Digidexo.com

shrimp clay

Healing Clays

Healing Clays


Påføring restorative leire til eksterne sår og inntak av det for intern sykdom var vanlig praksis for forhistoriske innfødte i Nord-, Mellom-og Sør-Amerika, gamle grekere, romere, egyptere, Esseerne (forfatterne av Dødehavsrullene) samt folk i gamle Kina og Arabia. I dag er kunsten å helbrede med jorden offisielt kjent som peloterapi. Implementering helbredende leire bruk rundt om i verden fortsetter å vokse med slike programmer som hydroterapi, balneologi, naturmedisin og alternativ medisin. Forurensning av verden videre fører folk til å utforske hvordan leire helbreder og renser gjennom inntak og aktuelle programmer.

Historie

Det første bevis på den terapeutiske kvaliteter av leire er funnet skrevet på leirtavler fra Mesopotamia datert til rundt 2500 f.Kr. I det andre århundre e.Kr. greske filosofen og legen Galen skrev en avhandling om leire terapi for intern og ekstern healing. Andre i historien brukt helbredende leire, inkludert 19. århundre tysk holistisk healing talsmenn Sebastian Kneipp og Adolph Just, som holdt leire for bruk som en av sine mest verdsatte rettsmidler på grunn av de naturlige helbredende egenskaper det gir.
Med den reneste form for grønn leire fra Frankrike, samfunn og kulturer der dratt nytte av healing leire i århundrer av eksterne applikasjoner og spise denne forbindelsen for interne ills. I første verdenskrig, til den franske blandet leire med spiselig sennep holde tropper fri for dysenteri mens russiske soldatenes rasjoner inneholdt 200 gram leire for behandling av interne sykdommer av livet i skyttergravene og eksterne sår kamp.

Grønnleire

Helbredende leire er grønn. Bentonitt er den grunnleggende grønn leire. Bentonitt kommer i nyanser av mørkegrått til mørkt grønn og er sammensatt av hovedsakelig montmorillonitt, med mindre konsentrasjoner av kristobalitt, zeolitt og kvarts. Avhengig av hvor leiravsetninger kommer fra, de mengder av disse konsentrasjoner i kurativ leire varierer. Lokaliseringen av grønn leire rundt om i verden ofte tar på navnet på regionen de blir oppdaget-bentonitt ble funnet i nærheten av Ft. Benton, Wyoming, og Montmorillonite nær Montmorillon regionen i Frankrike. Verdens største forekomst av grønn healing leire er i Bayern.

Vulkaner føde Clays

Alle leire er vulkansk aske blåses ut i luften som lava spyr fra kjeglen. Den brunaktig aske legger seg til Jorden, danner vulkansk stein som den stivner. Gjennom årtusen av vaske vann over vulkansk stein, amalgamer av mineraler form og en del av disse blandinger utvikle seg til leire. Alle leire trekker sine egenskaper fra prosenten av dets kjemiske komponenter og elementer. Måten disse forbindelser forholder seg til hverandre fysisk og kjemisk er det som skiller de typer leire fra hverandre. Smektitt er et resultat av denne prosessen. Består av hydratisert natrium-kalsiumaluminium-silikat mineral, er smektitt kilden grønne helbredelse leire.

Healing

Eksterne bruksområder for grønn leire for hudinfeksjoner inkluderer å sette den på byller, eksem og psoriasis. Leire er brukt i omslag for øyeinfeksjoner, sår og abscesser. Inntar helbredende leire som en naturlig rensing agent fortsetter å utvikle globalt som flere velger å innlemme naturlige og alternative healing for å bekjempe forurensing. Bentonittleire lagt til forurenset vann immunizes det fra en lang liste av ulike bakterier, noe som gjør det trygt å drikke. Selv om det er grunnleggende programmer for forskjellige bruksområder til helbrede interne helseproblemer samt sår, utslett og andre organ traumer --- som med anerkjente medisinske formål, behandlinger og legemidler, må den enkelte teste og justere mengden og anvendelsen av leire for å finne ut hva som gir de beste resultatene.

Beskyttelse mot stråling

En standard praksis av russiske forskere er å bruke bentonitt av grønn leire til hender, ansikt og kropp, før iført stråling dresser når du arbeider med radioaktive materialer. I opprydding av Tsjernobyl-området, bentonitt bruk absorbert giftige radioaktive isotoper igjen fra smelte ned av kjernefysiske anlegg. Utlede mange mineraler som brukes til helse kosttilskudd for å øke bedre liv kommer fra grønn leire.

Clay for Weight Loss

Clay for Weight Loss


Å spise leire høres kanskje ikke ut som den mest tiltalende idé; men det er ganske nyttig for å miste vekt. Å spise leire er også kjent som "geophagia", som betyr "bevisst forbruk av jord, jord eller leire." Å spise leire kan også hjelpe behandle ulike plager som anemi og fordøyelsessykdommer. Det har blitt brukt som en avgiftende verktøy siden aldre; faktisk, har spise leire vært populære i flere kulturer i det siste.

Clay

Betydningen av spesifikke spise leire for medisinske formål har nylig blitt anerkjent i de vestlige landene. Noen av fordelene ved å spise leire inkluderer forbedring av generell funksjon av fordøyelsessystemet, noe som betyr lindring fra forstoppelse, hyppig avføring og diaré. Videre fører det også til økt fysisk energi og utholdenhet og sterkere immun system.In tillegg til alt dette, er å spise leire i stor grad brukes for å redusere appetitten, noe som gjør det til et utmerket verktøy for vekttap.

Bentonittleire

Bentonite Clay er den vanligste form for leire som brukes for terapeutiske formål og vekttap. Selve mineralet kalles "montmorillonite" og bentonitt leire er bare en kommersiell navnet gitt til den medisinske mineral. Ved inntak av bentonitt i flytende form, umiddelbart absorberer det vann som er tilstede i magen og sveller, forstørrelser som et meget absorberende svamp. Spise leire før et måltid er kjent for å vise effektive resultater som svulmet leire inne i magen vil gi deg en følelse av fylde, og dermed effektivt redusere appetitten og hindre overspising.

Dosering av Eating Clay

Flytende bentonitt er den mest populære formen for leire for vekttap programmer. Den beste tiden å fordøye det er rett før du tar ditt måltid. Hvis du ikke kan gjøre det for en eller annen grunn, kan du spise det en time før du spiser. Du kan starte med å ta en spiseskje med bentonitt leire hver dag. Det anbefales at du blander det i en juice eller eple saus for enkel forbruk. Du kan nøye overvåke resultatene i minst en uke etter som, kan du gradvis øke dosen. Men ikke bruker mer enn fire spiseskjeer om dagen; og den bør være delt inn i ulike doser før forskjellige måltider.

Viktig merknad

Selv om å spise leire er svært nyttig for å kontrollere appetitten og forbedre den generelle helsen til kroppen, er det ikke anbefalt for alle. Som leire absorberer vann fra fordøyelsessystemet, kan noen mennesker oppleve forstoppelse. Av den grunn er det vanligvis forbrukes med en god kilde for fiber. Videre, sørg for at du ikke spiser det minst to timer før eller etter du tar noen medisiner eller kosttilskudd fordi det kan forstyrre vannopptak.

Hva er årsaken til lavere magesmerter og Clay farget avføring?

Clay farget avføring er en sterk indikasjon på lever infeksjon eller sykdom. Så er lavere magesmerter. Vanlige symptomer assosiert med denne lidelsen omfatter gulsott eller gulfarging av huden, mørk urin, oppkast og ømhet i leveren regionen. Årsaker til leversykdom kan tilskrives pre-eksisterende medisinske tilstander, dårlig kosthold, metabolske mangler, alkoholmisbruk og kronisk forbruk av enkelte medisiner.

Leire farget avføring indikerer en feil med galle systemet. Den gallesystemet omfatter lever, galleblære og pankreas. Det er dreneringssystemet hvor galle salter utskilles, av leveren via galleblæren, i avføringen. Dette gir avføringen det er vanlig mørk brunaktig utseende. Galle hjelpemidler i absorpsjon og bryte ned fett før det er utskilles gjennom tykktarmen.

Den gråaktig krakk er et resultat av utilstrekkelig galle utgivelse som resulterer i manglende evne i kroppen til å absorbere og riktig å bryte ned fett. Fordi denne betingelse er ofte ledsaget med hevelse eller herding av leveren, ømhet og underlivssmerter er et symptom som vanligvis følger med denne type lidelse.

Behandling

Behandling for denne tilstanden bestemmes basert på årsaken og stadium av leversykdom. En rekke alternativer inkluderer strålebehandling, farmasøytisk terapi, inkorporering av sunnere fettfattig diett, kirurgi, og mulig transplantasjon.

Hvordan behandle hodebunnen med Clay

Hvordan behandle hodebunnen med Clay


Leire er et naturlig spa-behandling for ditt hår og hodebunn. Brukt i århundrer rundt om i verden, leire naturlige ingredienser arbeide for å fjerne flass, overflødig olje og skitt fra hodebunnen din. Mens styrke dine røtter, det overlater håret mykt, skinnende og flokefri. Du kan lage dine egne leire behandlinger hjemme og lindre de høye kostnadene ved en profesjonell spa. Begynne å nyte den beroligende fordelene ved å ødelegge deg selv med en luksuriøs leire hodebunnsbehandling i dag.

Bruksanvisning

•  Bland din leire rett før du bruker den. Helle varmt vann og leire i en liten bolle. Bland briskly med en slikkepott. Din leire bør være konsistensen av pudding eller tykk pannekakerøre. Hvis den er for tykk, tilsett mer vann. Hvis leire er for rennende, tilsett mer leire.

Fukt håret med varmt vann. Det er ikke nødvendig å shampoo først. Bruk fingertuppene, plasserer leire blandingen på hodebunnen din. Masser hodebunnen, noe som gjør at den er helt dekket. Når hodebunnen er dekket, distribuere blandingen gjennom håret med fingrene.

La din leirebehandling på hodebunnen i 20 til 30 minutter. Du trenger ikke å vente på leire for å stivne helt. Skyll med varmt vann, masserer hodebunnen som du skyller. Etter leire er grundig skylt ut, håndkle tørke håret.

Adopter en vanlig rutine for leire hodebunnen behandlinger. Unn hodebunnen til en avslappende leire skalp behandling en gang i uken for å nyte alle fordelene.

Tips og advarsler

  • Clay kan kjøpes på nettet eller på naturlig helse butikker.
  • Rhassoul leire, også kalt marokkanske leire, er bra for sensitiv hodebunn eller tørt hår.
  • Bantonite og Dødehavet leire fungerer bra på fett hår.
  • Hvis du blander mer enn du trenger, legg den i en lukket beholder. Du kan lagre den i kjøleskapet, for fremtidig bruk.
  • Hvis leire som er igjen i dusjen etter skylling, bare å tørke det opp med et papirhåndkle.
  • Dersom du har spesielle hudsykdommer, sjekk med legen din før du bruker.
  • Hvis du opplever en hudreaksjon, skyll umiddelbart og kontakte legen din.

Bentonitt Clay Drug Detox Rehab for Colon

Bentonittleire er en grå healing leire utvunnet rundt Benton, Wyoming. Clay har vært brukt siden antikken for helbredende formål, i Europa og av indianere. Leire er i stand til å absorbere ting inn i den. Det er også sugende noe som betyr at ting kan holde seg til det og bo der.

Fordeler

På grunn av sine adsorbent egenskaper, kan Bentonittleire gi et godt virkemiddel for å trekke giftstoffer fra kroppen gjennom huden og fordøyelseskanalen. Giftstoffer, for eksempel legemidler du har tatt eller tilsetningsstoffer og påvirket avføring, er absorbert inn i eller absorbert på leiren når den passerer gjennom tarmen og tykktarmen. Deretter kan du kvitte deg med dem gjennom eliminering. Leiren har også viktige mineraler som kroppen din kan plukke opp i løpet av denne prosessen.

Hvordan bruke det

Bentonittleire selges som et pulver som du kan blande med filtrert vann og drikke på daglig eller periodisk basis. Det er også til nytte i å blande leire som omslag, eller til og med i et badekar, for å suge i eller gjelder for huden din. En av måtene kroppen kvitter seg naturlig for giftstoffer gjennom porene. Clay kan hjelpe fremskynde prosessen.

Bevis for at Clay er effektiv

En 1961 studie av Howard Lind of Lind Laboratories i Brookline, Massachusetts, viste Bentonittleire har evnen til å drepe bakterier som stafylokokker og E. coli. Noen tidligere rusmiddelavhengige mennesker og alkoholikere si at etter å ha tatt en lignende leire, kalt Pascalite, begynner de å miste sitt ønske om stoffet.

Betraktninger

Pass på å ta leire separat fra andre medisiner eller kosttilskudd du kan ta. Fordi Bentonittleire er så absorberende, kan den forstyrre effektiviteten av dem. Noen mennesker opplever diaré når du tar leire, spesielt i starten, så drikk rikelig med vann. Clay terapi regnes som trygt.

Tilgjengelighet

Du kan finne mange forskjellige leire produkter på nettet (se Ressurser) og til en helsekostbutikk. Bentonitt leire, hellig leire (Ee Wah Kee) og fransk grønn leire er spesielt utvunnet og bearbeidet for sine helsemessige fordeler. Selv om du kan finne leire i en lokal elv seng, ikke anta det har samme terapeutiske effekter.

Bentonitt Clay grøtomslag Oppskrift

Bentonittleire er en type leire som er vanlig brukt for avgiftning, fordi dens elektriske ladning trekker toksiner ut av kroppen. Talsmenn bruke den til å rense huden og håret, og hvis spist, renser leiren kolon. En av de mest vanlige bruk av leire, som finnes i de fleste helsekostbutikker, er som et grøtomslag.

Hvordan bentonittleire Works

Bentonitt leire er vanligvis funnet i Great Plains i USA og regnes som den beste leire for avrusning på grunn av sin unike hevelse egenskaper. En gang i kontakt med vann, sveller bentonittleire opp som en svamp. De elektriske blodplater i leire trekke ut giftstoffer og binde dem til leirens porøs overflate. Fordi leire er luring giftstoffer til hudens overflate, kan huden din ser synlig verre før det begynner å se bedre etter flere behandlinger.

Stings, utslett, Bites

For bie stikk og andre vanlige hudproblemer, bruker bentonitt leire med destillert vann. Bland de to sammen, ved hjelp av bare nok vann til å danne en tykk pasta, og slather den på problemområdet. La leire tørke i ca 20 minutter, og skyll den av med kaldt vann.

Sterkere Body grøtomslag

For en kraftigere grøtomslag, trenger du leire og eple cider eddik. Bland like deler av bentonitt leire med eple cider eddik til det danner en kremet pasta, deretter slather den på problemområdet. La leire satt på kroppen i ca 45 minutter, skyll av å trekke ut eventuelle giftstoffer. Pass på å ikke bruke metallgjenstander som boller eller sølvtøy når du blander denne oppskriften, fordi leire kan reagere dårlig med metall.

Slik bruker bentonitt leire som et grøtomslag for hele kroppen, røre et pund av leire med en halvliter av eple cider eddik. Denne gangen, sørg for å legge litt vann for å tynne ut og fortynne blandingen litt slik at jo høyere mengder leire og eddik ikke forverre huden. Påfør et tynt lag av blandingen til kroppen din. La den stå på for bare ca 20 minutter, og skyll av. Denne oppskriften gir nok leire blanding for to personer.

Hvis leire og eddik blandingen er for tørking for huden din, spesielt hvis du bruker den til å behandle akne, følger behandlingen med en fuktighetskrem.

Clay Bath

Helle bentonitt leire inn i badevannet kan tilby de samme avgift effekter som et grøtomslag. The Family Håp Center, som hjelpemidler barn med spesielle behov, anbefaler å helle to kopper leire inn i badevannet to ganger i uken i fem uker for å få de samme resultatene som du ville fått fra en grøtomslag.

Helsemessige fordeler av Bentonitt Clay

Bentonitt leire, også kjent som Montmorillonite, brukes i mange behandlinger både internt og eksternt. Som et hjelpemiddel DETOX Bentonittleire er verdsatt for sin evne til å svelle og absorbere giftstoffer fra kroppen lindre symptomer assosiert med toksin bygge opp. Eksternt bentonitt kan brukes til å lindre en myriade av hudlidelser.

Egenskaper

Bentonittleire ofte inneholder magnesium og opptil 67 andre mineraler og sporstoffer. Clays fra ulike kilder har ulike egenskaper; noen eksempler på bentonittleire er natriumbentonitt, magnesium og kalsium bentonitt bentonitt. Bentonitt leire kommer fra forekomster av vulkansk aske som har bosatt seg over tusenvis av år. Som asken legger seg gjennom jorden det absorberer forskjellige næringsstoffer fra jorden. Det er absorpsjonen prosess som gjør leire, for eksempel en fordelaktig avgiftning i kroppen, absorberende toksiner og bære dem gjennom systemet.

Slik fungerer det

Bentonitt sveller når den blir blandet med vann, og når den sveller den blir inert. Drikkevann leire blandes med vann er brukt som en detoxifier og et indre legeme rensemiddel. Når leiren kommer inn i kroppen i sin hovne tilstanden den tiltrekker seg giftstoffer til sin egen. Etter at det har tiltrukket seg giftstoffer det da absorberer dem inn i seg selv etter som det passerer gjennom kroppen og blir utvist tar giftstoffer sammen med det. Som en inert substans, vil den passere gjennom legemet som den er og endrer ikke sin struktur inne i legemet.

Interne bruksområder

Bentonitt er ansett som et utmerket detox hjelpemiddel. Når giftstoffer bygge opp i kroppen kan det påvirke over alle helse og følelse av velvære. Giftstoffer kommer fra mange kilder slike fet mat og miljø kilder. Over tid vil disse giftstoffene kan bygge opp og hemme kroppens naturlige funksjoner som bidrar til plager som fordøyelsesproblemer, hodepine og allergier. Ved hjelp av bentonitt leire internt kan bidra til å gjenoppleve symptomer. Intern bruk av bentonittleire har også blitt benyttet i behandling av lidelser som for eksempel candida, og gjær problemer, gingivitt, parasittinfeksjoner og høysnue.

Eksterne bruksområder

Bentonitt leire kan gjøres om til en back eller komprimere og påføres huden for å lindre muskelskader, carpel tunnel, blåmerker, kutt og sår. Du kan forberede en bentonittleire pakken ved å blande leire med vann til den har en mud som konsistens og bruke den til det berørte området. Bruke en leire pakken til bakterie- og soppinfeksjoner kan være gunstig. Andre hudlidelser som eksem, psoriasis og utslett ofte svarer godt til bentonittleire pakke og komprimere behandlinger.

Betraktninger

Ved hjelp av bentonittleire internt kan føre til forstoppelse som leire sveller når de blandes med vann. Andre bivirkninger er ikke kjent. Fordi leire er inert etter å ha blitt blandet med vann er ikke reagerer med kjemiske funksjoner i annet enn å tiltrekke og absorbere utenlandske toksiner og frakte dem bort med det kroppen. Når du kjøper bentonitt leire bør det være en grå krem ​​farge snarere enn ren hvit.

Helseeffekter av Bentonitt Clay

Helseeffekter av Bentonitt Clay


Bentonitt leire har vært brukt til helbredende formål helt siden før nedtegnet historie. Den er laget av en blanding av vulkansk aske og sjø gjørme. Det trekker giftig materiale ut av kroppen hvis tatt internt, og det reduserer smerte og infeksjon i åpne sår. Leire molekyler bærer negative ioner i dets mineraler, som tiltrekker positive ioner som befinner seg i urenheter funnet i tarmkanalen. I en prosess som kalles adsorpsjon, trekker leire urenheter til seg selv som en magnet og holder på til dem før kroppen kan eliminere begge.

Hva bentonitt Does

Bentonitt stimulerer usunne organer og kroppens vev, hjelper disse vev gjenvinne funksjon. Det er svært aktive ingredienser i bentonitt leire som gjenoppretter celler og fremskynde healing og normal kroppsfunksjon. Bentonitt virker som en magnet, og å trekke seg mot å tiltrekke giftstoffer i tarmkanalen når den er forbrukt. Det har blitt brukt til å hjelpe med matallergier, intestinal slimete saker, kolitt og intestinal virus og kan hemme parasitt reproduksjon. Leire har vært brukt til å trekke ut fra insektgiftstoffer, og husdyr biter, og for å trekke ut infeksjon av åpne sår. Det har også blitt brukt til å trekke ut giftstoffer fra strålebehandlinger. Ifølge Journal of Physical Chemistry, 16 har studier vist de elektromagnetiske eller elektrokjemiske egenskapene til bentonitt-leire og dets evne til å binde seg med strøm som finnes i cellene. Den Biodesign Institute ved Arizona State University fant at "healing leire" var effektiv mot MRSA-infeksjoner. The Mayo Clinic definerer MRSA, eller meticillinresistente Staphylococcus aureus, som "en stamme av staph som er motstandsdyktig mot de bredspektrede antibiotika som vanligvis brukes til å behandle den." MRSA er potensielt dødelig.

Hva bentonitt

Bentonitt leire har det vitenskapelige navnet på natrium montmorillonit. Bentonitt er industriell leire. Det er oftest funnet i gips, boreslam for oljebrønner, kattesand, maling, "glossy" papir, skokrem, betong og sement og fargestifter. Bentonitt er rik på natrium, kalsium, jern, magnesium og mange spormineraler.

The Clay Cure

I "The Clay Cure: Natural Healing From The Earth," forfatter Ran Knishinsky tilbyr mye informasjon om bentonitt og andre former for healing leire. Knishinsky drøfter hvordan du velger riktig type leire, vitenskapen involvert og de mange bruksområder for dette kosttilskuddet. Boka beskriver når og hvordan du skal ta leire som et pulver, en flytende gel eller i kapsler. Knishinsky detaljer helsemessige fordeler av bentonitt, for eksempel behandling av fordøyelsesplager, drar sirkulasjonen, bidrar med menstruasjonsproblemer og hjelpe lever og prostata.

Bruk av Bentonitt Clay

Bentonittleire er en naturlig ingrediens som finnes i mange forskjellige helseprodukter. Folk leter etter naturlig rettsmidler for å miste uønskede inches rundt i kroppen og avgifte kroppen innvendig og utvendig, vil sette pris på bentonitt leire. Det er en naturlig leire finnes utbredt i USA.

Body Wrap formler

Bentonitt leire er en av de viktigste ingrediensene som finnes i mange kropps vikle leire formler. Det kan være kombinert med tang og tare. Naturlige oljer, som lavendel olje, kan også være en del av formelen. De kombinerte ingredienser er absorbert, mens presset mot huden og bidra til å avgifte kroppen din.

Intern Detox Med Clay

Bentonittleire er noen ganger blandet med andre ingredienser og brukes for innvendig avgiftning. Den har evnen til å absorbere, og trekker ut giftstoffer. Bentonittleire bør ikke brukes i store doser internt. Følg instruksjonene på noen detox produkt.

Husholdning bruker

Mange bruker bentonitt leire hver dag uten å vite det. Leiren er ofte funnet i kattesand, som det er absorberende og bidrar til å kvitte seg med lukter. Det er også ofte brukt i sjampo og makeup-produkter. Det kan bli funnet i yoghurt og godteri barer. Bentonittleire kan brukes i Vinifikasjon å klargjøre og stabilisere vin.

Industrielle bruksområder

På grunn av sine kolloidale egenskaper, kan leire bentonitt anvendes som et fortykningsmiddel eller blandet med andre materialer for å lette deres transport. Anvendelige i olje- og gassboring, danner den en gel og motstår kompresjon. Fordi det sveller den kan brukes som et tetningsmiddel. Det kan tilsettes til sand, som danner "grønn sand" som brukes for å lage støpeformer. Dens egenskaper er studert av sivilingeniører som ønsker å forstå den bærende strukturen i jorden under fundamentet. Det kan være en komponent av klebemidler og sement.

Den leire er trygt å konsumere i små mengder, og blir ofte blandet med dyrefor. Den åpner for en dyrets fordøyelsessystem til å bremse ned, slik at maten den spiser absorberes bedre.

Slik fungerer det

Bentonittleire har en evne til å absorbere vann, kjemikalier og toksiner tilsammen mange ganger større enn dens egen tørrvekt. Tenk på en super-tørr svamp. Påfør vann til det og det vokser i størrelse og vekt. Leiren fungerer på samme måte.

Det finnes flere typer av bentonitt. Det er vanligvis dannet fra vulkansk aske som har blitt forvitret over tid i forbindelse med vann. Dermed får sin porøse struktur. En av de mer populære områder for samling av leire er i Fort Benton i kritt senger av Wyoming. Leiren blir også utvunnet i Arizona, Mississippi, Tyskland, England og mange andre deler av verden.

Ved hjelp av fransk Clay som en Hemorrhoid Utbedring

Ved hjelp av fransk Clay som en Hemorrhoid Utbedring


Hemorroider er betennelse og hevelse av årer rundt anus og / eller lavere endetarm. Det er ofte en svært smertefull tilstand, men det er vanligvis ikke en alvorlig helsetrussel. Mange rettsmidler og botemidler er tilgjengelig for hemorroider, hvorav mange er medisinert kremer og salver som kan brukes eksternt, for eksempel Forberedelse H linje av produkter eller Tucks medisinert våtservietter. Det er også mindre kjente naturmidler, som for eksempel fransk leire, som inneholder mineraler og oksider at noen mener å være en effektiv behandling av hemoroider.

Klinisk forskning

Selv om det ikke er noen klinisk forskning som beviser effekten av å bruke fransk leire som en behandling for hemorroider, en 2008 studie av School of Earth and Space Exploration ved Arizona State University fant at fransk grønn leire gjør inneholde mineraler 1MD illite og Fe-smektitten som kan påvirke pH og oksidasjonstilstander og bidra til å svekke bakterier som forårsaker Buruli magesår. Mens hemorroider ikke er forårsaket av bakterier, studien erkjent behovet for mer forskning for bruk av leire, siden den ikke inneholder egenskaper som kan være nyttige for behandling av andre tilstander.

Naturlige Russland franske Clays

Ett selskap som spesifikt markedsfører fransk leire som en behandling for hemorroider er en London-basert selskap kalt NaturalRussia.com. Blant deres linje av leire er en som heter fransk Hvit Kaolin Clay. Selskapet sier leire blir også ofte referert til av et antall forskjellige navn, blant annet keramisk leire, kaolin, hvit kosmetisk leire, og hvitt kaolinitt. I alle fall, sier selskapet at det kjøper leire fra «en betrodd produsent i Sør-Frankrike". Leiren blir solgt som et fint hvitt pulver som er blitt renset og soltørket. Naturlig Russland sier det er den mildeste av de seks leire de selger og fungerer godt på sart hud. Foruten selskapets påstand om at franske hvit kaolin kan hjelpe raskt helbrede hemorroider, hevder den at den også kan brukes som behandling for magesår, infiserte sår, brannsår, solbrenthet, kviser, utslett, og en rekke andre plager.

Andre Clays

Natural Russland markedsfører også fem andre typer franske leire, inkludert:

• Fransk Grønn montmorillonitt (også noen ganger referert til som grønn helbredelse leire, montmorillonitt, bentonitt, og Aluminium-silikat smektitt)

• Fransk Grønn Illitt Clay (også noen ganger referert til som Fransk grønn leire, grønn illitt, og marin leire)

• French Red Illitt Clay

• French Yellow Illitt Clay

• Fransk Pink Illitt Clay (også noen ganger referert til som Fransk steg leire)

Naturlig Russland hevder at alle disse leire unntatt den franske Pink Illitt kan bidra til å helbrede hemorroider.

Fransk leire selges av en rekke andre nettbutikker, men de fleste vet ikke spesifikt markedsføre produktene som behandling for hemorroider.

Hvordan bruke kalsiumbentonitt Clay for Healing

I århundrer har kvinner brukt gjørme og leire som en del av deres skjønnhet diett. De siste årene er det blitt funnet at noen leire er gunstig for en persons helse; ikke bare ved å bruke den direkte på huden, men ved inntak av det også. Dessuten viser noen undersøkelser å være nyttig i behandling av autisme. Her er detaljene om hvordan å bruke kalsium bentonittleire å helbrede kroppen din.

Hvordan Clay Hjelper

Nesten alle aspekter av den naturlige verden har en magnetisk ladning til dem. Selv vann har det som kalles en "sterkt polart" molekyl, som er hvorfor det er så godt som et rensemiddel.
Det samme gjelder for kalsium bentonittleire. Mange av de naturlige toksiner vi møter i våre liv, for eksempel tungmetaller og bakterier, er positivt ladet. Som den naturlige livsstil nettstedet naturalnews.com gjør det klart, har kalsium bentonittleire en svært høy negativ ladning til det. Som et resultat, hvis du spiser det - ja, spise den - it'll trekke alle disse giftige materialer ut av systemet. Siden kroppen ikke kan fordøye leire, er det ikke skadelig for deg i det hele tatt.

Ifølge boken "Living Clay: Naturens egen Miracle Cure", bør du spise to gram av leire hver dag i to uker for å hjelpe rense kroppen din. Så, etter at første behandling, er bare en unse nok til å opprettholde systemet.

Så er det de eksterne midlene for hvordan du bruker kalsiumbentonitt leire for helbredelse. Hvis du tar en leire bad to ganger i uken, vil leiren trekke mange av kroppens giftige stoffer rett ut porene. Kjør en fin bad og deretter legge til 2 kopper av leire i pulverform. Leiren skal være godt oppløst uten klumper. Bruke hånden til å virvle det rundt i vannet. Etter det, sitte og suge i vann i ca 15 til 20 minutter, og sørg for å få så mye av kroppen din under vann som mulig.

Behandling av autisme

Sykdommen påvirker barn og deres mentale og emosjonelle utvikling, men ingen klar årsak er ennå ikke funnet. Men som nevnt på nettstedet blog.regardingme.com, Dr. Miriam Jang, forfatter av "gjennombrudd i autisme," mener at tungmetaller, som bly, aluminium, kvikksølv og kadmium er medvirkende faktorer. Ved å gjøre bruk av kalsium bentonittleire i et bad, hun funnet at hun var i stand til å senke nivåene av disse metaller i autistiske pasienter. Hun fant forbedringer i deres fysiske helse resulterte etter tre måneder, men det gjenstår å se hvorvidt det vil også føre til forbedringer i barnas sjelsevner. Likevel, det er en behandling verdt å undersøke.

Den beste måten å bruke Magnetic Detox Clay

Ved hjelp av magnetisk DETOX leire som en del av et badekar er den beste måten å redusere toksin og metalloppbygning. Magnetic leire er helt naturlig og trygt å bruke på alle hudtyper; Det kan anvendes to ganger ukentlig for de mest terapeutisk fordel. Ifølge Dr. Miriam Jang, forfatter av "Gjennombrudd i autisme," leire bad er det raskeste måten å fjerne metaller fra kroppen.

Ingredienser

Den beste typen leire for å bruke i en detox bad inneholder grå eller grønn natrium / kalsium smecite. Se etter naturlige leire, som vil ha flere fordeler enn jordbruks- eller tekniske kvaliteter. Ifølge Eyton Earth, de beste valgene av leire er Grønn Wyoming bentonitt, Utah bentonitt og Redmond Clay, som kan legges til grønne bentonitt leire. Lagring av leire riktig er avgjørende for selskapets gi de beste helsemessige fordeler under et bad. Oppbevar ubrukt leire i forseglede glassbeholdere og holde den unna metaller for å unngå forurensning.

Opprette en magnetisk detox bad

Bruk leire i badekaret bare hvis du har moderne avløp, og ikke bruk den hvis du har en septiktank. For eldre avløp, kan leire holde seg til rørene og forårsake tilstopping. Å la leire for å komme i septiktank vil forstyrre balansen nødvendig for kloakk. Hvis du har en septiktank og du fortsatt ønsker å gjøre en detox bad, manuelt fjerne vann fra karet og tørk opp leire når det tørker.

Begynn å fylle badekaret med varmt til varmt vann, avhengig av din preferanse. Plasser 2-3 kopper leire langs toppen av vannet, strø det på å unngå å få leire i bare ett område. La leire sitte i badekaret i ca 10 til 15 minutter, slik at det kan bli hydrert for din bruk.

Bath Lengde

Hvis du bare begynner å bruke leire som en del av en detox bad, starte med bare 15 minutter for å bli nedsenket i leire. Hvis du er i stand til å bo i badekaret uten bivirkninger som å bli sliten eller kjølt, øke varigheten av neste bad til 20 til 30 minutter.

Leiren vil fungere som en magnet, og trekker ut gjennom huden giftstoffer og urenheter som kvikksølv, aluminium, kobber, bly eller andre metaller du kan ha blitt utsatt for fra miljøet. Bruk detox leire bad to ganger i uken i tre uker for å fjerne giftstoffer, noe som gir kroppen en ukes hvileperiode mellom bade perioder.

Perioral dermatitt & Clay Therapy

Perioral dermatitt & Clay Therapy


Perioral dermatitt er en kløende kviselignende utslett som er begrenset til området rundt leppene og haken, som grenser ansikts linjer fra hjørnene av nesen til jawline. Det rammer først og fremst unge kvinner mellom 16 og 45 i henhold til American Academy of Dermatology. Personer med perioral dermatitt bør unngå bruk av steroid kremer og fluoridated dentale produkter som kan gjøre utslettet verre. Antibiotikabehandling kan løse tilstanden helt eller midlertidig. Clay terapi er en alternativ behandling.

Velg Clay

Clay er en solid type jord som kommer i flere farger avhengig av beliggenhet og hvor dypt det er minelagt. Leire er rike på mineraler og enzymer. Den brukes til å bedre blodsirkulasjonen, fjerner døde hudceller og absorbere giftstoffer. Grønn leire er for alle hudtyper, og er den mest brukte kosmetiske leire type. Hvis huden er spesielt følsom, hvit leire kan være substituert.

Bland ingredienser

For å gjøre en antiseptisk og anti-inflammatorisk leire maske for perioral dermatitt, bland åtte spiseskjeer av leire pulver med like deler goldenseal rot og 4 ss vann. Til denne grunnleggende blanding legge 6-8 dråper urteekstrakter som fiolett (ikke gentian fiolett) eller druekjerne.
Bruk en glassbolle og en av tre eller plast skje til å blande leire og urter sammen. Unngå bruk av metallredskaper.

Påfør Mask

Clay bør få lov til å tørke i opptil en time, deretter skylles av med rikelig med lunkent vann. Ikke bruk kaldt vann, da dette kan irritere dermatitt. Gjenta maske to ganger om dagen.

Bentonitt Clay Detoxificants

For tusenvis av år sivilisasjoner brukte leire for å fremme helbredelse. Stammene i Sentral-Afrika, Andesfjellene og aboriginerne i Australia ofte utført ryggsekker av vulkansk aske som skal brukes til medisinske grunner. Bentonitt er det kommersielle navnet på montmorillonitt, aluminium phyllocilicate, som absorberer væsker. Ifølge Ran Knishinsky, som skrev "The Clay Cure," den absorberer giftstoffer også.

Funksjon

Egenskapene til bentonitt leire gjør det til et ideelt absorbent av væsker. Den har også potensial til å tiltrekke seg giftstoffer. Dette er fordi den har en negativ elektrisk ladning som trekker giftstoffer inn i den svellende svampaktig materiale når det blir utsatt for vann. En artikkel i Canadian Journal of Microbiology ved Steven M. Lipson og G. Stotzky tittelen "Spesifisitet for virus Adsorpsjon til Clay Minerals" indikerer at bentonittleire, referert til som montmorillonitt, kan faktisk absorberer virus i tillegg til giftstoffer i kroppen.

Bulk

Bentonitt legger bulk til din intestinal avfall. Dens bulk, i form av en geléaktig substans, blander seg med avføringen å mykne og løsne hardt forfalt materiale og stivne diaré.

Absorpsjon

Når bentonitten kommer inn i tykktarmen, absorberer det tungmetallene første og tiltrekker da andre giftstoffer. Det binder seg også til giftstoffer som for eksempel plantevernmidler. Siden det ikke bentonitt blir absorbert, men spyler ut av systemet, evakuerer den eventuelle giftstoffer som er knyttet til den. Giftstoffer som bygges i tarmen ikke bare føre til sykdom, men også blokkere opptaket av viktige næringsstoffer.

Effekter

I sin bok, "The Clay Cure," Knishinsky beskriver effektene av bentonitt avrusning. Han skriver at leiren hjalp ham å overvinne ganglion cyster på håndleddene uten hjelp av kirurgi. Cyster feste til ledd og sener og bli smertefullt. Han bemerker også anekdotiske rapporter fra andre som inkluderer økt energi, bedre hud, økt årvåkenhet, forbedret motstand mot infeksjoner, bedre fordøyelses krefter og tarm regularitet.

Typer

Noen mennesker bare kjøpe bentonittleire i pulverisert form og legge den til vann for en avgiftende drink. Andre bruker den geléaktige kapsler å konsumere deres leire. Noen bentonitt avgiftning produkter inneholde andre bestanddeler i tillegg til leire, slik som bakken flaxseed. De linfrø fungerer på en lignende måte til leire bortsett fra at det ikke har elektrisk ladning, men i stedet gir ekstra næring til body.Some mennesker bare kjøpe benonite leire i pulverform og legge den til vann for en avgiftende drink. Andre bruker de gelantenous kapsler å konsumere deres leire. Noen bentonitt avgiftning produkter inneholde andre bestanddeler i tillegg til leire, slik som bakken flaxseed. De linfrø opptrer på en lignende måte som leire, bortsett fra at den ikke har den elektriske ladningen, men i stedet gir ytterligere næring til kroppen.

Advarsel

Siden bentonitt har evnen til å absorbere giftstoffer, det har også potensial til å absorbere reseptbelagte legemidler som kommer inn systemet gjennom tarmveggen. For å være sikker, ta bentonitt minst tre timer før eller etter reseptbelagte medisiner.

Hvor kan jeg kjøpe Hydratiserte Bentonitt Clay?

Bentonitt leire er påstått å ha mange positive effekter når de brukes både internt og eksternt. Det er oftest funnet i kosttilskudd og kroppsprodukter. Bentonitt har en negativ ladning, og dermed trekker partikler med positiv ladning til det som metall til en magnet. De fleste giftstoffer har en positiv ladning, og er naturligvis trukket til bentonitt leire; Dette er det som gir den sin rensende egenskaper. Du kan kjøpe bentonitt leire i et pulver eller hydratisert form. Pulveret kommer løs eller i form av tabletter og kapsler.

Kjøp Hydratiserte Bentonitt Clay på Internett

En praktisk måte å kjøpe hydrert bentonitt leire er på Internett, hvor du finner det største utvalget. Det er faktisk mer enn hundre nettsteder å velge mellom. Hvilken side du velger avhenger av dine behov.

Hvordan avgjøre hvilken størrelse du trenger

Hydrert bentonitt leire kommer i forskjellige størrelser. Den mest populære størrelsen er 32 oz., Men du kan også finne 16 oz., 8 oz. og 4 oz. størrelser. Når de bestemmer seg for hvilken størrelse å kjøpe, multiplisere mengden du vil bruke ved antall ganger vil du trenger å bruke den. Du bør også huske på at hydrert bentonitt leire har en holdbarhet på så lenge som fem år eller mer.

Glass eller plast

Det neste du må bestemme er om du har en preferanse om materialet i beholderen. Hydrert bentonitt leire kommer i både glass og plast. Fordi glass er mindre porøs og mer stabil enn plast, mange anser det å være bedre. Imidlertid er glass tyngre enn plast og kan resultere i høyere fraktkostnader.

Shipping Hydratiserte Bentonitt Clay

Eksponering for varme og kulde vil ikke påvirke styrken av hydratisert bentonitt leire. Derfor, hvis du ikke trenger det umiddelbart, kan du spare penger og velge standard bakken frakt. Det er ikke uvanlig å finne nettsteder som tilbyr gratis frakt til sine kunder. For å kvalifisere for gratis frakt, må du kjøpe et minimum pengebeløp på den aktuelle nettsiden. Hvis du trenger din hydrert bentonitt leire fort, så velger fremskyndet fraktmetoder.

Pengene tilbake-garanti

De beste stedene å kjøpe hydrert bentonitt leire tilbyr en pengene-tilbake-garanti. Hvis du aldri har prøvd hydrert bentonitt leire, kan du være usikker på om det vil fungere for deg. Når du kjøper fra et nettsted som tilbyr en pengene-tilbake-garanti du slipper å bekymre deg for det. Hvis du føler det hydrerte bentonittleire utførte ikke som annonsert, eller du er rett og slett uvillig til de litt sandete tekstur, kan du returnere det.

Bentonitt Clay Detox

Kolon helse er viktig fordi hvis avfallet blir tett i dette organet vil sikkerhetskopiere inn i kroppen. Dette kan overbelaste kroppen med giftstoffer og gjøre deg syk. Fordøyelsessystemet renser naturlig området for å holde den fungerer som den skal. Dessverre, som tilgjengeligheten av junk food full av konserveringsmidler i våre hektiske verden, det er for mye stress satt på kroppen og tykktarm. Prøver en avgiftning å hjelpe tykktarmen fjerne overflødig avfall er trygt og effektivt hvis du drikker rikelig med vann for å holde deg hydrert.

Bentonitt Clay

Bentonittleire kan brukes som et effektivt rensemiddel kolon. Forbruker leire vil eliminere giftstoffer og andre ufordøyelige materie bygget opp i tykktarmen over tid. Den leire suger opp giftstoffer som en svamp, og passerer deretter om kroppen. Denne metoden har eksistert i over tusenvis av år i noen afrikanske, søramerikanske og australske kulturer. Disse menneskene finnes naturlig leire i jordsmonnet og inge dem til å øke deres helse, fordi de innså at det gjorde dem føle seg bedre.

Detox

Kjøpe flytende kalsium bentonittleire som kan bli funnet på Internett, eller fra en alternativ medisin utøveren. Hver morgen, før du spiser noe, muntlig forbruke 1 ss. av leire blandet med eplemos. Applesauce gjør det lettere å gå ned. Bruk økologisk eplemos for økte helsefordeler. Drikk minst åtte kopper vann hele dagen for å holde seg hydrert. Etter en uke kan du øke dosen til 2 ss. Etter to uker, hvis den kombineres med en sunn livsstil, bør du føle en markert forbedring i din helse og velvære. Du kan ha mer energi, sover bedre, og avføring bør bli vanlig.

Flere fordeler til Clay Detox

Bentonittleire er et alkalisk stoff. Når svelget, nøytraliserer leire kroppens surhetsgrad, reduserer halsbrann og magesår. Leire vil absorbere og hjelpe kroppen utvise interne parasitter og metaller i blodstrømmen, i tillegg til giftstoffer.

Bentonittleire kan også lages til en pasta med en klebende substans. Prøv honning fordi den har ekstra hud fordeler, og bruke lim over hele kroppen. Leiren kan arbeide for å absorbere toksiner gjennom porene i overhuden. Prøv denne lim etter åpning porene i et varmt bad eller badstue.

Hva er fordelene med en Red Clay Powder Mask?

Hva er fordelene med en Red Clay Powder Mask?


Menneskeheten har brukt leire som hudpleieprodukter siden antikken. Leire er naturlig forekommende silikater av jorden, som inneholder mineraler, sporstoffer og næringsstoffer. Når den brukes som ansikts- og kroppsmasker, hjelpe de absorberer overflødig olje, skitt og giftstoffer, samtidig som peeling døde hudceller og forbedrer hudens sirkulasjon. De hjelper rense, næring og tone huden og la den følelsen ungdommelig og myk.

Red Clay Powder Mask

En av de mest populære leire for ansiktsmasker er rød pulver leire, eller Rhassoul. Med opprinnelse fra Marokko, har leiren en silkeaktig jord tekstur når raffinert. Rød leire er høy i naturlig forekommende Dolomitt, Silica, jernoksid og mineral oksider, og er fet, mildt absorberende, og effektiv i huden rensing og avgiftende. Den høye jernoksyd-innhold, noe som gir leire sin røde farge, bidrar revitalisering av hudens utseende og lysstyrke.

Tørr, sensitiv og moden hud

Malt rød leire hjelper i hudsykdommer som rosacea fra ødelagte kapillærer, solbrenthet, eksem og psoriasis. Leiren hjelper re-balanse tørr, flassende eller moden hud, redusere følsomhet og forbedrer hudens struktur og elastisitet. Kvinner bruker også røde pulver leire masker for å redusere poser under øynene og som fuktighetskrem for normal hud typer. Som en over hele kroppen behandling, folk bruker det to til tre ganger i uken for å hjelpe tone bysten, lår, mage og overarmer.

Red Clay Mask og Acne

Marokkansk rød leire har gode snerpende egenskaper, noe som gjør den egnet for akne utsatt hud. Den renser og eksfolierer betent hud, detoxifies og forbedrer blodsirkulasjonen. Den røde leire reduserer congestive pigmentering i problemområder der kviser tidligere lå, og forbedrer hudens tekstur, slik at det føles myk og frisk.

Oppskrift på Red Clay Mask

I et glass, keramikk eller tre bolle, bland 2 ts. av rødt pulver leire med mineral, vanlig eller destillert vann til du får en kremet pasta. Tillat leire til å stå i noen minutter for å absorbere fuktighet. Påfør på renset ansikt og hals, unngå området rundt øynene. Skyll med varmt vann etter 15 til 20 minutter, eller når leiren tørker helt. Du kan oppleve en svak rødhet, som snart forsvinner. Slutt å bruke masken hvis et utslett vises. Bruk denne masken minst to ganger i uken som en del av komplett hudpleie regime. For en bedre opplevelse, bland den røde leire med aloe vera juice, eple cider eddik eller blomstervann. Alternativt legge finmalte, urter eller eteriske oljer som kamille, ringblomst, calendula petals og peppermynte blader, lavendel, einer, rose, geranium og marshmallow root.

Kjennetegn på Clay Lining Jordsmonn

Kjennetegn på Clay Lining Jordsmonn


Avfallshåndtering deponier er konstruert for å beskytte jord og grunnvann mot forurensning fra skadelige sigevann --- skade væsker i avfall som siver ned i bakken. Mange metoder for sigevann kontroll og beskyttelse innebære bruk av leire liners, ifølge Kerry L. Hughes, Ann D. Christy og Joe E. Heimlich av Ohio State University Extension. De fleste leire liners faller i tre kategorier: single leire liners, dobbel leire liners og sammensatte leire liners.

Enkelt leirjord Lining

Enkelt liners som utnytter leire i avfallsanlegg er ikke laget for å godta flytende tjære, kommunal søppel, maling eller behandlet trelast. Enkelt leire liners er billigere å drive enn andre metoder. Enkelt leire liners bruke en base av komprimert leire under et lag av sand eller grus og sigevann samling rør lag under et beskyttende lag --- jord eller bløt avfall slik som gummi, papir og organisk avfall --- henhold fast avfall.

Kompositt Clay Soil Lining

Kompositt leire liners legge et sammensatt geotekstil lag, som er vevet materiale som fanger opp partikler, men tillater væskebevegelse, mellom det beskyttende lag og sand eller grus sigevann oppsamlingssjikt. En geomembran, som er en spesialisert ark av plast, går mellom utlutningsvæsken oppsamlingssjikt og komprimeres leiresjikt for å felle sigevann ved samling rør. Kompositt leire liners er svært effektiv på å begrense sigevann migrasjon, ifølge Z. Moses Ravindranath og Dr. S. Shrihari av National Institute of Technology i India.

Double Clay Soil Lining

Doble leire liners legge til en ekstra sand eller grus sigevann samling lag og et annet komprimert leire liner til kompositt leire liners. Noen doble leire liners også benytte en annen geomembran. Doble leire liners brukes i sikker, eller farlig avfall til deponi sikre at alt farlig sigevann samles og lagres i beholdere for senere behandling. Den andre samlingen lag opererer i hovedsak som en lekkasje deteksjonssystem og backup nøds sigevann samling lag.

Farer av Clays for avrusning

Farer av Clays for avrusning


Peloterapi er terapeutisk bruk av leire og har vært praktisert i århundrer. Bortsett fra generell avgiftning formål, har leire blitt tatt internt for behandling av gastrointestinale lidelser, rus og luftveisplager. Det finnes flere typer av leire som brukes i avgiftning som kan forårsake uønskede bivirkninger hos visse individer.

Typer av Clay

Leire brukes internt for avrusning formål følgende bentonitt eller montmorillonit, pyrofyllitt og illite, også kjent som fransk grønn leire eller sjø leire. Disse leirer er generelt sikker i bruk, men kan frembringe milde bivirkninger i visse individer. Modellering leire eller keramikk leire anses ikke trygt for inntak. Kosmetiske leirer, så som kaolin leire og Rhassoul leire, bør bare brukes eksternt.

Side Effects

Bentonitt er generelt ansett som trygt for internt bruk, i henhold til International Agency for Research on Cancer, selv om det kan føre til mild forstoppelse som kroppen akklimatisere til leire. Drikke mye vann kan bidra til å redusere denne forekomsten, men bivirkningene varierer fra person til person. I motsetning til dette, pyrofyllitt leire sjelden forårsaker forstoppelse. Flere kliniske forsøk med bentonitt leire har rapportert god toleranse og sikkerhet, uten vesentlige bivirkninger er rapportert i litteraturen. Forskere undersøker sikkerheten til 1,5-3 gram montmorillonittleire (NovaSil) per dag som en beskytter mot aflatoksin rapporterte milde bivirkninger av magesmerter, oppblåsthet, forstoppelse, diaré og flatulens, selv om ingen av disse bivirkningene var signifikant forskjellig fra placebo-gruppen .

Forholdsregler og Kontra

Inges leire for avrusning formål bør generelt unngås hos pasienter under graviditet og amming, som kronisk eksponering kan føre til en økt sjanse for å utvikle toxemia. I tillegg bør pasienter med Wilsons sykdom (overflødig kobber unormalt) eller nyresvikt unngå leire. Som leire som kan endre måten kroppen behandler mineraler og næringsstoffer, bentonitt og andre healing leire bør ikke tas internt samtidig med foreskrevet medisiner eller urte kosttilskudd uten nøye medisinsk tilsyn. I tillegg bør helbredende leire ikke brukes internt i de som i dag har høyt blodtrykk, kronisk forstoppelse eller jern intoleranse uten forsvarlig tilsyn og annen støttende behandling. Når inges leire for avrusning, er det viktig å drikke mye vann.

Kronisk eksponering

Vante leire spising, kalt geophagia, er en lidelse, og skiller seg fra den terapeutiske kortvarig bruk av leire for avrusning. Men det er verdt å diskutere, fordi kronisk eksponering for intern leire utgjør en alvorlig helserisiko, inkludert elektrolyttforstyrrelser og mulig toksisitet. Hevelse, hjerte abnormiteter, tørr og skinnende hud som utvikler seg til huden sår, hyppig vannlating i store mengder og til slutt død har blitt assosiert med kronisk spising av skitt og leire. Andre helseeffekter har tatt med muskel- og skjelettplager, lave nivåer av kalium, sporstoffer mangel og redusert utskillelse av hormoner.

Hvordan bruke bentonitt Clay som en Colon Cleanser

Bentonitt leire er en naturlig forekommende leire som har avgiftende egenskaper. Det blir brukt av noen å behandle diaré, for å skape ansiktsmasker, og for å behandle metall-forgiftning. En flytende form av bentonittleire kan også brukes som et kolon rengjøringsmiddel. Når de blandes med andre ingredienser, er bentonittleire kjent for å rense ut tykktarmen for bedre helse.

Hvordan bruke bentonitt Clay som en Colon Cleanser

•  Hell 10 oz. juice i en plastflaske som har en hette.

Tilsett 1 ss. flytende bentonitt leire og 1 ts. pulverisert psyllium.

•  Rist flasken i noen sekunder å riktig blande alle ingrediensene.

Drikk blandingen på tom mage. Ikke spis for en time etter inntak av det.

Når du er ferdig med å drikke, sørg for å drikke 10 oz. vann umiddelbart etter.

Fortsett å drikke rikelig med vann hele dagen.