Digidexo.com

nerveskade i beina etter cellegift

Hvor snart etter Begin Kjemoterapi Føler du deg dens virkning?

Hvor snart etter Begin Kjemoterapi Føler du deg dens virkning?


Legemidler som brukes i kjemoterapi angripe friske deler av kroppen din, så vel som de som er rammet av kreft. Narkotika forstyrre raskt dele celler, rettet mot kreftcellene. De er så sterke at de kan føre til sykdom, hårtap, slapphet, hukommelsestap, infeksjoner, nerveskader og bein tap.

Potensial

Noen bivirkninger begynner kort tid etter at du begynner behandlingen. Andre kan ta uker eller måneder å dukke opp.

Typer

Bivirkningene som byr seg i de tidlige stadier av chemo behandling inkluderer håravfall, kvalme, tretthet og vektendring. Dette er på grunn av kroppens umiddelbare reaksjon på kjemikaliene.

Libido

Ifølge Mayo Clinic, mange mennesker opplever et tap av seksuell lyst under og etter cellegiftbehandling.

Betraktninger

De fleste vil oppleve en variant av bivirkninger fordi alles behandlingsregime er annerledes.

Tid FRAMS

Noen bivirkninger vil gå bort ganske raskt med hjelp av støtte narkotika, men noen kan somle i måneder eller år. For eksempel, i henhold til breastcancer.org, kan noen kvinner håndtere ubehagelig nerveskade i sine føtter og hender på grunn av taxol eller Taxotere for måneder.

Hva Hjelper Nevropati i føttene etter Chemo behandlinger?

Foot nevropati, eller nerveskader, er en relativt vanlig bivirkning av kjemoterapi. Det er et direkte resultat av kjemoterapi tendens til å skade friske kroppens systemer i løpet av sin kreft-bekjempelse aktiviteter. Selv om effektene av kjemoterapi nevropati kan spre gradvis etter behandling, i noen tilfeller er de langvarig eller permanent. Heldigvis finnes det mange alternativer tilgjengelige for å håndtere smerte og ubehag av foten nevropati.

Medisinering og terapi

Hvis du føler smerte, prikking og nummenhet i foten nevropati etter cellegift økt, informere legen din umiddelbart, slik at han kan begynne å ta opp dine symptomer. Generelt sett, vil han bruke den minst kraftige behandlingsmetode som viser positiv effekt. Low-level smerter kan være vellykket lettet med over-the-counter-steroide anti-inflammatoriske (NSAID) medisiner som ibuprofen, naproksen eller acetylsalisylsyre, eller med en aktuell capsaicin krem. Høyere nivåer av smerte kan behandles med antiseizure medisiner eller med lavdose antidepressiva. Hvis din smerte nivå er alvorlig, kan legen din vurdere bruk av et opioid som kodein. Alle smertestillende midler bære en viss grad av risiko, så ta kontakt med legen din om eventuelle medisiner han kan foreskrive.

For å få ytterligere lettelse, vurdere å kontakte en fysioterapeut for å få råd og nyttige øvelser. Du kan også dra nytte av avslapningsterapi, akupunktur, ergoterapi eller biofeedback. Oppsøke ressurser eller tjenester som er tilgjengelige i ditt område.

Self-Care Teknikker

Det er visse trinn du kan ta for å minske virkningene av foten nevropati. Først, være klar over miljøfaktorer som gjør symptomene verre. Hvis du er spesielt påvirket av varme eller kulde, gjør hva du kan for å unngå eksponering for disse forholdene. Unngå sko eller klær som legger til ubehag. Hold deg unna alkohol; bortsett fra forverring eksisterende symptomer, kan det føre til ytterligere skade på nervene. Sett deg ned når det er mulig å unngå ekstra stress på føttene. Hvis du også har diabetes, må du flittig kontrollere blodsukkeret. Som alkohol, vil høyt blodsukker direkte skade på nervene.

Beskytt føttene til enhver tid. Bruk sokker og sko enten innenfor eller utenfor, og etablere en vane å sjekke føttene for tegn på skade overflaten eller infeksjon. Fortell legen din om eventuelle endringer som de oppstår.

Forebygging som Treatment

Hvis du er under cellegiftbehandling, være oppmerksom på at bruk av visse medisiner vil øke sjansene dine for å opprettholde foten nevropati. Hvis din nåværende medisiner forårsaker problemer, spør legen din om det er noen passende alternativer som ikke bærer denne risikoen. Legen din kan også være i stand til å justere din nåværende behandling for å redusere nevropati risiko, eller i noen tilfeller hindre fremtidige problemer helt.

Potensielt effektive teknikker inkluderer spre ut behandling over flere dager, og å bremse ned hastigheten ved hvilken som helst individuell chemo behandling er innført i kroppen. Det kan også være mulig å midlertidig stanse behandlingen til dine nevropati symptomene avta. Spør legen din hvis noen av disse løsningene vil fungere for deg.

Hvordan bygge tilbake din immunsystem Etter Chemo

Kjemoterapi er en effektiv behandling for kreft. Dessverre, reduserer denne medisinen din antall hvite blodlegemer, noe som svekker immunforsvaret og øker risikoen for infeksjon. Men heldigvis finnes det måter for å bygge opp immunforsvaret etter cellegift og redusere sjansene for å bli syk.

Hvordan bygge tilbake din immunsystem Etter Chemo

•  Bli aktiv. En stillesittende liv eller å være overvektig kan svekke immunsystemet. Engasjere seg i fysisk aktivitet for å forbedre immunforsvaret. Trening i minst 30 minutter tre ganger i uken eller delta i andre former for fysisk aktivitet som hagearbeid, sport eller dans.

Spis et sunt kosthold. En diett rik på antioksidanter og omega-3 reduserer risikoen for kreft og betennelser og fremmer et sunt immunsystem.

Drikk rikelig med væske. Væsker som appelsinjuice, vann og te kan bidra til å bygge ditt immunforsvar etter cellegift. Appelsinjuice inneholder vitamin C - en allment kjent immun booster. Vann spyler giftstoffer fra kroppen din, mens te inneholder antioksidanter som avverge bakterier og infeksjoner.

Ta en multivitamin. Snakk med legen din for å se om en multivitamin er riktig for deg. Vitaminer som er nyttige i forbedring av immunsystemet etter kjemoterapi omfatter vitaminene A, B-kompleks og C. Nødvendige mineraler inneholder sink, jern og selen.

Reduser fettinntaket. En høy-fett diett kan redusere immunforsvaret. Velg lav-fett alternativer som magert kjøtt, og begrense inntaket av transaksjoner og mettet fett.

Øk inntaket av protein. En lav-protein dietten resulterer i en reduksjon av hvite blodceller og øker risikoen for infeksjon. Gode ​​kilder til protein er sjømat, fjærkre, bønner, egg og soya.

Nerveskade symptomer fra Knee ACL Reconstrution

ACL eller fremre korsbånd, ligger i kneet og er ansvarlig for å stabilisere kneet. Dens viktigste funksjon er å hindre kneleddet fra knekking. Det er en vanlig ligament å skade. Skader oppstår vanligvis når det er en rask retningsendring eller kontakt til kneet. Kirurgi er ofte nødvendig, men samtidig svært sjelden, kan nerveskader oppstå med denne operasjonen.

Identifikasjon

ACL leddbånd kan helt eller delvis revet. Noen ganger ligament kan helt atskilt fra benet. Rekonstruksjon er preformet ved å ta et stykke sene fra et annet område av kroppen, og bruker den til å reparere ligament. Alt dette arbeidet kan tidvis gjøre skade på en nærliggende nerve.

Mindre nerveskader Symptomer

Etter ACL rekonstruksjon kirurgi, kan du ha nummenhet rundt snittet. Kneleddet kan også føle seg stiv. I noen tilfeller er det en økt nivå av knesmerter også.

Andre symptomer

Hvis nervene rundt kneleddet blir skadet under operasjonen, kan du oppleve muskelsvakhet. Dette kan forekomme i musklene rett rundt kneet eller kan involvere hele benet.

Andre symptomer

Andre symptomer kan oppstå er nummenhet eller prikking på toppen av foten og problemer med å gå. Et tap av følelse i bena og føttene kan oppstå hvis det er betydelig nerveskader.

Alvorlige symptomer

Hvis nerveskader fra ACL rekonstruksjon er alvorlig nok, kan du oppleve opplevelser av nummenhet, prikking eller brennende følelse i hele benet. Du kan ha problemer med å løfte tærne, og utvikle en tilstand som kalles dropp-fot.

Alternativ medisin for Bone Cancer Pain Control

Smerter i benet kreftpasienter er primært forårsaket av selve behandlingen av sykdommen. Enkelte pasients erfaringer og grad av smerte vil variere med hans tilstand. Psykologiske faktorer kan påvirke hvor mye smerte en pasient opplever. Selv om leger kan foreskrive en hel slew av konvensjonelle legemidler for å løse denne tilstand, er det flere alternative legemidler for å lindre eller redusere smerte forårsaket av benkreft.

Ernæringsmedisin

Næringsrik mat og vitamintilskudd kan fungere som naturlige medisinske healere for kroppen din. Visse matvarer, for eksempel rødbeter, artisjokker, løk, hav grønnsaker og mørke grønne blader, arbeid for å støtte immunforsvaret og avgifte kroppen. Disse matvarer er også høy i antioksidanter som kan redusere smerte.

En sunt hjerte er viktig for å forebygge smerte forårsaket av bein kreftbehandling.
For å styrke og beskytte hjertet etter kjemoterapi, kan du ta flere vitamin-og mineraltilskudd - for eksempel vitamin C to ganger om dagen i 250-500 mg doser, betakaroten i 50000 IE doser to ganger om dagen og vitamin E to ganger om dagen i 400 IE doser. Du kan ta koenzym Q10 tre ganger per dag i 100 mg doser, L-carnitin tre ganger om dagen og 30 mg sink gang om dagen.

Det kan redusere smerte og smertefulle bivirkninger etter kjemoterapi ved tilsetning av 300 mikrogram av selen to ganger om dagen. En 500 mg dosering av glutation to ganger om dagen vil ha de samme effekter.

Det er også visse vitaminer som vil hjelpe i normal vekst av bein etter behandling. (Sunn bein vekst kan redusere smertefulle etter behandling bivirkninger i ryggmargen.) A 400 IE dose per dag av vitamin D vil hjelpe bein vekst.

Magnesium kan tas i 200 mg doser tre ganger om dagen, samt 5 mg per dag av vitamin K for å gi den samme smertestillende. N-acetylcystein kan også minimere effekten av cellegift.

Herbal Medicine

Ginkgo (Ginkgo biloba) er en flott urt å bidra til å redusere virkningene av giftstoffer etter kjemoterapi. Skadelige giftstoffer i kroppen din kan være en ledende årsak til smerte etter behandling. Du kan ta 120 mg av denne urte supplement for å oppnå sin fulle fordeler.

Et sunt immunforsvar er også viktig i å lindre smerter fra beinkreft. For å støtte immunsystemet ditt du bør kombinere like deler av Mayapple root (Podophyllum peltatum), Corydalis yanhusuo, tag or (Alnus serrulata), gul dock (Rumex crispus) og figwort (Scrophularia nodosa) .Dette blanding, i skjær form, bør være tatt i seks måneder med en daglig dose på 30 dråper.

Homeopatiske medisiner

Hvis du opplever smerte som en forslått følelse, kan du ta Arnica Montana. Eupatorium, på den annen side, er for en verkende smerter i bein som blir verre når du går eller flytte. Dette homeopatisk medisin indikeres når smerten er uutholdelig, og når du føler chill og stivhet i ryggmargen.

Hvordan behandle Friedreichs ataksi

Friedreichs ataksi er en genetisk lidelse som angriper nerveceller. Det er en arvelig lidelse som kan påvirke hjertet, noen bein og bukspyttkjertelen som produserer insulin. Det finnes ingen kur for Friedreichs ataksi, men det finnes måter å behandle symptomene. Denne artikkelen forteller hvordan du kan få testet og behandlet for Friedreichs ataxia.Friedreich ataksi er en degenerativ sykdom. Symptomene kan starte så tidlig som 18 måneders alder eller så sent som 30 år gammel. Symptomer fremgang på en slik måte at det kan være 15 til 20 år etter at symptomene starter at pasienten vil bli begrenset til en rullestol og havne helt arbeidsufør. De fleste dør av Friedreichs ataksi tidlig i voksen alder på grunn av hjerteproblemer de utvikler.

Bruksanvisning

•  Sett opp en avtale med en lege hvis du tror du mange har Friedreichs ataksi. Symptomene som er forbundet med denne lidelsen faller inn i fire ulike kategorier; nevromuskulære, nevrologiske, bein og hjerte. Nevromuskulære symptomer inkluderer klossethet, gangvansker, problemer med å bevege armene, lammelse av beinmuskulaturen og tap av følelse i beina. Nevrologiske symptomer er talevansker, synsproblemer og hørselstap. Beinproblemer er misdannelser i ryggraden og føtter. Hjerte symptomene er kortpustethet, rask hjerterytme, brystsmerter og noen av symptomene på hjertesvikt. Hvis du opplever noen av disse symptomene, kontakt lege.

få de nødvendige tester gjort. Testene som kan gjøres av legen din er nerve conduction å sjekke for nerveskader, electromyogram å se etter muskelskade, elektrokardiogram for å se etter hjerte unormalt, ekkokardiogram som måler tykkelsen på hjertemuskelen og andre tester for å sjekke blodsukker og hjerterytme.

Få fysisk og ergoterapi. Dette er for å hjelpe deg å fungere bedre selv med de systemene som angriper muskler og bevegelser av kroppen. Du trenger å vite, kontroll og leve med skjelvende bevegelser, problemer med å bruke bein og armer og lammelse av benet.

Vær forberedt på å motta oppkvikkende eller kirurgi for beindeformiteter. For å forebygge hjertesykdom, er alvorlige tilfeller av skoliose vanligvis operert på et tidlig alder. Andre deformiteter er korrigert med bukseseler. Det vil være spesielle hensyn behov hvis tilstanden forårsaket ryggen til kurven og begrenset normal pusting.

Spør legen om reseptbelagte medisiner for hjertesykdom og diabeties. Hvis du viser disse type symptomer, kan betablokkere gis for hjertesykdom og insulin for diabeties. Dessuten er antioksidanter gitt for å prøve å redusere utviklingen av sykdommen.

Risikoen for Spinal Fusion

Selv spinal fusjon kan være effektive i behandling av smerte, er det risiko som er viktig å være klar over før du vurderer spinal fusjon som et behandlingsalternativ. Kirurgen vil vurdere en persons egnethet for en slik prosedyre.

Røyking og medisinske forhold

Pasienter som røyker har ofte en høyere risiko for komplikasjoner for spinal fusjon og kan ha en vanskeligere utvinning. Mange avstivningsoperasjon pasienter er pålagt å slutte å røyke for et par måneder før kirurgi for å redusere risiko. Suksess priser er ofte lavere for de som er overvektige, så vel som for de som røyker, har diabetes eller har andre medisinske problemer.

Smerter ved Donor Bone

Noen pasienter har smerter på stedet av donor bein etter operasjonen, noe som kan innebære infeksjon eller nerveskader. Dette er ofte på grunn av skruer, plater eller andre elementer som brukes for å smelte ryggvirvlene.

Nerve Damage

Andre komplikasjoner kan inneholde noen nerveskader, spesielt med operasjoner som involverer korsryggen, men dette sjelden skjer.

Mislyktes Surgery

Noen mennesker også lider av mislykket operasjon og fortsette å leve i smerte, men sannsynligheten for dette øker med fusjon av tre eller flere nivåer av ryggvirvler. For noen pasienter kan ryggvirvlene ikke smelter sammen etter kirurgi eller det er mulighet for å pode å migrere og krever en ny operasjon.

Generelle Komplikasjoner

Selv om det er en sjanse for komplikasjoner, har de ikke forekommer ofte og kan skje med alle kirurgi. Komplikasjoner er mulig med alle typer kirurgi og inkluderer blødninger, infeksjoner og komplikasjoner med anestesi.

Betraktninger

Det er viktig å være godt utdannet om en slik medisinsk avgjørelse og stoler på din kirurg. Ved å følge kirurgens anbefalinger etter operasjonen, pasienter har en større sjanse for en vellykket utvinning.

Hvordan velge Gradient Støttestrømper

Gradient kompresjonsstrømper lindre verkende ben og administrere medisinske tilstander som underekstremitetene hevelse, åreknuter, lymfødem og leggsår. Disse strømper er også brukes til å hindre dyp venetrombose. Støttestrømper er indisert for en person på ulike stadier av livet hennes om hun er gravid, utvinne fra kirurgi, har en jobb hvor hun er på beina etter en lang periode, eller hvis hun er eldre. Støttestrømper gjelder større press på ankelen, med gradvis redusert trykk som strømper gå opp bena. Denne gradient trykket bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen. Den type strømper du kjøper avhenger av dine medisinske behov, målinger av bena og din preferanse for stil og farge.

Hvordan velge Gradient Støttestrømper

•  Bestem deg for den beste lengden for din livsstil og alvorlighetsgraden av din medisinske tilstand. Støttestrømper kommer i forskjellige lengder inkludert kne-high, lår-høy og midje-høy.

•  Bestem graden av komprimering for å administrere din tilstand. Kompresjonsmulighetene kan variere fra produsent til produsent, men mild kompresjon er ca 8-15 mmHg, er moderat kompresjon ca 15-20 mmHg, er fast kompresjon 20-30 mmHg og ekstra fast kompresjon er ca 30-40 mmHg.

Mål bena med et målebånd i henhold til din stil valg. For knehøye kompresjonsstrømper, måle rundt ankelen like over ankelen og rundt den bredeste delen av leggen din. For lår-høye kompresjonsstrømper, også måle rundt den bredeste delen av låret. For midje-høy kompresjonsstrømper, også måle rundt den bredeste delen av hoftene.

Bestem deg for den fargen du foretrekker samt åpenhet, som kan variere fra ren til ugjennomsiktig. Med den mengden av farger er tilgjengelig utover standard svart eller hvitt, disse strømper er nesten umulig å skille fra vanlig slange eller menns kjole sokker.

Hint

  • Mål bena i morgen før du får ut av sengen for å sikre nøyaktige målinger. Bena kan hovne opp etter at du begynner å vandre rundt, noe som kan påvirke målingene.
  • Husk at du trenger å konsultere med legen din før du bestiller eller kjøper strømper som er 20 mmHg eller mer i kompresjon, og hvis du trenger kompresjonsstrømper for et opplag problem.
  • Strømper som er for løs vil ikke forbedre sirkulasjonen i bena og strømper som er for stramme kan svekke sirkulasjon.

Slik får Lower Body Mass

Slik får Lower Body Mass


Det tar litt tid og engasjement for å bygge lavere body mass. Quadriceps, setemuskler, hamstrings og kalver er de viktigste musklene du trenger å fokusere på å bygge opp for å få masse. Du må gjøre vektløfting øvelser for bena og opprettholde en diett som bidrar til å få masse. Verken diett eller trening bør ta prioritet over den andre; de er like viktige.

Slik får Lower Body Mass

Gjør mye knebøy, som er den beste øvelsen for masse bygning. Knebøy fungerer den største mengden av lavere kroppen muskler samtidig, inkludert setemuskler, quadriceps og hamstrings. Bend med knærne som om du kommer til å sitte ned i en lav stol. Kolben bør utskytende som om det skulle møte stolen mens brystet forblir over knærne. Du kan gjøre denne øvelsen ved hjelp av din egen kroppsvekt, eller du kan plassere en vektstang over skuldrene for ekstra motstand.

Gjør leg curls på maskinen for hamstring bygningen. Du trenger tilgang til et treningsstudio eller en beincurl maskin hjemme. Ligg på magen med anklene under pads av maskinen. Juster vekten på riktig måte; det er en god idé å teste ut et par innstillinger før du starter et sett. Når du er klar, er det bare krølle bena opp mot ryggen din. Sakte senke beina til startposisjon for en repetisjon.

Bygg opp dine quads med lunges. Denne øvelsen er spesielt bra for quadriceps og setemuskler. Stå med føttene hip bredde hverandre, og deretter flytte det ene benet frem et par meter. Sakte bøye begge knærne til du ender opp med nesten knelende på gulvet. Stå opp for en repetisjon. Bytt bein etter et sett. Hvis du trenger mer motstand, plassere en manual i hver hånd ved din side eller hold manualer på skuldrene.

Arbeid kalver med kalv høyninger. Stå med bena hip bredde hverandre. Støtte vekten din mens du stiger opp til ballen av foten din bare. Hælene skal være fra gulvet helt. Sakte lavere for ett sett.

Start forsiktig og bygge deg oppover. Hvis du ikke er vant til å trene, bør du ikke begynne med vekt trening hver dag i uken. Start forsiktig med bare to vekttrening økter i uken og legge til en dag da dette ikke lenger er utfordrende. Likeledes, starte med en lavere mengde vekt, sett og repetisjoner. Bruke for mye vekt eller gjør for mange sett eller repetisjoner kan forårsake alvorlige skader hvis kroppen din ikke er forberedt på det. Som nybegynner trenger du mer utvinning for musklene til å ta opp til din rutine.

Få både aerob og anaerob trening. Bygningsmasse ikke bare kommer fra løfte vekter. Du må brenne fett for at disse musklene til å dukke opp. Det er mulig å ha store muskler som er skjult under lag av fett. Sykle, svømme, jogge eller spille en sport som tennis eller fotball for å holde musklene lean.

Endre matvaner å hjelpe kroppen din bygge og vise frem masse. Spis mer kalorier, men ikke mer junk food. Whole Foods, eller matvarer som er i stor grad ubehandlet eller raffinert, vil hjelpe deg å oppnå en lavere kroppsfett så musklene du bygge showet opp bedre. Hele korn, frukt og grønnsaker er eksempler på hele matvarer. Spis mer protein fra kjøtt, fjærkre, fisk og egg. Proteiner vil hjelpe disse musklene bygge opp raskere. Spis karbohydrater for å bidra til å gi deg energi for trening.

Mat å spise eller unngå å reversere Osteoporose

Osteoporose rammer så mange som 10 millioner mennesker i USA alene, først og fremst kvinner. Forskere spekulerer i at det kan være en sammenheng mellom den maten vi spiser og den statistiske økningen av denne tilstanden. Opprette et riktig kosthold, spesielt for postmenopausale kvinner, er et skritt i å unngå eller muligens reversere osteoporose.

Risikofaktorer

Blant risikofaktorer er en familiehistorie med osteoporose, en liten kropp ramme, asiatisk eller kaukasisk bakgrunn og røyking.

Symptomer

Osteoporose påvirker kroppens evne til å erstatte bein etter det aldre og tilbyr svært få merkbare symptomer. Bukking av ryggraden og bein som brytes lett er ofte den eneste indikasjonen.

Vitamin D

En studie antyder en økning i vitamin D3, som er tilgjengelig som et supplement, styrker bein rammet av osteoporose.

Lysin

Lysin-rike næringsmidler, slik som fjærfe, fisk og muttere, øke kroppens evne til å absorbere kalsium.

Boron

Boron er et spor mineral som kan hjelpe kroppen syntetisere viktige elementer for å hindre tap av beinmasse, selv om denne teorien er kontroversiell og uprøvd. Enhver tillegg av boron til kosthold bør gjøres med forsiktighet for å unngå boron forgiftning.

Protein

Høy-protein dietter er antatt å påvirke kroppens evne til å absorbere næringsstoffer som trengs for benregenerering. Hvis du er i faresonen for osteoporose, anbefales det at du utvikler en lav-protein, høy kalsium diett.

Hvordan takle Nerve Damage

Nerveskader kan skyldes skader, medisiner, eller visse sykdommer eller tilstander, og kan være en smertefull tilstand som kan være permanent, avhengig av årsaken. Du kan gjøre flere ting for å takle nerveskader og den resulterende ubehag.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om medisiner for å lindre symptomer. Flere medisiner virker på smerter på forskjellige måter, og kan lindre nerve smerte. De inkluderer antidepressiva, antiepileptika, steroider og narkotiske smertestillende. Ta noen medisiner som anvist, og la legen din vet hvordan de jobber for deg og eventuelle bivirkninger du opplever. Du må kanskje eksperimentere med ulike medisiner for å finne en som passer for deg. Aldri stoppe eller endre dine behandlinger uten å konsultere legen din.

Trening for å lindre nerve smerte. Snakk med legen din om å designe en passende diett som ikke vil forverre tilstanden din. Lytt til kroppen din når du trener, og ikke presse deg selv.

Masser de berørte områdene lett. Dette kan lindre smerte og bedrer blodsirkulasjonen. Du kan gjøre dette på egen hånd, eller har noen gjøre det for deg.

Unngå påføring langvarig press på berørte områdene. Dette vil komprimere nerver og forårsake smerte.

Bruk naturlige behandlingsformer. Dr. Andrew Weil, alternativ medisin ekspert, foreslår å supplere med en B-kompleks vitamin daglig og 300mg av alpha lipoic syre. Disse næringsstoffene er viktig for nerve helse. Han antyder også at akupunktur kan lindre nerve smerte. Refleksologi kan være gunstig for nerveskader på beina, tær og føtter. Alltid besøk lisensierte utøvere.

Medisinske behandlinger for Isjias

Medisinske behandlinger for Isjias


Isjiasnerven er den lengste nerven i kroppen, som går fra ryggmargen til hoften og ned på baksiden av hver etappe. Smerte som stråler langs denne nerven på den ene eller begge sider av legemet er referert til som sciatica, og er et symptom på et problem som involverer nerve, slik som en disk eller brokk en skade i ryggmusklene. Isjias smerte kan variere fra mild til alvorlig, og det vanligvis forsvinner av seg selv innen 4-8 uker. Mange har tilbakevendende anfall av isjias eller perioder med isjiasnerven smerte som varer lenger enn en typisk episode. I disse tilfeller ytterligere medisinsk behandling kan være nødvendig.

Fysioterapi

Isjias på grunn av en herniated eller bulte disk krever ofte fysioterapi som en del av en helhetlig behandlingsplan. Fysioterapeuter kan administrere smertelindrende behandlinger som massasje og ultralyd, men flertallet av behandlingen vil bli fokusert på øvelser for å bedre holdning, stabilisere og styrke kjernemuskulaturen og bedre fleksibilitet og bevegelsesutslag. Noen pasienter kan bare gå gjennom noen uker med fysioterapi, mens mer alvorlige skader kan kreve måneder med rehabilitering.

Reseptbelagte legemidler

Leger kan foreskrive en eller flere medikamenter for å lindre smerter og redusere betennelse eller muskel tetthet. Muskel relaxers er en av de mest foreskrevne typer medisiner som de hjelper løsne spent musklene rundt nerve. Narkotiske smertestillende midler er vanligvis brukt for korte perioder av gangen for å redusere alvorlige smerter. Noen antidepressiva og krampestillende medisiner har vært vellykket i behandling av kronisk isjias smerter ved å arbeide for å blokkere hjernens smertereseptorer eller øke frigjøringen av endorfiner.

Epidural injeksjoner

Spinal kortikosteroid injeksjoner redusere betennelse, og dermed lindre press på isjiasnerven. Mange isjias pasienter har rapportert lindring fra kortikosteroid injeksjoner, men det er ofte en kortsiktig løsning og injeksjoner må gjentas. På grunn av mulige alvorlige bivirkninger, som for eksempel infeksjon, langvarig nerveskader og bein død eller tynning, er kortikosteroid injeksjoner vanligvis ikke gitt mer enn tre ganger per år.

Kirurgi

Når isjias smerter er langvarig og stadig forverres, kan legen din vurdere kirurgi som et alternativ for å fjerne en del av en disk som er å trykke på nerven. Alvorlig isjias kan forårsake omfattende svakhet eller inkontinens. I disse tilfeller kan operasjon være nødvendig for å løse problemet eller hindre den fra å bli verre. Vanligvis andre behandlingsalternativer er prøvd før man tyr til kirurgi, som det er potensiell risiko involvert og ytterligere operasjoner er ofte nødvendig for å hindre ytterligere rygg problemer.

Alternative behandlinger

Noen isjias lider finne en stor lettelse fra alternative behandlinger som akupunktur og massasje terapi. Akupunktur har blitt godkjent av FDA som en behandling for ryggsmerter, inkludert isjias. Massasje terapi bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og muskelavslapning, samt letter frigjøring av endorfiner. Spinal justeringer av kiropraktorer og osteopatisk leger kan bidra til å bringe ryggraden i normal justering og kan gi en viss lindring fra isjias smerte ved å justere diskene eller løsne strammet muskler som trykker på nerven.

Steroider for lungesykdom

Kronisk obstruktiv lungesykdom, eller KOLS, er en gruppe av lungesykdommer som inkluderer bronkitt og emfysem og kan føre til pustevansker og luftstrømmen blokkering i lungene. Lungesykdommer kan behandles med inhalerte steroid medisiner.

Steroid Resept

Leger kan foreskrive kortikosteroider for pasienter med alvorlige eller moderate tilfeller av kronisk obstruktiv lungesykdom, ifølge Mayo Clinic.

Fordeler

Inhalasjonssteroider kan hjelpe KOLS-pasienter puste bedre og redusere betennelse i luftveiene.

Trial

En lege kan starte en kronisk obstruktiv lungesykdom pasient på et begrenset prøveversjon av steroid behandling i seks uker til tre måneder for å se om puste bedre, ifølge National Hjerte Lung and Blood Institute.

Langtidseffekter

Langvarig bruk av inhalerte kortikosteroider kan øke pasientens risiko for å utvikle grå stær, diabetes eller høyt blodtrykk. Steroid brukere kan utvikle svake bein etter langvarig bruk av stoffet.

Andre medisiner

Lungesykdom pasienter kan også motta bronkodilaterende medikamenter som virker avslappende på musklene i luftveiene eller antibiotika for å behandle bakterielle infeksjoner som lungebetennelse.

Om japansk Foot Detox

Om japansk Foot Detox


Japansk foten detox har blitt svært populære blant folk som ønsker en rask måte å rense kroppen og fjerne skadelige giftstoffer uten egentlig å måtte gå på en rask eller endre sine dietter. Folk er definitivt interessert i å være i stand til å rense kroppen sin gjennom fotsålene, og japanske detox foot pads tilby dem muligheten til å gjøre det. Selv om avrusning fots pads er ganske ny, har de raskt vunnet popularitet.

Effekter

Japanske detox fot pads er laget med en tre eddik essens som kommer fra ulike trær. Veden eddik visstnok absorberer usunne giftstoffer fra en persons kropp når bremseklossene blir brukt mens personen sover. Som giftstoffer blir drenert ut av kroppen, bør en person opplever ulike helsemessige fordeler. For eksempel, detox foot pads hevder å hjelpe folk forbedre sin søvn. Elektrodene er også ment å gi folk en boost av energi og forbedre den generelle helsen og øke velvære.

Fordeler

Noen av de som er trukket til japanske detox fot pads er de med smerter og andre plager. De fleste av de fleste som kjøper foten pads er trøtt, rastløs i smerte, eller bare ønsker å føle seg bedre. Foten pads er ikke designet utelukkende for personer som er usunn. Helt friske personer oppfordres også til å bruke pads for økt energi.

Typer

De to mest fremtredende merker av japanske detox fot pads er de Kinoki fot pads og Takara detox fot pads. Begge merkene har identiske krav og er laget av tre eddik. De begge lover å absorbere urenheter fra kroppen som en person som sover, men Kinoki foten pads har opplevd dårlig trykk. Kinoki pådratt seg en rettssak i 2008 når et selskap anklaget dem for å lage villedende påstander om at det kunne fjerne giftige stoffer fra kroppen.

Teorier / Spekulasjoner

National Public Radio uttalt at japanske detox fot pads var en helsekjepphest som snart ville visne. Mange har prøvd å avkrefte teorien om at detox fot pads faktisk fungerer. Det er mange klager mot foten pads på forbruker rapportering steder som Better Business Bureau. Til tross for klager, noen forbrukernes vurderinger oppgir at japanske detox foot pads fungere.

Betraktninger

Ifølge Mayo Clinic, er det ingen vitenskapelige bevis som kan bevise at japanske detox fot pads faktisk fungerer. Lawrence Gibson, av Mayo Clinic, forklarte at legene tror at produktene ikke rent ut noe, men en annens lommebok. Mange som bruker putene sitter igjen med ingen andre effekter bortsett fra en illeluktende lukt på beina etter bruk. Fordi det er ingen vitenskapelige bevis på at japanske detox foot pads fungerer, bør en person bruke dem på hans eller hennes egen risiko.

Hjem rettsmidler for Razor Burn på Legs

Razor burn refererer til en smertefull eller kløende rødt utslett som oppstår etter hårfjerning. Det trenger ikke nødvendigvis å være fra barbering med en barberhøvel. Kvinner har ofte razor burn på beina etter voksing og hårfjerningsmidler. Det kan være ganske skjemmende og smertefull. Det er hjemme rettsmidler for å hjelpe med razor burn på bena.

Lotion

Det finnes spesielle kremer og geleer laget for etter hårfjerning som adresserer problemet med razor burn og inngrodde hår. Aloe vera, enten som en ingrediens eller i konsentrert form, lindrer og helbreder huden og er perfekt for bena.

Fra Kjøleskap

Jordbær, brukt som en antiseptisk, er bra for barbering på beina, spesielt når blandet med rømme. Skrelte poteter kan også anvendes på området for å hjelpe irritasjon.

Eddik

Eddik kan hjelpe til med betennelse i razor burn og bidra til å beskytte mot infeksjon. Apple cider eddik har vist seg spesielt nyttig.

Forebygging

De beste midler for barbering på beina faktisk hindre at det skjer i det hele tatt: barbering etter en (kort) dusj; ved hjelp av en ny barberhøvel og barbering i samme retning som håret vekst vil bidra til å holde razor burn vises.

Betraktninger

Det er best å ikke fjerne håret igjen før razor burn har grodd. Ved hjelp av noen form for hårfjerning på razor burn vil irritere tilstanden.

Metastatisk Bone Cancer Treatment

Metastatiske svulster dannes i bein etter spredning fra primær nettsteder. Sekundær benkreft er den tredje mest vanlige form for kreft. Karsinom, som danner fra epitelceller, er mer sannsynlig å metastasere til bein enn sarkomer (bløtdelskreftformer). Når svulsten sprer seg til bein, er det fortsatt klassifisert som den originale typen kreft med benmetastaser (f.eks prostatakreft med skjelettmetastaser).

Systemiske behandlinger

Den type behandling for metastatisk bein kreft avhenger av flere ting, blant annet alder, fysisk helse, er den type kreftceller, dens plassering og hvor mange bein berørt. Systemiske behandlinger blir vanligvis valgt. Disse inkluderer kjemoterapi og hormoner tatt muntlig og / eller intravenøst. Onkologer ofte sammenkoble disse behandlingene med bisfosfonater å styrke bein og forebygge risikoen for brudd.

Lokale Behandlinger

Lokale behandlinger fokusere på en bestemt område om gangen. Radiofrekvensablasjon er en lokal behandling, rettet på stedet av svulsten på ett bein. Andre lokale behandlinger håndtere alvor forsterkende bein sannsynlig til å sprekke. Dette gjøres ved å injisere bein lim inn i det svekkede område. Noen ganger, er kirurgi nødvendig for å fjerne eller forsterke en del av bein med stålstenger, plater og skruer.

Komplementær og alternativ medisin

Komplementære behandlinger kan brukes med konvensjonelle behandlinger og vanligvis fungere for å lette bivirkninger av kjemoterapi eller stråling. Alternativ medisin brukes eksklusivt av konvensjonell medisin. CAM behandlinger kan omfatte ernæring terapi, mekling, visualisering og massasje for avslapping. Urter kan redusere kvalme, styrke immunforsvaret, angrep kreftceller, og beskytte hjertet og andre organer fra skade på grunn av kjemoterapi.

Om underarm Tendinitis

Menneskekroppen er i stand til å bevege seg på grunn av forbindelsen av muskelen til benet. Muskler er koblet til bein etter en tøff kollagen ledningen kalt sene tallet. I visse områder av legemet, disse sene største er utsatt for skader som forårsaker en tilstand som kalles tendinitt. En vanlig form for senebetennelse er underarm Tendinitis som er betennelse og skade i sene er plassert i fronten av armen.

Identifikasjon

Underarm senebetennelse former gjennom ulike repeterende eller anstrengende aktivitet som involverer underarmen. Vanlige aktiviteter som forårsaker dette er sport eller manuelle jobber. Sene av underarmen er revet, og skaper hevelse, smerte og press. Alder spiller også en faktor i utviklingen av underarmen senebetennelse. Som kroppen blir eldre, sene s mister elastisitet, noe som gjør det lettere å utvikle en tåre. Symptomene som er forbundet med underarmen tendinitt i tillegg til smerte, hevelse og rødhet trykk omfatter stivhet, brenning, og en skrapende lyd når armen dreies.

Effekter

En person som utvikler underarm tendinitis har problemer med å gjøre aktiviteter som normalt ville være lett for dem. Å gjøre en knyttneve er vanskelig og smertefullt når betennelsen er tilstede. På grunn av den stivhet som oppstår etter at en rift eller stamme av senen, er det ganske vanskelig å bevege seg fritt armen. Når underarm tendinitis er til stede, må personen avstå så mye som mulig fra å bruke den berørte lem for å unngå ytterligere skade eller forsinket tilheling. Idrettsutøvere som utvikler Underarm senebetennelse vanligvis kan ikke fortsette å spille sin idrett før du har fått en avklaring fra en lege.

Behandling

En av de viktigste årsakene til tilbakevend underarm senebetennelse er ikke å la den første betennelsen fullstendig helbrede. Healing underarm tendinitis tar tid og tålmodighet, slik at riften vil gro og nok arrvev kan utvikle seg til fullt reparere det skadde området. Vanlige behandlingsmetoder for å ta vare på underarmen senebetennelse inkluderer å ta over skranke medisiner som ibuprofen (gitt det er ingen historie med astma, nyre- eller leversykdom). Høyde, hvile, og bruke en ispose vil også bidra til å lette plagene forbundet med underarmen senebetennelse. Leger kan injisere kortikosteroider direkte inn i sene til å hjelpe i gjenopprettingsprosessen. Avhengig av alvorligheten av inflammasjon, spjelking eller avstiving armen kan anbefales.

Feildiagnostisering

I noen tilfeller kan en del av smerten forbundet med underarmen tendinitis skyldes en betennelse i synovium. Synovium er en beskyttende kappe smurt av vev. Dette skjede kan også få betente forårsaker en lignende tilstand som kalles tenosynovitt. Den Synovium kan bli betent med eller uten en betennelse i sene tallet. Behandling for tenosynovitis er den samme som for underarmen tendinitt.

Time Frame

Underarm tendinitt kan ta alt fra noen dager, til noen få uker å helbrede avhengig av sin alvorlighetsgrad. Mens behandlinger hjemme med medisiner og oppkvikkende lem vil bidra til å lette plagene forbundet med underarmen senebetennelse, vil skaden i seg selv begynner å gro i løpet av dager, så lenge det ikke er re-eksponeres for skade. Full utvinning er forventet på 6 uker.

Hjem rette for Rough Heels

Rough hæler er et resultat av ekstremt tørr hud. Huden her er selvsagt tøffere enn på andre områder av kroppen, men hælene bære vekten din, noe som kan gjøre vondt verre. Vekt plassert på tørr hud på hælene kan få den til å sprekke og selv blø. Overflaten av huden blir ujevn og begynner å skrelle. Uten behandling kan dette være smertefullt.

Soaking

Sug føttene med varmt vann og en liten mengde såpe. Bruk såpe og en vaskeklut til å skrubbe føttene for å få dem rene. Det varme vannet vil bidra til å mykne de døde, tørr hud, slik at den kan fjernes. Plasser begge føttene i vannet og la dem sitte i ca 20 minutter. Ta den ene foten ut av vannet og bruke en fot fil å file bort hard hud og tørr hud. Hold den ene foten i vannet til enhver tid å holde huden myk. Du må kanskje resoak en fot mens du arbeider på den andre, for å få all den døde huden av.

Pumice Stone

Skrubb føttene med pimpstein for å fjerne tørr, tykk hud fra hælene. En pimpstein er en stein laget av vulkansk aske, som fungerer som et slipemiddel. Det er ofte brukt i skjønnhetssalonger for å fjerne død hud. Gni hælene med en sirkulær bevegelse for å fjerne ru og tørr hud. Regelmessig fjerning av den tykke huden vil holde hæler fra å bli grov.

Lotion

Påfør en oljebasert krem ​​liberalt i beina etter at du har dynket dem. Massere lotion dypt inn i føttene. Ta på et par sokker for å holde fuktigheten i og hjelpe føttene absorbere lotion. En søknad vil hjelpe, men vil ikke kurere din grove hæler. Du må behandle føttene regelmessig for å holde dem myke.

Sko

Bruk sko som tilbyr støtte, og som har lukket rygg og tær. Støtten vil holde hælene sprekker og blir grov. Bruk sko så ofte du kan. Går barbeint vil ikke gi deg den støtten du trenger, og det kan også oppmuntre tørr hud. Bruke innleggssåler kan hjelpe justere føttene slik at harde hard hud er mindre sannsynlighet for å utvikle.

Acromion Repair

Acromion Repair


Acromion er den del av skulderblad eller skulderblad som danner enden av skulderen. Det er oftest skadet i et fall på en utstrakt hånd som setter press på denne bendel nedenfra, eller i idrettsskade som setter press på den ovenfra, for eksempel en fotball takle eller falle av en hest.

Acromion Problemer

Mange scapulær frakturer kan behandles uten kirurgi ved immobilisering, men i noen tilfeller kirurgisk reparasjon er den eneste rette. Repeterende bevegelser skader fra svømming eller tennis eller fra noen yrker kan føre bein spurs å utvikle seg på undersiden av acromion. Leddgikt og over-healing av bein etter et brudd kan også føre dem, og disse spurs forstyrre sener i subacromial plass.

Kirurgiske betingelser

En fortrengt brudd i acromion må kanskje repareres med skruer. I en skulder separasjon (acromioclavicular leddskade), kan kirurgi forkorte kragebenet (kragebein) for å hindre den fra å gni mot acromion. En medfødt tilstand som kalles os acromiale (feil smeltet acromion) kan forårsake skuldersmerter som bare kirurgi kan lindre.

Kirurgiske prosedyrer

Artroskopi betyr å se inne i en joint gjennom nøkkelhull incisions å identifisere et problem. Acromioplasty (shaping) kan gjøres ved å sette instrumenter gjennom disse portalene og barbering bein spurs å gjøre mer plass for senene å flytte. Denne fremgangsmåten kalles en subacromial dekompresjon.

Kreft Fighting Urter

Kreftbehandling oftest innebærer de tradisjonelle terapier av stråling, kirurgi og kjemoterapi, men det finnes en rekke lovende kreftbekjempelse urter som ofte blir benyttet i tillegg til tradisjonell medisinsk behandling. Noen kreft kjemper urter er også antatt å hindre dannelse av kreft.

Østrogen moduler urter

Hvitløk er tenkt å tilveiebringe beskyttelse kreft ved å redusere proliferasjon av østrogen-aktiverte cancerceller som fører til en redusert tumor-størrelse, spesielt i østrogenrelaterte kreftformer slik som bryst- og livmorkreft. Den aktive komponent i hvitløk, kan allicin øke T-celleformering, og fremme cellulær immunitet, stimulere makrofag toksisitet på tumorceller. Hvitløk er også tenkt å ha antiviral, antibakteriell og soppdrepende aktivitet. Det kan øke selen absorpsjon som er en viktig beskyttende mekanisme mot utvikling av nye tumorer.

Sibirsk ginseng, er ikke teknisk sett en ginseng, men en plante som heter Eleuthero som har blitt brukt som et anti kreft urt fordi det binder seg til østrogen og progesteron reseptorer, blokkerer tumor stimulerende aktivitet. Det er også en immunostimulant som ser ut til å stimulere T-celler og naturlige killer (NK) celleproduksjon som deretter virker til å ødelegge kreftceller.

Immunmodulerende urter

Katteklo, også kalt pau d'arco, er en av de mest brukte anti-kreft urte behandlinger. Det fungerer som en immun stimulator og stabiliserer hvite blodlegemer. Det kan redusere over produksjonen av hvite blodlegemer i tilfeller av blodkreft og kan bidra til å øke hvite blodceller hos pasienter som har gjennomgått kjemoterapi. Det har vist antiviral og anti kreft aktivitet på flere forskjellige typer kreft, inkludert leukemi, glioma og neuroblastom. Det har også vært mye brukt til behandling av hiv og aids.

American Ginseng, også kalt Panax quinquefolius, kan bidra til å aktivere kroppens eget immunforsvar mot kreft og kan være spesielt nyttig i kreft som er mulig å behandle med immun modulatorer som melanom, tykktarmskreft og ikke-småcellet lungekreft. Det kan fungere ved å øke T-hjelpercelledannelse, T-lymfocytter og naturlige killer (NK) celler, som virker til å ødelegge kreftvevet.

Astragalus er en urt som kan aktivere immunsystem ved å øke produksjonen av T-celler og lymfokinet aktivert killer (LAK) celler som arbeider for å drepe kreftceller. Det hjelper også å gjenopprette hvite blodlegemer etter cellegift og kan bidra til å forhindre nyreskade til assosiert med kjemoterapi.

Antioksidanter

Katekiner, i stor grad til stede i rødvin, er potente antioksidanter som kan slutte cellulære prosesser som forårsaker svulst utvikling og vekst. Katekiner antas å forebygge kreft formasjon og beskytte mot kreft metastasering.

Grønn te er en kraftig antioksidant som kan hindre genetisk celleskader forårsaket av både kreft og kjemoterapi. Det er også tenkt å blokkere østrogenreseptorer i østrogenavhengige tumorer slik som brystkreft og livmor kreft og kan redusere tumorblodtilførsel i andre kreftformer.

Barberry ekstrakt inneholder den aktive komponenten, berberin som kan retardere formering av kreftceller og stoppe tumorvekst. Berberin er også en antioksidant som kan hindre dannelsen av nye tumorer.