Digidexo.com

argentum nitricum homeopatisk

Homeopatiske medisiner for vekttap

Homeopatiske medisiner kan støtte din vekttap innsats ved å hjelpe deg med å håndtere symptomene som gjør vekttap vanskeligere for deg. De kan hjelpe deg lettere følge et sunt kosthold og treningsprogram. Enda viktigere, er de trygge og ikke har produsere bivirkninger forbundet med resept eller over-the-counter vekttap medisiner.

Homeopati

Homeopatiske medisiner er kalt rettsmidler og er oftest tatt som små runde piller kalt pellets, som får lov til å oppløse under tungen. De er tilgjengelige i forskjellige styrker, kalt potenser, og som individuelle eller kombinasjonspreparater. Homeopatiske medisiner er trygge å bruke sammen med andre medisiner, men du bør diskutere eventuelle rettsmidler eller medisiner du tar med helsepersonell. Homeopatiske medisiner for vekttap fokus på å stimulere stoffskiftet slik at du forbrenner mer energi, adressering fordøyelsesproblemer og forbedre eliminering. Homeopatiske medisiner kan også ta opp de følelsesmessige problemer som kan føre til dårlig mat valg. Faktisk, homeopatiske medisiner er unik blant vekt-tap produkter når de adressere emosjonelle og mentale komponenter av problemet.

Overspising

Folk overeat for en rekke årsaker, og i en rekke situasjoner. Hvis du finner ut at du er opphisset og nervøs, og spising roer deg ned, du er en kandidat for Coffea cruda; bruke en 12X eller 6C potens dose tre ganger om dagen for ikke mer enn tre dager. Hvis du spiser for å dempe følelser av spenning, nervøsitet, frykt eller angst, en dose 30X eller 9C Ignatia kan tas hver morgen og gjentatte på ettermiddagen, for ikke mer enn fem dager. Hvis trykt sinne som ligger bak din overspising, kan du bruke en dose 30X eller 9C Staphysagria om morgenen og sent på ettermiddagen for opptil fem dager; dette midlet er spesielt nyttig for folk som har vektproblemer kompliseres av fornærmende eller undertrykkende relasjoner. Hvis du begjærer søtsaker, prøv Argentum NITRICUM; typiske dose er en pellet av 30X eller 9C potens, to ganger hver dag for maksimalt én uke. Lycopodium er også effektiv for cravings for søtsaker; ta en dose av 30C potens pellets.

Fysiske symptomer

Noen vekt problemer stede med karakteristiske fysiske egenskaper også. Hvis du har problemer med å holde appetitten under kontroll, kan Calcarea carbonica være riktig middel for deg. Folk som svarer godt til Calcarea Carbonica finne spising roer nervene. De har også problemer med dårlig fordøyelse, og kan ha cravings for egg og varm mat. Den vanlige dosen av dette midlet er tre daglige doser på 12X eller 6C potens for maksimum en uke som du starter en ny diett. Hvis du svarer med irritasjon når noen advarer deg mot å spise for mye, eller gjør kommentarer om matinntaket, så Antimonium crudum kan være riktig middel for deg. Du kan også ha en belagt tunge og har hyppig diaré og raping. Den vanlige dosen av dette midlet er en morgen og sen ettermiddag dose av 30X eller 7C potens tatt for maksimalt fem dager.

Homeopatisk Diet

Hensikten med en homøopatisk diett er å motivere og oppmuntre slankere å gjøre sunnere matvalg som vanligvis består av naturlige og / eller økologisk mat. En homøopatisk diett kan hjelpe til avgiftning, appetitt undertrykkelse og humørsvingninger. Homøopatiske dietter kan være svært gunstig fordi fokus er ikke utelukkende på å miste vekt, men på å bli sunnere samlet.

Forstå Homeopati Supplements

For å få en større forståelse av homeopati og hvordan det kan bli innlemmet i kostholdet ditt, er det viktig å møte med en lisensiert homeopathic utøveren. Hun kan gi deg en helsevurdering og gi deg råd om homeopatiske valg som vil hjelpe deg ned i vekt (hvis det er målet ditt).

Hvis du bestemmer deg for å prøve noen homeopatiske kosttilskudd på egen hånd, er det lurt å bare prøve ett supplement gangen. Du bør gi supplement et par dager for å jobbe før du bytter til en annen, og du bør også vite hvilke kosttilskudd bør og ikke bør kombineres sammen (som er grunnen til at det er lurt å få en profesjonell råd). Du bør også være forsiktig hvis du tar noen reseptbelagte legemidler. Noen homøopatiske kosttilskudd kan forstyrre reseptbelagte medisiner.

Typer kosttilskudd

Hvis du har besluttet å søke homøopatiske diett løsninger på egen hånd, er det visse kosttilskudd som kan vurderes:

Sulphuricum acidum er et supplement for overspising. Det anbefales for dem som ikke kan slutte å spise - selv når de føler seg full.

Antimonium crudum hjelpemidler i avslapping, som kan hjelpe deg til å føle mindre grinete og mer tålmodig når du er på diett. Mange slankere blir irritabel når utgangspunktet å kutte ned på kalorier.

Fucus, også kjent som sjø tare, og Thyroidinum vil bidra til å gi stoffskiftet et løft, som er nøkkelen i å miste vekt.

Calcarea carbonica er en annen supplement som vil gi stoffskiftet og energinivået et løft i strid med det faktum at du er forbruker færre kalorier enn normalt, noe som kan la deg følelsen drenert - både følelsesmessig og fysisk.

Nux vom og Avena er gode kosttilskudd for å hjelpe kroppen din skylle ut giftstoffer. Toksiner kan hindre kroppen din fra å slippe overflødig fett. Det hjelper også kroppen utgivelsen overflødig fett og vann, slik at du ikke føler deg oppblåst.

Hvis du er en søtsaker rusavhengige som ikke kan holde hendene av mørk sjokolade, prøv Myk kråkefot, Argentum NITRICUM, eller svovel (en om gangen) for å se hvilken som fungerer best for å avverge dine mer intense cravings.

Supplement Kombinasjoner

Hvis alle kosttilskudd er forvirrende, og du er bekymret for hva du kombinere, etc., det er kombinasjoner av homøopatiske midler som kan kjøpes på ulike helsekostbutikker for dine spesifikke behov. Husk, en homeopat vil også gjøre dette for deg og ta hensyn til eventuelle andre kosttilskudd eller resepter du tar.

Slanking og Homeopati

Slanking er ikke akkurat et område med homeopati, men ideen er at en løsning kan hjelpe en person lage bedre mat valg. Når en person er sunt, det homeopatiske filosofi sier, er kroppen naturlig i stand til å ta ut de næringsstoffene den trenger fra mat for å fungere på sitt beste. God helse innebærer å spise sunt og fornuftig alltid - ". Slanking" ikke bare når du er

Homeopatiske måter å senke blodtrykket

Homeopatisk medisin er basert på premisset om at stoffer som fremkaller symptomer på sykdom hos friske mennesker vil ha en helbredende effekt når gitt i reduserte mengder til syke mennesker som utviser de samme symptomene. Disse midler antas å stimulere kroppens egne helbredende prosesser. Foruten å gjøre endringer i livsstil for å senke oneâ € ™ s blodtrykk, slik som å slutte å røyke, overdreven drikking og ta narkotika, er det mange homeopatiske midler som er effektive i behandling av denne lidelsen.

Argentum Nitricum

Argentum NITRICUM (sølvnitrat) har vist seg å være effektivt med høyt blodtrykk forårsaket av angst og nervøsitet. Personer som er veldig impulsiv, alltid travelt, men oppnå noe, bekymret for å bli sent når det er rikelig med tid, eller lett sint eller opphisset kan ha nytte av å bruke dette produktet.

Aurum Metallicum

Aurum METALLICUM (gull) kan anbefales for personer som viser symptomer på selvmord, håpløshet og selvødeleggelse. Alvorlige personer som er sterkt fokusert på karrieren og gjennomføring kan utvikle høyt blodtrykk gjennom stress og angst. Aurum hjelper roe bekymring, depresjon eller sinne enkeltpersoner kan føle når de tror de har gjort en feil eller ikke.

Natrum Muriaticum

Natrum muriaticum (natriumklorid) kan hjelpe enkeltpersoner som arbeider med følelsesmessig spenning, traumer, dårlige nyheter, sorg, skuffelse, undertrykte følelser, frykt for ulykke, hodepine, hjertebank eller depresjon, alle forløpere til høyt blodtrykk. Dette kan være en effektiv behandling for de som har en tendens til å være stille, innesluttet og altfor ansvarlig.

Nux Vomica

Nux vomica kan være foreskrevet for noen som kan defineres som en utålmodig, drevet, on-the-go typen individ. Noen som kan være å leve livet i fast lane som har en sterk tilbøyelighet for overspising, overdreven drikking og ikke leve en sunn livsstil kan ha nytte av dette legemidlet middel, som brukes til å kvele hypertensjon og angst.

Spartium Sulfat

Spartium sulfat kan øke styrken av hjertet og reduserer blodtrykket. Dette homøopatisk middel har vært kjent for å redusere hjerte arytmi og puls, og få til en senking av systolisk og diastolisk blodtrykk.

Hjem Rettsmidler

Dessuten bruker homøopatiske midler til lavere blodtrykk, og legger fiber, grønnsaker, frukt og fysisk aktivitet til din livsstil kan være svært nyttig i å kontrollere denne lidelsen. Også spise mat med høyt kalium og magnesium, som for eksempel bananer, melasse, vannmelon og druer, er gode valg for å senke blodtrykket og forbedre din generelle helse.

Homeopatiske Cures for Diaré

Diaré er kroppens måte å bli kvitt giftstoffer, eliminerer uønskede og fremmede stoffer gjennom fordøyelseskanalen. Hyppige og løs mage er ofte forårsaket av toksiner, allergener, bakterier og virus sykdom, følelsesmessig stress eller forurenset mat. Uansett årsak, er det homeopatiske botemidler for å hjelpe balansere fordøyelsessystemet og utrydde kilden til diaré.

Homepathic Cures

Arsenicum Album: Bruk dette midlet hvis diaré er forbundet med rastløshet, angst og utmattelse. Andre symptomer kan være en smertefull brennende følelse i fordøyelseskanalen, hyppig tørste, vassen og stygg luktende avføring og samtidig oppkast og diaré. Hvis diaré er et resultat av skjemt eller bortskjemt mat, så arsenicum vil vise seg å være mest nyttig.

Gelsemium: Ta Gelsemium hvis diaré er kombinert med svakhet og skjelvende, spesielt når frykt, følelsesmessig opprørt og nervøsitet er årsaken. Gelsemium er også nyttig for feber, frysninger, hodepine og diaré assosiert med influensa.

Bryonia: Det rette er vanligvis praktisk for diaré som er relatert til overoppheting og i løpet av influensa. Morgenen time tendens til å forverre symptomene, og munntørrhet er svært vanlig.

Pulsatilla: Prøv Pulsatilla hvis diaré er fra overspising fet og rik mat. Ubehag i magen og kvalme er egnet til å forekomme. Mangel av tørst og følelsen enda verre fra å være i en altfor varmt rom er flere indikasjoner for dette midlet.

Argentum Nitricum: Velg dette midlet hvis diaré symptomer er knyttet til en stressende anledning, for eksempel å ta en test, gifte eller gi en tale. Det rette er også hensiktsmessig for grønn diaré, oppblåsthet, flatulens og smerter i lysken. Andre symptomer som reagerer på Argentum er diaré som er forårsaket av overforbruk av sukker og når diaré oppstår rett etter drikke og spise.

Fosfor: Fosfor er ofte foreslått hvis diaré er ikke smertefullt, men etterlater deg følelsen trett. Det rette er også indisert for tørst, svakhet og tomhet som er følte i mageregionen. Kald drikke og hvile kan hjelpe deg å føle deg bedre.

Doseringsanvisning

Velg et rettsmiddel som er best egnet for dine symptomer. For selvbehandlingsformål, med mindre annet er regissert av en lege, starter med et lavere potens; for eksempel, kan du bruke 6X, 6C, 12X, 12C, 30X, eller 30C. For høyere potenser, gå til din lokale homeopathic utøveren. Følg pakken instruksjoner for nøyaktig så mye å ta.

Ytterligere Betraktninger

Rådfør deg med legen din før du bruker homøopatiske medisiner, som noen av disse legemidlene kan samhandle med andre kosttilskudd, urter, over-the-counter og reseptbelagte medisiner. Diaré kan også være et tegn på en mer alvorlig problem; hvis venstre ubehandlet, kan du miste elektrolytter og bli dårlig dehydrert. Hvis diaré er nådeløs, blodig eller alvorlig, søke legehjelp.

Homeopatiske Pet rettsmidler

Homeopatiske pet rettsmidler eksisterer for slike kjæledyr plager som leddgikt, fordøyelsesproblemer, hudpleie, og traumer. Det er homøopatiske utøvere å rådføre seg med, nettbaserte ressurser for generelle beskrivelser av plager og andre ressurser for å bistå i omsorgen for kjæledyret ditt. For alvorlige problemer, kan du være sikker på å konsultere en veterinær.

Hudproblemer

Hud og Coat tonic ved Native rettsmidler er en capsulated homøopatisk pet bøte med Åkersnelle (kjerringrokk), Taraxacum officinalis (løvetann), arthrospira platenis, fucus vesiculosis, og kalium sulfat. Dette produktet støtter fullt et sunt system og gir kjæledyret ditt en vakker pels.

Joint Care

Dyr lider av stive ledd akkurat som mennesker gjør, vanligvis som følge av leddgikt. Washington Homeopatiske Products tilbyr HomeoPet Joint Relief opprettet for å redusere hevelse, stivhet, destruktiv tygging, hofteleddsdysplasi, ryggsmerter og mange andre problemer.

Fordøyelses Bekymringer

Alle dyr har problemer med fordøyelsen fra tid til annen. Holistisk Animal Medisiner bærer et komplett utvalg av produkter for hunder, katter og hester. Børsnoteringen av produkter tilgjengelig er omfattende, men de inkluderer løsninger for fordøyelsen, kolikk, mageproblemer, diaré, forstoppelse og lindring av gass. For en liste, se linken i Resources.

Stress og angst

Dyr lider av traumer, stress og angst. Men du kan ikke trøste dem slik du ville gjort et barn. Løsningen ligger i en homøopatisk pet rette skapt av Native Remedy inneholder Scutellaria laterifolia, Passiflora inkarnert, kalium fosfat, og Argentum NITRICUM. Denne blandingen av homøopatiske ingredienser tilbyr ditt kjæledyr en sunn måte å roe og tilpasse seg situasjonen.

Parasitter

Denne kategorien dekker mange typer parasitter inkludert lopper, flått, bendelorm, ringworms, pinworms og hjerte ormer. Washington Homeopatiske Products produserer et trygt middel for fjerning av ormer kalt HomeoPet Worm Clear. Holistisk Animal Medisiner har en komplett linje av produkter til lindring av kløe og allergiske reaksjoner fra loppebitt som Flea Relief, som beskytter mot loppebitt.

Homeopatiske Menopause behandlinger

Homeopatiske Menopause behandlinger


Opplevelsen av overgangsalderen kan være så forvirrende og fysisk slitasje som når en kvinne går gjennom hennes første endringen av livet, pubertet. Symptomene kan variere fra hetetokter til humørsvingninger til uberegnelig perioder. På grunn av intensiteten av disse symptomene, mange kvinner oppsøke medisinsk behandling som vil lette dem gjennom dette stadiet; derimot, kan den tradisjonelle banen til hormonbehandling ikke være for deg. Homeopati er bare ett av mange naturlige rettsmidler for å menopausale symptomer kvinner kan bruke.

Hvordan Homeopati Works

Homeopati er basert på to prinsipper: Den Likhetsloven og potentisasjon. Likhetsloven sier at enkelte stoffer kan forårsake symptomer hos friske mennesker som vanligvis oppleves under sykdom, som hvordan å kutte en løk kan forårsake kløe, rennende øyne på samme måte som allergi gjør. Homøopater mener at midler til sykdommer kan være laget av stoffer som forårsaker relaterte symptomer; en homeopat kunne bruke løk for å lindre allergisymptomer. Potentisasjon er fortynning og succussions, kraftig risting, av disse stoffene for å låse opp sine homeopatiske egenskaper. Når et system som har gjennomgått potentisasjon, administreres og mottakeren er observert for forbedring. Ytterligere doser er gitt dersom rette slutter å virke eller annet stoff kan benyttes dersom det er følte middel fungerer ikke i det hele tatt.

Homeopati for overgangsalder

På grunn av beskaffenheten til overgangsalderen, kan symptomene ta alle slags former. Intensiteten, sensasjon og trigger for hetetokter kan variere fra kvinne til kvinne. Typene og områder av smerter er også like mangfoldig. På grunn av dette, er det viktig å velge veldig nøye homøopatisk middel du vil bruke. Akkurat som symptomer, homøopatiske midler er svært variert, og gir deg muligheten til å skreddersy din rette til dine symptomer. Flittig observasjon av deg eller personen du administrere forberedelse til, så vel som hennes reaksjon på homøopatisk blanding.

Rettsmidler for psykiske symptomer

Folliculinum kan brukes til både psykiske og fysiske symptomer på overgangsalder. Denne substans er kjent for å stimulere den naturlige produksjonen av østrogen, som er de viktigste og mest direkte måte å lindre menopausale symptomer. Aconitum napellus kan hjelpe med angst, panikkanfall og over-glade følelser i overgangsalder. Argentum NITRICUM og Aurum metallicum hjelp med generelle følelser av depresjon, ubehag og oppgivelse. For kvinner som opplever flere oppturer og nedturer, kan Ignatia eller Pulsatilla brukes; Pulsatilla er spesielt potent for kvinner som har en tendens mot weepiness. Natrum muriaticum og Staphysagria anbefales for kvinner som ofte holder sine koke følelser inni.

Rettsmidler for fysiske symptomer

Homeopati tilbyr et stort antall rettsmidler for hetetokter hos kvinner, for eksempel: Fosfor, Lycopodium, Lachesis og Kreosotum, som alle adresse blinker av forskjellige typer. Kali Bromatum, Calcarea carbonica, Belladonna og Sepia alle bidra til å regulere perioder på forskjellige måter. Glonoinum og ignatia kan anvendes for å avhjelpe hodepine, migrene og andre smerter i hele kroppen.

Homeopatiske behandlinger for Parkinsons sykdom

Homeopatiske behandlinger for Parkinsons sykdom


Det finnes ingen kur for Parkinsons sykdom, en degenerativ lidelse i nervesystemet. Behandlinger fokusere på å kontrollere symptomene, bivirkninger og progresjon av sykdommen. Homeopatiske behandlinger kan også hjelpe. Fordi Parkinsons sykdom er en kompleks tilstand, jobbe med et erfarent homeopathic utøveren for best resultat; din homeopat vil anbefale løsninger og gi doseringsanvisningen. Alltid diskutere eventuelle komplementære eller alternative medisiner du vurderer eller bruker med din lege.

Mercurius

Mercurius er en av tre homøopatiske midler som oftest brukes i behandling av Parkinsons sykdom. Hvis du opplever skjelvinger i hele kroppen, med skjelvende og svakhet, spesielt i beina og hendene, og velg deretter rette Mercurius. Huden føles fuktig og du svetter ofte; ubehag er verre når du er svett. Den minste anstrengelse kan gjøre deg svak og få deg til å skjelve. Dine symptomer har en tendens til å bli verre om natten, eller i kaldt, fuktig vær. Mentalt, kan du finne deg selv treg til å svare på spørsmål. Du kan lide av skjærende smerter i leddene. Når du prøver å hvile om natten, kan det samlede symptomer, inkludert kløe, bli verre.

Zincum Metallicum

Zincum Metallicum er den rette valget for voldelig skjelvingen som påvirker hele kroppen, spesielt hvis skjelving er mer fremtredende når du føler deg følelsesmessig. Dine hender og føtter kan lide av lammelse. Du kan ha problemer med å være stille, og føttene kan kontinuerlig flytte. Skriving kan være vanskelig for deg fordi hendene skjelver. Du vanligvis føler seg verre tidlig på kvelden eller ved berøring. Du har en tendens til å føle seg bedre etter å ha spist.

Rhus Gift

Hvis leddene er varmt og smertefullt, og dine skjelvinger begynner som smerte som er forbedret når du flytter, velger rette Rhus Gift (Rhus tox). Du kan oppleve en følelse av prikking eller gjennomgangen i fingertuppene. Etter treningen, kan du begynne å skjelve eller føler nummen. Lemmer kan føles stiv. Du føler deg bedre i tørt, varmt vær eller når du beveger deg rundt, turgåing, og stretching.

Andre rettsmidler

Avhengig av symptomene dine, kan en homeopat velge ulike løsninger for deg. Gelsemium er ofte brukt for rystelser som forårsaker et tap av muskelkontroll. Argentum Nitricum gis når det er svekket hukommelse og abdominale symptomer som diaré. Hvis du ikke orker å bli berørt, og finn din skjelvende stopper under søvn, kan rette Agaricus muscarius være nødvendig. Cocculus brukes i tilfeller av smertefull tegning forårsaket av lammelser. Hvis du har problemer med nummenhet, kramper i hendene og beina og foretrekker å være alene, den rette Ambra grisea kan være nødvendig. Hvis soaking føttene i kaldt vann gjør at du føler deg bedre, kan du dra nytte av den rette Bufo Rana. Hvis du ikke kan slutte å flytte selv om det fører til at du smerte, velger rette tarentula. Conium brukes i tilfeller av stigende lammelser.

Homeopatisk medisin for IBS

Irritabel tarmsyndrom, eller IBS, er en kronisk inflammatorisk tilstand som er karakterisert ved alvorlige utbrudd av diaré. Kosthold spiller en nøkkelrolle i å kontrollere IBS, og kan suppleres ved å ta visse homeopathics - holistiske medisiner som er omfattet av sukker og ekstrakter eller planter, og formet til små pellets. Disse pellets er tatt noen få om gangen og oppløst under tungen. I alvorlige, akutte forhold, ta 03:59 pellets hvert 15. minutt inntil symptomene bedres. Alle disse homeopatiske medisiner for IBS kan bli funnet på alle helsekost butikk.

Argentum Nitricum

Argentum NITRICUM er svært nyttig for IBS som er ledsaget av angst og oppblåsthet.

Dyvelsdrek

Dyvelsdrek kan være gunstig for å behandle symptomer på IBS som gass og vannaktig avføring.

Colocynthis

Colocynthis er nyttig for behandling av smerte av IBS, som for eksempel kramper av diaré.

Lilium tigrinum

Lilium tigrinum er nyttig for behandling av IBS når hemorroider er involvert.

Lycopodium

Lycopodium er nyttig i behandling av fordøyelses symptomer på IBS, som halsbrann og kvalme.

Er homeopatisk medisin Trygt for vekttap?

Er homeopatisk medisin Trygt for vekttap?


Homeopatiske medisiner er brukt i en rekke situasjoner og plager. For noen mennesker som ønsker å gå ned i vekt, kan homøopatiske behandlinger behandle alt fra cravings til bestemte fordøyelsesproblemer. Er det trygt likevel?

Hva er Homeopati?

Kommer fra de greske ordene "homoios" som betyr "lik" og "pathos" som betyr "lidelse", homeopati er en alternativ stil av medisin som bruker små og sterkt fortynnede doser av et naturlig stoff for å lage en løsning.

Hvis tatt i større doser, ville det samme middel produsere de samme symptomene som den rette er som mål å behandle. Kalt "lov similars," homeopati har blitt brukt i århundrer.

Statistikk

Ifølge Center for Disease Control, over 2/3 av amerikanerne er overvektige eller overvektige og overvektige barn har nesten tredoblet siden 1980. Rasemessige og etnisitet klok, afrikansk-amerikanere har en 51% høyere forekomst av fedme mens latinamerikanere klokke inn på 21% mer utbredelse enn kaukasiere.

I 2007 Behavioral Risk Factor Surveillance System (BRFSS), konkluderte med at 25,6% av amerikanerne er overvektig med en kjønns sammenbrudd på 26,4% er menn og 24,8% er kvinner.

Fedme er definert ved å beregne Body Mass Index (BMI) som mer enn 30. BMI beregnes ved hjelp av høyde og vekt målinger for hver person.

Vanlige behandlinger

Homøopatiske midler ofte tar sikte på å bedre fordøyelsen, eliminering av avfall og cravings samt øke stoffskiftet.

Vanlige behandlinger er som følger:

Antimonium crudum er foreslått for dem som blir irritert når det blir bedt om ikke å overspise.
Argentum NITRICUM reduserer søte cravings mens Calcarea carbonica brukes for å kontrollere de som har problemer med å kontrollere sine lyster, har problemer med fordøyelse og spiser først og fremst for å roe ned.

Capsicum er recommeded for de som er late, har røde ansikter og lide en brennende følelse i deres fordøyelseskanal. Grafitt er populære for perimenopausal kvinner som er blek og følsomme for kulde, med forstoppelse, hudproblemer og problemer med å miste vekt.

Endelig er Staphysagria vanligvis foreskrevet for dem som spiser ut av undertrykt sinne.

Sikkerhet

Som homeopatiske medisiner er helt naturlig, er bivirkninger sjelden følt, hvis i det hele tatt, hvis tatt som foreskrevet. På grunn av den høye fortynning hvert skjær gjennomgår, hvilke stoffer er ikke lenger hele molekyler, og derfor blir ikke-allergifremkallende, ikke-giftig og ikke-vanedannende.

Mineraler, urter og stoffer som brukes er alt godkjent og regulert av Food and Drug Administration (FDA).

Konklusjoner

Mens det har vært noen definitive studie gjort for å vise konkrete resultater på homeopatiske medisiner og deres effekt på vekttap, har det vært "mini-studier" som viser cravings er redusert, er mer energi produsert for trening og pasienter har en generelt mer positiv syn på livet.

NITRICUM bivirkninger

Nitricum og andre homeopatiske medisiner faller utenfor godkjenning jurisdiksjonen til den amerikanske Food and Drug Administration (FDA), eliminerer objektiv vurdering av potensielle bivirkninger. Og siden de fleste produsenter foretrekker å minimalisere de potensielle bivirkninger av produkter som selges, dette setter forbrukerne på en ulempe, spesielt når enkelte produkter som NITRICUM er spioneringen som ikke forårsaker bivirkninger.

Nitricum

Nitricum (Argentum Nitricum, Nitricum Acidium), en homeopatisk behandling, er tilgjengelig i flytende og sukker pellets i henhold til den elektroniske nettstedet Amazon.com. Den brukes til å behandle mange ulike typer sykdommer, inkludert demens, ifølge University of Maryland Medical Center.

Side Effects

Fordelen av å velge homøopatisk behandlinger over reseptbelagte legemidler er ment å være på grunn av en mangel på bivirkninger. Denne behandlingen alternativet er spioneringen som en medisin hentet fra naturen --- ikke mannen gjort --- så det fungerer sammen med en persons kropp for å bidra til å stimulere den til å forsvare seg mot sykdom og sykdom, i henhold til online nettsted Wellsphere.com.

Men i Amerika, har den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke å godkjenne homøopatiske behandlinger før de blir gjort tilgjengelig for forbrukerne å kjøpe på nettet eller av en butikkhylle. Derfor bivirkninger --- hvis ikke lett avslørt på emballasje etiketter --- er ikke gjort kjent for potensielle forbrukere før deres bruk.

Potensielle bivirkninger

Siden homeopatisk behandling ikke trenger å bli godkjent av FDA --- eller møte de samme kravene som reseptbelagte legemidler gjør --- potensielle bivirkninger er relativt ukjent for NITRICUM (og andre urter, kosttilskudd, og homeopatiske medisiner).

Dette utgjør en bekymring for personer som kan ha bivirkninger på grunn av å kombinere homøopatiske medisiner som NITRICUM med reseptbelagte medisiner, eller som tar mer enn anbefalt dose av NITRICUM.

Homøopatisk behandling: Som en vaksine?

Ifølge Holistisk Online.com, homøopatiske behandlinger som fungerer like vaksiner: de innføre en liten del av den uakseptable "gift" --- det være seg bie eller slangegift, eller til og med forbindelser av syke vev --- som ber kroppen til å bekjempe lovbryteren på egen hånd, og bygge opp en immunitet mot det.

Men vaksiner er nøye laget og overvåket av en streng prosess i USA (inkludert lege administrasjon), men homeopatiske behandlinger ikke gjennomgår de samme strenge prosedyrer, noe som øker risikoen for at noen produsenter ikke kan ta de nødvendige forholdsregler --- eller merkes skikkelig deres produkt --- tilsvarende. I tillegg vaksiner bære noen form for potensiell bivirkning og brukerne blir gjort oppmerksomme på disse mulighetene før bruk. Det er ikke tilfelle med homeopatiske produkter som NITRICUM.

Betydning

Siden homeopatiske behandlinger som NITRICUM vektlegges som "bivirkning gratis" informasjon om det motsatte kan ikke lett finnes å tilbakevise denne påstanden, og etterlater forbrukerne til å ta produktet på egen risiko.

Hva er homeopatisk behandling for Cushings sykdom hos mennesker?

Når du kroppen blir utsatt for store mengder av hormonet kortisol over en lang periode, kan du utvikle en hormonforstyrrelse som kalles Cushings sykdom. Denne sykdommen har kjennetegn, for eksempel høyt blodtrykk, lilla strekkmerker, en rundere ansikt, bein tap, og noen ganger diabetes. Det er forårsaket av en svulst n hypofysen. Noen mennesker søker lindring fra sine symptomer med homeopati.

Behandling

Tradisjonell medisinsk behandling innebærer bruk av steroider, medikamenter og kirurgi for å fjerne svulsten. Ifølge familydoctor.org, pasienten ofte behandlet med stråling etter operasjonen for å forhindre tumor fra å vokse tilbake. Spør din lege om komplementær medisin i form av homeopati, noe som kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av sykdommen og gi lindring fra noen av sine symptomer. Selv om homøopatiske midler er lett tilgjengelig i helsekostbutikker og på nettet, er det best å bruke dem under omsorg av en lisensiert homeopat. Spør legen din om en henvisning til en naturopathic lege som er spesialist i homeopati eller en homøopatisk spesialist. Noen større medisinske fasiliteter har alternative utøvere i staben eller innenfor deres helsenettet. Hvis ikke, kan en helsekostbutikk kunne gi deg noen navn.

Rettsmidler

Hypofysen er ansvarlig for adrenal funksjon. Når binyrene er stresset på grunn av kronisk sykdom eller stress-indusert forhøyet kortisol, går de inn binyretretthet. Homøopatisk behandling av Cushings sykdom som mål å redusere mengden kortisol som produseres av binyrene. Homøopatiske midler kan brukes til å styrke binyrene og bygge dem opp igjen. Ifølge Alexander Mostovoy, en homøopatisk lege og helse skribent for Canadas Vitality magasin, er homeopatiske medisiner foreskrevet på individuell basis, skreddersydd til dine symptomer. Mostovoy sier flere homeopatiske midler bidra til å forbedre symptomer: den mest brukte er Argentum NITRICUM, Kalium Phosphoricum og Gelsemium.

Effekter

Cushings sykdom symptomer inkluderer svakhet og skjelving. Stressede binyrene kan produsere intermitterende anfall av svakhet i det daglige liv. Til tider kan svakhet være så alvorlig at det hindrer deg i å utføre hverdagslige aktiviteter, som dressing eller løfte et glass vann. Pasienter med dette mønsteret av adrenal dysfunksjon ofte blir irritabel, engstelig og deprimert. Hvis du har disse symptomene, er Argentum NITRICUM anbefalt behandling.

Hvis dine symptomer inkluderer nervøsitet, overfølsomhet og oppstemthet, kan du dra nytte av Kalium Phosphoricum. Pasienter med disse symptomene ofte klager over ikke å kunne håndtere livet. De blir lett skremt, føler ofte en overhengende følelse av undergang, har problemer med hukommelse og kan ha problemer med å konsentrere seg.

Når Cushings sykdom svekker binyrefunksjon til det punktet for å forårsake langsom puls, svake muskler, svimmelhet og tretthet - hvilke pasienter klager ofte er verre i fuktig og kaldt vær - det homeopatiske valget er Gelsemium. Personer med disse symptomene kan være apatisk om sin sykdom og foretrekker isolasjon.

Disse midler understøtte binyrene, forbedre adrenal funksjon og redusere mengden av kortisol frigjøres. Brukes som en integrerende tilnærming til å behandle Cushings sykdom, kan de bidra til å lindre symptomer og hastighet utvinning tid.

Flytende homeopatisk middel for reisesyke

Enhver type kontinuerlig bevegelse, spesielt transport, kan forårsake reisesyke, som kan starte som en generell uro og kan utvikle seg til kald svette, svimmelhet og oppkast. Prøv å lindre tilstanden ved å se på horisonten, holde hodet i ro, eller spise kjeks. Du kan også ta nyttige medisiner som over-the-counter antihistaminer eller reseptbelagte skopolamin patcher, som anbefales ved Mayo Clinic. Homeopati tilbyr også reisesyke rettsmidler.

Rettsmidler

Homeopati behandler sykdommer ved administrering av fortynnede stoffer som ville, i en stor dose, ligner symptomene på sykdommen. For å finne riktig homøopatisk middel, målrette de eksakte symptomer du opplever. Ta separate stoffer for å behandle hver symptom som svimmelhet, kvalme, oppkast og kaldsvette, eller bruk ferdige formuleringer for reisesyke, som inkluderer en rekke stoffer som Argentum NITRICUM, Arsenicum album, boraks, bryonia, Cocculus, kali bichromicum , petroleum, sepia eller tabacum.

Flytende Skjemaer

Den vanligste formen for homøopatisk middel for reisesyke er sukker tablett. Ikke utvanne disse tablettene i vann for normal bruk, men vurdere å fortynne tablettene for barn, som kan ta medisinen lettere i flytende form. Se etter homøopatiske likvide midler så vel; vannfortynning av aktive stoffer utgjør en av de viktigste prinsippene i homøopatisk system. Likvide midler kommer i dråper eller i sprayform.

Et eksempel på spray rette, Lidell Laboratories reisesyke, tar sikte på å lindre symptomer som svimmelhet, kvalme og oppkast. Den inneholder Cocculus indicus, Nux vomica, tabacum, petroleum, lever og Phosphoricum acidum. Newton Homeopatics gjør en annen reisesyke flytende middel som du kan ta muntlig som dråper. Den inneholder blant annet stoffer, Antimonium tartaricum Argentum NITRICUM, bryonia, cinchona officinalis, Revebjelle, Nux vomica og tabacum.

Dosering

De fleste homøopatiske midler har ingen bivirkninger, slik at selv barn kan ta dem trygt. IIn tilfelle av spedbarn og gravide kvinner, be om legens råd før under noen behandling. Gi barn mellom to og 12 år tre dråper eller tre spray på en dag; for voksne og barn over 12, seks dråper eller seks sprayer utgjør den anbefalte doseringen. Alternativt, ta disse rettsmidler forebyggende, i mindre doser.

Best Homeopatiske Urter for High Blood Pressure

Best Homeopatiske Urter for High Blood Pressure


Høyt blodtrykk er en vanlig tilstand som ofte kan være dødelig. Det finnes en rekke måter å behandle høyt blodtrykk, som starter med trening. Hvis øvelsen ikke senker blodtrykket nok, er reseptbelagte medisiner ofte anbefalt. I noen tilfeller kan imidlertid homøopatiske midler fungerer godt nok til å redusere blodtrykket til det punktet at reseptbelagte medisiner er ikke nødvendig.

Prinsippet om Homeopati

Homeopati fungerer på prinsippet om at likt kurerer likt. Små doser av urter og naturlige stoffer utløse kroppen til å kjempe hardere mot unaturlige forhold som sykdom. Trikset er å bruke små doser. Dosen bør være liten nok til å utløse en reaksjon i kroppen, men ikke stor nok til å forårsake skade på pasienten.

Plutselig stiger

I tilfeller der blodtrykket stiger brått, spesielt når det er ledsaget av rødme, kan homøopatiske midler arbeide raskt for å redusere blodtrykket. Vanlige homøopatiske midler inkluderer en homøopatisk dose av Belladonna. Belladonna er giftig i høye doser, men i små doser vil det indusere kroppen til å bedre avtale med plutselige tilfeller av forhøyet blodtrykk. En annen vanlig løsning er å presse halvparten av en sitron i 100 g vann. Gjenta hver to timer før blodtrykket faller.

Samlet Ledelse

En rekke forskjellige homøopatiske midler er tilgjengelige for høyt blodtrykk. Den ene som er egnet vil være avhengig av andre faktorer som omgir høyt blodtrykk. Den beste måten å bestemme riktig homøopatisk behandling er å se en homøopatisk lege. Blodtrykk som stiger med angst, noen ganger ofte kalles "sceneskrekk" høyt blodtrykk, kan behandles med Argentum NITRICUM. Høyt blodtrykk hos mennesker som er svært alvorlig og karriere fokusert kan behandles med Aurum metallicum. Reservert, ansvarlige mennesker med høyt blodtrykk på grunn av undertrykt følelser kan svare godt til Natrum muriaticum. Lett frustrerte mennesker som er veldig drevet, og lider av høyt blodtrykk kan kreve Nux vomica.

Homeopati behandlinger av Crohns sykdom

Homeopati behandlinger av Crohns sykdom


Crohns sykdom er en kronisk betennelse i fordøyelseskanalen. Det oppstår vanligvis i tynntarmen og er vanskelig å behandle med bare medisiner. Homeopati vil ikke kurere Crohns sykdom, men det kan lindre smerte og ubehag av noen av symptomene.

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter ved å bruke en liten mengde av det - i større doser - forårsaker symptomene på pasientens sykdom. De blandinger som fremstilles ved en homeopath som undersøker de forskjellige symptomer pasienten har, og setter sammen blandingen.

Hvordan en homeopat Beslutter på Blanding

Selv om en homeopat vil vurdere pasientens symptomer før forskrivning en homøopatisk blanding, han også vil vurdere andre variabler. Slike variabler inkluderer hva som forårsaket sykdom og hvorfor pasienten viser noen symptomer og ikke andre. Den homeopat skal også se på de kildene til stress i en pasient og vurdere om sykdommen kan være psykosomatisk. Målet er å helbrede pasienten ikke sykdommen.

Mercurius

Hvis en pasient er å oppleve varme og kalde blinker, svetter mye og tørst, kan en homeopat gi pasienten Mercurius. Det er for de ovennevnte symptomene, og hvis en pasient har illeluktende diaré. Mercurius er også for pasienter som føler seg utmattet etter avføring og ikke føler som om de er ferdig.

Podophyllum

Når diaré er fossende og blir verre etter å ha spist eller drukket, kan podophyllum være den rette. Pasienter kan også føle seg utmattet etter avføring og har smertefulle kramper i sine leggene og føttene.

Veratrum Album

Veratrum album brukes for pasienter med vannaktig diaré som forverres etter å ha spist frukt, magekramper, oppblåsthet, oppkast, utmattelse og frysninger. Pasientene vil kreve kalde drikker.

Andre homøopatiske midler

Argentum NITRICUM kan hjelpe pasienter med oppblåsthet og diaré. Ignatia er for pasienter som har tarmproblemer når de er under stress. Raphanus niger blir gitt til pasienter med oppblåsthet problemer.

Advarsler om Homeopati

Fordi homeopati effektivitet er fortsatt i tvist, bør du ikke gi avkall på en tradisjonell terapi for homeopatisk behandling. Snarere bør du se til å bruke homeopati som et supplement til det behandlingsopplegg legen anbefaler. Du bør også diskutere både behandlinger med både legen din og din homøopat.

Alternative behandlinger for angina

Angina, forårsaket av begrenset blodstrømmen til hjertet, forårsaker brystsmerter som kan føles som å klemme eller innstramming. Stabil angina oppstår vanligvis under trening eller i tider med emosjonelle eller fysisk stress; det er vanligvis lettet med hvile og nitroglyserin tabletter. Ustabil angina kan oppstå når som helst og kan føre til hjerteinfarkt. Blokkerte arterier er den vanligste årsaken. Naturlige behandlinger bør tjene som et supplement til standard behandling, og du bør rådføre deg med en erfaren helsepersonell om naturlige strategier.

Kosttilskudd

Ifølge University of Maryland Medical Center, har følgende tillegg demonstrert suksess i å håndtere angina i kliniske studier.

L-carnitin reduserer symptomene på angina; ta 1 g to ganger daglig. CoenymeQ10 fremmer generelle hjerte helse, og det hjelper folk med angina øvelsen oftere uten smerte; ta 150 milligram daglig. Q10 kan forstyrre blodfortynnende medisiner. L-arginin forbedrer blodstrømmen og forbedrer toleransen for fysisk aktivitet; ta 2000 milligram tre ganger daglig. Magnesium fungerer på en lignende måte som visse blodtrykket medisiner (en vanlig del av konvensjonell behandling for angina), men er ikke så sterk. Det kan også redusere brystsmerter som følge av trening; ta 365 mg to ganger om dagen.

Urter

Herbal behandlinger for angina kan bidra til å redusere komplikasjoner av tilstanden samt bidra til generell hjerte helse.

Hagtorn har en lang historie med bruk behandling av hjertesykdom. I forhold til angina, kan det øke blodstrømmen til hjertet og forbedre kvaliteten på øvelsen ved å redusere smerte. Ta 360 milligram tre ganger om dagen. Kudzu er en primær behandling for hjertesykdom i tradisjonell kinesisk medisin. Det kan redusere hyppigheten av angina angrep, men ifølge University of Maryland, ble kliniske studier som evaluerte dette dårlig utformet. Bruk 30 til 120 milligram daglig. Terminalia Arjuna, en urt som brukes ofte i ayurvedisk medisin, kan redusere hyppigheten av angrepene og forbedre treningstoleranse; diskutere passende doser med legen din.

Akupunktur

Studier som undersøker nytten av akupunktur for å behandle angina har produsert blandede resultater. Studier med positive resultater funnet det kuttet ned på antall anginaanfall og behovet for bruk av nitroglyserin, en primær konvensjonell behandling som bidrar til hjertet blir mer blod og oksygen.

Homeopati

Studier som undersøker homøopatisk behandling av angina mangler. En profesjonell homeopat vanligvis ville anbefale behandlinger for å senke blodtrykk og kolesterol. Homeopatiske midler er basert på mange faktorer i tillegg til primær tilstand og inkluderer ting som personlighet, livsstil og fysisk make-up. På grunn av den svært individualisert natur behandling, er å konsultere med en profesjonell homeopat anbefales å designe en optimal diett. Homeopatiske behandlinger for denne tilstanden kan inkludere argentums NITRICUM, aurum metallicum, Calcarea carbonica, Lachesis og Nux vomica.

Egenomsorg Strategies

Spise et sunt kosthold er viktig. Konsumere mye hele, ubehandlet mat som hele korn, frukt og grønnsaker. Hold inntak av natrium mindre enn 2300 milligram daglig og prøver å spise minst to porsjoner fisk hver uke. Hold alkoholholdige drikker til to per dag hvis du er mann og en hvis du er en kvinne. Prøv å trene minst 30 minutter om dagen.

Håndtere stress er en viktig del av å håndtere denne tilstanden. Engasjere seg i stress-reduksjon teknikker som yoga, dyp pusting, positiv visualisering, meditasjon eller progressiv avslapning, noe som innebærer å Tensing og slippe en muskelgruppe om gangen.

Hvordan behandle Eye Virus Naturligvis

Rask legehjelp er nødvendig når øyeinfeksjoner oppstå som et resultat fra virus som kommer inn i øyet, forårsaker misfarging, hevelse, irritasjon, og synsproblemer. Eye virus, for eksempel, kan føre til den felles pinkeye eller konjunktivitt, som er en tilstand som er forårsaket av et virus som produserer rødhet og hevelse i og rundt øyet. Antibiotika og medisinske prosedyrer er effektive i behandling av disse infeksjonene, men naturlige og homøopatiske midler kan fungere like bra i milde til moderate tilfeller. Oppsøke profesjonell vurdering av en spesialist for å riktig fastslå den spesifikke øyeinfeksjon samt de underliggende årsakene til en øyeinfeksjon.

Hvordan behandle Eye Virus Naturligvis

Naturligvis behandle øye virus ved å lage en kul komprimere. Ta en liten vaskeklut og dempe det med kaldt vann. Komprimer på den infiserte øyet i 1 til 2 minutter, tre til fire ganger om dagen. En kompress vil øke hastigheten på utvinning ved å lindre irritasjon og fjerne slitasjepartikler som kan gå inn i øyet.

Bruk en over-the-counter kunstig tåre løsning for å lindre kløe og irritasjon. Fjern eventuelle kontaktlinser mens du bruker rive dråper. Aldri aksje øyedråper for å hindre spredning av smitte.

Vask øynene ut med kvalitet urte øyeskylling. Rens øynene og delene rundt øynene flere ganger om dagen før påføring av antibiotika salver eller kremer. Vask øynene med kamille eller goldenseal å behandle rosa øye eller blefaritt, en tilstand forårsaket av bakterielle infeksjoner som svulmer og Reddens øyelokk og huden rundt øyet.

Bruk vitamintilskudd for å behandle øye virus. Vitaminene A, C og mineralet sink fremme den generelle helsen til øynene. Den naturlige helbredende egenskaper av vitamin A kan ytterligere forsterkes ved nærvær av den vesentlig element sink, behandle øyeinfeksjoner og deres symptomer.

Disse kosttilskudd ikke bare behandle infeksjoner, men stoppe dem fra reoccurring. Disse essensielle vitaminer og mineral forbedre immunitet til å bekjempe de underliggende årsakene til øyeinfeksjoner. Ta 1,000 mg vitamin C, tre ganger daglig i fire uker, og 25 000 IU vitamin A, to ganger daglig i en uke. Ta 30 gram en dag med sink for å redusere alvorlighetsgraden av øyesymptomer.

Bruk homeopatiske medisiner for å behandle øye virus. Avhengig av alvorlighetsgraden og type øyeinfeksjoner, dosering og homøopatiske medisiner må nås av en profesjonell homeopathic utøveren. De vanligste homeopatiske midler som kan behandle en rekke øyeinfeksjoner er: Euphrasia (godbiter rosa øye og øye infeksjoner forårsaket av meslinger), Belladonna (behandler øyesmerter og følsomhet for lys), Mercurius (behandler øye misfarging og utslipp), Rhus tox . (Behandler øye pus), og Argentum Nitricum (godbiter rosa øye og irritasjon forårsaket av bakterier)

Kamille te og urten har helbredende egenskaper som kan behandle øye virus. Hell to eller tre ts. av tørket kamille inn i en kopp varmt vann. Avkjøl. Forbruker daglig i øyet virus symptomer har blitt bedre.

Riktig hygiene er svært viktig å hindre øyet virus infiserer andre. Del aldri håndklær, putevar, eller vaske klær. Limit øye sminke og kontaktlinser bruke inntil øyet er helt leget. Sørg for å pleie og å rense kontaktlinser med den riktige løsningen for å unngå fremtidige øyeinfeksjoner. Avhende kontakter i henhold til produsentens instruksjoner. Begrense soleksponering; for mye soling kan skade øyets beskyttelseslag - forlater øyet utsatt for øye virus og infeksjoner.

Homøopatisk behandling for binyrene

Homøopatisk behandling for binyrene


Binyrene er endokrine kjertler som regulerer stressresponsen ved å frigjøre kortisol og adrenalin. Mange homøopatiske utøvere tilby behandling for suboptimal binyrene funksjon, også kalt binyrene tretthet. Selv binyrene sykdommer bør bli diagnostisert og behandlet av en lisensiert lege, kan det være lurt å rådføre seg med ham om muligheten for å bruke komplementær homøopatisk behandling for å fremme binyrene helse.

Binyrene Fatigue

Konvensjonell medisin og homeopatisk medisin er litt på kant enn binyrene tretthet. Leger erkjenne eksistensen av binyrene sykdommer-blant dem Cushings syndrom og Addisons sykdom-men ikke alltid vurdere binyrene fatigue å være en legitim medisinsk diagnose. Mange alternative utøvere hevder at det ikke bare er en legitim tilstand, men en vanlig en, med symptomer på suget etter sukker, salt og koffein, tretthet, glemsomhet, svakhet, sløvhet og fordøyelsesforstyrrelser. Noen rapporterer lindring av disse symptomene etter under homøopatiske terapi.

Homeopatiske Adrenal Therapy

Hvis du besøker en homeopathic utøveren for terapi for å forbedre funksjonaliteten til din binyrene, vil han trolig starte ved å anbefale endringer i livsstil, inkludert eliminere koffein, redusere inntaket av hvitt brød og sukker, spise mer fullkorn og frisk frukt, og begynner en naturlig avstressende program som meditasjon. Din homeopat kan også foreskrive rettsmidler i henhold til din diagnose og symptomer. Disse midler er basert på det homeopatiske filosofi om at "likt kurerer likt"; til å behandle sykdom, vil en homeopat foreskrive deg ørsmå mengder av stoffer som ville føre til de samme symptomene i en frisk person. Å kjempe mot svakhet og slapphet forårsaket av binyrene tretthet, kan han forefosforsyre, Argentum NITRICUM-laget av nitrat av sølv-eller Kalium Phosphoricum, en utvanning av kaliumfosfat. Han kan anbefale mercurius Vivus, laget av elementært kvikksølv, for å avlaste fordøyelsesforstyrrelser, samt Nux vomica, laget fra frøene av giften-nut treet. Han kan også bruke Nux vomica for å hjelpe den mentale tåke og fuzzy tenkning antas å resultere fra binyrene tretthet, samt magnesia Phosphorica å gjenopprette følelsesmessig balanse. For å heve stemningen, frigjøre spenninger og fremme helbredelse, kan han bruke Gelsemium, laget av roten av Jessamine anlegget.

Forholdsregler

Ikke stopp eller redusere eventuelle reseptbelagte medisiner uten tillatelse fra legen din. Selv om homøopatisk medisin er generelt ansett som trygt på grunn av det ørlille mengder som brukes i rettsmidler, vær oppmerksom på at vitaminer og kosttilskudd kan ha bivirkninger og forstyrre reseptbelagte medisiner. Ikke start noen vitamin eller urte diett uten å konsultere lege.

Homøopatiske midler for demens

Demens er generelt beskrevet som den gradvis tap av kognitiv funksjon på grunn av skadede hjerneceller. Satsen for progresjon av sykdommen varierer fra person til person. I et tilfelle der sykdommen utviklet seg raskt, er det sannsynlig å fortsette å utvikle seg raskt. Heldigvis finnes det enkle hjelpemidler som kan bidra til å forsinke fremdriften av demens. Ikke bare vil disse rettsmidler hjelpe pasienten å takle sin sykdom, det hjelper også hans medhjelper takle sine krav og gir en fair sjanse til å forbedre pasientens tilstand.

Homeopati og demens

Av de mange kjente årsaker til demens, ikke alle vet at en av de største årsakene er underernæring eller malabsorpsjon. Får utilstrekkelige mengder næringsstoffer for en vesentlig del av sin levetid kan øke risikoen for å utvikle demens senere i livet. Demens skjer for å være et klassisk symptom på niacin (vitamin B3) mangel. Det er også en forutsetning at sinkmangel fører til tap av nerveceller i hjernen, noe som resulterer i utvikling av symptomer på demens. Derfor er en måte å minimere risikoen for demens er ved normalisering av kroppens niacin og sinknivåer. Tar thiamin kosttilskudd er også nyttig for å hindre ytterligere forverring av hjernecellene. Vitamin B12-injeksjoner ble også funnet å være nyttig i å håndtere symptomene på de nevrologiske problemer forårsaket av demens. Dette er bare noen av metodene som presenteres av homeopatiske behandlinger for demens.

Behandling Filosofi

Menneskekroppen er utformet for å ha kapasitet til å helbrede seg selv. Gir alt den trenger vil sikre helse og velvære. Homeopatiske behandlinger presentere de mest naturlige måter å håndtere demens og begrense sin kapasitet til å ødelegge nerveceller og for å forstyrre normale hjernefunksjoner. Med næringstilskudd, gjenoppliver det kroppens evne til å helbrede seg selv. Med bruk av naturlige elementer, som for eksempel nyttige mat næringsstoffer og urter, homøopatiske midler gjenopplive kroppens forsvar mot de skadelige effektene av sykdommer og øke sin kapasitet til å helbrede.

Slik fungerer det

For å kompensere for skader forårsaket av sykdommen, homøopatiske midler fokus på levering av ernæring og kosttilskudd. Det gjør bruk av naturlige matkilder å belaste kroppen med antioksidanter, B-vitaminer, fosfatidylserin, sink, L-arginin og essensielle fettsyrer for å normalisere nivåene av hjernen kjemikalier, som hjelpemidler helbredelse av skadde nerveceller og fremmer normal hjernefunksjoner. De populære urter som brukes på homøopatiske midler for demens inkluderer Ginkgo biloba, alumina, Argentum NITRICUM, Cicuta, hellebores og silika. Disse urtene er nyttig i å øke utholdenhet og forbedrer blodsirkulasjonen i hjernen. Som et resultat, forbedre de sløvhet av sinnet og mangel på kontroll over impulser og tregere mental svekkelse. Bortsett fra å fremskynde symptomene på demens, disse urtene også levere nødhjelp til andre aldersrelaterte helseproblemer, som for eksempel høyt kolesterol og høyt blodtrykk.

Advarsel

Vær forsiktig med å ta kosttilskudd, særlig Galantine og Huperzine. Feil kombinasjon av naturmidler og kosttilskudd utgjør visse helserisikoer. Som en tommelfingerregel, unngå å ta kombinasjoner av homøopatiske midler uten å konsultere en sertifisert homeopat.

Konklusjon

Det er aldri trygt å konkludere med at bruk av urter er den tryggeste måten å håndtere demens. Fordi de er vanligvis brukes i kombinasjoner, som kombinerer de gale urter kan forårsake bivirkninger. Det er viktig for homøopatiske midler som skal administreres av sertifiserte homøopater. Før forskrivning noen rette, homeopater ta hensyn til pasientens fysiske, følelsesmessige og psykologiske makeup å bestemme den mest hensiktsmessige behandlingen.

Homøopatisk behandling for ED

Det første trinnet i å finne en effektiv behandling av erektil dysfunksjon, er å bestemme årsaken til tilstanden. ED kan være et resultat av en medisinsk tilstand eller psykologiske problemer. Homøopatisk medisin er en effektiv behandling for noen menn står overfor denne vanskelige og pinlig problem. Homeopati behandler hele personen i stedet for bare symptomene på en tilstand.

Homøopatisk Diagnose

Homeopati diagnoser forholdene i en mye mer dyptgående måte enn tradisjonell medisin. Du blir nødt til å gi en full sykehistorie til en homeopathic utøveren før riktig behandling blir gitt. Du kan forvente å gi informasjon om din mentale tilstand, samt de problemene som du kommer ut med impotens.

Rådgiving er vanligvis anbefales, sammen med homeopatiske medisiner, for erektil dysfunksjon. Se etter en profesjonell rådgiver eller en homøopatisk lege for denne delen av behandlingen. Erektil dysfunksjon fører ofte en pasient å bli deprimert. Depresjon kan også føre til erektil dysfunksjon, så vel. Du må ta tak i dette aspektet av din tilstand å behandle erektil dysfunksjon.

Medisiner

Homeopatisk medisin er basert på ideen om at liker godbiter som. De medisiner som anvendes for å behandle en bestemt tilstand er valgt på grunn av deres evne til å produsere de samme symptomer hos en frisk person.

For erektil dysfunksjon noen vanlige medisiner som brukes i homeopati er agnus castus, Caladium, argentums NITRICUM, causticum, selen metallicum, Staphysagria og Lycopodium. Hver medisiner behandler svært spesifikke symptomer og temperament. For eksempel er causticum brukes for en mann som ikke utlede glede av sex og ikke opplever de samme lyster. Han kan også ha hukommelsestap og føler mangel på energi. Caladium er indisert for en pasient som har interesse for seksuell aktivitet, men kan ikke delta på grunn av impotens.

Dosering

Bruk kun en medisin om gangen for å behandle erektil dysfunksjon eller andre helsetilstand. Homeopatiske medisiner er tilgjengelige i pelletsform, tinkturer, væsker og piller. Piller og pellets er tatt under tungen og lov til å oppløse. Flytende former administreres med en dropper rett under tungen, eller du kan legge dosen til et glass vann. Bruk én dose, og deretter vente på medisiner for å jobbe før du gjentar dose. En ny dose kan ikke kreves dersom rette løser problemet. Du bør bare gjenta medisiner hvis symptomene tilbake.

Forsiktig

Rådføre seg med legen din før du bruker homøopatiske medisiner på egen hånd. Avsløre eventuelle medisiner som du tar for å unngå mulige farlige interaksjoner. Homøopatisk medisin bruker den minste dose er nødvendig for å bøte på en betingelse, men det er fortsatt mulig å overdose på medisiner hvis de riktige forholdsregler ikke blir brukt. Bruk en trenet og lisensiert homøopatisk lege for å behandle erektil dysfunksjon.

Demens Alternative Remedies

Demens er en tilstand der kognitiv funksjon forringes over tid. Dette kan være tydelig gjennom symptomer som hukommelsestap, vanskelig bevegelse eller tale, problemer med å navigere kjente steder og manglende evne til å utføre grunnleggende oppgaver som å få kledd. Demens kan være ødeleggende for både den enkelte og kjære. Konvensjonell behandling for demens omfatter bruk av medisiner kalt cholinesterase-inhibitorer, legemidler som øker acetylkolin i hjernen. Alternative og komplementære behandlinger som homeopatisk medisin, ernæringsterapi og urtemedisiner kan også ha fordeler for personer med demens.

Homeopati

Homeopati er en alternativ mulighet for behandling av demens. Homeopatisk medisin er basert på ideen om at liker leger som. Dette betyr at spormengder av sykdomsfremkallende midler kan anvendes for å behandle den bestemte lidelse. I tilfelle av demens, kan substanser såsom silisiumdioksyd, Cicuta, aluminiumoksyd, helleborus, og argentum NITRICUM bli brukt i behandlingen. Homeopatiske spesialister bestemme metoden for behandling etter nøye vurdering av pasientens fysiske og psykiske tilstand. Homeopati er en delikat vitenskap og bør ikke brukes som en metode for selvbehandling i noen omstendigheter. Hvis du er interessert i å prøve homeopatisk medisin som behandling for demens, ta kontakt med en profesjonell.

Ernæring

Noen holistiske leger kan ta en ernæringsmessig tilnærming til behandling av demens. Disse legene hevder at riktige mengder av essensielle næringsstoffer i kroppen kan bidra til å redusere noen symptomer eller bremse utviklingen av demens. En spesiell diett kan være foreskrevet samt kosttilskudd som inneholder næringsstoffer som antioksidanter, B-vitaminer, vitamin E, sink og essensielle fettsyrer.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner er enda et alternativ medisin alternativ for behandling av demens. Gingko biloba er blant de mest lovende urte rettsmidler for demens. Denne urten er antatt å øke blodsirkulasjonen til hjernen, bedre hukommelsesproblemer. Andre urter som kan brukes til å behandle demens inkluderer sitronmelisse, amerikansk ginseng, og bacopa. Urtemedisiner har fordelen av å være helt naturlig, men naturlig betyr ikke alltid at virkemidlene er trygg for alle. Mange urter kan føre til farlige interaksjoner med andre urter og medisiner. Av denne grunn bør urter foreskrives kun under veiledning av en lege eller urte utøveren.