Digidexo.com

rhus tox psykisk

Hva er Rhus Tox?

Rhus Tox er et homøopatisk middel som brukes til å behandle leddgikt, revmatisme, ryggsmerter, forstuinger, stivhet i ledd og influensa. Det brukes også for kløende hud plager som produserer røde, brennende eller hovne pustler som med vannkopper, Poison Ivy, elveblest og helvetesild.

Identifikasjon

Rhus Tox fått navnet sitt fra sin primære ingrediensen, Rhus Gift L., den biologiske navn for giften eføy. Det tilhører Anacadiaceae familien, som også inkluderer cashewnøtter.

Etymologi

Ifølge Robert W. Freckmann Herbarium ", Rhus" er fra de gamle greske ordet "rhous" som betyr "Sumac." Toxicodendron er navnet på "gift treet."

Homeopati

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, er Rhus Tox brukes i homeopati under sin prinsippet om behandling av sykdommer eller tilstander med naturlige stoffer som da tatt av friske mennesker resultere i det samme uttrykket av symptomer som i sykdomstilstanden. Derfor er giftig eføy brukes til å behandle og lignende noen av de samme betingelser som det forårsaker.

Betraktninger

Bruk av denne homøopatisk middel som behandling krever en nøyaktig vurdering av pasientens fysiske tilstand og tilstand til å velge den mest effektive styrkegraden på Rhus Tox.

Advarsel

Tar kontroll av din helse ved University of Minnesota siterer på 1983 studie av Rhus Tox. Pasientene hadde ikke noen betydelige forbedringer fordi Rhus Tox ikke ble administrert i unike doser for pasientene. Videre ikke selv administrere Rhus Tox.

Effekter

Tar kontroll av din helse angår videre en undersøkelse fra 1989, der homøopatiske leger vurdert og foreskrevet individualiserte behandlinger av Rhus Tox til fibromyalgi pasienter. Disse pasientene hadde bedre resultater enn placebo-gruppen.

Bivirkninger av Rhus Tox

Poison Ivy er en tykk-stammet, Twining vintre med spisse blader som vokser i treere. Poison Ivy inneholder giften toxicodendric syre, et flyktig stoff som fører til alvorlige reaksjoner ved hudkontakt. Syren er mest volatile i overskyet og fuktig vær. Alvorlige symptomer på giften eføy eksponering inkluderer kvalme, feber, blemmer og hovne kjertler.

Bivirkninger på hodet

Eksponering for Poison Ivy kan føre til opplevelser av vertigo ved stigende og en heavy-ledet følelse. Hodebunnen blir svært kløende og følsom, spesielt på siden ligget på. Det er hodepine der hodebunnen føles vondt å ta på. Smerten begynner vanligvis i pannen og beveger seg bakover. Ørene er også smertefullt med en følelse av noe i dem. Noen ganger er det et utslipp av blodig puss.

Bivirkninger på Eyes

Eksponering for Poison Ivy forårsaker røde og hovne øyne med en strøm av gult puss. Hevelse og inflammasjon oppstå på lokkene med intensiv inflammasjon på hornhinnen i tillegg. Øynene er svært smertefullt når den trykkes eller slått og produsere varme tårer når det åpnes. Tuppen av nesen blir også rød, sår og sår. Hevelse er sammen med sporadisk neseblødning på lutende.

Bivirkninger på Face

Poison Ivy eksponering fører til uønskede symptomer i ansiktet også. Kjevene gjør en knallbra lyd når tygge og kan lett forstuet. En generell overordnet hevelse i ansiktet oppstår og kinnben er følsomme for berøring. Facial neuralgia utvikler seg i kaldt vær og under kvelden. Tennene føles lange og løs, tannkjøttet er sår, og tungen er sprukket og rød. Kantene av munningen er ofte sårdannelse og feberutslett vises rundt haken og munn. Svelging er smertefullt og halsen er sår.

Hva er Rhus Gift?

Hva er Rhus Gift?


Rhus Gift (Rhus tox) er et homøopatisk middel avledet fra de tre-blader spiss plante kjent som Poison Ivy. Den brukes til å behandle en rekke sykdommer som spenner fra forkjølelse til vannkopper.

Funn av Rhus Tox

Behandlingen for hudsykdommer oppsto i 1895 da franske legen Dr. Franz Pfaff, av Harvard University, oppdaget at en pasients utslett forbedret som følge av å komme i kontakt med rhus tox. Pfaff utviklet en metode for å rense rhus tox olje, plassere den på den berørte huden, deretter umiddelbart fjerne oljen med alkohol, som utvanner giftstoffer og raskt vasker dem bort. Dette akselerert helbredende prosess

Varianter av Rhus Tox

Rhus tox kommer i to varianter: Poison Ivy og gift eik. Giften eik er en busk som når omtrent fire meter i høyden. Poison Ivy er en klatreplante som grener ut i stilkene av tre-fingret spisse blader kjent som rhus toxicodendron.

Medisinsk bruk av Rhus Tox

Rhus tox er vanlig foreskrevet av homeopater å behandle huden forhold knyttet til Poison Ivy og gift eik samt andre forhold som for eksempel vannkopper, kusma, meslinger, herpes, leddgikt eller andre revmatiske bekymringer. Det kan også være foreskrevet for sår hals og forkjølelse eller influensa.

Tilgjengelighet av Rhus Tox

Rhus tox er tilgjengelig i tablettform og er vanligvis foreskrevet på den måten. Den hyppigst foreskrevet dose er 30X.

Advarsel

Vennligst se en homøopatisk spesialist før du tar rhus tox --- inntak av for mye kan være skadelig.

Homeopatiske gikt Cures

Urinsyregikt er en tilstand som oppstår når det er høye nivåer av urinsyre i blodet eller rundt leddene. Urinsyre er et avfall som naturlig produserer fra kroppen. Urinsyre bør bli eliminert av kroppen gjennom den naturlige metabolske prosess, for eksempel urin. Denne tilstand er et resultat av en overdreven mengde av urinsyre som akkumuleres i kroppen og skaper alvorlige smerter og inflammasjon. Flere homøopatisk remediescan hjelpemiddel i lindring av inflammasjon og smerter.

Cures

Arnica er et homeopatisk behandling som kan brukes når det er smerte å gå eller ømhet i leddene. Hvis det er plutselig hevelse, bankende eller varme i de berørte områdene, kan du bruke Belladonna å lette disse symptomene. Dette vil bidra til å redusere betennelse i kroppen forårsaket av gikt. Du kan også kreve dette midlet når det er uutholdelig smerte når du berører det berørte området. Dette er et annet tegn på alvorlig betennelse. Hvis ansiktet ditt blir rød og du føler deg rastløs bør du umiddelbart oss Belladonna.

Symptomer som leddsmerter, søm følelse, smerter eller griner ryggsmerter vil kreve Berberis som en homeopatisk behandling. Nyrestein kan også utvikle seg i denne formen for gikt. Hvis mer enn én av disse symptomene oppstår bør du umiddelbart bruke Berberis.

En rivende type smerte, hevelse i føttene, stivhet til kneledd, hovne ledd eller ledd at det er varmt å ta på er systemer som vil kreve bryonia. Denne formen for gikt kan påvirke de psykologiske indikatorer. Irritabilitet og et behov for å være alene er psykiske symptomer som vil kreve denne form for homeopatisk behandling.
Hvis det er hevelse i knærne, tær eller fingre du trenger Calcarea fluor som en form for behandling. Leddene kan danne en knallbra lyd når du flytter, samt en stikkende smerte i de berørte områdene. Denne formen for behandling er også nødvendig hvis symptomene endrer når været plutselig endres. En varm kompress kan også hjelpe til å lindre disse symptomer.

Dersom det er kløe, smerte, svie i føtter, ledd eller knær som forverrer når det er fuktig, dårlig vær eller når varmen er brukt du vil kreve svovel for å lindre symptomene dine. Rhus tox er en homeopatisk behandling som kan brukes til å behandle symptomer på leddstivhet, hovne ledd og ledd som blir veldig varme. Disse symptomene blir verre i kaldt eller fuktig vær.

Dosering

Det er best å velge homeopatisk middel som passer dine individuelle symptomer. Du bør følge de anbefalte doser for behandling og vente på svar; bruke når det trengs. Doser vil variere med alvorlighetsgraden av symptomene dine. Det er best å rådføre seg med legen din før du bruker et homøopatisk middel for å behandle gikt.

Homøopatisk behandling for gikt

Urinsyregikt er en form for leddgikt som er forårsaket av en opphoping av et kjemikalie som kalles urinsyre. Urinsyre utvikler seg fra puriner, som finnes i ulike matvarer og drikkevarer. Under normale forhold er denne urinsyre fjernet fra kroppen gjennom urinering. Men i tilfelle av gikt, de urinsyre bassenger på leddene og forårsaker smerte, opphovning, inflammasjon, ømhet og en mangel på mobilitet. Symptomene kan bli verre i varme, fuktige og fuktige klima. Vanlige behandlinger er reseptbelagte medisiner og over-the-counter narkotika, men gikt kan også behandles med en homøopatisk tilnærming.

Diett

Kosthold er en viktig del i behandling av gikt, fordi gikt er forårsaket av matvarer som er høy i purine. Det er flere matvarer som bør unngås, inkludert Great Northern bønner, linser og black-eyed peas, sardiner, makrell, ansjos, tunfisk, skalldyr og alt laget av et ekstrakt av kjøtt, for eksempel saus. Alkohol, særlig øl og vin, er også høy i purin og bør unngås.

Detox Teas

Vann har mange fordeler: Det holder deg hydrert, hjelper forbrenne fett, smører leddene, og det hjelper også flush urenheter fra systemet. Vann kan gjøres enda mer effektiv ved å tilsette urte-te som bidrar til å øke virkeevnen til lever og nyrer, to organer er ansvarlig for detoxing urenheter fra kroppen. Noen typer te som kan hjelpe lavere urinsyre er uva-ursi (også kalt bearberry), aloe vera, rose hofter og buchu.

Rhus Tox

Når gikt vises, det noen ganger presenterer bare ett symptom, slik som hevelse. Men flere symptomer kan vises på samme tid, slik som smerte, svelling, betennelse og en varm følelse. Når dette er tilfelle, et homøopatisk middel som heter rhus tox kan brukes. Rhus tox er et utdrag av Poison Ivy og gift eik som tilfeldigvis ble oppdaget som en medisinsk middel for lammelser, revmatiske lidelser og hudlidelser i slutten av det 18. århundre.

Arnica

Personer som lider av gikt ofte føler deg urolig og ubehagelig når en annen person nærmer seg. Dette stammer fra en frykt for å oppleve smerte ved et uhell rørt der de har gikt. En homøopatisk middel som heter Arnica kan hjelpe behandle denne spesifikke situasjonen ved lindrende psykisk stress forbundet med gikt i tillegg til betennelse og smerter. Arnica kommer fra en plante som har gulaktig oransje blomster. Lederne for disse blomstene er tørket ut og brukes i salver, kremer, liniment, tinkturer og piller.

Calcarea

Tær, fingre og knær er de områdene som sannsynligvis vil bli påvirket av gikt. De kan hovne opp og bli svært smertefullt å ta på. Leddene viser tydelige tegn på betennelse, og du kan føle væsken. Når dette er tilfelle, kan leddene gjøre festing og dukker lyder når de går gjennom en rekke bevegelser. Calcarea fluorica er et homøopatisk middel som brukes for å lindre dette. Det går også under navnet kalsium fluor eller calc fluor, og det stammer fra et mineral kalt flusspat.

Homøopatisk medisin for Restless Leg Syndrome

Homøopatisk medisin for Restless Leg Syndrome


Restless Leg Syndrom (RLS) er tilstedeværelsen av ubehagelig følelse i bena, lår, føtter eller armer som kan føles som prikking, krypende, krypende, brennende eller verkende opplevelser. Homøopatisk medisin kan selvsagt lindre ubehagelige opplevelser på grunn av RLS.

Aconitum

Aconitum er et homøopatisk middel for RLS når symptomene er psykisk så vel som fysisk. Den enkelte kan lide av angst samt smerter i bena.

Arsenicum

Arsenicum er et homøopatisk middel for RLS som er best egnet for personer som lider av skjelving i bena. Den ideelle personen for Arsenicum er en som er også opplever følelser av usikkerhet.

Causticum

Dette homøopatisk middel som er best for RLS lider som føler brennende eller verkende følelse i beina mesteparten av tiden. Personen kan også ha kroniske smerter i bena og føttene. Muskelsvakhet og vanskeligheter med å trekke sammen musklene kan også være vanlig i denne personen.

Ignatia

Dette homeopatisk middel er for de enkeltpersoner som kan ha mer psykiske symptomer --- nervøse eller sensitive personer. De pasientene som bør bruke Ignatia opplever ofte spasmer og rykninger.

Rhus Tox

Dette homøopatisk middel for RLS er best når de brukes hos pasienter som har ekstrem rastløshet og er plaget av konstant behov for å endre posisjoner. Ofte vil denne personen har stive og ømme ledd.

Sulphur

Rastløse og svie er best hjulpet av homøopatisk middel av svovel. Varme er ofte irriterende for denne pasienten, så vil de ofte ende opp med å sparke deksler ut av beina.

Restless Leg Syndrome alternativ medisin og behandling

Restless legs syndrom, også kjent som RLS, er en ikke livstruende tilstand som er preget av en urolig følelse i bena. Det slår som regel når du er i en sittende eller liggende stilling over lengre tid, for eksempel under søvn. Symptomene som oppstår med RLS kan også merkes i armene, og de inkluderer en brennende følelse, verking, prikking og rykninger. Den første linjen i forsvaret i behandling av RLS er endringer i livsstil, inkludert noen alternative medisiner.

Massasje

Når beina er føler deg anspent, kan symptomene på rastløse ben syndrom bli forverret. En måte å slappe av bena er ved å ta et varmt bad og masserer dem. Du kan også veksle sette tak og kalde omslag på dine lemmer for å lindre eventuelle irritabel sensasjoner.

Trening

Trening kan ha en stor innvirkning på rastløse ben syndrom. Det kan bidra til å redusere stress, kan det lette muskelspenninger, det frigjør endorfiner og det fremmer også dypt sover. Ha 30 minutter med trening om dagen. Dette kan være vekttrening, løping, sykling, svømming, trapp-stepping eller roing. Sørg for at det innebærer bena. Hvis du skal trene rett før sengetid, holde intensiteten mild.

Koffein

Koffein er et sentralstimulerende som kan føre til nervøsitet, en forhøyet puls og en økning i energi. Men det kan også føre til rastløshet, som er det siste du ønsker hvis du har rastløse bein-syndrom. Unngå kaffe, sjokolade, te, brus, energidrikker eller noen annen mat eller drikke som har koffein i den.

Mind / Body Exercise

Stress er en medvirkende faktor til rastløse ben syndrom. For å redusere stressnivået, delta i noen form for mind / body balansering aktivitet. Noen eksempler er yoga, tai-chi, meditative pust og muskelavslapning. Den beste tiden å utføre denne aktiviteten er rett før du går i dvale.

Kosttilskudd

Restless leg syndrom kan også bli behandlet med forskjellige vitamintilskudd. Iron for eksempel sies å bidra til å behandle restless leg syndrom hos eldre, ifølge en studie gjort ved Institutt for geriatri ved Royal Liverpool Liverpool University i Storbritannia. Andre kosttilskudd som kan brukes til å behandle restless leg syndrome omfatter folinsyre, 5-HTP, B-kompleks av vitaminer og vitamin E.

Det er også noen homeopatiske midler som kan brukes til å behandle restless leg syndrom. Noen av disse inkluderer rhus tox, Aconitum, causticum, svovel, Ignatia og ZINCUM nettet.

Alternativ behandling for kalde sår

Forkjølelsessår er vanligvis forårsaket på grunn av herpes simplex virus. Som det fremgår av Health 911, når herpes simplex viruset kommer inn i kroppen er det fortsatt. Når viruset er inaktiv, ligger det i dvale til den er aktivert igjen, vanligvis av aminosyren som brukes til å produsere den, arginin. Forkjølelsessår kan behandles ved hjelp av alternative metoder som kan innebære bruk av homøopatiske behandlinger eller økt inntak av spesifikke vitaminer og aminosyrer.

Aminosyre

Lysin er en aminosyre som forhindrer forkjølelsessår utbrudd. Det har evnen til å spyle fra kroppen aminosyren som produserer viruset som forårsaker forkjølelsessår. Denne aminosyren er kalt arginin. Herpes simplex virus består hovedsakelig av arginin. Artikkelen "matvarer som forebygge forkjølelsessår - og hvordan de stopper en kald sår Fast !," antyder øke inntaket av lysin snarere enn å unngå matvarer med arginin, fordi kroppen trenger både aminosyrer. Mat rik på lysin inkluderer egg, mango, aprikos, pærer, epler, papaya, meieriprodukter, avokado, rødbeter, fisk, kylling og biff. Balansere kostholdet med disse matvarene, eller ta lysin kosttilskudd når du spiser mat rik på arginin. Foods høy i arginin inkluderer peanøtter, mandler, brun ris, sjokolade, peanøttsmør, koffein, havre, frø, gelatin, tørkede bønner, og hele hvetemel og hvitt mel.

Vitaminer

Vitaminer er effektive næringsstoffer som brukes for å behandle eller forebygge forkjølelsessår. Ifølge Best Herpes behandlinger, er vitaminene A, B, C og E anbefales å bekjempe forkjølelsessår. Vitamin B6 hjelpemidler i produksjon av antistoffer, noe som gjør det til en effektiv beskyttelse mot forkjølelsessår. De komplekse B-vitaminer støtte immunforsvaret og hjelpe mot stress og redusere sjansene for å utvikle forkjølelsessår. Som vitamin B, vitamin E funksjoner holde immunsystemet sterkt, og kan bidra til å forebygge forkjølelsessår. Vitamin E fremmer også sunn hud, og brukes til å behandle forkjølelsessår når de vises på huden. Vitamin A er en annen immunsystem booster som øker kroppens effektivitet til å bekjempe infeksjoner. Vitamin C holder immunsystemet sterkt i tillegg. Det mobiliserer hvite blodlegemer, noe som gjør det til et viktig vitamin i sykdomsforebygging.

Homøopatiske midler

Flere homeopati rettsmidler kan nøytralisere forkjølelsessår, inkludert Natrum muriaticum (Nat) og rhus toxicodendron (Poison Ivy). Ifølge Helse 911, er Natrum muriaticum en effektiv lokalbehandling for forkjølelsessår rundt leppene, munnen, nesen og haken. Det er mest effektiv når den kalde sår vises først på hoven leppe. Som for rhus tox, som er best kjent som gift eføy, kan brukes etter Nat har blitt påført. Det fortsetter helbredelsesprosessen og bør brukes i løpet av vevet skorpedannelse.

Mineraler for å kurere gikt

Mineraler for å kurere gikt


Urinsyregikt er en tilstand som kan debilitate den lidende felles gjennom en felles, forårsaker smerte og hevelse. Mens det er legemidler som allopurinol å opprettholde helse, mange pasienter ønsker å vite om alternative behandlinger som mineraler, urter og homeopatisk medisin. Her er noen mineralrettsmidler og behandlinger som kan arbeide med dem for å øke deres effekter. Mange av disse behandlingene er ikke godkjent eller anbefalt av leger; Vær forsiktig når du drastisk endre noen aspekter av din diett eller liv.

Mineraler for gikt

Mineralene som de fleste kan hjelpe gikt er de som retter seg mot bein og ledd. Kalsium er godt kjent for å være en bidragsyter til bein, tenner, blod, nerver og muskler. Magnesium er et spor mineral som kan kobles til hundrevis av funksjoner i kroppen. Mangel på mineralet kan forårsake flere problemer, for eksempel diabetes og allergier. Sink er relatert til immunsystemet, celle helse, DNA-syntese og helbredelse. Bindevevssykdommer og kroniske sykdommer kan knyttes til sinkmangel. Krom bidrar til å heve HDL (bra) kolesterol, reduksjon av kroppsfett, og regulering av blodsukkeret. Toppene i blod sukker kan kobles til smerter og gikt angrep; krom kan bidra til å dempe disse. Selen er et mineral som stopper frie radikaler fra forårsaker celleskade (se referanse 2).

Epsom Salt og urter

En av de viktigste gikt midler relatert til mineraler er Epsom salt. Dette magnesium-inneholdende salt er et velkjent hjemmebehandling som et hjelpemiddel for å redusere soaking toksiner slik som urinsyre. Det hjelper å avgifte kroppen og kan helbrede blåmerker og redusere gikt smerter i en svært kort tid. Ytterligere redusere mengden av giftstoffer i de områdene av smerte er bromelain og quercetin. Bromelain er et enzym fra ananas og quercetin kommer fra epler, og både redusere smerte ved å redusere betennelse og urinsyre, henholdsvis. Sikorirot kan lindre symptomene gikt raskt, mens timian kan brukes til å behandle tilstanden over tid. Boswellia har anti-inflammatoriske egenskaper og Djevelens klo kan senke mengden av urinsyre i kroppen. Nesle rot og grus rot både hjelpe nyrene å skylle ut overflødig urinsyre, som kan hjelpe til med gikt relaterte smerter (se Reference 3, ressurs 2).

Homeopatiske gikt behandling

Arnica brukes til å lindre smerte og ubehag av gikt og kroniske skader. Symptomer som krever arnica bruk er ekstrem smerte som fører til at pasienten ikke ønsker å bli tatt på, og en sår, blåmerker-lignende følelse på det punktet av smerte. I brå gikt angrep hvor det er en hevelse eller pulsering på stedet av smerte, belladonna brukt. Bryonia brukes når det er en rivende følelse med hovne ledd som er varmt å ta på. Andre homøopatiske midler som kan hjelpe med gikt inkluderer Calcarea fluor, ledum, colchicum, svovel, rhododendron og rhus tox, men hver behandling er knyttet til svært spesifikke symptomer. Det er verdt å gå til en homeopathic utøveren å sikre riktig middel vil bli brukt (se referanse 1).

Hvordan behandle Eye Virus Naturligvis

Rask legehjelp er nødvendig når øyeinfeksjoner oppstå som et resultat fra virus som kommer inn i øyet, forårsaker misfarging, hevelse, irritasjon, og synsproblemer. Eye virus, for eksempel, kan føre til den felles pinkeye eller konjunktivitt, som er en tilstand som er forårsaket av et virus som produserer rødhet og hevelse i og rundt øyet. Antibiotika og medisinske prosedyrer er effektive i behandling av disse infeksjonene, men naturlige og homøopatiske midler kan fungere like bra i milde til moderate tilfeller. Oppsøke profesjonell vurdering av en spesialist for å riktig fastslå den spesifikke øyeinfeksjon samt de underliggende årsakene til en øyeinfeksjon.

Hvordan behandle Eye Virus Naturligvis

Naturligvis behandle øye virus ved å lage en kul komprimere. Ta en liten vaskeklut og dempe det med kaldt vann. Komprimer på den infiserte øyet i 1 til 2 minutter, tre til fire ganger om dagen. En kompress vil øke hastigheten på utvinning ved å lindre irritasjon og fjerne slitasjepartikler som kan gå inn i øyet.

Bruk en over-the-counter kunstig tåre løsning for å lindre kløe og irritasjon. Fjern eventuelle kontaktlinser mens du bruker rive dråper. Aldri aksje øyedråper for å hindre spredning av smitte.

Vask øynene ut med kvalitet urte øyeskylling. Rens øynene og delene rundt øynene flere ganger om dagen før påføring av antibiotika salver eller kremer. Vask øynene med kamille eller goldenseal å behandle rosa øye eller blefaritt, en tilstand forårsaket av bakterielle infeksjoner som svulmer og Reddens øyelokk og huden rundt øyet.

Bruk vitamintilskudd for å behandle øye virus. Vitaminene A, C og mineralet sink fremme den generelle helsen til øynene. Den naturlige helbredende egenskaper av vitamin A kan ytterligere forsterkes ved nærvær av den vesentlig element sink, behandle øyeinfeksjoner og deres symptomer.

Disse kosttilskudd ikke bare behandle infeksjoner, men stoppe dem fra reoccurring. Disse essensielle vitaminer og mineral forbedre immunitet til å bekjempe de underliggende årsakene til øyeinfeksjoner. Ta 1,000 mg vitamin C, tre ganger daglig i fire uker, og 25 000 IU vitamin A, to ganger daglig i en uke. Ta 30 gram en dag med sink for å redusere alvorlighetsgraden av øyesymptomer.

Bruk homeopatiske medisiner for å behandle øye virus. Avhengig av alvorlighetsgraden og type øyeinfeksjoner, dosering og homøopatiske medisiner må nås av en profesjonell homeopathic utøveren. De vanligste homeopatiske midler som kan behandle en rekke øyeinfeksjoner er: Euphrasia (godbiter rosa øye og øye infeksjoner forårsaket av meslinger), Belladonna (behandler øyesmerter og følsomhet for lys), Mercurius (behandler øye misfarging og utslipp), Rhus tox . (Behandler øye pus), og Argentum Nitricum (godbiter rosa øye og irritasjon forårsaket av bakterier)

Kamille te og urten har helbredende egenskaper som kan behandle øye virus. Hell to eller tre ts. av tørket kamille inn i en kopp varmt vann. Avkjøl. Forbruker daglig i øyet virus symptomer har blitt bedre.

Riktig hygiene er svært viktig å hindre øyet virus infiserer andre. Del aldri håndklær, putevar, eller vaske klær. Limit øye sminke og kontaktlinser bruke inntil øyet er helt leget. Sørg for å pleie og å rense kontaktlinser med den riktige løsningen for å unngå fremtidige øyeinfeksjoner. Avhende kontakter i henhold til produsentens instruksjoner. Begrense soleksponering; for mye soling kan skade øyets beskyttelseslag - forlater øyet utsatt for øye virus og infeksjoner.

Homeopatiske Cures for Helvetesild

Helvetesild er en tilstand som kan forårsake store nervesmerter og en skjemmende utslett. Mens det finnes medisiner som kan ta seg av problemet, kan du være på jakt etter en mer rimelig, naturlig kur. Homøopatiske midler kan være i stand til å rette dine helvetesild ved å stimulere din egen kropp for å bekjempe sykdommen selv.

Identifiser dine symptomer

Homeopati er en helt annen type medisin fra tradisjonell medisin som det er foreskrevet basert på en rekke symptomer i stedet for å bruke ett middel for å kurere ett symptom. Ulike homøopatiske midler er gitt avhengig av alle slags faktorer, blant annet hvor du opplever smerte, hvordan det manifesterer seg på kroppen din, hvordan du føler deg følelsesmessig, hvilken tid på dagen symptomene bedre eller blir verre, og hvis symptomene bedres i varmt eller kjølige omgivelser. Bruk papir og blyant til å skrive ned alle de ovennevnte faktorene som best du kan huske dem. Optimalt, bruker du papiret til å beskrive dine symptomer utover dagen, slik at du kan finne hva som gjør at du føler deg bedre og hva som gjør at du føler deg verre. Dette vil være svært nyttig når du prøver å finne ut hvilken behandling som er riktig for deg.

Hvilken Utbedring Fits

Det er fire store homøopatiske midler for helvetesild. Det anbefales at du umiddelbart ta kontakt med legen din dersom tilstanden manifesterer nærheten av øynene som det ikke er homeopatisk behandling for et slikt forhold.

Arsenicum brukes når dine helvetesild forårsaker blemmer og utslett som føles bedre fra ekstern varme, når symptomene blir verre i tidlig morgen, og når du føler deg rastløs og engstelig. Du kan også føle seg kald og febrilsk hvis du trenger arsenicum.

Apis brukes hvis du har stikkende, brennende og intenst kløende blemmer og utslett som føles bedre med kald og frisk luft mens du får verre i varmen. Du kan føle deg følsom for berøring og irritabel også.

Iris versicolor kan brukes hvis din helvetesild symptomer inkluderer brennende, smertefulle blemmer på høyre side av magen sammen med ubehag i magen.

Til slutt, Rhus tox. (Rhus Gift) kan brukes når dine helvetesild utslett har mange små blemmer som er røde og veldig kløende. Varme kompresser og varme bad hjelpe dine symptomer, og du kan føle et ønske om å flytte hele tiden mens den er ganske rastløs.

Ta kontakt med en homeopat

Homeopatiske utøvere kan bli funnet på Internett på homeopathic.org eller wholehealthnow.com eller ved anbefaling av andre alternative utøveren (yoga instruktør, herbalist, etc.). Du bør spørre homeopat spørsmål om hvor han studerte og hans erfaring innen homeopati. For helvetesild, kan det være lurt å gå med en homeopat som har spesialisert seg på enten hudsykdommer eller nervesystemet. En generell homeopat kan fungere ganske godt også hvis det ikke er noen spesialister i ditt område. Din medisinske forsikring kan dekke homeopati i en alternativ omsorg pakke. Når du velger en homøopatisk lege, nærme seg henne med informasjonen ovenfor (spesielt din liste over symptomer) for å sikre at du får riktig diagnose og dosering.

Homeopati behandlinger for Joint Pain

Grunnlaget for homøopati er ideen om at du tar et rettsmiddel som gir lignende symptomer stimulerer kroppens immunforsvar. Homøopatisk behandling har ingen bivirkninger, og dermed ingen legemiddelinteraksjoner. Det er noen rettsmidler som er felles valg for behandling av alle typer leddsmerter. Det er mulig å selv-diagnostisere leddsmerter; Men å se en profesjonell homeopat generelt gir overlegne resultater.

Diagnose

Leddsmerter kommer i to forskjellige kategorier: artralgi, når betingelsen er ikke-inflammatorisk, og leddgikt, når det er betennelse. Hvis du besøker en homeopat, bestemme hvilken type leddsmerter du har innebærer et omfattende intervju med spørsmål som kan virke overflødig. Riktig diagnose hvilken type leddsmerter du har, men vil bistå i å velge riktig middel.

Rettsmidler og Dosering

Arnica brukes når leddsmerter er et resultat av skade eller overdrive. Hvis det brukes når symptomene er først følte, kombinert med hvile, vil arnica lindre smerten. Bryonia er for mer alvorlige, plutselige smerter som stammer fra enhver bevegelse, selv liten. Det vil hjelpe hvis du tar bryonia og legge press på den smertefulle siden av kroppen. Rhus Gift er for stive ledd som føles bedre etter at du har flyttet dem. Ta et varmt bad når du bruker Rhus tox er også gunstig. Apis eller Ledum lindre hevelse og fungerer best når de brukes i kombinasjon med en kjølig kompress eller bad.

Som regel blir kroniske sykdommer behandles med rette styrker som spenner fra 30C til 200C og akutte sykdommer begynne med 6C. "C", for centesimal, betegner styrken; "9C" betyr at det er ni deler bøte med 91 deler væske. Som med alle medisiner, redusere dosen så symptomene bedre, og stoppe når du føler deg bedre. Det er tider med en homeopat vil gi en høy dose for å starte healing, og senk det som trengs. Aldri ta en høy dose med mindre du er sikker på at du er inges riktig middel. Piller er absorbert under tungen, to om gangen, hver to timer for seks doser; deretter ta rette fire ganger om dagen i fem dager. Mange rettsmidler for leddsmerter kommer også i kremform.

Betraktninger

Når du tar homøopatiske midler, er det visse ting du bør unngå. Kaffe bør unngås, ikke for koffein, men for noen ukjent komponent; men er svart te akseptabelt hvis du trenger boost. Visse matvarer som tomater, aubergine, paprika og rødt kjøtt bør unngås mens du tar homøopatiske midler, samt sterke smaker som mint og kamfer. Rå frukt og grønnsaker og kaldpressede oljer er gunstig mens du tar homøopatiske midler. Leddsmerter er lettet best hvis kalsium er skikkelig absorbert i blodet, så moderate mengder av solskinn, hvile og mosjon er alle gunstig.

Natural sene Cures

Senebetennelse (også stavet senebetennelse), er en betennelsessykdom som manifesterer seg med smerter rundt tendinous innsettinger i beina. Det er en svært vanlig tilstand som rammer sener og resultater i hevelse, smerter, smerter og nedsatt evne når det kommer til turgåing og andre typer fysisk aktivitet. Det er en form for degenerasjon av sener. Det finnes ulike naturlige senebetennelse behandlingstilbud.

Identifikasjon

Det er spesifikke områder av kroppen som er ofte områder av senebetennelse. Noen av disse fellesarealer plaget med senebetennelse inkluderer akillessene, Rotator cuff av skuldrene, shin splinter i beinet, bakre tibial sene i beinet, extensors håndleddet innsetting og diverse andre.

Tverrgående Fiction Massasje

Dette er en naturlig massasje metode som er noen ganger brukt til å behandle senebetennelse. Med tverr fiction massasje, massasje slag funksjon for å forbedre blodtilførselen til de omkringliggende områdene av senebetennelse, stopp arrvev fra forming, forhindre voksn fra forming i bindevevet og også å bidra til å redusere smerter og smerter.

Akupunktur

Akupunktur er en populær naturlig behandling for senebetennelse. Med akupunktur, smerter og smerter som resulterer grunn av senebetennelse er lettet fordi akupunktur utgivelser opioider som er naturlig smertestillende stoffer. Disse opioidene overføre signaler til hjernen som utløser frigivelsen av nevrotransmittere, så vel som hormoner.

Fordeler

Det er noen fordeler ved å bruke naturlige behandlinger for herding senebetennelse. I motsetning til tradisjonelle typer medisiner, har de ikke utgjør fare for mulig avhengighet og avhengig utvikling. De er trygge og effektive alternative løsninger for håndtering av senebetennelse som bidra til å oppmuntre kroppens naturlige helbredende prosess.

Andre vanlige naturlige behandlinger

Andre vanlige naturlige behandlinger og botemidler for senebetennelse inkluderer boswellia, white willow, ingefær, proteolytiske enzymer, bromelain, gurkemeie, Traumeel (en homeopatisk krem), djevelens klo, metoder for homeopati (som rhus tox, ruta og arnica) og diverse andre som også.

Homøopatiske midler for Øvre Leg Muscle Pain

Homøopatiske midler for Øvre Leg Muscle Pain


Smerter i låret er ofte forårsaket av press på isjiasnerven, den lengste nerve i kroppen. Lårsmerter kan være alt fra enkle kramper til følelsen av elektriske støt går gjennom beinet. Når de mer alvorlige smerter rammet, ønsker deg lindring med en gang. Hvis tradisjonelle medisiner ikke synes å være å hjelpe, bør du vurdere å bruke en homøopatisk middel for smerte.

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter ved å bruke en liten mengde av det - i større doser - som forårsaker symptomer på pasientens sykdom. Blandingene er utarbeidet av en homeopat, som undersøker de ulike symptomene pasienten har.

Hvordan en Homeopat Beslutter på Blanding

Selv om en homeopat vil vurdere pasientens symptomer før forskrivning en homøopatisk blanding, hun også vil vurdere andre variabler som årsak av låret smerte og hvorfor pasienten viser noen symptomer og ikke andre. Den homeopat også vil se på kildene til stress i en pasient og vurdere om sykdommen kan være psykosomatisk.

Noen homøopatiske midler

Leggkramper kan behandles med homøopatiske kinin og magnesium fosfor. For noe mer alvorlig som isjias, kan homeopati avlaste irritasjon i nerve. Rhus tox er vanligvis den første rette en homeopat vil prøve, men gnaphilium (hvis du opplever nummenhet) og Colocynth (hvis du opplever smerter på høyre side) er også gitt for isjias. Homeopati har også som mål å forbedre helsen din å avverge fremtidige smerter i lårene.

Forsiktighetsregler Om Homeopati

Fordi homeopati effektivitet er fortsatt i tvist, bør du ikke gi avkall på en tradisjonell terapi for homeopatisk behandling. I stedet bør du se til å bruke homeopati som et supplement til det behandlingsopplegg legen anbefaler. Du bør også diskutere begge behandlinger med både legen din og din homøopat.

Homøopatisk behandling for Tennis Elbow

Mens du kan utvikle tennisalbue (epikondylitt) fra en tennisrelatert hendelse, kan du også legge vekt på albuen sin sene vedlegg ved å gjøre andre aktiviteter som å løfte vekter, golf og pitching en baseball. Hvis du er ute etter en homøopatisk behandling for ditt tilfelle av tennisalbue, prøv en av følgende løsninger, som du kan bruke på huden din eller ta muntlig.

Arnica og Rhus Gift

Før du bruker noen homeopatisk behandling, bør du oppsøke lege eller profesjonell homøopatisk administrator. Du finner følgende rettsmidler som kremer eller gels i stoff butikker.

Folk opplever idrettsskader ofte bruke Arnica (også kjent som leopard sin bane eller terreng daisy) for å behandle sjokk eller traumer av sin skade, takket være dens effektivitet i å absorbere blodet, redusere hevelse og raskt lindre smerte. Hvis du opplever blåmerker og føler verre om natten, når du flytter albuen og ved berøring, gjelder kald Arnica krem ​​eller salve til det skadde området.

Hvis du føler stivhet og skaden forverres om natten, i fuktig og under kalde forhold, men bedrer på jevn bevegelse, bruke varm Rhus Gift (Poison Ivy, i en ikke-giftig klargjort) for å helbrede forstuet leddbånd i albuen og stoppe griner verke. Hvis du bruker Rhus tox følgende Arnica, bør du se enda bedre resultater.

Ruta graveolens og Bellis Perennis

Du kan bidra til å berolige dine sår albue med Ruta graveolens (rue), en "urt av nåde" som kombinerer egenskapene til Arnica og Rhus tox. Hvis du føler prikking i hånden, stivhet, blåmerker og smerter ved å prøve å flytte skadde området, gjelder varm rue til det berørte området.

Når Arnica eller andre rettsmidler ikke løser skaden helt, prøv å bruke Bellis perennis (daisy), som fungerer dypere enn Arnica. Bellis fungerer bra hvis dine symptomer inkluderer hevelse og blåmerker, og du føler deg verre etter å ha opplevd frysninger, bading i varmt vann og noen eller noe å røre skadde området. Din tilstand bør forbedre påføre kaldt Bellis, flytte leddene dine og gni dem.

Dosering Basics

Hvis du bruker homøopati for tennis albue i en aktuell måte, søke behandling 3 til 4 ganger daglig inntil skaden leges. Hvis du velger en muntlig behandling, kan du finne medisiner i flytende eller pellet form på helsekostbutikker eller utsalgssteder som selger homøopatiske midler; Sjekk bunnen av medisinen beholder til doseringsanvisningen.

Bruk sjette potens (vist som 6x eller 6c) eller 30. potens (30x eller 30c) hvis det er første gang du bruker homeopati som behandling. En 6x medisin angir 1 til 10 fortynning, 6 ganger med kraftig rysting mellom hver fortynning; 6c viser et legemiddel til 1 til 100 fortynning, 6 ganger. Jo mer fortynning og risting en homøopatisk medisin opplevelser, jo kraftigere den er. Hvis du bruker høyere potenser, utvise forsiktighet.

Hvis du har en mindre alvorlig skade, ta en dose hver 4. time eller fire ganger om dagen. Du bør være i stand til å slutte å ta medisinen etter 2 til 4 dager, med mindre du har et brudd eller alvorlig forstuing, for der kan du ta medisinen i fem til syv dager. Umiddelbart etter en alvorlig skade, kan det hende du trenger medisiner hver 30 til 60 minutter. Hvis smertene har minsket etter et par timer, redusere dosen til annenhver time eller hver fjerde time.

For 15 minutter før og etter å ha tatt en dose (som du bør gjøre ved å plassere medisinen under tungen), ikke pusser tennene, tygge tobakk, drikke, spise eller sette noen annen substans i munnen.

Homøopatisk behandling for Restless Legs

Restless legs syndrom, eller RLS, er preget av en besettende trang til å riste bena. Denne konstante risting og flytting av bena er ledsaget av ubehagelige opplevelser som verking, prikking, brennende, krypende, krypende eller til og med en følelse av at en elektrisk strøm blir sendt gjennom bena. Disse symptomene vanligvis pleier å forverres i løpet av kvelden og natten. Restless legs syndrom symptomer kan kureres eller lindres med homeopatisk behandling.

Aconitum

Hvis pasienten er utsatt for panikk og angst angrep, kan Aconitum bidra til å lindre symptomene på rastløse ben syndrom. Klassiske symptomer inkluderer prikking og skyting smerter i bena, mareritt og søvnløshet.

Arsenicum

Arsenicum er anbefalt i de tilfeller der pasienten opplever skjelvende og skjelvinger i bena og også føles kaldt hele tiden. I slike tilfeller pasienten opplever trøtthet etter korte perioder med aktivitet. Andre symptomer inkluderer ekstrem angst, vedvarende utrygghet og kramper og svie.

Causticum

Bruken av denne homøopatisk middel anbefales i tilfeller der pasienten klager over stadige kramper, verkende og brennende følelse i bena. Andre indikasjoner omfatter muskelsvakhet, stress og usikkerhet.

Ignatia

Nervøse eller sensitive personer med rykninger og krampaktig symptomer er foreskrevet Ignatia. Plutselige kroppen rykk, lett søvn og uforklarlige emosjonelle ytterpunktene er noen av indikasjoner forbundet med rastløse ben syndrom i slike tilfeller.

Rhus Tox

Ekstremt urolig og irritabel pasienter med restless legs syndrom er foreskrevet Rhus tox. Anfall av søvnløshet ledsaget av følelsesmessig kaos og forståelsen er noen felles kjennetegn ved slike pasienter.

Sulphur

Dette homeopatisk middel brukes for pasienter rastløse ben syndrom som har en tendens til å snakke i søvne, og også lider av våkenhet. Deres leggmusklene tendens til å bli innsnevret og deres beina føles varmes opp i tillegg til rykking og rykninger bevegelser.

Holistisk behandling av Hovne Knees

Det er mange årsaker til hovne knær, alt fra muskel tårer til gikt til infeksjon, overforbruk, leddgikt eller bursitt. Behandlinger kan variere i henhold til årsaken, men mange inkluderer holistisk terapi.

Betydning

Dersom hevelsen henger lenger enn 48 timer, og smertene er intense, gå til en lege.

Betraktninger

Holistiske behandlinger kan være svært effektivt for betennelser som et alternativ for folk som er skeptisk til de langsiktige effektene og avhengighet problemer forbundet med anti-inflammatoriske medisiner.

Potens

Magnesium Phosphoricum og Kamille er både gunstig i behandlingen av hovne knær takket være deres potente anti-inflammatoriske egenskaper. Begge er ansett for sin beroligende effekt på lettelser muskelsmerter og stive ledd.

Deep Healing

Arnica hjelper oppmuntre helbredelse av bindevev, brusk og bein. Dulcamara er en effektiv anti-inflammatorisk brukes ofte i behandling av leddgikt.

Pain Relief

Bryonia og berberis avlaste betente ledd og deres tilhørende smerter. Rhus tox, en annen homeopatisk ingrediens, jobber på å lindre smerte og stivhet og fremmer helbredelse av fibrøse vev, sener og ledd.

Forebygging / løsning

Vær snill mot knærne. Gå ned i vekt hvis du er overvektig, bruk komfortable og godt utstyrt sko, finne alternativer til løping eller andre pounding aktiviteter og strekke musklene i og rundt knærne.

Revmatisk feber Alternativ Homeopatiske medisiner

Revmatisk feber er en sykdom som oppstår etter strep hals på grunn av manglende behandling eller ineffektiv behandling. Sykdommen rammer vanligvis barn mellom 5 og 15, men det kan skje igjen senere i livet i 20-årene og 30-årene. Behandling av revmatisk feber med tradisjonell medisin inneholder antibiotika og betennelsesdempende medisiner. Homøopatisk medisin tilbyr et alternativ til tradisjonell medisin for revmatisk feber.

Ved hjelp av homeopatisk medisin

Homøopatisk medisin behandler hele kroppen og oppfordrer til en naturlig reaksjon av kroppen som vil kurere sykdommen er under behandling. En homøopatisk utøveren vil bestemme riktig medisinering basert på symptomene på sykdommen sammen med temperament og emosjonelle tilstanden til pasienten. Behandlingene vil føre til sykdomslignende symptomer hos friske mennesker. Når disse medikamentene blir gitt til syke pasienter, produserer kroppen et healing respons.
Du kan velge å rådføre seg med en homeopathic utøveren eller bruke egenbehandling. Revmatisk feber kan føre til alvorlige komplikasjoner, og bør behandles av en profesjonell homeopathic utøveren. Betennelsen skyldes revmatisk feber kan føre til skade på hjertet og lungene hvis den ikke behandles riktig.

Behandlinger

Du vil bli behandlet med arsenicum hvis revmatisk feber fører til angst og ekstrem rastløshet.
Din homøopatisk lege vil anbefale anacardium når smertene er intense i brystet som indikerer smerte i hjertet.
Andre behandlinger for revmatisk feber i homøopatisk medisin inkluderer Aconitum, arnika, kaktus, bryonia, belladonna, Drosera, Gelsemium, kalmia, Nux vomica, rhus tox, salisylsyre og Eupatorium perfoliatum. Den medisinske navnet for homøopatisk kaktus er kaktus grandiflorus og er avledet fra natt blomstringen cereus kaktus. Du bør aldri blande medisiner i homøopatisk medisin. Bruk kun én metode om gangen for å behandle en sykdom.

Dosering

Styrken av medisin som du vil motta i homøopatisk medisin avhenger av tilstanden. Kroniske tilstander mottar en dose som er høyere potens enn en tilstand som er ny. Din homeopathic utøveren vil bestemme riktig dose til å behandle revmatisk feber. Din følsomhet for behandlinger er også en avgjørende faktor i å velge riktig dosering.

Høyere potens medikamenter blir vanligvis gitt i lave doser og ikke på en daglig basis. Andre medisiner med lavere potenser kan gis hvert par timer.
Homøopatisk lege vil overvåke dine symptomer og øke eller senke styrken og doseringen etter behov i henhold til hvordan du utvikler og følelse.
Du vil ta din homeopatiske medisiner før symptomene på revmatisk feber stoppe helt. Først når tilstanden avkastning vil du ta en ny dose. Selv om bare én dose stopper dine symptomer, er at alle medisiner som du vil bli pålagt å ta.

Forsiktig

Alltid diskutere bruk av alternativ medisin med legen din eller oppsøke en lisensiert homøopatisk lege før du bruker disse medikamentene. La legen din vet om alle medisiner og kosttilskudd du bruker. Uønskede interaksjoner kan føre til. Ved utilsiktet overdose samtale Gift på 1-800-222-1222 eller 911 for å få hjelp.

Homeopatiske Joint Medicine

Homeopati tilbyr en rekke løsninger i behandlingen av leddsmerter og stivhet. Det er noen primærprodusenter for homøopatiske felles medisiner, og de hver gir en proprietær blanding av ingredienser. Homeopatiske felles medisiner produseres som piller, tabletter, tinkturer, kremer og geleer. For tilstrekkelig lindring, bør rettsmidler brukes hver fjerde time med mindre noe annet.

Kongen Bio

Kongen Bio tilbyr en spray for lindring av leddsmerter og stivhet. Sprayen inneholder Trollbær, Solblom, ruta graveolens, Salicylicum acidum. sepia, ZINCUM metallicum, og rhus toxicodendron, alt i en ren vannbase. Dette er ikke et inkluderende ingrediens listen, se Ressurser for mer informasjon og for å kjøpe.

Hylands

Hylands produserer flere typer homøopatisk felles medisin. Leddgikt formel består av rhus tox, Solblom, og Natrum Phosphoricum. For kjøpsalternativer, se Resources.

Boiron

Homøopatisk felles medisiner tilgjengelig fra Boiron er Arnica creme og gel, som er nonsticky, absorberes raskt og lindrer smerter i et par minutter. Begge vil lindre smerter fra stivhet, overarbeid og leddgikt. Andre rettsmidler inkluderer bryonia alba, Dulcamara, og rhus toxicodendron i tablettform. For kjøpsalternativer, se Resources.

Heel

Heel tilbyr to alternativer i homøopatisk felles medisin: flytende og faner. Ingrediensene inkluderer calcarea fosfor, Mercurius praecipitatus ruber, asafoetida, Kali iodatum, Natrum SULPHURICUM, stillingia silvatica og aranea diadema. For kjøpsalternativer, se Resources.

Washington Homeopatiske produkter

Homøopatisk felles medisin tilgjengelig gjennom Washington Homeopatiske produkter inkluderer aloe, carbo vegetabilis, cinchona officinalis, hypericum, Natrum muriaticum, silicea og strontia. Disse rettsmidler er tilgjengelige i pille og tablettform. For kjøpsalternativer se ressursene.

Slik bruker Natural Poison Ivy Behandlinger

Jeg har opplevd Poison Ivy, gift eik eller gift Sumac som startet på armen min og spredte seg til magen, ben og ansikt. Men tro det eller ei - jeg fant lettelse. Jeg brukte flere naturlige Poison Ivy behandlingstilbud for å hjelpe det gro. Her er hva du skal gjøre hvis du faller på samme uflaks.

Bruksanvisning

Up inntaket av vitamin C. I tillegg til min vanlige multivitamin jeg tok 500 mg vitamin C. Dette vitamin er svært nyttig for huden og fungerer også som et antihistamin.

Finn en urte produkt med jewelweed, den neste fasen av en effektiv naturlig Poison Ivy behandlingsplan. Dette er et kjent urte rette for Poison Ivy, gift eik og gift Sumac utslett. Jeg fant et produkt i en sprayflaske som er ganske praktisk å bære rundt.

På dette punktet utslett bør være under kontroll for det meste, men hvis du tilfeldigvis kommer borti den opp mot noe, for eksempel stoff av skjorten din, kan det begynne å klø. Når dette skjedde med meg jeg satt på noen aloe vera gel, som beroliger kløe og hjelper huden leges.

Innkjøps Rhus Tox kapsler fordi homeopati opererer på troen om at "likt kurerer likt." Vel, er Rhus tox faktisk gift eføy (som er det latinske navnet). Tenk på det som en vaksine. Teorien er at når kroppen din er lei den irriterende i små doser, kan det begynne å bekjempe den av.

Calamine lotion er en gammel klassiker som jeg ikke har brukt på en stund. Men jeg husker å bruke det med stor suksess. Det beroliger irritert og kløende hud som er akkurat det som kalles for en Poison Ivy, gift eik eller gift Sumac utslett.

Tips og advarsler

  • Sørg for at du ser en lege hvis det begynner å spre seg eller ikke ser ut til å bli stadig bedre.