Digidexo.com

øvelser for å redusere stress

Øvelser for å redusere stress

Stress er en del av livet; det er ingen rømmer fra det. Men det finnes måter å takle. En av de beste måtene å takle stress er skjønt øvelsen. Trening gir et utløp for å håndtere bekymring, irritabilitet og frustrasjon. Enhver aktivitet som slapper musklene eller bruker fysisk energi vil redusere stress. Hvorfor ikke gi utøve en prøve neste gang du er stresset, og du vil merke en forskjell.

Kjører eller Jogging

Løping eller jogging er en populær aerob trening fordi alt som kreves er joggesko og det kan gjøres innendørs eller utendørs. Løpe øker mengdene av endorfiner og serotonin i hjernen, å redusere stress. Løping og jogging også lavere angst ved metabolizing en overbelastning av adrenalin og lindrende skjelettmuskelspenninger.

Walking

Turgåing er noe vi alle vet hvordan de skal gjøre, og det krever ikke noe utstyr. Bruk gå for aerobic condition og for å lindre stress. Å gjøre walking aerobic, prøv å gå for omtrent en time i høyt tempo, som dekker 02:58 miles. For å få mest ut av å gå, holde en god holdning og tar sikte på å gå minst fire ganger i uken.

Svømming

Svømming er en annen god aerob trening som lindrer stress. Svømming bruker nesten alle dine muskler og hjelpemidler i oppstramming opp kroppen også. Prøv å svømme i minst 20 minutter fire ganger i uken. For å få mest ut av å svømme, prøve å finne et oppvarmet basseng som er minst 75 grader.

Avslapping

Ikke alle trener for å redusere stress må være fysisk. Avslappende øvelser vil gå en lang vei å hjelpe lavere stress. For avslapningsøvelser, ligge eller sitte i en komfortabel stol. Vedlikeholde hendene på din side eller hvile dem på armene av stolen. Starte på bunnen av kroppen din med tærne og gradvis jobbe deg opp til hodet. Envision hver kroppsdel ​​som avslappet. Sørg for at du går sakte og gå over alle kroppsdeler som er spent til du kommer til et punkt når hele kroppen er avslappet.

Variety

Opprettholde en rekke øvelser for å redusere stress. Det er bare naturlig å gå lei etter å gjøre det samme gamle øvelsen trening. Velg aktiviteter som du liker.

Øvelser for å fjerne stress

De fleste er klar over at trening kan bidra til å avlaste stress. Det finnes utallige måter man kan utøve og høste de fysiske og psykiske fordeler. Det er ikke nødvendig å kjøpe en gym medlemskap eller kjøpe dyrt treningsutstyr. Trene kan være så enkelt som å gå for en rask spasertur eller så komplisert som å lære yoga strekninger. Det viktigste er å finne en form for trening som er morsomt og hyggelig.

Beløpet som trengs

Den gode nyheten er at man ikke trenger å bruke mye tid eller energi til et treningsprogram for å redusere stress. Ifølge American Psychological Association, kort mengder lett aktivitet har så mye effekt på stressreduksjon som lange perioder med aktiviteter som involverer tunge treningen.

Avspenningsøvelser

Det finnes en rekke avspenningsøvelser som bidrar til å redusere stress og lavere blodtrykk. Ved hjelp av disse teknikkene på regelmessig basis kan hjelpe kroppen til å reagere forskjellig på stress. De bygger fysisk og følelsesmessig styrke og kan hjelpe en finne fred i sinnet. Noen er enkle å lære teknikker som dyp pusting, meditasjon og progressiv muskelavslapning. Mer utfordrende aktiviteter som yoga innlemme strekninger og bevegelser som fører til avslapning og dyp meditasjon. Fellesskap av å praktisere yoga i en gruppesammenheng kan også hjelpe med stress ved å tilby en sosial stikkontakt.

Aerobe øvelser

Aerobic øvelser for å redusere stress inkluderer en rekke aktiviteter som øker ens hjertefrekvens. Noen aktiviteter, som for eksempel karate og boksing, også bidra til å frigjøre pent opp følelser av aggresjon og frustrasjon. Utendørs aerobic aktiviteter tilbyr den ekstra beroligende fordelen av å nyte naturen og puste frisk luft. Disse aktivitetene kan omfatte gåing, løping, svømming eller turgåing.

Innendørs aerobic øvelser som for eksempel dans, vandre på en tredemølle eller vektløfting kan være morsommere med andre, eller med musikk spilles i bakgrunnen. Andre aktiviteter som å spille ball med barna eller jobbe i hagen er også former for trening og kan bidra til å fokusere tankene på andre ting.

Teorier

American Psychological Association rapporterer at trening hjelper hjernen del bedre med stress. Styrkene utøve ulike systemer i kroppen som muskelsystemet, nervesystemet og hjerte-system til å fungere sammen. Dette synes å forberede kroppen til å håndtere stressende situasjoner ved å forbedre kommunikasjonen mellom disse interne systemer.

Hvordan å puste riktig for å redusere stress

Riktig pust har en utrolig effekt på ens stressnivå. Denne oppfatningen synes counterintuitive fordi pusten er bra for deg. Men uriktig puste kan faktisk gjøre stresset verre ved å holde hardt tiltrengte oksygen fra hjernen. Sammenlign disse pusteteknikker med din faste puste stil og se hvor nær du er en veldig naturlig og enkel metode for å redusere stress.

Bruksanvisning

Når tid og rom tillater det, være bevisst på pusten. Mindfulness mens puste gir deg en mulighet til å fokusere på de naturlige, automatiske effekter av pusten. Bare puste med vilje kan ha en beroligende effekt på en nervøs psyke.

Pust sakte og dypt når det er mulig. Tillat magen til å føle at det er å fylle med luft.

Varier pusteteknikker ved å holde den i noen sekunder av gangen og exhaling for en litt lengre periode enn å inhalere.

Praksis raske, grunne åndedrag i 10 sekunder om gangen et par ganger om dagen for å gi hjernen din en oksygen boost.

Ikke glem å puste når du er i en stressende situasjon. Holder pusten ubevisst kan ha potensielt skadelige effekter og føre til spenninger.

Lær om pusteteknikker mens praktisere avslapping med yoga eller tai chi. Praktisere dem daglig, selv når du ikke trener.

Tell åndedrag, 10 om gangen, for en kort periode av meditasjon hver dag. Hvis du mister tellingen, vet du at du er distrahert og kan gjøre en bevisst innsats for å slappe av.

Hvordan bruke musikk for å redusere stress

Det er mange avslapping teknikker for å redusere stress og fremme velvære. Å lytte til musikk er en av de beste måtene å slappe av etter en lang dags arbeid eller for å hjelpe deg å sovne. Men å lytte til de riktige typer musikk for å redusere stress er viktig når du bruker denne avspenningsteknikk.

Bruksanvisning

•  Velg din musikk med omhu. Rolig, rolig musikk er alltid å foretrekke i avspenningsteknikker i løpet av heavy metal eller rap. Hjernen trenger rolig, mild stimulering for å senke stressnivået.

Opt for spesialiserte "avslapping" lydspor. Massevis av butikker som Bed, Bath & Beyond og Target selge spa lydspor, musikk laget for yoga og andre fredelige spor. Noen CDer er kun naturlige lyder, for eksempel bølger av havet eller regn som faller.

Forbered deg på å lur med avslappende musikk du har valgt å stresse med. Slå av mobiltelefonen, lukket døren og fjern eventuelle distraksjoner vanligvis herskende livet ditt. La din familie vet at du trenger et par minutter til deg selv. Ikke sjekk din Blackberry og sjekke ut på din "normal rutine."

Plukk ut din favoritt avslapping cd og hvile hodet på en pute. Du kan legge ned på sofaen, i en lenestol, eller til og med en seng. Mørkere i rommet og slå lydsporet på stille.

Som musikken spiller, tror "happy" tanker. Envision dagen du ble uteksaminert fra college. Tenk å være på din fremtidige bryllupet. Lat som du går på en rullesteinstrand i Maui. Virkelig absorbere musikk og la det "ta deg bort" så å si.

Praksis dyp pusting. Som din beroligende musikk spilles, puste inn og ut sakte. Telle til ti og begynne å puste inn og ut igjen. Virkelig lytte til pusten din og som du puster ut, bilde selv kvitte kroppen for giftstoffer, negative tanker og stress.

La deg drive bort i en stress-fri søvn. Hvis du sovner, har du oppnådd målet om å roe deg ned. Du kan selv ønsker å forlate musikken på sakte gjennom hele natten.

Tips og advarsler

  • Hvis du føler deg trist eller deprimert, opt for musikk som vil løfte humøret. Selv om du kanskje ønsker å velte seg i hjerteskjærende kjærlighetssanger, de vil ikke at du skal føle noe bedre.
  • <br> Hold temperaturen kjølig. Bruk en takvifte eller åpne vinduet for en frisk bris.På mer luftige rommet ditt er, er det mer sannsynlig at musikken skal ta deg bort til noen øde øy.

Øvelser for å redusere høyt blodtrykk

Hjerte-og karsykdommer topper listen over tause mordere i USA og høyt blodtrykk kan øke risikoen for denne tilstanden. Mens noen finner medisiner opprettholder lavere blodtrykk, andre slår til naturlige metoder for behandling av hypertensjon. En av de mest effektive metoder for å redusere høyt blodtrykk uten medisinering er øvelse. Sjekk ut disse tipsene for de beste øvelsene for å få blodtrykket tilbake i normalområdet.

Hvordan øvelsen fungerer

Blodtrykket er mengden av kraft som er plassert på blodårene som blodet strømmer gjennom dem. Når kraften er høyere, har hjertet til å jobbe mye hardere for å pumpe blodet gjennom kroppen.Denne kan sette en belastning på hjertet og føre til potensielt alvorlige helsemessige forhold senere. Exercise styrker hjertet, slik at den kan pumpe blodet effektivt med mindre anstrengelse.

Hvis du har normalt blodtrykk, kan regelmessig mosjon hjelpe deg å opprettholde de sunne opplesninger. De som har moderat høyt blodtrykk kan være i stand til å unngå medisiner ved å senke blodtrykket gjennom livsstilsendringer som et daglig treningsprogram. Selv de med meget høyt blodtrykk kan være i stand til å redusere doseringen av sine medisiner ved hjelp av vanlig øvelse.

Typer trening

Aerobic aktivitet er den beste form for trening for å senke blodtrykket. Dette kan inkludere turgåing, jogging, svømming eller sykling. Du kan trene i den store utendørs eller dra til treningsstudioet for en økt på tredemølle eller elliptiske trener. The Mayo Clinic og American Heart Association begge anbefaler minst 30 minutter med aerobic trening de fleste dagene i uken for best resultat.

Resistance trening har ikke vist seg å senke blodtrykket og kan selv farlig heve tall på dem diagnostisert med hypertensjon. Men dette betyr ikke at du ikke kan delta i en styrke trening diett hvis du har høyt blodtrykk. De fleste leger anbefaler å endre en motstand treningsprogram for å inkludere lavere vekter (ikke mer enn 10 kg. Om gangen) og flere repetisjoner. Denne fremgangsmåten kan frembringe en mer toner kroppen sikkert og effektivt.

Hvordan komme i gang

Aldri begynne et nytt treningsprogram uten å snakke med legen din først. Dette gjelder spesielt for dem som har blitt diagnostisert med høyt blodtrykk. Legen din kan hjelpe deg med å utforme et program som vil være trygg og effektiv for dine spesifikke behov. Som en generell regel, vil en god treningsøkt gjøre deg svette, men fortsatt tillate deg å bære på en samtale gjennom hele øvelsen. Det er også viktig å innlemme en varm opp og kjøle ned periode for å beskytte musklene mot potensiell skade. En vanlig treningsprogram vil gi en rekke sunne fordeler i tillegg til å senke blodtrykket.

Sirkulasjon Gulv Øvelser for å redusere hevelse i beinet

Leg hevelse vil ofte oppstår ofte når du sitter eller står i lange perioder. For eksempel kan hevelse følge fly lange fly og kjøreturer, og kan også forekomme ofte i overvektige mennesker. Noen ganger hevelse i bena øker med alderen. Lær noen bestemte typer gulv øvelse for å bidra til å redusere hevelse.

Årsaker til Leg Hevelse

Leg hevelse, en form for ødem når væske samler seg i beinet (og noen ganger ankelen), oppstår vanligvis på grunn av redusert blodsirkulasjon. Hvis du sitte eller stå i lange perioder, bryte dem opp ved å gå, eller ligge ned hvis mulig, for å stimulere blodsirkulasjonen og redusere hevelse; bare vandre rundt i 10 minutter hver par timer kan hjelpe. Leg svelling kan også oppstå etter kirurgi på benet eller ankelen, og i noen tilfeller som et resultat av behandling av kreft.

Øvelser og Strekker

For den enkleste behandling, legge seg ned og heve bena på et par puter i 30 til 40 minutter. Liggende på ryggen, bevege foten ved ankelen å trekke tærne opp og deretter peke dem ned, og roter ankelen til venstre og deretter til høyre. Videre, bøye og rette beinet ved kneet. Gjenta disse flere ganger med vekslende ben. Til slutt løfter praksis etappe. Løft det ene benet fra hoften, holder det rett litt opp fra gulvet, og gjenta fem til ti ganger. Gjør det samme med det andre benet. Når du gjør ben heiser, gjør dem sakte, puste dypt og aldri belastning. Starte i det små --- selv om du bare kan løfte beinet en tomme. Over tid vil du være i stand til å løfte den høyere. Som med bøying og utretting kneet, gjør denne øvelsen sakte og ikke press. Pust dypt som du trener. Gjenta disse øvelsene i morgen og kveld i flere uker for å øke blodsirkulasjonen og muskelstyrke.

Hvis du vil vite mer om tøyningsøvelser, delta på en nybegynner yoga klassen og snakke med instruktøren om dine behov. Eller ta kontakt med en fysioterapeut og be om et tilpasset treningsprogram.

Øvelser for å redusere ryggsmerter

Ryggsmerter resultater fra mange ulike typer skader og forhold. Ofte en person fortsetter å føle ryggsmerter fordi de ikke gjør enkle øvelser for å øke tilbake styrke og fleksibilitet. Du kan redusere din ryggsmerter uten en personlig trener, gym medlemskap eller dyrt utstyr.

Aerobic aktivitet

Ryggsmerter kan stoppe en person fra å lede en aktiv livsstil. Uavhengig av smerte, er det viktig å opprettholde et sunt hjerte gjennom aerob aktivitet. Det er i tillegg viktig å miste overflødig vekt eller unngå vektøkning fra inaktivitet. Bære mindre vekt betyr mindre belastning på ryggen og ryggraden.
Aerobic aktiviteter som er lav effekt er de beste valgene hvis du opplever ryggsmerter. Eksempler på low-impact aktiviteter er svømming, sykling og gåing. Svømming og vannaerobic er ideelle fordi de ikke legger noen vekt på ryggraden. Start sakte og øke aerob aktivitet som du bygger utholdenhet.

Stretching

Hvis du opplever ryggsmerter, er det mest sannsynlig en posisjon som gjør at du føler deg mest komfortabel. For noen mennesker er dette en sittestilling hvor både rygg og hofter er bøyes. Andre mennesker føler seg bedre i en stående posisjon hvor hofte og rygg er utvidet. Å vite hva som gjør at du føler deg bedre kan hjelpe deg med å forbedre strekker effektivitet.
Hvis du er mer komfortabel når du står, så vil du få størst utbytte av skjøte strekninger. The cobra yoga strekning der du lå på magen og løft overkroppen strekke det til himmelen mens du støtter deg på hendene gir en lavere tilbake utgivelse. Oppdra et bein og alternerende arm mens på alle fire som en peker hund er også en god stretch for å forlenge ryggraden.
Hvis sittende er mer komfortabel du kan gjøre fleksjon øvelser som virker på magen og magen området. Bringe knærne til brystet er en slik strekning og curl-ups er en annen. Krøller ups har du ligger på ryggen med bena utvidet til himmelen og du tar overkroppen opp til knærne (eller så høyt som mulig).

Øvelser

Når jeg prøver å lindre ryggsmerter, trenger du å forbedre kjernemuskelstyrke. Kjernen i kroppen din er i hele magen, rygg, rumpe og lår muskler. Unngå øvelser som øker din smerte, og starte med lave vekter. Knebøy, utfall og crunches kan bidra til å øke core styrke og gi støtte til ryggraden.
Unngå strekninger og øvelser som krever at du ta på tærne fra en stående posisjon. Ikke gjør sit ups med bena utvidet helt og avstå fra å gjøre leg heiser da disse kan forårsake akutte smerter i ryggen og forverre symptomene. Sjekk med legen din før du starter et treningsprogram.

Hvordan ta mindre ansvar for å redusere stress

Hvordan ta mindre ansvar for å redusere stress


Mange tar på for mye ansvar i hverdagen ende opp med å bli stressa av mengden arbeid eller ansvar de har. Stress kan føre til en rekke helseproblemer, som for eksempel høyt blodtrykk, hodepine og ryggsmerter. Lære å ta på seg mindre ansvar i livet ditt kan hjelpe deg i å senke stressnivået og forbedre din helse.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over alle oppgaver du har for tiden i livet ditt. Sørg for å liste opp alt du har å gjøre i en gitt dag, uke og måned, uansett hvor liten. Lage en liste over alle dine ansvarsområder hjelper deg å se hvor mye du tar på i en gitt tidsperiode.

Vurdere hvilke av dine ansvarsområder er må-dos, som er viktige og som kan gjøres uten deg. Dette vil hjelpe deg å vurdere hva du trenger å holde i livet ditt og hva du kan eliminere å redusere mengden stress i livet ditt.

Start ved å eliminere eller delegere ansvar at du ikke trenger å ta på i livet ditt. For eksempel kan dette bety at du ikke lenger rommet forelder i barnas klasserom, men i stedet hjelpe ut en gang i måneden. Ved å fjerne ansvaret for å administrere hele klasserommet, noe som kan gjøres ved en annen forelder, er du redusere stressnivået enormt.

Vurdere viktige oppgaver i livet ditt for å se hvilke av dem som kan være i stand til å bli redusert eller delegert til en annen person. For eksempel kan du nyte hosting middagsselskaper hver uke og være en del av en middag klubb, men stresset av å være vert en gang i uken er virkelig får til deg. Selv om dette er noe viktig, kan du tenke på bare vertskap for en fest en gang i måneden for å redusere mengden stress du plasserer på deg selv og spørre andre klubbmedlemmer til å ta på seg oppgaven med hosting. Du kan også prøve å delegere noe av arbeidet ditt ansvar til en kollega som har mindre å forholde seg til på en dag enn du gjør.

Tenk på må-dos i livet ditt, og vurdere om de er virkelig så viktig som du har gjort dem. Det hender folk rangere aktiviteter eller oppgaver høyere på listen fordi de liker dem eller føler seg skyldig hvis de ikke gjør dem. Omvurdere må-dos i livet ditt kan hjelpe deg å eliminere eller redusere dem til viktige ting i livet ditt.

Unngå å ha dårlig samvittighet for å ta mindre ansvar, noe som kan lede deg til å ta på seg mer igjen. Ta vare på din egen helse bør være en prioritet, og det er mange helserisiko forbundet med å være altfor stresset ut. Du må fokusere på deg og være den beste personen du kan være. Tar på for mye og spre seg selv for tynn betyr at du ikke kan vie riktig oppmerksomhet til alle dine aktiviteter.

Øvelser for å redusere blodtrykket

Øvelser for å redusere blodtrykket


Hvis du lider av høyt blodtrykk, er du sannsynligvis allerede klar over de tingene du bør unngå. Men det er én ting som bør aldri unngås trening. Trening er en av de største tingene du kan gjøre for å senke blodtrykket. Trene kan holde blodtrykket nede for hele dagen som du trente. Selvfølgelig, er trening også gunstig for helsen generelt, så du har to grunner til å prøve disse øvelsene.

Øvelser for å redusere blodtrykket

•  Gå for en rask spasertur. Tar en 10-minutters spasertur fire ganger om dagen kan senke blodtrykket i 11 timer. Det betyr 40 minutter kunne senke blodtrykket for nesten halve dagen. En 40-minutters rask gange kan senke blodtrykket i 7 timer. Gjør avhengig av hva man passer inn i din timeplan.

Bli med på en svømme klasse eller bare gå solo svømming. Mange leger anbefaler svømming for å hjelpe lavere blodtrykk. Svømming er også bra for hjertet, muskler og lunger. Snakk med legen din om hvor lenge du skal svømme.

•  Gå dans. Det er riktig, aerobic trening er best for å senke blodtrykket, slik at dans kan være et morsomt alternativ til de som bare gruer ordet "øvelse". Det får deg i bevegelse, og du kan faktisk nyte deg selv mer.

Gå for en sykkeltur eller få på en stasjonær sykkel. Sykling har store fordeler for både å senke blodtrykket, så vel som å få kroppen i form. Ved å innlemme sykling i din rutine, vil du redusere risikoen for mange andre helseproblemer.

Hint

  • Tren minst tre ganger per uke. Varm alltid opp skikkelig før du trener.
  • Konsultere legen din før du starter et treningsprogram.

Øvelser for å redusere Leg Hevelse

Når overdreven væske bygger seg opp i bena, hevelse kan forekomme. Når en person fjerner hennes sokker og merknader et innrykk fra elastisk, er dette fordi hennes føtter og / eller ankler har hovne i løpet av tiden hun hadde på seg sokker. Dette er relativt vanlig og skjer med alle på et tidspunkt. For noen mennesker, kan hevelse være en overdreven og farlig problem.

Hevelse Forebygging

Forebygging er alltid bedre enn å prøve å reversere et problem senere. Forstå hva som forårsaker hevelse kan hjelpe deg til bedre hindre at det skjer i første omgang. Drikke altfor mange negative væsker kan forårsake hevelse. Vann er en positiv væske å drikke og vil bidra til å avlaste kroppen for overflødig vann, men sukkerholdig brus og saft kan føre til overdreven hevelse oppstår. Sitte i samme stilling over lengre tid kan også føre til hevelse, så hvis du jobber der du må sitte i samme stilling for fire eller flere timer av gangen, sørg for at du får opp hver en til to timer i minst 10 til 15 minutter hver gang og flytte rundt.

Raised Leg Exercise

Denne gammeldagse leg-løfte trening kan virke som det ikke vil gjøre veldig mye, men det kan bidra til å redusere ødem. Ifølge Institutt for indremedisin ved Cleveland Clinic, hevet ben øvelser er den beste resepten for eldre mennesker som opplever ødem.

Andre beinøvelser

Hevelse ikke alltid skje for alle, men noen mennesker opplever hevelse under graviditet, sykdom eller overgangsalder. De kan også oppleve hevelse når de blir eldre. Prøv å sitte på gulvet med bena utvidet ut foran deg. Bøy det ene av bena, setter ankelen fra den bøyde ben ovenfor det motsatte kneet. Trekk dette låret til motsatt side og hold i 30 sekunder eller mer, hvis du kan gjøre det. Pust dypt og alternative sider. Denne øvelsen kan hjelpe med væskeansamlinger.

Bare vandre generelt vil hjelpe, også. Ta en 10 eller 15 minutters gange minst en gang om dagen, men opp til tre ganger om dagen, for å få blodet sirkulerer og hjelpe med hevelse og betennelse. Drikk rikelig med væske (vann og te er gode valg) og unngå å spise salt mat.

Eye øvelser for å redusere problemer med synet

Du har kanskje ikke å gjennomgå dyrt øye kirurgi for å korrigere synsproblemer. Det finnes mange øye øvelser som vil bidra til å forbedre din visjon. Eye øvelser vil ikke reversere alvorlig skade, men de kan definitivt hjelpe korrigere mindre problemer. Før du tror at du trenger kirurgi, utføre noen øye øvelser på ditt hjem og se resultatene.

Rundt og rundt

Lukk øynene og rull dem i en langsom og jevn urviseren. Holde fokus så langt til kanten av øynene som mulig. Gjør 04:56 fulle rotasjoner og deretter gjenta prosessen i mot klokka bevegelse.

Synet Test

Fullt forlenge armen rett foran deg og peke pekefingeren mot himmelen. Fokus på tuppen av pekefingeren og sakte bevege armen opp til du ikke lenger kan se fingeren uten å bevege hodet. Ta med armen ned igjen til sentrum. Flytt armen hele veien mot høyre til fingeren er ikke lenger i sidesynet og deretter sakte bringe den tilbake til sentrum. Flytt hånden hele veien ned, ta det med tilbake til sentrum, deretter flytte armen hele veien til venstre og til slutt returnere den til sentrum. Sørg for å holde hodet helt i ro mens du utfører denne øvelsen. Gjenta hele øvelsen fire eller fem ganger.

Blyant til Nose

Hold en blyant ut foran deg på en armlengdes avstand og fokusere på spissen sin. Når du har en jevn fokus, sakte bringe blyanten mot deg til spissen berører nesen. Holde fokus på spissen hele tiden, og sakte presse armen ut igjen til startposisjon. Gjør dette 10 ganger.

Invisible Alphabet

Det kan være lettere hvis du gjør denne øvelsen mens mot en vegg. Lukk øynene og trekke ut hver bokstav i alfabetet med øynene. Hold hodet helt stille og bare bruke øynene til å utføre øvelsen. Gjøre hele alfabetet to ganger - en gang med små bokstaver, og når store bokstaver.

Øvelser for å redusere kolesterolet

Trening kan bidra til å senke kolesterolet og gjøre deg sunnere, uten å måtte stole på medisiner. Mens en vanlig øvelse programmet vil være bra for din generelle helse, finnes det måter å skreddersy din diett mot å senke kolesterolet.

Slik fungerer det

Trening får hjertet ditt pumper hardere og øker stoffskiftet, slik at du forbrenner flere kalorier. Siden mange av disse kaloriene kommer fra fett, som legger til kolesterolet, senke fettinnhold vil også senke LDL-kolesterolet (det dårlige kolesterolet). På samme tid, vil du være å heve HDL kolesterol nivået (det gode kolesterolet).

Beste Øvelser

Fokuser program rundt aerobic øvelser, inkludert turgåing, jogging, sykling, svømming og sirkeltrening. Aerob trening kan senke LDL kolesterol nivå fra 5 prosent til 10 prosent og øke HDL kolesterol nivået med 3 prosent til 6 prosent Yoga og tai chi også kan fungere godt, selv om de ikke har blitt studert så grundig som aerobics som et middel til cut kolesterol.

Frekvens

For et treningsprogram for å ha en effekt på kroppen din, må du gjøre en 30-minutters trening minst tre ganger i uken. Det bør også gjøres på en vanlig timeplan. Hvis du vet at du ikke kan gjøre de 30 minuttene i én økt, bryte den opp i kortere økter i løpet av dagen. Nøkkelen er å få hjertet slo fortere.

Kosthold og helse Bekymringer

I forbindelse med trening, vedta en sunnere, balansert kosthold, miste vekt og slutte å røyke kan alle hjelpe deg raskt forbedre kolesterolnivået.

Øvelser for å redusere Tummy & Øvre Abs

En slapp mage og misdannede mageområdet er den vanskeligste delen av kroppen til å forme gjennom trening. Selv om du trener regelmessig og er i form, kan magen og øvre magemusklene fortsatt være ute av form. Trene hele kroppen er viktig for å holde stoffskiftet opp og brenne fett, men for en jevn tonet mage har du også å målrette dette området. Det er noen øvelser som virker spesifikt på magemusklene.

Sit-ups og crunches

Sit-ups og crunches kan være ganske effektive for toning magen. Opprettholde riktig teknikk og puste riktig gjøre en forskjell i hvor effektive disse øvelsene vil være.

Legs

Gjør ben heiser og sykler mens du ligger på ryggen jobbe nederste magemusklene. Nøkkelen til å gjøre denne øvelsen effektive er å gjøre dem sakte. Holder føttene ca 6 inches fra gulvet mens du holder ryggen flatt på gulvet vil gjøre musklene skjelver og brenne. Dette betyr at det fungerer. Husk å puste mens du holder bena opp.

The Plank

Forutsatt en push-up posisjon med albuene på bakken i stedet for hendene, og holde kroppen i en rett linje opp av gulvet, balansert på tærne kalles planken. Dette høres ut som en enkel oppgave, og sannsynligvis ikke for hardt. Men når du prøver det ut, vil du føle brenne, og det vil ikke være i dine skuldre eller albuer. Hele mageområdet er engasjert i denne posisjonen til å holde kroppen din opp fra gulvet. Noen få minutter i planke posisjon hver dag vil definitivt forbedre din buk.

Pilates øvelser for å redusere Low Back Pain

Pilates er en øvelse system som kombinerer yoga og muskeltrening. Det er en spesielt god treningsprogram for de med smerter i korsryggen fordi det konsentrerer seg om å styrke kjernemuskulaturen som bistår i holdning, som er de samme musklene som svakhet kan bidra til lavere ryggsmerter. Pilates er også nyttig i sin bruk av mindfulness av bevegelse. Den fokuserer oppmerksomheten på hvordan vi puster, hvordan vi beveger oss, hva muskler er involvert og hva spenning vi holder i disse musklene.

Først sjekk med din lege

Som med all trening for de med ryggsmerter, bør du diskutere bruken av Pilates for å styrke korsryggen med legen din. Pilates trening er en godt anerkjent system for treningsterapi, og Pilates-systemet startet som et program for rehabilitering av sårede soldater som kommer hjem fra andre verdenskrig. Legen din vil kunne fortelle deg hva begrensninger for å holde i tankene for ditt treningsprogram.

Planlegg få enkelt Pilates klasser

I stedet for en klasse av one-size-fits-all øvelsene, starter ut med noen one-on-one økter med en utdannet Pilates instruktør. Han eller hun vil være i stand til å hjelpe deg å velge øvelser som mest hjelper din tilstand, og vil gjøre at du unngår bevegelser som kan gjøre problemet verre. Først etter disse individuelle økter bør du ta generelle pilatestimer.

Prøve Styrking Øvelse # 1

Ligg på et håndkle eller matte, knærne bøyd og hip-avstand fra hverandre. Plasser tomlene på nedre ribben og spre hendene over magen, fingrene berøre. Ta et dypt åndedrag. Føler brystkassen utvides etter hvert som du inhalerer. Trekk brystkassen ned og trekk magen inn mot ryggraden mens du puster ut. Gjenta seks ganger.

Prøve Styrking Exercise # 2

Ligg på et håndkle eller matte, knærne bøyd. Plasser armene langs sidene på gulvet. Som du inhalerer, løfte bekkenet fra gulvet i en rullende bevegelse, trekke korsryggen i gulvet. Hold. Som du puster ut, går du tilbake bekkenet til flat posisjon. Gjenta seks ganger. Ikke bruk rumpe eller ben for å løfte bekkenet opp, for dette Tap hensikten med øvelsen. Bekkenet alene bør flytte.

Prøve Styrking Exercise # 3

Ligg på et håndkle eller matte, knærne bøyd, armene langs sidene. Inhalerer. Som du puster ut, løfter det ene beinet og hold i bøyd-kne stilling over deg. Som du inhalerer igjen, løft det andre beinet til samme stilling. Hold. Pust ut og sakte senke den første foten i gulvet. Som du inhalerer igjen, senk den andre foten. Pust ut til å slappe av. Gjenta øvelsen to ganger.

Pusteøvelser for Weight Loss

Pusteøvelser gjøre mer enn bare å tilby deg den vitale luftinntak du trenger for å leve; slike øvelser også bidra til å lindre stress og kaste overflødig vekt. Pusteøvelser er praktiske øvelser som tar ikke mer enn noen få minutter hver dag til å utføre. Du kan bruke pusteøvelser for å roe ned sinnet, slappe kroppen din og forbedre din generelle velvære.

Pusting og vekttap

Det å puste fører metabolic rate å øke og oksygen du puster inn er nødvendig for riktig organ funksjon og forbrenning av fett. Ifølge Marcelle Pick og Genevieve Morgan, forfatterne av "The Core Balance Diet: 4 uker øke stoffskiftet og gå ned i vekt for godt," tar i dype åndedrag lar deg utlede mange av fordelene forbundet med regelmessig aerob trening. Pusteøvelser la hypothalamus å utløse det parasympatiske nervesystemet, slik at du kan bli mer avslappet. Hva mer, puste dypt, mens anbefales ikke som noen form for erstatning for trening, er en handling som forbedrer den kardiovaskulære kapasiteten, og det forbedrer funksjon av lymfesystemet samt metabolic rate.

Pusteøvelse for Weight Loss

Du kan utføre en pusteøvelse ved å sitte på gulvet med hendene hvilende på knærne. Du vil ønske å lukke øynene og slappe helt av når du puster dypt inn. Når du puster ut, puster ut sakte gjennom nesen til du teller til fem. Når du gjør det, trekke inn og spent opp magemusklene slik at du bruker en mild makt for å hjelpe lungene dine sakte tømmes. Når du er ferdig exhaling, hold den mens du teller til to, og deretter gjenta øvelsen minst fem til ti ganger.

Pusteøvelser redusere stress

Når du er mindre stresset, er du mindre sannsynlig å få vekt. Pusteøvelser kan hjelpe deg å bli mindre stresset, slik at du kan håndtere miljømessige stress med større effektivitet. Forenklede pusteøvelser påvirker nervesystemet, roe deg ned og redusere generelle stressnivået. Å redusere stressnivået, må du bruke stille tid alene hvor du kan konsentrere seg utelukkende på pusteøvelsene. Området du velger bør ikke bare være stille, men også godt ventilert. Du skal oppnå maksimal komfort som du gjør dine pusteøvelser for å redusere stress; på denne måten, det ytre miljø vil ikke være en distraksjon.

Pusteøvelse for Stress Reduction

Ta et dypt åndedrag gjennom nesen; Dette gjør at kroppen til naturlig filtrere ut flytende avfall fra luften du puster inn. Pust dypt og langsomt, og så puster pusten gjennom munnen. Du bør gjenta øvelsen fem til ti ganger så bølger av velvære ta over kroppen din. Sørg for å tillate rom for mellomgulvet for å utvide på inhalert pusten: du kan gjøre dette ved å opprettholde god holdning og holde ryggen rett, haken nivå til gulvet og skuldrene tilbake.

Enkle Visualisering Øvelser for Stress Reduction

Enkle Visualisering Øvelser for Stress Reduction


Visualisering, eller guidet billedspråk, er en hevdvunnen teknikk for å redusere stress. Å være både enkelt å gjøre og ganske effektiv konto for teknikken sin popularitet. Sørg for å velge en behagelig beliggenhet med minimal distraksjoner. Bruke 10 til 20 minutter per økt i begynnelsen. Du vil få en følelse for hvor lenge å tillate når du har etablert en rutine.

Bosette seg i en avslappende stilling. Ta selv, dype åndedrag. Lukk øynene og begynne utøvelsen av ditt valg.

Safe Space Exercise

Dette mest grunnleggende visualisering øvelsen innebærer å finne din "trygg plass:" et sted du ser for deg når du er i ro. Velg et sted som gjør at du føler skjermet og rolig. Det kan være et sted du faktisk har vært eller ønsker å besøke --- eller et sted helt innbilt. Konsentrer deg om å oppleve dette stedet med alle dine sanser.

Forestill deg hva du ser i den innstillingen. Kanskje det er en strand på Bahamas, med en bølgende surfe. Kanskje det er en fjelltopp, med utsikt over en vakker, utenomjordisk himmelen. Kanskje du hører fugler, vind eller en foss og lukte havet eller blomster. Det kan være en bris kjærtegnet huden din, en myk dyr rubbing mot bena eller gress under føttene.

Øv å gå til "trygg plass" ofte, og det vil bli lettere og lettere å plassere deg selv der. Når du er stresset og anspent, tenk på dette trygge rommet og rolig den bringer, og skriv det.

Jording Trening

"Jording" refererer til ideen om å forankre deg selv til bakken. Dette er en god forankring øvelse å bruke når du føler deg engstelig eller "drift". Utføre denne øvelsen mens du sitter rett opp og ned eller står.

Tenk deg at du er et eiketre. Ryggraden er stammen, armene og hodet grenene. Røtter strekker seg ned fra halebenet hvis du sitter eller fra føttene om du står. Føler dine røtter synke ned i kjølig, ren jord, forankring deg. Mektige vinder kan ikke skade deg, fordi du er solid og stødig, men likevel i stand til å bøye når det er nødvendig.

Praktisere denne øvelsen på en daglig basis. Når du føler deg stresset i andre situasjoner, tenke på eiketreet. Husk at du også er solid og stødig, klar til å håndtere alt.

Felles de Chains

Daglige byrder ofte føler at kjedene holder oss nede. Denne enkle øvelsen hjelper lette belastningen.

Tenk deg at du er innpakket i tunge kjeder og står ved siden av en dyp kropp av vann eller en bunnløs avgrunn. Føler kjedene trekke deg ned. Du kan knapt bevege seg. Nå la dem løs! Visual kjedene uforpliktende, klapring til bakken rundt føttene. Plukke dem opp, og kaste dem inn i innsjøen eller avgrunnen, aldri å bli sett igjen. Kjenne hvor lett du er, og ta den følelsen med deg i det du går tilbake i dagen.

Urter for å avlaste Stress og redusere Kortisol

Stress er en del av livet, enten negative stressfaktorer som jobb tap, død og skilsmisse, eller lykkelige belastninger som planlegger for et bryllup eller innbydende en ny baby i familien. Stress er kroppens måte å håndtere nye situasjoner. Når stresset kommer ut av kontroll, kan det føre til en rekke fysiske og psykiske symptomer, inkludert binyretretthet og forhøyede kortisolnivåer - "fight or flight" hormonet. Det finnes en rekke urter som kan brukes for å redusere stress og lavere kortisolnivåer.

Aromaterapi

Tenk "stoppe å lukte på roser." Ifølge en japansk studie rapportert i "American Chemical Society`s Journal of Agricultural and Food Chemistry," dufter som rose, lavendel, mynte, sitron og mango inneholder en duft som heter linalool. Rotter eksponert for stress og deretter inhaling linalool hadde stresshormoner i immunsystemet tilbake til nær normale nivåer mye raskere enn rotter som ikke innhalere linalool.

Ashwaganda

Ashwaganda anbefales for alle rapportering svakhet eller tretthet, inkludert nervøs spenning og arbeidsrelatert stress. Ifølge Mountain Rose Urter, en av USAs mest pålitelige kilden for økologiske urter, hjelper Ashwaganda å "øke energi og utholdenhet, fremme lang levetid, støtter seksuell vitalitet, roe sinnet, forbedre mental funksjon, forynge vev, styrke immunforsvaret, stimulere avslappende søvn og hjelper kroppen vinne ubalanser .... "Studier rapportert i" Alternativ medisin anmeldelse "viste at Ashwaganda gjør avlaste stress, samt å ha mange andre fordeler, og har svært lite, om noen, toksisitet.

Eleuthero (Siberian Ginseng)

Russiske forskere har utført mer enn tusen studier med eleuthero, som viser at det er et uvurderlig hjelpemiddel for å øke motstand mot stress. Foruten å redusere stressnivået, ble eleuthero også vist til "normalisere blodtrykk, lavere kolesterol, regulere blodsukkeret og styrke binyrene, som spiller en viktig rolle i regulering av kroppens reaksjon på stressende situasjoner."

Panax Ginseng

Ginseng har blitt kalt en "kurere alt", og er høyt verdsatt i både kinesisk og vestlig urte oppskrifter. Det senker nivået av stresshormoner som kalles glukokortikoider, både umiddelbart etter stressende hendelser og i perioder med langvarig stress. En 1996 studie utgitt av et firma som heter Phytotherapy Forskning viser at folk tar ginseng rapportert en økning av energi og mindre tretthet over en kontrollgruppe tar en placebo.

Rhodiola

I Russland og skandinaviske land er rhodiola anerkjent som en offisiell alternativ botanisk terapi for behandling av trøtthet, lindre depresjon, styrke arbeidsprestasjoner, og bedre mestring assosiert med forhøyet stressnivå.

Ansvarsfraskrivelse

Vennligst forstå at de ovennevnte uttalelser og produktene ikke er blitt vurdert eller godkjent av FDA, og er for utdanningsformål. Uttalelsene er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller helbrede noen sykdom eller tilstand. Ta kontakt med en klarert helsepersonell før du prøver noen form for egenbehandling.

Øvelser for Adrenal Fatigue

Binyretretthet refererer til binyrene produserer stresshormonet, kortisol, noe som kan svekke kroppens immunsystem. Over tid kan binyretretthet føre til mer alvorlige helseproblemer. Milde yoga øvelser som ikke er anstrengende å gjenopprette kroppen til å balansere. Ved å gjøre restorative yoga, kan nyrene hvile og binyrer som sitter på toppen av hver nyre, kan lære å "nullstille". Se legen din for alvorlige tilfeller av binyretretthet.

Hva er binyretretthet?

Det er to binyrene som er trekantet og lokk hver nyre. Deres rolle er å frigjøre kortisol i tider med stress, for å utløse fight or flight respons. Dette bringer blod til de store musklene og hjertet slik at en mor kan plutselig løfte en bil av henne skadde barnets --- i et øyeblikk av overmenneskelig styrke.
Problemet er da denne reaksjon er aktivert fra følelsesmessig eller psykisk stress og kortisol forblir i blodet i stedet for å bli borte slik som i eksempelet ovenfor. Stressmestring og andre endringer i livsstil kan hjelpe.

Hva er restorative yoga?

Restorative yoga bruker yoga som tillater deg å hvile helt slik at hjertefrekvensen og sentralnervesystemet ikke er hyped opp. Det finnes former for yoga som er veldig atletisk som gjør det motsatte.
For eksempel, Judith Hanson Lastaer, Ph.D., PT, forfatter av Rest, Restore, Renew, er en Iyengar-sertifisert yoga lærer som lærere over hele verden. Hennes restorative yoga workshops instruere folk til å bremse ned for å redusere stress.

Yoga øvelser for binyretretthet

Ligg på en brettet teppe eller håndkle som er satt opp mot veggen. Svinge føttene opp på veggen og rette bena, holde knærne bøyd litt. Senk armene nede sidene, håndflatene vendt opp. Støtte nakken med en pute. Hvile her med et øye pute over øynene i Viparita Karani ("Legs-Up-the-Wall" positur).
Savasana eller "Corpse" positur kan gjøres liggende flatt med en liten pute eller et sammenrullet pledd plassert under knærne, nakken og et tynt teppe drapert over kroppen. Hvile i savasana i 10 minutter daglig reduserer hjertefrekvensen.
Begge disse positurer tillate binyrene til å hvile som det er umulig for fight or flight respons å være i bevegelse hvis pulsen senkes.

Music Therapy for å redusere blodtrykket

Music Therapy for å redusere blodtrykket


Ifølge American Medical Association, er musikkterapi en akseptert behandling designet for å fremme helse og velvære for pasienter med fysiske, følelsesmessige eller kognitive forstyrrelser. Utdannede og lisensierte musikkterapeuter foreskrive en diett bruker musikalske øvelser, inkludert lytting, synge eller spille for 45 til 60 minutter. Musikk-terapi er effektiv for å redusere stress, opprettholde sunn blodtrykk og administrere smerte.

Betydning

I 2005 Centers for Disease Control rapportert at 32 prosent av amerikanerne over en alder av 20 har hypertensjon. Hypertensjon er vanligvis kjent som "silent killer", med noen ytre symptomer, og kan føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt.

Årsaker

Leger vanligvis oppfordre en endring av livsstilen, fordi høyt blodtrykk er vanligvis ledsaget av skjerpende faktorer, for eksempel stress, fedme, fattig diett og mangel på mosjon. Gjentatt akutt stress, så vel som kronisk stress kan bidra til hjertesykdom og hypertensjon.

Potensiell

Håndtere stress ved hjelp av musikkterapi kan bidra til å senke blodtrykket, samtidig som vi bidrar til generelle velvære og god helse.

Potensiell

Deltagelse i terapimusikk øvelser påvirker det kardiovaskulære systemet. I april 2006 utgaven av "Heart," Dr. L. Bernardi rapporterer at det kardiovaskulære systemet kan enten øke eller avta, avhengig av funksjonene i musikken.

Expert Insight

Dr. L. Bernardi finner også at pauser i mellom noter er knyttet til en reduksjon i hjertefrekvens og blodtrykk. Disse resultatene fremheve fordelene med musikkterapi i å opprettholde normalt blodtrykk.

Advarsel

Rådfør deg med din lege før du begynner denne eller noen annen terapi. Hypertensjon er en alvorlig medisinsk tilstand som kan føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt.

Naturlig rettsmidler for å redusere blodtrykket

Naturlig rettsmidler for å redusere blodtrykk eller hypertensjon er alle under din kontroll. Begynne å lage livsstil og kosttilskudd endringer i små skritt for ikke å overvelde deg selv. De rettsmidler varierer fra forbruker elementer som er kjent for å bidra til å redusere blodtrykket til å bruke mind-body-tilkobling for å redusere stress. Ved å gjøre de riktige endringene, vil du merke en forskjell i kvaliteten på ditt liv og din helse.

Urter

Bruk hvitløk. Hvis du har åreforkalkning, kan hvitløk øke elastisiteten i blodårene dine og bidra til å senke blodtrykket. Du kan konsumere hvitløk som et pulver som i sin ferske form eller i en kapsel som et supplement.

Bruke krydder i stedet for salt. Salt er beryktet for å øke blodtrykket. Sesong maten med urteblandinger i stedet. En blanding av cayenne pepper, selleri frø og oregano kan gå rett inn i saltbøsse.

Ifølge Natural-HomeRemedies.org, kan en enkel pulverisert drink hjelpe deg å kontrollere høyt blodtrykk. Grind sammen like mengder spisskummen frø, fennikel frø og sukker. Omrør en teskje av denne blandingen inn i en kopp vann. Drikk ett serverer hver morgen, og en annen hver kveld.

Foods

Nyt vannmelon, som er fullpakket med antioksidanter som er tenkt å bidra til å senke blodtrykket. Du kan også male vannmelon frø og legge dem til et glass vann for en anti-hypertensjon drink.

Spise bakte poteter. Poteter er gode kilder til kalium, som ifølge Mayo Clinic bidrar til å senke blodtrykket. Baking er den beste måten å få mest næringsstoffer fra poteter. Unngå å legge salt, smør eller rømme, men. Prøv noen vanlig nonfat yoghurt som et pålegg i stedet. Dryss med hvitløkspulver for en ekstra blodtrykkssenkende effekt.

Begynne å spise bananer. Bananer, som poteter, er høy i kalium og er kjent som et naturlig middel for å redusere blodtrykket. Bananer er bærbar, perfekt for snacking på farten, eller du kan skjære en over morgenen frokostblanding.

Sitrusfrukter som grapefrukt, appelsiner og sitroner holde arterieveggene sunt, bidrar til å redusere blodtrykket. Spis en grapefrukt halv med frokosten, snack på appelsinskiver, eller lage en frisk fruktsalat av appelsin, grapefrukt, papaya og banan.

Drikk sitronsaft. Klem halvparten av en sitron i en kopp med vann. Nipp hele dagen for å redusere høyt blodtrykk.

Stress Reduction

Prøv lindre stress ved å praktisere yoga. I tillegg til å hjelpe deg å øke din styrke og fleksibilitet, med yoga dype pusteøvelser som kan hjelpe deg med å redusere blodtrykket.

Begynne å meditere. Meditasjon, ifølge Mayo Clinic, er et naturlig middel for å redusere blodtrykket. Meditere kan produsere en tilstand av dyp avslapning som kan hjelpe deg med å redusere blodtrykket.

Begynne å trene, råder Mayo Clinic. Aerob trening er en stress redusering, og kan hjelpe deg å kontrollere vekten, noe som gjør det en naturlig måte å bekjempe høyt blodtrykk.

Aromaterapi

Bruke eteriske oljer. Bland tre dråper hver av merian, lavendel og ylang ylang oljer. Sett to dråper på håndleddene, massere oljer inn i fotsålene, eller legge dem til i badevannet for å roe angst, løse opp spenninger og lavere blodtrykk.