Digidexo.com

tegn på at tykktarm punkterer

Tegn og symptomer på tykktarms Colon Cancer

Kolon-kreft symptomer varierer avhengig av størrelsen og plasseringen av kreft i tykktarmen. Mange pasienter har ingen symptomer i tidlige stadier, ifølge Mayo Clinic. Det er viktig å diskutere eventuelle varige endringer i avføringsmønster med en lege. Allment aksepterte retningslinjer anbefaler kolon-kreft screenings for pasienter 50 år eller eldre, og kanskje yngre for pasienter med en familie historie av sykdommen.

Avføringsmønster

Tykktarmskreft kan føre til en endring i vanlig tarmfunksjonen. Diaré, forstoppelse eller noen endring i avføring konsistens som varer lenger enn noen få uker bør diskuteres med en medisinsk faglig.

Blod

Rektal blødning eller blod i avføringen er et symptom på kreft i tykktarmen. Blod kan være lyse rødt eller en rusten brun.

Smerte

Tykktarmskreft kan føre til magesmerter, gass, oppblåsthet eller annen smerte.

Svakhet

Tretthet, svakhet og kortpustethet er vanligste klagene av kreftpasienter.

Vekttap

Uforklarlig vekttap kan være en indikator på en alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel tykktarmskreft.

Tegn på Sensory Disability hos barn

Tegn på Sensory Disability hos barn


Sensory Processing Disorder, tidligere kalt Sensory Integration dysfunksjon, er en tilstand der kroppens sensoriske systemene ikke koordinere godt med hjernen. For eksempel kan et barn med SPD har perfekt hørsel, men fortsatt være i stand til å oppfatte lyder normalt. SPD kan påvirke noen av kroppens sanser, inkludert berøring, hørsel, syn, lukt og smak. Det kan føre til enten hypersensitivitet, hyposensitivity eller begge deler samtidig. Tegnene på SPD er mange og varierer fra milde og nesten umerkelige quirks til ekstrem forstyrrende atferd.

Auditiv

Auditiv hyper og hyposensitivity er de vanligste formene for SPD. Tegn på overfølsomhet inkludere atferd som å unngå høye lyder. Noen barn er så følsomme at de vil dekke ørene og innlede i et raserianfall hvis du prøver å ta dem inn i et område med en blanding av lyder, som for eksempel en overfylt butikk. I kontrast, kan barnet bli lett distrahert av lyder knapt merkbare for andre.

Hyposensitive barn trenger ofte mer stimulering enn sine omgivelser gir slik at de vil lage sin egen støy. De vil ofte ikke svarer når kalt, eller si "Hva?" ofte under samtaler. Når du ser på TV de vil slå-opp volumet for høye nivåer.

Visual

Visual overfølsomhet viser seg i form av lys og farge unngåelse. Barn kan utvikle hodepine mens du ser TV eller bruke en datamaskin. De unngår ofte øyekontakt og ofte gni øynene. Enkle bevegelser som et blad flagrende kan distrahere dem.

Visual hyposensitivity ofte er diagnostisert som nær eller langsynthet. Men et barn med SPD har vanligvis problemer med både nær og langt syn siden det er en kognitiv problemet enn et strukturelt problem i øyet. De lett forvirre bokstaver og figurer. De viser ofte tegn på dysleksi og har en tendens til å skrive og en skarp skrå. Når vist to bilder de har vanskeligheter med å finne forskjeller.

Tactile

Et barn med taktile overfølsomhet kan bli svært opphisset over selv et lett klapp. De vanligvis foretrekker en viss klær element av andre, følelsen av at noen klær er smertefulle. For å unngå å bli rørt de ofte holde seg borte fra andre. De foretrekker kanskje bad til dusj, siden såmannen stream kan virke smertefullt.

Hyposensitivity å røre kan manifestere seg i løpet av hengivenhet, med barnet søker klemmer fra alle han møter. Deres toleranse for smerte er høy, og de kan ikke engang merke til når de er skadet. Andre barn kan klage på at barnet spiller for grov. Ofte vil barnet oppsøke lekemiljøer som tilbyr den mest stimulering som leire og sand.

Lukte

Overreaksjon for lukter er et tegn på lukte overfølsomhet. Dette kan manifestere seg som kresen spising. De kan unngå visse steder på grunn av måten de lukter, og kan regelrett fortelle folk de lukter ille. Köln og parfyme er spesielt belastende for disse barna.

Et barn som er hyposensitive har problemer med å skille mellom forskjellige lukter. Barnet vil ikke merke sin egen kroppslukt. Denne tilstanden kan være farlig hvis barnet ikke er i stand til å skille stoffer som er giftige.

Oral

Den vanligste tegn på oral overfølsomhet er kresen spising. Barnet kan basere sin preferanse på smak eller konsistens. Hun foretrekker kanskje bare varme eller bare kald mat og drikke. For barn med denne tilstanden, gå til tannlegen er en virkelig skremmende ildprøve. De vil sannsynligvis også unngå å pusse tennene.

Et barn som har en tendens til å plassere objekter i munnen ofte viser tegn til oral hyposensitivity. De ofte sikle når de ikke er i stand til å kjenne følelsen av spytt. I motsetning til overfølsomme barn, disse barna elsker tannlegen. De kan ha ingen preferanse for en gitt mat, men i stedet for å bruke salt, sukker og varm saus til overmål.

Movement

Barn overfølsom til bevegelsen vil unngå gym utstyr på lekeplassen som Teeter totters og swing sett. Selv trapper kan skremme dem. Disse barna synes stillesittende og foretrekker å forbli sittende, og har en tendens til å klynge seg til objekter når du står. De liker nesten aldri sport av noe slag, selv sykler.

Barnet med hyposensitivity er en risiko taker. De oppsøker stimuli, som kan manifestere seg som hyperaktivitet. De liker ofte å spinne i kontorstoler, hoppe på møbler og krasje inn i ting, inkludert andre mennesker. De synes aldri å bli trett av løping og hopping og aldri synes å ha et problem med svimmelhet, selv etter spinning i flere minutter.

Konklusjon

Foreldre bør huske på at et barn kan vise tegn til både hyper og hypo følsomhet i samme sensoriske område. For eksempel kan barnet som skriker fra en lett berøring være uvitende om en punktering sår. De bør også huske på at nesten alle barn har en viss grad av sensorisk varians, og de bør ikke nødvendigvis anser som unormalt. Disse atferd bare bli et problem når de er overdreven eller plassere barnet i fare. Hvis du mistenker at barnet ditt har et problem du bør henvise dem til en sertifisert psykolog for diagnose.

Tegn og symptomer på en C. difficile infeksjon

En person som er sunt har normal flora --- ellers kjent som "gode" bakterier --- bor i hennes fordøyelsessystemet. Disse flora hjelpe kroppen i ved hjelp av mat for drivstoff, å eliminere avfall og holde immunsystemet sterkt. Men det er skadelige bakterier, så vel som Clostridium difficile (C. difficile eller C. diff for kort), som kan formere seg i tarmen eller i tarmene. Denne spesielle bakterier spore, som har sin opprinnelse i jord, er den skyldige bak pseudomembranøs kolitt, eller C. difficile infeksjon, en infeksjon av tykktarmen.

Hvor kommer den fra?

C. difficile er vanligvis til stede i personer med alvorlig infeksiøs diaré. Det fremmer nosokomiale, smittsomme epidemier i sykehus og lignende fasiliteter i flere måneder. Nosokomiale infeksjoner er infeksjoner som man erverver mens de bor på en helseinstitusjon. Det er gått fra person til person ved hånd til munn og miljø overflater fra rommene på infiserte pasienter.

Clostridium difficile kan overleve under negler, i rynker og på smykker. Overflater i medisinske fasiliteter som kan huse C. difficile omfatte alle deler av badet, kraner, sengetøy, sideskinner og ringeknapper.

Årsak, diagnostisering og behandling

Ta antibiotika ødelegger den normale flora i fordøyelsessystemet og hjelpemidler i en C. difficile infeksjon blusse opp. I tillegg til antibiotika, andre faktorer som kan forårsake pseudomembranøs kolitt inkluderer kjemoterapi, siste kirurgi og en tidligere historie av kolitt.

Physicians bruke en krakk kultur og / eller en kolonoskopi å diagnostisere infeksjon. Det er vanskelig å diagnostisere på grunn av antibiotika som forårsaker fakkel-ups av infeksjonen.

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer på pseudomembranøs kolitt er betennelse og irritasjon i tykktarm og plutselige anfall av illeluktende rennende diaré. Andre symptomer inkluderer krampe og smerte og ømhet i den nedre del av magen før utbruddet av diaré, feber, og blod / puss / slim i avføringen av pasienten. Hvis det er blodtap, kan dette føre til lavt blodtrykk eller støt.

Disse symptomene kan ta opptil fire til ti dager å avta etter å ha tatt antibiotika Dessverre tar antibiotika kan også forårsake Clostridium difficile skal vises, slik at en person må være forsiktig og revurdere spørsmålet om nytten av antibiotika ved behandling av pseudomembranøs kolitt.

Stopp Chain of Infection

Riktig håndvask er viktig å stoppe spredningen av sykdommen som friksjon håndvask løsner sporene og sender dem ned i vasken avløp. For miljø overflater, tørke dem ned med natriumhypokloritt (blekemiddel) er den eneste effektive metoden for å eliminere de smittsomme sporer.

Mat og dens virkninger

Personer med pseudomembranøs kolitt bør unngå melkeprodukter og matvarer med skall. Druer, frø, nøtter, korn og brun ris kan forverre slimhinnen i tykktarmen, og bør utelates fra kostholdet. Hvit ris og bananer, i likhet med hva babyer spiser, er en bærebjelke i dietten til noen med pseudomembranøs kolitt.

Leger også oppfordre pasienter til å drikke eller ta probiotisk yoghurt og acidophilus drikker og kapsler. Disse kosttilskudd fylle den tapte normale flora som er ment å være i tarmen, balanserer fordøyelsessystemet og bekjempelse av systemiske uregelmessigheter. Mennesker dehydrerte som følge av diaré fra infeksjonen trenger også å drikke elektrolytt-forbedrede drikker som Smart eller Gatorade.

Hvordan Vurdere Tegn på indre blødninger

Det er lett å diagnostisere og behandle blødning du kan se. Men hva gjør du om blødning du ikke kan se? Selv om legehjelp er vanligvis nødvendig i dette tilfellet, kan selv en lå person vurdere umiddelbare tegn på indre blødninger (blødning) hos en pasient, kanskje bidra til å avverge problemer på vei til sykehuset eller mens du venter på ambulansen å ankomme.

Hvordan Vurdere Tegn på indre blødninger

Det synes opplagt, men noen som lider av indre blødninger fra en skadet organ vil ofte ha smerter i magen. Noen ganger denne smerten synes å flytte til deres sider eller tilbake. Et annet tegn er noe som kalles "referert smerte", som betyr indre blødninger i magen kan (merkelig nok) føre til store smerter i skulderen eller kjeve.

Hvis du berører magen av noen med indre blødninger, vil de ofte rapporterer at smertene øker. Noen ganger smerten er bare i én bestemt del av buken. Andre ganger smerten dekker hele området. Deres mage kan føle hard eller stiv, og pasienten kan vike.

Et vanlig tegn hos kvinner som lider av indre blødninger er vaginal blødning. I yngre kvinner, er dette ofte forårsaket av svangerskap utenfor livmoren eller andre svangerskapsrelaterte komplikasjoner.

Et annet tegn på indre blødninger er en pulserende masse i magen. Dette kan bli følt av alminnelige person hvis pasienten lider av noe som kalles en abdominal aortaaneurisme. Dette er en svært kritisk tilstand som krever øyeblikkelig hjelp.

Ikke alle indre blødninger er funnet i mageområdet. Når større bein er brutt, slik som den øvre arm eller øvre ben, kan pasienter som lider av indre blødninger i området av den brutte benet. Brukne ribbein kan også punktere organer og lungene og forårsake indre blødninger i brystområdet.

Hvis du har en blodtrykksmansjett og et stetoskop, og du vet hvordan du bruker dem, kan du vurdere vitale tegn som en mulig indikator på indre blødninger. Noen som er blødning internt vil ofte ha en lavere blodtrykk, og en høyere puls, enn normalt. Selv folk som ikke har spesialutstyr kan sjekke pulsen ved håndleddet eller halsen av en person med indre blødninger.

Hint

  • Hvis du ikke er helsepersonell, kan du ikke behandle indre blødninger. Hvis du finner tegn på indre blødninger hos en pasient, bør du ringe 911 eller ditt lokale nødnummer umiddelbart.

Tegn og symptomer på systemisk gjær infeksjon

Systemiske gjær infeksjoner kan påvirke menn, kvinner og barn. Tegn og symptomer kan være både eksterne og interne. Systemisk gjær starter vanligvis med en overvekst av candida albicans, en gjær-lignende sopp som lever naturlig i fordøyelseskanalen og tykktarm. Denne tilstanden kalles candidiasis, som er en gjærinfeksjon. Dette overskuddet systemisk gjær kan stamme fra å ta for mange antibiotika eller prevensjon regninger, et overforbruk av kortikosteroider, dårlig kosthold eller matallergier, klorvann og til og med luftforurensning. De fleste mennesker opplever symptomer på et tidspunkt, spesielt hvis candida overvekst har vært å bygge opp i tykktarmen over en lengre periode.

Hudutslett eller Irritasjon

Et symptom på systemisk gjær infeksjon er en hud utslett eller irritasjon. Disse utslett kan vises hvor som helst på kroppen. Noen vanlige steder for babyer inkluderer rundt munnen og bleieområdet. Voksne kan ha disse utslett eller irritasjoner på ansiktet deres, i hodebunnen, under brystet, i den nedre mageregionen, under hudfolder og i sine tånegler. Mange behandle eksterne symptomer med Nystatin kremer når det underliggende problemet er mer systemisk i natur.

Genital kløe og irritasjon

Kvinner noen ganger får vaginal gjær infeksjoner. Ett symptom på denne type infeksjon er en tykk hvit eller gulaktig utflod som ser ut som cottage cheese. Svie og kløe er et annet symptom. Det kan også være et stivt lukt. Kvinner med vaginal gjær infeksjoner har ofte svie når de tisser. I motsetning til urinveisinfeksjoner, er dette vanligvis kjente brennende følelse som urinen kommer ut av kroppen.

Menn kan få gjær infeksjoner på deres penis eller pung. Et utslett med små røde nupper kan tyde på en soppinfeksjon. Menn kan ha alvorlige kløe og svie med denne typen infeksjon, og det kan være en lukt også.

Mens candida lever eksternt så vel som inne i tykktarmen, tilbakevendende gjær infeksjoner i underlivet vanligvis indikerer at problemet er systemisk.

Gastritt

De som har matallergi eller intoleranse kan få gastritt fra systemisk gjær. Maten som man er allergisk kan irritere slimhinnen i magen, noe som gjør ham mer utsatt for en gjær infeksjon. Vanligste matvareallergier inkluderer melk, hvete, gjær og soya. Personer med gastritt ofte ta nystatin å eliminere gjær infestation. Gluten og sukkerfrie dietter er også anbefalt for personer med matallergi.

Mouth Thrush

Små mengder av candida er også til stede i munnen. Systemisk gjærvekst kan forårsake candida i munnen for å overprodusere også. Thrush fører vanligvis kremhvite og små lesjoner innenfor veggene i kinnene eller under tungen. Det kan også forekomme på taket av munnen, tannkjøttet og på baksiden av halsen. Eldre voksne som bærer proteser kan ha en irritasjon i tannkjøttet. Lesjoner kan ha en cottage cheese utseende. Sårhet kan gjøre det vanskelig å pusse tennene. Noen ganger kan trost spredt i spiserøret.

Autoimmune sykdommer

Over tid kan candida overvekst føre til visse autoimmune sykdommer som fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, Crohns sykdom og flere kjemiske følelser. De som lider av fibromyaligia lider av kroniske smerter i muskler og ledd. Personer med kronisk utmattelsessyndrom ofte har lite energi til å gjøre selv grunnleggende oppgaver. Og Crohns sykdom forårsaker alvorlig og kronisk diaré. Alle som har disse symptomene kan ha et problem med candidainfeksjon.

Tegn på en påvirket Colon

Normalt er mat og drikke fordøyd i et par timer, og derfra de reiser til tarmen og tykktarmen. Etter dette er noe avfall utvist fra kroppen. Det er imidlertid mulig for blokkering eller forstoppelse, i tykktarmen til å forekomme. Hvis dette skjer, er banen for utvisning av fordøyelses avfall effektivt avskåret, og avfallet er fanget inne i kroppen. Her er en kort titt på noen av tegnene på en påvirket kolon.

Forstoppelse og hemoroider

Forstoppelse er en av de første tegn på tykktarmselse. Et individ kan fremdeles være i stand til å passere en krakk, men som regel hvis de er i stand til å gjøre det, må de anstrenge seg. Straining, dersom forlenget over noen få dager eller uker, kan resultere i utvikling av smertefulle hemorroider. Drikker mer vann kan bidra til å få ting i bevegelse.

Smale Krakker

Når tykktarmen er påvirket, avføring tendens til å komme ut på jakt svært smal. Dette er fordi det er ganske enkelt ikke noe rom for avfallet å bygge seg opp til en større diameter. En smal krakk en gang i blant er vanlig, men hvis de smale og deretter bo på den måten konsekvent, er else trolig årsaken.

Magesmerter

Magesmerter er et annet symptom på kolon else. Som avfallet bygger seg opp i tykktarmen, økes trykket på kolon vegger og alle de omgivende vev, noe som resulterer i ubehag.

Tap av appetitt

Personer med kolon else ofte opplever tap av appetitt. Den økende avfall i tykktarmen legger press på magen og reduserer mengden av rom igjen til ny mat i magen og tarmene. Jo verre else blir, kan jo mindre den enkelte ønsker å konsumere.

Vektøkning

Vektøkning oppstår med kolon toppelse, fordi all materie --- inkludert avfallet som bygger seg opp i tykktarmen --- har vekt. En person mister normalt noen få gram med utvisning av hver avføring, men med kolon else, dette er ikke mulig. Disse gram holde legge opp, og hvis else ikke behandles, kan en person få flere pounds. Det er imidlertid viktig å merke seg at det er normalt å svinge i vekt basert på hvor mye vann og mat konsumeres i løpet av dagen, slik at en liten vektøkning ikke nødvendigvis er en årsak for umiddelbar bekymring. Det bør bli sett på i sammenheng med andre symptomer på tykktarm else.

Årsaker og behandling

Colon toppelse kan være forårsaket av sykdommer, dårlig kosthold eller dehydrering. Den toppelse og dermed kan behandles med medisiner for den underliggende tilstand, addisjon og subtraksjon av bestemte matvarer fra måltider, og oral eller intravenøs væskeinntak. For umiddelbar lindring, kan et kolon rens anbefales, men dette betyr ikke nødvendigvis behandle den underliggende årsaken til forstoppelse.

Tegn på vedlegg Pain

Vedlegg smerte er vanligvis et tegn på en alvorlig helseproblem: blindtarmbetennelse. Imidlertid kan denne smerten noen ganger forveksles med andre, mindre alvorlige forhold, blant annet vanlig mage influensa. Lære å gjenkjenne tegn på blindtarmbetennelse er viktig slik at du kan få riktig medisinsk behandling for problemet.

Hva er vedlegget?

Blindtarmen din er festet til tykktarmen. Det er en liten sekk-lignende struktur som er formet nærmest som en finger. Medisinske forskere vet tillegget tjener ingen hensikt i dag. Men tror de det kan ha spilt en viktig rolle i fordøyelsen for våre forfedre. Blindtarmen din og tykktarm er funnet i nedre, høyre side av magen. At plasseringen er viktig å vite, fordi det kan hjelpe deg å skille vedlegg smerter fra andre abdominal ubehag.

Vedlegg Pain eller influensa?

Magesmerter, selv smerter i tykktarmen området, er ofte forbundet med magen influensa. Kramper, fulgt av kvalme og oppkast, er et vanlig problem for influensa og selv matforgiftning. Noen symptomer er unike til vedlegg smerte, for eksempel problemer med å late gass og merkbar hevelse i mageområdet. En annen måte å sjekke er ved å trykke ned på det området som gjør vondt. Dette vil åpenbart føre til ubehag, men hvis smertene blir verre etter at du slipper trykket, er dette et tegn på vedlegg smerte.

Årsaken til smertene

Når du har vedlegg smerte, er det vanligvis et resultat av en infeksjon. Bakterier komme inn i posen, og det fører til at immunsystemet til å sparke i høygir for å bekjempe den. Dette fører til inflammasjon og bevirker at posen for å fylle opp med puss. Posen kan også hovne opp. Hvis pus fortsetter å hope seg opp i vedlegget, kan posen revne fører en livstruende komplikasjon.

Sprukket blindtarm

Risikoen for en sprukket blindtarm er den viktigste grunnen til å søke legehjelp, selv om du ikke er helt sikker på at du lider av vedlegg smerte. Dersom vedlegg ryker, er bakteriene kommer til å bli sluppet ut i tarmen, og dette kan føre til en infeksjon i slimhinnen i magen. At infeksjon kan være dødelig hvis den ikke behandles raskt. Med begynnelsen av behandlingen, men tillegget smerte kan lindres, og denne risiko kan unngås.

Diagnose og behandling

Når du går til legen, vil han eller hun undersøke magen. Ved å trykke på tuftene av smerte, kan han eller hun noen ganger diagnostisere problemet. Imidlertid er blod, urin og imaging tester som ofte brukes i tillegg. Hvis vedlegget er betent, er tilstanden behandles kirurgisk. Du vil umiddelbart bli tatt for kirurgi for å fjerne tillegget før den har tid til å sprekke og føre til alvorlige komplikasjoner.

Tegn og symptomer på Colon Parasitter

Menneskelige tarm eller tykktarm parasitter vanligvis faller inn i fire hovedkategorier: protozoer, Trematoda, cestoda og nemotoda. Kjente parasitter som bendelorm faller under nemotoda klassen mens pinworms eller rundormer tilhører cestoda kategorien. En person kan få parasitter mens svømming, gjennom dårlig kosten eller fra å ta en masse antibiotika og kortikosteroider. Noen parasitter oppstår når en person får candidiasis, som er en over-spredning av gjær i tykktarmen. Det er noen vanlige symptomer forbundet med kolon parasitter.

Kløe

Personer med candidiasis og parasitter har ofte problemer med genital eller anal kløe. Selv dermatitt eller elveblest kan være forårsaket av protozoer. Enkelte individer kan bruke over-the-counter produkter som flukonazol eller moconazole å bekjempe deres parasitt eller gjær problem selv om tilstanden stammer fra en intern infeksjon. Gjær infeksjon kan deretter returnere kort tid senere. En lege vil vanligvis foreskrive oral antibiotika eller anti-fungal medisiner for å utrydde parasitter.

Diaré

Et annet tegn og symptom på kolon parasitter er diaré. Noen protozoer kan anspore produksjon av prostaglandin i individer, som er en kjemisk utgitt av kroppens naturlige forsvarssystem. Utgivelsen av prostaglandiner kan føre til at kroppen mister natrium og klorid, forårsaker vannaktig avføring eller diaré.

Forstoppelse, gass og oppblåsthet

Noen kolon parasitter er store nok til å blokkere en persons tarmkanalen eller gallegang, noe som resulterer i forstoppelse. Noen ganger kan parasittene også bor i øvre fordøyelseskanalen eller tynntarmen. Deres tilstedeværelse kan irritere den delikate slimhinnen i tynntarmen, forårsaker oppblåsthet og luft i magen.

Muskelsmerter

Visse kolon parasitter kan spre seg til en persons synovial væske i bursa sac mellom felles bein, skaper betennelse, stivhet og smerte. Muskelverk og smerte kan også stamme fra vevsskade forårsaket av parasitter.

Influensalignende symptomer

En person med kolon parasitter kan etter hvert oppleve influensalignende symptomer, som tretthet, ubehag, kvalme og selv oppkast. Colon parasitter stjeler næringsstoffer fra kroppen og kan invadere nesten alle interne område når de kommer inn i blodbanen.

Andre symptomer

Colon parasitter kan også føre til vekttap, allergisymptomer, anemi, irritabel tarmsyndrom, nervøsitet, søvnforstyrrelser, overdreven sult og en deprimert immunsystem, noe som kan føre til mer alvorlige sykdommer og til og med død.

Diagnose og behandling

Alle som mener de opplever symptomer forårsaket av kolon parasitter skal til lege. Legen kan ta en blodprøve eller ta en avføringsprøve for å gjøre en riktig diagnose.

Hvordan bruke en tegning Salve

Hvordan bruke en tegning Salve


En tegning salve er et homøopatisk middel antas å "trekke ut" splinter eller tørke ut hudproblemer som byller, eksem eller psoriasis. Noen mennesker gjør sin egen tegning salve fra urter og en varm komprimere, men du kan også kjøpe rør av tegning salve på homøopatiske eller alternative drugstores. Produktene er tenkt å hjelpe healing og redusere smerte fra mindre kutt, utslett, utslett eller andre hudirritasjoner.

Bruksanvisning

•  Rengjør det berørte området grundig med såpe og varmt vann, noe som gjør at all skitt eller rusk blir fjernet. Klapp den tørr med steril kompress.

Påfør tegningen salve til området, belegg det liberalt. Dekk den med sterilt gasbind eller en bandasje, taping det på plass om nødvendig.

Gjenta prosessen to ganger daglig inntil huden irritasjonen forsvinner.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker foretrekker å bruke en varm, våt klut over tegningen Salve en eller to ganger om dagen for å hjelpe "trekke ut" puss eller annen væske. Hold området rent og vaske den hver gang du skifter salve.
  • Ikke klem, scratch eller punktere huden å tvinge væske eller annet materiale ut. Dette kan forverre en såret og føre til infeksjon. Oppsøk lege hvis tilstanden ikke blir bedre. Følg alltid instruksjonene fra produsenten av tegningen salve du bruker.

Omsorg for en punktering i taket av munnen

Skader i taket av munnen kan påvirke den harde ganen, en urokkelig hvelv festet til den øvre tennene, eller den bløte ganen, som er i nærheten av baksiden av halsen. Dypere vev kan være involvert, spesielt i punktering skader på barn forårsaket av stokker av flavored is eller blyanter. Men normalt slike sår ser mye verre enn de er, på grunn av disse områdenes tendens til å blø kraftig. Behandling hjemme bør fokusere på å stoppe blødningen, kontrollere smerte og forebygge infeksjon.

Assessment

Hvis det er raskt innsettende hevelse i halsen eller mandlene eller pustevansker, søk akuttbehandling samtidig. Hodeskader og skader på baksiden av halsen kan være alvorlige og bør vurderes av helsepersonell. Oppkast, forvirring og koma indikerer nevrologiske skader.

Hvis skaden i taket av munnen ikke kan visualiseres eller det er noen mulighet for at fremmedlegemer forblir i hullet i huden, bør akuttbehandling søkes. Sørg også for å se etter løse eller manglende tenner. Flenger mer enn en tomme lang eller de som fortsetter blødninger bør være profesjonelt behandlet.

De fleste sår på taket av munnen leges raskt og ikke trenger masker. Bruk en ren stykke gasbind til å legge press på såret for å stoppe blødningen; alternativt, presse tungen mot såret. En kald kompress vil avlaste hevelse og smerte. Et stykke is innpakket i gasbind kan bli holdt mot taket av munnen med en finger eller tungen. Suge på is eller flavored is kan hjelpe. Sitte oppreist eller lene seg fremover for å redusere hevelse og svelget blod.

Comfort Tiltak

Over-the-counter smertestillende som for eksempel paracetamol eller ibuprofen vil bidra til å kontrollere ubehag. Når du tar andre vanlige medisiner for helsemessige forhold, ta kontakt med legen din for å finne ut hvilke smertestillende er best for deg.

Unngå fast føde for de neste to dagene. Spis en diett av næringsrik myke matvarer som meieriprodukter, puddinger, sauser, vibrering, yoghurt, iskrem, mørt kjøtt og egg, kremet mutter Butters, myke frukter eller hermetisk frukt, bananer, avokado, yams og kokte potets gulrøtter og poteter. Syre frukt, tomater og krydret mat kan brenne og er best unngås, som er matvarer som strekker munnen bred, som store epler eller smørbrød.
Etter måltider, skyll munnen med en saltoppløsning av en teskje salt til en kopp varmt vann. Ifølge American Academy of Pediatrics, saltvannskylling lindrer smerte og hemmer veksten av bakteriekolonier, bidrar til å hindre smitte. Healing bør skje innen fire eller fem dager.

Ikke nøl med å se eller gå tilbake til en lege dersom såret ikke synes å være helbredende godt, spesielt hvis det er drenering, rødhet, varme, økt hevelse eller forverring smerte, da disse er tegn på infeksjon. Munnen problemer som kan være relatert til skaden bør også vurderes av lege eller tannlege. Vær klar til å gi en historie, inkludert hvordan og når skaden skjedde, ble det førstehjelpstiltak eller medisiner som brukes, og resultatene av disse tiltakene. Du kan også bli spurt om det er noen kroniske sykdommer, som diabetes, som kan påvirke healing. Fortell legen din dersom det har gått mer enn fem år siden forrige stivkrampe vaksine.

Tykktarm og endetarmskreft Symptomer

Tykktarm og endetarmskreft Symptomer


Tykktarm og endetarmskreft har mange symptomer, noen som kan identifiseres av leger i de tidlige stadier av sykdommen. Denne typen kreft er en av de farligste som bare rundt 50 prosent av folk overleve etter de to første etappene i henhold til American Cancer Society. Noen av de symptomer utvikler seg langt inn i sykdom, selv etter å ha evnen til å forårsake andre problemer, slik som Crohns sykdom og magesår.

Generelle symptomer

De første tegnene på tykktarms- og endetarmskreft er en følelse av tretthet og svakhet. Ofte pasienter som lider av denne type kreft rapporterer at de ikke har energi til å gjøre enkle oppgaver som å ta ut søppel eller lage middag. Dette er vanligvis ikke brukes til å diagnostisere en pasient med kreft, som symptomene er svært vanlig med mange andre sykdommer.

Avføring

Et faresignal for tykktarmen eller endetarmskreft er en merkbar endring av avføringsmønster. Hvis en person har problemer med å lage en tarm bevegelse eller gjør for mange, er det et sikkert tegn på at noe er galt. Vanligvis er dette symptom forbundet med abdominal smerte og eventuelt følelsen av forstoppelse. Kronisk diaré er også et problem som er forbundet med sykdommen.

Vekttap

Selv felles med mange sykdommer, spesielt kreft, vekttap er et vanlig symptom på kolon eller endetarms kreft. Mest sett i sammenheng med andre symptomer, vekttap er svært fremtredende på grunn av skade som blir gjort til tarmsystem. Næringsstoffer har vanskeligere for å bli absorbert på grunn av kreftceller.

Krakk Problemer

Kreft i tykktarm og endetarm oftest føre til endringer i selve avføringen selv. Dette er en god måte å fange opp problemer tidlig og spore fremdriften av kreft eller behandlingsmetoder. Krakk er ofte flytende og oftest inneholder røde eller mørke blod elementer. Når sykdommen utvikler mengden av blod i avføring kan øke sterkt, noen ganger endre fargen av hele prøven.

Crohns sykdom

Tykktarm og endetarmskreft fører ofte til Crohns sykdom. Dette fører til sår eller brudd i slimhinnen i tynntarmen og tykktarmen. Dette fører ekskrementer å gå inn i kroppens hulrom gjennom disse tårer. Dette kan til slutt føre til forgiftning og død.

Tegn og symptomer på gasstrykket i bryst

Tegn og symptomer på gasstrykket i bryst


Gasstrykket i brystet er en tilstand som kalles pneumothorax. Tilstanden er også referert til som en kollapset lunge og oppstår når luftlekkasjer inn i rommet mellom lungen og brystveggen, forårsaker trykket på den berørte lunge. I noen tilfeller kan lungen bare delvis falle sammen. En liten pneumothorax kan leges på egen hånd, råder Mayo Clinic. Det er flere årsaker til pneumothorax, inkludert bryst skader og sykdom, men det kan også oppstå uten grunn i det hele tatt.

Symptom: Sudden Sharp brystsmerter

Med pneumothorax, vil en person oppleve en plutselig smerte på samme side som den berørte lunge. Hvis begge lungene er berørt, kan personen føle smerter i hele brysthulen.

Symptom: kortpustethet og tetthet i brystet

Som lufttrykket bygger rundt det berørte lunge, vil personen ha økende problemer med å puste. Personen kan også oppleve tetthet i brystet som økte trykket constricts lungen. Hvis bare en liten mengde luft blir mellom lungen og brystveggen, kan personen oppleve svært få symptomer. Alternativt kan symptomene bli bedre i løpet av dagen, selv om lungene er fortsatt delvis kollapset.

Logg: Rapid hjertefrekvens

Den kollapset lunge tar inn mindre oksygen på grunn av pneumothorax. Som et resultat, har hjertet til å jobbe hardere for å levere det oksygen kan det til resten av kroppen. Personen kan også bli opphisset av å være ute av stand til å puste, noe som også vil øke hjertefrekvensen.

Andre Signs

Personen kan ha en synlig skade på den berørte side av brystet. Skader kan omfatte brukne ribbein og punktering eller knivstikk. Kjøretøyets airbag, HLR og annen stump traume i brystkassen kan også forårsake pneumothorax. Personen kan ikke ha sår, men kan utvise flenger og blåmerker i det berørte området. Sykdommer som tuberkulose, lungebetennelse og cystisk fibrose kan forårsake pneumothorax. Hvis en pasient har en luftveissykdom, og stiller andre tegn og symptomer, kan han ha pneumothorax.

Det er flere forhold som har symptomer som ligner på pneumothorax. Enhver person som opplever plutselige brystsmerter eller problemer med å puste bør konsultere sin lege umiddelbart. Dersom smertene øker eller pusten blir mer svekket, søke øyeblikkelig hjelp.

Tegn på Brain aneurisme

En hjerne aneurisme er en farlig tilstand som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Disse lidelser oppstår når blodårene i hjernen begynner svulmende med blod. Ifølge BrainAneurysm.com, vil én av 15 mennesker i USA lider av en av disse hovne hjernearteriene. De fleste blir oppdaget når de briste, når tilstanden krever øyeblikkelig legehjelp.

Tegn på Brain aneurisme

Den første symptom på en hjerne aneurisme er en alvorlig og plutselig hodepine. De fleste vet ikke at de har en hjerne aneurisme før det sprekker, forårsaker alvorlig hodepine.

De Hodepine Symptomer

Hvis du opplever en hodepine som er forskjellig fra din vanlige mønster av migrene eller spenningshodepine, kan det være en aneurisme. Verste hodepine av livet ditt kan være et tegn på et slag. Dager eller uker før bruddet, kan en person lider av en alvorlig hodepine som en advarsel. Denne hodepine blir noen ganger referert til som forløper fordi det kommer før de mer intense symptomer på en aneurisme.

Andre symptomer

Andre symptomer på en hjerne aneurisme er kvalme, stiv nakke, lysfølsomhet og oppkast. Disse symptomene kan bli etterfulgt av endringer i mental tilstand, fra forvirring til koma. Om lag 25 prosent av personer som lider av en hjerne aneurisme erfaring anfall. Andre mennesker kan føle smerte bak eller over et øye, har en utvidet pupill på det ene øyet og erfaring synsproblemer. Personer som lider en hjerne aneurisme kanskje ikke være i stand til å bevege øynene i alle retninger. De kan også føle smerter i baksiden av deres skallen, hals eller i templet.

De Unruptured cerebral aneurisme Symptomer

I om lag 40 prosent av tilfellene, før en aneurisme brudd, pasienter ofte forholde seg til én eller flere av følgende symptomer: plutselige endringer i atferd, tretthet, kortsiktige hukommelsesproblemer, nedsatt konsentrasjon, tap av balansen eller koordinasjon, perseptuelle problemer, tale komplikasjoner, perifere visjon underskudd og tenkning eller behandlingsproblemer. Disse symptomene også er forbundet med noen andre medisinske tilstander. Neuroradiologi blir brukt til å diagnostisere en hjerne aneurisme.

Diagnostisering Brain aneurisme

En hjerne aneurisme er vanligvis diagnostisert ved å identifisere tegn på en subaraknoidalblødning på en datastyrt tomografi. Dette er en test som raskt røntgen hele kroppen i tverrsnitt mens pasienten oppholder seg i en stor sirkulær maskin. En hjerne aneurisme fortsatt kan mistenkes selv om Computerizing Tomography er negativ. I dette tilfellet blir en lumbar punktering utføres for å påvise blod i væsken som omgir ryggmargen og hjernen. Cerebral angiografi eller tomografi angiografi brukes for å bestemme størrelse, form eller nøyaktige plasseringen av aneurisme.

Den computertomografi angiografi

Den computertomografi angiografi kan utføres uten en arteriell kateterisering. Den computertomografi angiografi kombinerer en vanlig CT scan med en kontrastvæske som injiseres i en blodåre. Fargestoff reiser til hjernen arterier, og datagenererte bilder av pasientens hjerne vil vise nøyaktig hvordan blodet strømmer gjennom hjernen arterier.

Tegn på Iron Excess

Tegn på Iron Excess


Å ha for mye jern i blodet er en farlig tilstand som kalles jernoverskudd. Den vanligste formen for jernoverskudd er hemokromatose. Primær hemokromatose er arvelig, og sekundær hemokromatose er forårsaket av andre helseproblemer som anemi og alkoholisme. Hvis tilstanden går ubehandlet kan det føre til leddgikt, leverproblemer, alvorlig utmattelse og hjerteproblemer. Det er viktig å gjenkjenne tidlige tegn på jernoverskudd og få det tatt vare på før disse svært alvorlige komplikasjoner oppstår.

Joint Pain

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, den vanligste symptomet på jernoverskudd er leddsmerter. Dessverre kan leddsmerter også være et symptom på hoved andre sykdommer, inkludert artritt, som kan forekomme på en egen utsiden av en jernoverbelastningssykdom.

Fatigue

En annen vanlig tidlig tegn på en jernoverskudd lidelse er tretthet eller ekstrem tretthet. Dette symptomet er også svært vanskelig å plassere, fordi det kan tyde på mange forskjellige sykdommer. Men legene noen ganger be om en enkel blodprøve for å diagnostisere uforklarlig tretthet, så dette symptomet kan kan hjelpe dem med å diagnostisere en jernoverskudd lidelse relativt tidlig.

Magesmerter

The Center for Disease Control and Prevention sier magesmerter er også et tidlig symptom på en jernoverskudd lidelse. Magesmerter omfatter alle smerter i mage eller tykktarm områder.

Vekttap

Selv om mange mennesker ville være glad for å gå ned i vekt, mister for mye vekt for fort kan være en indikasjon på en jernoverskudd lidelse. Vekttap kan også være et symptom hvis pasienten fortsetter å gå ned i vekt til tross for å ha en sunn appetitt.

Svakhet

Å ha for mye jern kan også føre til ekstrem svakhet. Den gode nyheten om dette symptomet er at det kan også indikere anemi, som ikke har nok jern i blodet. Leger testing for anemi kan i stedet oppdage jernoverskudd lidelse.

Langsiktige Symptomer

The Centers for Disease Control og Prevention rapporterer at så overflødig jern bygger seg opp i kroppen over tid, kan pasienten også oppleve tidlig menopause, tap av impotens eller sexlyst, tap av kroppshår, og kortpustethet. Disse symptomene er mer alvorlig enn de tidlige tegn på en jernoverskudd lidelse, men mindre alvorlig enn de komplikasjoner forårsaket ved å la tilstanden går ubehandlet.

Hvordan å gjenkjenne tegn på en svulst

Svulster utvikles fra en divisjon av celler. En overvekst av friske celler resulterer i en godartet eller ikke-kreftsvulst. På den annen side er kreft overvekst av ondartede celler. Tegn og symptomer på svulster varierer avhengig av plasseringen. Likevel, det finnes måter å oppdage tilstedeværelsen av godartede og kreftsvulster.

Bruksanvisning

Feel smerte som ikke responderer på medisiner. Mennesker er ufullkomne skapninger, og vi opplever forbigående og kroniske smerter. Men det er viktig å ha nye symptomer sjekkes av en lege. Svulster som utvikler seg i hjernen, tykktarm eller magen forårsake pågående smerte som ikke responderer på smertestillende midler.

Detect klumper eller hevelse på kroppen. Noen svulster ikke forårsake smerte eller ubehag. Likevel kan det være en merkbar, smertefri klump på kroppen din. Gå til en lege umiddelbart og har en X-ray. Bryst klumper kan signalisere brystkreft, mens klumper på magen eller nakken kan tyde lymfom.

Opplev vekttap, tretthet eller nattesvette. Mens svulst symptomene varierer, uforklarlig vekttap, uvanlig tretthet og natt svette er vanlige tegn på en svulst.

Planlegg en biopsi. Ved nærmere undersøkelse, kan legen utføre en biopsi på klumpen for å avgjøre om svulsten er godartet eller ondartet. Biopsier er vanligvis enkle prosedyrer, der legen fjerner hele tumor eller en seksjon av tumor.

gjennomgå en CT scan eller MR. Hvis legen din ikke er i stand til å utføre en biopsi, kan han planlegge en CT eller MR for å fastslå svulster plassering og alvorlighetsgrad.

Tegn og symptomer på Small Intestinal lymfom

Tegn og symptomer på Small Intestinal lymfom


Tynntarm, en del av kroppens fordøyelsessystemet som omfatter spiserør, mage og tykktarm, fremgangs næringsstoffer fra matvarer og bidrar til å passere avfall ut av kroppen. Det er omtrent 20 meter lang, og utgjør mer enn 70 prosent av lengden av det gastrointestinale (GI) kanalen. Kreft i tynntarmen er en sjelden sykdom. Men det er symptomer å være klar over som kan være forårsaket av kreft eller av andre forhold.

Small Intestinal lymfom

Tynntarm lymfom, en av fem former for kreft finnes i tynntarmen, er en sykdom som starter i cellene i immunsystemet. Foruten fordøyelseskanalen, er disse cellene som også ligger i lymfeknuter, milt, thymus gland, adenoids, mandlene og benmarg. Alle de intestinal cancer har potensial til å invadere tarmveggen, spre seg inn i tilstøtende lymfeknuter og andre organer. The National Cancer Institute viser at det i 2009 var 6230 nye tilfeller av tynntarm kreft rapportert i USA og 1110 mennesker døde av sykdommen.

Fysisk ubehag

Fysiske plagene er ofte et resultat av problemer og lidelser forårsaket av kreft posisjon og plassering i tarmen. Malignitet kan gjøre det vanskelig for kroppen å enkelt fordøye og passere mat. Veksten kan også blø internt resulterer i svart avføring. Disse symptomene kan også være forbundet med irritert tarmsyndrom og peptisk ulcus. Det er viktig at du ikke selv kan diagnostisere. Du trenger å se en lege for å finne ut om skiltene er et resultat av tarmkreft eller annen ødeleggende fysiske tilstand.

Andre tegn og symptomer

Tidlige symptomer er ofte vage, uspesifikke og kan inkludere abdominal ubehag forbundet med kvalme, oppblåsthet, og / eller tap av appetitt. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, kan symptomene bli mer uttalt med økt magesmerter eller kramper, en klump i midten av midtseksjon, og uventet eller uforutsett vekttap. Avanserte symptomer er forbundet med tretthet, alvorlig vekttap, jernmangelanemi, synlige blodtapet i oppkast eller avføring, gulsott, og alvorlig kvalme og oppkast.

Behandling

Surgery, den primære behandling av tynntarmen lymfom, innebærer den fysiske fjerning av kreft og muligens den omgivende vev. Kjemoterapi eller strålebehandling benyttes også hvis kreften er utbredt. Stråling kan brukes i kombinasjon med andre behandlinger, eller når kirurgisk fjerning av den ondartede sykdom er ikke mulig.

Tegn og symptomer på lungemetastaser

Lungemetastaser refererer til kreft som har spredt seg fra en annen primær kreft området. Metastaser betyr at lungene er et sekundært område. Plasseringen av kroppen der kreftcellene først oppsto kalles primære stedet for kreft. Når kreften har metastasert fra den primære område, til lungene eller andre steder på kroppen, er det ikke herdbare og er betraktet trinn IV.

Betydning

Kreftformer fra andre deler kan spre seg til lungene enkelt fordi blodet fra de fleste deler av kroppen strømmen inn i hjertet og lungene før å bli distribuert til organer i kroppen. Så kan en hvilken som helst kreftcelle som finner sin vei inn i blodet bli sittende fast i kapillærene i lungene. Lungekreft er den ledende sekundær kreft, eller den ledende websiden for metastaser fra andre kreftformer.

Nettsteder av metastaser

Kreft i tykktarm, bryst, blære, testiklene eller prostata er den vanligste primære kreft med lungemetastaser. Kreften kan spre seg til lungene uten å gi noen tegn på at det har spredd seg, før kreftcellene har begynt å vokse og formere seg i slimhinnen i lungene.

Vedvarende hoste

En vedvarende hoste er en potensiell symptom på lungemetastaser. Når en hoste fortsetter i lang tid og ikke går bort til tross for behandling, kan dette være et tegn på at primær kreften har spredd seg. I avanserte stadier, er hosten sannsynlig å bli ledsaget av blod.

Bryst Infeksjoner

Siden lungene "funksjoner er svekket av kreftceller, brystinfeksjoner blitt vanlig. Disse infeksjonene kan skje med alarmerende hyppighet og gravitasjon. De er preget av en kortpustethet, hoste og trøtthet.

Kortpustethet

Kortpustethet eller pustevansker er et tegn på lungemetastaser. Dette er et biprodukt av fluidoppbygning, noe som vanligvis skjer i området mellom bryst av veggen og lungene. Kalt pleuravæske, tilstanden blir forverret når kreftceller irritere pleura (de to ark av vev som dekker lungene). Dette fører til utilstrekkelig luft inntak av lungene. Som et resultat, det er kortpustethet og en følelse av fylde. Redusert luftstrøm inn i lungene kan også forekomme fordi tumor kan hindre strømmen av luft. Denne tilstanden kan også føre til tungpustethet.

Advarsel tegn på toksisitet

Advarsel tegn på toksisitet


Toksisitet er graden av som et stoff kan forårsake skade på levende organismer. Eksponering for giftige stoffer i mennesker kan være livstruende, og dermed er det viktig å identifisere advarselen tegn på toksisitet.

Betydning

Toksiner kan understreke de vitale organene i kroppen. Det kan overbelaste leveren, lungene, lymfesystemet, tykktarm, nyre og hud i et forsøk på å eliminere de giftige stoffer som avfallsprodukter.

Typer

Advarsel tegn på toksisitet inkluderer uspesifikke symptomer og mer spesifikke funn. Dårlig definerte symptomer inkluderer depresjon, hodepine, allergier, søvnløshet, tretthet og muskelstivhet. Spesifikke sykdommer inkluderer mer definerte symptomer, slik som bihulebetennelse, svulster, migrene, leddgikt, influensa og psoriasis.

Funksjoner

Graden av toksisitet symptomer kan bli kategorisert som akutte, sub-kronisk og kronisk. Akutt giftighet skyldes kortvarig eksponering for giftige stoffet; sub-kronisk toksisitet skyldes eksponering på mer enn et år. Kronisk toksisitet skyldes gjentatt og langvarig eksponering for giftstoffer.

Identifikasjon

Eksogene giftstoffer er vanlig i vårt miljø som kan beruse oss. Toksiner kan utgå fra vann fra springen, plantevernmidler, mat konserveringsmidler, tungmetaller, industrielle eksponeringer, bakterier, løsemidler, petrokjemi, parasitter og bakterier.

Forebygging / løsning

Ignorerer de vanlige advarslene på toksisitet vil til slutt føre til indre organskade som kan være dødelig. Straks oppsøke lege for å identifisere toksin eksponering gjennom en toksisitetstest, slik at du kan få rask medisinering og behandling.

Hvordan behandle en infisert punktering sår

Sår vanligvis ikke forårsake mye blødning. De synes også å raskt lukke også. Disse funksjonene gjør punktering sår synes mindre alvorlig enn det er. Sår kan være svært alvorlige, på grunn av risikoen for infeksjon de bærer. Sår kan være forårsaket av dyrebitt, menneskebitt, og fra å tråkke på en gjenstand som en spiker. Du trenger å se legen din hvis du lider av en punktering sår, slik at han kan vurdere det. Det finnes tiltak du kan både ta å behandle en infisert punktering sår.

Bruksanvisning

Se legen din. Legen din må asses infisert punktering sår og kanskje ta en kultur for såret for å finne ut hva organismen som forårsaker infeksjonen. Sørg for at du forteller legen din hvordan du mottok punktering sår --- dette kan hjelpe ham til å finne ut hvilken behandling som er riktig for deg.

Ta antibiotika, hvis det er nødvendig. Legen din vil foreskrive riktig antibiotika for din infisert sår. Sørg for å fortelle ham om du er allergisk mot noen spesiell antibiotika slik at han kan foreskrive et alternativ. I tillegg til å behandle din punktering sår, vil antibiotika hindre deg fra å få en systemisk infeksjon (en infeksjon som påvirker hele kroppen) fra infiserte sår.

Hold såret rent. Du må holde punktering sår usedvanlig ren å hjelpe i helbredelsesprosessen. Spør legen din som sår renere han anbefaler. Han kan foreslå en over disk renere som peroxide, eller han kan foreskrive en for deg.

Påfør antibiotisk salve. Du kan kjøpe antibiotisk salve over disk. Spør legen din hvilket merke han anbefaler. Sørg for at punktering sår er svært ren før du påfører salven.

Oppbevar det dekket. Etter rengjøring såret og bruke antibiotika salve, må du dekke den med et sår dressing. Legen din kan gi deg en tilførsel av dressinger, eller foreslå en spesiell måte for å kjøpe. Sørg for å endre dressing per hans instruksjoner, og når det blir skittent.

Få en stivkrampe skudd. Hvis såret er dypt, eller er et resultat av et menneske eller dyr bite, kan det hende du trenger en stivkrampe skudd, hvis du ikke har mottatt de siste fem årene. Dette gjelder hvis såret er i foten, også.

Hint

  • Sørg for at du grundig vask hendene før du behandler din infisert sår. Du ønsker ikke å innføre noen ekstra bakterier til din infisert punktering sår.
  • Hvis såret er gradvis blitt verre eller viser tegn til økende rødhet, hevelse eller drenering, ringe legen din med en gang. Infeksjonen kan forverres, og legen din kan ha behov for å ansette en annen behandlingsplan.

Tegn på en Bat Bite

Tegn på en Bat Bite


Bat biter vanligvis vises som to små sår, omtrent en centimeter fra hverandre, avhengig av arten av flaggermus, og kan skje så fort de går ubemerket inntil irritasjon transpires. Fordi flaggermus er kjent bærere av rabies, ikke-visuelle tegn på deres biter inkluderer virusets symptomer. Selv om noen rabies symptomer er lik de mer vanlige lidelser så som influensa, blir de ofte ledsaget av flere merkbare tegn på et balltre bite så som nevrologiske og bite reiser problemer.

Site Indikatorer

Indikatorer på stedet av balltre bite kan være nesten umulig å oppdage eller sterkt irriterende. Symptomer inkluderer svak nummenhet eller smerter, åpne ser rent kutt eller blødende sår, blåmerker og andre irritasjoner. På grunn av sine raske forekomst bat biter kan lett forveksles med en edderkopp bitt, bie stikk eller torn punktering.

Rabies

Selv om bare 5 til 10 prosent av flaggermus i enkelte boligområder testet positivt for rabies som fremgår av Benton Franklin Health District, er det viktig å håndtere oppstått flaggermus som om de er smittet. Rabies kan forårsake alvorlig sykdom og død hos både mennesker og dyr. Ifølge Science Daily, infiserte flaggermus forårsaket 92 prosent av menneskelig dødsfall av rabies i USA 1992-2002.

Tidlige tegn på Rabies

Noen av de tidlige tegn på rabies hos flaggermus bite ligner influensasymptomer og inkluderer feber, hodepine og nese og hals problemer. Andre tegn er generell melankoli, depresjon eller mental utmattelse.

Framdrift Rabies

Ifølge CDC, som rabies skrider frem, angst, søvnløshet, forvirring og med lammelser er vanlig. En smittet person kan også bli lett irriterte eller i en konstant irritert tilstand. Andre symptomer inkluderer problemer med å svelge, etter med en frykt for å drikke væske. Fra dette kan umettelig tørst eller overdreven spyttsekresjon forekomme.