Digidexo.com

Fitsel i maven etter oprasjon

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Når det gjelder å oppnå våre håp og drømmer, vi ofte har en tendens til selvsabotasje og gi oss selv unnskyldninger for hvorfor vi ikke klarer å gjøre noe. Frykt for å mislykkes ofte spiller inn i dette, og mange mennesker har til å trene seg til å nærme seg sine mål uten å la frykten avspore dem. Når du går etter dine håp og drømmer uten frykt, holde et par konsepter i bakhodet.

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Still dine mål ned skriftlig hvor du kan referere til dem ofte. List opp tiltak for å oppnå dine håp og drømmer, samt grunnene til at du kan snakke deg ut av dem. Formulere en fornuftig plan for å overvinne hindringer for hvert trinn; den nye virksomheten kan ikke tjene penger så raskt som du hadde anslått. Plan B er innløse noen aksjer du eier eller ta ut et hjem egenkapital lån til tidevannet deg over.

•  Ta det første skrittet. Selv om det er en liten en, gjør en endring eller en beslutning eller gjøre noe positivt som setter deg på veien til prestasjon. Husk at alle mål du ønsker å nå er gjort slik av en rekke trinn, og du trenger bare å gjøre en om gangen. Huske dette kan gjøre det store bildet målet mindre skremmende.

Identifiser negative følelser som frykt, og erkjenne dem uten å gi dem muligheten til å påvirke dine valg. Fortell deg selv hvorfor du er redd, og minn deg selv på at følelsene er midlertidige.

Rekonstruere hvordan du føler om sviktende. Stedet for å se noe som ikke fungerer første gang som dødsstøtet for målet ditt, brainstorm en annen måte du kan gjøre noe arbeid ut. Forstå at de vanskeligste tingene du påtar vil ha snags og tilbakeslag som du er nødt til å omgå.

Feire hvert fullført trinn, og utvikle en "kan gjøre" holdning. Erkjenne at hver prestasjon er enda et steg nærmere drømmen din, og gi den vekten den fortjener som en seier som gjør deg sterkere og gir deg trygghet for neste trinn. For eksempel, hver gang du miste 10 pounds, innser du at du har det i deg å miste en annen 10 og det er ingen grunn til at du ikke kan.

Gi deg selv ved å stille spørsmål som minner deg som er ansvarlig for ditt liv. Spør deg selv om du er i kontroll over din skjebne eller din frykt for å mislykkes. Spør deg selv hva som er det verste som kan skje hvis du mislykkes, og hva er det beste? Avgjøre om en oppveier den andre. Ta kontroll over livet ditt ved å huske at du alene er nok til å gjøre hva som helst skje.

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden


Årsakene til kveld døsighet varierer mellom mennesker, fra helsemessige problemer til enkle søvnmangel. Uansett årsak, kan du ha problemer med tretthet etter å ha spist middag i sen ettermiddag eller tidlig kveld. Fordi du sovner for tidlig kan forstyrre din overnatting søvn tidsplan, er det sannsynligvis en god idé å holde seg våken etter en middag. Utnytte ulike teknikker for å våkne deg opp etter å ha spist.

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden

Eksperimenter med å spise ulike matvarer for å se om du føler deg mindre døsig. For eksempel, øker protein og fettinntak og redusere karbohydrat forbruk kan gi deg mer energi. Vær oppmerksom på hvordan du føler deg etter å endre menyen for kveldsmåltid, og hvis du føler deg mindre trøtt etter å ha spist ulike matvarer, prøv å gjenta disse matvalg regelmessig for kveldsmåltid.

Hold deg mentalt etter å ha spist. Holde tankene opptatt med en aktivitet som krever tenkning. Arbeidet med ord gåter, lese en bok, skrive et brev, ha en samtale, gjøre lekser eller arbeid på en hobby som sying eller scrapbooking.

Ta en spasertur eller utføre en annen type mild trening. Å øke pulsen og blodstrøm etter spising kan hjelpe på fordøyelsen, og det kan holde deg fra å bli døsig.

Utfør husarbeid etter å ha spist. Hold deg på føttene gjøre vaskeri, oppvask, retting huset, støvtørking eller støvsuging. Fortsett å bevege seg rundt for å bekjempe søvnighet.

Ta en oppkvikkende dusj for å vekke deg opp. Bruk en kroppsvask med en oppkvikkende duft og gni energigivende lotion inn i huden din når du er ferdig i dusjen.

Unngå passive aktiviteter som vil sette deg til å sove. For eksempel vil sitte i et varmt rom med dempet lys og rolige lyder lede deg til å føle deg trøtt, eller sitter i en behagelig stol, passivt ser på TV eller hører på musikk kan gjøre deg døsig.

Terapeutiske øvelser Etter Cervical Fusion

Terapeutiske øvelser Etter Cervical Fusion


The University of Marylands Spine Program utgitt en rapport i 2003 som sa de fleste nakkesmerter skyldes iført ned av mellomvirvelskiver av nakkesøylen og leddene mellom hver ryggvirvel. Cervical fusjoner er når problem forårsaker ryggvirvlene er tatt ut og ny ryggvirvlene er smeltet sammen. Selv om dette lindrer mye smerte og letter mobilitet, er spesifikke øvelser og fysioterapi fortsatt nødvendig i tillegg til kirurgi.

Vurderer Hva du trenger

Før du tar del i noen form for terapeutisk trening, er det viktig å svare på følgende spørsmål med din lege: Hva gjør smertene bedre eller verre? Hvor lenge har du opplever smerte? Er det hodepine forbundet med smerte? Er noen annen del av kroppen din påvirkes når de opplever nakkesmerter? Når du får smerter, hvor lenge varer den?

Avhengig av svarene på disse spørsmålene, kan terapeutisk øvelse ikke engang være nødvendig. Noen fysioterapeuter kan rett og slett råde sengeleie. Andre kan foreslå å holde visse positurer når sittende, stående og fastsettelse. Det viktigste å gjøre er å være sikker på hva som er nødvendig for din situasjon og følge gjennom med det.

Aerobic øvelser

En online diskusjonsforumet for pasienter å spørre profesjonelle terapeuter og lisensierte leger medisin-relaterte spørsmål, MedHelp.org, har et vell av cervical fusion-relaterte spørsmål. Dr. Stephen Ryu sier at noen av de beste øvelsene for post-cervical fusion kirurgi, uansett hvor det ble gjort, er lett aerob trening. Så lenge det er gjort konsekvent, inneholder lite motstand, og du sørge for å utvikle seg svært forsiktig, øvelser som sykling, hastighet gange og svømming gjøre underverker for pasienter etter operasjonen.

Prøv forplikter deg til 30 minutter med trening om dagen, fire dager i uken etter operasjonen. Hvis du har et basseng, er svømming den mest effektive øvelsen for behandling etter de fleste operasjoner som det funker mest muskler med minst motstand. Poenget med trening er ikke å bygge muskler, det er for å tone den muskelen som er der og øke fleksibiliteten i ryggvirvlene som nylig har blitt smeltet sammen. Først etter at du føler deg veldig komfortabel med å jobbe ut fire dager i uken, 30 minutter om dagen, bør du oppgradere videre.

For hastighet gange, prøv tre dager i uken på 45 minutter om dagen. Det er mer motstand mot hastighet gange og derfor bør gjøres med mindre hyppighet enn svømming. Etter tre måneder med gradvis økende aerobic øvelser, prøv å oppgradere til vektbærende øvelser.

Vektbærende øvelser

Jo mer alvorlig cervical fusion kirurgi, jo lenger du trenger å strekke ut hvert trinn i din utvinning. Sengeleie, normal aktivitet og målrettet aerob trening er nøkkelen til å få halsen styrke tilbake til det normale når fysioterapi er nødvendig. Men mer anstrengende, vektbærende øvelser er viktig for å bedre fleksibilitet og gjør at du ikke trenger operasjon igjen. Dr. Ryu godkjenner starte et regiment av push-ups, sit-ups og crunches, men bare etter at du har forsiktig og konservativt gått gjennom små steg for å få nakken tilbake til pre-kirurgi styrke. Begynner å blande disse vektbærende øvelser i fire-en-ukers aerobic rutine og du vil ha en sunn blanding av nakke muskel toning, styrke og fleksibilitet.

Hvordan å muntre opp Etter en Pet Dies

Hvordan å muntre opp Etter en Pet Dies


Døden av et kjæledyr kan være ødeleggende fordi mange mennesker er knyttet til sine kjæledyr, og anser dem for å være medlem av familien. Du kan oppleve følelser som sinne, fornektelse og skyldfølelse, og din sorg kan være så overveldende at du ender opp i en depresjon. Å muntre opp etter et tap, må du skikkelig håndtere sorg. Med tiden vil det tårer, smerte og sorg vil avta og lykke tilbake.

Hvordan å muntre opp Etter en Pet Dies

Uttrykk din sorg. Tillat deg selv å sørge over tapet. Snakk med en venn som du føler deg komfortabel. Nevn de morsomme ganger du har hatt med kjæledyret ditt, og unngå å blokkere ut noen sorg. Snakker om ditt tap vil gjøre at du føler deg bedre. Den eneste måten å bli kvitt sorg og å muntre opp er å gå gjennom sorgperioden. Forstå at sørgende er ikke et tegn på svakhet og at det ikke er riktig måte å sørge. Gråte, skrike eller hamre knyttneven på en pute. Unngå at følelsene inne.

Få minst 30 minutter med mosjon daglig for å muntre deg opp. Ifølge Web MD, bekjemper regelmessig mosjon depresjon, reduserer stress og bidrar til å forbedre humøret ved å frigjøre endorfiner i kroppen din.

Hold kontakten med andre mennesker. Møte en venn for lunsj eller se en film sammen. Unngå å vasse i din sorg. Møte med andre mennesker bidrar til å unngå depresjon.

•  Lag et fotoalbum eller scrapbook til minne om din tapte kjæledyr. Inkluder fotografier av alle de morsomme ganger du har hatt med kjæledyret ditt. Når smertene avtar og den sørgende perioden er over, kan dette collage muntre deg opp og bringe tilbake alle de morsomme minner fra din tid med kjæledyret ditt.

Hold en journal. Skriv ned seks ting du er takknemlig for på daglig basis. Innser at du har mange ting som er positive og gode i livet ditt vil muntre deg opp.

Få et nytt kjæledyr når du er klar til å gå videre. Etter at du har overvinne tap, kan det hende du føler behov for et annet kjæledyr. Et nytt kjæledyr kan legge glede til livet ditt så lenge du ikke sammenligne den til tapt kjæledyr. Unngå å plukke et kjæledyr som ser ut som den du mistet, og ikke gi den nye kjæledyr samme navn som den gamle kjæledyr. La din nye kjæledyr til å utvikle sin egen personlighet.

Gjenopprettings Times for musklene etter Yoga

Gjenopprettings Times for musklene etter Yoga


Forsinket utbruddet stølhet, eller DOMS for kort, er en vanlig bivirkning som oppstår etter en ny eller sprek trening, inkludert yoga. Det oppstår vanligvis i løpet av 12 til 48 timer etter trening. Med mindre stølhet er en indikasjon på noe mer alvorlig, avtar smertene vanligvis innen få dager til en uke.

Årsaker

Den mild smerte, stivhet og redusert bevegelighet forbundet med DOMS er forårsaket av en rekke faktorer. Ifølge en studie publisert i 2003 i en utgave av "Sports Medicine," DOMS fra trening kan være forårsaket av en eller en kombinasjon av følgende: melkesyre, muskelspasmer, bindevev skade, betennelse og enzymet efflux teorier.

Behandling

Når DOMS oppstår, anbefaler Mayo Clinic moderat trening for å redusere smerte. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, ofte referert til som NSAIDs, har vist seg å effektivt redusere muskler sårhet. I tillegg til piller, steroide antiinflammatoriske midler er tilgjengelige i andre former, som for eksempel geler, kremer og plastre.

For en naturlig tilnærming for å lindre såre muskler etter yoga, "Yoga Journal" anbefaler å ta et varmt bad blandet med 2/3 kopp natron og 1/4 kopp ingefær pulver. Ingefær fremmer blodstrømmen til musklene og natron fjerner giftstoffer.

Forebygging

Forbered på forhånd for å unngå DOMS. Gradvis øke intensiteten på yoga, slik at du bygger opp musklene dine til en fornuftig tempo. Få minst åtte timers søvn. Hold deg hydrert ved å drikke nok vann. The Institute of Medicine antyder kvinner drikker ni kopper vann per dag og menn drikker 13 kopper vann per dag.

En studie publisert i mars 2009 utgaven av "Clinical Journal of Sport Medicine" antyder at inntak av omega-3 fettsyrer kan redusere forsinket utbruddet stølhet.

Skille Pain

Når sårhet varer lenger enn en uke, eller hvis rødhet og hevelse er tydelig rundt en sår muskel, gjøre en avtale for å se din lege. Dette kan være et tegn på en infeksjon. The Mayo Clinic antyder umiddelbar medisinsk hjelp hvis du opplever svimmelhet, vanskelig å puste, alvorlig muskelsvakhet eller høy feber ledsaget av muskelstivhet i nakken. Ring legen din dersom du opplever noen av følgende: smerte som indikerer en muskel belastning eller ruptur; plutselige, tilbakevendende eller intens smerte; eller muskelsmerter som oppstår etter inntak av smertestillende medikamenter.

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING


Trening er bra for deg, så hvorfor gjør det vondt? Magesmerter etter en treningsøkt er som regel delt opp i to kategorier: muskelsmerter og mage ubehag. Verken en er behagelig, og i de fleste tilfeller, er verken spesielt farlig for helsen din. Hold deg hydrert og næring med sunn mat, tid spisingen din på riktig måte og justere intensiteten på treningen for å hindre magen fra vondt etter trening.

Dehydrering

Dehydrering kan forårsake alvorlige magesmerter, ifølge en studie publisert i 2004 utgaven av "Journal of College of Physicians og kirurger Pakistan." Svette under en treningsøkt kjøler deg av, men også øker risikoen for dehydrering hvis du ikke erstatte tapt væske. Dette gjelder spesielt når du trener i varmt vær. Forhindre dehydrering ved å drikke 16 til 20 gram vann et par timer før du starter treningen. Fortsett å drikke vann mens du trener, og følge opp din fysiske aktivitet med mer væske. The American Council on Exercise råder 16 til 24 gram for hver kilo vann tapt under trening.

DOMS og overtrening

Forsinket utbruddet stølhet er en type muskel ubehag som oppstår etter at du trener. Doms-relaterte magesmerter kan ikke vise fram til en dag eller to etter at du har engasjert magemusklene under en treningsøkt, som gjør situps. Betennelse i muskelfibre forårsaket av mikroskopiske tårer er grunnen til magen gjør vondt. Dette skjer oftest når du har jobbet muskelen forbi sin normal kapasitet. Muskelkramper - ufrivillig sammentrekning av en muskel - kan også være en indikasjon på overarbeid. Hvis du rutinemessig utvikle smerter i magen, redusere intensiteten på treningen eller bytte til en annen øvelse for en stund.

Diet

Ditt kosthold kan bidra til magesmerter etter trening. Spise store måltider eller tung mat som er stekt, høy i fett eller fet tar lengre tid å fordøye, og kan la deg følelsen oppsvulmet, gassy og kvalm under og etter en treningsøkt. Matvarer som du ikke er vant til, uansett hva de er, kan også vraket ødeleggelse på fordøyelsessystemet etter trening. MayoClinic.com anbefaler å spise en kombinasjon av hele korn karbohydrater og protein for å gi deg energi for aktiviteten. Bananer og annen frukt, kjeks, energi eller granola barer og yoghurt er ideelle snack alternativer som er usannsynlig å forlate deg med en urolig mage når du trener.

Time din Eating

Spiser for mye rett før du trener eller ikke spise noe før trening kan føre til magen å gjøre vondt. Planlegg store måltider i minst tre timer før du trener. Forbruke mindre måltider eller snacks ca to timer før trening for å gi deg energi uten trusselen om dårlig fordøyelse.

Fakta om Working ut etter middagen

Fakta om Working ut etter middagen


The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anbefaler at voksne deltar i minst 150 minutter med moderat aerob fysisk aktivitet hver uke. For mange mennesker, etter middag er den eneste gangen de har å jobbe ut. Andre kan velge kvelden som prime treningstid fordi varmen av dagen har forsvunnet. Uavhengig av årsak, trene etter middag noen ganger betyr at du trenger å justere resten av timeplanen din og livsstil deretter.

Diet

Hvis du trener etter middag er best passer for timeplanen din, må du kanskje justere kostholdet deretter. Å spise et stort måltid for nær treningen tid, spesielt en som inkluderer fet mat, kan opprørt magen, og gir deg kramper, diaré eller kvalme. I stedet for en tung middag, spise et lett måltid med karbohydrater og protein to til tre timer før du har tenkt å trene. Frukt, yoghurt, magert kjøtt og hele korn er ideelle valg for en pre-workout måltid. Å spise din viktigste måltid av dagen ved lunsjtid kan hjelpe deg å føle deg bedre.

Sleep

Trening kan hjelpe deg å sove bedre, ifølge National Sleep Foundation (NSF). Folk som trener når som helst på dagen pleier å sove bedre fordi de får mer REM søvn, dyp søvn hvor du drømmer. Trene etter middag i form av dens forhold til søvnkvalitet ender opp som et spørsmål om personlig valg. NSF eksperter sier det er trygt og effektivt for mange mennesker til å trene før du går til sengs. Noen mennesker, derimot, finner at økningen i kroppstemperatur og mental stimulering forårsaket av natta trening fører til søvnløshet. Eksperimenter med treningen ganger for å finne ut hva som fungerer for deg.

Stimulering

En post-middag trening kan utmatte deg, men stimulering kan gjøre sovne vanskelig. Bytte til en annen type trening kan hjelpe deg med resten lettere. Yoga og lett strekk kan være mer effektivt enn å kjøre eller spille en sprek fotballkamp etter middagen, fordi det hjelper ditt sinn og kropp trappe ned. Ifølge "Yoga Journal," forward bend som peker nedover Dog og Plow positur føre til at sentralnervesystemet til å slappe av. Bakover svinger, derimot, gir for mye stimulering for en kveld trening.

Tenk utenfor boksen

Working ut etter middag trenger ikke nødvendigvis å bety kjører for miles eller å forlate huset. Etter middag for mange mennesker er en tid for å slappe av og tilbringe tid med familien. Tenk utenfor grensene for vanlig trening for å snike i noen aktivitet minutter under din vanlige kveldsrutinen. Gjøre hopping knekt mens du ser på TV eller fullføre et sett med pushups i løpet av reklamer. Gå rundt blokken med din ektefelle etter middag eller mens du snakker med venner eller familie på telefonen. Mulighetene for hva fysisk aktivitet kan inkludere er uendelige.

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller


Du kan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller. Mens p-piller er en flott måte å hjelpe deg med å planlegge din families liv, å bli gravid etter at du slutter å ta dem kan virke litt forvirrende. Men det er faktisk ganske enkelt. Det er viktig å følge visse skritt for å hjelpe deg å ha et sunt og lykkelig graviditet etter at du slutter å ta p-piller.

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller

•  Snakk med legen din om din beslutning om å slutte å ta p-pillene dine og bli gravid. Hun kan hjelpe deg med å planlegge bedre for graviditet og gi deg noen nyttige tips. Legen din kan hjelpe deg med å finne ut hvor lang tid det vil ta for deg å bli gravid og gjøre fremtidige avtaler med deg for å hjelpe deg videre. De fleste leger vil vente omtrent et år, avhengig av hva som skjer. Hvis du ikke blir gravid innen et år eller 18 måneder, kan legen anbefale fertilitetsbehandling.

Vent et par måneder før du prøver å bli gravid etter at du slutter å ta p-piller. Se hvordan din menstruasjonssyklus går i minst to sykluser. Hold styr på menstruasjonssyklusen i kalenderen; skrive ned "mensen" eller "sykle" på hver dag du blør. Hvis du ønsker å være diskret, kan du bruke en form eller klistremerke for å markere mensen. Holde orden på mensen etter at du slutter å ta p-piller vil hjelpe deg og legen din bedre bestemme datoen for unnfangelsen.

Ta en graviditetstest når du glipp av perioden. Venter et par måneder før du prøver å bli gravid kan også hjelpe deg med å finne ut når du er sent for mensen, fordi menstruasjonssyklusen kan være litt forskjellig ut av p-piller.

Vær sunn og fruktbar. Begynn å ta en prenatal vitaminer mens du prøver å bli gravid. Prenatal vitaminer inneholder vanligvis folinsyre, kalsium og jern. Disse næringsstoffene kan hjelpe deg å ha en sunn graviditet og baby. Unngå å røyke og drikke alkohol. Spis rikelig med frukt, grønnsaker, kjøtt, meieriprodukter og korn - et utvalg av sunn mat er et must. Drikk rikelig med vann. Redusere stressnivået med yoga og / eller meditasjon. Bruk noe som hjelper deg å slappe av og bruke det på en daglig basis. Trene hver dag hvis du kan, gjør både kondisjonstrening og styrketrening.

begynne å prøve å bli gravid. Tenker da for å prøve å bli gravid kan føre til mer stress enn nødvendig. Bare prøv når du vil, og se hva som skjer. Hvis du gjør alt anbefales, og du fortsatt ikke er gravid etter seks måneder til ett år, bør du planlegge en avtale med legen din for å se hva mer du kan gjøre.

Hint

  • Du kan bli gravid så snart den første dagen du slutter å ta p-piller. Vent til du har fullført en p-pille pakke for å slutte å ta dem for å unngå midt i syklusen blødning.

Sjanse for graviditet Etter Vasektomi

Sjanse for graviditet Etter Vasektomi


Av de mange former for prevensjon på markedet i dag, har en vasektomi er en av de mest effektive. Mens det er reversibel, anses det som en permanent form. Ifølge WebMD, ut av 10.000 vasectomies, vil 100 graviditeter skje innen de første 5 årene. Det er i forhold til 1400 svangerskap med kondomer bruk og 500 med p-piller i henhold til Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development. Et flertall av dette mislykkes sats skje innen det første året hvor omtrent 15 til 20 graviditeter vil skje i hver 10.000 par. Par er advart mot å bruke alternative beskyttelse før en analyse kan gjennomføres på sædkvalitet.

Effektivitet Etter Prosedyre

Sperm er skapt i testiklene. Kombinert med seminal og prostata væske, til sperm reise gjennom rør som kalles sædlederen, bli utbrøt gjennom penis. Vasektomi innebærer snitt i pungen å kutte sædlederen, som hindrer sædcellene fra å strømme inn i sæd, fastslår Ohio State University Department of Urology. Denne prosedyren eliminerer ikke sperm som allerede var i sædlederen. De sperm vil fortsette å være til stede før utløsning fjerner dem. Mellom 15 og 20 utløsninger må skje før sæden er fri for all sperm, sier Frederick fylke Department of Health. Denne prosessen tar vanligvis ca tre måneder, i henhold til Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development.

Valuta Failure

Vasektomier har en hastighet på 11 feil per tusen vasectomies over en periode på to år, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Av disse feil, halvparten skjedde i løpet av de første tre månedene etter inngrepet - i den tiden da sperm er fortsatt til stede i mannens system. Ingen feil er blitt rapportert 72 uker etter inngrepet. The Ohio State University Department of Urology rapporterer at deres har vært graviditet i 15 av 10.000 par ett år etter en vasektomi. Mange av disse sakene ble vurdert mislyktes prosedyrer på grunn av feil eller gjeninnkobling, ifølge Harry Fisch, klinisk professor i urologi og Reproductive Medicine ved Weill Cornell Medical College / New York Presbyterian Hospital. Tidlig svikt i løpet av de første månedene etter inngrepet er vanligvis på grunn av ubeskyttet samleie før en negativ sædanalyse. Imidlertid kan tidlig svikt også skyldes kirurgisk feil når sædlederen kutte. Late svikt innebærer vanligvis gjeninnkobling av sædlederen.

Sædanalyse

Etter en vasektomi, vil pasienten må gjennomgå semen analyse for å fastslå når sæden er fri for sperm. Når sperm analyse indikerer færre enn 100.000 bevegelige sædceller per milliliter, kan graviditet ikke oppstår, ifølge International Planned Parenthood Federation. Dette nivået av sperm - referert til som "azoospermi" - kan skje så tidlig som seks uker etter operasjonen, eller så lenge som ett år, ifølge Fisch. Menn har en tendens til å variere litt i timingen av å oppnå azoospermi, med 72 prosent nå det på tre måneder, og 85 prosent nå det på seks måneder.

Rare gjeninnkoblingsforsøk

Sjelden, sædlederen kan koble spontant, advarer UCLA Urology Department. Klinisk referert til som "recanalization," dette omkobling kan oppstå på grunn av nevnte kirurgisk feil eller på grunn av en sperm granulomer - rusk som samler seg ved innsnitt området som lar sædlederen å vokse og inn igjen, sier Penn State Milton S. Hershey Medical Center. Kirurger kan minimere denne forekomsten ved å la en større avstand mellom de radert rørendene.

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering


Hvis du og din ektefelle eller partner ønsker å bli gravid etter at du har hatt en vasektomi, er en vasektomi reversering verdt å vurdere. Suksessraten for graviditet etter en vasektomi reversering varierer fra 40 prosent til 70 prosent. Det er flere ting å huske på når du bestemmer deg for å prøve å bli gravid etter en vasektomi er reversert.

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering

•  Snakk med din urolog om høsting sperm under vasektomi reversering. Hvis vasectomy reversering mislykkes, eller hvis graviditet ikke oppstår, kan du bruke den høstes sperm for in-vitro fertilisering senere.

Gi det tid. De fleste svangerskap oppstå i minst et år eller to etter vasektomi reversering. Ikke bry deg om et år går uten en unnfangelse. Vent minst to år før han ble opptatt av at vasectomy reversering har sviktet.

har samleie på partneren din mest fruktbare tider. Hun kan kartlegge sine sykluser, bruke ovulation Predictor kits eller bruke en kombinasjon av begge. Alternativt kan du og hun kontakt med en reproduktiv endokrinolog for å finne ut når den beste tiden å ha samleie ville være basert på sædkvalitet og hennes fruktbarhet.

•  Vurder intrauterin inseminasjon hvis du har en lav sædkvalitet etter vasektomi reversering. Denne prosedyren består av å innføre sæd direkte i din partners livmoren, noe som gjør unnfangelse mer sannsynlig.

Tenk in-vitro fertilisering hvis din vasectomy reversering mislyktes. Legen kan bruke sperm at urolog høstes i løpet av vasektomi reversering eller du kan bruke donorsæd.

Hint

  • Snakk med din urolog om bivirkninger som stammer fra vasektomi reversering. Snakk med din reproduktive endokrinolog om eventuelle farer som kan være forårsaket av in-vitro fertilisering, hvis du velger å forfølge dette alternativet.

Hvordan behandle Seeing Stars Etter bøyd over

Hvordan behandle Seeing Stars Etter bøyd over


Ortostatisk hypotensjon er en tilstand som oppstår med et plutselig fall i blodtrykket som en person beveger seg fra sittende eller liggende til stående. Denne nedgangen fører til svimmelhet - "ser stjerner" - svimmelhet eller tap av bevissthet. Denne tilstanden forekommer hyppig hos eldre mennesker, og milde tilfeller av ortostatisk hypotensjon er vanlig i befolkningen generelt. Du kan behandle denne tilstanden under opplesing med mindre det er ledsaget av tap av bevissthet. I dette tilfellet bør noen ringe etter medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan behandle Seeing Stars Etter bøyd over

•  Legg deg ned så snart du føler deg ør. Svimmelhet og synsforstyrrelser - "ser stjerner" - vil sakte forsvinne mens du hviler. Når du føler deg bedre, sakte flytte inn i en sittestilling. Vent i noen minutter før du begynner å stå opp. Dette hviler perioden vil gi blodtrykket tid til å normalisere. Stå opp sakte med et stabilt underlag i nærheten for støtte.

Bruk kompresjonsstrømper i løpet av dagen for å redusere risikoen for ortostatisk hypotensjon. Disse strømpene presse leggen for å bedre blodsirkulasjonen og hindre blod fra pooling i bena. Du kan kjøpe kompresjonsstrømper i en medisinsk forsyning butikken. Sett dem på før du får ut av sengen om morgenen når bena er minst hovne.

redusere risikoen for ortostatisk hypotenstion ved å bo hydrert - spesielt i varmt vær - ved å drikke vann og begrense inntaket av alkohol og koffeinholdige drikker, som øker urinproduksjonen.

Hvor snart etter en LH-stigning du har eggløsning gjøre?

Hvor snart etter en LH-stigning du har eggløsning gjøre?


Timing er nøkkelen komponent under familieplanlegging. Overvåking den månedlige syklus og hormonsvingninger ikke bare holder deg up-to-date på hva som skjer i kroppen din, kan det øke sjansene for unnfangelse hvis du innlemme denne kunnskapen i din baby-making innsats. Å vite når du har en luteiniserende hormon (LH) vil hjelpe deg å finne din eggløsning tidsramme mer nøyaktig.

Definisjon av LH Surge

Luteiniserende hormon er en av de viktigste hormonene som spiller inn i dagene som fører opp til eggløsning. En LH-stigningen oppstår når dette hormonet frigjøres i kroppen av hypofysen. Hypofysen får signal om å slippe denne type hormon fra hypothalamus. Dette området av hjernen er din viktigste hormon regulator.

LH Rolle i Eggløsning

Tilstedeværelsen av luteiniserende hormon signaler til din modent egg at det er på tide å bryte gjennom eggstokkveggen. Ifølge American Graviditet Association, sprekker egget gjennom delikat eggstokkveggen innen 24 til 36 timer etter at du har en LH-stigning. Når egget er sluppet, reiser det ned egglederen og er tilgjengelig for mulig unnfangelse. For de fleste kvinner, skjer denne prosessen med hendelser sted mellom dag 12 og dag 16 i menstruasjonssyklusen.

Oppdager Din LH nivå

Du kan bestemme din LH nivå med to hovedmetoder. Den første og minst invasive er en over-the-counter urin eggløsning prediktor test. Avhengig av budsjettet og preferanser, kan du kjøpe en eggløsningstest stripe kit, en digital eggløsningstest eller en fruktbarhet monitor kit. Dette er raskere og rimeligere enn det andre alternativet, blodprøve. Medline Plus viser at helsepersonell kan bestille en blod uavgjort for å sjekke hormonnivået på en bestemt dag i menstruasjonssyklusen.

LH Surge og Conception

Når du vet du har hatt en LH-stigning, kan du tiden din forestilling innsats. WebMD anbefaler å ha samleie noen dager før beregnet eggløsning dato, så vel som på den dagen, for å øke sjansene for unnfangelse. Sperm kan overleve inni deg i opptil seks dager, mens egg har en mye kortere overlevelse tidsramme - 12 til 24 timer. Etter det, desintegrerer egget og er ikke lenger tilgjengelig for befruktning.

Hva du ikke å spise etter galleblæren fjernes

Galleblæren hjelper til med fordøyelsen av maten. Bile slippes ut fra galleblæren blir brukt til å bryte ned maten i fordøyelsessystemet, slik at kroppen absorberer næringsstoffer. Når galleblæren er tatt ut, se hva du spiser, og holde seg unna mat med høyt fett.

Etter kirurgi

Etter galleblæren kirurgi, vil du bli gitt for det meste en flytende diett som væsker er lett på fordøyelsessystemet. En lav-fett diett anbefales under utvinning som når kroppen mangler galle, det kan ikke tilstrekkelig fordøye fett.

Fettrik mat

Uten en galleblæren, er galle ikke så lett produsert, og leveren kan bli overbelastet ved håndtering av store mengder av noen fett, særlig mettet fett og hydrogenert fett. Unngå fet eller stekt mat og rødt kjøtt. Hold deg unna fastfood og bekvemmelighet mat, som for eksempel prepackaged og bearbeidet mat som inneholder cut-up kylling, eske måltider, og frosne matvarer som de ofte er utrolig høy i fett. Matvarer for å unngå å inkludere andre fettrike matvarer som kaker, eggeplommer, fløte, smør, ost, ikke-meieri creamers, iskrem, og saus.

Andre Foods

Krydret mat kan presentere et fordøyelsen problem etter galleblæreoperasjon. Prøv å unngå zesty grønnsaker inkludert kål, agurk, og løk. Også holde bruken av oljer til ikke mer enn 3 ts. per dag.

Tilbake til normal

Snart vil du kunne gå tilbake til et normalt kosthold så lenge du spiser i grunn. Å ha et sunt og balansert kosthold vil ikke skape noen problemer. Hvis du ikke er overbærende og unngå overspising matvarer som kan forårsake ubehag, vil du ikke ha problemer med å spise uten en galleblæren.

Hvordan kjøpe morgenen etter pille

Hvordan kjøpe morgenen etter pille


Morgenen etter pille, eller nødprevensjon, er en stor dose østrogen, progesteron eller begge deler, noe som fører til en kvinnes livmor for å frigjøre livmorslimhinnen og og eventuelle egg som har blitt sluppet inn i livmoren, hvorvidt det har nylig blitt befruktet . Morgenen etter pille kan brukes opp til 72 timer etter samleie for å forhindre graviditet fra ubeskyttet sex.

Hvordan kjøpe morgenen etter pille

Kjøp morgenen etter pille på ditt lokale apotek. Hvis du er over 18, morgenen etter pillen er tilgjengelig for deg med ingen spørsmål uten resept. Du må vise legitimasjon for å kjøpe nødprevensjon fra apoteket.

•  Gå til legen. Hvis du ikke har et apotek nær deg eller du er under 18 år, kan du be legen din om morgenen etter pille. Du vil måtte betale for både legetime og morgenen etter pille hvis du ikke har forsikring.

•  Få pillen på Planned Parenthood. Planned Parenthood, med steder over hele landet, gir morgenen etter pille for alle som tar en graviditetstest og fyller ut et spørreskjema. Hvis du er under 18 år, vil de fleste Planned Parenthood steder gi deg morgenen etter pille gratis.

Skaff morgenen etter pille på en lokal gratis klinikk. Mange gratis klinikker har walk-in timer hvor du kan spørre om helserelaterte problemer og få medisinsk behandling. De fleste gratis klinikker har morgenen etter pille tilgjengelig for dem og vil gi det til deg gratis, spesielt hvis du ikke har forsikring.

Hint

  • Morgenen etter pille er en trygg måte å hindre mulig graviditet etter utilsiktet ubeskyttet sex.
  • Ikke ta morgenen etter pille hvis du er gravid.

Symptomene på trøtthet etter å ha spist

Symptomene på trøtthet etter å ha spist


Mange mennesker opplever en følelse av tretthet eller apati etter å ha spist, som kan innebære mental og fysisk utmattelse, men kan også innebære muskelsvakhet. Selv om trøtthet etter en sporadisk måltid er OK, noen har en tendens til å føle tretthet etter å ha spist hvert måltid, noe som kan bli en årsak til bekymring. Andre symptomer kan ledsage tretthet etter å ha spist.

Mageproblemer

Mageproblemer ofte følger følelsen av trøtthet etter matinntak og kan medføre smerte eller kramper i magen, diaré, oppblåsthet og kvalme. Dette kan være et resultat av den type matvarer som forbrukes eller mengden av mat konsumert i en gitt måltid. Dårlig fordøyelses helse kan føre til andre helsemessige forhold, for eksempel irritabel tarm syndrom.

Konsentrasjonsvansker

Utmattelse etter spising kan også innebære problemer med konsentrasjon, nervøsitet, irritabilitet og forvirring. Folk kan føle at de ikke er stand til å fungere skikkelig etter å ha spist. For de med hypoglykemi, kan de også oppleve skjelvinger, hodepine, irritabilitet og svakhetstegn også.

Svimmelhet

Noen som opplever tretthet etter å ha spist også føler deg svimmel, noe som kan være et tegn av å spise for mye sukker, matforgiftning eller matallergier eller et tegn på en annen helsetilstand. De som er lei etter å ha spist kan ha problemer med hørselssystemet, slitasjegikt, gastritt, hjertesykdom eller nyreproblemer som blusser opp etter å ha spist.

Årsaker

En av de vanligste årsakene til følelsen lethargic etter et måltid er et resultat av sukker eller karbohydrater forbrukes. Sukker gi kortsiktig energi, men en gang at energi forbrukes, er det vanlig å føle en nedgang i energi. Alternative årsaker kan være stress, mangel på stimulering, mangel på søvn og andre problemer. Andre potensielle helsemessige problemer som fører til apati etter spising inkluderer kronisk utmattelsessyndrom, depresjon, søvnløshet, autoimmune problemer, anemi, og andre medisinske tilstander.

Forebygging og behandling

Tretthet eller slapphet etter spising kan løses ved å gjøre en endring i daglige vaner, som å unngå krydret mat, sukkerholdig mat og høy karbohydrat matvarer. I stedet for å ha måltider som har store porsjoner, har flere mindre måltider utover dagen. Fordøyelsesbesvær og oppblåsthet kan unngås ved å ha en tilstrekkelig mengde vann og fiberrik mat, som frukt og grønnsaker. Hvis en person har kontinuerlig tretthet etter å ha spist, er det viktig å søke legehjelp for å utelukke andre helsemessige problemer.

Om oppfinnelsen av morgenen etter pille

Om oppfinnelsen av morgenen etter pille


Nødprevensjon har blitt brukt av millioner av kvinner i mer enn 30 år med ingen rapporter om alvorlige komplikasjoner. Morgenen etter pille er en hormonell form for nødprevensjon som er tatt innen 72 timer etter ubeskyttet samleie eller prevensjonssvikt. Det er ikke brukt i den typiske mote av kontinuerlig hormonell prevensjon. Det er påstått at det er ingen grense for hvor mange ganger en kvinne kan trygt bruke morgenen etter pille.

Fakta

Morgenen etter pillen er et prevensjonsmiddel tiltak tilgjengelig for kjøp for de 18 og eldre uten resept. Denne formen for prevensjon er ansett som en backup alternativ og hindrer graviditet på en av tre måter: Den normale menstruasjonssyklusen endres, forsinke eggløsning; eggløsningen hemmes, noe som betyr at egget vil ikke bli frigitt fra eggstokken; slimhinnen i livmoren er irritert for å hindre implantasjon av et befruktet egg. Morgenen etter pille er 98-99 prosent effektiv.

Typer

Plan B er et høyt nivå dose av hormonet gestagen levonorgestrel som krever en kvinne å ta den første pillen innen 72 timer etter ubeskyttet sex eller prevensjonssvikt og en annen pille 12 timer senere. Plan B-One Step er en en-pille løsning for å bli tatt i løpet av den 72-timers tidsramme. Forebygging EC er også en to-dosering nødprevensjon, som Plan B, men inneholder hormoner etinyløstradiol og levonorgestrel.

Time Frame

Det er en 72-timers vindu av muligheter når du tar morgenen etter pille. Etter ubeskyttet samleie eller prevensjonssvikt, kan en kvinne kan ta morgenen etter pille for å minimere sjansene for å bli gravid. Den originale merkevare, Plan B, kreves en kvinne å ta en ekstra pille 12 timer etter å ha tatt den første dosen. En nyere versjon, Plan B-One Step, godkjent av FDA og utgitt i august 2009, krever en kvinne å ta bare en dose innen den første 72-timers tidsramme. Jo før du tar morgenen etter pille, jo mer effektivt det er.

Effekter

Tar morgenen etter pillen kan produsere noen eller alle av disse bivirkningene: kvalme og oppkast, svimmelhet, tretthet, hodepine, ømme bryster, magesmerter og / eller en tidligere eller senere neste periode. Noen alvorlige bivirkninger er rapportert. Hvis du opplever noe av det følgende, må du kontakte lege eller ringe 911 umiddelbart: alvorlige magesmerter, kortpustethet, brystsmerter, hodepine, uklart syn og andre synsproblemer og / eller ben eller arm smerter eller nummenhet.

Misforståelse

Siden morgenen etter pillen kan tas opp til tre dager etter ubeskyttet samleie eller prevensjonssvikt, er begrepet "morgenen etter" misvisende. Det har vært mye kontrovers rundt metodikken bak dette nødprevensjon. I en 2007 studie av leger Mikolajczyk og Stanford ved Institutt for indremedisin i Public Health ved University of Bielefeld (Tyskland) viser tydelig at pillen er "reell effekt" omfatter mekanismer som hindrer et befruktet egg fra implantasjon, forårsaker en tidlig abort.

Advarsel

Morgenen etter piller er aldri til å bli brukt når en kvinne vet allerede at hun er gravid. Kvinner med kjent allergi for levonorgestrel bør ikke ta morgenen etter pille.

Hvordan avgjøre en mage etter Overspising

Hvordan avgjøre en mage etter Overspising


Mange ting forårsake magesmerter, men en av de viktigste årsakene til en tendens til å bli overspising. Overspising fører til oppblåsthet, dårlig fordøyelse og generell ubehag. Etter at du overspiser, vil magen slå seg med tiden, men det er ting du kan gjøre for å gjøre deg selv og magen din mer komfortabel i mellomtiden.

Hvordan avgjøre en mage etter Overspising

•  Ta en kopp urtete. Peppermynte te vanligvis fungerer på magesmerter for eldre barn og voksne. Kamille te hjelper roe deg over, som legger seg i magen din. Yngre barn kan drikke kamille te også.

Legg en dråpe eterisk olje av peppermynte til en sukkerbit og suge på den for å bosette magen.

Plasser noe varmt i løpet av magen. Du kan bruke en varmepute, varmeflaske eller varm komprimere. Ofte magene føler seg bedre etter 20 minutter.

Legg deg ned og hvile i opptil 30 minutter. Gi din mage muskler på tide å flytte noe av maten gjennom kroppen din. Pust dypt for å slappe knyttede muskler som kan bidra til ubehag i magen.

Ta en kort, avslappende spasertur hvis en følelse av fylde gjenstår. Noen ganger lette bevegelser hjelpemidler fordøyelsen.

konsultere en homeopathic utøveren om homøopatiske midler basert på dine symptomer. Lycopodium er noen ganger brukt for en følelse av oppblåsthet etter overspising; Nux vomica for ubehag etter å ha spist rik eller krydret mat.

Treat vondt i magen med over disk antacida eller antigas medisiner. Så minn deg selv på denne opplevelsen neste gang du er fristet til å overspise.

Hint

  • Ring en lege for alvorlig konstant magesmerter som varer mer enn to timer eller sterk, intermitterende smerter som varer mer enn 24 timer.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?


Mange mennesker rundt om i verden stoler på p-piller for å hindre en uønsket graviditet. Men når den tid kommer at et par ønsker å utvide sin familie, de vanligvis har bekymringer over effekten at p-piller kan føre med seg. En av de største bekymringene er hvor lang tid det vil ta å bli gravid etter å stole på p-piller for en periode.

Fakta

P-piller er en form for prevensjon som brukes hovedsakelig for å forhindre graviditet. Pillene er laget av syntetiske hormoner. Avhengig av hvilken type p-pille foreskrevet, kan det inneholde både østrogen og progesteron eller bare progesteron bare. P-piller blir også brukt til å behandle en rekke reproduktive problemer, inkludert tunge menstruasjon, akne og premenstruelle syndrom (ofte kjent som PMS).

Når du stopper

Når p-piller er stoppet, vil kroppen vanligvis begynne å forberede eggløsning ved å starte menstruasjon løpet av den første uken. Hormonene som ble stadig mottatt fra pillene vil ikke lenger være til stede, og kroppen må begynne å produsere disse på egen hånd. Når et regelmessig mønster av naturlige hormoner har startet i kroppen (som kan ta 2 til 3 måneder), bør eggløsning og menstruasjon være tilbake til et normalt mønster.

Time Frame

Graviditet kan oppnås innen 2 uker fra å stoppe p-piller, men det anbefales at kroppen er tillatt 3 måneder å fullt vende tilbake til det normale. Ifølge Dr. Amos Grunebaum, direktør for Maternal-Fetal Medicine ved St. Luke's-Roosevelt Hospital Center i New York, tar det opptil et år å bli gravid etter p-piller for 85 prosent av par.

Betraktninger

Hvis p-piller ble brukt til å behandle et medisinsk problem i tillegg til å hindre graviditet, må risikoen og fordelene vurderes før du stopper pillene. Uttrykker et ønske om å bli gravid med legen din er første skritt som bør tas, siden de kan gi råd om alternative behandlinger for den medisinske problem.

Advarsel

Før du stopper noen p-piller, er det viktig å ta kontakt med lege. En person planlegger å bli gravid bør også ha en full fysisk og laboratoriearbeid for å være sikker på at kroppen er i best tilstand mulig å gjennomføre en graviditet til full sikt.

Effektiviteten av Plan B hvis tatt etter eggløsning

Effektiviteten av Plan B hvis tatt etter eggløsning


Plan B er en p-alternativet som er beregnet for bruk i krisesituasjoner. Når tatt kort tid etter samleie, kan det forsinke eggløsning og hindre implantasjon av et befruktet egg i livmoren. Imidlertid, hvis en kvinne har ubeskyttet samleie i løpet av eller etter eggløsning, kan nivået av pillen pålitelighet endres.

Definisjon

Plan B er en type p-pille. Imidlertid skiller den fra andre p-piller på to måter. Først er det brukt for å forhindre graviditet etter ubeskyttet sex allerede har skjedd. For det andre innebærer det å ta bare en pille, mens andre p-piller ofte krever en kvinne å ta en p-pille hver dag i hennes syklus.

Bruk

Plan B er nødprevensjon. Dette betyr at det er ment å hindre graviditet når en kvinne har hatt ubeskyttet sex og ikke ønsker å bli gravid eller hvis en prevensjon metoden ikke fungerer som forventet. For eksempel kan det brukes hvis et kondom sprekker eller et par har samleie uten bruk av prevensjon i det hele tatt. Det er imidlertid ikke det samme som en abort pille. Ifølge PlanBOneZStep, vil det ikke avbryte svangerskapet dersom en kvinne har allerede blitt gravid.

Timing

Du kan ta Plan B opp til tre dager, eller 72 timer, etter å ha ubeskyttet samleie. Ifølge Planned Parenthood, det fungerer ved å slippe et høyt nivå av et hormon som kalles levonorgestrel - finnes i mange p-piller - i kroppen. Dette hindrer kroppen fra eggløsning - slippe et egg. Siden en graviditet ikke kan forekomme med mindre et egg møter og blir befruktet av en sædcelle, kan forsinke eggløsningen forhindre graviditet. I tillegg gjør pillen slimet i livmorhalsen - slim som beveger seg fra åpningen av livmoren til vagina - tykkere, noe som gjør det vanskeligere for sædcellene å reise mot et egg hvis du slipper en. Det tynner også slimhinnen i livmoren, noe som muligens gjør det vanskeligere for et befruktet egg å feste seg der.

Etter eggløsning

Effektiviteten av å ta Plan B etter eggløsning er usikkert. En av Plan B arbeidsplasser er å utsette eggløsning, hindrer egget i å komme med en sædcelle. Hvis du allerede hatt eggløsning og hadde sex før eller under eggløsning, kan et egg har blitt befruktet. Men Plan B tynner også slimhinnen i livmoren. Derfor kan et befruktet egg ikke vellykket implantat der, og egget kan gå ut kroppen din når du har din neste periode. Hvis du har eggløsning, ha sex når du mistenker at du har eggløsning og ta Plan B på samme tid, kan du ha en høyere sjanse for graviditet. Dette er vanskelig å forutsi, men som pinpointing den eksakte tiden for eggløsning er vanskelig, som er å forutsi hvor raskt en sperm vil møte et egg.

Egg Longevity

Ifølge American Graviditet Association, er fortsatt et ubefruktet egg bart i omtrent 24 timer etter eggløsning. Som sådan, kan samleie enda et par dager etter eggløsning være mindre sannsynlig å resultere i graviditet. Du kan imidlertid velge å ta Plan B allikevel å ha en bedre sjanse til å forhindre en uønsket graviditet.

Hvordan Vent med å bli gravid etter å være på Pill

Hvordan Vent med å bli gravid etter å være på Pill


Hvis du nylig har sluttet å ta p-piller eller planlegger å, kan du bli gravid med en gang. Hvis du foretrekker å vente litt før du får gravid, må du velge en annen metode for prevensjon i mellomtiden. Avhengig av dine preferanser og behov for pålitelighet, kan du velge en barriere metode for prevensjon, spermicider eller naturlig familieplanlegging teknikker.

Hvordan Vent med å bli gravid etter å være på Pill

Velg kondomer hvis du vil vente med å bli gravid etter stopp p-piller. Denne metoden holder sperm fra å komme inn i skjeden din, og hindrer graviditet ved å blokkere sperm istedenfor å bruke hormoner som kan forstyrre kroppens tilbake til normal syklus og hormonproduksjon.

Be legen om å passe deg for en membran. En membran er en skål-formet enhet som er fremstilt av fleksibel gummi. Du fyller den med sæddrepende middel og sette det inn i skjeden opp til et par timer før å ha samleie, plassere den foran livmorhalsen-halsen av livmor. Du må legge igjen en membran på plass i flere timer etter sex også, at ingen lurking sperm gjøre veien inn i din skjede.

få montert for en cervical cap på legens kontor. En cervical cap er en liten enhet som er formet som et fingerbøll og laget av gummi. Det er plassert inne i skjeden din og over livmorhalsen etter at det er fylt med sæddrepende middel. Du kan plassere den inni skjeden opptil 24 timer før samleie, men det må være på plass for åtte timer etterpå, for den beste beskyttelse.

Bruk naturlig prevensjon for å unngå graviditet etter pillen. Du kan gjøre dette ved å kjøpe ovulation Predictor kits (OPKs) og bruke dem til tilnærmet når du er mest sannsynlig å eggløsning. For eksempel, hvis du bruker OPKs enn to ganger, og du finner ut at du er mest sannsynlig å eggløsning rundt den 13. eller 14. dagen i syklusen din, kan du unngå sex i denne perioden. Som en ekstra prediktor, kan du stikke en finger inn i skjeden din for å overvåke cervical mucus når du tror du er nær eggløsning. Hvis slimet er klart, stretchy og glatt, kan du være nær eggløsning.

Kjøp et sæddrepende middel i gel, krem, stikkpille eller skum skjema for å blokkere og drepe sperm før det går inn i livmorhalsen. Du plasserer sæddrepende middel så nær cervix som mulig, bruker den ca 15 minutter før samleie. Du må søke på nytt sæddrepende middel en gang etter hver 60 minutter av samleie.

Hint

  • Noen kvinners kropper ikke tilbake til fruktbarhet før om tre måneder etter at de slutter å ta p-piller. Men andre er i stand til å bli gravid med en gang. Hver kvinnens kropp og syklus er unik, så det kan være vanskelig å forutsi hvor raskt du vil gå tilbake til full fruktbarhet.
  • Ifølge MedicineNet.com, er det trygt å bli gravid rett etter at du slutter å ta pillene.
  • Hvis du ønsker å være 100 prosent sikker på at du ikke vil bli gravid etter at du slutter å ta p-piller, avstå fra sex. Dette er den eneste 100 prosent effektiv metode for prevensjon for kvinner som reproduktive systemer er intakt og funksjonell.
  • Hvis du bruker naturlig fødsel kontroll og sporing av eggløsning, unngå sex minst et par dager før du tror du vil eggløsning og et par dager etter. Ifølge Billings-Eggløsning-Method.org, kan sperm leve i minst et par dager etter inn en kvinnes skjede. Dette betyr at du kan bli gravid fra samleie du hadde før eggløsning. Egget lever bare i omtrent 24 timer etter eggløsning, så venter et par dager etter spådd eggløsning dato kan være tilstrekkelig.
  • Kondomer kan være den mest effektive av barriereprevensjonsmetodene. Spermicider har betydelige feilrater, som gjør naturlig familieplanlegging metoder.