Digidexo.com

skade bekken muskel urinplager

Bekken muskelsmerter

Mange bekken musklene er på innsiden slimhinnen i bekkenet bein, inkludert pubococcygeus, piriformis, obturator internus og externus muskler. Eksterne muskler er vanligvis festet til bekkenet, samt andre bein. Noen av disse inkluderer de tenor fasciae latae (hofte), sartorius (hofte til kne), gluteus maximus (baken) og vastus lateralis (lår). Det er også mage- og ryggmusklene som festes til bekkenet. Bekkenmuskelsmerter kan påvirke noen av disse musklene, og smerten kan stråle ut fra disse musklene og forårsake bekkenmuskelsmerter. Behandling for bekkenmuskelsmerter kan inkludere hvile, medisiner og rehabilitering øvelser.

Betraktninger

Det nøyaktige innholdet i bekkenmuskelsmerter kan være vanskelig å fastslå. Smerte kan ikke engang være forårsaket av bekken eller tilstøtende muskler i det hele tatt. Kvinner kan noen ganger ha infeksjoner eller smerter i blæren, eggleder eller eggstokkene som stråler til dette området. Du kan også ha lavere ryggsmerter fordi noen av ryggvirvlene strekker seg inne i bekkenområdet. De samme spinal nerver som påvirker indre organer også kontrollere impulser fra bein og muskler, så du må kanskje ha MRI gjort for å gjøre en riktig diagnose.

Identifikasjon

Bekkenmuskelsmerter kan vanligvis bli identifisert med visse egenskaper eller aktiviteter. Hvis du har en historie med denne typen smerte, er sjansen smertene er muskuløs. Du kan også ha fått en idrettsskade i bekken muskel (som løpere ofte gjør). Dessuten er smertene vanligvis muskuløs hvis fysisk aktivitet forverrer det berørte området. Hvis enkelte posisjoner (dvs. sittende eller liggende) lindre eller forverre smerten, er skaden trolig muskuløse i naturen. Bekkenmuskelsmerter kan noen ganger føre til en svakhet eller lammende følelse som kan variere i løpet av dagen.

Effekter av Rest, Ice and Heat

Resten kan bidra til å stabil musklene og hindre ytterligere skade eller økt smerte. Is forårsaker vasokonstriksjon, noe som reduserer inflammasjon og smerte følge ved å begrense strømmen av blod og lymfe væske til området. Ice er mest effektiv når den er komprimert til den nøyaktige plasseringen av smerte ved 20-minutters intervaller i løpet av dagen. Når hevelse eller smerter har sunket litt, varme (varmeputer eller varme bad) kan fremme blodtilførselen til området.

Andre typer behandling

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproxen kan bidra til å lindre bekkensmerter og redusere betennelser. For mer alvorlig bekken-muskel smerter på grunn av en dårlig skade, kan visse steroider gis gjennom munnen eller injeksjon. Fysioterapi kan være nødvendig for bekken-muskel smerter. Vanligvis vil terapeuter starter du med noen grunnleggende tøyningsøvelser for å løsne musklene og få dem vant til bevegelse. Til slutt kan lett vekt løfting eller styrketrening iverksettes for å fremme den helbredende prosessen. Massasje kan også hjelpe slappe muskler og løse opp spenninger. Dessuten kan biofeedback og transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) bidra til å avlaste mer kroniske smerter.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å overvinne smerter i bekken muskel. Smerter forbundet med en idrettsskade eller ulykke kan ta måneder å fullstendig leget. Imidlertid kan de som tar en mer proaktiv tilnærming til deres behandling sannsynligvis forventer å leges raskere.

Hvordan å rehabilitere Common Dance Skader

Dans og skader går hånd i hånd. Mangel på fleksibilitet, feil stretching og overdreven aktivitet kan føre til skader. Selv stress kan føre til at muskler og sener til å stramme opp og resulterer ofte i en skade. Hver type dans krever utarbeidelse av hver muskel i kroppen før trening. Derfor er det viktig å strekke ordentlig før noen praksis eller performance.Despite en komplett warm-up og stretching, noen dansere er bare utsatt for skade. Den konstante hopping, forlengelse og anstreng av musklene kan forårsake vanlige danse skader som muskel spenninger og kramper, ankelskader, kneskader og ryggsmerter. Rehabilitere eventuelle skader på riktig måte vil ha deg tilbake på føttene i en rimelig tid.

Bruksanvisning

Ankelskader

En rehabilitering av ankelovertråkk med hvile, is, kompresjon og høyde (ris) til hevelsen forsvinner. Langt, er den vanligste danse skade en ankel forstuing. En ankel forstuing er en liten rift i leddbåndet i ankelen. Og selv den minste tåre kan svelle en god avtale. Sørg for å bruke is for bare 15 minutter om gangen, og heve din ankelen over ditt hjerte å oppmuntre riktig sirkulasjon. Påfør isen hver 3. time.

Pakk ankelen i ess bandasje for økt stabilitet og for å bidra til å redusere hevelse. Det er trygt å gjenoppta dans når ankelen føles stabil. Prøv å bruke en ankelstøtte brace for å beskytte leddbånd og sener. Ankelskader vanligvis skje mer enn en gang så sørg for å gjenoppta dansetreningsøktene gradvis for å hindre en gjentatt skade på ankelen.

Ta en tur til legen for å få tilgang til alvorlighetsgraden av forstuing hvis du fremdeles føler smerte etter en 3 til 4 dager. Ikke gjenoppta dans inntil legen gir sin godkjenning.

Kneskader

Bruk RICE for kneskader, også. Kneskader til dansere er vanligvis forårsaket av omfattende valgdeltakelse på knærne (for eksempel under lag). Kneskader vanligvis tar form av skadet brusk, som er ofte forårsaket av hopping og landing. Kneskader har typisk hevelse eller smerter.

Kontroller at hevelsen er borte før du gjenopptar delvis aktiviteter. Rehabilitere et kne er vanskelig fordi bøye kneet er en så integrert del av dans.

Stabil kneet under dans praksis med en spenne om nødvendig og husk å strekke forsiktig, men helt før og etter treningen. Varmet opp muskler og sener er mindre sannsynlig å bli skadet under trening.

Tilbake Skader

Se opp for ryggsmerter. Mange dansere kan hoppe rundt på gulvet ett minutt og i det neste minuttet, de holder sine tilbake i uutholdelig smerte. Ryggskader er vanlig for dansere og har en verke som ofte hindrer danseren fra selv å stå oppreist. Ryggmusklene ofte krampe, en refleksiv handling som kroppen bruker til å beskytte leddene i ryggen.

Bruk varmeputen for å lette din smerte og ta anti-inflammatoriske medisiner for ubehag. Hvis du kan gå og bøye en liten bit, har du sannsynligvis en grad 1 muskel tåre. Hvis smertene ikke lette etter noen dager, eller hvis du føler deg skarp smerte i ryggen eller har hevelse, gå til legen din for en fullstendig vurdering.

Begynn mild strekking for å øke mobiliteten når ryggen din føler seg bedre. Gradvis øke lengden på stretching økter til du når ditt fulle omfanget av bevegelse. Med noen ryggskade, har tenkt å hvile i en uke eller to for å fullt igjen.

Muskel Stammer

Hvile og bruke isen i 15 minutter hver 3. time for å lindre muskel stammer. Muskel stammer er en vanlig dans skade som er forårsaket av overstrekking av muskelen. Et par dager med hvile vil vanligvis lette smerter av en muskelspenninger.

Unngå aktivitet før muskelen er sterk igjen. Annet enn mild stretching, dans trening og uttøyning behov for å bli satt på vent til muskel er gjenopprettet.

Stretch helt, men nøye etter anstrengelse en muskel. En fleksibel, varme opp muskelen er mindre utsatt for skader. En serie med stretching og deretter styrke øvelser er best når rehabilitere en muskelspenninger.

Muskelkramper

Stopp dans umiddelbart hvis du føler en muskelkrampe. Muskeltretthet, dehydrering og mangel på fleksibilitet forårsake muskelkramper. Kramper kan gripe opp beinet, rygg, nakke eller annen muskel i kroppen og kan være ulidelig smertefullt.

Masser området der krampe ligger. Når de umiddelbare smerter letter, forsiktig og helt strekke området. Mange kramper oppstår på slutten av en periode med trening. Pass på at du varmer opp før dans og at du utfører komplette strekninger etter treningen.

Tenk årsaken til kramper. Muskelkramper har en underliggende årsak, og ofte er forårsaket av mangel på væske, salt eller kalium. Drikk mye vann, spise riktig, og sørg for at du hydrat under dans, også. Hvis kramper er hyppige eller smertefull, bør du oppsøke lege.

Tips og advarsler

  • Hvis du opplever overdreven sårhet i mer enn noen få dager, bør du kontakte legen din for å sikre at du ikke har revet eller skadet en muskel.
  • Bruk anti-inflammatoriske medisiner med forsiktighet.

Hva er årsakene til bekken Vein Congestion?

Bekken blodåre lunger oppstår når åreknuter i bekkenet blir engorged og begynner å forstyrre nærliggende nerver, ofte resulterer i ubehag, smerte eller press. Disse symptomene vanligvis blir verre mens du står, går eller etter samleie. Bekken blodåre lunger forekommer hovedsakelig hos kvinner mellom 20 og 45, spesielt de som har vært gravid minst én gang, men mange tilfeller er også rapportert hos mannlige pasienter (se Reference 3). De eksakte årsakene til disse åreknuter er ennå ikke fullt ut forstått, men flere teorier for tiden under etterforskning inkluderer fysiologiske, hormonelle og anatomiske faktorer.

Åreknuter

Åreknuter er vener der normal, ett rettet strømning av blod er blitt forstyrret av feil i de ventiler som vanligvis hindrer blodet i å renne bakover, slik at overskytende blod til basseng inne årer, hevelse og strekke sine vegger (se referanser 1 & 2). Åreknuter som utvikler seg i bekkenet rundt bena, lysken eller nedre del av magen kan forstyrre normal funksjon av store nerver i nærheten, forårsaker mange ubehagelig eller smertefulle symptomer. Dette er kjent som bekken blodåre lunger.

Fysiologiske årsaker

En forklaring på utviklingen av åreknuter som forårsaker bekken blodåre lunger hos kvinner er basert på fysiologiske endringer opplevde under og etter svangerskapet. De dramatiske endringer i vekt og overskudd av væskeretensjon oppleves av mange kvinner, for eksempel, kan spille en rolle i å skade eller forstyrre venøse funksjoner i bekkenet (Se referanse 1).

Anatomiske årsaker

Endringer som opptrer under eller etter graviditet på en mer strukturelt nivå kan også være i det minste delvis ansvarlig for angrep av åreknuter i bekkenet. Graviditet kan være en fysisk og mentalt utmattende prosess, og har ofte merkbare effekter på systemisk funksjoner i hele kroppen. Under og etter graviditet, mange kvinner opplever milde til alvorlige forstyrrelser av seksuell, urin, fordøyelsesproblemer eller nevrologiske funksjon til en viss grad, og lignende effekter kan svekke eller skade bekken årer og nærliggende nerver, noe som gjør dem mer sårbare for å utvikle bekken blodåre lunger (se referanser 1 & 2).

Hormonelle årsaker

Ifølge VeinDirectory.org, overskytende nivåer av østrogen i kroppen, som de opplevde under svangerskapet, har vist seg å tynne og svekke vein vegger (se referanse 1). Skjøre vein vegger er mer utsatt for strekk og hevelse som kan føre til bekken blodåre lunger, sette kvinner som er gravide eller har vært gravide har høyere risiko for å utvikle sykdommen, spesielt etter flere svangerskap (se referanser 1 & 2).

Bekken Vein Congestion i menn

Selv om bekken blodåre lunger forekommer hovedsakelig hos kvinnelige pasienter, har mange mannlige tilfeller også blitt dokumentert. I mannlige pasienter, varicosities stede i form av varicoceles - dilations og noen ganger torsions i testikkel årer som drenerer blod fra pungen. Årsaker og symptomer på varicoceles er svært lik de andre åreknuter forekommer hos kvinner eller andre steder i kroppen, utviklings når press på scrotal årer eller defekte ventiler forstyrre normal blodstrøm, noen ganger forårsaker ubehag, smerte eller infertilitet.

I motsetning til bekken blodåre lunger hos kvinner, engorged mannlige varicoceles er ofte eksternt synlig eller merkbar å ta på og kan forårsake forskjellige følelser av tyngde i pungen eller testiklene, noe som gjør dem lettere å identifisere i noen tilfeller. Akkurat som i kvinnelige pasienter, men de nøyaktige årsaker til ventilfeil selv forblir ukjent, noe som gjør det vanskelig å forhindre eller fullt ut forstår tilstanden.

Motoriske ferdigheter Skade Etter Ulna Nerve Surgery

Motoriske ferdigheter Skade Etter Ulna Nerve Surgery


Hver operasjon har et element av risiko. For ulnar nerve kirurgi, risikoer inkluderer muligheten for infeksjon og skade på pasientens motoriske ferdigheter.

Ulnar Nerve Surgery

Ulnar nerve kirurgi lindrer kompresjon på nerve, noe som kan resultere i smerter og begrenset mobilitet av hånden eller albue, ifølge "Kirurgi av perifere nerver."

Motoriske ferdigheter Damage

Under ulnar nerve kirurgi, kan det bli skadet nerve fremfor reparert. Hvis dette skjer i nerve nær håndleddet, kan det skade en persons motoriske ferdigheter, særlig evnen til å strekke ut fingrene og holde gjenstander mellom en finger og tommel.

Årsaker

Skade på ulnar nerve under operasjonen kan føre til en skade på nerven. Selv om kirurgi avlaster komprimering, vil lesjonen resultere i tap av finmotorikk.

Behandling

Sene overføringer kan gjenopprette finmotorikken. Dette fungerer best hvis sene velges for å overføre kan fjernes uten å skade donor muskel, i henhold til "Current Diagnose og behandling Surgery».

Betraktninger

Kirurger ofte støter ulnar nerve i operasjoner på albue og håndledd. De tar stor forsiktighet for å unngå skade når de opererer i disse områdene.

Bekken øvelser som Kegels

Kegel øvelser får mye publisitet i media for sin effektivitet ved behandling av urininkontinens og styrke kjønnsorganene av begge kjønn. Mens den ene kunne gå hele sin levetid praktisere noe mer enn grunn Kegel øvelsen, lønner det seg å huske at variasjon er livets krydder. Med det i tankene, bør du vurdere å prøve disse Kegel variasjoner under neste bekken treningsøkt. Du kan finne at de kan ta bekken muskel kontroll til et annet nivå helt.

Wave trening

For denne øvelsen, kontrakt hver av bekkenbunns grunnlag (vaginal, anal og urethral) en om gangen fra foran til bak. Hold hvert område stramt i ett til to sekunder. Slapp hver i sin tur, og deretter begynne på nytt fra tilbake til forsiden. Fortsett å lage "bølger" med bekkenbunnsmuskulaturen for fem til 10 total "passerer" frem og tilbake.

Heis test

Tenk deg at bekkenbunnsmusklene representerer en bygning, med bunnen i lysken og øverst i nærheten navlen. Sakte stramme musklene og heve "heis" til første etasje. Sakte slipp, gjenta, tar det opp til andre etasje. Fullføre syklusen til du er heve bekkenbunnen så høyt som mulig, deretter sakte slappe alle musklene som starter på toppen og arbeider vei ned igjen.

Trapper

Kontrakt alle dine bekkenbunnsmusklene så hardt som mulig i ett sekund. Slipp for et sekund. Deretter kontrakt i to sekunder og slipp i to sekunder. Trappe opp "trapp" før du holder og avslappende for 10 sekunder. Hvis du ikke klarer å fullføre alle 10 trinnene i øvelsen umiddelbart, jobbe opp til det over tid.

Progressives

Progressive fungerer ved sakte stramme og sakte slippe musklene som er involvert. Begynn med lett stramme musklene for en fem teller. Ved avslutningen av de fem sekunder, uten slapper musklene, kontrakt dem litt hardere på og holder den i fem sekunder. Fortsette å øke kraften i klem hvert femte sekund inntil du når en maksimal sammentrekning. Deretter gjentar sekvensen i revers ved svakt slippe sammentrekning flere og flere hvert femte sekund før du er helt avslappet.

Betraktninger

Forstå at å utvikle evnen til å fullt utføre alle disse variasjonene vil ta tid og energi. Ikke mist motet hvis du ikke klarer å fullføre øvelsen som beskrevet. Bare prøv ditt beste og over tid, gradvis øke intensiteten i øvelsen til du kan utføre det som fullt skrevet. Så neste gang du bestemmer deg for å trene "Kegel" muskler, prøv en av disse fire varianter for å fullføre din beherskelse av bekkenbunns sammentrekninger.

Skuldersmerter Skader

Skuldersmerter Skader


Skulderen er en av de mest komplekse ledd og muskelgrupper i kroppen. Det er en ball-and-socket joint som sørger for et komplett spekter av bevegelse. Muskelgrupper omfatter de tre hodene på deltoids og trapezius. Til tider, folk skade musklene i skulderen eller i leddet. Smerte kan være mild til alvorlig. Heldigvis finnes det et antall behandlinger for skuldersmerter fra skader.

Betydningen av skuldersmerter Skader

Skulderen er en av de mest brukte ledd og muskelgrupper i kroppen. Den brukes for nesten hver aktivitet: Løfte gjenstander, presser gressklippere, kaste en baseball, og selv gjør husarbeid. På grunn av sin utstrakte bruk, er den utsatt for skader. Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, "i 2006, om lag 7,5 millioner mennesker gikk til legekontoret for en skulder problem." Folk kan gå glipp av arbeid i lengre perioder på grunn av skuldersmerter skader.

Typer av skuldersmerter Skader

Muskel-stammer er de mest vanlige skade på skulderen. Du kan også lider smerte fra en anstrengt trapezius muskel. Folk over førti er mer utsatt for rotator cuff senebetennelse smerte. Dette påvirker sener fra de fire muskelgrupper som stabiliserer skulderen. Betennelsen fra senebetennelse kan være svært smertefullt. De sener blir tykkere og er irritert når humerus (arm ben) gnir mot acromiom bein i skulderen. Du kan også rive sener i rotator cuff.

Andre typer skuldersmerter Skader

Du kan lide leddsmerter og skader, også. En slik skade er en revet labrum. Dette er brusk som gjør det mulig for overarmsbenet til bevege seg rundt. Det finnes tre typer labral tårer: SLAP, Bankart lesjoner og posteriore tårer. Slap tårer er vanlig i baseball-spillere og forekommer på toppen av skulderen. Bankart lesjoner oppstår under skulder dislokasjoner. Posterior tårer oppstå når rotatorcuffen og labrum blir klemt sammen. Andre skuldersmerter skader inkluderer skulder separasjoner av acromioclavicular felles og dislokasjoner, som normalt er forårsaket av fall.

Behandling For skuldersmerter Skader

De fleste muskler stammer og rotator cuff senebetennelse smerter kan behandles ved å hvile og bruke is. Det er viktig å holde isen komprimert til området med en ispose i ca tjue minutter. Anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen kan også bidra til å lindre smerter og betennelser. Kortison kan være nødvendig for mer alvorlige skader som skulder separasjoner og dislokasjoner. Slynger er ofte brukt for skulder separasjoner og dislokasjoner å holde armen immobilisert. Kirurgi kan være nødvendig i noen tilfeller.

Forebygging / løsning

Det er visse ting du kan gjøre for å forebygge skuldersmerter skader. Først bør du alltid varme opp før han gikk i noen fysisk aktivitet eller sportsarrangementer. Dette fremmer blodtilførselen til området. Mange muskler stammer oppstår fordi folk prøver å trene med en kald, stram muskel. Stretching er også viktig. Trekke albuen inn mot brystet kan strekke rotator cuff. Trekke på skuldrene kan varme opp trapezius.

Mann kroniske bekkensmerter

Mann kroniske bekkensmerter


Mann kroniske bekkensmerter er en relativt sjelden og ofte misforstått tilstand, men det kan drastisk påvirke livskvaliteten for mennesker som lider av det. Arten og alvorlighetsgraden av symptomene varierer betydelig fra person til person. Årsaker og symptomer på mannlig kroniske bekkensmerter har ennå ikke blitt grundig undersøkt, og mange leger fortsatt uenige om den rette veien å gå om diagnostisering eller behandling av tilstanden.

Definisjon

Mann kroniske bekkensmerter varierer i alvorlighetsgrad fra mild til uutholdelig. Det er vanligvis diagnostisert som enten kronisk prostatitt (CP), kronisk bekkensmertesyndrom (CPP), eller kronisk nonbacterial prostatitt, og oppstår når mannlige pasienter opplever betydelig bekkensmerter som varer i mer enn seks måneder uten kjent infeksjon eller annen sykdom som årsak.

Symptomer

De vanligste symptomene på mannlige bekkensmerter er kjedelig, verkende smerter og press i bekkenet, lysken, korsryggen, testiklene eller penis, smerte eller problemer med vannlating eller synlig blod i urinen, seksuelle problemer inkludert erektil dysfunksjon og tidlig, smertefull eller blodig utløsning , og konstant følelse av utmattelse, tyngde eller generell sykdomsfølelse.

Årsaker

De eksakte årsakene til bekkensmerter i mange mannlige pasienter er fortsatt ukjent, men dokumenterte tilfeller har bidratt til å etablere gjentakende mønstre i noen av de vanligste årsakene. Disse inkluderer blære og nyre lidelser som urinveisinfeksjoner, nyrestein og interstitiell cystitt, bakterielle infeksjoner eller betennelser i mannlige kjønnsorganer som epididymitt og prostatitt, kjønnssykdommer, nerveforstyrrelser forårsaket av klemte nerver eller akkumulert arrvev, brokk, intestinal problemer som hemorroider eller anal sprekker, bekken muskel skader og komplikasjoner fra tidligere operasjoner.

Diagnose

Diagnostisering bekkensmerter kan være en lang og komplisert prosess, fordi riktig pinpointing årsaken er avgjørende for behandling. Urin og blodprøver er vanligvis utføres først å screene for infeksjoner og kjemiske eller hormonelle ubalanser, og en penis kultur kan analyseres for kjønnssykdommer. Røntgen, CT og ultralyd i bekkenet, nedre del av magen og testiklene er utført for å se etter noen umiddelbare fysiske årsaker som for eksempel rygg-problemer, cyster, overflødig væske, skadet eller klemt blodkar, brokk, betennelse og hevelse i testiklene eller bitestikkel eller testikkel torsions.

Ifølge Center for kroniske bekkensmerter, to av de viktigste diagnostiske verktøy for kroniske bekkensmerter pasienter er elektromyografi (EMG) og nerve conduction studier (NCS), som test nerve-og muskelfunksjonen ved å sette inn svært små nåler i berørte områder.

Behandling

Behandlinger for mannlige bekkensmerter variere betydelig fra pasient til pasient, fordi årsakene og symptomene er så uforutsigbar og utbredt. Et bredt utvalg av legemidler inkludert bredspektrede antibiotika som ciprofloksacin og smertestillende som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) og opiater kan forskrives, sammen med muskelavslappende, antidepressiva og antiepileptika som pregabalin og gabapentin. Kirurgi er noen ganger nødvendig i ekstreme tilfeller, særlig de som mistenkes å være forårsaket av svulster, brokk eller store lesjoner.

Nyere forskning viser også effekten av visse fysioterapi metoder for å lindre noen eller alle mannlige kroniske bekkensmerter symptomer. Ifølge Stanford University Institutt for Urologi, en av de mest lovende fysisk terapi er "The Wise-Anderson Protocol", som bruker pusteøvelser og avspenningsteknikker for å løse opp spenninger, trykk og kramper i bekkenbunnsmuskulaturen.

Kvinner & Overaktiv blære

Kvinner & Overaktiv blære


Overaktiv blære (OAB) er en medisinsk tilstand som påvirker over 17 millioner mennesker. Menn og kvinner i alle aldre lider av OAB, selv om det er mer utbredt hos kvinner og eldre voksne, skriver sertifisert sykepleier utøveren Diane K. Newman. Det blir ofte kalt "skapet lidelse" fordi OAB lider er for flau til å konsultere sin helse-omsorg leverandøren om det, eller fordi de er uvitende om at OAB er et medisinsk problem som kan behandles med hell.

Urininkontinens

Mister En person som lider av urininkontinens (UI) urin ufrivillig, ifølge National Kidney og Urologiske Sykdommer Information Clearinghouse (NKUDIC). UI viser til fem typer sykdommer: stressinkontinens, urgeinkontinens, overaktiv blære, funksjonell inkontinens og overflow inkontinens. De fleste kvinner med UI har en kombinasjon av typer inkontinens.

Hvorfor kvinner?

Kvinner har UI to ganger så ofte som menn, ifølge NKUDIC. Faktorer som for eksempel graviditet, fødsel, menopause og strukturen i en kvinnes urinveis gjøre kvinner mer utsatt for inkontinens enn menn. Fysiske påkjenninger som for eksempel fødsel kan svekke blære strukturer, forårsaker inkontinens. Endringer i østrogennivået under menstruasjon eller overgangsalder kan påvirke inkontinens, som en reduksjon i østrogen kan føre til lavere muskeltrykk og dermed en mulig økning i inkontinens.

Overaktiv blære

OAB er en form for UI der nervene sende meldinger til blæren til feil tid. Disse uventede meldinger gjøre musklene i blæren spasmer plutselig, som resulterer i behov for å urinere. Dermed kunne ha OAB være begrensende og selv ødeleggende for lider, som uventet behov for å urinere i stor grad forstyrrer deres daglige aktiviteter. OAB symptomer inkluderer hyppig vannlating og det haster; oppfordrer kontinens, eller lekker eller gushing av urin; og nokturi, eller våkner opp om natten for å urinere.

Årsaker og Risiko

Nervøs-systemproblemer som kan føre til OAB å utvikle inkluderer spinal-ledningen skader, slag, Parkinsons sykdom, demens, multippel sklerose og diabetes nevropati, ifølge indre Siamak Nabili, MD Folk med sunn nervesystemet kan også utvikle OAB; Dr. Nabili siterer infeksjoner samt blærestein og svulster som årsaker. Andre får OAB uten kjent årsak.

Eldre voksne, kvinner (spesielt de som hadde flere svangerskap), mennesker med nervøse-organer og menn med prostataproblemer har større risiko for å få OAB.

Diagnose

Diagnostisering OAB begynner med en gjennomgang av dine symptomer og sykehistorie, og et bekken eksamen. Du kan bli bedt om å starte en dagbok registrerer dine annullere mønstre. En urin analyse og cytologi kan utføres; disse test for infeksjoner og kreftceller i blæren som kan forårsake dine symptomer. En ultralyd kan også bli benyttet for å bestemme årsaken til inkontinens.

Behandlinger

Behandlinger starte med bekken-muskel rehabilitering (for å gjenvinne muskelstyrke i blæren) og atferdsterapi (der pasientene lærer å motstå trangen til å urinere). Legen kan også foreskrive anticholinergics å slappe av blæren muskler eller redusere overaktivitet. Østrogenbehandling er noen ganger brukt for postmenopausale kvinner som opplever UI. Kirurgi er sjelden nødvendig å behandle OAB, og er bare ansett som en siste utvei når annen behandling ikke fungerer for pasienten.

Blæreproblemer hos eldre kvinner

Eldre kvinner ofte opplever blæreproblemer forbundet med graviditet, hormonelle endringer under overgangsalderen, og svekkelse av muskler knyttet til aldringsprosessen. Infeksjon kan forårsake blære problemer enten for varigheten av infeksjonen, eller ved å forårsake skader som trenger medisinsk behandling utover behandling av infeksjonen.

Dysuri

Dysuri er smertefull vannlating, vanligvis en brennende følelse. Det kan være forårsaket av flere andre forhold. Urinveisinfeksjon er tilstedeværelsen av bakterier i urinveiene. Når urinrøret og blæren er smittet, kan det resultere i bekkensmerter og smertefull vannlating. Vaginal gjær infeksjon forårsaker irritasjon i skjeden, noe som fører til en brennende følelse ved vannlating. Interstitiell cystitt er betennelse i blæreveggen. Dette kan også føre til dysuria.

Inkontinens

Inkontinens er en vanlig tilstand hos eldre kvinner. Stressinkontinens er en lekkasje av urin fra blæren når trykk utøves på bekkenet. Dette skjer ved hoste, nysing eller anstrengende aktivitet. Urge-inkontinens er preget av blæren muskelsammentrekninger som skaper behovet for å urinere, umiddelbart. Urin er tapt før man kan finne anledning til å tømme blæren. Urininkontinens kan være forårsaket av graviditet og fødsel, hysterektomi og fedme. Det kan også være forbundet med urinveisinfeksjoner og andre sykdommer, blant annet diabetes og hjerte- og karsykdommer.

Interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt er mest vanlig hos middelaldrende kvinner. Det er ikke en infeksjon. Mest vanlig er blæren smerte forbundet med interstitiell cystitt ikke er konstant. Det kan gå bort i flere uker eller måneder. Interstitiell cystitt er preget av hyppige, presserende behov for å urinere og inkontinens. Blære smerter er ofte til stede når blæren fylles eller tømmes. Behandling av interstitiell cystitt kan variere. Medisiner, nervestimulering, livsstilsendringer og bekken muskel øvelser brukes til å behandle interstitiell cystitt.

Prolaps

Prolaps er manglende evne av bekkenmusklene skikkelig støtte blæren. Dette kalles også cystocele. Fødsel kan skade eller strekke musklene. Fallet i østrogen forårsaket av overgangsalder og aldring bidrar til å svekke de bærende bekken muskler. Blære prolaps forårsaker en tung følelse, eller trykk, i bekkenet. Det kan behandles ved hjelp av øvelser for å styrke bekkenbunnsmuskulaturen, som støtter blæren med en vaginal innsats kalles et pessar, eller kirurgisk reparere blæren.

Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner kan bli mer vanlig hos postmenopausale kvinner på grunn av vevsforandringer rundt skjeden og urinrøret. Bakterier fra huden og anus kan komme inn i urinrøret og blæren, som normalt er sterilt. Blære infeksjoner kan føre til bekkensmerter, hyppig og presserende behov for å urinere, og dysuri. I alvorlige tilfeller kan blod være til stede i urinen. Gjentatte urinveisinfeksjoner kan bidra til kronisk inkontinens.

Slik unngår du å bli skadet Fra Turbo Kickboxing

Slik unngår du å bli skadet Fra Turbo Kickboxing


I motsetning til tradisjonelle kickboksing, betyr turbo kickboksing ikke bruke poser, noe som betyr at leddene dine trenger ikke å gjentatte ganger dempe virkningen av kraftfulle slag. Men dette betyr ikke at du ikke trenger å tenke på skader. Muskel spenninger og forstuinger, leddsmerter fra repetitive bevegelser og fall kan alle føre til at du unødvendig smerte. Du kan minimere risikoen for skader ved riktig oppvarming, unngå overanstrengelse og bruke riktig form.

Slik unngår du å bli skadet Fra Turbo Kickboxing

•  Snakk med legen din før du begynner på en ny rutine, spesielt hvis du tidligere har skadet en muskel, bein eller ledd. Legen din kan gi deg veiledning om riktig lengde og intensitet av rutinen. Hvis du for øyeblikket har noen smerter, har legen din sjekke ut sin kilde. Innpakning berørte området - spesielt hvis det er en joint - kan bidra til å redusere risikoen for skader.

Varm opp før du begynner rutinen. En rask spasertur eller løpe kan få blodet sirkulerer til musklene, noe som reduserer risikoen for skader. Stretching kan få musklene klare til å arbeide. Start forsiktig ved å levere slag og spark sakte, deretter gradvis øke hastigheten som du får mer inn i rutinen.

Fokus på riktig form heller rask levering. Det er spesielt nyttig for å holde abs engasjert gjennom hele treningen. Hvis du gjør en treningsøkt video, fristelsen til fortgang for å holde tritt med instruktøren kan føre til hyperextensions og leddsmerter. I stedet sørge for at føttene er plantet hardt og jevnt på bakken og at du beholder din balanse. Slag og spark skal leveres langs en rett vinkel, og hvis du føler deg rotere en joint som du gjør en manøver, du risikere skade. Holde dine slag under skulderhøyde kan hjelpe deg å beholde kontrollen og unngå skader.

Hold spark lav til du bygge opp nok fleksibilitet til å etterligne instruktør for spark. Kicks som er for høy kan føre til hip belastning som kan sidelinjen treningen. Hvis du finner ut at en bestemt bevegelse gjør vondt, senke styrken som du gjør det. Hvis det fortsatt gjør vondt, unngå manøveren før du har bygget opp nok styrke og fleksibilitet.

Hint

  • Starter med en nybegynner-nivå klasse undervises av en meget erfaren instruktør kan bidra til å holde deg trygg.
  • Hvis du er usikker på hvordan du skal gjøre noe enkelt bevegelse, spør din instruktør for tips.

Grunner for varme ups før trening

Grunner for varme ups før trening


Hver uke, bør den gjennomsnittlige amerikaner nyte 2,5 timer med aerobic trening, sammen med et par dager med styrke-building øvelse, anbefaler Centers for Disease Control and Prevention. Men ikke bare treffer løpebane eller gym kaldt - varmer opp før du trener, uansett hvilken type trening du gjør, er den første fasen av noen skikkelig workout rutine. En 10-minutters oppvarming som innebærer en lettere, enklere versjon av regelmessig mosjon - som lett jogging før selve run - tilbyr flere helse og fysiologi fordeler.

Økt blodstrøm

Skipene som frakter blod til huden og musklene er normalt ganske smal. Varmer opp før du trening hjelper disse fartøyene å utvide og utvide seg, slik at mer blod å nå musklene mer fritt. Dette er viktig for trening fordi musklene trenger økt blodstrøm når du begynner å trene, og varmer opp bidrar til å forberede kroppen din for optimal blod levering.

Forbereder Your Heart

Mens trening har en rekke helsemessige fordeler for hjertet ditt, for eksempel bidra til å redusere kolesterolnivået, kan det handler om å trene seg selv sette en belastning på hjertet muskler. Varmer opp bidrar til å beskytte ditt hjerte fra uregelmessige hjerteslag og hjerte belastningen ved å sakte øke hjertets arbeid i stedet for å tvinge det til å gå fra en stillesittende hjerterytmen til en treningsøkt hjerterytme raskt. En god analogi til dette er bilens motor på en kald vinterdag. Hvis du starter bilen og tvinge motoren til å gå fra sin kald tilstand til umiddelbart kjører på motorvei, løper du risikoen for å skade motoren fordi det ikke har blitt varmet opp ennå.

Beskyttelse mot muskel belastning og skader

Ingenting demper treningen entusiasme og fremgang som å bli satt på sidelinjen med en skade. Varmer opp bidrar til å løsne musklene, slipper spent vev og limber opp leddene, noe som igjen bidrar til å redusere risikoen for anstrengelsesrelaterte skader og muskel stammer. Faktisk, i en studie publisert i "Journal of Science and Medicine in Sport," forskere gjorde en meta-analyse av fem studier som undersøkte effekten av oppvarmingen, og bemerket at tre av studiene rapporterte at varmer opp før trening " betydelig redusert skaderisiko. "

Ytelsesforbedring

Varmer opp kan bidra til å øke din trening ytelse, ifølge en La Trobe University studie. Forskere hadde idrettsutøvere utføre en lav belastning varme opp før du løfter vekter og bemerket at muskler involvert var i stand til å løfte tyngre vekter med redusert tretthet i forhold til utøvere som ikke varme opp. Resultater boosting kan være et resultat av den varme opp forbereder muskler for optimal bevegelse samtidig forbedrer blodstrømmen. Dette i sin tur øker energi og hjelper effektivt fjerne avfall som kunne vanskeliggjøre kraftutfoldelse.

Definisjon av TVT Inkontinens

Når urinrøret er støttet av bekkenbunnsmuskulaturen og sterk bindevev, trenger du ikke utilsiktet tap av urin gjennom fysisk anstrengelse. Mange kvinner har svekket muskler og vev i bekkenbunnen som er forårsaket av fødsel, tap av østrogen og repeterende bekken muskel belastende. TVT (trans vaginal tape) brukes i kirurgi og gjenoppretter normal urinrør funksjon, eliminere inkontinens.

TVT er minimal invasiv

TVT kirurgi anses å være minimal invasiv og har vist seg å være en vellykket behandling i inkontinens.

Kirurgi Tid

Operasjonen kan være ferdig i 35 minutter og kan gjøres med lokalbedøvelse. Noen kirurger foretrekker narkose.

TVT Kirurgisk prosedyre

TVT kombinerer bruk av polypropylen mesh tape, med seilet fremgangsmåte for å støtte urinrøret. Maske båndet støtter løst midt i urinrøret. Den gir støtte når det trengs, uten spenning forbundet med tradisjonelle slynge prosedyrer.

Etter operasjonen

Kroppen vev til slutt vil vokse inn i maskene av båndet. Dette er det som sikrer den. Båndet kan justeres ved kirurgen om nødvendig.

Suksess Rate

Suksessraten for TVT er 85 prosent. Gravide kvinner eller kvinner som planlegger å bli gravide er ikke kandidater for kirurgi siden båndet ikke strekke.

Hva er årsaken til lav kreatinin nivåer?

Hva er årsaken til lav kreatinin nivåer?


Serum kreatinin er en laboratorietest som utføres som en del av rutinemessige blodprøver og for å lette diagnose av nyresykdom, ikke supplement som brukes til å få muskler. Lave kreatinin-nivåer er et tegn på redusert muskelmasse, noe som kan være forårsaket av sykdom, svekkelse eller aldring.

Fakta om lav Kreatinin

Kreatinin er et nedbrytningsprodukt av kreatinfosfat, som brukes i den kontraksjon av skjelettmuskulatur. Produksjonen av kreatin er avhengig av muskelmassen; derfor baseline kreatin og kreatinin nivåer er høyere i større, mer muskuløse folk enn i mindre folk eller de uten mye muskler.

Lave kreatinin nivåer og nyre helse

Kreatinin utskilles via nyrene og nivået i blodet er ansett som en indikator på nyre helse. Med normal nyrefunksjon, bør blod kreatinin nivået være konstant fra dag til dag. Svært små økninger kan oppstå etter en høy-protein måltid.

Årsaker til Unormale kreatinin nivåer

Økt blod kreatinin er vanligvis på grunn av problemer med nyrefunksjonen. Økt nedbrytning av eller skade på muskel vil også heve kreatinin nivå, så vil økninger i muskelmasse. Redusert blod kreatinin er forårsaket av redusert muskelmasse.

Sykdommer knyttet til lav kreatinin nivåer

Lav kreatinin kan være et tegn på visse sykdommer som årsak redusert muskelmasse, inkludert myasthenia gravis og muskeldystrofi. Disse pasientene vil presentere med svakhet, muskelsvinn, og andre symptomer i tillegg til de unormale blodverdier.

Svekkelse og Low kreatinin nivåer

Muskler bli svekket når de ikke brukes, og som muskelmasse reduseres, vil kreatinin nivåer falle. Dette kan skje med en svekket pasient, spesielt noen som har mistet muskel tone blir sengeliggende eller innlagt på sykehus.

Alder og lav Kreatinin

Eldre mennesker kan ha en lavere kreatinin nivå, som muskelmasse har en tendens til å avta med alderen. Små barn har også en normal kreatinin nivå som er lavere enn den for voksne.

Metabolift bivirkninger

Metabolift er en vekt-tap supplement markedsført av Twin Lab. Metabolift er utviklet for å øke stoffskiftet og hjelpe folk i å nå sine vekt-tap mål. Ingredienslisten for Metabolift inneholder urter, vitaminer og mineraler. Metabolift bør brukes sammen med et sunt kosthold og mosjon plan. Den koffein i Metabolift kommer fra guarana og grønn te ekstrakt, som begge er helt naturlig. Før du tar noen vekt-tap supplement, konsultere legen din for å være sikker på at tillegget er trygt for deg å bruke og vil ikke påvirke noen medisiner du tar.

Puls

De sentralstimulerende midler i Metabolift - guarana og grønn te ekstrakt - er kjent for å øke hjertefrekvensen og blodtrykket nivåer av noen mennesker. Tar mer enn den anbefalte mengden av et vekttap supplement som inneholder disse ingrediensene, for eksempel Metabolift, vil øke sannsynligheten for at du opplever disse bivirkningene. Personer med forhåndseksisterende hjerte-helsemessige problemer bør rådføre seg med lege før du bruker Metabolift.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå ved bruk av Metabolift. De sentralstimulerende midler i Metabolift kan føre til en økning i mengden av vann utskilles gjennom både svette og urinering. For å unngå å bli dehydrert mens du tar Metabolift, sørg for å øke det daglige væskeinntaket. Vær veldig oppmerksom på å unngå dehydrering hvis du er på noen form for trening diett. Dehydrering kan føre til muskel kramper, noe som kan føre til forstuing, ligament skader og muskel tårer.

Kvalme

Kvalme er en mulig bivirkning av Metabolift bruk. Kvalme oppstår vanligvis når kroppen justerer (få en toleranse) til ingrediensene i et medikament eller supplement. Toleransen utvikles vanligvis raskt, vanligvis innen tre til fire dager etter å ha tatt den første dosen. Etter denne perioden, opplevde kvalme fra å ta Metabolift bør være minimal. Hvis kvalme fortsetter å oppstå fra å ta Metabolift, vurdere å bruke en annen vekt-tap supplement.

Søvn Troubles

Bruke Metabolift kan føre til søvnproblemer, som for eksempel søvnløshet, å forekomme i enkelte brukere. For å minske sjansen for å oppleve søvnløshet mens du tar Metabolift, sørg for å ta supplement godt før du planlegger å sove. Minimere bruken av andre produkter som inneholder sentralstimulerende midler, for eksempel kaffe, vil også bidra til å redusere sjansen for å ha sove komplikasjoner mens du bruker Metabolift.

Forstoppelse

Forstoppelse er en mulig bivirkning av å bruke Metabolift. Dette er fordi Metabolift kan øke utskillelsen av væske gjennom svette og urin ekskresjon. For å minske sjansen for at du opplever forstoppelse mens du tar Metabolift, sørg for å drikke rikelig med væske og ansette en høy-fiber diett. For forstoppelse som er moderat til alvorlig, vurdere å bruke et avføringsmiddel eller krakk mykner for lettelse.

Bivirkninger av Hypershock

Hypershock er et kosttilskudd som er markedsført til kroppsbyggere, idrettsutøvere og vektløftere. Produktet er utviklet for å hjelpe brukere med å øke muskelmasse, kropps weightand styrke, i tillegg til å gi ekstra energi til treningen. Ingrediensene i Hypershock er en blanding av vitaminer, kjemikalier, mineraler og urter. Den viktigste aktive ingrediensen i Hypershock er kreatin. En sammensatt på emballasjen er oppført som '' Hypershock proprietær blanding '' og viser ikke de ingrediensene som finnes i det sammensatte. Før du bruker noen kosttilskudd, bør du kontakte legen din for å sikre at det er trygt for deg å bruke.

Vannretensjon

Kosttilskudd som inneholder kreatin, for eksempel Hypershock, kan føre til at kroppen til å beholde mer vann enn vanlig. Kreatin fører vann til å bli trukket til både fett og muskelvev. Dette vannretensjon fører til hevelse i hele kroppen, spesielt i muskler og fettvev der kreatin i å bli lagret. Dette hevelse effekten er ofte oppfattet som en rask økning i muskelmasse når det i realiteten er en stor andel av volumøkningen i muskelen vann. Hypershock kan forårsake oppblåsthet. Ansett en lav natrium diett mens du bruker Hypershock, som for mye natrium kan føre til overflødig vann oppbevaring.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå fra å bruke Hypershock. Dehydrering oppstår fordi for mye vann trekkes fra orgel vev til muskler og fettvev. Unngå dehydrering mens du bruker Hypershock ved å øke væskeinntaket. Før noen treningsprogram eller trening, sørg for at du er godt hydrert. Trene eller trene mens dehydrert kan føre til heteslag, og i ekstreme tilfeller heteslag, eller til og med hjerteinfarkt.

Muskel kramper og skader

Muskel kramper kan oppstå ved bruk av Hypershock. Ikke overskrid doseringen anbefales på emballasjen. For mye kreatin i kroppen kan føre til dehydrering, som kan føre til muskel kramper. Unngå trening med stramme muskler, som det øker sannsynligheten for muskel tårer, ligament skader, og forstuinger.

Gastrointestinal Distress

Gastrointestinale plager er en mulig bivirkning av Hypershock bruk. Symptomer på gastrointestinale plager inkluderer overflødig luft i magen, magekramper, diaré og kvalme. Vanligvis oppstår det gastrointestinale plager på grunn av overflødig kreatin settling i magen før ekskresjon. Ta dosen din Hypershock med en 16 oz. glass vann eller juice for å unngå gastrointestinale plager.

Stress på nyrene

Bruke for mye av den Hypershock supplement har potensial til å forårsake økt stress på nyrene. Nyrene må jobbe hardere for å fjerne overflødig kreatin fra blodet. Personer med et forhåndsdefinert helsetilstand som påvirker nyrene bør konsultere lege før du bruker Hypershock. For mye stress på nyrene kan føre til tretthet, og i ekstreme tilfeller, nyresvikt.

Hvordan å miste vekt raskt på Gym

Hvordan å miste vekt raskt på Gym


Å miste vekt kan være en vanskelig prosess, men teorien bak det er relativt grei. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker i en gitt tidsperiode. Ved å gå til gym på regelmessig basis, kan du gjøre dette, og senere, gå ned i vekt i løpet av kort tid. Men å spise sunn mat som komplettere systemet med sårt trenger næringsstoffer og mineraler er like viktig som noen intense noen trening tidsplan.

Hvordan å miste vekt raskt på Gym

Se legen din for å diskutere dine vekttap planer. En lege kan fortelle deg hvor mye du skulle miste per uke og hva vekt mål å satse på over en passende periode.

Begynn treningsøkten på treningsstudio ved å gjøre hjerte-øvelser, i form av aerobe aktiviteter, for å gå ned i vekt raskt. Aerobic aktiviteter hjelpe deg utvise energi og er en effektiv måte å forbrenne kalorier. For eksempel kan du forbrenne ca 300 kalorier for hver 20 minutter med høy intensitet cardio aktiviteter på treningsstudioet.

innlemme tredemølle i din cardio trening. Tredemøller tvinge deg til å bruke øvre og den nedre delen av kroppen under en treningsøkt. Dette i sin tur bidrar til å forbrenne masse kalorier på en gang og hjelpemidler i å brenne fett. Du kan også variere cardio trening med en tredemølle som har en rekke funksjoner. For eksempel kan du overvåke kalorier du forbrenner samt justere hellinger å hjelpe fremskynde vekttap.

Bruk roing eller stasjonær sykkel-maskiner. Romaskiner ble spesielt designet for å trene hele kroppen. Du kan brenne fett ved hjelp av en for så lite som 20 minutter per dag. Ergometersykler også hjelpe til å brenne fett og påskynde stoffskiftet.

Merge cardio aktiviteter med styrketrening økter. Ifølge BBC, ved å gjøre begge typer aktiviteter, brenner du fett og bygge muskler på samme tid, og denne type av rutinehjelpemidler i vekttap.

Lag gå på treningsstudio en vane. Du vil ikke miste noen vekt hvis du stadig hopper økter. Prøv å gå på treningsstudio med jevne mellomrom, slik at ditt sinn og kropp blir vant til tanken på å jobbe ut. Dette vil hjelpe deg å miste vekt raskere enn procrastinating og mangler økter.

Hint

  • Spis sunn mat å fø på kroppen din gjennom noen øvelse diett.
  • Arbeid forskjellige muskelgrupper på en roterende tidsplan for å forebygge skader og muskel vevsskade.

Instruksjoner for hvordan å kalibrere en sphygmomanometer

Instruksjoner for hvordan å kalibrere en sphygmomanometer


Ifølge American Heart Association, er mer enn 73 millioner amerikanere rammet av høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk, også referert til som hypertensjon, føre til at hjertet til å arbeide hardere å overvinne økt trykk i arteriene. Hvis venstre ubehandlet, kan høyt blodtrykk føre til skade på muskel av hjertet og svekke blodårene. Blodtrykket kan rutinemessig overvåket ved hjelp av en blodtrykksmåler. En sphymomanometer bruker en måler som inneholder kvikksølv kan måle trykk. Det er viktig å kalibrere sphygmomanometer minst hver 12. måned for å sikre sine målinger er nøyaktig.

Instruksjoner for hvordan å kalibrere en sphygmomanometer

En sjekk over de delene av sphygmomanometer å sikre at de fungerer som de skal. Inspiser slangen for eventuelle lekkasjer eller skader. Vri tommelen ventilen og se etter eventuelle unormal bevegelse. Se etter glatt måle bevegelse. Hvis noen av disse delene ikke fungerer som de skal, vil resultatene kalibrerings være feil.

Bruk en hånd til å gripe gummi slangen nær hånd pære. Bruk den andre hånden til å ta tak i pære. Vri og trekk for å fjerne hånden pære fra enden av slangen.

Sett inn Y-kontakten inn i enden av slangen.

Innsett enden av manometeret inn i en ende av slangen. Den trykkmåleren er en enkel trykkmåler som vil lese den "sanne" trykk. Sett Y-pluggen i den andre enden av røret.

Sett pæren i den andre enden av Y-kobling.

Åpne tommelen ventilen ved å vri den helt til venstre. Sørg for at mansjetten er helt tom for luft. Se på målere av sphygmomanometer og manometeret. De bør både lese 0 mmHg. Registrere eventuelle avvik.

Lukk tommelventilen og øke sphygmomanometer trykket til 200 mmHg. Sjekk måleren av referansen manometer mot lesing av sphygmomanometer. Registrere eventuelle discrepencies.

8. Tvinn tommelen ventilen til venstre langsomt, og begynner deflatering mansjetten på ca 2 mm Hg per sekund. Se bevegelsen av måleren.

Lukk ventilen når referanse manometer leser 100 mmHg. Sjekk måleren av sphygmomanometer og registrere om det er noen endring.

Se på tallene du har tatt opp. Hvis det er noen uoverensstemmelse over 2 mmHg, sphygmomanometer trenger service.

Hva er time Myalgi Hodepine?

Time myalgi hodepine referere til en type muskel smerter i tinning av hodet. Denne type hodepine kan resultere i stråler symptomer inn i hodet, hals og ansikt området. Komplikasjoner som spenner fra synsforstyrrelser til alvorlige helsemessige bekymringer, for eksempel en økt risiko for hjerneslag, er mulig når du arbeider med time myalgi hodepine.

Temporal Myalgi

Myalgi er et begrep som brukes for å beskrive muskelsmerter. Time myalgi hodepine kan oppstå fra en skade eller muskel tetthet, eller kan være forårsaket av virusinfeksjoner, inflammatoriske prosesser, kjeveledd dysfunksjon eller problemer med felles der kjeven og kraniet koble til. Andre årsaker er lupus, kronisk utmattelsessyndrom og temporal arteritt. Temporal arteritt, ellers kjent som vaskulitt, er betennelse eller hevelse i blodårene, spesielt tinningarterien.

Temporal området og muskelsmerter

Tinningarterien er en stor blod fartøy som grener ut fra halspulsåren i halsen og strekker seg inn i tempelet område av hodet. Den tidsmessige område ligger bak øynene på siden av hodet. Temporal myalgi, eller muskelsmerter i tempelområdet forårsaket av betennelse i tinningarterien, refererer til en type hodepine smerte.

Time Myalgi Hodepine

Time myalgi hodepine kan føre til en bankende smerte i hodet eller nakken, vanligvis på den ene siden, kjevesmerter og en følsomhet for berøring i området. Andre symptomer på time myalgi hodepine inkluderer generell tretthet og sykdom med appetitt tap og mulig feber. Synsforstyrrelser kan også forekomme inkludert tåkesyn eller dobbeltsyn eller en generell nedgang i visjonen. I noen tilfeller kan hodepine smerte vandrer ned i nakke-området, eller påvirker leddene, forårsaker generell kropps stivhet og smerte.

Komplikasjoner av Temporale Myalgi Hodepine

Time myalgi hodepine som følge av tinningarte kan føre til skade av tinningarterien. Denne skaden kan føre til tap av syn, og det kan øke risikoen for TIA eller hjerneslag. En TIA, eller forbigående iskemisk anfall, er forbigående, midlertidige slag-lignende symptomer, vanligvis en indikasjon på et problem med blodstrømmen til hjernen. Et slag er en reduksjon i blodtilførsel til hjernen.

Behandling av Temporale Myalgi Hodepine

Behandling av time myalgi hodepine er avhengig av årsaken. Forvaltning av medisinsk tilstand som forårsaker smertene er nøkkelen. Ofte er steroider brukes for å redusere blodårer hevelse som følge av temporal arteritis å hindre varig skade på tinningarterien.

Bivirkninger av Muscle

Muscletech er aa kosttilskudd som markedsføres mot idrettsutøvere, vektløfting og kroppsbygging entusiaster. Muscletech er utviklet for å hjelpe sine brukere øke muskelmasse, total kroppsvekt, og styrke, sammen med å gi ekstra energi til trening. Ingrediensene i Muscle er en kombinasjon av vanlige vitaminer, urter og menneskeskapte kjemikalier. Den viktigste aktive ingrediensen i Muscle er kreatin. Den inneholder også den kjemiske taurin, som er populær i energidrikk formler.

Vannretensjon

Produkter som inneholder kreatin, for eksempel Muscle Tech, kan forårsake vannretensjon. Kreatin fører til vann å bli trukket til både muskler og fettvev. Dette fører til svelling i hele kroppen, spesielt i muskel og fettvev, hvor kreatinet er lagret. Denne svelling av muskler fører til den oppfatning at drastiske muskelvekst har funnet sted raskt fra bruk, når det faktisk stor andel av volumet i muskelen er faktisk vann. Bruk av for mye av Muscle produktet kan føre til oppblåsthet. I tillegg bør du sørge for å følge en lav natrium diett mens du tar Muscle, som for mye natrium kan også forårsake vannretensjon.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå ved bruk av Muscletech. Dehydrering oppstår fordi for mye vann trekkes bort fra organ vev og trekkes til muskler og fettvev. Unngå dehydrering mens du bruker Muscle ved å forbruke mye væske. Sørg for at du er godt hydrert før trening eller treningsprogram, som dehydrering kan føre til heteslag, noe som kan føre til heteslag og til og med hjerteinfarkt.

Muskel kramper og skader

Muskel kramper kan oppstå ved bruk Muscle. Sørg for å følge doseringsanvisningen på emballasjen og ikke ta mer enn anbefalt. Overflødig kreatin i kroppen kan føre til dehydrering, som kan føre til muskel kramper. Ikke trening med stramme muskler, fordi det gjør det mer sannsynlig å rive en muskel, skade leddbånd, og gjør deg mer utsatt for forstuinger. Unngå muskel kramper ved å øke væskeinntaket mens du bruker Muscle.

Stress på nyrene

Tar for mye av Muscle supplement kan føre til ekstra belastning på nyrene, fordi nyrene må jobbe hardere for å fjerne overflødig kreatin fra blodet. Hvis du har et forhåndsdefinert helsetilstand påvirker nyrene, ikke bruk Muscle til å konsultere legen din for å sikre at det er trygt for deg å bruke. For mye stress på nyrene kan føre til tretthet, og i ekstreme tilfeller, nyresvikt.

Gastrointestinal Distress

Gastrointestinale plager er en mulig bivirkning av Muscle bruk. Tegn på gastrointestinal nød er diaré, kvalme, overflødig luft i magen, og magen kramper. Den gastrointestinale plager oppstår vanligvis fra overflødig kreatin settling i magen før det skilles ut. Disse bivirkningene kan vanligvis unngås ved å forbruke Muscle med 16 oz. vann eller juice.

Om Oxydrene bivirkninger

Om Oxydrene bivirkninger


Oxydrene er en vekt-tap supplement. Den er designet for å øke stoffskiftet og hjelpe folk i å nå sine vekt-tap mål. Ingredienslisten for Oxydrene inkluderer urter, vitaminer og mineraler. Oxydrene bør brukes sammen med et sunt kosthold og mosjon plan. Før du tar noen vekt-tap supplement, konsultere legen din for å være sikker på at tillegget er trygt for deg å bruke og vil ikke påvirke noen medisiner du tar.

Puls

De sentralstimulerende midler i Oxydrene, Hippophae og fructus lychii chinensis, er kjent for å øke hjertefrekvensen og blodtrykket hos noen mennesker. Tar mer enn den anbefalte mengden av et vekttap supplement som inneholder disse ingrediensene, for eksempel Oxydrene, vil øke sannsynligheten for at du opplever disse bivirkningene. Personer med forhåndseksisterende hjerte-helsemessige problemer bør rådføre seg med lege før du bruker Oxydrene.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå ved bruk av Oxydrene. De sentralstimulerende midler i Oxydrene kan føre til en økning i mengden av vann utskilles gjennom både svette og urinering. For å unngå å bli dehydrert mens du bruker Oxydrene, sørg for å øke det daglige væskeinntaket. Vær veldig oppmerksom på å unngå dehydrering hvis du er på noen form for trening diett. Dehydrering kan føre til muskel kramper, noe som kan føre til forstuing, ligament skader og muskel tårer.

Kvalme

Kvalme er en mulig bivirkning av Oxydrene bruk. Kvalme oppstår vanligvis når kroppen justerer (få en toleranse) til ingrediensene i et medikament eller supplement. Toleransen utvikles vanligvis raskt, vanligvis innen tre til fire dager etter å ha tatt den første dosen. Etter denne perioden, opplevde kvalme fra å ta Oxydrene bør være minimal. Hvis kvalme fortsetter å oppstå fra å ta Oxydrene, vurdere å bruke en annen vekt-tap supplement.

Søvn Troubles

Bruke Oxydrene kan føre til søvnproblemer, som for eksempel søvnløshet, i enkelte brukere. For å minske sjansen for å oppleve søvnløshet mens du tar Oxydrene, sørg for å ta supplement godt før du planlegger å sove. Minimere bruken av andre produkter som inneholder sentralstimulerende midler, for eksempel kaffe, vil også bidra til å redusere sjansen for å ha sove komplikasjoner mens du bruker Oxydrene.

Forstoppelse

Forstoppelse er en mulig bivirkning av å bruke Oxydrene. Dette er fordi Oxydrene kan øke utskillelsen av væske gjennom svette og urin ekskresjon. For å minske sjansen for at du opplever forstoppelse mens du tar Oxydrene, sørg for å drikke rikelig med væske og ansette en høy-fiber diett. For forstoppelse som er moderat til alvorlig, vurdere å bruke et avføringsmiddel eller krakk mykner for lettelse.