Digidexo.com

Helsefordeler av hampolje

Helsefordeler brokkoli spirer

Cancer er en av de mest svekkende og skremmende sykdommer. Forskere ser på mat som en måte å bygge opp immunsystemets evne til å skjerme kroppen mot kreft. Det er mulig at naturen produserer noen av de beste kreft bekjempelse agenter og brokkolispirer viser seg å være en sterk kandidat.

Birth of Broccoli

Brokkoli er nært knyttet til blomkål og et medlem av kål familien. Dette grønnsak ble først dyrket i Italia. Det består av to typer teksturer - stilken av brokkoli er ofte vanskelig og spirer i brokkoli er myke. Mens det kan avgi en unappealing lukt når det blir utarbeidet, er det faktisk har en tiltalende smak når kledd opp med smør og krydder.

Næringsstoffer

Dampet brokkoli er lastet med vitaminene A, K og C. Det er en god mengde folat, viktig for gravide som det bidrar til å hindre anemi i svangerskapet. Det er også kostfiber, som hjelper avskrekke forstoppelse; mangan, som bygge et cellene evne til å motstå fri radikal-skade; og kalium, som bidrar til å redusere risikoen for høyt blodtrykk. Andre næringsstoffer som finnes i brokkoli inkluderer magnesium, protein og jern, bare for å nevne noen.

Brokkolispirer og kreft

The American Cancer Society rapporterer grønnsaker som brokkoli "hjelper regulerer et komplekst system av kroppslige enzymer, som beskytter mot kreft." Det er bevis for å støtte brokkoli og andre cruciferous grønnsaker kan hemme og selv stoppe svulstene å vokse i slike vitale steder som brystet, lungene og leveren. Derfor bør brokkoli og brokkoli spirer bli vervet som en fast del av kostholdet ditt i en livslang innsats for å avverge kreft.

Andre fordeler av brokkoli spirer

Sprinkling tre-dagers gamle brokkoli spirer i en salat kan gi deg sulforaphane, en antioksidant nyttig i avgifte skadelige enzymer. Broccoli spirer bedre beskyttelse mot skader som følge av en reduksjon av oksygen. Som mennesker alder, deres lungekapasiteten reduseres, fører til forhold knyttet til KOLS. Brokkolispirer kan bremse ned ved å holde lungene sterk og yngre enn de årene ellers diktere.

Brokkoli For Life

Brokkoli er en sunn ingrediens for å legge til nesten alle parabolen. Du kan strø brokkoli spirer på alt fra din favoritt laks, til kyllingbryst. Damp dem i en gryte og server dem sammen med andre grønnsaker. Prøv å blande dem inn i din favoritt ost sprer. Uansett hva du velger, spise brokkoli på en daglig basis, fordi det kan slå ut i å legge år til livet ditt.

Ingefær Juice Helsefordeler

Ingefær er en urt brukt for sine medisinske formål, så vel som et krydder. Den har en veldig skarp duft og smak. Ingefær har vært brukt i mer enn 2500 år, og starter med gamle kinesiske som en medisin og smakstilsetning. Dag, ingefær, så vel kjent i verden for alternativ medisin så vel som den kulinariske verden.

Vitaminer og mineraler

Ingefær er rik på antioksidanter, vitaminer og mineraler. Den inneholder vitamin C, B3, cholin, folsyre, protein, kalsium, fosfor, eteriske oljer, silisium og pantotensyre. Alene og kombinert, disse egenskapene i ingefær gjør det til et utmerket forsvar mot mange sykdommer og sykdommer.

Kald og hoste Relief

Ingefær juice hjelper kurere forkjølelse og lindre en hoste. Det reduserer også feber og bryter opp slim.

Fordøyelse

Halsbrann, kvalme, oppkast og dårlig har blitt behandlet med ingefær juice. Det hjelper også på fordøyelsen av mat, og er spesielt gunstig etter en stor, kraftig måltid.

Fatigue

Ingefær juice kan hjelpe deg å gjenopprette fra trøtthet at resultatene fra mange sykdommer og skader. Det er også nyttig i å lindre såre og vonde muskler.

Menstruasjonssmerter og reisesyke

Ingefær juice ikke bare hjelper med menstruasjonssmerter og kramper, det kan også indusere menstruasjon hos dem som opplever amenoré. Ingefær juice fungerer godt for kvinner som opplever morgenkvalme, for dem som lider av reisesyke eller kvalme etter anestesi.

Impotens

Gamle kinesiske brukt ingefær juice som et afrodisiakum. Foreløpig er det brukes til å behandle impotens, lav sædkvalitet og for tidlig utløsning.

Aloe Juice Helsefordeler

Siden oldtiden har saftige planter kjent som aloe vera hadde et rykte for helbredelse. Over 200 arter vokser i varme, tørre tropiske og sub-tropiske områder av verden. Laget fra mucilaginous gel stoffet inne i plantens blader, er aloe vera juice et middel for mange forhold.

Hudsykdommer

Aloe vera juice er trolig best kjent for å være en brenne rette. Selv den beste førstehjelp for et brannsår er kjølig vann, stoffer kjent som polysakkarider i aloe vera juice har en stimulerende effekt på kroppens fibroblaster og epitelceller opptatt av hud reparasjon. Menneskelige immunceller svare på lektin-lignende stoffer i aloe vera juice for å hemme uvennlige bakterier og sopp, også gjør den ideell for mindre skrubbsår og kutt. Prøv aloe vera juice er astrigent effekt for å stoppe spredningen av akne og for midlertidig lindring av insektsbitt, utslett og solbrenthet.

Fordøyelsessykdommer

Aloe vera juice beroliger og lindrer slimhinner i fordøyelseskanalen. Det er et middel for halsbrann, kvalme, sår hals, såre tannkjøttet, magesår, kolon problemer, protozo parasitter og hemoroider. Aloe vera juice har et mildt lakserende effekt, noe som gjør det til et ideelt behandling for forstoppelse.

Ernæring

Aloe vera juice er en god kilde til mange næringsstoffer. Foruten inneholder åtte essensielle aminosyrene; vitaminene A, B1, B2, B3 (niacin), B6, B12, C og E; og folinsyre, er aloe vera juice også rike på mineraler som kalsium, natrium, jern, kalium, krom, magnesium, mangan, kobber og sink.

Andre bruksområder

Aloe vera juice anti-inflammatoriske egenskaper er ansvarlig for rapporter om redusert smerte og bedret bevegelighet når det er tatt daglig av leddgikt eller ischias lider. Tatt internt eller brukes som en gni, synes aloe vera juice også til å behandle idrettsskader. Det kan være effektive for smerte av hodepine, forkjølelse og influensa. Foreløpige bevis tyder på aloe vera juice har en beskyttende effekt på nyrene.

Advarsel

Hvis du er gravid eller ammende en baby, kan du bruke aloe vera juice bare etter råd fra helsepersonell. Produkter varierer, og store mengder aloin kan være en reproduktiv helseskadelig.
Aloe vera juice er godt tolerert av de fleste, men ikke bruk den hvis du har en sjelden allergisk reaksjon på det.
Det er mulig å utvikle en intoleranse overfor aloe vera juice, som med alle stoff som brukes langsiktig.

Aloe Vera Juice Helsefordeler

Aloe Vera Juice Helsefordeler


Aloe perfoliata, vanligvis kjent som aloe vera, aloe eller medisinsk aloe, kan ha sin opprinnelse i den nordlige delen av Afrika. Saften fra planten har blitt brukt i tusenvis av år i helse og medisinske anvendelser. I dag er bruken av aloe vera juice veldig populært i alternativ medisin og holistisk behandlings sirkler og det kan være gunstig i hud applikasjoner og som ingrediens i helse juice blander.

Historie

De tidligste innspilte tilfeller av aloe vera bruk kommer fra det gamle papyrus, datert rundt 16-tallet, BC; Plinius den yngre nevnte det i sine skrifter som en salve. Ved begynnelsen av det første årtusen, anlegget juice var en verdifull handelsvare og reisende tilbys det til sine verter. I dag er aloe vera vanlig i aktuell behandling av mindre brannsår, utslett og noen sverger til de helsemessige fordelene ved å drikke juicen.

Fordeler

The Mayo Clinic Utdanning og Research Group presenterer de få kjente helsemessige fordelene av aloe vera. Begrensede studier av effekter av plantesaft på menneskers helse gir føringer for bruk. Aloe vera synes å være effektiv som et avføringsmiddel og det kan hjelpe til i behandlingen av kolitt. Menn som lider av genital herpes kan finne noen lettelse fra aloe vera og saften kan lindre noen av symptomene på flass og andre former for eksem når det påføres direkte på huden.

Alternative behandlinger

Alternativ medisin industrien bruker aloe vera i en rekke bruksområder, både eksternt og internt. Som en aktuell behandling, tilhengere slather det på solbrenthet for lindring, DAB den på canker sår, bland det inn i tørr hud kremer og kosmetikk og bruke den til mindre sår før bandasjering.

Helse Drink

I tillegg til sin popularitet for eksterne applikasjoner, holistisk helse utøvere sitere aloe vera juice som en super-drink for slankere, for de med fordøyelsesproblemer eller diabetikere og som et forebyggende tiltak for kreft og HIV. Flere studier må fullføres før den ordinære medisinske samfunnet vil akseptere slike krav.

Forsiktig

Til tross for de enorme helsepåstander for aloe vera juice, kan noen mennesker lider allergiske reaksjoner på søknaden eller forbruket av sin juice. Risikoen for en allergisk reaksjon på aloe vera økning i de som også er allergisk mot løk, hvitløk eller andre medlemmer av slekten, Liliaceous familie, for eksempel tulipaner.

Hvordan Stopp urinveisinfeksjoner fra MS

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom som fører til at pasienten kan bli mye mer mottakelige for infeksjoner av alle slag. Urinveisinfeksjoner (UVI) er overmåte farlig i MS-pasienter. Ubehandlet UVI kan føre til nyre infeksjoner, som kan være dødelig. MS-pasienter bør være årvåken om deres urin helse.

Hvordan Stopp urinveisinfeksjoner fra MS

•  Drikk rikelig med væske. Vann er kroppens naturlige cleanser. For inkontinente pasienter, det kan virke dumt å drikke mer vann, men holder urin i blæren bare forverrer en UTI. Drikk minst åtte til ti glass vann om dagen-mer hvis det er enda et snev av en UTI.

Drikk tranebærjuice eller ta tranebær kosttilskudd. Tranebær er bra for urin helse. The National Kidney Foundation faktisk bifaller noen merker av tranebærjuice. Hvis du ikke liker smaken av tranebærjuice, se inn tranebær piller, som er tilgjengelig på de fleste stoff og helsekostbutikker.

Ta 1000 mg C-vitamin daglig. I tillegg til sine andre helsefordeler, hjelper Vitamin C senke pH-verdien i urinen. En lavere pH vil resultere i en mer sur urin, forårsaker at bakterier for å dø. Hvis du tar tranebær piller, bør du sjekke etiketten for å se om de inneholder vitamin C også. Noen gjør det, så du må ta færre Vitamin C piller.

urinere etter seksuell aktivitet. Seksuell aktivitet, spesielt samleie, kan tvinge bakterier inn i urinrøret. Urinering etterpå vil skylle at bakterier fra systemet og bidra til å hindre smitte.

Hold katetersider ren. Alle kateter- iseres MS-pasienter og deres omsorgspersoner bør være svært årvåken om kateter renslighet. En skitten kateterstedet kan føre til mer enn en enkel urinveisinfeksjon. Katetre bør overvåkes nøye av pleiepersonell og skiftes regelmessig.

Etter badet, alltid tørke forfra og bakover for å holde fra å bevege seg bakterier fra anus til vagina. Så mange som 85 prosent av UVI er forårsaket av bakterier som E. coli, som er til stede i tarmen. Når denne bakterien er lov til å vandre opp i kjønnsorganene til vagina, er en UTI en nær sikkerhet. Tørke forfra og bakover, ikke bare hindrer dem bakterier fra å flytte opp, men hjelper også fjerne eventuelle spor som allerede er der.

Hint

  • For pasienter med en tranebær allergi, blåbær er også en god kilde til den garvesyre som bistår med UVI.
  • Paralyserte MS-pasienter kan ikke føle den brennende følelsen av en UTI. I dette tilfellet bør urinen alltid undersøkes for skydekke, en stygg lukt eller blod. Rapportere disse symptomene til legen din så snart som mulig slik at en urinanalyse kan utføres.

Å vite forskjellen mellom å utøve og være fysisk aktiv

Å vite forskjellen mellom å utøve og være fysisk aktiv


Ifølge Verdens helseorganisasjon, består fysisk aktivitet av noe bevegelse av skjelettmuskulatur som frigjør energi. Fysisk aktivitet omfatter hele spekteret av gjennomtenkt bevegelse, som gåing, løfting bokser og fritidsaktiviteter. Men som WHO påpeker, mens øvelsen er en form for fysisk aktivitet, ligger dens skillet i sitt formål. Der fysisk aktivitet er svært bred, er trening strukturert og planlagt fysisk aktivitet med det spesifikke formål å forbedre og vedlikeholde fysisk form.

Få mer fysisk aktivitet

WHO rapporterer at fysisk inaktivitet kan være årsaken til mer enn 20 prosent av alle tilfeller av diabetes, tykktarmskreft og brystkreft. Så, å delta i regelmessig fysisk aktivitet av noe slag er avgjørende for å beskytte og opprettholde den generelle helsen. Du kan brenne et betydelig antall kalorier daglig ved å delta i nonexercise fysisk aktivitet, eller NEPA. NEPA kan ikke erstatte trening, men det kan være et viktig hjelpemiddel i vekttap og ledelse. NEPA inkluderer å ta trappene i stedet for heis, vaske bilen for hånd og ta en tur i løpet av lunsjpauser eller etter middag.

Fordelene ved trening

Trening tilbyr en rekke målrettede helsefordeler, inkludert å utvikle og opprettholde sterke bein og muskler, styrke hjertet, og bedre humør og søvn. University of Maryland Medical Center bemerker at når barn engasjere seg i regelmessig mosjon, kan de redusere risikoen for kroniske smerter i fremtiden. Regelmessig trening har også langsiktige positive effekter på metabolisme, sirkulasjons / kardiovaskulære systemet og luftveiene. Øvelse inkluderer vanligvis komponenter av aerob aktivitet, styrketrening eller bevegelighetstrening. Selv om ikke alle typer trening er passende for alle, alle kan høste fordelene av noen form for trening.

Grunnleggende krav

Personlige treningsmål og målsettinger gjennom trening vil variere med hver enkelt. Men Centers for Disease Control and Prevention sier at for å få de optimale helsemessige fordelene ved fysisk aktivitet samlet, voksne bør engasjere seg i minst 150 minutter ukentlig moderat aerob aktivitet - aktiviteter som rask gange eller sykling - eller 75 minutter energisk aerobic aktivitet - som løping eller svømming raske runder. CDC rapporterer også at voksne trenger minst to dager per uke av muskel-styrke aktiviteter som engasjerer alle de store muskelgruppene.

Forholdsregler

Mens moderat fysisk aktivitet er trygt for folk flest, bør du snakke med legen din før du starter et treningsprogram - spesielt hvis du har noen pre-eksisterende helsemessige forhold, symptomer eller generelle bekymringer. MayoClinic.com forteller at før du starter et treningsprogram, du rådføre deg med din lege om det er ytterligere livs faktorer som kan påvirke helsen din, for eksempel hvis du røyker eller nylig har sluttet å røyke; hvis du er overvektig; hvis du ikke har trent de siste tre månedene; eller hvis du er en mann som er eldre enn 45 år eller en kvinne som er eldre enn 55 år.

Herbal behandlinger for Munntørrhet

Herbal behandlinger for Munntørrhet


Munntørrhet har mange årsaker, inkludert bivirkninger av medisiner bruk og sykdom. Foruten å være en plage for den lidende, kan munntørrhet også indikere muligheten for forhold som dehydrering, skade nerve og diabetes. Unnlatelse av å tilstrekkelig å behandle denne tilstanden kan føre til munnen lesjoner, dårlig ånde og tannråte. Heldigvis finnes det urte-behandlinger tilgjengelig for å hindre tørr munn fra å ødelegge din tannhelse.

Herbal behandlinger for Munntørrhet

•  Ta kontakt med tannlegen din for anbefalinger og en fullstendig vurdering. Selv om mange urte behandlinger er markedsført som "alle naturlige" produkter, må man sørge for å unngå overdoser og skadelige legemiddelinteraksjoner. La tannlegen din vet om alle reseptbelagte og OTC (over-the-counter) medisiner og kosttilskudd du for tiden tar, for å redusere disse risikoene. Tilstedeværelsen av visse medisinske tilstander kan begrense dine trygge urte behandlingstilbud.

Stimuler spyttkjertlene med grønn te. De aktive ingrediensene i kinesisk og japansk grønn te kan gi lindring til anfall av munntørrhet. Grønn te er sterkt anbefalt på grunn av den polyfenol oksidasjonstrinn, noe som står i kontrast tørking effekter av andre typer te. Grønn te kan inntas som en drikk, omdannet som et skyllemiddel, eller brukes som en løsning gurglevann. Bruk grønn te gang til to ganger daglig i en merkbar nedgang i munntørrhet symptomer. Grønn te kan kjøpes ferdigblandet, løs, og i individuelle pakker. Bratt grønn te i henhold til pakken instruksjoner for å motta maksimal helsefordeler.

•  Bruk ingefær å behandle tørr munn. Ingefær er en mye brukt behandling for reisesyke og kvalme og produserer munntørrhet som bivirkning. Ingefær er tilgjengelig i en rekke former, inkludert røtter, kapsler, oljer og ekstrakter. Ta noen slurker med Ginger Ale når munntørrhet oppstår. Bratte 30 ml (2 Tbps) av ingefær rot i 6 til 8 gram vann for å lage en tørr munn bekjempe drink eller skyll. Unngå å ta mer enn 4 gram ingefær per dag. Søk profesjonell veiledning dersom du tar blodfortynnende medisiner før bruk av Ginger.

Drikk kamille for tørr munn lettelse. Selv kamille er viden kjent for sin beroligende effekt, er denne urten også en tørr munn behandlingsalternativ. Drikk 1-2 kopper kamille te daglig for å redusere symptomer på tørr munn. Kjøp kamille i skjr skjemaet for å legge til drikker som grønn te for en sterkere effekt. Varsle legen din hvis du tar blodfortynnende før begynnelsen kamille terapi. Allergi mot ragweed pollen kan kontraindikere bruk av kamille.

Prøv stikkende ask urte tinktur. Prickly aske skjær er laget for barken av urten har blitt brukt som tørr munn og tann verke behandling. Ta 1 ts. av skjær, opp til 3 ganger daglig for å forebygge tørr munn. Varsle legen din hvis du er gravid eller har fordøyelses tilstander som ulcerøs kolitt før du bruker denne behandlingen. Prickly aske påvirker fordøyelsesfunksjon og kan også være knyttet til abort hos gravide kvinner.

Hint

  • Spør din lege eller tannlege om å legge Slippery Elm til din tørr møll behandlingsregime. Slippery Elm kan også kjøpes som pastiller og hals spray for rask lindring. Besøk en naturlig urt butikken for å vise detaljert informasjon om munntørrhet rettsmidler. Du kan finne en munnvann eller spray som dekker dine behov.
  • Aldri anta noen urte behandlingen er trygg før de søker profesjonell rådgivning.

Hvordan Naturligvis forebygge nyrestein

Hvordan Naturligvis forebygge nyrestein


Nyrestein er en vanlig - og veldig smertefullt - lidelse som folk i alle aldre lider. Siden behandling og passerer nyrestein kan være svært ubehagelig, bør folk som er utsatt for denne lidelsen bruke forebyggende tiltak for å unngå å få steiner. Mens leger bruker et omfattende utvalg av metoder for å dempe nyre stein formasjonen, 10 trinn i særdeleshet er godt innenfor mulighetene for folk flest, og ikke innebære å gjøre drastiske endringer i livsstilen din.

Regelmessig mosjon

Få rikelig med mosjon bidrar til å hindre dannelse av nyrestein. Som nyrestein er ofte synonymt med inaktive livsstil, gjør et poeng av regelmessig gå på tur og delta i andre aktiviteter som innebærer en god del bevegelse. I tillegg til å hindre utvikling av nyrestein, er konsistent øvelse nøkkelen til å opprettholde god blodtrykk og hjertesykdommer. For best resultat, bruke minst en halv time hver dag for å trene.

Hold deg hydrert

Holde hydrert er et viktig skritt i å dempe nyrestein utvikling. Studier har vist at nyrestein går hånd i hånd med dehydrering og er spesielt utbredt i varme, fuktige områder. Av denne grunn, leger anbefaler at den gjennomsnittlige personen drikke mellom seks og åtte 8-unse glass vann om dagen. Drikking lege-anbefalte mengden vann hver dag vil også bidra til å gi en rekke andre helsefordeler, inkludert toksin-spyling, celle-nærende og akne forebygging.

Unngå Spicy Food

For å unngå nyre stein formasjonen, jo mindre krydret mat, jo bedre du er. Medisinske studier har avdekket at, over hele verden, oppstår en høyere rate av nyrestein utvikling i områder der krydret mat blir jevnlig forbrukes. Derfor bør du spise mat som varmt paprika, chili og karri i forsiktig moderasjon. Du trenger ikke ha helt unngå krydret retter; i stedet, bare redusere forbruket av dem.

Begrense Sweets

Begrens inntaket av matvarer som inneholder mye sukker for å forhindre nyrestein. Forskning har vist at en direkte sammenheng mellom overdreven sukkerinntak og dannelse av nyrestein. Hvis du har en søt tann, se etter bakevarer og søtsaker som er lav i sukker eller sukker-fri, et skritt som også kan spille en rolle i å dempe vektøkning og diabetes.

Unngå høy oxalate Foods

Unngå mat som er høy i oksalat er et annet kosttilskudd tiltak som du bør øve for å forebygge nyrestein. Slike matvarer inneholder soyabønner, sjokolade, peanøtter, hvetekim og spinat, som er spesielt viktig for folk som urin inneholder store mengder av oksalat. Du kan imidlertid fortsatt konsumere slike mellom oksalat mat som jordbær, røde bringebær, selleri, druer og lever i moderate mengder.

Kalsium, magnesium og kalium

Studier har knyttet lave nivåer av kalsium, magnesium og kalium til utvikling av nyrestein. For å holde kalsiumnivået sunt, sørg for å drikke mye melk og spiser regelmessig slike frukter som appelsiner og papaya. Hvis du lider av en magnesium eller kalium mangel, bør du spise grønne grønnsaker på en jevnlig basis. Mens retter høy i fiber generelt utfylle de nevnte matvarene pent, kan fiber noen ganger hindre kalsium absorpsjon.

Limit Salt Intake

I tillegg til å være en av de viktigste gjerningsmannen for høyt blodtrykk og hjertesykdom, kan høyt inntak av salt vike for nyrestein. Bevisst begrense mengden salt som du sesongen din mat og innkjøp mat som er lav i natrium kan hjelpe i forebygging av nyrestein. Hvis du bare ikke kan klare seg uten salt, er naturlig havsalt et sunnere alternativ til raffinert salt.

Drikk klokt

Velge din drikkevarer klokt er en annen enkel måte å bidra til å forhindre nyrestein. Drikker grapefruktjuice, for eksempel, øker eksponentielt sannsynligheten for nyrestein utvikling, spørre mange medisinske fagfolk til å gi råd til å unngå det helt. Merkelig, noen studier tyder på at å drikke koffein-tung drikker som kaffe og te hindrer utviklingen av nyrestein, mens annen forskning antyder at koffein hjelpemidler i veksten av steiner. Av denne grunn, blir du bedt om å ta en middle-of-the-road tilnærming til inntak av disse populære drinker.

Sitron Syrer

Regelmessig inntak av matvarer som er høy i sitronsyre, som sitroner, lime og appelsiner, kan bidra til å hindre dannelse av nyrestein. I tillegg er disse matvarene har høye alkaliske nivåer, noe som kan bidra til å balansere kroppens pH-nivåer. Ubalanserte pH-verdier, på den annen side, kan føre til at kroppen til å trekke ut kalsium fra bein og til slutt spille en rolle i nyrestein utvikling.

Kjøtt og meieri

Overdreven kjøtt og meieri inntak kan vike for nyrestein, samt hjertesykdom og tilstoppede arterier. Bearbeidet kjøtt og ost er noen av de verste lovbrytere. Ved å begrense din meieri inntaket til to porsjoner om dagen og unngå store porsjoner av kjøtt, kan du hjelpe din generelle helse, mens hindre utviklingen av nyrestein samtidig.

Hint

  • Ta mindre aloe vera enn vil føre til en lakserende effekt
  • Unngå syrenøytraliserende bruk

Hvordan naturligvis bedre sirkulasjon problemer

Hvordan naturligvis bedre sirkulasjon problemer


Sirkulasjonssystemet omfatter fartøy og væske som bærer sårt tiltrengt oksygen til organer og vev i hele kroppen. Dårlig sirkulasjon kan føre til kulde, nummenhet og prikking i ekstremiteter, hevelse i hender og føtter, og med hodepine. Visse tilstander som kan føre til sirkulasjonsproblemer, som for eksempel fedme, diabetes, høyt kolesterol og blodtrykk lidelser, bør behandles av en medisinsk faglig. Men er det noen enkle trinn som du kan ta for å bidra til å forbedre sirkulasjonen naturlig.

Diet

En av de mest grunnleggende måter å forbedre sirkulasjonen og generell helse er å følge et sunt kosthold. Den menneskelige kroppen krever en rekke makronæringsstoffer, vitaminer og mineraler for å fungere skikkelig og forebygge sykdom. Å spise et utvalg av frukt, grønnsaker, hele korn og kvalitet proteiner hver dag er nøkkelen. Ifølge US Department of Agriculture, voksne trenger minimum 1 1/2 til 2 kopper frukt, 2 1/2 til 3 kopper grønnsaker, 3 til 4 gram av korn, og 5 1/2 til 6 gram protein daglig.

Trening

En annen fornuftig måte å forbedre sirkulasjonen naturlig er gjennom regelmessig mosjon. USDA retningslinjer anbefaler voksne får minst to og en halv time med moderat aerob aktivitet, fordelt over tre eller flere dager hver uke. Men kan så mye som fem timer med regelmessig trening har enda flere helsefordeler. Det er viktig å finne en eller flere aktiviteter som du liker. Former for fysisk form som kan gi aerob trening inkluderer jogging, sykling, turgåing, svømming, spinning, tennis, aerobic, dans, in-line skøyter eller en rask spasertur.

Vitaminer

Visse vitaminer brukes av legemet for å gi næring til sirkulasjons-systemet, og kan brukes terapeutisk for å forbedre blodsirkulasjonen. B-vitaminer, spesielt niacin, kan bidra til å senke kolesterolet, forbedre sirkulasjonen og forebygge arteriosklerose. Naturlige kilder til B-vitaminer inneholder kjøtt, egg, bønner, hele korn og ølgjær. Annet hjerte-sunn vitamin er vitamin E. Dette fettløselige vitamin bidrar til å forbedre blodårer tone og hindrer celle-skade av frie radikaler. Vitamin E finnes naturlig i nøtter, frø, bønner, brun ris, mørkegrønne bladgrønnsaker og vegetabilske oljer.

Andre kosttilskudd

I tillegg til et sunt kosthold, mosjon og vitamin diett, har andre naturlige kosttilskudd er funnet å bedre blodsirkulasjonen. En av de mest anerkjente plante for kardiovaskulær helse er en asiatisk urt, ginkgo biloba. The University of Maryland Medical Center forklarer at ginkgo har vist seg å øke blodstrøm hos pasienter med claudicatio intermittens. Anbefalt dose er 120 mg til 240 mg per dag. Som med alle naturlig supplement, sjekk med din helse-omsorg leverandøren før du prøver ginkgo biloba, spesielt hvis du for tiden tar reseptbelagte medisiner.

South Carolina State helseforsikring programmer

South Carolina State helseforsikring programmer

South Carolina tilbyr en rekke statlige helseforsikring programmer for barn og voksne. Kvalifiserte innbyggerne i South Carolina kan få rimelige eller gratis helsefordeler. Fordelene kan omfatte forebyggende behandling, sykehusinnleggelse, visjon, tannlege og check-ups.

Blå Valg helseplan of South Carolina

Innbyggerne i South Carolina har nå muligheten til å velge Blå valg helseplan. Dette helseforsikring program tilbyr ubegrenset lege besøk, ingen co-betaler og gratis hjelp 24 timer i døgnet. Noen fordeler dekkes Blå Choice helse planer inkluderer nødetatene, familieplanlegging, forebyggende helsetjenester og hjem helsevesenet.

Blå Valg helseplan of South Carolina
PO Box 100148
Columbia, SC 29202
800-574-8864
bluechoicescmedicaid.com

First Choice med ekstra Health of South Carolina

First Choice med ekstra Health of South Carolina er et helseprogram som gir tilgang til fastleger, spesialister og et nettverk av sykehus. Spesialister inkluderer hudleger, øyeleger, Fotpleie og kardiologer. Pasientene får tilgang til en 24-timers sykepleier hjelpelinje, syketransport, forebyggende tjenester og opptil åtte avtaler for chiropractic omsorg.

First Choice med ekstra Health of South Carolina
4390 Belle Oaks Drive, Suite 400
N. Charleston, SC 29405
888-276-2020
selecthealthofsc.com

First Choice Community Center
3315 Broad River Road
Columbia, SC 29210
803-731-1207
888-726-2020
selecthealthofsc.com

Absolute Total Care

Absolute Total Car av Centene Corporation yter helsetjenester til pasienter ved å gi tilgang til et nettverk av sykehus, leger og spesialister. I tillegg får barna tjenester under Absolute Total Care Healthy Connections Kids plan. Absolute Total Care omfatter tannhelsetjenester, synsprogrammer og prenatal omsorgstjenester.

Absolute Total Care
1441 Main Street
Columbia, SC 29201
866-433-6041
absolutetotalcare.com

Absolute Total Care
871-A Lowcountry Blvd.
Mount Pleasant, SC 29464
866-433-6041
absolutetotalcare.com

Unison helseplan

Unison helseplan har ingen co-betaler for legebesøk, ubegrenset lege besøk, visjon tjenester, tannhelsetjenester og ingen co-betalinger for generiske legemidler. De helseplaner gir forebyggende helsetjenester, ambulansetjenester og tilgang til en rekke leger innen noen nettverk av sykehus.

Unison helseplan
100 Executive Center Drive
Columbia, SC 29210
803-213-1006
800-414-9025
unisonhealthplan.com

Hva slags mat inneholder mye fiber for småbarn

Fem bidrar til å regulere avføring og blodsukkernivået og holde oss mett mellom måltidene. Holde barna friske ved å gi dem masse hel, naturlig mat som inneholder Overflod mengder fiber.

Hvor mye fiber?

Småbarn bør få fiber fra naturlige matvarer daglig. Hvor mye barnet behov avhenger av barnets alder.

Den generelle fiber regel for barn opp til 9 år er 5 gram pluss deres alder i gram. En fire år gammel bør spise 9 gram fiber daglig.

Når barna fyller 9, deres fiber behov øke.

Matvalg

De fleste friske grønnsaker og frukt inneholder rikelig mengder fiber. Husk å la huden på - det er der det meste av fiber er. Jordbær, epler, blåbær, bananer, grapefrukt, appelsiner, pærer, bringebær, avokado, brokkoli, gulrøtter, grønne bønner, erter, mais og squash er alle gode kilder til fiber og andre viktige næringsstoffer som pjokk trenger for å vokse.

Andre gode valg er hele korn i form av brød, frokostblandinger og pasta. Brun ris - ikke hvit - er også en god, barnevennlig valg. Bønner, frø og nøtter gjør for gode high-fiber snacks.

Making Them Eat Det

Fiber er relativt lett å jobbe inn i barnets kosthold. Mens epler er en god kilde til fiber, og legger til næringsrik peanøttsmør som en dip er både morsomt og sunt. Peanøttsmør inneholder ca 3 gram fiber per servering, og i tillegg til de 5 gram fiber finnes i et medium eple, pakker denne enkle snack en kraftig fiber punch for barna.

Nøtter og frø generelt er en flott måte å legge fiber til måltider og snacks tid. Solsikke og gresskarfrø er elsket av barn i alle aldre, og er små nok til å gi avkall choking farer. Prøv å strø solsikkekjerner på yoghurt eller cottage cheese for en velsmakende snack med en ekstra 3-4 gram fiber.

En annen velsmakende idé er å lage roll-ups som barna kan hjelpe med. Prøv hel-hvete tortillas med peanøttsmør, rosiner, frukt skiver, bær eller bananas-- alle er høy i fiber. En annen god idé for måltid tid er å ha barna fylle opp hel-hvete tortillas med magre proteiner, svarte bønner og friske grønnsaker som paprika, selleri, løk og agurk. Dette måltidet er morsomt å lage, morsomt å spise, og flere importantly-- fullpakket med fiber.

Popcorn er også høy i fiber - og moro for barna å spise, med tilsyn, selvfølgelig.

Fordeler

Fiber har mange helsefordeler, og de fleste barn og voksne ikke får nok.

Fra senket forekomst av tykktarmskreft til forebygging av diabetes, er fiber en helse drivkraft. Oppdra barna til å velge fibrøs mat fører dem til en bane av helse som vil vare livet ut.

Mens fiber er kjent for å regulere fordøyelsessystemet, det hjelper også holde barna full etter måltid og snack ganger. Siden fiber bremser fordøyelsen, det holder barna fra overspising junk food, som kan føre til fedme hos både barn og voksen.

Det kan til og med hjelpe til vekttap og styring, samt holde kolesterolnivået lavt. Mens disse problemene ikke kan være til stede hos småbarn, kan fiber gi barna et forsprang når det gjelder ledende sunne, full, aktive liv.

Advarsel

Fiber kan være ubehagelig dersom spist i overkant. Imidlertid er de fleste barna ikke spiser noe i nærheten av sitt daglige anbefalte mengden fiber, så gå over bord er vanligvis ikke et problem.

Hvis barnet ditt har konsumert for mye fiber, kan symptomer som diaré og mageproblemer oppstå. Dette blir lettet når fiberen arbeider seg gjennom barnefordøyelsessystem.

Hvordan å følge Weight Watchers Flex Plan

Etter Weight Watchers Flex Plan kan være en relativt enkel og effekt metode for vekttap. Planen gir retningslinjer for riktig ernæring, variasjon, planlegging og trening for å oppmuntre vekttap eller vedlikehold. På Flex Plan kan du spise noe mat du vil, så lenge du holder deg innenfor din personlige daglige poeng mål.

Hvordan å følge Weight Watchers Flex Plan

•  Beregn dine poeng. For å beregne det daglige poeng totalt for Flex plan vil du først trenger å bli veid på en Weight Watchers møte. Det er en quiz i Weight Watchers "Komme i gang" guide som vil hjelpe deg å beregne dine nødvendige daglige poeng. Bare svare på spørsmålene på quizen og legger sammen summene for å finne det daglige punkt inntak på Flex Plan. Hvis du har en svært aktiv karriere vil du få flere poeng, og det er også andre faktorer på quiz som vil heve og eller senke poengnivå. Hvis du er en ammende mor sørge for å legge til en ekstra 10 poeng på dagen for å lette barnets behov.

Spis riktig deler. Porsjonskontroll er en svært viktig faktor i det daglige spisevaner. Måle eller veie maten for å garantere at du ikke vil få mer, eller mindre, enn du bør få for de punktene du teller. Det er også tips i "Komme i gang" guide som vil hjelpe deg å avgjøre deler når du ikke har tilgang til måleverktøy. Kontroller din del størrelser med jevne mellomrom. De har en tendens til å øke ettersom tiden går.

Spis en rekke matvarer daglig. Dette vil hjelpe deg å opprettholde helse og velvære. Frukt og grønnsaker bør være det sentrale punktet i dine måltider. Ta med minst fem porsjoner med frukt og eller grønnsaker i dine måltider hver dag. Hele korn er rike på vitaminer, mineraler, fiber og andre beskyttende stoffer. Sørg for å sjekke etikettene nøye for å identifisere de hele korn rik mat. Å følge en diett som er rik på hele korn kan redusere risikoen for hjertesykdommer, og muligens noen cancers.Include en eller to porsjoner protein per dag for å holde opp energinivået. Magert kjøtt vil gi deg mer verdi for de punktene du bruker.

Drikk lettmelk og vann. Lav-fett melkeprodukter gir protein, sink, riboflavin, vitamin D og kalsium. Inkluderer 2 porsjoner med melk og melkeprodukter hver dag. Hvis du er en tenåring eller er over 50 øke melke porsjoner til 3 for å levere din økt behov for kalsium. Drikk minst seks glass vann om dagen. Vann er nødvendig for nesten alle kjemiske reaksjoner i kroppen din, og bidrar til å holde deg hydrert og føler seg bra også.

Sørg for å trene. Å være aktiv har mange helsefordeler, inkludert vekttap, bedre humør, økt selvfølelse, lavere risiko for å utvikle eller dø av hjertesykdom, blodtrykkskontroll, friske bein, muskler og ledd, og en lavere risiko for kreft og type 2 diabetes . Weight Watchers anbefaler at du delta i noen form for aktivitet i 30 minutter minst tre ganger i uken for trivsel og konsekvent vekttap.

Hint

  • Kontakt legen din før du starter en diett hvis du er alvorlig overvektig eller har en kronisk sykdom.

Hvordan å miste vekt ved å spise frukt

Hvordan å miste vekt ved å spise frukt


Å miste vekt inkluderer å spise et sunt kosthold og trening. Å spise et utvalg av frukt er gunstig for kroppen. Frukt gi viktige vitaminer som kroppen trenger. Det er mange frukter som kan spises for å få deg til å miste vekt. Å spise frukt som inneholder mye vann vil fylle magen, noe som reduserer behovet for høyt kalori mat.

Hvordan å miste vekt ved å spise frukt

•  Legg grapefrukt til ditt daglige kosthold. Å spise grapefrukt vil ikke bare forsyne kroppen med viktige vitaminer, men kan også bidra til å miste vekt. Grapefrukt ikke bare inneholder vitaminer og mineraler, men er også en lav kalori frukt.

Spis et eple om dagen. Å spise et eple om dagen er anbefalt for å fremme god helse og fordøyelse. Apple er lav i kalorier og er ansett å være en av de mest effektive vekttap frukt.

Klargjør en fruktsalat ved hjelp av vannmelon eller den kan spises alene. Vannmelon er rik på antioksidant, som er avgjørende for kroppen. Vannmelon er også en lav kalori mat, som kan hjelpe deg å miste vekt.

Spis kiwi til naturlig ned i vekt. Kiwi er rik på fiber og vitamin C, inkludert mange andre helsefordeler. Å spise kiwi regelmessig kan bidra til å miste vekt og opprettholde en sunn vekt.

Inkluder noen jordbær til din dagligvarebutikk kurv, på din neste tur til butikken. Jordbær er velsmakende og deilig. Jordbær kan spises alene eller kan fremstilles med andre frukter å lage en fruktsalat. Disse velsmakende frukter er stor for å miste vekt.

Hvordan virker Apple Cider Eddik gjøre en person miste vekt?

Apple cider eddik gjør en person miste vekt ved å undertrykke appetitten og øke kroppens stoffskifte. Det er en naturlig måte å gå ned i vekt, men ikke forvent mirakler. Vekttapet er gradvis. Du kan enten lage din egen eplecider eddik hjemme eller kjøpe den fra markedet. Det er enda mulighet for å kjøpe eple cider eddik kapsler.

Apple Cider Eddik Diet

Når du starter eple cider eddik kosthold, ta 1 ts. minst 15 til 30 minutter før hvert måltid. Gradvis øke inntaket til 3 ts. Du kan legge til honning, sitron, ingefær, lønnesirup eller kanel pulver til apple cider eddik siden noen folk ikke liker smaken. Et annet alternativ er å blande eple cider eddik med vann, juice eller kamille te. Du kan også blande det med extra virgin olivenolje for å lage en sunn salat dressing. Mens på eple cider eddik kosthold, drikke mye vann og mosjon i 30 minutter så ofte du kan. Dine måltider bør være balansert og næringsrik. Øke de delene av proteiner og grønnsaker på tallerkenen din, og unngå småspising mellom måltidene. Før du starter denne dietten, ta kontakt med familien din lege, spesielt hvis du er på noen medisiner. Apple cider eddik kan forårsake halsbrann. Det kan også irritere magesekken og hals og skade tennene emalje. Hvis du planlegger å blande eple cider eddik med vann, drikke det med sugerør for å beskytte tennene emalje.

Fordeler

Apple cider eddik er laget av gjæret eplejuice. Den er rik på vitaminer, mineraler og andre sunne stoffer. Den inneholder vitamin A, E, C, B1, B2 og B6, jern, kalsium, svovel, mangan, natrium, magnesium, klor, kobber, fosfor og fluor. Apple cider eddik hjelper deg å gå ned i vekt gradvis, slik at vekten du mister er permanent. Dessuten styrer den blodtrykk, kolesterol og blodsukkernivået. Det reduserer væskeansamlinger, cellulitter, åreknuter, pigmentflekker og akne. Det spyler ut giftstoffer fra kroppen og motvirker dårlig ånde. Legge det til varmt vann og skylling med det botemidler gjær infeksjoner. Mineralene som finnes i eple cider eddik gjøre bein sterkere. Det normaliserer også de acid nivåer i magen, hjelpemidler fordøyelsen og botemidler forstoppelse

Oppskrift

Apple cider eddik er gjort gjennom en prosess med dobbel gjæring. Det første trinnet er å pulverisere hele epler og presse saften ut. Deretter legger sukker og gjær til eplejuice. Dette vil slå juice i cider. Det neste trinnet er å legge bakterier å slå cider til eddik. Bare sørg for at du ikke filtrere, destillere eller pasteurize eple cider eddik. Det kan ødelegge kalium, kalsium, magnesium, jern og andre vitaminer, næringsstoffer og mineraler. Den ufiltrert eplecider eddik ser overskyet og har maksimal helsefordeler.

Hvordan lage en diett plan

Den beste måten å nå din vekt-tap målet er å ha en veldig spesifikk plan. Først må du bestemme hva målvekten er. Etter det, kan du finne ut nøyaktig hvordan du vil nå det målet.

Hvordan lage en diett plan

Lage din diett plan

•  Bestem hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde din nåværende vekt. Det finnes mange kalkulatorer tilgjengelig på Internett for å hjelpe deg å avgjøre dette nummeret (se Resource avsnitt nedenfor). For en grunnleggende estimat av sunn kaloriinntak, multiplisere vekten din med 10. Hvis du veier 160 pounds, ville det være 1600. Dette er omtrentlig minimum antall kalorier kroppen din trenger per dag hvis du var helt inaktive. Deretter legger mer kalorier basert på ditt aktivitetsnivå. En person som tilbringer tid både å bevege seg rundt og sitter ved en pult ville trenge for å legge om en annen 30 prosent til minimum.

Opprett en 500-kalori underskudd for å miste ett pund per uke. Ved å kutte ut 500 kalorier per dag, kan du forvente å miste ca ett pund per uke. Surgeon General i USA anbefaler en jevn vekttap på mer enn to pounds per uke.

Lag en liste over kalori teller av dine favoritt mat. Bruke et regneark til å lage en liste som er lett å få tilgang. Ta med mat du spiser hver dag; ikke glem at skive ost på sandwich eller spiseskje ketchup.Websites som CalorieKing.com og NutritionData.com liste kalori teller tusenvis av forskjellige matvarer.

Evaluer din liste, og bytte høy-kalori og tom-kalori mat ut for sunnere valg. Hvis du elsker bacon, kan du prøve å bytte til kalkun bacon. I stedet for fettete dypt fat pizza, prøv hjemmelaget pizza med olivenolje, tomatsaus og grønnsaker uten ost. Ikke gi opp alle matvarer du elsker: Bare finne eller lage sunnere versjoner. Boken Spis dette, ikke at David Zinczenko har tusenvis av forslag for å bytte favoritt mat for sunnere versjoner.

Skriv ut et måltid plan for uken ved hjelp kalori lister. Inkluderer frokost, lunsj, middag og to snacks. Du ønsker din totale kalorier for dagen å være det beløpet du beregnet i trinn én minus 500.

Lag en backup plan. Noen dager vil du føle deg mer sulten enn andre dager. Hold raske og sunne snacks tilgjengelig som bananer, gulrot, protein barer og fettfattig yoghurt for å hjelpe deg å holde deg på sporet.

Legg trening til planen. Øvelse for 30 minutter tre ganger per uke for å starte. Spore hvor mange kalorier du forbrenner, og erstatte bare halvparten av dem. For eksempel, hvis du forbrenner 100 kalorier, spise en 50-kalori snack. Ved å spise tilbake halvparten av kalorier du forbrenner, vil du være å sørge for at kroppen får nok energi til å støtte dine treningsøkter.

Hint

  • Drikk rikelig med vann - minst 64 gram per dag, mer på varme dager eller når du trener. Inneholde rikelig med fiber i kosten ved å spise frisk frukt og grønnsaker og bytte fra hvitt brød til hele korn varianter. Legg magre proteiner i kostholdet ditt på kreative måter: legge soya protein pulver til en smoothie eller prøve nye måter å tilberede kylling. Ikke glem meieri mat - melk og yoghurt har mange helsefordeler, inkludert bedre fordøyelse og sterkere bein. Ikke bli sittende fast i en brunst ved å spise den samme maten hver dag. Prøv å spise ny mat eller forbereder samme mat på nye måter.

Hvilke matvarer kan hjelpe flate en mage?

Enhver kvinne ønsker en flatere mage, men de fleste kvinner føler at å få det er umulig. Å spise riktig mat og drikke riktig væsker vil hjelpe deg å nå dine mål om en flatere mage.

Frukt og grønnsaker

Spise ferske matvarer oppfordrer god fordøyelse og reduserer oppblåsthet. Frukt og grønnsaker har utallige helsemessige fordeler; en er at de fremmer sunn bakterienivåene i magen. Velg epler, blåbær og bananer, som hjelper fordøyelsen og gjør at du føler deg mettere å bidra til å kutte kalorier. Grønnsaker i alle varianter oppmuntre til en flat mage, fordi de fyller og lite kalorier.

Protein

Protein er viktig for å bygge muskler, så hvis du trener for å bygge magemusklene, spise sunt protein. Unngå kilder til protein som er høy i fett, som fettete hamburgere. I stedet velger bakt fisk og kylling. Nonfat yoghurt er også en god kilde til protein som stimulerer veksten av gode bakterier i magen og tarmene. Gode ​​bakterier reduserer oppblåsthet. Bland nonfat yoghurt med frisk frukt og soya protein pulver for å lage en deilig smoothie som er både mettende og lite kalorier.

Grønn te og vann

Drikk rikelig med vann. Vann holder fordøyelsessystemet i bevegelse, hjelpemidler i metabolismen og fraråder oppblåsthet. Alle tre av disse oppmuntre til en flatere mage. Nipp grønn te eller ta en grønn te supplement i tillegg. Grønn te har mange helsefordeler, men en av de beste for kvinner er at det øker forbrenningen og stimulerer kroppen til å forbrenne mer fett.

Ved å legge disse mat og drikke til en øvelse plan som fokuserer på å miste vekt og muskel toning, vil du være på vei til en flatere mage.

Gode ​​måltider for vekttap

For å gå ned i vekt, trenger en person til å brenne flere kalorier enn han eller hun bruker. Dette kalles en "kaloriunderskudd." Trening er en måte å oppnå dette, og på en annen måte er gjennom et sunt, lav-fett diett.

Tomme kalorier

Måltider som inneholder mye mettet fett og kolesterol inneholder tomme kalorier som ikke har noen plass i et vekttap plan. Enhver måltid som er laget med disse substrater, bør unngås. Forberede måltider uten smør, fløte, tunge mengder ost og høyt kalori sauser er ett skritt i riktig retning. Mat kokt i olivenolje er sunnere fordi olivenolje ikke bryter ned og bli hydrogenert.

Fiber

Fiber har mange helsefordeler. Det fremmer regularitet, det stabiliserer blodsukkeret, og det reduserer risikofaktorer for hjertesykdom, slag, høyt blodtrykk, diabetes og høyt kolesterol. Fiber skaper en full følelse i magen, og hjelper deg til å føle deg fornøyd for lengre perioder av gangen. Dette fører også til færre kalorier totalt blir konsumert. Matvarer som inneholder mye fiber inneholder hele hvete pasta, erter, linser, havrekli, brokkoli, bygg og bringebær. All frukt og grønnsaker har minst noen fiber og er gode valg å gjøre når du prøver å gå ned i vekt.

Protein

Protein er en av de tre makronæringsstoffer, og det har en høy termisk effekt når det spises. Dette betyr at kroppen har til å brenne en større mengde kalorier for å bryte det ned enn det gjør for fett og karbohydrater. En god måltid ville ha inkludering av protein i den, men ikke hvilken som helst protein. Noen proteiner er høy i mettet fett som rødt kjøtt og hele fete meieriprodukter. Noen bedre valg er magert kjøtt, kyllingbryst, fisk, nøtter, frø, og magre meieriprodukter.

GI

Å spise store mengder raffinerte karbohydrater, særlig av seg selv, kan føre til kraftige økninger i blodsukkernivået. Dette vil i sin tur føre til bukspyttkjertelen for å frigjøre insulin for å stabilisere disse forhøyede nivåer. Insulin er et hormon som fettlagring kan føre til vektøkning. Disse typer dårlige karbohydrater, også kalt "enkle karbohydrater," er høy i glykemisk indeks (GI). GI er et diagram som viser deg hvor fort et karbohydrat vil heve blodsukkernivået. Den går fra 0 til 100, og jo høyere den er, jo raskere vil pigg blodsukkeret. De beste valgene av karbohydrater er de som er lav på GI, som også kalles "komplekse karbohydrater." Noen eksempler på disse er multigrain brød, all-kli, ris, yoghurt, grapefrukt, pærer, gulrøtter og epler.

Balanse

For å øke stoffskiftet, bør måltider være liten, balansert og spist hver to til tre timer. Ved å spise små måltider fordelt riktig, kroppen får nok mat til drivstoff og det er ingen overflødige kalorier blir lagret som fett. Grunnen metabolisme stiger er fordi hver gang du spiser et måltid, kroppen brenner kalorier for å fordøye maten. Noen gode, sunne, balanserte måltider inkludere protein, fiber og komplekse karbohydrater. Noen eksempler er havregryn med lettmelk og en spiseskje peanøttsmør, en bakt kyllingbryst med dampet brokkoli og brun ris, stangselleri med peanøttsmør og rosiner, stekt hyse med en yam og gulrøtter, en salat toppet med laks og lastet med ferske grønnsaker, en kalkun sandwich laget med multigrain brød og split ertesuppe med et stykke korn brød.

Den beste te for en diett

Den beste te for en diett


Mens det er ingen te som magisk vil krympe bort pounds det er flere som, når kombinert med en sunn kalorifattig diett og trening, vil hjelpe deg å miste vekt og være sunn. Men det er også flere urteblandinger på markedet som hevder å være "diett te", men inneholder ingredienser som er tvilsom.

Tea for Stimulering

Noen urte kosthold te bruke blander å stimulere deg og til å undertrykke appetitten. Vanlige ingredienser for stimulering er efedrin, efedrin, ma huang, kola nut, og guarana, ifølge PrimusWeb.com. Det er ingen medisinsk bevis på at disse te hjelpe deg å miste vekt, men de forårsake hodepine, søvnløshet og angst.

Te som et avføringsmiddel

En annen tilnærming til urte diett te er å bruke te som fungerer som et vanndrivende eller et avføringsmiddel. Samtidig øke fiber inntaket vil naturlig rense systemet og hjelpe deg å miste vekt, vil de tilsetningsstoffer i disse diett te føre til at tarmmusklene til å bryte ned og mister evnen til å fungere på egenhånd. Senna, locust plante, angustofolia, Cassia angustofolia, Cascara og Buckthorn er ingrediensene som finnes i disse diett te, ifølge PrimusWeb.com. Disse te kan forårsake magekramper, besvimelse, en svingning i kroppstemperatur, pustevansker og død ifølge DietBites.com.

Andre Herbals

Drikker urtete uten å legge noen søtstoffer til det kommer til å være gunstig i små måter å hjelpe deg å være sunn og gå ned i vekt. Urte te inneholder ikke koffein, derfor teller de mot de åtte glass vann om dagen foreslått for å være sunn. Bor hydrert har vist seg å hjelpe deg å miste vekt. Når du er dehydrert, kan du føle deg sulten og spiser. Hvis du holde deg hydrert, vil du ikke føle deg sulten så ofte. Blant alle de sunne urtete tilgjengelige, peppermynte og ingefær te er to urtete som naturlig hjelper fordøyelsen. God fordøyelse vil bistå i vekttap. Tilsvarende er løvetann te en mild vanndrivende og har mange helsemessige fordeler som hjelpemiddel tap vekt.

Green Tea

Grønn te har blitt svært populær som et vekttap te. Studier har vist at grønn te (som ikke inneholder noen koffein) øker stoffskiftet forårsaker du å brenne flere kalorier, ifølge WeightLossForStubborn.com. Grønn te er rik på antioksidanter og har et stort antall andre helsefordeler. BodyBuildingForYou.com viser noen av grønn te fordeler som å forebygge kreft, senke det dårlige kolesterolet, reduserer høyt blodtrykk og senke blodsukkeret. Smaken kan ta litt tid å bli vant til, men de helsemessige fordelene er verdt det. Men hvis du er gravid bør du unngå å drikke grønn te som det kan hemme kroppens opptak av folsyre og folinsyre er svært viktig i en sunn utvikling av din baby.

Grapefrukt & Green Tea å miste vekt

Få kosthold trender har de helsemessige fordelene og utholdenhet av grapefrukt og grønn te. Tidligere betraktet som en kjepphest, og en tvilsom slanking metode, har en ny studie validert påstander om at fersk grapefrukt er et effektivt vekttap hjelpemiddel. Grønn te har tilsvarende blitt funnet å være nyttig i vekttap, bare ett lite eksempel på sine mange helsefordeler.

Grapefrukt Study

Forskere ledet av Ken Fujioka ved Scripps Clinic i California har oppdaget at de kjemiske egenskapene til grapefrukt lavere insulin nivåer og bidrar til å kontrollere appetitten, som kan føre til vekttap.

Legge Grapefrukt til kosthold

Den mest populære metoden er å inkludere en halv grapefrukt med frokost eller drikke et glass ferskpresset grapefruktjuice. Dette kan være begrenset til frokost eller inkludert med andre mat.

Green Tea Study

1999 en studie utført ved University of Geneva funnet at grønn te har thermogenic egenskaper og bidrar til å fremme fettforbrenning. En studie publisert i januar 2005 American Journal of Clinical Nutrition konkluderte med at katekiner i grønn te kan bidra til å redusere kroppsfett og forebygge fedme.

Legge til grønn te til kosthold

Som andre te, kan grønn te inntas når som helst. Men, med mindre spesifikt merket som koffein-fri, kan en servering av grønn te inneholder mer koffein enn i kaffe. Grønne teblader kan brukes om igjen opptil tre ganger, og koffein-innhold er blitt funnet å redusere i betydelig grad med hver brygg.

Forsiktig

Både grapefrukt og grønn te kan reagere negativt med visse medisiner. Alltid konsultere en lege før du begynner på et nytt kosthold program.

Matvarer som Flat mage

Nøkkelen til å oppnå en flat mage ligger i å velge matvarer som hjelper forbrenne fett, spesielt rundt midjen. Matvarer som renser fordøyelsessystemet kan holde det sunt ved å utvise giftstoffer og urenheter, og også bidra til å eliminere oppblåsthet.

Fiber og helkorn

Havregryn, hel-hvete brød, nøtter og frø bidra til å holde deg full og fremme et sunt fordøyelsessystem.

Bønner / belgfrukter

Gode ​​kilder til fiber og protein, bønner og belgfrukter inneholder disse essensielle næringsstoffer som trengs for vekttap.

Fisk

Fisk som laks og tunfisk er rike kilder til omega-3 fettsyrer. Studier har vist at slankere som spiser omega-3 fiskeolje vil forbrenne opptil 26 prosent mer kalorier.

Yoghurt

Probiotika i yoghurt bidrar til å fremme fordøyelsen og tarmhelse, og kalsium kan bidra til å bryte ned fett. En studie publisert i utgaven April 2005 International Journal of Obesity funnet at yoghurt eaters mistet 81 prosent mer magefett enn de som ikke spiser yoghurt.

Grapefrukt

Det er sannheten til den populære grapefrukt diett; studier har funnet at frukten senker insulinnivået, som oppmuntrer vekttap.

Grønn te og Diuretika

Kjent for sine mange helsefordeler, antioksidant-rik grønn te også har blitt en populær vektkontroll drikke. Forskere har oppdaget at te drinkers brenne et gjennomsnitt på 266 flere kalorier per dag enn ikke-te drinkers. Grønn te er også en vanndrivende, som er tyttebær, agurk, vannmelon, asparges og selleri. Diuretika kan avlaste tyngde og oppblåsthet forårsaket av væskeansamlinger.