Digidexo.com

ankelstøtte fotball tape

Strømgren ankelstøtte Instruksjoner

Strømgren Ankle Support er en enhet som bidrar til å gi ankelstøtte til personer med ankel eller beinskader. Flere typer Strømgren ankel støtte produkter er tilgjengelige. Hvert produkt gir frihet fra gjentatt løsner og andre slike ubehag forbundet med ankelen støtter at behovet for å bli tapet eller bundet. En annen fordel det gir er at, i motsetning til kassetter og band, det trenger ikke være kjøpt om og om igjen. Ett sett kan bæres i flere måneder siden det er laget av spandex og er vaskbar. Strømgren produkter er spesielt egnet for personer med ankel inversjoner og forstuinger.

Heel Lock

En rekke produkter er tilgjengelig i denne helt under Strømgren ankelstøtte system. Den Heel Lock Ankle Support ligner en bandasje når det gjelder form og fleksibilitet og er slitt på samme måte som en bandasje. Pakk hælen støtte rundt ankelen ved å holde den ene enden av bæreren i den ene hånden, og den andre enden i den annen side. Ettersom støtten er strukket ut fra under hælen, bør hver hånd skal holde de to endene. Den første hånd skal være på plass, holder hælen støtte så det er fortsatt på hælen. Den andre hånden vikle systemet oppover, mot kneet. Når denne prosessen er fullført, brette krokene ved de to ender av bæreren inn i bandet. Den nødvendige stramhet og lengde at båndet når bør bestemmes av følelse. Klemmene kan løsnes etter behov.

Ankle Lock

Den Strømgren Ankle Lock Ankle Brace har en ekstra spenne for å støtte ankelen. Sett på spenne på samme måte som du ville sette på en hæl lås. På toppen av hælen lås, slips på ankelen lock ankel brace akkurat som om du var å sette på og knytte en sko. Dette produktets form er beslektet med en sko uten tungen og tåen, og siden det er som en sko med en ende igjen fri, mens den andre del strekker seg mot kneet, kan det ganske enkelt være bundet som sådan.

Hard Shell Ankle Support

The Hard Shell Ankle Support må brukes mellom sokk og sko. Når sokken er på, denne bærer bæres rundt sokk, som om det var et belte, men for foten. Et par bånd som er krysset og langstrakte utgjør den øvre delen av bæreren, som ligner en stigbøyle. Når bæreren er plassert på foten, er stroppene viklet rundt ankelen i et fast mønster. Sett støtte på ankelen og stramme stroppen og knytte den til det føles stramt nok på ankelen at ankelen ikke kan bevege seg fritt. Bæreren er utformet på en slik måte at bøylene gir nok stivhet til ankelen å hindre den fra å dreie innover eller utover.

Hvordan Wrap en ankelstøtte i fotball

Innpakning en ankel etter en fotballskade er den beste måten å hindre ytterligere skade. En skikkelig innpakket ankelen bør være tettsittende og hindre ankelen fra å flytte til en medisinsk faglig kan undersøke det.

Bruksanvisning

•  Skjær to 1/2-tommers tykke U-formede stykker fra filten klut. Disse brikkene skal sitte tett rundt ankelen. Hev den skadde ankelen slik at du kan pakke den inn riktig.

•  Plasser de U-formede stykker på hver side av ankelen. Spør den skadde personen til å holde dem på plass ved pakking ankelen.

Begynn å vikle ankelen ved hjelp av komprimering tape. Start på ballen av foten. Pakk kompresjons båndet en gang rundt foten for å feste endestykket.

Fortsett å vikle foten, flytte nedover til ankelen. Hver sløyfe bør overlappe for å dekke foten som du beveger deg mot ankelen.

Fortsett å vikle komprimering tape rundt ankelen. Kontroller at følte padding holder seg på plass som du vikler ankelen. Dekk ankelen med tape.

Etter å ha nådd toppen av ankelen, lage et åttetall med kompresjon tape. Fra toppen av ankelen, vikle tape rundt midten av foten. Deretter vikle tape rundt toppen av foten. Vikle tape rundt ankelen fra baksiden. Gjenta tallet åtte minst tre ganger.

Fortsett til du går tom for kompresjon tape. Bruk klipp for å holde komprimering tape på plass.

Tips og advarsler

 • Ikke pakk komprimering tape for stramt eller for løst, da dette kan føre til plager eller ytterligere skade. Oppsøk alltid lege etter innpakning ankelen.

Hvordan Tape å støtte akillessenen

Akillessene holder leggen til hælen bein. Fordi kalv muskler er involvert i nesten alle aktiviteter du deltar i, er senebetennelse (betennelse i sene) ganske vanlig. En måte å lindre smerten forbundet med en anstrengt akillessene er å bruke tape for å støtte den.

Bruksanvisning

Tape Din Leg å støtte din akillessene

•  Spør en venn til å tape beinet for deg. Det kan være vanskelig å holde beinet i riktig posisjon når du prøver å tape opp senen selv.

Sitt ned med beinet utvidet foran deg. Hold foten i en avslappet stilling. Tærne bør ikke være pekte forover eller holdt tilbake. Dette vil sikre at båndet ikke vil spenne eller binde når den er på plass.

Shave noen overdreven håret av leggen. Dette vil sikre at tapen kleber godt til huden. Riktig vedheft er nødvendig for tape til å støtte akillessene.

Plasser to strimler av tape rundt toppen av foten. Disse bør overlappe hverandre og sitte rundt ballen av foten.

Påfør to strimler av tape rundt leggmuskelen, omtrent halvveis opp leggen. Disse, sammen med båndene på tåballen, vil tjene til å forankre resten av taping på plass med spenning.

begynner en vertikal stripe av tape på undersiden midten av foten ankerstrimler. Mens å holde båndet stramt, fortsetter stripe hele veien opp til sentrum av de kalveankerstrimler.

Plasser en annen stripe av tape vertikalt, men kjøre tape bare til den ene siden av hælen, snarere enn nedover midten av det som du gjorde med den siste biten. Fest til kalven anker.

8. Gjenta denne vertikale taping prosessen, passerer den ved siden av stripen over den andre siden av hælen.

Lag en senere ankel lås for å gi enda større ankelstøtte. Begynn en stripe av tape på innsiden av kalve anker. Vikle tape rundt ankelen og rett under hælen.

Fullfør ankellåsen ved å plassere en vertikal stripe av tape på midten av hælen. Trekke båndet stramt og fortsetter å tape opp til kalven anker.

Fyll ut eventuelle gjenværende utsatte områder med tape. Dette vil bidra til å forhindre blemmer og kutte fra båndkanter mot bar hud.

Tips og advarsler

 • Juster eller fjerne tape hvis beinet sveller.

Mild Cerebral Parese Diagnose

Cerebral parese er en medisinsk tilstand forårsaket av skade på hjernen mens i en mors mage, under fødselen eller like etter fødselen. Det er generelt kjennetegnet ved et tap eller reduksjon av muskelkoordinasjon og bevegelse av deler av kroppen. Ifølge nettstedet Cerebral Parese Source, det er mange årsaker til dette nevrologisk tilstand. Som et resultat av hver person som påvirkes av denne lidelse viser en variant av symptomer, fra milde til alvorlige.

Symptomer

The Cerebral Parese Source sier at mild cerebral parese er preget av liten hjerneskade med symptomer som kanskje ikke er umiddelbart merkbar. Vanligvis er fysisk bevegelse litt påvirket, men intelligens er det ikke. Mange barn med mild cerebral parese er ikke offisielt diagnostisert før oppmerksomheten er brakt til små ujevnheter i fysisk bevegelse som de blir eldre og utvikle seg. Vanlige symptomer inkluderer å gå på tærne eller problemer med å fatte eller løfte ting med en bestemt hånd. En pasient kan være ute av stand til å løfte tunge gjenstander, men i stand til å skrive. Andre symptomer kan være treg tale utvikling; klossethet; tetthet i beinmuskulaturen; stadig bøyd armer, ben eller fingre; leg smerte; vanskeligheter med å gå på den flate delen av føttene.

Diagnose

Ifølge en artikkel levert av Brookes Publishing på nettsiden Cerebral Parese Network, er en diagnose gjort gjennom observasjon av unormale motoriske ferdigheter og holdning, skader på deler av hjernen gjennom MRI og andre tester, og erkjennelsen av at symptomene være stillestående. Feildiagnose noen ganger oppstår fordi symptomene er lik de andre nevrologiske lidelser. Å lære historien om pasienten (for eksempel en tidlig eller traumatisk fødsel) hjelper leger nå en diagnose. Artikkelen antyder at et barns nevrologiske utvikling sjekkes av en lege på fire måneder og igjen på åtte måneder når de fleste babyer kan sitte opp av seg selv. Utbyggingen skal registreres som "normal", "tvilsom" eller "unormal", men mild cerebral parese kan være vanskelig å diagnostisere.

Behandling

Hvis det oppdages cerebral parese tidlig, kan yrkesmessig eller fysisk terapi behandling være ganske effektiv. Toe gang kan behandles med plaststøvler som får foten musklene vant til å gå på riktig måte. Høye joggesko hjelpe barn som ikke pleier å gå på den flate delen av foten fordi de legger mer vekt og gi ankelstøtte. Andre midlertidige former for behandling som kan brukes er muntlig medisiner (for eksempel Baclofen eller Valium) og Botox-injeksjoner for å slappe av spente muskler.

Begrensninger

Mange barn med mild cerebral parese kan fungere normalt i mange tilfeller og tilpasse ganske godt. Ifølge Cerebral Parese Source, er det bare når de står overfor visse situasjoner som involverer fysisk koordinasjon at de begynner å føle seg hemmet av sitt handikap. Dette kan skje i løpet av gym klasse eller når du spiller sport som krever løping.

Outlook

Helse blogg, New Sunn, tyder på at foreldre som har barn med mild cerebral parese arbeidet tett med legen om måter å forbedre symptomene i stedet for å fokusere på sjokk av diagnosen selv. Tidlig oppdagelse og diagnose kan gjøre en dramatisk forskjell i fremtiden av en person med mild cerebral parese.

Hvordan redusere risikoen for en forstuet ankel

En ankel forstuing er en traumatisk skade på en av de ulike leddbånd som forbinder foten til leggen, og ofte fører til smerte, hevelse, blåmerker, og noen tap av funksjon. Det er viktig å opprettholde styrke, balanse, og fleksibiliteten av de nedre beinmusklene for å hindre ankelskader. Ankelskader er en vanlig skade som gjennom en god forståelse av hvilke faktorer som er involvert og noen enkle øvelser, være kan enkelt forebygges.

Bruksanvisning

Redusere risikoen for en Ankel forstuing

•  Stå på en takt med ballen av foten berøre trinnet og hælen henging av. Senk hælen til du føler en strekk i leggen og akillessenen. Hold i 30 sekunder. Gjenta tre ganger for hver fot. Gjør dette hver dag før aktivitet.

Plasser en skum firkant på en flat stabil overflate nær et rekkverk eller bord. Ta av sko og plasserer begge føttene på skum torget, bruke hendene til å stabilisere kameraet. Løft den ene foten av skum og balansere i 30 sekunder. Bytt fot og balanse i 30 sekunder igjen. Gjenta tre ganger for hver fot.

Sitt på et bord eller en overflate med leggen og foten hengende utenfor kanten. Hold kneet stabilt og bruker bare ankelen for bevegelse. Bruk foten til å spore bokstavene i alfabetet i luften så stor som du kan. Skriv hele alfabetet med store bokstaver og deretter gjøre det igjen i små bokstaver. Gjør dette to ganger for hver fot.

Riktig fottøy er viktig for å redusere risikoen for ankelskader. Bruk sko som er designet for aktivitet der du deltar, og bare den aktiviteten. Høy-top sko kan gi større ankelstøtte i aktiviteter som krever mye løping og skjærebevegelser.

Tape, når den skal brukes av en sertifisert atletisk trener, har vist seg å redusere risikoen for en ankel forstuing. Også en lisse-up ortose kan være skreddersydd og er mer effektivt enn taping på å redusere risikoen for en ankel forstuing.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke har et skum kvadrat, kan du bare balansere på bakken. Progress å balansere med øynene lukket, men sørg for å holde på noe så du ikke faller over.
 • Du kan også erstatte en miniatyr trampoline, eller en annen ustabil overflate for balansetrening.
 • Når balansetrening, er det mulig å velte og potensielt skade deg selv. Vær ekstremt forsiktig på ustabilt underlag for å unngå skader.

Hvordan å gjøre Sports Massage for ankelskader

Hvordan å gjøre Sports Massage for ankelskader


Korset friksjon massasje teknikken brukes til å drive med sport massasje for ankelskader. Det bidrar til å fremskynde helbredelsesprosessen og forhindre arrvev fra utviklingsland. En forstuet ankel er en av de vanligste typene av ankelskade, spesielt i sport. Det resulterer når ankelen strekke eller rive. Oftest er en ankel forstuing forårsaket av ankelen snu etter slik at den eneste av foten er vendt innover og skadet leddbånd som er på utsiden av ankelen. Mer sjeldent, vil ankelen rulle den andre veien og skade leddbånd på innsiden av ankelen. Cross friksjon massasje brukes til de skadde leddbånd etter den akutte fasen vil bidra til å hindre arrvev fra forming. Dette vil nå bli gjort om fem dager etter at ankelen er forstuet.

Bruksanvisning

•  Vent minst 48 til 72 timer før du starter noen massasje, som bør bare gjøres i subakutt og akutt stadium.

Kontroller at det ikke er noen kontraindikasjoner for eksempel et brukket bein, åpent sår, hudinfeksjoner, sene ryker, neglesprett og lignende. Om noen, må du ikke utføre massasje.

Sitt personen med ankelen forstuing i en komfortabel stilling. Strekke ut foten med forstuet ankelen, slik at leddbånd er i en strukket posisjon.

Påfør en dyp, direkte press på ligament hjelp av en enkelt finger. Begynn massasje på et punkt som er litt bort fra den forstuet området, og deretter jobbe deg gradvis mot det. Massere dypt og tilbake over ligament, ikke langs dens lengde. Du skal føle ligament under huden.

Sakte begynner å massere enda dypere, men innenfor rammene av utholdelig smerte. Fortsett massasje i fem til ti minutter. Tape ankelen eller bruke en ankelstøtte for å støtte den.

6. Massere ankelen med samme teknikk annenhver dag, ikke hver dag. Etter denne dype-massasje teknikk, vil forstuet ankelen trenger litt tid til å komme seg. Hvis smerte eller hevelse er verre neste dag, og deretter sette av massasje igjen.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk noe olje eller annet glidemiddel, fordi massasje vil være mest effektivt hvis du har en god følelse av forstuet leddbånd. Bruke olje vil gjøre fingrene glatt, og de ikke vil fungere også.
 • Ved å massere vinkelrett på ligament i stedet for langs dens lengde, er du hjelpe bryte opp arrvev opp og å omstille kollagenfibre, som i sin tur hastigheter opp healing.
 • Det er viktig at du har god kjennskap til ankelen anatomi og der senene fester seg til, slik som å vite hvordan man best å massere forstuet leddbånd.

Bruker av en Air Cast

Bruker av en Air Cast


Fotball stjerner David Beckham og Wayne Rooney bruker luft kaster når utvinne fra idrettsskader. Mange andre idrettsutøvere, profesjonelle og amatører, gjør også, og med god grunn. The American Academy of ortopediske kirurger foreslår å bruke luft kaster å stabilisere skader, som avrevne ankelen. Litt luft kaster immobilisere skader, ligner gipsavstøpninger, mens andre gjelder konstant press på skadde muskler. Air kaster er hovedsakelig laget av plast og luft, noe som gjør dem lette, flyttbare og komfortable under utvinning.

Ankelskader

Ortopediske kirurger, idrettsmedisin leger og fysioterapeuter bruker ofte luft kaster å mobilisere forstuet og ødelagte ankler. Luften cast gir solid ankelstøtte, men lar deg fjerne gipsen for rehabiliterende behandling. Det demper ankelen, gir konstant press for å redusere eller hindre hevelse og gir stabil komfort som du helbrede og gjenvinne selvstendig gange.

Kneskader

Bruk en luft cast for kneskader og utvinning fra kneet kirurgi. Noen modeller vikle rundt kneet og hold is og kaldt vann for smertebehandling. Den oppblåsbar mansjett gir kompresjon for å redusere hevelse og blødning. Lengre ben modeller stabiliserer kneet og begrense omfanget av bevegelse. Disse brukes ofte etter kirurgi eller skade, også, men brukes mer som gipsavstøpninger og ikke for terapi behandlinger.

Albue Skader

Lateral epikondylitt, også kalt golfalbue eller tennisalbue, er smertefullt og ødeleggende. Behandlinger varierer fra doser av acetometaphine og ibuprofen til kirurgi, men mange bruker en kombinasjon av medikamentell behandling, trening og band for å lindre smerten og hastighet utvinning. Air kaster brukes for lateral epikondylitt bruke små luftlommer for å gi konstant press på den berørte muskelen i stedet for å komprimere hele armen. Alan R. Stockard, Doctor of Osteopathic Medicine og forfatter, hevder: "Den mest effektive troppen i min erfaring har vært Aircast Pneumatisk Armband. Folk bruker disse for å lette smerter uten å redusere deres utvalg av bevegelse eller aktivitetsnivå.

Foot Skader

Personer med fotskader bruk luft avstøpninger. Disse ligner gipsavstøpninger. De støtter og immobilisere foten, men er laget av plast og oppblåsbare luftlommer. Luftlommer gir full støtte gjennom deres custom fit inflasjon, noe som reduserer hevelser og fremmer helbredelse. Skuespillerne er avtagbart, som hjelpemidler i bading, terapier, stretching og generell komfort. Air kaster også ha en rocker-type såle. Dette fordeler vekten din på en behagelig måte og oppfordrer tidlig mobilitet. Fysioterapeuter og idrettstrenere bruker ofte luft kaster fordi de er enkle å bruke, gir stabilitet og støtte til skadde områder og er enkel å transportere.

Farer ved Flip-flop sko

Farer ved Flip-flop sko

Flip flops kan være din favoritt sommer sko, men de er din podiatrist verste mareritt. En Internett-søk etter "flip flop farer" vil drudge opp utallige historier om uheldige ulykker og langsiktige fotproblemer forårsaket av de populære strand sko, også kalt thongs. Mens noen typer flip flops er verre enn andre, leger anbefaler generelt at alle av dem brukes i moderate mengder.

Pauser, forstuinger, Twists

Billig gjort eller dårlig strukturerte flip flops gir ingen bue eller ankelstøtte, noe som ofte fører til pinlige fall eller til og med ødelagte ankler. Den amerikanske podiatric Medical Association anbefaler, for å hindre slike uhell, forbrukere sørge for at flip flop ikke kan bøyes i to. Det bør bare bøye på ballen av foten og bør gi komfortabel, strukturert bue støtte. Flip flops bør også gi en tilstrekkelig pute for foten din med hvert trinn. Du kan også redusere risikoen for tripping ved å sikre at tærne ikke går lenger enn foran på skoen, og kast sko med tegn på skade, inkludert sprekker eller frynsete.

Blemmer

Flip flops som er laget av billig gummi ofte gni mot huden og kan forårsake smertefulle blemmer. Flip flops er laget av et mykt lær eller høyere kvalitet plast kan unngå dette problemet. Strategisk plasserte plaster og begrenset brukstid er også verdifulle blemme forebyggende taktikk.

Flip Flop Unfriendly Aktiviteter

Gå korte avstander til stranden eller bassenget er tilfeller som vanligvis kaller for flip flops, men noen aktiviteter definitivt ikke. Noen eksempler på slike aktiviteter er langdistanse turer, hagearbeid eller annet hagearbeid, sport eller andre aktiviteter som krever mye bevegelse. Velg sko som passer til din aktivitet, husk at flip flops bør aldri brukes for omfattende tidsrom.

Finn en bedre Flip Flop

Den APMA har samlet en liste over dusinvis av flip flops som anses bedre for føttene. Inkludert på listen er bestemte typer flip flops laget av en håndfull av forskjellige merker. Anbefalt flip flops kommer i en rekke ulike stiler, og varierer i pris. Dyrere flip flops kan være vanskelig å rettferdiggjøre i begynnelsen, men hvis de gir bedre støtte, kan de hindre kostbare skader. Velbygde flip flops tendens til å vare i mange år, så vel.

Effektiv Orthotic Therapy for Planus Foot

Planus fot er en tilstand der fotens bue er for flatt og ikke tåle vekten som det skal. Dette fører ofte smerte, ubehag og muskeltretthet i foten. Orthotics er enheter som kan plasseres i skoen som å forme foten ordentlig slik at den kan tåle vekten. Orthotics virker kun på de med en fleksibel bue. Hvis k er for stiv, da kirurgi er den eneste effektive behandling.

Orthotics

Skoen inserts brukes til å korrigere flate føtter kan være myk, fast eller hard-støpt. Disse vanligvis er satt bare i joggesko eller full dybde sko, fordi mote sko har en lavere profil og smale tær som ikke tillater nok plass for innleggene. Orthotics er laget for gjennomsnittlig størrelse personer eller mindre. Hvis du er større enn normalt, vil du sannsynligvis vil en bue filler, som er et svampaktig materiale som er lagt under hælen for ekstra støtte.

Orthotics kan være skreddersydde. Beslaget ville bli gjort på podiatrist kontor. Disse vil mest sannsynlig gi bedre støtte og smertelindring, men vil trolig bli dyrere.

UCBL

Den UCBL er den hyppigst forskrevne type orthotic for barn, ifølge en mai 2009 Artikkel av Seamus Kennedy, president i Hersco Ortho Labs, publisert i The O & P Edge. Den UCBL ble oppkalt etter University of California i Berkeley Laboratory, der den først ble utviklet. Det er et termoplastisk orthotic med en hæl som er ekstra dype, minst 30 millimeter.

Andre terapier

Fysioterapi er ofte foreskrevet av Fotpleie (fot leger) i conjuction med orthotics. Podiatrist også kan vikle foten med spesielle båndet for å gi mer støtte og avlastning til leddbånd og ledd som er berørt. Hvis større kontroll er nødvendig, kan en ankelstøtte i forbindelse med den ortotiske være nødvendig. I alvorlige tilfeller, eller om fotens bue er for stiv, og operasjonen kan det være nødvendig å korrigere sykdommen.

Slik unngår du at Dancer er Fracture

Dansere kan elske sine båter, men de har også skader som er oppkalt etter dem. En danseren brudd er et brudd i femte metatarsal, et bein som går fra midten av foten til bunnen av din minste tå. Danseren fraktur faktisk er forårsaket av senen på utsiden av foten trekke (eller vridning) så hardt at den faktisk trekker av et fragment av ben. Det kan være en smertefull skade-og enda verre, holde deg fra å danse-så ta disse forholdsreglene.

Bruksanvisning

Bruk sko med god ankelstøtte. Mange profesjonelle dansere bruke sko som faktisk er for liten, og som ikke lar sine føtter stabiliteten de trenger. Når du ikke danse, men sørg for å ha støttende fottøy som å gå eller kjører joggesko.

Se hvor du er stepping. Opprettholde en bevissthet om miljøet. Se opp for glatte eller ujevne underlag, hindringer, etc. Og dans defensivt; forutse bevegelsene til de rundt deg, for å hindre stumpet tær og vanskelige turer som kan føre til skade.

Opprettholde et balansert kosthold og mosjon rutine. Mange dansere spesielt utsatt for danseren brudd både overexert seg med trening og ikke spise ordentlig. Mangel på kalorier, fett, kalsium, og beintetthet kan øke mottakelighet for dansernes brudd.

Styrk anklene. Mange fagfolk, for eksempel ballettdansere, tilbringe timer i demi-pointe - stående på ballene sine føtter, med anklene helt strukket. Alle på alvorlig risiko for danseren brudd bør trene og styrke sine ankler som en del av deres vanlige rutinen.

Husk å hvile. Når du er trøtt, er sjansene for skader øker enormt.

Elbow Strapping Teknikker

Elbow Strapping Teknikker


Ifølge Physio Advisor, albue stropping "nedgang [s] smerter under sport eller aktiviteter" og hjelpemidler "helbredelse av visse albue skader (for eksempel en MCL tåre)." Idrettsutøvere med visse brudd og de med har en allergi mot sportstape eller sirkulasjonsproblemer bør unngå stropping. Diskutere alltid stropping med din lege eller fysioterapeut før du prøver hjemme.

Materialer som er brukt

Vanligvis albue stropping eller taping samtaler for 38mm lim, rigid sportstape. Før du påfører sportstape, gjelder en hypoallergenic tape under.

Anchors

Ankre brukes som en "festepunktet" eller en base som gjør det mulig for eventuelle ytterligere teknikker. Med albuen bøyd litt, vikle tape rundt underarmen, litt under albuen. Surr et lag med tape på overarmen, like over albuen.

Crosses

Det er tre hovedtyper av albue stropping kors: lateral, rette linjer og medial. Lateral kors krever begynner ved ankeret på toppen av armen og anvende tre stykker av båndet på tvers på innsiden av albuen, som danner et kors. Vanligvis trenger du bare én eller to side passet til riktig støtte. Å tape i rette linjer, kjøre en linje av tape fra bunnen anker til toppen anker. Dekke hele innsiden og utsiden av albuen med denne teknikken. Mediale kors arbeidet mye som side kors. I stedet for taping innsiden av albuen, lage et kryss over utsiden av albuen.

Kommersielle Stropper

Hvis du ønsker å spare tid og forverring av å bruke tape til din egen albue, kjøpe en kommersiell albue stropp. Disse stroppene retail for $ 8 til $ 30. Kommersielle stropper vikle rundt albuen eller underarmen og holder seg på plass med borrelås.

Riktig Sokker for akillessenen

Akillessene er den største senen som forbinder leggmuskelen til hælen bein, slik at du kan stige opp på tærne og dytte bort når du går eller løper. Ifølge American Academy of ortopediske kirurger, kan Achilles tåle kreftene på 1.000 pounds eller mer. Likevel kan overforbruk og stressende effekt gi små rifter i vevet i og rundt senen og senen kan bli betent. Dette er spesielt vanlig blant idrettsutøvere. I alvorlige tilfeller kan sener sprekke med overanstrengelse. Iført støtte sokker er en vanlig måte å forebygge eller behandle en skadet Achilles.

Symptomer

Smerte kan være mild eller alvorlig, avhengig av skaden, og det vil påvirke omfanget av bevegelse i ankelen, spesielt under gange eller stiger på tærne. Smerten kan være ledsaget av hevelse og ømhet over akillessene. Skade på akillessenen er ofte referert til som Achilles senebetennelse. Ved et brudd, vil du oppleve plutselige, skarpe smerter og du kan ikke være i stand til å peke vekt på foten eller stå på tærne.

Orthotics Support

Behandling for akillessenen, avhenger av alvorligheten av tilstanden, bestemmes best ved et besøk på den ortopediske spesialist. Alternativene spenner fra ikke-kirurgiske alternativer som å bruke riktig sko til å bruke orthotics for å støtte akillessene. Noen ganger kan kirurgi være nødvendig å reparere en rive.

En av de vanligste orthotics er støtte sokker. Ifølge shoebuy.com kan støtte sokker bli klassifisert som en type strømper, spesielt designet for å lette akillessene. De gir uteksaminert trykk og ekstra støtte til berørte områder for å lette helbredelse. Ofte sterke elastikk - for eksempel lycra, gummi eller spandex - brukes til å gi beskyttelse til sensitive områder rundt foten og for å skape nødvendig trykk for å øke blodstrømmen til betente områder for å lindre smerte og redusere hevelse.

Typer Støtte Sokker

De fleste er referert til som ankelstøtte eller støtteakillessenen. Vanlige funksjoner inkluderer pustende strikk stoff og myke viskoelastiske innstikk som komprimerer og massere det myke vevet i ankelen for å forbedre sirkulasjonen og fremme lymfedrenasje for å redusere hevelse. Du kan finne støtte sokker på sportsbutikker eller online spesialitet butikker. De fleste ser ut som vanlige sokker, bortsett fra at de er bygget for å dempe stress plassert på akillessenen under fysisk aktivitet.

Å velge riktig type støtte sokker avhenger av alvorlighetsgraden av din tilstand. I mange tilfeller er støtte sokker brukes for å hindre skade på akillessenen under fysisk aktivitet. Ankelstøtte sokker vanligvis kommer opp til litt over ankelen, noen med åpne tær. De er formsydde og kan brukes under skoene. Noen sokker opptre mer som tannregulering for leggmuskelen og ankel. Disse er slitt om natten for å redusere spenningen på senen. Den Strassburg Sock er et slikt eksempel.

Achilles senebetennelse Bukseseler

Men foot-care.org, tyder på at slike kompresjonsstrømper kan øve mer press enn nødvendig, noe som skaper ubehag. Et bedre alternativ er en Akillestendenitt spenne. I tillegg til å bruke komprimering støtte, disse bukseseler kommer med brede stropper som passer under hælen av foten. Denne stroppen utøver en oppadgående press, løfte hælen og redusere innvirkning på akillessenen. Den kommer også med polstring for å gi kompresjon til egnede steder av ankelen. I tilfeller hvor alvorlige skader eller tårer i akillessenen er vedvarende, kan en stiv Akillestendenitt brace brukes til å immobilisere den skadde akillessene å tillate det å gro skikkelig.

Et ord av forsiktighet

Selv om akillessene orthotics kan gi støtte og hjelpe healing, de er ikke ment for å opprettholde presset av strenge aktivitet. Det er best å hvile foten som anbefalt av ortopedisk spesialist, for derved å forhindre ytterligere skade på akillessenen.

Over-the-counter produkter for Overdreven Supinasjon

Overdreven supinasjon er sving utover av foten på ankelen på en slik måte at du går på utsiden av foten. Med andre ord, det er vridning av foten og ankelen. Overdreven supinasjon kan føre til fot og ankel skader, hælspore, foten smerte, shinsplints, hofte eller ben smerter og smerter i korsryggen. Heldigvis er supinasjon behandles med over-the-counter produkter.

Over-the-counter fot produkter for overdreven supinasjon kan vare i flere år før seg ut, avhengig av dine aktiviteter som stående, løping, sitter, går og arbeidsvilkår. Disse produktene er tilgjengelig på store forhandlere som Walmart, Walgreens, CVS og RiteAid. Også, kiropraktorer, Fotpleie, spesialitet skobutikkene og nettside forhandlere selger dem.

Sko

Overdreven supinasjon kan være forårsaket av feil tilpassede sko og høyhælte sko. God kvalitet sko er komfortable, har ankelstøtte og har gode bue støtter, riktig sittende innleggssåler og solide, tykke baser eller såler. God kvalitet sko starter på $ 125 (per 2010), avhengig av kvalitet, formål og dine aktiviteter.

Orthotics

Orthotics er de myke eller fast innsatser plassert inne sko for bue støtte, demping og korreksjon av foten posisjon. Orthotics kan brukes til å skifte ut slitte sålene og for å gi ekstra støtte og komfort til skoene dine. Orthotics inkluderer bue støtte innleggssåler, hæl støtter og pute såler. God kvalitet orthotics starter på $ 20 (per 2010).

Ankelbukseseler

Ankel bukseseler stabilisere ankelen og gir bevegelsesfrihet. De festes ved å pakke rundt ankelen og nederst på foten. Ankel bukseseler kan koste ca $ 40 (per 2010).

Slik Cure akillessene smerte

Hvis du lider av en smertefull tilstand som Achilles senebetennelse eller du har rett og slett skadet akillessene, vil du sannsynligvis ønske å kurere tilstanden så raskt som mulig for å unngå ytterligere smerter og problemer gikk. Det er flere fornuftige tiltak du kan gjøre for å lindre smerten og hjelpe arbeid mot en raskere utvinning.

Bruksanvisning

•  Unngå anstrengende trening, spesielt noen løping eller jogging opp bakker eller deltar i ethvert arbeid som kan føre til raske bevegelser som kan sette stress på det berørte området.

Bruk komfortable sko som tilbyr skikkelig ankelstøtte, god demping og såler som ikke er for stiv. Med det blir sagt, du også ønsker ikke en hæl som er altfor polstret som det har vist seg å bidra til akillessene smerte.

Unngå flate sko, inkludert sandaler, mens området helbreder --- Dette inkluderer å gå barbeint.

Kjøp en sko innsats med en hæl pad. Dette kan redusere trykket som er plassert på det berørte området og føre til en raskere utvinning. Dr. Scholls tilbyr flere innlegg med ekstra hæl demping.

Apple varme til sene i løpet av de første 24 timene av en skade, og tidligere hvis mulig, deretter overvåke hevelse. Du kan bruke salver som Icy Hot or varmeputer eller en varm innpakket klut hvis du ønsker en mer tilgjengelig alternativ.

6. Hold deg av det berørte området så mye som mulig for å unngå ytterligere hevelse og annen skade på området.

Ta kontakt med en lege hvis smertene vedvarer. Noen skader i Achilles Regionen kan kreve kirurgi for å riktig riktig, men bare en utdannet lege skal gjøre denne vurderingen.

Posterior tibial sene rive Treatment

Den bakre tibial sene er plassert på baksiden av ankelen forbinder leggen til foten. En tåre i denne sene vil resultere i smerter, gangvansker og kan føre til buen for å miste støtte, slik at det faller, fører til en "flat fot." Behandling av en posterior tibial sene rive krever håndteringen av betennelse, og gir tilstrekkelig støtte for foten og forbedre fleksibiliteten i leggen.

Betennelse

Mest noen skade vil føre til betennelse, som er kroppens måte å bringe næringsstoffer til området for å helbrede. Men for mye hevelse skaper ytterligere immobilitet og smerte, og kan føre til sirkulasjonsproblemer. Redusere hevelse innebærer først å stoppe aktivitet og hvile. Hvis det overhodet er mulig, is benet umiddelbart etter skaden, og i 20 minutter hver to timer for de to første dagene. Pakk ankelen og heve den til å redusere hevelse. Ta ibuprofen vil også bidra med hevelse reduksjon.

Support

Når du er i stand til å legge vekt på ankelen, pass på at ankelen er pakket for å unngå hevelse fra å vende tilbake, og for å gi ankelstøtte for å redusere eventuelle re-skade. Også, vikle buen på foten for å gi den med ekstra støtte. Det kan være lurt å bruke en sko erke-støtte innsats, spesielt hvis skaden er et resultat av en kronisk eller degenerative problem. Personer med diabetes, fedme og høyt blodtrykk er i faresonen for degenerative problemer. Alltid konsultere med en lege for å sørge for at din diagnose er riktig med riktig løpet av handlingen.

Behandling

Hvis rive er vesentlig eller fullstendig brudd, kan kirurgi være nødvendig for å stanse rive fra å bli et kronisk problem som bakre tibial tendinitt. Kirurgi reparerer skadet sene og reattaches det på en måte for å redusere trykket. Fysioterapi vil arbeide for å forbedre beinet fleksibilitet i leggen og opprettholde et komplett utvalg av bevegelse i foten. Dette oppnås gjennom å strekke foten mot en vegg med tærne forhøyede berøre veggen og hælen på bakken. En dypere strekk-og-styrke trekk er på et trinn eller kant der du slipper hælen ned mens du balanserer på tærne. Gjennom i løpet av fysioterapi, fortsetter til is på ankelen etter en treningsøkt for å holde hevelsen ned.

Cam Walker Veibeskrivelse

Cam Walker Veibeskrivelse


Når en fot eller ankelskade har oppstått eller ofte etter operasjonen, er en terapeutisk boot, kjent som en Cam Walker (walking boot) ofte brukt for støtte. Borrelås, en hæl til tå rocker bunn og luftblærer (som tillater justering for ankelstøtte), er alle komponentene i en Cam Walker. Hver seksjon styrer utsiden og innsiden av ankelen støtte, men gjør mobilitet for foten regionen til å flytte opp og ned. Det er viktig å kjenne de riktige skritt for å utnytte mens bruk dette utstyret, og sikre høyden på skoen slitt på uskadde foten stemmer overens med Cam Walker å forhindre potensielle erstatningsspørsmål forårsaket av ubalanse.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en Cam Walker

•  Bruk en ren bomullssokk under Cam Walker til alle tider. Sikre at sokken er en tettsittende for å hindre den fra å skli ned. Sokken vil beskytte huden din og hjelpe til med å holde gang boot rent ved å absorbere svette.

La foten din til å stige inn i Cam Walker, og sørg for at hælen passer sikkert i hælen delen av enheten. Riktig montering er viktig å gi full støtte, og unngå fallulykker. Trekk i foringen over toppen av foten, og gjenta på det nedre ben.

Lukk borrelåser over toppen av foten, og gjør det samme på leggen. Sørg stropper er trygt å gi så mye stabilitet som mulig, og forhindre benet og foten fra å bevege seg rundt inne din Cam Walker. Når stroppene er på plass, bør det passer føler deg komfortabel og sans smerter fra enheten.

anmeldelser restriksjoner, og hvor lenge din Cam Walker er å være slitt med legen din. Dette er best å sikre at du deltar i aktiviteter som er godkjent, og unngå potensielle risikoen for utilsiktet skade eller forsinket helingsprosess.

Vask duken av Cam Walker ukentlig for å holde rent. Undersøk instruksjoner om liner tag for riktige instruksjoner omsorg. Kjør liten mengde varmt vann i vasken. Legg en spiseskje med flytende såpe, og rør. Etter å vaske for hånd, la duken lufttørke.

Tips og advarsler

 • Rengjør Cam Walker ukentlig.
 • Ikke plasser duken av Cam Walker i tørketrommelen.
 • Oppretthold planlagte avtaler med legen din for å sikre healing på en riktig måte.
 • Utnytte krykker når du først begynner å bruke en Cam Walker kan være gunstig for økt stabilitet. Sjekk med din lege for ytterligere informasjon.
 • En riktig passform er viktig når du bruker en Cam Walker å unngå potensielle fallrisiko.

Hvordan å rehabilitere Common Dance Skader

Dans og skader går hånd i hånd. Mangel på fleksibilitet, feil stretching og overdreven aktivitet kan føre til skader. Selv stress kan føre til at muskler og sener til å stramme opp og resulterer ofte i en skade. Hver type dans krever utarbeidelse av hver muskel i kroppen før trening. Derfor er det viktig å strekke ordentlig før noen praksis eller performance.Despite en komplett warm-up og stretching, noen dansere er bare utsatt for skade. Den konstante hopping, forlengelse og anstreng av musklene kan forårsake vanlige danse skader som muskel spenninger og kramper, ankelskader, kneskader og ryggsmerter. Rehabilitere eventuelle skader på riktig måte vil ha deg tilbake på føttene i en rimelig tid.

Bruksanvisning

Ankelskader

En rehabilitering av ankelovertråkk med hvile, is, kompresjon og høyde (ris) til hevelsen forsvinner. Langt, er den vanligste danse skade en ankel forstuing. En ankel forstuing er en liten rift i leddbåndet i ankelen. Og selv den minste tåre kan svelle en god avtale. Sørg for å bruke is for bare 15 minutter om gangen, og heve din ankelen over ditt hjerte å oppmuntre riktig sirkulasjon. Påfør isen hver 3. time.

Pakk ankelen i ess bandasje for økt stabilitet og for å bidra til å redusere hevelse. Det er trygt å gjenoppta dans når ankelen føles stabil. Prøv å bruke en ankelstøtte brace for å beskytte leddbånd og sener. Ankelskader vanligvis skje mer enn en gang så sørg for å gjenoppta dansetreningsøktene gradvis for å hindre en gjentatt skade på ankelen.

Ta en tur til legen for å få tilgang til alvorlighetsgraden av forstuing hvis du fremdeles føler smerte etter en 3 til 4 dager. Ikke gjenoppta dans inntil legen gir sin godkjenning.

Kneskader

Bruk RICE for kneskader, også. Kneskader til dansere er vanligvis forårsaket av omfattende valgdeltakelse på knærne (for eksempel under lag). Kneskader vanligvis tar form av skadet brusk, som er ofte forårsaket av hopping og landing. Kneskader har typisk hevelse eller smerter.

Kontroller at hevelsen er borte før du gjenopptar delvis aktiviteter. Rehabilitere et kne er vanskelig fordi bøye kneet er en så integrert del av dans.

Stabil kneet under dans praksis med en spenne om nødvendig og husk å strekke forsiktig, men helt før og etter treningen. Varmet opp muskler og sener er mindre sannsynlig å bli skadet under trening.

Tilbake Skader

Se opp for ryggsmerter. Mange dansere kan hoppe rundt på gulvet ett minutt og i det neste minuttet, de holder sine tilbake i uutholdelig smerte. Ryggskader er vanlig for dansere og har en verke som ofte hindrer danseren fra selv å stå oppreist. Ryggmusklene ofte krampe, en refleksiv handling som kroppen bruker til å beskytte leddene i ryggen.

Bruk varmeputen for å lette din smerte og ta anti-inflammatoriske medisiner for ubehag. Hvis du kan gå og bøye en liten bit, har du sannsynligvis en grad 1 muskel tåre. Hvis smertene ikke lette etter noen dager, eller hvis du føler deg skarp smerte i ryggen eller har hevelse, gå til legen din for en fullstendig vurdering.

Begynn mild strekking for å øke mobiliteten når ryggen din føler seg bedre. Gradvis øke lengden på stretching økter til du når ditt fulle omfanget av bevegelse. Med noen ryggskade, har tenkt å hvile i en uke eller to for å fullt igjen.

Muskel Stammer

Hvile og bruke isen i 15 minutter hver 3. time for å lindre muskel stammer. Muskel stammer er en vanlig dans skade som er forårsaket av overstrekking av muskelen. Et par dager med hvile vil vanligvis lette smerter av en muskelspenninger.

Unngå aktivitet før muskelen er sterk igjen. Annet enn mild stretching, dans trening og uttøyning behov for å bli satt på vent til muskel er gjenopprettet.

Stretch helt, men nøye etter anstrengelse en muskel. En fleksibel, varme opp muskelen er mindre utsatt for skader. En serie med stretching og deretter styrke øvelser er best når rehabilitere en muskelspenninger.

Muskelkramper

Stopp dans umiddelbart hvis du føler en muskelkrampe. Muskeltretthet, dehydrering og mangel på fleksibilitet forårsake muskelkramper. Kramper kan gripe opp beinet, rygg, nakke eller annen muskel i kroppen og kan være ulidelig smertefullt.

Masser området der krampe ligger. Når de umiddelbare smerter letter, forsiktig og helt strekke området. Mange kramper oppstår på slutten av en periode med trening. Pass på at du varmer opp før dans og at du utfører komplette strekninger etter treningen.

Tenk årsaken til kramper. Muskelkramper har en underliggende årsak, og ofte er forårsaket av mangel på væske, salt eller kalium. Drikk mye vann, spise riktig, og sørg for at du hydrat under dans, også. Hvis kramper er hyppige eller smertefull, bør du oppsøke lege.

Tips og advarsler

 • Hvis du opplever overdreven sårhet i mer enn noen få dager, bør du kontakte legen din for å sikre at du ikke har revet eller skadet en muskel.
 • Bruk anti-inflammatoriske medisiner med forsiktighet.

Hva er en Marius Bridge Dental?

Hva er en Marius Bridge Dental?


Når noen søker etter permanente proteser, blir de ofte tvunget til å tåle den kompliserte og noen ganger prosedyren av bein pode. Heldigvis er dette ikke trenger å være tilfelle.

Marius Bridge

En alternativ bane for å ta når du får en komplett protese sett er Marius Bridge, et todelt fast tannbro.

Bruk

En Marius Bridge brukes til å hjelpe de med en helt tannløs maxilla, mangel på leppe støtte og tap av ben. Den er laget av implantat-grade titan.

Fordeler

I motsetning til tradisjonelle tannimplantater, Marius Bridges er flyttbare. De kan deles inn i to deler for enkel i renhold og modifikasjon. Estetisk sett, er ikke noe tapt, som utseendet er identisk med den i naturlige tenner.

Historie

Broen ble først utviklet, og prosedyren utføres, av Dr. Yvan Fortin i 1992. Den første pasienten het Marius Lessard, derav navnet. Siden da har sine fordeler er dokumentert i flere vitenskapelige tidsskrifter, og det er nå tannleger i stand til å utføre prosedyren i USA, Canada og Europa.

Steder

Steder der prosedyren tilbys per februar 2010 er Arizona, Florida, Kentucky, Massachusetts, Washington, British Columbia, Ontario, Saskatchewan og Østerrike.

Slik behandler Revmatoid Artritt i Feet

Revmatoid artritt kan påvirke mange ledd i kroppen. I føttene, er ballen av foten (metatarso-leddene) og sub-talor joint under ankelleddet ofte påvirket. Smerte, stivhet og misdannelse assosiert med revmatoid artritt kan styres. Vanligvis, hvis du har revmatoid artritt, er du under omsorg av en revmatolog for å administrere medikamentell behandling. En fotterapeut og fysioterapeut vil også hjelpe deg med å administrere revmatoid artritt i føttene.

Bruksanvisning

Flytt føttene og anklene før du står opp etter hvile i lange perioder, spesielt først i morgen. Du skal rotere føttene og anklene i noen minutter før vektbærende. Dette vil lette stivhet som oppstår med hvile og kan lindre smerten som oppstår med de første trinnene.

Velg sko som gir både støtte og demping. Jo mer dempet den eneste, jo mindre sannsynlig at du vil føle smerte i tåballen. Prøv ikke å gå barbent som du er mer sannsynlig å falt som du er "gått på småstein" som ballen av foten treffer bakken. Velg en sko eller med masse ankelstøtte for å hindre deg foten i å rulle i. Snakk med din podiatrist for fottøy råd.

Du må ikke slite med blonder. Borrelås er et godt alternativ hvis du også har leddgikt i hendene. Ikke ha slip-on sko på en jevnlig basis.

Besøk din lege eller revmatolog på en jevnlig basis for å overvåke medisiner som du tar. De vil gi deg råd om hyppigheten av konsultasjoner trengs.

Søk hjelp av en fysioterapeut for å holde de vonde leddene bevegelige. De kan foreslå hydroterapi, som innebærer å utføre ulike oppgaver i et oppvarmet basseng (hydro-pool). Dette vil også forhindre at musklene fra å kaste bort fra stillstand og hindre de berørte ledd fra å bli stiv.

Gjør en avtale med din podiatrist. De vil vurdere deg til å se hva slags orthotics og fottøy behov for å være foreskrevet. Dette kan redusere den deformasjon som kan oppstå som et resultat av reumatoid artritt i føttene.

Hindre andre problemer som oppstår i føttene, for eksempel liktorn, hard hud, blemmer og infeksjoner. Følg fottøy råd fra din podiatrist. De kan også foreskrive bestemte sko for deg som støtter dine føtter og passer godt.

Hvordan lage Ortopediske sko

Ortopediske sko kan brukes til å behandle mange problemer. De er ofte brukt for barn med mild til moderat skjelett problemer å korrigere gangart og holdning, og mange eldre mennesker bærer dem for å hindre slitasje på og smerter i anklene og andre ledd. Hvis du har et barn som har en skjelett anomali, bør du arbeide med en lege for å få et profesjonelt gjort par ortopediske sko som adresserer spesifikke tilstand. Men hvis du bare føler at du trenger støtte fra et par av ortopediske sko for å hjelpe dine føtter, så kan du lage din egen hjemme ved hjelp av et par joggesko som du sannsynligvis har i skapet allerede.

Bruksanvisning

Velg de riktige typer gel innleggssåler for ortopediske sko. Disse kommer i en rekke størrelser og former. Ortopediske sko er generelt utformet for å avlaste så mye press som mulig fra foten, slik at du sannsynligvis vil ønske en full-shoe innsats. Bruk tykke, spesielt hvis dine joggesko er brukt og kan være litt flatt på bunnen. Hvis du har liktorn, bunions eller andre foten problemer, så du kan ønske å kjøpe flere forskjellige typer av innsatser som er utviklet for å behandle disse forholdene og bygge en tilpasset støtte såle for deg selv innen skoen.

Sikre dine innleggssåler arbeide sammen. Det kan være litt overlapping hvis du har mer enn én gel Innsats for skoen. Hvis de overlapper for mye, kan det hende du må judiciously klippe av duken (den delen som ikke er fylt med gel) for å holde skoen passer komfortabelt. Hvis gelen delene overlapper hverandre, og deretter prøve å flytte dem litt eller du kan trenge en annen modell innsats for en av dine forhold. Før du setter innleggene inn i skoen, kan du legge dem ut på et bord på toppen av den tynne skuminnlegg.

Sett gel innleggssåler. Hvis du bruker en enkelt innsats som dekker hele bunnen av showet, så kan du bare skyve den inn i skoen. Men hvis du har valgt en rekke innleggssåler for å behandle ulike fots forhold, skyver en tynn, nongel innsats av skum i skoen, og deretter plassere gel på toppen av det.

Bruk dine sko med tykke ankelsokker eller aloe sokker. Selv om du ikke kan faktisk installere disse sokkene i skoene uten å skape en usunn foten miljø, bør du likevel vurdere dem en del av dine ortopediske sko. Aloe sokker eller tykke ankelsokker vil gi ekstra ankelstøtte og vil holde føttene fra å bevege seg rundt i det hele tatt i dine sko. De vil også absorbere støt når du går eller kjører.

Tips og advarsler

 • Når du plukker ut dine joggesko å slå inn ortopediske sko, kan du prøve på flere par. Det viktigste at du er ute etter, er at de har god ankelstøtte. Mens man kan utfylle andre aspekter av skoen, er god ankelstøtte som allerede er viktig å ha i strukturen av skoen før man begynner å endre andre aspekter for å gjøre det ortopediske. Du kan fortelle om en sko har god ankelstøtte hvis den strekker seg minst til brak i ankelen, og hvis det holder ankelen fra rullende side til side. Snøre din hjemmelagde ortopediske sko tett for å sikre at foten holder seg godt på plass hele dagen. Disse skoene vil også hjelpe hvis du har dårlig sirkulasjon fordi de vil holde føttene varme. Du må bruke en ren par sokker hver gang du setter dem på.
 • Hvis du har alvorlige muskel eller skjelett helsespørsmål, vil hjemmelagde ortopediske sko ikke løser disse problemene. Gå til en lege for å få hjelp og tilpassede ortopediske sko.