Digidexo.com

bli kvitt flass hjemme

Hjem rettsmidler for å bli kvitt flass

Hjem rettsmidler for å bli kvitt flass


Flass oppstår i hodebunnen da mange skalaer danne og faller av i form av hvite flak. Disse flak kan forårsake forlegenhet når ut i offentligheten, så personer som lider av flass vil ønske å bli kvitt det med en gang. Noen sjampo på markedet vil bidra til å kvitte seg med flass, men du kan også prøve noen rettsmidler hjemme først.

Egg og Eddik

Knekke ett rått egg i en bolle. Legg en 6 oz. beholder med vanlig yoghurt. Bland dem sammen og deretter gni over hodebunnen. Gjør dette en halv time før du er klar til å ta en dusj. Deretter vaskes blandingen ut og bruke din vanlige sjampo.

En annen vanlig husholdning ingrediens som fungerer godt for å bli kvitt flass er eple cider eddik. Du må fortynne eple cider eddik med vann. Hell en kvart kopp vann og en fjerdedel av en kopp eple cider eddik i en kopp og bland dem sammen. Gni blandingen inn i hodebunnen lett, og la den sitte i 15 minutter. Deretter vaske håret med din favoritt sjampo eller balsam.

Lime Juice

Kjøp en beholder med lime juice på din dagligvarebutikk. Hvis du kan finne det, bare plukke opp et par lime og presse saften ut av dem i en kopp. Etter at du har vasket håret, plassere en ts. av lime juice på hodebunnen din. Vent to minutter og skyll den ut. Dette vil fjerne stickiness på hodebunnen din og forhindre flass fra forming. Som en ekstra bonus, vil det etterlate håret med en glød. Gjør dette hver gang du vasker håret for å holde flass unna.

Aloe Vera Gel

Aloe vera er kjent for sin evne til å helbrede. Det kan helbrede huden din på utsiden, og når drukket som en juice, kan det gro på innsiden av kroppen din. For å bli kvitt flass, må du kjøpe aloe vera i en gel form. Dette er lett tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og kjøpesentre. Dette er fordi gelen brukes også for solbrenthet i sommer og regelmessige brannskader i vinter. Påfør aloe vera gel direkte til hodebunnen og la den sitte i 15 minutter. Deretter vasker håret som vanlig.

Måter å bli kvitt flass

Flass, kjent for den medisinske verden som pityriasis simplex capitis, eller seboreisk eksem, er en kronisk hudsykdom som fører til avskalling av døde hudceller når hodebunnen blir for tørr eller fet. Overproduksjon av hudceller, olje, gjær og sopp er alle potensielle medvirkende faktorer til flass. Døde hudceller tørke ut eller komme i kontakt med overflødig olje og danner hvite eller gulaktige flak. Flass kan være ubehagelig, så vel som skjemmende i sin mest alvorlige tilfellene. Heldigvis kan du bli kvitt flass med riktig hodebunnen omsorg som kan ha å inkludere spesielt medisinert sjampo.

Nonmedicated Dandruff Care

Sjamponering jevnlig kjemper de vanligste årsakene til flass. Hodebunnen kan ha blitt for fet hvis du ikke har vært sjamponering regelmessig nok. Du kan også ha samlet overflødig død hud flak ved ikke sjamponering så ofte som nødvendig. Fast massere hodebunnen i minst tre minutter. Deretter skylle bort alle spor av sjampo.

Børst eller gre håret regelmessig. Børsting eller kjemming naturlig fjerner døde hudceller som kan samle i håret og på hodebunnen din.

Over-The-Counter Medicated sjampo

Prøv en medisinert sjampo for å bli kvitt flass hvis tilstanden har vedvart utover nonmedicated hår og hodebunn vask. Se etter merker som inneholder milde soppmidler som ketokonazol, steinkulltjære eller tea tree olje. Disse vil hjelpe hvis en sopp som heter malessezia forårsaker flass. Malessezia strømmer på oljene skilles ut av hårsekkene. Dette kan irritere hodebunnen, som i sin tur frembringer overskytende hudceller.

Bruk en sjampo som inneholder sinkpyrition dersom antifungals ikke hjelper. Sinkpyrition kjemper en overproduksjon av gjær som kan være årsaken til flass.

Selen sulfid sjampo bekjempe overproduksjon av olje på hodebunnen din. Dette kan vise seg nyttig hvis overflødig olje spiller en rolle i flass.

Medisinert sjamponering instruksjoner variere. Sørg for å følge bestemte splitter anvisninger nøye.

Reseptbelagte Sjampo og medisiner

Kontakt legen din hvis ingen av de ovennevnte behandlinger være effektive. Du har kanskje funnet årsaken til flass og trenger bare en sterkere dose av medisiner. En lege eller hudlege kan være nødvendig å foreskrive en sjampo eller aktuell behandling for å bli kvitt flass for godt.

Hvordan bli kvitt vorter hjemme

Vorter er små hud vekster forårsaket av humant papillomavirus (HPV). De kan dukke opp på ulike deler av kroppen, men er mest vanlig på fingre, hender og fotsåler. De er ikke skadelig, og de fleste er ikke smertefull, selv om vorter på fotsålene kan vondt når trykket er brukt til dem mens du går. Det er mange hjem behandlinger tilgjengelig for å fjerne vorter.

Bruksanvisning

•  Kjøp en salisylsyre basert vorte behandling på et apotek eller stort varehus. Velg et produkt rettet mot den delen av kroppen din du trenger å behandle. Selv om enkelte produkter kan males på, mange kommer med pads eller strimler for lettere påføring.

Rengjør det berørte området. Salisylsyre i vorte behandling vil synke dypere når de brukes på fuktig hud, noe som gjør det vorte forsvinne raskere. Lett klapp området tørt.

Fjern eventuelt død hud på eller rundt vorte. Bruk en pimpstein eller Emery bord til fil den bort før du bruker din neste behandling. De fleste produktene må på nytt hver dag.

Fortsett å bruke hjemme vorte behandling inntil vorte er helt borte. Dette kan ta flere uker. Ikke bli motløs og gi opp i midten av behandling; Hvis ikke, vil vorte forbli og muligens spre seg.

Prøv et hjem vorte frysebehandling dersom salisylsyre virker ikke. Fryse behandlinger kan bli kvitt gjenstridige vorter som ikke responderer på syre, og de jobber raskere.

Tips og advarsler

 • Selv om de fleste bruker over-the-counter rettsmidler for å bli kvitt sine vorter, kan duct tape være like effektive; en 2002 studie viste at det kan fungere bedre enn å fryse. Dekk vorte med et stykke av ren duct tape for seks dager, deretter suge den i vann og sende den med en pimpstein eller Emery bord før du påfører et nytt stykke tape. Det kan ta opptil to måneder å bli kvitt vorter på denne måten.

Hvordan bli kvitt flass på en 20 måneder gammel

Hvordan bli kvitt flass på en 20 måneder gammel


Flass er forårsaket når hudceller fra hodebunnen fornyes av kroppen på en raskere hastighet enn normalt; resultatet er tørr hud flak sett i håret eller på skuldrene. Dette er en vanlig tilstand hos voksne, og det er mange midler tilgjengelig for å utrydde flass symptomer. Hvis du har en 20 måneder gammel med flass, men mildere metoder - helst nonmedicated - er påkrevd. Når brukt flere ganger i uken, bør disse trinnene bli kvitt din pjokk flass og gjenopprette en sunn hodebunn.

Bruksanvisning

•  Masser en liten mengde olivenolje eller mandelolje inn i 20-måneder gamle hodebunnen; la oljen på håret i 10 til 15 minutter.

pusse 20 måneder gamle håret forsiktig. De børstebust vil løsne tørr hud celler, å bringe dem til overflaten av håret som skal fjernes ved sjamponering.

Monitor hvor mye sjampo blir brukt på den 20 måneder gamle. En mengde på størrelse med en krone er tilstrekkelig til å få håret ren; for mye kan faktisk føre til flass hvis sjampo ikke er fjernet fra hodebunnen.

Fukt den 20 måneder gamle hår med varmt vann, og bruke mild sjampo, gni hodebunnen forsiktig med fingrene for å fjerne oljen som ble massert inn i den. Gjør dette i flere minutter; en grundig skylling med varmt vann vil holde sjampo fra etterlate rester i hodebunnen.

Tørk den 20 måneder gamle hodebunnen med en myk klut som har evnen til å eksfoliere - for eksempel frotté eller en bleie bomull. Forsiktig skrubbe hodebunnen, og bringer ytterligere tørre flak til overflaten av håret. Børst håret igjen for å fjerne flak fra tørking håret.

Tips og advarsler

 • Flass og tørr hud forhold kan kjøre i familier; hvis ett av 20 måneder gamle foreldre lider av flass, pjokk kan i tillegg.
 • Flass er ikke vanlig hos små barn; det anbefales at barnelege se på barnet for å utelukke andre problemer, for eksempel ringorm eller eksem, som kan være årsaken flass-lignende symptomer.

Hvordan Naturligvis bli kvitt flass med Neem Oil

Hvordan Naturligvis bli kvitt flass med Neem Oil


Neem olje utvinnes fra frøene og bladene på neem treet, har mange gunstige bruksområder for mennesker, hjemmet og landskapet. Oljen inneholder insekt egenskaper, mange gode egenskaper for mennesker og dyr, og er en naturlig måte å kurere eller kontrollere flass. Brukt i århundrer i India, der treet er innfødt, kan mennesker i USA finne produkter laget av neem olje i helsekostbutikker og muligens i dagligvarebutikker eller narkotika butikker. Neem shampoo er tilgjengelig, eller det er lett å blande noen dråper olje i ordinær shampoo for en sunnere hodebunn eller fortynne det i carrier oljer for å fukte og behandle flass.

Bruksanvisning

Individuell Neem Oil Treatment

•  Skaff neem olje hvis du ikke finner den shampoo lokalt. Plasser noe av det i en flaske som har en pipette og holde den ved shampoo.

Legg noen dråper av neem olje i håndflaten og tilsett mengde sjampo du trenger vanligvis å vaske håret. Ved hjelp av fingeren, bland det inn i sjampo.

Påfør shampoo blandingen til håret og massere det inn i hodebunnen. Gjenta hvis håret ditt er spesielt fet. Hvis du har tørr til normal hår, kan det hende du trenger bare ett program for å rense håret og behandle flass. Skyll håret.

Neem Shampoo

Mål 1/2 ts. av neem olje for hver 8 oz. sjampo.

Fjern toppen av sjampo flaske og hell neem olje i flasken.

Sett lokket på sjampo flaske og rist for å fordele neem olje. Dersom åpningen til sjampoen er stor nok, kan man sette inn en ren pinne eller kniv for å røre blandingen. Bruk sjampo som du normalt ville.

Neem Behandling med Andre oljer

Finn en olje til å blande med neem olje. Av seg selv, kan neem olje være for sterk for hodebunnen. Kokosnøttolje, olivenolje eller jojobaolje bæreroljer er gode for Neem olje. Disse oljene har også gunstige egenskaper for å behandle flass.

Mål hvor mye olje du tror du trenger å gni inn i hodebunnen, legg flere dråper neem olje og rør.

Bruk fingrene til å massere oljen inn i hodebunnen og la det bli på hodebunnen din i minst 30 minutter eller mens du sover. Shampoo håret med neem shampoo eller vanlig sjampo.

Tips og advarsler

 • Tiden det tar å kurere flass med neem olje varierer på individuell basis.
 • Blanding neem olje med sjampo eller carrier oljer reduserer lukt, som noen mennesker finner støtende.
 • Det er en god idé å bruke en liten mengde av neem olje til armen for å se om du har noen allergiske reaksjoner på neem olje før du bruker den for første gang. Hvis du utvikler noen utslett eller rødhet, kan du være følsom for neem olje og bør unngå å bruke den til å styre flass.
 • Hvis du tar noen medisiner, sjekk med legen din før du bruker neem olje.
 • Ikke bruk neem olje på barn uten å konsultere lege.

Hvordan spise for å bli kvitt flass

Hvordan spise for å bli kvitt flass


Kronisk flass kan være en pinlig tilstand. Imidlertid kan flass forebygges med god hygiene og riktig ernæring. Hindre flass med riktig mat krever at du gjøre endringer i kostholdet ditt. Kosthold og oppmerksomhet til personlige hygiene problemer er kritiske til flass forebygging.

Bruksanvisning

•  Start med å skrive ned alle matvarer forbrukes i løpet av en vanlig uke. Meieri mat har en tendens til å gjøre flass verre. Sitrus mat og animalsk fett bør også unngås til flass forsvinner.

Spis mat høy i vitamin B. Den kraftige næringsrik virkningen av disse matvarene bidrar til hodebunnen helbrede seg selv av flass.

Ta vitamin B kosttilskudd. Ekstra høye doser av vitamin B vil fremskynde reduksjon av flass. Få god kvalitet vitamin B-tabletter fra naturlige kilder.

Spis en spiseskje linfrøolje hver dag. Linfrøolje har omega-3 fettsyrer som gir god beskyttelse mot hudsykdommer som flass.

Få din protein fra bønner og frukt, friske grønnsaker og helkorn. Disse matvarene har en positiv effekt på huden og hjelper kroppen å kvitte seg med forhold som fører til flass.

Hvordan endre bli kvitt flass med kosthold

Hvordan endre bli kvitt flass med kosthold


Flass kan være forårsaket av soppinfeksjoner, dårlig produsert sjampo eller stress. Men mange mennesker med flass finner at roten av problemet er faktisk i sitt daglige kosthold. Hvis du har vært plaget av flass og ikke kan finne en medisinsk kur for problemet, bør du vurdere å endre kosthold for å lindre, og potensielt eliminere dine symptomer.

Hvordan endre bli kvitt flass med kosthold

•  Fokus på frisk frukt. Du bør unngå hermetisert frukt, sitrusfrukter og bananer. I stedet spiser store mengder epler, ananas og meloner.

Spis grønnsaker rå. Tilberede grønnsaker livnære verdifulle næringsstoffer ut av dem. Disse næringsstoffene kan bidra til å holde hodebunnen sunn og hindre sopp som kan leve på hodet fra å kunne få næringsstoffer fra hodebunnen din.

Gi opp koffein. Kaffe og te dehydrerer kroppen som helhet og gjøre huden mer mottakelig for flass. Hvis du ikke kan slutte cold turkey, i det minste kutte ned.

Spis organisk hevet kjøtt. Kjemikalier og medisiner som konvensjonelt hevet storfe svelges med maten deres kan kaste hele kroppslige systemet ut av balanse og gjøre deg mottakelig for hudproblemer og andre helsemessige problemer.

Hint

 • Hvis du ikke er sikker på om en matvare er bra for anti-flass kosthold, vurdere hvorvidt det er behandlet eller raffinert. Hvis det fortsatt er nær sin naturlige tilstand, så maten er sannsynligvis greit å spise.
 • Hvis du flass fortsetter å forverres, konsultere en hudlege.
 • Arbeid med en kostholdsekspert for å være sikker på at den nye kosten ikke forlate deg underernært.

Hvordan bli kvitt flass med B-vitaminer

Hvordan bli kvitt flass med B-vitaminer


Flass er en kløende sykdom som ikke har noen bestemt årsak. De fleste vil ha flass på et eller annet tidspunkt, og B-vitaminer kan hjelpe behandle denne tilstanden. Styring av flass med B-vitaminer er et sunt alternativ til dyre kjemiske behandlinger.

Hvordan bli kvitt flass med B-vitaminer

Kjøp vitamin B rik mat. Grønne, bladrike grønnsaker er en lett tilgjengelig kilde til B-vitaminer. Hele korn korn og hvete er også gode naturlige kilder til B-vitaminer. The vitamin B fra disse naturlige matkilder er lett absorberes av kroppen, som igjen motvirker dannelsen av flass.

Ta vitamin B kosttilskudd. Vitaminer er avgjørende for god helse. Bare få høy kvalitet vitaminer som ingredienser må være fordøyelig og av høy renhet og effektivitet.

Bruk sjampo med vitamin B. God kvalitet flass shampoo fungerer bra mot eksisterende utbrudd av flass, men soaking hodebunnen med vitamin B sjampo vil hjelpe kroppen forhindre flass fra å returnere.

Be legen for noen vitamin B injeksjoner. Den konsentrert vitamin B i en injeksjon vil ikke bare gi kroppens immunsystem et løft, men vil bidra til å bygge opp en sunnere hodebunn.

Øv avspenningsteknikker og meditasjon. Stress reduksjon kombinert med vitamin B-behandlingen vil redusere alvorlighetsgraden av flass og kan eliminere flass helt.

Hvordan bli kvitt flass og tørr kløende hodebunnFlass er et vanlig problem. Det er både pinlig og irriterende. De små hvite flak på dine mørke klær er vanskelig å gå glipp av. Den konstante tørr hodebunn klør er irriterende. Her er et middel for lettelse.

Bruksanvisning

•  Forbered en kopp kokende vann med 1 ½ ss tørket salvie blad i et stykke ost klut. La det bratt mens du gjør følgende.

I en liten flaske legge en unse av jojoba olje og en unse av Avocado Oil. For dette legger noen en av følgende eteriske oljer: lavendel, appelsin, sitron, sandeltre, rosmarin, Geranium eller Rosewood. Alltid teste for allergi før bruk.

Cap flasken og rist lett å blande.

Plasser flasken i varmt vann for å varme oljer.

Sett noen av oljer på fingeren tips og massasje grundig inn i hodebunnen.

6. La blandingen på hodebunnen i ca 30 minutter. Vask håret med sjampo og skyll alle sjampo ut.

Fjern cheesecloth fra kopp vann, tilsett 4-5 dråper Tea Tree Oil. Hell blandingen gjennom håret ditt. Ikke skyll.

Gjenta prosessen 2-3 ganger i uken, avhengig av alvorlighetsgraden av flass og tørr kløende hodebunn.

Hvordan bli kvitt flass Scabs

Hodebunnen skorper kan være forårsaket av en rekke helseproblemer. I noen tilfeller er de et resultat av hodelus. I andre tilfeller, blir de som følge av eksem eller andre hudsykdommer. Disse forholdene må være diagnostisert av lege. Men de fleste hodebunnen skorper er selvforskyldt, og kan være et resultat av en tvangslidelser. Mens en psykiater kan foreskrive anti-angst medisiner, både legebesøk samt narkotika, kan bli dyrt.

Bruksanvisning

•  Vask håret med en tea tree olje shampoo. Masser hodet ditt som du vasker. Dette vil bidra til å løsne skorper, og bringe mer sirkulasjon til hodet. La sjampo på hodet i fem minutter.

2 tilstand håret med tea tree olje conditioner. Masser hodebunnen igjen, og la conditioner på i 15 minutter.

Skyll hår og håndkle tørt. Stil og tørt håret som vanlig.

Bland en dråpe peppermynte hårbalsam, anti-bakterielle lotion og kortison lotion. Gni blandingen inn i hodebunnen skorper. Den anti-bakterielle lotion vil bidra til å helbrede skorper og kortison lotion vil stoppe kløen. Peppermynte balsam vil skape en kriblende følelse, som ligner på den følelsen du får når du plukke på en skorpe.

Tips og advarsler

 • Bruk peppermynte balsam når du har lyst til å plukke på hodebunnen din.
 • Unngå å bruke høye varmeinnstillinger på din hårføner.

Hvordan bli kvitt flass med svovel-baserte produkter

Hvordan bli kvitt flass med svovel-baserte produkter


Flass er pinlig. Personer med flass bruke mye tid på å pusse sine skuldre (spesielt når iført svart). Den viser til og med opp i håret. Flass er rett og slett døde hudceller fra hodebunnen din. Pityrosporum-ovle er mikroorganismen som gjør at du har flass. Den beste behandlingen å begynne med er svovel-baserte produkter, som har vært i bruk siden 1930-tallet.

Bruksanvisning

•  Velg et flass shampoo som har svovel som en av de viktigste ingrediensene. De fleste flassjampoer har svovel i dem. Svovel bidrar til å fjerne overflødig flassing og redusere alvorlighetsgraden av fremtidige bluss-ups forårsaket av gjær.

Skum sjampo på håret. Når du bruker flass shampoo, la den på hodebunnen din i fem minutter etter skumming. Nå massere hodebunnen kraftig for å løsne eventuelle mykne flass partikler.

Skyll grundig og gjenta skum og massasje skritt for å fjerne ytterligere flass. Alltid skrubbe hodebunnen kraftig for å fjerne eventuelle løsnet flass partikler. Svovel er et naturprodukt, og vil være noe lett å finne i dine flass shampoo valg.

Shampoo håret ved hjelp av denne metoden to ganger i uken for de første tre ukene. Du kan gå til en gang i uken etter at hvis symptomene blir bedre.

Prøv svovel-baserte sjampo før du går til reseptbelagte midler. Prøv en rekke flass sjampo som også inkluderer condition slik at håret blir mykt og håndterlig etter at du tørker det.

Tips og advarsler

 • Bivirkningene ved svovel er sjeldne. Derfor bør du være i stand til å bruke disse på vilje.
 • Ikke bruk svovel-baserte flass shampoo hvis du har farget håret.

Hvordan bli kvitt flass Vorter

Vorter er et resultat av humant papillomavirus, vanligvis betegnet som HPV. HPV kan inngås fra nær kontakt med huden og kan leve på overflaten av huden mens presentere lite eller ingen symptomer. Når immunitet er lav, kan infeksjonen sive gjennom sprekker i huden og påvirke huden området og er tilstede vorter. Digitate vorter er kåt og finger-lignende utseende og utvikle i hodebunnen nær hårfestet. Flere behandlinger er tilgjengelig for vorte fjerning, for eksempel laser kirurgi, aktuelle salver og reseptbelagte legemidler. Disse behandlingene kan være dyrt, og kan kreve flere behandlinger før resultatene begynner å vise. Har vist seg hjem rettsmidler vellykket i fjerning av hodebunnen vorter.

Bruksanvisning

Ikke den typiske bakt potet

•  Skrell en hel potet og skive i åtte seksjons stykker. Plasser syv deler av potet i en plast baggie og oppbevar i kjøleskapet for å holde frisk. Sørg for å fjerne potet huden helt; bakterier kan være til stede på huden av potet og kan sive inn i huden, og skaper infeksjon.

Gni vorte med en potet delen i en sirkelbevegelse. Rå poteter har store mengder kalium, fosfor og svovel som renser huden og fjerner urenheter.

Kast potet etter hele infiserte området har blitt gnidd. Gjenta denne behandlingen to ganger daglig for best resultat.

Onion vorte fjerning

Slice en hel løk i to halvdeler. Plasser de resterende løk halvparten i en plast baggie, å oppbevar i kjøleskapet holde frisk.

Mål 1/2 ts. bordsalt, helle salt på løken halvparten. La løk halv å sitte i minst to timer. Tabellen gjør det mulig for salt lok s saften til å stige til overflaten av løken.

6. Gni vorte infisert område med løken i omtrent tre minutter i en sirkelbevegelse. Gjenta denne behandlingen to ganger daglig for best resultat.

Apple Cider vorte Be Gone

Mål en tredjedel kopp eple cider eddik. Apple cider eddik inneholder høye nivåer av surhet som forårsaker vorte å krympe og til slutt falle av eller forsvinne.

Dip 03:58 bomullsdotter i eple cider eddik, gjelder for vorter. Kast etter søknad til vorter. Gni vortene med eple cider eddik i en sirkulær bevegelse i to til tre minutter.

Legg 02:58 flere bomullsdotter i eple cider eddik og gjelder for vorter. Fest bomullsdotter på plass med en bandasje og la virke i tre til fire timer. Gjenta dette midlet to ganger daglig.

Tips og advarsler

 • Endre bandasjene ofte for å unngå bakteriell infeksjon.
 • Alle ingrediensene kan kjøpes på ditt lokale supermarked.
 • Alltid konsultere en hudlege om eventuelle hud vekster som vorter. Vorte er vanligvis harmløse; men kan noen typer vorter være kreft og forårsake alvorlige medisinske problemer.
 • Hold skarpe gjenstander som kniver unna barn. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i alvorlig skade eller død. Hold plast baggies unna barn. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i kvelning eller alvorlige luftveisproblemer.

Hvordan bli kvitt genital warts hjemme

Genital warts er utvekster på kjønnsorganene som er forårsaket av virusinfeksjoner. Genital warts er forårsaket av de typene med lav risiko av humant papillomavirus. Hvis du blir smittet med genital warts du bør bestemme hvor seksuelt overførbare sykdommer kom fra og la seksuell partner know. Symptomer kan omfatte problemer med vannlating, kløe, brennende følelse, blødninger, blemmer og influensalignende symptomer. Hvis du har et lite tilfelle av genital warts er det mulig at du kan bli kvitt dem hjemme. Men for alvorlige tilfeller kan det være nødvendig Kryoterapi eller laser behandlinger.

Bruksanvisning

•  Påfør aloe vera til området for å bidra til å lette ubehag mens du prøver å bli kvitt problemet. Kremen kan kjøpes hos din lokale butikk. Sørg for å bare bruke en liten håndfull om gangen for å hindre deg fra å skrape.

Legg 1 ss. av vitamin E olje og en kvart teskje av rå knust hvitløk til en liten bolle og bland godt. Påfør blandingen til genital warts og deretter dekke området umiddelbart med teip. Vorter bør falle av innen en uke, men hvis det er fortsatt noen vorter bør du prøve et annet hjem rette.

Bruk en blanding av blended løk skiver og salt tre ganger om dagen før vortene forsvinner. Dessuten kan du legge til 2-3 dråper eple cider eddik til en bomullsdott og bruke den til dine vorter tre ganger om dagen for lignende resultater.

Tilsett 1 oz. av caster olje, 1 ts. av thuja eterisk olje, 1 ts. av tea tree olje og 540 mg vitamin E til en liten bolle og bland godt. Bruk en bomullspinne for å bruke den essensielle oljen blandingen til vortene tre ganger om dagen. Sørg også for å ikke spre blandingen på huden rundt.

Bruk en foreskrevet medisiner som kan brukes hjemme, for eksempel Imiquimod og Podofilox lotion. Disse medisinene bør brukes to ganger om dagen i opptil fire uker. Disse medikamentene stoppe veksten av vorter og øke immunforsvaret.

Hvordan bli kvitt plantar vorter hos barn

Plantar warts er de som bryter ut på en persons føtter. Barn kan utvikle plantar vorter ved å gå gjennom områder der viruset trives, som svømmebasseng og garderober. Selv om du kan få disse vortene i alle aldre, i henhold til Podiatry Channel de vanligvis påvirker barn i alderen 12 til 16. Du kan være i stand til å bli kvitt vortene hjemme. Hvis ikke, bør du oppsøke lege. The Mayo Clinic sier at de fleste leger foretrekker å behandle plantar vorter hos barn ved å bruke minst destruktiv metode mulig.

Bruksanvisning

•  Påfør en over-the-counter (OTC) produkter som inneholder salisylsyre til ditt barns plantar warts. Dette er den enkleste behandling, og det er effektivt i mange tilfeller. De enkleste produktene å bruke sammen med barn er de som har syre på en klistreputen. Bare hold deg puten over vortene og erstatte etter behov til vortene forsvinner.

Hvis OTC behandling ikke er effektiv, ta barnet til legen. Hun kan bruke et sterkere stoff på plantar warts. Ifølge Mayo Clinic, leger bruker vanligvis en blanding av salicylsyre og cantharidin. Det vil bli satt på huden og dekkes med en bandasje. Anvende denne blandingen er smertefri, noe som gjør den ideell for behandling av barn. Imidlertid vil det danne en hud blemme som kan føre til at noen ubehag.

Gå tilbake til legen i en uke for å ha blemme klippet bort barnets fot. Den salicylsyre og cantharidin mix vil skape en blemme rundt plantar warts. Når legen fjerner den, vil vortene kommer ut sammen med den døde huden.

Hvis behandlingen ikke var vellykket, ta barnet tilbake til legen for alternativ behandling. Hun kan velge å fryse av plantar warts. Flytende nitrogen er brukt, forårsaker en blemme (og mindre smerte). Vortene vil avgis på egen hånd innen en uke.

Hint

 • Ifølge Mayo Clinic, plantar vorter forsvinner ofte med ingen behandling i det hele tatt. Hvis ditt barns warts ikke forårsaker ubehag, kan det være lurt å bare la dem være alene og se om de går bort på egenhånd.
 • Ikke la barnet plukke på hennes plantar warts. Dette kan føre dem til å spre seg. Hvis hun rører ved vorter, sørge for at hun vasker hendene grundig for å hindre at viruset sprer seg.

Indiske rettsmidler for å bli kvitt arr

Arr er merkene på huden din som er igjen bak selv etter akne heals eller du gjenopprette fra forhold som meslinger, vannkopper eller brannskade. Synlige arr kan være estetisk pinlig eller unappealing. Indiske ayurvediske hjem rettsmidler tilby en naturlig måte å bli kvitt arr hjemme.

Naturlige ingredienser for å bli kvitt arr

Indiske rettsmidler for å bli kvitt arr innebærer å bruke noen av de vanligste ingrediensene i ditt hjem. Sitronsaft brukes til å bli kvitt arr fordi den inneholder alpha hydroxy syrer som fremmer Shedding av gamle hudceller og stimulerer ny cellevekst for å fremme arr helbredelse. Også sitronsaft har en naturlig lightening effekt som bidrar visne bort utseendet på arr. Tomatjuice brukes også fordi den er rik på vitamin A, noe som bidrar til å fornye skadet hud. Mandelolje eller vitamin E er effektive i å bli kvitt arr fordi deres fuktighetsgivende egenskaper mykne hudens tekstur og dermed redusere forekomsten av akne arr. Fullers jord (multani mitti) brukes til å helbrede gamle arr og brent hud. Sandeltre hjelper med akne arr som det lindrer og kjøler ned huden og roer rødhet. Agurk brukes i acne arr behandlinger fordi den kjøler huden og reduserer betennelse slik at akne arr mindre synlige. Lavendel hindrer ytterligere utbrudd, slik at eksisterende arr kan fortsette healing.

Indiske rettsmidler for å bli kvitt arr

Påfør sitronsaft over arret med en bomullsdott. La det tørke. Gjenta daglig for å bli kvitt din arret.

Bruk frisk tomatjuice eller papirmasse over arret med en bomullsdott. La den stå på i 20 minutter og vask deretter av. Alternativt kan du gni en fersk tomat over det berørte området.

Massasje mandel eller vitamin E olje over arret ditt. Fortsett å massere til oljen absorberes godt inn i huden din.

Lag en pasta ved å bruke 2 ts. Fullers jord (multani mitti) og 2 ts. sitronsaft. Legg 1/4 ts. rosevann. Bruk denne lim over arret og la det tørke i 10 til 15 minutter. Vask av med kaldt vann. Bruk denne lim 1 til 2 ganger om dagen for å bli kvitt din arret.

Lag en pasta ved å bruke 1 ts. sandeltre pulver og 1 ts. rosevann. Gjelder for din arr og la det tørke i 10 til 15 minutter. Gjenta daglig.

Bruk agurk juice til arret og la stå i 15 minutter. Vask av med kaldt vann.

Bland 1 ts. lavendelolje med 2 ts. mandelolje. Påfør over arret med en bomullsdott. Massasje til den absorberes godt inn i huden din.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon hjemme

Gjær infeksjoner er vanlige, og de er forårsaket av en overvekst av candida sopp. Flere faktorer bidrar til gjær infeksjoner for eksempel lavt immunforsvar, graviditet, stress og ta antibiotika. Og vanligste symptomene er kløe, vaginal ømhet, hvit utflod og smertefull vannlating. Mens ubehagelig, det finnes måter å raskt rette en gjær infeksjon hjemme.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon hjemme

Kjøp OTC soppdrepende kremer. Over-the-counter medisiner inkluderer aktive ingredienser som mikonazol og klotrimazol som dreper infeksjonen og lette symptomer. Bruk medisiner som anvist.

•  Bruk yoghurt. Yoghurt inneholder en bakterie som dreper gjær. Spis yoghurt for å bli kvitt en gjær infeksjon som hjemme eller topically gjelder yoghurt til vaginal området.

Ta hvitløk kosttilskudd. Hvitløk er en soppdrepende middel og en effektiv at-hjem rette for gjær infeksjoner. Spis et hvitløksfedd eller ta hvitløkskapsler for å kurere infeksjonen.

Eksperimenter med tyttebær. Cranberries er mye brukt til å forebygge og behandle urinveisinfeksjoner. Dette er også en effektiv behandling for gjær infeksjoner fordi tyttebær reduserer urin pH-nivåer, og sur urin kan drepe infeksjonen. Drikk tranebærjuice eller ta tranebær kosttilskudd for å bli kvitt en infeksjon.

holde området tørt. Overflødig fuktighet i underlivet kan utløse en gjær infeksjon og forlenge en infeksjon. Fullstendig tørke området etter bading, og slitasje bomull undertøy og løstsittende klær.

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme


Tilbake fett er skjemmende, men kan reduseres ved hjelp av regelmessig trening og et riktig kosthold. Reduksjon av fett i ryggen alene, også kjent som spot reduksjon, er ikke mulig. Kroppen reduserer fett i lag, så for å miste fett fra baksiden, må du senke hele kroppen fett. Sult dietter for å miste fett bare slå tilbake som resulterer i mer vektøkning.

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme

•  Gå ned i vekt gradvis i stedet for raskt å redusere sjansen for å få vekten tilbake. Senk kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier for å begynne å miste opp til to kilo. per uke. Ifølge Natural Library of Medicine, å miste mer enn dette per uke er usunn.

Unngå usunn, bearbeidet mat som vil gjøre deg få eller holde på vekt i stedet for å bli kvitt det. Hold deg unna sukker, stekt mat, mettet fett og enkle karbohydrater. Velg komplekse karbohydrater, som hel-hvete pasta og hel-korn brød som tar lang tid å fordøye og gjør at du føler deg full for en lengre periode. Spis magre proteiner, som kylling og fisk og forbruker umettet fett som olivenolje og avocado.

Bygg opp ditt kardiovaskulær trening rutine til 45 minutter per dag, tre dager i uken. Kjør eller gå på plass, sitte på en stasjonær sykkel eller bruk elliptisk maskin eller Steppmaskin hvis du har en hjemme. Bruk trening DVDer eller bare gå opp og ned trappene. Utfør øvelsen som vil bringe pulsen opp. Cardio øker stoffskiftet og forbrenner kalorier og fett fra hele kroppen, inkludert ryggen.

Utfør sammensatte øvelser som push-ups, utfall, knebøy, døde-heiser og benk dips å støtte hjerte-innsats i å brenne fett. Sammensatte øvelser trener flere muskler samtidig. For muskler til å opprettholde, trenger den mye energi, noe som resulterer i en rask metabolisme hele dagen lang. Trene alle musklene i kroppen, tre dager i uken.

Tone og stramme ryggen med ryggøvelser. Rygg øvelser ikke brenne fett, men vil hjelpe tonet muskler å vise gjennom når du kroppsfett er redusert. Utfør dumbbell rader, liggende dumbbell rader og push ups. Inkluder øvelser, for eksempel planken og crunches, å tone magemusklene. For å ha sterke ryggmuskler, trenger du sterke magemuskler.

Slite body shaping undertøy og klær til å umiddelbart bli kvitt rygg fett og å forme overkroppen. Kroppen shapers er tilgjengelig for både menn og kvinner.

Hvordan bli kvitt en kald sår hjemme

Hvordan bli kvitt en kald sår hjemme


Å bli kvitt en kald sår du trenger for å bli kvitt den nærende miljø for en kald sår. Når kroppen er mer av en syrlig nivå, har den kalde sår en større sjanse til å ha et utbrudd. Selv om forkjølelsessår er ikke dødelig, er de fortsatt smittsom, så det er best å bli kvitt sår for å hindre smitte andre. Denne artikkelen vil forklare hvordan du kan bli kvitt den kalde sår hjemme med noen få enkle trinn.

Hvordan bli kvitt en kald sår hjemme

•  Vask ansiktet med mild såpe for å rengjøre den kalde sår området. Når dette området er ren og tørr, påfør noen hydrogen peroxide til den kalde sår med en bomullsdott eller bomullspinne. Holde bruke hydrogenperoksid til sår for et par minutter, eller til de hvite bobler er ikke så sterk. Skyll med vann og tørk med kjøkkenpapir.

Hvis den kalde sår er ikke et åpent sår så kan du bruke isen. Du kan bruke en ziploc bag å sette isen i det. Hold isen bag mot den kalde sår for å redusere hevelse og stoppe den kalde sår fra å bli verre.

Påfør neosporin på den kalde sår i løpet av dagen for å lindre smerten og for å hindre virus fra å spre seg.

Arbeid på immunsystemet ved å ta vitaminer og mineraler. Virus er mer komfortabel invaderer en kropp som har et svakt immunsystem. Også ta rikelig med kalsium for alkalisk støtte. Husk, den kalde sår viruset trives i et surt miljø.

Spis mer basisk mat. Spis matvarer som tomat, avocado, sitron, hvitløk, løk og asparges å øke kroppens pH-nivå til å være mindre syrlig og mer basisk. Målet for en pH nivået høyt enn 7.0.

Unngå sure matvarer som for eksempel eddik, ost, melk, øl, hvit pasta og svinekjøtt mens du prøver å bli kvitt den kalde sår.

Hold området rent og ikke prøve å plukke på den. Ikke over vaske ansiktet fordi dette kan føre til i løpet av tørrhet og fremme veksten av sår. Fortsett å bruke hydrogen peroxide hele dagen for å tørke ut den kalde sår. Den hydrogen peroxide kan svi, men vil fungere.

Relax. Stress er også en annen utløsende faktor for stygge munnsår. Så slappe av hjemme med et varmt bad eller stille meditasjon.

Hint

 • Spør legen din om noen ny diett, for eksempel alkalisk kosthold, ønsker du å prøve.
 • Hvis denne artikkelen ikke hjelper, kan det være et tegn på noe mer alvorlig. I så fall bør du kontakte lege.
 • Ikke ta noe internt eller eksternt at du kan være allergisk mot.

Hvordan bli kvitt av øyenbryn flass, Tørrhet, og Flakes

Hvordan bli kvitt av øyenbryn flass, Tørrhet, og Flakes


Enhver form av flass kan føre til forlegenhet, særlig når det kommer fra øyenbrynene. Selv om folk normalt kaster døde hudceller, gjør flass folk kaster dem på en økt rente. Flass er ikke en alvorlig medisinsk tilstand, men det kan være irriterende og flaut. Men du kan bli kvitt øyenbryn flass, tørrhet og hud flak av omsorg for huden under dem.

Hva er årsaken til øyenbryn flass?

Flass, også kjent som seboreisk eksem, kan utvikle seg som et resultat av huden som er for fet eller for tørr. Når sommervarmen forverre fet hud, kan du utvikle flere flass flak. Det samme skjer på vinteren når det er kaldt, tørr luft forverrer tørr hud. Selv om det ikke er nøyaktig kjent årsak til seboreisk dermatitt, tilstanden til huden direkte påvirker utviklingen av flass flak.

Faktorer som forverrer øyenbryn flass

I tillegg til å være forsterket av sesongmessige endringer, utløser stresset også en økning i øyenbryn flass. I tillegg, en type gjærsopp som vokser i oljen skilles ut gjennom huden din bidra til øyenbryn flass. Andre medisinske tilstander som fører til utvikling av flass er HIV / AIDS, Parkinsons sykdom og andre nevrologiske lidelser.

Kvitte seg med øyenbryn flass

Behandle huden under øyenbrynene kan hjelpe deg å bli kvitt skjemmende og pinlig øyenbryn flass. Skrubb huden på og rundt øyenbryn område med en ansiktsvask daglig, forsiktig bevege fingrene i en sirkelbevegelse. Bruk en ansiktsrens som passer for din hudtype. Skyll huden godt for å unngå flass forårsaket av tørket cleanser fast i øyenbryn hår. Klapp huden tørr, og påfør en lys ansikts fuktighetskrem. En over-the-counter hydrokortison krem ​​kan lindre kløe forbundet med øyenbryn flass, og en soppdrepende krem ​​som inneholder ketokonazol kan også hjelpe deg å bli kvitt øyenbryn flass.

Betraktninger

Med mindre flass er forårsaket av tørket såpe eller ansiktsrens i øyenbryn hår, er det ikke sannsynlig at flass vil forsvinne over natten. Regelmessig daglig hudpleie og behandling, men kan hjelpe deg å bli kvitt øyenbryn flass innen flere uker. I mellomtiden søker ansikts fuktighetskrem eller over-the-counter aktuell krem ​​kan bidra til å redusere forekomsten av øyenbryn flass. Hvis kløe, flassing og inflammasjon fortsette eller spres til tross for behandling, er det viktig å se din lege for å utelukke andre hudsykdommer som for eksempel eksem eller en allergisk reaksjon.

Hvordan bli kvitt rotter enkelt hjemme

Hvordan bli kvitt rotter enkelt hjemme


Rotter er mer enn bare en plage; de er farlige. De bærer sykdommer som kan spres til mennesker, rive de opp hjemme ledninger og forårsake brann, og de forurense maten. I tillegg rotter bære lopper og andre parasitter som også kan invadere din stue og spre sykdommer. Ifølge Illinois Department of Public Health, den enkleste og billigste måten å bli kvitt rotter er ved hjelp av snap feller.

Bruksanvisning

•  Se etter rotteskitt eller lytte etter skrapelyder å fastslå hvor rottene kommer inn i ditt hjem. Rotter har en tendens til å vende tilbake til de samme stedene.

Spre en krone-størrelse mengde peanøttsmør på agnet plattform plassert på snap felle.

Trekk buen tilbake og sikre låsestaven ved å hekte den gjennom det V-formede metallsløyfen som ligger ved enden av teina på motsatt side av agn. Agn og sette de resterende fem feller på samme måte.

Ordne alle seks lastet snap feller rundt de områdene i ditt hjem som har det høyeste beløpet av rotte trafikk. Plassere fellene ca 6 til 10 meter fra hverandre ca 3 inches fra veggen. La fellene uforstyrret over natten.

Sett på et par gummihansker.

Plukk opp hver felle som inneholder en fanget død rotte. Hold fellen over åpen plast søppelpose.

Trekk baugen opp til rotte kropp slips fra fellen og i posen.

Knyt posen tett og legg den i en søppelbøtta utenfor huset ditt.

Vask brukte feller med en husholdning desinfeksjonsmiddel, for eksempel fortynnet blekemiddel, og agn og sette dem igjen. Fortsett baiting og innstillingen prosessen til du ser ingen flere rotter fanget i feller.

Legg en fugemasse rør inn din caulk pistol.

Point dyserøret inni sprekken eller hullet rottene bruker å gå inn i ditt hjem. Klemme på avtrekkeren av caulk pistol inntil området er helt forseglet. La forbindelsen satt og tørr.

Vask rotte-forurensede områder grundig med en husholdning desinfiserende renere. Skrubbe områder med desinfeksjonsmiddel og en svamp eller klut og skyll med rent vann.

Lay ytterligere agnet feller for noen flere dager til det ikke er flere tegn til rotter i ditt hjem.

Tips og advarsler

 • Bruk metall meshing samt caulk å forsegle store hull.
 • Desinfisere alle kokeflater før du bruker dem igjen.
 • Hvis du har små barn eller kjæledyr, sørg for at de ikke har tilgang til fellene.
 • Aldri røre en levende rotte. Hvis et blunk felle holder, men ikke dreper en rotte, plukke opp både rotte og felle med en kost og feiebrett. Bær rotte til en bøtte fylt med vann og drukne den.
 • Vær forsiktig når du setter snap feller ikke klemmer fingrene.
 • Bruk aldri gift til å drepe rotter inne i ditt hjem. Du kan bruke en formue prøver å finne likene inne i veggene.