Digidexo.com

team utviklingsmøter

Job Description av helsesøster

Spesifikk til Storbritannia, er en helsesøster spesialtrent til å forbedre den generelle fysiske og psykiske helse i et fellesskap, fremme god helse og redusere sykdom ved å tilby råd og praktisk hjelp. Dette kan inkludere å arbeide med utsatte grupper og sosialt eller økonomisk fratatt.

Kvalifikasjoner

En helsesøster bør ha trening som en jordmor eller sykepleier. Pedagogiske krav omfatter et nivå 2 sykepleier diplom (120 studiepoeng) og to års sykepleiererfaring. Medlemskap i sykepleie og jordmor Council (NMC) er påkrevd.

Trening

Institusjoner står fritt til å sette læreplanen for helsesøster trening. Men de fleste kjernestudieprogrammer omfatter klinisk veiledning, nettverksbygging, ledelse, folkehelse og mentoring. Spesielle interesser er oppfylt gjennom flere klasser. Komplett trening tar ett års heltids oppmøte eller to år på deltid.

Kliniske Plikter

Diagnostisering mindre forhold og forskrivning lavnivå medisiner.

Undervisning og veiledning nye foreldre på barnets fôring, avvenning, immunisering og fysisk og emosjonell utvikling.

Leverer de kliniske aspekter av barnets helseprogrammer.

Arbeide med familier til å utvikle og gjennomføre konkrete helseplaner adressering enkelte foreldre og helsebehov.

Gjennomføre klinikker på baby massasje, trening og barns utvikling.

Vedlikeholde og oppdatere pasientjournaler og andre helseopplysninger.

Ikke-kliniske Plikter

Arbeide med samfunnet for å identifisere helsebehov.

Etablering eller ledende bestemte helserelaterte grupper som røykeslutt, selvhjelp eller spesielle behov grupper, og arbeidende foreldre.

Samarbeide med lokale bolig myndigheter, sosiale tjenestegrupper, politi, lærere og prøvetid offiserer.

Gi veiledning og støtte folk fra alle bakgrunner, inntektsnivå og aldersgrupper.

Gir postnatal depresjon og sorg rådgivning.

Delta i strategisk nivå og utviklingsmøter.

Administrere og lede tverrfaglige team er involvert i levering av lokale helse handlingsplaner.

Planlegging og delta i skjermer for å fremme god helse.

Oppsummering

Helsesøster gir en rekke kliniske og ikke-kliniske tjenester for å utdanne og forbedre helsen til alle medlemmer av et samfunn i nød.

Sunne måter å diett for Teen Girls

Tenåringsjenter er under enormt press for å være tynn. Du er mest sannsynlig å få meldinger fra moteblader, venner, foreldre og gutter at for å være vakker og ønskelig, må du være tynn. Samtidig, ditt sosiale liv mest sannsynlig dreier seg om å gå ut på pizza og iskrem med venner, se filmer og andre stillesittende aktiviteter. Motsetningen mellom trykket du mottar for å være tynn og din faktiske livsstil må understreke deg ut. Det finnes måter å slanke seg naturlig og enkelt, uten besatt vekten din.

Bli aktiv

Flytting, flytting, er flytting nøkkelen til å miste vekt. Du trenger ikke å bli et dyrt treningsstudio eller plage over fitness. Du trenger bare å ta med mer fysisk aktivitet i dagliglivet. Gå til og fra skolen. Ta trappen i stedet for heisen. Danse rundt på rommet ditt. Ta turer med venner i stedet for å gå ut for pizza. Gjøre noen form for energisk aerobic trening, som løping eller svømming, i en halv time til 45 minutter hver dag. Sykle for transport i stedet for å spørre faren din for en tur. Lær å skateboard eller Rollerblade.

Bli med i et team

Spille lagidretter er en fin måte å gå ned i vekt. Selv om du ikke er den beste utøveren og treneren er ikke sannsynlig å gi deg mye tid på feltet, trening med laget er en sikker måte å miste vekt. Du vil øke stoffskiftet med en gang, og du vil føle deg lettere og sunnere.

Ta med lunsj til skolen

Skolemat er notorisk full av fett og tomme kalorier. Ta deg tid til å lage din egen lunsj. Hvis du vanligvis stresser for å komme seg ut av huset i morgen, gjør din lunsj om natten. Ha det gøy med dine lunsjer. Du kan kjøpe en søt matboks eller lunsj bag. Ta med varm suppe i en thermous. Plain fettfri yoghurt, en sandwich laget med hele korn brød, grønnsaker og fettfri dressing eller hummus, eller rester fra siste natts sunn middag er alle gode lunsjretter.

Mat selv

Det er mulig at din mors mat gjør deg feit. Lære å lage mat noen low-cal, næringsrike retter vil hjelpe deg å miste vekt. Lær å lage brun ris, fullkorn pasta, dampede grønnsaker og stekt kylling. De er fullpakket med næringsstoffer den voksende kroppen trenger, og de er enkle å lage mat.

Bære frukt og grønnsaker i sekken

Hvis du ofte finne deg selv snacking på junk food på skolen eller med venner, drive sunn snacks med deg til enhver tid. Frukt, grønnsaker og vanlig ris kaker er flotte munchies med svært få kalorier. Når vennene dine nå for en pose chips, kan du komme inn i ryggsekken for en frukt eller en grønnsak.

Bruk klær som passer

Hvis du føler deg presset til å bære størrelse fire jeans, men du virkelig ha en størrelse åtte, slitasje størrelsen åtte. Ikke prøv å presse deg inn i klær som ikke passer. Ingen ser størrelsen etiketten inni jeans. Velge klær som passer og flatere kroppen din vil gjøre at du ser tynnere enn å følge den nyeste trenden. Når du føler deg bra i klærne dine, vil du føle deg tynn. Når du føler deg tynn, vil du føle deg bra. Når du føler deg bra, vil du være mindre sannsynlig å overstadig på junk food.

Elsk deg selv

Tenåringer er under mye press - ikke bare for å være tynn. Litt egenkjærlighet går langt. Hver dag, finne noe å sette pris på om deg selv. Gratulere deg selv når du velger frukt enn iskrem. Finn noe om utseendet ditt som du virkelig liker, og understreke det. Fokusere energi på å hjelpe andre mennesker. En positiv holdning er din beste våpenet i vekttap.

Team Building Aktiviteter for ungdomsforbrytere

Håndteringen av ungdomsforbrytere er en fulltidsjobb for fagfolk med høyere utdannelse. Det er fysiske, juridiske og følelsesmessige risikoen med å starte et program for urolig ungdom. Med den advarselen i tankene, ungdomsforbrytere er ofte mangelfull i tillit, kommunikasjon og personlig ansvar. Team-building aktiviteter kan ofte bidra til å utvikle alle tre av disse trekkene. Følgende fire team aktiviteter er ideelle for teambygging, enten du arbeider med urolig ungdom eller et Fortune 500 styrerommet.

Trust Fall

Øvelsen er enkel. Én person vender bort fra teamet. Med øynene lukket og armene krysset "mumie stil," at personen faller bakover med beina låst. Resten av teamet fanger fallende lagkamerat.

Dette bygger tillit, hver gang en Faller er fanget. Likeledes, hvalbåtene er alle ansvarlige for sin del i å fange den Faller. I de fleste øvelser, en stiv, kodifisert sett med kommandoer gjør visst alle er klar, og dermed bygge kommunikasjon. Selv om det virker risikabelt, er det overraskende hvor alvorlig selv plaget catcher ta sitt ansvar.

Varianter på denne oppgaven inkluderer en-mot-én tillit faller, faller utenfor en stol eller annen høy stilling eller falle inn i et teppe eller netto holdt av hvalbåtene. Sikkerhetsspørsmål inkluderer å sørge for hvalbåter er klare for større eller tyngre fallers, posisjonering ledere i nøkkel flekker og være visse hvalbåter betaler oppmerksomhet.

Gruppe problemløsning

Presentere gruppen med et problem å løse. Dette kan være fysisk (holde hverandre i hendene i en flokete gruppe og gre dere selv uten å slippe), rent mentalt (bruke disse ressursene til å planlegge en tur til Kina) eller en kombinasjon av begge. I mange tilfeller strenge kjøreregler for kommunikasjon og løse konflikter er nødvendig for begynnelsen grupper.

Som gruppen arbeider for å løse problemet, de bygger tillit som deres ideer blir akseptert og ansvar som de hjelper hverandre til å utvikle sine ideer. Ved å jobbe innen en avtalt ramme for respektfull kommunikasjon, får de erfaring med disse ferdighetene.

Det er få fysiske risiko for denne typen aktivitet, men et skarpt øye er nødvendig for å håndheve reglene for kommunikasjon. Uten veiledning kan gamle kommunikasjonsmønstre raskt ta over aktiviteten.

Ropes Course

En ropes kurset er en rekke fysiske utfordringer, mye som en hinderløype, som ikke kan gjennomføres uten hjelp av et team. I noen tilfeller, blir utfordringen selv basert på eksistensen av et lag. Eksempel aktiviteter inkluderer å få hele teamet står sammen på en 1-by-1-fots plattform eller løfte alle gruppemedlemmene gjennom en bøyle 8 meter opp fra bakken.

Tau kurs kombinere den fysiske tillit og ansvar tillit faller med kommunikasjon og tillit til problemløsning. De fleste storbyområder vil være i kjøreavstand fra et anlegg som er utstyrt med et tau kurs. Tau kurs krever en utdannet og sertifisert guide, som vil vite alle risikoer og forsiktighetsregler ved bruk av kurset.

Drama

Skriving og utfører i en sketsj eller lek er en utmerket teambuilding. Hvert trinn krever kommunikasjon, planlegging og problemløsning. Avhengig av hvor ambisiøs produksjonen er, kan det gi et utstillingsvindu for ferdigheter og talenter som maling, søm eller snekring. Selve forestillingen krever tillit i lagkamerater og ansvar for personlige oppdrag.

Som med gruppe problemløsning, grunnregler er ofte nødvendig for å holde kommunikasjon og forhandling er hensiktsmessig, særlig i begynnelsen uker. Holde på scenen drama fri for off-stage drama er vanskelig, men kan være verdt det.

Alternative måter å måle IQ

Alternative måter å måle IQ


Begrepet IQ utspring i forskning utført av de væpnede tjenester og pedagoger. Militære tjenestemenn trengte en måte å raskt vurdere en persons intelligens å plassere dem riktig. Under første verdenskrig, utviklet et team av psykologer ledet av Robert Yerkes individuell IQ-testing for hæren personell. På den akademiske fronten, i 1916 Alfred Binet i Frankrike skapt en av de tidligste IQ-tester. Binet, en pedagogisk planlegger i det franske skolesystemet, mente hans test plassert barn i riktig klasse basert på intellektuell evne. Som sådan, han gjennomførte forsknings- og feltstudier for å teste sin hypotese, som fører til hans test slutt blir ofte brukt Stanford-Binet IQ test. For de siste 30 årene eller så, har den Wechsler serie av IQ-tester blitt gullstandarden i IQ-testing, da disse testene måler verbal og nonverbal IQ, samt prosesseringshastighet og arbeidsminne. Men gitt at de Wechsler skalaer stole noe tungt på motorhastighet og fingerferdighet, samt verbal evne, andre mål på IQ er tilgjengelig.

Ravens Progressive Matriser

Et aspekt av både Stanford-Binet og Wechsler Intelligence Scales er at de begge er avhengige av verbale ferdigheter og verbale responser for å skape et fullskala IQ. På slutten av 1930-tallet, utviklet psykolog John Raven en IQ-test basert utelukkende på visuell Induksjon. Det kalles Ravens Progressive Matriser og består av 60 elementer delt inn i fem sett. Stimuli er mønstre eller bilder som har en brikke mangler, og motivet blir bedt om å velge den manglende brikken blant flere gitte valg. Det faktum at Ravns er nonverbal og kulturelt sensitiv gitt tvetydighet av stimuli, er det et populært valg i å se etter alternative måter å teste IQ.

Rask test av intelligens

Rask test av intelligens ble utviklet i 1962 av mann og kone forskerne Robert og Carol Ammons. I denne testen blir emnet vist et lysbilde med fire forskjellige scener. Det er gitt et ord og bedt om å peke på bildet som være matcher ordet. På denne måten, er testen en passiv-mottakelig vokabular test som krever verbal resonnement, men krever ingen verbal respons. Testen er ikke tidsbestemt, noe som gjør den nyttig ved behandling og motorhastigheten blir skadet. Hurtigtest gir en fullskala IQ og mental alder.

Projektiv Testing

Selv projektive tester blir ofte kategorisert som psykologisk, noen av dem holder en komponent som hjelper tiltaket IQ. Rorschach inkblot Test, som først ble utgitt i 1921 av Hermann Rorschach, er en test som ber fag for å gi sine inntrykk fra 10 forskjellige inkblot lysbilder. Poengsystemet er komplekst, og undersøker hvordan konturene av blot brukes i forbindelse med innhold av respons. Mange tiår har forskning har antydet at personer med lavere IQ vil ha færre svar (mindre enn 10) og at svarene de har vil trolig være stereotype. Rorschach er ikke tidsbestemt og kan gis gjentatte ganger, noe som gjør det til et fint alternativ når IQ er mistenkt for å være under gjennomsnittet.

IQ Testing

IQ-tester er ganske komplisert og har gode normative data. Husk at mens dataspill som lover å teste en IQ kan være gode anslag, er en gyldig IQ test en interaktiv prosess og bør administreres av en lisensiert klinisk psykolog.

Hvordan sette opp en First-Side Response Team

Hvordan sette opp en First-Side Response Team


Noen bygninger, bedrifter, lokalsamfunn eller skoler bruker førstesiden innsatslag å forholde seg til en umiddelbar krise. Mens du venter på krisepersonell for å svare på en hendelse, følger førstesiden response team dokumenterte prosedyrer for å opprettholde sikkerheten. Under naturkatastrofer, kan innsatslag bidra til å utdanne samfunnet om ressurser eller prosedyrer sammen med å gi arbeidskraft for lokale politimyndigheter. Lokale legevakt eller brannvesenet kan hjelpe deg å sette opp en egen innsatsgruppe for din virksomhet.

Bruksanvisning

Velg medlemmene for første-side respons team. Hvis du setter opp en innsatsgruppe på din bedrift eller skole, plukke folk med spesialisert opplæring eller kunnskap til å delta i team. For større respons lag, for eksempel i samfunnet, spør etter frivillige.

Sett opp et system for å varsle response team under en hendelse. Du kan bruke et meldesystem, tekstmeldinger eller en direktemelding. For paging eller intercom varsling, velge en passende kodeord om nødvendig.

Etablere klare dokumenterte rutiner for pliktene til responsteam. Prøv å tenke på alle mulige scenarier og hensiktsmessige måter å håndtere dem. Tildele noen til å være leder for gruppen. Du trenger også noen til å ringe krisepersonell ved behov.

Gi opplæring for din første-side respons team. Lokale Røde Kors kapitler ofte tilbyr HLR og førstehjelp klasser for en symbolsk sum. Annen nyttig trening kan omfatte kriseintervensjon eller konfliktløsning.

Praksis med din første-side response team før en aktuell beredskapssituasjon. Hold øvelser slik at hvert medlem kan føle seg komfortable med prosedyrene. Sørg for at du har riktig nødutstyr, som en førstehjelp kit eller et brannslukningsapparat, hvis det er nødvendig for svaret ditt team.

Måter å utvikle tålmodighet

Måter å utvikle tålmodighet


Med fremme av teknologi, mange forventer deres hver ønske om å få innvilget umiddelbart. Når dette ikke er tilfelle, blir en tålmodighet settes på prøve. Du kan enten bli stresset og sint, eller du kan holde deg rolig og være medfølende og forståelse. For å unngå å bli overveldet og stresset, lære deg å være tålmodig og bli en lykkeligere person.

Endre tilnærming

Å utvikle tålmodighet, må du først forstå hvilke situasjoner føre til at du bli utålmodig. Lag en liste over de tingene som utløser din utålmodighet. Start med den minst alvorlige situasjonen og jobbe deg opp til den verste situasjonen. Tenk på ulike måter du kan håndtere disse situasjonene og prøve å bruke dem når de presenterer seg selv igjen. For eksempel står i kø i kassen; i stedet for å bli frustrert og opprørt, innse at kassa personen ikke er perfekt og at hun gjør sitt beste. Godta feil av andre.

Pust å slappe av selv

Din tålmodighet blir testet når spenningen stiger. For å unngå å bli sint og stresset, øve dype pusteteknikker for å holde deg rolig. Stå oppreist og puster ut all luften fra lungene gjennom munnen. Pust gjennom nesen på en fire teller og hold pusten for en syv teller. Slipp luften gjennom munnen på en teller til åtte. Gjenta dette pusteteknikk minst fem ganger for å bidra til å roe deg ned og vedlikeholde din tålmodighet.

Lær av feil

Praksis tålmodighet i løpet av dagen. Ved å våkne opp om morgenen, gjør det ditt mål å være mer tålmodig. Minn deg selv på målet ditt hele dagen. På slutten av dagen, tenker tilbake på situasjoner som har oppstått som gjorde deg utålmodig. Tenk på hvordan du håndterte dem og hvordan du bedre kan håndtere dem når de oppstår på nytt. Gjenta denne øvelsen daglig og til slutt du er i stand til å tåle mer og bli mer tålmodig.

Ta en Time Out

Hvis en stressende situasjon oppstår, unngå å bli opprørt og frustrert, og gå vekk. Ta et skritt tilbake og sakte telle til ti i hodet ditt. Telle til 10 bremser deg ned og holder deg fra å handle på en impuls. Etter telle til 10, visualisere situasjonen og de ulike måtene du kan takle det. Velg atferd som viser mest forståelse for situasjonen. Nærmer stressende situasjoner på denne måten gradvis bidrar til å utvikle din tålmodighet.

Naturlige måter å stoppe Spiders fra biting

Naturlige måter å stoppe Spiders fra biting


Edderkopp biter kan være smertefullt og utløse et bredt spekter av symptomer som oppkast, kløe, hevelse og rødhet. Det er ikke mulig å kontrollere edderkopper og holde dem fra å bite deg. Men; du kan treffe tiltak som ikke krever bruk av sterke kjemikalier, for å unngå å komme i kontakt med de åttebeinte edderkoppdyr og bli bitt.

Forlate Edderkopper Alone

Selv om mange frykter edderkopper, de fleste edderkopper er ufarlige så lenge de blir stående alene. Hvis du ser en edderkopp, unngå skjerpende det på noen måte, da dette kan forstyrre edderkopp og få den til å bite deg. Når en edderkopp føler seg truet, er det muligheter for at det vil angripe. Å kvitte seg med en edderkopp, felle det, dekke den med et glass, skyv et stykke papir under glasset, og slipp den utendørs langt borte fra hjemmet ditt.

Hold hjemmet rent

Et rent hjem, fri for rot, er lite attraktivt for edderkopper. Rengjøring ditt hjem kan gjøre en stor forskjell i mengden av edderkopper du støter på. Kast ut gamle møbler og klær, eliminere oppbevaringsbokser, og fjerne stein og woodpiles. Flytt sengen din bort fra veggen for å holde edderkopper kryper fra veggen til sengen. Bruk en kost til å tørke bort noen synlige spindelvev, og støvsuge huset til umiddelbart drepe eventuelle edderkopper og edderkopp egg. Utenfor kan en høytrykksvannslange vaske bort eventuelle edderkopper fra hjemmet ditt fundament og uteplass.

Ekskluder Spiders

Du kan ikke utsettes for edderkopper og bli bitt, hvis de ikke kan komme i ditt hjem. Caulk, forsegle og dekke eventuelle hull og åpninger i grunnlaget for ditt hjem som kan brukes som en oppføring og exit punkt. Edderkopper kan skrive inn ditt hjem gjennom en åpen dør eller vindu. Dekker disse med en skjerm bidrar til å holde edderkopper ut. Noen planter som vokser på grunnlaget for ditt hjem må være trimmet slik de er atskilt fra hjemmet ditt, og kan ikke fungere som et springbrett.

Naturlig Spider Repellents

Ulike naturlige repellents kan bidra til å avskrekke edderkopper fra hjemmet ditt. Kastanjer er vanligvis plassert i og rundt boliger for å holde edderkopper i sjakk. Selv om ikke bevist, mange mennesker tror de inneholder en aroma mislikt av edderkoppdyr. Frukt fra Osage orange tree, også kjent som sikrings epler, har en lignende funksjon. Når plassert rundt parameter av ditt hjem, kan de bidra til å holde edderkopper unna.

Hva er måter å fortelle Temperatur?

Hva er måter å fortelle Temperatur?


Selv om en feber, noen temperatur over 98,6 grader, kan være skremmende for foreldre til små barn, feber generelt ikke indikere en alvorlig medisinsk tilstand hos ellers friske barn; Det er imidlertid alltid nyttig å overvåke en feber ved å ta en temperatur. De vanligste måter å ta en temperatur omfatter i øret, under tungen, i rektum, og på undersiden av armen. Ved rapportering feber til en lege, alltid inkludere metoden som brukes til å ta barnets temperatur.

Ear Temperatur

En måte for å ta en temperatur på er å bruke et trommehinnetermometer i øret. Termometeret fungerer ved å lese de infrarøde varme måter trommehinne utgivelser. For å ta temperaturen, trekke øret litt bakover og stikk termometeret spissen rett innenfor øregangen. Denne metoden er ideell for små barn, som de vanligvis krever en liten mengde av samarbeid og ikke forårsaker ubehag; Men tromme termometre er vanligvis dyrt og noen ganger gi en unøyaktig lesing.

Oral Temperatur

En annen måte for å ta en temperatur på er å bruke et termometer under tungen. Denne metoden krever et barn å holde termometeret presses godt under tungen med munnen lukket i to til tre minutter. Denne fremgangsmåte for måling av temperatur er ideell for eldre barn som er i stand til å samarbeide mens termometeret er i munnen. Unngå å gi barnet noe varmt eller kaldt å drikke 30 minutter før du tar temperaturen, da dette kan føre til en unøyaktig lesing.

Rektaltemperaturen

Den mest nøyaktige måte å ta en temperatur på er å bruke et termometer i endetarmen. Vanligvis vil en lege anbefale å ta endetarms temperaturer for barn under 3 år for å få det mest nøyaktige resultatet. For å ta en rektal temperatur, bruke vaselin på termometeret og på endetarmen. Ligg barnet ned på magen og sett termometeret 1 tomme inn i rektum. Etter to til tre minutter, ta ut termometeret for å se lesing.

Armhulen Temperatur

Du kan også ta en temperatur ved hjelp av et termometer under armhulen. Selv om denne metoden gir minst nøyaktig lesing, er det ideelt for lite samarbeidsvillig barn. Før du tar temperaturen, sikre underarm området er tørt. Plasser tuppen av termometeret under armen og holder armen nær den side i omtrent fem minutter.

Måter å redusere RSI Fra Mouse Work

Måter å redusere RSI Fra Mouse Work


Belastningsskader, eller RSIs, er både vanlig og generelt unngått. Men mye av vår dag-til-dag rutine oppmuntre disse skadene, spesielt sitter ved en datamaskin og bruke en mus i flere timer. Dette setter press på nakke, rygg og håndledd. Det finnes noen måter å bidra til å redusere forekomsten og alvorlighetsgraden av disse skadene.

Forbedre holdningen din

Din holdning har en effekt på hvor sannsynlig det er å gi etter for en RSI skader fra bruk av mus. Når det kommer til holdning, blir riktig justert gjør det mindre sannsynlig at din bruk av mus vil sette nok stress på muskler og ledd for å forårsake skade. Dette er spesielt viktig for håndleddene når du bruker en mus. For å bedre kroppsholdning når du bruker en mus, holde føttene flatt på bakken, bue korsryggen innover, holde knærne bøyd i en 90-graders vinkel, og holde armer, håndledd og skuldre avslappet.

Bruk en Gel Pad

Ved hjelp av en gel pad plassert under hånden rett foran musen kan bidra til å redusere belastningen på håndleddet. Gel pads kommer i en rekke former og størrelser, men nøkkelen er at det holder håndleddet omtrent på høyde med midten av musen. Disse putene er vanligvis tilgjengelig som en del av en musematte.

Hold håndleddet i en nøytral posisjon

Ved bruk av en mus, opprettholde et håndledd. En nøytral posisjon er en der hånden og håndleddet ser fremover uten å vri innover eller utover. Nøytral posisjon reduserer belastningen på håndleddet. Hvis du er tilbøyelig til å bryte fri, prøv å flytte musen eller musematte over til venstre eller høyre til et punkt der det er naturlig og behagelig å opprettholde en forsvarlig nøytral posisjon. En trådløs mus kan bidra denne endringen.

Ta regelmessige pauser

En grunn så mange RSI skader oppstår er at folk ikke tar regelmessige pauser når du arbeider. Når du arbeider med en datamaskin og mus, ta en fem minutters pause etter hver 30 minutters arbeid. Når du tar en pause, slappe av håndleddene, og ikke gjøre noen aktiviteter som ligner på mus arbeid. Hvis du har problemer med å huske å ta en pause, kan du bruke en timer eller alarm for å minne deg.

Måter å senke triglyserider

Å ha høye triglyseridnivåer kan være dårlig for kroppen. Triglyserider er den vanligste fettet som finnes i maten vår. Å ha en høy triglyserid teller er farlig fordi det har vært knyttet til hjertesykdom. Men vi kan gjøre mange ting til lavere triglyseridnivåer i kroppen.

Hvordan Triglyserider Are Made

Triglyserider er et vitenskapelig begrep for fett innskudd som er holdt i kroppen. Triglyserider dannes når legemet svinger karbohydrater som den forbruker til glukose som skal brukes til energiformål. Når alle celler i kroppen har all den energi de trenger, de sender tilbake det overskytende glukose, som går inn i leveren, og er skrudd inn i glykogen, og deretter blir sendt inn i kroppens muskler. Når musklene har all den glykogen de trenger, går den ekstra tilbake i leveren, og er skrudd inn i triglyserider, som kroppen til slutt lagrer som fett. Når masse triglyserider er i kroppen, Noe av det forblir i blodet. Dette tykner blodet og fører til blokkeringer som kan føre til hjerneslag eller hjertesvikt.

Måter å senke triglyserider

Ting som forårsaker høye triglyseridnivåer er overflødig sukkerinntak, mettet fett og transfett, og alkohol. En måte du kan senke triglyseridnivåer er å få noen form for aerobic trening; den anbefalte mengden er 30 minutter for 5 dager i uken eller mer. Du kan også senke triglyseridnivåer ved å se på maten du spiser. Du bør spise mye frukt og grønnsaker samt fiber-rik mat som hele korn og havregryn. Også spiser mat som ikke inneholder mye mettet eller trans fett og bytte til mat som er lav i total fettinnhold. Det er også viktig å redusere forbruket av alkoholholdige drikkevarer som økningen triglyseridnivåer.

Inkludert mat eller kosttilskudd som inneholder mye Omega 3 er viktig for å senke triglyseridnivåer. Omega 3 finnes i laks, fiskeoljer og linfrø. Vitamin C spiller også en viktig rolle i å redusere triglyseridnivåer samt guggulipid ekstrakt, gurkemeie og grønn te-ekstrakt. Totalt er det viktig å ikke overspise og å utøve ofte for å redusere triglyseridnivåer.

Naturlige måter å krympe Fibroids

Naturlige måter å krympe Fibroids


Livmor fibroids er knuter av bindevev og er regnet som en godartet svulst. Det er anslått at 50 prosent av kaukasiske kvinner og 72 prosent av afro-amerikanske kvinner vil utvikle livmor fibroids gang i sitt liv. Fibroids kan vokse inni eller utenfor livmoren og er klassifisert etter deres plassering. Mens årsaken til fibroids kan skyldes flere faktorer, og er nummer én grunn til hysterektomier, det er ikke-invasiv og naturlige måter å krympe livmor fibroids.

Typer

Det er fire typer av livmor fibroids. Subserosal fibroidene vokser på utsiden av livmorveggen. Egenutført fibroids danne innenfor livmorveggen. Submukøse fibroids utvikle seg under slimhinnen i livmorveggen. Pedunculated fibroids har en stilk, og kan vokse enten innenfor eller utenfor livmoren.

Årsaker

Medisinske fagfolk har sett en sammenheng mellom muskelknuter og økt østrogennivå, enten fra p-piller eller graviditet. Fibroids tendens til å krympe i postmenopausale kvinner på grunn av reduksjon i østrogennivået. Det er også antatt det er en ekstra korrelasjon mellom fibroider og belastning, så vel som fedme.

Symptomer og Diagnose

Symptomer på livmor fibroids variere, avhengig av deres plassering. Vanlige symptomer er magesmerter, store blødninger og urin press. Hvis asymptomatisk, som de fleste kvinner er, en lege kan først føler en knute på livmorveggen under en rutinemessig bekken eksamen. Legen vil da søke bekreftelse av en ultralyd, CT scan, en vaginal ultralyd eller ved bruk av en liten kikkert.

Forbedre leverfunksjonen

Fordi østrogen antas å være en medvirkende faktor til fibroid utvikling, er god leverfunksjon et must. Hvis leveren ikke fungerer, det kan ikke behandle overflødig østrogen, som deretter sirkulerer i blodsystemet. Spis salater med sitronsaft, løvetann greener, endive, artisjokker og radicchio. B-kompleks vitaminer er også avgjørende for leverfunksjon.

Diet

Kosthold er viktig å krympe livmor fibroids. Unngå mat som biff, kylling og svinekjøtt som har blitt injisert med hormoner. Å miste vekt er sterkt anbefalt. Fettcellene lagrer østrogen derfor å bli kvitt fett rids kroppen for overflødig østrogen.

Stress

Stress bidrar til mange plager. Når en person føler stress, utgivelser binyrene stresshormonet kortisol. Kortisol har vist seg å øke fettvevet og cellene, spesielt rundt stammen av kroppen. For å redusere stress, prøve avspenningsteknikker som mekling eller øvelser som yoga. Rådgiving er også en levedyktig ressurs for å redusere stress.

Urter

Det er mange urter tilgjengelig for å hjelpe krympe uterine fibroider. Løvetann rot, melk tistel, burdock, gurkemeie, krampe bark, Motherwort blader, wild yam rhizome, stikkende ask bark, kløyve- blader, mullein blader og ingefær rhizome er urter som er anbefalt for ikke bare å hjelpe leverfunksjon, men også for krympende fibroids. Hvis det er mulig, søke råd fra en lisensiert herbalist.

Krymper en livmor fibroid vil ta tid. I det minste, vil disse rettsmidler hindre den fra å vokse ytterligere. Som alltid ved symptomer eller blir verre, søke råd fra en lege umiddelbart.

Alternative måter å tenke seg en baby

Alternative måter å tenke seg en baby


Gravid en baby er, for mange, ikke så lett som det virker. Etter å ha prøvd de standard metoder, kan det være nødvendig å oppsøke alternative måter å tenke. Snakk med legen din om bekymringer du måtte ha. Så få hjelp av noen medisinske og helhetlig alternative metoder som mange mennesker har brukt for å oppnå graviditet.

In vitro-fertilisering

In vitro fertilisering er en velprøvd metode som mange par har brukt for å bygge deres familier. IVF er en fire-trinns prosess. Medisiner er gitt for å hjelpe kvinnens kropp utvikle egg. Disse medikamentene er tatt med en subkutan injeksjon, vanligvis en gang hver dag. Etter en lege bestemmer eggene er modne ved hjelp av ultralyd og blodprøver, blir eggene høstet. Denne prosedyren innebærer en aspirator guidet av en ultralyd som suger ut eggene. IV sedasjon brukes for denne prosedyren. En embryolog deretter isolerer eggene og injiserer sperm som er fast bestemt på å være sunn i eggene. Hvis befruktet blir eggene plukkes opp med et fint kateter og plassert inn i livmorhulen. Denne fremgangsmåten krever ingen bedøvelse.

Intrauterin inseminasjon

Når legene bestemme infertilitet kan skyldes et problem med sunne sædceller kan intrauterin inseminasjon anbefales. En semen prøven er samlet nær tidspunktet for inngrepet. Sædcellene blir skilt fra sædvæsken. Ved hjelp av en liten kateter, blir den vasket sperm avsatt inne i livmorhulen, like utenfor livmorhalsen.

Surrogacy / Svangerskaps Carrier

Når det er fastslått at en kvinnes kropp er ikke i stand til å bli gravid eller bære en baby til full sikt, kan en surrogacy eller svangerskapsdiabetes transportør vurderes. En kvinnelig tredjepart evalueres for god helse og hennes eggløsning spores. På tidspunktet for eggløsningen, vasket spermier, som har blitt separert fra det forutgående væske, er plassert ved hjelp av et kateter inne i livmorhulen. Det kan være nødvendig å undersøke lovligheten av surrogacy eller involverer en svangerskapsdiabetes transportør som dette varierer fra stat til stat.

Akupunktur

Ifølge Eric Manheimer ved University of Maryland School of Medicine Center for Integrative Medicine, når akupunktur gis som et kompliment til IVF prosedyren, flere graviditeter medføre. Akupunktur har blitt brukt til å hjelpe reproduktive problemer i Kina i hundrevis av år. Manheimer forskning har funnet ut at én av 10 kvinner er mer vellykket i å oppnå graviditet ved påkobling av IVF prosedyren med akupunktur.

Naturlige måter å roe ned

Naturlige måter å roe ned


Hvis du har en tendens til å lide av angst angrep, kan det være lurt å se etter noen trygge, alle naturlige måter å roe ned. Dette er ting du kan gjøre hjemme, og de er enda trygt for barn og ungdom til å prøve. Selvfølgelig, hvis de angstanfall bli alvorlig og avbryte din daglige rutine, må du rådføre deg med legen din.

Trening

Trening har vist seg å redusere stress. Et effektivt treningsprogram for å bli involvert i er yoga. Det vil lære deg hvordan å roe kroppen ned, og hvordan å implementere pusteøvelser som vil bringe pulsen tilbake til et normalt tempo. Praktisere yoga i minst 30 minutter hver dag er nok til å holde deg rolig og trene deg hvordan du kan få deg rolig hvis du begynner å føle deg engstelig.

Bønn og meditasjon

Både meditasjon og bønn vil hjelpe deg å roe ned naturlig. Faktisk, mange leger anbefaler meditasjon fordi det krever en person til å slutte med det han gjør, får i et rolig sted, og fokusere sinnet på en ting. Bønn også gjør dette. Det fører til en person til å stoppe og finne et rolig å hvile og ta en prat med Gud. Du er da i stand til å snakke om nettopp det som er årsaken til at du blir engstelig. Når du er ferdig kan du la problemet med Gud, vel vitende om at han har makt til å håndtere dine byrder. Du bør øve meditasjon eller bønn i minst 15 minutter hver dag for å forhindre angst fra å komme tilbake.

Hvis du føler deg engstelig, må du slå av TV og radio, og komme bort til et rolig sted. Høye lyder og store grupper av mennesker vil ikke tillate deg å roe ned sinnet ned.

Valerian Root

Valerian rot er en helt naturlig urt, selges i de fleste helse-butikker, som brukes til å roe individer ned. Mange personer som har epilepsi, søvnløshet eller nervøse lidelser ta denne urte supplement. Det kan bli tatt som en væske eller i kapselform. Du kan ta Valerian rot så snart du begynner å føle deg opphisset eller engstelig. Pass på at du følger doseringen på flasken og ta kontakt med lege hvis du tar noen medisiner. Valerian root bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner. Du bør heller ikke ta det hvis du har til å kjøre bil eller betjene tungt maskineri, fordi det kan gjøre deg søvnig.

Mortar & Støter Self-Made Medisin Oppskrifter

Mortar & Støter Self-Made Medisin Oppskrifter


Making medisin med en morter er en eldgammel helbredende kunst. Som du slipe urter for tinkturer og infusjoner, bære deg frem indiansk forfedrenes sjamanistiske healing. Med en morter, investerer du deg i medisinen du gjør.

Materialer

En mørtel er bollen og en støter er slipeverktøyet. En standard morter Settet er laget av marmor, porselen, lavastein eller granitt. Disse materialene vil ikke flekker, vil ikke absorbere det materiale grind, og tåler harde materialer uten bulker eller flasser. Unngå absorberende materialer, for eksempel tre. Du ønsker ikke urter for å overføre fra ett slipe til en annen.

Bruk

Ved å lage medisin, slipe små mengder av bestanddeler i mørtelen. Begynn med å trykke ned på urter med stampe. Hvis du må bryte opp harde ingredienser, flytte støter for å trykke på ingredienser for å gjøre dem finere. Fullføre prosessen ved å rotere mørtel over hele ingrediensene til jord til den nødvendige konsistens.

Tinktur

Medicine Woman Tradition (se referanser) gir trinn-for-trinn-instruksjoner for å gjøre Yerba Mansa skjær. Yerba Mansa tinktur brukes som en snerpende og en antiseptisk og kan bidra til å helbrede dype kutt eller øvre luftveisplager. Mål opp 2 oz. av yerba Mansa og 10 oz. av menstruum (alkohol og vann i et 60/40 forhold). Bruk morter å slipe Yerba Mansa før du legger det til en 12 oz. glasskrukke (størrelsen av glasset kan variere, men du ønsker ikke for mye luftrommet mellom blandingen og lokket). Tilsett alkoholoppløsning. Cap glasset tett og oppbevar det på et kjølig og tørt sted for to uker til to måneder. Press all væske fra yerba mansa å høste skjær.

Infusjon

Gjør urt-tilført honning. Fyll en norgesglass med en tørket urt. Ifølge Medicine Woman, bruk roseblader for brannskader og infeksjoner. Hyllebær honning stabiliserer immunforsvaret, gir energi og kan brukes til å behandle sår. Fyll glasset omtrent halvveis med urter. Hvis du bruker en rot, bruker mindre enn hvis du bruker blomster. Grind av jord eller annet tøff sak med morter. Det trenger ikke å være finmalt, akkurat nok til å åpne den og bryte den ned. Grind blomster eller blader til en finere tekstur. Skyv urter ned i glasset for å gjøre mer plass. Legg rå honey inntil glasset er full. Oppbevar på et lunt sted i ca seks uker eller inntil honning smaker som urten.

Naturlige måter å fjerne gjenstridige Corns & Hard hud

Naturlige måter å fjerne gjenstridige Corns & Hard hud


Liktorn og hard hud er vanlig på føtter og kan noen ganger være smertefullt. Det er flere måter du kan fjerne liktorn og hard hud hjemme ved hjelp av naturlige produkter, men du må kanskje prøve flere forskjellige metoder før du finner en som fungerer for deg, og du bør vite når du skal se en lege i tilfelle tilstanden ikke forbedre.

Barbering

Noen mennesker som har dårlig calluses gå til legen for å få callus barbert av, men du kan gjøre dette hjemme hvis du er veldig forsiktig. Spesielle callus barberhøvler er tilgjengelig over disk, og de bidrar til å sikre at du ikke vil klippe selv. Hvis du kutter deg selv mens du forsøker å barbere en callus, vil du være i faresonen for smitte. Du kan prøve å barbere callus etter at du har tatt et varmt bad eller dusj, slik at callus vil være myk og vil gå av lettere.

Hvis du har diabetes eller sirkulasjon problemer, bør du ikke prøve å barbere en callus selv på grunn av risikoen for skade.

Eddik

Naturens Natural Healing touts bruk av eddik for å fjerne liktorn og hard hud. Slik fjerner du enten en mais eller callus med eple cider eddik, bør du suge en klut eller bandasje i eddik og vikle den rundt mais eller callus. Deretter vikle hele bandasje i en plastsekk og la den på over natten. Moon Dragon Helse og Velvære antyder smuldrer litt brød i en ts. av eddik og la blandingen stå i 30 minutter for å danne en pasta. Deretter bruke lim til mais din før du går til sengs og la lim på over natten.

Andre metoder

En annen måte å bli kvitt liktorn og hard hud er å bruke en slipende materiale for å hjelpe skrelle den bort. En avslappende måte å gjøre dette på er å suge mais eller callus i varmt vann med Epsom salter. Det varme vannet myker huden din, og saltene hjelpe skrubbe korn eller callus unna.

Mother Nature anbefaler å lage en blanding av en ts. sitronsaft, en ts. tørket kamille og ett fedd knust hvitløk. Påfør blandingen til din mais eller callus en eller to ganger daglig til den er borte.

Når skal man oppsøke lege

Du bør slutte å prøve å behandle mais eller callus naturlig hjemme og se legen din hvis den er rød og føles varmt å ta på, hvis det sprekker, blør og ser blå eller hvis det ikke blir bedre etter flere dager.

Måter å hindre at Salmonella

Det er viktig å beskytte deg mot skadelige sykdommer og medisinske tilstander. Salmonella, en av de mer vanlige matbårne sykdommer, kan føre til en infeksjon hos et menneske som gir dem alvorlige symptomer og kan vokse verre hvis ubehandlet. Les videre for å finne ut måter å hindre fanger salmonella.

Om

Salmonella er en bakterie som vanligvis finnes i egg, fjærkre, kjøtt, vann og ubehandlet melk. Når kontrakt, vanligvis fører det en infeksjon i magen og tarmene. Salmonella diskriminerer ikke og kan bli funnet i mennesker i alle aldre. Salmonella kan vanligvis klare opp i 4-7 dager forutsatt at personen får mye hvile og drikke rikelig med væske. Mer alvorlige tilfeller vil kreve en lege omsorg og bruk av antibiotika.

Symptomer

Symptomer for salmonella oppstår vanligvis innen 12 til 24 timer. Noen symptomer som er forbundet med salmonella er diaré, hodepine, feber, oppkast, kvalme og magekramper. Dehydrering kan også oppstå fra tapet av kroppsvæsker. Veldig små barn og eldre mennesker er mest utsatt for å pådra salmonella.

Forebygging

For å hindre kontrahering salmonella, må du følge visse retningslinjer:
--Do Ikke spise rå egg.
--Make At maten er godt kokt før du spiser den. Vask hendene etter å tilberede måltider og håndtering av rå mat.
--Når Håndtere ulike typer mat, sørg for å vaske hendene når du bytter til en annen mat å forberede for å unngå krysskontaminering.
--Completely Vaske kjøkkenutstyr før og etter forberede rå mat.
--Do Ikke la mat ute i det fri. Oppbevar den riktig i kjøleskapet.
--Cook Dine matvarer for å trygge temperaturer. Mange retter skal tilberedes til minimum 160 grader F.
--Using Antibakteriell såpe for å vaske hendene vil bidra til å hindre spredning av bakterier.
--Avoid Visse dyr som kan bære salmonella. De ville være skilpadder, slanger og griser.
--Make At du holde up-to-date på mat som har blitt tilbakekalt. Ikke holde noen av disse produktene rundt, som de blir kalt tilbake for en god grunn.
--Hvis Du spiser ute, sørg for etablering du servering på er ren. Ta en god titt rundt for å sørge for at du ikke øye på noe som er tvilsomt.
Som alltid, hvis du finner dine symptomer blir verre eller ikke bedre, kan du gå til en lege for å få riktig medisinsk behandling.

Naturlige måter å oppløse Fibroids

Fibromer er vev utvekster på uterus som kan være enten i livmorveggen, på utsiden av livmoren eller på den indre livmorslimhinnen. Fibroids er sjelden ondartet, og det meste gå ubemerket hen. Større fibroids eller fibroids vokser på eller i nærheten av et blodkar, ofte føre til smertefulle symptomer i magen, kan avbryte menstruasjon, forårsake inter-periode vaginal blødning, smertefulle samleier og selv ufruktbarhet. Fibroids er den ledende årsaken til hysterektomi i USA; Det er imidlertid langt mindre drastiske måter å håndtere problematiske fibroids. Alltid konsultere legen din før du prøver alternativ behandling for fibroids, og være klar over at disse metodene ikke kan resultere i en fullstendig oppløsning av de fibroidtumorer.

Akupunktur

Ifølge nettstedet "Fibroids1," akupunktur kan bidra til å krympe fibroids. Akupunktur hjelper til å rydde og tonify (en akupunktur begrep som betyr å styrke og rens) kroppens helbredende kanaler ved å frigjøre blokkeringer eller gjenopprette flyten av energi. Akupunktur tar en individuell tilnærming, slik at hver behandling for fibroidene vil være i henhold til det enkelte tilfellet.

Trening

Ifølge nettstedet "kvinner Health Information," øvelse kan spille en viktig rolle i å bidra til å løse opp muskelknuter. Bortsett fra de generelle helsemessige fordeler regelmessig mosjon formidler, det hjelper også å regulere menstruasjon og hormoner-som begge påvirker vekst eller spredning av fibroids.

Reduser Østrogen Intake

Selv om årsaken til fibroids er ukjent, ifølge nettstedet "kvinner Health Information," østrogen spiller en viktig rolle i å fremme deres vekst. Fibroids vil forsvinne etter overgangsalderen, når østrogennivået faller, men å redusere eksponering for østrogen bidrar til å oppløse fibroids naturlig. Dette innebærer å være klar over inntaket av phyto-østrogener og østrogen-mimicking kjemikalier i produkter som p-piller og bleket tamponger, om mat fra plantevernmidler og ugressmiddel rester og, selvfølgelig, fra alle hormon-behandlinger.

Herbal rettsmidler

Den "Intestinal Health Institute" nettside skisserer en rekke urte rettsmidler som bidrar til å løse opp muskelknuter. De fleste naturmidler krever konsekvent bruk for en måned eller mer, og tinkturer laget for behandling av dype årsaker til kroppslige ubalansen kan ta opptil seks måneder. Urtemedisiner som bidrar til å løse opp muskelknuter inkluderer ekstrakt av yucca rot, blå og svart cohosh rot, rote root olje, løvetann og echinacea samt rose hip ekstrakt. Urtemedisiner skal alltid blandes og tatt med råd fra en kvalifisert urte utøveren.

Kosthold og livsstil

Kosthold og livsstilsfaktorer spiller en viktig rolle i fibroid vekst. Ifølge nettstedet "Fibroids1", koffein og sukkerinntak, så vel som alkohol, og sigaretter, alt gripe inn i kroppens evne til å oppløse naturlig fibroider. Stress, søvn og arbeidsliv også kommer inn i bildet, da disse problemene kan påvirke hormonbalansen i kroppen. Kjøttprodukter som har blitt behandlet med hormoner og frukt og grønnsaker med kjemiske sprøyterester bør unngås, da disse kan øke østrogennivået eller bli behandlet av kroppen som østrogen og øke fibroid problemer.

Morsomme måter å utøve for barn

Morsomme måter å utøve for barn

Den beste måten for barn å utøve innebærer å sørge for at aktiviteten er gøy, og at selve ordet "øvelse" brukes med måte. Vårt samfunn har gitt ordet "øvelse" en heller dårlig navn og gjorde det høres ut som en straff av sorterer for å nyte mat og noen ganger ikke går opp i hva samfunnet oppfatter som en sunn kropp. Det er viktig for barna å trene, men like viktig at arr ikke er knyttet til de mange grunner til hvorfor.

Spill

Barn elsker spill og vil gå langt for å spille et bredt utvalg av dem. Snarere enn å ringe barna ut i bakgården for å trene, samle hele familien i stedet for å spille et spill som krever fysisk aktivitet. Dodge ball og badminton er flotte bakgård spill. Nesten hvem som helst kan spille dem og de begge krever den type trening som får blodet til å bruse. Andre spill som krever mye mosjon inkluderer tag, fotball, basketball og Frisbee.

Dekker Unchartered Ground

Enten til fots eller på sykkel, hvis du gjør et spill ut av dekker nye bakken og oppdage nye og spennende steder å besøke, vil barna være trener og elsker det; og du vil også. Gjør et poeng av å ta en tur og gå en annen måte enn du vanligvis gjør, eller sette et mål for riding sykler for en kilometer eller to miles på lørdag ettermiddag. Nyheten vil ikke slites av om utfordringen og naturen er tidvis endret.

Lagidrett

Lagidretter har lenge vært katalysator for å få barna til å utøve. Enten de spiller lacrosse, fotball, baseball, basketball, eller bli med i en gymnastikk team, dans team eller jublende tropp, resultatene er de samme. Disse sunne aktiviteter råd til barna konstant øvelse samtidig ha det gøy.

Gode ​​måter å utøve for barn

Trening kan bringe tankene visjoner av vekter, en tredemølle eller en elliptisk maskin, men trening kan oppnås på mange måter som ikke krever spesielt utstyr. Trene kan gjøres mens du nyter utendørs, viser av familiens hund, eller måke snø. I tillegg fordelene ved trening omfatter bedre helse, styrke og utholdenhet, samt reduserte risiko for diabetes og fedme. Barn som er fysisk skikket også sove bedre, og kan bedre håndtere stressende situasjoner, for eksempel fysiske og følelsesmessige utfordringer.

Sport

Delta i et idrettslag er en fin måte for barn å lære om sportsånd, disiplin og målsetting, og vil hjelpe dem å komme i form samtidig ha det gøy. Informasjon om idrettsgrupper kan fås hos din lokale rekreasjonssenter, skole, eller YMCA.

Sykling

For barn som er gamle nok til å sitte på en sykkel, kan sykling være en måte å utøve og bli kjent med nabolaget deres. Sykling forbedrer balansen, forbrenner kalorier, og styrker bena. Tar en familie tur mens du utforsker stier er god trening for alle.

Løping / Walking

Løping er også gunstig. Besøke en lokal spor og timing et barns utvikling kan være en stor motivator. Gjør dette flere ganger i uken vil øke barnets utholdenhet og forbedre sin fysiske form. Ifølge National Association for idrettsfag, bør barn i skolealder får en time med trening per dag, så å kombinere fotturer med rennende øvelser er en god måte å møte det daglige behovet.

Gammeldags Play

Forbedring av styrken kan gjøres uten bruk av utstyret. Mens hoppe tau og klatrestativ er nyttig, kan barna også få sterk med gammeldagse øvelser som push-ups, crunches og ben heiser. Klatrer i trær, leke sisten, og bryting er andre måter barn kan styrke sine muskler.

Video Games

Ifølge Kaiser Family Foundation, den gjennomsnittlige barnet klokker ca 3 timer med TV per dag. I tillegg har hun tilbringer 5 ½ timer daglig på datamaskinen, se DVD-er, eller spiller videospill. Alle disse aktivitetene er stillesittende, krever lite fysisk anstrengelse, og barnet bør oppmuntres til å komme bort fra skjermen og gjøre noe aktivt. Men for de som liker å spille dataspill, noen moderne spillsystemer gjør det mulig å komme i form med interaktive spill som forbedrer fysisk form. Og mens dette kan være et dyrt alternativ, kan det gjøre noen foreldre føler seg bedre om deres barns videospill besettelse.

Måter for Kids å utøve

Barn tilbringer flere timer om dagen sitter. De er i pulter på skolen, på bussen, i bilen eller på sofaen. Få barna opp og flytte med disse ideene for enkle og morsomme måter å innlemme øvelsen i sin dag.

Bli med i gruppen

Barna har det gøy når de er rundt andre barn, så bruk dette til din fordel. Meld barna opp for en lagidrett eller fitness klasse. Sommeren er en populær tid for liten liga og andre samfunnet fitness aktiviteter, men ligaer spiller ofte hele året også. Prøv din lokale YMCA eller samfunnshus --- de vil ha klasser for barn i alle aldre. Hvis du ikke har et anlegg som det i ditt område, se etter private klasser. Din lille man kunne bli en karate eller ballett stjerne i tillegg til å holde seg i form.

Around Town

I løpet av sommeren og andre skoleferier, holde hytta feber i sjakk ved å utforske nabolaget ditt. Bruk din byens ressurser til din fordel, og la barna ha det gøy i en ny setting. Sjekk ut din lokale park, eller til lekeplassen på en nærliggende barneskole. På bad-vær dager, ta barna til et innendørs leketreningsstudio eller på lekeplassen på ditt lokale kjøpesenter.

Stay-at-Home Fun

Selv om du ønsker å bo nær hjemmet, barna kan fortsatt komme inn på handlingen. Sett opp en kiddie basseng i bakgården og la dem avkjøle seg mens de brenner energi i sommermånedene. Eller lage stafetter og konkurranser --- hva med en hula-hoop konkurranse, eller et slag toss-the-Frisbee? I løpet av vinteren, kan aking eller skøyter være morsomt og energiforbrenningen. Prøv å ta en familie spasertur eller en sykkeltur på kvelden når alles hjem sammen. Barn kan også nyte deltar i hjemmet øvelser som yoga eller aerobic. Miks det opp for maksimal moro.