Digidexo.com

kvise kjønnsleppene

Hva gjør du når du har kviser på kjønnsleppene dine

Akne er en hud tilstand som millioner av amerikanere lider av. Kviser, en type akne, er som regel ufarlig --- de er vanligvis bare irriterende, stygge og litt ubehagelig. Men når kviser oppstår på sensitive områder av huden, som rundt kjønnsorganene, de kan bli et problem som må behandles raskt.

Hva er kviser?

Kviser er små huden sår som er forårsaket av hindret eller infiserte porene. Huden vår består av millioner av små porer, som er festet til oljekjertlene. Når olje glands er blokkert med skitt, kviser dannes. Kviser kan oppstå hvor som helst på kroppen, selv på steder vi hadde minst vil de skal vises.

Årsaker til Labia Kviser

Det er seks hovedgrunner til at kviser kan utvikle seg på den kvinnelige kjønnsleppene: dårlig hygiene, dårlig kosthold, hormoner, stress, narkotika og inngrodde hår. Dårlig hygiene spiller en stor rolle i akne utvikling: Når du ikke klarer å holde kjønnsorganene rent, kan kviser dukker opp der. Avhengig av den enkelte, kan forbruker visse matvarer forårsake kjønnsleppene kviser, ifølge Healthy-skin-guide.com. Kvinner som opplever graviditet, overgangsalder eller pubertet kan oppleve kviser på kjønnsleppene på grunn varierende hormoner. Stress er også en viktigste årsakene til akne, selv rundt kjønnsleppene. Kviser kan også oppstå på grunn av narkotika bivirkninger. Inngrodde hår kan indusere kviser, som, hvis barbert, kan irritere huden ytterligere og føre til mer kviser.

Behandling av Labia Kviser

Kviser på kjønnsleppene vil vanligvis gå bort på egenhånd hvis du lar dem være i fred. Hvis du har kviser på eller rundt kjønnsleppene, ikke rør eller agitere dem.

Dersom kviser ikke gå bort på egenhånd, det er flere tiltak som kan bidra til å redusere ubehag og helbrede huden din raskt. Vask alltid huden din forsiktig med oljefrie og antibakterielle rengjøringsmidler, ifølge Medicalnewstoday.com. Klapp huden tørr i stedet for å gni det slik at du ikke agitere huden din. Bruk bomull undertøy --- det absorberer svette bedre enn andre materialer. Det er også mange acne behandlinger som er trygge å bruke for kjønnsleppene kviser som du kan kjøpe på ditt lokale apotek. Hvis kvise ubehag vedvarer eller nåværende akne forhold forverres, ta kontakt med en lege.

Behandlinger for inngrodde hår på kjønnsleppene

En inngrodd hår er en skjemmende og noen ganger smertefulle brak oppstår etter hårfjerning. Disse humper kan ramme alle deler av kroppen der håret har blitt fjernet på grunn av barbering, voksing eller plukker. Kvinner som voks eller barbere kjønnshår området er i faresonen for å utvikle inngrodde hår på kjønnsleppene. En smertefull kul på et så følsomt område av kroppen kan være ubehagelig, men en inngrodde hår er en mindre hud problem og vanligvis ikke krever noen medisinsk behandling.

Identifiser Inngrodde hår

Inngrodde hår ofte ligner små kviser. De består av en rød kul med et hvitt hode og ofte fanget hår kan ses i hodet av brak på nært inspeksjon. Disse humper oppstår når håret begynner å vokse tilbake etter hårfjerning. Håret krøller tilbake mot huden og skjærer i huden, vokser inn i overhuden og forårsaker irritasjon. Krøllete hår er mer sannsynlig å bli inngrodde enn rett hår. Dette er grunnen til kjønnshår området er ofte påvirket av inngrodde hår etter hårfjerning. Kjønnshår har en tendens til å vokse i tette krøller og er mer tilbøyelige til å bli inngrodde og forårsake irritasjon.

Behandling

Den eneste måten å helbrede en inngrodde hår er å la håret vokse ut naturlig. Å fremskynde helbredelsesprosessen, bruke en steril nål eller pinne til å forsiktig løsne fanget hår. Mens du venter på bump forsvinner, bør hårfjerning unngås, da det kan gjøre irritasjon verre eller føre til mer inngrodde hår. I løpet av helbredelsesprosessen, det finnes måter å lette ubehag av inngrodde hår. Varm komprimerer kan brukes til det berørte området flere ganger om dagen. De som lider av flere eller svært smertefulle inngrodde hår bør ta sitz bad ofte. En sitz bad består av å sitte i et grunt kar med vann for å suge bekkenregionen. Vannet bør være varmt, men ikke ubehagelig varmt, og man bør suge for omtrent 15 minutter hver gang. Det varme vannet vil bidra til å berolige det berørte området, som kan bli ytterligere irritert hele dagen ved ens klær rubbing mot inngrodde hår.

Komplikasjoner

Inngrodde hår som ikke har helbredet etter to uker, eller ser ut til å bli verre over tid, bør undersøkes av en lege. Det er en liten risiko for å utvikle en staph infeksjon eller en soppinfeksjon i en inngrodde hår. Disse forholdene må bli behandlet av en medisinsk faglig.

Laser behandling for kviser

Laser behandling for kviser

Akne er en medisinsk tilstand i huden som er ofte referert til som kviser. De fleste individer utvikler tilstanden på grunn av endringer i huden i løpet av puberteten. Ofte kan de holde tilstanden under kontroll med produkter tilgjengelig over-the-counter og ikke trenger legehjelp. Enkelte individer er påvirket av tilstanden i en slik grad at de krever legehjelp og behandling.

Takling Acne

Ifølge American Academy of Dermatology (AAD), bør laser behandling for akne brukes sammen med annen behandling; slik som anvendelse av medisin direkte på huden. Laser eller lysbehandling alene sjelden botemidler acne. Det er best brukt som en del av en samlet medisinsk behandling plan.

Når Laser anbefales

AAD anbefaler at du rådfører deg med en bord-sertifisert hudlege før gjennomgår laser eller lysbehandling. Hvis en akne tilstand ikke kan håndteres med over-the-counter produkter og medisiner foreskrevet av lege, kan du være en kandidat for laserbehandling. Laserterapi kan levere resultater der andre typer behandling var ineffektive. En fordel med laserbehandling, er at det kan bidra til noen unngå de sterke bivirkninger av akne medisinering.

Laser Therapy at Work

Mayo Clinic gjenkjenner flere typer laser og lys terapi for behandling av akne. Disse fremgangsmåter for behandling kan nå ellers utilgjengelige lag av huden, mens forårsaker liten skade på hudens overflate. Noen laserteknologi påvirke oljeproduserende kjertler som forårsaker dem til å produsere mindre olje, og andre angripe bakterier som forårsaker den synlige huden betennelse.

Ting å huske på

Mens laser og lys terapi kan være en effektiv behandling for visse individer med akne, har det sine ulemper. Ifølge Mayo Clinic, som av juli 2011, leger kan ennå ikke identifisere på forhånd de som er mest sannsynlig å dra nytte av laserbehandling, mens AAD kaller resultater uforutsigbar. Ifølge AAD, resultatene tendens til å være midlertidig, og du kan trenge en rekke behandlinger for å få de beste resultatene.

Herpes kvise Outbreak Cures

En herpes utbrudd ofte bringer med seg en rekke ubehagelige symptomer av denne seksuelt overførbare sykdommer, inkludert smerte, kløe og dannelse av blemmer eller sår. Selv om noen folk sier disse blemmer eller sår ser ut som kviser, de er langt fra dine vanlige, hverdagslige blemmer. Faktisk, er de et resultat av herpes simplex virus type 2 (HSV-2). Hvis du har denne stamme av viruset, er det ting du kan gjøre for å bidra til å behandle og helbrede et utbrudd, noen ganger også før den starter.

Reseptbelagte medisiner

Av alle de tingene du kan gjøre for en herpes utbrudd, muntlig medisiner er ofte den mest effektive formen for behandling, så snakk med legen din om å få en resept. Mesteparten av tiden, disse medikamentene er antivirale medikamenter, for eksempel acyclovir, famciclovir eller valacyclovir. Tar disse stoffene bør fremskynde den tiden der det tar å rydde opp et utbrudd, samt hjelp eventuelle herpes kviser å gro raskere enn "normalt." Noen ganger kan denne formen for behandling også redusere alvorlighetsgraden av de tilknyttede symptomer og selv redusere sjansene for en gjentakelse.

Mens mange mennesker bare ta disse typer medisiner ved første tegn på et utbrudd, kan legen anbefale at du bruker dem som en del av det som er kjent som "undertrykkende terapi." Suppressiv terapi er i det vesentlige anvendelse av et antiviralt medikament som en del av det daglige rutine. For det meste, er dette gjort når du er mer sannsynlig at lider av hyppige tilbakefall, nemlig i tilfeller av seks eller flere utbrudd i løpet av en 12-måneders periode. Selv om denne terapi undertrykker normalt eller hindrer en faktisk utbrudd, kan det også minske sjansene for overføring av herpes til en seksualpartner.

Naturlige behandlinger

For de fleste reseptbelagte medisiner er den første linjen i forsvaret mot en herpes utbrudd. Imidlertid kan visse naturlige behandlinger være nesten like gunstig, spesielt under en herpes utbrudd. Den mest vanlige er anvendelsen av et kosttilskudd kjent som lysin. Denne aminosyren kan fremskynde utvinning tid fra herpes kviser, slik at så snart du merker noen symptomer, kan du prøve å ta en enkelt tablett hver dag for å bidra til å helbrede sår.

Hvis denne urte supplement unnlater å gi positive resultater, vurdere å bruke andre naturlige metoder for omsorg. En aktuell tea tree olje kan være nyttig for noen mennesker, men du kan finne at lotions eller kremer som inneholder echinacea eller aloe vera bidrar til å minske herpes symptomer. Sørg for å snakke med legen din før du bruker noen urte supplement, det være seg muntlig eller aktuelle, for å behandle denne tilstanden.

Egenomsorg

Sammen med både reseptbelagte og naturlige behandlinger, bør du vurdere å få på plass noen enkle egenomsorg tiltak for å hjelpe i utvinning din. Mens de fleste av disse metodene vil ikke nødvendigvis helbrede et utbrudd, kan de gjøre de tilknyttede symptomer mindre ubehagelig. En av de mer gunstig er syssels stress management, som mental stress utløser ofte et utbrudd for noen mennesker. Å holde området rent, tørt og kjølig kan gå en lang vei å minske smerte og kløe assosiert med denne tilstanden. Selv iført løstsittende klær kan lindre irritasjon av herpes kviser. Prøv å ta varme bad, bor hydrert og bruke kalde omslag for å lindre symptomer. Hva som fungerer for en person kan ikke fungere for en annen, så leke seg med egenomsorg tiltak for å finne hva som er nyttig for deg.

Hva er årsakene til kviser i hodebunnen og hårtap?

Hva er årsakene til kviser i hodebunnen og hårtap?


Alvorlige problemer som kan påvirke hodebunnen er kviser og håravfall. Disse problemene kan skje samtidig eller separat. Det er flere faktorer som kan føre til utbrudd og håravfall.

Årsaker til Kviser

Kviser kan komme fra håret infeksjoner, allergiske hudreaksjoner, virusinfeksjoner, kviser eller cyster.

Håret sjakter og bakterier

Kviser kan også være et resultat av håret blir tilstoppet. Dette tilstopping kan resultere i en bakteriell infeksjon i hodebunnen kalt Propionobacterium acnes.

Gjær og midd

Andre faktorer som forårsaker kviser i hodebunnen er hormonell ubalanse, og nærværet av organismer som for eksempel gjær og midd.

Årsaker til Håravfall

Hårtap kan være forårsaket av hår produkter, hår trekke / vri, medisinske bivirkninger, kirurgi, sykdommer, metal forgiftning, skader på håret sjakter eller stress.

Thyroid og karsykdommer og kreft

Hårtap kan også være et resultat av thyroid sykdom og cancer behandling. Men, skjoldbrusk sykdom medisiner ikke forårsake hårtap så vanlig som kreftbehandlinger gjør.

Andre faktorer

Andre faktorer som fører til hårtap er alopecia areata og traction alopecia. Alopecia areata fører til at håret til å komme ut i patcher. Traction alopecia oppstår når håret er tett flettet eller sette inn i trange hestehale som gjør håret faller ut.

Diet for Healing kvise arr

Hvis du noen gang har lidd av akne, vet du påminnelser om utbruddet ofte forbli godt etter at den har tømt. Tusen av aktuelle behandlinger er tilgjengelig for behandling av kvise arr å redusere tegn på tidligere akne, men årsaken til akne er vanligvis internt, så å virkelig ta opp spørsmålet om arrdannelse, må du ha en plan som tar din arrdannelse fra innsiden ut. Enkle endringer i kostholdet ditt effektivt kan kvitte huden av kvise arr for langsiktige resultater, snarere enn en rask løsning.

Sink

Ifølge 2002 tidsskriftet artikkelen "Evidence støtte sink som en viktig antioksidant for huden" i "International Journal of Dermatology," sink forbedrer naturlig hudens evne til å helbrede og kan hjelpe i generering av hudceller. Som nye hudceller når overflaten, vil utseendet på kvise arr redusere. Sink finnes i en rekke mat, inkludert peanøtter, magert rødt kjøtt, hvetekim, lever, eggeplomme, gresskarfrø, solsikkefrø, sild, soyabønner og østers.

Sunt fett

Hvis du har kuttet ned på usunt fett, slik som hydrogenerte oljer som finnes i junk food, er du på banen for å fjerne huden. Alt for ofte, folk kutte ut alt fett når du prøver å fjerne hud av kvise arr. Faktisk, ifølge National Institutes of Health, sunt fett bidra til å gi huden en sunn, glødende utseende og kan også bidra til å redusere kvise arrdannelse. Sunt fett å inkludere i kostholdet ditt inneholder olivenolje, økologisk linfrøolje og fiskeolje.

Fiber

The National Institutes of Health bemerker også koblingen mellom riktig fordøyelse og en klar hudfarge. Dietter høy i fiber hjelpemiddel fordøyelsen og fremme generell helse, og derfor klarere hud. Innlemme high-fiber matvarer, for eksempel belgfrukter (bønner, erter og linser), hele korn brød, frukt, grønnsaker og kli. Foods høy i fiber er også mer mettende, noe som vil minske sjansene for at du innlemme en rekke skadelige matvarer i kostholdet ditt.

Vann

Økende vanninntaket kan gjøre underverker for huden din, selv om du aldri har lidd av akne. I henhold til National Institutes of Health, vann er en kritisk faktor i kroppens prosessen med å reparere hud vev, så vel som i helingsprosessen. Mål å drikke seks-åtte 8 oz. glass per dag. Øke frukt-og grønnsaksinntak vil også hjelpe deg å øke mengden av vann i systemet, da disse matvarene har høyt vanninnhold.

Hva skal unngås

Nå som du vet hva du skal spise for å redusere kvise arr, se følgende liste over matvarer for å unngå, ifølge en 2006 journal ved Royal Australian College of allmennleger, som kan fremme akne og øke risikoen for mer arrdannelse i fremtiden:
• Sukkerholdige matvarer
• raffinerte karbohydrater
• Dairy
• Sjokolade
• Gjær (brød, øl ect.)
• Kaffe
• Stekt mat
• Brus og kunstige søtstoffer

Ammonium Laktat & Kviser

Ammonium laktat er vanligvis selges over disk ved navn AmLactin, LAC lotion, LAC hydrin, og er en multipurpose aktuell krem. Denne lett tilgjengelig aktuell behandling er et populært valg over hele verden for sine mange fordeler. Den mest vanlige bruken av AmLactin er å holde huden fuktig. Det er spesielt effektive på tørr og kløe i huden. Derfor er ammonium laktat brukes mest i vinter sesonger når huden er mest utsatt for sprekker og tørrhet.

Ammonium laktat for behandling av kviser

En av de store effekter som ammonium-laktat har på huden er å bekjempe kviser og eksem. Disse oppsvulmede utvekster i ansiktet vanlig plage tenåringer over hele verden. Faktisk kan kviser vokse på huden når som helst i livet ditt. Den grunnleggende årsaken bak kviser er ennå ukjent, men metodene for å kurere og kontrollere deres forekomst er godt identifisert. Prime blant de forskjellige kurer er bruk av ammonium-laktat.

Bruk av Ammonium Laktat på Skin

En forklaring bak årsaken til kviser er at huden, når venstre tørt for lenge kan irritere den, som i sin tur fører til porene på overflaten av huden til å falle sammen på seg selv. Dette er svært vanlig på ansiktshuden. Går av denne forklaringen, står det til grunn at det å holde ansiktet og utsatte områder fuktes bør effektivt bekjempe akne. Det er der ammonium laktat vises. AmLactin er også en utmerket fuktighets løsning.

Nødvendige forholdsregler mens Bruke Ammonium Laktat

Selv ammonium laktat er en stor kur for akne og kviser, bruker den mer enn den foreskrevne antall ganger kan føre til problemer som irritasjon, utslett og hud allergier. Videre bør de områdene der du søker AmLactin være beskyttet mot UV-stråler med bruk av en aktuell solkrem. Her en solkrem med en SPF 15 er det laveste som er nødvendig. Ellers vil UV-stråler forårsake uønskede reaksjoner i AmLactin løsning og føre til mange flere hud problemer enn det ville løse.

Folk som bør unngå Ammonium Laktat

AmLactin bør heller ikke brukes av gravide kvinner, som regelmessig bruk kan sive ammonium laktat i kroppen til mor og forgifte den voksende baby i mors liv. Videre bør en ammende mor også unngå AmLactin for kvise kontroll som det kan blandes med morsmelk og forgifte babyen. AmLactin, når den brukes til solbrent hud, vil ytterligere irritere området og forårsake alvorlige reaksjoner, og derfor bør unngås på brente områder.

Fordeler med Ammonium Laktat

Hvis den brukes regelmessig holde alle forholdsregler over i tankene, bør ammonium laktat minst kontrollere akne problemer, om ikke helt kurere dem. Studier har vist at når AmLactin påføres to ganger daglig regelmessig, forekomsten av akne og eksem reduseres med over 50 prosent i gjennomsnitt. Videre er andre fordeler av ammonium laktat er grunn nok til å begynne å bruke det. Enten det botemidler acne helt eller ikke, vil det utvilsomt være gunstig for huden din.

Eksem og kviser

Eksem og kviser


Eksem og kviser er begge hudsykdommer, men hver har ulike årsaker, symptomer og behandlinger.

Eksem og kviser kan være kronisk, så vel som en hyppig og kanskje smertefulle ergrelse for dem som lider av slike tilstander.

Eksem

Eksem er en betennelse i det ytre laget av huden. Leger bruker begrepet eksem for en rekke vedvarende hudsykdommer, inkludert tørrhet og kroniske hudutslett. Eksem symptomer inkluderer kløe og tørrhet, rødhet, hevelse, flassing, blemmer, knusing, sprekker, oser og blødning. Misfarging av huden kan også vises, noen ganger på grunn av healing og helbredet lesjoner.

Kviser

Kviser er blokkert porene. Små åpninger i huden, porene er svettekjertlene som pattedyr kropper bruker til å regulere kroppstemperaturen. Inne hver pore er kjertler som produserer talg, en voks-lignende stoff. Som huden kaster døde hudceller, kan sebum lim døde hudceller sammen og blokkere pore - dette resulterer i en kvise, og kan bli mer hyppige i puberteten som huden blir tykkere.

Årsaker til Kviser

Kviser har mange årsaker, inkludert hormoner, stress, genetikk, infeksjon og kosthold. Endring i kostholdet, for eksempel øke inntaket av grønnsaker, frukt og vann vil bidra til å lindre kviser; imidlertid en rekke behandlinger eksisterer. Hvis kviser øker hos kvinner umiddelbart før menstruasjonssyklusen, kan kvinner bruker p-piller eller andre hormoner for å hjelpe.

Eksem og kviser

Det finnes ingen kjent behandling for eksem, og dermed leger har en tendens til å konsentrere seg om å lindre symptomer. Både eksem og kviser kan stamme fra en matrise av årsaker og krever flere forskjellige behandlinger. Det er flere antibiotika og steroider tilgjengelig for eksem, men lider av både eksem og kviser bør søke lege før du tar medisiner eller blande medisiner for å behandle både symptomene.

Behandling tips

Tørr og irritert hud kan forverre eksem og kviser. Faktisk begge forholdene ofte resultere i tørrhet og irritasjon, slik eksem kan forårsake kviser og vice versa. Det finnes måter, men å lindre symptomene på akne og eksem. Lider bør bruke en mild hudrensingsprodukt, og fukte en eller to ganger om dagen. Unngå såper og sterke vaskemidler, da disse kan over-tørke ut huden og forverre eksem og akne. Cetaphil er en populær og mild rensemelk, men det er viktig å finne den rengjøringsmiddel som fungerer for den enkelte - være oppmerksom på at begreper som "allergivennlige" og "lege testet" er ikke regulert, og det er ingen bevis for at disse produktene er noe mer effektive enn andre.

Når du velger fuktighetskrem, velger en ikke-comedogenic fuktighetskrem. Dette betyr at fuktighetskrem ikke tetter porene - tross alt, tilstoppede porer forårsake kviser. Konsekvent vedlikehold og omsorg for huden er sentralt for enhver behandling av enten eksem eller kviser.

Slik unngår du at Premenstruelt akne og kviser

Slik unngår du at Premenstruelt akne og kviser


Ifølge KidsHealth.org, premenstruelle akne og kviser rammer om lag sju av ti kvinner og er forårsaket av et hormon som kalles progesteron. Dessverre, ikke mengden av lotion, kan vaske eller akne behandlinger bidra til å forhindre premenstruelle acne. Denne type kvise forebygging krever en mer langsiktig løsning. Det er noen forskjellige matvarer for å unngå, samt noen enkle forandringer i livet som kan hjelpe redusere flare-ups før og under menstruasjonen.

Bruksanvisning

•  Ta vitamin B for å bidra til å redusere akne når du har mensen. Vitamin B6 bidrar også lindre premenstruelle symptomer som depresjon, oppblåsthet og humørsvingninger. Matvarer med vitamin B6 inkluderer frukt og grønnsaker, bønner, korn og korn.

Start treningen før du er premenstruell og etablere en fast rutine. Utøve daglig i minst 30 minutter. Akne er verre når du er sliten og usunn. Regelmessig mosjon bidrar til å holde deg frisk.

Spis en godt balansert kosthold. Snakk med legen din om hva slags kosthold er best for deg. Generelt bør du prøve en lav-fett diett med flere serveringer av ikke-sitrusfrukter og grønnsaker per dag, pluss hele korn, fiber og masse vann.

Unngå sukker, kunstig søtningsmiddel, koffein, hvitt mel, alkohol og nikotin når du er premenstruell. Begrens fruktinntaket til bare tre porsjoner per dag. Sitrusfrukter kan forverre akne, mens en diett av bearbeidet og raffinert mat frarøver kroppen av essensielle fettsyrer som forårsaker hormonell akne.

Gå til legen å få en resept på p-piller. Hormonene i p-piller bidra til å balansere hormonene som forårsaker akne. P-piller også avlaste andre symptomer på PMS.

Reduser stress under PMS med meditasjon, yoga, massasje eller kreative alternativer som maleri eller skriftlig. Akne kan bli verre hvis du er under mye stress.

Tips og advarsler

  • Risikoen ved å ta p-piller inkluderer hjerteinfarkt, hjerneslag og blodpropp. Konsultere legen din før du tar noen form for prevensjon medisinering.

Hvordan Pop Kviser som kommer til en leder

Hvordan Pop Kviser som kommer til en leder


Lær hvordan du pop en kvise mens hindre acne arr. Hvis du pop en kvise på riktig måte du kan unngå arr og bli kvitt den hvite leder av kvise.

Bruksanvisning

•  En kvise som kommer til et hode kan være et mareritt for tenåringer. Det ser stygt og det kan være veldig irriterende. Så hvordan pop du en kvise er forårsaket av akne eller inngrodde hår osv? Bruk en nål.

Når du pop en kvise bruke fingrene til å prøve og sprenge den, forlater du en rift i huden, introdusere bakterier og står i fare for å danne ekle arr. Når du bruker en nål til å punktere kvise det gjøre et lite hull for kvise å renne ut av og vil ikke forlate stygge arr. Først må du finne en skarp behov. Kjør nålen under en flamme ved hjelp av en lighter eller platetopp for å gjøre det rødglødende. Konveksjon kan oppstå så holder det med et håndkle slik at du ikke brenner deg. Prosessen sanitizes nålen. Nå kjører nålen under vann for å kjøle den av og deretter forsiktig med et speil slik at du kan se bedre punktere kvise hodet. Gjør dette sakte slik at du ikke stikke deg selv utilsiktet. Gjør ditt beste for å ikke berøre nålen med fingrene eller berøre ansiktet ditt.

Når du har punktert den hvite leder av kvise bør du utslette den med et stykke toalettpapir. Gi kvise et par minutter å renne. Hvis det fortsatt er et synlig hvitt hode deretter vaske hendene med såpe og varmt vann og deretter prøve å presse kvise å bli kvitt hva referert til som root. Når du er ferdig, bør du vaske ansiktet og påfør akne krem.

Tips og advarsler

  • Påfør akne krem ​​etter
  • bruke en sterilisert nål
  • Hygienisk nålen ved hjelp av en flamme
  • være forsiktig så du ikke skader deg selv
  • unngå å berøre ansiktet etterpå

Slik unngår du at Kviser på ryggen når du bruker solkrem

Noen mennesker er utsatt for akne eller kviser. Og hvis du er ikke fremmed for kviser, ved hjelp av dagligdagse produkter som fuktighetskrem eller solkrem, kan utløse kviser på ulike deler av kroppen, inkludert ryggen. Tilbake akne kan resultere i stygge humper som kan klø eller skade. Heldigvis kan du bruke noen teknikker for å hindre acne fra forming på ryggen mens du bruker solkrem.

Bruksanvisning

•  Kjøp en oljefri solkrem. Oljer fra solkrem kan sive inn i porene og forårsake kviser ved å tette porene. Snarere enn å plukke en tilfeldig solkrem på apotek, se spesielt for oljefrie produkter for å redusere akne på ryggen.

Påfør en hypoallergenic solkrem. Solkrem allergi kan utløse et kviselignende utslett på kroppen og tilbake. Bruk kun allergi solkrem eller produkter hensikt at mennesker med sensitiv hud.

Bade etter bruk av solkrem. Bruk en anti-bakteriell dusj eller badekar gel etter friluftsaktiviteter for å fjerne alle spor av solkrem fra ryggen din, og for å fjerne oljer og bakterier som kan bringe på akne.

bruker jevnlig en acne kroppsvask. Daglig bruk av en acne kroppsvask vil hjelpe krympe porene på ryggen og kroppen. Denne metoden kan resultere i færre kviser og kviser fordi oljer og bakterier er mindre sannsynlig å tette porene.

Hva kan forårsake kviser på en manns rygg?

Når ordet "acne" er nevnt, et par andre ord kommer til tankene. Oppvekst, for eksempel. Face. Et ord som vanligvis ikke blir hentet i forbindelse med acne er baksiden. Til tross for dette, er akne som forekommer på baksiden ganske vanlig, særlig hos menn. Det er flere årsaker til rygg akne hos menn, de fleste som kan behandles svært enkelt. De omfatter hormoner, hygiene, klær friksjon, tilstoppede hårsekker og mosjon.

Hormoner

Hormoner er ansvarlige for eller er minst relatert til de fleste fysiske prosesser i menneskekroppen, både for menn og kvinner. Hormoner og dermed er involvert i produksjonen av olje fra kjertlene i huden. Normalt store mengder olje glands er i ansiktet, noe som er en grunn til at akne er mest vanlig der, men menn kan ha store mengder olje kjertler på baksiden, så vel. Som et resultat, når hormoner er aktiv, olje kan fremstilles på hanniden som kan tette porene og forårsake akne.

Hygiene

Akne er i hovedsak tette porene og hårsekkene. Porene og hårsekkene kan bli tett med skitt, kremer, såper og selv restene av døde hudceller. Hvis en mannlig ikke vaske ryggen skikkelig, så disse miljøgiftene er ikke fjernet fra porene og follikler, og akne resultater.

Friksjon

Noen menn bære klær som er for trangt for dem. Friksjonen fra denne stramme klær kan irritere hårsekkene og male forurensninger inn i porene. Hvis alvorlig nok, kan friksjonen gi små hudlesjoner å danne som kan bli rød og har hvit pus. Disse humper er ikke kviser i den forstand av tilstoppede porer - de virkelig er smittet kutt i huden - men de ligner kviser i størrelse, føler og utseende.

Økt Hair

Hanner har en tendens til å ha flere hårsekker på ryggen enn kvinner gjør, selv om dette varierer fra hann til hann. Som en konsekvens, det er flere follikler som kan bli tette, kan mer hår bli trukket og irritert, etc., og resultatet er økt kviser på ryggen.

Trening

Trening er en annen årsak til rygg akne hos menn. Øvelse øker mengden av svette og olje produsert av huden, og noen ganger denne svette og olje ikke er vasket bort før det blir tett i en pore eller hårsekken, selv om de mannlige dusjer rett etter trening regime. Svette og olje fanget i pore eller hårsekken skaper en acne bump. Dette kan unngås ved å bruke et håndkle ofte for å tørke av overflødig svette og olje som øvelse diett er fullført.

Hva som forårsaker kviser å oppstå?

Hva er de?

Kviser, eller akne, oppstår vanligvis i ansiktet, nakke, rygg og bryst, selv om de kan finnes nesten overalt på kroppen fra tid til annen. Mens de er mest vanlig hos tenåringer, kan kviser slå til enhver alder, og er aldri gøy. De er i utgangspunktet en betennelse i en tilstoppet pore, og kan behandles med bedre hudpleie eller medisiner som kan være foreskrevet av lege eller kjøpt over-the-counter.

Tilstopping

De naturlige oljer for huden vår og håret er produsert av våre porene. Dersom en pore blir tilstoppet, er oljen ikke lov til å unnslippe, noe som fører til en infeksjon av former. Pore ​​da sveller og blir betent, noen ganger resulterer i et hvitt hode, som består av oljer og døde celler som ikke fikk lov til å unnslippe naturlig.

Overproduksjon av oljer

Noen ganger, visse porene er tilbøyelige til å produsere for mye talg, eller oljer, under huden. Når produsert ved en normal hastighet, gjør det mulig for oljene pore å unnslippe. Hvis for mye blir produsert, kan det føre til en stor backup som kan resultere i betennelse og oppbygging. Dersom lov, kan disse kvisene bli veldig store og slå inn en type cystisk akne som vanligvis krever en lege til å gå inn og foreskrive kremer eller piller for å hjelpe i reduksjon av nevnte akne.

Sminke

Mange typer makeup faktisk vil blokkere porene og skape opphoping av talg inni. Dyrere makeup vil trolig føre til mindre blokkering, men alle vil føre til minst noen. Kremer og lotions kan også føre til at dette skal skje, noe som krever mer energisk vask av huden ved sengetid eller i dusjen. Ved hjelp av sminke for å dekke et allerede eksisterende akne problem kan virke mot sin hensikt, og føre til ytterligere betennelser.

Dårlig Skin Care

Uten vanlig vasking og stell, porer har en tendens til å blokkere opp av seg selv. Mens en viss oljeproduksjon og tilstedeværelse er gunstig, er for mye ikke en god ting. Arbeider rundt fet mat, svette miljøer eller svært fuktige forhold kan også låne en hånd i produksjonen av kviser uten grundig rengjøring.

Gener

Noen ganger er det rett og slett gamle uflaks at de oppstår. Hvis du opplever moderat eller alvorlig akne, er sjansen stor for en eller begge av foreldrene dine gjorde, også. Hvis du faller inn i kategorien predisposisjon for akne, er nødvendig forsiktig vare på huden for å redusere utbrudd. Mange ganger, vil disse utbruddene bare vare et par år, og deretter huden din kan rydde opp. Hvis akne vedvarer inn i voksen alder, er det anbefalt å se en hudlege om mulig behandling.

Hvordan bli kvitt røde flekker av kviser

Hvordan bli kvitt røde flekker av kviser


Kviser cirka fire dager, men kan vare opptil to uker. Røde flekker fra kviser, men kan bo på huden din i flere måneder, kanskje år. Hvis du er ute etter å redusere de røde flekker fra tidligere og nåværende kviser raskt, er det noen grep du kan ta for å fremskynde prosessen. Hvis du har mer alvorlige røde merker fra kviser, kan det hende du trenger å søke behandling fra en hudlege.

Bruksanvisning

•  Vask ansiktet to ganger om dagen med en oljefri cleanser, som vil hjelpe selv ut din hudfarge. Du kan kjøpe en oljefri cleanser på ditt lokale apotek.

Tørk ansiktet grundig. Deretter kan du bruke en bomullsdott eller kosmetisk pad for å bruke oljefri toner til huden din. La toneren tørke helt, og deretter fukte ansiktet grundig med oljefri fuktighetskrem.

Bruk en oljefri leire ansiktsmaske på huden din to ganger i uken. Du kan kjøpe en oljefri leire ansiktsmaske på ditt lokale skjønnheten levere store, makeup butikk, varehus eller apotek. La masken på i 10 minutter, og skyll den av grundig i dusjen.

Bruk en oljefri exfoliant, som St. Ives Apricot Scrub, to ganger i uken. Ikke overscrub eller bruke en vaskeklut til å skrubbe i exfoliant. Forsiktig, i en sirkulær bevegelse, massere exfoliant inn i huden med fingrene i ca ett minutt; skyll grundig.

Tenk en kjemisk peeling hvis du har mer alvorlig akne flekker og de ​​foregående trinnene ikke hjelper. En kjemisk peeling kan bare utføres på din hudlege kontor; det består av påføring av kjemikalier og syrer inn på ansiktet for å oppløse det første lag av epidermis. Når epidermis helbreder i omtrent en uke, bør de røde flekkene er borte.

Tips og advarsler

  • Diskuter reseptbelagte behandlingstilbud med din hudlege.
  • Hvis du har ekstremt sensitiv hud, test skavank produkter på innsiden av håndleddet ditt før du bruker på ansiktet eller kroppen.

Hjem rettsmidler for kviser og flass

Hjem rettsmidler for kviser og flass


Kviser og flass er vanlige plager som folk flest opplever på et tidspunkt i løpet av livet. Det er mange kommersielt produsert kremer, lotion og sjampo som hevder å være kurer. Mens noen av disse produktene er effektive, mange inneholder sterke kjemikalier som irriterer huden, og de kan være ganske kostbare. Det er flere hjem rettsmidler som kan brukes til å rydde opp kviser og flass.

Flass Remedy - Ginger & Sesame Oil

Bruk en blanding av ingefær og sesamolje til hodebunnen din. Riv et stykke ingefærrot og plasser spon i et stykke cheesecloth. Pakk cheesecloth rundt ingefær, og presse saften i en bolle. Legg en lik mengde sesamolje. Bland dem sammen og bruke til forsiden av hodebunnen, rett under hårfestet. La blandingen til å suge over natten, og vaske det ut i morgen.

Kvise Løsning 1 - Honey

Vask ansiktet med varmt vann og en vaskeklut. Rør 2 dråper honning i en kopp varmt vann. Dypp vaskeklut i blandingen og vask ansiktet ditt igjen. Massere honning blandingen inn kviser i 3 til 4 minutter. La det tørke i 5 minutter. Vask ansiktet ditt igjen med varmt vann. Gjenta denne prosessen hver kveld før sengetid til akne klarner.

Kvise Løsning 2 - Urter

Kombiner like mengder gurkemeie pulver og tørre neem og basilikumblader i en bolle. Knus blandingen med baksiden av en skje før bladene blir pulverisert. Legg en liten mengde vann for å danne en lime, og gni lim på kviser. Tillat pastaen tørke i en time. Vask lim av med varmt vann og en vaskeklut.

Kjønnsleppene Irritasjoner

Kjønnsleppene Irritasjoner


Vulva er det kvinnelige kjønnsorgan rundt skjeden og urinrøret, inkludert kjønnsleppene majora, labia minora og Venusberg. En betennelse i vulva er kjent som vulvitis. De vanligste årsakene til irritasjon er lett behandles og forebygges.

Allergier

Kvinner som er allergisk mot kondomer, vaskemidler, parfymerte såper eller feminine hygieneprodukter kan lide kjønnsleppene irritasjon. Eksem og eksem er vanlige hudsykdommer som ofte oppstår som svar på allergi.

Gjær infeksjoner

Gjær er en sopp som finnes naturlig i vagina. En gjær infeksjon utvikler seg når mer gjær enn bakterier er til stede i vaginal området. Dette kan føre til intens kløe på kjønnsleppene.

Parasitter

Kjønnshår lus eller krabber, er spredt under seksuell aktivitet til vulva området forårsaker kløe, røde merker og elveblest.

Hormon-mangel

Kronisk kløe i hele vulva området kan være et tegn på en hormonell ubalanse. Atrofisk vaginitt oppstår i kvinner i overgangsalderen når slimhinne og vulva huden blir tørr og tynn på grunn av en mangel på østrogen.

Behandlinger

En lege bør konsulteres for å finne de mest hensiktsmessige behandlingen.

Forebygging

Rensing underlivet regelmessig, iført bomull undertøy og unngå parfymerte såper finnes enkle måter å forebygge vulvitis.

Hvordan bli kvitt kviser den indiske Way

Kvinner i India har brukt hjemmelagde oppskrifter for hundrevis av år for å gjøre huden myk og glødende. På grunn av sin hudtype, de med indisk opphav er mye mer utsatt for hudormer og kviser, noe som har nødvendiggjort sin kompetanse i akne behandling. Du kan låne sine teknikker for å rense porene og bidra til å rydde huden din naturlig.

Bruksanvisning

•  Ta 30-40 druer, 1/2 cored eple og 1 eller 2 eggehviter (som bidrar til å stramme huden og holde nye kviser vises) og plassere dem i en blender.

Klem 1/2 sitron saft (som fungerer som en snerpende å drepe bakterier) og 1/2 grapefrukt saft (brukes til å rense porene) inn i concoction.

Vri blender på og la det bland til det danner en suppelignende blanding.

Fjern sminke bruker kaldt vann og en vaskeklut.

Påfør blandingen på ansiktet ditt med deg fingrene, unngå øynene.

La masken sitte i 15 minutter.

Ta med varmt vann.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk masken hvis du har tørr hud. Denne masken vil behandle fet hud, og dermed hvis du har tørr hud kan det gi huden din en brennende følelse etter påføring. Hvis huden din begynner å brenne etter å sette på masken, fjerne den umiddelbart.

Hvordan behandle en kvise rundt halsen

Fordi huden vev nær halsen er så myk og delikat, kan det være vanskelig å behandle en kvise som skjer på halsen, under haken, eller over kragebein. Du kan ikke veldig lett pop disse zits (og ofte de ikke selv danner hoder som du kan pop), men du kan prøve metoden nedenfor for å få dem til å visne. Dette fungerer godt for store, smertefulle kviser på noen myke delen av kroppen, samt for myggstikk.

Bruksanvisning

•  Først må kvisen tørke opp ved å dekke den med et lag av Calamine lotion, leire-basert ansiktsmaske, eller akne medisiner som kommer i form av en hvit pasta. Sett en liten firkant av vev over det, la det tørke, og deretter bruke en mer lag av medisinering.

Dette skaper litt hardt skall som hjelper desiccate lyte. La det harde skallet på halsen over natten.

Den neste dagen, vaske av medisiner ved dusjing. Ikke prøv å plukke av skallet med fingrene; det vil skade og kan rive den sarte huden!

Når huden er ren og tørr, påfør en isbit direkte over kvise. La isbit på før den smelter, og deretter bruke en annen hvis du tåler det.

Før du går til sengs, bruke isen igjen, og deretter gjøre en annen liten skallet skal stå på over natten.

Gjenta trinnene ovenfor i noen dager, og kvisen vil forsvinne uten arrdannelse.

For å bidra til å forhindre kviser i fremtiden, lære kroppens spesielle akne triggere. Disse kan være visse matvarer, drikke, såper, eller kosmetikk.

Naturlig hjemme rettsmidler for å stoppe Swell av en kvise

Naturlig hjemme rettsmidler for å stoppe Swell av en kvise


Kviser kan være både smertefullt og flaut, men det finnes en rekke enkle ting du kan gjøre for å bidra til å redusere hevelse ved hjelp av ting du allerede har rundt huset ditt. Av alle ting du kan prøve, spratt kvise er ikke et godt alternativ. Dette vil ytterligere irritere kvise og kan forårsake en infeksjon eller ferske kviser. Spratt en kvise også kan føre til arrdannelse.

Kulde og varme

Bruk is eller en kald kompress på kvise. Uten å legge press på kvise, plasserer isen på den i flere minutter. Hvis det ikke umiddelbart redusere hevelse, prøve det igjen i løpet av en time. Som med en hvilken som helst skade, vil isen bidra til å redusere svellingen.

Den MedicineNet hjemmeside anbefaler også å bruke varm komprimerer å bidra til å åpne porene til å fremme helbredelse av akne.

Tannkrem

Prøv en liten skvett av vanlig hvit tannkrem på kvise over natten. Dette kan bidra til å tørke kvise opp, og samtidig redusere størrelsen og rødhet. Mens det er ingen medisinsk grunnlag bak denne metoden, er det en populær hjemme bøte for akne, ifølge MedicineNet.

Kjøkken Items

Hvis du har noen egg sitter i kjøleskapet, kaller en folkemedisin rette for dabbing noen av eggehvitene på området. La dette tørke i ca 20 minutter før du vasker den av med varmt vann. Også prøve en vev med litt sitronsaft på kvise. Hold den på området for omtrent fem minutter for å bidra til å redusere rødhet og hevelse. Søk etter ditt kjøkken for eple cider eddik. Eddik fungerer som en snerpende å hjelpe stramme porene og ta ned hevelse, ifølge Acne Lagets hjemmeside. Eddik er et annet element som ikke har noen medisinsk backing, ifølge MedicineNet, men er en populær hjemme bøte. The Mayo Clinic sier at sink er ett supplement kjent for å behandle akne.

Tre Ekstrakter

Bruk tea tree olje for å bidra til å rydde opp huden din, ifølge Mayo Clinic. Alternativt kan du prøve neem olje. Begge arbeider for å drepe bakterier på huden og helbrede kviser, og dermed redusere hevelse. De kan imidlertid ta lengre tid å fjerne hud enn over-the-counter behandlinger. Acne Squad nettsted hevder at bayberry bark, en urt, er også kjent for å hjelpe berolige huden og redusere betennelse.

Smertestillende midler

Lag en blanding av knust aspirin og vann, deretter i på kvise. Du kan også ta en ibuprofen, som reduserer hevelser. Det vil ta litt tid å sparke i, men det reduserer størrelsen på kvise og bidrar også med smerter.

Forskjellen mellom Heat utslett og kviser

Forskjellen mellom Heat utslett og kviser


Miliaria, ofte kalt en varmeutslett eller stikkende varme, utvikler seg når svetten er fanget under huden, blokkerer porene. Kviser, også kalt akne, utvikle når hårsekkene under huden blir blokkert. Selv om en varme utslett og kviser begge oppstå på grunn av pore-blokkering, er det mange ulikheter mellom de to hudsykdommer.

Årsaker

En varmeutslett oppstår vanligvis i varmt vær eller når kroppen svetter voldsomt, for eksempel under en øvelse trening. Utslettet kan også utvikle seg i kaldt vær. For eksempel, hvis du bruker for mange lag med klær eller sove under en elektrisk teppe og svette for mye, porene kan bli tett.

Mange myter finnes om hva som forårsaker kviser, som for eksempel å spise fet mat eller sjokolade, ha skitten hud eller stress. Selv om den eksakte årsaken til kviser er ikke kjent, hormonelle endringer gjør spiller en rolle, ifølge US National Library of Medicine. Hormonelle forandringer som typisk påvirker gravide kvinner og unge voksne i tenårene. Kviser kan imidlertid utvikle uavhengig av din alder.

Typer og symptomer

De typer kviser varierer med symptomene. Pustler er nupper som er øm og rød og fylt med puss. Knuter er solide klumper under huden. Papler er små reist kviser. De er vanligvis ømme eller rødt på grunn av en hårsekken infeksjon eller betennelse. Cyster vises som koker eller klumper under huden, fylt med puss. Kviser åpne på overflaten av huden er kalt blackhead komedoner. Whitehead komedoner er hevet, lukkes nupper som er i samme farge som huden din.

Det er tre typer av varme utslett. Miliaria profunda ligner gåsehud, sier Mayo Clinic. Tegn på varmeutslett vises etter trener. En varmeutslett kalt miliaria krystallinsk er klare, små humper som vises på overflaten av huden. Miliaria rubra er røde, kløende nupper som utvikler på det ytre laget av huden din.

Utseende

Kviser vanligvis vises på ansiktet ditt. Kviser, men kan også vises på din rygg, bryst, skuldre og nakke. En varmeutslett vises også på beck, bryst og skuldre. Utslett vises også under armhulene, i skrukker på albuene og lysken. Hvis du er en kvinne, kan en varme utslett vises under brystene.

Behandling

En mildt tilfelle av varmeutslett vanligvis forsvinner av seg selv i ca 10 dager, men du må holde huden tørr og kjølig. Mer alvorlige tilfeller kan kreve aktuell medisinering slik som vannfri lanolin. Behandling for kviser avhenger av alvorlighetsgraden og gjentakelse. For eksempel er det over-the-counter (OTC) og reseptbelagte aktuelle behandlinger, antibiotika og isotretinoin. OTC behandlinger kan ta opptil åtte uker før kvisene forsvinner. Reseptbelagte aktuelle behandlinger rydde opp kviser i ca 4-8 uker, ifølge Mayo Clinic.