Digidexo.com

støttegruppe polynevropati

Hva er progressiv Polynevropati?

Hva er progressiv Polynevropati?


Sentralnervesystemet (CNS) består av hjernen og ryggmargen; det perifere nervesystemet (PNS) består av nervebaner løper mellom CNS og organer og lemmer av kroppen. PNS inneholder både motor (bevegelse) og sensoriske nerveceller eller nervefibre; nevropati blir forstyrrelsen av nerveimpulser innen PNS. Progressiv polynevropati beskriver en gruppe av tilstander som eksisterer forstyrrelse av PNS i flere områder, og sykdommen er kronisk med symptomer som gradvis forverres over tid.

Symptomer

Symptomene på polynevropati inkluderer ofte smertefulle opplevelser som brennende eller en pins-og-nåler følelse i hender og føtter, ifølge Merck Manuals. Andre symptomer kan være et tap av følelse slik at en person ikke lenger føles temperatur eller smerte; i dette tilfellet pasienten er i fare for skader og infeksjon til de berørte områdene. Andre symptomer som blære eller tarm inkontinens, varierende blodtrykk og seksuell dysfunksjon kan forekomme. I sent stadium progressiv polynevropati, kan respirasjonssvikt føre på grunn av ødeleggelse av nerve funksjon på de musklene som kontrollerer pusting.

Diagnose

Helsearbeidere kan få mistanke progressive polynevropati ved eksistensen av flere, fallende symptomer, og ulike prosedyrer kan pålegges å bekrefte en diagnose. En slik fremgangsmåte er elektromyografi, en test som ser på den elektriske aktivitet i musklene som påvirkes av symptomer. En annen er nervelednings studier hvor hastigheten på overføring av nerveimpulser i nervetrådene symptoma måles.

Årsaker

Progressive eller kronisk polynevropati kan initieres sekundært til andre helseproblemer. Diabetes, alkoholisme, anemi, kreft, vitamin B12-mangel, leversvikt og nyresvikt er alle forhold som kan føre til progressive polynevropati, ifølge Merck Manuals. I mangel av andre sykdomstilstander, er årsaken til progressive polynevropati ofte ukjent.

Behandlinger

Behandling av neuropatier, vil variere avhengig av årsaken. Hvis for eksempel diabetes er årsaken, nøye kontrollere pasientens blodsukker har vist seg å forsinke progresjon. Kirurgisk fjerning av kreft presset mot nerver kan avlaste noen symptomer. I tilfeller hvor en Årsaken er ukjent, smertestillende midler, anestetika og antidepressive medikamenter kan være nyttig i å lindre smerte symptomer. Fysioterapi er ansatt for å hjelpe til med muskelsvakhet, stivhet og sammentrekning.

Akutt Polynevropati

Det finnes andre polynevropatier av PNS hvori utbruddet er plutselig; Dette er kjent som akutt eller idiopatisk polynevropati. I disse tilfeller symptomer kan ta fra flere timer til fire uker for å nå sin maksimale effekt; hvoretter de vil begynne å sakte øke. Disse sykdommene er ikke progressive og så deres virkninger ikke vil være permanent. The Center for perifer nevropati lister mange årsaker til akutte polynevropatier, inkludert: vitaminmangel, infeksjoner, heavy metal eksponering, bivirkninger av enkelte legemidler, og en autoimmun reaksjon som Guillain-Barrés syndrom.

Child Bereavement støttegrupper

Child Bereavement støttegrupper

Deg og barnet hadde et familiemedlem eller elsket en dør nylig. Du vil at barnet skal få hjelp arbeider om dette dyp smerte. Mange lokalsamfunn tilbyr støttegrupper for barn som arbeider med sorg og tap. Barnets opplevelse av sorg er individuell, men vet andre også overfor sorg kan hjelpe ham å takle.

Den Dougy Senter

Når Dougy Turno var døende av kreft i hjernen i en alder av 13, var han i stand til å snakke med andre syke barna og hjelpe dem snakke om sin situasjon. Etter at han døde, en av sykehusets ansatte som jobbet med Dougy startet støttegrupper for barn og familiemedlemmer står overfor døden. Den Dougy sentrum er nå 28 år gammel og serverer nesten 400 barn og deres familiemedlemmer hver måned. Barn, tenåringer og voksne møtes annenhver uke i grupper med andre som har opplevd døden av søsken eller foreldre. Folk er gruppert etter alder, type død (mord, selvmord, sykdom, plutselig død), og forholdet til den avdøde.

Den Dougy Senter
PO Box 86852
Portland, OR 97286
866-775-5683
dougy.org

The Healing Place

Ledere i tre North Alabama fylker startet The Healing Place etter å lære om The Dougy Center på et TV-program. På mindre enn et år de hadde innarbeidet, bygget en bygning, innleid regissør og åpnet for virksomheten. Den Dougy senter gitt opplæring for å hjelpe dem å komme i gang. De tjener barn i alderen 3-19 og deres familier som har mistet en kjær. Tjenestene er gratis.

The Healing Sted: Et senter for tap og endring
Tuscumbia Alabama Sted:
5604 Ricks Lane
PO Box 740356
Tuscumbia, Alabama 35674
256-383-7133
thehealingplaceinfo.org

Michael Place

Michael Place gir sorg støtte til barn og familier i et anlegg i Traverse City, Michigan. Ukentlige grupper starte med et måltid på 18:00, etterfulgt av 75-minute støtte økter. Tjenestene er gratis. Folk i alle trosretninger eller ikke tro er velkomne.

Michael Place
1055 Carriage Hill Drive, Suite 4,
Traverse City, MI 49686
231-947-6453
mymichaelsplace.net

Senter for sorg og tap for barn

Senter for sorg og tap for Children har fire steder i Los Angeles-området. Terapeuter og frivillige gi støtte til barn som har mistet noen de elsket. Lekeaktiviteter hjelpe barn kommuniserer som de jobber gjennom sine følelser.

Senter for sorg og tap for barn
924 West 70th St. Los Angeles, CA 90044
1010 N. Central Glendale, CA 91202
37 N. Holliston Ave. Pasadena, CA 91106
33 S. Catalina, Pasadena, CA 91101
1-866-74GRIEF
griefcenterforchildren.org

Finn sorg støtte der du bor

Dougy Center gir en søkemotor for 500 sorgarbeid sentre. Skriv inn din posisjon for å finne bolig i ditt område. For eksempel angir London i søkemotoren funnet tre programmer:

Barney støtte til etterlatte unge
1B King St
Kempston Bedfordshire, MK42 8BW
012 34301510

St. Christopher Hospice
Candle Bereavement Prosjekt
51-5g Lawrie Park Road
London, SE26 6DZ
00 44- 8778-9252
stchristophers.org.uk

Winstons Wish
Westmoreland Hus
80-86 Bath Rd.
Cheltenham, GL537JT
440 1242 515157
www.winstonswish.org.uk

Aktiviteter for Enke støttegrupper

Aktiviteter for Enke støttegrupper

Å miste noen gjennom døden er vanskelig. Støttegrupper, med en kvalifisert tilrettelegger, kan noen ganger hjelpe de etterlatte komme gjennom deres smerte og sorg. Men bli med en gruppe bør være gjennom sørg ens egen vilje og ikke gjennom velmente press fra familie eller venner. Oppløsningen på sorg kan bare skje gjennom å ta det første skrittet mot helbredelse for seg selv.

Fellesskapets ressurser

Kvinner som er i sorg kan lide andre, ofte økonomiske, tap med dødsfallet til en mann. Det er viktig ikke bare å støtte kvinner følelsesmessig under deres sorg, men å bidra til å informere dem om deres juridiske og økonomiske rettigheter. Making tilgjengelige økonomiske og juridiske ressurser til enker hjelper dem bære byrden fra døden lettere.

Journalføring

Støtte gruppemedlemmer kan holde tidsskrifter om sine tanker og følelser. Den
grunnleggende regelen om journalføring er at ingen skal føle seg presset til å dele det hun har skrevet.

Letters to the Dead

En annen skriftlig aktivitet som støttegruppen kan gjøre er brevskriving. Den
Egypterne hadde en skikk å skrive brev til de døde om de hverdagslige problemer levende opplevd. En foreslått aktivitet kan være at medlemmene av enker gruppen skrive brev til sine ektemenn om hva de ville diskutere om deres menn var i live. Aktiviteten er nyttig fordi du skriver om problemene kan skape organisasjonen om de praktiske dag-til-dag nødvendigheter. Mens bokstavene er om vanlige fag, er manuskriptene ment å være private med mindre enkene er villig til å fortelle hva de har skrevet.

Viktige datoer

Tilrettelegger bør møtes med hver enke før hun blir med i gruppen og
lære kvinnens historie. En del av relevant informasjon som
tilrettelegger bør vite er den datoen da mannen døde. Dette bør ikke være offentlig informasjon til gruppen, men det ville ikke skade, på dagen for ektemannens død, at møtelederen gi den aktuelle enke en ekstra klem eller oppmerksomhet.

Tea

En te er en trøstende arrangement for folk som er i sorg. En beroligende varm kopp og tid til å sitte ned uten daglige problemer er velkomne, men spesielt for de som har opplevd tap.

Enker 'frokost

Mennesker som er i sorg noen ganger forsømmer sin helse ved å ikke spise riktig. Starte støttegruppens dagen med en sunn frokost en gang i måneden kan bidra til å minne enkene til å ta vare på seg selv.

Formålet med angst støttegrupper

Støttegrupper for de med angstlidelser kan deles i to typer: terapi og sosial støtte. De to forskjellige typer støttegruppen har også distinkt forskjellige formål med hensyn til hva slags støtte og hjelp de gir til dem som lider med angstlidelser. Terapigrupper har en bestemt struktur; mens sosiale støtte grupper har en løs struktur, eller kan selv ikke har noen struktur i det hele tatt. Begge har noen grad av opplæringsdelen involvert; men ellers fokus skiller mellom disse to typer av angstlidelse støtte grupper.

Distinksjoner

Terapigrupper avtale i en mer formell modus bistå angstlidelse lidende med faktiske måter å håndtere sykdommen gjennom spesifikk terapeutisk øvelse. Sosiale støttegrupper imidlertid gi mer av en havn der gruppen tar for seg psykologiske og sosiale konsekvensene av lider av en angstlidelse. Sosiale støttegrupper har et todelt formål av utdanning og sosial støtte for angstlidelse lidende som beskrevet på Socialanxiety webområde for kundestøtte.

Utdanning

Sosiale støttegrupper primært avtale i formidling pedagogisk informasjon. Videre sosiale støttegrupper begrense seg i disse pedagogiske innsats for å utdanne bare de som lider av angst lidelse. En vanlig situasjon blant lider angstlidelser er en oppfatning av at de er alene i sin erfaring, som er langt fra tilfelle. Denne lidelsen er blitt ganske vanlig i vår moderne verden. Lindre følelsen av fremmedgjøring har betydelig verdi i å støtte utvinningen av de med angstlidelser; og sosiale støttegrupper for angstlidelse lider søke å fremme at forholdet ved å bringe sammen personer som lider av angst lidelse som beskrevet på Bodymindandhealth nettside.

Sosial

Sosial støtte grupper har også et formål å bygge opp lider av sykdommen ved hjelp av validere sin erfaring gjennom en felles sammenheng lider. Nonsufferers finne forstå lidelsen nesten umulig, og kan ilegge velmenende, men ødeleggende interaksjoner med den lidende, som for eksempel å være fast og rådgivning den enkelte langs linjene av "bare komme over det." Sosiale støttegrupper har som formål å øke individuell bevissthet om at slike reaksjoner er faktisk blant de verste måtene å nærme seg en angstlidelse lidende, dermed validere den enkeltes egne erfaringer.

Bevahorial

Terapi støttegrupper har et annet formål. En terapi støtte gruppen søker å gi angst lider med verktøy til å administrere sin lidelse mer effektivt. Fokuset i slike grupper er på repeterende praksis av atferd for hensiktsmessig håndtering av situasjoner som skape angst kriser; og gir en trygg gruppe å sette for praktisering av slike mestringsatferd.

Mestring

Det primære formålet med behandlingen støttegruppe for angstlidelse er å hjelpe den lidende individ i å utvikle mestringsstrategier. Terapi støttegrupper for angst bruker en metode som kalles kognitiv atferdsterapi (CBT) i en gruppe miljø for å behandle enkeltpersoner plaget med sosial angstlidelse.

Online støttegrupper for Hashimotos tyreoiditt

Online støttegrupper for Hashimotos tyreoiditt


Hashimotos sykdom, også kjent som Hashimotos thyreoiditt og kronisk tyreoiditt, oppstår når en persons immunsystem feilaktig angriper skjoldbruskkjertelen. Ofte en gradvis degenerativ sykdom, Hashimotos resultater i kroppen ikke klarer å produsere thyroid hormon nødvendig å konvertere mat til energi. Hvis lider av denne sykdommen, er det lokale og online støtte grupper som gir informasjon og commiseration med folk i samme situasjon.

Thyroid Support Group

Thyroid Support Group er en oppslagstavle på Yahoo! som kobler lider av alle typer skjoldbrusk lidelser. Konsernet tilbyr støtte til dem som lider av Graves sykdom, Hashimotos, hypotyreose, kreft eller hypertyreose, og familiemedlemmer av de med disse forholdene. Yahoo! gruppen er tilknyttet ThyroPhoenix, som oppfordrer Hashimotos pasienter til å "stige fra asken som Phoenix" og få hjelp med tilstanden. Per april 2011 har gruppen hadde mer enn 3.000 medlemmer.

Tyreoiditt

Thyroditis er en Yahoo! gruppe åpen for folk med Hashimotos som ønsker å finne informasjon og støtte om sykdommen. Gruppen oppfordrer brukere til å diskutere tilstanden og medisinsk testresultater. Administrasjonen råder imidlertid inkludert et referanseområde ved å legge laboratorieresultater, som varierer varierer. Denne gruppen fremmer diskusjon av tradisjonell og alternativ medisin. Det hadde mer enn 700 brukere som av april 2011.

Å leve med Hashimotos sykdom

For Facebook-brukere med Hashimotos thyreoiditt, det er en online støttegruppe på nettsamfunnet. Administratoren åpnet denne gruppen på 20 februar 2009, og, som i april 2011 var det mer enn 3000 aktive brukere. Vær oppmerksom på at alt innhold postet i denne gruppen er offentlig.

ThyCa

I noen tilfeller, Hashimotos tyreoiditt resultater i skjoldbruskkjertelkreft eller godartede svulster, kalt struma. ThyCa, skjoldbrusk Cancer Survivors 'Association, ble stiftet i oktober 1995 for å støtte forskning, bidra til å utdanne samfunnet, for å lære å kommunisere bedre medisinske behov og å delta sammen med andre kreftpasienter. Når Hashimotos resultater i kreft, Dette nettsted tilbyr støtte for pasienter og pårørende.

Hva er en støttegruppe?

Mennesker som deler felles problemer, interesser og forhold ofte starter støttegrupper. Støttegrupper gi mennesker med ressurser, informasjon og vennskap.

Funksjon

Støttegrupper yte bistand til mennesker som opplever, eller som har opplevd en traumatisk hendelse, eller lever med en vanskelig tilstand.

Typer

Det finnes en rekke støttegrupper, alt fra grupper for personer med helsemessige bekymringer som kreft til mennesker som har mistet sine kjære.

Fordeler

Støttegrupper kan gi sine medlemmer med støtte og komfort de trenger for å overleve en vanskelig tid. Medlemmer kan utveksle informasjon, sosialisere og talsmann for årsaker som del av en gruppe.

Størrelse

Støttegrupper varierer i størrelse. Det er støtte grupper med så lite som to til tre medlemmer, og støttegrupper med hundrevis, kanskje tusenvis, av medlemmer.

Betraktninger

Før han begynte i en støttegruppe, sørg for å undersøke gruppen grundig for å sikre sin legitimitet.

Finne en gruppe

De beste måtene å finne en støttegruppe er ved å snakke med legen din, kontakter sykdomsorienterte organisasjoner eller refererer til elektroniske ressurser.

Pain Relief for Distal Symmetric Polynevropati

Distal symmetrisk polynevropati betyr at flere nerver har blitt skadet i begge ben, armer, hender eller føtter. Den vanligste årsaken er diabetes; andre mulige årsaker inkluderer skader, eksponering for giftstoffer, medisiner og en rekke andre medisinske tilstander. Avhengig av årsaken til nevropati, kan du betydelig bedre symptomer eller reversere skaden.

Administrerende underliggende tilstander

Hvis nevropati er forårsaket av en annen medisinsk problem, må du flittig håndtere denne tilstanden for å lette nevropati smerte. Ta alle medisiner som anvist, og strengt holder seg til livsstil og egenomsorg forslag legen din gir deg. For eksempel, hvis du er diabetiker, er det viktig å overvåke blodsukkeret ditt, ta insulin eller andre medisiner riktig, spise riktig og trene regelmessig.

Ved hjelp av medisiner for å kontrollere smerte

Snakk med legen din om medisiner tilgjengelig for nevropati smerte. Hvis smertene er mild, over-the-counter smertestillende midler er sannsynligvis tilstrekkelig. Hvis disse behandlingene er utilstrekkelig, antidepressiva og antiepileptika endre kjemiske prosesser i hjernen som skaper følelsen av smerte. Du må kanskje ta disse medisiner i flere uker før du merker noen fordel. Reseptbelagte smertestillende midler er vanligvis reservert for saker som ikke har respondert på andre former for smertelindring. Du må kanskje eksperimentere med ulike behandlinger for å finne det som fungerer best for deg.

Eksperimentering med naturlige behandlinger

Ifølge Dr. Andrew Weil, kan flere naturlige behandlinger lette smerter av nevropati. Alternative behandlingsmetoder inkluderer akupunktur, og hvis nerveskader påvirker dine føtter, ben eller tær, refleksologi. Dr. Weil anbefaler også supplere med en B-vitamin kompleks (en som inneholder alle B-vitaminer) daglig og 100 mg alfa-liponsyre to ganger om dagen. Både fremme nerve helse. Dr. Weil antyder oppsøke en lisensiert utøver av tradisjonell kinesisk medisin, som kan foreslå urter for å hjelpe i utvinning. Du bør ikke bruke dem uten å snakke med din primære lege først, og du bør fortelle utøveren om noen vanlige medisiner du bruker for øyeblikket.

Å gjøre sunne livsstilsvalg

Sunne vaner kan lindre smerten av nevropati. Trening i minst 30 minutter flere dager i uken. Spis en sunn diett rik på hele, ubehandlet mat; de har rikelig mengder av alle de essensielle vitaminer og mineraler. Reduser inntaket av mat som fremmer betennelser, som mettet fett som finnes i animalske produkter, hvetemel mat og sukker. Begrense eller eliminere alkoholforbruk og slutte å røyke.

Viktigheten av støttegrupper

Støttegrupper er viktige fordi de gir emosjonell støtte for mennesker som står overfor lignende, tøffe situasjoner. Støttegrupper tillater folk å dele informasjon og åpent diskutere sine problemer uten dom, for å bearbeide sine følelser og å høre andre snakke om sin situasjon. Deltakelse kan hjelpe folk å håndtere mer effektivt med sine problemer. Det viktigste støttegrupper gir er følelsen av at du ikke er alene.

Definisjon:

En støttegruppe er en gruppe mennesker som møtes regelmessig over en viss tid for å diskutere en felles helseproblem, sykdom, lidelse eller vanskelig situasjon. Det hjelper folk til å lære å håndtere en bestemt utfordring og tilby effektive løsninger. En tilrettelegger modererer en støttegruppe i en liten gruppe setting.

Fordeler:

Støttegrupper gi mange fordeler. De tillater folk å lufte om deres kamper og utfordringer blant andre folk som vet nøyaktig hva du snakker om. Denne type støtte er ikke alltid tilgjengelig fra familiemedlemmer og venner. Støttegrupper tilbyr oppmuntring fra jevnaldrende. Det hjelper folk til å bearbeide sine følelser om en tøff situasjon. Det hjelper også en deltaker til å få en dypere forståelse for deres situasjon og gi slipp på bitterhet over situasjonen.

Mål:

Hver støttegruppe har som mål å oppnå. For eksempel kan et bryst-kreft støtte gruppe utrette hvordan å takle brystkreft. En trenet moderator hjelper en støttegruppe opphold på oppgaven, opprettholder ryddig opptreden og tildeler ukentlige mål, og noen ganger lekser. Sessions er ukentlig i minst en time. En støttegruppe kan vare i flere uker eller være sammenhengende.

Typer støtte grupper:

Støttegrupper som arbeider med brystkreft, stemningslidelser, AIDS, skilsmisse, spiseforstyrrelser, alkoholisme, infertilitet, sorg og seksuelle overgrep er bare noen få eksempler på de mange forskjellige typer grupper tilgjengelig. Selvhjelps støttegrupper vanligvis drives og tilrettelagt av folk som har personlig erfaring om et emne som for eksempel alkoholisme. Profesjonelt opererte støtte grupper er tilrettelagt av rådgivere, sosialarbeidere og psykologer ved et sykehus eller profesjonelle anlegg som et medikament-behandling sentrum.

Online støtte grupper:

Mange nettsamfunn fungere som støttegrupper. Nettsamfunn har peer support meste nesten. Online støtte grupper er i form av oppslagstavler, fora og nettsteder. En online moderator vanligvis modererer diskusjonene. Online medlemmer kan lese nyttig, positiv og negativ informasjon fra andre medlemmer på oppslagstavler. Ulike medlemmer vil da kommentere og gi konstruktive løsninger.

Finn en Support Group:

Det er mange forskjellige steder å lete for å finne støtte grupper. Det første stedet å lete er på nettet. Lokalsamfunns aviser og spesial helse magasiner annonsere støtte grupper i ditt område. Støtte grupper tilbys også på sykehus for pasienter og åpen til fellesskapet for et gebyr. Noen støtte grupper er gratis, men mange støttegrupper koster penger. Vanligvis online-støtte grupper er gratis.

Hvordan finne støttegrupper for Cerebral Parese

Hvordan finne støttegrupper for Cerebral Parese


Støttegrupper kan hjelpe en person med cerebral parese eller en forelder til et barn med den til å kommunisere med andre som deler de samme bekymringene og problemer, samt å dele informasjon om behandling og terapi. Finne en støttegruppe har blitt mye enklere med hjelp av Internett.

Bruksanvisning

•  Kontakt United Cerebral Parese Association (UCPA). Den har verdifull informasjon å håndtere alle aspekter av CP og kan hjelpe deg kontakt med en støttegruppe.

Be din primære lege. Han eller hun kan ha informasjon om lokale støttegrupper.

Sjekk på sykehuset der du eller barnet ditt får terapi. Eller sjekk på et sykehus som har en stor fysisk terapi eller rehab program. Hvis du ikke er kjent med området sykehus, se i gule sider. Det er fortsatt en stor kilde.

Spør fysioterapeut eller logoped. Eller spør noen av spesialistene som jobber med deg eller barnet ditt. De kommer i kontakt med mange pasienter og kan være klar over støttegrupper.

surfer på nettet. UCPA har et innholdsrikt nettsted. Mange av de statlige grenene har også nettsteder.

6. Sjekk ut nettsteder som er viet til CP. De er mange, og mange har lenker og referanseinformasjon.

Surf foreldre og babyen nettsteder. Siden CP oftest oppstår i barndom og barndom, kan disse nettstedene tilbyr relevant informasjon i tillegg.

8. Sjekk ut forbruker helse nettsteder. Store de har deler på en rekke sykdommer, lidelser og funksjonshemninger. Deres CP-delen kan ha referanse og kontaktinformasjon, noe som kan føre deg til å støtte grupper.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan finne en støttegruppe som er rimelig nær hjemmet ditt, eller tidsplanen er for full til å møtes regelmessig, prøv en cyber støttegruppe. Og hvis du ikke finner en du liker, kan du starte din egen.

Om støttegrupper for Cerebral Parese

Ingenting kan forberede en far for smerten ved å ha et barn diagnostisert med cerebral parese. Ingen kan fullt trøste en mor når hun ser sitt barn sliter med å holde tritt med andre barn. Men det er andre som forstår.

Ifølge Cerebral Parese Magazine, mer enn 750.000 mennesker i USA har cerebral parese. Hvert år blir 10 000 barn født med noen form for cerebral parese. Hver og en av dem har kjære, og støtte er tilgjengelig fra en rekke kilder.

Mer enn 200 cerebral parese støtte grupper er online, og at antallet er økende. Råd, utdanning, nyheter og inspirasjon er tilgjengelig ved å klikke på en mus.

Forente Cerebral Parese

Forente Cerebral Parese (UPC) er en av de største og mest anerkjente organisasjoner som yter cerebral parese ressurser. I tillegg til informasjon, organisasjonen fungerer også som en advocacy gruppe. Sin hjemmeside knytter mennesker til lokale cerebral parese kapitler, hvorav mange har støttegrupper. Hvis en støttegruppe er ikke tilgjengelig i et bestemt område, er det ofte i stand til å koble foreldre og andre kjære til andre i deres område som kan være interessert i å starte en.

Cerebral Parese International Research Foundation

Den økende volum av forskning på cerebral parese og dens mange årsaker er forbløffende. The Cerebral Parese International Research Foundation (KPI Research Foundation) har en nettside full av de siste nyhetene på forskning og tilgjengelig behandlingstilbud. Stiftelsen også innlegg oppløftende historier og holder arrangementer for dem som berøres av cerebral parese.
Dette nettstedet gir også en mulighet for forskere til å utveksle ideer og studier slik at sammen, nye behandlinger og forebyggende tiltak kan utvikles.

Barnas nevrobiologiske Solutions

Barnas nevrobiologiske Solutions (CNS) opprettholder et nettsted dedikert til å finne løsninger på hjernen reparasjon for barn som har mange ulike hjernesykdommer, inkludert cerebral parese. Selv om det meste vitenskapelig i naturen, har området reelle mennesker og deres kamp, ​​og har gitt håp til mange mennesker. Gjennom CNS, kan brukerne få tilgang til en virtuell "album av håp", og se at de virkelig ikke er alene. I tillegg gir organisasjonen ressurser på både video og web-format. Også er en kalender over hendelser for pengeinnsamlere og informative seminarer rettet mot både familiemedlemmer og forskere.

Mayo Clinic

The Mayo Clinic har en spesiell oppsøkende for barn med cerebral parese. Det er en av de mest høyt utnyttet, og høyt respektert, medisinske sentre tilbyr behandlingstilbud for cerebral parese. Selv om hver persons medisinske alternativer er forskjellige, har mange foreldre fant at Mayo Clinic har tilbudt dem alternativer som andre medisinske sentre som ikke er spesialister på cerebral parese kan ikke.

The Cerebral Parese-konsernet

Mange ressurser er tilgjengelige for barn med cerebral parese, men det kan være vanskelig å finne spesialister for tenåringer og voksne. The Cerebral Parese Group er en organisasjon fokusert på å gi ressurser for voksne med cerebral parese. Gjennom sin nettside, kan brukere finne leger, sjekk ut forskningsoppdateringer, finne litteratur om emnet, og se videoer. The Cerebral Parese konsernet er også årlige konferanser for voksne med cerebral parese, og kan også gi mentorer for de med tilstanden slik at de kan bli oppmuntret til å realisere sine drømmer.

Cerebral Parese Network

The Cerebral Parese Network (CPN) er nonprofit gruppe organisert for foreldre og andre med sine kjære som har cerebral parese. Ved å snakke gjennom kamper og triumfer med andre som har vært gjennom det samme, kan foreldre få innsikt og støtte gjennom CPN. Organisasjonen gir et chatterom, samt andre muligheter for nettverksbygging, og arrangerer en Parent Survival Conference. Frivillige er også for tiden arbeider med å bygge en utstyrsbank for å tillate foreldre å utveksle vokst spesialitet elementer, for eksempel orthotics og sko.

Slik kjører du en støttegruppe for fedme

Støtte grupper er en måte for folk som lider av lignende forhold eller omstendigheter til å komme sammen for å få informasjon og trøst av å være med å forstå individer. Støttegrupper nytte samfunn ved å hjelpe enkeltpersoner navigere sine følelser overfor personlige problemer, og også tjene som en elementær form for gruppeterapi. Hvis du vil kjøre en støttegruppe for fedme, må du være villig til å gjennomføre stressende, men givende, utfordringen av å være ikke bare talsperson for gruppen, men også arrangøren. Det er ditt ansvar å holde gruppen går og gi fedme støttegruppe med nødvendig ledelse og fokus.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilke aspekter av fedme problemet ditt støttegruppen vil fokusere på. Det kan være lurt å fokusere på vekt tap mål eller bare lære å elske seg selv uansett størrelse. Du kan selv velge å giret din støttegruppen mot familiene til overvektige personer som er bekymret for helsen til sine kjære. Fedme er et bredt tema, og uten et sett fokus er det sannsynlig å være oppvarmet uenigheter innenfor dine møter som kan skade støttegruppe fremtid.

Besøk andre støttegrupper i ditt område for å se hvordan møtene er gjennomført og hvilke metoder synes å være den mest effektive. Arbeid taktikk du finner tiltalende fra andre støttegrupper i din fedme støttegruppe.

Seek sponsing. En sponsor kan tilby et sted for gruppen å møte, gi eksempler på sine produkt, tilby reduserte tjenester eller kuponger, eller til og med finansiere støttegruppeaktiviteter. Selv om gruppen er liten, kan det å ha en lokal virksomhet sponsor være et stort steg i å se din støtte gruppen vokser og gir fordeler til medlemmene.

Finn andre individer som er villige til å hjelpe deg med planlegging, hosting, planlegging og finansiering. Å gjøre det på egen hånd kan være stressende og kan føre til at du brenne ut.

Spør fagfolk i samfunnet til å komme å snakke på din fedme støtte gruppens møter. Den sporadiske gjestetaler tilbyr variasjon og utdanningsmuligheter til medlemmene. Du kan vurdere å be helsepersonell å snakke med medlemmene om helse, eller du foretrekker en psykolog som kan snakke til gruppen om viktigheten av selvtillit.

Annonser fedme støttegruppe. Nyere CDC estimater viser at 25,6% av amerikanerne er overvektige. Ved å annonsere eksistensen av din støtte gruppen, er du tilby dine tjenester til det store antallet personer som kan trenge det.

Plan på forhånd hvilke emner vil bli dekket i hvert møte, og i hvilken rekkefølge. Ta ansvar for å starte samtaler og guiding diskusjonen som nødvendig.

Være tilgjengelig for medlemmer til å ta kontakt med sine spørsmål og bekymringer. Gjør ditt beste for å hjelpe medlemmene å finne svar som du ikke har, og å møte sine personlige mål om fedme.

Støttegrupper for mennesker med kreft

Støttegrupper for mennesker med kreft


Det er støtte grupper tilgjengelig for nesten enhver form for kreft. Hensikten med støtte grupper er å tilby støtte, råd, utdannelse og et trygt sted å diskutere med andre overlevende prøvelsene for å overvinne sykdommen. Det finnes mange former for støttegrupper for personer med kreft og for vaktmester på disse menneskene. Den mest kjente er støttegruppene som tilbys gjennom kreft organisasjoner.

Cancer Survivors Network

The Cancer Survivors Network tilbyr sine medlemmer et trygt sted å dele historier og finne og tilby støtte fra andre som lever med kreft. Workshops og arrangementer tilbys til medlemmer. Nettverk har inkludert flere ressurser for kreft overlevende, en oversikt over kliniske studier, samfunnsressurser, en behandling-beslutningsverktøy og en prat støtte. Du må være medlem for å logge inn på forumet og å bruke chat-verktøy, men andre ressurser er tilgjengelig, inkludert de for omsorgspersoner.

Cancer Survivor Network
c / o American Cancer Society
250 Williams St., Ste. 600
Atlanta, GA. 30303
Tollfri Telefon: 1-800-227-2345
Fax: 404-982-3677
csn.cancer.org

National Breast Cancer Foundation, Inc.

The National Breast Cancer Foundation tilbyr en oversikt over lokale grupper og et nettsamfunn for brystkreft overlevende. Konsern kategoriene omfatter Survivors, Supporters, regioner og EDP (Early Detection Plan) sponsorer. Ressursene som er tilgjengelige for medlemmer og støttespillere inkluderer en ressurs bibliotek, online diskusjonsforum, pengeinnsamlinger, måter å donere og arrangementer for å bli involvert i. Hvis du ikke finner en gruppe lokale til deg, vurdere å begynne en.

National Breast Cancer Foundation, Inc.
2600 Network Blvd., Suite 300
Frisco, TX 75034
www.nationalbreastcancer.org

American Cancer Society

The American Cancer Society hjemmeside lister opp flere andre typer støtte grupper som er tilgjengelige for kreft overlevende. Støttegrupper tilgjengelig inkluderer "Reach til Recovery", "Road to Recovery", "Jeg kan takle", "mann til mann", "Look Good .... Feel Better for Teens", og mange flere. Drop-down menyen vil tillate deg å velge ett av de ti programmene. Støttegrupper gjennom American Cancer Society kan omfatte kreft utdanning, helseopplysninger, tilby støtte, undervise mestring for angst og depresjon og gi kreft overlevende et sted å dele hans eller hennes historie med andre overlevende.

American Cancer Society
250 Williams St., Ste. 600
Atlanta, GA. 30303
Tollfri Telefon: 1-800-227-2345
Fax: 404-982-3677
www.cancer.org

Uføre Krav om Polynevropati

Polynevropati er en type nerveskader som indikerer når flere nerver er skadet. Denne tilstanden kan føre til at noen store symptomer og uførhet. Noen lider kan slå til sosial trygghet funksjonshemming assistanse for å få hjelp.

Årsaker

Polynevropati kan være forårsaket av mange forhold, inkludert alkoholisme, diabetes og HIV / AIDS. Ifølge nevropati Association, er om lag 30 prosent av perifer neuropati knyttet til diabetes.

Process

Innhenting av uføreytelser er ikke en enkel prosess. Et program kan gjennomføres online på Social Security Administration hjemmeside, socialsecurity.gov. En representant deretter vurderer og vurderinger programmet for å se om søkeren kvalifiserer.

Betraktninger

Som med de fleste krav for uførhet, folk med polynevropati må bevise tilstanden gjør dem ute av stand til å arbeide og vise medisinske bevis som støtter denne påstanden. Ved søknad om trygd funksjonshemming, må søkeren også vise at hun ikke er i stand til å utføre både tidligere arbeid samt "annet arbeid," arbeid som hun er kvalifisert.

Støttegrupper for partnere til personer med ADD

Støttegrupper for partnere til personer med ADD


Attention Deficit Disorder kan føre til sosiale problemer eller forholdet problemer som krever støttegrupper for partnere av de med sykdommen. Den medisinske samfunnet blir stadig mer fokusert på ADD og dermed støtte grupper er veldig populært for de som har familie er berørt. Støttegrupper kan hjelpe partnere til personer med ADD innse at de ikke er alene, gi dem en mulighet til å dele sine historier og gi dem en plattform for å få råd om vanlige problemer.

CHADD

CHADD, også kjent som barn og voksne med Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder, er en non-profit organisasjon som betjener hele USA ved å tilby støttegrupper for de med ADD eller ADHD og støttegrupper for deres familiemedlemmer og kjære. De som ønsker å delta på disse støtte gruppemøter må bli medlem av CHADD og kan deretter finne den støtte og råd de trenger fra de i sitt nærmiljø.

LEGG Ektefelle Forum

De ADD Ektefelle Forum tilbyr en unik online support community for disse partnerne av mennesker som har ADD. Disse oppslagstavler er satt opp som fora der registrerte medlemmer kan kommunisere med andre om kamper og opplevelser de står overfor i hverdagen. Disse oppslagstavler er svært nyttig fordi de kan nås fra hvor som helst der du har Internett-tilgang. Dette gjør dem spesielt verdifulle for folk som bor i små samfunn uten støtte grupper som allerede er på plass.

Lokale støttegrupper

Den Attention Deficit Disorder Organisasjonen gir en liste over lokale støttegrupper for personer med ADD eller deres familiemedlemmer direkte på deres hjemmeside. Finne en lokal støttegruppe i samfunnet eller i nærheten av hjemstedet ditt er spesielt verdifull fordi du kan møte andre mennesker eller par å tilbringe tid med utsiden av støttegruppen. Møte andre par som deler dine kamper og forstå de sosiale problemene som ofte følger med ADD hjelper i å hjelpe stress som følger med planlegging dato netter med andre par.

Online Support Groups

Det er mange online støttegrupper for personer som har partnere som har ADD. ADHD News inneholder lenker til disse online støttegrupper. Online støtte grupper er viktige fordi de kan nås fra hvor som helst der det er tilgang til Internett; du også trenger ikke å vente på ukentlige møter for å dele dine historier. Online støttegrupper tilbyr mye mer frihet enn andre støttegrupper for disse grunner.

Støttegrupper for foreldre med babyer med Trachs

En trakeostomi pusteapparat gjør at luften kan strømme til lungene til folk som ikke kan puste på annen måte. Den trakeostomi kirurgisk prosedyre setter inn en pusterøret gjennom forsiden av halsen og inn i pasientens luftrør, for å behandle forskjellige lidelser. Online og offline støttegrupper for foreldre til barn med "trachs" gi historier om inspirasjon, omsorg råd og generell støtte.

Arons trakeostomi Page

En forelder til et barn som hadde en trach fra fødsel til han var 4 år begynte Arons trakeostomi Page, et nettsted med et support forum og en Pediatric Tracheostomies froum dedikert til foreldre og omsorgspersoner til barn med tracheostomies. Den inneholder også en seksjon kalt Ventilator Kids, for foreldre til barn på ventilatorer. Arons trakeostomi Page, en uavhengig non-profit prosjekt som ble grunnlagt i 1996, tilbyr sine tjenester gratis, men ikke oppfordre donasjoner. Området krever besøkende å oppgi en e-postadresse for å opprette en konto på diskusjonsforumet, for å bli med over 1500 forummedlemmer.

Trakeal stenose Forum

Den Trakeal stenose websiden dekker alle ting relatert til trakeal stenose og trachs. Området tilbyr en støtte forum for personer med tracheal stenose, med en egen avdeling, barn med TS, for foreldre og omsorgspersoner til barn som er berørt av sykdommen. For å bli med Trakeal stenose forum, må brukerne registrere en gratis konto ved å tilby en e-postadresse. TS forumet har mer enn 1000 medlemmer som 2011.

TrachCare

TrachCare, en 501 (c) (3) nonprofit organisasjon basert i Massachusetts, sier som mål å "gi et middel for familier som deler lignende erfaringer av omsorg for barn med trachs å få kontakt med hverandre, dele relevante ressurser og informasjon og fremme en advocacy-fokusert nettverk. " Grunnlagt i 2004, støttegruppen forskjellige arrangementer i Boston-området, og har en listserv e-postliste, samt en tradisjonell e-postliste for foreldre som ønsker informasjon om trachs og begivenheter arrangert av TrachCare. Gruppen tilbyr sine tjenester gratis, men antyder en $ 25 donasjon mot kostnadene ved å opprettholde organisasjonen.

John Hopkins Medical Center

Hosted ved Johns Hopkins Medical Center i Baltimore, Maryland, møter Johns Hopkins trakeostomi Support Group på den andre onsdagen i hver måned på sykehuset Green Spring Station. Den frie gruppen ikke bare fungerer som et møtested for mennesker og familiemedlemmer av personer med trachs, fungerer det som et pedagogisk forum der folk kan lære om sykdommen fra sykehuspersonalet. Oppmøte er åpent for publikum.

Støttegrupper for prostata kirurgi Recovery

Støttegrupper for prostata kirurgi Recovery


Ifølge American Cancer Society, to millioner amerikanske menn er prostata kreft overlevende. Kirurgi er den hyppigst valgt alternativ behandling for sykdommen i USA

Fakta

Støttegrupper tilby menn og deres familier muligheten til å få kontakt med andre som deler samme helsemessige bekymringer. Mange nettsteder og fora, samt online og lokale lokale organisasjoner, kan redusere pasientens bekymringer og svare på spørsmål knyttet til prostata kirurgi utvinning.

Online Support Groups

Prostate Cancer Foundation, på http://www.prostatecancerfoundation.org/site/c.itIWK2OSG/b.47436/k.BB88/Support_Groups.htm, inneholder en liste over nettfora og støtte grupper, hvorav mange omhandler siden effektene av prostatakirurgi.

Fora

MDJunction, på http://www.mdjunction.com/prostate-cancer, er et nettsted som tilbyr fire prostata kreft diskusjonsfora der folk kan dele personlige historier, stille spørsmål om bestemte emner, delta i online samtale, og bidra med kunnskap og støtte .

Lokale støttegrupper

Oss også! er den eldste emosjonelle og pedagogisk støttegruppe for menn med prostatakreft, inkludert de utvinne fra prostata kirurgi. For å søke etter en støttegruppe kapittel i ditt land, besøke http://www.ustoo.org/Chapter_NearYou.asp?country1=United%20States.

Sykehus Sponsede støtte grupper

Mange av de store sykehusene som utfører prostata kirurgi tilbyr in-house støttegrupper eller kan gi pasienter med en liste over lokale støttenettverk. Sjekk med legen din for informasjon om støtte grupper i ditt område.

Støttegrupper for foreldre til narkomane

Støttegrupper for foreldre til narkomane


Ifølge en 2009 undersøkelse av National Institute on Drug Abuse, brukte nesten 21,8 millioner amerikanere illegale rusmidler. Narkotika er ikke bare brukes av yngre barn; undersøkelsen fant narkotikabruk doblet i personer i alderen 50 til 59. Som forelder til en rusavhengig, ung eller gammel, vet du hvordan herjet og hjelpeløs du kan føle se barnet ditt gjør dårlige valg. Mange narkomane tilbakefall, å bli arrestert eller overdose i løpet av livet. Finne støtte for deg selv er viktig og avgjørende for din egen trivsel.

Al-Anon

Al-Anon er trolig den mest anerkjente støttegruppen for familiene til rusavhengige. Denne gruppen er lik Anonyme Alkoholikere og er konfidensiell og privat. Al-Anon har du som forelder til en avhengige individ, et sted å uttrykke din fortvilelse eller hjelpeløshet om situasjonen. Du kan finne trøst og trøst i å høre andre fortelle sine historier og realisere din er ikke alene. Al-Anon tilbyr støtte møter i de fleste stater og byer. Du kan sjekke din lokale telefonboken for en oppføring eller på Al-Anon hjemmeside.

Daily Strength

Daglig Strength er en anonym nettside som alle behov for støtte kan bli medlem. Daglig Styrke tilbyr støtte for saker utenfor av avhengighet, som depresjon og angst, noe som ofte kan følge med følelser av hjelpeløshet du føler. Du kan delta i diskusjonsgrupper ved å registrere deg for nettstedet med en e-postadresse og passord. Kontoen er gratis og du kan legge under et pseudonym for å unngå identifisering. Daglig Styrke tilbyr familier og venner av narkomane støttegruppe for støtte, informasjon og veiledning. Du kan logge inn på nettstedet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken for støtte og online chatte med andre medlemmer.

Nar-Anon

Nar-Anon lik Al-Anon, tilbyr familiene til rusavhengige støtte og veiledning gjennom møter og litteratur. Nar-Anon lar deg starte en gruppe i ditt område, hvis en ikke er tilgjengelig, ved å kjøpe en ny gruppe Packet for $ 35. Nar-Anon ser ut til å ha flere grupper og møter tilgjengelig enn Al-Anon, spesielt hvis du bor i en mindre by eller tettsted. Nettstedet gir deg tilgang til litteratur gjennom en web-butikk og tidvis har større arrangementer og konferanser for å hjelpe deg å nå ut til mer støtte.

Rehabalitation klinikker

Mange rehabilitering klinikker vil tilby deg som forelder til en rusavhengig, støtte grupper i programmet. Noen av disse støttegruppene vil være sammen med andre foreldre til narkomane og andre grupper kan inkludere avhengige familiemedlem som en del av diskusjonen. Hvis klinikken tilbyr ikke en støttegruppe, kan mange gi deg navnene på terapeuter eller møte grupper i området for deg å delta.

Drug støttegrupper for familier

Drug støttegrupper for familier


Narkotika angripe alle aspekter av en persons helse. De svekker kroppen, ødelegge sinnet og i mange tilfeller til slutt ta et liv. Narkotika angripe mer enn bare den personen som bruker dem. Spør hvilken som helst familiemedlem som har en kjær lider av avhengighet, og du vil raskt se at de lider også. Støtte grupper og rådgivning alternativer er tilgjengelige for de som er tvunget til å se sine kjære kjempe avhengighet.

Al-Anon

I 2008, en undersøkelse av rusmisbruk og psykiske helse administrasjon viste at 23,3% av respondentene var overstadig eller stordrikkere. På grunn av sin pris, lovlighet og tilgjengelighet, mange flere mennesker bukke under for alkoholmisbruk enn til misbruk av illegale rusmidler. Al-Anon er en organisasjon som er opptatt av å gi et støtteapparat til de som har fått sine liv berørt av en elsket ens drikking. Al-Anon er en tradisjonell støttegruppe der andre som har lidd samme måte kommer sammen for å dele sine erfaringer. Den delte erfaringer og støtte av hele gruppen hjelper alle involverte til å overvinne de utfordringene de står overfor i sitt liv på grunn av effektene av alkohol.

Private rådgiving organisasjoner

De fleste store byene vil ha flere private rådgivningssentre som har programmer som fokuserer på å gi støtte til familiemedlemmer av narkomane. Disse programmene er designet rundt støtte og forbedre den mentale og emosjonelle helse av familiemedlemmer. Noen programmer er utviklet for å hjelpe lære folk hvordan de kan støtte sine familiemedlemmer på veien til utvinning. Dette kan omfatte henvisninger til andre fagfolk eller fasiliteter i tilvenningen feltet. Hvis du ønsker å finne en gruppe som dette i ditt område, spør familien din lege. De vil være i stand til å henvise deg til en organisasjon som kan hjelpe.

Nar-Anon

Nar-Anon er til Anonyme Narkomane som Al-Anon er til Anonyme Alkoholikere. Det er ingen kostnader for å delta i et Nar-Anon gruppe. Hvis du har et familiemedlem som har lidd eller lider av en avhengighet til narkotika, er du umiddelbart kvalifisert til å delta i en av disse gruppene. Nar-Anon møter er steder hvor du kan motta støtte for å hjelpe deg å takle å leve med en narkotikabruker. Nar-Anon er et verdensomspennende program, og følger en 12-trinns prinsipp å hjelpe folk kommer tilbake fra ødeleggelsene som oppstår som et resultat av å ha en avhengige familiemedlem.

Online Grupper

Online støtte grupper er tilgjengelig for de som har hatt familiemedlemmer er avhengige av narkotika. Det fine med denne tilnærmingen er at den kan forene folk som trenger støtte uansett hvor de bor. En person i en liten, landlig område kanskje ikke har tilgang til samme type støtte grupper som noen som bor i en større by kan ha. Også, snu til Internett for støtte kan gi familiemedlemmer en enda større sjanse for ekte anonymitet. For eksempel opererer Al-Anon en online oppsøkende program som inkluderer e-post støtte grupper og live chat-grupper.

Parent støttegrupper for ADD

Parent støttegrupper for ADD


US Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at fra og med 2007, 5,4 millioner barn i alderen 4 og 17 hadde en gang blitt diagnostisert med Attention Deficit Disorder, ADD, eller Attention Deficit / Hyperactivity Disorder, ADHD. For foreldrene til disse barna, lære å styre atferd assosiert med ADD kan være stressende og vanskelig. Barn med ADD ofte har problemer med skolearbeid og aktiviteter, handle impulsivt, og er glemsom. Heldigvis finnes det en rekke støttegrupper tilgjengelig for å hjelpe foreldre å takle en ADD barn.

Barn og voksne med Attention Deficit / Hyperactivity Disorder

Barn og voksne med Attention Deficit / Hyperactivity Disorder er en nonprofit lokal og nasjonal støttegruppe startet i 1987 for å lette isolasjons foreldre med ADD barn ofte føler. Det er mer enn 200 lokallag av CHADD plassert over hele USA som holder samfunnet sammenkomster for foreldre. CHADD gir også nettsamfunn gjennom sitt nettsted (se Ressurser) for foreldre til å stille spørsmål og diskutere bekymringer. Tilgang til CHADD støtte er tilgjengelig for medlemmer av organisasjonen som betaler en årlig avgift.

Daily Strength

Daglig Styrke sin ADHD støtte fellesskapet er et nettbasert samlingssted for foreldre så vel som de diagnostisert med ADHD å møte. Daily Strength tilbyr et online diskusjonsforum der foreldre kan snakke så vel som et sted å stille spørsmål til ADHD eksperter. Medlemmer av Daily Strength støtte fellesskapet kan velge å legge ut informasjon om seg selv til å dele med andre, og kan til og med dele en elektronisk journal. Medlemmer kan danne mindre støtte grupper også. Disse gruppene kan være relatert til ulike områder av landet eller bestemte foreldre problemer.

Andre online-støtte grupper

Internett gir en omfattende liste over ressurser og støtte for foreldre til barn med ADHD. Mange nettsamfunn eksisterer for å hjelpe foreldre med å finne hverandre og diskutere saker som medisiner og skolegang med hverandre. Disse gruppene omfatter WebMD online ADHD samfunnet, MD Junction for tenåringer og familier av tenåringer med ADHD, og ​​ADD Foreldre Club (se Ressurser).

Lokale støttegrupper

Lokale støttegrupper i samfunnet kan være nyttige ressurser for foreldre med ADHD barn. En lokal støttegruppe gir mulighet for foreldre til å møtes ansikt til ansikt, dele sine kamper og suksesser, og lære av hverandre. Sjekk med din lege, rådgiver på skolen eller psykolog for anbefalinger. Hvis det ikke er noen støttegrupper for foreldre i ditt område, bør du vurdere å danne din egen. Sjekk tipsene fra "ADDitude" magazine (se Ressurser) om hvordan du kan starte en lokal støttegruppe og rekruttere medlemmer.

Hva er noen støttegrupper for Progeria?

Hva er noen støttegrupper for Progeria?


Progeria, også kjent som Hutchinson-Gilford Syndrom, sjeldent er en sykdom som rammer barn. Den genetiske tilstanden anses fatale og fører til en rekke alvorlige og livstruende sykdommer og tilstander. Barn med progeria har fysiske egenskaper knyttet til aldring. Progeria oppstår i en av hver 4-8 millioner fødsler. Fordi sykdommen er så sjelden, foreldre synes det er vanskelig å finne støtte grupper. De nasjonale organisasjonene opprettholde registre og noen utfører "foreldre matching", bidrar til å koble foreldre. Online støttegrupper løse mangelen på samfunnsbaserte grupper.

Progeria Research Foundation

The Progeria Research Foundation ble grunnlagt i 1998 for å ivareta behovet for informasjon i progeria samfunnet. PRF midler og driver forskning, opprettholder et register over progeria pasienter, og danner støtte kapitler over hele landet. Sine nåværende kapitler er California, Michigan, Ohio, Pennsylvania, Southwest Michigan, og Kentucky. Hvert kapittel er ledet av familiemedlemmer av et barn med progeria. PRF har linker på deres hjemmeside til hvert kapittel. PRF søker å starte flere kapitler og oppfordrer familier til å kontakte organisasjonen.

Progeria Research Foundation, Inc.
PO Box 3453
Peabody, MA 01961-3453
978-535-2594
progeriaresearch.org

Progeria.be

Progeria.be er hjemmesiden til en familie der barna har progeria. Dette nettstedet viser andre nettsteder av familier - inkludert kapittelsider for Progeria Research Foundation - og lenker til tjenester i andre land. Progeria.be sporer informasjon om familier rundt om i verden og innlegg IT til dette nettstedet. Området inviterer andre familier til å bli involvert.

Progeria.be
progeria.be/index_EN.php

Genetisk Alliance

Genetisk Alliance, først og fremst en advocacy organisasjon, arbeider i området av genetikk. Deres online Roundtable, kalt MemberForum, gir et sted for støtte gruppeledere til å møte og snakke. Genetisk Alliance tilbyr en-mot-en hjelp til å hjelpe enkeltpersoner utvikle støtte grupper og andre ressurser. Genetisk Alliance kontrakter også med det amerikanske Department of Health and Human Services for å tjene som National Consumer Center for Genetics ressurser og tjenester

Genetisk Alliance
4301 Connecticut Avenue NW, Suite 404
Washington, DC 20008-2369
202-966-5557
geneticalliance.org

National Organization for sjeldne diagnoser (NORD)

NORD Rare Disease Fellesskapet gir online tilkoblinger for de med sjeldne sykdommer. NORD inviterer familier og omsorgspersoner til å delta.

National Organization for sjeldne diagnoser (NORD)
55 Kenosia Avenue
PO Box 1968
Danbury, CT 06813
203-744-0100
800-999-6673 (mobilsvar only)
rarediseases.org

Madison Stiftelse

Madison stiftelse er et nettsamfunn der fokus er informasjon. De gir støtte til familier som har barn har sjeldne, livstruende sykdommer. De kobler foreldre til barn med samme sykdom, gi utdanning og informasjon, og opprettholde en forskningsdatabase.

Madison Stiftelse
PO Box 241956
Los Angeles, CA 90024
Telefon: 310-264-0826
www.madisonsfoundation.org