Digidexo.com

skabb shampo kanin

Over the Counter behandling for skabb

Skabb, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er et kløende hud tilstand som er forårsaket av den lille menneskelige kløe midd som Burrows under huden og legger egg. Heldigvis er det lett behandles med medisiner.

Symptomer

Symptomer på skabb inkluderer ekstrem kløe og en hevet utslett på huden som ligner kviser.

Smittsom

Skabb er svært smittsom og en felles verdensomspennende tilstand. Det er gått lett mellom familiemedlemmer, barn i barnehage, sykehjem eller fengsler fra hud-til-hud kontakt.

Over-the-counter medisiner

Scabicides finnes kremer og lotion som dreper skabb midd og deres egg, og de er tilgjengelige på resept. The Mayo Clinic anbefaler også Permathrin, som er tilgjengelig i en 5 prosent krem ​​og brukes til å behandle og drepe skabb.

Merkenavn

Ifølge Mayo Clinic, amerikanske merkenavn inkludere Acticin, Elimite og Nix Creme Rinse. I Canada, se etter Nix og Nix Dermal Creme.

Andre forholdsregler

Vask alle klær, sengetøy, håndklær og vaskekluter i varmt vann, eller har klær renset og forseglet i lufttett plast for to weeks.Vacuum gulv og møbler. Vask kammer, hårbørster og leker i veldig varmt vann.

Hjem Rettsmidler

Mayo Clinic har flere forslag for å bidra til å lette ubehag fra kløe. Først suge i en kul kar eller bruke kule vaskekluter. Antihistaminer kan avlaste en allergisk reaksjon og ubehag. Calamine lotion kan lindre irritasjon og kløe.

Om Svovel behandling for skabb

Svovel var en av de tidligste behandlinger brukes til å drepe skabb midd. Denne behandlingen fremdeles blir brukt i dag. Det er en av de få over-the-counter medisiner som en forbruker kan kjøpe for å kurere denne hud tilstand.

Hvordan Limer Work

Svovel pastaer fungerer på samme måte reseptbelagte permetrin kremer fungerer: De dreper skabb midd.

Hvordan søke

Svovel kremer må brukes på hele kroppen fra topp til tå før en person går til sengs hver kveld.

Bruke Limer Riktig

En person bør gjelde et svovel lim etter å ha tatt sitt daglige bad eller dusj. Pastaen må holde seg på plass i 24 timer for å være effektive.

Den råtne egg lukt

Svovel pastaer har en ubehagelig lukt, men det må brukes mesteparten av dagen for at pastaen skal ha sin riktige virkning.

Hvor lenge etter en kur?

Svovel kremer må påføres på huden i minst tre dager på rad.

History of sulfer Limer

Pastaer som inneholder omtrent 6 til 10 prosent svovel ble brukt i den tiden av den romerske republikken som en kur for denne tilstanden.

Behandling for skabb

Skabb er en smittsom og kløende hud infeksjon forårsaket av en gravende midd. I motsetning til det mange tror skabb kan oppstå i selv de reneste miljøer og er vanlig i barnehager og sykehjem. Skabb er kjent for folk over hele verden, i både utviklede og utviklingsland.

Årsak

Skabb er forårsaket av en midd som graver et hull gjennom huden deretter kryper under. Huden har da en allergisk reaksjon på denne mite og begynner å klø intenst.

Typer

Regelmessig Skabb: En hudsykdom forårsaket av mikroskopiske parasittiske midd som kalles Sarcoptes scabiei.
Norske Skabb: En alvorlig form for vanlige skabb.
Canine Skabb: En form for skabb finnes oftest hos hunder også kjent som skabb forårsaket av Sarcoptes scabiei canis mite.
Feline Skabb: En form for skabb funnet i katter også kjent som notoedric skabb forårsaket av Notoedres cati midd.

Diagnose

En lege kan undersøke huden for utseendet av et utslett og tilstedeværelsen av hulene. Legen kan få en hud skraping å undersøke under et mikroskop for å søke etter tilstedeværelse av midd, egg eller midd avføring. Legen kan også fjerne en midd med spissen av en nål til å undersøke det og stille en diagnose.

Behandling

Scabicides er reseptbelagte kremer og kremer som brukes til å drepe skabb midd. Alle klær, sengetøy og håndklær bør vaskes i varmt vann og tørket i en varm tørrere, renses eller forseglet i en plastpose i 72 timer. Hudsår fra skabb kan utvikle en sekundær bakterieinfeksjon, som bør behandles med en resept antibiotikum. Hund og katt skabb har mange behandlingstilbud. Veterinæren kan anbefale hvilken som helst kombinasjon av sjampo, dips, fuktighetsgivende balsam, antiseptiske midler og / eller piller.

Forebygging / kontroll

Unngå direkte hud-til-hud kontakt. Behandle alle medlemmer av husstanden. Alle klær, sengetøy og håndklær som har kommet i kontakt med smittet person skal vaskes, tørkes, renses eller lagres i en lukket plastpose i minimum 3 dager.

The Source of skabb

The Source of skabb


Skabb (Sarcoptes scabiei) er en type mikroskopisk parasitt midd finnes over hele verden. Skabb smitter mennesker og andre dyr, som griser, katter og hunder, der skabb kan forårsake skabb. Ifølge CDC, skabb er leddyr (insekter med harde skjeletter) i klassen Arachnida, slik at de har åtte bein.

Mobilitet

Skabb kan krype, men de kan ikke hoppe eller fly. Den eneste måten de kan smitte mennesker er ved å gjennomgå direkte på huden deres. Ifølge urologi Channel, skabb krype sakte, omtrent en tomme et minutt. Overføring av midd fra en person eller et dyr til et annet krever vanligvis langvarig kontakt for å tillate at midd tid til å overføre.

Person-til-Person

Overføring av skabb rekke som infiserer mennesker oftest involverer hud-til-hud kontakt, for eksempel oppstår når folk sover sammen, engasjere seg i samleie eller bor i umiddelbar nærhet og berører hverandre. Dermed utbrudd er vanlig i barnehager der barn leker sammen og i sykepleie anlegg der ansatte utilsiktet bærer midd fra en person til en annen.

Animal-til-Person

Skabb på en infisert dyr kan også krype på en person og infisere huden, ofte forårsaker en generalisert utslett og kraftig kløe, men de dyreraser er ikke i stand til å formere seg på mennesker, så infeksjonen avtar som midd dø. Men hvis dyret ikke er behandlet med en scabicide å drepe midd, personen, spesielt et barn som leker med en infisert kjæledyr, kan bli infisert på nytt igjen og igjen.

Eiendeler-til-Person

Skabb midd lever av huden, men i henhold til CD, kan leve i opp til tre dager fri av menneskekroppen, slik at de kan overleve på eiendeler, som klær, sengetøy, børster eller håndklær lange nok til å vente på et annet menneske å berøre elementet og tillate midd tilgang til huden på nytt.

Reproduksjon

Gang på huden, skabb bruke suckers på forbeina å holde på huden. Munnen og skjære deler av sine ben hule i det ytterste laget av huden, forårsaker kraftig kløe, irritasjon og utslett. Som de tunnel inn i huden, hunnene legger egg som klekkes til larver som deretter gjennomgå i hårsekkene til å modnes. CDC sier at hunnene kan legge opptil tre egg per dag og overleve i en til to måneder. Eggene klekkes og modnes til voksne innen ca to uker, men bare rundt 10 prosent overlever å bli voksen midd. Imidlertid er det tilstrekkelig å fortsette infeksjonen dette nummeret.

Betraktninger

Rask behandling med scabicides, for eksempel permetrin eller lindan, kan forebygge skabb sprer seg, men alle klær og sengetøy må vaskes i varmt vann eller renses og møbler og tepper støvsuges for å hindre ny infeksjon.

Skabb Behandling i Humans

Skabb er en sykdom der huden er infisert av Sarcoptes scabei midd. Disse midd graver seg inn i huden, forårsaker kløe, rødhet og hud flassing. Skabb rammer vanligvis hunder og katter, selv om det av og til påvirker mennesker, der det er allment kjent som skabb. Midd av skabb generelt ikke trives med menneskelige verter, dør innen tre uker. Her er noen behandlinger tilgjengelig for mennesker rammet av skabb.

Cortisosteroid Kremer

Kortikosteroid kremer er foreskrevet til behandling av kløe og irritasjon forårsaket av skabb-infeksjon, selv om ikke det underliggende angrep av midd. Begrunnelsen for dette er at midd afflicting et menneske vil dø av innen et par uker siden de ikke klarer å leve med en menneskelig vert.

Permetrin Cream

Dersom angrep av midd er alvorlig, kan leger foreskrive en permetrin krem ​​(Elimite). Dette aktuell behandling dreper midd på overflaten av huden for å fjerne infeksjonen. Vanligvis en 5 prosent permetrin krem ​​er foreskrevet. Lavere prosenter eksempel 1 eller 2 prosent kan ikke være sterk nok til å drepe midd. Kremen bør bare brukes for tidsperioden som er foreskrevet forlenget bruk kan forårsake skadelige bivirkninger.

Oral Anti-Paristic Medisinering

En annen tilnærming til behandling av skabb hos mennesker er en muntlig anti parisitic medisiner som ivermectin, som vil gjøre den menneskelige vert for en mindre ønskelig miljø for midd ved å drepe parasitten internt. Igjen, må oral anti-parisitic medisiner tas bare som foreskrevet, som de kunne være skadelig ved svelging feil.

Skabb i katter og hunder

Mange er en hud tilstand lett kjøpt av katter og hunder. Når din katt eller hund vurderes med denne tilstanden, er det best å bli utdannet om skabb årsaker, typer, forebygging og behandling. Selv om katter kan få skabb, er det mer vanlig hos hunder.

Forståelse Mange

Det finnes flere typer av skabb. Tilfeller av skabb kan variere fra mild til kronisk. Parasitter er den vanligste årsaken til denne tilstanden. Når katten eller hunden får skabb, symptomene sannsynlig vil være kløe, hudlesjoner og selv massive hårtap.

Årsaker

Parasittene som forårsaker skabb er faktisk øremidd. De mest vanlige øremidd er Notoedres Cati, Sarcoptes canis, eller Demodex canis. Midd kan lett overføres mellom dyr. Det er enda sjeldne tilfeller der katter har spredt midd til mennesker. Den store typen skabb som mennesker kan få kalles skabb. Midd er enten en ikke-gravende eller gravende. Gravende midd grave ned i huden, danner tunneler og legger egg langs disse tunnelene. Den ikke-gravende midd lever av huden ved å suge både blod og vev.

Typer

Skabb hos katter og hunder kommer i fem varianter. Den vanligste typen er noteodric skabb. Flere sjeldne former er sarcoptic, Cheyletiella og demodectic skabb. Noteodric skabb også er referert til som leder skabb eller skabb. Midd søke hunden eller katten ved gravende under huden. Dette fører til riper, noe som også kan føre til blødninger og sår. Denne formen for skabb er svært smittsom, og i de fleste tilfeller, det påvirker ansiktene til hunder og katter. Det kan også dukke opp rundt halsen, ørene og kroppen.

Forebygging

For å forhindre skabb, stelle kjæledyrene ofte og alltid holde kjæledyret boareal ren. Et sunt og rent miljø kan gå en lang vei i å forebygge skabb.

Behandling

Den foretrukne behandlingen er Ivermectin. En veterinær regel gjelder dette på huden til ditt kjæledyr. Det er også ulike effektive former for sjampo som kan hjelpe deg å behandle eller hindre skabb. Vitamin C er også pålitelig når det gjelder behandling av denne tilstanden som det reduserer effekten av en eventuell allergi. Vitamin A kan også bidra til å gjenopprette, reparere og beskytte huden på kjæledyret ditt.

Symptomer på skabb hos barn

Symptomer på skabb hos barn

Symptomer på skabb hos barn er lett å oppdage. Riktig identifisering av skabb kan bidra til å hindre spredning av denne sykdommen. Skabb kan bli funnet i barnehager og skoler, men er stort sett kontrahert ved langvarig hudkontakt som hugging. Lære barna gode sanitære forhold kan bidra til å stoppe spredningen av skabb.

Skabb

Skabb er en smittsom hudsykdom forårsaket av kløe midd. Kløe kan Burrows under huden som forårsaker alvorlig kløe og rødhet. Kløe midd kan bare sees med et mikroskop. Skabb er ganske vanlig og ikke nødvendigvis forårsaket av dårlig hygiene. Det kan ta fire til seks uker etter eksponering for et utslett å utvikle.

Identifisere skabb hos barn

Utslettet fra skabb vises lyse rødt med humper og blemmer. Den utslett er vanligvis i et bestemt område. De vanligste stedene for et barn å ha skabb inkluderer; Web-områdene mellom fingrene, håndledd og ryggen av albuer, knær, og rundt midjen. Utslettet vil også inneholde Burrows som vises i en s-form. Burrows er ofte små og vanskelige å identifisere.

Smertefulle symptomer

Foruten den røde, humpete utslett, kan barnet ditt bli vist andre symptomer. Barn vil klø og klø i de berørte områdene. Hvis venstre ubehandlet, vil kløe forverres forårsaker barnet å klø oftere. Kløe forårsaket av skabb er alltid mer intens om natten.

Diagnose

En lege kan være i stand til å diagnostisere skabb av utslett og symptomer. En annen måte barnelege kan diagnostisere sykdommen er å ta en prøve fra utslett og se under et mikroskop for kløe midd og egg. Det er også en blekk test som innebærer å sette blekket på utslett for å se etter Burrows. Burrows kan ikke alltid bli identifisert fordi et barns kløe kan ripe opp Burrows unna.

Behandling for skabb

Typisk behandling for skabb innebærer å bruke permetrin krem ​​eller lotion til barnets hele kroppen. Hodebunnen og hårfestet kan også trenge å bli behandlet. Kremen er igjen på i opptil tolv timer, og kan trenge å bli gjentatt. Alle familiemedlemmer som kan være infisert behov for å bli behandlet på samme tid.

Tegn på at skabb går bort

Tegn på at skabb går bort


Skabb er smittsomt sykdom i huden forårsaket av små midd, kjent som Sarcoptes scabiei, som hule under huden. En person kan ikke vite at han har skabb før et par uker etter å ha blitt smittet-når arealet av en midd er Burrows fører den enkelte til å føle seg ekstremt kløende. Skabb er smittsomt og sprer seg med fysisk kontakt. Denne betingelse er imidlertid mulig å behandle ved bruk av aktuelle medikamenter eller piller foreskrevet av en lege.

Kløe er mindre alvorlig

Kløe er det første merkbare symptom blant de som er smittet med skabb, ifølge WebMD. Kløen er forårsaket av en allergisk reaksjon på midd, dets egg og avføring (scybala). Et godt tegn på at skabb går bort er når en smittet person føles mindre kløende, særlig om natten eller etter bading. The Centers for Disease Control (CDC) sier at det kan ta opp til fire uker etter avsluttet behandling for skabb for kløe å stoppe.

Det er mindre merk Burrows og spor i huden

Når en person har en skabb infeksjon, huden mellom fingrene og på håndleddet, knær eller albuer, for eksempel, vil ha utseendet på blyantmerker på den, ifølge Medline Plus. Disse merkene er fra midd gravende inn i en persons hud å sette inn egg. Når midd reise under en persons hud, vil små, vene-lignende spor danne. Burrows midd gjør i en baby kan vises som små blemmer eller kviser. Et skilt skabb går bort er forsvinningen av hulene og spor.

Helbredelse av huden

Utslettet en person med skabb får er et resultat av en allergisk reaksjon. Utslett kan føre en person til å klø et berørt område, noe som vil føre til ytterligere irritasjon, betennelse og utseendet skorpe på huden. I ekstreme tilfeller kan skrape av huden forårsake bakterieinfeksjoner i huden, ifølge CDC. Når behandling for skabb begynner, kløende følelse på en infisert persons hud vil minske, vil eventuelle utslett dannet begynne å rydde og betennelser vil være å redusere, noe som vil bidra til å helbrede huden. Men CDC sier at hvis en person fortsetter å ha nye utslett etter fire uker med å ha fullført en behandling for skabb, er det mulig at aktuell medisin eller piller foreskrevet ikke drepe alle midd.

Skabb i babyer

Skabb i babyer


Hvis barnet ditt har en rød, kløende utslett, kan han ha skabb. Hvert år blir flere og flere mennesker --- inkludert barn og spedbarn --- diagnostisert med denne ubehagelig sykdom. Og hvis barnet ditt har det, er det svært sannsynlig andre i familien din gjøre også. Heldigvis gang diagnostisert, er relativt enkelt å behandle skabb.

Hva er skabb?

Skabb er en irritasjon forårsaket av en liten parasitt som Burrows under huden. Resultatet er et kløende utslett forårsaket av en allergisk reaksjon mot parasitten egg og avføring. Skabb er overførbare ved å berøre noen som allerede er smittet.

Symptomer

Det vanligste symptomet på skabb er et kløende utslett, vanligvis rundt håndleddene, mellom fingrene, på nedre del av magen, på kjønnsorganene, i armhulene, på kneskålene, på sidene av føttene og på utsiden av albuene. Babyer kan også få utslett på deres såler, hodebunn, ansikt eller palmer.

Noen ganger tynne røde eller buede linjer vises på en babyens hud der parasittene hule, og noen babyer også utvikle pimple- eller vann-blemme-lignende pustler.

Intens kløe er vanlig, særlig om natten eller etter et varmt bad. Kløe kan føre til åpning av opp huden, noe som i sin tur kan føre til infeksjon.

Diagnose

Når barnet ditt har en uforklarlig utslett, er det alltid en god idé å ringe henne barnelege. Vanligvis vil legen ønsker å se utslett i person og smertefritt skrape av en liten prøve for å vise den under et mikroskop. Imidlertid kan det bare være avføring og egg i prøven, siden det bare tar en parasitt for å forårsake en ubehagelig utslett.

Skabb er ofte feildiagnostisert hos spedbarn fordi så mange skorper (fra intens kløe) er til stede, som dekker opp sanne symptomer på sykdommen. Derfor, ved første tegn på kløe, bør foreldrene plasserer sokker eller votter over deres babyens hender og holde sine babyens negler godt trimmet.

Behandling

En resept krem ​​må brukes på all huden på barnets kropp, inkludert mellom fingre og tær, og i sin navle. Dette må være på plass i minst en dag, deretter vasket av.

For å hindre at barnet fra å sette en krem-dekket hånd i munnen hennes, påfør krem ​​om natten, som dekker hendene med sokker hvis hun har en tendens til å suge hennes tommelen eller fingre.

Selv etter behandling er gitt, kan det ta så lenge som tre uker for kløe å forsvinne. Derfor, leger vanligvis foreskrive et antihistamin (tas oralt) eller en kortison krem ​​for å holde babyen komfortabel. Pass på å også trimme babyens negler regelmessig for å hindre ham fra å åpne huden hans mens skrape.

Legen din bør revurdere din baby etter en uke, for å sikre en ny runde med behandling er ikke nødvendig.

Andre familiemedlemmer

Dessverre, fordi skabb er så lett overføres, du og din familie vil trolig trenge behandling også, selv om du ikke har symptomer.

For å hindre spredning, vaske klær, sengetøy og utstoppede leker i kokende vann og vakuum grundig. Leker som ikke kan vaskes kan være forseglet i en plastpose i en uke.

Hvordan Tørk skabb etter behandling

Skabb er forårsaket av midd gravende inn i huden og forårsaker intens kløe. Denne kløe er generelt dårligere om natten. Tørking skabb er hvordan midd blir drept. Behandlinger seg er helt å tørke skabb, og tørking er ikke generelt nødvendig etter behandling. Hvis du må tørke skabb etter behandling, dette mest sannsynlig betyr at behandlingen fungerte ikke. Det er noen vanlige behandlingsmetoder du kan prøve.

Hvordan Tørk skabb etter behandling

•  Påfør en midd morder. Midd mordere kommer i en krem, og brukes fra halsen og ned. La kremen på over natten, og så vaske det av i morgen. Søknadsprosessen er vanligvis gjentas hver syv dager for best resultat.

Ta en oral medisin. Selv om mer praktisk, kan ivermectin være mer skadelig for kroppen, og bør tas bare som et alternativ til kremen. Det har også vist seg å være mindre effektive. Det er generelt tatt annenhver uke.

Prøv et antihistamin. Antihistaminer, som Benadryl, kan tas for å lindre forverring av kløe. Imidlertid vil disse bare redusere ubehag av midd, men ikke bli kvitt dem helt.

Vask sengetøy. Midd overlever ikke lenge når de er tatt vekk fra kroppen. Vaske sengetøy og pyjamas i varmt vann kan være en effektiv måte å drepe midd, og fjerne sjansen for infeksjon. Det er vanligvis ikke nødvendig å vaske alle klærne, eller matter som sjansene er noen midd som kan ha funnet veien på disse tingene er allerede døde.

Unn dem du jevnlig kommer i kontakt med. Hvis du oppdager at du har blitt infisert av midd, anbefales det at i tillegg til deg selv, noen du vanligvis kommer i kontakt med bør også gjennomgå behandling. Eliminere midd vil være verdiløst hvis de kan lett bli kontrahert igjen av noen du kanskje har gått dem til.

Hint

  • Ikke bland behandlinger uten autorisasjon fra en lege. Alltid konsultere en lege før du gjennomgår noen form for behandling.

Skadevirkninger av skabb behandling på babyer

Når du finner ut babyen din har skabb, kan du føle bekymret for hvordan du best kan behandle babyens symptomer. Legemidler finnes som kan drepe skabb, men deres virkninger kan være skadelig for babyer.

Definisjon

Skabb er en smittsom infeksjon som spres ved kontakt med mennesker. Disse små insekter kan lett gått fra mor til barnet, eller i nært hold som barnehager eller sykehus. Skabb krype under huden og bor der, legge eggene sine.

Symptomer

Skabb forårsaker et utslett på bestemte steder på kroppen. Berørte områdene inkluderer bretter av ledd som knær, albuer og rumpe, samt i mellom fingrene. Babyer som kontrakts skabb kan være mer irritabel enn vanlig på grunn av den intense kløe i væskefylt blistery utslett.

Behandlinger

Leger vanligvis behandle skabb ved hjelp av en aktuell lotion eller krem ​​som heter en scabicide. Scabicides drepe insekter og deres egg. Vanlige scabicides inkluderer Lindane og Permetrin. Leger kan velge å foreskrive en oral medisin som vil drepe insekt, men dette er ofte brukt som en siste utvei.

Skadelige effekter

Babyer er generelt ikke foreskrevet aktuell Lindane grunn av medisinens skadelige bivirkninger, som inkluderer svimmelhet, hodepine, ukontrollerbar risting eller kramper. Ved hjelp av en voksen-styrke medisiner på en baby kan føre til anfall og død. Permetrin er ansett for å være trygt for spedbarn, men likevel kan gi irritasjon i huden, hevelse og rødhet.

Forebygging

Hindre gjeninntreden av skabb er viktig. Du bør vaske alt sengetøy og klær som kom i kontakt med smittet person for de siste tre dagene. Vask klær og sengetøy på varmt og tørt på varme i minst 20 minutter for å sikre at skabb og deres egg er døde. Vær spesielt nøye med å vaske noen favoritt leker eller utstoppede dyr som barnet kan kose med også.

Hvordan du rengjør et hus med skabb Infeksjon

Skabb er en hudinfeksjon forårsaket av små midd som borer seg inn i huden din. Symptomene inkluderer røde, kløende og lette røde linjer under huden. Når du får en skabb infeksjon, får huset ditt en, også. Dette er fordi mens skabb midd ikke kan leve mer enn ca 3 dager uten en menneskelig vert, de er veldig lett å "gå rundt", fordi de kan reise på håndklær, sengetøy, leker og omtrent alt annet som har blitt behandlet av en person med en skabb infeksjon.

Hvordan du rengjør et hus med skabb Infeksjon

Unn alle. Leger generelt vil forskrive en krem ​​å bære over natten som vil drepe midd. Det er best for alle i huset for å bruke denne kremen (med mindre legen bestillinger ellers) for å hindre at midd fra å migrere.

•  Isoler alt. Dette betyr at du trenger å samle opp alle leker, sengetøy, håndklær, puter og utstoppede dyr i huset. Alt som kommer i kontakt med familiemedlemmer på en daglig basis, må være i denne isolasjon "målgruppen." Ellers, hvis midd lever på noe som er savnet, og du berører den, så vil du fortsatt ha smitten lenge etter at du er ferdig med behandlingene.

Place leker, puter og utstoppede dyr i lufttette poser. De må være positiv i disse poser i to uker. På slutten av de to ukene, kan du støvsuge dem grundig for å fjerne eventuelle døde skabbmidd og deretter returnere dem til sine eiere.

Vask alle sengetøy og håndklær minst to ganger i varmt vann med oppvaskmiddel. Du blir nødt til å gjøre det samme etter hver natt for å påføre kremen på sengetøy som alle sovet på. Dette vil vaske midd ut av sengetøy og hindre dem fra å ligge på lur for deg å komme tilbake i sengen den første natten din krem ​​diett er over. Du må også vaske alle de vanlige vaskeri på samme måte. Dersom klær ikke kan ta varmt vann og høy varme tørking, da blir du nødt til å plassere den i lufttette poser i stedet.

Tørk alt tøyet på høy varme. Dette er svært viktig fordi det vil avslutte eventuelle midd som gjorde det gjennom vaskesyklusen.

Støvsug huset. Normalt vil dette bare bety matter og tepper. Men når du kjemper skabb, du også trenger å støvsuge madrasser, gardiner og møbeltrekk. Dette må gjøres for hver dag under hele behandlingen.

Hint

  • Skabb kan være vanskelig å diagnostisere. Prøv ikke å klø det infiserte området så legen vil være i stand til å få øye på midd lettere.

Skabb parasitt hos barn

Den menneskelige kløe midd er parasitten som forårsaker skabb. Det er en svært smittsom midd som graver seg under huden og legger egg. Midd er spredt ved lengre tids berøring av en annen persons hud. Barn er i faresonen for skabb i barnehage og skole.

Diagnose

En lege er den eneste personen som er kvalifisert til å stille en diagnose ved å se på barnets utslett. Huden blir også tatt og undersøkt under et mikroskop.

Symptomer

De viktigste og mest plagsomme symptom barnet ditt kan ha er kløe. Andre symptomer inkluderer et utslett med små kvise-lignende støt og skorpedannelse av utslett, noe som indikerer alvorlige skabb.

Beliggenhet

Utslettet vanligvis vises mellom barnets fingre og tær, kaster armene og håndleddet. Imidlertid, kan det påvirke andre deler av kroppen, så vel.

At Risk

Denne parasitten er vanlig blant barn på grunn av sin nære kontakt med andre barn i barneinstitusjoner og skoler.

Behandling

Hele familien trenger å bli behandlet. En scabicide krem ​​brukes til å behandle parasitten, og anti-klø medisiner letter kløe. Alle klær og sengetøy bør vaskes i varmt vann.

Skabb Mite Symptomer hos mennesker

Midd forårsake skabb hos hunder og katter, men tilstanden er også smittsom for mennesker. Midd som forårsaker symptomene på skabb hos hunder dør raskt på mennesker. Mennesker opplever symptomer, men ingen behandling er vanligvis nødvendig. Mens midd ikke kan leve på mennesker, er det mulig å re-infisert hvis kilden for midd er ikke eliminert. Skabb forårsaket av midd som infiserer dyr bør vurderes av en lege for å utelukke andre hudsykdommer.

Kløe

Det vanligste symptomet på skabb hos mennesker er intens kløe. Kløe kan oppstå før det er synlige tegn på midd. Noen pasienter med skabb reagere mer alvorlig enn andre. Symptomene kan være et immunsystem reaksjon på midd og de kan dukke opp i områder som ikke har et angrep av midd. Aktuelt klø kremer kan bidra til å kontrollere kløe. Canine skabb forsvinner på folk på egen hånd og trenger ingen behandling.

Utslett

Skabb eller canine skabb hos mennesker, fører til utslett og betennelse i huden. Huden blemmer og kan ligne på kviser. Fellesarealer for et utbrudd av skabb på et menneske er mage, lår og underarmer. Den utslett kan også være en immunsystemrespons, og ikke nødvendigvis på grunn av midd. Et utslett forårsaket av immunsystemet kan også vises i områder der det ikke er midd.

Hudinfeksjon

Hudinfeksjon er ikke forårsaket av skabb, men skrape huden kan introdusere bakterier til det berørte området. En hudinfeksjon kan ha en rød utseende og kjennes varm å ta på. Hvis en hud infeksjon utvikler, bør en lege vurdere og behandle den. Pasienter kan unngå en hudinfeksjon ved ikke å skrape det berørte området.

Skabb Behandling Bruke Bactrim

Skabb er en vanlig og irriterer huden infeksjon forårsaket av gravende midd. Det er overført av hud-til-hud kontakt, spesielt mellom familiemedlemmer og mennesker som lever i nært hold. De vanlige symptomene er kløe og utslett, spesielt mellom fingrene, på albuene, på genitalia hos menn og rundt brystvortene hos kvinner. Mens skabb ikke er en bakteriell infeksjon kan det noen ganger føre til sekundære bakterieinfeksjoner som krever andre legemidler for behandling.

Årsaker

Kløe midd, Sarcoptes scabiei var hominis, er den skyldige som forårsaker sykdommen. Den kvinnelige mite Burrows inn i huden for å legge sine egg; når larvene klekkes de kommer til å pare seg og syklusen gjentas. Den midd kan kun lever i noen dager i fravær av en human vert. Mangel på god hygiene og overbefolkning er de viktigste faktorene som fremmer spredning av skabb.

Behandlinger

Leger vanligvis behandle skabb med en pediculicide, en krem ​​som er brukt over hele kroppen fra halsen og ned for å drepe midd. Lindan, permetrin og crotamiton er alle vanlige alternativer. Lindan bør ikke brukes til barn under 2 år i eller gravide eller ammende mødre. Det er viktig å rense klær og sengetøy fordi midd kan overleve i opptil tre dager utenfor en vert og kan benytte anledningen til å få haik på venner og familie.

Bactrim

Bactrim er handelsnavnet for et antibiotikum med de aktive bestanddeler sulfametoksazol og trimetoprim, som ofte administreres oralt, men også i andre formuleringer. Det er vanligvis brukes til å behandle øret og blære infeksjoner, blant andre forhold. Som de fleste medikamenter, har Bactrim bivirkninger, ofte inkludert svimmelhet, søvnproblemer eller en hoven tunge, selv om den har i noen tilfeller forårsaket mer alvorlige allergiske reaksjoner.

Bactrim og skabb

Noen leger har foreskrevet Bactrim å behandle hodelus eller til og med skabb på teorien om at antibiotika vil drepe tarmbakterier som lever i lus (eller midd), og dermed hindre parasittene 'fordøyelsen. I dag denne tilnærmingen er ikke mye som støttes av eksperter og anbefales ikke, og heller ikke er det stoffet godkjent av FDA som en pediculicide. Generelt tar antibiotika for betingelser som ikke resulterer fra bakterielle infeksjon er noe uklokt, ettersom medikamentet kan bidra til utviklingen av antibiotikaresistens i andre bakterier. I noen tilfeller kan imidlertid skabb gi de rette forholdene for skadelige bakterier å forårsake en sekundær infeksjon.

Sekundære infeksjoner

Skadelige bakterier kan kolonisere åpne sår til å forårsake infeksjoner; sekundære infeksjoner av skrapemerker er faktisk ganske vanlig med skabb. Hvis en sekundær infeksjon utvikler, leger vil ofte antibiotika som Bactrim for å drepe bakterier. Følgelig, mens antibiotika er vanligvis ikke foreskrevet til behandling av den midd angrep i seg selv, er de av og til foreskrevet til behandling av sekundære infeksjoner. Informasjonen ovenfor er ikke ment som medisinske råd; som alltid, hvis du er i tvil om hvilken behandling som er riktig for din tilstand, som alltid, er det best å sjekke med legen din.

Hva er fordelene med å spise kanin kjøtt?

Hva er fordelene med å spise kanin kjøtt?


Over hele verden, er kaniner hevet for en rekke årsaker. Noen kulturer heve dem for mat, mens andre heve dem strengt for pelsen sin. En kanin er bare 20 prosent bein, slik at det er lite avfall ved fremstilling av dyret for mat. Kjøttet er finkornet og brukes svært likt fjærfe, ifølge North Dakota State University.

Hvordan virker Rabbit sammenligne?

Den ernæringsmessige verdien av kanin har blitt testet grundig av US Department of Agriculture. Kanin kjøtt er ca 20,8 prosent protein, og inneholder bare 4,5 prosent fett og 795 kalorier per pund. Til sammenligning er biff 16,3 prosent protein og kylling er om lag 20 prosent. En annen konkurrent til kanin kjøtt er kalvekjøtt, som inneholder 19,1 prosent protein, men mistet sin imponerende stående ved å logge 12 prosent fett.

Lett tilgjengelig

Kaniner er ekstremt effektive oppdrettere. En enkelt doe kan føde ca 20 kaniner i året. Det gjør kaniner svært effektiv og tilgjengelig. Faktisk har alle kontinenter en vill kanin befolkning, med unntak av Antarktis. Rabbit bestander har vært så stor på grunn av deres preferanse for tørre årstider, at de har blitt florerer i Australia og ødelegge avlinger. Ville kaniner representerer derfor en stor, potensiell vill matkilde.

Interessant faktum

I 1935 ble det vestlige Kansas sliter under den store depresjonen. Avlinger led på grunn av de overmåte tørre forhold og støvstormer blåste ubønnhørlig over slettene. Jack-kanin kunne gjøre mer enn $ 10 verdt av skade hver til en avling i en uke, slik fylkes administratorer initiert Western Kansas Jack Rabbit Roundup. Roundup dekket en åtte kilometer område. Ingen våpen kan brukes, men mennene gjennomført klubber. I løpet av Roundup, ble mellom 10.000 og 20.000 kaniner utryddet. Ifølge Wichita Beacon Avis, ble det anslått at det var 8 millioner kaniner som dekker 30 vestlige fylker.

Raising Rabbits

North Dakota State University anbefaler at kaniner heves i relativt små strukturer som inkluderer bur med netting bunner (slik at merdene er "selvrensende". Den dyreste delen av heve kaniner er å kjøpe fôr, som kan være om lag 75 prosent av totale produksjonskostnadene, ifølge North Dakota State University.

Alternative behandlinger for skabb

Skabb er en allergisk reaksjon på bitt av en edderkopp. Den vanligste behandlingen er en enkel over-telleren medisinering. Det er effektivt, men det kan være farlig. Det er tryggere urtemedisiner som kan brukes til å drepe parasitter som forårsaker utslett og for å lindre kløen.

Evening Primose og johannesurt

Disse urte rettsmidler vil ikke drepe midd som forårsaker utslett, men de vil lindre kløen. Anvende disse produkter på huden direkte. Gjenta denne prosessen etter behov.

Neem og Tumeric

SX Charles, en lege fra India, brukte et lim som inneholder blader fra neem-treet. Pastaen var fire deler neem til en del tumeric. Neem fungerer som et insekt avvisende og har anti-parasittiske egenskaper. Da gjaldt de berørte områdene, vil pastaen lindre kløe.

Løk

Løk inneholder et kjemikalie som kalles quercetin. En salve kan fremstilles ved koking i 15-30 løk skinn i en halv liter vann. Påfør salve til hele kroppen. Dette vil drepe midd som forårsaker utslett.

Mountain Mint som et forebyggende tiltak

Denne urten er kanskje ikke så populær som noen av de andre, men det er et effektivt insektmiddel. Rubbing blader fra anlegget på kroppen kan hindre flått, skabb og andre parasittiske midd og insekter fra å komme på huden.

Plinius den eldre er Flea Repellent

Den romerske natura Plinius den eldre bemerket at Penny Royal urt som vokste i Europa frastøtt lopper. Naturalist ville også være en av de årsaksforhold av utbruddet av Mt. Vesuv i år 79 e.Kr. amerikansk og europeisk loppe olje kan brukes på huden som en måte å hindre en person fra å få skabb.

Vil Etofenprox Kill skabb?

Hvis du har skabb, vet du at du ønsker å bli kvitt den så fort som mulig. Skabb er en smittsom infeksjon forårsaket av parasittiske midd, og det kan forårsake intens kløe hvor som helst på kroppen, kløe forårsaket av kroppens allergisk reaksjon til de gravende midd. Det finnes en rekke fremgangsrike måter å behandle skabb, men etofenprox er ikke en.

Diagnostisering Skabb

Skabb er forårsaket av Sarcoptes scabiei, en parasittisk midd med åtte bein. En kvinnelig skabb midd tunneler inn i huden og innskudd egg i hule. Larvene klekkes i tre til ti dager, flytte om på huden, og produsere mer kløende Burrows.

Skabb midd er svært smittsom og kan spres ved hud-til-hud kontakt. Selv om det er sjelden å få skabb fra kortvarig kontakt, som skjelvende hender, mer langvarig kontakt, som seksuell aktivitet, kan hjelpe i sin overføring. Skabb er mer vanlig blant pasienter i nære levende situasjoner eller de med nedsatt immunforsvar. Skabb er diagnostisert ved å observere midd mikroskopisk og leter etter sine karakteristiske Burrows i huden.

Behandling av skabb

Skabb er svært behandles, ved hjelp av en rekke hud lotions og kremer. Permetrin er vanligvis førstevalget for skabb behandling. Pasienten dekker hele kroppen nedenfor halsen med lotion, etterlater det på i åtte til 14 timer, deretter skyller det av. En anvendelse er vanligvis vellykket. Andre scabicides (midd-drapet behandlinger) inkluderer malathion og crotamiton.

Skabb har blitt behandlet med svovel for de siste 2000 år, og svovel bar såpe er tilgjengelig over disk (leger anbefaler en prosent til 10 prosent for å drepe skabb). Lindan ble ofte foreskrevet til 2003, da det ble oppdaget at det kan føre til skade på nervesystemet. Det er nå skrevet ut kun til pasienter som ikke kan ta førstelinjemedikamenter.

I stedet for en krem ​​eller lotion, kan en lege fore oral ivermectin å behandle skabb. Dette stoffet ble opprinnelig utviklet for veterinær praksis som en anti-parasitt agent, men har de siste årene det er godkjent for behandling av skabb hos mennesker, selv de i høyrisikokategorier.

Ifølge Center for Disease Control, har ingen over-the-counter produkter er testet og godkjent for å behandle eller kurere skabb. Imidlertid kan pasienter bruke antihistaminer som Benadryl eller lotion som Calamine å redusere intens kløe.

Etofenprox er ikke godkjent for skabb behandling. Ifølge Food and Agriculture Organization of the United Nation, etofenprox brukes som et insektmiddel for et bredt spekter av avlinger, inkludert ris, frukt, grønnsaker, korn, soyabønner og te. Det er aktivt mot møll, sommerfugler, sikader, bladlus, biller, fluer, veps, bier, termitter og maur, men det er verken effektivt eller anbefalt for bruk på skabb midd. Det er noen debatt om hvorvidt etofenprox er et kreftfremkallende for mennesker. Det bør unngås dersom det er andre alternativer for skadedyr fjerning.

Rengjøring etter skabb

Selv etter å ha blitt behandlet, de med skabb må helt rense sine hjem og oppholdsrom. Når flere medlemmer i en familie har skabb, bør de bli behandlet samtidig. Å tømme et hus av midd, vaske sengetøy, klær og håndklær flere ganger i varmt vann. Møbler bør behandles, og gulv, tepper og matter bør alle være rengjort, gjerne av en profesjonell. Noen harde gulv og alle bad overflater bør desinfiseres.

Hvordan Kill Skabb på Home

Ved behandling av den røde, kløende utslett forårsaket av skabb, ingen over-the-counter produktet er bevist effektive, konstaterer Centers for Disease Control. En tur til legen din er nødvendig for å få en resept aktuell medisinering. Skabb midd kan eksistere uten en menneskelig vert for rundt 72 timer, dvelende i klær, sengetøy og møbler. Å grundig drepe skabb hjemme og redusere sjansene for reinfestation, behandle bomiljø samtidig.

Bruksanvisning

Behandling Human Infestation

Bruk en resept aktuell medisin som anvist av legen din. The Mayo Clinic sier at vanlig brukte topicals å drepe skabb på huden kan inkludere permetrin lotion eller crotamiton krem. Disse blir generelt brukt på hele kroppen fra halsen og ned i et tynt lag.

La aktuell medisinering på huden i den anbefalte perioden - Mayo Clinic sier disse er vanligvis sitte på i rundt åtte timer, etter som de skal skylles av.

Redusere ubehag forårsaket av rest kløe. Selv aktuelle medisiner drepe skabb midd og deres egg, kan de gjenværende proteiner igjen i huden fortsette å forårsake kløe i noen tid. The Mayo Clinic råder kjølig bad eller komprimerer, anvendelse av en beroligende fuktighetskrem (for eksempel calamine) og bruk av over-the-counter perorale antihistaminer.

Behandle alle familiemedlemmer som bor i samme hjem samtidig. The Mayo Clinic understreker at skabb er svært smittsomt, og selv de som viser ingen tegn til kløe eller utslett bør få behandling.

Eliminere Skabb i hjemmet

Vask alle launderable elementer av klær slitt to til tre dager før du brukte en reseptbelagte medisiner, samt sengetøy og håndklær, råder Centers for Disease Control. Maskin-vask i varmt såpevann (minst 130 grader Fahrenheit) og maskin-tørke på varmluft i minst 20 minutter.

Seal alle elementer som ikke kan vaskes (for eksempel jakker, puter og utstoppede dyr) i en plastboks og legg den utenfor hjemmet. The American Social Health Association anbefaler elementer bli beseglet for to uker for å sørge for at alle midd omkomme.

Støvsug tepper, området tepper og møbler grundig. Avhende posen utenfor hjemmet så snart du er gjennom.

Tips og advarsler

  • ASHA indikerer at det er ikke nødvendig å desinfisere hjemmet ditt, heller ikke husdyr trenger å bli behandlet for menneske skabb.

Skabb Vs. Genital Crabs

Skabb og genital krabber er lett forvirret. Skabb er ikke ansett som en STD og infestation oppstår gjennom noen form for nær, personlig kontakt. Genital krabber på den annen side er en STD og skjer som oftest gjennom seksuell aktivitet.

Skabb Symptomer

Skabb skyldes en gravende, åtte legged midd som heter Sarcoptes scabiei. De midd Burrows sammen folder i huden og forårsaker intens kløe, spesielt om natten.

Behandling

Skabb er meget smittsom og det anbefales at hele familier skal behandles på en gang for å hindre ytterligere utbrudd. Et topisk lotion blir påført på huden for å drepe midd.

Skam Lice

Kjønnshår lus eller krabber er små, vingeløse parasitter som infiserer kjønnsorganene. De lever av blod og legge egg i kjønnshår.

Symptomer

Kjønnshår lus er den mest smittsom seksuelt overførbare sykdommer. Lus forårsake intens kløe i underlivet.

Behandling

Som behandling for skabb, er et emne for krem ​​eller lotion påføres på det infiserte området for å drepe lus. En annen applikasjon kan trenge å bli brukt etter det siste settet med eggene klekkes.