Digidexo.com

popliteus skade

Popliteus Muscle Injury Treatment

Den popliteus muskelen er en tynn, trekantet muskel på baksiden av kneet. Dens virkning bøyer kneet og roterer benet. Det er lett å stamme eller skade denne muskelen, spesielt hvis du er en løper eller idrettsutøver. Når popliteus er skadet, det finnes måter å behandle det hjemme, men mer alvorlige skader kan kalle for kirurgi. Det er flere måter å unngå å skade popliteus, så vel.

At-home behandlinger

En tåre, stamme eller rippe til popliteus kan behandles hjemme, spesielt hvis det er fanget og behandlet umiddelbart Det viktigste å gjøre er å heve beinet, som popliteus senen er mellom kneet og låret. Dette vil lindre hevelse. I tillegg bruke isen til det området som er skadet, noe som vil redusere hevelse. Over mot anti-inflammatoriske medisiner som Ibuprofen kan også hjelpe.

Behandlinger for mer alvorlige skader

Hvis popliteus er revet eller anstrengt alvorlig, bør du gå til legen. Når skaden er bestemt, kan flere behandlinger skal gjennomføres. En lege kan vikle eller teip skaden, holder senen på plass og sikre en vellykket healing. Hvis skaden er alvorlig nok, kan det tilsi en operasjon, hvor det vil bli re-satt til å sørge for at det gror på den riktige måten.

Forebygging

Det er flere ting du kan gjøre for å hindre en popliteus skade. Hvis du er en løper eller idrettsutøver, kan du vurdere å pakke knærne for å sørge for at kneskålen ikke rulle. Dette vil holde popliteus stabil og minske sjansene for skader. Sørg også skoene har god ankelstøtte og tillater deg å løpe og bevege seg på en måte som holder knærne stabil. Unngå å kjøre ned bakker, og hvis du må, bremse deg ned for å være sikker på at du har kontroll.

Popliteus Tendinitis Symptomer

Popliteus senebetennelse er en vanlig, smertefull skade i kneet, ofte opplevd etter en ankel ruller. Vanlige symptomer inkluderer vanligvis hevelse, rødhet og smerter på utsiden av kneet. Mens det er smertefullt, er det lett å behandle. Det er viktig å raskt finne ut om du har popliteus senebetennelse og gi skaden tid til å gro.

Hva er Popliteus senebetennelse?

Popliteus senebetennelse er en rift i popliteus senen, som går fra baksiden av lårbeinet til baksiden av kneet, deretter til toppen forsiden av leggen. Den viktigste funksjonen til popliteus er å holde leggen i tråd med kneet og toppen av benet. Den forbinder de to deler av benet, slik at den nedre del ikke vrir seg utover. En tåre kan skje når ekstra stress er satt på senen, vanligvis når en av føttene ruller innover. Popliteus senebetennelse oppstår ofte når en person kjører nedoverbakke.

Umiddelbare symptomer

Hvis du opplever popliteus senebetennelse, kan du med en gang føle akutte smerter på baksiden av kneet, og på utsiden av kneet. Smerten vil trolig være ille nok at du ikke kan godt gå rett etter det skjer. Den popliteus sene vil trolig umiddelbart hovne opp, og vil være veldig øm. Selvfølgelig finnes det unntak, og noen mennesker kan ikke føle alvorlighetsgraden av smerte mens det skjer.

Dvelende Symptomer

Hvis du ikke umiddelbart søke legehjelp på tidspunktet for skaden, vil hevelse og betennelse forverres. Kneet og området vil forbli anbud, og det vil være vanskelig å utføre leg trening. Arrvev kan dannes hvis du ikke skikkelig hvile og omsorg for senebetennelse, som kan permanent gjøre trening og aktivitet smertefullt. Av denne grunn er det viktig å finne ut om du har det, og for å ta skikkelig vare hvis du gjør.

Behandling

Den mest avgjørende del av omsorg for senebetennelse er å gi det tid til å gro. Holde beinet opp og hvile vil gi sene tid til å helbrede og vil redusere hevelse. Glasur området vil også redusere betennelser, smerter, hevelse og rødhet. Hvis du tror du kan ha et alvorlig tilfelle av popliteus senebetennelse, kan en lege finne den beste måten å helbrede den. Dette kan innebære innpakning eller taping skadde området, og i noen sjeldne tilfeller, kirurgi.

Forebygging

Måter å hindre popliteus senebetennelse inkluderer iført de riktige joggesko, stretching før og etter å ha kjørt, og kjører på trygg kurs i stedet for ulendt terreng. Dessuten kan legen din fortelle deg om du er utsatt for senebetennelse basert på formen på føttene og beina. Hvis du er utsatt, kan du bli bedt om å tape knærne forebyggende før trening.

Popliteus Tendinitt Recovery

Den popliteus sene strekker seg fra forsiden av leggen, over baksiden av kneet og er festet til baksiden av lårbenet (lår) ben. Popliteus tendinitt (senebetennelse) kan være en tåre eller betennelse i muskel sene. Recovery for popliteus tendinitis avhenger av omfanget av skaden og behandlinger, inkludert hvile, is, medisiner og mosjon.

Identifikasjon

Popliteus tendinitt kan vanligvis bli følt på utsiden av kneet. Sene kan bli betent, verke og være øm å ta på. Dette kan vanligvis være et resultat av gjentatt bruk som løping, hopping eller høy effekt. Gjenopprettingstiden kan reduseres hvis en person begynner å behandle skaden med en gang. Ellers kan arrvev dannes, forverre skaden og forlenge tidsrammen for helbredelse.

Effekter av Rest & Ice

Når popliteus senebetennelse setter inn, er det best å hvile den berørte kneet. Resten kan bidra til å forhindre ytterligere skade og redusere restitusjonsperioden. Mens du hviler, kan isen bli brukt til å redusere smerte og hevelse. Is forårsaker vasokonstriksjon, som begrenser strømmen av blod og lymfe fluider til området. Isen vil være mest effektive for popliteus tendinitt gjenoppretting når den er komprimert mot den ytre kneet på 15- eller 20-minutters intervaller i løpet av dagen. Heve kneet over hjertet kan også bidra til å kontrollere betennelsen og fremskynde utvinning.

Typer av utvinningsmetoder

Tid for gjenoppretting for popliteus tendinitis er betinget av om det er en delvis eller full rift i senen. En full tåre vil kreve kirurgi. En person vil vanligvis bli pålagt å bære en cast og bruke krykker i tre til seks uker. For delvis tårer, kan en støpt brukes selv uten kirurgi. Selvfølgelig bor av føttene er nøkkelen til å begrense utvinning tid. Hvis det ikke er noen tårer i området, kan en mild strekk plan iverksettes. Stretching er det første skrittet i å få popliteus sene brukes til bevegelse. Det kan også løsne stramme muskler og fremme blodstrøm (med sine helbredende egenskaper) til området. Massasje kan også hjelpe løsne muskel og sene og slappe av dem. For de med tårer, som strekker seg vanligvis begynner etter gipsen kommer av.

Typer av motstand øvelser

Når betennelsen og smertene har avtatt, kan lette motstand øvelser bidra til å forberede muskel og sene for en full gjenoppretting. Sykling er en øvelse som kan hjelpe løpere komme tilbake til kjører aktiviteter raskere. Lys dumbbell trening kan også være effektivt for å øke utvinningen. Lys døde heiser (bøyd litt på midje) er en svært effektiv måte å både stretch og styrke popliteus senen, fremme blodstrøm og hastighet utvinning. Lette dumbbell knebøy kan også bidra til å styrke sene og raskere forberede den for normal aktivitet.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å utvinne fra popliteus tendinitt. De med tårer kan bruke opp til seks uker i gips, så må de gjøre rehabilitering, også. Folk som er mer proaktive i sine behandlinger er mer sannsynlig å komme raskere.

Luktenerven Skade & Repair

Luktenerven Skade & Repair


Din luktenerven er ansvarlig for din luktesans og din evne til å oppdage smaken av mat og drikke du forbruker. Skade på luktenerven kan være ødeleggende og tilstanden rammer mange mennesker over hele verden.

Hvor mange mennesker har Olfactory Problemer?

Omtrent en prosent av personer yngre enn 65 år har lukte dysfunksjon, og mer enn 50 prosent av personer eldre enn 65 gjør. Graden av dysfunksjon og skader varierer mye fra person til person.

Hva er påvirkning fra luktenerven skade?

Skade på luktenerven kan rane en person av de fleste eller alle sine sanser av lukt og smak. Dette kan påvirke lysten til å spise, samt redusere personens evne til å oppdage miljøfarer som røyk fra en brann eller bortskjemt mat.

Hva er årsaken til luktenerven skade?

De fleste tilfeller av alvorlig skade på luktenerven er forårsaket av en tidligere øvre luftveisinfeksjon, hodeskade eller nasal og para sinus sykdom. Andre saker er sekundært til allergi, polypper og svulster som vokser på eller nær nerve, eller betennelse i nervevev.

Medisinske behandlinger

Administrere allergi kan lindre symptomene på lukte dysfunksjon som er sekundært til allergi. En kort kur med steroider kan redusere symptomer på dysfunksjon forårsaket av betennelse i nervevevet.

Kirurgisk reparasjon og stamceller

Kirurgisk reparasjon kan bidra til å gjenopprette funksjonalitet til nervevev hindret av polypper eller svulster, men vanligvis ikke kan hjelpe i tilfeller som involverer en kuttet nerve. Stamcelle behandlinger har vist lovende i gjenvekst av nye lukte nervevev.

Hva er årsakene til vagus nerve skade?

Hva er årsakene til vagus nerve skade?


Den vagusnerven utspring i hjernestammen og sender signaler frem og tilbake mellom hjernen og indre organer. Kroniske sykdommer som diabetes kan medføre vagus nerveskade, som kan traumer til nerven. Røyking og drikking kan forverre tilstanden. Vagus nerveskader kan føre til komplikasjoner som for eksempel problemer med å svelge eller fordøyelsesproblemer.

Om nervus vagus

Den vagusnerven utspring i medulla, en del av hjernestammen, noe som ligger i den nedre bakre del av hjernen. Det er en av de lengste nerver i kroppen, reiser fra hjernen til tykktarmen. Det leverer nervefibrene til halsen området, lunger, hjerte og fordøyelsesorganer. Det tar også signalene fra de indre organer og videreformidler dem tilbake til hjernen.

Symptomer

Fordi vagus nerve innervates halsen, skade på denne nerven ofte resulterer i problemer med å snakke og svelge. Det er ofte et tap av brekningsrefleksen også. Vagus nerve leverer også nervefibrene til magen, og skader det kan føre til fordøyelsesproblemer som tap av appetitt eller mett etter å ha spist en liten mengde mat.

Årsaker

Diabetes er en vanlig årsak til skade på vagusnerven. Den mekanismen som diabetes skader nerver ikke er fullt ut forstått. Enhver nerve i legemet kan påvirkes av diabetes. En annen årsak til vagus nerveskader er traume til nervus vagus. Dette kan være forårsaket av traumer til kroppen, slik som en bilulykke, som setter trykk på en del av vagusnerven. Kirurgi kan også legge press på nervus vagus og forårsake skade. Kroniske sykdommer som HIV eller Parkinsons sykdom også kan føre til skader på nervesystemet, inkludert vagusnerven.

Komplikasjoner

Skade på nervus vagus kan forårsake gastroparese, en tilstand der musklene i magen ikke fungerer normalt. En sunn mage kontrakter for å flytte maten ned til tynntarmen, og skade på nervus vagus kan forstyrre funksjonen, forårsaker mat å bevege seg sakte eller slutter å bevege seg helt gjennom fordøyelsessystemet. Symptomer på gastroparese inkluderer mett etter å ha spist en liten mengde mat, vekttap, halsbrann og kvalme. Medisiner og kosttilskudd endringer kan bidra til å løse symptomene på gastroparese.

Betraktninger

Kroniske sykdommer kan føre til skade på nerve, inkludert vagus nerve, slik at folk som lider av lidelser som diabetes bør snakke med en lege om muligheten for nervøs-system komplikasjoner. Røyking og drikking kan forverre nerveskader. Det er viktig å konsultere med lege hvis symptomer på vagus nerveskader vises for å få riktig diagnose og bestemme den underliggende årsaken.

Tegn og symptomer på plexus brachialis skade

Tegn og symptomer på plexus brachialis skade


Bunten av nerver som går fra ryggraden i nakkeregionen ned gjennom halsen inn i armen kalles brachial plexus. Disse nervene sender signaler til armen og hånden. Skade på nervene forårsake problemer med bevegelse og følelse. Visse tegn eller symptomer tyder på skade på nervene som krever legehjelp og riktig behandling.

Stingers

Betegnelsen "stinger" refererer til en fysisk følelse mot mindre brachial plexus skade. Ifølge Mayo Clinic, begrepet "brenner" brukes også til å betegne skade, vanligvis forårsaket av en kontaktsport slik som fotball. Skaden innebærer strekking av plexus brachialis. En brennende følelse skyter ned armen, følelsen som et elektrisk støt. Armen føles svak og nummenhet oppleves. Den brennende kan vare noen få sekunder eller noen få dager, avhengig av omfanget av strekking av nerver. Symptomene vil forsvinne uten behandling.

Brachialis Plexitis

Også kjent som Parsonage-Turner syndrom, begynner brachialis plexitis med skulder og arm. Ett tegn på denne tilstanden er mangelen på fysisk traume til nakke eller skulder. Smertene vedvarer, og svakhet og nummenhet følge. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, årsaken til plexus brachialis skade er betennelse av nerver. Dens opprinnelse er ukjent, men som rapportert i Wheeless 'Textbook of Ortopedi, kan det følge vaksinasjoner eller virusinfeksjoner.

Skulderdystosi

Skulderdystosi oppstår under fødselen når babyen plexus brachialis nervene er strukket eller revet i løpet av kraft for levering. Ifølge Wheeless, skjer det i ca 2 av 1000 fødsler, med mer enn 80 prosent av barna gjenvinne nær normal funksjon. I noen tilfeller er alvorlig skade, og det er ingen utvinning. Et tegn på normal utvinning ville være biceps funksjon før seks måneders alder.

Tegn på alvorlig skade

Hvis du ikke kan bevege deg arm, skulder eller hånd, så du har hatt en alvorlig brachialis skade som trolig vil kreve kirurgi. Sterke smerter vil også være et symptom. Andre tegn er muligheten til å bruke armen, men ikke fingrene, eller evne til å bruke fingrene, men ikke armen. Klore av hånden eller andre deformerte stilling indikerer problemer. Disse skiltene viser rive, brudd, eller - i verste fall - at nervene har blitt kuttet fra ryggmargen. Kirurgi for å reparere skaden omfatter nerve grafts og overføringer for å gjenopprette følelse og funksjon.

Sport og nakke skader

Sport og nakke skader


Halsen, også kjent som nakkesøylen, er en serie på syv ben referert til som C1-C7 vertebrae. En mellomvirvelskive skiller hver ryggvirvler, og tilbyr en pute. Disse platene beskytte ryggmargen. En sports-relaterte nakkeskade til alle deler av nakkesøylen krever øyeblikkelig legehjelp for diagnose og utvinning.

Whiplash

Whiplash oppstår når halsen beveger seg fremover eller bakover plutselig. To begreper knyttet til whiplash er hyperextension og hyperflexion. Hyperekstensjon resultater når halsen pisker bakover mens hyperflexion oppstår når halsen beveger seg forover. Denne typen skader skjer med gymnaster ganske ofte når de lander og hodet overextends i begge retninger. Symptomer inkluderer nakkestivhet, hodepine, svimmelhet og tåkesyn.

Neck forstuing eller belastning

Sener og muskler holder de syv bein av livmorhals kolonne sammen. Hvis en skade fører til at leddbånd eller muskler til å strekke eller rive, er resultatet en hals forstuing eller belastning. En hard høst eller plutselige rykk kan føre til en forstuing eller belastning. Disse skadene kan forekomme i alle typer sport, fra basketball til fotball. Symptomer er smerter i nakke, hodepine, sår hals og muskelspasmer. Behandlingen innebærer stoppe sport som forårsaket skaden. Hvile og medisiner kan være nødvendig for en rask utvinning.

Fracture

Et brudd i en eller flere av de cervikale bein resulterer i en cervikal brudd. Fotball, ishockey, turn og bryting er alle typer idretter som har størst risiko for en cervical brudd. Det er viktig for utøveren til å bli plassert i en nakkekrage og holdt immobile hvis et brudd er mistenkt. En fullstendig nevrologisk undersøkelse er nødvendig for å diagnose et brudd. På grunn av avansert teknologi, kan mange idrettsutøvere som lider av et brudd bli helt frisk.

Stingers

En alvorlig smerte forbundet med nervene i halsen kalles en stinger eller brenneren. Det er mest vanlig i fotball spillere, men kan forekomme i andre idretter, som for eksempel bryting, sykling og gymnastikk. Når skulderen tar et hardt rammet, vil en stinger kjørt ned i halsen inn i armen. Stingers vanligvis avta etter noen minutter, men kan kreve legehjelp hvis den brennende følelsen fortsetter.

Vanlige cervicalcolumna Skader

Vanlige cervicalcolumna Skader


Cervicalcolumna skader kan føre til smerte og hevelse, blant andre symptomer. Å vite anatomi av nakkesøylen og lære om vanlige cervicalcolumna skader kan hjelpe deg å forstå hva som kan skje i kroppen din etter en skade.

Anatomy

Den nakkesøylen starter ved bunnen av hodeskallen og består av syv virvler som utgjør den øverste delen av ryggraden; ryggvirvlene er atskilt med plater som fungerer som støtdempere. Nerver exit gjennom små åpninger; disse nerver gir følelse og bevegelse til forskjellige områder av kroppen.

Burner

En brenner, også kalt en stinger, er en skade på nervene mellom nakken og skulderen. Det er ikke en alvorlig skade, men er vanlig i de som spiller kontaktsport. Denne type skade produserer en brennende eller stikkende følelse eller svakhet i armen.

Herniated Disc

En herniated plate oppstår når en del av ryggraden presser mot en nerve og stikker ut. Dette er også referert til som en prolaps. Denne skaden kan føre til smerter i armer eller nakke, og kan gi hevelse.

Fracture

Et brudd er et brudd av nakkesøylen. Sprekkene kan komprimere cervicalcolumna eller involvere ryggmargen; de er oftest forårsaket av traumer, et fall eller osteoporose.

Ryggmargsskade

En ryggmargsskade oppstår når det er en skade på ryggmargen skade på bein, vev og blodkar. Ryggmargsskader kan påvirke motorikk og sensorisk funksjon, og de kan forårsake midlertidig eller fullstendig lammelse, avhengig av alvorlighetsgraden av skaden.

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader


Det er mange årsaker til ryggsmerter. Muskel ubalanser er en av de mindre bivirkninger av feil bruk, holdning, belastning og skader, og er ofte årsaken til smerter og plager forbundet med ryggsmerter. Dessverre har de fleste leger ikke diagnostisere muskel ubalanser før det er for sent. Så hva er egentlig en muskel ubalanse? En muskel ubalanse er akkurat som det høres ut, en "ubalanse" eller ulikhet som eksisterer innenfor musklene. Det oppstår når to eller flere muskler i kroppen som er i mot hverandre er uforholdsmessig. Den mest vanlige muskel ubalansen fører til ryggsmerter er uforholdsmessig mage til rygg ratio. Tenk på det som en dumphuske som ikke er balansert fordi den ene enden er kortere enn den andre. Det vil fortsatt fungere, men ikke optimalt. Ikke trene magen kan føre til alvorlige ryggsmerter fordi magen støtter ryggen.

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader

Du kan trene svakere muskler til å fange dem opp til sterkere seg og arbeide for å korrigere ubalanser og opprettholde stabiliteten.

Du kan vurdere om motstridende muskler er ute av balanse ved å teste din løfte styrke. Prøv å løfte maksimalt din på den ene siden og deretter other.For eksempel, hvis du kan løfte en 10-kilos vekt i løpet av en bicep curl på venstre side, men en 30-kilos vekt på høyre, har du en muskel ubalanse.

Du bør verve hjelp av en trener når jeg tester muskel ubalanser. Ved å jobbe med en trener, kan du utvikle et treningsprogram som ikke bare tar for muskel ubalanser men forbedrer den generelle tonen og styrke.

vanligvis en kombinasjon av styrketrening og fysisk terapi eller kiropraktisk terapi kan brukes til å korrigere muskel ubalanser.

Forebygging er kritisk når det gjelder muskel ubalanser og ryggsmerter. En av de beste tingene du kan for å rette opp og forhindre fremtidig skade er oppsøke hjelp av en profesjonell trener. En instruktør kan utføre en fysisk evaluering og teste den relative muskelstyrke du har på hver side av kroppen. Du kan deretter arbeide sammen for å utvikle en styrke treningsprogram som gir generell styrke og eliminerer potensielle problemområder.

Hint

 • Den gode nyheten er at trening kan bidra til å redusere og eliminere muskel ubalanser. Hvis ikke er forsiktig kan imidlertid feilaktig trening også føre til muskel ubalanser.

Slik unngår du at Common Dance Skader

Slik unngår du at Common Dance Skader


Les videre for å lære hvordan du kan forhindre vanlige danse skader.

Slik unngår du at Common Dance Skader

Ttake tid til å varme opp på riktig måte. Dette inkluderer varmer opp de store musklene. Følg en skikkelig varme opp mønster som omfatter grovmotorisk bevegelse og stretching. Dette er viktig å forberede kroppen for alle mulige påkjenninger det kan oppstå mens du danser.

Ha en grunnleggende bevissthet om din egen kropp. Dette krever noe kunnskap om kroppens system og dine egne personlige grenser og grenser.

Vær oppmerksom på at skoene er utrolig viktig for en dans. Riktig dans sko er viktig i å distribuere lasten, absorberende effekt, og støtter foten. Sørg for å ha gode sko som gir deg mest støtte samtidig som maksimal foten fleksibilitet.

Bruk riktig holdning og danseteknikk også hjelpemidler i forebygging av skader. Propre teknikk og sikkerhet går hånd i hånd. Feil teknikk kan føre føre til alvorlige skader. Den setter også unødvendig stress på muskler, bein og ledd.

Hint

 • På slutten av en lang dag når du er trøtt, læring ukjente eller avanserte trinn kan føre til skade. Hvis du er utslitt og de nye trekk som du prøver å lære synes for hardt, eller hvis du føler smerte, er det best å hvile.
 • Selv om det er mange årsaker til danserelaterte skader, kanskje de vanligste årsakene er utilstrekkelig hvile fra en tidligere skade, danser trøtthet og dårlig danseteknikk.
 • Noen av de vanligste danse skader er shin splinter, muskelkramper, muskelspenninger og stress frakturer.

Mest vanlig skulder skader

Mest vanlig skulder skader


Skulderen er et kuleledd som er designet for å håndtere mye bevegelse og motstand. Den brukes i skyve, dra og strekker seg etter gjenstander. På grunn av dens involvering i de fleste store bevegelser, kan skulderen være utsatt for skader. Det finnes flere vanlige skulderskader.

.

Skulder Stammer

Skulder stammer er den vanligste typen av skulderskade. Mange skulder stammer oppstår i front eller fremre hodet av deltoid, der biceps går under deltoid. Skulderstammer kan skje når noen løfter for mye vekt, rykk en tung vekt eller objekt rundt, eller faller. Stammer kan variere fra mild til alvorlig, avhengig av hvor mye muskelfibrene har blitt strukket. Stammer vanligvis leges på egen hånd, men isen kan være en effektiv behandling.

Rotator cuff tendinitis

Tendinitt oppstår i skulderen når det er en betennelse i rotator cuff sener og bursa som omgir dem. Stammer i dette området er teknisk kjent som skulder impingements. Tendinitt oppstår vanligvis når toppen av humerus (overarmsbenet) og acromiom, den utstikkende delen av scapula, gni sammen og irritere labral brusk. Personer som har senebetennelse kan ha smerter når de sover på deres berørte skulderen om natten. Personer med rotator cuff senebetennelse noen ganger har problemer med å heve armen over hodet.

Torn Rotator Cuff

En rotator cuff tåre er en annen vanlig skulderskade. Rotator cuff består av fire sener og muskler som støtter bevegelse av skulderen ball-and-socket joint. Hvilken som helst av disse sener kan rives ved å løfte tunge vekter i mange år, eller på grunn av alder. Noen vanlige symptomer er smerter på toppen av skulderen eller langs utsiden av armen til albuen. Personer med rotator cuff tårer synes det er vanskelig å løfte deres berørte armen over skuldernivå eller nå ut for objekter. De fleste av disse skadene kan leges på egen hånd, men noen ganger kirurgi er nødvendig. Hvile og is er de beste behandlinger for en rotator cuff tåre.

Labral Tear

Den labrum er en mansjett av brusk som tillater humerus bein å bevege seg fritt. Labral tårer kan verke eller forårsake smerte med visse bevegelser og aktiviteter. En type labral tåre er SLAP tåre. Det er når biceps er frittliggende. Denne skaden er vanlig med baseball-spillere. En annen labral tåre er Bankart lesjon, som er når skulderen blir forstuet eller spretter ut av ledd. En tredje type labral rive kalles en bakre labral rift, som oppstår på baksiden av skulderen. Det skjer når labrum og rotator cuff blir klemt sammen. De fleste labral tårer ikke krever kirurgi som de vil leges på egen hånd når brusk regenereres.

Skulder Separasjon

En skulder separasjon oppstår øverst eller skulderen der scapula og krageben bein møtes. Dette området kalles acromioclavicular felles. Denne type skade er vanligvis forårsaket av et fall eller skarpt slag på toppen av skulderen. Mange ganger, ligament, vev og nerver er skadet. Noen ganger kan man selv lider brukne bein i området. Vanlige symptomer er sterke smerter, hevelse og noen ganger blåmerker. En klump kan være til stede i noen mer alvorlige skader. Den beste behandling for en skulder separasjon er resten og is. Slynger er ofte brukt for å forhindre bevegelse og fremme helbredelse. Mer alvorlige skader kan kreve kirurgi.

Lavere Hamstring Skader og behandling

En trakk eller anstrengt hamstring er en ubehagelig opplevelse som kan forlate en person i stand til å gå normalt i lang tid. Det finnes behandlinger tilgjengelig som kan fremskynde utvinningen fra en alvorlig hamstringskade.

Identifikasjon

Den hamstring er en stor muskel som går langs baksiden av låret, og blir brukt til å bøye kneet. En skade i nedre del av hamstring ofte føles som en skyting smerter i baksiden av låret rett over kneet.

Årsaker

Oftest en lavere hamstring skade er resultatet av overstrekking muskelen eller overexerting det ved fysisk aktivitet. Runners (hovedsakelig Sprinters) ofte lider av lavere hamstring skader på grunn av innholdet av idretten sin.

Typer

Lavere hamstring skader er vanligvis delt inn i tre klasser av alvorlighetsgrad: Første grad indikerer muskelen ble strukket litt for langt, noe som resulterer i stivhet og mild smerte; andre grad betyr at muskelen har utviklet delvis tårer; og tredje grad indikerer at muskelen er kraftig strukket helt eller dratt.

Behandling

Rest, er stretching og styrke øvelser og tar medisiner som aspirin anbefales. For en første eller annen grad belastning den beste måten å behandle muskel er å anvende en pakkisen til den nedre hamstring i omtrent 15 til 20 minutter på en gang, flere ganger om dagen. En tredje grad tåre kan kreve kirurgi.

Time Frame

Ifølge University of Iowa Sports Medicine divisjon, vil en første grad lavere hamstringskade generelt leges i løpet av to uker. Andre grad stammer tendens til å komme seg i tre til fire uker, mens mer alvorlige skader kan ta opptil tre måneder.

Hvordan overvinne Hamstring skader

Hamstring skader kan være svært smertefullt. Enten du trakk din hamstring eller bare anstrengt den, kan det etterlate deg uten mye funksjon ved at benet til det gror. Det finnes tiltak du kan gjøre for å overvinne en hamstringskade uten noen langvarig problemer.

Hvordan overvinne Hamstring skader

Rest. Du må holde av beinet for å unngå ytterligere skade. Enten gå med krykker eller bo utenfor ditt skadede benet helt.

2 is din skadet hamstring ofte. Isen vil hjelpe det gro og bidra til å unngå ytterligere stress til området.

Strekk beinet når det ikke lenger er smertefullt. Toe-strekninger er de beste øvelsene for å strekke hamstrings. Hvis du holder hamstring for lenge, vil muskler og sener begynner å krympe, og det vil ta lengre tid å fullt styrke dem.

Styrke hamstring med vekt trening øvelser. Gjør leg curls, knebøy og utfall for å bygge muskler tilbake opp i din hamstring området.

Gå tilbake til idrett eller aktivitet der du skadet din hamstring når den returnerer til 100 prosent. Det er viktig å fullt rehabilitere beinet før du går tilbake til full aktivitet, eller du risikere reinjuring det.

Hint

 • Det er viktig at du tillater deg selv nok tid til å hvile. Hvis du stresser inn i rehabiliteringsprosessen, risikerer du ytterligere skade på hamstring.

Hvordan diagnostisere en Hamstring skade

Hamstring musklene spenner lengden på baksiden av låret, fra bekkenet til leggen. Du kan skade dine hamstringsmusklene under omtrent enhver aktivitet som innebærer å kjøre, raske akselerasjoner, eller raske minske farten. Det er tre typer av hamstring skader, målt i karakterer etter alvorlighetsgrad. En hamstringskade kan diagnostiseres gjennom en fysisk eksamen, men ytterligere testing er nødvendig for å fastslå alvorlighetsgraden av det. Her er fremgangsmåten for å ha din hamstringskade diagnostisert.

Hvordan diagnostisere en Hamstring skade

gjenkjenne symptomer på en hamstringskade. En hamstringskade vil dukke opp som smerter i ryggen i lårene eller lavere rumpeballe, spesielt når du prøver å gå eller bøye seg. Området kan være øm eller mørbanket. Du kan oppleve plutselige smerter mens du gjør fysisk aktivitet. Noen mennesker har rapportert føler et blunk eller pop på tidspunktet for skaden.

Se helsepersonell og forklare dine symptomer til ham. Han vil spørre deg spørsmål om hvordan skaden skjedde og om eventuelle helsemessige problemer du måtte ha. Han vil også ønske å vite om du har hatt skader som dette tidligere, eller hvis du noen gang har følt disse symptomene i det siste. Svar på alle spørsmålene hans så sannferdig som mulig.

La legen din til å utføre en fysisk eksamen. Han vil ønske å identifisere eventuelle områder som er betent, forslått eller hovne. Han vil føle musklene og vevet rundt i området for å prøve å identifisere smerte og ømhet. Han vil også se etter symmetri mellom dine to ben. Forskjeller mellom de to strekningene kan være en indikasjon på skade. På et tidspunkt under eksamen, kan du legen be deg om å fullføre en rekke bøyer og strekker benbevegelser. Han vil merke noen smerter, svakhet og ustabilitet.

Send til ytterligere testing for å fastslå alvorlighetsgraden av hamstringskade. Røntgen, magnetisk resonans imaging skanner, og computertomografi skanner kan alle brukes til å undersøke skadde hamstring. De kan også indikere noen bein pausene, revet leddbånd eller sene skade, som kan være komplikasjoner av hamstring skader.

Kickboxing Elbow Skader

Kickboxing er en av de mest populære innendørssport i Amerika. Likevel kan de konstante fysiske utfordringer av sporten føre til en rekke forskjellige skader, særlig albue skader.

Funksjoner

Kickboxing albue skader skjer når det er en sterk betennelse i albuen. Skadene oppstår i 40 til 50 prosent av kickboxing spillere og er vanlig hos de over 30 år gammel.

Tennis Elbow

"Tennis albue" er en vanlig skade for golfspillere og de som spiller racket sport. Tennisalbue oppstår når albuen er irritert i stedet for at den forbinder med utsiden underarm, forårsaker smerte til utsiden av albuen.

Pitcher albue

"Pitcher albue" er en tilstand som oppstår der senen fra flexor muskelen blir irritert fra den nedadgående og innover svinger av racket.

Little League Elbow

Med "lille liga albuen," platene i skjøten av albuen er skadet fra svingende frem og tilbake på racketen.

Betraktninger

Kickboxing albue skader utvikler ikke over natten; de er forårsaket av konstant overforbruk av albuen. Hvis du begynner å føle irritasjon, er det tilrådelig å hvile muskelen, og søke råd fra en medisinsk faglig.

Førstehjelp for lyske SkaderEn anstrengt eller trukket lyske muskelen kan forårsake mye smerte og hevelse. De fleste lyske skader kan behandles hjemme med grunnleggende førstehjelp, men hvis du opplever sterke smerter, blødning, eller genital skade, kontakt lege.

Rest

Hvile og beskytte en lyskeskade kan bidra til å forhindre ytterligere skade og smerte. Ikke engasjere seg i fysisk aktivitet som fører deg mer smerte. Trakk lyske muskler kan ta flere uker å helbrede.

Ice

Ice vil redusere smerte og hevelse. Påfør en ispose umiddelbart etter skaden i 10 til 20 minutter minst tre ganger om dagen for de første dagene. Ikke påfør is direkte på huden; vikle ispose i et håndkle eller klut.

Heat

Etter to eller tre dager, bør en skadet lyske ikke være hovne. Når hevelsen har avtatt, kan du bruke en varmepute eller en varm komprimere i 20 til 30 minutter for å øke sirkulasjonen og lindre smerte.

Support

Støtt din skadet lysken av seg støttende undertøy til du er helt leget. For menn, trenger boxershorts ikke tilby støtte en skadet lyske trenger for å helbrede og bør unngås.

Medisinering

Over-the-counter smertestillende midler som Tylenol kan bidra til å lette ubehag fra en lyskeskade. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen og aspirin kan bidra til å lindre hevelse og smerte. Ta alle medisiner som anvist og ikke overskrider den anbefalte dosen.

Slik reparerer en Hamstring skade

Slik reparerer en Hamstring skade


Hamstring skader er vanlige med idrettsutøvere som kjører, sprint, dans eller spille basketball eller fotball. Hamstring er muskelen på baksiden av låret, og når den er trukket, forstuet eller revet, må det på tide å gro skikkelig. Vanligvis varer healing alt fra tre til seks uker, men dette kan variere, avhengig av hvor alvorlig skaden er. Å vite hvordan å la muskel reparasjon vil få en skadet utøver tilbake til det normale før heller enn senere.

Slik reparerer en Hamstring skade

Omsorg for en skadet Hamstring

•  Hvil muskel umiddelbart. Ikke gjør noen ekstra aktiviteter som kan forverre tilstanden.

Påfør en kald pakke eller is til muskelen. Bruk is til skade så snart som mulig for å redusere svelling og smerte, samt langsom blødning hvis muskelen er revet.

•  Pakk muskel med en elastisk bandasje for å redusere hevelse. Ikke pakk den for stramt, noe som kan hindre blodsirkulasjonen. Løsne bandasjen hvis smerte eller nummenhet oppstår etter innpakning muskelen.

Heve muskler hvis mulig. Hev muskelen over nivået av hjertet for å redusere svelling.

Immobilize den så mye som mulig muskel. Avhengig av alvorligheten av skaden, kan en lege foreslå seg en kne splint for å holde benet i en nøytral stilling mens helbredelse forekommer.

Hint

 • Over-the-counter medisiner, for eksempel ibuprofen, kan bidra til å redusere smerte.
 • Hvis du ikke klarer å gå og er i ekstrem smerte, se en lege --- kanskje du har en alvorlig rift og trenger krykker.
 • Hvis muskelen blir hvit etter bruk kuldebehandling, fjerne behandling umiddelbart, da dette indikerer forfrysninger.
 • Konsultere med en lege hvis du har vaskulær sykdom eller diabetes før påføring kuldebehandling til muskelen.
 • Begynn fysioterapi bare etter hevelse og smerte har sunket.

Hva Sener kan skades Fra benkpress?

Hva Sener kan skades Fra benkpress?


Selv om benkpress er en stor oppgave for å bygge bryst og arm muskler, kan det medføre fare for løftere som presser seg selv for hardt eller ikke følger riktig form. Tre fellesområder - skuldre, albuer og håndledd - er involvert i å gjennomføre en tradisjonell benkpress, og hver og en av disse leddene er underlagt sene skader og skader i løpet av en vekt-trening diett.

Skulder

Fordi det er en ball-and-socket joint, fem muskler kontrollere skulderen og dets komplekse bevegelser. Skuldre bære byrden av arbeidet i en benk-press trening, og kombinasjonen av komplekse muskulatur og tung belastning på skuldrene gjør det mottakelig for trening relaterte skader. Skader til Rotator cuff sener --- subscapularis, supraspinatus, infraspinatus, de Teres mindre --- er de hyppigste skadene forårsaket av tung benkpress.

Elbow

Anatomisk sett er albueleddet ikke så komplisert som skulderen og er den vanskeligste å skade hvis du bruker riktig form mens du gjør benkpress løfter. Dens hengsel-joint konstruksjon drives av to muskler og sener. Den mediale epicondyle sene påfører muskelen til det indre av albueleddet, mens den laterale epicondyle påfører til den ytre delen av albuen. Begge kan lide skader fra overanstrengelse, og oftere, feil skjema.

Håndledd

Selv om håndleddet ikke utfører mye løfting handling i en benkpress, må den være sterk nok til å tåle vekten av baren uten knekking. Bli med i armen til hånden, håndleddet faktisk er en serie av flere nært knyttet ledd som arbeider i samklang å styre hånden. Med mange muskler og leddbånd på jobben, kan mange potensielle sene skader bli lidd i løpet av en benk-press regime. Den volar radial carpal ligament sitter på håndflaten side av håndleddet, mens rygg radial carpal ligament er på baksiden av håndleddet. Både styre store fleksjon i håndleddet og kan bli revet eller stresset i heavy-løftesituasjoner. Andre leddbånd styre andre avbøy bevegelser av hånden (den volar sikkerhet, volar radial ulnar, ulnar sikkerhet og volar intercarpal) og kan også bli skadet ved å løfte vekter.

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp


Running innebærer konstant repeterende bevegelser, så det er ikke rart at opptil 70 prosent av løpere utvikle skader hvert år. En av de muskelgrupper som er utsatt for smerte er kalven. Ofte løpere klager over at de opplever kalv smerte mens du kjører. Du kan forhindre at noe av denne smerten ved å holde kalv muskler fleksibel.

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp

•  Stå med hendene mot veggen. Skritt tilbake slik at du lener deg fremover og det ene beinet er foran den andre. Hold begge føttene fullt på bakken og lene videre fremover til du føler en strekk i midten av leggen din. Hold strekken i 15 sekunder og gjenta på det andre benet.

To Remain i posisjon med hendene mot veggen, men denne gangen bringe begge føttene sammen. Lean hoftene fremover og bøy knærne litt til du føler en strekk i leggene. Bo i denne posisjonen i 30 sekunder.

Stå på kanten av et trinn eller dempe med hælen hengende på ryggen. Hold på et rekkverk eller vegg for støtte og sakte senke hælen mot bakken. Hold knærne rett. Pause når du føler en mild strekk og hold denne posisjonen i 30 sekunder. Bøy knærne litt å strekke lavere kalv. Hold denne posisjonen i 30 sekunder.

Hint

 • Hopp prerun strekninger. En 2011 rapport fra forskere ved Feltet Association George Washington University og USA Track og konkluderte med at stretching før et løp ikke ut til å redusere skader i det hele tatt. Fokuser i stedet på å varme opp med en lett joggetur før løpeturen og på stretching etter løpeturen når musklene er varme og ettergivende. Gjenta alle de ovennevnte strekker seg minst to ganger. Puste normalt under stretching. Riktig pust vil slappe kroppen din og øke blodstrømmen til musklene dine.
 • Unngå hopping ved dine strekninger som dette kan føre til tårer i musklene som kan føre til skader. Strekke til det punktet av ubehag, men ikke strekke til det punktet av smerte. Hvis du føler noen plutselige smerter under strekningen, stoppe umiddelbart. Strekk alle andre beinet muskler etter din går så godt for å unngå muskel ubalanser. Hvis kalv smertene vedvarer selv etter vanlig stretching, snakk med din lege eller terapeut, som du kan ha en revet muskel.

Kan Kjører i iskaldt vær skade lungene?

Kan Kjører i iskaldt vær skade lungene?


I løpet av vinteren, mange mennesker har en tendens til å utøve inne eller ta en pause fra sine daglige treningen. Til diehard løpere, gjør iskaldt temperaturer ikke komme i veien for en god treningsøkt. Kjører i kulden krever planlegging og forberedelser for å være trygg og sunn, hovedsakelig gjennom riktig kjole. I de fleste tilfeller, men vinterøvelse vil ikke skade lungene dine.

Sunn Runners

Kjører i minusgrader skader ikke lungene av heathy mennesker, ifølge University of Louisville treningsfysiolog Kara Gallagher. Du kan føle litt ubehagelig brennende følelse i lungene og brystet fordi luften er kald, men dette er ikke farlig. Hvis den brennende følelsen plager deg, løpe på en tredemølle eller innendørs bane på svært kalde dager. Snakk med legen din om eventuelle bekymringer om utendørs vinterøvelse, og hvordan det er relatert til din helse.

Kroniske lungelidelser

Personer som har kroniske luftveissykdommer eller lungelidelser som kronisk obstruktiv lungesykdom eller astma vil sannsynligvis ha problemer med å kjøre eller trene i iskaldt kaldt. Disse forholdene er preget av betennelse i luftveiene, og kan føre til en rekke symptomer som spenner fra hoste og tungpustethet til kortpustethet. En 2006-utgaven av "European Respiratory omtale" viste at færre mennesker med KOLS ble innlagt på sykehuset når de hadde avanserte varsler om kaldt vær. De automatiserte telefon advarsler hjalp KOLS lider planlegge å holde seg innendørs under dårlig vær, og dermed unngår ytterligere skade lunge eller irritasjon.

Passende kjole

Kle deg riktig når du kjører i kulda for å holde trygt og for å forhindre lungeirritasjon. Slitasje lag som du kan ta av når du varmer opp. Dekk nese og munn med et skjerf eller maske. I tillegg til å hindre frostskader, varmer denne ekstra lag omgivelsesluften før den når lungene. Oppvarmingen av luften kan forhindre den brennende følelsen, og kan også redusere symptomer på astma eller KOLS-angrep.

Route Adjustment

Endre din vinter rute for å unngå å kjøre inn i vinden. Holde vinden i ryggen leverer mindre av en isete blast av luft til luftveiene enn overfor det på hodet. Hvis du kjører med vinden bak deg under hele treningen er uunngåelig, prøv å møte vinden i løpet av siste halvdel av løpeturen og sakte tempo. På denne måten, er windchill ikke så stor.