks timer før din lyske smerte symptomer er borte. Hvis du får ingen lindring med denne medisinen, ring din lege. Han kan foreskrive en muntlig steroid eller gi deg en kortison skudd for å lindre smerte.

Rest, Ice and Heat

Mens legen din har kanskje allerede fortalt deg å hvile, holde av føttene så mye som mulig. Du kan selv prøve å bruke en sacroiliac belte, på legens skjønn, for bedre støtte i ryggen og hoften. Dessuten bruker isen de første to eller tre dager etter behandling. Ice er mest effektiv hvis den brukes på 15- eller 20-minutters intervaller. Gjenta isen terapi hver fire til seks timer. Kontroller at du bruker en ispose og komprimere det direkte mot din kilde til smerte. Ice vil hjelpe minimere betennelse fordi den midlertidig begrenser flyten av blod til området. Når din første betennelser og smerte har stilnet, kan en varmepute øker blodgjennomstrømningen. Blodet frakter oksygen og næringsstoffer som er nødvendig for helbredelse.

Trening

Du bør ikke starte noen rehabilitering øvelser før din første betennelse, hevelse og smerte har sunket. Sjekk med legen din så han kan ha sitt eget treningsprogram. Vanligvis vil du starte med noen grunnleggende tøyningsøvelser. Tøyningsøvelser vil øker fleksibiliteten i korsryggen som det strekker muskler og sener. Stretching er en annen måte å øke blodstrømmen til det myke vevet i ryggen og sacroiliac ditt område. Et eksempel på en strekk øvelse er å ligge på gulvet med knærne peker opp og føttene på gulvet. Trykk forsiktig korsryggen i gulvet og hold denne posisjonen i noen sekunder, deretter slappe av. Gjenta øvelsen 10 ganger. Som ryggen blir mer fleksibel og din smerte minsker, kan du gjøre mer vanskelige øvelser. Disse vil bidra til å legge stabilitet til din korsrygg og ta presset av din sakroiliakalledd. Derfor vil du lindre lyskesmerter i tillegg (Se Ressurser for flere øvelser).

Pain behandling for korsrygg Leddgikt

Korsrygg leddgikt er forårsaket av en degenerasjon av plater eller brusk mellom ryggvirvlene. Lumbale artritt symptomer kan inkludere betennelse, smerte og tap av bevegelse. Behandlinger som regel innebære en periode med hvile, immobilisering, medisinering, is, varme, massasje og trening.

Betydning

Tilbake leddgikt kan få gradvis verre og bli invalidiserende hvis det går ubehandlet. Hvile og immobilisering ved hjelp av en spenne kan være spesielt effektiv i å hindre ytterligere skade på platen.

Typer behandling

Ice kan være effektive tidlig i behandling av kors leddgikt smerte. Ice reduserer smerte ved å begrense strømmen av blod til baksiden, som kalles vasokonstriksjon. En is pakken bør sammenpresses direkte mot baksiden i 15 til 20 minutter til flere ganger per dag. Varme kan bidra til å lindre smerte når den første betennelsen har sunket.

Andre typer behandling

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen (Advil, Motrin) eller naproxen (Aleve) kan bidra til å lindre smerte. En lege kan også foreskrive oral steroider eller kortison skudd. Massasje kan også være effektive i å redusere lumbar leddgikt smerte. Massasje slapper nerver og muskler ved å øke blodstrømmen til det myke vevet rundt platen.

Effekter av Exercise

Trening øker også blodtilførselen til baksiden, som kan lindre smerte. Tøyningsøvelser kan øke fleksibiliteten i den nedre ryggmuskulaturen. Videre kan styrketrening legge stabilitet til ryggraden og avlaste trykket fra berørte platen.

Time Frame

Lumbar smerte kan kontrolleres relativt raskt hvis man bruker en kombinasjon av behandlinger tidlig.

Korsrygg Arthritis & Sharp Pain

Lumbar artritt forekommer i det nedre ryggvirvler tilbake i nærheten av krumningen i ryggraden. Denne sykdommen er forårsaket av degenerasjon av plater som ligger mellom ryggvirvlene, noe som kan legge press på nerveendene og forårsake skarp smerte.

Betydning

Personer med kors leddgikt kan oppleve sterke smerter på grunn av komprimering på sciatic nerve, som begynner nær L4 og L5 ryggvirvlene, som strekker seg ned til hoftene og baksiden av låret, ifølge Spineuniverse.com.

Effekter

Korsrygg leddgikt kan forårsake utstrålende smerte eller isjias til å skyte ned ben og hofter. Spineuniverse.com rapporterer at denne smerten er vanligvis forbigående og noen ganger fører til nummenhet i hofter og ben, som fører til problemer med å sitte eller stå opp.

Typer behandling

Personer med kors leddgikt og skarp smerte bør hvile inntil den opprinnelige betennelse og smerter avtar, sier eOrthopod.com. De kan ta anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproksen å lindre disse symptomene.

Expert Insight

Is kan redusere betennelse og hevelse i løpet av de første 48 timene. Etter det kan varme slappe av og løsne muskler, og gradvis lindre skarp smerte av lumbar leddgikt, ifølge Dr. Grant Cooper, en intervensjonsryggraden og leddsmerter medisin spesialist i Princeton, NJ

Forebygging / løsning

De fleste medisinske fagfolk anbefaler en gradvis økning i trenings gang kors leddgikt smerte er under kontroll. Cooper antyder enkle tøyningsøvelser, for å hjelpe pasienter øke mobiliteten i ryggen og hoftene.

Hvordan å redusere betennelse

Hvordan å redusere betennelse


Kroppen din reagerer på vevsskade og infeksjon med en betennelsesreaksjon utviklet for å gjenopprette de involverte nettstedet til normal tilstand. Selv om omfanget av reaksjonen er forskjellig, er betennelse fundamentalt den samme enten det utvikler seg på grunn av en bump på leggen eller en livstruende infeksjon. Betennelse fører til forutsigbare tegn og symptomer, inkludert rødhet, varme, hevelse og smerte. Redusere betennelse lindrer disse tegn og symptomer, som er nyttig hvis du opprettholde en smertefull skade eller lider av en kronisk inflammatorisk sykdom. Fysiske tiltak og medisiner tjene som den primære mekanismer for å redusere betennelse.

Hvordan å redusere betennelse

•  Påfør en ispose til smertefulle skader på eller nær hudens overflate, slik som forstuinger, tøyninger, blåmerker og mindre brannskader. Ice fungerer også bra for å lindre betennelser i forbindelse med en leddgikt blusse opp eller bursitt. La icepack i stedet for 20 til 30 minutter; gjenta hver to til tre timer. Blodkar i skadet område innsnevrer i respons til den kalde temperatur, som fører til reduksjon av hevelse og smerte komponenter av den inflammatoriske reaksjon. Fortsett å anvende is til 1-3 dager, avhengig av alvorligheten av skaden og den tilhørende smerte og hevelse.

Fjern eventuelle inflammatoriske triggere; dette er ikke på langt nær så komplisert som det høres ut. Betennelse normalt utvikles i respons til en fysisk trigger, som kan være en skade, bakterier eller en fremmed substans. Så lenge avtrekkeren fortsetter, fortsetter den inflammatoriske reaksjonen fullt gjennomløp. Omvendt, fjerne trigger reduserer betennelse. For eksempel, hvis du faller av sykkelen og skrape hendene og knærne, må du rengjøre alt av skitt og rusk ut av sårene for de inflammatoriske reaksjoner på disse nettstedene for å avta. Tilsvarende, hvis du utvikle en inflammatorisk hudreaksjon som svar på en kjemisk i miljøet, vaske den fornærmende stoffet av huden din og unngå videre kontakt er avgjørende for å lindre betennelser.

Hvis legen foreskriver et antibiotikum, soppdrepende, antiparasitic eller antivirale medisiner, ta alle medisinen som anvist. Disse medikamenter hjelpemiddel ved fjerning av bor inflammasjons triggere, inkludert bakterier, virus, sopp og parasitter. Som din infeksjonen forsvinner, løser tilhørende betennelsesreaksjonen.

Begynn en kort behandling med et ikke-steroid antiinflammatorisk middel, eller NSAID, hvis det er nødvendig. Alle medisiner i denne gruppen redusere betennelse ved å forstyrre den intrikate kjemiske signalisering er nødvendig for å opprettholde en betennelsesreaksjon. Over-the-counter NSAIDs inkluderer aspirin, ibuprofen og naproxen natrium; er det flere andre reseptbelagte NSAIDs. Den anti-inflammatoriske handlinger av disse medikamentene ansvar for sine smertestillende effekter.

Ta anti-inflammatoriske medisiner som foreskrevet av legen din for kroniske inflammatoriske tilstander. Pågående betennelse karakteriserer flere vanlige sykdommer, inkludert revmatoid artritt, Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, psoriasis og kronisk obstruktiv lungesykdom. Reduksjon av inflammasjon beviser vitale å styre organ og vev ødeleggelse assosiert med slike sykdommer. Kortikosteroider såsom prednison og kortison, og andre immunsystem regulatorer forblir bærebjelker for behandling av kroniske inflammatoriske sykdommer.

Hint

  • Bruk is til en skade så snart som mulig etter at det oppstår for å minimere hevelse og inflammasjon.
  • Gjelder ikke isen direkte på huden din; pakk den inn i et håndkle hvis du ikke har en ispose tilgjengelig.
  • Ring legen din eller gå til nærmeste akuttmedisinsk anlegget hvis tilstanden din forverres.
  • NSAIDs kan forårsake alvorlige bivirkninger, inkludert gastrointestinal blødning og en økt risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Gjennomgå advarsel på over-the-counter NSAIDs og bruke bare som anvist. Kontakt legen din hvis du har spørsmål om hvorvidt det er trygt for deg å ta en av disse medikamentene.

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Gastritt er en betennelse i mageslimhinnen. Denne betennelsen fører til fôr for å utvikle sår, som muligens utvikle seg til smertefulle magesår. Utbruddet av gastritt skjer plutselig i noen tilfeller, og i andre, det kommer på etter hvert. Her er noen symptomer på gastritt.

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Hvordan identifisere symptomer på gastritt

Boblende magen. Hvis du oppdager en pågå problem med magen opprørt ledsaget av smerte, kan det være lurt å holde styr hvis problemet ditt er mat relatert eller muligens gastritt.

Hyppige fordøyelsesproblemer. Alle på et eller annet tidspunkt har en bout med dårlig fordøyelse; Men hvis du merker at du hele tiden tar fordøyelsesbesvær medisiner uten store lettelse problemet er muligens alvorlig.

•  Redusert appetitt. Spise mindre på grunn av kronisk magesyke, smerte og kvalme er et annet symptom på gastritt.

stikkende smerter. En beskrivelse av gastritt smerte er en som ser ut til å gå rett gjennom kroppen din fra foran til bak. Smerten begynner i øvre venstre del av kroppen din og utstråler gjennom ryggen.

Oppkast opp uvanlig substans. Oppkast opp et stoff som er klar, grønn, gul, smykket med blod eller alt blod er et tegn på en alvorlig mage betennelse som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Lær uvanlig gastritt symptomer. Noen mindre vanlige symptomer på gastritt er svett med en rask hjerterytme, kortpustethet, brystsmerter. Andre mindre vanlige symptomer er blodig avføring, eller veldig stygg luktende avføring.

Symptomer på akutt betennelse i mandlene

Når diagnostisert med akutt betennelse i mandlene, er du lider av en plutselig betennelse i mandlene på grunn av en viral eller bakteriell infeksjon. Mye som kronisk betennelse i mandlene, denne formen for tilstanden bringer med seg en rekke uønskede symptomer.

Sår hals og smerte

For folk flest, betennelse i mandlene forårsaker symptom på en sår hals på grunn av en hevelse i mandlene. Dette er ofte ledsaget av en viss grad av smerte eller problemer med å svelge, og kan også utløse heshet eller tap av stemmen.

Misfarging

Hvis du skulle åpne munnen, sammen med betennelse, vil mandlene ofte vises rød eller spettet med små, hvite flekker.

Feber og hodepine

En lavgradig feber, kjører hvor som helst mellom 99 og 101 grader C, er et annet vanlig symptom på betennelse i mandlene. Noen ganger er denne feber også forbundet med et tilfelle av "kroppstemperatur" og periodisk hodepine.

Hevelse

Mens flertallet av mennesker som lider av betennelse i mandlene står overfor en betennelse i mandlene, er det ikke uvanlig at kjertlene rundt halsen og opp i kjeven til også å oppleve noe hevelse.

Magesmerter

Selv om ikke et vanlig symptom hos voksne, noen barn med betennelse i mandlene også lider av en viss grad av magesmerter.

Behandling

Hvis du er plaget med en viral form for betennelse i mandlene, egenomsorg tiltak er egentlig det eneste alternativet for behandling. Dette er på grunn av motstands virus har til medisiner, kan så varme væsker og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) brukes til å forenkle den tilhørende smerte og andre symptomer. Med bakteriell form, et antibiotikum, som penicillin, brukes til å behandle infeksjonen, men du kan også være lurt å vurdere å ansette egenomsorg tiltak for å bidra til å avlaste noen av dine symptomer.

Hjem rettsmidler for betennelse

Betennelse kan oppstå på grunn av en rekke årsaker, inkludert underliggende sykdommer som nyresykdom eller leddgikt. Betennelse kan også være forårsaket av dehydrering, blære infeksjon eller de sene stadier av svangerskapet. Forstuinger og stammer er enda en grunn for betennelse. Imidlertid kan lindre betennelser oppnås ganske enkelt ved hjelp av hjemme rettsmidler.

Blære og nyre Betennelse

Hvis du lider av blære eller nyre betennelse, drikke rikelig med tranebærjuice før infeksjonen og betennelsen har gått bort. Cranberry juice er en naturlig antibiotika, og har fordeler fremfor vanlige antibiotika som noen ganger selv forårsake andre infeksjoner, som for eksempel gjær infeksjoner.

Ginger

Ginger (Zingiber officinalis) besitter de samme medisinske egenskaper som NSAIDs som ibuprofen, som er godt kjent som en anti-inflammatorisk narkotika. Ginger undertrykker prostaglandiner i kroppen som aktiverer inflammatoriske responser. Ingefær brukes også for sin antinausea, smertestillende og sukker-moderer effekter i kroppen.

Pomegranate Juice

Drikk tre åtte-unse glass granateplejuice hver dag for lindring av generell betennelse. Den anti-inflammatoriske effekten av granateple polyfenoler arbeide for å redusere hevelse ved å krympe vev som er mettet med overflødig væske.

Quercetin

En anti-inflammatorisk forbindelse og histamin-inhibitor, quercetin forekommer naturlig i visse frukter og grønnsaker, og er et kraftig fytokjemikalier eller næringsstoff. Gode ​​kilder til quercetin inkluderer brokkoli, rød og gul løk, røde druer, hvitløk og epler. Legge til mer frukt og grønnsaker til din diett som inneholder dette fytokjemikaliene forbedrer inflammatoriske problemer.

Cold Water

Hovne og betente ankler er snart avhjelpes ved å dyppe dem i en bøtte med kaldt vann i noen minutter. Det kalde vannet krymper vev, noe som gir rask lindring til anklene når du har vært på føttene for lange eller har blitt sittende nede for lenge samler væsker. En rask spasertur er en god måte å få blodsirkulasjonen i gang og for å fjerne overflødig væske fra kroppen som forårsaker hevelse.

Vedlegg med kroniske betennelser og smerte

Vedlegg med kroniske betennelser og smerte


Kronisk blindtarmbetennelse er forskjellig fra akutt blindtarmbetennelse både i alvorlighetsgrad av symptomer og hyppigheten av diagnose. Subtilitet av kroniske vedlegg-betennelse symptomer kan gjøre en betimelig diagnose vanskelig. Bevissthet om symptomene er avgjørende for forebygging av alvorlige eller livstruende problemer.

Vedlegg

Vedlegget er en smal rør som strekker seg fra tykktarmen. Dette 3 1/2-tommers orm-lignende vedheng kan ha noen infeksjon-kampene evner, men det er ikke en viktig kroppsdel.

Vedlegg Problemer

Blindtarmbetennelse, både akutt og kronisk, oppstår når det er betennelse i vedlegget. Røret kan bli blokkert med avføring eller slim, som fører til betennelse og infeksjon.

Symptomer

Hvis du lider av kronisk blindtarm betennelse, kan du ha en generell følelse av ubehag. I tillegg til følelsen fatigued, kan du ha generell følelse av ubehag i magen, spesielt i de lavere eller sentrale deler av magen. Mild kvalme og mild magesmerter kan også forekomme, som strekker seg over måneder med tid, i stedet for dager (i motsetning til symptomer på et influensavirus).

Kronisk Appendisitt

Du kan være tilbøyelig til å avfeie den mildt smertefulle symptomer på kronisk blindtarm betennelse. Ignorerer den pågående, subtile symptomer kan føre til utbredt tarminfeksjon og muligens død, hvis ikke fanget og behandles i tide.

Behandling for kronisk betennelse

Kronisk blindtarm betennelse er vanligvis ikke behandles gjennom kirurgi, som med akutt blindtarmbetennelse. I stedet, leger vanligvis behandle kronisk blindtarm betennelse med kraftige antibiotika. Imidlertid, hvis de antibiotika ikke klarer å eliminere infeksjon, kan kirurgisk fjerning av tillegget være nødvendig.

Hva er årsakene til betennelse i tannkjøttet og influensa?

Hva er årsakene til betennelse i tannkjøttet og influensa?


Gingivitt er en svært vanlig form for tannkjøttsykdom, som lider har betent eller hovent tannkjøtt. Influensa, eller influensa, er en viral luftveisinfeksjon som er svært vanlig. Mens begge er ganske utbredt, de to er vanligvis irrelevant.

Gingivitt Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, gingivitt er ofte forårsaket av plakk --- en klebrig, usynlig film av bakterier som dannes på overflaten av tennene. Dårlig munnhygiene kan plakk å bygge opp, stivne til tannsten, og føre til betennelse i tannkjøttet.

Gingivitt Risikofaktorer

Tobakksbrukere, diabetikere og personer med tørre munner har en større risiko for å utvikle gingivitt.

Gingivitt Forebygging

Folk som pusser tennene to ganger daglig og floss tennene en gang om dagen kan redusere sine sjanser til å få gingivitt.

Flu Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er influensa er forårsaket av influensavirus A, B og C som sprer seg lett fra person til person. Infiserte influensapasienter kan spre sykdommen ved nysing eller berøre objekter, for eksempel tastaturer eller telefoner.

Flu Risikofaktorer

Små barn, personer over 50 år og pasienter med svekket immunforsvar har en høyere risiko for å utvikle en influensainfeksjon.

Flu Forebygging

Folk kan redusere sannsynligheten for at de vil få influensa ved å motta årlige influensa vaksiner, vaske hendene regelmessig og få nok hvile.