Digidexo.com

avvenning av imovane

Hvordan avvenne Off av brystene

Hvordan avvenne Off av brystene


Amming gir ikke bare babyen med mange næringsstoffer som er nødvendige for utvikling, men gir også antistoffer for å hjelpe hans immunsystem. Likevel, det kommer en tid da du kan bestemme seg for å begynne avvenning babyen fra brystene. The Mayo Clinic hjemmeside anbefaler å vente minst ett år før avvenning. Det kan hjelpe å vente til babyen din til å starte overgangen selv, som vil unngå konflikt. Men hvis du trenger for å begynne avvenning på grunn av arbeid begrensninger eller helsemessige årsaker, betyr avvenning trenger ikke å bli en byrde.

Hvordan avvenne Off av brystene

•  Innføre barnemat etter at babyen er seks måneder gammel. Baby-ris korn og most grønnsaker er en god måte å introdusere tørrstoff. Tilby barnemat minst to ganger om dagen, men ikke bli frustrert hvis barnet er ikke interessert.

Pumpe morsmelk for barnet å gi melk hvis barnet ditt er under ett år. Å ha et familiemedlem tilbud melk gjennom en flaske kan bidra til å gjøre avvenning enklere for deg. Pumping melk vil også bidra til å unngå brystspreng på brystene ved overgangen fra bryst til flaske.

Eliminer en amming i uken, antyder Kidshealth. Avhengig av barnets temperament og din timeplan, avkall morgen fôring kan gjøre avvenning enklere. Natte feedings kan gjøre overgangen vanskeligere for barnet ditt.

Distrahere babyen med leker i løpet av de gangene du ville ha blitt fôring henne. Tilbyr barnet ditt en drink fra en baby kopp og muligheten til å spise en snack kan også distrahere babyen.

Hint

 • Jo lenger du venter å avvenne barnet ditt, jo mer knyttet barnet ditt bli til amming.
 • Barnet kan vedta tommelsuging som en form for tilpasning til avvenning.
 • Unngå avvenning babyen før seks måneders alder.
 • Babyer kan ikke fordøye fast føde før seks måneder. Innføre fast føde før seks måneder kan føre til alvorlige medisinske problemer, for eksempel cøliaki.
 • Aldri gi babyen mat som krever tygging.
 • Unngå avvenning babyen under et trekk eller om hun er syk. Avvenning under en stressende tid, kan gjøre babyen motstå prosessen.
 • Ikke ha sykepleie klær når du prøver å avvenne.

Vekttap etter avvenning

Mens noen kvinner gjør slippe vekt mens du ammer, andre opplever at vekten forblir stabil eller øker. Siden ammende kvinner kan ikke signifikant kutte sine kaloriinntaket uten å skade sin melk forsyning, kan det være vanskelig å starte en seriøs diett og treningsprogram ved amming av baby. Mens bittersøt og emosjonell for mange nye mødre, betyr avvenning tilby kvinner en ny mulighet til å starte en konsekvent diett og mosjon plan.

Vekttap

Ifølge amming konsulent Kelly Bonyata, ammende mødre trenger en ekstra 200 kalorier hver dag. En av de viktigste justeringer etter avvenning babyen din er å endre matvaner, slik at du ikke lenger forbruker like mange kalorier som du gjorde mens du ammer. Alternativt kan nybakte mødre velger å holde sine kalorier statisk, men øke aktivitetsnivået tilsvarende. Kvinner som ikke klarer å gjøre noen av disse tingene kan oppleve vektøkning etter avvenning sine babyer. En måte å starte din diett plan er å kutte fettinntaket med 20 prosent til 25 prosent, og samtidig opprettholde tilstrekkelig nivå av protein. Protein bidrar til å hindre tap av muskelmasse og gir energi du trenger når du skal ta vare på barnet ditt og / eller eldre barn. Opptatt moms bør også prøve å spre sitt kaloriinntak ut ved å forbruke flere mini-måltider i stedet for tre store, tradisjonelle måltider. Dette vil bidra til å opprettholde energinivået og holde deg fra overspising ved måltidene eller fråtse i usunn snacks. Det er også nyttig for å unngå snacking ut av ditt barns plate eller etterbehandling hennes måltider for henne. Disse små mengder av kalorier legge opp i løpet av dagen.

Trening

Med en ny baby eller småbarn, kan det være vanskelig å finne tid til å trene regelmessig. Plukk en aerobic aktivitet og prøve å gjøre det på en daglig basis. Nybakte mødre ofte at gang passer deres timeplan, siden de kan bringe sine barn sammen ved hjelp av en barnevogn. Ifølge Cedric X. Bryant, administrerende treningsfysiolog ved American Council on Exercise, er det viktig å passe mosjon i når det er mulig, men morgen trening forblir optimal siden det har en tendens til å sette dagens tempo. Ved å trene i morgen, kan du sikre at ingen distraksjoner komme i veien for din daglige dose av fysisk aktivitet. Når du ikke får plass i en tur, kan du prøve en av mor-og-baby trening DVDer. Disse videoene med forslag til øvelser som inkluderer barnet ditt, noe som gjør treningen tid morsom og givende for dere begge. En mars 2006 artikkel publisert i International Journal of Sports Medicine fant at moderat trening kan hjelpe folk mister mer vekt enn hard trening. Prøv å inkludere en blanding av moderat og dynamisk kardiovaskulær trening for å slippe pounds og samtidig opprettholde muskelmassen som bidrar til å holde deg sterk og tonet.

Hvordan avvenne Off av bioidentical hormoner

Leger gang trodde hormonbehandling (HRT) forbedret kvinners helse etter overgangsalderen, men i 2002 dramatiske helse bevis for det motsatte stanset kvinner Health Initiative HRT studie mens det fortsatt var i gang. Hormonbehandling gi noen bentetthet og tykktarmskreft beskyttelse, men også økt risiko for hjertesykdom, blodpropp, hjerneslag og brystkreft. Bioidentical hormonbehandling (BHRT), som bruker østrogen og progesteron produkter laget av plantehormoner sies å være identisk med kvinners hormoner, har siden blitt populært. Dr. Susan Kjærlighet anbefaler at kvinner bruker BHRT med samme forsiktighet som HRT-og aldri lenger enn fem år.

Hvordan avvenne Off av bioidentical hormoner

Generell tilnærming

Avslutt cold turkey. Det er ingen helse fare i å gjøre det. Omtrent halvparten av kvinner som bruker hormoner kan slutte uten nedtrapping-og uten syk effekter eller noen avkastning av plagsomme menopausale symptomer-og du kan være i den heldige prosentandel. Hvis ikke, eller hvis du heller ikke finne ut, gå videre til trinn to og til "avvenning Steps" nedenfor.

Taper hormon bruk gradvis, ved hjelp av en av flere alternative tilnærminger lagt frem av kjærlighet og beskrevet under "avvenning trinn" - generelle strategier som fungerer for BHRT samt regelmessig HRT.

Begynn å ta 1000 mg kalsium daglig når du begynner å avta, for å støtte beinhelse.

Begynn å ta en kalsium med vitamin D tilskudd daglig (1,200mg kalsium med 400 og 800 IE vitamin D) så snart du er helt avvent fra hormoner.

Avvenning Steps

Klargjør for nedtrapping din BHRT ved å ta regelmessige doser på hverdager (mandag til fredag), men ingen i helgene. Fortsetter dette for to til tre måneder. Så enten prøve å slutte cold turkey eller fortsette til trinn to.

Stadig redusere BHRT dosering. Veksle mellom vanlige og halve doser hver dag i tre til seks måneder. Deretter legge til en ekstra halv dose dag på anledningen-og noen ganger en annen, for flere rette halv dose dager-og videreføre dette i tre måneder. Deretter slippe til en halv dose regelmessig for de neste tre månedene. Enten slutte regelrett på det punktet eller gå til trinn tre.

Kutt BHRT dose i to igjen tar en halv dose annenhver dag, for eksempel-i ytterligere tre måneder. Så enten halvere dosen igjen eller slutte direkte.

Hint

 • Snarere enn å endre din compounding resept flere ganger for å senke BHRT doser-hver reseptbelagte koster omtrent det samme, uansett dose spare penger ved å bo med den opprinnelige resept, men jevnt bruke mindre.

Hvordan avvenne Off av Suboxone

Suboxone voldtektsofre blanding av buprenorfin og nalokson - brukes til behandling av avhengighet til opiater. Suboxone er raskt erstattet metadon som behandling av valget for avhengighet fordi det kan være foreskrevet i et legekontor.

Ifølge National Institute on Drug Abuse, er suboxone mindre fysisk avhengighetsskapende enn heroin eller morfin. Men noen mennesker rapporterer at går av suboxone kan utløse symptomer på narkotiske tilbaketrekking: søvnløshet, diaré, svette, frysninger, angst og tretthet. Symptomene varierer med den enkelte, og kan variere fra svært mild til svært ubehagelig. Med nøye planlegging og en treg taper, kan du avslutte og minimere ubehag.

Hvordan avvenne Off av Suboxone

Skriv din nåværende dose ned i en datebook, og ta opp gradvis avtagende doser for dagene som følger.

Kutt dosering ved to mgs .-- en fjerdedel av en 8-mg. pille - per uke. Når din daglige dose når 2 mgs. en dag, ta 2 mgs. for de neste to ukene, så ta 1 mg. for de siste 14 dagene. For den 15. dagen, skriv "0 .-- target dag" i notatblokken.

Bruk en pille cutter å hjelpe deg dele doser presist.

Fjern timeplanen din, hvis det er mulig, selv om du må bruke ferietid. I det minste, prøv å planlegge din detox for en tid når det ikke er noen presserende tidsfrister eller kriser i livet ditt, og ordne ting slik at dager 3 til 5 - vanligvis når ubehag topper - sammenfaller med en lang helg. Uttak varer opp til 10 dager, med symptomer gradvis avtar etter det.

Ta aspirin, paracetamol eller ibuprofen for smerte, og difenhydramin - et antihistamin som forårsaker tretthet --- før sengetid for søvnløshet. Speed ​​avgiftning ved å drikke mye væske; ginger ale er nyttig for reduksjon av kvalme.

Ta loperamid å hjelpe kroppen din justere. Dette over-the-counter medisin er teknisk et opiat - selv om den ikke produserer eufori. Du kan trygt ta den maksimale dosen i noen dager; du må da avvenne deg sakte fra loperamid, men dette er vanligvis enkelt å gjøre.

Hold øynene på premien. Uansett hvor sakte du konisk, vil du sannsynligvis lider noen symptomer for den første uken av suboxone; holde minner deg på at ubehaget er midlertidig og er faktisk et tegn på narkotika clearing systemet.

Hint

 • Kjøpe generiske loperamid i pilleform i stedet for flytende; med en kostnad på rundt $ 5 for en flaske 48, er dette den billigste måten å gå.
 • Gå til en badstue, ta varme bad, eller bruke en varmepute - varmen er terapeutisk.
 • Bli med på en 12-trinns program som Anonyme Narkomane for veiledning og oppmuntring.
 • Kle deg i varme, behagelige, løstsittende klær for de første dagene av din detox; unngå stramt eller skrapete klær.
 • Les alle etiketter, og ikke ta noen medisiner hvis du har medisinske tilstander eller allergier som utelukker deres bruk.
 • Ikke drikk alkohol; det vil gjøre deg dehydrert og forverre symptomene.
 • Langvarig bruk av over-the-counter smertestillende kan føre til mage eller leverproblemer, så ta de minste beløpene du kan.
 • Ikke bruk varmeputen mens det sovner.

Hvordan avvenne Off av Prevacid

Hvordan avvenne Off av Prevacid


Prevacid er en protonpumpehemmer som begrenser mengden av magesyre. Prevacid ikke kurere den underliggende årsaken til overdreven mage syre; det bare tvinger kroppen til å bremse ned sin produksjon. Avvenning deg av Prevacid sakte er ikke nødvendig. Men det underliggende problemet, hvis det fortsatt ikke er løst, vil gå ut av kontroll igjen.

Før du vurderer å stoppe Prevacid, bør du søke legehjelp for å løse det underliggende problemet eller håndtere alle spørsmål du tror Prevacid kan ha forårsaket. En uke før det stopper Prevacid, bør du ta noen skritt for å redusere sjansen for magesyke.

Hvordan avvenne Off av Prevacid

•  Snakk med legen din om symptomene dine for å se om det er lurt å slutte å ta Prevacid. Det kan være andre problemer som du ikke er klar over, og en diskusjon med legen din er den beste måten å vite sikkert.

Ikke spis innen to til tre timer før sengetid, som å spise produserer magesyre for å hjelpe til med fordøyelsen.

•  Vær aktiv. Øvelse ikke bare lindrer dagens stress, blir det også fordøyelseskanalen bevegelse. Finne måter å begrense stress er ikke bare gunstig for din følelsesmessige velvære, også senker det syrenivået i kroppen.

Løft hodet av sengen ved 4 til 6 inches ved å plassere solide blokker under hodegjerde eller ben. Å ha hodet litt høyere enn magen vil hjelpe med syre reflux.

Begrens hvilke typer matvarer som forårsaker du halsbrann.

Hint

 • Sjekk andre medisiner du er på å finne ut om Prevacid er en del av at medisinering behandling.
 • Begrense mengden av koffein og sigaretter i løpet av dagen, som begge er sentralstimulerende midler som i mange mennesker forårsaker overflødig magesyre.
 • Vær oppmerksom på hvordan du føler for de neste ukene i tilfelle symptomene tilbake.
 • Prevacid er en over-the-counter medisin som bør behandles med kunnskap og respekt. Det er ikke en helbredelse av overdreven magesyre; det er bare en syre avskrekkende inntil det underliggende problemet er løst.
 • Prevacid, som mange medisiner, er noen ganger foreskrevet for andre enn sin opprinnelige tiltenkte formål grunner. Føler du deg bedre er ikke en god nok grunn til å slutte å ta medisinen. Det er prosesser som skjer inne i kroppen din som kan har ingen symptomer, men kan ha stor innvirkning på hvordan kroppen fungerer. Noen ganger er det bedre å fortsette med medisiner enn det er å slutte.
 • Kroppen din er vant til dette medisiner, så når du slutter, gi kroppen din tid til å omstille. Ta det sakte ved innføring av matvarer som kan irritere magen.

Hvordan avvenne Off Kadian

Kadian er et opioid smerte medisiner foreskrevet for å lindre moderate til sterke smerter på en kontinuerlig basis. Inneholder utvidet-release morfin, er Kadian ofte foreskrevet når en pasient har blitt tolerant til en annen narkotiske smertestillende. Hvis du har vært å ta Kadian i flere uker eller lenger, har du sannsynligvis utviklet en fysisk avhengighet til stoffet, noe som gjør det viktig å ikke avbryte det plutselig.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om en tidsplan for å gradvis avvenne off Kadian. Ikke forsøk å slutte å bruke Kadian uten å konsultere lege først.

avta doseringen gradvis slik at du ikke opplever ubehagelige abstinenssymptomer. Du kan være nødvendig å kutte tilbake fra 100 mg, for eksempel, for å 80 mg til 60 mg gradvis helt ned til 10 mg i løpet av flere uker. Produsent Alpharma gjør mange forskjellige doser, slik at du enkelt kan avta fra stoffet. Legen kan anbefale å ta halvparten av en 10 mg kapsel for et par dager i slutten av seponeringsperioden som nærmere forebygging mot tilbaketrekning. Disse kapslene kan åpnes og halve medisiner stenket på en liten mengde myk mat, men medisinen må svelges på en gang og ikke tygges, eller for mye kan bli utgitt på en gang.

Kontroller at du har nok Kadian slik at du ikke går tom under avvennings-off fase.

Snakk med legen din om håndtering av abstinenssymptomer, selv om de er lite sannsynlig når du avvenne av Kadian riktig. Symptomer kan inkludere rastløshet, angst, frysninger, kvalme, muskel- eller leddsmerter, svakhet, søvnløshet og rask puls. Aldri øke Kadian dosering av et beløp i et forsøk på å stoppe abstinenssymptomer. Selv en liten økning under avvennings-off periode kan føre til en overdose som kan være livstruende. Aldri begynne å ta et annet opioid medisiner for å motvirke abstinenssymptomer fordi, igjen, dette kan resultere i en overdose.

Hvordan avvenne Ut av en medisinsk indusert koma

Hvordan avvenne Ut av en medisinsk indusert koma


Avvenning en pasient fra barbiturat-indusert koma er en svært kompleks medisinsk prosedyre. En indusert koma handler for å beskytte hjernen fra ytterligere stress og skader forårsaket av store nevrokirurgi eller fra status epilectus anfall som ikke har respondert på andre behandlinger. Teorien hevder at barbiturater vil redusere blodstrømmen til hjernen som vil avlaste trykket og redusere hevelse og dermed gir hjernen til å helbrede. Når pasienten viser forbedring i sin tilstand, blir de gradvis avvent av barbiturater og ut av medisinsk indusert koma.

Bruksanvisning

•  Gjør deg kjent med institusjonens medisinsk indusert koma protokollen.

Gjennomgå medisinsk historie av pasienten inkludert grunnen som han ble plassert under en medisinsk indusert koma.

Legg merke til mengden og type eller kombinasjon av medisiner som brukes for å indusere og vedlikeholde medisinsk indusert koma.

Vurder antall dager eller uker pasienten har vært i medisinsk indusert koma.

Gjennomgå og sammenligne standard 24-bly elektroencefalogram (EEG) resultatene registreres hele pasientens kunstig koma.

6. Gå gjennom pasientens blod arbeid for å fastslå den nåværende mengden av barbiturater som trengs for å holde pasienten i en medisinsk indusert koma. Legg merke til at det ikke er noen standard terapeutisk mengde av barbiturater bestemt til å opprettholde et slikt koma. Overvåke pasientens blod arbeid arbeider for å unngå barbiturat forgiftning.

Gjennomgå institusjonens protokollen på avvenning pasienten ut av en medisinsk indusert koma. De fleste pasienter er avvent ut av en medisinsk indusert koma i løpet av uker eller måneder fra det tidspunkt det ble indusert. Du kan finne ut dette ved pasientens bedring i tilstanden eller om hun viser tegn til noen bivirkninger.

8. Vurdere pasienten for avvenning beredskap hvis du er legen (bare han kan ta denne beslutningen). Avvenning pasienten ut av medisinsk indusert koma betyr smalner mengden av barbiturater ned sakte. En rask tilbaketrekking av denne typen medisiner kan ha dødelige konsekvenser. Hyppige blodprøver vil bestemme mengden av medisiner som kreves, som per institusjonens protokoll.

Overvåk pasienten under tilbaketrekningen periode med hyppige EEG-tallet.

Return pasienten til medisinsk indusert koma hvis de akutte symptomer som intrakranielt trykk eller anfall aktivitet CV under avvenningsperioden.

Hvordan avvenne Off av hormonbehandling

Hvis du er som mange kvinner, kan du være tilbakeholdne med å avvenne av din hormonbehandling fordi du er bekymret for symptomer på overgangsalder retur. Noen kvinner som slutter å ta sine hormoner (østrogen og progesteron) opplever symptomer som nattesvette, hetetokter og humørsvingninger.

Studier over år har vist at det ikke er noen forskjell i forekomsten av menopausale symptomer hvis kvinner avvenne av sine hormoner gradvis eller stoppe dem brått.

Men hvis du har vært å ta hormoner for mer enn noen få måneder, kan du oppleve uønskede symptomer når du slutter å ta medisinen din. I dette tilfellet kan det være lurt å avvenne av hormoner i en gradvis måte.

Bruksanvisning

Spør legen din for en lavere dose medisiner

•  Spør legen din for en lavere dose medisiner hvis du er på pillen. For en måned ta din vanlige dosen en dag og lavere dose pille den neste. Deretter tar lavere dose hver dag for neste måned, redusere antall piller du tar hver uke over en periode på fire måneder før du er av østrogen.

Reduser mengden østrogen gel du bruker hver dag. Øk mengden hvis du opplever menopausale symptomer, og deretter prøve å redusere mengden igjen gradvis.

Gå en dag eller to uten å ha østrogen patch. Sette en ny lapp på etter en eller to dager. Gjenta dette, øke antall dager du gå uten lappen.

Prøv å kutte plasteret i halvparten. Ikke alle patcher er de samme, så spør legen din først. Over tid bør du være i stand til å gå uten din patch.

Spør legen din om å ta et kurs av progesteron for å sørge for at livmoren er tom etter at du er utenfor din østrogen.

Hvordan avvenne en Special Needs Child Off av respirator

Hvordan avvenne en Special Needs Child Off av respirator


Barn født med ulike helsemessige plager, fra Down syndrom til umodne lunger på grunn av for tidlig fødsel, noen ganger trenger en maskin til å gjøre puste for dem; disse maskinene er kalt ventilatorer. Ofte de som er igjen på vifter i lang tid blitt avhengig av dem, og det oppstår behov for å avvenne dem fra maskinen, ifølge Chestnet.org. Det er flere teorier om hvordan man skal oppnå dette, men ideen er egentlig det samme: Begynn sakte og ikke bli overrasket om barnet ditt noen ganger tilbakefall før avvenning er fullført.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din barnelege om hvorvidt det er mulig å begynne avvenning barnet fra ventilatoren. Legen vil ønske å være sikker på at barnets hjertefrekvens, blodtrykk og temperatur er stabil, ifølge Advanced Patient Education nettside.

Begynn med avvenning barnet ditt i løpet av dagen. Fjern ham fra respiratoren og vurdere hans fremgang. Hvis han ser ut til å være sliter etter pusten, umiddelbart koble ham tilbake til maskinen.

Noter dato, klokkeslett og hvor lenge han var i stand til å forbli utenfor ventilator. Gjør dette hver gang du fjerner ham fra det.

Vent noen timer før du prøver det igjen. Igjen, vurdere hans fremgang. Hold styr på hvor lang tid det tar ham før han begynner å slite etter pusten, og deretter plassere ham tilbake på maskinen.

Spør legen om du kan redusere mengden av oksygen som er presset inn ditt barns lunger når du er på ventilatoren. Ventilert luft inneholder en mye renere form av oksygen enn den gjennomsnittlige person, som ikke er på en ventilator, puster. Redusere mengden av oksygen i luften barnet puster bringer henne nærmere nivået av oksygen hun vil oppleve frakoblet respiratoren, og dermed gjøre overgangen til å puste på egen hånd mye enklere.

6 Be legen eller sykepleieren foreskrive en CPAP (kontinuerlig positivt luftveistrykk) maskin som barnets lunge styrke øker. CPAPs er tenkt å redusere komplikasjoner som normalt finnes i ventilator bruk, ifølge National Institutes of Health. De er også langt mindre inngrep enn en ventilator, som de leverer oksygen gjennom en pustemaske i stedet for et rør ned til barnets hals.

Tips og advarsler

 • Hvis barnet ditt har problemer med oksygen de-metning, eller utilstrekkelige nivåer av oksygen i blodet, ved måltider, kan dette være forårsaket av acid reflux. Spør legen din om en resept syrenøytraliserende. Løft ditt barns madrass, da dette bidrar også med reflux og til slutt hjelper med å puste.
 • Ikke fjern barnet fra ventilator om natten, fordi det er mulighet (selv om barnet ditt har en oksygen de-metning alarmsystem) at du ikke vil høre ham sliter etter pusten.

Hvordan avvenne Off av Doxepin

Hvordan avvenne Off av Doxepin


Doxepin er en trisykliske antidepressiva medisiner som brukes til å øke visse kjemikalier i hjernen, som serotonin, for å løfte humøret. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, når noen individer tar trisykliske antidepressiva som doxepin, de bevise ineffektiv eller bli farlig for pasienten å fortsette behandlingen. I slike situasjoner må behandlingen stoppes. Det er flere trinn til avvenning av av antidepressiva, og det må gjøres veldig nøye, slik at du ikke lider noen skadelige effekter.

Bruksanvisning

•  La legen din vet at du ønsker å avvenne off av doxepin. Dette vil tillate deg og legen din for å komme opp med en plan for å gradvis kutte ned på doser av stoffet. Han vil fortelle deg hvilke symptomer du kan oppleve i løpet av denne tiden, og hvordan man skal håndtere dem. Aldri gå cold turkey. Dette vil sende systemet inn i sjokk, muligens forårsake svært skadelige effekter på kroppen din. Det er best å kutte ned på doser over tid.

Vurdere å ansette en terapeut når du starter din første avvenning, og / eller lage et støttesystem for familie og venner som kan komme og se på deg hver dag hvis du bor alene. Vurdere dette din forsikringspolise. Prøv bare å ta halvparten av den opprinnelige resept dose for en måned. Igjen, snakk med legen din for å sørge for at dette er trygt for deg. Fortsett denne i en måned. Dette vil gi kroppen din tid til å tilpasse seg mangelen på doxepin i systemet.

Hold en journal av dine følelser, både til nytte for deg og din lege. Dette vil la legen få vite og forstå hvor du er, slik at hun kan avgjøre om du kan fortsette avvenning eller hvis en annen medisinering er nødvendig.

Utvikle et sunt kosthold og mosjon regime. Dette vil hjelpe kroppen din til naturlig balansere humørhevende kjemikalier, noe som gjør overgangen mye lettere. Du kan også vurdere å legge daglige vitamintilskudd i kostholdet ditt.

Kutt senket dose av doxepin i to, deretter tar kun en fjerdedel av den opprinnelige resept dose. Snakk med legen din før du gjør det for å sikre at du er medisinsk klar til å ta dette skrittet. Fortsett dosen i to uker, eller så lenge legen din tilsier. Hold opp med din journal.

Fortsett med dette regimet helt til du ikke lenger er på doxepin. Du kan oppdage visse triggere som gjør at du føler deg deprimert, og det er viktig å finne måter å bringe deg tilbake opp ut av at depresjon å forbli ut av medisinering. Du kan oppdage lettelse i journalføring, kunst, musikk, matlaging eller trener. Disse tingene er viktige, så skriv dem ned og dele dem med legen din og / eller terapeut.

Hint

 • Aldri prøve å avvenne av doxepin hvis du går gjennom store endringer i livet ditt, eller om det er en tid med høyt stress for deg. Planlegge og ta deg tid. Du kan også prøve noen sentre øvelser for å få deg i den rette rammen av tankene, slik som å trene mindful meditasjon eller yoga.

Bivirkninger av Avvenning Off Wellbutrin

Bivirkninger av Avvenning Off Wellbutrin


Stoppe eventuelle psykiatriske medisiner kan forårsake uønskede bivirkninger, men hvis du følger legens ordre og avvenne sakte nok, kan de fleste (om ikke alle) bivirkninger unngås. Jo mer sakte du avvenne, jo mindre sannsynlig er det å lide tøffe effekter.

Historie

Wellbutrin, et antidepressivum, er merkenavnet bupropionhydroklorid. Det er også noen ganger foreskrevet som Zyban for de som prøver å slutte å røyke.

Time Frame

De fleste leger vanligvis anbefaler å kutte ned på ca 100 til 150 mg hver noen dager til en uke, om ikke tregere enn det.

Effekter

Noen vanlige bivirkninger av Wellbutrin seponering inkluderer influensalignende opplevelser, uro, hodepine, svimmelhet, kvalme og søvnløshet.

Betraktninger

Forvent Wellbutrin å bo i systemet for ca 4-8 dager etter avvenning.

Fun Fact

Ifølge angst og depresjon Solutions (se Ressurser), vil om lag 30 prosent av mennesker opplever bivirkninger fra Wellbutrin tilbaketrekning.

Hvordan avvenne deg fra Levoxyl

Levoxyl er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle hypotyreose. Bivirkninger ved langvarig bruk kan inkludere osteoporose (bentetthet tap). Kortere sikt bivirkninger kan omfatte alvorlig hodepine, elveblest og utslett, pustebesvær og vekttap - alle faktorer som kan medføre at noen individer til å slutte å bruke dette hormonbehandling. Følg disse trinnene i tandem med en legens råd å avvenne deg av Levoxyl.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om en alternativ behandlingsplan for din skjoldbrusk tilstand. Ikke slutt å ta Levoxyl plutselig. Legen din vil kanskje kjøre blodprøver for å avgjøre din reaksjon på stoffet, enten det er å ha negative effekter på kroppen din og andre helsemessige faktorer som vil hjelpe dere begge bestemme en annen løpet av behandlingen. En gang startet, må noen mennesker tar Levoxyl for resten av livet. Husk, føler seg bedre er ikke en indikasjon på at du ikke lenger trenger hormonbehandling - det er et tegn på erstatning terapi fungerer.

Hvis legen anbefaler avvikling Levoxyl, må du kanskje avta stoffet gradvis ved å ta en redusert dose, redusere mengden av stoffet ukentlig inntil du går over til en annen behandling.

Undersøke alternative, naturlige og homøopatiske behandlinger for skjoldbrusk forhold. Noen pasienter bruker kokosolje til å korrigere skjoldbrusk ubalanser, og andre følger en diett rik på B-vitaminer og får daglig eksponering for sol i tandem med en legens anbefalinger.

Tips og advarsler

 • Antacida og kolesterolsenkende medisiner kan redusere Levoxyl effektivitet.
 • Slutt å ta Levoxyl og fortelle legen din hvis du opplever alvorlige hodepine, elveblest eller utslett som kan være ledsaget av ansiktsbehandling, munn og tunge hevelse. Levoxyl doser vanligvis må endres hos diabetespasienter. Fortell legen din hvis du har diabetes.

Effexor avvenning Metoder

Effexor er et vanlig legemiddel som brukes for å hjelpe pasienter med depresjon, angst og panikkanfall. Avvenning fra dette stoffet bør kontrolleres av lege på grunn av sin alvorlige abstinenssymptomer, som opptil 78% av Effexor brukere vil oppleve. Alle leger anbefaler en langsom og jevn nedgang i antidepressant dosering; Men de eksakte metoder for hvordan treg og ved hvilke mengder forskjellig fra pasient til pasient basert på et stort utvalg av individuelle svar på dette stoffet.

Redusere med 75mg

Noen leger strukturere en pasientenes avvenning av 75mg per nedgang (hver nedgang tid kan variere fra en uke til et par måneder). En typisk dose på 225 mg / dag vil redusere første to150mg / dag og deretter til 75 mg / dag.

Cutting Dosering inn halvdeler Per Week

For pasienter som tar mindre doser, avvenning noen ganger innebærer å redusere halvveis. Hvis dosen din er på 100mg / dag, ville det første kuttet krever at du tar 50mg / dag, den andre kutt på 25mg / dag, den tredje på 12,5 mg, og så videre.

Avtagende Med en hastighet på 5%

En mye langsommere metode for avvenning involverer en avtagende dose med 5% hver gang. For eksempel vil en startdose på 250 mg / dag avtar til 237.5mg / dag, deretter til rundt 225 mg / dag, og så videre.

Bridging

Bridging innebærer å supplere med en ekstra antidepressiva mens nedtrapping Effexor. Dette tillater hjernen til å forbli kjemisk balanserte mens utrydde Effexor fra systemet. Denne prosessen spiller ut ved samtidig å redusere mengden av Effexor samtidig å øke mengden av den andre antidepressiva.

Time Frame

Tidsrammen per nedgang vil bli bestemt av din lege basert på de nærmere detaljer angående din historie med dette stoffet (for eksempel dagens dose, lang tid på det, bivirkninger opplevd, tidligere avvenningsforsøk, andre medisiner som brukes, tidligere antidepressant historie). Du kan bli bedt om å redusere medisinen en gang i uken til en gang hvert par måneder. Ofte vil denne tidsrammen endres i løpet av prosessen også. Tett oppfølging av hele prosessen er avgjørende for avvenning off Effexor uten komplikasjoner.

Cold Turkey

Stoppe Effexor plutselig er aldri anbefalt. Resultatet vil bli ubehagelig abstinenssymptomer som svimmelhet, kortsiktige hukommelsesproblemer, en følelse av å miste bevisstheten til tider, pins og nåler på kroppen og andre symptomer. Disse bivirkningene kan oppstå når nedtrapping Effexor på en svært langsom hastighet som anbefalt, så stopper uten forvarsel vil mest definitivt forårsake disse symptomene skal vises i en alvorlig form. Effexor har et velkjent rykte for å være en av de verste antidepressiva for å komme ut av. Vennligst ta kontakt med lege hvis du vurderer å gå av Effexor.

Hvordan avvenne Fra brystpumpe

Hvordan avvenne Fra brystpumpe


Ammende mødre ofte velger å bruke en brystpumpe å uttrykke melk når de ikke kan være til stede for feedings, lagring av melk for fremtidig bruk. Noen mødre uttrykke sin melk for alle feedings fordi deres babyer aldri klinke til brystet skikkelig, eller for en rekke andre grunner. Avvenning fra brystpumpen er lik avvenning fra direkteforing, og det er viktig å avvenne langsomt. Men det er noen spesielle hensyn som er spesifikke for avvenning fra en brystpumpe.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Velg en pumping sesjon under 24-timers tidsplan som er den mest stressende og minst praktisk.

Fortsett å pumpe for at økten. Fortsetter å pumpe på samme timeplan som du ville gjort for alle andre økter i løpet av dagen, lagring av melk, hvis du ønsker, for fremtidig bruk. Hvis du er sykepleier barnet direkte samt pumping, kan det være lurt å vente med å avvenne henne fra brystet før du først har sluttet å pumpe helt. Vær oppmerksom på at tilskudd kan være nødvendig fra alle feedings med formel, imidlertid.

Bruk ammeinnlegg for å forhindre forlegenhet eller plagg flekker på sjansen for at du opplever melk lekkasje. Lekkasje er sjelden hvis du har ammet barnet eller uttrykke melk i noen tid. Men putene er en forholdsregel verdt å ta.

Lag en kompress av knust is inne i et lukket, plast sandwich bag for lettelse fra alle ømhet som kan føre til. Brystspreng er usannsynlig hvis du har vært å uttrykke melk for mer enn noen få måneder.

Velg en annen sesjon for å eliminere når kroppen din har justert. Ikke rush prosessen. Fortsett å slippe pumpe økter ett om gangen til du har helt avvent fra brystpumpe.

Tips og advarsler

 • Hvis du finner hoppe én økt for ubehagelig, først redusere lengden på pumping økten før eliminere det helt. For eksempel, i stedet for å pumpe i 20 minutter, reduseres til 15 minutter til noen få dager, og deretter til 10 minutter. På dette tidspunktet vil du finne slippe den økten mindre vanskelig.
 • Hvis du planlegger å eliminere flere pumping økter, nærme seg denne oppgaven ved å redusere alle økter i små trinn før slutt eliminere dem en om gangen.
 • Du kan også finne det nyttig å plass til pumpen økter lengre fra hverandre. Hvis du har vært å pumpe hver tredje time, plass til pumpen økter i fire-timers intervaller som du reduserer tiden du tilbringer uttrykke din melk.
 • Forvent din melk å være mindre rikelig for alle andre pumpe og direkte fôring økter når du begynner avvenning fra brystpumpe, sier Medela klinisk utdanning spesialist Irene Zoppi. Bord-sertifisert amming konsulenter anbefaler at ammende mødre vente til en tidsplan for å spise fast føde er godt etablert før du utfører noen avvenning.
 • I tillegg se etter tegn på at barnet ditt ikke får nok melk i løpet av fôring økter som gjenstår. Morsmelk (eller formel) er en baby primære næringskilde for sine første 12 månedene av livet. Hvis du ikke ønsker å supplere med formel, legger tidligere eliminert økter tilbake inn i timeplanen din hvis du tror melketilførselen har blitt utilstrekkelig for barnets behov.

Hvordan avvenne Av Jenny Craig prepackaged måltider

Hvordan avvenne Av Jenny Craig prepackaged måltider


Kosten overalt setter pris på den enkle programmer som Jenny Craig. Jenny Craigs ernæringsmessig balansert, prepackaged måltider ta alle gjette arbeid ut av å telle kalorier og gjøre matvalg. Etter hvert er målet å avvenne deltakere utenfor prepackaged måltider og videre til en ny sunn livsstil. Forstå hvordan programmet fungerer vil hjelpe Jenny Craig nyutdannede holde kursen.

Bruksanvisning

En mister halvparten av vekten du ønsker å bruke de Jenny Craig prepackaged måltider, tre ganger per dag, sju dager per uke. Programmet starter ikke avvenning fra måltider til du har nådd halvparten av målet ditt.

Delta gruppe klasser på trening og ernæring hver uke. Disse klassene er utviklet for å lære deltakerne hva de trenger å vite for å holde vekten av når deres mål er nådd.

Fortsett med rådgivning med Jenny Craig i ett år etter ønsket mengde vekt har gått tapt. Dette vedlikeholdsperioden krever en ekstra avgift.

Vær oppmerksom på porsjonsstørrelser fra Jenny Craig måltider. Som du velge dine egne matvarer etter din 50 prosent vekttap, prøve å bo i tråd med porsjonsstørrelsen du har spist alle sammen.

Eliminer ett eller to prepackaged måltider per dag i henhold til instruksjon av vekttap rådgiveren. Fortsett med det samlede spising planen, inkludert gratis mat og snacks til passende tider.

Besøk Jenny Craig på nettet for menyplanleggingsalternativer, sunne oppskrifter, tips og råd fra vekttap fagfolk og samfunnet oppslagstavler for fortsatt støtte.

Gå tilbake til ett eller to prepackaged måltider per dag hvis du har problemer med å opprettholde vekttap. Gjør dette midlertidig til du føler deg i kontroll igjen.

Tips og advarsler

 • Inkluder et treningsprogram med noen vekttap plan. Regelmessig trening vil hjelpe deg i din vekttap innsats og fortsetter å forbedre din generelle helse.

Urter til tørr Milk Produksjon etter avvenning

Urter til tørr Milk Produksjon etter avvenning


Melk overproduksjon, eller fortsatt produksjon etter avvenning, kan føre til brystspreng ligner på det som skjer i de tidlige dagene av sykepleie. En stor mengde bevis, og tradisjon, antyder at bruk av urter bremser og til slutt stopper melkeproduksjonen. Disse urtene, selv som matlaging krydder, bør unngås ved aktivt ammende mødre på grunn av sin negative effekt på melkeproduksjonen.

Salvie

Sage blir typisk brukt i sin dehydratiserte form for å redusere melkeproduksjonen, og det finnes flere effektive doseringsmetoder. Mange mødre legger 1/4 ts tørket, malt salvie til kostholdet, tre ganger per dag, for et par dager. Vismannen kan legges til grønnsaksjuice eller til en matskål å kamuflere sin smak, eller det kan settes inne caplets og svelging. Sage også kan være brygget til en te ved infusjonen en spiseskje i en kopp med kokende vann. Den salvie te bør bratt for fem til 15 minutter før du drikker, og kan tas opp til seks ganger om dagen. Sage inneholder kjemiske komponenter som er kjent for å forårsake anfall og bør aldri brukes av epileptikere. Salvie ekstrakt kan også tas, 30 til 60 dråper på en gang, tre til seks ganger pr dag. Sage kan føre til visse komplikasjoner hos spedbarn så mødre bør aldri bruke det mens de fortsatt sykepleie.

Kål

Grønne kål blader som er lagt inn i BH som en komprimere mot brystet, er en av de vanligste behandlinger for brystspreng foreskrevet av amming konsulenter. Bladene bør skiftes ut når de vil, og kan brukes kontinuerlig. Kvinner har rapportert at brystspreng er lettet i løpet av timer, og kontinuerlig bruk vil redusere mengden melk som produseres. Kvinner med sulfa allergi bør unngå denne behandlingen fordi kål er kjent for å inneholde sulfas og kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner og hudirritasjoner.

Peppermynte

Peppermynte eterisk olje kan redusere melkeproduksjonen hvis de tas direkte som et skjær. Ved hjelp av andre former for peppermynte som godteri, eller drikke peppermynte te, er for svak. Det ville være nesten umulig å ta tilstrekkelig peppermynte ekstrakt fra en av disse kilder for å påvirke laktasjon. Men den kan brukes sammen med andre anti-amming urter, inkludert salvie, peppermynte, sitronmelisse, oregano og kål for å lage en kompress eller massasjeolje.

Metoder for avvenning Folk Off Mekanisk ventilasjon

Metoder for avvenning Folk Off Mekanisk ventilasjon


Når en person er syk og ikke kan puste ordentlig for seg selv, kan en lege plassere ham på en mekanisk ventilator. Denne maskinen er også kjent som en respirator eller en pustemaskin. Legen passer et rør inn i pasientens munn og ned i halsen gjennom luftrøret. Ventilatoren presser luft inn i pasientens lunger, som kan inneholde mer oksygen enn normalt, om nødvendig, og derfor for pasienten puster. En ventilator er et midlertidig tiltak for å holde pasienten i live og pusting til han helbreder og er i stand til å puste selv. Som ventilasjonsrør øker risikoen for komplikasjoner, som infeksjoner og skader på lungene, en lege weans pasienten frakoblet respiratoren så snart det er trygt å gjøre det.

Autonomy

Ingen enkelt riktige metoden som finnes for alle pasienter på mekanisk ventilasjon. I stedet kan enkelte sykehus eller helseorganisasjoner utvikle sine egne prosedyrer for legene å følge. En annen mulighet er at valg kan falle til legen som til hva nøyaktig å gjøre med en bestemt pasient. Denne type av autonomi er fleksibel nok til å ta i betraktning at hver enkelt pasient, og hver medisinske tilstand er forskjellig, og at forskjellige personer kan reagere forskjellig når de kommer av mekanisk ventilasjon. Motsatt vil en skriftlig protokoll, som ble utviklet ved hjelp av all tilgjengelig informasjon, kan potensielt beskytte en pasient fra dårlig dømt valg av lege.

Faktorer

En lege kan ta en rekke indikatorer i betraktning når hun bestemmer seg for om en pasient er klar til å komme ut av respiratoren. Hun trenger å vite om tilstanden som opprinnelig forårsaket problemene med å puste er under kontroll og at pasienten kan forsøke å ta sitt eget åndedrag effektivt. Hun kan også sjekke at hans blod, har trygge nivåer av trykk og andre indikatorer på helse, som for eksempel trygge konsentrasjoner blodgasser. Pasienten bør være i ro, siden bevegelsen og stress kan hindre åndedrett.

Test Periode

Etter at legen er sikker på at pasienten kan forsøke å puste på egen hånd, kan hun koble fra respiratoren og la ham klare strupen og ta noen åndedrag. Hun kan også forord dette trinnet med en langsom reduksjon i antall kunstige pust per minutt av respiratoren, og regelmessig sjekke blod og pust hver 15 eller 30 minutter for å sikre at han tilpasser seg lavere nivå av åndedrett. Etter at hun kobler maskinen, et eksempel testperioden frakoblet respiratoren varierer fra 30 minutter til en og en halv time. Hvis pasienten skal ha problemer med å kremter eller puste, så legen kan sette ham tilbake på ventilator. I løpet av testperioden, bør noen beroligende medikamenter pasienten er under være så lett som mulig for å hindre deprimerende luftveiene.

Langsiktig Ventilasjon

Av og til, ikke en pasient ikke svarer godt til avvenning, og han har til å forbli på ventilator i uker eller måneder. Legen kan da nødt til å utføre en trakeostomi og plassere røret gjennom et hull i halsen i stedet for gjennom munnen. Hun kan gjenta avvenning prosessen når pasienten er mottakelig for prosedyren.

Imovane bivirkninger

Imovane er en sentral nervesystemet depressant foreskrevet som en søvn hjelpemiddel medisinering. En helt tilgjengelig i Canada for zopiklon, er Imovane lik eszopiclone, som er solgt i USA som Lunesta. Mange av bivirkningene er mulig.

Time Frame

Imovane er ment å bli brukt slik at folk sover gjennom sideeffekter. Bivirkninger er mye mer sannsynlig hvis folk ikke sove minst syv timer etter å ha tatt Imovane.

Vanlige bivirkninger

Imovane bivirkninger som kan somle etter våkner opp er døsighet, svimmelhet og koordinasjonsproblemer.

Risiko

Folk som tar Imovane, og ikke sove etterpå kan oppleve psykiske bivirkninger, noen alvorlige. Midlertidig hukommelsestap, hallusinasjoner, forvirring, unormal spenning, depresjon og selvmordstanker har alle blitt rapportert.

Alder Bekymringer

Imovane bivirkninger er mer sannsynlig hos eldre mennesker, særlig forvirring, manglende koordinering og ustøhet, som kan føre til fallende.

Kontra

Fordi Imovane kan forverre symptomer på luftveissykdommer, personer med søvnapné, emfysem, astma eller bronkitt ikke kunne trygt ta Imovane.

Hvordan avvenne deg fra Prempro

Prempro er et medikament foreskrevet av leger for kvinner å behandle symptomer på overgangsalder. Prempro inneholder østrogen, som kan brukes til å behandle nattesvette, hetetokter, tørrhet i skjeden og andre menopause-relaterte symptomer. Siden det er en type hormonbehandling, vil legen ikke sannsynlig anbefale langvarig bruk. Derfor må du kanskje å avvenne deg selv ut av Prempro.

Bruksanvisning

•  La legen din for å bestemme tidsrammen som du bør forbli på Prempro. Hormonbehandling kan øke risikoen for visse helsemessige forhold, for eksempel brystkreft og hjertesykdom. Derfor bør din tilstand vurderes hver tre til seks måneder.

Reduser dosering av Prempro. Mange leger vil anbefale at du gradvis redusere dosen som du avvenne deg av stoffet. Tabletter kommer i 0,3 mg, 0,45 mg og 0,625 mg dosering beløp. Hvis du tar den 0,625 mg dose, kan legen anbefale å starte på 0,45 mg dose for de neste ukene.

Hold redusere mengden av Prempro du tar hver uke i henhold til legens skjønn. Hvis du blir symptomatisk under avvenningsprosessen, kan han anbefale at du holder deg på medisiner for en lengre periode.

Rapporter eventuelle bivirkninger som kan oppstå mens avvenning selv ut av Prempro. Vaginal blødning er en vanlig foreteelse når du slutter å ta Prempro.

Tenk urte alternativer under avvenning prosessen. For å bidra til å behandle symptomer som du slutter å ta Prempro, spør legen din om det ville være OK å prøve naturmidler for overgangsalder symptomer. For eksempel, er soya og klaseormedrue brukes for hetetokter, søvnløshet, humørsvingninger, nattesvette og tørrhet.

Om den sovende pillen Imovane

Imovane er en type sovepille tilgjengelig i Canada og Europa; det er solgt som Zopiklon i USA. En reseptbelagte medisiner, er Imovane en sentral nervesystemet depressant i tablettform, for å bli tatt på eller nær sengetid for kortvarig behandling av søvnløshet.

Time Frame

Imovane, som de fleste andre søvn medisiner, bør ikke brukes lenger enn to uker etter hverandre. Ved lengre tids bruk, kan toleranse utvikle og Imovane blir mindre effektiv. Folk som bruker Imovane i mer enn to uker også kan bli psykisk eller fysisk avhengig av stoffet.

Betraktninger

Folk bør ikke ta Imovane med mindre de er i stand til å få minst 7 timers søvn. Ellers kan Imovane forårsake tretthet på dagtid, sammen med andre bivirkninger.

Midlertidig Amnesia

Sovepiller som Imovane kan forårsake en midlertidig hukommelsestap der personen ikke husker alt som skjedde under påvirkning av medisiner. Vanligvis personen sover når denne effekten oppstår.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger kan være svimmelhet, munntørrhet, hodepine og magesyke. Flere alvorlige, men usannsynlige bivirkninger inkluderer rask eller uregelmessig hjerterytme, hudutslett, synsforstyrrelser, mangel på koordinering og depresjon.

Imovane vs. Benzodiazepiner

Ifølge en artikkel i en 1998 utgave av tidsskriftet Drugs, er medisinen minst like effektiv som benzodiazepiner i behandling av søvnløshet. Noen ofte foreskrevet benzodiazepiner inkluderer Ativan, Serax og Valium.

Alternativ terapi

På den annen side, forskning publisert i 2006 utgaven av Journal of American Medical Association viser at kognitiv atferdsterapi ført til større forbedringer i søvn enn zopiklon (Imovane) bruk gjorde hos voksne med søvnløshet.