Digidexo.com

jet flush anestesi

Hvordan bruke Epsom salt i en Jet Tub

Hvordan bruke Epsom salt i en Jet Tub


Epsom salt kan lette muskelsmerter, redusere betennelse og flush toksiner fra systemet. Når det kombineres med de terapeutiske egenskapene til en jet badekar, Epsom salt er den perfekte løsningen for en sår eller stresset kropp. Selv om det er trygt å bruke Epsom salt i Jacuzzi, må du ta forholdsregler for å sikre at rester av salt ikke stivne inni boblebad jet system.

Hvordan bruke Epsom salt i en Jet Tub

Lukk belastning på jet badekar og slå på vannet så varmt som du kan godt suge i, og legger i 2 kopper Epsom salt under rennende vann.

•  Fyll karet til vannet fullstendig dekker den høyeste stråle.

•  Sug i badekaret i minst 12 minutter.

Drain karet, og skyll den med rent vann fra en plast mugge. Tørk toppen og sidene av jet badekar med et håndkle.

Hint

  • Hver 10. gang du bruker din jet badekar, bruke vanlig vann, slik at eventuelle Epsom salt rester i jet systemet er skylt ut.
  • Hvis karet er over-sized, bruke 4 kopper Epsom salt i stedet for to.
  • Bruk alltid en plast mugge å skylle karet slik at det ikke vil bryte hvis du skulle miste den i karet.

Hvordan kan et Jet Nebulizer arbeid?

Jet forstøvere virker ved å endre en væske til små partikler som er suspendert i en luft- eller gass-strøm. En typisk stråleforstøver benytter en luftfukter for å omdanne væsken til en damp som stiger opp gjennom et kapillarrør, og blir deretter projisert på en høy hastighet av en gass- eller luftstrøm. Jet nebulizers, også kalt pustemaskin, brukes til å behandle luftveissykdommer og lidelser.

Hvordan bruke

Jet forstøvere arbeide med saltoppløsning i forbindelse med et foreskrevne medisiner. I tilfeller når medisinen omfatter en saltoppløsning, blir ytterligere løsning er ikke nødvendig. Jet nebulizers bør brukes som følger:

1) Vask hendene før håndtering av jet forstøver, saltvannsoppløsning og medisinering.
2) Påfør den foreskrevne mengde av medikament inn i stråleforstøverkoppen med saltvannsløsning, hvis den ikke allerede er lagt inn i medisinen.
3) Fest slangen til luft-porten på jet forstøveren kompressor, og legg masken på plass over munn og nese.
4) Slå kompressoren på å sørge for at forstøver fungerer som det skal, og holde den i oppreist stilling mens i bruk for å hindre søl av medisinen.
5) Pust gjennom munnen i cirka fem sekunder, holder på medisiner i ca 10 sekunder før du puster ut.

Medisinsk bruk

Leger behandler luftveislidelser som astma og emfysem med jet nebulizers. Reseptpliktige medisiner, for eksempel albuterol, blir levert gjennom tåken inn i en rørlignende munnstykket eller ansiktsmasken for å målrette medikamenter til lungene, noe som minimerer dens bivirkninger og ansporer virkningen av medisinen. Noen pasienter kan utvikle en gjær infeksjon i munnen hvis de tar et kortikosteroid gjennom en jet forstøver. Det anbefales at de pasientene skylle munnen for å minimere forekomsten av gjær infeksjoner.

Medisiner administrert

En rekke medikamenter kan bli administrert gjennom en stråleforstøver, inkludert: anestesi, slik som eter og nitrogenoksid; anti-astmatikere som albuterol, budesonid, adrenalin, og nitrogenoksid; anti-hypertensive medisiner inkludert amylnitritt; aromatisk ammoniakk, insulin, nikotin og natriumklorid.

Effektivisering

Ganske ofte en betydelig del av den aerosol som genereres av en jet-nebulisator kan gå tapt under bruk. Ved å anvende et "feedback røret ', rømmer aerosol kan gjenfanges deretter ledet tilbake inn i forstøveren for å sikre riktig dosering for pasienten. Denne teknikken er fortsatt under utvikling og videre forskning er nødvendig.

Spedbarn dosering

Ved behandling av kronisk lungesykdom, foretrekker noen leger bruker en dosemåleinhalerer til en jet forstøver, særlig ved behandling av premature barn. Studier indikerte en bedre oppbevaring og levering av medisiner med dosemåleinhalerer, muligens på grunn av potensialet for tåke tapet funnet i nebulizers.

Velge en forstøver

Den viktigste faktoren i pasientenes opprettholde et behandlingsregime ved hjelp nebulizers er tiden det tar for enheten for å lage forstøvet tåke. I en studie som sammenlignet sidestrøms og Pari LC Plus nebulizers til Sidestream Turbo, Sidestream Turbo viste raskere forstøving tid med ingen signifikant endring i dosering levering.

Hukommelsestap skyldes anestesi

Hukommelsestap skyldes anestesi


En av bivirkningene fra noen generelle anestesi brukes til sedate deg for kirurgi kan være hukommelsestap som oppleves postoperativt. Referert til som postoperativ kognitiv dysfunksjon (POCD) av anestesileger og kirurger, kan det vare i mer enn et år eller det kan bøte mye raskere. I noen tilfeller har leger funnet svekket hukommelse til å fortsette inn i alderdommen. Til dags dato er det ingen kjent måte å reversere hukommelsestap, annet enn at det å løse på egen hånd.

Indusert Bevisstløshet

Narkose er forskjellig fra en lokalbedøvelse i at heller enn å bli injisert i et bestemt sted for å dempe den, med narkose du er kjemisk indusert inn i en bevisstløs tilstand. Dette oppnås ved at du enten puste inn damp inn gjennom en maske eller ha anestesi injisert i armen eller en IV (et rør som går direkte inn i en blodåre slik medisiner kan injiseres lettere). I virkeligheten er din anestesilegen faktisk lage kontrollert hukommelsestap, så du trenger ikke huske operasjonen. Når operasjonen er over, stopper din anestesilege medisinen, og du gradvis våkner.

Post operativ kognitiv dysfunksjon (POCD)

Mer utbredt blant eldre (personer over 60) som har anestesi-assistert kirurgi, kan POCD manifestere seg som forvirring postoperativt og har blitt dokumentert som oppstår til 44 prosent av alle eldre pasienter som gjennomgår hofteprotesekirurgi under narkose. Ifølge Society for ambulerende Anestesi (SAMBA), er det anslått at for alle operasjoner som involverer anestesi, er en 26 prosent svekkelse i hukommelse og kognitive evner ikke uvanlig én uke etter op. Når pasienter ble evaluert tre måneder post-op, 10 prosent reduksjon i kognisjon og hukommelse ble dokumentert.

Anestesidybde

En av de ansvar for ditt anestesilegen er å overvåke dybden av anestesi at du blir gitt for å hindre din blir overbelastet med medisin. Som anestesilegen begynner prosessen med å fremkalle bevisstløshet, går tankene dine gjennom flere stadier av evne som du går dypere. "Tell baklengs fra 100," er et vanlig uttrykk i operasjonssaler fordi som du går under, din evne til å behandle informasjon og beholde den forsvinner. Forresten, de fleste får til ca 97 og deretter de er ute. Det er noen teorier at å opprettholde kirurgisk anestesi og ikke slik at en pasient å gå så dypt inn i bevisstløshet kan bidra til å demme POCD.

Twilight Sleep

Mer hensiktsmessig kjent som regional anestesi eller bevisst sedasjon, er skumrings søvn brukes når en prosedyre er mindre invasiv, for eksempel plastisk kirurgi eller sette et brukket bein. Mange av de samme medikamenter som brukes i generell anestesi blir brukt til skumrings søvn, bare i mindre doser. Med skumrings søvn, oppstår selektiv hukommelsestap. Med andre ord, har du sannsynligvis ikke vil huske prosedyren, selv om du er i stand til å snakke og svare på spørsmål mens under medisinering. Brukes primært til å slappe av en pasient og fjerne angst, skumrings søvn fortsatt kan forårsake POCD i noen mennesker fordi de samme medisiner brukes.

Recovery

Anekdotiske bevis tyder på at riktig ernæring og mosjon post-op kan minske symptomene på anestesi-relatert hukommelsestap. Kosttilskudd som ginko-biloba har vært nevnt som minne boosters, selv om det ikke er US Food and Drug Administration bevis som støtter den påstanden. Hvis du føler at du opplever betydelig hukommelsestap etter operasjonen, snakk med legen din for å se om det er noe som han kan anbefale å hjelpe deg.

Hvordan kan jeg stoppe en Red Flush Etter at jeg drikker alkohol?

Hvordan kan jeg stoppe en Red Flush Etter at jeg drikker alkohol?


Forbruk av gjærede drikker for feiringer og festligheter har vært en praksis i kulturer i tusenvis av år. I løpet av tiden, mutilations i enzymproduksjon forekommer i kroppen, noe som resulterer i manglende evne til å bryte ned alkohol og huden dreie red. For å kunne fortsette å drikke din favoritt alkoholholdig drikke uten spyling rødt, kan du utforske flere alternativer.

Hvordan kan jeg stoppe en Red Flush Etter at jeg drikker alkohol?

Hvordan kan jeg stoppe en Red Flush Etter at jeg drikker alkohol?

Finn årsaken til røde flush, som kan stamme fra flere kilder. Før de søker noen alternativer, bør du finne ut hvorfor kroppen reagerer negativt på alkoholen. Noen reaksjoner inkluderer kløe, bankende, hodepine og få et rødt ansikt eller kropp for tidlig.

Forsknings typer mulige kosttilskudd du kan ta for å stoppe en rød flush. De fleste kosttilskudd arbeide for å erstatte den inaktive enzym som forårsaker problemer med å bryte ned alkohol. Noen halsbrann medisiner, samt Zantac og Pepcid AC, redusere alkohol flush reaksjoner. Hvis du er i tvil om å ta kosttilskudd og piller, bør du oppsøke lege.

Konsumere mat høy i karbohydrater. Etanol bygger seg opp som følge av forbruk av alkohol. Derfor vil karbohydrat-rik mat du spiser suge opp den akkumulerte etanol i kroppen din.

Drikk alkoholholdig drikke sakte. Dette gir kroppen en sjanse til å bryte ned acetaldehyd i alkohol som forårsaker røde flush reaksjon. Hvis du mangler enzymet som bryter ned acetaldehyd, til å drikke sakte vil tillate alkohol går i små mengder og redusere sjansen for en alvorlig reaksjon. De med enzymet vil ha nytte av treg drikking fordi enzymet kan holde tritt med forbruket av alkohol og bryte det ned bedre.

Hint

  • Ikke ta over-the-counter medisiner for å stoppe en rød flush. Hvis du gjør det, må du kontakte legen din før du tar noen kosttilskudd.

Deler av høyfrekvente Jet Ventilatorer

Deler av høyfrekvente Jet Ventilatorer


Høyfrekvente stråleventilasjon benytter en type mekanisk ventilator som gir en stråle gasspuls til luftveiene via en liten-lumenkateter innenfor endotrakealt rør, som er plassert i pasientens luftveier. Åndedrag er gitt ved en hastighet på mellom 100 og 200 pulser pr minutt. Den høyfrekvente oscillator er også en type høyfrekvent ventilator, hvilke sykluser med en hastighet på 60 til 3000 ganger i minuttet. Begge disse vifter gi høy frekvens ventilasjon.

Definisjon

Høyfrekvente jet ventilasjon benytter betydelig høyere luftveiene priser i tandem med lavere enn normalt tidalvolum. En normal respirasjonsfrekvens for en voksen er 12 til 15 pust per minutt og en normal spontan tidevolum er 7 til 9 milliliter per kilogram (ml / kg) av ideell kroppsvekt. Din tidevolum refererer til volumet av luft du tar inn i lungene dine med hver normal pust.

Process

Den operative prinsippet bak høyfrekvente jet ventilasjon (HFJV) er levering av korte åndedrag eller pulseringer under press gjennom en liten lumen tube til høye rater. Luftveiene er midlertidig satt under trykk med enten 100 prosent oksygen eller en blanding av luft og oksygen, ved omtrent 60 til 110 pust per minutt. Negativene for HFJV inkluderer det faktum at korte inspiratoriske tider og høye priser kan hindre pasienten fra å motta tilstrekkelig tidalvolum. HFJV gir luft nok tid til å gå inn i lungene, men noen ganger ikke nok tid til å gå ut av lungene som resulterer i air trapping. Begge disse problemer kan forårsake lungeskade.

HFJV Device

Deler av en høyfrekvent stråle ventilator omfatter mekanisk ventilator, som er koblet til en strømforsyning, og en gasskilde. Ventilatoren har en pneumatisk ventilenhet, som består av en innåndings linje som er koblet til en 14 til 18-gauge kanyle funnet i jet-enheten. Ytterligere oksygen kan føres inn i denne linje fra gasskilden. Enheten har også en ekspiratorisk linje, som gir mulighet for aktiv eller passiv utløp og en luftfukting system for å hindre luftveiene tørker ut. Hele denne enhet kan kobles til et endotrakealt rør som er plassert i pasientens luftveier.

Typer

Typer av høyfrekvente ventilatorer omfatter høyfrekvente positivt trykk ventilator (HFPPVZ), høy-frekvens-jet ventilator (HFJV), en høy-frekvensstrøm oppbrytende (HFFI) eller en høyfrekvent oscillasjon ventilator (HFOV). Alle disse vifter gi høy frekvens ventilasjon. Eksempler inkluderer Livet Pulse HFJV designet for spedbarn ventilasjon, som gir passiv utpust for å minimere lungeskade; Infrasonics 'Puritan Bennett Infant Stjerne ventilator, som først og fremst støtter trykkstyrt ventilasjon, men kan også støtte høyfrekvente ventilasjon, og Sensormedics 3100B HFOV.

Sikkerhetsspørsmål med anestesi på barn under 7

Sikkerhetsspørsmål med anestesi på barn under 7


Anestesi er praksisen med å sette pasientene å sove under operasjoner eller lammende smerte lokalt i tilfelle av mindre operasjoner. Mens bedøvelse brukes regelmessig på voksne, spesialister advarer at bruk av anestesi på barn kan heve en rekke sikkerhets og helsemessige problemer, inkludert svekket hukommelse og redusert læringsevne. Små barn med underliggende eller kroniske medisinske tilstander som har høyest risiko for bivirkninger fra anestesi. Foreldre må aktivt samarbeide med leger og sykepleiere til å begrense eventuelle risiko og sikkerhet bekymringer.

Barns sykehus

Barn under 7 år som skal gjennomgå kirurgiske inngrep er vanligvis behandles i barns sykehus. Sykepleiere ved disse institusjonene er opplært til å sette begge nervøse foreldre og skremte barn rolig mens du tar ekstra forholdsregler for å forberede barnet for anestesi og kirurgi. Denne formen for spesiell omsorg før en medisinsk prosedyre som kalles psykososial støtte. En av de store bekymringene at sykepleiere som tilbyr pyschosocial støtte må forholde seg til er barnas frykt for atskillelse fra sine foreldre. Barn 2 til 5 år er mest berørt av denne frykten for separasjon, og sykepleiere gi foreldre med veiledning om hvordan du kan dempe disse bekymringene.

Forberedelse

Sikkerhet er det viktigste bekymring når forbereder barn for anestesi og kirurgi. Legene vil ikke operere på et barn hvis de har grunn til å tro at en pre-eksisterende tilstand kan føre til komplikasjoner etter anestesi eller kirurgi. I utarbeidelsen av et barn, leger ber foreldre å besøke en pediatrisk anestesilegen dagen før operasjonen, eller i mer akutte tilfeller, flere timer før den medisinske prosedyren. Anestesilegen vil vurdere barnets for eventuelle influensasymptomer, virus eller forkjølelse som gjør anestesi og kirurgi utilrådelig. Leger anbefaler at operasjoner bli forsinket dersom barnet kommer ned med en kald innen en uke etter den planlagte operasjonen.

Foreldre forpliktelser

Foreldre spiller en avgjørende rolle i å sikre sine barns sikkerhet før anestesi. Leger instruere foreldre til å følge et klart sett med retningslinjer i å forberede sine barn natten før. Den viktigste regelen er å enten begrense hva et barn spiser og drikker før en operasjon eller å eliminere mat og væske inntak helt. Hvis operasjonen er planlagt i morgen, leger ber foreldre for å sikre at deres barn slutte å spise før midnatt. Dette inkluderer rask tyggegummi og sukkertøy. Foreldre må også tilsyn med sine barn som de pusser tennene for å sikre at tannkrem ikke svelges.

Hvis et barn er spesielt nervøs før anestesi, kan sykepleiere gi oral medisin for å roe ham ned. Dette administreres innen en time etter operasjonen. Foreldre kan få lov til å følge barn over alderen 1 inn i operasjonssalen, men de må først få tillatelse fra anestesilegen.

Behandling

De fleste barn under 8 år bedøves med gass inhalert gjennom en klar maske plassert over munnen. Nåler brukes sjelden, da dette kan skremme en allerede engstelig barn. Etter en operasjon, er barn alltid holdes under observasjon i sykehusets Post Anesthesia Care Unit i minst 30 minutter eller så lenge som det tar for barnet å gjenvinne bevissthet.

Kvalme og oppkast kan forekomme hos noen barn kort tid etter at de våkner fra narkose. Sykepleiere er forberedt på å behandle disse bivirkningene raskt og kan kreve at et barn holdes under nøye observasjon i inntil 60 minutter etter operasjonen. I disse tilfellene er foreldrene bedt om å avstå fra å besøke.

Permanente Risks

En studie publisert i 2010 av Universitetet i Gøteborg i Sverige fant at gjentatt bruk av bedøvelsesmidler på små barn kan føre til lærevansker og svekket hukommelse. Professor Klas Blomgren studie viste at anestesimidler kan føre til stamcelle reduksjon blant barn. Stamcellene som er oftest berørt er i hjernens hippocampus. Dette området er ansvarlig for et barns hukommelse. Blomgren studie på mus funnet at anestesi førte til en merkbar nedgang i antall hippocampus stamceller.

Hvordan bruke Fruit Flush Three Day Detox DietÅ miste vekt på frukt Flush Three Day Detox Diet er en drøm, og det betydde å avgifte kroppen din og bli kvitt det av giftig avfall. Hvis du nettopp har vært på et cruise eller du bare liker å feste og har konsumert mer mat og drikke som du egentlig burde så er det på tide å få kroppen tilbake på rett spor til å være en bedre deg.

Hvordan bruke Fruit Flush Three Day Detox Diet

Frukten detox diett er en 3 dagers flush var du spiser bare frukt fordi det vil ta giftstoffer som er i kroppen din og skylle dem ut. Fiberen og vanninnhold av frukt hjelpemidler i en rask sørpe av giftstoffer og gir energi til leveren.

Den første dagen er dagen du blir klar for frukt flush slik at du ønsker å drikke en protein blande hver 2 timer. Så under middagen du vil ha flere kopper med rå grønnsaker sammen med litt protein som kylling ca 6 gram. Også må du få om noen få gram av olivenolje eller linfrøolje dette hjelper kroppen å forberede seg intense fiber danner frukten.

Den andre og tredje dagen du ønsker å spise porsjoner med frisk frukt hver 2 timer og har ett protein shake med 12 gram vann. Også under middagen du vil ha flere kopper med rå grønnsaker.

Du ønsker å gjøre denne dietten om to ganger i måneden for å virkelig få alle giftstoffer ut av kroppen din, og det vil få deg til å føle deg bra og gå ned i vekt.

Sjøgrens syndrom og generell anestesi

Sjøgrens syndrom er en autoimmun tilstand, noe som betyr at immunsystemet utvikler en anomali i hvilke immunceller angripe kroppens eget naturlige celler. Det forekommer vanligvis hos kvinner i slutten av 40-årene og kan føre til ødeleggelse av ulike eksokrine kjertler, slik som de som er ansvarlige for tårer og for spytt. I motsetning til mange auto-immune sykdommer, er det ingen tilfeller av den går inn i remisjon, og det finnes ingen kjent kur. Som et resultat av mange behandlinger for Sjøgrens fokus på å kontrollere symptomene.

Sjøgrens Symptomer

Symptomene på Sjøgrens syndrom er forårsaket av en mangel på sekreter fra visse kjertler. Den primære symptomer er tørrhet i øyne og munn, som er forårsaket av en mangel på aktivitet fra tårekjertlene (ansvarlig for tårer) og spyttkjertler, henholdsvis. Andre symptomer er tørrhet i nesen, vagina og huden.

Medisiner for å unngå

På grunn av symptomene ved Sjøgrens syndrom, visse medisiner skal unngås under generell anestesi. Disse inkluderer noen anti-kolinerge medikamenter, fordi disse medikamentene vil bare gjøre symptomene verre. Eksempler på disse bedøvelse med anti-kolinerge effekter inkluderer atropin, glycopyrrolate og difenhydramin.

Narkose og steroider

I ekstreme tilfeller kan pasienter som lider av Sjøgrens syndrom ta kortikosteroider som en del av sin behandling. Dette gjøres fordi disse steroider vil undertrykke immunsystemet, som da vil redusere effekten av denne auto-immun sykdom. Fordi effekten av kortikosteroider påvirkes av stress, og fordi generell anestesi (og den påfølgende kirurgi) er en belastning for kroppen, og pasienter som bruker kortikosteroider må ta en "stress" dosering av sine medisiner (som regel mindre enn normal dose ) før du får narkose.

Drifts-og postoperativ avdeling betingelser

For å hindre at munnen og øynene tørker ut under narkose, må visse forholdsregler tas. Temperaturen i operasjonsrommet vil være nødvendig å øke, fordi pasienter med Sjøgrens symptom er tilbøyelige til Raynauds fenomen, i hvilket sirkulasjonen til fingrene reduseres. Pasienten vil også trenge en luftfukter plassert i rommet, og sykepleieren bør nøye smøre og bruke ekstra forsiktig når du plasserer en endotrakeal tube. Pasienten må også holdes godt hydrert når du gjenoppretter, samt å ha nok kunstige tårer for å holde øynene tørker ut under utvinning.

Hensyn under operasjonen

Et annet aspekt av Sjøgrens syndrom som må vurderes er fibromyalgi (muskelsmerter) og leddgikt som ofte følger syndromet. Dette, kombinert med den generell anestesi, kan være i bevegelse og posisjonering av pasienten meget vanskelig, da leddene kan være usedvanlig stiv. Som et resultat, vil pasientens bevegelse og posisjonering må samordnes med hele drifts lag, både til å hjelpe kirurger og for å unngå forstyrrelse av pasienten, eventuelt forårsaker seg å "vekke opp" fra anestesi.

Hvordan å gjøre en Moritz Liver Flush

Ved å skylle eller rense de indre organene i kroppen med jevne mellomrom, kan du spare mange turer til sykehuset i senere år. Du kan også øke den generelle ytelsen til eventuelle medisiner du kan ta. En Moritz leveren flush, oppkalt etter forfatteren Andreas Moritz, virker på indre organer på samme måte som drivstoff ytelse Enhancer og motor gunk cleanser handle på et motorkjøretøy. Målet er å skape et internt mobil rensende effekt å passere forkalkede steiner og annet rusk ut av kroppen din, sender deg tilbake til en perfekt helsetilstand.

Hvordan å gjøre en Moritz Liver Flush

Klargjør. Før du begynner å gjøre noen av disse prosedyrene, kan det være lurt å oppsøke lege for en fysisk å avgjøre om en leveren og galleblæren flush vil være skadelig for deg. I de fleste tilfeller vil det være nyttig.

Drikk minst 24 gram av eplejuice per dag i 6 dager på rad. Eplejuice har spesielle konsentrasjoner av syrer som mykner leveren og gallestein. Sørg for å unngå følgende typer mat: protein rik (peanøttsmør, de fleste kjøtt), sukker (så mye som mulig), og alkohol. Du må også unngå å drikke kalde, isete drikker, som har en tendens til å slappe leveren og negere noen fremgang eplejuice har gjort så langt.

Mens man følger instruksjonene i trinn 2, er du nødt til å ha en colonic klyster. For å passere steinene som blir løsnet og skylles ut av kroppen din, må kolon være så uhemmet som mulig. Dette kan høres litt bisarre for folk flest, men jeg forsikrer deg om at det er vel verdt innsatsen. Legen din vil trolig være i stand til å anbefale et anlegg hvor dette kan gjøres.

Gjør deg klar for dag seks. Det er flere ting som skjer på denne dagen, og instruksjoner må følges nøye. Du ønsker å ha en veldig lett frokost denne dagen. På rundt 13:00, har en lett lunsj. Også ferdig med eplejuice i dag tidlig.

Ved 17:00, skal du blande / begynner å blande to forskjellige drikker: Mix 4 ss Epsom salt med 24 gram vann. Dette er deretter delt inn i 4 porsjoner. Juice din grapefrukt, som skal blandes senere i kveld.

Ved 19:00, og igjen ved 21:00 (alltid bare 2 timer fra hverandre), du kommer til å drikke en servering av Epsom mix. Ved 23:00, bland 4 oz grapefruktjuice med 4 oz olivenolje. Drikk denne blandingen og legge seg ned i senga umiddelbart, holde hodet hevet. Hold deg helt i ro i ca 20 minutter, for å la leveren og galleblæren for å løsne steinene. Du kan føle deg syk på dette punktet. Dette er rett og slett giftstoffer blir utgitt, og det bør bli sett på som et tegn på fremgang i denne prosedyren.

Få opp 7 am på dag 7. (Det bør være 8 timer etter din drakk olivenolje / grapefruktjuice). Drikk en annen blanding av Epsom salter. Du vil ha din siste servering på 9 am. Deretter forberede seg til å tilbringe en god mengde av dagen på toalettet. Du skal gi ut mange steiner fra leveren og galleblæren, og dette kan ta noen turer på toalettet for å oppnå. Du må kanskje også å utføre en annen klyster på et tidspunkt for å sørge for at din kolon er stein gratis.

For å høste de fulle fordelene av Moritz Liver Flush, må du følge opp ved å utføre samme prosedyre en gang i måneden i flere måneder. Over tid vil du legge merke til at steinene blir færre og færre, til du er helt ren. Også, som et forebyggende tiltak, en teskje olivenolje per dag (inntas som hostesaft) forhindrer oppbygging av fremtidige steiner.

Hint

  • Den lever / galleblæren flush bør gjentas en gang månedlig for de første tre månedene, og det kan ta opptil tolv renser før du er stein gratis. Også en teskje olivenolje om dagen vil holde gallegangene rene og forebygge nye steiner fra forming.
  • Dette er ikke et medisinsk behandling for en hvilken som helst sykdom på lever, galle eller tarm. Rådfør deg med en lege før du utfører denne prosedyren. Du vil passere steiner gjennom tarmer under disse prosedyrene. Det er viktig at du forstår dette. Innse at dette er helt naturlig og oppmuntret av prosedyren oppført nedenfor.

Urte hjem rettsmidler for å raskt Flush Fat

Urte hjem rettsmidler for å raskt Flush Fat


Programmer for raskt å skylle fett er ment økning til stoffskiftet og vekttap. Ved hjelp av noen hjemme rettsmidler, kanskje til og med bruke urter du vokser selv, kan bidra til en sunnere livsstil og langsiktig vekt vedlikehold. Mens natur evner ikke nødvendigvis underbygget av USA Food and Drug Administration, skadelige effekter er ikke heller. Rådfør deg alltid med helsepersonell før du bruker noen hjemme rette for å sikre at det er riktig for deg.

Hvorfor fungerer det

Fordøyelsessystemet fjerner vann og salt fra avfallet før det er renset. I teorien, toksiner og fett bygge seg opp i dette området, noe som gir dårlig helse og vektøkning. Mens tarmen er normalt selvrensende, kan du forenkle prosessen ved inntak av urter som løvetann rot, melk tistel, Oregon drue rot og tumeric (tilgjengelig på helsekostbutikker) for å skylle systemet (spesielt lever), og dermed fjerne giftstoffer og fett samlet.

Hva du gjør

Å ta fatt på en fett-flush diett, begrense din diett for å frukt, dampede grønnsaker, bønner og nøtter og redusere eller eliminere kjøtt, sukker, meieriprodukter, og koffein fra dine måltider. De fleste fett flush dietter inneholder faser. Først begrense deg kalorier til færre enn 1000 per dag i to uker. Deretter øker du kaloritelling med 500 til 1500 hver dag. Opprettholde dette regimet til du når målet ditt i vekt. Når du gjør det, bør du vurdere å faste en dag i måneden ved å drikke bare fruktjuicer for energi til å skylle kroppen for unødvendige giftstoffer og fett.

Urter og krydder du har hjemme kan hjelpe kroppen helbrede seg selv raskere. For eksempel blande gulrøtter, persille, spinat, Comfrey blader, selleri, grønne bønner med vann og ingefær for en smoothie som fungerer som en beroligende tonic.

For et enkelt vanndrivende som øker urinering som en del av en feit flush, legge en håndfull av borage blader eller en teskje burdock frø, fennikel, timian eller sennepsfrø til to kopper kokende vann for å lage en te du kan stamme, bratt, blid og forbruker flere ganger om dagen.

Hva kan du forvente

Sørg for å drikke minst 10 8-gram glass vann om dagen for å unngå dehydrering, en vanlig bivirkning av fett flush diett programmer. Dette kan føre til hodepine og generell sykdomsfølelse. Utøve moderat og få rikelig med hvile for å redusere eventuelle negative bivirkninger. Som et resultat av din innsats, kan du føle deg lettere og uthvilt og vil sikkert føle en følelse av prestasjon.

Herbal Vekttap Flush

Det finnes mange programmer som er laget for å skylle systemet ut at også tillate deg å miste vekt raskt. Det er urte vekttap flush dietter som kan hjelpe deg å oppnå dette målet, raskt og trygt. FDA ikke helt bifaller bruk av urtemedisiner, men millioner av mennesker bruker urter på en daglig basis for en rekke problemer.

Hvorfor Urter Work

Fordøyelseskanalen, spesielt leveren, arbeider hele tiden for å bryte ned og skylle ut alle de stoffene som er satt inn i kroppen hver dag. Over tid, giftstoffer begynner å bygge opp, noe som kan føre til en mengde problemer, særlig en svak metabolisme, vektøkning, tretthet, irritabilitet og generelt dårlig helse.

Kroppen kan trenge litt hjelp i å få giftstoffer skylles ut helt, og det er her urter kommer inn. Det er mange tilgjengelige, for eksempel løvetann rot, gurkemeie og melk tistel, som vil fremskynde prosessen avgiftning av dine organer, som igjen vil skylle ut overflødig avfall. Vekttap vil naturlig nok være det neste trinnet.

Hvordan skylle kroppen

En urte vekttap flush kan være lett å gjøre. For å begynne, må du endre kostholdet til å inkludere noe annet enn organisk dyrket frisk frukt og grønnsaker, nøtter, fisk, bønner og vann. Kutte ned på sukker, koffein og melkeprodukter i stor grad, eller kvitt din diett av dem helt.

Urter kan øke flush, så vel. Et eksempel er ingefær, som kan legges til frukt smoothies for en trøstende tonic. Grønn te er en annen populær urtemedisin som har vært brukt i århundrer i Asia og andre deler av verden. Dens egenskaper er sagt å hjelpe en person miste vekt naturlig, rett og slett ved å drikke en kopp eller to med grønn te om dagen.

Urter for en naturlig vanndrivende

De som forsøker urte vekttap flush kan også dra nytte av et vanndrivende, for å øke vannlating. En naturlig kan gjøres hjemme.

Ved hjelp av enten en kvart kopp borage blader eller en teskje av enten fennikel, sennep frø eller burdock frø, legge om to slurker kokende vann til den valgte ingrediens for et vanndrivende te. Dette kan være drukket flere ganger per dag, og kan hjelpe til med vekttap.

Vann er også en viktig del av et vekttap flush, som kroppen raskt kan bli dehydrert. Dehydrering kan forårsake svimmelhet, tretthet og hodepine, så pass på at kroppen får nok væske for å holde seg frisk.

Jet Lag Diet

Under vanlige omstendigheter, døgnrytme fornye ved starten av hver ny dag, nullstille kroppens indre klokke til 24-timers syklus som styrer vår metabolske, hormonelle og nevrale prosesser. Kryssing mer enn tre tidssoner på et fly forstyrrer disse funksjonene, og resultatet er kjent som jet lag. Biolog Charles Ehret utviklet det han kalte en "anti-jetlag diett" som bruker naturens gang signaler for å hjelpe kroppen din tilpasse seg en ny tidssone.

Kjøpe Diet

Ehret kosthold er et produkt tilgjengelig for kjøp; du betaler for en personlig beregning av spesifiserte matvarer, som serverer beløp og midlertidige endringer i daglige vaner som reduserer eller hindrer jetlag. Den diett talsmenn hevder det fungerer for alle som reiser øst eller vest over tre eller flere tidssoner, og dens positive effekter er dokumentert i en 2002 volum av "The Medical Journal of Military Medicine." Eksperimentet testet 186 National Guard tropper flyr over ni tidssoner og beviste at deres omstilling tok en dag for hver tidssone krysset.

Pugg daglige tidsplaner

Ehret anti-jetlag kosthold, tatt i sammendraget, legger stor vekt i å vite dagens sykkel for hvile og aktivitet. Legg merke til mønstre av dine måltider, når du våkner opp og når du går til sengs. Fire dager i forkant av flyturen, veksler mellom å fryde dager og delvis faste dager; delvis faste betyr at du kan spise, men du begrense forbruket til ikke mer enn 700 kalorier per dag.

På den dagen du ankommer i en ny tidssone, er kroppen din klokke null ved å anta samme måltid og aktivitet tidsplan som folk som bor der, så lære i forkant av turen hvilken tid folk rapporterer å jobbe, spise måltider og slå i .

The Diet er en 4-dagers Process

Studier viser at kursen østover er verre enn overskriften vest. Ehret anti-jetlag kosthold er i tråd med dette, og bruker som sin prime eksempel et scenario av reiser øst over mer enn fem tidssoner. Her setter han opp en fire-dagers forberedelse. Den anti-jetlag diett starter tre dager før avreise, som konkluderte med en høy carb middag på den fjerde dagen - dagen du kommer i den nye tidssonen.

I de tre dagene før flyet ditt går, måltidet planen - om det ble gjort i henhold til anti-jet lag anbefalinger - burde ikke ha forandret seg, bortsett fra mengde og innhold. Du bør ha spist minst tre fulle måltider den første dagen, begrenset forbruk til ikke mer enn 700 kalorier på den andre dagen, pleide å holde igjen på den tredje dag, bryte fasten på dagen for avreise, bare når det er frokosttid i din ny tidssone.

Følg en Meny Tungt på Protein og Karbohydrater

Festdager bør være høy i protein til frokost og lunsj, og høy i karbohydrater til middag. Biff og egg gjør en god frokost, etterfulgt senere av mer kjøtt og en god porsjon bønner ved lunsjtid. Hvis du er vegetarianer, søke protein i soyaprodukter, tofu, nøtter, bønner og yoghurt. Proteinrik mat inneholder tyrosin, en aminosyre som stimulerer hjernens aktivitet og hjelper kroppen din våkne opp og komme i gang. Karbohydrater hjelper kroppen slappe av og gå i dvale, så spiser høy carb middager i dagene før turen og kvelden ankomst; disse inkluderer matvarer som bakte poteter, fullkornspasta, frukt og grønnsaker.

Hold deg aktiv og pensjonere seg tidlig

Sjekke inn ofte med forvaltere om flyet ditt og spør hva klokka er på reisemålet. Sørg for å spise en høy protein frokost i synk med de som bor i den nye tidssonen. Hold deg aktiv etter at høye protein morgen og ettermiddag måltider; spasere midtgangen og snakke med andre passasjerer hvis du kan. Legge til rette for en middag som er høy i karbohydrater. Når du ankommer og bosette deg i den nye tidssonen, gå til sengs tidlig.

Koffein og alkohol Advarsler

I dine fire dager med forberedelsene til en tur på tvers av tidssoner, er forbruket av alkohol sterkt motet. Du kan drikke kaffe eller andre drikker som inneholder koffein; anbefaler imidlertid den anti-jetlag diett gjør dette bare mellom klokken 3 til 5 pm når studier viser det har liten eller ingen effekt på døgnrytme. Hvis du tar reseptbelagte medisiner, konsultere legen din før du går på anti-jetlag kosthold.

Matvarer som hjelper deg flush fettet ut av systemet

Det høres ut som en dieter drøm, men er det virkelig matvarer som vil skylle fettet ut av systemet ditt? Fett er kroppens måte å forberede seg til hungersnød, lagre energi i tilfelle mat er ikke tilgjengelig. Noen mennesker har en tendens til å lagre mer fett lengre enn andre. Kvinner har en vanskeligere tid å bli kvitt fett enn menn gjør.

Metabolisme er den hastigheten som kroppen din forbrenner drivstoff. Jo høyere stoffskiftet raskere du bruker energi og forbrenne fett. En aktiv livsstil forbrenner mer kalorier eller drivstoff enn en stillesittende livsstil. Med andre ord, går for en rask spasertur forbrenner mer drivstoff enn å ligge på sofaen å se på TV. Her er noen matvarer som flush fett og øke stoffskiftet.

Green Tea

Grønn te har vist seg å bidra til å brenne fett. Den ansvarlige ingrediensen kalles EGCG. Sort te virker like godt, men ikke så effektivt.

Nøtter

Nøtter øke metabolismen og er en god kilde til protein. Legge til en håndfull nøtter til en salat øker næringsverdi og vil hjelpe deg å føle deg fornøyd lenger. Nøtter gjøre et godt mellommåltid. Prøv tørristede varianter eller rå nøtter.

Matvarer som inneholder Omega-3 og Omega-6 fettsyrer

Sardiner, tunfisk og laks har essensielle fettsyrer slik som omega-3 og omega-6, som begge øker metabolismen. Hvis fisken ikke er din parabol, prøv bakken linfrø, som inneholder disse fettsyrene også. En spiseskje linfrø i en frukt smoothie, skål med frokostblanding eller spre på toast til frokost får dagen en energisk start.

Epler

Visste du at ikke bare vil et eple om dagen holder doktoren borte, men det skreller av pounds også? Studier har vist at å spise ett lite eple før hvert måltider fører til større vekttap. Den magiske ingrediensen er pektin, som finnes hovedsakelig i huden av eple. Pektin holder deg fyldigere lenger.

Kalori-Negative Foods

Noen matvarer er tenkt å bruke mer kalorier å fordøye enn den energien de gir. Å spise disse matvarene bidrar til å skylle fettet ut av systemet ditt. Prøv mørkegrønne bladgrønnsaker som spinat, romanosalat, og grønnkål. Selleri, agurk og grønn paprika finnes andre alternativer. Spis grønnsaker i rå tilstand, slik at fordøyelsen systemet arbeider hardere og du brenne opp mer fett.

Krydder

Kanel stimulerer fettcellene og blir kvitt overflødig sukker i blodet ditt. Det har vært brukt til effektivt å behandle diabetes. Kanel er ikke vannløselig, noe som betyr ikke overdriv. Det har ikke vært noen studier på hva som skjer når for mye kanel er konsumert.

Curry inkluderer tamarind, som bremser ned kroppens produksjon av fettceller. De fleste karriretter har også krydret paprika, som øker metabolismen.

Legg ett eller flere av disse matvarene til ditt daglige kosthold og se stoffskiftet øker og din vektreduksjon som fett er spylt ut av systemet.

Olive Oil & Lemon Flush for Weight Loss

En en-dags olivenolje og sitron flush fremmer en sunn fordøyelseskanal og vekttap. Etter flush, kan du innlemme de samme essensielle ingredienser i din dag-til-dag liv for å holde fordøyelseskanalen ren. Dette kan føre til varig vekttap og et sunnere hjerte.

Olive Oil

Olivenolje er høy i monosaturated fett. Dette er en god fett sammenlignet med mettet fett, og kan føre til vekttap og sunnere fordøyelse. Ifølge Food and Drug Administration, monosaturated fett er hjertet sunt og lavt kolesterol. Det er også mer tilfredsstillende enn mettet fett, som smør, som kan hjelpe deg å spise mindre. Dette er en av de viktigste metodene olivenolje fremmer vekttap når inkludert i en sunn diett. Denne friske olje kan også redusere nivået av insulin i kroppen og tillate cellene å frigjøre mer fett som deretter kan fjernes. Bruk økologisk, 100 prosent extra virgin og uraffinert olivenolje fordi det er ren og inneholder alle de sunne egenskaper.

Lemon

Sitron er en syrlig sitrusfrukter. Den har antibakterielle egenskaper og hjelpemidler i fordøyelsen. Det er en viktig ingrediens i mange lever og fordøyelses-veis flush. De sure enzymer i sitroner utløse fordøyelsen. Sett en skvett av sitronsaft på tungen, eller slikke en sitron. Denne økte spyttsekresjon er et signal om at fordøyelsessafter blir aktivert. De antibakterielle midler rense fordøyelseskanalen. Sitroner er også høy i vitamin C. Vitamin C i kroppens celler kjemper opphopning av overflødig fett, så sitron er nyttig i å fremme vekttap.

Flush

Den olivenolje og sitron flush er utformet for å rense leveren og fordøyelsessystemet og oppfordrer vekttap. Du trenger kvart kopp extra virgin olivenolje og en frisk sitron. I løpet av dagen spiser bare rå frukt og grønnsaker og drikke rikelig mengder vann (ideelt ca 10 kopper). En time før sengetid, klem frisk sitron å gi ca to spiseskjeer sitronsaft. Bland sitronsaft med en kvart kopp olivenolje og drikke blandingen. Etter flush, gjenoppta normal sunn mat. Ta 2 ss extra virgin olivenolje med en klemme av sitron juice nattlig for fortsatt helsefordeler.

The Fruit Flush Diet

Den "Fruit Flush Diet" er en tre-dagers rensing diett opprettet av klinisk ernæringsfysiolog Jay Robb, for folk som er ute for å rense ut fordøyelsessystemet og gå ned i vekt. Skaperen lover en 9 til 10-lb. tap på bare tre dager ved å fjerne giftstoffer fra kroppen, skylle bort ekstra pounds. "Når du spiser frisk frukt, grønnsaker og magre proteiner i 36 timer, går du inn i en fettforbrennende modus som bevarer muskelmasse", sier Robb. The Fruit Flush Diet er også ment for folk som kan ha oppstått oppblåsthet, irritabilitet og tretthet.

Diet Basics

Bare to trinn er nødvendig som en del av Fruit Flush Diet. Den første dagen er reservert for den pre-flush. Dette innebærer å drikke en protein shake annenhver time (fra 8 am til 16:00). I alt er fem shakes fortært på dag én. Protein shakes må ikke inneholde noen kunstige farger, kasein, kalsium caseinate, natriumcaseinat, fruktose, aspartam, acesulfam-K, acesulfam kalium, fordampet stokk juice, sukralose, sukrose eller sukker ingredienser. Hvert protein shake bør etterfølges av minst 8 oz. vann. Ved 18:00, spise middag. Middag inkluderer 3 til 6 kopper rå grønnsaker salat, 3 til 6 oz. av lean protein eller eggehviter og 1 ss. olivenolje eller linfrøolje.

Frukt og grønnsaker er de eneste matvarene som blir spist på dager to og tre. Spis en porsjon frisk frukt hver to timer (fra 8 am til 16:00), etterfulgt av minst 8 oz. vann. Hver servering av frukt må være ca 100 kalorier. Middag bør igjen bli spist på 18:00 og består av 3 til 6 kopper rå grønnsaker salat med 1 ss. olivenolje eller linfrøolje, og en proteindrikk. Rå grønnsaker salat kan også være toppet med halvparten av en avokado og sitron eller lime, hvis ønskelig.

Restriksjoner

Ikke bruker andre matvarer eller drikker mens på frukt Flush Diet. Meieri, koffein, kaffe, te, alkohol, kosthold og regelmessig brus, stivelse, juice, de fleste fett, og alle søtsaker er strengt forbudt. The Fruit Flush Diet fungerer bare hvis du bruker frisk frukt og rå grønnsaker. Kokte grønnsaker og hermetikk, frossen og tørket frukt er ikke akseptabelt. Økologisk frukt og grønnsaker, flasker eller filtrert vann, og protein pulver som inneholder ingen kunstige ingredienser tilby de beste resultatene.

Betraktninger

Hvis du vurderer å gjøre Fruit Flush Diet, er konsultasjon med legen din anbefalte. Kvinner som er gravide eller ammende bør ikke gå på denne dietten. Mulig risiko eller komplikasjoner kan inkludere rebound vektøkning, lavt blodtrykk, svakhet eller besvimelse, og ernæringsmessige mangler. Kosten oppfordres til ikke å trene i løpet av detox på grunn av den lave mengden kalorier forbrukes.

Fat Flush Tips og triks

Konseptet bak fett flush er å avgifte leveren. Mange forskere mener at leveren fungerer som en fettforbrenning organ og bidrar til å regulere stoffskiftet. For fett flush, introdusere deg matvarer og en livsstil som vil stimulere denne prosessen. Et fett flush kan være en nyttig måte begynne å endre noen dårlige vaner.

Linfrø

Fordelene med linfrø i kostholdet ditt er ikke nye. Imidlertid har bølge av kjepphest dietter førte dem til teten. Linfrø og linfrøolje er rike på en viktig fettsyre som kalles linolensyre eller ALA, et medlem av omega-3 fettsyrer gruppe. Ikke bare er det nyttig i vekttap strategier, men omega-3 fettsyrer er effektive i å forebygge hjertesykdom. Linfrø er tilgjengelig i flere former for å legge til mat, vann, eller ta i en kapsel som et supplement. Det kan være bedre å legge linfrø langsomt, siden det er fiber, og arbeide opp til mellom 10 til 50 gram per dag. Hvis Mens du tar linfrø du utvikle diaré, kutte ned dosen din.

God og dårlig mat

En nøkkel til vellykket fett spyling er å innføre gode matvarer i kostholdet ditt. Øk inntaket av mat med høyt omega-3 fettsyrer som fisk. Spis mat som er rik på antioksidanter, som frisk frukt og grønnsaker. Hvis du øker mengden av grønnsaker du spiser, sørg for å unngå hermetisert grønnsaker, som vanligvis er høy i salt.

Matvarer for å unngå å inkludere rødt kjøtt, bearbeidet eller hermetikk, og raffinerte elementer som mel eller sukker. Shun karbohydrater unntatt det som finnes i frukt og grønnsaker, unngå brød, meieriprodukter og stivelsesholdige matvarer som poteter.

Kaloriinntaket

Grunnlaget for fett spyling er å begrense kaloriinntaket til rundt 1100 kalorier om dagen. Dette bør gå på i ca to uker. Da vil du gradvis begynne å øke kalorier til du kommer 1500. bo her før du lykkes og nå dine mål.

Væsker

I noen diett plan, er vannet kommer til å spille en viktig rolle. Drikk åtte til ti glass om dagen. De fleste annonserte fett spyling planer foreslår at du ikke drikke vann med måltider, men mellom dem. Du kan også drikke svart te og kaffe.

Opprettholde en sunn livsstil

Fat flushing virkelig hjelper ikke med mindre du er forberedt på å leve en sunn livsstil, inkludert trening og kosthold. Noen plan for vekttap bør starte med et besøk til legen din. Det er viktig å sørge for at du ikke har noen underliggende forhold som vil påvirke din evne til å gå ned i vekt eller trening.

Hva kan jeg spise på en Fat Flush Diet?

Hva kan jeg spise på en Fat Flush Diet?


The Fat Flush Diet ble utviklet av ernæringsfysiolog Ann Louise Gittleman og er et vekttap og avgiftning program som er basert på en lav-karbohydrat og begrenset-kalori diett. Den består av tre faser, og er designet for å øke stoffskiftet, redusere væskeansamlinger og føre til tap av fett.

Foods

Dietten omfatter innlemmelse av de følgende matvarer: 8 oz. daglig av magre proteiner som magert kjøtt, egg og fisk; frukter og grønnsaker; omega-3-rik fett som linfrø olje; metabolisme økende krydder som ingefær, cayenne, sennep og kanel; den "lange liv cocktail" består av 1 ts. av pulverisert psyllium skall eller 1 ss. av bakken eller frest linfrø i 8 oz. halv tranebærjuice, halvparten vann; en gamma-linolensyre, GLA, supplement.

Regler

Regler for å følge dietten er som følger: bare ett protein element per måltid (unntatt egg); ikke kombinere frukt og grønnsaker; ikke kombinere melk og kjøtt; drikke mellom måltidene, ikke under måltider; spise hver tredje time.

Faser

Tre faser utgjør dietten. Fase 1 består av en meget restriktiv avgiftning diett som varer i to uker. Fase 2 er mindre restriktive, og fortsettes inntil en ønsket vekt er oppnådd. Fase 3 er et generelt lavt karbohydrat diett for vedlikehold og moderasjon som skal overføres inn i spisevaner etter dietten er ferdig.

Hvordan å miste vekt Med Fruit Flush Diet

Hvordan å miste vekt Med Fruit Flush Diet


Dette tre-dagers diett hevder et vekttap på opp til ni eller 10 pounds, som arbeider ved å avgifte kroppen. Jay Robb, en klinisk ernæringsfysiolog, administrerende direktør i Jay Robb Prises Inc. og grunnlegger av Fruit Flush Diet sier, "spise spesifikke naturlige matvarer kan bokstavelig talt vaske bort overskytende pounds og giftig avfall på bare tre dager." Protein shakes, frisk frukt og et kveldsmåltid av magre proteiner og salat gi grunnlag for å skylle ut giftstoffer som følge av dårlig kosthold.

Hvordan å miste vekt Med Fruit Flush Diet

drikke protein shakes på to-timers intervaller før du har konsumert fem shakes totalt på dag én. To timer senere, kombinere 05:57 kopper rå grønnsaker salat, 05:57 gram magert kylling og 1 ss. olivenolje til middag. På dager to og tre, spise en del av frukt for eksempel 2 kopper honningmelon eller jordbær, 1 medium banan, 2 middels epler eller en mango hver time, før du har konsumert fem porsjoner. To timer etter siste del av frukt, spise en salat på tre til seks kopper rå grønnsaker salat, ½ en avokado eller 1 ss. av olivenolje og en protein shake.

Unngå melkeprodukter, kaffe, te, koffein, alkohol, brus, både kosthold og regelmessige, de fleste fett, stivelse, kokte grønnsaker og juice. Alle søtsaker er forbudt. The protein shake bør ikke inneholde noen av følgende: sukker, sukrose, sukralose, kunstige smaksstoffer og / eller farger, acesulfam kalium, acesulfam K, aspartme, kasein, kalsium casseinate, natriumcaseinat eller fruktose.

Delta i lys gang bare i 20 minutter. Ifølge Jay Robb hjemmeside, vil de som deltar i øvelsen taper mindre vekt enn de som ikke gjør det. Når du har fullført de tre dagene, kan du bidra til å holde vekten nede ved å delta i daglig aerobic trening.

Hint

  • Husk følgende i løpet av de tre dagene - det kan hjelpe deg å vite hva som skjer med kroppen din: Å spise frukt eller drikke en protein shake hver time stabiliserer blodsukkernivået, noe som minimerer sannsynligheten for søte eller fete cravings. Du forbruker rundt 900 til 1000 kalorier hver dag, med 100-125 gram protein på den første dagen, slippe til ca 50 gram på dager to og tre. Robb hevder at det er tillegg av magre proteiner og sunt fett som skiller denne dietten fra andre avgiftende diett. Proteinet inkludert bidrar til å bevare muskelmasse, i motsetning til andre raske vekttap dietter. Robb ikke innrømme at omtrent halvparten vekttap vil være fra vann, men gjør et poeng av at den raske vekttap er et flott utgangspunkt for alle i ferd med å starte en langsiktig vekttap programmet.
  • Kutte kalorier kan kutte ut viktige næringsstoffer også, så ta en god multivitamin og mineral.
  • Rådfør deg med Heath omsorg leverandøren før du tar fatt på en ny diett diett.

Behandlinger for acid reflux under anestesi

Behandlinger for acid reflux under anestesi


Acid reflux er en brennende følelse i brystet, nakke, hals og ansikt. Syren i magen beveger seg inn i spiserøret forårsaker denne brennende følelse. Å spise mat som inneholder mye syre, for eksempel sjokolade, juice og brus utløse denne følelsen. Dette er hvordan det fungerer. Den nedre esophageal sphincter (LES) er en sterk muskuløs ring som bare tillater mat og væske for å gå inn i magen. Når les i kroppen din ikke fungerer som den skal, oppstår reflux. Dette gjør magen syre til å sikkerhetskopiere i spiserøret. Acid reflux kan skade spiserøret, noe som kan kreve at du har kirurgi. Her er fem behandlinger for acid reflux under anestesi.

Nissen fundoplication

Nissen fundoplication er en behandling for acid reflux under anestesi. I denne operasjonen, utfører kirurgen en 6 til 10-tommers snitt på magen området. Nissen fundoplication Behandlingen består av å pakke den øvre delen av magen rundt nedre del av spiserøret, og sikkert stramme den. Kirurgen lager en klaffventil i magen. Vikle blåses for å strammet ventilen.
Forvent å bo 10 dager på sykehuset etter operasjonen. Dødsfallet risiko involvert i denne operasjonen er mindre enn én av 500. Komplikasjoner kan oppstå om magen din emballasje, for eksempel når wrap blir ugjort eller når kirurgen utfører et svært stramt wrap.

Laparoskopisk fundoplication

Laparoskopisk fundoplication er en invasiv kirurgi behandling for acid reflux. Operasjonen er utført under narkose. Laparoskopisk fundoplication Behandlingen består av å konstruere en ventil nær spiserøret og magen. Den øvre delen av magen er viklet rundt den nedre delen av spiserøret. Kirurgen utfører små snitt i magen for å sette inn en laparoscope og vise alle områder.
Den tilstøtende del av magen skal vikles rundt i spiserøret, som danner en en-veis ventil. Den enveisventil tillater mat å gå inn i magen din, og hindrer mage stoffer fra å gå en annen retning. Din restituerte tid er raskere enn Nissen fundoplication kirurgi. Din sykehusopphold er mindre enn 10 dager. Denne operasjon behandling er vanligvis trygt for de fleste mennesker. Laparoskopi er vanskelig å gjøre overvektige pasienter. Færre komplikasjoner oppstå med denne behandlingen.

Endolunimal fundoplication

Endolunimal fundoplication er en operasjon prosedyre for acid reflux som krever anestesi. Denne fremgangsmåten involverer et kamera som kalles et endoskop som er lik en laparoskop. Legen går dette røret gjennom munnen, og ned til spiserøret. Legen utfører små snitt, og plasserer klipp i midten av spiserøret og magen. Klippene hindre syre i magen din fra å komme inn i spiserøret. Forvent å bli én til to dager på sykehuset. Risikoen involvere i denne operasjonen er sjeldne, slik som gass oppblåsthet, vanskeligheter med å svelge, og skader på spiserøret eller i magesekken.

Toupet fundoplication

Toupet fundoplication er en annen behandling for acid reflux under anestesi. Den Toupet prosedyren innebærer en delvis wrap, i stedet for en full wrap. Den Toupet behandling er lik den Laparascopic prosedyre. Den eneste forskjellen er at legen plasserer en delvis wrap, som er den tilstøtende del av magen rundt spiserøret. Du har mindre risiko med Toupet prosedyre enn den Laparascopic. Men Toupet drift er også mindre effektive hvis du har alvorlig acid reflux. Regner med å holde en eller to dager på sykehuset etter denne operasjonen.

Thal fundoplication

Thal fundoplication er en surgerical prosedyre som også inkluderer en delvis wrap. Den Thal operasjonen er lik den Laparascopic kirurgi, bortsett fra i den delvise brytes. I Thal behandling, legger legen din en delvis wrap av fundus om 270 grader rundt spiserøret. Du er mindre sannsynlig å få komplikasjoner, for eksempel gass oppblåsthet, og skader på spiserøret etter denne prosedyren. Den Thal behandling er mindre effektiv når du har kritisk acid reflux. Denne operasjonen krever for deg å bo på sykehuset for færre enn 10 dager.

Fordeler og risikoen ved å ta Ingen Flush Niacin

Fordeler og risikoen ved å ta Ingen Flush Niacin


Niacin er en viktig B-vitamin som brukes til å hjelpe kroppen i fordøyelsen av fett, proteiner og karbohydrater. Den holder også huden sunn og hjelper opprettholde kolesterolnivået innenfor normalområdet.

Fordeler

Ingen flush niacin er gunstig i behandlingen av høye lipider, høye triglyserider og høyt kolesterol. Niacin behandlingen har vært vellykket i forebygging av hjerte-og karsykdommer.

Risiko

Langvarig bruk av ingen flush niacin kan øke sjansen for leverskade som følge av økte nivåer av homocystein i blodet. Regelmessige blodprøver bør utføres av en lege for å overvåke riktig leverfunksjon.

Niacin "Flush"

Niacin fører til økt blodstrøm og utvidelse av blodkar, resulterer i en ufarlig rødhet i huden. Ingen flush niacin er tid frigjøres og absorberes lettere, noe som reduserer sjansen for flush oppstår.

Bivirkninger

Bivirkninger av niacin kan inkludere gastrointestinal ubehag, leggkramper og søvnløshet. Som kroppen blir vant til å absorbere niacin, vil disse bivirkningene minske.

Advarsel

Noen mennesker har tatt store mengder niacin i et forsøk på å "lure" en dopingtest i et falskt negativt resultat. Slik oppførsel er farlig og folk som forsøker dette har blitt diagnostisert med alvorlig leverskade.