Digidexo.com

adenoid barn mun utseende

Hvordan oppdage anemi hos barn

Anemi, en mangel på røde blodceller, er en ganske vanlig blod uregelmessighet i både barn og voksne. Blodprøver er den eneste sikre måten å diagnostisere anemi, men det er flere mulige årsaker, og derfor et bredt spekter av symptomer. De mest vanlige tegn som kan hjelpe deg med å oppdage anemi hos barnet ditt er listet opp nedenfor. Hvis du kjenner igjen en konsekvens av disse symptomene hos barnet ditt, kan du besøke familien din lege for videre analyse.

Hvordan oppdage anemi hos barn

•  Undersøk barnets hudfarge. Uvanlig blekhet, spesielt i negler og lepper, kan anemi.

Overvåk barnets energinivå. Anemi kan føre ham / henne til å virke lett utmattet og ofte sliten.

Beregn barnets hjertefrekvens. En uvanlig rask puls, spesielt etter trening eller korte øyeblikk av fysisk aktivitet (som å gå opp en trapp), kan tyde på anemi.

Sjekk med barna for å se om han / hun er tungpustet, svake og / eller svimmel under trening eller korte øyeblikk av fysisk aktivitet (igjen, som å gå opp trappene).

Hold orden på ditt barns hodepine og muskelkramper. Note frekvens, varighet, aktiviteten av de foregående forekomsten, og, i tilfelle av kramper, plassering.

Ta hensyn til barnets koordinasjon, reflekser og imøtekommende og kognitive evner. Dårlig koordinering, langsomme reflekser og vanskeligheter med konsentrasjon og kognitive oppgaver er alle varselsignaler, spesielt i forbindelse med hverandre.

Vurdere barnets psykiske helse og atferd. Har han / hun synes å ha problemer sosialt samspill? Er han / hun spesielt irritabel og lett overveldet? Har du lagt merke til noen tegn på depresjon? Studier har vist en sammenheng mellom forhold som utviklingsspørsmål, ADHD og depresjon og jernmangelanemi.

Note ytterligere unormalt i ditt barns fysiske utseende og atferd. Ytterligere tegn på anemi kan omfatte (men er ikke begrenset til): endringer i appetitt; ice-tygging; søvnløshet; oppadgående kurve av negler; mørk brun eller rød urin; dreven blåmerker; unnlatelse av å trives. I alvorlige tilfeller kan symptomene på nyresvikt eller hjertesvikt overflaten.

Snakk med andre i kontakt med barnet ditt regelmessig. Spør lærere, andre foreldre og familiemedlemmer om de har lagt merke til endringer i barnet ditt.

Besøk familien din lege hvis du tror du oppdage anemi. Ta med registreringer av dine observasjoner med deg for å hjelpe legen spor symptom uttrykk og utvikling.

Hint

  • Forhindre anemi med riktig kosthold og kosttilskudd. Sørg for å diskutere med legen din før du gjør noen endringer.
  • Anemi er ofte vanskelig å gjenkjenne. Ikke skjelle deg selv hvis du går glipp av det først.
  • Finn mer informasjon om barn, tenåring og voksen anemi under "Ressurser".
  • Husk, det er mange mulige årsaker til anemi. Ikke anta at det er på grunn av jernmangel. Gå til legen din for en diagnose av årsak og nødvendig behandling.
  • Noen barn kan ha større risiko for anemi basert på genetiske faktorer.
  • Anemi som går ubehandlet kan føre til alvorlige langsiktige komplikasjoner, inkludert (men ikke begrenset til): unnlatelse av å trives i barndom, varig psykomotorisk og kognitiv utvikling utviklingshemning, forsinket fysisk vekst, og til og med komplikasjoner som demens eller hallusinasjoner, økt mottakelighet for infeksjon, og beslag.

Dilantin bivirkninger på barn

Legene har brukt Dilantin å behandle anfall siden 1938 Selv om effektiv, er det vanligvis ikke det første-valget medisin for barn. Dette antikonvulsive stoffet kan påvirke et barns fysiske utseende, kognisjon og sentralnervesystemet. På grunn av hvordan legemet metaboliserer denne medisin, kan små økninger i dosering gjør bivirkninger mye verre.

De vanligste bivirkningene

Nesten 50% av barn på høyere doser av Dilantin utvikle forstørret tannkjøtt vev (tyggegummi hypertrofi). Hyppig børsting og daglig bruk av tanntråd vil bidra til å kontrollere denne bivirkningen, men kan ikke eliminere problemet. Alvorlig hypertrofi kan kreve kirurgisk fjerning av overflødig tannkjøttvev. I tillegg fører Dilantin ofte overflødig hår til å vokse på barns armer og rygg. Hvis brukt i lang tid, kan det føre til en gradvis fortykkelse av ansikts deler, inkludert lepper. Flere tilfeller av akne er også rapportert.

Mindre vanlige bivirkninger

Dilantin reduserer blodceller hos noen barn. Siden dette kan påvirke deres evne til å bekjempe infeksjoner og blodpropp blod, bør barn som tar dette legemidlet har periodiske blodverdier. Sengeliggende barn eller de som har sjeldne eksponering for sollys bør også ha sin serum kalsium og fosfor nivåer sjekket jevnlig siden Dilantin noen ganger påvirker vitamin D metabolismen.

Redusere bivirkninger

For å minimalisere bivirkninger, de fleste leger starte barn ved lave doser av dilantin og deretter gradvis øke resept inntil den ønskede effekten er oppnådd. Barn begynner vanligvis daglig behandling på 5 milligram per kilo (ca 2 pounds) av kroppsvekt. Tar dilantin i to eller tre like doser, i stedet for en gang om dagen, kan også bidra til å redusere risikoen for bivirkninger. Hvis dilantin tas i flytende form, er det viktig å grundig riste flasken rett før måling. De aktive bestanddeler har en tendens til å slå seg, noe som fører til en høyere konsentrasjon ved bunnen av flasken dersom væsken ikke er blandet grundig hver gang.

Allergiske Reaksjoner

Et mindretall av barn vil være allergisk mot Dilantin. Den vanligste tegn på allergi er et utslett som ser ut som meslinger. Utslettet vil fremgå av en til tre uker etter at behandlingen starter. En feber kan også utvikle. Hvis du mistenker en allergisk reaksjon, ring din barnelege umiddelbart.

Advarsel

Dilantin bør ikke gis gjennom munnen til babyer. Fordi de ikke absorberer den så godt som eldre barn, de er mer utsatt for bivirkninger og beslag.

Hva er Albino People?

Albino mennesker er individer som har en arvelig, genetisk tilstand som kalles albinisme. Personer med albinisme ikke normale mengder pigment, eller, melanin, som fører til en mangel på farge i deres hud, hår og øyne. Men albinisme omfatter en gruppe av genetisk inngrodde funksjoner som går utover den karakteristiske utseende. Ifølge National Organization for albinisme og Hypopigmentering, en i 17.000 amerikanere har noen aspekter av albinisme. Personer med albinisme kommer fra alle forskjellige raser og etniske bakgrunn.

Typer

Albinisme kan manifestere seg i ulike former i individer. Mange mennesker med albinisme har oculocutaneous albinisme (OCA), noe som påvirker deres visjon og får dem til å ha veldig lyst hår og hud. Mens kaukasiere tendens til å ha lys hud og hvitt hår, afrikansk-amerikanere med albinisme har en tendens til å ha kremfarget hud og gulaktig hår. Det er fire grunnleggende typer OCA, som varierer avhengig av hvilke gener som er berørt. Foruten OCA, er en mindre vanlig form for albinisme okulær albinisme (OA), som først og fremst påvirker øynene. En albino person med OA kan ha hår og hud farger som ligner deres familiemedlemmer, men lysere øyne.

Hud og synsproblemer

Mennesker med albinisme har ofte hud og synsproblemer relatert til deres genetiske tilstand. Siden huden er så rettferdig, kan de utvikle livstruende hudkreft. For å beskytte huden sin, må mennesker med albinisme slitasje hatter og solkrem mens utendørs. Albinisme forårsaker unormalt i netthinnen utvikling og øye-hjerne nerveforbindelser, noe som fører til reduserte nivåer av visjon og synsproblemer. Mange mennesker med albinisme har nedsatt syn som gjør dem "lovlig blind" med en synsskarphet på 20/200 eller mindre. De kan også ha en tilstand som kalles nystagmus, som forårsaker deres øyne å bevege seg raskt frem og tilbake eller opp og ned.

Barn

Selv om barn med albinisme kan lykkes i vanlig undervisning, kan de sosiale aspektene ved offentlig utdanning være vanskelig på en albino barn. Siden albinisme påvirker et barns fysiske utseende, kan barna behandle albino barn hardt for å se annerledes. Familier og lærere kan bidra til å utdanne andre studenter om albinisme og de negative effektene av mobbing. Barn kan lide av isolasjon og ensomhet som et resultat av den genetiske tilstand. Foreldre, familie og venner kan hjelpe en albino barn ved å gi ham kjærlighet, støtte og aksept. Afrikansk-amerikanske barn med albinisme kan stå overfor ekstra stress fordi de ser annerledes ut enn sine mørkere-farget familiemedlemmer. De kan ha vanskeligere for å bli akseptert av jevnaldrende.

Myter om Albino People

Det finnes forskjellige myter om albino mennesker som er utbredt i vår kultur. En myte er at albino mennesker har røde øyne. Selv om noen albinoer kan ha rødlig fargede øyne, kan de også ha øyne som er brun, fiolett eller hassel. Den vanligste øyenfarge er blå eller skifergrå. Afrikansk-amerikanere med albinisme har en tendens til å ha grønne eller nøttebrune øyne. Selv folk med albinisme har lav eller redusert syn, de er ikke helt blind. Personer med albinisme kan være i stand til å kjøre bil, lese eller spille idrett. En annen myte er at ikke-kaukasiske albino mennesker er et resultat av blandede ekteskap. Sannheten er imidlertid at ikke-kaukasiske foreldre kan ha en albino barn.

Molluscum Removal

Molluscum contagiosum, forårsaket av et medlem av familien poxvirus, er nesten alltid en benign tilstand som påvirker bare det ytre laget av huden. Molluscum fjerning er kanskje ikke nødvendig, siden utvekster på huden løse på egen hånd uten behandling. Men fordi de lett kan spre seg fra en del av kroppen til en annen - så vel som til andre mennesker gjennom direkte kontakt - mange hudleger anbefaler molluscum fjerning gjennom i-kontoret prosedyrer eller reseptbelagte aktuell eller muntlig medisiner.

Mer om Molluscum

The Centers for Disease Control viser at de fleste tilfeller av molluscum er funnet hos barn over en alder av 1 år. Men når voksne skaffe molluscum, dette er vanligvis et resultat av et seksuelt møte med noen som har vekster. Molluscum er selvbegrensende, men vekster kan spre seg til andre deler av kroppen når du berører vekster med fingrene og deretter berøre andre deler av huden din. Molluscum vekster vanligvis spre seg til områder der de hudfolder berøring, slik som folder under armen eller lysken, bemerker American Academy of Dermatology, men de kan også bryte ut på mage, bryst, rumpe og selv i ansiktet , inkludert øyelokkene. Molluscum vekster kan bemerkes individuelt, men kan også vokser i klynger eller i en rad.

Mollusker sprer seg lettere i de med eksem eller som har en undertrykt immunsystem. De fleste vekster har en diameter på mellom 2 og 5 mm, men i de med svekket immunsystem, kan store lesjoner med en diameter på mer enn 15 mm noteres.

Molluscum vekster løse mellom 6 til 8 uker hos friske mennesker, men fordi de vekster er stadig sprer seg, de fleste tilfeller går rundt åtte måneder, ifølge American Osteopathic College of Dermatology (AOCD). Men vekster kan holde seg i opptil fem år, og arrdannelse kan oppstå hvis de blir smittet.

Metoder for å fjerne molluscum

Den AOCD bemerker at det er "ingen enkelt perfekt behandling" for de med molluscum. Solgte produkter over Internett hevder å kurere vekster, men Mayo Clinic advarer om at det finnes ingen studier som støtter effekten av alternativ behandling av molluscum contagiosum. Det beste alternativet er å ta kontakt med legen din for å finne den beste måten å fjerne molluscum med en prøvd-og-sann medisinsk behandling.

I-kontor prosedyrer kan innebære fysisk fjerne vekster. Et lokalbedøvelsesmiddel kan påføres huden, hvoretter de kan fjernes ved skraping eller utskrapning, kryoterapi (frysing med flytende nitrogen) eller laserkirurgi. En blæredannelse middel eller syre kan også anvendes på de vekster for å "oppløse" dem. Noen av disse prosedyrene kan føre til ubehag og kanskje må gjentas for 3 til 6 uker når mange vekster er til stede.

I noen tilfeller kan en resept som er påført topisk til de molluscum vekster hjemme være hensiktsmessig, som kan inkludere bruk av retinoider, immunmodifiserende midler eller antivirale medikamenter. Det er vanlig å se nye papler vises akkurat som de gamle forsvinner, selv under behandling, som er å forvente.

Noen i-kontoret behandlinger kan ikke være passende for barn, som kan oppleve ubehag og andre bivirkninger. Aktuell eller muntlige behandling kan fungere bedre for barn, fordi disse er levert i en nonthreatening miljø. Den muntlige medisiner cimetidin er en alternativ behandling for svært små barn som ikke er mottagelig for aktuelle behandlinger, selv om denne medisinen er mindre vellykket i å løse ansikts molluscum enn utvekster på kroppen.

Fjerne molluscum på pasienter med nedsatt immunforsvar utgjør mer av en utfordring, fordi vekster vanligvis ikke svare på tradisjonelle medisinske behandlinger. Langsiktig kontroll og / eller oppløsning hos pasienter med HIV / AIDS er spesielt problematisk. Den mest effektive behandlingen for molluscum i disse personene er behandlinger som styrker pasientens immunsystem.

Hvem bør få behandling

The Mayo Clinic anbefaler at alle voksne søker medisinsk behandling for molluscum fjerning, siden dette regnes som en seksuelt overførbar sykdom. De med barn med molluscum kan ønske å vente på vekster å løse på egen hånd. Men når vekster er mange, eller når de påvirker et barns kosmetisk utseende til et punkt der barnet er flau eller selvfølelse er berørt, kan medisinsk behandling være berettiget.

Barnas Diet Etter Adenoid Surgery

Adenoid kirurgi er en vanlig prosedyre utført på barn. Adenoids må fjernes hvis de er så store at de forstyrrer nasal pusting eller forårsake tilbakevendende ørebetennelser. Det er normalt få komplikasjoner og utvinning tid er ganske rask. Noen barn kan føle fine og i stand til å spise en normal diett i løpet av 24 timer. For andre kan det ta flere dager.

Væsker

Gi barnet væske så snart han vil ha dem, og så ofte som han ønsker dem for å hindre dehydrering. Han vil trolig oppleve smerter eller feber etter operasjonen og har et økt behov for væske. Prøv å få ham til å drikke fire glass væske hver dag for et par dager etter operasjonen. Vann og is chips er fine. Frosne Popsicles er også bra fordi kald væske kan bidra til å lette ubehag i halsen. Unngå varme væsker eller kullsyreholdige drikker fordi dette kan irritere halsen. Så serverer ikke sitrus drikker som appelsinjuice eller saft til en uke etter operasjonen fordi syrer kan gi irritasjon og forverre smertene.

Hvis tynne væsker gå opp barnets nese, tjene tykke drikker som milkshake eller smoothies. Hvis barnet opplever oppkast etter operasjonen er det best å bare tjene klare væsker, slik at du kan se etter blødninger. Hvis barnet ditt har oppkast som varer i 24 timer, eller hvis han ser ut til å bli dehydrert, ringe legen din med en gang. Kvalme og oppkast noen ganger oppstå som en bivirkning av medisiner som brukes i kirurgi og bør rydde opp innen 24 timer.

Soft Food

Serve barnet myk mat så tidlig som kvelden for kirurgi hvis han ønsker å spise dem, og han er i stand til å holde nede væsker uten oppkast. Begynn med pudding, nudler, egg, yoghurt, Jello eller iskrem. Det er best å holde seg til kjøle mat først. Innføre varm eller romtemperert bløt mat når barnet kan svelge det uten irritasjon. Unngå krydret mat eller noe varmt.

Solid Food

Mate barnet fast føde så snart han er i stand til å spise myk mat uten ubehag. Så lenge halsen er ikke sår, og han er i stand til å svelge, er det greit å gjeninnføre fast føde så tidlig som dagen etter operasjonen. For et par dager er det best å unngå skarpe mat som chips, pizzabunner, tørre korn eller toast. Velg matvarer for ditt barns kosthold etter adenoid kirurgi etter de samme retningslinjene du ville bruke hvis barnet hadde en sår hals. Tilbyr rikelig med væske, tjene kul myk mat og gjenoppta fast føde når halsen smerte har sunket.

Adenoids og årsakene bihulebetennelse

Adenoids og årsakene bihulebetennelse


Ansikts smerter, tett nese, feber, hoste, misfarget rennende nese, og / eller en hodepine er alle indikasjoner på en mulig bihulebetennelse. Bihulebetennelse (sinusitt) kan skyldes bakterie-eller virusinfeksjoner. Hos barn, smittet og / eller hovne adenoids kan være å klandre.

Adenoids

Immunsystemet omfatter adenoider, som består av lymfatisk vev. Adenoids er plassert bak nesen, på baksiden av halsen, der de kan fange opp innkommende bakterier og virus.

Bihulebetennelse

Sinus-infeksjoner kan skje enten fra en bakteriell eller viral infeksjon. Bihulebetennelse stammer fra bakterielle infeksjoner vanligvis krever antibiotikabehandling for oppløsning, mens symptomer på en virusinfeksjon ofte løse etter ca en uke. Hos voksne, bihulebetennelse vanligvis følger en viral infeksjon i øvre luftveier, eller oppstå som følge av allergi.

Adenoids og barn

Forstørrede og / eller infiserte adenoids er relativt vanlig hos barn. Forstørret eller infiserte adenoids kan hindre bihulene, forårsaker nesesekreter å akkumulere, noe som ofte fører til kronisk bihulebetennelse.

Adenoids og voksne

Bihulebetennelse som følge av forstørret adenoids er sjelden et problem hos voksne fordi adenoid vev atrophies som du alder. Forstørrede adenoids hos voksne kan stamme fra allergi, eller en svulst.

Betraktninger

Bihulene av barn er ganske liten og lett hindret og / eller betent. Legen din kan foreslå å fjerne barnets adenoids hvis de forårsaker kronisk bihulebetennelse. Men, er fjerning av adenoids uvanlig med mindre det er en pågående helseproblem knyttet direkte til deres nærvær.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn


Til tross for betydningen av navnet, er ringorm faktisk en soppinfeksjon i huden. Hos barn det skjer vanligvis i hodebunnen, magen eller ryggen, men det kan også bli funnet på føttene og i lysken. Da funnet i de områdene det er kjent som "fotsopp" eller "skrittsopp." Den svært gjenkjennelig sirkulære, skjellende rød lapp er svært kløende, ekstremt smittsom og relativt enkle å diagnostisere. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere ringorm hos barn.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Diagnostisere Ringorm

•  Se etter den karakteristiske ringformet utslett på barnas hud. Det begynner som en liten, flassende flekk som, som lesjonen begynner å helbrede, vil se ut som en okser øye med sunn hud omringet av røde, kløende og betent hud.

undersøke eventuelle kløende flekker på barnets hodebunnen, ser spesielt for et lite sår som er kvise-lignende utseende. Ettersom infeksjonen utvikler seg, vil håret i det berørte området ofte faller ut.

Expose de aktuelle områdene for ultrafiolett lys. Ofte en ringorm infeksjon vil lyse under ultrafiolette stråler.

Ta med barna til legen for å ha området så på og kultivert. Det er mange hudsykdommer, for eksempel typer eksem og pityriasis rosea som ofte kan forveksles med ringorm, så det er viktig å diagnostisere barnets hud infeksjon riktig.

Sjekk dyrene dine hvis du mistenker at noen i familien har ringorm. Infeksjonen kan overføres til og fra hunder og katter. Hvis barna er i nærheten av ditt kjæledyr, er det ikke usannsynlig at de også vil bli berørt.

Unn Ringorm

Bekreft med en lege på at infeksjonen er, faktisk, ringorm før du begynner noen form for behandling.

Bestem, med legens hjelp, enten en skalp eller spiker infeksjon må behandles med en muntlig anti-fungal medisiner.

Påfør en anti-sopp krem topically til infeksjoner som er funnet på huden annet enn hodebunnen.

Shampoo håret med en selen sulfid som inneholder sjampo.

Spis mat høy i beta-karoten, for eksempel gulrøtter, som beta-karoten bidrar til å holde huden og negler sunne.

Forhindre Ringorm

Unngå kontakt med mennesker eller dyr er kjent for å ha ringorm infeksjon, og unngå å dele sengetøy eller sportsutstyr. Noen klær som kan ha vært i kontakt bør vaskes med en soppdrepende såpe.

Tørk deg selv så grundig som mulig etter bading, slik at huden din tørke helt før du setter på deg løstsittende klær. Hvis du er i et varmt, fuktig miljø, for eksempel en garderoben, bør du vurdere å tørke ut huden din med en hårføner etter frotté av.

Ta på sokker før noen andre klær hvis du har fotsopp, for å unngå spredning av soppen til andre områder av kroppen din.

Hint

  • Mange foreldre begynne å behandle ringorm med lokale steroider som kan forandre utseendet på utslett. Kontroller at du er i stand til å beskrive den innledende utslett med barnelege.

Barn med søvnproblemer

Søvn er en viktig del av et barns evne til å utvikle og vokse skikkelig. Ifølge National Sleep Foundation, vil et barn tilbringer 40 prosent av sin barndom i søvn. Når barna lider av søvnforstyrrelser kan påvirke kvaliteten på søvn og ha en negativ innvirkning på deres generelle helse.

Typer

Noen vanlige søvnforstyrrelser i barn inkluderer søvnløshet, søvn walking, søvnapné, mareritt, natteskrekk og sengevæting.

Signs

Tegn på at barn kan lide av søvnforstyrrelser inkluderer problemer med å sovne, hyppig våkner, overdreven snorking, gå i søvne, skrikende i løpet av natten, våkner opp groggy og trøtt, sengevæting, hyperaktivitet, atferdsproblemer, dårlige karakterer, depresjon og angst.

Forebygging / løsning

For å hjelpe barnet ditt få en bedre natts søvn, holde seg til en sengetid tidsplan. Bruk hvit støy. Fjern elektronikk fra soverommet. Eliminere koffein fra barnets kosthold. Sikre at barnet bruker toalettet før sengetid. Holde temperaturen komfortabel. Hold soverommet mørkt. Og unngå høye energivirksomhet før sengetid.

Betraktninger

Medisinsk intervensjon er vanligvis ikke nødvendig for de fleste felles søvnforstyrrelser. De har en tendens til å avta etter hvert som barna kommer ungdomsårene.

Advarsel

Alvorlige tilfeller av søvnapné kan kreve barn å ha sine mandlene og adenoids fjernet.

Hva som forårsaker søvnapné hos barn?

Hva som forårsaker søvnapné hos barn?

Innledning

Ifølge Lucile Packard Children Hospital ved Stanford, kan søvnapné forekommer vanligvis hos barn mellom tre og seks. Søvnapné er en lidelse som fører til en person til å slutte å puste for ulike mengder av tid mens de sover. I de fleste tilfeller vil det ikke gjøre mye mer enn forårsake noen mengden av søvnmangel. Men det kan også føre til en mangel på oksygen til barnets kropp fortsatt utvikling, noe som resulterer i permanent lunge og hjerteskade.

Mandlene og Adenoids

Hovne mandler og adenoids er nummer 1 årsaken til søvnapné hos barn. Siden et barns luftveier er mye mindre enn en voksen luftveier, kan selv en liten mengde hevelse føre til at luftveiene til å bli jevne blokkert, spesielt mens barnet sover. Utvidelsen er vanligvis forårsaket av en infeksjon og kan løses enten ved fjerning av mandlene eller adenoids, eller medisiner for å redusere hevelse.

Tumor

En annen grunn til et barn kan ha oppstått søvnapné er en svulst. Uavhengig av hvorvidt tumoren er ondartede, kan en vekst slik som en tumor i halsen lett stenge av luftveiene, mens barnet sover om natten. Når kroppen går i hvilemodus, muskel tone rundt luftveiene reduseres. Dette kan lukke luftrom akkurat nok til at tumor å fullstendig stenge av lufttilførselen til kroppen.

Fedme

Selv om ikke så vanlig for en årsak hos barn som det er hos voksne, kan barndommen fedme også føre til søvnapné. Dette er fordi overflødig kroppsfett ligger på brystet og halsen kan presse inn i luftveiene, mens barnet ligger nede. Dette resulterer i en blokkering av luft til kroppen.

Årsaker til mørke sirkler under et barns øyne

Grunnleggende årsaker

Mørke ringer under et barns øyne kan bare bety at barnet er trøtt eller at han har gnidd øynene ofte forårsaker en irritasjon av huden og blodårene i huden rundt øynene. Men ofte er det en medisinsk grunn. Vanligvis har årsaken til den mørke sirkler å gjøre med nesegangene eller bihuler for barnet.

Tett nese

Når er overbelastet et barns nese, kan dette legge press på venene under øynene, slik at disse årer synlig mørkere i fargen og større. Denne mørke viser gjennom huden i form av mørke ringer. Fargen på det blå, unoxygenated blod i disse venene er det som gir den mørke sirkler sin dyp blå farge. Mørke ringer vises ofte når et barn lider av sesongmessige allergier eller er å ha en annen allergisk reaksjon som forårsaker lunger. En annen type nese problem som kan føre til mørke ringer under øynene er store adenoids som blokkerer barnets nese passasjer.

Sinus Pressure

Press fra lunger i bihulene kan også føre til press på venene rundt øynene, forårsaker mørke sirkler. Bihulebetennelse kan forårsake uttalt sirkler som varer i flere dager på grunn av det konstante presset fra slim blokkerer bihulene.

Skin Tone

Jo lettere hudfarge av barnet, vil de mer merk mørke ringer være. Mens et barn med en mørk hudfarge kan ha forstørret årer under øynene, kan de ikke være lett synlig.

Genetikk

I noen tilfeller kan mørke ringer under et barns øyne være forårsaket av en genetisk predisposisjon mot større årer under øynene.

Formålet med adenoids

The American Academy of Øre-Head and Neck Surgery sier at adenoids og mandlene arbeide sammen for å beskytte immunforsvaret. De adenoider er klynger av klumpet, svampaktig vev som finnes på hver side av halsen. Fordi de er på baksiden av halsen bak nesen og munn, kan adenoids ikke ses med det blotte øyne som mandlene kan. For leger å undersøke dette området av halsen og munnen, leger bruker spesialutstyr for å sjekke adenoids. Formålet med adenoids er å beskytte kroppen mot infeksjoner; Men på grunn av fremskritt antibiotika, har deres infeksjon-kampene formål blitt mindre viktig, og de kan faktisk slå på mange menneskers immunforsvar.

Fighting Infeksjoner

De Texas Pediatric Surgical Associates sier at det primære formålet med adenoids er å beskytte kroppen mot bakterie-eller virusinfeksjoner kommer inn i kroppen via puste eller svelge. Adenoids inneholde celler som har evnen til å produsere naturlig infeksjon-kampene antistoffer. Funksjonen av adenoids er viktig hos barn, fordi deres immunforsvar er ennå ikke fullt ut funksjonell. Men infeksjonen-kampene Formålet med adenoids avtar når barna blir eldre.

Past Formål

De Texas Pediatric Surgical Associates si at mange av de infeksjoner som adenoids og mandlene ble utformet for å beskytte barn fra, for eksempel parasitter og ormer, er relativt sjeldne i den tidlige utviklingen av mange barn. På den annen side, trenger ikke adenoider bekjempe mange av infeksjonene som barn i dagens samfunn. Dette kan være grunnen til at adenoids og mandlene ofte svikte i mange voksne og barn.

Blokkeringer

Fordi infeksjonen-kampene Formålet med adenoids har gått ned, de noen ganger føre til smerte og lidelse for mennesker og må fjernes. En av grunnene til fjerning er blokkeringer forårsaket av forstørret adenoids. Disse blokkeringer forårsake pustevansker, snorking og til og med livstruende søvnapné. Blokkeringer oppstår på grunn av væske buildup på grunn av øre og bihulebetennelse.

Adenoids og barn

De Texas Pediatric Surgical Associates sier at selv når barn opplever hovne adenoids, dette er ikke et signal om at de bør fjernes til tross for deres minimal formål. Så mange barn blir eldre, deres adenoids krympe og ikke lenger påvirke deres pustekapasitet. I stedet for kirurgi for å fjerne adenoids, kan leger forskrive antibiotika for å redusere infeksjoner og hevelse.

Når å vurdere fjerning

The American Academy of Øre-Head and Neck Surgery sier det, fordi det er ingen store hensikten med adenoids, legene vurdere fjerning hvis antibiotika og minimalt invasive metoder ikke demme opp for tilbakefall av betennelse. Leger gjennomføre en fullstendig fysisk undersøkelse, inkludert hals kulturer, røntgen og blodprøver. Når dataene er samlet inn og analysert, vurdere de om de trenger å utføre adenoidectomies på barn eller voksne. Det tar 2 til 4 uker å gjenopprette fra denne prosedyren.

Grunner for dårlig ånde i Småbarn

Grunner for dårlig ånde i Småbarn

Småbarn kan utvikle dårlig ånde like enkelt som voksne. Dette er ikke et allment kjent faktum, men så plutselig utvikling av dårlig ånde kan forårsake alarm for noen omsorgspersoner. De fleste tilfeller av dårlig ånde i småbarn er lett å kurere. Når årsaken til dårlig ånde er bestemt, kan riktige tiltak iverksettes.

Dårlig tannhygiene

Dette er den ledende årsaken til dårlig ånde i småbarn, som barn kan være svært lite samarbeidsvillig når det kommer til tannhygiene. Småbarn bør ha en streng rutine for tannpuss og tanntråd, akkurat som voksne. Så snart den første tann vises, bør det vaskes minst to ganger om dagen for å forhindre luktfremkallende tannsten og mat oppbygging. Over tid, kan dårlig tannhygiene føre til enda mer alvorlige helseproblemer, for eksempel hulrom eller dental abscess.

Munn pusting

Puster gjennom munnen kan føre til dårlig ånde, som det tørker ut halsen og lar bakterier å vokse raskere. En smårolling vil noen ganger puste gjennom munnen hvis nesen blir overbelastet på grunn av en kulde. Imidlertid kan munn pusting også være et symptom på en mer alvorlig sak, som for eksempel søvnapné eller forstørret adenoids.

Dehydrering

Som puster gjennom munnen, kan dehydrering føre til en tørr munn og bakterievekst. Hvis en pjokk har dårlig ånde og er ikke tisse mange bleier i løpet av dagen, da dehydrering kan være årsaken. Det er viktig for en pjokk generelle helse å holde riktig hydrert, så dårlig ånde er en bivirkning av å ikke konsumere nok væske.

Smokk eller tommelen suge

Mange småbarn vil suge på en smokk eller tommelen for komfort. Denne felles vane kan faktisk føre til utvikling av dårlig ånde. Begge smokker og tommelen kan være en yngleplass for bakterier hvis ikke skikkelig rengjort. Smokker skal alltid steriliseres før gitt til en pjokk og hendene bør vaskes et par ganger om dagen.

Acid Reflux

Acid reflux, også kjent som halsbrann, er en smertefull tilstand som er ikke eksklusivt for voksne. Acid reflux er lov magesyre reiser opp i spiserøret og det kan noen ganger oppleves av småbarn, samt spedbarn. Dette magesyre kan inneholde svært illeluktende bakterier, som noen ganger fører til dårlig ånde. Hvis en pjokk synes ubehagelig etter å ha spist og også lider av dårlig ånde, så acid reflux kan være den skyldige.

Fremmedlegeme i Nose

Småbarn er stadig å utforske kroppen sin og elsker å sette fremmedlegemer i munnen eller nesen. Det er mulig for et fremmedlegeme å sette seg fast i nesen uten at noen merker. Barnet kan ikke tyde det er et problem, men dårlig ånde og selv bihulebetennelse kan utvikle seg. Hvis en pjokk lider av dårlig ånde og ingen av de vanligste årsakene er til stede, så kan det være klokt å ta en nærmere titt opp begge neseborene.

Tegn på allergisk rhinitt i et barn

Allergisk rhinitt, eller høysnue, er en tilstand der irriterende stoffer som pollen, støv, mugg og røyk årsaken neseproblemer som somle lenger enn en kald. Mens han bodde med allergi er ikke morsomt, kan betale oppmerksomhet til skiltene hjelpe barnet ditt med å leve et sunt og lykkelig liv. Nøkkelen til dette er å vite hva som utløser barnets symptomer og hvordan du effektivt behandle dem. Hvis de er sesongmessige allergier, ofte barnelege vil foreslå en over-the-counter antihistamin. Hvis de er flerårig, kan legen anbefale å se en allergolog som kan finne ut nøyaktig hva barnet ditt er allergisk mot og foreslå et kurs i behandling, som kan omfatte allergi skudd.

Nasal Issues

Nysing, rennende nese og snufsende er vanlige tegn på allergi. Andre nasale problemer inkluderer neseblod, nesetetthet, dryppende nese (hvor drenering fra nesen går ned på baksiden av halsen), puster gjennom munnen og forstørret adenoids. Drenering fra en rennende nese og nysing er generelt klart når du arbeider med allergisk rhinitt. Dersom barnet bor med allergier ubehandlet, kan disse problemene føre til snorking og søvnapné.

Ear Issues

Barn med allergisk rhinitt kan ha hyppigere ørebetennelser fordi nesegangene og bihulene blir overbelastet og sikkerhetskopiere inn i ørene. Barn kan også klager over at deres ører er kløende.

Øyeproblemer

Et barns øyne kan være vassen, kløende og kan utvikle hyppige infeksjoner som øyekatarr, også kjent som rosa øye. Dette skjer fordi bihulene og nesegangene blir blokkert med lunger og føre til en opphoping av slim.

Søvnforstyrrelser

Søvn kan bli forstyrret hos pasienter som arbeider med allergisk rhinitt på grunn av søvnapné og snorking. Både søvnapné og snorking er forårsaket av hyppig nesetetthet. Over tid, nesegangene bli betent permanent. Denne mangelen på søvn kan føre til dårligere på skolen, atferdsproblemer og problemer med fokus på oppgaver. Noen barn opplever også sengevæting og søvnløshet, i henhold til barnesykehuset i Boston.

Lengre varig Infeksjoner

Barn med allergisk rhinitt har en tendens til å ta lengre tid å komme seg fra virus og bakterieinfeksjoner som forkjølelse og bihulebetennelse i henhold til barnesykehuset i Boston. Dette kan skje fordi nesegangene er kronisk betent og tar lengre tid å tømme ut slim. Barn kan også utvikle betennelse i mandlene oftere, noe som fører til mandlene og adenoids blir fjernet. Dette skjer fordi mandlene og adenoids blir betent eller forstørret over tid ved drenering nedover baksiden av halsen og kronisk eller hyppig nesetetthet.

Andre reaksjoner

Noen barn kan ha problemer med astma i tillegg. Dette kan presentere som hyppige hosteanfall, tungpustethet eller begrenset pust.

Hva er de typene Barnas utslett?

Hva er de typene Barnas utslett?

Ifølge Visual DX Helse, ganske enkelt definert, "er et utbrudd av mange røde nupper eller flekker på huden." Et utslett Utslett er ganske vanlig hos barn, men de fleste er ikke farlig for barnet ditt eller andre. Ofte kan de bli behandlet hjemme - med veiledning av ditt barns barnelege - og vanligvis løse raskt. Årsaken til barnets utslett kan generelt bestemmes ved dens utseende, plasseringen og utstrekningen av utslett. Noen utslett er mer vanlig hos barn enn andre.

Irriterende bleie dermatitt

Irriterende bleie dermatitt, vanligvis kjent som bleieutslett, er en meget vanlig tilstand hos spedbarn, og kjennetegnes av en oppblåst, red irritasjon som oppstår på huden dekket av en bleie. Ifølge visuell DX Health, er bleieutslett forårsaket av eksponering for urin og avføring i kombinasjon med et tett eller dårlig tilpasset bleie eller en bleie blir liggende for lenge. Bleieutslett kan unngås ved hyppige bleie endringer, ved hjelp av bleie våtservietter uten farge eller duft tilsetningsstoffer og ved hjelp av en krem ​​inneholdende sink-oksyd for å skape en barriere mellom barnet og bleien. Hvis symptomene ikke bedrer seg, forverres eller spres utover diapered området, ta kontakt med barnelege.

Allergisk kontakteksem

Allergisk kontakteksem er en allergisk reaksjon forårsaket av hudkontakt med et allergen, og oppstår vanligvis 48 til 72 timer etter eksponering. Ifølge Din Total Health, det vanligvis presenterer som kløende, røde blemmer som til slutt revne og skorpe over. Sekundære infeksjoner kan skje uten behandling. De mest vanlige allergener er kromater (skosåle), nikkel (smykker, beltespenner), gummi kjemikalier (elastisk, ballonger), neomycin (antibiotika kremer og salver, øre og øye medikamenter), kosmetikk, såper og fargestoffer. Behandling omfatter rensing av utslett med kaldt vann, hydrokortison krem ​​eller Calamine lotion og unngå uakseptable allergen. Hvis utslettet konsekvent gjentar seg eller forverres, ring din barnelege.

Atopisk eksem

Atopisk dermatitt eller eksem, er en allergisk reaksjon som fører til at huden blir betent med en ekstremt kløende, rødt utslett. Utslettet har vanligvis en tørr, flassende utseende og kan sprekke og sive væske. Ifølge Din Total Health, er eksem vanligvis en arvelig tilstand som oppstår hos personer med allergisk rhinitt eller astma. Det kan også være forårsaket av kontakt med en kjemisk irriterende. Hvis venstre ubehandlet, kan eksem bli en kronisk tilstand som varer gjennom voksenlivet.

Varicella

Varicella, vanligvis kjent som vannkopper, er en smittsom sykdom forårsaket av varicella-zoster virus. Det forekommer vanligvis hos barn fra 1 til 10 år. Ifølge Visual DX Health, er det første tegn på vannkopper utslett som presenterer som kløende, røde lesjoner med deprimert sentre. Lesjoner vanligvis vises først på hodebunnen og bagasjerommet og deretter spredte seg til armer, ben, ansikt og selv inn i munnen og nesen. Den vanligste komplikasjonen fra vannkopper er infeksjon som skyldes skrape kløende lesjoner. Selv om de fleste barn utvikler ca 100 lesjoner, hvis barnet ditt har fått varicella vaksine han vil trolig utvikle færre. Behandling kan nesten alltid gjøres hjemme, men hvis barnet ditt kontrakter vannkopper, er et besøk til hans barnelege berettiget.

Elveblest

Urticaria eller elveblest, er, i henhold til din totale helse, er mer vanlig hos barn enn voksne, og er preget av kløende rosa eller røde nupper som vilkårlig kan vises og forsvinner i patcher hvor som helst på kroppen. Hevelse i føtter, hender, munn, øyne og kjønnsorganer kan følge et utbrudd av elveblest. Ifølge Visual DX Health, kan elveblest være akutt (plutselig innsettende varer mindre enn seks uker) eller kronisk (varer lenger enn seks uker). Legene tror at elveblest kan være en reaksjon mange faktorer, inkludert medisiner, stress, visse matvarer, insektbitt, pollen, muggsopp, miljøelementer og infeksjon, 90 prosent av elveblest tilfeller er idiopatisk, det vil si, de er av ukjent opprinnelse. Du kan ta vare på ditt barns elveblest med kule bad, hvile og et antihistamin. Ring 911 umiddelbart, men hvis barnet ikke kan svelge, har problemer med å puste eller føler seg ør.

Gjentakende Feber hos barn

Barn får feber, og alle med barn vet dette. Men barn er også robust og er ment å sprette tilbake raskt fra forkjølelse, infeksjoner og influensa. Hvis barnet ditt har en tilbakevendende feber over en periode på flere uker eller måneder, og et mønster av disse feber har utviklet seg, kan barnet ditt ha en større underliggende helseproblem skjer. Feber kan ikke være sammen med noen andre symptomer, eller noen ganger de ledsagende symptomer gjøre seg kjent senere. Og kanskje feberen er ledsaget av symptomer, men du vet ikke hva du skal se etter. Uansett hva tilfellet kan være, er det viktig å kontakte din familie helsepersonell umiddelbart.

Dental Abscess

Barn som har en hvilken som helst form for tann abscess, som er en infeksjon under tannen og i kjevebenet, kan ha en tilbakevendende feber. Den abscess kan starte ut som noe mindre, for eksempel i et hulrom, og hvis det ikke oppdages kan vokse inn i et større problem som tannråte. Andre årsaker til dental abscess omfatter skade på en tann som går ubehandlet, noe som kan føre til alvorlig infeksjon rundt tannkjøttet og kjeven av tannen og kan også spre seg i hele kroppen. Denne infeksjonen kan føre til høy feber inntil behandles riktig.

Immune Deficiency

Immunsystemet er der for å bekjempe bakterier, bakterier og andre skadelige ting som kommer inn i kroppen som ikke skal være der. Hvis et barns immunsystem ikke fungerer som den skal, så barnet vil plukke opp sykdommer og infeksjoner enklere. Ofte feber vil pigg hvis kroppen sliter med å kvitte seg med disse bakteriene. Dette vil være særlig merkbart i løpet av forkjølelse og influensa sesongen. Behandlinger er tilgjengelig for barn med et immunsvikt.

Urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner oppstår når bakterier kommer inn i urinveiene og det blir infisert. Urinveisinfeksjoner er vanligere hos små jenter enn små gutter, men det kan skje til begge. Dette kan ofte gå ubemerket fordi mange små barn er i stand til å gi uttrykk for hvor smerten kommer fra. Men noen ting å se opp for når en urinveisinfeksjon er en mistenkt er hvis barnet holder seg og gråter når han urinerer, hvis urinen virker uklar eller melkeaktig utseende og hvis hun blir alvorlig lethargic ledsaget av høy feber.

Revmatisk feber

Revmatisk feber er forårsaket av en ubehandlet bakteriell smitte fra sykdommer som halsbetennelse eller skarlagensfeber. Revmatisk feber som starter som en mild feber og deretter forverres over tid, sammen med andre symptomer som tap av appetitt, influensalignende symptomer og utslett på huden. Hvis du mistenker at barnet ditt har revmatisk feber, ta kontakt med helsepersonell umiddelbart fordi revmatisk feber kan ha flere langsiktige virkninger på hjernen, øynene, hjerte og hud.

Ulcerøs kolitt

Ulcerøs kolitt påvirker mave-tarmkanalen, som er den nedre fordøyelsessystemet. Når magetarmkanalen blir betent, vil det utvikle seg sår i tykktarmen og i tykktarmen. Ulcerøs kolitt vil forårsake mild feber i begynnelsen og etter hvert bli ledsaget av kramper og diaré, og det kan også være spor av blod som finnes i avføring. Behandling er tilgjengelig for ulcerøs kolitt.

Familiær Kulde Autoinflamatory syndrom

Familiær kaldt autoinflamatory syndrom fører feber ledsaget av et utslett og leddsmerter etter at et barn har vært ute i kalde temperaturer. Mange foreldre misdiagnose det som noe mer enn influensa, men over tid et mønster vil danne og det blir klart at det er noe annet som skjer. Det er viktig å vite at symptomene fordi dette syndromet varer vanligvis mindre enn tjuefire timer, og kan komme på innen en time for å bli utsatt for kulde. Familiær kaldt autoinflamatory syndrom er en genetisk lidelse som går i arv fra en av foreldrene. Det finnes behandlinger tilgjengelig, så hvis du mistenker at barnet ditt har det, ta kontakt med helsepersonell.

Forebygging og behandling av overvekt og obese barn

Forebygging og behandling av overvekt og obese barn


Childhood fedme er en alvorlig tilstand som påvirker den mentale, emosjonelle og fysiske helsen til barnet ditt. Hjertesykdom, type 2 diabetes, understreket ledd og lav selvfølelse er bare noen av problemene barnet kan møte hvis hun blir overvektige. Ved å forebygge fedme og behandle eventuelle vektproblemer barnet ditt kan ha, kan du øke hennes sjanser til å vokse til en sunn veltilpasset voksen.

Amming

Enten du er i en høy-risikokategori som en overvektig mor eller ikke, er amming den beste måten å starte ditt barn på veien til god ernæring og god helse. Medical News Today sier at studier har vist at amming i mer enn tre måneder reduserer sannsynligheten for ham å bli overvektige. Jo lenger du ammer ham, jo ​​mer gunstig. Det er ingen anbefalte alders å stoppe ammingen og Verdens helseorganisasjon anbefaler amming til minst to og et halvt år.
I tillegg til morsmelk være fordelaktig for å forebygge fedme, kan formel bidra til fedme. Formel inneholder sukker. Derfor ved å mate babyen formel i stedet for morsmelk, er du mater henne en vanlig dose av sukker, noe som bidrar til fett butikker i barnets kropp.

Ernæring

Når babyen begynner å begynner å spise fast føde, vil du seriøst begrense mengden av sukker, enkle karbohydrater og unødvendige fett barnet ditt har i sitt kosthold. Oppmuntre henne til å spise et utvalg av grønnsaker, frukt, hele korn, proteiner og mat som inneholder kalsium (for eksempel meieri, mørkegrønne grønnsaker og belgfrukter). Oppmuntre henne til å drikke vann, melk og 100 prosent fruktjuice. Utsette henne for sunn mat og en rekke matvarer i ung alder vil hjelpe innpode en livslang kjærlighet til sunn mat så vel som forhindrer henne fra å bli en kresen i matveien. MyPyramid.gov tilbyr personlig næringspyramiden du kan bruke som en guide for ditt barns ernæring.

Noen tips om å holde barnet ditt på en god ernæring bane er å sette et godt eksempel med dine egne matvaner, holde matvarer som brus, chips og godteri ut av huset, lage mat hjemme og få barn involvert i måltid forberedelser, lære barnet om ernæring, mate barnet ditt små porsjoner, ikke tvinge barnet til å rydde hennes plate, ikke bruke mat som en kondolanse og lagre avlat for spesielle anledninger.

Trening

TV, hjemme-PC og videospill oppmuntre barnet til å være stillesittende. Dette bidrar til barndommen fedme. For å forebygge fedme, i tillegg til å begrense skjermen tid, Landsforeningen for idrettshøgskole tilsier at du har minst en halv time om dagen strukturert lek med pjokk, minst en time med din preschooler og minst en time gratis spille en dag for både småbarn og førskolebarn. Barn i skolealder bør få minst en time på trening en dag i ikke mindre enn 15 minutters intervaller. Barnet bør gjøre øvelser som øker sin utholdenhet, styrke og fleksibilitet. Å oppmuntre barnet til å utøve et godt eksempel med egne treningsaktiviteter, finne aktiviteter som barnet er interessert i og ha hele familien øvelsen sammen - fotturer, sykling, rulleskøyter, går tur med hunden, sparker fotball, skyting hoops, svømming, dans og finne måter å stå opp og komme i bevegelse.

Behandling

Hvis barnet ditt har allerede et vektproblem, er det siste du ønsker å gjøre for å få henne til å føle seg dårlig om det. Vær positiv i din tilnærming. Snakk med henne om viktigheten av hennes helse heller enn hennes utseende. Begynn nå å innlemme bedre ernæring, mindre tid foran skjermen og mer trening i din daglige rutine, så vel som hennes. Begynn gradvis med familiens nye vaner, være fleksibel og være forgiving av tilbakeslag og feire små suksesser. Gjenkjenne og unngå triggere. Hvis du alltid få fast food på bilturer, begynne å pakke sunne snacks og flasker vann for bilturer. Har barnet ditt sette realistiske mål som snacking på frukt i stedet for chips i ettermiddag eller gå for en sykkeltur tre ganger i uken. Når hun begynner å møte sine mål, legger merke til det, ros henne og snakke med henne om det. Du kan merke betydelige vane forbedringer med en familie picnic eller tur til stranden som en feiring.

Kronisk tett nese hos barn

En kronisk tett nese er vanlig hos små barn. Det kan være forårsaket av allergi, forstørret adenoids, tørr luft eller små neseganger. Løse en kronisk tett nese kan forebygge bihulebetennelse. Behandlingen avhenger av årsaken.

Liten nesegangene

Barn som oftest har en kronisk tett nese fordi deres nesegangene er svært liten. Selv en liten nese utslipp effektivt blokkerer disse passasjene.

Allergier

En gang, er kronisk tett nese forårsaket av en allergi. Kalt allergisk rhinitt, kan tilstanden være sesongbetont, som med pollenallergi. Innendørs allergener som for eksempel støvmidd eller kjæledyr dander skape verre symptomer når barnet er inne mye av tiden.

Sinus infeksjoner

Når et barn med allergi fanger en kald, er den normale drenering av bihulene blokkert av kronisk nasal irritasjon, som kan resultere i bihulebetennelse.

Allergi Solutions

Etter å bestemme årsaken til barnets allergi, fjerne kilden og deretter rense hjemmet regelmessig, spesielt barnerommet, er de beste løsningene.

Tørr luft

Tørr luft i huset kan også føre til et barns nese å være kronisk tett. Ved hjelp av en hel-hus eller rom luftfukter kan hjelpe, men det må holdes rene.

Forstørret Adenoids

Kronisk nasal kongestion kan være forårsaket av forstørrede adenoider, som mandel-lignende vev i baksiden av nesen. Adenoids noen ganger hovne opp av ukjente grunner og føre til pusteproblemer. Disse vev kan fjernes kirurgisk.

Motrin bivirkninger hos barnMotrin selges over disk, og i sterkere doser som en resept. Det anbefales å behandle smerter og feber. Mange barn opplever ikke noen bivirkninger i det hele tatt, mens noen kan oppleve enten milde eller alvorlige bivirkninger. Noen ganger bivirkningene forsvinner når medisinen er stoppet. Eventuelle bivirkninger du legger merke bør diskuteres med barnets lege.

Digestive

Noen av de vanligste bivirkningene at barn som tar Motrin erfaring er fordøyelsesproblemer. Diare, forstoppelse, kvalme, halsbrann, og smerte i magen er mulig.

Hode

Noen barn får hodepine som bivirkning av Motrin. De kan også oppleve å ha en sår hals, ører ringing, beslag og blir svimmel.

Blødning

Noen ganger Motrin kan forårsake indre blødninger. Dette kan være tydelig med svart, tjæreaktig utseende avføring, blod i urinen eller alvorlige magesmerter.

Mentale og emosjonelle

Mentale forskjeller kan inkludere humørsvingninger, forvirring eller depresjon.

Smerter og hevelse

Ledd og bein kan ha smerter, nakke kan verke og være stive, hender eller føtter kan hovne opp, og armer eller ben kan bli nummen som bivirkninger.

Allergiske Reaksjoner

Noen barn presentere allergiske reaksjoner som en bivirkning til Motrin. Disse bivirkningene vil inkludere kløe, utslett, elveblest, problemer med å puste, og hevelse i ansiktet eller i munnen.

Daglige tips for barn med Alopecia areata

Barn som har utviklet alopecia areata har å gjøre med noen store forstyrrelser. Først, har du en kronisk tilstand som kan påvirke deg for resten av livet ditt. For det andre har utseendet nettopp endret. Du kan ta kontroll over AA slik at den ikke styre livet ditt.

Hvordan Alopecia areata påvirker dagliglivet

Mens alopecia areata endrer utseende, er det ikke en invalidiserende sykdom. Du kan fortsatt gå på skole og være sammen med vennene dine. Den største effekten du kanskje legge merke til er hvordan du føler om deg selv nå som du har mistet noen eller alle av håret ditt. Alopecia areata (AA) kan føre til en betydelig emosjonell utfordring til deg. Hvis du har mistet hele eller mesteparten av håret ditt, er du sannsynligvis å gjøre med motvilje mot å delta i normale aktiviteter.

Noen klassekamerater kan erte deg. Det beste du kan gjøre for deg selv er å stole på din familie og virkelige venner å hjelpe deg å komme gjennom tilpasning til den nye utseende. Ikke miste noen følelse av din egen selvverd --- bare fordi du har mistet håret betyr ikke at du er noe mindre verdig respekt fra deg selv eller andre.

Hold på med dine interesser

Fortsett ditt engasjement i idrett, musikk, skoleavisen eller årbok eller fungerende gruppe du er involvert med. Den travlere du bor, jo mindre tid du trenger å bekymre deg om din nye utseende. Du tror kanskje du må glemme om å finne en jobb i løpet av sommeren eller begynner å date. Begynn å se på din personlighet egenskaper som du liker og begynne å understreke de i samhandling med venner, familie, søsken og lærere. Hvis det gjør deg mer komfortabel, bære en lue, skjerf eller lue når du er ute i offentligheten. Snakk med din lege og foreldre om fordeler og ulemper med å bruke en parykk (du kan endre hårfarge og stil uten å måtte få en klippe håret eller farge, iført en parykk om sommeren kan vise seg å være ubehagelig).

Dealing med din nye Utseende

Det største sjokket du kan oppleve er å se i speilet og ser bare flekker eller ikke hår i det hele tatt på hodet. Til å begynne med vil det være svært vanskelig å håndtere dette. Du kan lære å håndtere din tilstand og utseende ved å be om så mye informasjon om AA som du kan. Å ha litt kunnskap vil hjelpe deg å vite hva du kan forvente. Ikke vær redd for å stole på din familie og nærmeste venner for emosjonell støtte.

Ikke la din AA for at du tror noe mindre av deg selv. Bare fordi du har mistet hår betyr ikke at du er verdt noe mindre. Sørge over tapet av den opprinnelige utseende. Når du har jobbet gjennom sorgen, gjør det et poeng å være så positiv som mulig. De som ville prøve å le av deg vil finne det vanskeligere å gjøre hvis du er upbeat og nekter å tillate noen å bringe deg ned. La dine foreldre for å diskutere tilstanden din med lærere, spesielt hvis du bære en lue, skjerf eller lue for å dekke hodet.

Tap av blærekontroll hos barn

Tap av blærekontroll, også kjent som inkontinens eller enurese, er ganske vanlig hos små barn. Omtrent 7 prosent av 5-årige gutter og tre prosent av 5-år gamle jenter får problemer med blærekontroll. Barn med foreldre som hadde barndommen inkontinens er fem til syv ganger mer sannsynlig å utvikle enurese. Tilstanden er vanligvis ingen grunn til alarm og ofte forsvinner av seg selv. Etter 18 år, bare 1 prosent av personene er inkontinent.

Typer

Det finnes fire typer barndommen inkontinens. Primær enurese refererer til barn som aldri har fått blærekontroll. Sekundær enurese refererer til barn som har fått tilbakefall etter å skaffe seg kontroll i minst seks måneder. Nocturnal enuresis eller nattestid inkontinens oppstår bare under søvn og er mer vanlig hos gutter. Dagaktive enurese eller dagtid inkontinens skjer når barnet er våken og forekommer oftere hos jenter. Dagtid inkontinens er mindre vanlig og som regel forsvinner raskere.

Årsaker

Nighttime inkontinens er vanligvis et resultat av små blærer, tung sovende eller unnlatelse av å legge merke til de signalene som sendes av en full blære. Det kan også være på grunn av en mangel på ADH, et hormon som forsinker produksjonen av urin om natten. Disse problemene forsvinner vanligvis med forfall. Noen ganger sengevæting er forårsaket av obstruktiv søvnapné, som er vanligvis på grunn av betente mandler eller adenoids. I sjeldne tilfeller kan en blokkering i blæren eller urinrøret eller nerveskader i forbindelse med ryggmargsbrokk være årsaken til nattlige enuresis. Dagtid inkontinens er ofte forårsaket av urinveisinfeksjoner, men koffein eller matallergier kan også utløse denne tilstanden. Av og til, er dagtid fukting skyldes unormalt i nyre eller blære.

Diagnose

For å bli diagnostisert med enurese, må et barn være minst fem år gammel. Tap av blærekontroll må skje minst to ganger hver uke i tre måneder. Hvis en pre-eksisterende medisinsk tilstand eller medisiner har forårsaket atferd, er det ikke anses enurese.

Behandling

Behavioral terapi er den mest effektive behandling for inkontinens. Barna lærer øvelser for å styrke blæren muskler og til å betale nærmere oppmerksomhet til kroppens tegn på en full blære. Noen barn slitasje alarmer for å oppdage og signaliserer det første tegn på fuktighet. Drikke mindre før sengetid, våkner i løpet av natten, gå på do på en regelmessig og unngå koffein kan også hjelpe. I noen tilfeller av nattlig enurese, er en syntetisk versjon av ADH som brukes. Medisiner som imipramin eller anitcholinergics kan også være foreskrevet for å roe blæremuskelen. Men tilbakefall forekommer ofte når disse medikamentelle behandlinger er avviklet. Hypnose har vært effektiv i noen tilfeller. Akupunktur og massasje har også blitt brukt, men resultatene er entydige.

Prognose

De fleste barn vokser inkontinens naturlig. For andre er atferdsterapi vellykket 75 prosent av tiden. Drug behandlinger er mer effektive når de kombineres med adferdsterapi.