Digidexo.com

peppermynteolje blodfortynnende

Hvordan kontrollere kostholdet når du tar blodfortynnende

Hvordan kontrollere kostholdet når du tar blodfortynnende


Når du tar blodfortynnende for en hjertesykdom, må du overvåke internasjonal normalisert ratio (INR) og holde det innen en viss clotting rekkevidde. Mengden mat du spiser inneholder Vitamin K er den primære årsaken til at INR svinger. Blodprøver er pålagt ukentlig til månedlig, avhengig av testvariantene, og din medisinering dosering er justert tilsvarende. Hold en konsekvent diett for å redusere hyppigheten av blodprøver og dosering medisinering endringer.

Hvordan kontrollere kostholdet når du tar blodfortynnende

begrense forbruket av høye vitamin K grønnsaker til noen få gram per dag. Grønnsaker som er høyest i vitamin K inneholder spinat, grønnkål, persille, bladbete, rosenkål, salat, brokkoli og nepe greener. Hvis du ønsker å spise større mengder, være konsekvent fra dag til dag, slik at en konsekvent medisinering dosering kan etableres.

Velg grønnsaker lave i vitamin K som mais, gulrøtter, blomkål, aubergine, løk, grønne bønner, paprika og tomat.

Spis andre matvarer lav i vitamin K, inkludert kjøtt, frukt, korn og meieriprodukter.

•  Bruk oljer som er lav i vitamin K for eksempel maisolje, solsikkeolje, jordnøttolje og sesamolje. Rapsolje og soyaolje har høyest vitamin K innhold.

Vær oppmerksom på hvordan koffein eller alkohol påvirker INR testresultatet.

Hint

 • Øke forbruket av matvarer med vitamin K for å redusere ratio, hvis INR lesing er betydelig over målområdet. Dette kan være en enklere løsning enn stadig å justere medisindoser.
 • Trening kan påvirke INR testresultatet.

Peppermynteolje Magen Cure

Peppermynte gir mange rettsmidler, først og fremst for fordøyelsesproblemer og mageproblemer. Peppermynte kan tas i piller, drops og te. Flere kontrollerte studier har vist positive effekter av peppermynte olje på irritabel tarm syndrom, som viser at det beroliger musklene i tarmen, hjelper lindre smerten og kramper assosiert med IBS. Imidlertid må det utvises forsiktighet fordi store mengder av peppermynteolje, spesielt når du tar dråper, kan forårsake halsbrann, benektende sine positive effekter.

Peppermynte te

Te er den vanligste formen av peppermynte servert å lette fordøyelsesproblemer. Te kan serveres varm eller kald, enten ved å legge bladene til te eller kjøpe kommersielt forberedt te i pose skjema. I tilfelle du ikke liker smaken av te, legge peppermynte blader til en annen drikke og bland dem i å la oljer for å gli inn i drikke.

Peppermynte-te er skånsom nok for bruk på spedbarn med mageproblemer. Så lite som en spiseskje med peppermynte te kan bidra til å lette en babyens fordøyelseskanal opprørt. Imidlertid kan en baby ikke liker smaken, og da du kan plassere en varm vask fille dynket i peppermynte te på babyens mage. Dette vil hjelpe til å lindre symptomene.

Peppermynteolje Pills

Peppermynteolje kan tas i pilleform også, selv om det krever mer forsiktighet. Pass på at peppermynte olje piller er enterodrasjert fordi belegget sikrer pillene vil nå tarmen før oppløsning. Hvis oljen skulle oppløses i spiserøret eller i toppen av magesekken, vil det føre til halsbrann eller sure oppstøt, nekt dens positive effekter på tarm-området.

Peppermynteolje Drops

Peppermynteolje dråper brukes på ulike måter for å behandle fordøyelsesproblemer. Dråper kan plasseres i håndflaten og gnidd rundt navlen, og over mageområdet, gir tid til å trenge inn i tarmområdet for å avlaste dårlig, gass, kvalme eller diaré. Drops kan også plasseres i urtete som et hjelpemiddel for fordøyelsesproblemer.

Peppermynteolje & irritabel tarm syndrom

Omtrent 10 til 15 prosent av amerikanere lider av irritabel tarm syndrom (IBS), i henhold til den internasjonale Foundation for funksjonelle gastrointestinale forstyrrelser. I tillegg til tradisjonelle medisiner, noen pasienter som er avhengige av en olje avledet fra peppermynte planter for å lindre symptomene.

Funksjon

Naturlig urte utøvere kreditt peppermynteolje med å stoppe krampene i fordøyelseskanalen som forårsaker magesmerter, forklarer RxList. Av denne grunn, utøvere anbefaler pepperolje innkapslet i en enterisk-belagt kapsel som tillater oljen å nå magen av pasienter som lider av irritabel tarm syndrom.

Clinical Evidence

En 2001 studie ved University of Missouri-Columbia funnet at 75 prosent av barn som led av irritabel tarm syndrom opplevde færre symptomer ved behandling med peppermynte olje kapsler. En 2007 studie ved G d'Annunzio Universitetet i Chieti-Pescara, Italia, fant at 75 prosent av voksne som ble behandlet med IBS fått fritak fra peppermynteolje.

Time Frame

The University of Missouri og G d'Annunzio Universitetet kliniske studier med peppermynteolje fant at pasienter begynte å legge merke til forandringer i symptomer i løpet av to til fire uker.

Dosering

For irritabel tarm syndrom, University of Maryland Medical Center anbefalte dosering av peppermynte olje kapsler var en å to kapsler som inneholder 0,2 ml olje, to til tre ganger daglig.

Betraktninger

Selv om kliniske bevis synes å antyde at peppermynteolje er en effektiv behandling for pasienter med irritabel tarm-syndrom, advarer University of Maryland Medical Center at mer forskning er nødvendig for å endelig bevise sin effektivitet.

Advarsel

Hvis du har en historie med hiatal brokk, gastroøsofageal reflukssykdom eller er gravid eller ammende, unngå å ta peppermynteolje, advarer University of Maryland Medical Center.

Vitamin K Foods & blodfortynnende

Vitamin K og visse blodfortynnende medisiner er en potensielt farlig kombinasjon. Hvis du tar en av disse medikamentene, er det viktig å vite hva slags mat er rik på vitamin K, og hvor mye bør inkluderes i ditt daglige kosthold.

Vitamin K

Vitamin K finnes i enkelte matvarer og i kosttilskudd. Det er også produsert i kroppens mage-tarmkanalen. Vitamin K spiller en sentral rolle i å opprettholde sunne blod kjemi, spesielt i å opprettholde riktig clotting funksjon. En mangel på vitamin K kan føre til potensielt farlige tilstander som har indre blødninger.

Vitamin K og blodfortynnende

Hvis du har en historie med slag, hjerteinfarkt eller overdreven og farlig blodpropp, slik som dyp venetrombose, kan legen forskrive en blodet tynnere for å beskytte deg fra videre hendelser. Warfarin, også markedsført som Coumadin og Jantoven, er et av de mest foreskrevne medikamenter for disse tilstander, og vitamin K kan interferere med og selv motvirke de tilsiktede fordeler av dette stoffet.

Vitamin K og kosthold

Vitamin K finnes hovedsakelig i mørkegrønne, bladrike grønnsaker som grønnkål, rosenkål, bladbete, grønne grønnsaker og persille. Det er også til stede i korn, soyabønner og visse soyaprodukter. Hvis legen foreskriver et medikament som warfarin, be henne om spesifikke kosten retningslinjer slik at du kan holde ditt daglige inntak av vitamin K innenfor trygge grenser.

Betraktninger

Bare fordi du tar en blodet tynnere, ikke eliminere matvarer som inneholder vitamin K fra kosten din. Vitamin K er en viktig faktor i å holde skjelettet sterkt og sunt. Spør legen din hvor mye vitamin K er tillatt i ditt daglige kosthold, så sørg for at du holder deg innenfor disse parametrene. Store svingninger i mengden av vitamin K inntak på en dag-til-dag basis kan føre til komplikasjoner, så vær konsekvent.

Advarsel

Blodfortynnende som wayfarin kan samhandle negativt med andre legemidler og homøopatiske midler, og vitamin K kan være til stede på vitaminer og kosttilskudd. Alltid informere legen din om noen reseptfrie eller reseptbelagte medisiner, urte kosttilskudd og vitaminer du kan ta.

Peppermynteolje Capsule FAQ

Peppermynteolje kommer fra Mentha piperita plante, en hybrid av Water Mint og Spearmint hører hjemme i Europa og Asia. Urten kan bli opptil tre meter høy, og trives i fuktige forhold. Bladene blir samlet før anlegget blomster, lett tørket, og deretter dampdestilleres for å utvinne oljen. Fabrikkens viktigste kjemiske komponenten er mentol.

Typer

Peppermynte er lett tilgjengelig som en te, tinktur, eterisk olje eller kapsel. Bare mat-grade peppermynte eterisk olje kan tas internt; flasker som advarer mot internt bruk kan bare brukes for aromatherapeutic formål. Når du velger kapsler, se etter magesaftresistente piller, som beskytter oljen fra magen syrer og la det passere trygt til tynntarmen.

Fordeler

Dens viktigste tiltakene er å roe og nummen; på grunn av dette, har det med hell blitt brukt til å behandle dårlig fordøyelse. Som peppermynte slapper magemusklene, kan galle lettere å fordøye fett og flytte dem gjennom magen.

IBS

Peppermynte viser løfte i behandlingen av irritabel tarm syndrom, en ganske vanlig mage lidelse som fører til kramper, smerter, og vekslende forstoppelse og diaré. I en studie utført av University of Missouri-Columbia, ble barn med IBS behandlet med magesaftresistente peppermynte olje kapsler. Over en periode på to uker, 3/4 av de som ble testet opplevd redusert ubehag forbundet med IBS.

Betraktninger

Peppermint sies å oppdatere ånd, løfte depresjon og fremme klarhet i sinnet. Det er nyttig for behandling av angstlidelser og kan lindre sår hals, bryte opp slim.

Advarsel

De med gastroøsofageal reflukssykdom bør unngå peppermynte. I denne sykdommen, magesyre tilbake til spiserøret. Ifølge University of Maryland, kan peppermynte forverre symptomene ved å slappe av lukkemuskelen, som fungerer som en barriere mellom spiserøret og magen.

Unngå peppermynte hvis lider av brokk, mens de er gravide eller ammende, eller om gallestein er til stede. Peppermynte kan inhibere kroppens evne til raskt å bryte ned stoffet Cyclosporine. Kan svekke peppermynte sin effekt tar antacida samtidig med peppermynte.

Morsomme fakta

I gresk mytologi, ble Gud Pluto forelsket nymfen Mentha. Hans kone, Persephone, ble så sjalu hun trampet Mentha ned i bakken, hvor Pluto gjort henne til en urt.

Peppermynteolje er mye brukt til smaken leppepomader, tannkrem og godteri.

Aktuelle programmer av peppermynteolje kan lindre spenning hodepine og tannpine. Frisk, knuste blader har historisk blitt brukt som et grøtomslag for å lindre verkende muskler.

Inhalering peppermynteolje vil klare opp bihulene.

Peppermynteolje Vs. Peppermint Extract

Peppermynte er en vinteren standard som minner mange av vinter ferien på grunn av den deilige ferie godbiter som marsipan og peppermynte bark. Imidlertid er peppermynte brukes til mer enn bare ferie godteri. Det har blitt brukt i århundrer av ulike kulturer for sine medisinske og kulinariske egenskaper ved gamle sivilisasjoner og moderne samfunn likt. To hoved versjoner av peppermynte, peppermynte olje og peppermynte ekstrakt inneholder lignende egenskaper og brukes til lignende formål.

Peppermynte (Mentha x piperita L.)

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), er peppermynte en urt som er en hybrid av vann mynte og peppermynte. Peppermynte blader har blitt brukt for gastrointestinale forstyrrelser og andre medisinske formål. Hele blad av den peppermynte urten har blitt brukt som smakstilsetning for mat og drikke, samt en garnishment for retter.

Peppermynteolje

Oppnås peppermynteolje via damp destillasjon av ferske peppermynte blader. Peppermynteolje kan anvendes i mat som smakstilsetning, eller tatt i kapselform for å behandle spesifikke medisinske tilstander. Peppermynteolje inneholder naturlig mentol, menthone og -mentyl estere, og således ble funnet egnet for bruk i slike produkter som tannpasta, tyggegummi, sigaretter og sjampo. Peppermynte er en eterisk olje, og som sådan er potente, slik at bare en liten mengde av olje som er nødvendig for mange anvendelser.

Peppermint Extract

Peppermynte ekstrakt er mindre potent derivat fra peppermynte urt. Det er hentet fra peppermynte olje via alkohol destillasjon og er mindre potent enn moder olje. Ekstraktet er mest brukt i matlaging for å legge til en minty smak til matvarer. En favoritt i vintersesongen, er peppermynte ekstrakt brukes til å lage bakevarer og godteri. Som med peppermynteolje, er peppermynte ekstrakt også brukt i skjønnhetsprodukter som såper og sjampo for sine aromatiske egenskaper. Mange synes lukten av peppermynte behagelig og avslappende.

Medisinske fordeler

Både peppermynte olje og peppermynte ekstrakt brukes til medisinske formål. Mentol funnet både olje og ekstrakt tilskrives gi peppermynte olje og peppermynte trekke sine medisinske egenskaper for å redusere kløe, betennelse og for å lindre sår hals irritasjon. Peppermynteolje har sterke vitenskapelige bevis for å støtte sin bruk i behandling av hoste, fordøyelsesbesvær, irritabel tarm syndrom og spenningshodepine samt å være en antispasmodic for tykktarm, spiserør og tarm.

Advarsler

Peppermynteolje er fire ganger så potent som peppermynte ekstrakt og bør bare brukes i små mengder. Det er den lave styrken av peppermynte ekstrakt som gjør det mer utbredt for matlaging. Peppermynteolje er trygt i små doser, derimot, allergiske reaksjoner, utslett, munnsår, kjemiske brannsår, øyeirritasjon og lungeskade har vært assosiert med bruk peppermynteolje. Mentol, som er funnet i både olje og ekstrakt, kan være dødelig, og kan eventuelt føre til hjerne, hud-og nyreskader. Ved innånding kan mentol forårsake bivirkninger som forvirring, svimmelhet, kvalme og muskelsvakhet.

Bruker for Peppermynteolje

Peppermynteolje er en naturlig anti-inflammatorisk, så vel som naturlig anti-bakterielle, anti-virale og anti-sopp. Disse bruker gjør peppermynte olje et viktig tillegg til førstehjelpsutstyr eller medisinskap.

Hodepine

Påfør flere små klatter av peppermynte olje til pannen, tinningene og bunnen av nakken din. Oljen vil forsiktig berolige din hodepine, og det vil snart visne bort.

Bad Breath

Peppermynteolje dreper dårlig ånde bakterier. Påfør en dråpe på tungen og gni litt på tannkjøttet for friskt pust.

Digestive Problemer

Peppermynteolje bidrar med fordøyelsesproblemer fra starten av fordøyelseskanalen til slutten. Det reduserer magesyre, lindrer kramper, lindrer halsbrann og reduserer diaré, luft i magen og kvalme.

Staying Cool

Forbered en peppermynteolje spray ved å blande ti dråper olje til to gram vann i en sprayflaske. Påfør etter behov for å være kul i varme temperaturer. Din peppermynteolje spray også dobler som et insektmiddel.

Maur og mus Repellant

Maur og mus absolutt ikke kan tolerere peppermynteolje. Plasser et par dråper på bomull baller og spre dem rundt i huset der skadedyr har vært frequenting. Maur og mus vil rett og slett forlate.

Tilbake og felles smerte

Påfør ett femtinitti dråper peppermynteolje til korsryggen eller ledd for å lindre smerte. Dette vil selvsagt lette smerter og plager med sin kalde, men likevel varmt, sensasjon.

Hvordan ta Peppermynteolje for Forkjølelse og influensa

Eteriske oljer har blitt brukt i hundrevis av år for å lindre smerte og kurere sykdommer. Peppermynteolje har mange helsefordeler, inkludert å hjelpe med leddgikt, hudinfeksjoner og tannpine. Du kan ta peppermynteolje internt, bruke den på huden eller inhalerer det. Når det brukes riktig, kan peppermynteolje bidra til å minske kaldt og influensa symptomer.

Bruksanvisning

•  Gni 4-6 dråper peppermynteolje direkte på magen, med fokus rundt navlen området, for å lindre en urolig mage. Påføring peppermynte olje til magen vil hjelpe lindre kvalme, diaré og fordøyelsesbesvær - alle vanlige influensasymptomer.

•  Redusere feber ved å gni omtrent 5 dråper peppermynteolje på undersiden av hver fot. Feber er mer vanlig med influensa, men kan forekomme med forkjølelse i tillegg.

Gni en dråpe peppermynteolje på tinningene, pannen og bihulene for å lindre hodepine. Både forkjølelse og influensa lider ofte rapporterer å ha mild til alvorlig hodepine. Du kan også bruke en dråpe peppermynteolje til baksiden av nakken din hvis du føler at din hodepine stråler gjennom hele overkroppen.

Sett en dråpe peppermynteolje på tungen og deretter inhalere. Dette vil bidra til å tømme nesegangene og bihulene å avlaste ubehagelig lunger som ofte følger med en forkjølelse eller influensa. Denne metoden kan også bidra til å gi lindring i løpet av allergi sesongen.

Hint

 • Du kan kjøpe peppermynteolje på de fleste helsekostbutikker.
 • Peppermynteolje kan også redusere tretthet, stoppe hikke, bedre konsentrasjon og hjelp med dårlig ånde.
 • Prøv å legge noen dråper peppermynteolje til en kopp te for å hjelpe til med dårlig fordøyelse og gi lindring av halsbrann.
 • Unngå å få peppermynte olje i øynene eller på andre sensitive områder.
 • Ikke påfør peppermynteolje på skadet hud for å unngå irritasjon.
 • Snakk med legen din før du bruker peppermynte olje hvis du er gravid eller ammende.

Hvordan bruke Peppermynteolje Aromaterapi for Kvalme & Oppkast

Kvalme og oppkast kan skje for en rekke årsaker, som for eksempel graviditet, sykdommer og behandling av enkelte sykdommer som kreft. Kvalme kan være overveldende, men det finnes måter å bekjempe denne følelsen. En vanlig metode innebærer å bruke peppermynte.
Peppermynte brukes ofte fordi det hjelper lette betent vev og rolige muskelspasmer. Som en eterisk olje, peppermynte virker som et anestetikum på veggen av magen for å spre følelsen av kvalme. (Se referanse 1)

Bruksanvisning

Bruke Peppermynteolje

•  Få litt peppermynte eterisk olje, som du finner på de fleste naturlig middel butikker eller på nettet. Sørg for å få ren eterisk olje.

Tilsett 3 dråper peppermynte eterisk olje til en diffuser, og deretter slå på diffuser. Det varmer den essensielle oljen og frigjør duften av peppermynte i luften. Pust i peppermynte duft. (Se referanse 2)

Tegn et bad med varmt vann, og tilsett 10 dråper peppermynte eterisk olje til badevannet. Mens du slapper av i badekaret, puste i peppermynte duft.

Plasser 3-4 dråper peppermynte eterisk olje i et lommetørkle, sette den opp til ansiktet og puster i den essensielle oljen.

Bland like deler av peppermynte eterisk olje og extra virgin olivenolje. Påfør blandingen topically til templer for å bli kvitt en hodepine som kan følge kvalme.

Tips og advarsler

 • Pass på å kjøpe essensielle oljer og ikke de oljer som brukes til matlaging.
 • Lagre essensielle oljer i et mørkt kjølig sted.
 • Rådfør deg med lege før du bruker eteriske oljer og aromaterapi, spesielt hvis du er gravid.
 • Før du bruker den, må du utdanne deg selv på den essensielle oljen du ønsker å bruke, og bli kjent med kontraindikasjoner.
 • Alltid legge baseolje, som for eksempel ekstra virgin olivenolje, til den essensielle oljen hvis du skal bruke den lokalt.
 • Må ikke svelges peppermynte eterisk olje.

Peppermynteolje for Relief of Kvalme

Peppermynte brukes i mer enn bare etter middagen mints. Lys gul eller grønn olje av peppermynte blad er kjent for å redusere kvalme og urolig mage. En klinisk studie på effekten av peppermynte olje publisert i "Journal of Advanced Nursing" i 1997 fant at postoperative pasienter som brukte oljen led av mindre kvalme enn pasienter som ikke gjorde. Peppermynteolje kan anvendes alene eller blandet med andre essensielle oljer for lindring av kvalme.

Direkte Innånding

Behandle kvalme som kommer på raskt, for eksempel morgenkvalme eller magen influensa, ved å ta noen dype åndedrag av peppermynteolje. Plasser et par dråper på en vev eller lommetørkle, eller rett og slett skru av toppen av flasken. Ta dype, beroligende åndedrag før kvalmen har passert.

Hvis du er usikker på din reaksjon på peppermynteolje, ta vare å ikke la det ta kontakt med huden din. Noen mennesker kan oppleve alvorlige allergiske reaksjoner på oljen.

Indirekte Innånding

Enkel kronisk kvalme ved å plassere peppermynte olje i en diffuser eller oljebrenner. Duften vil fylle rommet og gi deg langvarig lindring. Begge diffusjon metoder har den ekstra fordelen av søtningsstoffer luften i rommet.

Du kan også plassere noen dråper i et varmt bad. Vannet vil bære duften av peppermynte mens du slapper av. Dette er spesielt nyttig hvis kvalme skyldes stress. Den kjølende effekt på oljen, den avslappende duft og det varme vann kan redusere stress og fremme fordøyelsen helse.

Bekymringer

Selv om peppermynte olje er generelt ansett som trygt når det brukes som aromaterapi, kan det føre til luftveisproblemer hos små barn og spedbarn. En av de viktigste komponentene i peppermynte er mentol. Mentol er kjent for sin evne til å roe fordøyelseskanalen, men kan også være dødelig i svært små doser. Peppermynte eterisk olje bør aldri inntas for lindring av kvalme. For å hindre en hudreaksjon, bland oljen med en liten mengde ren vegetabilsk olje, for eksempel olivenolje, før du bruker den på huden din.

Hvordan bruke Food-Quality Peppermynteolje

Peppermynteolje har blitt brukt til å kurere vanlige plager i århundrer. Denne oljen regnes som den eldste medisin i verden, med vitenskapelig forskning beviser sin fordel i mange applikasjoner. Lindrende dårlig fordøyelse, sinus betennelse, sår hals og feber er noen av de vanligste bruksområdene for peppermynteolje. Ved bruk av oljer utvunnet fra planter, er det viktig å sikre at oljen er matkvalitet eller mat grade, og trygt for internt bruk.

Bruksanvisning

•  Legg en dråpe av mat grade peppermynte olje til te og drikke det etter måltider for å lindre symptomer på gass og fordøyelsesbesvær. I tillegg kan du legge til en dråpe peppermynteolje til honning te og berolige en sår hals og åpne opp luftveiene. I folkemedisinen er peppermynte olje gnidd på såler på føttene for å minske feber.

Spritz en løsning av peppermynte olje og vann på treningsklær for å oppdatere og uplift humøret under hard trening. Peppermynteolje kan også spritzed på en kjølig kompress for å lindre hodepine.

Tilsett noen dråper peppermynteolje til lotion og massere det inn i såre muskler. Peppermynte er en krampeløsende og vil slappe av muskelkramper.

Mix peppermynte olje i sjampo og vaske håret for å fjerne flass. Sjampoen vil også kjølig og oppdatere din hodebunnen. Peppermynte inneholder mentol som vil fjerne overflødig olje fra hodebunnen og huden.

Stir forfriskende peppermynteolje i fotbad løsninger for å våkne opp slitne føtter.

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med lege før du begynner behandlinger som involverer essensielle oljer.

Peppermynteolje som en Fever Reducer

Har lenge vært brukt peppermynte olje til å behandle en rekke plager som hodepine, kvalme, magesmerter, feber og luftveisproblemer. Oljen brukes også i mange dagligdagse produkter, som sjampo, tannkjøtt, tannkrem og kroppsprodukter for sin forfriskende og foryngende duft. Peppermynteolje inneholder mange viktige vitaminer og mineraler som jern, kalsium, magnesium, vitamin A og C.

Feber og pusteproblemer

Peppermynteolje er svært nyttig for å lindre og redusere symptomer eller feber og luftveisplager. Menthol, en viktig funksjon i peppermynteolje hjelper, for å fjerne luftveiene for bedre pust og clearing luftveiene med feber og kalde symptomer som tett nese, sinus smerte og stuffiness, hoste og bronkitt. Den mest effektive måten å bruke peppermynte IIL som en feber redusering er å bruke olje som en kald gni på brystet for å rydde opp sinus smerte og lunger forbundet med feber symptomer raskt.

Påfør 2-3 dråper i en transportør olje som søt mandel, avokado eller olivenolje og massasje forsiktig inn i brystet området for lettelse. Ved hjelp av en transportør olje vil forhindre irritasjon fra påføring av olje direkte på huden for de som er sensitive.

Feber og Pain Relief

Peppermynteolje er ideell som en feber redusering siden det kjøler ned varm hud, ofte et symptom på en feber. Det fungerer også for å lindre smerter eksternt fra verkende bein eller leddsmerter forbundet med feber eller hodepine. For å lindre feber og hodepine smerter, påfør to dråper peppermynteolje i en teskje av transportør olje og massere templer og pannen for smerter og hodepine lettelse. Oljen vil også bidra til å slappe av sinnet og kroppen, slik at det å bekjempe feber effektivt.

Du kan bruke peppermynteolje for å forhindre feber og forkjølelse ved å ta det som et supplement i kapselform. Oljen øker immunforsvaret, bidrar det til å bekjempe virus gjennom influensasesongen.

Kvalme

For å redusere symptomer som kvalme, til massasje peppermynteolje på magen området lindre ubehag. Bruk fem dråper peppermynte olje med en spiseskje av transportør olje og massasje i en sirkulær bevegelse, bidrar til å berolige en urolig mage.

Du kan også bruke en dråpe peppermynteolje i en beroligende te eller en kopp varmt vann for å lindre ubehag i magen eller varme kroppen til å svette ut feberen. Påføring fem dråper peppermynteolje til bunnen av føttene har også vist seg å hjelpe med kvalme og feber symptomer, inkludert smerter i kroppen og smerter.

Hvordan bruke Peppermynteolje for Colon Spasms

Kramper i tykktarmen er ufrivillig og "hoppende" sammentrekninger av musklene i tykktarmen. Colon spasmer som er utenfor kontroll av en person kan tjene som en pinlig betingelse for den berørte person med lyden som produseres hver gang episoden av krampe foregår. En tilstand som vanligvis presenterer symptom på kolon spasmer er irritabel tarm syndrom. Stress er en av de viktigste faktorene som fører til irritabel tarm-syndrom og kolon spasme. Om igjen uten tilsyn, kan spørsmålet om spasmer relatert til tykktarm også forlenge en skadelig effekt på immunstatus for den enkelte. Ifølge forskning utført på handlingen av peppermynte olje på colon krampe, ble peppermynte olje lagt til bariumsulfat suspensjon og ble gitt til forbruk til fagene som studeres. De oppnådde resultater var usedvanlig god og tilfredsstillende.

Bruksanvisning

•  Kjøp en peppermynteolje forberedelse fra en pålitelig kjemiker butikken. Vær forsiktig når du kjøper kapselen, og legg merke til utløpsdatoen for preparatet.

•  Oppvarm kapsel eller peppermynte preparatet i vegetabilsk olje. Varme den på en lav flamme, og ikke overboil.

•  Påfør oljen preparat oppnådd over området av ubehag. Påføring av peppermynteolje eksternt avlaster krampe i tykktarmen på en effektiv måte.

Tips og advarsler

 • Fremstillingen er nevnt ovenfor er ikke ment for konsum, men bare for topisk påføring. Peppermynteolje undertrykker også handlingen av opportunistiske Candida sopp i tarmen og hjelper i oppløsning av gallestein i galleblæren.

Behandlinger med Peppermynteolje

Behandlinger med Peppermynteolje


Peppermynteolje er en mangfoldig eterisk olje og bør være i alles medisinskapet eller førstehjelpsskrin. Den eteriske oljen har positive effekter på nesten hele kroppen og er en adaptogenic urt for hele familien.

Historie

Peppermynte brukes som smakstilsetning for tannkrem, munnvann, likører, såper, parfyme og sauser. Urten har blitt brukt medisinsk i tusener av år.

Bruksområder

Brukes mot astma, bronkitt, forkjølelse, influensa andre luftveissykdommer. Det er en antispasmodic for irritabel tarm syndrom, fordøyelse, kramper og oppkast. Kjøle effekter gjør peppermynte olje egnet for alle typer hodepine og migrene.

Effekter

Fungerer med fordøyelsessystemet, lymfesystemet, nervesystemet og respiratoriske systemer. På huden, er peppermynte et smertestillende og bidrar til å redusere kløe av insektsbitt eller lindrer muskelsmerter og hodepine.

Hvordan bruke

Hodepine eller brystet lunger: bland fem dråper til 1 ss. base olje og gni på hals, templer eller brystet.
Kvalme, reisesyke eller fordøyelsesproblemer: inhalere aroma rett fra flasken.

Fun Fact

Å frastøte mus og rotter, legger du et par dråper på bomull baller eller brus flaske caps og plasser i hele huset.

Advarsel

Unngå kontakt med øyne, holde seg borte fra barna, hvis gravid, ta kontakt med en utdannet aromaterapeut før bruk, og unngå bruk i tilfeller av epilepsi og hjertesykdommer.

Hvordan bruke Peppermynteolje for Migrene

Hvordan bruke Peppermynteolje for Migrene


For mange århundrer har folk som lider av hodepine og migrene brukt peppermynte i essensiell olje form. Det er mange forskjellige måter å bruke olje, og det er billig og enkelt å kjøpe. Med mindre du har en allergi mot peppermynte, har oljen ingen syke bivirkninger med den vanlige vanlige dosen, i motsetning til noen sterke reseptbelagte hodepine medisiner. Det er mer enn én måte å bruke peppermynteolje. Du kan eksperimentere med oljen og finne dosering og bruk som du foretrekker.

Bruksanvisning

Steam Metode: For Migrene Hodepine fra Sinus Congestion

•  Tilsett 3 dråper peppermynteolje i en bolle med kokende vann.

Lean forsiktig over bollen. Lukk øynene og legg håndkle over hodet for å holde dampen slipper ut.

Pust peppermynte damp fra bollen. Dampene vil begynne å gi lindring til din migrene og bihulene. Hvis de ikke gjør det, legg en dråpe eller to av peppermynte olje til varmt vann.

Massasje: For Kronisk migrene hodepine

Fukt en dråpe peppermynteolje på tuppen av fingeren. Massere peppermynteolje inn i templene og pannen først, forsiktig. Vær forsiktig så du ikke får olje i nærheten av eller i øynene, da oljen kan føre til tåre og brenne.

Masser oljen inn på baksiden av kjeven, bunnen av nakken og bak ørene.

Lay tilbake i en komfortabel stilling i et stille rom og plassere en kald klut komprimere bak nakken og på pannen. Forbli avslappet i denne stillingen til hodepine letter. Når du stiger og begynne din vanlige rutine, fortsetter plassere peppermynte på aboved nevnte områdene forsiktig, helt til migrene er helt oppløst.

Bath Metode: For Occasional Migrene

Legg 12-15 dråper peppermynteolje for å varme badekar vann.

Sug i vann i ca 30 minutter, inhalasjon av peppermynte damp.

Plasser en kald komprimere klut til pannen mens du slapper av i badekaret før migrene blekner.

Tips og advarsler

 • Hvis du ofte våkner opp med hodepine i morgen, plasserer peppermynteolje på tinningene, pannen og nakken din om natten før du sovner. Du kan også bruke fingertuppene til å fukte en bit av olje på putevar, slik at du kan inhalere det under søvn. Dette vil hjelpe deg til å våkne opp uten hodepine.
 • Gravide eller ammende kvinner bør ikke bruke peppermynteolje.
 • Spedbarn bør ikke bruke peppermynteolje.
 • Ved hjelp av peppermynteolje i overskudd kan være skadelig. Det er godt tolerert når de anvendes innen de vanlige angitte doserings ytre grense.

Hva er hensikten med Peppermynteolje?

Hva er hensikten med Peppermynteolje?


Peppermynteolje har vært brukt i mange mange formål. Historisk sett folk brukte peppermynteolje, ikke bare for sin duft og smak, men også for sine medisinske egenskaper, spesielt dens evne til å lindre mage plager. I dag er hensikten med peppermynteolje ikke har endret seg mye. Oljen brukes til å sette smak på maten, tyggegummi, munnvann og tannkrem og i kremer og medisiner.

Typer

Forbrukerne kan finne peppermynteolje i mange former. Noen produsenter produserer peppermynte olje i flytende og gelatin kapsel form. Andre produsere peppermynteolje som magesaftresistente kapsler. Enterisk belagte peppermynte olje kapsler inneholde et belegg som gjør det mulig for peppermynte å gå inn i magesekken uten å forårsake magesmerter, i henhold til nyu Langone Medical Center. Peppermynteolje er også brukt i kremer og salver.

Bruksområder

Oljen fra peppermynte planter kan roe magemusklene og forbedre galle flyte, ifølge University of Maryland Medical Center (UMM). Dette lindrer fordøyelsesproblemer. Peppermynte lindrer også mage irritasjon forårsaket av gass. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, kan peppermynte olje lindre spenning hodepine når den brukes lokalt til pannen. Folk bruker også peppermynteolje for sine decongestant egenskaper. UMM bemerker at peppermynteolje hjelper tynne slim.

Doser

For irritabel tarm syndrom, US National Library of Medicine forklarer at doser som inneholder mellom 0,2 ml og 0,4 ml av peppermynteolje kan lindre mageproblemer når de er tatt tre ganger om dagen. Spenningshodepine kan være lettet dersom en person søker en løsning eller salve som inneholder 10 prosent peppermynte til pannen og templer i løpet av dagen.

Betraktninger

Bruk av peppermynteolje kan ha bivirkninger. Noen mennesker kan utvikle en allergisk reaksjon mot peppermynte, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM). Andre kan utvikle mageproblemer som halsbrann. Peppermynteolje kan også samhandle med visse medisiner. UMM bemerker at peppermynteolje bremser ned kroppens evne til å forbrenne stoffet cyklosporin, forårsaker for mye av stoffet for å bli værende i blodet. Peppermynteolje kan også øke virkningen av diabetes og blodtrykk medisinering. Hvis direkte påføres huden eller i salver eller kremer, peppermynteolje kan forårsake irritasjon eller utslett.

Advarsel

Små barn bør aldri ta peppermynteolje, da det kan føre til alvorlige pusteproblemer, ifølge University of Maryland Medical Center (UMM). Peppermynteolje fører også til problemer hvis noen tar for mye av urten. Symptomer på en peppermynteolje overdose inkluderer kvalme, diaré, svimmelhet, hud rødme, grunne pust og en langsom hjerterytme. Ved mistanke om overdose, bør Giftinformasjonen eller lege kontaktes umiddelbart. Den typiske behandling innebærer intravenøs væske, aktivt kull og ventrikkelskylling (mage pumping).

Hvordan behandle neseblødning Med blodfortynnende

Blodfortynnende er ofte foreskrevet for å redusere risikoen for slag, arterielle blokkeringer og hjerteinfarkt eller for å hindre blodpropp fra forming eller jevning. Neseblødning er en vanlig foreteelse for de som er på blodfortynnende medisiner og kan være problematisk hvis den ikke behandles riktig. Hvis du opplever hyppige neseblødning, kan det være lurt å ta kontakt med legen din om hvordan du justerer medisinen dose eller å ha en problematisk blodåre cauterized i nesen hvis den er ansvarlig for problemet. Han kan også være i stand til å utstyre nesen med spesialister gasbind eller sette inn en oppblåsbar ballong for å stoppe blødningen.

Bruksanvisning

•  Reduser blodtrykket når de opplever en nese blø ved å plassere deg selv oppreist i en stol og vippe du hodet frem. Oppreist stilling vil ta presset ut av nesen vener og ved å lene deg fremover kan du redusere mengden av blod svelget i løpet av tiden du er blødning.

Plasser tommelen og pekefingeren over nesen og klem, holder det stramt i 5 til 10 minutter for å legge press på nasal septum, noe som kan bidra til å minske blodstrømmen.

Sjekk for å se om blodstrømmen har stoppet etter ti minutter, hvis ikke, klemme nesen stengt i ytterligere 10 minutter for å stoppe flyten. Påfør en ispose til kinnene og nesen mens du holder nesen lukket.

Unngå hard trening i 12 timer etter at du opplever en neseblødning. Prøv ikke å bøye seg i flere timer etter en episode og unngå å blåse nesen eller plukke på det som kan sprekke blodpropp.

Ring legen din dersom blødningen skjer i mer enn 30 minutter når du søker direkte press mot nesen. Hvis blødningen stopper og deretter starter opp igjen, blåse nesen kraftig for å fjerne den om eventuelle klumper, bruke en slimhinneavsvellende nesespray og klemme nesen lukket igjen. Rapportere dine symptomer til lege.

Hint

 • Vannbaserte glide sprayet inn i nesen kan hjelpe for de som bruker ekstra oksygen eller som lider av tørr nese eller allergi. Bruk en luftfukter for å holde luften fuktig i hjemmet ditt, spesielt hvis du bor i et tørt klima.
 • Unngå regelmessig bruk av antihistaminer, som kan forårsake nese tørking og fremme blødning.
 • Dreven blod flyte nedover baksiden av halsen mens klemming nesen stengt kan indikere et utbrudd fartøyet i høyere nasal septum.

Vanlige Bruk av Peppermynteolje

Peppermynteolje kan brukes til et bredt spekter av plager. Denne aromatiske urten oftest brukes til å lage godteri er også en essensiell olje som ligger nær toppen av alternativ medisin liste i form av bruk. Peppermynteolje er rutinemessig brukt til å behandle alt fra hodepine til hudsykdommer.

Hodepine

Peppermynteolje brukes som behandling for spenningshodepine mer enn for migrene. Slik bruker peppermynte olje til å behandle hodepine, bland en dråpe peppermynteolje i 9 dråper av en massasjeolje. Dypp fingrene i blandingen og masser templer, over hårfestet, og på baksiden av hodeskallen. Det er viktig å vaske hendene etter bruk, fordi uhell berøre øyet kan føre til en smertefull opplevelse.

Insektbitt

Lag en beroligende gel som skal brukes på insektbitt ved å legge til 20 dråper peppermynteolje gel inn i en anti-inflammatorisk krem ​​laget av calendula, kamille eller plaintain krem. Tilsetningen av peppermynte gel har effekten av å gjøre gelen sterkere enn kremen alene. Bruk den direkte på området som påvirkes av insektbitt.

Overgangsalderen hetetokter

Har lenge vært brukt peppermynte olje til å behandle hetetokter i forbindelse med overgangsalderen. Den beste måten å bruke peppermynteolje for dette formålet er å blande i en flaske spritzer 1 oz. vann, 1/4 oz. av en luktfri alkohol som vodka, og 10 til 15 dråper peppermynteolje, og rist innholdet. Når en hot flash kommer på, spritz blandingen over kroppen din. Dette vil nesten umiddelbart begynne å kjøle deg ned.

Helvetesild

Forut ditt tilfelle av helvetesild ikke involverer åpne sår, kan peppermynte olje brukes til å lindre smerte. Mentolen i peppermynteolje faktisk har evnen til å blokkere smerte signaler som sendes fra nervene til hjernen. Bland 10 dråper peppermynteolje i 30 dråper massasjeolje og gni blandingen inn i huden der helvetesild skaper mest smerte. Husk å ikke bruke dette til et åpent sår, som det vil skape mer smerte i stedet avlaste den.

Hvordan bruke Peppermynteolje Topically

Peppermynte (Mentha x piperita) er en blomstrende medlem av mynte familien. Peppermynteolje er faktisk en kombinasjon av flere oljer utvunnet fra stammen, blad og blomst av anlegget. Det blir ofte brukt som et hjem rette for irritabel tarm syndrom (IBS), hodepine og dyspepsi. Påføres lokalt, letter det hodepine, utslett, kaldt symptomer og spente muskler.

Bruksanvisning

•  Påfør 3-4 dråper peppermynte olje til en fuktig klut og gjelder til pannen for å behandle hodepine. De få studiene som er gjort på denne tilnærmingen har vært liten, så mengden og timing er ikke entydig fastslått.

Treat hudirritasjoner forårsaket av Poison Ivy, gift eik og elveblest med peppermynteolje for en kjølende og beroligende effekt. Spe til 20 prosent eller mindre med en transportør olje før bruk bredt over utslett.

Påfør peppermynte olje til brystet til å behandle symptomer på forkjølelse og influensa. Mentol i oljen lindrer tørr hoste og tynner ut slim for å fremme puste. Spe til 20 prosent eller mindre med en transportør olje før påføring.

Massasje i musklene etter trening for å hjelpe dem å løsne. Spe til 20 prosent eller mindre med en transportør olje før påføring.

Tips og advarsler

 • Unngå peppermynte olje hvis du har alvorlig gastroøsofageal refluks, en hiatal brokk eller galleblæren lidelse. Gravide og ammende kvinner bør konsultere lege før påføring. For å unngå hudirritasjon, sørg for å fortynne det før lokal applikasjon, siden det er vanligvis pakket ren.
 • Ikke ta peppermynteolje internt. Dens effekt på muskler er å løsne dem. I den øvre mage-tarmkanalen, kan denne effekten forårsake acid reflux.

Effekter av Peppermynteolje på Scars

Effekter av Peppermynteolje på Scars


Peppermynte, viden kjent for sine medisinske bruksområder, blir ofte referert til som verdens eldste medisin. Peppermynteolje inneholder flere mineraler og næringsstoffer, inkludert kobber, folat og mangan. Den inneholder også vitamin A og C, samt omega-3 fettsyrer, alle gode ingredienser for huden. Peppermynteolje har vært brukt på huden for å avlaste akne og kløe, og kan brukes til å hjelpe reduksjon eller minske sjansen for arrdannelse.

Øker sirkulasjon

Peppermynteolje er en naturlig antiseptisk, så det vil gagne folk som lider av akne. Antiseptiske midler bidra til å kontrollere produksjonen av sebum og øke blodsirkulasjonen i huden. Når sirkulasjonen øker, blodstrøm øker og nerver blir stimulert. Dette betyr at hvis du har akne, vil huden din helbrede seg selv raskere, noe som vil minske sjansen for arrdannelse.

Roer Irritasjon / Kløe

Arr, når du er i ferd med healing, er ofte irritert og kløende. The Scar Information Service sier at dette er fordi kroppen er å gjøre nye kollagenfibre med en hastighet som balanserer nedbryting av gamle kollagen. Peppermynteolje er kjent for å lindre milde hudirritasjoner og kløe. Lindre irritert, kløende hud på eller rundt et arr vil bidra til å stoppe deg fra å skrape på den, noe som forverrer arret. Keloid arr, som er rød eller mørk i farge og oppvokst, er kjent for å være spesielt kløende eller smertefull. Peppermynteolje kan bidra til å redusere ubehag.

Reduserer Rødhet

Peppermynteolje kan redusere rødhet i et arr mens den er i sin helbredende fasen. Flat, bleke arr, den mest typiske typen arrdannelse, er røde eller mørk i utgangspunktet etter at såret har grodd. Ifølge Scar Information Service, kan hele helbredelsesprosessen ta opptil to år før arret er blek i utseende. Peppermynteolje kan også bidra til å redusere rødhet assosiert med akne.