Digidexo.com

sår i ansiktet barn

Kusma Symptomer for barn

De første kusma symptomer barnet kan oppleve, hvis noen symptomer i det hele tatt, kan være en temperatur og en redusert appetitt. Siden en redusert appetitt går som regel hånd i hånd med en temperatur --- og de to kan være symptomer på andre sykdommer --- har du sannsynligvis ikke vil innse at barnet ditt har kusma umiddelbart. Men hvis barnet ditt begynner sports kinnene som ser ut som kjæledyr hamstere, er det en god idé å få ham til legen for en bekreftelse på at han har kusma.

Kusma Definert

Kusma er en viral infeksjon. Det kan ikke bli behandlet av antibiotika, og den er svært smittsom. Kusma spres gjennom spytt av en infisert person. Derfor kan du kontrakt viruset ved hjelp av å spise eller drikke redskaper noen smittet, så vel som å puste i luften umiddelbart etter en smittet person hoster eller nyser. Vanligvis har kusma kjøre kursen i løpet av to uker.

Symptomer

En feber, stiv nakke og hodepine er mulige symptomer på kusma. I tillegg, tap av matlyst, kropp svakhet og tretthet, samt smerte mens tygge eller svelge, er andre symptomer barnet ditt kan ha med et tilfelle av kusma.
En infisert barn kan også oppleve smerter og hevelse i ansiktet, siden kusma påvirker ørespyttkjertlene. Men andre spyttkjertler, i stedet for de ørespytt seg, kan være de som er berørt. Hvis det skjer, vil barnet sannsynligvis oppleve hevelse under tungen, eller haken, i stedet for i kinnene. Det kan også være hevelse i brystet.

Sjeldne Hevelse Symptomer

Mens uvanlig, betyr kusma har kapasitet til å føre til hevelse og inflammasjon andre steder i kroppen, spesielt i hjernen og ryggmargen. Encefalitt (hjerne hevelse) og hjernehinnebetennelse (hevelse i ryggmargen og foring av hjernen) kan være komplikasjoner opplevd på grunn av kusma, men heldigvis disse forholdene er sjeldne.
Men når disse områdene av kroppen blir påvirket av kusma, kan følgende symptomer oppstå, og generelt gjøre det innen en uke av barnets første kusma symptomer: tretthet, kramper, kvalme, oppkast, samt feber og hodepine.

Symptomer Unike til menn

Guttebarn kan også oppleve smerter og betennelse i testiklene, en tilstand som kalles orchitis. Frysninger, oppkast og magesmerter kan følge de andre kusma symptomer når orchitis er også opplevd.

Symptomer Unike til Kvinner

Smerter og ømhet i mageområdet kan forekomme hos kvinner på grunn av betennelse i eggstokkene.

Hvordan gi et barn en pust Treatment

Hvordan gi et barn en pust Treatment


Respiratorisk distress hos barn er et alvorlig helsetilstand. Forårsaket av allergi, astma eller andre puste sykdom, et barn krever spesiell omsorg for vellykket behandling. En puste behandling av en foreskrevet medisin kan kontrollere og lindre barnets pustevansker.

Hvordan gi et barn en pust Treatment

•  Forstå at barn med respiratorisk distress vanligvis trenger å bruke en forstøver å administrere foreskrevne medisiner. En forstøveren er en maskin som gjør flytende medisin til en pustende tåke for barnet å inhalere.

Innse at legen forskriver medisiner basert på barnets symptomer og sykdom. Følg hans dosering instruksjoner og har ham vise deg hvordan du skal bruke en forstøver hvis han ikke tilbyr en demonstrasjon.

Gjør deg kjent med forstøver. Maskinen for å administrere puste behandling består av selve maskinen, slange og en maske for barnet ditt å plassere over nese og munn. Noen maskiner som brukes tvunget luft for å slå den flytende medisin til tåke; disse er de mest vanlige og er støyende. Ultralyd nebulizers bruker ultralyd bølger å slå væsken i en pustende tåke; disse maskinene er stille. Ikke alle flytende medisiner kan brukes med den ultrasoniske forstøver.

Ta dosert medisin og legge det til medisin kopp som er festet til masken (det er en kjegle-formet avtagbart stykke). Skru masken tilbake på medisin kopp, som sikrer at slangen på undersiden av koppen er sikret. Ta den andre enden av slangen og sett den inn i forstøveren.

Sett barnet oppreist og holde masken til ansiktet hans, som dekker nesen og munnen helt. Velg et tidspunkt på dagen at barnet er rolig å hjelpe ham forbli stille under behandlingen. Slå på en underholdende TV-program til å holde hans oppmerksomhet mens administrere puste behandling. Det tar vanligvis seks til ti minutter for å utføre en puste behandling, avhengig av dosering.

utstråler tillit mens du forsøker å gi et barn en pust behandling. Hvis du synes usikker eller redd på noen måte, oppfatter barnet ditt dette og blir redd også. Trøste barnet ditt, forsikre ham om at behandlingen ikke vondt og gjør ham puste bedre. Tilby ham en liten belønning for å ta sin medisin.

Skyll medisin kopp, maske og slange etter hver bruk og la dem tørke helt før neste gangs bruk for å opprettholde optimal ytelse.

Hint

  • Plasser alltid maske over ansiktet godt. Ikke rett tåke på ansiktet uten masken. Dette kalles en "blåse av behandling" og tillater ikke for medisiner for å bli skikkelig innånding.
  • Følg anvisningene fra din primære omsorg lege eller spesialist når medisinering et barn. Strengt følge doserings prosedyrer og ta kontakt med lege hvis du har noen spørsmål.

Hvordan stoppe et barns Febril Seizure

En febril anfall er forårsaket av høy feber. Under en febril anfall, kan barnets kropp riste for bare et par minutter eller så lenge som 15 minutter. Småbarn oftest opplever feberkramper, men barn så unge som seks måneder gammel og like gammel som fove kan ha dem. Du kan bruke disse taktikk for å stoppe feberkramper.

Hvordan stoppe et barns Febril Seizure

•  Stabil barnet ditt. Før du forsøker å stoppe anfall, må du sørge for at barnet ditt er på et trygt sted hvor hun ikke kan skade seg selv. Du bør imidlertid ikke hindre henne å stoppe anfall.

Ta en våt vaskeklut og sette den på barnets hode. Det er lurt å bruke kaldt vann og unngå sjokkerende ham ved å bruke isbiter direkte på ansiktet hans.

•  Gni håndkle over ansiktet hennes. Hold en bolle med kaldt vann i nærheten for å holde håndkleet på et kjølig og behagelig temperatur. Hvis vannet i bollen varmes opp raskt, kan du plassere et par isbiter i den.

Tids beslaget. Hvis anfallet varer i mer enn fem til ti minutter, bør du ringe en ambulanse for å få hjelp i å stoppe anfallet.

Ta hans temperatur etter beslaget slutter. På dette punktet, kan du plassere ham i et kjølig bad og gi ham feber redusere medisiner hvis feber er fortsatt til stede.

Hint

  • Ikke gi barnet noe feber redusere medisiner, som paracetamol eller ibuprofen, under anfallet. Du bør vente til det er overstått før du gir noen medisiner.
  • Ikke plassere barnet i en balje med kaldt vann for å stoppe en febril anfall. Barnet ditt kan skade seg selv inne i karet.

Hvordan diagnostisere en kladdete utslett på et barns ansikt

Har barnet ditt utviklet et utslett i ansiktet? Her er noen nyttige tips til å diagnostisere årsaken.

Hvordan diagnostisere en kladdete utslett på et barns ansikt

Hvis utslett er alvorlig konsultere legen din over telefon eller på kontoret hans. Hvis utslettet er utrolig dårlig ute og forårsaker en god del ubehag, eller andre symptomer med utslett synes ekstraordinært, bør du kontakte lege. Det er ikke verdt risikoen i vente eller prøver å finne ut av det på egen hånd.

Se etter andre symptomer. Barnet ditt kan være lider av mer enn bare et utslett. Pass på at barnet ikke har andre symptomer som feber, problemer med å puste, kløende hals eller magesyke. I så fall kan disse hjelpe deg å diagnostisere utslett som ulike kombinasjoner av ulike symptomer kan tyde på visse viral eller bakteriell plager.

Ta kontakt med en medisinsk bok eller online medisinsk nettsted som hjelper deg med å diagnostisere symptomene trinn-for-trinn, for eksempel WebMD. Nettsteder som dette lede deg gjennom hver eneste symptom og bruke din beskrivelse å hjelpe deg å diagnostisere hva årsaken kan være Husk, hvis symptomene er alvorlige, bør du ikke diagnostisere utelukkende på egen hånd. Med en kladdete utslett, vil du ønsker å ta oppmerksom på hvilken type splotchiness (dvs. i et bestemt mønster eller stikkende versus runde støt), hvorvidt utslett er febrilsk, og om ikke utslettet er siver noen form for væske .

Sjekk mer enn én bok eller nettside for å se om konklusjonene er de samme. Pass på at svaret du fikk er mest sannsynlig riktig. En fin måte å gjøre dette på er ved kryssreferanser to eller flere nettsteder. Annet enn WebMD.com, kan du også bruke et nettsted som YourDiagnosis.com. Hvis du mottar forskjellige svar fra hvert område, bør du vurdere å ta barnet til en lege med en gang.

Ikke bruk produkter på et barns utslett uten å konsultere lege. Hvis du bruker feil produkt på hans kladdete utslett, kan resultere i en dårlig reaksjon eller forverring.

Hvordan kan et barn få Fifth sykdom?

Hvordan kan et barn få Fifth sykdom?

Hva er femte barnesykdom?

Femte barnesykdom er forårsaket av parvovirus B19. Dette er et humant virus og kan ikke bli overført til dyr. Dette vanlig sykdom er vanligvis preget av milde symptomer som en lavgradig feber og en generell uvel følelse. Den viktigste kjennetegn på Fifth sykdom er den avslørende flat, Lacy utslett som utvikler over ansiktet og noen ganger torso, armer og ben.

Hvordan er Fifth sykdom spres blant barn?

Kvinter, også kjent som "slapped kinnet sykdom", er lett spre seg blant barn gjennom luftveis væsker utvist fra nese og hals. Dette kan skje når du hoster eller nyser, eller når et barns spytt overføres til en leke, spise redskap eller parabol og andre overflater. Dette skjer oftest i skole eller barnehage miljøer hvor leker, dørhåndtak, bord og andre elementer er delt og rørt av mange barn. Femte Sykdommen er mest utbredt om vinteren og våren.

Faser av Fifth sykdom

Etter en barnet utsettes for Fifth sykdom, er det en inkubasjonsperiode på ca 4 dager opp til 2 uker før symptomer. I løpet av denne fasen av sykdommen, feber eller sår hals kan være til stede, selv om et utslett er den vanligste symptom. Når barnet har disse forkjølelsesliknende symptomer, gi ham rikelig med væske, hvile og smertestillende hvis nødvendig. Rundt 20 prosent av folk aldri får symptomer i det hele tatt. Til tross for en mangel av symptomer, sykdommen er fremdeles meget smittsom dersom barnet bærer viruset.

Barnet er mest smittsom under inkubasjonsperioden og pre-utslett fasen av sykdommen. Når utslettet viser risikoen for passerer langs Fifth sykdom er sterkt redusert. Barnet kan normalt gjenoppta sin typiske timeplan etter symptomer, med mindre han føler for syk til å gjøre det. Utslettet varer vanligvis i flere dager, selv om det kan vedvare på og av i noen uker, tilbake når barnet er i solen eller utsettes for ekstrem varme eller kulde.

Hindre spredning av Fifth sykdom

Etter et barn har hatt Fifth sykdom, får hun immunitet og vil ikke få sykdommen igjen. Halvparten av alle barn fange denne sykdommen før voksenlivet, og da har livslang immunitet. Mens Fifth sykdom ikke er alvorlig og sjelden fører til mer enn milde symptomer, kan sin overføring reduseres ved å vaske hendene ofte, desinfiserende leker, pulter og annet utstyr, og unngå deling av sippy kopper, smokker og kjøkkenutstyr.

Om barn hudlidelser

Child hudsykdommer kan begynne i barndommen. Mange hudsykdommer er svært smittsom og spres raskt blant barn i barnehager og skoler. Child hudlidelser er forårsaket av virus, sopp, parasitter og bakterier. Som med noen sykdom, tidlig diagnose og rask behandling er nøkkelen. Symptomer kan inkludere sår, kløe, tilstedeværelse av parasitter, rød hud og ubehag.

Elveblest

Elveblest er oftest sett når et barn opplever en allergisk reaksjon på mat, lotion, klær vaskemiddel, klær eller andre miljøfaktorer. I noen tilfeller kan stress utløse en allergisk reaksjon. Elveblest er røde, kløende nupper som spredte seg raskt over hele kroppen.

Ringorm

Ringorm er forårsaket av en sopp som danner røde ringer på barnets hud. Infiserte områder klø og bli skjellete.

Impetigo

Brennkopper er forårsaket av bakterier som trenger inn i huden. Infiserte områder kløe og slam pus. Antibiotika må tas for å behandle sykdommen.

Hånd Foot klauvsjuke

Hånd Foot Mouth Disease er et virus oftest sett i babyer. Sykdommen fører til blemmer i barnets munn og utslett på føttene og hendene.

Herpes

Herpes Simplex 1 (HSV-1) er et virus som er vanligvis sett hos spedbarn og småbarn, men kan infisere et barn i alle aldre. HSV-1 er en oral sykdom som forårsaker smertefulle, væskefylte blærer for å danne i eller rundt barnets munn.

Eksem

Eksem forårsaker røde, tørre flekker på huden og er ofte sett hos spedbarn. Flekkene begynner vanligvis i ansiktet og spres nedover kroppen.

Lus

Lus er små parasitter som lever i et barns hår og forårsake intens kløe i hodebunnen. De er svært smittsom og spres lett fra barn til barn.

Hvordan lære barna om bronkitt

Bronkitt er en betennelse i luftveiene i lungene. Symptomer omfatter hoste, feber, tett nese, muskelsmerter og sår hals. Det kan være forårsaket av en infeksjon, influensa eller noen forverring til lungene. Barn er i fare for bronkitt som de har mye kontakt med influensa i vintermånedene som viruset spres gjennom skoler. De er også mer sannsynlig å ikke bruke egnet antrekk i vintermånedene og leke i regnet. Det er nyttig å utdanne barnet ditt om årsaker og effekter av å få bronkitt å minimere sjansene for dem å få det.

Hvordan lære barna om bronkitt

Process

•  Snakk med barna om hva som ble syk midler. Inkludere forklare symptomene på bronkitt, slik at de forstå. Forklar hvordan den er fanget og at det er mer sannsynlig å happern under kaldere vær.

Vis dem hvordan å kle for kaldt vær. Forklare betydningen av iført en genser og sko under kaldere måneder. Sørg for at de forstår viktigheten av seg en regnfrakk i regn og holde håret tørt ved hjelp av en hette eller paraply.

Lær dem å vaske hendene ofte og holde sine fingre ut av deres munn og av ansiktet deres, spesielt i vintermånedene. Dette vil hjelpe til å holde dem fra å fange influensa, noe som ofte vil slå inn bronkitt.

avskrekke dem fra å ha en overdreven mengde kontakt med luftforurensende stoffer som kjemisk løsemidler, røyk, støv og røyk.

Oppmuntre sunn mat og et inntak av store mengder vann og vitamin C for å holde immunforsvaret sunn og sterk. Snakk med dem om hva slags mat er sunn og hvilke matvarer er ikke, og forklare at det å spise sunne matvarer vil bidra til å holde dem fra å bli syk.

Lær barnet ditt hva du skal gjøre hvis de får bronkitt. Forklar at å få hvile og drikke mye vann er den beste kur selv om de kan også trenge en hoste suppressant og smertestillende for å lette med feber og muskelsmerter. En luftfukter kan også være en god ide hvis barnet ditt får bronkitt.

Hint

  • Vær følsom for hvilke ord du bruker for å snakke med barnet ditt. Det er uklokt å skremme barnet ditt. Målet er å styrke barnet. Forklar at alle får syk noen ganger, og det er greit, men dette er ting de kan gjøre for å hindre at det skjer.

Melatonin bivirkninger hos barn

Melatonin er et hormon som produseres av pinealkjertelen, generelt økende i sen ettermiddag eller tidlig kveld, og avtagende i løpet av dagen. Voksne bruker noen ganger melatonin kosttilskudd for å hjelpe dem å sove. Publisert vitenskapelige data på melatonin bruk hos barn er svært begrenset.

Snaut Forskning

Studier av barn som bruker melatonin for søvnforstyrrelser har vært svært kortsiktig, noen ganger bare 30 dager. De to viktigste studiene også bare innebære rundt 150 barn, ingen av dem småbarn og babyer.

Melatonin bivirkninger

Dokumenterte bivirkninger hos voksne er hodepine, tretthet, magesyke, og allergiske reaksjoner som forårsaker pustevansker, hals lukking, hevelse i ansiktet og elveblest.

Forsiktig

Ingen av disse bivirkningene har forekommet hos barn under melatonin studier og med 2009, men forskningen er veldig slank.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge University of Maryland Medical Center, noen forskere teoretisere at melatonin tilskudd mellom 1 til 5 mg daglig til barn kan føre til anfall, særlig hos pasienter med nevrologiske lidelser.

Expert Insight

En studie publisert i Journal of Pineal Forskning i 1996 og et annet publisert i 2002 i Developmental Medicine & Child Neurology fant ingen bivirkninger i totalt 146 barn undersøkt.

Hjem rette for Barnas Forkjølelse

Hjem rette for Barnas Forkjølelse

I 2007 Food and Drug Administration (FDA) begynte å stille spørsmål ved sikkerheten av barns kaldt medisiner. FDA tjenestemenn presset på for et forbud, som siterer barnas kaldt medisiner som den skyldige i 123 barns dødsfall. Selv om dette er nok til å føre til at mange foreldre til å unngå medisinering sine syke barn, ønsker ingen av foreldrene å se barnet sitt lide. Finne den beste hjem rette for barnas forkjølelse kan ha både foreldre og barn smilende på et blunk.

Saline

Saline nesedråper er en naturlig løsning som kan benyttes til å løsne slim fra nesen og fjerne puste passasjer. For å plassere dråpene, har barnet ligge på ryggen mens du plassere to eller tre dråper i tett nesebor. Gi henne nesen litt gni inntil hun hevder løsningen går opp nesen eller at det kiler. Deretter har hun stå opp og blåse nesen. Hvis hun ikke vil sitte stille lenge nok til å tillate dette, plasserer en luftfukter på rommet sitt for å fjerne nesen sakte.

Honey

En av de verste tingene med å ha et sykt barn i huset er den vedvarende hoste som har ham våken hele natten lang. For å avlaste denne hoste, prøve å gi barnet litt honning før sengetid eller i mellom hoste passer. The American Academy of Pediatrics antyder 1/2 teskje for 2 til 5-åringer, 1 ts. for barn i alderen 6 til 11 og 2 ts. for eldre barn. Honning kombinert med en kul-tåke luftfukter bør ha barnet sove gjennom det meste av natten.

Suppe

Ifølge Mayo Clinic, er at gamle ordtaket om kyllingsuppe herding forkjølelse sant. Varme og buljong-baserte supper som kylling noodle og grønnsaker bidrar til å tømme brystet lunger, åpne nesegangene og lette en sår hals. Best av alt, å få et barn til å spise suppe er vanligvis den enkle delen i forhold til noen hjemme rettsmidler.

Fysioterapi

Hvis din lille barnets bryst er overbelastet, kan du utføre litt fysioterapi på henne for å få henne puste klart igjen. Legge ansiktet ned over knærne eller ha henne sitte på fanget lener seg fremover. Deretter plasserer en cupped hånd på ryggen hennes og trykk forsiktig. Dette kan fysisk løsne slim og tillate henne å hoste opp de tingene som gjør det vanskelig å puste.

Pastiller

For å behandle en hoste og sår hals, kan du gi ikke-medisinert pastiller til barn over en alder av 4. Disse pastiller hjelpe å nummen mekanismene som forårsaker et barn å hoste og verke med få eller ingen bivirkninger.

Vanlige hudproblemer i småbarn

Vanlige hudproblemer i småbarn oppstå på grunn av deres unge hudens følsomhet eller deres manglende evne til å være proaktive i å unngå visse elementer som forårsaker hudproblemer. Mange av disse hudproblemer gå bort når småbarn mottar de nødvendige behandlinger for å redusere irritasjon forårsaket av disse forhold. I tillegg til midlertidige felles hudproblemer, noen ganger disse forholdene tjene som en fysisk manifestasjon at barn utvikler allergi mot ting i deres miljø. De fleste av de vanlige hudproblemer hos småbarn ikke er livstruende med raske behandlinger.

Eksem

Eksem, kalt atopisk dermatitt, er en vanlig hud problem i småbarn. The American Academy of Dermatology sier at 65 prosent av eksem tilfeller vanligvis vises i de to første årene av et barns liv. Denne huden forårsaker rødhet, hevelse, sprekker og skalering hud. Den utslett kan vises på området av kroppen eller på forskjellige områder av huden. I mange tilfeller blir eksem løst mellom en alder av 2 og 5. Tørr, kløende hud kan bli løst ved hjelp av vaselin, Eucerin og Aquaphilic.

Psoriasis

US National Library of Medicine definerer psoriasis som en autoimmun hudsykdom som forårsaker kløende, røde flekker primært på albuer, knær, hodebunn, ansikt, håndflatene og føttene. Psoriasis selv endrer utseendet på neglene. Dette vanlig hud problem i småbarn vanligvis kjører i familier og leger har ikke isolert spesielle årsaker. Behandlinger av denne hud tilstand hos barn er vanligvis behandles med aktuelle lotions og kremer.

Insektbitt

Insektbitt er vanlig hos småbarn. Disse biter oppstå fordi småbarn ofte tilbringe tid ute, og i motsetning til voksne, har de ikke proaktivt unngå bug biter. The University of Iowa Sykehus og klinikker sier at barn har ofte sterkere reaksjoner på bitt og humper virke større. Foreldre beskytte småbarn huden ved hjelp av insektmidler. Når bug biter oppstår, medisinert kremer og kjølig bad lindre smerte og kløe forbundet med biter.

Impetigo

Brennkopper er en vanlig hud problem i småbarn og små barn mellom 2 og 6 år gamle. US National Library of Medicine sier at impetigo, en bakteriell infeksjon, vanligvis oppstår på grunn av stafylokokk og streptokokker. De vises på huden som små røde eller pimply sår i ansiktet, armer og ben. De utvikler pus over tid og til slutt bli sprø og kløende. Brennkopper oppstår vanligvis i løpet av sommeren og kan behandles med antibiotika og kremer for å redusere kløe og hudirritasjon.

Utslett

Forskjellige utslett er vanlig hos småbarn, inkludert bleie utslett og utslett forårsaket av allergiske reaksjoner. The American Academy of Family Physicians sier bleie utslett irritere småbarn huden når barna er i bleier for lange eller på grunn av varme og fuktighet i området. Disse forholdene kan behandles med aktuell kremer og vanligvis forsvinne når småbarn blir potty trent. Andre utslett kan være forårsaket av allergi mot såper, vaskemidler og parfymer. Leger utføre hud patch tester for å fastslå hva som allergener forårsaket utslett.

Kronisk bihulebetennelse hos barn

Kronisk bihulebetennelse hos barn har en rekke årsaker, fra smitte til tilstedeværelsen av nesepolypper. Selv sinusitt kan være felles, det er karakterisert som kronisk når det varer lenger enn åtte uker eller gjentar seg ofte.

Fakta

Sinus er et lite hulrom fylt med luft ligger inne kinnben og panne. Bihulene produsere slim som renner inn i nesen. Kronisk bihulebetennelse hos barn oppstår når hulrom i barnets nesegangene bli betent. Når dette skjer, oppstår en opphoping av slim, fordi det ikke er lett drenert.

Symptomer

Symptomene på en kronisk bihulebetennelse hos barn inkluderer utslipp av tykk og grønnaktig slim fra nesen eller baksiden av halsen. Dette slimet kan også hindre nesegangene, noe som gjør det vanskelig for barnet å puste. Hoste, som har en tendens til å forverres i løpet av natten eller kaldt vær, er også vanlig. Barn med kronisk bihulebetennelse også en tendens til å klage over smerter i ansiktet og selv tennene. Andre symptomer er tretthet, kvalme og dårlig ånde.

Årsaker

En av de vanligste årsakene til kronisk bihulebetennelse er en allergisk reaksjon, som kan utløse soppinfeksjoner i bihulene av barn. Eksisterende medisinske tilstander som forkjølelse og cystisk fibrose kan føre til en nasal blokkering. Når dette skjer, kan sannsynligheten for vekst av bakterier fører til en kronisk bihulebetennelse. Kronisk bihulebetennelse kan også være et resultat av skade eller misdannelse. Når et bein i ansiktet blir deformert, slik som i tilfelle av en avveket nasal septum, kan den nasale passasje er blokkert. Endelig kan tumorer og andre uvanlige vekster utløse tilstand også.

Behandling

Alle behandlinger for kronisk bihulebetennelse fokusere på å redusere betennelse i nesegangene. Når dette er gjort, kan drenering av slimet oppstår normalt, noe som reduserer risiko for infeksjoner. Vanligvis ville dette ha å bety eliminering av den underliggende årsaken til blokkeringen. Noen av metodene som brukes for å lindre kronisk bihulebetennelse hos barn inkluderer saltvann nesespray, kortikosteroider og decongestants. Barn bør ikke gis smertestillende midler som aspirin eller ibuprofen fordi det kan føre til Reyes syndrom, en sykdom som kan føre til betennelse i leveren eller hevelse i hjernen.

Forebygging

En måte for å forhindre en kronisk bihulebetennelse hos barn, er å redusere risikoen for øvre luftveisinfeksjoner ved å minimere kontakt med personer som har forkjølelse. Vaske hendene regelmessig kan også drepe patogener som forårsaker infeksjonen. Allergier bør være riktig administrert av enten unngå irritanter eller ved hjelp av en foreskrevet medisin. Ved hjelp av en luftfukter kan forbedre kvaliteten på luften at barnet puster inn, redusere risikoen for infeksjon.

Vestibulære oppgaver for barn

Vestibular øvelser er en viktig del av et barns liv som de lærer å leve med en indre øret lidelse. Disse lidelser kan føre til at barnet å mangle balanse og andre motoriske ferdigheter som mange andre barn tar for gitt. Mens det er viktig å arbeide med en fysioterapeut til å skreddersy disse øvelsene til ditt barns tilfelle, er det noen øvelser som du kan gjøre sammen med barnet ditt på din egen tid.

Skateboard

Kjøp et skateboard på en lokal skate shop. Du trenger ikke å kjøpe noe fancy eller dyrt. Mens du overvåke, har barnet praksis scooter på magen rundt oppkjørselen eller i garasjen. Denne øvelsen øker balanse som hun lærer å holde vekten hennes på midten av brettet.

Bevegelige objekter

Finn en leke eller en annen liten gjenstand som du lett kan holde og barnet kan fokusere på. Plasser leken i hånden ca 3 meter bort fra barnets ansikt. Har hennes fokus på leken når du beveger den opp, ned, diagonalt og endre avstanden fra ansiktet hennes. Som et alternativ for mer avanserte øvelser, har barnet stå på en trampoline eller ujevn overflate mens du utfører de samme bevegelsene med leketøy.

Balanse

Har barnet ditt gå sakte opp en rampe eller ujevn overflate. Som hennes balanse bedre, kan du øke skråning. Du kan også prøve taping ut en flat linje på gulvet, oppkjørselen eller i garasjen og har hennes forsøk på å gå på det, holder bare føttene på linjen.

Inegrating Øvelser i spill

Vestibulære trening kan sømløst bli integrert i et barns lek tid. Oppmuntre barnet til å gå på vippen, å svinge, få på gynge leker og å ri rundt i å flytte leker, for eksempel barnas biler.

Kontroll

Et barn skal føle kontroll over øvelsene og at du ikke tvinger henne til å gjøre noe hun vil heller ikke gjøre. Prøv og gjør øvelsene morsomme, men også lytte til barnet ditt. Hvis hun ønsker å stoppe, deretter opphøre øvelsene for nå.

Breaking en Fever hos barn

Det er et kjent scenario hvis du er en forelder: barnet ser opp på deg med en glasert-over blikk, hans lemmer saktegående og kroppen sløv. En rask touch til pannen signaliserer empatisk foreldre alarm: "Å, kjære, du brenner opp"

Hva er årsaken til en Fever?

Før du begynner å tempo frem og tilbake i et anfall av foreldre bekymring, vet dette: En feber er en av kroppens første linje av forsvar mot skadelige bakterie-eller virusinntrengere. En feber betyr at barnets kropp har blitt infisert med en slags mikroorganisme, hvorav de fleste er svært følsom for endringer i temperatur.

Ved å heve den basale kroppstemperatur ved noen få grader, bakterier og virus ikke lenger føler "komfortabel", og opphøre å multiplisere. Uten evnen til å reprodusere, bakterier dør av, og infeksjonen kan administreres og kurert.

Noen ganger, skjønt, feber kan være ubehagelig og til og med farlig. I noen tilfeller øker hjerne kroppens temperatur for mye, noe som kan være skadelig. Hvis barnet ditt er klaget over alvorlige ubehag, er det flere tiltak du kan ta for å lindre hennes smerte.

Beroligende rettsmidler for å bryte Fever

En kul vask klut på ansiktet og pannen føles bra for et barn med feber. Mens dette tipset ikke vil bryte feber direkte, kan det hjelpe trøste barnet ditt hvis han har en lavgradig feber. Skyll og på nytt kluten til pannen hvert 15. minutt så den holder seg kald. Du kan også bruke en ispose dekket i et rent håndkle.

Et annet enkelt alternativ for å lindre smerten og oppmuntre feberen til å bryte er å ta et kjølig bad. Husk at vannet bør ikke være kaldere enn romtemperatur. Ekstremt kaldt vann vil ikke bare være ubehagelig for barnet, men det kan være farlig. Vannet skal etterligne temperaturen på det av et svømmebasseng - ca 77-83 grader F. tillater henne å lene deg tilbake og slappe av i ca 15 minutter. Det er sannsynlig at hun vil føle deg bedre etterpå.

Det er også mange over-the-counter medisiner som er nyttig i å bryte feber. Legemidler som inneholder paracetamol (Barnas Tylenol) eller ibuprofen (Barnas Advil) er gode måter å redusere ditt barns feber. Følg doseringsanvisningen på boksen nøye, og sørg for å kjøpe et produkt som passer for barnets alder og vekt. Disse legemidlene også bidra til å lindre mindre smerter og plager som ofte er forbundet med feber.

Betraktninger

Mens barnet ditt er under vær, sørg for å holde henne hydrert med kaldt vann eller fruktjuice. Dehydrering kan forverre en feber og få den til å øke.

Hvis barnet ditt har feber som overstiger 104 grader F målt oralt (103 av armhulen) eller er vedvarende og varer mer enn tre dager, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Motrin bivirkninger hos barnMotrin selges over disk, og i sterkere doser som en resept. Det anbefales å behandle smerter og feber. Mange barn opplever ikke noen bivirkninger i det hele tatt, mens noen kan oppleve enten milde eller alvorlige bivirkninger. Noen ganger bivirkningene forsvinner når medisinen er stoppet. Eventuelle bivirkninger du legger merke bør diskuteres med barnets lege.

Digestive

Noen av de vanligste bivirkningene at barn som tar Motrin erfaring er fordøyelsesproblemer. Diare, forstoppelse, kvalme, halsbrann, og smerte i magen er mulig.

Hode

Noen barn får hodepine som bivirkning av Motrin. De kan også oppleve å ha en sår hals, ører ringing, beslag og blir svimmel.

Blødning

Noen ganger Motrin kan forårsake indre blødninger. Dette kan være tydelig med svart, tjæreaktig utseende avføring, blod i urinen eller alvorlige magesmerter.

Mentale og emosjonelle

Mentale forskjeller kan inkludere humørsvingninger, forvirring eller depresjon.

Smerter og hevelse

Ledd og bein kan ha smerter, nakke kan verke og være stive, hender eller føtter kan hovne opp, og armer eller ben kan bli nummen som bivirkninger.

Allergiske Reaksjoner

Noen barn presentere allergiske reaksjoner som en bivirkning til Motrin. Disse bivirkningene vil inkludere kløe, utslett, elveblest, problemer med å puste, og hevelse i ansiktet eller i munnen.

Vernebriller for barn som bruker briller

Foreldre konsultere barneleger og pediatrisk øyeleger for diagnostisering og behandling for en rekke øyesykdommer i sine barn. Når spedbarn og barn er foreskrevet korrigerende linser, spesiell oppmerksomhet til sikkerheten for sine briller er viktig, både med briller de bærer hver dag og spesielt beskyttende briller for sport.

Barn som trenger briller

Ifølge American Association for Pediatric Ophthalmology, de første seks årene av et barns liv er et viktig tidspunkt i utviklingen av visjonen. De vanligste pediatriske øyeproblemer som briller kan være foreskrevet er skjeling, som er en kryssing av eller feiljustert øyne, og amblyopi, også kjent som en svak eller lat øye. Som barn blir eldre og begynner på skolen, andre problemer med synet, for eksempel langt-sightedness, nær-sightedness eller astigmatisme, kan bli diagnostisert, krever reseptbelagte linser.

Fare for skader med briller

Mens voksne har ofte muligheten til å bruke kontaktlinser for å korrigere sin visjon, barn gjør ikke --- ikke før de er minst 11 år gammel. Men et lite barn med briller kan være en farlig kombinasjon. En studie 2005 av Columbus Barnas Research Institute (CCRI) i brilleskader sier at i ett år nasjonalt, mer enn 5000 barn i alderen 2 til 17 ble behandlet i akuttmottak for brille skader; den ledende årsaken til skaden for 2 til 9-åringer var falt.

Sikrere Daily Eyewear

Mange skader som eyewear årsaken er unngått. The American Academy of Ophthalmology (AAO) og American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler polykarbonat linser for alle barn som bruker briller. Dette materialet, opprinnelig utviklet for bruk i fly hjelmer for det amerikanske militæret, er sterk og slagfast, og har vært brukt for generell forbruker eyewear siden 1990-tallet. De polykarbonat linser koste mer enn glass linser, og mens knuse-resistente, ikke klø lettere. Vanligvis øye-glass-leverandører tilbyr en rekke reserveplaner for linser, som kan hjelpe foreldre administrere kostnader.

Ekstra beskyttelse er nødvendig for Sports

Daglig eyeware bør ikke brukes under sport. Non-polykarbonat linser kan knuses ved støt. Selv med polykarbonat linser, kan briller påføre skade. Rammene kan bryte, knocking gratis linsene og presser dem inn i et øye eller ansiktet. I tillegg nesen putene --- biter av plast som kan festes direkte til rammen eller pad armer --- kunne bli presset inn i øyet. Ifølge en CCRI rapport, blant barn i alderen 10 til 17, nesten 40 prosent av brille skader resultert fra idretten.

Forhindre blindhet America, USAs ledende organisasjon frivillig øye-helse og sikkerhet, rapporterer at 45 prosent av barn og unge som bruker korrigerende eyewear har spilt sport uten resept øyevernutstyr, og at 90 prosent av alle sportsrelaterte øyeskader kan unngås ved bruker vernebriller.

Riktig Drakter Briller

AAP, AAO og American Optometric Association (AOA) anbefaler bruk av vernebriller med polykarbonat linser under enhver sportslig aktivitet som kan utgjøre en risiko for øyeskader. Vernebriller --- både rammer og linser --- bør møte de standarder som er fastsatt av American Society for Testing og Materials (ASTM) og American National Standards Institute (ANSI).

Om bivirkninger av Risperdal hos små barn

Risperdal er et merkenavn for stoffet risperidon, hovedsakelig foreskrevet for å behandle schizofreni og mani fase av bipolar lidelse. Noen leger også foreskrive det til barn for atferdsproblemer knyttet til autisme og ADHD. Mange bivirkninger er mulig.

Tardive dyskinesi

Risperdal kan forårsake tardive dyskinesier, en lidelse som fører til rykninger og ufrivillige muskelkramper i ansiktet og kroppen. Tardive dyskinesier er ofte permanent. Selv om virkningen er sjelden forekommer, og mer hos eldre kvinner, er det blitt dokumentert hos barn så vel.

Neuroleptisk malignt syndrom

Nevroleptisk malignt syndrom er en annen tilstand som er forbundet med Risperdal bruk. Dette alvorlig lidelse er preget av muskelstivhet eller stivhet, høy feber, rask eller uregelmessig hjerterytme, økt svette og forvirring.

Symptom Maske

Risperdal kan skjule symptomer på visse sykdommer, slik at de kan utvikle seg og forverres. Disse inkluderer hjernesvulster, intestinal obstruksjon og Reyes syndrom. Reyes syndrom er en til tider-dødelig tilstand som oftest utvikler seg hos barn etter en virusinfeksjon (og er også assosiert med aspirin bruk).

High Blood Sugar

Små barn som tar Risperdal kan utvikle høyt blodsukker. Tegn er uvanlig tørste, økt vannlating og tretthet. Erdal bruk også er assosiert med vektøkning, en risikofaktor for diabetes.

Andre bivirkninger

Risperdal kan føre til mange andre bivirkninger hos barn, inkludert agitasjon, angst, rastløshet, forstoppelse, fordøyelsesbesvær, kvalme, brekninger, svimmelhet, søvnproblemer, rask eller uregelmessig hjerterytme og økt følsomhet for ekstreme temperaturer.

Hvordan beskytte små barn fra å bli syk denne sesongenHøst-og vintermånedene få til en annen endring i sesongen, og sammen med denne endringen kommer økningen i sykdommer inkludert forkjølelse, influensa og andre virusinfeksjoner. Små barn er ikke alltid i stand til å bekjempe sykdommer samt ungdom og voksne kan betyr lavere immunforsvar for små. Men, det finnes måter å beskytte små barn fra å bli syk eller i det minste bidra til å holde sine omgivelser renere og mer bakterie fritt til å redusere mengden av sykdommer.

Hvordan beskytte små barn fra å bli syk denne sesongen

•  Vask alltid hendene, din lille ens hender, og har noen rundt små barn vasker hendene ofte. Håndvask er den beste beskyttelse mot sykdom og infeksjoner. Når som helst du, en annen forelder, en slektning eller venn ønsker å være rundt eller plukke opp din lite barn, være sikker på at de har renset hendene først. Bakterier og sykdom kan spre enkleste fra hendene og lage små barn veldig syk, spesielt i løpet av høsten og vinteren når folk holde seg innendørs oftere. Holde den lille friske midler beskytte dem fra andre menneskers sykdommer gjennom riktig rensing. Din lille barnet vil være mindre tilbøyelige til å bli syk hvis du og alle rundt barnet vasker hendene før du spiller med ham (eller henne). Du kan også bruke desinfeksjonsmiddel i tillegg når du ikke klarer å vaske hendene. Bruk rensemiddel på barnet ditt i tillegg til å holde ham ren fra bakterier.

Hold kjæledyr og dyrehår frisk og ryddet opp ofte. Dyrehår legging rundt huset kan gjøre lite barn syke, spesielt hvis husdyr er la utenfor ofte. Dyr kan bære sykdommer i håret som kan spre seg fra person til person. Også bading kjæledyret ofte vil holde bakteriene i sjakk og forhindre at små barn fra å bli syk så ofte. Hvis barnet ditt elsker å spille med din familie kjæledyr, holde kjæledyret ren er en klar nødvendighet. Dyr kan bære lopper, bugs, og hudsykdommer som er hentet fra naturen. Pet dander og hår har en tendens til å fly over hele huset, selv om du ikke ser det. Å holde kjæledyret ren og støvsuging dine møbler og gulv ofte bidrar til å beskytte små barn fra å bli syk hvis kjæledyret ikke bærer sykdommer inn i hjemmet.

Hvis du røyker sigaretter, sigarer eller rør ... røyke utenfor. Røyking i hjemmet er den ledende årsak til øre, nese og hals infeksjoner hos små barn. Barn inhalerer røyken fra tobakk og få det inn i lungene gjør det vanskeligere for dem å puste. Dette senker deres immunsystem og gjør det vanskeligere for dem å bekjempe infeksjoner og virus. Røyking ute vil hjelpe små barn å bo trygt fra sykdom så lenge du holder dørene stengt og ingen røyk kommer inn i hjemmet. Barn som bor i røykfylte boliger er langt mer sannsynlig å utvikle luftveisinfeksjoner, virus og ørebetennelse som kan føre til operasjoner slik som rør i ørene og tonsillectomies. Beskytt lite barn fra å bli syk av røyking utenfor og gjøre andre som bor i eller besøke hjemmet gjøre det samme.

Når du eller andre barn og voksne er syke, holde seg borte fra å kysse den lille på munnen. Å få ansiktet ditt inn i ditt barns ansikt når du er syk øker sjansen for ham å få en forkjølelse, influensa, eller annen form for infeksjon. Det er best å holde seg borte fra små barns ansikt når du eller andre er syke. Spør de som kommer på besøk for å gjøre det samme. Du kan selv ønsker å kjøpe ansikts masker som kan brukes av syke voksne og barn til å beskytte små barn fra å bli syk. Disse kan kjøpes på ethvert stoff butikken eller Wal-Mart. Bakterier er raskt spres gjennom vårt spytt som betyr at når du kysser barnet ditt, nyse i nærheten av barnet ditt, eller til og med blåse nesen, risikerer du sjansen for å gjøre ham syk. Prøv å unngå å få super nær barnet ditt i hvert fall inntil du eller andre syke føler seg bedre. Dette vil beskytte ham fra å bli syk også.

feed barnet ditt sunne matvarer som frukt og grønnsaker ofte og sørge for at han tar et daglig multivitamin. Beskytte lite barn fra sykdom betyr å styrke hans immunsystem med god mat, vitaminer og mineraler. Jo bedre din lille barnet spiser, jo mer sunt hans immunsystem være å bekjempe sykdom. Også ta en daglig multivitamin øker ham immunsystem ved å gi kroppen sin de vitaminene han trenger for å holde seg sterke igjen infeksjoner og virus. Hvis du er usikker på hvilken type vitaminer for å gi små barn, prøve å spørre barnelege først. De fleste anbefaler et daglig multivitamin med fluor for å beskytte ditt barns tenner også. Mat som er rik på fiber, kalsium, vitamin A, B, C og D er en flott måte å hjelpe barnet ditt bli frisk mot sykdom også. Din barnelege kan foreslå matvarer som er bra for din lille barnet avhengig av hans alder og behov.

Vanligste sykdommer hos barn

Vanligste sykdommer hos barn

Barn får ofte et tilfelle av forkjølelse, urolig mage, eller en og annen utslett. Barnet kan synes å gå fra å være sunn ett minutt til å bli elendig de neste, takket være en plutselig tilfelle av elveblest eller kløende øyne. Å vite hva sykdommer er vanlig blant barn vil bidra til å sikre at barnet får forsvarlig behandling eller forebyggende behandling.

Vannkopper

Vannkopper er en blemme-lignende utslett som vanligvis påvirker hodebunnen, ansiktet, og bagasjerommet først; det deretter gradvis sprer seg til å dekke hele kroppen. Utslettet er vanligvis innledes med en feber, som nesten alltid vedvarer i noen dager. Forårsaket av varicella-zoster virus, er vannkopper spres ved å berøre en smittet persons hud eller ved innånding dråper fra sine hoster eller nyser. Komplikasjoner fra vannkopper kan inneholde bakteriell infeksjon, hjernen hevelse, og lungebetennelse. Selv om alle kan kontrakt sykdommen, ungdom og voksne er mer utsatt for alvorlige konsekvenser som stammer fra det.

Pinkeye

Pinkeye (konjunktivitt) er en svært smittsom infeksjon som forårsaker betennelse og rødhet på øyelokket og konjunktiva, som er de tynne slimhinnene som dekker øyets overflate. Symptomer på konjunktivitt inkluderer rødhet i øyet, kløe og svie i øynene, lysskyhet (mild følsomhet for lys), rive og drenering fra øyet, og følelsen av et fremmedlegeme i øyet. I de fleste tilfeller er pinkeye forårsaket av tørre øyne, virus, bakterier, kjemikalier, røyk, røyk, og allergier. Ifølge SutterHealth.org, en online ressurs vedlikeholdes av ikke-for-profit Sutter helsenett i Nord-California, barnet ditt bør ikke gå på skole eller barnehage før de har symptomer bedre.

Luftveisinfeksjoner

Barn under 12 år vanligvis ta flere milde luftveisinfeksjoner hvert år. Symptomer på øvre luftveisinfeksjoner inkluderer en rennende eller tett nese, irritabilitet, rastløshet, dårlig appetitt, nedsatt aktivitetsnivå, hoste og feber. Nedre luftveier symptomer inkluderer grunt hoste, feber, rask pust, og tungpustethet. Mange øvre luftveissykdommer (for eksempel influensa, kulde, falsk krupp, og sår hals) er forårsaket av virusinfeksjoner og er vanligvis behandles hjemme uten medisiner. Lavere luftveisinfeksjoner forårsaket av virus, som bronkitt, kan måtte behandles med antibiotika for å forebygge komplikasjoner. Bakterier kan også forårsake luftveisproblemer, men er mye mindre vanlig. De viktigste årsakene til luftveisinfeksjoner er astma og allergi flares.

Øreinfeksjoner

Øret infeksjoner er nesten alltid isolert til mellomøret. Betennelse i lite rør koblet fra øret til halsen fører denne infeksjonen. Hvis et barn har en respiratorisk infeksjon (som for eksempel en kald), blir røret betent, som deretter blokkerer fluid innsiden av øret. Her, bakterier formere og spre seg og forårsake infeksjon. Symptomer på en øreinfeksjon inkluderer øreverk, feber, eller tykk-gul væske som kommer fra øret. Barnet kan trekke på hans øre og har problemer med å sove.

Astma

Ifølge National Institutes of Health lå nettsted, MedlinePlus.gov, nesten 9 millioner barn i USA har astma. Astma er en luftveis tilstand som fører til hevelse i luftveiene. Allergier, virusinfeksjoner, tobakksrøyk, mosjon, gastroøsofageal reflukssykdom (også kjent som GERD), og endringer til vær vanligvis utløse dette hevelse. Vanlige astma symptomer inkluderer problemer med å sove, hoste, piping i brystet, kortpustethet, og brystet lunger, men eksperter sier at symptomene kan variere fra barn til barn.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.

Typer av epilepsi hos barn

Epilepsi er en diagnose som bare betyr "anfall lidelse." Et anfall har også blitt kalt en "fit" eller "kramper" og symptomene varierer fra blank stirrer til voldelig risting. Beslagene er forårsaket av unormal elektrisk aktivitet i hjernen. Ifølge Mayo Clinic, vil 1 av 100 mennesker har et anfall en gang i sitt liv. For å bli diagnostisert som har epilepsi, må et barn å ha hatt to eller flere anfall. Beslag av seg selv er ikke farlig, men kan forårsake skade avhengig av hvor barnet er under anfallet.

Stirrer eller absenser

Disse typer anfall er preget av en kort (vanligvis ca 10 sekunder) periode stirrer ut i verdensrommet. Noen beskriver dem som "blanking ut." Et barn som har et fravær anfall, også kalt petit-mal anfall, vil ikke svare, men ser ut til å være stirrer ut i verdensrommet, dagdrømmer. I et komplekst petit-mal, kan det også være tygge bevegelser eller andre mindre muskel engasjement. Noen barn også blinke eller gni fingrene sammen. Etter anfallet er over, er barnet helt våken. De fleste absensanfall begynner mellom alderen 4 og 14 til barn som er utviklingsmessig normalt. De fleste er vokst ut i en alder av 18. I generelt, jo yngre barnet når han begynner å ha petit-mal anfall, jo mer sannsynlig vil han vokse dem.

Drop Beslag

Også kalt atoniske (uten tone) eller akinetic (uten bevegelse) anfall, kan et barn ha disse skal gå eller spille og plutselig faller til bakken. Disse episodene varer bare et par sekunder før han er oppe og starter igjen. Noen barn har flere slipp beslag i sekvens. Barnet kan være muntert spille når alle plutselig begynner hun å gråte og deretter faller ned. Når anfallet er over, får hun opp muntert og fortsetter å spille. For de vitne til en dråpe anfall som dette for første gang, vises barnet å være "falsk". Potensialet for å bli skadet i løpet av en dråpe anfall er stor. Noen barn bruke hjelm for å unngå hodeskader.

Infantile spasmer

Karakteristikken av infantile spasmer er armene nå ut og stivne. Avhengig av barnets posisjon, kan hodet falle fremover eller tilbake knær kan også flex spesielt hvis hun ligger på ryggen. Disse anfallene har sin debut i en alder av rundt 3 måneder. Når et barn er ikke lenger et spedbarn, ikke lenger gjelder diagnostisering av infantile spasmer, hvorvidt hun fortsatt har epilepsi.

Grand mal anfall

Grand mal anfall er også kalt tonisk kloniske anfall fordi det er en stivne av muskler og tap av bevissthet etterfulgt av rytmiske krampetrekninger av musklene. Det kan være mest åpenbare i musklene i beina eller ansiktet. Noen barn skriker i begynnelsen av et anfall. Selv toalett trent barn kan miste kontroll over blæren eller tarmer under en grand mal anfall. Etter å ha noen få anfall, kan en forelder eller barnet gjenkjenne en aura som inntreffer før utbruddet av et anfall. Auraen er en advarsel om en forestående pågripelse. Foreldre noen ganger rapportere at et barn blir irritabel eller masete for ingen annen åpenbar grunn før å ha et anfall. Auraer varierer og ett barn rapporterte selv at før et anfall, hun alltid følt seg som om hun hadde noe uklar på nesen.

Hva gjør du hvis noen har et anfall

I nærvær av et barn som har en anfall, er sikkerhet den viktigste. Hvis barnet faller, hjelpe ham til bakken mens beskytte hodet og pass på at området er fritt for noe han kanskje bump. Plasser aldri noe i munnen. Tungen er forbundet med gulvet i munnen. Det kan ikke svelges. Et objekt plasseres i munnen kan være en kvelningsfare. Ring etter hjelp. I noen tilfeller er akutt hjelp er nødvendig. I tilfelle av et barn med en kjent anfall lidelse som har sin vanlige typen anfall, ringer sine foreldre eller følge sin faste plan for ledelse kan være nok.