Digidexo.com

herpes kosthold

Hvordan du endrer kosthold for å redusere herpes utbrudd

Herpes er et virus som forårsaker en lang rekke forhold som spenner fra forkjølelsessår på leppene til genital herpes til herpes i øyet til vannkopper og helvetesild. Fordi ordet "herpes" omfatter så mange ulike forhold, kan det virke vanskelig å tro at endring av kostholdet kan muligens hjelpe med disse varierte problemstillinger. Men fordi disse forskjellige versjoner av herpes viruset alle stammer fra den samme grunnleggende funksjon - et virus som ligger latent i det sentrale nervesystemet og venter på å gjenta seg - kontrollere visse aspekter av kostholdet kan gjøre en stor forskjell i å kontrollere herpes utbrudd og forhold knyttet til herpes. Tjue prosent av voksne har genital herpes, og 90 +% av alle mennesker har herpes viruset som forårsaker forkjølelsessår. disse to forholdene forårsake smerte og ubehag, og ikke minst sosialt stigma til tider. Lære å endre kostholdet for å redusere herpes utbrudd kan gjøre en stor forskjell i livskvalitet, ditt sosiale liv, og generell helse.

Hvordan du endrer kosthold for å redusere herpes utbrudd

Hvordan du endrer kosthold for å redusere herpes utbrudd

•  Lær deg å spise mat som er rik på l-lysin. L-lysin er en aminosyre som bidrar til å dempe herpes virus. Matvarer som er rike på l-lysin inkluderer: biff, ost, kylling, egg, meieriprodukter, poteter, fisk, yoghurt og soyabønner. Gjør et søk for å finne mer informasjon om l-lysin-rik mat hvis du er veganer; l-lysin finnes i mange animalske produkter, og du må kanskje være mer kreativ hvis du ikke spiser animalske produkter.

Unngå mat høy i aminosyren arginin. Merkelig nok, mange high-arginin matvarer er svært sunt, slik som brun ris, de fleste nøtter, havregryn, kokos, hvete, rosiner, og mer. Disse matvarer, dessverre har et høyt nivå av arginin og et lavt nivå av L-lysin, noe som gjør dem hjelpe herpes virus under utbrudd.

Ta l-lysin kosttilskudd under utbrudd, eller til og med som et forebyggende verktøy. Tar l-lysin jevnlig hele dagen konsekvent, selv når du ikke opplever et utbrudd, kan bidra til å hindre fremtidige utbrudd eller redusere alvorlighetsgraden av utbrudd som bryter inn.

Se på forholdet av l-lysin på arginin i næringsmidler. Hvis du ønsker å spise mat som har et spor av arginin, men er høy i l-lysin, bør maten være fint for deg å spise, som l-lysin overveldet arginin.

Spis mer brokkoli eller brokkoli spirer. Tidlig forskning viser at brokkoli kan hemme veksten av herpes virus. Så din mor hadde rett - spise grønnsaker, men spesielt på brokkoli!

Hint

 • Reduser stress under utbrudd, og unngå junk mat. Tomme kalorier vil ikke hjelpe din tilstand, og vil bare føle deg mer sliten.
 • Ikke eliminere arginin fra kosten helt; det er behov for denne aminosyre, selv i små mengder.

Hvordan unngå å få genital herpes

Genital herpes, eller herpes simplex type II-viruset kan ikke kureres når den er sammentrukket. Viruset kan bo sovende i lange perioder av gangen, men stress eller sykdom kan utløse utbrudd.

Hvordan unngå å få genital herpes

•  Bruk kondom ved sex med mindre du er i et monogamt forhold med en infisert partner. Spermicider bidra til å drepe viruset, så for ekstra beskyttelse gjelder sæddrepende skum eller gele til kjønnsorganet ditt.

Be nye partnere om de har blitt testet for viruset, og om de har alltid praktisert sikker sex. En av seks voksne i USA bære den, så ikke anta partneren din er smittefri.

hindre gjentakelse: Beskytt din immunsystem, siden virus som influensa provosere utbrudd.

Spis godt og ta en multivitamin og vitamin C supplement daglig. Utøve og få nok søvn. Reduser stress, siden angst kan utløse utbrudd.

Hint

 • Selv herpes simplex type I forekommer typisk i munnen og type II i underlivet, kan oral sex spres enten til begge deler av kroppen.
 • Kvinner med genital herpes har en økt risiko for livmorhalskreft og bør få regelmessige Pap tester.
 • Hvis du har viruset, kan anti-virus medisiner kontrollere utbrudd og symptomer. Tre som er tilgjengelig er acyclovir, Valacyclovir og famciclovir.
 • Kondomer kutte ned på spredningen av herpes, men de er ikke 100 prosent idiotsikker.
 • Tyder på at herpes kan spres selv når det ikke er noen synlige utbrudd.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan leve med Herpes

Hvordan leve med Herpes


Herpes er et virus som ligger latent i kroppen mellom utbrudd. Det finnes mange forskjellige typer av herpes, men de mest vanlige typene er herpes simplex type 1 eller HSV-1 og herpes simplex type 2, eller HSV-2. De forårsaker sår på eller nær munnen eller kjønnsorganene. Lær hvordan du kan leve med herpes.

Hvordan leve med Herpes

leve en sunn livsstil og avstå fra stressende aktiviteter og situasjoner. Stress senker immunrespons, som kan tillate herpes å dukke opp fra remisjon og forårsake symptomer.

Spis en godt balansert kosthold. Vitamintilskudd kan være nyttig, og det er bevis på at aminosyrer og lysin, tilgjengelig i tabletter eller krem, kan også hjelpe.

Unn dine motgående symptomer på herpes ved å spørre legen din for en resept. Det finnes medisiner som kan minske symptomene på et utbrudd og noen ganger også hindre dem.

Bruk en leppepomade eller leppestift som inneholder sunblock. Solens stråler kan aktivere herpes og bringe den ut av remisjon.

Informer din seksuelle partner at du har herpes. Det er mulig for herpes å spres med viral Shedding, selv når du ikke opplever noen symptomer. Det er uetisk å utsette partneren din til denne risikoen uten advarsel.

Hint

 • Tørke herpes sår med et rent håndkle, som du må plassere omgå i skitne klær hemme eller vaskemaskin.
 • Du kan også bruke en hårføner for å tørke dine sår etter bading.
 • Unngå kyssing eller seksuelle forbindelser under en live utbrudd eller når symptomer på en møtende utbrudd presentere seg selv. Herpes er svært smittsom når et utbrudd begynner.
 • Ikke berør åpen herpes sår-du risikere å spre viruset til andre deler av kroppen din. Hvis du berører dem, vask straks hendene med såpe og varmt vann.
 • Hopp matvarer som nøtter, frø, sjokolade og korn under et utbrudd. Disse arginin holdige matvarer kan forlenge et utbrudd.

Hvordan leve med genital Herpes

Hvordan leve med genital Herpes


Herpes simplex type 1 eller HSV-1 og herpes simplex type 2, eller HSV-2, som begge forårsaker genital herpes. Herpes ligger latent i kroppen mellom utbrudd. HSV-1 kan spres fra munn til kjønnsorganer gjennom oral sex. HSV-2 kan spres via genital-til-genital kontakt. Lær å leve med genital herpes med disse trinnene.

Hvordan leve med genital Herpes

•  Ta et varmt salt bad for å berolige en smertefull genital herpes utbrudd. Legg en håndfull salt eller havsalt i et kar med varmt vann og suge deg selv.

Relax. Stress kan bringe herpes av remisjon. Leve en sunn livsstil og ta deg tid til å slappe av så mye som mulig.

Purchase aminosyren lysin, som er tilgjengelig i form av tabletter, for å redusere utbrudd eller forkorte dem. Spis et balansert kosthold og ta en multivitamin daglig.

Spør legen din for en antiviral resept, hvis du lider av hyppige utbrudd. Dette reduserer hyppigheten og alvorlighetsgraden av utbrudd.

avstå fra seksuell omgang under et utbrudd eller under prodromal, eller "prikking," scenen når du føler det er et utbrudd kommer. Herpes er svært smittsomt under prodromal stadium.

Informer partneren din at du har herpes før dere har sex. Herpes kan spres med viral Shedding mellom et utbrudd. Din partner må vite dette.

Hint

 • Ikke berør de aktive herpes sår. Tørk dem med et rent håndkle etter bading, og sette håndkle i skitne klær kurv eller vaskemaskin for å unngå spredning av viruset.
 • Bruk en hårføner for å tørke sår etter bading.
 • Bli en online diskusjonsgrupper for å få støtte fra andre med herpes.

Hvordan behandle Herpes av lepper og munn

Hvordan behandle Herpes av lepper og munn


Herpes Simplex En eller HSV1 er kjent som herpes i munnen, og det er enten kontrakt med sex eller ved å komme i kontakt med andre slimhinner av noen som har dette viruset. Det finnes ingen kur for herpes siden den er forårsaket av et virus; Imidlertid vil denne artikkelen lære deg hvordan å behandle hsv1.

Hvordan behandle Herpes av lepper og munn

•  Identifiser hva som kan være årsaken til dine outbreaks.Outbreaks under HSV1 er nesten uunngåelig. Du kan imidlertid gjøre ting for å finne ut hva som forårsaker dine utbrudd og minimere dem. Noen ting som kan utløse en hsv1 utbrudd er: sykdom, stress, dårlig kosthold, å ha for mye sex og overdreven soling. Hvis du legger merke til en ting som forårsaker utbrudd mer enn andre, anbefales det at du eliminere eller minimere hva du gjør for å føre dem.

Ta antivirale medisiner. Tar antivirale medisiner er et godt skritt i å lede et bedre liv med noen herpes virus, og det er en god måte å redusere risikoen for spredning av virus hvis du er gift. Det er mange antivirale medisiner tilgjengelig fra mange farmasøytiske selskaper og bare legen kan hjelpe deg å avgjøre hvilke som er riktig for deg. Det anbefales at du diskuterer behandlingstilbud godt med legen din før de bestemmer seg for en.

Øv en sunn livsstil. Siden ikke en hel masse som kan gjøres for å behandle hsv1 utbrudd, er det viktig å praktisere en sunn livsstil. Praktisere en sunn livsstil inkluderer: spise sunt, administrere diabetes eller annen kronisk sykdom nøye og administrere alle andre områder av livet ditt, inkludert ditt sexliv. Hvis du trenger tips om livsstil management (noen mennesker trenger for å administrere livsstiler litt annerledes enn andre), anbefales det at du snakker med legen din slik at han eller hun kan hjelpe deg.

Hint

 • Det er viktig at du tar godt vare på deg selv om du har herpes eller andre kroniske virus, slik at du har en bedre sjanse til å holde den under kontroll.

Hvordan behandle genital Herpes med alternative løsninger

Genital herpes er en seksuelt overførbar sykdom forårsaket av HSV eller herpes simplex virus. Mange mennesker vet ikke engang at de har denne tilstanden, siden det kan være i dvale i flere år før selve utbrudd starter. Symptomer på et utbrudd av genital herpes inkluderer utseendet på åpne sår, sår eller blemmer i eller nær kjønnsorganene og anus, smerter ved vannlatning, hovne lymfeknuter i lysken, feber, hodepine og kløe. Angrep kan utløses av slike ting som trøtthet, menstruasjon, et dårlig immunforsvar og stress. Dette er en sykdom som er ført gjennom samleie med en infisert person. Hvis du har blitt diagnostisert med genital herpes, bør du ikke være seksuelt aktiv når du har et utbrudd. Selv når symptomene avta, bør du være forsiktig. Legen din kan foreskrive medisiner, for eksempel Zovirax, Valtrex eller Famvir for å behandle symptomene dine. Du kan også bruke alternative løsninger for å bidra til å støtte konvensjonell behandling.

Hvordan behandle genital Herpes med alternative løsninger

•  Bytt til en mer basisk kosthold ved å konsumere mat som frø, hele korn, friske grønnsaker og ikke-sitrusfrukter. Kutte ned på eller eliminere bearbeidet mat, peanøtter, cola, alkohol, bakt produkter, sukker, hvitt mel og melkeprodukter når du har et utbrudd av genital herpes, siden de har L-arginin, en aminosyre som kan forverre tilstanden din.

Enkel kløe og smerte ved å sitte i et varmt bad i 15-20 minutter. Legge Epsom salter kan bidra til å lette ubehag forbundet med genital herpes angrep. Det er viktig at du husker å tørke av, etterpå, for å holde sår fri for fukt.

Vurder å bruke tea tree olje, som er en naturlig antiseptisk, på lesjoner å hjelpe dem å tørke opp raskere. Drypp en dråpe på herpes sår rett etter du kommer ut av dusjen. Tea tree olje er avledet fra de duftende blader av en populær australsk tre som har vært brukt i flere hundre år, for å løse en rekke helseproblemer. Du bør bare bruke tea tree olje for eksterne formål.

Prøv å bruke sinksalve for å kjempe genital herpes utbrudd, som noen individer har funnet dette gunstig. Unngå å sette kortison krem ​​på sår, som det kan virke mot sin hensikt til helbredelsesprosessen, hindre immunforsvaret og selv bidra til viruset vokser videre.

Fight virusinfeksjon og bidra til å bygge immunitet med kattens klo. Kattens klo kommer fra roten og bark av en vinranke funnet i regnskogen i Amazonas. Det ble først brukt av de gamle inkaene for sine medisinske egenskaper, og har vunnet popularitet i moderne tid for sin evne til å øke immunforsvaret. Sørg for at du får en standardisert ekstrakt, som kan komme i flytende eller kapselform. Hvis du er gravid eller ammer, har hatt en organtransplantasjon, lider av tuberkulose, har en autoimmun sykdom eller har hatt en hud pode, bør du ikke ta kattens klo. Konsultere legen din før du bruker kattens klo hvis du tar medisiner for diabetes, diuretika, blodfortynnende, ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, østrogen eller immundempende medikamenter, for å sikre seg mot mulige interaksjoner.

Hint

 • Ikke ha samleie når du har et utbrudd.
 • Bruk kondomer, for å unngå spredning av viruset.
 • Informer legen din om eventuelle alternative løsninger du ønsker å ta.

Hvordan Kontrakt Herpes Simplex 1

Herpes simplex 1 er en smittsom virus som spres lett fra person til person. Type 1-viruset forårsaker forkjølelsessår eller munnherpes rundt munnen, nesen og haken. Forkjølelsessår er røde, pus fylte blemmer som til slutt bryter og etterlater seg en skorpe som faller av etter at blister helbreder. Eksponering for herpes viruset betyr ikke at du vil kontrakten sykdommen. Immunsystemet spiller en viktig rolle i å bestemme hvilken person får utbrudd, hvor ofte forkjølelsessår oppstår og hvor mange sår som. Men det er atferd eller handlinger som i stor grad øke sjansene for en person kontrahering herpes simplex 1.

Hvordan Kontrakt Herpes Simplex 1

Touch mennesker smittet med herpes. Den beste måten å kontrakt herpes er å kysse noen på munnen eller ansiktet som har et forkjølelsessår. Berøre ansiktet av infisert person kan også føre til å få virus. Etter å ha noen fysisk kontakt (inkludert sex) med en person øker risikoen.

dele personlige elementer med smittede personer. Det er dokumentert at herpes kan spres ved å dele intime ting som håndklær, vaskekluter, tannbørster og barberhøvler. Ved bruk av samme drikkekopp, gaffel eller skje som en smittet person kan også spre sykdom.

Vask hendene sjelden. Mange bakterier og sykdommer er videreført av folk ikke å vaske hendene grundig. Det virker som en enkel ting å gjøre, men mange er ikke klar over at mange bakterier og virus fortsatt på hendene. Hvis hendene er smittet og deretter ta på øyne eller kjønnsorganene, kan du spre herpes til andre deler av din egen kropp. Renhold vil bidra til å redusere sjansene for å få herpes virus.

Tilbring tid i solen uten solkrem. Strålene fra solen ser ut til å utløse herpes utbrudd. Uten en solkrem eller sunblock med SPF 15 i ansiktet, halsen og lepper du øke muligheten for å få forkjølelsessår

Har du en ubalansert kosthold. Immunsystemet er viktig i bekjempelsen av sykdommer av alle typer. Ikke får de næringsstoffene som trengs for å opprettholde en sunn kropp vil føre til et svekket immunsystem. Dette gjør deg mer mottakelig for sykdommer som herpes. Spise en sunn diett av frukt og grønnsaker bidrar til å styrke kroppens selvhelbredende evner. Ta vitamin C hver dag vil bekjempe infeksjoner. Echinacea er en urt som er kjent for å forbedre immunforsvaret.

Er Symptomer på Herpes Synlig?

Herpes simplex virus kommer i to former eller typer, kjent bare som herpes simplex-virus 1 (HSV-1) og herpes simplex virus 2 (HSV-2). Begge tilhører den Alphaherpesvirinae familien av Herpesviridae familien. Begge forårsake smertefulle lesjoner i huden, enten rundt munnen eller kjønnsorganene til den infiserte partiet.

I USA, er en av fem ungdommer smittet med herpes simplex.

Sykdom Pathology: HSV-2, genital herpes.

Vanligvis HSV-2 er ansvarlig for genital herpes, men dette er ikke alltid tilfelle. HSV-1 kan også vises som genital herpes. HSV-2 er det mer virulente type virus, og det skaper vanligvis mer ubehag enn HSV-1.

Når infisert med genital herpes, viruset overføres ved seksuell kontakt, på tvers av de epiteliale slimhinneceller eller ved kontakt med en skade på huden. Det vandrer deretter til nervecellene (oftest i lumbosacral ganglier) og vedvarer i en latent tilstand i cytoskeletal motorveien.

Utbrudd oppstår innen 2 til 20 dager. Blemmer myldrer av viruset stige opp på huden, rundt genitalia og anus. De så brast og danne et sår eller sår. Kontakt med disse lesjoner bør minimaliseres - hvis du berører en, vask straks hendene med såpe og vann. Ikke del håndklær eller klær. Herpes er mest smittsom under et utbrudd, men overføring er også mulig uten synlige symptomer.

Sykdom Pathology: HSV-1, orofacial utbrudd.

HSV-1 forårsaker vanligvis orofacial sår, forkjølelsessår eller munnherpes. Disse utbruddene er mindre smertefullt og vanligvis mindre hyppig enn HSV-2 manifestasjoner av sykdommen. I tilfellet med HSV-1, viruset overføres i spytt. Etter infeksjon, reiser viruset til nervene i ansiktet, typisk i trigeminusgangliene, der det ligger i dvale inntil utløst gjennom enten stress eller sykdom. Mens mindre smittsom når i sin sovende tilstand, er overføring fortsatt mulig uten synlige symptomer. HSV-1 er den vanligste formen for herpes infeksjon, de fleste infeksjoner oppstår tidlig i livet fra daglig kontakt med venner og familie.

Symptomer

Over tid utbrudd blir sjeldnere og er av kortere varighet som immunsystem inneholder viruset. Den første utbruddet, typisk innen 20 dager etter primær infeksjon, er vanligvis den verste. Symptomer vanligvis vedvarer fra 7 til 10 dager. Orofacial sår vanligvis vises rundt munnen, som regel på stedet av primærinfeksjon. Imidlertid kan de sår (spesielt HSV-2) manifestere seg på innsiden av munnen, på taket av den myke ganen, på sidene og undersiden av tungen, og selv rundt nesen. Når det åpnes rundt kjønnsorganene, sårene vanligvis vises rundt kjønnsleppene og vulva hos kvinner, og på og rundt penis hos menn. Lesjoner er også vanlig i og rundt anus.

Symptomer tilbake som utbrudd med varierende mellomrom. Noen pasienter, enten på grunn av en mer virulent stamme av viruset eller en svekket immunsystem generelt, kan ha utbrudd så ofte som en gang i måneden. Noen pasienter har rapportert utmattelse og tretthet som tilleggssymptomer, selv om det er lite objektive bevis for dette. Andre symptomer kan være feber, hodepine, influensalignende symptomer (Ague, smerter og smerter), brennende og smertefull vannlating og utflod for kvinnelige HSV-2 lider.

Frekvensen avtar over tid. Orofacial utbrudd fra HSV-1 kan synes mindre enn en eller to ganger i året.

For rundt ca 10% av mennesker som lever med herpes simplex, er det ingen symptomer i det hele tatt.

Triggere

Som immunsystemet bekjemper viruset, de perioder av latens økning og utbrudd reduseres i størrelse og frekvens. Utbrudd blir så ofte forbundet med triggere. Triggere kan være stress, tretthet, kosthold, solbrent, annen sykdom eller sykdom, traumer (bilulykke, post operativ stress eller på annen måte), depresjon, eller til og med uten noen åpenbar grunn i det hele tatt.

Prodrom, et tegn på en kommende utbrudd

Noen pasienter kan fortelle før de har et utbrudd, når en kriblende følelse forut lesjoner (oftere assosiert med HSV-2 infeksjon). Denne følelse er kalt en prodrom og indikerer at viruset er aktivert i løpet av neuronene.

Noen bærer viruset er svært smittsomt på dette stadiet, selv før de lesjoner vises.

Behandling og Cure

I dag er det ingen kjent kur for herpes infeksjon, selv om visse antivirale legemidler kan bidra til å kontrollere det. Et sunt og ernæringsmessig kosthold kan alle bidra til å øke kroppens naturlige evne til å kontrollere sykdommen.

Medfødt herpes

Advarsel: Den herpes virus kan være ødeleggende for nyfødte. Aldri håndtere en nyfødt hvis du har en herpes utbrudd, enten orofacial eller genital. Hvis du er en gravid mor som lider av genital herpes, bør du fortelle legen din slik forebyggende tiltak kan iverksettes. Herpes kan være noen ganger dødelig for nyfødte hvis kontrakt congenitally (se Ressurser).

Leppe Herpes Symptomer

Leppe herpes er også kjent som munnsår eller munnherpes. De er forårsaket av herpes simplex virus. De ser ut som en liten, smertefulle, væskefylt blister eller gruppe av små blemmer på leppen eller rundt munnen. Huden rundt blemme er ofte sår, rød og hoven. Blemmer kan åpne, lekker en klar væske, og deretter tørke opp og streikebryter over etter noen dager. Healing Tiden kan variere fra noen dager til to uker, men 10 dager er gjennomsnittlig --- de vanligvis leges uten arrdannelse.

Identifikasjon

Forkjølelsessår utvikler i etapper. Symptomene kan variere. Ofte er det en ømhet, prikking, kløe, svie, tørrhet, økt følsomhet, eller smerte på eller rundt munnen. Det kan synes å komme fra en liten hard eller hot spot. Dette kalles prodome. Du kan føle disse symptomene noen timer før blemmer eller enda en til to dager før. Små barn noen ganger sikle før den kalde sår er synlig. I denne fasen viruset er flyttet til overflaten nerveceller og vil vises 12-36 timer senere.
Spot kan rødme og en blemme eller klynge av små blemmer vises. Blemme bryter vanligvis åpne før det tørker opp, oser en klar væske. Blemme vil da danne en gul skorpe. Det skjer vanligvis uten arrdannelse.
Symptomene kan være alvorlige i den første episoden (kjent som "primær" angrep), og kan omfatte feber, hovne kjertler, blødende tannkjøtt, hodepine, sår hals eller mange smertefulle sår (e) rundt munnen.

Betraktninger

Når du har herpes simplex virus det aldri går bort. Det ligger latent i nervecellene i huden nær det opprinnelige området, og kan reaktiveres ved et svekket immunforsvar, soleksponering, menstruasjon, traumer til huden, stress, forkjølelse eller feber (dette er grunnen leppe herpes kalles feber blemmer).
Stress oppfordrer herpes virus på flere måter. Den bruker opp din tilførsel av B og C-vitaminer, som svekker immunforsvaret samt forsurende kroppens pH og senke lysin nivåer.

Misforståelse

Forkjølelsessår er smittsomt. Men canker sår er ikke smittsom. De er lignende sår på bløtvevet på innsiden av kinnene eller tungen.

Væsken inne blemmer er svært smittsomt, og det er mulig å overføre smitten til et annet sted så vær forsiktig med tannbørste, leppepomade eller leppestift. Hvis du har en kald sår, unngå å dele personlig pleie-produkter med andre.
Men er nesten umulig å fange en kald sår fra et håndkle, vaskeklut, eller barberhøvel.
En munns vises noen ganger opp til tre uker etter eksponering mot herpes virus.
Selv leppe herpes vises oftest, de kan vises på ansiktet nær munn, nese, hake eller til og med fingrene.
De fleste mennesker bærer dette viruset. Det skjuler vanligvis sovende i cellene i din nerve ganglia bak øret.

Forebygging / løsning

Forkjølelsessår klare seg på egen hånd og sjelden trenger en lege omsorg. Imidlertid kan en lege foreskrive medisiner som kan forkorte varigheten av et utbrudd. Reseptbelagte medisiner inkluderer piller som Valtrex og Famvir og kremer som Zovirax og Denavir. Abreva er en over-the-counter medisiner som forkorter varigheten av et utbrudd. Starte medisinering så snart som mulig --- selv i prodome scenen --- at den kalde sår fra utviklingsland.
Du kosthold kan styrke eller svekke immunsystemet. Den kalde sår aktivitet påvirkes av forholdet mellom to vanlige aminosyrer, lysin og arginin. Øke lysin i kosten kan hindre eller sterkt redusere utbrudd. Lysin sulter cellen av arginin det er behov for å reprodusere.
Lysin er funnet i fisk, biff, kylling, meieriprodukter, egg, epler, pærer. mango, aprikos og sommer squash. Du kan også ta lysin kapsler for å bidra til å balansere din lysin inntaket. Lysin kapsler er ofte funnet i helsekostbutikker i 500 mg. kapsler. Ta 3-8 kapsler daglig under et utbrudd. For å forebygge forkjølelsessår, ta en vedlikeholdsdose på en eller to kapsler daglig
Foods høy i arginin inkluderer alle typer sjokolade, nøtter og frø, inkludert peanøtter og soyabønner, skalldyr, havre og hvitt mel, druer, appelsiner, mandariner, løk, erter, brokkoli og squash.

Advarsel

Noen mennesker har viruset, men ikke får munnsår. De har ingen symptomer.
Et svekket immunsystem fra kjemoterapi kan la deg utsatt for munnsår. Hvis utbruddet er alvorlig, kontakt lege.

Forebygging / løsning

Viruset kan spres med infisert spytt så unngå kyssing eller deling av en spise eller drikke redskap.
En lege kan forskrive medisiner som kan forkorte varigheten av et utbrudd.
De fleste har vært utsatt for herpes simplex. Så hva som forårsaker et utbrudd? Et svekket immunforsvar og stress.

Ikke-farmasøytiske herpes behandling

Genital herpes er en sykdom som overføres fra en person til en annen gjennom seksuell kontakt når herpes simplex virus (HSV) kommer inn i kroppen gjennom brudd i hud eller slimhinner. Ifølge Mayo Clinic, har ca 1 i fem voksne genital herpes. Men ikke mer enn 90 prosent av dem ikke vet det. Mange som har herpes har ingen symptomer og passerer det over på andre gjennom asymptomatisk "Shedding" av viruset. Men de som faktisk får symptomer lider utbrudd i genital regionen som spenner fra mildt irriterende for ekstremt smertefullt. Mange naturlige og homøopatiske midler hevder å behandle herpes, og det er påstander om at justeringer i kosthold og livsstil også bidra til å minske hyppigheten av utbrudd. Men er ikke-farmasøytiske behandling effektiv?

Tradisjonell behandling

Herpes er tradisjonelt behandlet, om enn ikke kurert, med antivirale legemidler som er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA). Disse medikamentene gå av merkenavn av Zovirax, Famvir og Valtrex. Disse medikamentene helbrede sår før etter det første utbruddet, redusere hyppigheten av påfølgende utbrudd (inkludert varighet og symptomer) og minimere sjansen for å overføre viruset til seksuelle partnere gjennom asymptomatisk Shedding. Noen mennesker bruker antivirale midler på en etter behov, mens andre tar dem daglig. Undertrykkende terapi er anbefalt for herpes lidende som opplever mer enn 5 utbrudd per år.

Kosthold og livsstil

Ifølge FDA, vet forskerne ikke vet hva som forårsaker herpes utbrudd til å gjenta seg. Det har vært påstander om at utbrudd utløses av stress, sykdom, dårlig ernæring, menstruasjon og friksjon i underlivet forårsaket av sex. FDA sier disse påstandene har noe vitenskapelig grunnlag, spesielt når det gjelder faktor på stress. Det er ikke mulig å vite hva som kom først - herpes utbrudd eller stress som følger med det.

Herbal & holistiske behandlinger

Ifølge Mayo Clinic, er ingen urte eller holistiske herpes behandlinger vist seg effektiv i behandling av herpes. En populær over-the-counter behandling er L-lysin, men mens anekdotiske bevis tyder på gode resultater, studier på bruk av L-lysin indikere at det ikke er effektivt i å forebygge herpes utbrudd eller forkorte varigheten. Lignende påstander har blitt gjort om den botaniske rød marine alger og urter som brukes lokalt, for eksempel de som inneholder sitronmelisse og kamfer olje.

Lindre Herpes Symptomer Naturligvis

Ikke-medikamentell behandling av herpes i stor grad innebærer å redusere ubehag forbundet med utbrudd. The Mayo Clinic tilbyr flere tips om hvordan du kan lindre symptomene ikke-farmasøytisk. Bruk bomull undertøy og løse klær og urinere mens du tar et bad; vekselvis, helle varmt vann over underlivet etter vannlating. To ganger om dagen soaks i karet er nyttig, som er sprinkling maismel over det berørte området under badekaret. I tillegg er garvesyre finnes i te kan bidra til å redusere smerte og kløe. Påfør et kjølig, fuktig tepose til lesjoner. En is pakning kan anvendes i tillegg. The Mayo Clinic advarer spesielt mot å bruke aktuell kremer eller salver til lesjoner, fordi disse ofte gjøre utbruddet verre.

Er ikke-farmasøytiske behandlinger den beste?

FDA setter hvert medikament det godkjenner gjennom strenge forskning og testing - med andre ord, er effektive i behandling av herpes farmasøytisk behandling. The Mayo Clinic spesifikt advarer om at urte og botaniske rettsmidler og over-the-counter produkter, slik som L-lysin - som ikke bærer FDA-godkjenning - er definitivt ikke nyttig til infisert partner av en herpes lidende. Alle med herpes som er seksuelt aktive bør bruke undertrykkende medisiner foreskrevet av lege.

Symptomer på Herpes på Face

Herpes simplex virus (HSV), eller herpes, er en uhelbredelig, smittsomme virus båret av tusenvis av voksne og barn som vanligvis spres gjennom seksuell kontakt. HSV-1 er en type av herpes og det påvirker huden og overkroppen, spesielt område i eller rundt munnen eller på andre deler av ansiktet. Selv om det ikke alltid anerkjent - eller til stede - det er symptomer på ansikts herpes som vil signalisere HSV infeksjon.

Identifikasjon

Symptomer på herpes i ansiktet kan gi reaksjoner, ikke bare på ansiktshuden, men i eller rundt øyet, nese og munn. Generelle symptomer inkluderer feber, sår munn eller hals, smertefulle blemmer, sår eller sår, hovne kjertler og nakkesmerter. Syke kan også føles som om de har influensa.

Betraktninger

I løpet av et utbrudd, HSV-1-infiserte individer opplever områder av hevelse i ansiktet, etterfulgt av nærværet av smertefulle blemmer på nesen eller munnen. Disse blemmer vil klynge sammen og så brast forlater åpne sår fulle av puss, som til slutt vil tørke ut og bli sprø. De vanligvis leges i løpet av tre uker.

Typer

Herpes keratitt, eller Eye Herpes kan resultere fra HSV-1 hvis en smittet person berører en åpen sår og deretter gnir øyet. Symptomer inkluderer svekket eller uklart syn, hornhinne rive, lysfølsomhet og smerte eller rødhet i øynene.

Effekter

Oral herpes resultater i blemmer på leppene eller tungen som til slutt sprekke og helbrede. Symptomer kan inkludere økt spyttproduksjon og dårlig ånde. Selv om ikke vanlig, kan du også oppleve problemer med å svelge, hørselstap, muskelsmerter og frysninger.

Expert Insight

Etter infeksjon og HSV har kommet inn i kroppen, vil viruset langs nervebanene til det indre øret hvor det vil forbli for livet, noe - i mange tilfeller - reoccurring utbrudd av symptomer som bare kan behandles, ikke kurert.

Advarsel

Infeksjoner er mest alvorlige etter blemmer har sprukket og venstre åpne sår som inneholder væske eller puss. Berøring av disse åpne sår kan føre til spredning av smitte til andre deler av ansiktet eller til andre med hvem man forholder seg.

Forebygging / løsning

Selv uhelbredelig, er det mulig å kontrollere herpes utbrudd og de ledsagende symptomer på følgende måter: ta medisiner som foreskrevet av legen din, unngå å berøre eller irritasjon sår og vaske hendene ofte hvis du gjør ta på dem, unngå kyssing eller oralsex når sår er til stede, spise et sunt kosthold og få nok hvile og mosjon.

Herpes prodrom Symptomer

En prodrom er en kriblende følelse før et utbrudd av herpes simplex virus (HSV). HSV har to forskjellige former, HSV 1 og HSV 2. Begge tilhører Alphaherpesvirinae familien av Herpesviridae familien. Begge forårsake smertefulle lesjoner i huden, rundt enten munn eller kjønnsorganer av den infiserte partiet. I USA, er en av fem ungdommer smittet med herpes simplex.

HSV infeksjon

Etter infeksjon med HSV-1 eller 2, migrerer viruset til nerve klynger under huden. Her ligger det i en sovende tilstand i cytoskeletal motorveien inntil utløst. Triggere inkluderer stress, sykdom, slitasje, solbrenthet og traumer.

Prodrom Onset

Når viruset aktiveres det kan stimulere nervecellene langs cytoskeletal motorveien, engendering en kriblende følelse. Prodromes er mer vanlig med HSV-2-infeksjon, jo mer virulent stamme av viruset. Genital herpes er vanligvis av HSV 2 type, men dette er ikke alltid tilfelle.

Som nervene blir stimulert av den nye virus - bokstavelig talt duplisere seg fra vertens cellulære prosesser - prikking ligner på pinner og nåler er vanlig. I løpet av en dag, vil et utbrudd på huden forekomme.

Prodrom omfang og varighet

Prodromes kan påvirke hele lengden av nerveceller, slik at ling kan være ned i benet, rundt munnen eller kjønnsorganer, avhengig av nerver infisert. Prodromes oppstår vanligvis én til to dager før et utbrudd.

Det er viktig å merke seg at når en prodrom er filt, verten er smittsom og kan spre herpes, selv før de pustler og sår bryter ut på huden.

Et løft av vitaminer og ernæring etter merke en prodrom kan bidra til å minske utbruddet, som kroppens immunsystem engasjerer viruset.

Behandling og Cure

I dag er det ingen kjent kur for herpes infeksjon, selv om visse antivirale legemidler kan bidra til å kontrollere det. Et sunt og ernæringsmessig kosthold kan alle bidra til å øke kroppens naturlige evne til å kontrollere sykdommen.

HSV 1 vs HSV 2: HSV 2

Vanligvis HSV-2 er ansvarlig for genital herpes, men dette er ikke alltid tilfelle. HSV-1 kan også vises som genital herpes.

HSV-2 er det mer virulente type virus, og vanligvis skaper mer ubehag enn HSV-1.

Når infisert med genital herpes, viruset overføres ved seksuell kontakt, på tvers av de epiteliale slimhinneceller eller ved kontakt med en skade på huden. Det vandrer deretter til nervecellene (oftest lumbosacral ganglier) og vedvarer i en latent tilstand i cytoskeletal motorveien. Utbrudd skje innen 20 dager. Blemmer myldrer av viruset stige opp på huden, rundt genitalia og anus. De så brast og danne et sår eller sår. Kontakt med disse lesjoner bør minimaliseres - hvis du berører en, vask straks hendene med såpe og vann. Ikke del håndklær eller klær. Herpes er mest smittsom under et utbrudd, men overføring er også mulig uten synlige symptomer.

HSV 1 g HSV 2: HSV 1

HSV-1 forårsaker vanligvis orofacial sår, "forkjølelsessår" eller "munnherpes." Disse utbruddene er mindre smertefullt og vanligvis mindre hyppig enn HSV-2 manifestasjon av sykdommen. I tilfellet med HSV-1-virus overføres i spytt. Mens mindre smittsom når i sin sovende tilstand, er overføring fortsatt mulig uten synlige symptomer. HSV-1 er den mest vanlige formen for herpes-infeksjon. Flertallet av infeksjoner oppstår tidlig i livet fra daglig kontakt med venner og familie.

Medfødt Herpes

Herpes kan være ødeleggende for nyfødte. Aldri håndtere en nyfødt hvis du har en herpes utbrudd, enten orofacial eller genital. Hvis du er en gravid mor som lider av genital herpes bør du fortelle legen din slik forebyggende tiltak kan iverksettes. I ekstreme tilfeller et keisersnitt kan være nødvendig. Herpes kan være dødelig for nyfødte, hvis kontrakt medfødt.

Er Genital Herpes kureres?

Genital herpes er en sykdom forårsaket av Herpes simplex virus (HSV). Det er to typer av dette viruset, I og II. Genital herpes er vanligvis forårsaket av HSV-2. Det er i dag ingen kur for genital herpes, men det finnes behandlinger som kan gjøre leve med herpes håndterbare.

Oral antivirale legemidler

Herpes kan håndteres på en rekke måter. Du må kanskje prøve noen tiltak for å finne en som fungerer for deg. En som legen din vil nok prøve først er reseptbelagte antivirale medisiner som acyclovir og Valtrex. Disse kan også bidra til å stoppe spredning av smitte til partneren din. De kan imidlertid være kostbart og har bivirkninger som mage og fordøyelsesproblemer, håravfall og kan skattlegge nyrene.

Kosthold modifikasjoner

Diet endringer kan hjelpe deg å leve med herpes. Vitamin-og mineralmangel kan bringe på utbrudd. Du kan redusere utbrudd ved å legge lysin til kosthold. Forbruker også stoffer som inneholder store mengder av sink, og vitamin C, B og E. mange frukter og grønnsaker inneholder disse. For å sikre nok av de riktige vitaminer og mineraler, kan du ta en multivitamin. Unngå matvarer som sjokolade eller nøtter, som de inneholder arginin, noe som kan forårsake eller forverre et utbrudd.

Stress Management

Stress kan forverre eller forårsake utbrudd av herpes. Stress management teknikker kan minimere sjansen for utbrudd. Noen måter å gjøre dette på er gjennom meditasjon, muskelavspenningsteknikker, fysisk trening eller massasje. Samtaleterapi kan være noe du bruker til å redusere stress.

Aktuelle antivirale

Det er også aktuelle antivirale midler, som Dynamiclear, tilgjengelig som legen din kan foreslå. Disse fungerer ved å drepe patogener ved kontakt. De er brukt en gang per sår per utbrudd, så de er mer kostnadseffektivt enn muntlige medisiner om de fungerer for deg.

Andre tiltak

Selv om disse ikke har blitt grundig undersøkt, det er anekdotiske bevis for intervensjoner som noen herpes lider sverger til. En av disse er å unngå kunstige søtningsmidler. Mange personer med herpes tro at disse utløse utbrudd. En annen av disse er bruk av aceton på sårene. Dette kan bli funnet i neglelakkfjerner. Dette også ikke har blitt undersøkt av det medisinske fellesskapet og er anekdotisk i naturen. Noen bruker også is. Når de føler prikke som kunngjør begynnelsen av sår, holder de isen på før den smelter. Disse er alle "hjem rettsmidler" som ikke har vitenskapelig støtte.

Hvordan unngå Herpes Zoster

Hvis du vet hvordan du kan unngå herpes zoster, kan du leve uten et utbrudd --- noensinne. Herpes zoster er også kjent som helvetesild. Det påvirker folk som kontakter varicella viruset som er årsaken til vannkopper. Når du har viruset, bor det i nerveceller i nervesystemet og huden. Selv om du har viruset for livet (det kan bo latent i kroppen uten å forårsake symptomer), er det mulig å se symptomer bare én gang hvis du tar skikkelig vare på deg selv.

Hvordan unngå Herpes Zoster

Hvis du aldri har hatt vannkopper, unngå kontakt med alle som er syk med en aktiv sak. Du kan kontrakten varicella viruset som forårsaker helvetesild hvis du blir utsatt for noen som har vannkopper.

Tilsvarende, hvis du aldri har hatt vannkopper, unngå kontakt med noen som har en herpes zoster utbrudd. Folk som aldri har hatt varicella viruset som barn i form av vannkopper kan ta kontakt med virus hvis de berører blemme av en person med helvetesild.

Hvis du har hatt vannkopper, holde immunforsvaret sunt. Du må få nok hvile, spise et sunt kosthold, får moderate mengder trening og redusere stress i livet ditt. Dag-til-dag stress kan føre til at sovende virus varicella å bli aktive.

unngå skade eller solbrenthet på huden. Enhver skade på huden kan utløse sovende varicella viruset. Overeksponering for solen ikke bare kan øke risikoen for hudkreft, kan det utløse utbruddet av herpes zoster hvis viruset er latent i kroppen.

Hint

 • Hvis du kontakter herpes zoster, bør du søke legehjelp.
 • Herpes zoster kan være dødelig hvis en sekundær hud problem er til stede og du ikke er under en lege omsorg. Helvetesild er ikke smittsom per se, men varicella viruset er.

Har Genital Herpes Look Like Herpes av munnen?

Herpes er en sykdom forårsaket av Herpes simplex virus (HSV). Det er to typer av dette viruset, I og II. Genital herpes er vanligvis forårsaket av HSV-II og munn herpes (forkjølelsessår) er forårsaket av HSV-I. Imidlertid, HSV-I kan overføres til kjønnsorganene ved direkte kontakt, og omvendt, kan HSV-II overføres til munningen ved direkte kontakt. Disse to virusene ser identiske under mikroskopet.

Utseende av herpes

Herpes ser den samme enten på munnen eller kjønnsorganene. Når inaktiv, er det ofte ingen ytre tegn på viruset, og noen ganger er det ingen bevis selv når aktiv. Vanligvis, imidlertid, presenterer aktiv herpes som sår. Disse sårene er røde, væskefylte blemmer. Blemmer slutt bryte åpne og tømme en vannaktig væske.

Hvor herpes er funnet

Herpes I og II er vanligvis funnet i munnen og kjønnsorganene, henholdsvis. Men disse lesjonene kan bli funnet på områder der det er ødelagt hud så vel som på anus, lår og rumpe.

Herpes contagiousness

Når herpes er kontrahert, forblir den i nervecellene i vertskroppen alltid. Viruset produserer da symptomene av og på med en person som har sykdommen. Det er spredt gjennom direkte kontakt. Derfor, hvis du har herpes er det viktig å hindre andre fra å komme i kontakt med det infiserte området, selv når det ikke er noen sår.

Andre symptomer på herpes

Selv om det vanligste symptomet er blemme, det er andre tegn på en mulig herpes infeksjon. Disse inkluderer kløe, svie eller smerter i infiserte områder. Det kan også være utflod, hovne kjertler i lysken, muskelsmerter og feber.

Behandling

Det er ingen nåværende kur for herpes simplex I og II, men det er behandlinger som kan bidra til å hindre utbrudd av symptomer. En lege kan forskrive disse. Det er også endringer i livsstil som forbedret kosthold og mosjon og redusere stress som kan hjelpe.

Herpes Medisinsk Cures

Herpes simplex virus (HSV) er årsaken til alle herpesvirus. Hvis viruset er plassert på munn-området (forkjølelsessår), er det vanligvis forårsaket av HSV-I. De genital-området herpes utbrudd er oftest forårsaket av HSV-II. Foreløpig er det ingen kur for herpes, men det finnes behandlinger som kan redusere alvorlighetsgraden, lengde og hyppigheten av outbreaks.The behandlinger for HSV-I og II er like, men husk å konsultere lege før eventuell behandling.

Acyclovir

Det finnes ulike alternativer for å behandle herpes. Disse brukes til å administrere, ikke kurere, viruset. En av disse er reseptbelagte antivirale medisiner som acyclovir. Dette, når det tas kontinuerlig, ser ut til å bidra til å redusere utbrudd hyppighet og varighet.

Andre anti-virals

De nyere medisiner på markedet som Valtrex og Famvir handle på samme måte som acyclovir. De er mer praktisk å ta og ser ut til å fungere bedre på å stoppe spredningen av smitte til partnere.

Aktuelle medisiner.

Det er også aktuelle antivirale midler tilgjengelig, for eksempel Dynamiclear. Disse fungerer ved å drepe patogener ved kontakt. De er brukt en gang per sår per utbrudd. Denne medisinen er definitivt rimeligere, men fungerer bare når det er åpenbare sår og hjelper ikke klarer hyppigheten eller varigheten av utbrudd.

Lysin og arginin

Herpes utbrudd kan oppstå når en person er mangelfull på enkelte vitaminer og mineraler. Legen din kan foreslå å legge lysin til kosthold. Hun vil også foreslå en aktuell L-lysin for utbrudd. Mange medisinske leverandører anbefaler å unngå arginin, noe som kan forårsake eller forverre utbrudd. Matvarer som sjokolade eller nøtter er høy i dette stoffet.

Redusere stress

Herpes utbrudd kan fremskyndet av stressende hendelser eller situasjoner. Medisinske tilbydere vil oppmuntre praktisere stress lettelse. De kan henvise en person til en rådgiver om nødvendig. Noen ganger kan de foreskrive anti-angst medisiner for å bistå i å redusere stressresponsen.

Herpes styring

Mens det er hittil ikke herpes kur, det er heller ingen grunn til ikke å leve fullt ut med en herpes diagnose. Arbeide med din medisinske leverandøren og utdanne deg selv.

Progress in Herpes Cures

Herpes er en sykdom forårsaket av Herpes simplex virus (HSV). Hvis den er på munnen området (forkjølelsessår), er det vanligvis forårsaket av HSV-I. Hvis funnet på underlivet, det er oftest forårsaket av HSV-II. Foreløpig er det ingen kur for herpes, men det finnes behandlinger som kan redusere alvorlighetsgraden, lengde og hyppigheten av utbrudd.

Nyeste Medisiner

Det er mange behandlinger for å administrere herpes. De fleste av disse har vært rundt på en stund. Den første av disse er reseptbelagte antivirale medisiner som acyclovir. Denne medisinen kan forkorte utbrudd. Hvis det er tatt kontinuerlig kan det redusere mengden av utbrudd. De nyere medisiner på markedet, for eksempel Valtrex og Famvir opptre på samme måte med de samme resultater. Forskjellen er at de er mer praktisk å ta og kan være mer sannsynlig bidra til å stoppe spredning av smitte til partneren din.

Barrierer til Progress

Det har vært minimal fremskritt i herding herpes på grunn av det faktum at det er et virus. Vanligvis er den viktigste måten å bekjempe et virus for å lage en vaksine. Dette har ennå ikke blitt utviklet for herpes. De store fremskrittene har kommet i bekjempelsen av infeksjoner når herpes blir motstandsdyktig mot bærebjelke medisiner.

Gammel Informasjon om diett endringer

Herpes utbrudd kan oppstå når en person er mangelfull på enkelte vitaminer og mineraler. Legg lysin til kosthold. (Du kan også bruke en aktuell L-lysin når du har et utbrudd). Også legge mat høy i sink, og vitaminer som C, B og E. Mange frukt og grønnsaker inneholder disse. For å sikre at du får nok av de riktige vitaminer og mineraler, kan du velge å legge en multivitamin til kosthold. Unngå matvarer som sjokolade eller nøtter, som de inneholder arginin, noe som kan forårsake eller forverre et utbrudd.

Håndtere stress

Stressende hendelser eller situasjoner kan føre til herpes utbrudd. Oppsøke måter å slappe av og praktisere stress management teknikker. Dette kan gjøres ved hjelp av en rådgiver eller en venn. Du kan oppdage en ny hobby eller lære en ferdighet som systematisk avslapping. Hvordan du slappe av og lindre stress er opp til deg, men det bør være en fast del av dagen.

Potensiell

Foreløpig bør herpes betraktes som en livslang sykdom, men å leve med det er en veldig-overkommelig oppgave. Vurdere alternativene omtalt i denne artikkelen, men også gjøre forskning for deg selv. Hold deg oppdatert på de nyeste behandlinger og være i kontakt med din medisinske leverandøren.

Natural Cure for genital Herpes

Genital herpes kan føre til fysiske symptomer samt psykologisk stress. Det er en seksuelt overførbar sykdom, og er for øyeblikket ikke kureres. Overføres gjennom hudkontakt, er det forbundet med blemmer som er fylt med klar væske. Etter noen dager blemmer åpne opp for å forlate røde sår, som kan svi og brenne. Selv om en lege kan gi deg en resept på en antiviral medisiner for å undertrykke symptomene, kan du også prøve naturlige løsninger på egen hånd eller sammen med medisiner. Målet er å redusere smerte og varigheten av utbruddet.

Effektivitet

Noen hjemme rettsmidler utgjør common-sense sårpleie og leve sunt. Andre involverer kosttilskudd og urter som ikke har mainstream vitenskapelig støtte for bruk mot genital herpes. Det betyr at det er vanskelig å være sikker på om de er trygge og effektive for denne bruken. Hvis du er i tvil, er det best å spørre din primære omsorg lege. Sørg for å nevne noen medisiner du tar - enten reseptbelagte, over-the-counter eller urte - på grunn av muligheten for farlige legemiddelinteraksjoner.

Sitronmelisse

I urte og holistisk medisin sirkler, er sitronmelisse antas å ha sårhelende, antivirale og antibakterielle egenskaper. For genital herpes, er det påføres lokalt og kan redusere hevelse og rødhet, men er ikke så effektiv til å redusere smerte eller skorpedannelse. Tatt i muntlig supplement form, kan sitronmelisse også redusere angst og hjelpe deg å få til å sove. Begge effektene er gunstig for immunforsvaret, som må være i tipp-topp form for å holde herpes viruset i sjakk.

Johannesurt

Johannesurt er en urt som inneholder forbindelser - særlig dianthrone og flavonoider - som antas å bekjempe depresjon. Men bortsett fra det populær bruk, har johannesurt også antiviral og anti-inflammatoriske egenskaper. Du kan kjøpe den i en rekke former, blant annet som en salve, en olje, en tørket urt og en te. For å hjelpe herpes sår til å gro raskere, vil du ønsker den salve versjonen, som er tilgjengelig på helsekostbutikker. Hvis herpes infeksjon har du følelsen lav psykologisk, kan det være lurt å prøve en av de peroralt inntak av skjemaer for sine humørfremmende, anti-depressive effekter. olje, tørkede urter, te og salve. Om 3 g per dag er vanligvis rett, med mindre etiketten sier noe annet.

Hverdags Tiltak

Sørge for at herpes lesjoner er tørre og rene vil gå en lang vei mot helbredelse når du har et utbrudd. Men det du egentlig ønsker er å unngå utbrudd helt, eller i det minste redusere deres frekvens. For at du trenger et sterkt immunforsvar. Selvfølgelig, et sunt kosthold og masse mosjon er viktig. Men én faktor aldri å ignorere er å få nok søvn. Genital herpes utbrudd veldig ofte oppstår når en person er kjørt ned, for eksempel under finalen uke i college eller mens du trekker all-nighters å fullføre et prosjekt. I den grad det er mulig, ordne livet ditt slik at du holder deg godt uthvilt.

Herpes Zoster behandling Alternativ medisin

Herpes zoster, også kalt helvetesild, skjer primært hos voksne. Herpes zoster virus som forårsaker helvetesild fører også vannkopper hos barn, og når vannkopper hæler, forblir viruset latent i kroppen. Når sovende virus blir aktiv, et kløende, ubehagelig utslett - helvetesild - kan vises. Helvetesild kan bli behandlet av alternativ medisin blant annet urter, kosthold endringer og smertebehandling terapi.

Diet

Helvetesild oppstår når immunsystemet blir oppbrukt, slik at herpes zoster virus til å bli aktive. En av de beste metodene for behandling, både for å forebygge tilbakefall av helvetesild og å hjelpe kroppen bekjempe helvetesild viruset, er å bygge opp immunforsvaret ved å spise et sunt kosthold. Ditt kosthold bør være rik på frukt og grønnsaker, og sukker bør fjernes. Vitamin E, B12 og C er anbefalt, og en dose på 1000 mg eller mer av vitamin C tatt daglig kan bidra til helvetesild viruset å gå sin gang raskere, lindre symptomer i færre dager.

Smertebehandling

Helvetesild danner et kløende utslett som noen ganger fører til lesjoner å vises på huden. Åpning vitamin E kapsler og klemme dem på utslett kan bidra til å lindre smerte og hjelpe utslett å stoppe kløe. En kald, våt vaskeklut, eller et vått håndkle som er kort frosset, kan også bidra til å lindre helvetesild smerte. Du bør løstsittende klær og unngå tilgang til varme og lys når du har en helvetesild utbrudd. Endelig kan salven påføres og i noen tilfeller vil bidra til å tørke opp lesjoner slik at de forsvinner hurtigere.

Urter

Visse urte behandlinger kan være effektiv på å lindre smertene fra helvetesild og hjelpe kroppen til å bekjempe viruset raskere. Cayenne pepper kremer brukes til helvetesild utslett kan bidra til å lindre smerte. Tysk kamille er også nyttig til å lette symptomene av helvetesild og vannkopper, selv om de krav vedrørende dens effektivitet er ikke proven.Peppermint olje for å lindre både en helvetesild utbrudd, og postherpectic neuralgi, en tilstand som er en potensiell bivirkning av en shingel utbrudd .

Søramerikansk Herbal Cure for Herpes

Den camu-camu er et frukttre naturlig til Sør-Amerika. Det er noen ganger kalt rum berry treet, en slank treet vokser mellom 33 og 50 meter i høyden. Høy i syrlig smak, de gamle peruanere mislikt sin bitre smak, mangler en av verdens mest ernæringsmessige frukter. Det er fullpakket med vitamin C, kalium og antioksidanter. I tillegg til den bær naturlige innhold og de fordeler disse næringsstoffer gir kroppen, vises camu-camu å være en naturlig suppressant av herpes virus.

Camu-Camu Fordeler

Den camu-camu øker effektivt kroppens immunsystem ved inntak på en daglig basis. Herpes er en sovende virus oppvåkning når immunsystemet er slitt ned av slike vanlige plager som forkjølelse eller influensa. Hvis du er en herpes lidende jobbe overtid, kan en mangel på søvn og feil kosthold utløse sykdommen. Depresjon og alkoholforbruk også svekke immunforsvaret åpne den velkjente døren og vekke herpes virus. Vitamin C øker den immunsystemet, og det er ingen frukt rikere på dette innhold enn camu-camu. En vanlig kosthold på rumberry har blitt tilskrevet til å holde viruset i dvale i flere måneder av gangen; viruset kan plage bærere så ofte som hver fire til seks uker. Det finnes mange former for herpes virus. Genital herpes og munnsår er blant de vanligste og mest aktive i å forstyrre kroppen. Camu-camu har vært effektiv i å undertrykke dem alle.

Skjule smaken

I motsetning til våre peruanske forfedre er det mange alternativer tilgjengelige for å skjule den bitre smaken av camu-camu eller rumberry. Bærene kan være blandet med en blanding av andre frukter eller tilberedt som en smoothie. Trading en 16-oz. latte om dagen for en sjokolade camu-camu mix kan ikke gi deg den samme tilfredshet som din favoritt latte, men fordelene til kroppen din er en tusen ganger bedre. Alt det virkelig trengs er litt fantasi og en god blender.

Camu-Camu i mange former

Herpes zoster, eller helvetesild, er en annen form for herpes som camu-camu kan hjelpe. Det sies å rydde opp infeksjonen mye raskere enn tradisjonell medisin eller annen homeopatisk medisin. Mens det ikke er en populær frukt i USA, kan camu-camu kjøpes i pulverisert og kapsel form, så vel. Den stadig mer populære Mona-vie drikke er lastet med camu-camu, og tilbyr en velsmakende drikk med enorme fordeler for kroppen.