Digidexo.com

henge opp ned ved smerter i ryggen

Hvordan Juster ryggraden ved å henge opp ned

Hvordan Juster ryggraden ved å henge opp ned


Ifølge forbedre holdningen din nettside, en av de viktigste grunnene til at spinal forskyvning oppstår er fordi hodet henger fremover. Aktiviteter som gjør at hodet skal plasseres lenger frem enn nakken og ryggraden naturlige justering inkluderer bruk av en datamaskin, lese og sy. Denne posisjonen påvirker Trapezius, en diamantformet muskel som starter ved bunnen av hodeskallen. Den strekker seg ut mot skuldrene og ned til midback. Hvis hodet er i stadig hengende fremover, trekker det trapezius muskel, som i sin tur trekker på skuldrene og den øvre del av ryggen. Over tid blir ryggraden naturlige innretting trekkes ut av formen i henhold til denne stamme. Henger opp ned et par ganger i uken på en kropp inversjon tabellen kan bidra til å reversere effekten av denne belastningen, og la ryggraden for å gå tilbake til sin naturlige justering.

Bruksanvisning

•  Sikre deg helt inn i inversjon tabellen. Sørg for at alle stropper er på plass, og hold håndtakene ved hendene. Løsne sikkerhetslås slik at du kan sakte dytte bordet bakover ved å skyve tilbake med overkroppen din. Hold på de faste håndtakene på hver side. Kontraherer magemusklene til å kontrollere bevegelsen bakover.

Settle i en vinkel som du er komfortabel med. Rulle tilbake slik at kroppen er horisontal. Deretter flytter gradvis tilbake slik at hodet peker mot gulvet og føttene mot taket. Igjen, kontrollere vinkelen til hva du er komfortabel med. Du er kanskje ikke klar til å henge vertikalt ennå. Du vil fortsatt se resultater fra henger tilbake på ca 45 grader fra horisontallinjen, fordi hodet og nakken er i stand til å slappe av tilbake til justering med resten av ryggraden.

Legg noen milde rocking til suspensjon når du har funnet en behagelig vinkel å ligge bakover. Dette vil styrke ryggraden og oppmuntre god sirkulasjon rundt området. Rocke så lenge du er komfortabel; starte med ett minutt og se om du kan bygge på den tiden. Det er en beroligende følelse og det forsterker følelsen av mobilitet i ryggraden din, lindre trange steder og spenning.

Relax. Vær oppmerksom på strekningen i ryggraden, og den energigivende prosessen som pågår rundt det. Tenk deg den plassen som blir tilgjengelig mellom hver av ryggvirvlene, og med dette, tenk den fullstendige versjonen av spenninger i nakke og rygg. Dette vil hjelpe ufrivillig muskler til å la gå av tetthet og spenning. Ta med din bevissthet til noen særlig stive områder av ryggraden og føle dem etter hvert blitt realigned tilbake i ryggraden normale bevegelsesområde. Bygge opp din tid fra ca to minutter til opp til 20 eller 25 minutter som du lærer å slappe av mens du henger opp ned.

Kom opp igjen sakte, ved hjelp av dine ben og magemusklene for å vippe inversjon tabellen tilbake til oppreist stilling. Gjør dette i etapper; komme opp et par grader om gangen, vent på at vinkel i noen sekunder, og deretter komme opp enda et par grader, og så videre. Dette gir de endringene som har funnet sted i ryggraden en sjanse til å avgjøre. Ikke bekymre deg for å bli sittende fast; de faste håndtak på plass på inversjon tabellen på hver side av overkroppen din er der, slik at du kan jekke deg opp.

Hvordan henge opp ned for å lindre ryggsmerter

Hvordan henge opp ned for å lindre ryggsmerter


De som lider av ryggsmerter ofte står overfor en frustrerende virkelighet: effekten av tyngdekraften alene kan føre til intensivert skade og smerte. Den nedadgående trekk på ryggraden kan føre til smertefull kompresjon i ryggraden, forårsaker mer smerte og ubehag for tidligere plager. Inversjon terapi, eller det handler om å henge opp ned, kan bidra til å reversere effekten av tyngdekraften på ryggraden, som fører til dekompresjon og lettet smerte.

Bruksanvisning

Juster høyden på inversjon bordet slik at det riktig passer din kropp. Skru eller sikkerhetsbryteren som låser ryggen på plass trekke ut; metoden for å låse opp sikkerheten vil variere avhengig av merke. Skyv høyden bar opp eller ned etter behov for å imøtekomme din høyde. Stram sikkerhet igjen, slik at baren ikke glir under bruk.

Plasser føttene på fotstøtter og fest dem på plass. Noen tabeller vil bruke stropper, mens andre vil inneholde polstret støtter. Sørg for at alle støtteverktøy er låst på plass før snu.

Ta tak i håndtakene på inversjon tabellen og sakte snu deg selv i den grad som du er komfortabel. Vinkelen der du inverterer kan bestemmes av legen din, eller ved din egen komfort nivå. Mange nye brukere kan ikke bli helt omvendt, men vil i stedet jobbe seg oppover.

Strekk armene over hodet forsiktig for å strekke musklene i ryggen. Du vil føle dekompresjon i ryggraden og skuldre som tyngdekraften trekker i en annen retning.

Hold vinkelen så lenge du har diskutert med legen din, eller så lenge du er komfortabel. Hvis du begynner å føle svimmelhet, ubehag eller andre negative effekter, ikke opprettholde en invertert posisjon.

Trekk deg tilbake til en horisontal posisjon med styret. Hold en vannrett posisjon i minst 30 sekunder slik at blodgjennomstrømningen i kroppen din for å gå tilbake til det normale.

Vend tilbake til din vanlige posisjon og unstrap selv fra bordet. Gjenta denne prosessen som er nødvendig for ryggsmerter, eller som anvist av legen din.

Tips og advarsler

  • Det kan være lurt å ha en venn eller et familiemedlem hjelpe deg med bruk av inversjon bord på først, som inversjon kan være forvirrende, og du kan trenge hjelp til å komme ut av tabellen.
  • Husk at alle er forskjellige. Hyppigheten av inversjon, vinkel på inversjon og tidsbruk invertert vil variere fra person til person.
  • Aldri begynne en inversjon diett uten først å kontakte legen din. Noen medisinske tilstander kan bli forverret ved å henge opp ned.

Henger opp ned Helse Teknikker

Henger opp ned er en helse teknikk som kalles inversjon terapi. Ideen bak henger opp ned er at mye av ryggproblemer er forårsaket av tyngdekraften. Gravity presser ned på ryggen, noe som fører til stress og spenning. Hvis du henger opp ned, eller invertere selv, noen mennesker tror at problemene forårsaket av tyngdekraften-indusert spenning vil bli lindres. Denne form for terapi er en del av en klasse av behandlinger som bruker ryggtraksjons (den strekking av ryggraden) for å avlaste ryggsmerter.

Bruk av Inversjon Therapy

Den Stress Management Lab anbefaler å bruke inversjon terapi for å lindre stress, redusere eller eliminere tilbake smerte og forbedre sirkulasjonen av blod og lymfe. Inversjon også kan bidra til å redusere stress og forbedre idrettslige prestasjoner. Det øker også nivået av oksygen går til hjernen, noe som kan bidra til å bekjempe depresjon og redusere påvirker av aldring som er relatert til tyngdekraften.

Bruke Inversjon Therapy

Inversjon terapi kan gjøres hjemme eller gjort av en fysioterapeut, kiropraktor eller annen helsearbeider.

Fordi du henger opp ned, inversjon terapi forårsaker mer blod å flyte til hodet. De med hjerteproblemer, diabetes, høyt blodtrykk eller glaukom bør ikke bruke inversjon terapi.

Ifølge Mayo Clinic, hevder at hengende opp ned kan være effektiv på å lindre smerte eller bedre helse har ikke blitt påvist av medisinske studier eller data.

Inversjon Tabeller og Gravity Boots

Inversjon terapi, når det gjøres hjemme, kan enten innebære bruk av en inversjon bord eller gravitasjonsstøvler. Hvis du bruker gravitasjonsstøvler, støvler legge til en horisontal bar og du henger opp ned etter anklene. Hvis du bruker en inversjon tabellen, du lå på bordet, og så speil bordet. Man behøver ikke å være direkte opp-ned ved bruk av en tabell. I begge tilfeller bør du ikke gjøre inversjon terapi hvis du er helt alene i huset i tilfelle noe går galt mens du er invertert. Sørg alltid for at noen er til stede for å hjelpe deg hvis det er nødvendig.

Hva er fordelene med henger opp ned?

Hva er fordelene med henger opp ned?


Hengende selv opp ned, ofte kalt inversjon terapi, har blitt sagt å være i stand til å hjelpe folk med en rekke helseproblemer. Men det er ingen enighet om hvorvidt det gir alvorlige helsemessige fordeler. Hvis du ønsker å prøve det ut selv, ta kontakt med familien din lege først.

Back Pain Relief

En av de store fordelene ved inversjon terapi, i henhold til Inversjon International, er tilbake smertelindring. The Mayo Clinic bemerker at i teorien, hengende opp ned angivelig lindrer stress på ryggraden ved å la skivene i ryggraden for å gjenopprette tapt fuktighet og gå tilbake til sin opprinnelige form og plassering. Dette kan minske presset og spenningen på nerve klynger i ryggraden og føre til reduksjon i ryggsmerter. Ifølge Mayo Clinic, er denne metoden for ryggsmerter lettelse midlertidig.

Trene

Fitness-ekspert Dr. Ed Thomas foreslår henger deg opp ned før du prøver mageøvelser som crunches. Dette gjøres ved hjelp av gravitasjonsstøvler som kroken på en bar, som regel montert i en døråpning. Dette er beoieved å være en ideell måte å arbeide midsection som det legger element av tyngdekraften til treningen. Mens du gjør crunches på bakken også har du kjemper tyngdekraften, kan du hvile på bakken når du trenger en pause; ikke så mye når du henger fra taket.

Posture

Dr. Thomas har også hevdet at henger opp ned for et tidsrom som kan forbedre en persons sittestilling. Som kroppen henger, vil ryggraden ønsker å skifte til sin naturlige "S" form siden du elongating det. En vanlig inversjon diett kan bidra til å opprettholde den holdning, som igjen lindrer også visse typer smerter og plager.

Hvordan henge opp ned for Back Pain

Hvordan henge opp ned for Back Pain


Når det gjelder å lindre ryggsmerter, henger opp ned er kanskje ikke så dumt. Inversjon terapi refererer til loven av å henge opp ned for å kurere din ryggsmerter. En av de sikreste måtene å bruke inversjon terapi er å investere i en solid inversjon tabellen. Den spesifikke formålet med en inversjon tabellen er å sikkert holde deg opp ned i håp om å lindre ryggsmerter. Hvis du ikke håndtere inversjon tabellen riktig, men det kan føre til alvorlige skader.

Bruksanvisning

•  Les bruksanvisningen for din inversjon tabellen. Mens inversjon tabeller kan alle har et felles mål, vil forskjellige merker har forskjellige oppsett og justering krav. Lese manualen forteller deg de spesifikke kravene til din spesielle inversjon tabellen.

Juster bordet til høyden din som skissert av ownerâ € ™ s manual. Hvis du får høyden galt, kan hodet beiter gulvet under bordet. Juster sikkerhet stropper som vil holde deg så godt.

Stå med ryggen presset mot bordet. Spenn føttene i og bruke armene til å presse ryggen og tabellen tilbake, løfte føttene opp fra bakken. Bevege seg sakte, slik at du ikke blir svimmel.

Gå tilbake til oppreist stilling etter noen minutter. Bor opp ned i en lengre periode kan forårsake hodepine og svimmelhet, så dona € ™ t opphold i den posisjonen for lang. Hvis du ryggsmerter vedvarer, lene seg tilbake igjen for enda et par sekunder og gjenta til smertene i ryggen forsvinner.

Løft armene over hodet ditt når du lener deg tilbake på tabellen. Dette vil bidra til ytterligere å rette ryggraden.

Tips og advarsler

  • Snakk med en lege eller en kiropraktor før du prøver inversjon terapi. Hvis ryggsmerter stammer fra en alvorlig ryggskade, kan inversjon terapi føre til mer alvorlige helseproblemer.
  • Hvis du begynner å føle deg svimmel som du henger opp ned, rolig bevege deg tilbake i en oppreist posisjon. Ikke få panikk og raskt trekke deg tilbake opp, eller du kan bli syk.

Hvilken effekt har henger opp ned ha på kroppen?

Hengende opp ned i en lengre periode for å avlaste rygg plager kalles inversjon terapi, og har vært praktisert globalt i hundrevis av år. Praksisen varierer i popularitet, men med magikeren David Blaine er 60-timers inversjon stunt, synes det å være tilbake på vei oppover.

Historie

Den første posten inversjon terapi dateres tilbake til ca 400 f.Kr., da Hippokrates brukte tau og sele å trekke sine pasienter opp ned som en måte å lindre ryggsmerter. Århundrer senere, i 1960, Dr. Robert Martin introduserte "Gravity Guidance System" til den amerikanske offentligheten. Systemet fokusert på gravitasjonens innvirkning på kroppen og holdning. I 1970, Dr. Martin utgitt en bok som beskriver systemet, med en medfølgende inversjon tabellen. På 1980-tallet ble inversjon terapi utdelt et slag da det ble rapportert at behandlingen kan sette brukerne i fare for hjerneslag.

Gunstige effekter

Studier har indikert at hengende opp ned kan ha noen positive effekter. Det er oftest brukt til å lindre ryggsmerter ved å øke mellomrommet mellom ryggvirvlene. I tillegg kan muskelspenninger i rygg og skuldre bli redusert ved hjelp av denne teknikken, så vel som en forbedring i stilling og sirkulasjon. Ifølge Dr. Jerry Swanson, derimot, har inversjon terapi ingen kjente langsiktige fordeler for ryggsmerter.

Negative effekter

Hengende opp ned iboende har mange alvorlig helserisiko. Når invertert, må hjertet jobbe mye hardere for å få blod til bena og føttene. Blod deretter begynner å hope seg opp i hodet med ingen der til å gå, og begynner å samle i hjernen, risikerer blodpropp og død. Pooling kan også forekomme i lungene, noe som kan føre til respirasjonssvikt.

Typer

Inversjon terapi kan praktiseres enten på en inversjon tabell eller med gravitasjonsstøvler. Inversjon tabeller kan settes til en hvilken som helst grad brukeren ønsker å bli invertert, fra helt omvendt, til en grunne skråning. Nybegynnere anbefales å starte med en svak skråning og jobbe seg opp til en brattere skråning. Gravitasjonsstøvler er slitt på føttene og festet til et stativ normalt plassert på taket. Slitt som vanlige sko, de tillater brukeren å suspendere, eller henge, opp ned.

Advarsel

Alle som har hjertesykdom, høyt blodtrykk, øyesykdommer, spinal skade, brokk, ørebetennelse, eller noen som er gravid bør ikke forsøke inversjon terapi uten å konsultere lege. Nybegynnere også rådes til å ha noen til å følge dem under øvelsen.

Virkningene av hengende opp ned

Virkningene av hengende opp ned


Hengende opp ned for korte perioder av gangen kan faktisk gi positive helsemessige fordeler. Dette er vanlig i mange excercise former og kan hjelpe til stretching, smertelindring og avslappende muskler. Men å gjøre det for en lengre tidsperiode kan føre til høyt blodtrykk, hemorraging, slag eller hjerneskade, blant mange andre alvorlige forhold.

Inversjon Therapy

Spesielt brukes for midlertidig lindring fra ryggsmerter, består inversjon terapi av moderat excercise mens du henger opp ned. Selv om det ikke er blitt bevist som en teknikk med langsiktige fordeler, har terapi vist seg nyttig i lindrende spenninger i ryggen og bidrar til å strekke ryggraden Denne formen for terapi er også antatt å være gunstig i å hjelpe blodsirkulasjonen, siden hengende opp ned gjør at blodet å strømme mer jevnt til hjernen.

I Yoga

Slå kroppen opp til å midlertidig reversere effekten av tyngdekraften er en vanlig øvelse teknikk i yoga. Siden tyngdekraften ustanselig presser ned på kroppen, forårsaker gradvis krympning over tid, virker konsekvent bruk av denne oppgave å forlenge ryggraden og forbedre blodstrømmen. Fra en mental avspenning ståsted, henger opp ned antas å hjelpe til avslapning og øke energi.

Negative effekter

Selv nyttig i enkelte situasjoner, hvis hengende opp ned kan være skadelig gjort feil eller for lenge. De med skulder eller nakkeskader kan faktisk skade seg selv ytterligere ved å forsøke opp ned eller gjøre hånd eller hode-stands. Hengende opp ned fører blodet til å flyte raskere til hjernen og senker blodsirkulasjonen til beina og føttene. Hvis det gjøres for en lengre periode, kan dette føre blod til bassenget i hjernen og press for å bygge bak øynene. I ekstreme tilfeller kan henge opp ned for lenge føre til blindhet, hjerne hemmorhage, kramper eller død.

Hvorfor et bilde Forms opp ned i Eye

Lysstrålene reflekterer fra hva vi ser på reise fra ulike retninger til vår hornhinnen, som er krummet innover som en bolle. Lysstrålene som treffer hornhinnen blir omdirigert av kurven før den når netthinnen. Omadressering av lysstrålene få bildet som dannes på våre netthinner å dukke opp ned.

Toppen av et objekt

Mens å se på en gjenstand, lysstrålene fra toppen av objektet gå gjennom den buede hornhinnen, omdirigere strålene treffer bunnen av øyets netthinne.

Bunnen av et objekt

Lysstråler som går fra bunnen av samme gjenstand for gjennom hornhinnen og blir videresendt oppover og treffer toppen av netthinnen.

Bilde Flips

Fordi lyset informasjon fra toppen av et objekt beveger seg til bunnen av netthinnen, og bunnen til toppen, vil bildet som dannes først i øynene er opp ned. Vår hjerne konverterer bildet med riktig side opp.

Hva gjør du for alvorlig leddgikt smerter i ryggen

Mens begrepet leddgikt bokstavelig talt betyr leddbetennelse, gjennom årene folkehelse definisjonen har utvidet til å omfatte en nesten endeløs rekke av kronisk smertefulle tilstander som påvirker ledd og bindevev. Når ryggraden blir involvert, er det på tide å sette seg opp (sakte) og betale oppmerksomhet.

Funksjoner

Symptomer på baksiden artritt kan ankomme trinnvis eller på en gang, men er definert av smerte og stivhet rundt ryggraden. Begrenset bevegelsesområde og ben-on-benkontakt kan også være tilstede.

Årsaker

Selv om den medisinske profesjon har ennå å peke ut en bestemt årsak til sykdommen, kan leddgikt i ryggen forverres av skade, overdrive eller fedme.

Diagnose

Legen kan bruke en rekke metoder for å diagnostisere kilden til ryggsmerter. Undersøkelse, blodprøver, røntgenbilder og MR er noen av de vanligste metodene for å etablere hvorvidt problemet er leddgikt.

Behandling

Siden det er ingen magisk kur for leddgikt, vil legen din hjelpe deg med å utvikle en overordnet plan som trolig vil inneholde en kombinasjon av hvile, spesifikke øvelser, medisiner og fysioterapi.

Bottom Line

Ikke bli så fanget opp i diagnosen at du glemmer at det er millioner av leddgikt som lever lykkelige, produktive liv. Utdanne deg selv om sykdommen og holde seg optimistisk.

Hvordan behandle smerter i ryggen av Leg hos ungdom

Smerte som slår barnet ditt på baksiden av leggen kan skyldes en skade eller en vanlig tilstand som kalles voksesmerter. Voksesmerter er typisk under alderen tre og fem, og kan komme tilbake når et barn er mellom åtte og 12. Denne type smerte resultater fra rask vekst, og smerter kan utvikle seg i fronten av lårene og på baksiden av bena . Selv om du ikke kan forhindre smerter i barnets ben, det finnes måter å lindre ubehag.

Bruksanvisning

•  Gi smertestillende medikamenter for å lindre ubehag. Gi barnet ditt en dose av ibuprofen å bidra til å stoppe betennelser og behandle smerter på baksiden av bena. Paracetamol er et alternativ medisin for ungdom. Bruk som instruert.

massere forsiktig barnets ben. Bidra til å redusere kramper og smerter i bena med en langsom, mild hånd massasje.

Reduser sårhet med en varmepute eller varmeflaske. Velg en temperatur som er behagelig for barnet ditt, og deretter plassere varmeputen eller vannflaske på baksiden av beina for å lindre betennelser og smerte.

Sitt dem i et varmt bad. Kjøre et bad med varmt vann og legg barnet inne for å bidra til å slappe stramme muskler og redusere smerter i baksiden av bena.

Se en lege. Hvis ikke kan løse smerte hjemme, planlegge en legetime for å utelukke andre alvorlige årsaker til pågående smerter i bena som infeksjoner, juvenil artritt og svulster.

Tips og advarsler

  • Ikke gi aspirin til barn. Dette kan resultere i en dødelig tilstand som kalles Reyes syndrom.

Helsemessige fordeler av Inversjon Tabeller

Inversjon terapi, som har røtter til Hippokrates, har blitt brukt på tvers av kulturelt i århundrer. Den vanligste formen for inversjon terapi dag er gjort med bruk av en inversjon bord, som er i det vesentlige et vippen. Det fungerer ved å balansere kroppsvekt likt på hver side av et omdreiningspunkt, og deretter lar den enkelte å henge opp-ned ved gradvis å øke graden av inversjon. Viden kjent for å lindre spinal kompresjon, har inversjon terapi mange andre overraskende helsemessige fordeler.

Pain Relief

Inversjon arbeider med tyngdekraften for å lindre press på ryggraden, og dermed bringe smertelindring til ryggsmerter lider.

Muskler

Inversjon, ved å tillate økt blodstrøm, slapper musklene og gir avlastning for smertefulle spasmer.

Posture

Fortsatt bruk av inversjon terapi hjelper justere ryggraden naturlig og bedre holdning.

Ryggvirvel Forbedring

Bruk av inversjon bidrar til å øke mengden av væske i de plater som skiller hver ryggvirvelen. Dette gir mer pute på ryggraden, noe som resulterer i redusert nerver, noe som reduserer smerte.

Stress Relief

Hengende opp-ned gjengir en immobile, noe som tvinger avslapping og bidrar til at spenninger i rygg og nakke å bli utgitt.

Sirkulasjon

I inversjon, er sirkulasjonssystemet hjulpet av tyngdekraften, noe som letter blodstrømmen til hjertet.

Lymfatisk Relief

Bruken av inversjon terapi kan bidra til å stimulere og forynge en altfor beskattet og svak lymfesystemet.

Fordelene ved å bruke Inversjon tabeller

En inversjon tabellen er en enhet som gjør at den nedadgående tyngdekraften til å forsiktig strekke og dra kroppen din. Inversjon innebærer henger opp ned med ryggen avslappet og bruke din egen kroppsvekt for å forlenge ryggraden. Bruken av en inversjon tabell kan ha forskjellige fordeler for kroppen.

Redusere ryggsmerter

Dag-til-dag aktiviteter som gåing, løping og sitter ned i lange perioder kan føre til kompresjon mellom ryggvirvel plater. Over tid, kan trykkoppbygging mellom disse platene resultere i ryggsmerter. Regelmessig bruk av en inversjon tabellen kan forlenge og justere ryggraden, den avlaster plater og eliminere smerter i ryggen.

Øke blodstrømmen til hjernen

Den følelsen av blod rushing til hodet under inversjon kan være svært gunstig for hjernen din. Økt blodstrøm fra underkroppen til hodet hjelper gir hjerneceller vidd økt oksygen. Ifølge Inversiontable.com, når hjernen mottar mer oksygen og mer blod strømme dens funksjonalitet er forbedret. Også undersøkelser viser at sjansene for å bli senil senere i livet blir sterkt redusert.

Avlaste Stress

Bruk av en inversjon tabellen kan lindre stress og spenning. Muskelsmerter og ryggsmerter kan noen ganger resultere fra å bli stresset out.The full body stretch oppleves når invertere kan lindre muskelspenninger og hjelpe deg til å føle deg avslappet. Inversjon terapi er også antatt å bidra til å forbedre humøret.

Hjem rette for sciatic smerte

Isjiasnerven er den største nerve i kroppen. Det stammer i lav rygg og er ansvarlig for følelsen i underekstremitetene, slik som lår, knær, legger, ankler, føtter og tær. Hvis isjiasnerven blir komprimert, kan det forårsake smerte og svie i alle disse områdene. Det finnes behandlinger som kan hjelpe lindre sciatic smerte. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, en behandling - eller en kombinasjon av behandlinger - kanskje hjelpe.

Inversjon Therapy

Inversjon terapi er en type terapi som krever at du henger opp ned. Teorien bak inversjon terapi er at suspensjonen vil dekomprimere ryggraden for å lindre smerte. Det har blitt gjort i tusenvis av år, og mange har hatt gode resultater med inversjon terapi. Behandlingen trekker forsiktig ryggvirvlene fra hverandre for å avlaste trykket.

Det er et par måter å skape vertikal stilling. En av de mest populære typer inversjon terapi er med en boot-og-rack-system. Dette kan gjøres hjemme eller på et treningsstudio. Støvlene festes på et rack system. Når de er klippet og låst på plass, er stativet invertert slik at du kan henge vertikalt. Behandlingstiden vil variere. Du kan føle en økning i smerte først. Det kan ta flere økter for å jobbe deg opp til det å tåle lengre økter. Hvis du ikke har en inversjon rack, kan du ligge på en treningsbenk med hodet vendt nedover.

Varme og Ice

Varme og is terapi er en svært terapeutisk behandling av smerte. Den brukes til å behandle sciatic smerte for å lindre ikke bare smerte, men hevelse også. Det er en protokoll for anvendelse av varme og is, imidlertid, og for å få de beste fordeler, så vel som ikke forårsaker noen ytterligere skade, bør det bli fulgt.

Is bør brukes først ved behandling av en ny skade. Det hjelper ikke bare med smerte, men hjelper til med hevelse. Påfør isen i 15 til 20 minutter og deretter la den være av i 30 minutter. Etter 48 timer, kan du begynne å bruke varme. Varme bidrar til å øke sirkulasjonen, noe som letter helbredelse. Du bør bruke varme i 30 minutter, la den være avslått i en time, deretter på nytt.

For en pågående problem med isjias, kan du bruke varme og is i kombinasjon. Bruk isen først i 15 til 20 minutter, må du vente 30 til 60 minutter, deretter bruke varme i ca 30 til 45 minutter. Ved hjelp av både varme og is vil ikke bare bidra til å redusere smerte, men vil øke blodsirkulasjonen for å gi en mer langvarig lindring av symptomene dine. Du kan gjenta denne behandlingen så ofte som nødvendig.

Yoga

Hvis det gjøres riktig, har yoga vist seg å være en gunstig behandling for sciatic smerte. Yoga strekninger kan bidra til å minske isjias, derimot, er dette først og fremst gjelder hvis årsaken til isjias er piriformis syndrom. Piriformis syndrom er som involverer smerte piriformis muskel, noe som er funnet i den nedre del av ryggraden. Denne muskelen spiller en rolle i hip rotasjon.

Det er den milde strekking av denne muskelen som kan redusere sciatic smerte. Det er noe å vurdere, imidlertid, og det er at ikke alle yoga strekninger nytte isjias. Det er visse positurer som kan irritere tilstanden og bør unngås. En positur er forover fold. Kronglete øvelser kan også irritere hoftenervene smerte. Det er også en god idé å forstå at noen øvelse som innebærer å strekke baksiden av bena kan irritere isjias og bør gjøres med ekstrem forsiktighet, om i det hele tatt.

Risikoen ved å bruke en Inversjon Table

Risikoen ved å bruke en Inversjon Table


Ved å bruke en inversjon tabell er en form for inversjon terapi brukes til å behandle ryggsmerter. Denne metoden innebærer henger opp ned, og ved hjelp av vekten av legemet å anvende milde trekkraft til ryggraden, noe som reduserer trykket på platene.

Betraktninger

Ved hjelp av en inversjon tabellen bremser hjerterytme, øker blodtrykket og øker blodtilførselen til hodet. Ifølge Sports Injury Clinic, er inversjon terapi trygg når utført riktig. Nybegynnere bør starte med hodet kun seks-åtte inches lavere enn føttene og langsomt øke vinkelen, en grad om gangen.

Advarsel

Personer med visse medisinske tilstander bør ikke bruke en inversjon tabell på grunn av helserisiko. Tilstandene omfatter høyt blodtrykk, hjerte eller sirkulasjonsforstyrrelser, brokk, glaukom, frittliggende netthinne, konjunktivitt eller rygg skade. Folk som er overvektige, tar blodfortynnende medikamenter eller aspirin, har de senere frakturer, bein svakhet, en mellomøret infeksjon eller er gravid er også i fare.

Misforståelse

Ved å bruke en inversjon tabellen har blitt forbundet med hjerneslag. Ifølge noen inversjon tabellen produsenter, er denne påstanden overdrevet.

Migrene Relief Exercise

The National Headache Foundation rapporterer at migrene rammer nesten 30 millioner amerikanere, de fleste av disse er kvinner. Migrene er generelt karakterisert ved bankende smerte på den ene siden av hodet, og kan ofte inneholde kvalme og oppkast, og lysfølsomhet. Mens migrene kan gjøre at du føler hodet ditt kommer til å blåse opp, er det visse ting som kan gjøres for å gi lindring.

Aerob trening

Aerob trening er bevist å lindre migrene, ifølge Hodepine nettstedet for oppdateringer. En studie av migrenepasienter som driver med aerobic trening viste at de hadde mindre intens hodepine og hodepine for kortere perioder enn migrenepasienter som ikke deltok i aerob trening. Den migrene lettelse skyldes endorfiner og andre kjemikalier som utløses gjennom trening.

Med aerob trening har du en rekke valg. Du kan gå en tur, ri på tredemølle, gå for en sykkeltur, eller ta en svømmetur.

Spekter av bevegelse

Innerself, en selvhjelps webområde, anbefaler løsne kroppen din for migrene lettelse. Flytt alle leddene i kroppen din, ett om gangen, og fullføre en fullstendig bevegelse.

En annen løsne øvelsen fokuserer på hodet spesielt. Mens du sitter, la hodet slappe av og være så hengende som mulig. Flytt haken så nært som mulig til øvre del av brystet. Sving hodet med klokken gradvis flere ganger. Gjenta øvelsen i motsatt retning.

Henge opp ned

Henger opp ned eller står på hodet kan tilby migrene lettelse. La blodstrømmen til hjernen forbedrer blodsirkulasjonen. Prøv å stå på hodet i minst ett minutt, og deretter gradvis øke mengden av tid opp ned. Hvis du har problemer med ryggen eller hvis hodet vondt for mye, kan det være lurt å avstå fra denne øvelsen.

Ha sex

Folk bruker ofte en migrene som en unnskyldning for ikke å ha sex. Imidlertid kan ha sex tilby migrene lettelse. Jo større orgasme, desto større utsettelse fra migrene lidelse, ifølge headacheupdates.com.

Fordeler med en Inversjon Table

Inversjon tabeller er få mye popularitet i disse dager i boliger og klinikker over hele verden. Alle fra idrettsutøvere til helgen krigere til fritids golfere er å ty til denne contraption for komfort, smertelindring og bare rundt trivsel.

Historie

Inversjon terapi ble opprinnelig startet rundt 400 f.Kr. av Hippokrates da han hang en pasient opp ned ved anklene. Det introdusert i Amerika på begynnelsen av 1960-tallet.

Betydning

Hovedfunksjonen til en inversjon tabellen er å dekomprimere ryggvirvlene i ryggen og ryggsøylen. Dette gir lindring fra smerte og en bedre flyt av næringsstoffer gjennom legemet.

Back Pain

Når du ligger opp ned på en inversjon tabellen, blir ryggraden langstrakt, noe som gir mindre stress på røttene og nerveender. Dette i sin tur gir mindre press på ryggen, lindre smerte.

Stress

Sår hals, skulder og øvre rygg muskler er ofte et resultat av for mye stress. Liggende på inversjon tabellen vil bidra til å redusere muskelspenninger, noe som kan lindre stress.

Lymfesystemet

Inverterende hjelper også med lymfedrenasje og sirkulasjon. Når kroppen er opp ned, hjelper tyngdekraften til å spyle melkesyre mot brystet. Dette letter også sirkulasjonsprosessen.

Oxygen

Henger opp ned sender mye mer oksygen til hjernen. Dette resulterer i bedre bedre mental acuity, bedre syn og bedre hørsel.

Svinn

Som du alder, mister ryggvirvlene vann, tynner ut og til slutt krymper. Liggende på inversjon tabellen kan holde ryggvirvlene langstrakt, minimere denne krymping.

Spinal Dekompresjon Exercise

Ryggsmerter er en del av hverdagen for mange mennesker, og ett problem som påvirker ryggsøylen helse er den enkle tyngdekraften. Presset av tyngdekraften når vi stå, sitte og gå hver dag komprimerer gapet mellom våre rotere plater og sakte bærer dem ut. Dekompresjon øvelser har vært kjent for å bidra til å lindre smerten forbundet med denne tilstanden samt isjias smerter og svulmende plater, blant andre.

Inversjon Therapy

Ideen bak invertere kroppen din for spinal helse er at den øvre halvdelen av kroppen vil gi riktig mengde vekt på ryggraden for å sikre riktig justering. Ifølge ryggsmerter nettstedet Losethebackpain.com, er kroppen bare tung nok til å skape undertrykk i ryggraden, slik at feilplasserte plater å suge tilbake på plass.

Ved hjelp av en inversjon tabellen er den beste måten å øve inversjon terapi, selv om noen mennesker oppnå det ved å henge opp ned fra en bar.

Manuell Distraksjon

Manuell distraksjon er en teknikk for spinal dekompresjon øvelse som krever noen til å fysisk trekke på kroppen din å dekomprimere ryggraden. Tenk deg en fastkjørt finger blir trukket før den spretter tilbake på plass, umiddelbart lindre smerten av jam. Det er det samme prinsippet, bare involverer hele kroppen. Spør helsepersonell om denne metoden, og ikke bare har en kompis begynne prøver å lure deg i form. Det kan være skadelig for ryggen din hvis feil mengde trykket er brukt.

Mekanisk Bekken Traction

Mekanisk bekken trekkraft er den vanligste spinal dekompresjon trening, og det er gjort på en del av utstyret som vanligvis finnes i en kiropraktor kontor eller i en fysioterapi-anlegget. Det er en sele for brystet og en sele for hoftene. Ifølge Losethebackpain.com, kan kraften av trekk enkelt justeres. De fleste pasienter begynne å bruke 50 prosent av sin kroppsvekt. Typiske behandlinger vil vare 20 til 30 minutter, og det anbefales at pasienter får flere behandlinger og legge til 10 pounds hver gang de kommer tilbake.

Hva er fordelene med Inversjon tabeller?

Hvis du lider av ryggsmerter og ryggproblemer, har du sannsynligvis prøvd mer enn én metode for å eliminere din smerte, fra å ta medisiner for å besøke kiropraktor. Men du kanskje ikke har ennå prøvd en inversjon bordet; faktisk, kan du anta fra navnet alene at det er en slags middelaldersk tortur enhet. Imidlertid kan en inversjon tabellen bare gi lindring du har lett etter, uten bivirkninger av medisiner og bekostning av kiropraktisk besøk.

Definisjon

En inversjon tabellen er stående bord av former, vanligvis montert på en stål eller annet holdbart metallramme, der du spenn deg fast. Som navnet antyder, bordet snur seg selv, og kroppen din sammen med den, slik at du kan sette deg selv i hvilken som helst vinkel, opp til en full opp-ned 180-graders vinkel.

Funksjon

Hvis du har slitt med ryggsmerter i en lengre periode av tid, har du sikkert lagt merke til at, alder venstre ubehandlet bare gjøre vondt verre. Det er fordi tyngdekraften tar sin toll på ryggraden din på samme måte som det gjør på resten av kroppen. Resultatet er skivene i ryggraden kompakt. En inversjon tabell strekker seg ut ryggraden, slik at plassen mellom skivene. Dette kalles også trekkraft terapi.

Fordeler

Siden inversjon tabeller er rimelig og bærbar i dag, kan du bare spenne deg selv til inversjon bordet ditt når som helst ryggsmerter begynner å bli uutholdelig igjen. Stretching ryggen ved å henge opp ned vil sannsynligvis føle deg bedre, i det minste noe. "I teorien tar inversjon terapi gravitasjons presset av nerverøtter og disker i ryggraden og øker avstanden mellom ryggvirvlene," ifølge en artikkel av Dr. Randy A. Shelerud. I tillegg henger opp ned kan fremme bedre sirkulasjon, slappe av alle musklene i kroppen din og redusere spenninger og stress.

Effektivitet

Ifølge Shelerud, har forskere funnet ut at det å bruke en inversjon tabellen gjør faktisk gi midlertidig lindring. Imidlertid er inversjon terapi ikke ansett for å være en effektiv langtidsbehandling. Hvis du forstår på forhånd at trekkraft ikke vil kurere din ryggsmerter og at du må snu deg selv med jevne mellomrom for å fortsette å få fordelene av inversjon, er du mindre sannsynlig å bli skuffet med denne formen for behandling.

Advarsler

Inversjon tabeller er ikke for alle. Personer med smerter i korsryggen kan få mest mulig nytte ut av invertere seg selv. Men hvis du har høyt blodtrykk, hjertesykdom eller glaukom, bør du ikke prøve inversjon terapi, som å være i opp-ned stilling kan utgjøre en alvorlig helserisiko.

Kan inversjon tabeller Hjelp skoliose?

Kan inversjon tabeller Hjelp skoliose?


Inversjon terapi bruker spesialbord og utstyr for å henge pasienter opp ned ved å forsiktig trekkraft til ryggraden. Inversjon terapi kan brukes til å behandle ryggsmerter fra en rekke forhold, blant annet skoliose. Inversjon terapi kan også hjelpe justere og rette ut ryggraden i noen skoliose pasienter.

Effekter av Inversjon Therapy

Når du er invertert på en inversjon tabellen, elongates ryggraden og tyngdekraften på vekten din legger et svakt trekkraft til ryggraden. Dette reduserer presset på platene og åpner opp plassen mellom ryggvirvlene. Lettet presset på platene reduserer også presset på nervene, som kan hjelpe lindre ryggsmerter. Inversjon kan også bidra til bedre holdning og hjelpe justere ryggraden.

Inversjon for skoliose

Spinal skoliose refererer til en side-til-side krumning i ryggraden, ofte diagnostisert i barndommen. Inversjon terapi kan bidra til å redusere smerter i skoliose pasienter forårsaket av press på plater fra unaturlig plassering av ryggvirvlene. Inversjon tabeller tillate ryggen å strekke og kan bidra til å omstille fortrengt ryggvirvler. Generelt er jo raskere inversjon terapi startet hos barn med skoliose, desto høyere er sannsynligheten for at de vil oppleve forbedring i sin tilstand. Knoklene fullt stivne av den tiden barnet er mellom 12 og 14 år gammel, så inversjon terapi som starter før de tidlige tenårene har de beste resultatene på rygging eller stoppe effekten av skoliose. Eldre pasienter kan også se en forbedring i ryggraden kurvatur etter inversjon terapi, men det tar ofte lengre tid å produsere resultater i tenåringer og voksne enn det gjør hos yngre barn.

Mulige farer

Mens de fleste tilfeller av skoliose hos barn er forårsaket av beinproblemer eller forkalkning lidelser, kan skoliose også skyldes infeksjon, kreft eller et kompresjonsbrudd. Barn som lider av skoliose som følge av disse andre forholdene bør ikke gjennomgå inversjon terapi mindre spesielt rettet til å gjøre det av sine leger.

Gravide kvinner bør ikke snu da det kan føre til skade på det ufødte fosteret. Pasienter som lider av grønn stær, brokk, høyt blodtrykk og beinskjørhet bør rådføre seg med lege før snu. Hvis du har en nyere rygg skade eller kirurgisk implanterte stenger eller støtter, kan invertere gjøre skaden verre, eller skade eller løsne kirurgisk implanterte enheter. Følg alltid din Doctora € ™ s instruksjoner om hvor ofte og for hvor lenge du skal være på en inversjon tabellen.

Skulder Rehab programmer

Skulder Rehab programmer


Mange mennesker - alt fra profesjonelle baseball-spillere til freak-ulykken ofre - gjennomgå en operasjon på sine skuldre som følge av skader som de rive sener, leddbånd eller muskler i skulderen. Det finnes en rekke øvelser du kan gjøre for å styrke deg skulder etter skade eller operasjon for å returnere den til det normale.

Avslappet Arm Swing

Dette rehabiliteringsprogram er ment å slappe av musklene i skulderen din og øke omfanget av bevegelse. Legg deg ned på en benk og la armen henge utenfor kanten uten at det berører eller dra på bakken. La din skulderblad til å slappe av og slippe ned. Deretter forsiktig svinge armen frem og tilbake uten å bruke nakkemusklene. Fokus for dette programmet er å slappe av og la tyngdekraften til å strekke ut skulderen, mens bare litt arbeider musklene i skulderen. Swing bør begynne på 15 sekunder om gangen, og deretter øker gradvis til opp til 5 minutter rett som skulderen blir mer rehabilitert.

Stir

Stå opp, finne en stol eller vegg å støtte vekten din og la din svakere skulder og arm å henge fritt ned ved siden av deg. Bøy deg fremover så armen henger uhemmet og begynne å gjøre små sirkulære bevegelser med armen din, arbeider musklene og sener i skulderen din. Selv om du står opp, prøv å slappe av så mye som mulig, slik at tyngdekraften og noen små muskler i skulderen din til å gjøre alt arbeidet. Du bør begynne å gjøre disse sirklene i 30 sekunder om gangen, og deretter gradvis øke til fem minutter om gangen. Prøv både med og mot klokken sirkler under hvert program treningsøkt.

Rubber Band Heiser

Ved å feste en stor gummistrikk eller stykke rør til gulvet eller utstyr bak deg, kan du gjøre disse øvelsene ved å løfte armen rett opp over hodet, stretching og styrke musklene i skulderen din. Dette vil ikke være mye vekt til å løfte med rehabiliterende skuldermusklene, som det vil praktisk talt være vekten av armen i seg selv, men må løftes og senkes langsomt og stoppet hvis det er noen smerte hodet. Dette rehabiliteringsprogram bør gjøres først etter enklere former for skulder rehabilitering er gjennomført, så utrolig følsomme skuldrene kan bli skadet av denne treningen.