Digidexo.com

proteinallergi dødelig

Potensielt dødelig Plavix bivirkninger

Plavix, eller klopidogrel, er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle koronar og vaskulær sykdom. Den inneholder en platehemmer som hemmer evnen til blodplater og blodceller til å samle og holde seg til veggene i blodårene. Selv Plavix er generelt godt tolerert, har det fått media og legehjelp på grunn av dens potensial for flere potensielt alvorlige bivirkninger.

Blødning

De hyppigst rapporterte alvorlige bivirkningen av Plavix er på grunn av sin "tynning" blodet. Plavix kan øke risikoen for intern eller ekstern blødninger og øke tiden det slutter å blø. Plavix bør brukes med forsiktighet hos pasienter som har blødende lesjoner (slik som magesår), som har blødningsforstyrrelser (for eksempel hemofili), eller ved samtidig bruk av acetylsalisylsyre eller andre blodfortynnende medisiner. Pasienter som tar Plavix bør oppsøke lege umiddelbart dersom de opplever overdreven blåmerker eller har et kutt som ikke vil slutte å blø. Pasienter bør også varsle sine helsepersonell om at de bruker Plavix minst fem dager før under noen kirurgiske prosedyrer.

Trombotisk trombocytopenisk purpura

Trombotisk trombocytopenisk purpura eller TTP, er en lidelse som fører til blodpropp å danne i små blodkar. Ifølge Bristol-Myers Squibb, produsenten av Plavix, "TTP har vært rapportert sjeldne tilfeller av bruk av Plavix, noen ganger kort tid etter eksponering (mindre enn to uker)." Symptomer på TTP inkluderer hallusinasjoner og andre nevrologiske forstyrrelser, feber, lav antall blodplater, og nyreproblemer. Hvis du viser noen av disse symptomene, må du kontakte helsepersonell umiddelbart. TTP kan bli dødelig raskt.

Nøytropeni / agranulocytose

En sjelden, men alvorlig rapporterte bivirkning Plavix er nøytropeni og agranulocytose, en tilstand der enten benmargen opphører å produsere et tilstrekkelig antall nøytrofile (hvite blodlegemer) eller kroppen ødelegger sirkulerende nøytrofile. Det reduserer kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og kan bli dødelig. Disse forholdene kan utvikle seg raskt eller gradvis. Hvis du tar Plavix og mistenker nøytropeni eller agranulocytose, spør legen din for en blodprøve og benmargsprøve test.

Dødelige effekter av kjemoterapi

Dødelige effekter av kjemoterapi


Kjemoterapi innebærer behandling med kraftige medikamenter laget for å drepe raskt voksende kreftceller. Den har en svimlende rekke bivirkninger, hvorav noen er potensielt dødelig. Men mange kreftpasienter kreditt chemo med å hjelpe dem å overleve sine anfall med sykdommen. Likevel er det viktig at du vet på forhånd de potensielle farene ved denne kraftige modus for behandling.

Kraftig medisin

Noen kjemikalier som er giftige nok til å drepe kreftceller kan ha en ødeleggende effekt på resten av kroppen også. Hvis du har et familiemedlem eller en nær venn som har gjennomgått kjemoterapi, har du sannsynligvis allerede har førstehånds kjennskap til det. Kjemoterapi innebærer bruk av et bredt utvalg av legemidler til målet kreftceller, slik at omfanget av bivirkninger som du sannsynligvis vil oppleve avhenger veldig mye på de spesifikke kjemikaliene som brukes. Også en faktor er de midler som kjemoterapi administreres, som kan være gjennom munnen, injeksjon eller intravenøst.

Side Effects

De vanligste bivirkningene av cellegift er kvalme, hårtap, smerte, oppkast og alvorlig utmattelse, ifølge MedlinePlus, et felles initiativ fra det amerikanske National Library of Medicine og National Institutes of Health. Disse bivirkningene opptrer som cellegift målrette og drepe kreftceller og i prosessen skader friske celler også. Chemotherapy.com, et nettsted vedlikeholdes av Amgen, en stor, internasjonal bioteknologiselskap, sier bivirkningene av cellegift "kan føre til ulempe, ubehag og i verste fall død."

Innvirkning på blodceller

Kjemoterapi kan ha en skadelig effekt på kroppens blodceller, som fører til slike forhold som nøytropeni, en farlig reduksjon i kroppens hvite blodlegemer, som spiller en stor rolle i bekjempelsen av infeksjoner; anemi, en senking av røde blodlegemer; og trombocytopeni, et farlig lavt antall blodplater telle. Denne effekten på blodceller kan i sin tur åpne døren til opportunistiske infeksjoner som kan slå til når kroppen er i en slik svekket tilstand at det ikke kan kjempe tilbake.

Kjemoterapi-indusert Leukemi

Kjemoterapi er bivirkninger på blodceller har noen ganger ført til vellykket behandling av en kreftformer, men også til fremveksten av en ny kreft, leukemi. Forskere ved Cancer Center ved University of California, Davis, dokumentert tilfeller av dette fenomenet i en artikkel publisert i den 25 november 2005, nummer av tidsskriftet leukemi. Artikkelen fortalte om pasienter som hadde utviklet leukemi etter behandling med topoisomerase II-hemmere, som er blant de mest brukte og vellykkede kjemoterapi narkotika. På den lyse siden, foreslo artikkelen at det kan være tiltak som kan iverksettes for å hindre at dette potensielt dødelig bivirkning.

Fatale reaksjoner

En annen rapport, denne gangen fra Northwestern University Forskning på uønskede stoffet Events og rapporter, eller RADAR program, sitert forekomster av potensielt dødelig overfølsomhet for Cremophor baserte paclitaxel, et løsemiddel-administrert taxan kjemoterapi narkotika. RADAR panelet studert 287 tilfeller mellom 1997 og 2007 der pasienter hadde en voldsom allergisk reaksjon på dette stoffet; 109 tilfeller, eller 38 prosent, til slutt endte i døden av pasienten.

Tøffe avgjørelser

Kreftpasienter som står overfor tøffe beslutninger om hvilke konkrete behandlinger de ønsker å gjennomgå bør vite at kjemoterapi har etablert en imponerende rekord på suksess i krympende livstruende kreftsykdom. Imidlertid kan pasienter ikke overse det faktum at denne modusen for behandling fører også et bredt utvalg av bivirkninger, noen svært ødeleggende og noen som potensielt er livstruende.

Dødelige sykdommer hos barn

Selv med fremskritt innen medisinsk teknologi og vitenskap, mange sykdommer har fortsatt fatale utfall, og er ennå ikke fullt ut undersøkt. Noen av disse sykdommene påvirker spedbarn og små barn. Sykdommer som Mitokondrie Encefalopati, Glioblastoma multiforme, Cystisk fibrose eller Alexander sykdom har ingen kur, og er alle klassifisert som dødelige sykdommer.

Typer Barn dødelige sykdommer

Mitokondrie Encefalopati er en tilstand forårsaket av mutasjoner i arvestoffet (DNA) i mitokondriene. Pasienter med mitokondrie encefalopati utvikle brain dysfunction, ofte ledsaget med beslag og intens hodepine. Det finnes ingen kjent kur for denne sykdommen, og leger administrere pasientens tilstand for denne progressive og dødelig tilstand. Noen av symptomene på denne sykdommen inkluderer unormal kognitiv utvikling og slagliknende episoder. Det er ingen spesifikke data for antall år en pasient med denne tilstanden kan leve. Den type mitokondriesykdom og legemidler som brukes til behandling bestemmer hvor lenge pasienten kan leve. Likevel vil alle personer som lider av denne tilstanden har en forkortet levetid.

Glioblastoma multiforme (GBM)

Denne tilstanden fører til sjeldne hjernekreft hos barn. Glioblastoma multiforme har ingen kur, og vanligvis fører til døden av de berørte personer. Denne sykdommen hovedsakelig rammer barn, men til tider påvirker voksne også. Fremdrift i arbeidet med å identifisere og studere genet som forårsaker denne sykdommen. Genet har blitt identifisert og navngitt "Muterte Flere avansert kreft" med et akronym MMAC1. Bare én person ut av 20 av pasientene på denne sykdommen overlever i mer enn tre år

Cystisk fibrose (CF)

Cystisk fibrose (CF) er en annen dødelig sykdom hos barn. Imidlertid har moderne medisin gjort dramatiske fremskritt i å forstå og diagnostisere cystisk fibrose. Nye forbedringer i tidlig oppdagelse, antibiotika terapi, samt ernæringsmessig støtte og omsorg har bedret forventet levealder for barn som lider av denne sykdommen. Det er sannsynlig at i de kommende årene en kur for cystisk fibrose kan være funnet, men som ennå, er det fortsatt klassifisert som en dødelig sykdom. Forventet levealder for cystisk fibrose er mellom 35 og 37 år.

Alexander sykdom

Alexander sykdom (ALX) er en sjelden dødelig nervesystemet lidelse som rammer spedbarn og barn. Det er en ødeleggende tilstanden ofte ledsaget av høy feber og kramper. Det har ingen kur, og det er bare spørsmål om tid før det tar livet av en person plaget med denne sykdommen. Noen av symptomene på Alexander sykdom inkluderer progressiv mental svekkelse. Forventet levetid for pasienter med denne sykdommen varierer sterkt.

Pediatric Leukodystrophies

Pediatric leukodystrophies er en svært sjelden sykdom, Ikke mye er ennå ikke forstått om denne tilstanden som alltid fører til døden. Sykdommen rammer små barn. Hjernen til den nødstilte barn mangler myelin. Dette er et fettbelegg som dekker cellene i hjernen og bidrar til å isolere hjernen mye som en isolert elektrisk ledning. Uten myelin, svak elektriske signaler oppstå mellom nøytroner. Denne mangel forårsaker multippel sklerose. Et barn diagnostisert med denne tilstanden kan leve i et år eller mindre.

Hva er dødelig dose røntgenstråler?

Hva er dødelig dose røntgenstråler?


En x-ray er en type radioaktiv energi som faktisk "ser" inn i kroppen, slik at radiologer til å ta bilder av bein og enkelte organer, som lunger. Som x-stråler er radioaktive, går noen stråling kroppen.

Stråling

Alle røntgenstråler avgir noen stråling, som blir målt i millisievert (MSV). Den kroppens følsomhet for denne strålingen varierer etter kroppsdel, så en x-ray av mage-tarmkanalen gir en større radioaktiv dose, 8 mSv, enn en x-ray av en etappe på 0,001 mSv.

Naturlig Stråling

Vi er alle utsatt for bakgrunnsstråling naturlig i vårt miljø, tilsvarende rundt 3 mSv per år. Dette kan komme fra radongass i våre hjem og kosmisk stråling, så dette antallet avhenger av hvor du bor. Derfor er et røntgenbilde av mage-tarmkanalen ekvivalent til 3 års naturlig stråling, og et røntgenbilde av et ben er ekvivalent med mindre enn 1 dag av stråling.

Lethal Stråling

En dødelig dose av stråling er MSV 4,500. Dette er bare dødelig hvis gitt på en gang til hele kroppen, og hvis ingen behandling gis etterpå. Men legene kan bruke stråling til å ødelegge benmargen til å forberede seg på en marg transplantasjon ved hjelp av 10.000 mSv av stråling over flere dager.

Dødelig dose av X-ray

For å få en dødelig dose av stråling fra en x-ray, ville du trenger 45 millioner ben, arm, hånd eller fot røntgenbilder, eller 562,5 gastrointestinale røntgenbilder på en enkelt dag, med ingen behandling for å motvirke effektene.

Hvordan unngå de dødelige svineinfluensa

Hvordan unngå de dødelige svineinfluensa


Allerede har svineinfluensa sprer seg til flere land over hele verden. Det er mange enkeltpersoner som har dødd av å få svineinfluensa-smitte. Denne artikkelen vil fortelle om måter du kan unngå den dødelige svineinfluensa.

Bruksanvisning

En nummer én ting du kan gjøre for å unngå å få svineinfluensa-smitte er å "vaske hands'- og gjør det ofte. Være grundig i din håndvask. Vask i mellom fingrene og ryggen av dem. Vaske hendene ofte med såpe vil bidra til å drepe eventuelle bakterier som elsker å somle på huden din og fingrene. Ikke bruk rensemiddel som det bare bringer bakterier på overflaten av hendene. Det beste å vaske hendene med er rett og slett såpe og vann.

Unngå for mye kontakt med ditt ansikt, nese og øyne med hendene. Bakteriene har å komme i en eller annen måte, og vanligvis er det om munnen, nese eller øyne.

Bruk en kirurgisk maske hvis du bor i et tungt infiserte området. Hvis du ikke bor i et tungt infiserte området, har du sannsynligvis ikke trenger å bære med mindre du ønsker å.

Ikke vær altfor paranoid fra svineinfluensa. Du trenger ikke å være som 'Bill Murray' på 'What About Bob? ", Hvor han' hetta 'ut om alt. Bruk sunn fornuft, som vasker retter og kjøkkenutstyr godt før du spiser på dem, vaske frukt og grønnsaker godt.

Hvis du bor i et tungt berørte området med svineinfluensa, unngå offentlige steder og store folkemengder er en god idé.

Hvis du trenger å bruke et offentlig toalett, bruker et toalett setetrekk. Det er hva de er for i første omgang. Og, selvfølgelig, vaske hendene grundig med såpe etterpå.

Vær oppmerksom på media og hvor svineinfluensa sprer seg slik at du kan ta ytterligere forholdsregler om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Hvis du tror du kan ha svineinfluensa, ringe legen din og fortelle ham eller henne om du symptomer umiddelbart så du kan behandles med medisiner.
  • Ta hensyn til media og hvor svineinfluensa sprer seg til.
  • Vask hendene ofte
  • Se eller lese nyheter for å holde deg oppdatert på hvor svineinfluensa sprer seg
  • Ikke ta svineinfluensa lett. Det sprer seg svært raskt, og dessverre kan ende opp i DIN by eller bygd neste.
  • Ikke komme nær gris eller mennesker som kan ha svineinfluensa

Kan Helvetesild være dødelig?

Helvetesild er en tilstand forårsaket av det samme viruset som forårsaker vannkopper. Noen ganger, alvorlige komplikasjoner oppstår, men dødeligheten for helvetesild er svært lav, og effektive behandlinger er tilgjengelige.

Funksjoner

I den ordinære et utbrudd av helvetesild, utvikler en berørt person smerte og et sviende utslett på den ene siden av kroppen, vanligvis på midsection eller ansikt, ifølge Mayo Clinic. Disse symptomene rydde opp innen en uke eller 10 dager.

Komplikasjoner

For noen mennesker, henger smerte etter utslett av helvetesild har gått bort; Dette er en tilstand som kalles postherpetisk nevralgi. Ifølge American Academy of Family Physicians, er dette den vanligste komplikasjon av helvetesild.

Andre

Andre alvorlige komplikasjoner av helvetesild kan omfatte, ifølge Mayo Clinic: synstap, problemer med hørsel og balanse, hevelse i hjernen og lammelse av musklene i ansiktet.

Dødsfall

Ifølge en studie, utført av Angel Gil, et al., Av Rey Juan Carlos universitet, er helvetesild dødsfall rente 4,6 prosent og risikoen for død øker med alderen.

Risikofaktorer

Helvetesild er en tilstand som rammer hovedsakelig eldre mennesker og mennesker med svekket immunforsvar. Disse gruppene er mer utsatt for dødsfall fra smitte enn andre grupper.

Forebygging / løsning

Ifølge aafp, kan behandling med antivirale medikamenter og kortikosteroider redusere risikoen for sykdoms komplikasjoner. Det er også en helvetesild vaksine tilgjengelig, som Centers for Disease Control (CDC) anbefaler til bruk hos voksne over 60 år.

Hva er de dødelige Symptomer på svineinfluensa?

Hva er de dødelige Symptomer på svineinfluensa?


Verdens helseorganisasjon (WHO) rapporterer at mer enn 70 land har tilfeller av H1N1 influensa A. I USA, alle 50 stater, District of Columbia, Puerto Rico, og de amerikanske Jomfruøyene har rapportert H1N1 infeksjoner, i henhold til Centers for Disease Control (CDC). Vinteren 2009-2010 vil bli dominert av H1N1 stamme av influensa.

Nytt virus

Ny influensa A, H1N1, er et nytt influensavirus som kommer med svin som først forårsaket menneskelig sykdom i Mexico og USA tidlig på våren 2009.

Sprer H1N1

Ifølge CDC, er H1N1 influensa spres ved hoste og nyser av folk som er syke. Men det kan også spres ved å berøre infiserte objekter da, berøre nesen eller munnen.

Vanlige symptomer på H1N1

Symptomene på H1N1 influensa ligner sesonginfluensa. Pasienter opplever hoste, sår hals, feber, frysninger, hodepine, slapphet, manglende appetitt og noen ganger kvalme og diaré. Det er viktig å merke seg at ikke alle med influensa vil ha feber.

Emergency symptomer hos barn

Hvis et barn opplever rask pust eller anstrengt pust, piping i brystet, blålig hud, ikke våkne opp eller unngå samspill, irritabilitet, influensalignende symptomer som forbedrer men da tilbake med feber og forverret hoste eller feber med utslett --- søke legehjelp umiddelbart.

Fareskilt i Voksne

Voksne som opplever pustevansker eller kortpustethet, piping i brystet, smerter eller trykk i brystet eller magen, plutselig svimmelhet, forvirring, alvorlig eller vedvarende oppkast bør søke legehjelp umiddelbart.

Hvor mye Adderall er dødelig?

Hvor mye Adderall er dødelig?


Stoffet Adderall, beregnet for bruk av personer med ADD eller ADHD, er ikke noe å bli tatt lett på. Mer og mer av stoffet blir brukt recreationally som et middel for å hjelpe elevene studere eller som en vekt-tap agent. Denne praksisen er ikke trygt. Adderall er vanedannende. Det er ofte misbrukt og den kommer med mange usikre bivirkninger. Når den foreskrevne dose følges er det ikke farlig. Men når de er tatt uten resept, eller brukes for mye, kan det være svært farlig.

Dosering

I de med ADHD eller ADD Adderall er foreskrevet i doser opp til 40 mg, avhengig av flere faktorer; alvorlighetsgraden av lidelsen, alderen til pasienten, andre sykdommer, og andre medikamenter som blir tatt. Det er vanedannende, og folk vil bygge opp en toleranse og deretter kreve mer og mer.

Økt hjertefrekvens

Bruken av stoffet kommer med risiko for langvarige kardiovaskulære forhold. En økt hjertefrekvens kan forårsake arytmi, også kjent som en uberegnelig hjerteslag. Hvis tungt misbrukt det kan også føre til hjertestans.

Amfetamin Psykose

En annen farlig potensial bivirkning, som med alle amfetamin, er amfetamin psykose. Dette inkluderer hallusinasjoner, vrangforestillinger og paranoia. Behandling kan kreve anti-psykotiske medisiner eller kort institusjonalisering.

Andre bivirkninger

I alvorlige tilfeller, Adderall forårsaker slag, forhøyet blodtrykk, depresjon, tap av motorisk kontroll, og gastrointestinale problemer som diaré eller constipartion .. Selv små doser av Adderall forårsaker flere uønskede effekter. Stoffet har vært å kjent for å være årsaken til hodepine, søvnløshet, impotens og jitters.

Uttak

Når man brått slutter å ta Adderall, kan det føre til abstinenssymptomer. Dette inkluderer, men er ikke begrenset altfor ekstrem tretthet, uberegnelig hjerterytme, depresjon og vektøkning. Vanligvis er dette ikke skjer for pasienter som ikke misbruker narkotika. Selv om tilbaketrekning symptomer kan være svært ubehagelig, de er ikke livstruende.

Narkolepsi behandling med Phentermine

Narkolepsi behandling med Phentermine

Phentermine, et medlem av amfetamin familie, har blitt brukt av mange narkoleptiske pasienter med en viss grad av suksess. Det er imidlertid noen alvorlige bivirkninger at pasienter må være klar over slik at de er i stand til å ta informerte beslutninger om å fortsette å ta denne medisinen, eller bytte til en annen modalitet helt.

Hva er narkolepsi?

Narkolepsi er en nevrologisk søvnforstyrrelse som kjennetegnes av alvorlig og nådeløs søvnighet på dagtid. Det er en ofte ødeleggende tilstand som kan forstyrre daglige rutine og ofte er avhengig av bruk av sentralstimulerende medisiner for å bekjempe symptomene

Bivirkninger

Hjerte arytmi, anoreksi og nattlige søvnforstyrrelser kan oppstå. Du kan også lett bli avhengige av bruk av phentermine, så bruk for behandling av narkolepsi skal overvåkes nøye.

Expert Insight

Som nevnt på Drugandalcoholrehab.net, amfetamin tatt for behandling av narkolepsi bære fare for å forårsake unormalt høy kroppstemperatur, hjerte nød og dødelig anfall aktivitet.

Funksjon

Phentermine fungerer ved å påskynde en narcoleptic enkeltes blodtrykk og hjertefrekvens.

Ikke-sentralstimulerende medisiner for å behandle narkolepsi

For å unngå bivirkninger som phentermine og andre sentralstimulerende stoffer kan forårsake noen narkolepsi pasienter er å snu til reseptbelagte medisiner Xyrem (natriumoksybat) for å behandle sine symptomer.

Hva kan man forvente med Cerebral Parese

Prognosen for cerebral parese (CP), en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering, er ikke-dødelig og ikke-progressive. Imidlertid indikerer prognosen av cerebral parese også mange CP relaterte bekymringer, som medisinske utgifter og sårbarhet for sekundære helsemessige forhold.

Alvorlighetsgrad

Alvorlighetsgraden av cerebral parese varierer fra sak til sak. Noen personer med cerebral parese er i stand til å leve normale liv, mens andre vil kreve en vaktmester gjennom hele livet.

Symptomer

Vanlige symptomer på cerebral parese inkluderer unormalt stramme muskler, dårlig balanse og svake muskelsammentrekninger når du gjør activities.More alvorlige symptomer inkluderer beslag, blære / tarm kontroll problemer og manglende evne til å gå. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag to tredeler av personer med CP er mentalt utfordret.

Behandling

Det finnes ingen kur for cerebral parese. Livslang behandling vil være nødvendig og kan omfatte fysioterapi, fot orthotics, og reseptbelagte medisiner for å kontrollere muskelspasmer.

Utdanning

Barn med CP er kvalifisert for en IOP (individuell opplæringsplan). Hver IOP er individuelt utformet for å gi hvert barn med de nødvendige justeringer for å tillate for å lykkes i skolen.

Voksne liv

Noen med cerebral parese er mer utsatt for raskere aldring organer fordi personen bruker mer energi til å manøvrere rundt. Andre sekundære forhold cerebral parese befolkningen er mer utsatt for å inkludere leddgikt og depresjon.

Økonomi

I 2003 National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag estimert levetid utgifter cerebral parese å være $ 921,000. Legebesøk, reseptbelagte medisiner og tekniske hjelpemidler er blant de utgifter som er inkludert i dette tallet.

Giftstoff som kan gi nerveskade

Giftstoff som kan gi nerveskade


Gift --- både biologiske og syntetiske --- kan indusere ulike former for nerveskader, som fører til kroniske lidelser eller død.

Organofosfater

Først fremstilt i begynnelsen av 1800-tallet, organofosfat forbindelser har innenlands og industriell bruk, og spille en rolle enda mer uhyggelig: som nervegifter under krigen. Ifølge eMedicine, kan giften --- brukt av Tyskland under første verdenskrig og senere i Irak --- fortsatt være en terrorisme verktøy.

Mercury

Høye doser av kvikksølv kan føre til kvikksølvforgiftning --- hvis det reiser opp nerve, kan det drepe nervecelle innenfra, rende cellen giftig.

Lead

Ifølge National Institutes of Health, kan lave doser av bly forårsake skader i nervesystemet. Høye doser kan forårsake nerve lidelser som polynevropati, funksjonsfeil på flere perifere nerver, noe som resulterer i sensorisk svekkelse, svakhet og brennende smerte.

Botulinumtoksin

Botulinum toxin --- viden kjent som Botox --- kosmetisk strammer huden og behandler rynker. Ifølge University of Washingtons Neuroscience for Kids nettsted, Botox blokkerer utgivelsen av acetylkolin, en nevrotransmitter, forårsaker midlertidig muskellammelse på injeksjonsstedet.

Batrachotoxin

Batrachotoxin ble først oppdaget i huden av giften dart frosk, melder Holly Grimes of Western Oregon University. Den dødelige giften hemmer nervecellenes evne til elektronisk kommunisere med muskelceller, forårsaker full body lammelser og til slutt død.

Infant Beslag og antibiotikabehandling

Infant Beslag og antibiotikabehandling


Siden de ble oppdaget i midten av det 20. århundre, har antibiotika kurert millioner av mennesker fra ellers dødelige bakterieinfeksjoner. Mange av disse infeksjonene føre til høy feber. Hjernen er en svært delikat organ, og det reagerer dårlig til høy feber. Beslag er en vanlig komplikasjon hos barn som lider av en høy feber. Fordi barn som har anfall er ofte funnet å være å ta antibiotika for å kurere sine infeksjoner, er en forening observert mellom antibiotika og baby anfall.

Beslag

Beslag oppstår når den elektrokjemiske balanse av hjernen blir påvirket på noen måte. Som hjernens kjemi blir ubalansert, elektriske transmisjoner fra hjernen til resten av kroppen gå vill, slik at ukontrollerbare bevegelser av kroppen av en person som har en anfall. Denne ubalanse kan skje etter fysisk traume på hodet, kjemisk forgiftning, eller som et resultat av en høy feber.

Feberkramper

Ifølge National Institutes of Health, en i hver 25 barn har en febril anfall. Feberkramper oppstår når feberen fører til endringer i hjernens kjemi. Enhver hevelse i hjernen på grunn av feber kan også utløse en febril anfall. Mens anfall kan være skremmende og vanskelig å erfaring som forelder, er det ingen bevis for at spedbarn som lider feberkramper lider noen varige skader hjernen.

Antibiotika

Antibiotika er kjemikalier som produseres naturlig av visse klasser av sopp, eller kunstig ved kjemisk manipulasjon. De arbeider for å hindre bakterievekst og reproduksjon ved å hindre vekst av bakteriecelleveggen, blokkerer de metabolske baner av de bakterielle celler, eller ved å hindre bakterier fra å produsere proteiner som trengs for å overleve. Antibiotika har reddet millioner fra den visse død av bakterielle infeksjoner, og de forblir et verdifullt verktøy selv i en alder av sterkere, mer robuste bakterier.

Antibiotikabehandling og Beslag

Barn som utvikler feber er ofte foreskrevet et antibiotikum enten for å behandle eller forebygge en bakterieinfeksjon. Selv om virus-infeksjoner ikke behandles med antibiotika, kan de fremdeles lar en person utsatt for en sekundær bakterieinfeksjon. Så antibiotika er ofte gitt for virusinfeksjoner, men infeksjonene vedvarer. I begge tilfeller, hvis infeksjonen er viral eller bakteriell, oppstår feber, og at en i 25 sjanse for en febril beslaget er fortsatt i spill.

Recall Bias

Det er et fenomen som kalles tilbakekalling skjevhet, der en person feilaktig husker å bli utsatt for noe. I tilfelle av beslag og antibiotika, kan foreldre til et spedbarn lage en forbindelse med antibiotika når barnet har feber, fordi barnet ble behandlet med antibiotika. Dersom barnet ikke behandles, kan foreldre attributt beslagene til den manglende behandling. All den stund det var feber som forårsaket anfall.

Advarsel

Bare en lisensiert helsepersonell kan forskrive antibiotika i USA. Ta alltid kontakt med en leverandør om risikoen og fordelene ved antibiotikabehandling. Bare hun kan forklare deg disse risikoene (som giftighet eller allergiske reaksjoner) og fordelene (herding eller hindre en bakteriell infeksjon).

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

Staph infeksjoner er alvorlige bakterielle infeksjoner som påvirker mange mennesker hvert år. Staph infeksjoner kan variere i alvorlighetsgrad fra mindre til potensielt dødelig. Hvis en staph infeksjon er diagnostisert, antibiotika vil vanligvis bli foreskrevet for å drepe av infeksjonen, og naturlige antibiotika kan brukes for å bidra til å hjelpe prosessen. En slik naturlig antibiotika er tranebærsaft, som har vist seg i enkelte laboratorietester for å være effektive mot visse stammer av bakterier staph.

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

•  Drikk forebyggende. Å drikke tranebærjuice før du noen gang infisert med bakterier vil bidra til å styrke immunforsvaret, reduserer sjansen for stadig å bli smittet i første omgang.

Drikk ren tranebærjuice. Pure tranebærjuice er den kraftigste mot infeksjon, full av vitamin C og antibiotiske egenskaper, men bli advart om at det er også den mest bitter.

Drikk en liten mengde hver dag. Du trenger ikke å endre kostholdet til bare tranebærjuice for å få fordelene. Å drikke ett glass hver dag vil bidra til å avverge infeksjon og holde immunsystemet sterkt.

Hint

  • Pure tranebærjuice kan være ganske bitter, så vurdere å drikke det mens du spiser en søtere frukt å oppveie smak.
  • Hvis du tror du kan ha en staph infeksjon, selv om det synes å være liten, sørg for å se en lege. Staph infeksjoner er en alvorlig bekymring og tranebærjuice er ikke en kur.

Hva er stoffet Augmentin brukes til?

Hva er stoffet Augmentin brukes til?

Augmentin, et merkenavn medisinering, inneholder en kombinasjon av amoxicillin og clavulanate. Leger vanligvis fore Augmentin for behandling av sykdommer forårsaket av bakterier.

Funksjon

Den amoxicillin i Augmentin forstyrrer de interne prosessene som bakterieceller bruker for å produsere energi og formere seg, men noen bakteriestammer inneholder kjemikalier kjent som beta-laktamase som bryter ned amoxicillin. Den klavulanat i Augmentin hindrer handlingene til beta-laktamase, slik at amoxicillin å forbli effektiv.

Typer infeksjoner

Leger foreskrive Augmentin for behandling av infeksjoner i urinveiene, nedre luftveier, mellomøret, bihuler og hud. Augmentin er effektiv mot en rekke bakteriestammer, inkludert H. influenzae, branhamella, E.coli, Klebsiella, staph og Enterobacter.

Time Frame

Leger vanligvis foreskrive en dose Augmentin hver åtte til 12 timer, ifølge US National Library of Medicine. Hvor lang tid som kreves for et kurs av Augmentin behandling avhenger av type og plassering av infeksjonen.

Advarsel

Noen pasienter utvikler dødelige allergiske reaksjoner på Augmentin, for eksempel anafylaksi eller Stevens-Johnson syndrom, advarer det amerikanske National Library of Medicine. Hvis du utvikle kortpustethet, piping i brystet, hjertebank, hud elveblest eller sår mens du tar Augmentin må du søke legehjelp.

Betraktninger

Leger sjelden foreskrive Augmentin for bruk hos gravide eller ammende kvinner eller barn som veier mindre enn 40 kg. Hvis du har en historie med alvorlig diaré, nyre-eller leversykdom, mononukleose, fenylketonuri eller allergiske reaksjoner på amoxicillin eller andre cefalosporinantibiotika, kan det ikke være trygt for deg å ta Augmentin, advarer Mayo Clinic.

Prognose for Tethered Spinal Cord

Prognose for Tethered Spinal Cord


Når vedlegg vev unormalt strekk ryggmarg inne i ryggsøylen og begrense dens bevegelse, er den resulterende tilstand som kalles tjoret ryggmarg syndrom. Med behandling, er prognosen god, med de fleste pasienter opplever en normal levealder, men personen kan ha noen nevrologiske og bevegelsesproblemer.

Årsak

Feilaktig vekst av hjernen og ryggmargen (Nevralrøret) under fosterutviklingen kan føre til tjoret ryggmarg syndrom. Tilstanden er ofte forbundet med fødsel defekt spina bifida, som innebærer en mangelfull utvikling av hjernen, ryggmargen eller deres beskyttende dekke (hjernehinnene).

Symptomer

Tethered ryggmarg syndrom er en progressiv nevrologisk lidelse. Hos barn kan symptomer inkluderer lesjoner, hårete patcher eller fett svulster på nedre del av ryggen, samt smerter, nummenhet, prikking eller svakhet, skoliose, ryggsmerter eller tarm og blære problemer.

Forsinket diagnose

I milde tilfeller kan tjoret ryggmarg syndrom være til stede ved fødselen, men ikke diagnostisert før senere i livet når en voksen opplever sensoriske og bevegelsesproblemer og mistet tarm og blære kontroll.

Årsaker hos voksne

Tjoret ryggmargen kan også skje senere i livet på grunn av en tumor, en godartet, fettstoffer vekst kalt en lipoma, ryggmargsskade eller spinalkirurgi, vanligvis på grunn av arrvev som dannes rundt ryggmargen.

Behandling

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, kan tidlig kirurgi hindre at flere nevrologiske problemer hos barn. Hvis kirurgi er ikke tilrådelig, kan legene kutte ryggmargen nerverøtter for å lindre smerte. Hos voksne til kirurgi frigjøre ryggmargen kan forbedre funksjon eller andre symptomer. Enhver annen behandling bare lindrer symptomene.

Er Vertigo farlig?

Er Vertigo farlig?


Vertigo er en følelse av å spinne at noen ganger er ledsaget av kvalme og oppkast. Det finnes to typer vertigo: perifere, med opprinnelse i det indre øret, og sentralt, med opprinnelse i hjernen selv. Vertigo kan være farlig, avhengig av når det skjer og hva som forårsaker det.

Multippel sklerose

Svimmelhet er et symptom av multippel sklerose, og i slike tilfeller er resultatet av kranial-nerveskade eller lesjoner i hjernen.

Tumor

En svulst trykke på en nerve kan forårsake perifer vertigo. Disse svulstene vanligvis ikke er ondartet.

Hodeskade

I tilfeller av lukket hodeskade, når noens hode er truffet uten oppsprekking skallen, er svimmelhet et tegn på at det kan være en alvorlig skade.

Høyder

Fordi du kan miste balansen, og kan ikke være i stand til å se ordentlig, mens du er høyt oppe på en stige eller på et tak er et angrep av vertigo en fare.

Kjøring

Et angrep av svimmelhet mens du kjører kan være dødelig. Finn et sted å parkere eller trekke ut til siden av veien ved første tegn på et angrep.

Behandling

Snakk med legen din for å finne årsaken til din svimmelhet. Behandlinger er tilgjengelig for mange av de forhold som forårsaker den.

Nerveskader og Muscle Ligament Forringelse Sykdommer

Nerveskader og Muscle Ligament Forringelse Sykdommer


Sykdommer som involverer nerveskader og muskel og ligament forverring inkluderer motor neuron sykdommer (MNDS) og perifere nevropatier. Disse sykdommer er generelt progressiv, dvs. de vanligvis forverres over tid.

Motoriske nervecellen sykdommer er de som ødelegger motoriske nerveceller, nervecellene som styrer musklene, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds). Nervesignalene ikke gjennomføre riktig og musklene begynner å svinne hen. Den muskel forverring fører til forkorting og stivhet av sener og leddbånd.

MNDS kan være arvelig lidelser eller ervervet, sier ninds. Det antas at miljøgifter og virus kan spille en rolle i utviklingen av MNDS.

Perifere nerver er de som overfører informasjon til og fra hjernen og ryggmargen til resten av kroppen. Perifere nevropatier forvrenge og forstyrre disse sendingene som oppstår nerveskader. Den nerveskader også resulterer i forringelse av muskler og sener, så vel som kronisk smerte, nummenhet og tap av funksjon.

Det er mange forskjellige årsaker til perifere nevropatier, og mer enn 100 typer har blitt identifisert.

MND: Amyotrofisk lateral sklerose (ALS)

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS), også kjent som Lou Gehrigs sykdom, er en dødelig tilstand. Mange leger også referere til ALS som motor neuron sykdom. I ALS, progressiv nerveskader og muskel forverring kommer til å påvirke livsviktige funksjoner som pust, tygge og svelge.

MNDS: Progressive bulbar Parese og Pseudobulbar Parese

Progressive bulbar parese, eller progressiv bulbar atrofi, refererer til en tilstand som påvirker den oppsvulmede delen av hjernestammen. Hjernestammen kontrollerer livsviktige funksjoner som pusting og svelging, men denne sykdommen også påvirker beina.

Pseudobulbar parese påvirker evnen til å tygge, snakke og svelge. Det påvirker også de ansiktsmusklene.

MNDS: Primær lateral sklerose (PLS) og Progressive muskelatrofi

Primær lateral sklerose (PLS) innebærer degenerasjon av nervene som kontrollerer frivillig bevegelse. Det rammer vanligvis først bena og utvikler seg til manglende kontroll og forringelse av musklene i bagasjerommet, armer og deretter hjernestammen.

Progressiv muskelatrofi er en MND som forårsaker muskelsvinn i hendene og deretter underkroppen.

MNDS: spinal muskelatrofi (SMA) og postpoliosyndrom (PPS)

Spinal muskelatrofi refererer til en klynge av tilstander som involverer nerveskader i ryggmargen og muskelsvinn det meste i ben og armer, men kan påvirke de som er involvert i å puste, svelge og snakke. Werdnig-Hoffman sykdom, SMA type II, Kugelberg-Welander sykdom, Fazio-Londe sykdom, Kennedy sykdom og medfødt SMA med arthrogryposis er alle former for SMA.

Post-poliosyndrom (PPS) påvirker polioskadde mange år etter restitusjon. Sykdom, skade, aldring eller vektøkning antas å utløse nerveskader, ifølge ninds. Dette nerveskader fører til progressiv muskel og ligament forverring.

Perifere nevropatier grunn av skade og sykdom

Fysiske skader kan ofte forårsake betydelig nerveskader som fører til muskel og ligament forverring.

Systemiske sykdommer er sykdommer som påvirker hele kroppen. Disse ofte resultere i nerveskader og muskelsvinn. Alkoholisme, blod og karsykdommer, kreft, kronisk betennelse, diabetes, hormonelle ubalanser, nyresykdommer, belastnings-, giftstoffer og vitaminmangel er alle eksempler på disse ervervet perifere nevropatier.

Perifere nevropatier grunn av infeksjoner eller autoimmune tilstander

Mange bakterier og virus kan angripe nerve vev, sier ninds. Diptheria, Epstein-Barr, herpes simplex, herpes varicella-zoster, hiv og Lyme sykdom kan alle føre til nerveskader og muskel og ligament forverring.

Noen bakterier og virus utløse autoimmune tilstander som resulterer i nerveskader.

Gulillan-Barre syndrom og kronisk inflammatorisk demyeliniserende polynevropati (CIDP) er eksempler på inflammatoriske tilstander som kan skade nerver.

Arvet perifere nevropatier

Noen perifere nevropatier er forårsaket av genetiske mutasjoner eller spesifikke gener som er gått ned. Den vanligste er en gruppe av arvelige perifere nevropatier kjent som Charcot-Marie-Tooth sykdom.

Botox & Barn lider med Cerebral Parese

Botox & Barn lider med Cerebral Parese


Unormalt stramme muskler vise seg å være et vanlig symptom på cerebral parese, en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering. Cerebral parese kan være forårsaket av fosterskader, fødselskomplikasjoner eller alvorlige skader påført i løpet av de første årene av livet. De spastiske muskler forårsaket av CP kan gjøre hverdagen vanskelig. Flere cerebral parese behandlinger finnes for å redusere disse problemene. Noen ganger ulike behandlingstilbud kan slås sammen til ett cerebral parese behandlingsplan. Botox terapi er en av disse behandlingsalternativene.

Botox Therapy

Botox terapi er ofte forbundet med kosmetisk medisin, men botox terapi fordeler også personer med CP. Botox kommer fra botulinum toxin type A, en bakterie som forårsaker matforgiftning. Botox virker ved å blokkere overføring mellom nervesystemet og musklene, forårsaker musklene til å slappe av. Botox terapi kan være nyttig for personer med stramme muskler fører til funksjonsproblemer, smerte eller misdannelser som vanskelig gangart eller hip fortrengning.

Prosedyre

Leger administrere botox behandling gjennom injeksjoner. Injeksjonene kan bli gjort til flere små og store muskler. Områder på overkroppen som botox kan være nyttig inkluderer skuldre, albuer og håndledd, mens områder på underkroppen som kan ha nytte av botox terapi inkluderer hofter, knær og ankler. Leger kan gi pasientene en lammende middel før injeksjoner for å bidra til å redusere smerte på injeksjonssteder. Ifølge Cerebral Parese Source, effekten av botox injeksjoner vanligvis ca fire måneder. Når injeksjoner slites av, kan et nytt sett av injeksjoner kan være nødvendig.

Fordeler

Botox terapi kan bidra til å forbedre et barns selvtillit ved å la ham bli mer selvstendig. Den avslappede muskler opprettet av botox behandling kan gjøre omsorgsoppgaver, for eksempel dressing og fôring, enklere å gjøre. I tillegg kan de avslappede muskler redusere smerte forårsaket av spastiske muskler og også forbedre balansen. For fysioterapeuter som arbeider med barn, botox injeksjoner gi terapeuten en økt bevegelsesutslag å jobbe med.

Advarsel

For mye botox kan være dødelig. Botox-injeksjoner kommer i 50-unit og 100-unit ampuller. Ikke på noe tidspunkt bør barnet bli injisert med mer enn 400 enheter av botox, ifølge Institute of Child Development. The Institute of Child Development indikerer også enkeltmuskler bør ikke injiseres med mer enn 50 enheter hver. Neste rekke injeksjoner bør ikke gis før tre måneder er gått.

Betraktninger

Ifølge Cerebral Parese Source, er botox behandling mest effektive hos barn under 6 år eller yngre. I denne alderen barnets kropp er fremdeles under utvikling, slik at botox injeksjoner til å ha en mer permanent virkning på kroppen. For eksempel kan motta botox injeksjoner i hoftene forhindre hip fortrengning. Fysioterapi kan hjelpe barn få maksimal nytte av botox behandling gjennom intens stretching.

Botox og nevromuskulære lidelser

Botox og nevromuskulære lidelser


Clostrodium botulinum, en farlig stamme av bakterier som forårsaker matforgiftning, kan gi helsemessige fordeler når det gis som et terapeutisk middel som heter Botox. Enkelte varianter av dette toksinet, injiseres i små mengder i det urolige området, kan ikke bare hjelpe glatte ut rynker som en kosmetisk prosedyre, men kan også temme nevromuskulære lidelser som forårsaker ufrivillig spam og andre vanskeligheter. Fordi dette stoffet forstyrrer nervefunksjon, men pasientene må akseptere risikoen for potensielt farlige bivirkninger.

Bruk

Leger bruker Botox som et middel for en familie på nevromuskulære forhold kollektivt kalt dystoni, ifølge Helse Communities, som definerer dystoni som ukontrollerbare muskelsammentrekninger som skyldes feil nerve avfyring. Botox terapi, anvendt i små doser, kan lindre disse muskuløse spams. Leger bruker ikke de fleste av de syv kjente varianter av C. botulinum toxin, avhengig av type A for kosmetisk behandling og Type B for medisinsk behandling. Type A bruker varenavn Botox Cosmetic den, mens type B går med handelsnavn Myobloc den.

Handling

Muskler kontrakt som reaksjon på signaler fra hjernen som formidles av en nevrotransmitter som acetylcholin heter, i henhold til Drugs.com. Botulinum protein, når det injiseres i stedet for det nevromuskulær lidelse, hindrer acetylkolin fra å komme inn det berørte området, sette en stopper for nervøse tics eller muskuløse feil.

Indikasjoner

Botox terapi kan behandle mange typer dystoni. Forhold som har nytte av denne behandlingen inkluderer ansikt og kjeve spams, nakke spams kjent som cervical dystoni eller spastisk torticollis øye forskyvninger og ufrivillig blunking. Botox kan hjelpe med tale eller taleproblemer som stamming eller stemmebånd spasmer. Det også bidra til å løse nevromuskulære problemer i andre områder av kroppen, for eksempel urinretensjon, et alvorlig problem som involverer blæren muskler som ellers ville kreve kateterisering å la pasienten til å passere urin.

Bivirkninger

Leger må nøye administrere botulinum, i små mengder, for å oppnå de ønskede resultater uten å forårsake alvorlige bivirkninger fra denne kraftige toksin. Selv under optimale forhold, kan noen pasienter oppleve en grad av muskelsvakhet i området som mottar Botox. For eksempel pasienter som behandles for blefarospasme, eller ufrivillig blinker, kan oppleve en midlertidig hengende øyelokk. Noen få pasienter kan oppleve andre symptomer som ligner influensa.

Betraktninger

Ifølge Emed TV, kan Botox utgjøre ukjente risikoer under graviditeten eller da gikk gjennom morsmelk til babyer. Helse Communities advarer om at botulinumtoksin kan noen ganger flytte fra sin opprinnelige området til andre områder av kroppen, noe som resulterer i slike alarmerende og potensielt farlige symptomer som å puste, svelge eller snakke problemer, inkontinens eller tåkesyn. Pasienter og leger både bør være klar til enhver tid at dette gunstig terapi får sine helbredende krefter fra en dødelig nervegift og at en viss grad av risiko følger bruken.

Negative konsekvenser av Burning trykkimpregnert trelast

Negative konsekvenser av Burning trykkimpregnert trelast

Trykkimpregnert trelast er også kjent som CCA-impregnert trevirke. CCA står for kromatert kobberarsenat. Den trelast er impregnert med CCA å gjøre den motstandsdyktig mot fuktighet, sopp og insekter. Trykkimpregnert trelast blir ofte brukt til å lage lekeapparater, benker, dekk, gjerder, lysthus, kantklipping brukt i hagen og hvor en tre struktur brukes som trenger beskyttelse fra forfall. Mens CCA hindrer trelast forverring, utgjør det også helserisiko for mennesker, ifølge miljøet og menneskers helse, Inc.

Beskrivelse

Trykkimpregnert trevirke er injisert med en trykk løsning som inneholder krom, kobber og arsenikk. CCA-impregnert trelast er den grønn-farget tre funnet i lumberyards og hjem sentre over hele USA. Kobber er det som gir veden sin grønnaktig skjær. Den kjemiske løsning er vannbasert og det er derfor trelast vanligvis føles fuktig. CCA trelast har vært brukt siden 1940-tallet, og siden 1970-tallet mest trelast brukes til boligområder er CCA-impregnert. Ifølge Environmental Protection Agency, CCA-impregnert trelast er ikke lenger produseres for de fleste bolig innstillinger.

Brenning av trykkimpregnert trelast

Arsen er sluppet ut i luften når du brenner av trykkimpregnert trelast. Eksponering blir vesentlig fordi den resulterende asken er svært giftig, noe som gjør produktet vanskelig å avhende. Arsen fører til kreft og mange andre alvorlige helseproblemer, ifølge American Cancer Society.

Arsen

Arsen er et naturlig element som finnes i vann, luft, jord, steiner, dyr og planter. Det er også sluppet ut i miljøet fra industri og landbruk. Arsen er som regel en del av kjemiske forbindelser som passer inn i en av to grupper: uorganiske forbindelser og organiske forbindelser. Uorganiske forbindelser som er kombinert med klor, jern, oksygen og svovel. Organiske forbindelser som virker i kombinasjon med karbon og andre atomer. Uorganiske arsenforbindelser er de mest toksiske, og er funnet i noen trykkimpregnert tre, i henhold til American Cancer Society.

Kortvarig eksponering

Kortvarig eksponering for arsen kan forårsake et bredt spekter av helseproblemer. Kortvarig eksponering og puste i høye nivåer av arsen kan forårsake irriterte lunger, sår hals, magesmerter, diaré, kramper med muskelsvakhet, utslett og blodkar skader som resulterer i blåmerker.

Langsiktig og kronisk eksponering

Langvarig eksponering for arsen kan forårsake de samme helsemessige problemene som kortvarig eksponering og resultere i uregelmessig hjerterytme, nyre-og leverskader, tretthet og økt risiko for infeksjoner på grunn av mangel på røde og hvite blodceller. Kronisk arsen eksponering fører til hudforandringer som formørket hud patcher og en fortykkelse av huden på håndflatene og fotsålene. Høye nok mengder arsen eksponering kan være dødelig, konstaterer American Cancer Society.