Digidexo.com

negler og kosthold

Årsaker til dårlig sirkulasjon Problemer

Sirkulasjonssystemet fungerer godt er viktig for helsen. Uten arteriene som frakter oksygen og næringsstoffer i hele kroppen, kan organer og vev ikke trives. Sirkulasjonssystemet består av vener, arterier, kapillærer og blod. Blodet pumpes av hjertet gjennom hele nettverket av blodårer til resten av kroppen. Når noe hindrer flyten av blod som reiser til eller fra hjertet, er hele sirkulasjonssystemet påvirket og problemer utvikler.

Identifikasjon

Symptomer på sirkulasjonsproblemer variere i henhold til årsaken, men oftest symptomer er sett i kropps ekstremiteter, spesielt de ben eller føtter, som de er mest fjerntliggende fra hjertet. Vanlige symptomer er smerter, svakhet, nummenhet eller kramper, smerter eller svakhet i armer (spesielt etter fysisk aktivitet), kulde i ett leggen eller foten, misfarging av bena, håravfall på leggene og føttene, endringer i utseendet på tåneglene, brystsmerter kan sammenlignes med et hjerteinfarkt, symptomer på hjerneslag som plutselig svakhet eller nummenhet, slurring av tale og hengende ansiktsmusklene.

Arteriosklerose / Åreforkalkning

Disse relaterte tilstander, ofte referert til hverandre, er de vanligste årsakene til sirkulasjonsproblemer. Når det er for mye press har vært å bygge opp i arteriene, blodårene begynner å stivne. Dette fører til slutt til en reduksjon av blodstrømmen til de organer. Dette er arteriosklerose. Når fettet bygger seg opp i arteriene, begrenser blodstrømmen, er dette aterosklerose. Begge forholdene oppstår vanligvis over tid og kan ikke presentere symptomer før et medisinsk nødstilfelle som et hjerneslag eller hjerteinfarkt avslører problemet. Regelmessige physicals og en sunn livsstil, spesielt et røykfritt ett, vil bidra til å forhindre alvorlige hendelser i mange tilfeller.

Perifer arteriell sykdom (PAD)

Denne felles sirkulasjons tilstand årsaker trange arterier, noe som resulterer i redusert blodtilførsel til armer og spesielt bena. Ofte, det viktigste symptomet på perifer karsykdom er smerte eller kramper når han går, spesielt i leggene. Smerten avtar etter hvile. Perifer arterie sykdom eller PAD er ofte koblet til tilstanden aterosklerose. Hvis aterosklerose er ikke den skyldige, kan det være på grunn av en blodpropp eller en lem skade. De som i fare inkluderer vektige, røykere, diabetikere og de med høyt blodtrykk eller høyt kolesterol.

Diabetes

En bivirkning av diabetes er redusert blodstrøm til ekstremitetene på grunn av en forsnevring av arteriene. Når blodstrømmen er utilstrekkelig, er det vanskelig for sår å gro skikkelig. Infeksjon kan sette inn, noe som gir opphav til trusselen om amputasjon. For å hindre at slike problemer oppstår, må en diabetiker pasient å se etter tegn på dårlig sirkulasjon og bruke forebyggende teknikker. Disse inkluderer regelmessige helseundersøkelser for å se etter tegn på dårlig sirkulasjon, god fot hygiene og forsiktig trimming av negler, godt kosthold og rask medisinsk behandling av skader.

Polycytemi Vera

I dette blodsykdom, produserer benmargen for mange røde blodceller. Dette fører til en fortykning av blod, som deretter resulterer i dårlig sirkulasjon. Dette er en sjelden lidelse som utvikler seg gradvis og ofte har ingen symptomer i lang tid. Det er ofte diagnostisert fra en blodprøve gjort for andre årsaker. Imidlertid er det en alvorlig tilstand som krever behandling. Mens en tidlig fase vil forbli taus, kan symptomene utvikler som brystsmerter, andpustenhet når du ligger nede, svimmelhet, hodepine, kløe og nummenhet, prikking og svakhet eller brenning i ekstremiteter. Det kan føre til blodpropp, som kan føre til hjerneslag.

Behandling

Dårlig sirkulasjon kan behandles, men behandlingen vil avhenge av den årsak. Med diabetes, ser for smitte fra sirkulasjonsproblemer er avgjørende. Med arteriosklerose og aterosklerose, livsstilsendringer og medisiner eller eventuelt kirurgi slik som en bypass eller angioplasti kan være nødvendig. Behandlingen for perifer arteriesykdom er lik. I alle tilfeller vil en sunn livsstil har en klart positiv virkning på en hvilken som helst tilstand.

Diet for gjær Overgrowth

Gjær overvekst kan føre til en rekke helseproblemer. Candida albicans er den mest vanlige av disse mikroorganismene. Mens candida er til stede i rundt 80 prosent av folk, er det normalt holdes i sjakk av en rekke sunne bakterier. Hvis systemet er ute av balanse, kan du oppleve trøtthet, hodepine, humørsvingninger, fordøyelseskanal opprørt og en rekke lett diagnostisert gjær infeksjoner til stede i munnen, vagina eller til og med finger og tånegler. Kosthold kan forbedre disse symptomene; imidlertid Candida diett ganske begrenset, og du bør rådføre deg med lege før du gjør diett endring.

Hva du ikke å spise

Hvis du prøver å redusere gjær i systemet ditt, bør du begynne ved å unngå matvarer som kan bidra til gjær problemer. De fleste av oss er klar over at sukker feeds gjær. Raffinert sukker bør kuttes ut, samt naturlig sukker i frukt. Du bør også unngå matvarer med hvetegluten, noen fermentert mat og matvarer som inneholder naturlige former, som sopp. Alkohol, i alderen oster, søt og stivelsesholdige grønnsaker, nøtter, eddik og mange sauser bør også hoppes mens behandling av gjær overvekst. Krydret mat kan være vanskelig å fordøye, og er også kontraindisert når du er på en diett for gjær overvekst.

Tillatt Foods

Mens du er på Candida dietten, vil du spise hele korn, proteiner og massevis av ikke-stivelsesholdige grønnsaker. Du kan også ha usøtet yoghurt med aktive kulturer. Smør og olivenolje er akseptabelt, salt og som er milde urter. Bragg likvide Aminos kan brukes til å legge smak til maten, som kan sitron og lime juice. Til frokost, opt for egg og magert kjøtt. Snack på yoghurt og har en stor salat kledd med olje og sitron for lunsj. Et protein, brun ris eller quinoa, og rikelig med grønnsaker kan gjøre opp din middag.

Kosttilskudd og behandlinger

En rekke anti-gjær urter og produkter blir foreslått når du behandler gjær overvekst. Disse inkluderer grapefruktkjerneekstrakt, svart valnøtt skjær, goldenseal og hvitløk. Din helsepersonell kan også foreskrive soppdrepende medisiner, som Diflucan, for å hjelpe behandle gjær problemer. Probiotika er bred støtte for behandling av gjær og kan bidra til å gjenopprette balansen i systemet. Du vil finne mange probiotiske kosttilskudd på markedet, noen lagt til yoghurt-produkter.

Kosthold for sterke negler

Ifølge Mayo Clinic, neglene er ansvarlig for å beskytte fingrene, men de gir også innsikt i din helse. Har svake negler kan indikere ernæringsmessige mangler, samtidig som de har bulker, kan en gulaktig farge eller unormale rygger i neglene indikere en underliggende medisinsk tilstand. Hvis du merker endringer i neglene, bør første stopp være lege for å utelukke mer alvorlige problemer. Hvis endringene er forårsaket av diett, men hjelper det å ha noen tips.

Essensielle vitaminer for sterke negler

Ifølge MSN Health, er omtrent 20 prosent av kvinnene rammet av en tilstand som kalles den sprø negler syndrome. Dette kan være forårsaket av ernæringsmessige mangler, og kan løses ved å få mer viktige vitaminer. Sørg for at du får nok sink, folsyre og vitamin C. I tillegg får nok jern i kosten vil holde hemoglobinnivået i balanse, noe som vil styrke neglene. Også snakke med legen din om å ta en vitamin supplement rik på biotin og kollagen, noe som kan gjøre neglene mindre sprø.

Nail Vennlig Foods

Når du bygger sterkere negler, sørg for å spise masse proteinrik mat. Også, spise masse rå salater, som er rike på vitamin B og C, som kan styrke neglene. Kalsium er også en viktig komponent i en diett for sterke negler, og kan finnes i meieriprodukter og mørkegrønne grønnsaker.

Når skal ringe en lege

Ifølge Mayo Clinic, kan ha en gulaktig farge til neglene være et tegn på luftveisproblemer, som for eksempel bronkitt. Også, hevelse i negler og hender kan være et tegn på en infeksjon i neglen. Og hvis neglen er løsne fra neglesengen, kan det tyde på en reaksjon på reseptbelagte medisiner eller psoriasis. Når du er i tvil, gjøre en avtale med legen din for å sjekke det ut.

Hva er årsakene til Peeling Negler?

Finger og tånegler er sammensatt av lag av keratin. Oljer og naturlige fuktigheten i huden rundt neglene holder disse lagene sammen. En rekke faktorer kan avbryte fordelingen av fuktighetskremer til negler, tørke dem og gi dem muligheten til å skrelle.

Kjemikalier

Overforbruk av vanlige husholdningsprodukter som såper og rengjøringsmidler, kan tørke ut neglen. Noen spiker produkter, særlig de som inneholder formaldehyd, kan også ha en slik effekt.

Aldring

Den naturlige aldringsprosessen kan føre til at huden på mange områder av kroppen, inkludert neglene, for å bli tørr.

Diet

Opprettholde et sunt kosthold fremmer god funksjon av hud rundt og under neglene, holde dem smidig og hindre peeling.

Vann

Hyppig eksponering for vann, for eksempel lange bad eller gjentatt håndvask, kan føre til tap av fuktighet og oljer som strømme til spiker.

Medisinske tilstander

Respiratoriske, hjerte og endokrine lidelser er blant de medisinske forhold som kan påvirke negler. Dette er ikke en vanlig årsak til spiker peeling, og en lege må diagnostisere slike tilstander.

Hva er årsakene til tynne og cracking Negler?

Hva er årsakene til tynne og cracking Negler?


Fingernegler bestå av mer enn den del som er synlig. Den synlige delen av neglen kalles negleplaten, som sitter på et område kalt spiker bed. Den hårstråene er et tynt lag av huden som ligger nær bunnen av spiker. God helse og forsvarlig behandling av negler øke sjansene for å ha negler som er mindre utsatt for tynning og sprekker.

Alder og Kosthold

Som mennesker alder, deres negler mister den naturlige oljer som holder dem sammen. Aldringsprosessen tørker ut neglene, som er grunnen til neglene på eldre mennesker er mer utsatt for tynning og sprekker. En annen bidragsyter til usunn negler er ikke å spise en balansert diett. Unnlate å spise sunn mat ofte resulterer i vitamin mangel. Dette fører til sprø negler, som kan føre til sprekkdannelser. I tillegg til et sunt kosthold, bør du ta Biotin vitaminer og vitaminer som inneholder jern.

Vedlikehold og behandling

Daglig stell av negler er avgjørende for å opprettholde sin helse. Nails er svekket av overdreven vann og kjemikalier i rengjøringsprodukter. Bruk hansker for å forhindre overeksponering for skadelige stoffer når oppvasken eller rengjøring av huset. Unngå peeling off neglelakk og bite negler. Begrense bruken av spiker herdere fordi deres ingredienser tørke neglene og føre dem til å bli sprø og svak. Ikke bruk neglelakkfjerner som inneholder formaldehyd eller aceton. Bruk fuktighetskrem til negler å gjenopprette naturlige oljer. God fuktighetskrem inneholder melkesyre, shea smør, fosfolipider, avocado olje, urea eller lanolin.

Infeksjon

Fungal infeksjon er en vanlig årsak til negl problemer. Sopp forårsaker negler til å bli svak, sprø eller misfarget. I ekstreme tilfeller kan spikeren helt løsne fra neglesengen. Behandlingen krever ofte en tur til legen og en resept på soppdrepende medisin. Som sopp, bakterier også negativt påvirker neglene og kan føre til tap av spiker.

Sykdommer

Ulike sykdommer kan bidra til usunn negler. Psoriasis ofte begynner i neglen og kan føre til at neglen til å løsne fra neglesengen. Skjoldbrusk sykdom og hjertesykdommer kan også bidra til tynne, sprukne negler. Andre sykdommer som påvirker neglene omfatter lupus, lungesykdom, nyresykdom, leversykdom, leddgikt, diabetes, melanom, eksem og anemi.

Grunner for svake negler

Grunner for svake negler


Hvis neglene dine bryte gjøre de enkleste oppgaver, ser ut til å være usunn, eller er befengt med en overflod av hangnails, kan det hende du har svake negler. Enten årsaken til svake negler stammer fra underliggende helseproblemer, kosthold, eller naturlige årsaker som alderdom, opprettholde en sunn livsstil er den beste måten å fremme sterke og næret negler.

Utilstrekkelig Vitamin Forsyning

En mangel på essensielle vitaminer som vitamin A, B, C og D, sammen med en mangel på kalsium, proteiner og sink er noen av de mest vanlige årsaker til svake negler. Kalsium spiller en integrert del i den generelle finger nail helse ved å styrke spiker og spiker bed. Mangel på vitamin D finnes i kalsium kan til slutt føre til grove, tørre og sprø negler. Vitamin B og C bistår i å hindre myke negler og hangnails. Daglig inntak av vitamin B og C vil fremme sunne neglebånd samt sterke spiker overflater. Mangel på vitamin A inhiberer bearbeiding av proteinet effektivt i kroppen, som til slutt resulterer i svake negler som stadig felle, mens en vesentlig mangel på sink er ofte ansvarlig for synlige små hvite flekker som finnes på negleoverflaten.

Jernmangel og anemi

Negler som er uvanlig formet eller besitter unormale teksturer som vertikale riller etset i fingeren spiker er vanligvis et resultat av en jernmangel. En spiker som kurver oppover fra basen eller vokser i en skjeformet formen er normalt forårsaket av en tilstand som kalles Koilonychias, som også er forbundet med lavt jern og anemi.

Helseplager

Synlige misfarging av neglen er også en betingelse for svake negler. En gulfarging av neglen kan være en indikasjon på psoriasis eller alvorlige leverproblemer. Soppvekst på grunn av mangel på gode bakterier i tarm spor kan føre negler å se gul ut. Blå-farget negler vanligvis indikerer dårlig sirkulasjon problemer med hjertet eller lavt oksygennivå. Onycholysis, noe som fører til sprø negler og eller splitting av neglen, kan være forårsaket av skjoldbrusk sykdom; og sykdommer som nyresykdom og psoriasis kan produsere tilbakevendende skade på negl plater.

Vitaminer for sunne negler

Et balansert kosthold og regelmessig stell kan gi gi sunne negler. Noen ganger litt mer er nødvendig. Enten kostholdet er ikke full av tilstrekkelig ernæring eller neglene trenger bare litt mer hjelp til å vokse, og legger ekstra vitaminer kan bidra til å oppnå sunne negler. Dette kan gjøres ved å justere den daglige kosten eller kosttilskudd.

Vitamin A

Vitamin A har vist seg å bidra til å vokse sunne negler. Alkohol og koffein kan redusere mengden av vitamin A i kroppen, så ta det i betraktning og unngå disse stoffene.

Vitamin B

En vitamin B-mangel kan føre negler å bli skjør. Mangel på folsyre, som er et vitamin B, kan også forårsake usunn negler.

Vitamin C

Mangel på vitamin C har vært knyttet til å henge spiker, en tilstand som kan føre til at spikeren til å "henge" utenfor huden. En diett lav på sitrusfrukter bør suppleres med dette vitaminet.

Sink

En mangel på sink kan forårsake en endring i spiker form og / eller hvite flekker på neglene.

Andre næringsstoffer

Kalsium er også svært nyttig i å opprettholde sunne negler og er tilgjengelig i meieriprodukter. Legge kalsium gjennom kosten eller med kosttilskudd, og sikre at du spiser nok protein (magert kjøtt, fjærkre, fisk eller belgfrukter) og jern (grønn, bladrike grønnsaker som spinat) kan hjelpe negler vokser vakkert.

Betraktninger

Dosering av vitaminer bør vurderes nøye, spesielt for gravide og ammende kvinner. Det er best å oppsøke lege om riktig dosering og samspillet mellom alle kosttilskudd.

Er Hårtap skyldes kosthold?

Ikke bare en alder ting

En forutsetning sjelden snakkes om på legekontoret er hårtap (også kjent som alopecia). Som det blir en stadig økende bekymring, leger og forskere fortsette å søke de underliggende årsakene til tilstanden. Enten du klandre arvelighet, alder, hormonelle forandringer eller kjemikalier, leger tror at med riktig ernæring og kosthold, kan håravfall lindres og selv korrigert. De riktige næringsstoffene, fullt utstyrt med jern, sink og biotin kan ganske muligens reversere håravfall prosessen.

The Root of Hair Loss

Å finne årsaken til hårtap er vanligvis den mest kompliserte del av prosessen, siden det kan være mange faktorer som er involvert. De underliggende årsakene kan variere fra noen av de grunnleggende culprits av stress, foreskrevet medisiner, hårprodukter og genetikk eller "fars side av familien" forklaring. Andre årsaker inkluderer anemi, spiseforstyrrelser og stoffskiftesykdommer.

Når årsaken er fastslått, er det lettere å flytte inn i behandlingsfasen. Den første retningen legene ta når behandling av hårtap er med kortikosteroider (injeksjon, pille eller krem) eller aktuelle medikamenter. Dette inkluderer anthralin, ciklosporin, minoxidil og sulfasalazin (f.eks Rogaine). Minoxidil, for eksempel, er veldig populære og ble først introdusert som en behandling for høyt blodtrykk. Det vunnet popularitet i den kosmetiske delen når folk begynte å legge merke til at de vokste hår på steder hvor det tidligere var ingen hår. Forskning bekreftet at en to prosent oppløsning av minoksidil gjorde stimulere hårvekst når det påføres direkte til hodebunnen. Hvis denne type behandling ikke fungerer, leger flytte inn i sterkere doser som innebærer anti-androgener (som blokkerer produksjonen av androgener hos kvinner) eller gi jerntilskudd.

Hårtransplantasjon er vanligvis den siste og dyreste resort. Med sin high-tech, nesten umerkelige resultater, er det å bli den mest populære tilnærming. Ifølge Society of Plastic Surgeons, nesten 5000 kvinner ble operert i 2008 for hårtransplantasjon.

Ulike typer hårtap

Den vanligste av typen hårtap tilstanden er alopecia areata, som er når du er i? Ammatory celler angriper hårsekkene. Det er en autoimmun sykdom som fører til at håret til å falle ut i små, runde flekker. I noen tilfeller håret vokser tilbake i flere måneder til et år.

Den andre typen hårtap er hår Shedding, eller telogen ef? Uvium. Dette fører til avgivelse ved børsting av håret og flere tråder bare falle av hodebunnen.

Verdi av ernæring og kosthold

Selv om noen av de mest komplekse typer hårtap kan behandles med foreskrevet medisiner eller annen form for terapi, er leger vurderer nå hvilken rolle kosthold og ernæring. Forskere har funnet ut at et balansert kosthold, med nok vitaminer og mineraler, bistår i å lindre woes knyttet til hårtap.

Kosttilskudd, slik som jern, sink, protein, så vel som vitaminer A, B6 og B7, er alle viktige for å opprettholde sunn hår, negler og hud. Oppnå disse via mat, men kan være utfordrende. Legene har utviklet en liste over frukt, grønnsaker og korn som gir det bang i kostholdet ditt.

Noen av de beste forretter inkluderer hele korn, egg og grønnsaker (grønnsaker, erter, etc.). For å få en god dose av vitamin A, som er direkte koblet til hårtap og flass, er det best å laste opp på røde, gule og oransje frukt og grønnsaker. Dette betyr også befestet melk, brokkoli, fisk og sjømat makrell. Anbefalt daglig inntak av vitamin A for voksne er 5000 IE (internasjonale enheter).

Vitamin B påvirker dannelsen av røde blodceller og transporterer oksygen fra lungene til vev i kroppen, slik at for en stor mane å bare flyte. Hvis dette vitamin mangler, forekommer shedding samt redusert hårvekst. Kylling, fisk og svinekjøtt er de vanligste kildene.

Normalt, opprettholde en diett rik på næringsstoffer og bladgrønnsaker gir de nødvendige proteiner og sink for å ha det sunt sprett. Det er kanskje ikke helt avskrekke prosessen med håravfall, men vil lette angst som følger med hårtap.

Hvordan legge til gulrøtter til kosthold og vet om dens fordeler

Hvordan legge til gulrøtter til kosthold og vet om dens fordeler


Spise gulrøtter har mange helsefordeler. De kan bidra til å forbedre synet ditt, gi deg sunn hud, negler, hår og bein. Gulrøtter inneholder betakaroten som er en antioksidant som arbeider for å forebygge kreft. Det senker også kolesterol, senker høyt blodtrykk. Her er noen måter å legge gulrøtter til kosthold.

Hvordan legge til gulrøtter til kosthold og vet om dens fordeler

Riv gulrøtter enn noen brød mix eller muffinsmiks. Lag din egen egen hjemmelaget gulrot brød med hele korn, gulrot zucchini brød, kanel gulrot brød, banan gulrot brød eller gulrot eple brød. Lage hjemmelagde gulrot cookies med havre og mandel for dine barn og deg.

Bruk strimlet gulrot i noen salat. Ha en gulrot salat epler, rosiner og majones. Lag din egen coleslaw med kål, gulrøtter, majones, selleri eddik, salt og pepper.

Bruk dem til middag. Dampet gulrøtter og ha den med måltidet. Surr hakket gulrøtter og paprika og legge det til Brown Rice eller couscous. Bruke dem i gryte. Legg gulrøtter til biff lapskaus eller grytestek.

Lag dine egne supper med gulrøtter, tilsett buljong, selleri og andre grønnsaker eller handle på supermarkeder for suppe som har gulrøtter i dem som gulrot og ingefær suppe, gulrot butternut suppe og gulrot squash ingefær suppe.

Du kan spise dem rå eller snack på baby gulrøtter med ranch dressing.

Har Carrot Juice - Legg gulrøtter til din juicer med andre frukter og grønnsaker eller kjøp gulrot juice. Det kan være stor for om morgenen eller som en næringsrik drikke til lunsj.

Hint

  • Med de mange måter å spise gulrøtter og dens store helsemessige fordeler, gjør det en del av ditt daglige liv.

Ernæring for sunne negler

Ernæring for sunne negler


Ernæring spiller en viktig rolle i produksjon og vedlikehold av sunne negler. Uten riktig foring, kan våre kropper midlertidig mister evnen til å gjenoppbygge og reparere. Neglene kan gi et tidlig varsel om at kostholdet er mangler eller at noe mer alvorlig kan være galt med funksjonen til en av kroppens systemer.

Fordeler

God ernæring er viktig for alle aspekter av sunn spiker vekst og utseende. Linjer, hvite flekker og sprø negler er bare noen av konsekvensene en grunnleggende mangel på vitaminer og mineraler kan ha på neglene.
Etter en riktig diett av balansert ernæring, slik som den som er vist i USDA mat pyramide, er måten å forsikre kroppen har det materiale det er behov for å bygge friske celler, vev og hud.
Alle kroppens systemer er da frisk nok til å jobbe sammen, hver og en fungerende fullføre et skritt i prosessen med spiker regenerering.

Betraktninger

Helse og generelle tilstanden til negler kan peke din lege mot spesifikke medisinske problemer som påvirker kroppen din. Jo mer sunn spiker, vil de mer åpenbare disse signalene fra innenfor være og jo raskere du kan få en diagnose.
Spiker farge er den mest grunnleggende anelse legen kan legge merke til. Negler med et blått skjær kan vise mangel på oksygenopptaket i blodet fra en pust eller blodsykdom. Røde spiker senger kan bety hjertetrøbbel. Bleke spiker senger kan bety anemi er et problem.

Advarsel

Slanking, spiseforstyrrelser og ekstrem mangel på enkelte komponenter i kostholdet (protein, mineraler og vitaminer, for eksempel) kan negativt påvirke vekst og helse negler.
Mangel på kalorier vil bremse veksten av neglene. Fordi negler vokser raskt, kan endringer sees på deres overflate før mer alvorlige symptomer (av sykdom eller mangel) vises i resten av kroppen.

Forebygging

Delta i aktiviteter som krever bruk av hendene kan bidra til å fremme blodstrøm og gi sirkulasjonen som trengs for å bidra til å vokse og reparere negler.
Hele syklusen er drevet av riktig ernæring. Hvis du er frisk, hvis kroppen din er godt matet, vil neglene bli sunnere. Hvis du spiser riktig, vil cellene ha de grunnleggende byggesteinene for å regenerere. Neglene vil være bedre i stand til å oppnå lengde uten svakhet (som kan føre til bøying og brudd).

Misforståelse

Ikke bry prøver å spise en bestemt mat å kurere spiker ills. For eksempel, spise gelatin eller soaking hendene i det vil ikke øke styrken på neglene ( http://www.roanoke.com/entertainment/insideout/eat/wb/109415 ). Det er en myte.
Hver spiker inkonsekvens indikerer ikke en medisinsk tilstand eller sykdom. Noen er rett og slett et resultat av daglig slitasje, svingninger i våre vaner eller kosthold.

Complete Protein i et vegetarisk kosthold

Protein er viktig for forsvarlig helse. Legemet avhenger av protein for vekst og hjelpemidler i funksjon av mange viktige organer. Nesten alle deler av kroppen trenger protein. Sunne mengder protein er mulig på vegetarisk og vegansk kosthold.

Funksjon av Protein

Protein hjelpemidler i muskelvekst, og er spesielt viktig i kosten for barn i vekst. Protein spiller en rolle i mange kroppsfunksjoner. Protein er viktig for vekst av hår og negler, og det hjelpemidler musklene som holder hjertet slo.

Kilder til protein

Belgfrukter, ost, egg, melk, nøtter, hele korn, og grønnsaker er alle kilder til protein. Strenge vegetarianere eller veganere kan finne massevis av kilder for protein uten meieriprodukter eller egg ved å spise grønnsaker, belgfrukter, nøtter, frø, bønner, quinoa, hele korn og soyaprodukter inkludert tofu og tempeh.

Identifisere Komplett Proteiner

Spørsmålet om komplett protein kan være litt vanskeligere for vegetarianere enn ikke-vegetarianere, men det er ikke problematisk. Proteiner som inneholder de åtte essensielle aminosyrer regnes som "komplett". De fleste plantekilder som inneholder protein er derfor ufullstendig per definisjon. Disse aminosyrer er isoleucin, lysin, leucin, metionin, fenylalanin, treonin, tryptofan og valin. Den vegetabilsk kilde som er en "komplett protein" er quinoa. Quinoa er et frø, brukes mye som korn, og er allsidig når det brukes i oppskrifter. Soya produkter tilbyr også komplett protein. Mange varianter av soya burgere og andre kjøtterstatninger kan du enkelt legge til komplette proteiner i din vegetarisk kosthold.

Misforståelse

Det var en gang trodde at en bestemt kombinasjon av matvarer som inneholdt essensielle og ikke-essensielle aminosyrer var den beste måten å sikre komplett protein i et vegetarisk kosthold. Ifølge American Heart Association og American Dietetic Association, er dette ikke lenger nødvendig. Vegetarianere ble oppmuntret til å spise forskjellige matvarer som ris, bønner på samme tid for en fullstendig diett. Nå disse institusjoner rapporterer at det er ikke nødvendig å kombinere dig matvarer for å få fullstendig protein.

Advarsler

For lite protein kan føre til svekkede muskler, håravfall og redusert immunitet. I alvorlige tilfeller kan hjertet luftveiene bli svekket. Mens for mye protein er ikke mye av en bekymring for vegetarianere, kan det være dødelig, som fører til nyresvikt.

Fysiske virkningene av et sunt kosthold

Et sunt kosthold gjør en stor forskjell i generelle helse og velvære. Sunn mat inneholder vitaminer, mineraler, enzymer og gode fettstoffer som omega-3 fettsyrer. Disse fettsyrene forbedre hjerte, hjerne og felles helse samt redusere betennelser i kroppen. Når du mate cellene dine, kroppen din er i stand til å gi deg vedvarende energi og utholdenhet. Sunn mat er lik friske celler og friske celler resulterer i en sunn kropp.

Hva er et sunt kosthold?

Et sunt kosthold består av et bredt utvalg matvarer. En næringsrik diett er ikke fast food, bearbeidet mat, fet mat, eller salt mat. Sunn mat er mat som er hel mat som rå frukt og grønnsaker. Rå matvarer inneholder mer næring fordi matlaging ødelegger vitaminer og andre næringsstoffer. Et sunt kosthold inneholder også gode fett som finnes i fisk, solsikkefrø, egg og mandler. Protein er også et viktig næringsstoff i et sunt kosthold fordi protein bidrar til å bygge og vedlikeholde muskler. Muscle bidrar til å forbrenne fett og holde kroppen slank og energisk. Gode ​​valg er fisk, kylling, bøffel og magert kjøtt. En næringsrik diett inneholder også super mat som spirulina. Spriulina er en blå-grønn sjø alger som inneholder et stort utvalg av mineraler fra havet, sammen med vitaminer og aminosyrer.

Hele korn kan også være næringsrik fordi de inneholder fiber. Fiber bidrar til å regulere fordøyelsen og skape følelsen av fylde. Men hele korn er ikke bra for folk som har allergi mot hvete. Snakk med legen din dersom du mistenker at du har en allergi hvete.

Vedvarende Energi

De fysiske virkningene av et sunt kosthold inkluderer vedvarende energi. Sørge for familien, rengjøring hjemme, og bare dagliglivet krever energi. Når vi har den energien som trengs for å utføre visse oppgaver er vi i stand til å oppnå mer og være mer produktiv. Et sunt kosthold består av gode matvarer som solsikkefrø som inneholder B-vitaminer. B-vitaminer forbedre energi fordi de forbedre celle kommunikasjon og styrke nervesystemet. Protein inneholder jern, et verdifullt mineral når det kommer til energi fordi jern bidrar til å bygge røde blodlegemer. Når kroppen har en tilstrekkelig tilførsel av røde blodlegemer en person er mindre sannsynlighet for å oppleve tretthet.

Forbedret mental klarhet

Matvarer som finnes i et sunt kosthold også bidra til å forbedre mental klarhet. Dette er en fysisk effekt som kan forbedre produktiviteten på skolen eller i arbeidslivet. Sunt fett og oljer fø på hjernen. Hjernen består i hovedsak av fett. Godt fett redusere betennelse i kroppen, noe som er gunstig for hjerte, hjerne, hud og.

Beautiful Skin hår og negler

En annen fysisk effekt av et næringsstoff-tett kosthold er vakker hud, hår og negler. Tilstanden til huden din er et tegn på hva som skjer inne i kroppen din. Når leveren er overbelastet fra å spise dårlig mat, kan en person utvikle akne, eksem eller andre hudsykdommer. Sunt fett og oljer bedre helsen og tilstanden til huden samt å redusere betennelse. Skin er naturligvis mer smidig og tydelig når en person spiser rensing grønnsaker. Gode ​​matvarer inneholder næringsstoffer som nærer håret, og gjør det skinnende, tykkere og mer håndterlig. Vitamin A og E og biotin er veldig bra for negler og hår.

Hva er farene ved et dårlig kosthold?

Hva er farene ved et dårlig kosthold?


En godt balansert kosthold er viktig for å opprettholde en sunn kropp. En gunstig daglige kosthold inneholder moderate mengder matvarer fra seks forskjellige grupper: kjøtt, meieriprodukter, korn, grønnsaker, oljer og frukt. Når en individuell forbruker en ubalansert mengde av et bestemt stoff, slik som fett, kan det føre til skadelige bivirkninger i kroppen.

Høy Protien dietter

Protein er en integrert substans for alle celler i kroppen. Det er den viktigste komponenten av hår og negler, bistår i vev reparasjon, og er viktig i etableringen av muskler. Siden kroppen ikke lagrer protein, krever det en daglig tilførsel for å fungere riktig. For mye protein kan føre til en negativ reaksjon. Hvis proteinet i en persons kosthold utgjør mer enn 30 prosent av hennes kaloriinntak, er hun i fare for ketose. Ketoner er molekyler som dannes når kroppen bryter ned fett. Nyrene øke i funksjon, å kvitte kroppen av ketoner, men også frigjør vann ved en for stor hastighet. Denne prosessen kan føre til dehydrering og tap av kalsium i bensubstansen og muskelmasse. Ytterligere bivirkninger er badekaret pust, svimmelhet og stress på hjertet. En sunn mengde protein i en persons kosthold er 15 prosent av sitt daglige kaloriinntak.

Høy fett dietter

Fett gir energi for en sunn kropp. Et kosthold som inneholder for mye fett plasserer en person i fare for fedme, hjertesykdommer og visse typer kreft. Fett bør utgjøre ca 20 til 35 prosent av en persons daglige kaloriinntak. De tre typer fett er mettet, umettet og transfett. Mettede fettsyrer er vanligvis fast ved romtemperatur, og de er de primære fett som er ansvarlige for økte blodkolesterol og en forhøyet risiko for hjertesykdom. Umettede fettsyrer, normalt flytende ved romtemperatur, senker blodkolesterol når de blir brukt i stedet for mettet fett. Trans fett er skapt gjennom hydrogenering, prosessen som endrer flytende umettet fett til solide høyere mettet fett. Transfett kan øke low-density lipoprotein kolesterol (LDL), anses det dårlige kolesterolet. De kan også lavere high-density lipoprotein (HDL), det gode kolesterolet, da byttet ut med umettet fett. Alle typer fett kan føre til vektøkning når forbrukes i store mengder.

Svært lav-fett diett

Akkurat som dietter høy i fett stede helsemessige komplikasjoner, dietter som sterkt begrenser, eller eliminere fett helt, kan også skade en persons helse. Svært lav fett dietter kan føre til fertilitetsproblemer og et hormon ubalanse hos kvinner. De kan også redusere kroppens evne til å forebygge hjertesykdom og visse krefttyper, hindre kroppens evne til å absorbere fettløselige vitaminer og nedre HDL-kolesterol. En diett er svært lav i fett når 0-19 prosent av en persons daglige kaloriinntak er fett.

Lav-karbohydrat dietter

Low-carb dietter produsere vekttap gjennom å redusere kalorier og vann vekttap. De på low-carb dietter også spise mindre mat som et resultat av mett raskere fra å konsumere mat med høyt protein og fett. Farene forbundet med en lav-carb diett inkluderer en økt risiko for visse typer kreft og hjertesykdommer fra å konsumere mat med høyt fett og kolesterol. Gastrointestinale tilstander, som for eksempel forstoppelse, kan utvikle seg fra en mangel på fiber når frukt og grønnsaker er begrenset. Ketose kan også utvikle seg i løpet dietter som er lav-carb.

Diett for svake negler

Diett for svake negler


Svake negler kan være en ubehagelig og pinlig problem. Det er flere årsaker til spiker svakhet, for eksempel over eksponering for vann, fuktighet, eller bruk av visse rengjøringsmidler, vaskemidler eller såper, men den vanligste årsaken er kosthold.

Anemi

Svake eller sprø negler kan være tegn på anemi, en blodsykdom som resulterer i en mangel på hemoglobin i blodet. Hvis du mistenker at du lider av anemi, bør du oppsøke lege. En jern-rikt kosthold kan bidra til å forhindre anemi, inkludert slike matvarer som rødt kjøtt, lever, brokkoli, spinat, muslinger, reker, sardiner, linser, og beriket frokostblandinger.

Kalsiummangel

Svake negler kan også indikere en mangel på kalsium i kosten; kalsium er et mineral avgjørende for friske bein og tenner. For å få mer kalsium, spise meieriprodukter, spesielt ost og yoghurt, eller grønne grønnsaker som okra. Tofu er en annen kilde til å forfølge.

Vitaminmangel

Vitaminer er nødvendig for sterke negler; spesielt vitamin A, B, C, D og E. Matvarer som er rike på disse inkluderer frukt og grønnsaker, hvetekim og ris, sopp, egg og oljer. Prøv å spise et balansert kosthold og drikke mye vann og neglene bør forbedre. Hvis du ønsker kan du også ta et vitamintilskudd.

Hvordan bli kvitt kalkavleiringer Under Negler

Kalkavleiringer ofte vises som hvite prikker eller flekker på negl overflaten. En person som har negler er innhyllet med disse plassene bør finne måter å øke sitt daglige inntak av kalsium. Kalsium er ansvarlig for å bygge sterke bein, tenner og negler. De med kalsium mangler kan merke sine negler er fleksible, svak og lett revet. Finne måter til å innta kalsium i løpet av dagen for å forbedre absorpsjonen, i stedet for å ta i store mengder av det daglige krav på en gang.

Hvordan bli kvitt kalkavleiringer Under Negler

•  Undersøk din nåværende kosthold. Høy kalsium matvarer og drikker inkluderer melk, ost, yoghurt, tofu, laks, brokkoli og iskrem - som alle gjør utmerkede tilskudd til din daglige diett. Også tilgjengelig er produkter beriket med kalsium for eksempel appelsinjuice, soyamelk og korn. Voksne i alderen 19 til 70 år krever 1000 mg kalsium per dag. Etter 70 år, krever gjennomsnittlig person rundt 1200 mg kalsium per dag.

Se etter mat kilder rik på vitamin D. Mangel på vitamin D kan forstyrre kroppens opptak av kalsium, som fører til kalkavleiringer i negler. Eggeplommer, befestet melk, lever og saltvannsfisk kan bidra til 600 internasjonale enheter (IE) som trengs i en persons daglige kosthold. Tilbringe 10 til 15 minutter per dag i sollys kan også føre til at kroppen til å produsere vitamin D den trenger.

Minimer protein og natrium i kosten. Friske voksne trenger ikke mer enn 2300 mg natrium og vanligvis ikke mer enn 45 til 60 gram protein per dag, avhengig av kjønn, alder og generelle helse. Store mengder protein og natrium i kosten kan føre til at kroppen til å skille ut kalsium.

Ta kosttilskudd som inneholder kalsium. Husk hvor mye kalsium du allerede får fra maten du spiser i løpet av dagen. Overdreven inntak av kalsium kan føre til tretthet, aldrende hud, svekkede nyrer og kalsium steiner. Når kroppens kalsium butikker er tilstrekkelig, bør kalkavleiringer gradvis forsvinne fra negler.

Hint

  • Se en lege hvis du har justert kostholdet ditt for å øke vitamin D og kalsium, og for å redusere overdreven natrium eller proteininntak, men kalkavleiringer forbli. Forekomstene kan være et tegn på cøliaki eller andre forhold som påvirker ernæring absorpsjon.

Hvordan virker en høy alkalisk kosthold arbeid?

Hvordan virker en høy alkalisk kosthold arbeid?

Hvorfor Høy Alkaline?

Menneskekroppen er naturlig svakt alkalisk, vanligvis med en pH på mellom 7,36 til 7,44. Det gir bare mening at den menneskelige kosthold bør opprettholde dette nivået av alkalitet, men det er økende bevis for at ikke bare vil øke alkalitet forhindre eller bidra til å forbedre noen plager, en svært sure kosthold kan også føre til et bredt spekter av problemer. Når kroppen er surt, essensielle næringsstoffer har en tendens til å bli tømt raskere inkludert kalium, magnesium, natrium og kalsium. Skadelige bakterier også avle raskere i et surt miljø, produsere infeksjoner og sykdom, men kan ikke overleve i en alkalisk kropp. Noen kroniske tilstander som tretthet, ryggsmerter, depresjon, leddgikt, sår, mobilnettet degenerasjon og osteoporose er også knyttet med sure dietter.

Hva slags mat er høy alkalisk?

Som en generell tommelfingerregel, alkaliske matvarer pleier å være rå, naturlige frukt og grønnsaker. Selv sitrus som appelsin, sitron, lime, som er svært sur i munnen, faktisk produsere en sterkt basisk rest når metabolisert, som gjør eplecider eddik. På den annen side, kan bladgrønnsaker som spinat og Chard, som er svært alkalisk når rå, blir surt hvis stekt. Matvarer med høyest alkalitet er agurk, hvete gress, bygg gress, brokkoli spirer, alfalfa tuter, persille, grønnkål, sjø grønnsaker, arugula, avokado, paprika, rødbeter, brokkoli, kål, selleri, endive, Collard, ingefær, grønne bønner , hvitløk, sennep greener, salat, løk, okra, tomat, spinat. Noen nøtter, frø og oljer er også gode kilder til alkalitet, spesielt gresskarfrø, mandel, tran, nattlysolje, kokosolje, linfrøolje, fiskeolje, sesamfrø og kaldpressede olivenoljer.

Matvarer for å unngå

En vedvarende tilstand av surhet, kalles acidose, er knyttet til flere ubehagelig forhold, inkludert kronisk tretthet, tett nese, forkjølelse og infeksjoner, angst, tørt hår og hud, svake negler, kramper og smerter, gastritt og utslett. Et alkalisk kosthold, som kan reversere disse forholdene, består av 80 prosent alkaliske matvarer, hvorav halvparten er rå. Sure matvarer som bør begrenses til ikke mer enn 20 prosent av dietten inkluderer kjøtt, sjømat, meieriprodukter, pasta og hvitt mel, ris, kaffe, alkohol og alt behandlet eller raffinert.

Sunt balansert kosthold Plans

Sunt balansert kosthold Plans


Et balansert kosthold vil hjelpe deg å miste vekt og skape en livsstil som kan opprettholdes lenge etter at vekten er borte. Fad dietter mislykkes fordi de eliminere viktige næringsstoffer og redusere inntaket drastisk, forårsaker kroppen til å gå inn i sult-modus, slik at stoffskiftet kryper sammen i sneglefart. Påskynde stoffskiftet og spise riktig mat vil hjelpe deg å miste vekt og holde den av. Variasjon er også viktig å sikre at du ikke frata kroppen av viktige næringsstoffer.

Protein

Hver celle i kroppen din har protein. Kroppen din bruker den til å reparere, regrow og gjenoppbygge muskler, hår, hud, organer, celler og til og med negler. Får nok i kosten er viktig for kroppens funksjon, og det gir også kroppen din drivstoffet den trenger for å brenne for energi hele dagen. Den vanskelige delen er å finne riktig mengde protein for deg. Hvert gram protein har 4 kalorier, slik at de kan legge opp raskt. Hvis du er moderat aktiv, anbefaler www.ag.arizona.edu forbruker 0,36 til 0,54 gram protein per kilo kroppsvekt. Så, hvis du er 150 pounds, ville dette bety at du bør spise 54-81 gram protein per dag. Med denne protein inntak, er du også forbruker 216-324 kalorier fra protein alene.

For vekttap, kaloriinntak anbefalingene varierer fra 1100 til 1800, avhengig av nåværende vekt, aktivitetsnivå og ønsket vekt. Finne hvor du passer inn i spekteret av områder kan tar litt prøving og feiling, men det er viktig å ikke bli frustrert. Det tok lang tid å få den ekstra vekten, så det er ikke til å forsvinne over natten!

Helkorn

Karbohydrater er ikke skurkene at noen diett moter ville ha du tror. Of course, sukker og bearbeidede karbohydrater som finnes i snack mat og måltid erstatning barer er faktisk kriminelle rane deg av midjen din, men komplekse karbohydrater som hele korn er avgjørende for vekttap og generell helse. Hele korn fra frokostblandinger, brød, ris og pasta er høy i fiber. Frukt og grønnsaker er en god kilde til fiber, også. Fiber hjelper deg å føle deg mett raskere, og være fornøyde lenger, så du vil spise mindre uten å tenke over det.

Karbohydrater, som protein, har 4 kalorier per gram. Med fokus på mat som har karbohydrater uten ekstra kalorier fra fett og sukker vil bidra til å holde karbohydrat forbruk på en nyttig og sunt nivå.

For fiber å bli fordøyd skikkelig, minner www.weightlossforall.com oss å være sikker på å drikke nok vann i løpet av dagen. Vann er viktig for alle kroppens funksjoner, og kan hjelpe kroppen din forbrenner kalorier lettere og unngå forstoppelse fra fiber forbruk. Hvis urinen din er nesten klar, er det en god indikasjon på at du bor hydrert. Hvis det er mørkt gult og har en lukt, begynne å drikke mer væske for å oppmuntre riktig fordøyelse og en raskere metabolisme.

Høyre Fats

Enumettede fettsyrer (MUFAs) er fett som faktisk er bra for deg. Avokado, fisk, olivenolje og nøtter er gode kilder til MUFAs og bør ha en plass i kostholdet ditt. MUFAs kombinert i en diett med hele korn og antioksidanter har vist seg å redusere magefett, lavere dårlige kolesterolet, og heve gode kolesterolet. Putting avokado skiver på protein-pakket kalkun sandwich på hele korn brødet vil balansere lunsj perfekt. Spis grillet laks til middag en gang i uken. Bruk olivenolje som en matolje til fres grønnsakene.

Det er mange måter å snike i alle disse sunne elementer i hvert måltid eller mellommåltid og føler fornøyd med mindre porsjoner. Inkludere disse balansert mat av fem på seks små måltider per dag, og du vil begynne å se kroppen fett forsvinner. Legg inn ekstra aktivitet som styrketrening for å bygge muskler, og du vil merke en enda større økning i metabolic rate å oppmuntre vekttap.

Hjem rettsmidler for Idretts Feet & tånegl sopp

Fotsopp og tånegl sopp kan være pinlig. Disse forholdene ofte forlate tær og negler misfargede blemmer og betent. Noen ganger en offensiv lukt følger disse symptomene. Soppinfeksjoner som disse oppstår når foten er fortsatt fuktig, fuktig og varm for omfattende tidsrom. Dusjer, bad og svømmebassenger gi gode miljøer for soppvekst. Soppen kan enkelt overføre til føttene og forårsake en infeksjon. Men mange materialer lett funnet rundt hjemmet kan effektivt behandle fot sopp raskt og rimelig.

Foot soaks

De antiseptiske bestanddeler i Listerine --- eukalyptol, mentol, metylsalicylat og thymol --- er effektive mot sopp foten. To ganger daglig, i løpet av morgenen og om kvelden, setter føttene i en flat tallerken eller panne og hell Listerine over dem. Det vil krible, men skyll den av umiddelbart hvis det brenner eller svir mer enn det ville gjort hvis du brukte det som en munn skyll. La den sitte i noen minutter før du vasker og tørker føttene grundig. Fortsett å gjøre dette hver dag frem til soppen forsvinner.

Prøv samme prosedyre og bruker natron. To ganger om dagen, bruke tørr natron over føttene. Du kan gjøre dette etter bruk av Listerine, eller gjøre det separat. Dette vil tørke ut tærne og bidra til å balansere pH i tærne, noe som vil gjøre miljøet mindre gjestfrie til soppen. Natron har de samme antiseptiske egenskaper som Listerine, men flere andre fordeler. Du kan strø det på skoene dine for å redusere eventuell sopp vokser der. Du kan også rense dusj, badekar eller badegulvet ved hjelp av natron for å eliminere kolonier. Prøv å vaske gulv tepper bruker natron som et vaskemiddel.

Hygiene

Opprettholde god hygiene vil redusere og eliminere soppinfeksjoner raskere. Hold tærne tørre og luftes ut så mye du kan. Dette kan bety å ta av deg skoene når det er mulig. Hvis føttene svette, prøv antiperspiranter. Målet for pulver i stedet for kremer når du velger fotpleie produkter og slitasje naturlige fiber sokker. Du kan også vurdere å investere i sko som puster godt.

Kosthold og urte rettsmidler

Unngå overdreven bakt produkter som inneholder gjær, eller mat med sukker eller behandlet ingredienser som sopp trives med dette. Også holde seg borte fra alkohol, brus og fet mat. I stedet spiser rikelig med hvitløk, yoghurt og kefir, noe som kan bidra til å øke kroppens immunsystem og evne til å bekjempe infeksjonen.

Tea tree olje er en antiseptisk som kan være effektiv mot sopp når den brukes lokalt. Lavendel olje er også anbefalt for sine soppdrepende egenskaper.

Naturopathic rettsmidler for tånegl sopp

Tånegl sopp, kjent for medisinske fagfolk som onychomycosis, er forårsaket av en infeksjon i bløtvevet i neglesengen av en klasse av sopp som kalles dermatofytter, ifølge MayoClinic.com. Lidelsen kan også være forårsaket av gjær og muggsopp. Selv om tilstanden kan forårsake noen smerte, er den primære bekymring pasienten vanligvis skjemmende sin natur. Naturmedisin tilbyr noen rettsmidler som kan hjelpe deg å bli kvitt denne irriterende tilstand.

Symptomer og Diagnose

Symptomene på en Fungal spiker infeksjon, som også kan målrette negler, ifølge MedlinePlus, inkluderer en fortykkelse, sprøhet og / eller smuldrer av spiker; en endring i formen; løfting av neglen fra neglesengen; misfarging, ofte forårsaket av akkumulert rusk under neglen; og et tap av spiker naturlige glans og glans. Selv om en fysisk undersøkelse av de berørte spikeren trolig vil føre legen din til en tentativ diagnose av onychomycosis, kan han samle avskraping fra neglen for mikroskopisk undersøkelse for å bekrefte at mening.

Naturopathic tilnærming til medisin

I hjertet av naturopathic medisinsk praksis, i henhold til American Association of Naturopathic Physicians, er troen på at "menneskekroppen har en medfødt helbredende evne." Basert på denne grunnleggende tro, naturopathic utøvere oppfordre sine pasienter å forebygge og bekjempe sykdom gjennom livsstil endring, kosthold, mosjon og naturterapi. Som et resultat av deres kjerneverdier, naturopaths generelt foreskrive bare lav risiko medisiner, for eksempel urteekstrakter og kosttilskudd, ifølge foreningen.

Naturlig rettsmidler

Dr. Andrew Weil, en lege som mener at alternativ / komplementær medisin har mye å tilby konvensjonell medisinsk praksis, touts tea tree olje som en effektiv naturlig rette for tånegl sopp. Han påpeker at bruk av dette midlet, som reseptbelagte medisiner, er en tidkrevende prosess, men en som virkelig ikke kan unngås uansett hva løpet av behandling du følge. Han sier at tea tree olje, som kan kjøpes i helsekostbutikker, er et naturlig desinfeksjonsmiddel. Weil anbefaler at du male olje på berørte spiker to ganger om dagen i minst to måneder. Som et alternativt middel, antyder at han grapefruktkjerneekstrakt, som kan påføres på spikeren på samme måte som te treet olje.

To andre naturlige behandlinger kjent for å kunne behandle Fungal spiker infeksjoner, ifølge MayoClinic.com, er eddik soaks og anvendelser av Vicks VapoRub. De aktive ingrediensene i den sistnevnte er alle naturlige, nemlig kamfer, mentol og eukalyptus. Weil påpeker at kamfer har soppdrepende egenskaper, noe som er nok derfor dette midlet har vært vellykket for så mange. Hvis du bestemmer deg for å bruke VapoRub behandling, holde berørte spiker og området godt dekket med den aromatiske salve til alle tider. Sørg for å tørke området grundig etter dusjing, og deretter påfør Vicks.

For eddik behandling, foreslår MayoClinic.com at du forbereder et fotbad av en del eddik til to deler varmt vann. Sug foten med berørte spiker i denne blandingen i 15 til 20 minutter daglig. Etter at du er ferdig med å suge, tørke foten grundig.

Hva Er alkalisk kosthold?

Hva Er alkalisk kosthold?


Den alkalisk kosthold innebærer en helhetlig tilnærming til å øke den generelle helse ved å spise mat med et alkali innhold som etterligner kroppens normale pH-nivå på 7,36 til 7,44. Tilhengere av dietten hevder at å spise mat med en pH-nivå proksimalt for det som forekommer naturlig i kroppen rettsmidler kronisk tretthet, hyppige forkjølelser og infeksjoner.

Funksjon

Den alkaliske Diet angivelig senker sirkulerende nivåer av sure forbindelser i kroppen ved å foreskrive en minimal inntak av næringsmidler som inneholder høye nivåer av syre, slik som kjøtt, og øke forbruket av elementer med lave nivåer av syre, så som sopp og poteter.

Formål

Hvis man følger alkalisk kosthold reduserer visstnok risikoen for flere sykdommer, for eksempel hjertesykdom, hjerneslag og kreft, og lindrer symptomer på dårlig helse, som for eksempel svake negler, elveblest og overflødig slim produksjon.

Betraktninger

Helsepersonell anbefaler ikke alkalisk kosthold, ifølge Stephanie Vangsness, som har en mastergrad i ernæring og helsefremmende arbeid. Vangness rapport dukket opp på Aetna Intelihealth hjemmeside, i en 8 september 2010, artikkel med tittelen "Alkaline Dietter og kreft:? Fakta eller fiksjon"