Digidexo.com

hudpleiebehandlinger for aldrende hud

Hvordan identifisere aldrende hud

Hvordan identifisere aldrende hud


Aldrende hud er moden hud. Det har vært rundt i lang tid med eksponering for vær og vind (sol, vind, forurensning) og andre giftstoffer, slik som sigarettrøyk. År med smilende, ler og frowning også ta sitt toll på huden. Aldrende hud ser og føles annerledes enn ungdommelig hud.

Bruksanvisning

•  Identifiser løs og slapp hud. Dette skjer når kollagen og elastiske fibre, som holder huden stram, glatt og spenstig når en person er ung, svekke og ikke lenger kan gjøre den jobben som de en gang gjorde.

Finn områder av tynning hvor fett vises redusert. Eldre mennesker har mindre fett under huden. Når dette fettet er tapt, huden blir mindre glatt og mindre lubben. Gravity er en annen gjerningsmann. Det trekker huden nedover, noe som gjør det synke. Eldre mennesker er mer sannsynlig at lider av hudsykdommer som seboreisk eksem, helvetesild, magesår og åreknuter.

Bestem områder i ansiktet der ansiktsuttrykk, for eksempel smilende eller surt, forårsaker fine linjer, rynker og andre synlige endringer. Hvis du ser disse bretter, er huden din aldring. Fat folder kan utvikle under haken og ødelagte blodkar (angiom) kan forekomme i ansiktet. Ødelagte blodkar eller telangiectasia er ansikts blodkar som har blitt utvidet, og antas å være et resultat av noen skade. Du vil merke alder flekker, noen ganger kalt leverflekker, rynker og vekster er sannsynlig å dukke opp på moden hud.

Legg merke til at huden er tørrere som en person aldre. Tørrhet fører til at huden til å rynke enklere. Tørr hud fører til kløende, flassende hud, spesielt etter bading eller i kaldt vær. Moden hud som er tørr kan bli svært kløende, som kan være smertefullt hvis den ikke behandles.

Skille mellom de raske helbredende evner av yngre hud, og den langsomme, mer hemmet helbredelse av aldrende hud. Hvis du opprettholde en skade kan det tar uker i stedet for dager å lege fordi moden hud er tynnere og mindre elastisk. Det tårer lett og gjenoppretter sakte, forklarer American Academy of Dermatology. Bruk fuktighetskrem religiøst. Dette vil hjelpe.

Tips og advarsler

  • Eldre personer som har tilbrakt mye tid i solen risikoen utvikle hudkreft, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Hvordan styrke aldrende hud

Ingen liker tegn på aldring - rynker, dype rynker, posete hud rundt munnen og halsen. Men forskere ved University of Michigan som undersøkte mange anti-aging behandlinger si denne prosessen kan bli stanset. De fant at ytre tegn på aldring kommer fra et strukturelt sammenbrudd i huden, og nullet på behandlinger som er konsekvent effektive. De tre behandlinger er anbefalt av hudleger alt stimulerte veksten av nytt kollagen, Deres konklusjoner, basert på mer enn et tiår med studier ble publisert i mai utgaven av Archives of Dermatology. Ikke bare gjør disse behandlingene alle forbedre hudens utseende, men de også øke hudens evne til å holde fra blåmerker og rive, viktige kvaliteter siden vår hud er vårt viktigste barriere mot smitte fra sengen sår og virus. Kollagen er produsert i sub-overflatelaget av huden kjent som dermis. The University of Michigan rapport viser at fordelingen av dermis er svært viktig i å forårsake aldring. De gode nyhetene er at det er lettere å reparere strukturen av dermis enn det er å endre komplekse genetiske faktorer som også kan bidra til å aldrende hud. Ved å følge en av disse tre behandlinger, vil du være i stand til å styrke din aldrende hud.

Bruksanvisning

Hvordan styrke aldrende hud

•  Hvis du velger å bruke Retinsyre å styrke huden din, kan du kjøpe det som Retinol over disk, eller be legen din om en resept på et produkt som er lik. Det er spesielt effektivt for hud som har blitt skadet av solen. Retinsyre kan brukes på ansikt, hals, bryst og overarmer. Retinsyre stimulerer kollagenproduksjonen, som fyller i fine linjer og dypere rynker.

Hvis du bestemmer deg for å bruke karbondioksid laser kirurgi, finne en hederlig hudlege og be ham eller henne om du er en god kandidat for denne prosedyren. De vil spørre deg om andre hudproblemer, om du arr lett, og om du har hatt denne prosedyren før. Sørg for å svare nøye og fullt. Når det gjelder tid for avtalen, vil legen eller en assistent vaske alle oljer fra huden din, bruk et antibiotikum, og gå over huden din med en lysstråle fra en liten instrument. Dette instrumentet vil fordampe de ytre lagene av huden. Selv om det finnes andre laser-kirurgi metoder foruten karbondioksyd, og denne fremgangsmåten med hell blitt brukt i lang tid.

Den tredje teknikken forskerne undersøkt og funnet verdifulle var Injeksjoner av en stabilisert, ikke-animalsk hyaluronsyre og vann. Dette stoffet ligner den Hyaluronsyre som forekommer naturlig i kroppen. Ved å fylle naturens tilførsel av Hyaluronsyre, fyller det i sagging dermis, noe som gir en mykere, plumper looka 2007 studie sett på Restylane, markedsført som en dermal filler, og funnet ut at injeksjoner av produktet forårsaket dannelsen av nytt kollagen, og også begrenset nedbryting av collagen.Again, er det viktig å finne en hudlege opplevd i disse injeksjonene og spør mange spørsmål for å sørge for at dette er den rette måten for deg.

Tips og advarsler

  • Forskerne som analyserte de omfattende rapporter om behandling fant at i hvert fall at behandlingen fylt i kollagen, det hadde også den ekstra effekten av å stimulere mer naturlige kollagenproduksjon.
  • En fuktighetskrem eller over-the-counter anti-inflammatorisk krem ​​kan brukes for en hvilken som helst irritasjon intermittent med topisk retinsyre.
  • Gravide kvinner rådes til å holde seg borte fra å bruke aktuell vitamin A (Retinsyre).
  • Hvis du arr lett, er det best å unngå laser kirurgi med mindre legen din sier noe annet.
  • Bruk alltid solkrem på hud som har blitt behandlet med laser, aktuell Retinsyre, eller fylt med Hyaluronsyre. Diskuter med legen din, den beste form for solkrem for huden din.

Aldrende hud Symptomer

Aldrende hud Symptomer


Et liv med smilende og gråt kan skape kaos på en persons hud. Med soleksponering og tid lagt inn i ligningen, forringes en persons hud som hun aldre. Moderne teknologi har gitt noen behandlinger for å avverge symptomene på aldrende hud. For eksempel kan en krem ​​som heter retinsyre redusere tegn på aldring, ifølge American Academy of Dermatology.

Tørrhet

Huden tørker som den modnes. Bindevev kalt kollagen og elastin endringer, og etterlater huden løsere og tørrere. For å lindre tørrhet, fukte kroppen etter dusjing. The American Academy of Dermatology anbefaler at du ser etter kremer med gode fuktighetskremer som petrolatum eller lanolin. Kjemikalier inkludert urea, melkesyre, alfa-hydroksysyre og ammoniumlaktat fremme væskeansamlinger i huden. Akademiet anbefaler bading sjeldnere og bruke varmt vann, fordi varmt vann kan irritere huden. Hvis tørr hud vedvarer, se en lege.

Rynker

Endringene i kollagen og elastin som fører til tørrhet også føre til fine linjer og rynker. Fettet underliggende huden forsvinner som folk alder, noe som gjør huden tynnere og mer utsatt for rynker og fine linjer. Tyngdekraften trekker på løs hud, noe som gjør det synke. The American Academy of Dermatology sier de fleste av en persons rynker kan spores tilbake til soleksponering tidligere i livet. Andre faktorer er sigarettrøyk og genetikk. Akademiet anbefaler å bruke solkrem med minimum SPF 30, iført en lue med en kant og unngå solen mellom klokken 10 og 15:00, da stråler er sterkest.

Hudlesjoner

Et liv med soling kan også føre til solflekker, vorter og leverflekker. De fleste av disse endringene er ufarlig, men risikoen for hudkreft øker med alderen. Folk bør se opp for skjellende flekker farget rød eller brun. Kalt aktiniske keratoser, kan flekkene utvikle seg til kreft. En annen type hudkreft, kjent som plateepitelkarsinom, kan vises på ørets rim, lepper, ansikt, eller baksiden av hånden. Spot virker grovt og skjellete, og kan enten ligner en vorte eller en åpen sår. Basalcellekreft vises som en skinnende brak og forekommer oftest i light-skinned, lys-eyed eldre mennesker med blondt eller rødt hår. Melanom, den mest dødelige hudkreft, ligner en muldvarp, men har fargevariasjoner og uregelmessige grenser. Folk bør sjekke kroppen sin for hudforandringer og rådføre seg med lege dersom mistenkelig.

Hva slags vekster Form på aldrende hud?

Hva slags vekster Form på aldrende hud?


Noen mennesker begynner å oppleve hud vekster som de gamle. Disse vekster kan dukke opp når som helst alder, men er mer vanlig i en person som har nådd 40-årene og økning i størrelse og mengde som han aldre. De fleste av dem er skjemmende, men ufarlig og bare i noen tilfeller kan tyde på kreft. Den vanligste av disse vekster er pigmentflekker, og Cherry angiomas, men disse kan forebygges, eller minimeres med bruk av solfaktor, og verneklær.

Lentigines

Lentigines er også kjent som leverflekker. Disse er brune flekker som vises på aldrende hud. De vanligvis vises på baksiden av hendene, i ansiktet og på ryggen, og begynner å vises i en person som er 30 år og eldre.

Lentigines flekker varierer i størrelse fra 0,2 til 2 cm. De er brunaktig i fargen og er uregelmessig formet. Denne typen av base er forårsaket av en økning i pigmentceller i de ytre lag av huden. I de fleste tilfeller er de ufarlige, men bør sjekkes av en lege når en lesjon vises, eller når stedet har uregelmessigheter i farge eller størrelse.

Noen mennesker velger å behandle disse stedene uansett deres blir godartet, fordi de er skjemmende. Vellykket fjerning metoder omfatter bleking, laser, og kjemiske behandlinger. Folk som tar forebyggende tiltak ved å bruke solkrem og vernebriller når du er utendørs er også lykkes i å hindre disse plassene oppstår.

Seboreisk keratose

Seboreisk keratose (SKS) er en annen vanlig vekst hud som kan vises i en person etter fylte 40. Disse vekster er godartet, men kan vokse hvor som helst på huden. Noen mennesker kan ikke få dem, mens andre kan få en. Imidlertid er det mer vanlig å få mange av disse SKS.

Disse kan starte så små humper som til slutt tykkere og ser ut som en vorte. De varierer i farge fra tan til mørk brun og varierer i størrelse fra små til så stor som en halv dollar. En SK ser ut som det sitter fast på huden.

Denne typen vekst er vanligvis arvelig, men forskning viser at soleksponering påvirker antall SKS en person kan få.

SKS er godartet, men bør sjekkes av en lege når en SK vokser raskt, blir svart, klør eller blør.

Cherry angiom

Dette er et kirsebær rød-lilla farget hud vekst. Denne typen vekst kan vises i alle aldre, men er mer vanlig etter fylte 40. Opprinnelsen til denne veksten er fortsatt ukjent, men disse vaskulære lesjoner som er mest vanlig blant hud vekster. Selv om de er godartet, mange mennesker ønsker å fjerne dem for kosmetiske formål, og de trenger å bli fjernet av en profesjonell hudlege.

Cherry angiom er bygget opp av små klynger av dilaterte kapillærer som ligger akkurat på overflaten av huden. Kapillærene er årsaken til rødlig skjær. De kan forekomme hvor som helst på huden, men er mer vanlig på overkroppen.

I begynnelsen disse vekster er små --- omtrent på størrelse med en tapp hode --- men har en tendens til å vokse i størrelse over tid. De vanligvis ikke stikker ut av huden, men en del blir større og ta på et svampaktig, kuppelformet utseende. Disse lesjonene kan ikke punktert, men kan lett blø.

Vitaminer som trengs for god hud

Riktig ernæring, inkludert alle de essensielle vitaminer og mineraler, er nødvendig for god hud. Dette kan ikke være store nyheter. Men takket være moderne forskning, vi alltid få en bedre forståelse av hvordan spesifikke vitaminer bidra til hudens helse fra innsiden og ut. Hva er nyheten, er at noen aktuell vitaminpreparater kan også forbedre huden fra utsiden inn.

Vitamin C

Kost vitamin C er viktig for huden vekst og reparasjon og for dannelse av kollagen, det protein som gjør huden fast og elastisk. Aktuelle preparater som inneholder vitamin C kan bidra til å beskytte huden mot solskader ved å redusere frie radikaler, ifølge forskning utført ved Duke University i 2002.

Vitamin E

En daglig 400 mg vitamin E supplement tas oralt kan også dempe virkningene av frie radikaler i huden, bidrar reparere solskader og redusere rynker.

Vitamin A

Tilstrekkelig vitamin A er viktig for hudens helse, og for lite vitamin A vil føre til tørr, flassende hud. Topical Vitamin A har blitt vist å redusere rynker, ujevn hud pigment og akne.

B-vitaminer

B-vitaminer, spesielt biotin, er viktig for sunn hud, hår og negler, og mangel på B-vitaminer kan føre til tørr, flassende hud. Aktuelle produkter som inneholder B-vitamin, niacin, kan øke hudens fuktighet, forbedre tekstur og tone, ifølge en 2002 studie publisert av Journal of Investigative Dermatology.

Vitamin K

Forskning utført ved University of Miami School of Medicine i 2002 tyder på at vitamin K, påføres lokalt, kan redusere mørke ringer under øynene, spesielt kombinert med vitamin C.

Diet Juice for vakker hud

Diet Juice for vakker hud


I 2004 amerikanske kosmetikk 'omsetning var ca $ 6,4 milliarder kroner. Den mengde produkter for tiden tilgjengelig i hudpleiemarkedet indikerer tydelig at huden helse er fortsatt forbundet med indre velvære og skjønnhet. I tråd med "naturlig skjønnhet" trend, kan du faktisk "juice" din vei til flott hud.

Årsaker til usunn hud

"Du er hva du spiser." Det er ingen hemmelighet at en feil kosthold svekker god helse generelt. Noen næringsstoffer er viktig for huden din, spesielt antioksidanter. Antioksidanter nøytraliserer huden-skadelige frie radikaler som forårsaker aldring.

Usunn hud også kan være et resultat av omsorgssvikt. En daglig rutine for rensing, toning og fuktighetsgivende bidrar til å gi huden en sunn glød.

Andre ting som påvirker hudens skjønnhet omfatte uriktig blodstrøm, overdreven eller ubeskyttet soling, røyking, dehydrering, sterke såper, varmt vann og lange dusjer eller badekar.

Næringsstoffer for stor hud

Din beste hud skjønnhetsbehandling er vann. Hvis du ikke drikker minst åtte til ti glass vann om dagen, er du frata huden av hydration den trenger for å holde seg friske.

Vitamin A og betakaroten er essensielle næringsstoffer for å se etter i diett juice. Vitamin A bidrar til å gjenoppbygge vev og redusere overflødig olje produksjonen i huden din. Betakaroten er en antioksidant.

Vitamin C er en kraftig antioksidant og en autoimmun booster. Det er også en sentral aktør i kollagen syntese. Kollagen, som er en del av kroppens bindevev, gir huden den faste del.

Vitamin E er en annen viktig antioksidant for huden din helse.

B-kompleks vitaminer er også viktig for vakker hud. Vitamin B1, for eksempel, bidrar til å opprettholde normal sirkulasjon. Mangel på vitamin B2, B6 og niacin kan resultere i eksem.

Pantotensyre og biotin er viktige, og en mangel kan forårsake eksem.

Omega-3 fettsyrer er "godt" fett som kan bidra til å bekjempe betennelse i huden. De øker elastisiteten og smøring av kroppens vev.

Mest Juice for Great Skin

Et glass diett juice kan hjelpe deg på vei til vakker hud. Nøkkelen er å sikre at det er ekte juice og ikke en cocktail. I tillegg bør du se på kaloritelling og holde seg til ett glass juice per dag.

Grønnsaksjuice er vanligvis det beste alternativet fordi de har mye mindre sukker og færre kalorier enn fruktjuicer. Tomatjuice vil trolig komme først til hjernen din, men vet at, generelt sett, oransje og gule grønnsaker, samt mørke grønne blader, er fullpakket med vitamin A huden din trenger for å være sunn.

Selv appelsiner har færre antioksidanter samlet enn noen bær eller druer, de er fullpakket med vitamin C. Sitrusfrukter er generelt bra for huden din.

Selv om granateplejuice er "superstar" av antioksidantrike juice, sviske, drue og bær juice også kan hjelpe huden din å bekjempe frie radikaler. En WebMD rapport indikerer at acai berry papirmasse har en høyere konsentrasjon av antioksidanter enn tyttebær, bjørnebær, jordbær eller blåbær.

Ting å spise for god hud

Mens mange er klar over en diett effekt på midjen, hva de kanskje ikke vet er at et sunt kosthold har også en positiv effekt på huden. Det største organet i kroppen, krever huden næringsstoffer og væske for å holde huden klar, smidig, og som rynkefri som mulig. Akkurat som det er sunn mat å spise for god hud, er det også matvarer som bør unngås i jakten på perfeksjon hudfarge.

Begynn med Whole Foods

Ifølge US Department of Agriculture næringspyramiden, kommer god helse fra matvarer som du ofte ikke finner i en boks. Det første skrittet for å oppnå sunn hud gjennom et sunt kosthold er å velge hele matvarer, som inkluderer hele korn brød, ris og pasta; et utvalg av frukt og grønnsaker, spesielt bladgrønnsaker og sitrusfrukter; mat med høyt kalsium, slik som melk, yoghurt og små mengder av ost; og magre proteiner, for eksempel nøtter, kylling, kalkun, tofu og fisk.

Som du kanskje legge merke til i de generelle anbefalingene, to viktige vitaminer for hud helse er vitamin A og C. Vitamin A, som finnes i store mengder i grønne blader som spinat og grønnkål, er ansvarlig for å opprettholde hudens helse og reparere hud vev. Vitamin C, som finnes i sitrusfrukter som appelsiner og tangelos, bidrar til å beskytte mot solskader og fra skadelige frie radikaler, som for eksempel miljøgifter.

"sunn" Fett

Ifølge en studie publisert i februar 2001 Journal of American College of Nutrition tittelen "Skin Rynker: Kan mat gjør en forskjell?" forsøkspersoner som hadde økt inntaket av matvarer som grønnsaker, olivenolje, belgfrukter og sunne enumettet fett mens du spiser mindre sukker, smør, margarin og fete meieriprodukter hadde mindre tegn til rynker.

Denne studien kan bidra til å legge til din strategi om å innarbeide sunne fettstoffer som har betennelse-bekjempelse egenskaper, slik som olivenolje, avocado og nøtter. Selv om disse kan ha en høyere fettinnhold, er de faktisk godt for hjertet og spesielt bra for huden. Prøv å bytte vanlig olje for olivenolje når matlaging, bærer en pose med usaltede mandler eller hasselnøtter, eller legge en avocado til salsa eller salat neste gang du spiser.

Hva om ikke å spise

I tillegg til å prøve å innlemme sunn mat i din god hud diett, det er noen du bør unngå på grunn av tendensen til å utløse betennelse og lyte fakkel-ups.

Disse matvarer inneholder krydret mat og alkohol, som begge kan stimulere rødhet, spesielt i rosacea lider. Andre matvarer, for eksempel leveren, soyasaus, fete meieriprodukter, kakao og kaffe alle har vist seg å bidra til rødhet, lyte fakkel-ups og andre negative hudsymptomer.

Som en generell regel, noe som er høy i sukker, er trans fett eller er dehydrerende (høy i salt) ikke en god idé å spise. Hvis du håper å oppnå god hud, sørg for å spise en diett full av gode matvarer.

Hvordan velge Foods for sunn hud

Hvordan velge Foods for sunn hud


Huden er kroppens største organ i kroppen, og vi må ta vare på det og gi det næring. Vi er villig til å bruke en masse penger på produkter for å forbedre vår hudfarge og hudens utseende. Det vi kan være over ser er det faktum at vakker hud starter fra innsiden og ut. Det er viktige vitaminer og mineraler som finnes i matvarer for sunn hud.

Hvordan velge Foods for sunn hud

Merknad skin clearing ved å få nok vitamin A. Dette vil bidra til å styrke den, rense kroppen for giftstoffer og forhindre akne. Velg elementer som gulrøtter, søtpoteter, brokkoli, spinat og tran.

bekjempe rynker med sitrusfrukter som tomater, appelsiner, sitroner, lime, mandariner og grapefrukt. Få myk hud og en glød med mat rik på vitamin C. Dette vil bidra til å forbedre effekten av aldring.

Forhindre UV hudskader med vitamin E. Det kan finnes i matvarer som hasselnøtter, solsikke-frø og rå mandler.

Ta i B-vitaminer for vakker sunn hud. Familien omfatter B1, B2, B6, B12, niacin, folsyre-syre, biotin og pantotensyre-syre. Dette forbedrer blodsirkulasjonen. Gode ​​kilder inkluderer hele korn som hvete og havre. De er også funnet i meieriprodukter, grønne bladgrønnsaker, bønner og erter.

Legg til protein rik hud matvarer. Protein som er nødvendig for celle reparasjon. Det kan finnes i animalske produkter som eggehviter og skinn kylling eller kalkun bryst. Et annet godt valg er fisk, som inneholder oljer med høyt omega-3 fettsyrer som vil hjelpe næring til huden. Den beste fisken er laks, makrell, albacore tunfisk og sardiner.

Dietter for sunnere hud

Dietter for sunnere hud


Hud kremer, lotion og rensemidler designet for å holde huden sunn og levende linje butikkhyllene, men den beste metoden for glødende hud kan være i kjøleskapet ditt. Før du treffer kosmetikk counter, sjekk dine skap for å være sikker kostholdet gir de riktige næringsstoffer for sunn hud.

Antioksidanter

Antioksidanter gjøre huden sunn ved å beskytte celler mot skader av frie radikaler, ifølge WebMD. The Journal of Agriculture and Food Chemistry funnet bevis som indikerer at bjørnebær, plommer, jordbær og blåbær har det høyeste nivået av antioksidanter i noen matvarer, men bønner, svisker og pekannøtter alle har høye antioksidantnivået også.

Vitamin A

Vitamin A, som finnes i overflod i lav-fett meieriprodukter, er avgjørende for hudens helse. Velg skummet melk eller lav-fett cottage cheese for en vitamin A boost. WebMD bemerker at fettfattig yoghurt gir ikke bare en god kilde til vitamin A, men også inneholder acidophilus, bakterier som opprettholder et sunt fordøyelsessystem. Siden sunn fordøyelse fører til sunn hud, er yoghurt et godt valg.

Selen

Selen, som finnes i hele hvete brød, paranøtter, kalkun og tunfisk, bidrar til å forebygge hudkreft, ifølge WebMD.

Fettsyrer og oljer

Laks, flaxseeds og valnøtter er bare noen av de matvarer som gir essensielle fettsyrer, som hjelper huden å holde på fuktigheten og hindre betennelser. Omega 3 fettsyrer er også hjertet sunt.

Olje hjelper opprettholde sunn hud, og sunne oljer bør være en del av et balansert kosthold. WebMD anbefaler å velge minimalt prosesserte oljer, så se etter extra virgin eller kaldpressede varianter. Extra virgin olivenolje er et godt valg, da det gir fordelene av både olje og essensielle fettsyrer.

Vann og grønn te

Vann holder huden hydrert og hjelper flush toksiner ut av kroppen. WebMD anbefaler å drikke minst åtte glass vann daglig for sunn hud.

Grønn te bidrar til å beskytte celler og forhindre inflammasjon. Nyt grønn te daglig som en del av et sunt kosthold.

Velge sunn mat

Dietter som inneholder mye fett og karbohydrater kan føre til at huden til alder, ifølge Mayo Clinic. For sunn hud, spise en sunn, lav-fett diett. Velg hele korn i stedet for hvitt brød og pasta, da disse kan øke insulin og føre til hudproblemer, ifølge WebMD. Nyt magert kjøtt og fjærkre, og unngå mat med høyt sukker. Inneholde rikelig med frukt og grønnsaker, inkludert spinat, gulrøtter, tomater og aprikoser.

Vitaminer for fet hud

Som folk blir eldre, er det viktigere for dem å få de nødvendige vitaminer for å opprettholde generelle helse. For å opprettholde interne helse, har huden til å bli tatt vare på i tillegg. Olje kan føre til skade på hudens overflate. En rekke viktige vitaminer for fet hud bør forbrukes for huden vitalitet og en sunn glød.

Vitamin A / betakaroten

Vitamin A bidrar øyne, hud og hår forblir friske ved å motvirke økningen av linjer og rynker og kjemper tørrhet og irritasjon. Kilder til vitamin A blant annet gulrøtter, grønne grønnsaker, tomater og meloner.

Vitamin E

Som vitamin A, vitamin bidrar til å bekjempe linjer og rynker. Det forhindrer også sløvhet assosiert med fet hud. Naturlige kilder inkluderer hele korn og brokkoli.

B-kompleks vitaminer

Mangler i vitamin B forårsake fet hud, selv om det er mindre. B-vitaminer hjelper huden forblir ungdommelig ved å motvirke stress, en av grunnene til huden kan utskiller flere fluider fra porene. Gode ​​kilder for disse vitaminer for fet hud inkluderer leveren, ølgjær og helkorn.

Vitamin C

Vitamin C hjelper fet hud ved å regulere kjertel som utskiller væske som etterlater huden fet og kjedelig. Forbruker sitrusfrukter, bær og strømninger er naturlige måter å få de vitaminer for fet hud.

Kalsium

Teknisk sett et mineral, fungerer kalsium med vitaminer for å hjelpe huden å opprettholde en sunn glød, reduserer sløvhet og bekjempe akne. Foruten melk, andre gode kilder til kalsium inkluderer laks, sardiner og solsikker.

Hjem rette for fet hud

Fet hud er forårsaket av en overstimulering av talgkjertler som produserer olje eller sebum. Men fet hud har sine fordeler og ulemper. På pluss-siden, er fet hud mindre utsatt for rynker og dype linjer som en person aldre. På den negative siden fet hud er mer sannsynlig å ha kviser. Oljen bidrar til å holde huden hydrert, men det kan også gjøre huden fet utseende. Hjem rettsmidler er en skånsom måte å behandle fet hud uten skadelige kjemikalier. Mange naturlige behandlinger for fet hud er på kjøkkenet og er enkle å bruke.

Ved hjelp av Meieriprodukter å rense huden

En god måte å rense fet hud er med yoghurt eller melk. Disse produkter inneholder melkesyre, som er mild nok til å rense huden uten stripping bort oljen og etterlater huden altfor tørr. Den melkesyre eksfolierer forsiktig det øverste laget eller epidermis av huden. Prosessen renser porene og fjerner døde hudceller og overflødig olje. Vask svært fet deler av huden din et par ganger hver dag. Rengjøring med yoghurt og melk er lett å gjøre. Påfør på huden, vask deretter av med lunkent vann.

Ved hjelp av Apple Cider Eddik

En måte å holde mye olje i sjakk er med eple cider eddik. Eddik er laget av frukt, så det er naturlig og trygt for huden. Eplecider eddik er et tørkemiddel, men det tørker uten å fjerne all oljen. Eddik også inneholder eddiksyre, som løser noen overflødig olje. Etter vask ansiktet påfør et tynt lag av eple cider eddik. Hvis huden er veldig fet kan du bruke eddik et par ganger hver dag. Hvis du synes at eddik er for sterk, dempe huden med vann før påføring av eddik. Et annet alternativ er å blande like deler vann og eple cider eddik.

Ved hjelp av havremel og honning

Havregryn er ofte anbefalt av helhetlig healere som en naturlig ansiktsmaske. Havregryn trekker ut overflødig olje og forsiktig sloughs av den øverste hudlaget. Honning er også effektiv for fet hud fordi det er en snerpende. Dette betyr at det dype-renser og desinfiserer. Det er et par måter å gjøre masken. Du kan bruke tørr havregryn blandet med honning for å lage en lime. Du kan også bruke kokt havregryn; legge honning til den avkjølte havregryn. Oppskrifter på naturlige helbredende nettsteder ringe for varierende mengder av hver ingrediens, så bruke skjønn. Påfør havregryn og honning lim til huden din. La virke i 15 til 20 minutter. Skyll av med lunkent eller kaldt vann.

Rettsmidler for sprukken hud

Sprukken hud kan være smertefullt å ta på og svært kløende, men jo mer du skraper, jo mer skade du vil gjøre for huden din. Heldigvis er det flere løsninger som vil avlaste deg av ubehag forbundet med sprukken hud.

Fukte

Fuktighetsgivende sprukken hud regelmessig vil hjelpe lindre ubehag forbundet med tilstanden. Etter hvert bad eller dusj, bruke badeolje til det berørte området. Unngå å bruke baby olje, som det pleier å sitte på hudens overflate heller enn trenge gjennom lag for å holde på fuktigheten. Bruk en mild bodylotion hver en til to timer for å holde huden fuktig.

Hold hud Tørr

Hold sprukken hud så tørr som mulig, som gjentatt eksponering for vann strimler det av sin naturlige oljer. Mens vaske hendene og dusjing er uunngåelig, bør aktiviteter som svømming begrenses eller unngås mens huden er chapped.

Crisco

En effektiv hjemme bøte for sprukken hud bruker Crisco forkorting som en fuktighetskrem. Fettete stoffet hjelper holde på fuktigheten og hindre vann fra videre uttørking området. Påfør en liten mengde --- akkurat nok slik at ingen fet hinne som er igjen på huden.

Luftfukter

Luftfuktere er et vanlig hjelpemiddel i å hjelpe redusere eller forbedre sprukken hud. Disse maskinene fungerer ved å holde luften fuktig, noe som vil bidra til å rehydrere berørte huden og hindre fremtidige utbrudd.

Hjem tiltak for å fjerne hud Tags

Hjem tiltak for å fjerne hud Tags


Også kjent som acrochordons, papillomer, myke fibromer og fibroepithelial polypper, hud koder er godartet vekster av hud som ligner små hud-farget rosiner hengende ut av kroppen. De vanligvis vises rundt nesen, kinnene, hals, øyelokk, armhulene, lysken og øvre del av brystet området. Fjerne hud koder --- selv hjemme --- er meget mulig ved å ansette en eller flere enkle hjem rettsmidler.

Castor Oil Remedy

Vurder å bruke lakserolje for å fjerne huden din tag hjemme. For å gjøre dette, må du gjøre en salve ved å kombinere litt natron med lakserolje til blandingen har konsistens av en lime. Påfør lim på huden tag aktuelle minst tre ganger hver dag i to eller tre uker. Den salve du har laget bør tjene til å drepe huden tag, noe som resulterer i sin naturlig faller av.

Instant Remedy

En litt mer smertefull, men til slutt enklere og raskere hjem rette for en hud tag: bare klippe det av. Ice området for rundt 10 minutter først for å nummen huden. Man kan bruke saks eller en skalpell for å utføre fremgangsmåten. Uansett hva du bruker, sørg for at det er riktig renovert enten med rubbing alkohol, hydrogen peroxide eller åpen flamme. Bruk saks (eller skalpell) å nøye, men raskt kuttet huden tag så nær den friske huden som mulig. Ha et papirhåndkle eller våt fille klar til å søke til området med en gang, som du kan forvente litt blødning, men ikke mye. Hold området rent mens det gror. Dette bør umiddelbart ta vare på huden tag problem.

Hvitløk Remedy

Skjær en skive hvitløk og trykk den over huden tag område. Fest skive hvitløk på huden med gasbind eller tape. Sett hvitløk i stedet så snart du våkner opp hver morgen, og ta det ut (skyll av området med vann) før du går til sengs. Gjenta denne prosessen i tre dager, men ikke lenger, fordi huden kan begynne å brenne. Huden taggen skal bare falle av. Hvis en del av koden forblir, prøve hvitløk igjen om noen dager.

Anti-Aging Tips for sunn hud

Den hastigheten som huden eldes kan variere fra person til person. Noen aldring er iboende, noe som indikerer endringer som er uunngåelige, ofte genetisk, og kan ikke kontrolleres. Andre tegn på aldring er ytre og er faktorer som er under en persons kontroll. Ytre faktorer inkluderer kosthold, livsstilsvalg og eksponering for sterke kjemikalier og miljøer. Det er anti-aging tips som kan følges for sunn hud.

Kutte ned på Stress

Kronisk, overdrevent stress kan gjøre huden mer reaktive, mer følsom og inflame huden aliments som rosacea, akne og psoriasis. Stress kan utløse feber blemmer og eksem, føre til tørr, dehydrert hud og kan redusere barrierefunksjonen i huden. Barriere funksjon hindrer allergener og smittestoffer i å trenge inn i huden og skape problemer i kroppen. Som et anti-aldring måle, eliminere kronisk stress ved å re-evaluere livsstil, arbeidsmiljø og relasjoner. Bygge inn en stress lettelse rutine i hverdagen ved å inkludere trening, meditasjon, yoga eller lytte til beroligende musikk på sengen
tid.

Revurdere Livsstil

Ultrafiolett lys (sol) eksponering, frowning og dra i huden forårsaker rynker og sagging. Begynn å bruke solkrem på eksponert ansikt, hals, bryst og hender. Hatter, parasoller, lange skjørt og langermede skjorter kan kutte ned på soleksponering og holde huden sunn. Endre vaner som kan føre til aldring av huden slik som å gni øynene og ansiktet gjentatte ganger. Legg et kullfilter til dusj å redusere hud eksponering for tørking klor og andre kjemikalier under bading. Redusere bruken av sterke vaskemidler på kroppen som en anti-aging tiltak. Bruk hansker for å beskytte hendene og armene mot tørking såper og rengjøringsmidler når du vasker retter.

Drakt Inside

En livsstil fylt med junk food, mye sukker og alkohol resultat i økningen av frie radikaler i kroppen. Frie radikaler forårsake indre oksidasjon, noe som påvirker sirkulasjonssystemet. Frie radikaler er tydelig når brutt blodkar, rynker, tørr hud, hudirritasjoner og alder flekker begynner å vises. Revurdere kostholdet ditt. Legg friske grønnsaker, belgfrukter (bønner og erter), nøtter, frø og olivenolje til måltidene. Fjern sukker, alkohol og bearbeidet mat fra daglig forbruk. Vitaminene A, B, C og E og mineralene kobber, selen og sink er alle avgjørende for sunn hud. Sørg for at disse blir tilføres via maten for best resultat; legge en daglig multi-vitamin for å garantere minimumskrav er mottatt. USDA Center for Nutrition Policy and Promotion har ytterligere informasjon om grunnleggende ernæringsmessige behov.

Diett for sunn hud

Oppnå en sunn glød til huden din er så mye om din diett som din hudpleierutine. En diett for sunn hud ikke involverer en streng og detaljert meny. Bare legg matvarer som er bra for huden din til dine vanlige måltider.

Vann

Studier viser at det å drikke åtte glass vann om dagen er ikke så viktig som du kanskje trodde. Men å endre kosthold for sunn hud involverer masse fuktighet. Uavhengig av om 64 gram om dagen er avgjørende for helse, er det avgjørende for god hud.

Antioksidanter

Noen diett for sunn hud bør inneholde en sunn dose av antioksidanter. De bekjempe skaden gjort til huden din hver dag av frie radikaler, sollys og forurensing. De hjelper bekjempe rynker, også. Legge til antioksidanter er så enkelt som å røre blåbær inn i yoghurt, ved hjelp av søte poteter i stedet for hvite poteter og legge tomater til smørbrød.

Mer potente antioksidanter

Den antioksidanten EGCG er ekstremt kraftig. Det hjelper også å forebygge hudkreft. Virkelig, den eneste måten å få dette i kosten er ved å drikke te, helst grønn te. Hvis du ikke er en te-elsker, vil en god grønn te supplement gjør.

Vitamin C

Vitamin C er viktig for sunn hud, også. Ditt kosthold for sunn hud bør inneholde rikelig med frukt, som kroppen ikke kan lagre mye vitamin C, og må ha nivåer stadig opp igjen. Bare spise mer sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt til opp vitamin C inntak.

Vitamin A

Vitamin A må være i enhver diett for sunn hud, fordi den styrer den normale aktivitet av cellene. Laste opp på grønne bladgrønnsaker som spinat og brokkoli å øke vitamin A inntak. Selv legger noen spinatblader til smørbrød vil hjelpe.

Omega-3 fettsyrer

Til slutt, omega-3 fettsyrer er viktig for din generelle helse, ikke bare huden din. Men fordi de bekjempe effektene av aldring, må din diett for sunn hud inkludere dem. Noen omega-3 rik mat inkluderer laks, ørret og tunfisk. Hvis du ikke er en fan av fisk, er det mange fiskeolje kosttilskudd tilgjengelig.

Vitaminer, mineraler og urter for arrete hud

Vitaminer, mineraler og urter for arrete hud


Et arr er en flekk på huden i stand til å helbrede seg skikkelig etter skade eller gjentatte akne problemer. Det er mange vitamin, urte, og mineraltilskudd for behandling av arrete hud.

Vitaminer

Vitaminene A, C og E er alle antioksidantrike vitaminer som bidrar til helbredelse av arrete hud. Vitamin E kapsler kan bli brutt åpen og brukes direkte til arrete hud, samt tatt internt. Vitamin A inneholder retinol, et stoff som kan bidra til hudens utseende, mens vitamin C er nødvendig for tilheling av sår.

Mineraler

Sink og silica er to mineraler som fremmer hudens helbredende evner. Begge kan tas som kosttilskudd. Kobber er et mineral som finnes i mange akne behandlinger som kremer og lotions for acne arr.

Urter

Aloe vera er vanligvis brukes i behandling av arr huden, enten fra akne, brannsår eller annen skade. Massen fra anlegget kan brukes direkte på huden, som kan ren aloe vera gel, som finnes i de fleste helse-butikker. Kjerringrokk er en annen urt som brukes for behandling av hud og hår, og kan brukes som en topisk behandling for arr hud.

Slik Care for aldrende foreldre

Slik Care for aldrende foreldre


I løpet av dine barneår, så du til foreldrene dine for alle dine behov. Foreldrene dine kan være sunn og frisk nå, men på et tidspunkt, kan de sliter med dårlig helse og ser til deg å være deres primære omsorgsperson. Følgende trinn kan lette kampen for å gi respekt, verdighet og støttesystem foreldrene dine trenger og fortjener når du tar på deg rollen som omsorgsperson.

Bruksanvisning

•  Forskning hva slags omsorg foreldrene dine kan trenge som de gamle. Friske eldre fortsatt i stand til å opprettholde det meste av ansvaret for seg selv gi mer lett tilgjengelige alternativer for deg i å hjelpe dem. Foreldre ute av stand til slik omsorg, vil imidlertid kreve en mer permanent og hands-on tilnærming.

Hjelp dem søke om valgbarhet for å leie eller kjøpe en leilighet fra en pensjonisttilværelse samfunnet som tilbyr assistanse, etter behov, som første alternativ. Disse anleggene fortsatt gjøre dem i stand til å leve så selvstendig som de ønsker, men tillate dem å søke hjelp ganske lett (på stedet) bør de trenger det.

Gi deg selv og dine foreldre et annet alternativ ved vurderer å bruke langsiktig omsorg forsikring. Forsikring som dette vil hjelpe i kostnadene for sykehjem samt in-house sykepleie eller eldre hjelp.

Opprettholde dine foreldres hjem og tillate dem å fortsette å leve der så lenge de er i stand. Det kan være lurt å oppdatere huset for å tillate for deres skiftende behov. Installere sikkerhetsfunksjoner og nye personlige fasiliteter i huset. Ideelt sett bør badene har grip barer rundt toalett og badekar / dusj. Rekkverk i alle korridorer og trapper er også et must.

Vurdere bruk av en personlig beredskap mens de er alene for å beskytte foreldrene dine raskt og profesjonelt i tilfelle du ikke kan nå dem.

Kontakt eventuelle lokale senior service grupper for hjelp til å finne en av en rekke etater som tilbyr å hjelpe omsorg for aldrende foreldre. Det er mange som vil matche dine og dine foreldres behov, og tilbyr minimal hjelp tidlig, deretter endre til mer hands-on, involvert hjelp som sine helseproblemer endres.

Meld deg på voksen barnehage som en praktisk måte å gi omsorg for dine foreldre, så vel som å tilby dem muligheten til å sosialisere med personer sin egen alder.

Tips og advarsler

  • Beregne kostnadene for omsorg til enhver selvstendig liv, pleie eller rekonvalesenthjem for å se om du kommer opp kort eller ikke kvalifiserer for forsikring. Hvis dette er tilfelle, bør du vurdere å flytte dine foreldre inn i ditt eget hjem og gi omsorg selv.

Hva er behandlingen for solskadet hud, brune flekker og fregner?

Hud som har blitt eksponert for solen for mye kan bli skadet. Effektene inkluderer økt pigmentering, fregner, brune flekker og tap av hudfarge. Mer bekymringsfullt er utviklingen av hudkreft skyldes soleksponering. Mildere skader som fregner og brune flekker lar seg behandle. Men uten solbeskyttelse vil de dukke opp igjen, selv etter behandling.

Forebygging

Det er viktig å forstå hvorfor fregner og brune flekker og andre solskader oppstår, og hvordan du kan forhindre det. Enda en gang får behandling for å korrigere solskader, er det sannsynlig å dukke opp igjen raskt hvis forebyggende tiltak ikke er tatt. Konsekvent bruk av en sterk solkrem og unngå å være ute under de mest intense perioder med sol er avgjørende. Mens mørkere-skinned mennesker har mer melanin og bedre beskyttelse mot solen, kan de også oppleve solskader. De med lys hud, lyse øyne og lyst hår, derimot, er mest utsatt.

Anti-Aging kremer

Disse aktuelle programmer inneholder ingredienser som hydrokinoner eller andre ting som antioksidanter. Disse inkluderer alpha-hydroxy syrer, vitamin C, azelainsyre syrer og retinoider. Disse er også referert til som visne kremer og kan bli funnet i drugstores, skjønnhets deler av kjøpesentre og over-the-counter i apotek. De fungerer best på mildere former for solskader som brune flekker.

Kryoterapi

Kryoterapi eller cryosurgery er fjerning av solskadet flekker i huden ved å bruke flytende nitrogen, som deretter fører til det øverste laget av huden å flasse av. Det er ikke ofte brukt for fregner, men typisk for større flekker av solskader. En mulig bivirkning er overeksponering overfor kjemikaliet, som deretter fører til hvite flekker.

Kjemisk peeling

Vanligvis disse behandlingene blir brukt for solskadet hud ved å fjerne lag av skadet hud og deretter stimulere kollagenproduksjonen. Det er varierende grad av skreller. Overfladiske som kan gjøres med en viss frekvens, mens middels dybde skreller krever måneder før gjentatt behandling. Oftest milde kjemikalier slik som glykolsyre eller salisylsyre brukes for overfladiske skreller, mens TCA trikloreddiksyre eller brukes for middels dybde seg.

Laser Behandlinger

Et annet alternativ for behandling av solskadet hud er laser behandlinger. Disse inkluderer intens pulserende lys, først godkjent av FDA i 1995, som brukes til å behandle solskader ikke-invasiv. Det er effektivt og skånsomt med ofte ingen bivirkninger. Det er ingen utvinning tid som kreves, og resultatene kan være dramatiske.

Botemidler for Compulsive hud plukking

Compulsive hud plukking er kjent som Dermatillomania til det medisinske samfunnet og til mental helse samfunnet er klassifisert som en impulskontrollforstyrrelse. Personer som er tvangs hud plukkere ikke kjenner de plukke på huden; det er en helt ubevisst handling. Personer som er tvangs hud plukkere gjøre det for en av tre grunner; loven av hud plukking er selv beroligende, begjærer de stimulering, eller de er perfeksjonister. Det er to hoved botemidler for compulsive hud plukking; medisinering og psykoterapi. Naturlig rettsmidler er også brukt til å kurere compulsive hud plukking.

Medisinering

Medisiner som brukes til å kurere compulsive hud plukking er den samme medisinen brukes til å behandle tvangslidelser. Medisiner som kan være foreskrevet for å kurere compulsive hud plukking er SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) som Prozac, Luvox, Zoloft, Paxil, Lexapro og Celexa. Monoaminoksidasehemmere, også referert til som MAO-hemmere som Nardil og Parnete, kan også brukes til å kurere compulsive hud plukking.

Psykoterapi

Flere former av kognitiv-adferdsterapi som kan anvendes for å herde tvangsmessig hud plukking. Habit Reversal Training (HRT), Self-Monitoring, stimuluskontroll (SC) og Konkurrerende Response er fire former for kognitiv-atferdsterapi som kan brukes. HRT hovedsak lærer den enkelte hvordan å slappe av og sentrere seg selv så vel som kontroll sine muskel responser som fører til kontroll over sin trang til å plukke deres hud. Self-Monitoring er i utgangspunktet noe som gjør den enkelte bevisst på sin atferd. Den enkelte registrerer episoder av compulsive hud plukking som i sin tur reduserer episodene gradvis ved å bringe bevissthet. SC bringer miljømessige utløsere til seg oppmerksomheten til den enkelte slik at de er bedre forberedt på å håndtere situasjoner med reaksjoner som ikke involverer compulsive hud plukking. Konkurrerende Response er en terapi enhet som gir individet noe annet å gjøre med hendene i stedet for å plukke huden hans.

Naturlig rettsmidler

B-vitamin inositol har egenskaper som øker nivået av serotonin i hjernen. Serotonin har vært knyttet til OCD og relaterte lidelser og kan bidra til å redusere trangen til å plukke. Derfor tar store mengder av B-vitamin inositol kosttilskudd kan bidra til å kurere compulsive hud plukking.

Hjem tiltak for sunn hud

Sunn hud kan gjøre at du ser yngre ut og føle deg bedre om deg selv. Hudpleieprodukter som finnes i butikkene kan være svært nyttig i å holde huden fuktig og rynkefri. Selv om disse produktene kan være svært dyrt, og noen mennesker er allergisk mot dem, er det mange naturlige rettsmidler for sunn hud som kan bli funnet ved hjelp av produkter du sannsynligvis allerede har i ditt hjem. Disse hjem rettsmidler er alt trygt, enkelt å bruke og kan forbedre helsen til huden din.

Bruksanvisning

•  Drikk åtte glass vann hver dag. Dette bidrar til å skylle ut giftstoffer som kan holde deg fra å ha en klar hud hudfarge og også hindrer huden fra å bli dehydrert. Vann er et bedre alternativ enn brus og andre drikker som kan føre til akne.

Bruk aloe funnet i aloe planter å fukte huden din. De fleste vet at aloe kan være beroligende når du har en solbrenthet. Aloe, men kan være en behandling som brukes til å fukte huden din. Siden det er bare så mye aloe i et anlegg, kan du bare ønsker å bruke denne i ansiktet og / eller hendene.

Spis en diett full av frukt og grønnsaker. Disse matvarer er fulle av vann som vil holde huden tørker ut. Frukt og grønnsaker er også fulle av vitaminer som kan holde huden sunn.

Plasser skiver agurk over øynene dine. Dette er en annen velkjent hjem middel som brukes av folk prøver å få sunn hud. Ligg flatt på ryggen, med hodet liggende flat også. Legg en skive over hvert øyelokk og holde den der i ca 10 minutter. Å gjøre dette hver dag kan redusere hevelser rundt øynene. Det føles også veldig forfriskende.

Bruk huden av en fersken i ansiktet ditt. Gjør du det er en enkel måte å rense ansiktet ditt og få en bedre hudfarge. Gni innsiden av huden over hele ansiktet i to til fem minutter. La fuktigheten forblir på ansiktet i minst en time. Du kan også gjøre dette før sengetid og vaske ansiktet om morgenen.

Lag din egen ansiktsmaske ved hjelp av kål og kremfløte. Bland ca en kopp most kål med en fjerdedel kopp kremfløte. Bør blandes godt slik at det i blandingen er glatt, ikke våt. Fordel blandingen over hele ansiktet og la den være der i 20-30 minutter. Vaske det av etterpå med varmt vann. Denne masken vil forbedre din hudfarge og fukte ansiktet.

Tips og advarsler

  • Skiver av agurk kan også plasseres på pannen og kinnene. Trinn fem og seks kan også brukes på andre deler av kroppen din. Hvis du bruker disse på armer og ben, men vil du definitivt ønsker å dusje når du er ferdig.