Digidexo.com

frys fjerne skintags

Slik fjerner genital warts

Av mer enn 100 typer av humant papilloma virus (HPV), ca 30 direkte påvirke kjønnsorganene. HPV kan produsere vorter som spenner fra myke, små støt til større blomkål-lignende klumper. Fordi kjønnsvorter er forårsaket av et virus, er det vanskelig å hindre dem fra å tilbakevendende. De kan bli fjernet, men på forskjellige måter.

Bruksanvisning

Frys dem av. En vorte-fjerning teknikken kalles cryocautery, som er bokstavelig talt iskaldt off med flytende nitrogen. Dette kan være en ubehagelig behandling av vorter på kjønnsorganer, men det er effektivt i tilfeller av vedvarende vorte vekst. Det kan utføres i etapper hver en til tre uker før vortene er mer under kontroll.

Bruk elektrisitet og / eller lasere. Vanskeligere å behandle genital warts kan brennes av, med laser eller elektrisk strøm. Disse teknikkene bokstavelig cauterize blodkar fôring vorte, som får den til å falle ned og dø av. Fremgangsmåten kan være kostbart og ganske smertefull, så lokalanestetikum er vanligvis ønskelig.

Påfør aktuelle behandlinger. I flere mindre saker, kan en lokal applikasjon av podphyllin resin bli malt på en vorte av en sykepleier eller lege. Etter flere anvendelser, er denne teknikken noen ganger effektive til å stoppe cellevekst i vorten, og kan hindre at et større utbrudd. Trikloreddiksyre (TCA) kan også påføres ved en medisinsk profesjonell å oppløse små vorter.

Kutt det ut. Kjønnsvorter kan være kirurgisk skåret, noe som betyr at de er avskåret. Dette betyr ikke bare den ytre overflate av vorten er fjernet. Det må tas ut ved roten. En teknikk som kalles loop elektro excision prosedyre (LEEP) innebærer innsetting av en loopet kirurgisk instrument under vorte å kutte den helt.

Tips og advarsler

 • Noen stammer av HPV er assosiert med livmorhalskreft, men disse vanligvis ikke produsere vorter. Det er fortsatt en god idé å få tatt en celleprøve dersom diagnostisert med vaginal vorter eller HPV. Alltid konsultere en medisinsk faglig i behandling og diagnostisering av genital warts.
 • OTC vorte behandlinger bør ikke brukes på genital warts fordi de kan forårsake alvorlig hudirritasjon. Selv uten tilstedeværelse av synlige vorter, genital vorter og HPV spres ved seksuell kontakt. Bruk alltid beskyttelse og varsle partneren din. Gardasil, skjønt godkjent for bruk som en vaksine mot HPV, har også vært implisert i en rekke alvorlige bivirkninger, hvorav noen har medført døden. Den tryggeste beskyttelse mot HPV og genital warts er avholdenhet og kondomer.

Slik fjerner Slough fra et sår

Slik fjerner Slough fra et sår

I sammenheng med sår, er slough død hud vev som kan ha en gul eller hvit utseende. Det er viktig å fjerne dette vev for å forhindre infeksjon og fremme helbredelse. Infeksjon kan føre til døden av de omgivende vev (nekrose), som kan være svært farlig for pasienten. Den tekniske termen for fjerning av slough er debridement. En metode for rensing er å bruke enzymer som er biologiske eller syntetiske proteiner som fremskynde frekvensen av reaksjoner som forekommer uten at de selv blir brukt opp. På skrivende stund, er det ett godkjent enzym markedsført i forbindelse med debridement kalt Santyl salve.

Slik fjerner Slough fra et sår

•  Bruk medisinske hansker for sanitære formål. Plasser berørte lem eller kroppsdel ​​over en steril kompress.

•  Skyll det berørte området med sterilt saltvann. Hell nok over såret for å rense det så grundig som mulig.

DAB forsiktig såret med en steril kompress for å fjerne overflødig saltvann.

Påfør litt av salven til en steril kompress. Gjelder salven forsiktig til alle områder av såret. Salven skal brukes slik at den er like tykk som en krone.

Fukt en steril stykke gasbind stor nok til å dekke hele såret med sterilt saltvann. Ta rullet opp tørt gasbind og fullstendig dekke fuktig gasbind, ved hjelp av medisinsk tape for å feste den på plass.

La såret alene i 24 timer, deretter fjerne bandasjen. Gjenta denne prosessen hver 24. time inntil alle spor av slough er fjernet og såret er rent og helbredende opp pent.

Hint

 • Santyl er en resept bare produkt og bør brukes under omsorg og veiledning av en lege eller annet kvalifisert helsepersonell.
 • Hvis blødningen oppstår og fortsetter etter å bruke press for mer enn 10 minutter, kontakt lege.

Tips for å fjerne en Splinter

Tips for å fjerne en Splinter


Fingertuppene og føttene ser ut til å være den mest hyppige steder for splinter å synke inn. Jagged lunter av tre, plast eller glass kan føre til smerte og, potensielt, infeksjon. Tegn på mulig infeksjon er hevelse, overdreven rødhet eller smerte etter fjerning av splinter. Hvis splinten er for dypt i huden din. du må kanskje ha den fjernet av legen din ved hjelp av en skalpell. For splinter synlig, kan du bruke effektive hjem metoder. Vaske hendene før du utfører fjerning, men får ikke plasseringen av splint våt. Fukte splint kan gjøre det vanskelig å trekke ut i ett stykke.

Tape

Bruk tape på overfladiske splinter. For dypt forankret lunter, bruke andre mer tilrådelig metoder. Trykk et stykke cellofan tape over splint, deretter trekke den av. Web MD foreslår å prøve denne metoden før du prøver andre former for fjerning. Andre kilder, blant annet Bondens Almanac, sier andre typer tape kan også være effektivt. De omfatter duct tape, maskeringstape og Scotch tape.

Pinsett

Sterilisere en pinsett ved å tørke dem ned med isopropanol. Bruk pinsett til å gripe den eksponerte tuppen av splinter. Bruk en langsom og skånsom bevegelse for å trekke splinten ut av huden din.

Sy Needle

En synål kan jobbe med splinter uten synlige kanten. Sterilisere nålen med isopropanol. Lag et lite hull i huden over splint; bruke nål skarpe tips. Løft splint fra huden din med nålespissen før du utsetter det, og kan klemme den opp og ta den med fingrene eller sterilisert pinsett.

Potetskiver

Skjær en potet i ovale skiver. Plasser et skinn stykke potet over splint. Vent 10 til 20 minutter, og deretter sjekke på flis. Når du fjerner skive splinten bør komme ut av huden din sammen med potet. Du må kanskje gjenta denne metoden, forlater potet på huden din så lenge som over natten. For over natten behandling, bruke en bandasje for å sikre grønnsak til huden din.

Baking Soda Paste

Noen ganger kan du føle en splint under huden din, selv om den er liten eller tilsynelatende usynlig. I dette tilfellet, bruke natron lim. Bland sammen 1/4 ts. natron med nok vann til å lage en pasta konsistens. Tilsett vann noen dråper om gangen for å unngå å lage pastaen for vassen. Dette lim vil gjøre huden din svelle litt, tvinge splint ut av huden din i prosessen. Påfør en bandasje over toppen av området og la den på plass i 24 timer. Etter å ha tatt av bandasjen, kan du være i stand til å nappe splinten ut med fingrene. Du må kanskje bruke nålen metoden for å fjerne splinten. Du kan også ha å gjenta lim metoden.

Slik fjerner Bengay

Slik fjerner Bengay


Bengay er en smerte-lindring smertestillende formulering produsert av Johnson & Johnson Co Den brukes til å lette mindre muskel trekker og stammer gjennom lokal applikasjon av kjemiske bedøvelsesmidler som nummen muskel nerver mens du oppretter en følelse av varme. Produktet er tilgjengelig i kremer, salver og lim patcher som er brukt på huden. Har lange tradisjoner med idrettsutøvere og eldre, er produktet også designet for å slippe ut mindre leddgikt, ryggsmerter og leddsmerter. Mindre populært er lukten og fet føler at produktet etterlater seg på huden, samt brennende følelse som kan oppstå hvis du tilfeldigvis gni øynene etter bruk av produktet. Rense bort duften og analgetiske effekter ved å følge disse trinnene.

Slik fjerner Bengay

•  Unngå vann når du prøver å fjerne Bengay og andre smertestillende produkter fra huden. Bengay er ikke løselig, noe som betyr at vannet vil bare spre salven rundt, forverring den brennende følelsen.

Hell like deler sitronsaft og antibakteriell såpe i en sprayflaske og bland godt.

•  Spray sitronsaft-såpe blandingen på det berørte området og skrubb grundig.

Tørk av med en fuktig klut.

Vask området for å fjerne noen langvarig Bengay formel eller såpe.

Hint

 • Unngå å få smertestillende salve i øynene eller i nærheten av noe annet sensitivt område av kroppen.

Tick ​​fjerning med en fyrstikk

Tick ​​fjerning med en fyrstikk


Flått og deres påfølgende biter kan føre til alle typer problemer, inkludert sykdommer. Men biter er nesten smertefri, så kan du ikke merke hvis du får en. Risikoen for sykdom øker 24 timer etter bittet og feste og øker igjen etter 48 timer. Derfor må du effektivt fjerne flåtten så snart som mulig.

Resonnement

Noen folk tror du kan fjerne flått ved å tenne en fyrstikk, blåse den ut og berøre den varme tuppen av kampen til flåtten. Folk begrunnet at kampen varme ville skade flåtten, overbevisende det å gå ut av huden. Men medisinsk personell advare mot tick fjerning med fyrstikker.

Farene

I teorien høres fjerning av en hake med en kamp bra. Men det fungerer ikke og kan også forverre problemet. Denne metoden kan føre til at hake for å grave dypere inn i huden. Irritasjon av kampen kan føre til at feil å gulpe opp eller slippe spytt, noe som kan øke risikoen for infeksjon eller sykdom. I tillegg kan kampen brenne huden.

Riktig fjerning

Slik fjerner du riktig en hake, rengjør huden rundt det infiserte området hvis mulig. Bruk fin pinsett til å ta tak i flåtten så nær huden som mulig. Ikke berør flåtten med hendene. Pass på å unngå å klemme kroppen sin. Fjerne flåtten fra huden forsiktig. Hvis flåtten hode forblir gravde i huden, behandle det som du ville en splint og ta det på samme måte. Vask området. Hvis du har mistanke om sykdom, holde skadedyr i en liten beholder med sprit, og ta det med til en medisinsk faglig for testing. Medisinsk personell kan hjelpe deg med spørsmål om flåtten eller hvis du har flere spørsmål.

Andre advarsler

Unngå å bruke andre stoffer som neglelakkfjerner, alkohol, vaselin eller bensin til flåtten. Igjen, kan disse irritere pest. Pass på å ikke rote flåtten med en skarp gjenstand. Vær forsiktig under fjerningen uten rykk eller vri flåtten.

Teknikker for Gre gjennom håret for å fjerne lus og luseegg

Teknikker for Gre gjennom håret for å fjerne lus og luseegg


Hodelus, Pediculus humanus caritis. bor på hode og nakke området av mennesker i alle aldre. Barn er utsatt for hodelusen på grunn av den nære kontakten ofte sett mellom barn. Hodelus som voksne er seks-legged vingeløse skapninger som kan krype raskt rundt hodet.

Lus

Det viktigste symptomet på en infisert av hodelus er kløe i hodebunnen mot bunnen av nakken, ifølge University of Nebraska-Lincoln. Kløen er forårsaket av unge og voksne lus som lever av blod sugd fra sin vert; når klekket, til en lus må mate i løpet av minutter overleve. Nit er en fellesbetegnelse for egg lagt på individuelle hårstrå av hunnen med en hastighet på mellom tre og fem egg i en 24-timers periode, University of California-rapporter. Hver egg er belagt i en lim-lignende stoff som tillater egget å forbli i posisjon på et hårstrå.

Gre

Børsting av hår befengt med lus og luseegg er viktig å fjerne de som ikke er fjernet eller drept av et plantevernmiddel sjampo, som er tilgjengelig med eller uten resept. Gre er ferdig med en fintannet kam. Spesialdesignet lus kammer tilgjengelige for nits og lus fjerning. Både plast og metall kammer er produsert, med mindre fleksible metall kammer ofte beviser mer effektiv på å fjerne nits og lus, University of Nebraska-Lincoln-rapporter. Annet utstyr som kreves for å gre lus og luseegg inkluderer vev og en bolle med såpevann.

Fjerning

En teknikk for å fjerne nits og lus ved å gre krever infested person å vaske håret hans og suge håret med salat olje eller hårbalsam før du fjerner floker i håret. Begynnelsen på toppen av hodet, er håret inndelt i seksjoner. Hver seksjon er kjemmet fra bunnen av håret langsomt for å sikre fjerning av alle egg som er festet til de enkelte hårstrå. Mellom hver gre kammen er tørket på vev for å fjerne lus, luseegg og rusk. Etter fullførelse av kjemming, bør kastes vev. Kammen kan være dyppet i såpevann mellom combings å lette passasjen av kammen gjennom hodet. Etter kjemming, må kammen være fuktet i ammoniakkvann i 15 minutter og kokt i vann i 15 minutter, University of California råder.

Teknikker

Andre teknikker som inngår i gre fremgangsmåte omfatter fjerning av hvert hode lus og egg funnet ved fingertuppene på den som undersøker hodet. Saks kan også brukes til å fjerne den enkelte hårstrå som har en egg festet til den. Lange, spisse saks kan brukes til å fjerne egg som finnes i håret.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape


Ved hjelp av plaster eller teip til å dekke utsatte sår eller skader kan holde området rent, noe som kan forebygge smitte og forbedre healing. Når tiden kommer for å fjerne tapen, vil du ofte finne det stakk hardnakket på huden. Noen ganger kan du selv legge merke til ubehagelige svarte linjer på huden din fra bandasjer eller tape. Fjern skjemmende lim og rengjør huden skånsomt.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Fjern plaster eller tape fra huden. Hvis limet fra bandasjen er hardnakket fast på huden, trykk på teip remover pad over bandasje for å mette det før du fjerner den. Den teip remover inneholder ingredienser som løser opp limet forsiktig.

Tørk huden med teip remover etter fjerning av bandasje. Gni remover pad godt over huden for å fjerne rester. Pass det frem og tilbake flere ganger til ingen svarte linjer forbli på huden din.

Vask huden med en mild såpe for å fjerne eventuelle gjenværende ingredienser fra huden din. Tørk huden forsiktig med et rent håndkle.

Hint

 • Bruke teip remover er en effektiv måte å fjerne bandasjer uten smerter. Ved å løse opp limet som du trekker forsiktig bandasjen fra huden, kan du redusere mye av ubehag.

Slik fjerner Icy Hot

Icy Hot er en smerte-lindring salve for muskel stammer som produserer en varm følelse og en kjølig følelse samtidig for å lindre smerte. Hvis for mye av salven er brukt, vil huden bli ubehagelig og Icy Hot bør fjernes.

Slik fjerner Icy Hot

•  Tørk av overflødig Icy Hot salve med en vev. Fjern salve til det berørte området er tørt å ta på.

Fukt en bomullsdott i olivenolje og forsiktig klapp det berørte området, mette huden.

Tørk bort olivenolje med en våt vaskeklut. Tørr hud med en annen vaskeklut. Icy Hot fjernes.

Slik fjerner Kinesio Tape

Slik fjerner Kinesio Tape


Ifølge medicinenet, er Kinesio taping metoden som brukes av fysioterapeuter, atletisk trenere, sykepleiere og kiropraktorer å hjelpe endre muskeltonus, bedre holdning og flytte lymfatiske væsker. Den Kinesio tape brukes til bestemte punkter på kroppen for å behandle plager som kjeveledd lidelse og torv tå. Fjerne Kinesio Tex Tape kan gjøres hjemme med bruk av kremer eller oljer for å kutte ned noen hud ubehag.

Slik fjerner Kinesio Tape

•  Dekk Kinesio Tex Tape med et lag av olivenolje, vann, håndkrem eller babyolje. La smøremiddel for å suge inn i tape i fem til ti minutter.

Trekk tapen sakte med den ene hånden i retning av hårveksten.

Trykk ned på huden som var under tapen med fingrene på den andre hånden.

Gni huden som var dekket med Kinesio tape. Dette bidrar til å redusere noen av smerte og følsomhet som er knyttet til båndets fjerning.

Kast den brukte Kinesio tape i en papirkurv.

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen


Barn og voksne kan ha bivirkninger fra vaksiner. Noen av disse bivirkningene kan være forårsaket av tungmetaller som kvikksølv og aluminium som er lagt til vaksinasjoner. Det finnes måter å fjerne tungmetaller i vaksiner fra kroppen for å fjerne symptomene forårsaket av metalloppbygning.

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen

•  Ha håret testet for å se om du har en heavy metal buildup i systemet. Blod-og urinprøver kan påvise nylig metall eksponering, men de kan ikke måle hvor mye som er bygget opp i vev. En helhetlig utøveren eller lege kjent med ulike former for chelation kan utføre testen.

Prøv et kosttilskudd chelation. Koriander er et middel for heavy metal buildup, og kan fjerne metaller igjen fra vaksiner. Prøv å lage en pesto av koriander, hvitløk og olje å sette på brød. Se oppskriften i ressursene nedenfor.

Vurder å bruke en muntlig chelation agent. Noen merkevarer av disse agentene er ToxClear og Zeolite. Spør helsepersonell for en anbefaling, og lese alle instruksjonene nøye.

Se en lege som har erfaring med IV chelation hvis de muntlige og kosttilskudd chelation metoder ikke fungerer. Løsningen som brukes i denne prosedyren kan fjerne viktige mineraler fra kroppen sammen med tungmetaller, så pass på å finne en lege som er godt bevandret med de forholdsregler som er nødvendige med IV chelation.

Hint

 • Hvis du har problemer med å finne en helsepersonell kjent med chelation metoder, kan du prøve å spørre en kiropraktor, homøopatisk lege eller naturlege for en anbefaling.

Standard fremgangsmåte for å fjerne parasitter

Selv om det er mange naturlige rettsmidler og over-the-counter løsninger på problemet med interne parasitter, er det beste løpet av handlingen for å konsultere en medisinsk faglig hvis du tror du kan være smittet. En lege kan ta en prøve for å diagnostisere den spesifikke type parasitt involvert og foreskrive medisiner som er rettet mot arten.

Diagnose

Ulike parasitter forårsaker ulike symptomer. Imidlertid er en generell mangel på energi eller dårlig helse forbundet med de fleste typer infeksjoner. Noen parasitter forårsake alvorlig diaré eller uønskede hudreaksjoner. For å bekrefte en diagnose, vil en lege ta en prøve av avføring, blod eller duodenal væske og teste den for parasitt egg. Det enkelte tilfeller er det nødvendig med en undersøkelse av tarmvevet.

Reseptbelagte legemidler

Legen vil fastsette et antibiotikum som er spesifikk for den type infeksjon. For eksempel vil en person som lider av en type helminth infeksjon bli satt på et regiment av anthelmintika. Doseringen og lengden av regiment avhenger av medikamentet. Fjerne parasitter fra kroppen tar tid og tålmodighet. Noen behandlinger vare en måned eller mer. Ivermectin er et eksempel på en parasitt medikament som gis til både dyr og mennesker.

Naturlig rettsmidler

Det er mange naturmidler som folk tar for å lindre seg av parasitter. Det er viktig å spørre legen din om du kan ta dem i tillegg til medisiner han foreskriver. Turkey rabarbra brukes som en tarm rensemiddel for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Spise frisk nellik sies å drepe eggene som parasitter lå. Det er også anbefalt å drikke minst 10 glass vann om dagen for å skylle parasittene ut av kroppen.

Diet

Å fremskynde fjerning av parasitter fra kroppen, vil en lege anbefaler generelt at du justerer kostholdet ditt. Unngå sukker så mye som mulig, fordi dette gir energi for organismene. De også gjøre det bra på mettet fett, junk food, hvitt mel og gjær. Det er best å motstå alkohol, tobakk og koffein. Dietter som inneholder mye karbohydrater og lite protein kan gjøre en parasitt infeksjon verre også. Legen din vil gi deg instruksjoner om hvordan du best kan sulte parasitter.

Slik fjerner Nits fra håret

Slik fjerner Nits fra håret


Hodelus er vanlig blant barn i alle aldre. Dette er fordi det er svært smittsom og lett å spre. Når du har et tilfelle av hodelus, har du mer enn bare voksne insekter som lever blant håret. Du har også sine egg, som er kalt nits. Disse nits er liten og feste til håret nær hodebunnen. Nits er mye vanskeligere å bli kvitt enn de voksne bugs.

Slik fjerner Nits fra håret

Drep den voksne bugs. Dette må gjøres før du fjerner nits, eller de levende voksne vil bare lå flere nits, og du vil bli sittende fast i en endeløs syklus. Du kan bruke en over-the-counter hodelus sjampo, eller du kan få legen til å foreskrive deg Ovide.

Sett barnet foran vasken og ha henne legge hodet tilbake.

Hell eddik i håret helt til håret er gjennomvåt med det. Be henne holde eddik på hodet i minst fem minutter. Den eddik vil løsne nits fra håret sjakter.

Skyll eddik. Du kan bruke en balsam på dette tidspunktet hvis du ønsker å bli kvitt den eddik lukt.

Bruk en nit kam til å fjerne nits. Du må jobbe deg fra hodebunnen hele veien ut gjennom tipsene. Hver gang du kommer til slutten, tørke av kammen på et papirhåndkle.

6 separate din datters hår hvis den er lang. Bruk hårspenner - ikke scrunchies - for å gjøre dette, som nits kan leve på scrunchy og deretter klekkes. Start på baksiden av hodet og deretter jobbe din vei til toppen.

Hint

 • Den enkleste tingen å gjøre hvis du har en sønn som har hodelus er å barbere hodet. Det er ingen sjamponering eller kjemming nødvendig og håret vil vokse tilbake raskt.
 • Bag opp alle dine barns utstoppede dyr og plassere dem på loftet i fire uker. Hvis du ikke gjør det, vil lusa tilbake til barnets hode. Sørg for at du vasker alle barnets klær og sengetøy i varmt vann. Deretter plasserer dem i tørketrommelen på høy varme. Kaldt vann vil ikke drepe lus.

Slik fjerner Foot Liktorner

Slik fjerner Foot Liktorner


Foot liktorn er harde støt som utvikler på foten. Det er hudens måte å beskytte seg selv mot friksjon eller trykk. De kan være forårsaket av dårlig tilpasset sko, lange turer eller annen konstant fots bruk. Liktorn er skjemmende og kan forårsake ubehag. Det finnes måter å fjerne foten liktorn.

Slik fjerner Foot Liktorner

Fjern alt som er å gni mot korn. Normalt kornet vil forsvinne etter at trykket er fjernet. Hvis du har en fot misdannelse som resulterer i skoene gni mot føttene, har reseptbelagte såle innlegg laget for en bedre sko passform.

Snakk med din lege om trimming ned kornet på et kontor besøk. Normalt en skalpell brukes, og du bør ikke prøve dette selv.

Påfør en lapp med salisylsyre på kornet. Det finnes en rekke merker, som for eksempel Dr. Scholls Corn Skirens og Curad Mediplast.

Rett justering av benet. Ifølge Mayo Clinic, i sjeldne tilfeller kirurgi kan være nødvendig hvis beinet er justeringen er kilden til problemet.

Hint

 • Komplikasjoner kan oppstå for de med sirkulasjons-betingelser eller diabetes, ifølge Mayo Clinic.

Blødning etter spiral fjerning

Blødning etter spiral fjerning


Intrauterine enheter (iuds) er plassert inne i livmoren og forhindre graviditet etter en viss tid (vanligvis ett til 10 år). Alle IUDs til slutt må bli fjernet (og skiftes ut, om ønsket).

Blødning

Noen blødning etter fjerning av IUD er helt normal, som er en moderat mengde av smerte. Tar ibuprofen før spiral fjerning avtale kan bidra til å forhindre eller redusere ubehag.

Planlegging

For å minske mengden av post-fjerning blødning, planlegge fjerning din i løpet av en uke der du ikke forventer å ha mensen.

Residual Bleeding

Når spiralen er fjernet, forventer lett blødning eller småblødninger i opptil en uke etterpå.

Kraftig blødning

Kraftig blødning er ikke normalt etter spiral fjerning, og kan tyde på at livmoren ble punktert. Kontakt helsepersonell med en gang eller besøke din lokale legevakten hvis du opplever kraftige blødninger.

Gjenopptakelse av normale perioder

Mange spiralen brukere opplever et opphør av sine perioder mens du bruker en spiral. Når en spiral er fjernet, bør vanlige blødningsmønster tilbake i løpet av de neste tre månedene.

Hvordan fjerne en Mirena Coil

Hvordan fjerne en Mirena Coil


Den Levonova spiral er en intrauterin enhet (spiral) laget av plast som gir et hormon som kalles levonorgestrel til livmoren som hindrer graviditet, ifølge Bayer Healthcare. Mirena er satt av legen din og varer i opptil fem år. Levonova er ikke anbefalt for kvinner som ikke har hatt barn. Når femårsperioden er opp og du trenger en ny spiral inn, eller hvis du bestemmer deg for å bli gravid, må du oppsøke lege for å få den Levonova spiral fjernet.

Hvordan fjerne en Mirena Coil

•  Ring legen som satt inn Levonova spiral innen fem år etter innsettingsdato eller hvis du bestemmer deg for å bli gravid for å gjøre en avtale for å ha Levonova fjernet. Hvis du har flyttet eller ikke lenger ser den samme legen, sørg for den nye legen er kjent med Levonova spiral.

•  Informere legekontoret på forhånd hvis du ønsker å ha en ny Mirena settes inn når den gamle er fjernet. Legen kan fjerne en Mirena og sette inn en ny en på samme avtale, men de må ha en på hånden.

Diskuter dine prevensjon alternativer med legen din på din avtale når du har din Levonova spiral fjernes hvis du velger å ikke ha en ny inn.

Hint

 • Den Levonova spiral bør fjernes innen syv dager etter mensen.
 • Den Levonova spiral er satt inni livmoren. Forsøk aldri å fjerne den uten lege.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

Parasittiske ormer, til tross for sitt navn, er faktisk ikke ormer, men parasitter med orm-lignende strukturer som er avhengige av verten sin for mat, husly og total overlevelse. Det finnes flere typer parasittiske ormer som kan ligge i kroppen, som rundormer, flatormer og pinworms. Disse ormene kan påvirke mange organer og deler av kroppen, inkludert nedre og øvre ekstremiteter, hode, mage og bryster.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

•  Bestem type parasittisk orm som påvirker brystet. Den beste behandling alternativet vil avhenge av hvilken type orm som forårsaker problemet. Når identiteten er oppdaget, kan behandlingstilbud bli diskutert og brukt.

Cook og avkjøl kjøtt. Mange parasittiske ormer er funnet i kjøtt fra husdyr som kyr, sauer og griser. Når disse dyr blir spist, blir ormer overført inn i menneskekroppen. Disse ormer kan drepes ved riktig matlaging alle forbrukes kjøtt ved egnede temperaturer, og kjøle matvarer heller enn å forlate dem ut ved romtemperatur.

Innføre ernæringsmessige urter i kostholdet ditt. Urter som svart valnøtt, vanlige nellik, og malurt brukes ofte for parasitt renser. Disse urtene målrette mange av parasitten er livsstadier, i hovedsak utrydde parasitter fra kroppen (se Ressurser nedenfor).

bruker hjemme rettsmidler for å fjerne den parasittiske ormer. Granateple juice, gresskarfrø, lakserolje og kokos er populære ingredienser som brukes til å drepe og hindre parasittiske ormer (se Ressurser nedenfor).

konsultere legen din eller lege. Avhengig av alvorligheten av tilstanden, kan en kirurgisk prosedyre være nødvendig å fysisk fjerne parasitten og dens egg. Røntgenundersøkelser kan være nødvendig å se parasitten i brystvev, og bestemme den beste mulige rute for fjerning.

Hint

 • Ikke prøv å tvangsflytte de parasittiske ormer selv, da dette kan føre til vev og organskade som kan være vanskelig å reversere. Oppsøk lege hvis du opplever alvorlige, langvarige symptomer på grunn av en parasittinfeksjon.

Hva er behandlingen for Mole fjerning?

Føflekker er celler som vises på huden som mørke flekker, som noen ganger stiger over huden. De er oftest sett på armer, ben, ansikt og torso, men de kan vises ellers på kropp. De fleste føflekker forårsaker ingen problemer, men noen blir forstadier og har mulighet til å snu i melanom. Disse mol må fjernes. Noen pasienter velger å fjerne føflekker som ikke er forstadier for kosmetiske grunner. Behandlinger for mole fjerning er varierte.

Mole fjerning kirurgi

Tre kirurgiske metoder er tilgjengelig for å fjerne føflekker: excisional kirurgi, barbere excision og punch biopsy.

Når du utfører excisional kirurgi, legen vil kutte ut føflekken helt og lukke hullet med masker. Denne operasjonen brukes oftest for flate hud føflekker som ikke stiger over hud eller for ondartede føflekker.

Når du utfører barbering eksisjon kirurgi, gjelder legen en lokalbedøvelse til området rundt den muldvarp. Deretter, med en liten, skarp skalpell, vil han eller hun barberer nedover mole inntil den er på nivå med den omgivende huden. Denne operasjonen brukes oftest for føflekker som stiger over huden.

Ved utførelse av stanse biopsi kirurgi, bruker legen et spesielt verktøy for å slå ut et stykke hud formet som en sylinder. Denne operasjonen brukes oftest for små hud føflekker.

Laser Mole fjerning

Ved utførelse av laser mole fjerning gjelder legen en lokalbedøvelse, og bruker en laser for å hjelpe til å fjerne mol vev. Dette mole fjerning metoden nødvendig 02:59 besøk til legens kontor. Metoden brukes oftest for flate føflekker som er svart eller brun. Laser føflekk fjerning er ikke det beste alternativet for føflekker som er veldig store eller føflekker som stiger over huden.

Natural Mole fjerning

Natural Mole fjerning pastaer og kremer inneholder vanligvis en skog urt som heter Bloodroot, som finnes i Canada og nordlige USA. Dette urtemedisin for å fjerne føflekker naturligvis har vært brukt som et alternativ medisin behandling i generasjoner. En rekke pastaer og kremer, er tilgjengelig.

For å bruke bloodroot lim eller krem, påfør krem ​​til mole og dekke føflekken med en bandasje. Gjenta denne prosedyren for tre dager, vaske føflekken og området rundt hver gang med hydrogen peroxide før påføring av kremen. Basen område av mol bør bli betent, hvoretter mole blir bleke og skulle falle av. Vevsskade og arrdannelse er vanligvis svært minimal.

Bloodroot-baserte produkter og andre naturlig mole fjerning stoffene bør ikke brukes på føflekker som er ondartet eller som kunne være kreft. Se en lege om en biopsi eller kirurgisk fjerning hvis du har mistanke om føflekken din kan være kreft.

Hjem rettsmidler for gallestein fjerning

Hjem rettsmidler for gallestein fjerning


Hjem rettsmidler for gallestein fjerning, som kan omgå behovet for galleblæren fjerning kirurgi, omfatter bruk av urter, tarmrensemidler og vanlige husholdningsartikler. Mens mange hjem rettsmidler for gallestein fjerning kan være uavhengig vellykket, mange velger å innlemme to eller tre metoder for å sikre at deres gallbladders bli og forbli gallestein gratis.

Gold Coin Grass

Ved hjelp av gullmynt gress, en urt, er en tradisjonell kinesisk metode for å fjerne gallestein. Selv om det kommer i andre former, erverve mynt gresset i skjær form fordi det har blitt funnet å være den mest effektive til å fjerne gallestein. Ta 1 spiseskje med skjær hver dag gjennom munnen til du er ferdig flasken, for omtrent to til tre uker. Det rette mykgjør og knuser steinene over tid og gallestein vil sakte bli utvist fra kroppen din.

Intestinal rensing

Kjøpe bentonitt leire og pulverisert psyllium skall. Sug ikke mer enn 1 spiseskje av leire i en kopp med filtrert vann i 12 timer. Etter blanding 1 ss psyllium skall inn i concoction, drikke og spise blandingen umiddelbart. Drikk en kopp varmt vann før du går til sengs. Når du våkner opp, drikke to kopper varmt vann og plass ut seks mer kopper varmt vann hele dagen. Gjenta prosessen for en til to uker før alle intestinal hindringer er ryddet og avføringen går tilbake til normalt.

Galleblæren Flush

Galleblæren flush hjemme bøte vil ta deg et par dager å fullføre. På den første dagen, spiser bare, ikke-fet mat for ikke-behandlet, for eksempel grønnsaker og frukt. Slutte å spise minst en time før sengetid og drikke en blanding av en kvart kopp friskpresset sitronsaft og en kvart kopp extra virgin kaldpresset olivenolje. Gjenta denne prosessen i 15-minutters intervaller til du har drukket til sammen 1 kopp olivenolje og 1 kopp sitronsaft. Legg deg ned og sove på høyre side. Når du våkner opp neste morgen, bland 2 ts av ikke-iodized havsalt inn i 4 kopper varmt vann og drikke ned blandingen. Drikk buljong og spise lett kokte grønnsaker hele dagen. Gallestein vil forlate kroppen din på den andre dagen.

Parasitt fjerning på Humans

Parasitt fjerning på Humans

Innledning

En parasitt er enhver levende organisme som lever av en vert uten nytte verten i retur, og i de fleste tilfeller, fører til skade på verten i prosessen. Det er tre hovedtyper av parasitter som påvirker mennesker, hver med sin egen prosess for fjerning. Disse parasittene er protozoer, helminths og ektoparasitter.

Protozoer

Protozoer er encellede mikroskopiske parasitter som kan starte fra så lite som én celle. Disse parasittene deretter multiplisere raskt inne i fordøyelseskanalen. Protozoer infeksjoner inkluderer parasitter som Entamoeba, Giardia og balantidium. Disse parasittene er vanligvis overføres gjennom kontakt med infisert avføring, men kan også overføres gjennom bug biter eksempel fra mygg og sandfluer. Siden protozoer parasitter er for små til å bli fjernet manuelt, er medisiner som furazolidon tas oralt, og brukes til å drepe parasitten. De døde parasitter blir så ført gjennom fordøyelsessystemet gjennom feces.

Helminths

Helminths er mye større parasitter og er for det meste består av parasittiske ormer som bendelorm, rundorm og tornete-ledet ormer. I motsetning protozoer, helminths ikke klarer å reprodusere hos mennesker, men når infisert kan gjøre stor skade ved å bruke opp ernæring ressurser før de kan bli absorbert av kroppen. Helminths er vanligvis kontrakt gjennom svelger larve helminths, som deretter vokser inne i fordøyelseskanalen. Noen helminths er selv i stand til å migrere inn i omkringliggende vev og organer. Fjerning av helminths er vanligvis gjennom reseptbelagte medisiner, for eksempel praziquantel og albendazole, som retter seg mot og drepe parasitten. I noen tilfeller hvor parasitten infiserte nærliggende vev eller organer, forårsaker cyster, kan trenge parasitten som skal fjernes kirurgisk fra vevet.

Ektoparasitter

Ektoparasitter er parasitter som lever på huden av kroppen og få sine næringsstoffer gjennom ekstrahering blod gjennom huden. Ektoparasitter inkluderer midd, flått, lopper og lus. Selv ektoparasitter gjøre noen skade ved å leve på huden, de gjør mer skade ved å være smittebærere hvor alvorlige sykdommer som malaria overføres fra vert til vert. Ektoparasitter er vanligvis fjernet gjennom aktuelle programmer av medisiner som er giftige for parasitten. I tilfellet med noen ektoparasitter, så som flått, manuell fjerning med pinsett kan også være nødvendig.

Lice fjerning tips

Lice fjerning tips


Læring at barnet ditt har lus kan være en frustrerende opplevelse som du finne ut hvordan du blir kvitt disse insektene. Mens lus forårsaker kløe og irritasjon i hodebunnen, er det viktig å huske at disse insekter ikke forårsaker alvorlige konsekvenser som infeksjonssykdommer. For å bli kvitt lus, må du behandle alle i hjemmet og hjem selv på samme tid. Behandle en uten den andre kan føre til tilbakevendende angrep.

Medisin

Velg en over-the-counter medisiner som dreper både levende lus og egg, eller nits. Legemidlet bør også komme med en kam som benyttes til å fjerne nits fra hårskaftet. Hvis du er usikker på hvilken lus-drapet medisin skal velge, spør en betrodd helsearbeider, barnas skoleadministrasjon, eller foreldre som har jobbet med lus før for en anbefaling. De kan være i stand til å gi verdifull innsikt i hva medisiner er effektive og hvilke som ikke ga resultater.

Reseptbelagte-styrke medisiner er tilgjengelig gjennom legen din, men bør bare søkes om over-the-counter lus fjerning kits er mislykket. Hvis du er gravid eller ammer, bør du snakke med legen din før du håndterer alle typer lus-drapet shampoo.

Fjerning

Hver medisiner har spesifikke instruksjoner som må følges nøye for best resultat. De fleste medisiner vil be deg om å bruke medisinert sjampo eller balsam først og la den i håret for en viss tid. For svært lang eller tykt hår, kan du kanskje bruke to doser til fullt strøk håret. Ikke skyll det ut tidlig, da dette ikke gir medisiner nok tid til å jobbe. Motsatt, ikke la medisiner i for lenge da det kan føre til irritasjon i hodebunnen. Skyll sjampo eller balsam grundig og har smittet person endre i rene klær.

Åtte til 12 timer etter behandlingen, bruk en nit eller fintannet kam for å fjerne døde eller døende lus fra håret. Du må også fjerne nits fra håret. § håret og starte fra baksiden av hodebunnen, langsomt arbeider vei mot fronten av hodet. Sjekk små deler av håret for nits, som er lys-farget, ovale egg som vanligvis festet mot bunnen av håret.

The Centers for Disease Control anbefaler å påføre en annen behandling ni til 10 dager etter den første behandlingen for å drepe eventuelle lus som kan ha klekket fra øvrige nits. Hvis du bruker to til tre behandlinger av samme medisiner og fortsette å finne lus, anbefaler CDC å søke råd hos en fastlege eller annet helsepersonell. Legen din kan gi deg råd og alternativ medisin.

Hjem

Som du behandle persons hår å drepe og fjerne lus, vil du også trenger for å behandle visse husholdningsartikler som også kan bære lus. Den klær og sengetøy fra den smittede må bli behandlet for å unngå etterfølgende angrep. Andre elementer smittet person kan ha kommet i kontakt med - som for eksempel teppe, hårbørster og møbler - vil også trenge å bli behandlet. Sengetøy og klær bør vaskes i varmt skylling og varmt tørkesyklus for å drepe lus. Elementer som ikke kan vaskes bør plasseres i plastposer i omtrent to uker. Dette vil effektivt drepe lus siden deres matforsyning vil bli avskåret. Kammer, børster og annet hår tilbehør bør være gjennomvåt i varmt vann i ca 10 minutter. Mens sjansen for å bli infisert med lus fra teppet eller møbler er slank, bør disse elementene fortsatt støvsuges dersom smittet person kom i kontakt med dem.