Digidexo.com

hydrogen peroxide og natron

Hvordan å bleke tennene med hydrogen peroxide

Hvordan å bleke tennene med hydrogen peroxide


Det kan være dyrt og tidkrevende å få tennene profesjonelt hvitnet. Du kan unngå stresset og utgifter ved bleking tennene hjemme ved hjelp av hydrogen peroxide.

Bruksanvisning

En regelmessig pusser tennene med en tannkrem som inneholder hydrogen peroxide. Mange tannkremer nå tilby en whitening-versjon av sin opprinnelige tannkrem slik at du fortsatt kan bruke din favoritt tannkrem samtidig whitening dine tenner.

Lag din egen hvithet tannkrem med hydrogen peroxide. En gammel og pålitelige måten å whitening tennene med hydrogen peroxide er å lage din egen tannkrem ved å blande hydrogen peroxide med natron før du har dannet en lime. Børst tennene med peroxide, natron lim og skyll grundig ut munnen. Vær forsiktig så du ikke å svelge noe av pastaen.

Bruk whitening strips eller gel som inneholder hydrogen peroxide. Du kan kjøpe over disk tannbleking kits som bruker hydrogen peroxide som den viktigste ingrediensen for whitening dine tenner. Du vil vanligvis bruke en stripe til tennene eller fylle en form med en hydrogen peroxide gel løsning som du holder på tennene for en periode. Disse metodene kan være kort ubehagelig, men hvis det fungerer kan det være verdt det!

Hint

 • Aldri svelge hydrogenperoksid.
 • Ikke bruk mat grade hydrogen peroxide muntlig.

Hydrogen-Peroxide Cure for Nail sopp

Neglesopp er bakterier som vokser i henhold til negler og tånegler, og det er vanskelig å kurere. Golfere og bønder er spesielt utsatt for toe-nail sopp som de bærer sko hele tiden som kan være fuktig, som er en ideell yngleplass for sopp. Kvinner som bærer akryl negler kan utvikle en sopp mellom den naturlige neglen og akryl spiker, hvis neglene ikke er skikkelig vedlikeholdt. Et hår-linje sprekk i neglen kan tillate sopp å komme under neglen og vokse.

Hydrogen-Peroxide Behandling for Nail sopp

Sug hånd eller fot i en 3% hydrogen-peroksid løsningen to ganger om dagen for 10-til-15 minutter. Hydrogenperoksid er svært billig og kan kjøpes i enhver matbutikk eller apotek. Hvis det oppstår alvorlige stikkende ved anvendelse av hydrogenperoksyd, kan det være for sterk, så fortynne peroksydet med en lik mengde vann. Gjenta prosedyren daglig til soppen er borte.

Forebygging av Nail sopp

Ved bruk av offentlige dusjer og bad, slitasje flip-flops eller sandaler som disse stedene er ideelle oppvekststeder for sopp og bakterier. Ikke låne negleklipper eller neglefiler som soppen kan overføres ved å dele disse elementene. Hvis du får neglene gjort profesjonelt, ikke vær redd for å spørre om det utstyret de bruker, har blitt desinfisert. Spiker sopp sprer seg lett, så hvis du mistenker at du kan ha blitt smittet, begynner behandling med hydrogenperoksid så snart som mulig for å hindre at soppen sprer seg.

Konsulter lege

I ekstreme tilfeller der tånegl blir svart, det er ekstrem smerte eller en dårlig lukt kommer fra spiker, ta kontakt med legen din for å sørge for at det ikke er en mer alvorlig tilstand. I de tilfeller hvor soppen er alvorlig, kan det være nødvendig å fjerne spiker for å utrydde soppen og tillate finger eller en tå til å vokse en ny spiker.

Hvordan å bleke tennene med natron

Selv om natron er mindre kraftig enn syntetiske blekemidler, det har noen fordeler. Det er billig, bra for tennene, og i motsetning til de fleste andre metoder, renser tennene faktisk. Børste etter hvert måltid med natron, og du skal se en merkbar tenner Whitening effekt innen en uke.

Bruksanvisning

Making Your Baking Soda tannkrem

•  Bland 3 deler natron med en del salt.

til flere dråper peppermynteolje, eller enhver annen naturlig olje ønskelig.

Bland i nok glyserin å dekke alt pulveret.

Tilsett vann for å tynne blandingen i en lime.

Brush som du normalt ville.

Puss tennene

Rengjør tannbørste så grundig som mulig. Bruk fingrene til å hjelpe vann get mellom bust.

Rist det meste av vannet ut av tannbørsten din. Sette lim på penselen.

Pensle foran tennene. Pass på å børste dem både opp og ned og fra side til side. gå fra tannkjøttkanten hele veien ned til bunnen av tennene.

Gjør det samme til ryggen av tennene dine.

Pass på å børste etter hvert måltid.

For litt ekstra boost, legge til noen hydrogen peroxide til natron før børsting.

Tips og advarsler

 • Natron tannkrem kan også fremstilles som et pulver. Bare la ut glyserin og vann.

Hvordan å bleke tennene hjemme med peroxide

Hvordan å bleke tennene hjemme med peroxide


Hvite tenner kan forbedre ditt utseende, men profesjonelle tennene Whitening kan være kostbart. Hydrogenperoksid er den viktigste whitening agent i over-the-counter og profesjonell bleking systemer. Du kan bruke hydrogen peroxide å bleke tennene hjemme. Det er et billig alternativ til profesjonell bleking.

Bruksanvisning

Bleke tennene med Hydrogenperoksid

•  Puss tennene med vanlig tannkrem, helst en som inneholder hydrogen peroxide. Skyll munnen grundig.

Hell et glass ca en kvart full mengde peroxide i et glass. Ta litt inn i munnen din som du ville gjøre med munnvann og swish den rundt munnen. Være forsiktig med å svelge noe. Swish peroxide i 30 sekunder til ett minutt, eller uansett hvor lenge er behagelig. Spytte det ut i vasken.

Skyll munnen grundig med vann. Skyll eventuelle gjenværende peroxide ned i avløpet.

Gjenta daglig for å oppnå den ønskede effekt. Det tar vanligvis minst to uker for å merke en forskjell. Når du har oppnådd de resultatene du ønsker, kan du kutte ned til rense tennene en gang per uke med hydrogenperoksid. Fortsett å børste daglig med vanlig tannkrem.

Lag din egen tannkrem med peroxide

Lag din egen hvithet tannkrem ved å kombinere hydrogen peroxide og natron. Tilsett mer natron for å oppnå den ønskede konsistens dersom blandingen blir for tyntflytende.

Dypp tannbørsten i blandingen og pusse tennene som du ville gjort med vanlig tannkrem.

Spit og skylle munnen grundig med vann for å fjerne alle spor av den peroxide og natron blanding.

Gjenta prosessen daglig frem til du har oppnådd de ønskede resultater. Du kan veksle mellom å bruke denne blandingen en dag og din vanlige tannkrem neste.

Pinne på Peroxide

9. Påfør peroxide direkte til tennene for å bleke dem. Hell en liten mengde hydrogenperoksyd i et glass. Dypp en bomullspinne inn i peroxide og pinnen over tann.

Gjenta prosessen med hver tann. Det kan være vanskelig å komme til baksiden og sidene av alle tenner, men fremgangsmåten vil merkbart bleke de synlige områder.

Skyll munnen grundig med vann for å fjerne alle rester av den peroxide.

Tips og advarsler

 • Skylle munnen daglig med en 50/50 oppløsning av hydrogenperoksid og vann vil hindre veksten av bakterier og hindre dårlig ånde.
 • Ifølge American Dental Association, er hydrogen peroxide trygt å bruke på tennene. Men bør du ta kontakt med tannlege før du bruker peroxide eller noen over-the-counter tannbleking produkter.
 • Ikke svelge hydrogenperoksid.
 • Peroxide kan forårsake tannkjøtt irritasjon og / eller ising i tennene hos noen individer.

Ørevoks fjerning og sikkerhet

Ørevoks fjerning og sikkerhet


Ørevoks buildup kan føre til plutselig hørselstap, utrolig øret fylde eller press, en kjedelig øreverk og kløe inni øret. En vanlig indikator på ørevoks buildup er problemer med å høre på telefon. Ved første du kanskje tror det er telefonen. Prøv å bytte til det andre øret, og hvis lyden er klarere og sterkere du mest sannsynlig har ørevoks buildup. Svaret er ikke å begynne å grave inni øret prøver å få ørevoks ut; ørene er delikat og kan lett bli skadet. Men at-home ørevoks fjerning gjort trygt og riktig kan være svært effektive.

Sikkerhet

Du kan mistenke voks buildup, kan du være 99 prosent sikker, men ifølge Mayo Clinic, er det ingen måte å vite om du har overdreven ørevoks uten at legen din ser inn i ørene. Når det kommer til trygg ørevoks fjerning, som bekrefter at du har ørevoks buildup er et nødvendig første skritt.

Ikke stikk noe inn i øret i et forsøk på å trekke ut ørevoks. Ifølge American Academy of Øre, sondering øret med gjenstander som bomullspinner eller bobby pins i et forsøk på å fjerne ørevoks skyver bare ørevoks dypere inn i øret ditt.

Det amerikanske Food and Drug Administration fraråder bruk av øret lys for å fjerne ørevoks. Øregangene er forskjellige lengder, bredder og former. Øret lys kommer med generelle instruksjoner for å plassere en kjegle dypt inn i øregangen. Dette kan skade trommehinnen.

Hvis du føler at din ørevoks blokkering forverres etter hjemmebehandling eller du opplever smerte, svimmelhet eller ringing i ørene mens du forsøker hjemme behandling, gjøre en avtale for å ha en lege fjerne ørevoks.

Hvis du har diabetes, tar blodfortynnende, har en perforert trommehinne, rør i ørene, en aktiv ørebetennelse eller væske drenering fra øret, ikke forsøk på-hjem ørevoks fjerning. Gjør en avtale med legen din.

Før fjerning

Disse trinnene bør gjøres før en ørevoks fjerning lege avtale eller før du prøver hjem behandling for ørevoks fjerning. Ørevoks som har bygget opp forårsaker en blokkering i øregangen har blitt hardt eller klissete. For å gjøre det lettere for ørevoks å komme ut, mildne eller oppløse noe av det først. Du kan kjøpe over-the-counter glyserin øredråper eller lage din egen ved hjelp av varmt vann, hydrogen peroxide og natron.

For hjemmelagde drops blande enten en kopp varmt vann med en spiseskje med natron eller 1/2 kopp varmt vann med 1/4 kopp hydrogen peroxide. Bruk en dropper å plassere 02:58 dråper inn i øret to til tre ganger daglig. Bruk i opp til en uke før ørevoks fjerning. Bruk alltid romtemperatur eller kroppstemperaturen synker. Kalde dråper vil forårsake øresmerter.

Fjerning

The American Academy of Øre anbefaler øret syringing eller vanning for å fjerne ørevoks hjemme. Vanntrykket vasker ut voks rusk fra øregangen trygt og effektivt. Du kan bruke et kommersielt tilgjengelig vanning kit eller en pære sprøyte. Hvis du ikke har tilgang til heller, kan du skylle ørene ut mens du tar en dusj. Bruk varmt, kroppstemperatur vann når skylle ut ørene. Du kan ta en kopp inn i dusjen eller badekaret og bruke den til å fylle øret sprøyte eller mens i dusjen la vannet sprutes mot øret, og deretter slå øret ned for å tømme ut vannet. Ikke plasser dusjhodet direkte mot øret. Øret sprøyter er utformet til bare å slippe en sikker mengde av vanntrykket. Skyll øret en gang daglig i opptil en uke.

Forebygging

Ved å bruke dråper for en dag, og deretter vanning ørene en gang hver 4-6 måneder, kan du unngå ørevoks buildup. Du kan også ha ørene profesjonelt rengjort av legen hver seks til 12 måneder.

Hvordan å bleke tennene hjemme for Free

Inne på kjøkkenet eller badet kan du sannsynligvis finne to gode verktøy for rengjøring og bleking tennene: Hydrogen peroxide og natron. Hver av disse vil gjøre utslaget, men sammen, de vil fungere enda bedre.

Bruksanvisning

Samle dine Ingredienser

Finn noen natron og hydrogen peroxide.

Sett en bit av natron i en liten kopp eller brett. Dette stopper deg fra å måtte dyppe tannbørsten i boksen, potensielt spre bakterier.

Skyll tannbørsten av grundig og riste av så mye vann som mulig.

Pensle med natron i minst 45 sekunder.

Rengjør tannbørste igjen for å fjerne overflødig natron.

Hell en liten kopp av hydrogen peroxide.

Skyll med peroxide i 30 sekunder og spytte.

Gjenta trinnene ovenfor to ganger om dagen.

Tips og advarsler

 • Holde seg borte fra røyking, kaffe, rødbeter, og andre ting som flekker tenner.
 • Pass på å bruke stoffet butikken hydrogen peroxide med en styrke på om lag 3 prosent. Sterkere hydrogen peroxide kan være farlig å skylle med.
 • Hvis det sitter for lenge, kan hydrogen peroxide miste styrke. Hvis flasken er virkelig gamle, bør du vurdere å kjøpe en ny.

Måter å bleke tennene med AT-Hjem Produkter

Du har elementer i hjemmet ditt som du sannsynligvis ikke visste kunne brukes som tenner whiteners. Etter hvert som flere og flere mennesker søker hvitere smil, tenner Whitening produkter fortsetter å vokse i antall og variasjon. Men du trenger ikke å kjøpe en av disse produktene for å få de hvite tennene du lengter etter; er det noen rimelige elementer du allerede har i ditt hjem som kan være effektive i bleking tenner. Mens de beste tannbleking metoder er bare tilgjengelig i et tannlegekontor, at-home behandling også kan gi merkbare resultater.

Baking Soda

Baking soda har mange bruksområder i hjemmet. En anvendelse er for fjerning av flekker fra tennene. Dette er egentlig alt som tenner whiteners gjør - de fjerne flekker igjen av matrester, vin, kaffe, te, røyking og andre ting. Natron gjør en god pasta når vann tilsettes til det. Dypp tannbørsten i blandingen og bruke den til tennene hver dag. Du kan få raskere resultater hvis du bruker hydrogen peroxide med natron.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid kan desinfisere og ren. Det er også et blekemiddel som brukes i produkter som hårfarge kits og de fleste tennene whiteners. I sterkere konsentrasjoner, kan hydrogen peroxide bleke papir. I lavere konsentrasjoner, er den godkjent for bruk på mennesker, både internt og eksternt av US Food and Drug Administration. Hydrogenperoksydet man har i en mørk flaske i hjemmet er omtrent 3 prosent løsning, men det er likevel sterk nok til å rengjøre overflaten av tennene. Hell litt peroxide i en kopp, dukkert i tannbørsten og deretter bruke peroxide på tennene et par ganger. Gjør dette hver dag for best resultat. I tid, vil du legge merke til at tennene er hvitere.

Sitroner

Et par hjemme rette nettsteder anbefaler å bruke sitroner å bleke tennene. Du kan skrelle en sitron og deretter gni skallet mot tennene et par ganger. En enklere metode er å kjøpe en flaske med sitronsaft. Med tannbørsten, bruke sitronsaft til tennene. Sitroner har sitronsyre, og denne syre kan fjerne overflate flekker fra tennene. Det er en naturlig og rimelig måte å bleke tennene dine.

Hvit eddik

Hvit eddik inneholder asketisk syre. Denne syren kan rengjøre overflaten emaljen på tennene. Den fungerer på en lignende måte til sitronsaft. Det er en hjemmelaget middel som ofte er anbefalt av hjemme rette eller naturlig behandling nettsteder. Hell en liten mengde eddik i en kopp og bruke tannbørsten til å bruke den til tennene. Resultatene vil ikke være dramatisk, men det vil være tegn til bedring i noen uker hvis du er konsekvent med programmene dine.

Hvordan slå tennene hvite

Hvordan slå tennene hvite


Et lyst, hvitt smil er ikke bare attraktivt, det gir deg også tillit. Tennene kan bli gulnet og misfarget på grunn av gjentatt eksponering for kaffe, te, vin og enda fluor. Alder spiller også en faktor når tennene begynner å vise misfarging. Selv om du kan se din tannlege for profesjonelle tannbleking prosedyrer det er også teknikker du kan prøve hjemme først.

Bruksanvisning

•  Hell 1 ts. sitronsaft i en bolle. Legg nok bordsalt for å lage en tykk pasta.

Tørk av sitron og salt lime inn gulnede tenner ved hjelp av fingrene. La lim til å sitte på tennene i opp til 10 minutter. Svelge så lite som mulig i denne perioden for å beholde så mye av lim på tennene som mulig.

Spit sitron lime inn vasken og pusse tennene med rent vann for å fjerne resten av sitron-og-salt bleking lime.

Legg 1 ts. natron i en bolle, og deretter duskregn hydrogen peroxide på natron. Bland de to bestanddeler sammen for å danne en annen pasta.

Puss tennene hver morgen og kveld med hydrogen peroxide og natron blanding i stedet for kommersielle tannkrem. Natron renser og frisker pusten mens peroxide fungerer som en whitening agent.

Gni en frisk jordbær over tennene hver dag. Flytt jordbær og tilbake til naturlig bleke tennene.

Hint

 • Aluminiumsfolie kan brettes over tennene som skal brukes som tannbleking hjemmelagde skuffer. Dette hjelper tannbleking middel forblir på tennene lenger.
 • Kutte ned på Colas, te og kaffe som de flekker tenner.
 • Unngå røyking; det er dårlig for din helse og flekker tennene.

Hva gjør Baking Soda Clean Teeth?

Hva gjør Baking Soda Clean Teeth?


Folk har brukt natron til å rengjøre tennene minst siden begynnelsen av forrige århundre. Tannkrem inneholder natron er nå mer populær enn noensinne. Juryen er fortsatt ute på nøyaktig hvordan natron arbeider for å få tennene rene, men eksperter foreslår at kombinasjonen av slipende effekt og kjemiske egenskaper kan bidra natron lift flekker.

Smergel Handling

Natron arbeider for å rengjøre tennene som et slipemiddel. Dette betyr at det fysisk polerer bort plaque partikler og som har dannet flekker på tennene. Faktisk, til mange av de tidligste tannpulver og tannkrem benyttes slipende ingredienser få tennene rene. Disse tidlige produktene inneholdt noen ganger salt, kritt, kull og til og med bakken skjell eller bein. Alle disse materialene ble verdsatt som rengjøringsmidler for det høye nivået av slitasje de ga.

Mer Hype enn sannheten?

En tidlig tannkrem inneholdt hydrogen peroxide og natron. Begge disse ingrediensene er fortsatt brukes i tannkrem i dag. Men ifølge Dr. Kenneth Burrell av American Dental Association (ADA), tannkrem som kombinerer natron og peroxide ikke tilbyr ekstra rengjøring handling. Burrell sier videre at mens forbrukerne kan knytte natron tannkrem med nostalgi, er populariteten til disse produktene skyldes i hovedsak smart markedsføring. ADA posisjon er at natron har ingen bevist terapeutisk verdi for å pusse tennene.

Baking Soda effektivitet

På den annen side, Dentrifice Program av Funksjon ADA funnet tannpastaer uten slipende effekt i stor grad ineffektive til å rense tennene. I mellomtiden altfor sliptannkremene kan faktisk skade emaljen og dentin som utgjør tenner. Andre studier har funnet at natron spesifikt kan være den eneste som tilbyr en høy rengjøringseffekt for sin grad av slitasje, kanskje på grunn av ekstra kjemiske renseprosess som ikke finnes i andre slipende tannkrem ingredienser.

Kjemisk Handling

Forskere ved University of Rochester funnet at natron kan gi en kjemisk reaksjon i munnen som øker sin rengjøringskraft. Deltakere i en studie hadde 50 precent mindre plakk, en 70 prosent reduksjon i betent tannkjøtt, og 60 prosent færre tann flekker når de brukte en natron tannkrem å pusse tennene regelmessig. I tillegg, natron tannkrem syntes å fremme tilstedeværelse av bakterier assosiert med bedre tannhelse. Disse fordelene kan stamme fra den kjemiske virkning av natron i munnen, snarere enn fra nivået av slitasje den gir.

Forsiktighetsregler

De fleste dental eksperter fastslår at det er trygt å bruke natron til å rengjøre tennene. Men en studie publisert i Journal of American Dental Association advarte om at tann skrubbsår forårsaket ved å børste for hardt eller ved å børste med slipende ingredienser, som for eksempel bakepulver og salt, kan føre til dannelse av overflødig plakk. Studien fant også at disse tannslipemidler ble assosiert med viker tannkjøtt. Ekspert anbefalingene varierer, men en god regel er å bruke bare så mye slipende effekt som er nødvendig for å få tennene rene.

Kan du bruke Actual Bleach på tennene dine?

Med hvite tenner er et tegn på helse i dagens samfunn, er bleking produkter blir stadig mer populært. Selv om disse produkter er referert til som "bleking", at de ikke faktisk inneholder blekemiddel.

Toksisitet

Felles klorin er et giftig stoff laget av en rekke kjemikalier. Selv om den har evnen til å hjelpe ren og bleke, hvis den plasseres i munnen, kan blekemiddel forårsake alvorlig skade på vev i munnen, og kan også slite på emaljen på tennene dine. Selv utvannet, kan blekemiddel være giftig for menneskekroppen.

Produkter med Bleach

Selv rett blekemiddel skal ikke brukes direkte i munnen, er det mange produkter på markedet som har evnen til å bleke tennene dine, slik som hydrogen peroxide og natron. Disse produktene kan finnes i en rekke tannkrem og munnskyllevann.

Bleking Strips

Et annet produkt du kan prøve å bleke tennene er bleking strimler. Bleking strimler er plassert på tennene for en viss mengde tid og deretter fjernet. Brukes over en periode på et par uker, kan de hjelpe bleke tennene.

Blekemidler skuffer

Et annet alternativ for å få hvitere tenner er blekemidler skuffer. Blekemidler skuffer kommer i tre typer: disponibel ferdigfylte brett; semi-tilpassede skuffer som har vært varme støpte; og tilpasset dental lab laget skuffer.

Tannlege Whitening

For de raskeste og mest effektive resultater, snakke med tannlegen din om tannbleking. Selv om dyrere enn andre bleking produkter, kan tannbleking hjelpe raskt fjerne mye av misfarging fra tennene som kan oppstå over tid.

Naturlige Teeth Whitening metoder

Naturlige tenner whiteners er en god måte å få hvitere tenner uten å bruke muligens skadelige kjemikalier. Det er også en mer rimelig måte å få en lysere smil. Flekker er fra spising, drikking og røyking er et tilbakevendende problem. Å se en tannlege for å bleke tennene er dyrt, og naturlig rettsmidler er mer kostnadseffektivt. De fleste elementene som brukes i naturlige tenner whiteners er vanligvis i hjemmet allerede.

Ved hjelp av Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksyd er et blekemiddel. Den har mange bruksområder fra hårfarge produkter til tannbleking produkter. Peroxide er en kraftig blekemiddel i høye doser, men for personlig bruk Food and Drug Administration (FDA) tillater bare tre-prosent konsentrasjoner. For å bruke hydrogen peroxide som en tenner whitener, hell litt i en kopp, dyppe tannbørsten inn og pusse tennene. Hvis tennene eller tannkjøttet er for følsom, tilsett litt vann. Denne metoden vil bleke tennene i noen uker med konsekvent bruk.

Ved hjelp Milde slipe

To milde slipemidler som kan rengjøre overflaten av tennene er salt og natron. Du kan bruke enten salt eller natron eller begge deler. De små kornene i disse stoffene kan fjerne flekker. Den beste måten å bruke salt og natron er å legge vann for å lage en lime. Når du har opprettet lime, bruke tannbørsten og pusse tennene som du vanligvis gjør. Et annet alternativ er å bruke hydrogen peroxide med natron. Denne kombinasjon er ofte foreslått av tannleger som en måte til å rense tennene.

Ved hjelp av milde syrer

Det er noen frukter som er anbefalt for bleking tennene. Jordbær er nyttig for å fjerne flekker. Du kan klippe en jordbær og deretter gni det på tennene for å fjerne flekker. Et annet alternativ er å mose noen friske jordbær i en bolle og lage en lime. Pensle dette på tennene. Sitronsaft er også bra fordi den er kjent for å ha en mild blekende effekt. Du kan skrelle en frisk sitron og deretter gni bark over tennene. Appelsiner kan også benyttes på denne måte. Du kan også børste sitronsaft på tennene. Begge sitroner og appelsiner inneholder sitronsyre. Denne milde syre kan fjerne flekker å gjøre tennene ser hvitere.

Hvordan få de hviteste tennene Fast

Hvis du ønsker å få de hviteste tennene fort, trenger du ikke engang trenger å forlate hjemmet. Mest sannsynlig at du har ingrediensene for bleking tennene hjemme eller under vasken. Dagligdagse husholdningsprodukter som 3% hydrogen peroxide og natron er gode elementer for å gjøre tennene hvite.

Bruksanvisning

bakepulver og vann

Dypp tannbørsten i vann og deretter inn i en beholder med natron. Det er ikke nødvendig å bruke et merkenavn natron som Arm og Hammer, kan du bruke generisk eller butikken merke natron og det vil bleke tennene dine like godt som navnet merkevare.

Puss tennene grundig, men ikke vanskelig. Vær skånsom mot tannkjøttet. Fjerne eventuelle matrester som kan være i mellom tennene.

Skyll

Skyll munnen med friskt vann og spytte. Ikke svelg bakepulver og vann blanding. Hvis du gjør svelge en liten mengde det ikke vil skade deg, men store mengder kan gjøre deg spy.

Hydrogenperoksid og vann

Bland 1 del av 3% hydrogenperoksyd sammen med en del vann i en glass skål eller kopp. Skyll munnen med blandingen i tretti sekunder, og så spytte den ut. Hydrogenperoksid er nummer én ingrediens i nesten alle tannbleking prosedyrer. Det fungerer bra, og det er trygt å bruke i munnen.

Du kan gjenta denne hydrogen peroxide og vann skylles opp til fire ganger per dag. Jo mer du gjør det, jo raskere tennene dine vil bleke.

Skyll

Skyll munnen med rent vann og spytte etter skylling med hydrogen peroxide og vann blanding.

Du vil ha frisk pust og hvite tenner på et blunk.

Hvordan å bleke tennene med mat-Grade Hydrogenperoksid

Hvordan å bleke tennene med mat-Grade Hydrogenperoksid


Hydrogenperoksyd er et kraftig blekemiddel og den aktive bestanddel i de fleste av de over-the-counter (OTC) tannhvitemidler. Produkter med høyere mengder peroxide produserer raskere bleking av tennene, men det øker risikoen for smertefulle tann følsomhet. Lavere mengder av peroksyd å bleke ikke så raskt, men produserer minimale bivirkninger. Men en studie utført av Ohio State University viste at hjemme tann whiteners og bleking kan føre til at tennene mister en liten mengde emalje hardhet. Mat-grade hydrogen peroxide er den eneste peroxide som trygt for internt bruk.

Bruksanvisning

•  Prøv en av de mange OTC tannbleking produkter som inneholder mat-grade hydrogen peroxide. Du kan eksperimentere med whitening strips, male på bleking gels og bruke bleking munnen vasker. De inneholder lave mengder hydrogenperoksid, er enkle å bruke, og regnes som trygt hvis du følger instruksjonene på riktig måte.

Puss tennene med hydrogen peroxide og natron. Lag en pasta av de to ingrediensene ved å legge til 3 ts. hydrogenperoksyd til natron inntil den har en lignende konsistens til tannkrem. Tilsett en dråpe av vanlig tannkrem for smaken. Påfør blandingen til din tannbørste, børste som vanlig og skyll.

Lag en hydrogen peroxide-basert munnvann. Fyll en kopp med 4 ss. hydrogen peroxide og swish den rundt munnen i 20 sekunder. De antiseptiske kvaliteter av hydrogen peroxide hjelper å bleke og rengjøre tennene og også fremmer generelle oral helse.

Dypp en bomullsdott eller vattpinne inn i hydrogen peroxide og forsiktig gni den over hver tann. La hydrogen peroxide å forbli på tennene i fem til 10 minutter; skyll grundig.

Hint

 • Hydrogenperoksid kan forårsake midlertidig tann følsomhet og smerte.

Hvordan å bleke tennene Night

Å vite hvordan å bleke tennene over natten vil hjelpe deg å holde smilet hvitt og pusten frisk. Ta vare på tennene på en daglig basis, gå til tannlegen to ganger i året, og lytt til kroppen din å holde smilet perfekt. Oral helse er viktig for helsen til hele kroppen. Du kan bleke tennene med hydrogen peroxide, kan du bleke tennene med natron eller begge deler.

Du trenger ikke å bleke tennene ved å se en tannlege, kan du bleke tennene dine i ditt eget hjem.

Bruksanvisning

natron og PEROXIDE

Lag en blanding av natron og peroxide i en lime. Bruk en myk stritter tannbørste å pusse tennene med blandingen. Sørg for at du dekker hver tann grundig.

Du kan bleke tennene naturlig min å bruke produktene som du har i ditt bad. Natron og peroxide er trygge og effektive. De er også billig og du trenger ikke en resept eller en tur til tannlegen for å gjøre tennene hvite.

Du kan gule tenner uten blekemiddel. Du kan bleke tennene i komforten av ditt eget hjem med hydrogen peroxide og natron. Pass på å bruke en husholdning peroxide som er 3%.

SKYLL

Skyll munnen grundig. Fortsett å skylle og spytte før alle blandingen er ute av munnen.

BRUSH

Børst tennene grundig med din favoritt tannkrem. Ikke glem å børste tungen.

unngår flekker

Unngå flekker på hvite tenner i første omgang ved å unngå aktiviteter som har en tendens til å flekke tenner gule slik som røyking, drikker kaffe og te.

Hvis du tar vare på tennene dine, vil de ta vare på deg og vare livet ut. Oral helse er direkte relatert til din generelle helse.

Å vite hvordan å bleke tennene over natten vil hjelpe deg til å gi din beste førsteinntrykk.

BESØK en tannlege

Besøk en tannlege regelmessig for rengjøring og røntgenbilder. Holde tennene friske og godt vedlikeholdt vil holde smilet ditt lyse. Det vil også holde deg frisk. Dårlig tannhelse er forbundet med mange sykdommer og helseplager.

Du trenger ikke å bleke tennene på en tannlege selv om de tilbyr bleking tjenester. Det er vanligvis svært dyrt å bleke tennene dine på en tannlege.

Whitening tennene hjemme vil koste deg bare pennies. Husholdningenes 3% hydrogen peroxide og natron er bare ca 90 cent hver. Du vil sannsynligvis ikke engang trenger å gå til butikken, fordi mest sannsynlig at du har alt du trenger for å bleke tennene dine rett under vasken din.

Hvordan lage tenner whiteners

Hvordan lage tenner whiteners


Mens de mest dramatiske tenner Whitening resultater kommer fra metoder som bare er tilgjengelige gjennom en tannlege, det er mange over-the-counter whiteners er på markedet. Disse at-home produkter effektivt kan fjerne flekker og bleke tennene. Men de har også tendens til å være dyre. De fleste tannbleking produkter bruker peroksider som sine viktigste ingrediensene. Hydrogenperoksyd er en lett tilgjengelig blekemiddel. Du kan bleke tennene hjemme ved hjelp av hydrogen peroxide og natron. Det koster mindre enn over-the-counter-produkter, og det er mer praktisk at å måtte gå til tannlegen.

Bruksanvisning

•  Hell ca 2 spiseskjeer natron i et glass eller en kopp.

Legg nok hydrogen peroxide til natron for å lage en tykk pasta.

Dypp tannbørsten inn i pastaen. Børst tennene som vanlig, flere ganger dyppe penselen i pastaen etter behov. Baking soda er en slitende produkt som skrubber flekker av tennene. Kombinert med blekeeffekten av hydrogenperoksyd, hjelper det blir hvitere tenner.

Hint

 • Dette bør ikke erstatte vanlig tannpuss med tannkrem. En to-minutters børsting to ganger om dagen med fluortannkrem anbefales av American Dental Association.

Hva er noen tips om hvordan du tenner hvitere?

Hva er noen tips om hvordan du tenner hvitere?


Hvis ordknapp smil og tilførsel av rød leppestift ikke arbeider for å skjule hvor gul du føler tennene er, kan det være på tide å ta en titt på bleking dem. Tennene er naturligvis en liten gul på grunn av kalsium som bidrar til å holde dem sterke, men når tennene begynner å se merkbart gul det er ofte et resultat av farging.

Hygienetips

Når du pusser tennene to ganger daglig kan virke innlysende, det er en integrert del av å eliminere og hindre flekker. Bruk en myk eller medium børste og ikke skrubb for hardt. Pusse tennene med for mye kraft kan skade emaljen, og når den er skadet vil den ikke vokse tilbake. Det kan være nyttig å børste etter hvert måltid for å unngå slik mat rusk tid til å sette flekker på tennene. Vurder å kjøpe en elektrisk tannbørste som det kan bidra til å eliminere mer beis-forårsaker plakk.

Whitening Produkter

Bare vandre gjennom dental hygiene delen av din lokale dagligvarebutikk vil du sannsynligvis komme over en rekke produkter som kan skilte sine tannbleking evner. Fra strips til å plassere over tennene for en viss tid til munnskyllevann, tannkrem og maling, kan det være litt overveldende. Ta deg tid til å lese etiketter for å avgjøre hvilket alternativ som er det mest praktiske for din livsstil og budsjett. Sørg for at produktet du velger har en ADA (American Dental Association) godkjenning på den. Snakk med tannlegen din om du har spørsmål vedrørende enkelte produkter.

Natural Whitening Ideas

Lag din egen tannkrem med 3 prosent hydrogen peroxide og natron å forsiktig skrubbe vekk vanskelige flekker. Baking soda er en mildt slipemiddel som ikke vil skrape tennene hvis de brukes for flekkfjerning. Regelmessig bruk kan irritere tannkjøttet, så Børst med denne blandingen bare opp til to til tre ganger i uken. Mange over-the-counter tennene Whitening produkter bruker begge disse ingrediensene, og ved å blande det på egen hånd, kan du unngå de kommersielle merkevarekostnader. Visse matvarer kan også gi tennene en bleking boost som jordbær, gulrøtter og selleri.

Ting du bør unngå

Vel, kanskje ikke unngå, men i det minste være klar over at visse matvarer og drikke er mer sannsynlig å flekke tenner enn andre. Kaffe, te og vin er beryktet for å forlate flekker. Hvis du ikke er klar til å gi opp morgenkaffen ennå, sørg for å pusse etterpå. Røyking kan også føre til stygge flekker på tannemaljen.

Se din tannlege

Ikke hoppe ut på den årlige renhold, spesielt hvis du ønsker å holde tennene hvite. Tannlegen kan hjelpe deg med å fjerne flekker som din egen innsats kunne ikke. Snakk med tannlegen din om faglige muligheter for hvitere tenner som bleking og skallfasetter.

Mugg lukt fjerning fra en avfukter

Kjøre en avfukter i hjemmet ditt, spesielt i de fuktige sommermånedene, er avgjørende for personlig komfort. Etter en stund, men kan avfuktere utvikle en ubehagelig mugg lukt. Når dette skjer, kan du bruke en tredelt strategi for å fjerne disse lukt og holde dem fra tilbakevendende. Du kan bruke elementer som sannsynligvis er i pantry akkurat nå.

Fjerne mugg lukt

Hvit eddik, hydrogen peroxide og natron all drepe mold og mugg. De er også svært effektive når det gjelder å fjerne mugg lukt. Det er ikke nødvendig å bruke blekemiddel eller andre farlige kjemikalier. Siden en avfukter beveger luften i hele rommet, om du ikke ønsker det kringkaster farlig røyk uansett.

Det første du må gjøre er å rengjøre vanntanken. Hell eddik og hydrogen peroxide i separate spray flasker. Ikke bland dem, fordi å blande de to reduserer deres effektivitet. Spray tanken grundig med ufortynnet hvit eddik. La den sitte i 10 minutter, skyll med rent vann, og tørk av med en ren svamp eller klut. Hvis det er tunge kalkavleiringer i tanken, gjenta med en ny søknad av eddik. Flg eddik søknad med hydrogenperoksyd. Bruk den ufortynnet, rett fra flasken. La den sitte, og skyll og tørk. Tanken er nå helt ren og luktfri.

Etter å trekke luftavfukteren, rense kjølebatterier ved å bruke eddik og hydrogen peroxide på samme måte som ovenfor. Ta ut filteret og rense den med den samme prosessen. Bruk alltid eddik først, ettersom hydrogen peroxide vil fjerne eddik lukt.

Forebygge Mugg lukt

For å hindre mugg lukt fra å vende tilbake, legg 2 ss. natron i tanken hver gang det blir tømt. Av og spray kjølebatterier og filter med hydrogen peroxide. Det er luktfri og enheten kan brukes umiddelbart. Følge disse enkle trinnene vil holde avfukter fra utviklings at mugg lukt.

Forholdsregler

Fjern alltid strøm til enheten før du rengjør den. Noen mennesker kan finne eddik lukt ubehagelig. Selv om sterke, er eddik helt ufarlig og lukt snart forsvinner.

Sikkerhet for Hydrogenperoksid for Teeth Whitening

Sikkerhet for Hydrogenperoksid for Teeth Whitening


Hvitere tenner har vært forbundet med skjønnhet og ungdom, motivere folk til å bruke hundrevis av dollar for profesjonelle tannbleking årlig. Hvis du ikke er villig til å skallet ut en masse penger for en kosmetisk tannlege prosedyre, prøv en på-hjem rette: hydrogenperoksid. Hydrogenperoksid er ofte en komponent i tennene Whitening produkter. Men å bruke kjemikalier i munnen kan føre til at du stiller spørsmål hydrogenperoksid sikkerhet.

Hydrogenperoksid & Tannbleking

En på-hjem hydrogen peroxide prosedyren innebærer å bruke en tannkrem som inneholder hydrogen peroxide, innkjøp whitening strips eller gels som bruker hydrogen peroxide, eller lage en provisorisk tann skrubb. Ved å blande sammen hydrogen peroxide og natron, kan du lage en lime å pusse tennene.

Fordeler og sikkerhet

De to viktigste fordelene med hydrogenperoksyd er tilgjengelighet og pris. Det kan bli funnet på noe stoff butikk eller supermarked, og vanligvis bare koster et par dollar. Hydrogen peroxide har blitt godkjent av US Food and Drug Administration for bruk i tenner-Whitening produkter. Når tenner-Whitening kits brukes riktig, har de ikke skade tennene struktur eller emalje. Generelt, jo høyere konsentrasjonen av hydrogenperoksyd i en tann melkepulver, jo høyere er sjansen for uheldige bivirkninger. Men disse bivirkningene er betydelig mild, og ikke krever behandling.

Tooth Sensitivity & Tissue Irritasjon

Bruke hydrogen peroxide kan øke tann følsomhet for temperaturendringer. En annen potensiell bivirkning er irritasjon av tannkjøttet og hud inne i munnen. Men ifølge Vitenskapskomiteen for Consumer Products, disse effektene - inkludert andre sjeldne hendelser, for eksempel en brennende gane og svelg - forekomme i starten av behandlingen og er ikke permanent.

Farene ved Hydrogenperoksid

Hvis du bruker hydrogen peroxide for gjør-det-selv tannbleking, ikke svelge det, så det kan reagere med magen syrer. I tillegg til å være skadelig for magen, kan hydrogen peroxide ytterligere skade noen kutt inni munnen. Svelge en liten bit av tann whitener er generelt ikke skadelig, men.

Slik unngår du flekker på proteser

Du kan forhindre at flekker på protesene ved å endre kostholdet ditt, rense dem regelmessig og spise mat som reduserer flekker.

Bruksanvisning

MATVARER SOM FLEKK - Unngå å spise mat som vil sette flekker på proteser. For å hindre flekker på protesene ikke drikker kaffe, eller te. Ikke spis mat som tyttebær, blåbær, sennep, gurkemeie eller granateple. Disse matvarer vil definitivt sette flekker på proteser. Minst ikke spise dem når du trenger å ha et skinnende hvitt smil.

mat som forhindrer FLEKKER - Konsumere matvarer som rent eller hindre flekker etter at du spiser. Matvarer som sitroner, sitronsaft, eddik eller syltet ingefær er stor for å holde smilet hvitt.

CLEAN - Rengjør protesene regelmessig med natron og hydrogen peroxide. Natron og hydrogen peroxide kan rengjøre de fleste flekker fra proteser. Hvis du trenger å fjerne en sta flekker, suge dem i blekemiddel, skylles grundig og deretter børste dem med din favoritt tannkrem. Du kan enkelt hindre flekker på proteser som vil gjøre å holde dem rene enklere.

Slik Cure Karies

Slik Cure Karies


Gå inn på en hvilken som helst apotek og du vil bli møtt med et stort utvalg av produkter utviklet for å bistå i forebygging av karies, også kjent som hulrom, i tennene. Den beste tingen å gjøre er å lage en plan for omsorg for tennene dine at du fortsetter hver dag, for det er sunt rutine som vil forbedre resultatene dine.

Bruksanvisning

Tanntråd

Hold et stykke tanntråd mellom fingrene innpakning endene sikkert. Start med lengst tilbake tann. Begynn med å skyve floss i en vinkel mellom tannkjøttet og tannoverflaten. Fjern kilt rusk ved å gjenta denne bevegelsen for hver tann. Nedsenke floss inn i munnen skylling første eller fukte det og deretter strø den med natron vil også bidra til å gjøre det mer effektivt. Tanntråd vil bidra til å holde tannkjøttet sunt og tennene intakt og karies gratis.

Velg en tannbørste med en middels til fast underlag. Velge en pensel som er for myk kan føre til en mindre enn perfekt resultat. Se på alle typer tann tannkrem på sokkelen. Plukke en med fluor eller whiteners kan bidra til å herde emaljen på tennene eller lysne dem.

Bruk en god tannlege skylling etter børsting. Legge dette trinnet i munnhygiene program kan forbedre resultatene dine. Besøke tannlegen er også en fin måte å holde smilet hulrom gratis.

Hint

 • Ta en myk, fuktig klut, strø bakepulver på det og gni forsiktig med det på tennene. Legge til en bit av hydrogen peroxide til natron vil også bidra til å bleke tennene dine, og fjern eventuell oppbygging.
 • Ikke gjør en vane å spise sitroner. Syren i citrus kan skade emaljen på tennene over tid.