Digidexo.com

lindre følelser

Lindring av kvalme grunn ørebetennelse

Når en øre infeksjon er til stede, mennesker lider av svimmelhet, følelse av kvalme, drenering og øresmerter. Mange midler er tilgjengelige for å gi lindring av symptomene på infeksjonen. Rettsmidler som Meclizine og Benadryl fungere godt for å lindre følelser av kvalme.

Lettelse for kvalme

Øret infeksjoner varierer i grad fra mild til alvorlig, avhengig av hvilken type infeksjon. Øret infeksjoner er forårsaket av bakterielle og virale infeksjoner og kan være ledsaget av høy feber, øreverk og alvorlig kvalme. Den kvalme er forårsaket av det overskytende oppbygging av væske i det indre øret, som bevirker den enkeltes likevekt og til tider kan fremme oppkast så vel.
Medisiner som Meclizine og andre antikolinergika arbeide i hjernen for å blokkere kjemikalier som forårsaker kvalme. Benadryl kan bidra til å tørke opp noe av den overskytende væske. Imidlertid Benadryl og Meclizine bør ikke brukes i forbindelse med hverandre.
Andre produkter som gir avlastning for kvalme er ginger ale og peppermynte te. Begge produktene inneholder naturlige egenskaper som bidrar til å lindre at kvalme følelsen.
Selvfølgelig, selv om disse produktene kan redusere kvalme forbundet med øret infeksjon, må infeksjonen som skal behandles for å fremme en fullstendig utvinning og helt opphøre kvalme følelser. Konsulter lege om ørebetennelse så hun kan foreskrive riktig løpet av behandlingen.

Hvordan lindre trøtthet Fra Adderall Tilbaketrekking

Adderall er sentralstimulerende som primært brukes til å behandle Attention Deficit Hyperactivity Disorder samt Attention Deficit Disorder. Den inneholder amfetamin som har en stimulerende effekt på sentralnervesystemet. Det er mulig å misbruke Adderall, og det har potensiale for å være vanedannende. Det kan være flere bivirkninger knyttet til Adderall uttak dersom du slutter å ta det. Ekstrem tretthet er en av de mest vanlige bivirkninger. Utmattelsen at resultatene fra Adderall tilbaketrekking bør ikke vare mer enn et par uker, men hver person vil føle seg ulike effekter.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Suppler kosthold. Det er noen naturlige homeopatiske midler som etterligner effekten av Adderall. Selv om du har bestemt deg for å slutte å ta den, ved hjelp av disse rettsmidler som du er avvenning av av Adderall kan bidra til å lindre trøtthet. Per Tess Thompson, en naturopathic utøveren, noen nyttige urter er Panax ginseng og gotu kola. Vær oppmerksom på at naturopathic rettsmidler og urter ikke bør brukes uten tilsyn av helsepersonell.

Praksis yoga minst en eller to ganger per uke. Yoga er en fin form for trening samt en stemning og energi booster. Det finnes flere forskjellige typer yoga. Til å begynne, kan det være best å starte med Hatha yoga. Du kan praktisere yoga hver dag hvis du finne det fordelaktig å gjøre det.

Opprettholde gode søvnvaner. Viktigst, gå i dvale og våkne opp på samme tid hver dag. Dette vil sikre at du får nok søvn, og at det er rolig søvn. I tillegg skape et miljø på soverommet som er bidrar til å sove. Ikke se på TV mens du sovner.

Drikk koffein i moderate mengder. Mengden av koffein som er nødvendig for å lindre tretthet, avhenger av hvert enkelt person. Folk varierer i sin respons og toleranse for koffein. Noen eksempler på drikker som inneholder koffein er kaffe, espresso, og grønn og svart te. Unngå å drikke koffein innen seks timer etter leggetid.

Spis et balansert kosthold og redusere sukkerinntak. Det er fristende å spise sukker som en måte å lindre følelser av trøtthet. Men når den første dosen av energi slites av, følelsen av tretthet er vanligvis forsterket. Spis en diett hovedsakelig bestående av magre proteinkilder sammen med rikelige mengder grønne grønnsaker. Supplere den med hele hvete karbohydrater og frukt. Dette vil holde blodsukkeret velbalansert.

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med en naturopathic utøveren om riktig bruk av kosttilskudd.

Hvordan behandle forkjølelse og influensa Med Akupressur

Hvordan behandle forkjølelse og influensa Med Akupressur


Akupressur er en gammel asiatisk rettsmiddel som innebærer å trykke på trykkpunkter for å regulere kroppens naturlige energier. Det er nært knyttet til akupunktur, hvor nåler er faktisk satt inn i trykkpunkter. Det er mange plager som akupressur brukes til å behandle, blant annet forkjølelse og influensa.

Bruksanvisning

•  Masser nakken, eller i bunnen av skallen, jobbe din vei mot ørene for å avlaste øvre lufttetthet. Du er engasjerende LI 4 spot.

Trykk tomlene inn i B2 trykkpunkt for omtrent et minutt. Dette punktet er på den øvre ryggen av din øyehulen, eller om hvor øyenbrynene starte. Dette kan hjelpe Lindrer forkjølelse, tette bihuler og hodepine.

Plasser midten og pekefingeren inn St3 og LI 20 poeng. Disse punktene er ved siden av neseborene. Trykk forsiktig oppover for et minutt. Dette lindrer nesetetthet.

Skyv inn i K 27 poeng for omtrent et minutt å klare lunger. Disse punktene er rett under dine krage i første innrykk.

Bruk akupressur på GB 20 spot. Dette er en plass i hånden i webbing mellom tommelen og pekefingeren. Trykk hardt for omtrent et minutt å klare lunger og sinus press.

Pust dypt mens du trykker på de punktene og tenke på energien flyter. Tillat deg selv å slappe av så mye som mulig.

Tips og advarsler

 • Trykk hardt på punktene, men ikke hardt nok til å forårsake blåmerker eller skade på hud, bein og muskler.
 • Når du bruker akupressur å behandle forkjølelse og influensa, kan symptomene synes å forverres. Du jobber viruset gjennom kroppen din raskere og healing raskere enn vanlig.
 • Som med alle forkjølelser og influensa, drikk rikelig med sunne væsker og få masse hvile.
 • Denne informasjonen erstatter ikke medisinske råd fra din omsorg leverandøren.
 • Hvis symptomene ikke blir bedre i løpet av få dager, eller hvis du har problemer med å puste, ta kontakt med helsepersonell.

Følelser etter overgangsalderen

Menopause kan føles som en berg og dalbane av foruroligende følelser. De fleste kvinner rapporterer følelsen høy en dag og lav den neste. Varierende følelser kan vraket ødeleggelse på kvinners liv og la dem følelsen tapt med ingensteds å snu. Følelser i overgangsalderen kan føle ligner følelser opplevde under PMS (premenstruelt syndrom).

Årsak

Når østrogen, progesteron og androgener svinge, de forårsake effekter på en persons mentale tilstand. Serotoninnivået i hjernen er styrt av disse hormonene. Den kjemiske serotonin er ansvarlig for manipulering av humør. Når serotonin dråper, så gjør humøret; omvendt, jo mer det stiger, jo bedre du føler deg.

Følelser

Hver menopausale kvinner opplever følelsesmessige endringer annerledes. Imidlertid vil de fleste kvinner opplever varierende følelser på noen scene i overgangsalder. De vanligste rapporterte følelser er av tristhet, angst og aggresjon. Overgangsalder tendens til å redusere følelser av lykke og tilfredshet ved å senke de naturlige nivåer av kvinnelige hormoner. Dermed er det helt normalt å føle seg ulykkelig eller bekymringsfull i løpet av disse kroppslige endringer. Det er typisk for kvinner i overgangsalderen for å føle aggressiv eller defensiv som hormoner raseri og følelser svinge.

Endringer

Som ulike følelsesmessige endringer er forekommende, kvinner har en tendens til å oppleve endring i alle aspekter av deres liv. Kvinner føler irritabel som sine organer, hormoner og psyke tilpasse eller endre svar på overgangsalder. Konsentrasjonsvansker er rapportert og hukommelsestap er knyttet til endringer i konsentrasjon. Stress opplevd under dette livet overgangen fører til følelser av spenning og kan også resultere i tretthet.

Relief

Ta vare på kroppen vår er alltid viktig, men det er spesielt viktig i overgangsalderen. Få nok søvn. Når kroppen sover hjernen kan fokusere på å reparere seg selv og utjevne ustabile kjemiske ubalanser. Spise riktig opprettholder sunne blodsukkernivået, og mosjon, selv i små mengder, øker serotonin. Under trening, naturlige humør enhancers som endorfiner stige, noe som gjør de negative følelser forbundet med overgangsalderen forsvinne.

Mestring

Bor rolig og fokusert under menopause er nøkkelen. Harde og ustabile følelser kan reduseres gjennom yoga, meditasjon og dyp-pusteøvelser. Ta deg tid til å finne ut hvilke teknikker lindre følelser av emosjonell belastning for deg og glede oss i disse aktivitetene. Utforske nye kreative utsalgssteder er en måte å slippe negative eller stressende følelser. Det viktigste en kvinne kan gjøre under overgangsalder er å lytte til kroppen hennes, føler hennes følelser og handle deretter. Hvis du føler deg stresset, stoppe og slappe av. Hvis du føler deg sliten, hvile. Og hvis du føler deg trist, benytte anledningen til å gjøre noe positivt for å heve humøret.

Hvordan bekjempe Svimmelhet

Svimmelhet er normalt forårsaket av en plutselig rush av blod fra hodet. Hode forkjølelse, lavt blodsukker og visse medisiner kan alle bidra til symptom på svimmelhet. Kanalene i det indre øret monitor bevegelse, og hvis skade eller sykdom påvirke disse kanalene, det kan resultere i et tap av balanse. Uansett årsak, ta forsiktighet når bekjempelse svimmel søl ikke å falle og skade deg selv.

Hvordan bekjempe Svimmelhet

•  Stå opp sakte hvis du har svimmelhet når du stiger opp fra en stol eller seng. Sett føttene på gulvet og sakte stige fra din posisjon for å holde blodet renner fra hodet for fort.

drikke seks til åtte glass vann om dagen. Dehydrering kan forårsake svimmelhet.

lindre forkjølelse og influensa symptomer med medisiner. Allergier, forkjølelse og influensa virus kan påvirke det indre øret, forårsaker hevelse til de kanalene som kan resultere i svimmelhet.

Les advarslene på medisiner. Noen medisiner har bivirkninger av svimmelhet eller ørhet. Vær forsiktig når du tar disse medisinene.

Prøv Epley manøvrere. Sett deg ned på et sted der du også kan legge seg ned. Mens du sitter, snu hodet mot den siden som er mest berørt av svimmelhet og hold hodet på skrå i en 45 graders vinkel; deretter ligge på ryggen i ca 5 minutter, holde hodet i samme stilling. Snu hodet til den andre siden og hold denne posisjonen i 5 minutter. Deretter rulle over på siden i den retningen du står overfor uten å snu hodet, noe som betyr at ansiktet vil være vendt mot bakken. Forbli i den posisjonen i 5 minutter, deretter sitte opp i 30 sekunder. Gjenta alle disse trinnene to eller tre ganger. Denne øvelsen hjelper mennesker med benign paroksysmal posisjons vertigo, eller BPPV, som er dokumentert av en roterende følelse når stillingen av hodet endres.

Hint

 • Ligge eller sitte ned så snart svimmelhet begynner å falle.
 • Se din lege hvis svimmelhet følger med en hodeskade, kortpustethet, kramper, hodepine eller brystsmerter.
 • Hvis du har svimmelhet som varer mer enn tre dager uten andre symptomer, for eksempel en forkjølelse eller tar medisiner, ta kontakt med legen din.

Humidifiers for barn

En luftfukter kan lindre forkjølelse og influensa symptomer for barn. En luftfukter i hjemmet kan bidra til å avlaste tørre bihuler og lette luftveislidelser som forkjølelse. Ifølge Mayo Clinic, bør fuktigheten i hjemmet ikke være lavere enn 30 prosent, og ikke høyere enn 50 prosent. Luftfuktere fungerer best med vann som har et lavt innhold av mineraler som destillert vann. Hold luftfuktere rent for å unngå sykdom forårsaket av mugg og bakterier som vokser inne i en skitten luftfukter.

Ultrasonic luftfukter

En ultrasonisk luftfukter virker ved å forstyrre vannet i reservoaret med høyfrekvente lydbølger. Lydbølgene churn opp og spre små vanndråper i luften. En ultrasonisk luftfukter kan brukes med kaldt eller varmt vann. Disse luftfuktere kan spre bakterier og mugg i luften, så det er viktig at luftfukteren er rengjøres regelmessig og ferskvann tilsatt før hver bruk. Mineraler kan også spres i luften med vannet. Ifølge Environmental Protection Agency, vil med destillert vann bidra til å redusere sannsynligheten for mineraler i luften.

Impeller Humidifiers

Impeller luftfuktere bruker en plate som spinner på en høy hastighet. Disken roterer gjennom vannet og sender den til en skjerm som diffunderer vannet i bittesmå dråper. De vanndråper blir deretter dispergert i luften. Mange impeller luftfukter omfatter en luftvasker for å drepe bakterier og virus i vannet. Et ion pinne i vannet vil ødelegge mikrober i tillegg. Skiven kan fjernes og vaskes for hånd eller plassert i en oppvaskmaskin. Environmental Protection Agency og Consumer Product Safety Commission enige om at impeller luftfuktere kan også spre mineraler, mugg, bakterier og andre forurensninger i luften. Riktig rengjøring og bruk av destillert vann kan bidra til å redusere sannsynligheten for forurensning.

Fordamping Humidifiers

Evaporative luftfuktere produsere en kule tåke, som også består av en veke som absorberer vann fra reservoaret og deretter en vifte blåser luft over veken. Vann fordampes fra den luft blåser over veken og dispergert inn i rommet. Mengden av vann som er fordampet til vanndamp er avhengig av den relative fuktighet i rommet. Hvis fuktigheten er lav, og mer vanndamp vil bli fordampet og dispergert inn i rommet. Etter hvert som fuktigheten i rommet øker, mengden av vanndamp dispergeres ved en fordamping luftfukter avtar. Environmental Protection Agency advarer om at veken kan havnen mugg og bakterievekst, så veken må skylles grundig rent og lov til å tørke helt mellom hver bruk. Veken kan også bli tilstoppet med mineralforekomster hvis vann fra springen brukes i reservoaret, så du bør bruke destillert vann for å redusere opphoping av mineraler.

Siklende og språkutvikling

Babyer utvikle sine språkkunnskaper svært raskt i de første månedene og årene av livet. De har også sikle, noen ganger i det som kan virke haugevis. Foreldre og foresatte kan referere til noen enkle fakta for å avgjøre om deres barns språkutvikling og sikling er både sammen og normal.

Normalitet

Mengden som en baby drools er påvirket av flere faktorer, slik som evnen til å kontrollere musklene i munnen, tungen og ansikt. I de første månedene etter fødselen, disse musklene er svake. Inntil disse musklene er mer utviklet, babyer uunngåelig vil ha spytt kjøre ned sine chins. Derfor er noen siklende av babyer helt normalt og ikke en prediktor for vellykket eller mislykket språkutvikling.

Teething

Spedbarn ofte sikle mer når de er å kutte en tann, og selv i de måneder før kuttingen av tannen som den beveger seg oppover i tyggegummi. Dette er fordi de kan ha åpen munn for å unngå å trykke mot smertefulle tannkjøttet, tygge på fingrene til selv komfort eller prøve å justere sin tunge til å lindre følelser av uncomfortableness knyttet til den nye tann i munnen. Men nye tenner også gi rom for muligheten til å gjøre ulike språklyder. Alderen når babyer begynner å eksperimentere med stavelse høres er 6 måneder, som også er rundt den tiden da tennene begynner å komme inn. Det kan dermed se ut til at barnet har et problem med språket fordi siklende følger de nye ordene, men i virkeligheten babyen er siklende fordi det er ubehagelig, ikke fordi det er å ha et problem å kommunisere.

Tale Delay

Siklende i babyer tidvis kan signalisere et problem med oralmotorisk (munn muskel) funksjon. Noen ganger er disse dysfunksjoner knyttet til andre forhold som cerebral parese. Som følge av mangel på muskelkontroll, er at barnet ikke i stand til å holde væsken i munnen. De samme musklene som holder spytt i munnen også fungere i tale, så sikling kan være en indikasjon på at barnet ikke har muskelstyrke til å utvikle tale ferdigheter normalt. Imidlertid, dersom talen er forsinket, betyr dette på ingen måte at barnet ikke er i stand til å forstå språk. Babyer kan også forstå ord de ikke kan si.

Testing

Hvis barnet ditt ikke ser ut til å være å utvikle et ordforråd ved normal hastighet og er siklende i store mengder, er det godt å huske at noen barn er fullt i stand til taleproduksjon. De velger å ikke snakke i en tilstand som kalles selektiv mutisme. Du kan ha en profesjonell tale patolog teste barnet ditt til å avgjøre hvorvidt problemet er fysisk eller atferdsmessige.

Behandling

Hvis barnet ditt ikke har en fysisk tilstand som resulterer i siklende og bremset språkutvikling (f.eks leppespalte eller ganespalte), deretter barnets lege eller tale patolog kan hjelpe barnet ditt gjennom fysioterapi eller kirurgiske behandlinger som kan hjelpe. Hvis problemet er mer atferds, oppmuntre barnet til å snakke mer ved å snakke til dem ofte hjemme, lese og navngi stedene. Du kan håndtere den siklende ved å holde burp kluter hendig og ha babyen bære en smekke.

Garcinia cambogia Fordeler

Garcinia cambogia er en liten frukt som bærer en likhet til gresskar. Det er en innfødt frukt til India og deler av Asia. Frukten og skall brukes i mange naturlige vekttap og vektkontrollprodukter. Frukten er ekstrakt hydroxycitric acid (HCA) er der anti-fedme egenskaper er funnet.

Appetitt Suppresant

Garcinia cambogia sies å fungere som en appetitt suppressant. Det hevder også å øke hastigheten på stoffskiftet og hjelpe til å jobbe i vekt-tap dietter.

Low carb dietter

Garcinia cambogia kan hjelpe de som forsøker å følge en lav carb diett. Det virker for å hemme suget av karbohydrater. Garcinia cambogia gjør dette ved å forsterke serotoninnivået i hjernen og derved å redusere trangen til karbohydrater.

Øker Energy

Garcinia cambogia kan bidra til å øke energinivået. Garcinia cambogia sies å avlede kaloriinntak bort fra produksjon av fett til glykogen, og dermed øke energi.

Immune System

Garcinia cambogia sies å hjelpe med alt fra revmatisme til tarm klager, hevelse, influensasymptomer og kolikk. Garcinia cambogia kan også lindre forkjølelse, sår hals og leversykdom.

Sår

Ekstrakter fra Garcinia cambogia antas å forbedre slimhinne forsvar midler i magen. Dette kan hjelpe mot magesår. Garcinia cambogia kan redusere mage surhet i tillegg til upping defensive egenskaper på mage juice.

Studier

I en publisert studie utført av Journal of American Medical Association, ble det antatt at de voksne tar Garcinia cambogia ikke viste noen forskjell i vekttap enn en kontrollgruppe. Talsmenn hevder at studien kan ha blitt kompromittert av det høye fiber regime dieters fulgte som kan påvirke opptaket av HCA.

Symptomer på sovepille Overdose

Symptomer på sovepille Overdose


Når den brukes som anvist, sovepiller er trygge og effektive. Imidlertid, å ta for mange sovetabletter kan forårsake en rekke bivirkninger, og i noen tilfeller død. Flere typer reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle søvnforstyrrelser, inkludert Ambien og Lunesta. Folk som har en historie med narkotikamisbruk bør vurdere å ta over-the-counter alternativer som Benadryl eller Unisom. Når man tar alle typer av sove pillen, er det viktig å bare ta så mange sovetabletter som angitt på emballasjen eller resept merking. Følge instruksjonene på pakken vil hjelpe deg å unngå en overdose.

Kvalme

Kvalme er ett tegn av en sovepille overdose. Kvalme er preget av følelser av sykdom, og i mer alvorlige tilfeller, oppkast. Hvis du opplever kvalme mens du tar sovepiller, sørg for å drikke ekstra væske som det vil bidra til å lindre følelser av kvalme. En annen lettelse alternativ er å be legen din om en anti-brekkmiddel, som er et stoff som brukes til å lindre kvalme.

Døsighet

En overdose sovepiller kan føre til alvorlig døsighet. I de fleste tilfeller vil de følelser av døsighet avta noen få timer etter at medisinen er tatt. Men hvis du har varig døsighet fra å ta sovetabletter, bør du kontakte legen din umiddelbart. Unngå bruk av tunge maskiner, kjøring, og viktige beslutninger under påvirkning av sovepiller hvis det er mulig.

Forstoppelse

Sovepiller kan føre til forstoppelse hvis for mange blir tatt. Hvis forstoppelse oppstår mens du tar sovepiller, bruk av avføring myknere og avføringsmidler er effektive lettelse alternativer. I tillegg vil drikke rikelig med væske også bidra til å lindre forstoppelse. Den forstoppelse vil avta når de sovepiller har vært fullt metaboliseres av kroppen.

Delirium

En overdose sovepiller kan føre til utvikling av delirium i brukeren. Delirium er preget av uklar tenkning, problemer med hukommelse, og i mer ekstreme tilfeller hallusinasjoner. Hvis du opplever delirium fra overdoser på sovepiller, kontakt legen din umiddelbart. I de fleste tilfeller vil delirium avta fra å ta kun antall sovepiller i doseringsanvisningen.

Skjelvinger og Beslag

En sovepille overdose kan også ha visuelle tegn, for eksempel skjelvinger og kramper. Intensiteten av de rystelser eller beslag vil være avhengig av hvor mange sovetabletter ble tatt. Hvis noen rystelser eller krampeanfall oppstår fra en overdose sovetabletter, må du kontakte legen din umiddelbart. Dersom anfallene er alvorlig, kan det å kontakte ambulanse være nødvendig.

Hva er funksjonen av serotonin?

Serotonin er et kjemisk stoff som bidrar til å overføre meldinger og tilbake langs nerveveiene for kroppen. Det er et hormon - en nevrotransmitter - med en stor jobb å gjøre. Mood, fordøyelse, søvn og seksualitet for å nevne bare noen få elementer som serotonin kontroller. Det finnes bevis på at det kan også spille en rolle i regenerering av celler.

Alltid nok

En "feel good" stemning er et resultat av serotonin gjør jobben sin riktig. Som rettferdighetens vektskåler, avhenger det sentrale nervesystemet på balansert nivå av serotonin å tillate kroppen til å fungere på sitt optimale effektivitet. Dette er viktig når målet er å unngå medisinske situasjoner som depresjon, angst / panikk, bipolar lidelse og migrene.

Forårsaket av aminosyren tryptofan, serotonin stige og falle i hjernen. Dette hormonet er en kjemisk kreditert med å opprettholde den "lykkefølelse" fordi det bidrar til å holde våre stemninger på en jevn bane. Det roer angst, lindrer følelser av depresjon og hjelper oss å ha en god natts søvn.

Hormon og Chemical

Som en nevrotransmitter, dirigerer det nerveimpulser mellom hjernen og andre steder i kroppen og tilbake igjen til hjernen. Konsentrasjonene av serotonin er høyere på kritiske steder langs det sentrale nervesystemet, så som basalgangliene og hypothalamus. Det naturlige hormon er også i celler, perifere vev og karsinoide tumorer.

Hvis serotonin hormonet er naturlig i lav tilførsel, vil leger noen ganger fore 5-hydroxytryptamine å lette milde symptomer på depresjon som påvirker noen mennesker. Science, nok en gang, gjør sitt bidrag. Denne gangen er det å produsere følelsen av ro.

Mennesker er skapninger av mønstrede levende. De har døgnrytmemønster knyttet til å våkne og sove perioder. Det er viktig å unngå lange dager og sene timer hvis du ønsker å opprettholde sunne nivåer av serotonin, som fylles i perioder med søvn akkurat som det renner med unormale perioder med våkenhet. Å få opp veldig tidlig hjelper ikke mye, heller.

Mer Serotonin Vennligst

Noen narkotiske stoffer påvirker nivået av serotonin som er tilgjengelig for å opprettholde vår "happy feeling" og ecstasy er en av de nyere de på gaten. Ecstasy blander meldingene som serotonin sender langs nervebanene ved å slippe beløp som er utenfor behovene til kroppen.

Den store utgivelsen av serotonin øker emosjonell bevissthet, tillit og intimitet fordi den eksploderer i en stor, energisk burst som merkbart utarmer beløpet tilgjengelig for normal bruk. Heldigvis kan hjernen fylle sin lagerbygning av serotonin.

Mye mer ... og Fast

Hjernen kan fremskynde produksjonen av serotonin hvis du lå lavt, hvile dagen etter, drikke mye melk og spise bananer. Hjernen vil reagere mye raskere på anmodningen kroppen din gjør for mer serotonin.

Melk og bananer er en kilde mat for tryptofan, som utløser produksjon av serotonin. Legge melk og bananer til denne trigger forbedrer prosessen for å opprettholde en balansert humør og gjenopprette energinivået til kroppen.

I tillegg til å utføre den viktige prosessen med å lage mer serotonin, melk og bananer er "Comfort" matvarer som vanligvis ikke opprørt magen. Mye viktigere er det faktum at de er i stand til å gi ut at "feel good" stemning av den tiden du er ferdig med å nyte dem. Selvfølgelig, naturfødte pille poppers er sannsynlig å sette pris på tilgjengeligheten av naturlig tryptofan oppnåelig på helsekostbutikker.

Selvdiagnose kan være skadelig for din helse

Selv om du vet nøyaktig hva som er galt med deg, hvis depresjon er påfallende oftere, bør du oppsøke lege. Helsekost kontorist har ikke en lisens til å diagnostisere eller foreskrive noe. En mer element kan spille en del i dine følelser av depresjon.

Serotonin kommer fra tryptofan, som er tilstede i blodet. I sin tur, gjør serotonin et stoff som heter melatonin. Forsinket søvn eller veldig tidlig våken er sporbar til lave nivåer av melatonin. Legen kan avgjøre hva som mangler eller lav tilførsel: tryptofan, serotonin eller melatonin. Legen som har lisens til å diagnostisere og behandle ordentlig kan foreskrive riktig fix-it rette.

Hvordan behandle naturlig høyt blodtrykk

Hvordan behandle naturlig høyt blodtrykk


Blodtrykket er en av måtene hjertets funksjon blir målt. En ideell blodtrykksmåling bør være under 120 over 80. En høyere avlesning kan forårsake problemer dersom målingen forblir forhøyet i løpet av en forlenget periode. Kan senkes høyt blodtrykk ved anvendelse av en kombinasjon av metoder.

Hvordan behandle naturlig høyt blodtrykk

•  Prøv meditasjon. Meditasjon er en måte å tømme sinnet for stressende tanker. Meditasjon kan senke blodtrykket ved å bidra til å lindre følelser av angst og bekymring. For å meditere, du ideelt sett bør være plassert i et stille rom fri fra distraksjoner som mobiltelefoner og TV. Start med å finne et behagelig sted å sitte, som din favoritt stol. Senk øynene dine til de er halvt lukket. Pust dypt inn. Ta hensyn til hver og utpust av pusten. Gjenta et enkelt ord som bringer tankene til gode tanker flere ganger. Forestill deg selv transportert til et sted for ro og fred. Gjøre dette i minst fem minutter hver dag.

Spis mer frukt og grønnsaker. Dietter som er høy i kjøttprodukter kan bidra til en økning i blodtrykket opplesninger. Skifte kjøtt med hovedretter som fokuserer på grønnsaker og desserter sentrert rundt frukt kan bidra til å senke blodtrykket. Begynn med ett eller to måltider per uke. Gradvis øke antall måltider per uke der fokuset av måltidet er på frukt og grønnsaker forbruk. Du bør sikte på å ha minst en tredjedel av dine måltider designet rundt dette prinsippet.

Få mer mosjon. Hjertet er en muskel. For å fungere godt, må det utøves. Sikt i minst 30 minutter en dag med noen form for trening. En rask spasertur er en utmerket trening som ikke vil legge for mye stress på bein og ledd.

minske saltforbruket. I enkelte individer kan overdreven saltforbruket være knyttet til en økning i blodtrykket. Reduser mengden salt i kostholdet ditt, og du kan se blodtrykket opplesninger falle. Bruk mindre pakket mat som hermetikk og frosne matvarer fordi de inneholder ofte mye natrium. For eksempel erstatte ferske kyllingbryst for frossen kylling nuggets. Øke forbruket av hele korn. Spis brun ris i stedet for hvit ris. Den økte fiber kan bidra til å senke blodtrykket.

Bruk medisiner som lavere blodtrykk. Mange medisiner på markedet i dag kan senke blodtrykket. Legen din kan starte deg ut med en medisin eller en kombinasjon av medisiner. Blodtrykket bør testes en gang hvert halvår for å sikre at medisinen fungerer effektivt. Hvis du opplever bivirkninger for en lengre periode, nevner dette til legen din; andre kategorier av medisiner kan brukes i stedet.

Hint

 • Ikke la høyt blodtrykk gå ubehandlet. Det kan føre til alvorlige medisinske tilstander som hjerneslag eller hjerteinfarkt.

Hvordan ta Apple Cider Eddik

Tar syrlig eple cider eddik er sikker på å få deg til spisser, men noen studier har vist at det er bra for din health.Known mest som en folkemedisin og helse tonic, har eple cider eddik vært brukt i tusenvis av år. Det vunnet popularitet i USA på slutten av 1950-tallet etter en Vermont lege fremmet de helsemessige fordelene av eple cider eddik i sin bok. Tar eple cider eddik har vist gode effekter for diabetikere og slankere. En 2007 University of Arizona studie konkluderte med at å ta to spiseskjeer av eple cider eddik før sengetid senket blodsukkeret i morgen 4 til 6 prosent for personer med type 2 diabetes. Flere studier har også vist at eddik effekt på fedme. Du kan ta eple cider eddik mange forskjellige måter. Les videre for mer informasjon.

Hvordan ta Apple Cider Eddik

Tar Apple Cider Eddik

Legg til to spiseskjeer av eple cider eddik til en 8 oz. glass vann. Ta det som en helse-tonic. Legg en spiseskje eller to av honning å blidgjøre. Hvis du ikke liker den sure smaken, tilsett to spiseskjeer til din glass grønnsak eller frukt juice. Du vil ikke være i stand til å smake den.

Lag en frisk dressing med eple cider eddik. Visp sammen en kopp olivenolje med en kopp eple cider eddik i en bolle. Deretter legger du to spiseskjeer med lønnesirup, en hakket hvitløk fedd og to teskjeer vann. Legg til litt salt og pepper hvis du desire.Pour i en dressing flaske og rist godt. Dette gjør en flott dressing for grunnleggende grønne salater eller noen salat som krever en balsamicoeddik dressing.

Ta et eple cider eddik supplement. Disse selges på helsekostbutikker og pakket som slankepiller. En liten 2005 studie trykt i "Journal of the American Dietetic Association" konkluderte med at å ta eddik hjelper folk føler fyldigere og kan bidra til fedme. Det er ikke anbefalt å ta piller hver dag. Og når du gjør det, sørg for å drikke mye vann med det eller ta det med mat. Apple cider eddik er veldig syrlig og har vært kjent for å skade spiserøret når den ikke er tatt med forsiktighet.

Bruk den på dine grønnsaker. Dryss eple cider eddik over bakt potet eller dampede grønnsaker for bare litt av tang. Det smaker også stor på pommes frites og potetgull, men det er ikke på langt nær så healthy.In en 2007 University of Arizona studie, eple cider eddik ble vist seg å bremse økningen av blodsukkeret etter et måltid. Apple cider eddik inneholder eddiksyre, som er kjent for å bremse fordøyelsen av høy glykemisk mat, som poteter. Høy glykemisk mat forårsake skarpe pigger i blodsukkeret, noe som er skadelig for diabetics.You kan også bruke eple cider eddik som beisemiddel. Bare erstatning eple cider eddik for hva andre eddik kalles for i din beising recipe.Try det som en hvit eddik erstatning i din coleslaw oppskrift også.

Gjør en styrkende varm te ved å legge til to spiseskjeer av eple cider eddik til et krus med varmt vann. Legg honning, stevia eller agave å blidgjøre. Prøv å legge sitron eller lime juice, ingefær, kanel eller annet krydder, hvis ønskelig. Eksperimentere med å legge eple cider eddik til urtete, også. Denne teen er et flott tillegg til avgifte dietter og renser. Nippe å lindre forkjølelse eller sår hals.

Hint

 • Bruke eple cider eddik som en erstatning for andre eddiker i dine oppskrifter. Det fungerer like bra.
 • Apple cider eddik er ekstremt surt, så bruk med forsiktighet.
 • Fortynne eple cider eddik med vann, juice eller legge den i en oppskrift stedet for å ta det rett.
 • For store doser av eple cider eddik har vært kjent for å skade spiserøret og magen. Igjen, begrense deg. Lytt til kroppen din.
 • Hvis du er allergisk mot epler, ikke ta eple cider eddik.

Green Tea & Ginger Fordeler

Grønn te, eller Camellia sinensis, har vært brukt i årevis for sine medisinske fordeler. Mange av de helsemessige fordelene er grunn til rikelig antioksidanter som er naturlig tilstede i grønn te. Men hvis du har en medisinsk tilstand eller er på noen medisiner, diskutere drikke grønn te eller tar grønn te kosttilskudd med legen din. For eksempel bør de som tar betablokkere eller blodfortynnende medisiner ikke bruke grønn te. Og ta aspirin med grønn te kan stoppe blodplater fra clotting. Urten ingefær har også et bredt spekter av terapeutiske helsemessige fordeler. Men hos noen mennesker kan det føre til halsbrann. I tillegg, hvis du har en medisinsk tilstand eller er på noen medisiner, sjekk med legen din først. Ingefær kan intensivere medisiner som blodfortynnende, insulin, betablokkere og barbiturater. Det kan også stimulere livmor sammentrekninger, så gravide kvinner bør sjekke med en lege før du bruker ingefær.

Kvalme

Ingefær er ofte brukt for å redusere kvalme. Personer som lider av reisesyke kan ha nytte av å ta ingefær kosttilskudd eller drikke ingefær te før reisen. Gravide kvinner kan også bruke den til å lindre morgenkvalme. Kreftpasienter kan ha nytte av å bruke ingefær for å redusere kvalme som er forårsaket av kjemoterapi.

Betennelse

Ingefær kan bidra til å lindre inflammatoriske tilstander, som for eksempel leddgikt. Det har også smertestillende egenskaper og kan hjelpe til med ulike smerter og plager. Ingefær fungerer på denne måten ved å hemme produksjonen av cytokiner, som oppmuntrer betennelse. Ingefær kan også stimulere blodsirkulasjonen, noe som lindrer leddsmerter.

Antioksidanter

Antioksidanter i grønn te har mange helsefordeler. Disse inkluderer å senke skadelige kolesterolet. Antioksidanter kan stimulere utskillelsen av kolesterol og blokkere den fra å bli absorbert. Antioksidanter kan også bidra til å forhindre åreforkalkning. Generelt, antioksidanter hjelper ødelegge frie radikaler, som kan skade friske celler.

Kreft

Ifølge University of Maryland Medical Center, har grønn te vært knyttet til lavere forekomst av kreft. Nærmere bestemt, kan det hende at polyfenoler --- eller antioksidanter --- finnes naturlig i grønn te hjelpe motarbeide veksten av kreftceller og drepe kreftceller som allerede finnes. Dette er tilfelle for mange typer kreft, inkludert ovarian, bukspyttkjertelen, kolorektal, blære og brystkreft.

Andre fordeler

Ingefær kan også hjelpe på fordøyelsen, forebygge blodpropp ved å øke blodsirkulasjonen og forbedre en dårlig appetitt, og det kan også hjelpe til med å lindre forkjølelse, allergi og influensa. Grønn te kan også bidra til å kontrollere blodsukkeret, hjelpe på fordøyelsen, redusere betennelse for tilstander som ulcerøs kolitt og Crohns sykdom og bidra til å beskytte leveren.

Hvordan behandle Binge Eating

Hvordan behandle Binge Eating


Medisinske fagfolk behandle overspising med en kombinasjon av psykologisk rådgivning og medisinsk intervensjon. Følg disse trinnene for en vellykket løsning til dette vanlig lidelse.

Hvordan behandle Binge Eating

•  Forstå nøkkelen til en vellykket vedlikehold av alle overspisings behandling er oppløsningen av enhver og alle underliggende psykologiske problemer som kan påvirke ditt forhold til mat og spising. Emosjonelle problemer ofte spille en stor rolle i utviklingen av denne lidelsen.

Delta i ulike nivåer av psykoterapi som en måte å behandle de underliggende problemene med dårlig selvtillit og dårlig selvbilde som forårsaker mange mennesker til å utvikle binge eating tendenser. Individuell psykoterapi kan administreres gjennom en rekke metoder, inkludert Freudian, jungiansk og andre psykologiske praksis.

Plan for å arbeide med en atferdsterapeut for å hjelpe endre dine spisevaner og forhold til mat. Blant målene for kognitiv atferdsmodifisering er utviklingen av en selvbevissthet om mat. For dette formål, kan du bli bedt om å holde en matdagbok eller daglig logg over maten du spiser og hva tankeprosesser du gikk mens du spiser den.

Vit at du kan også bli bedt om å delta i atferd endre terapi som virker på din fysiske forhold til mat. Gjennom et system av belønning og konsekvenser atferd som overspising og purging endres. Denne typen terapi vil hjelpe deg å gjenkjenne de handlinger eller situasjoner som utløser dine Bingeing lyster og kan bidra til å avbryte denne oppførselen ved å erstatte en mer usunn atferd som avspenningsøvelser eller meditasjon.

Innse at det finnes for tiden ingen medisiner utviklet for å behandle overspising spesielt. Imidlertid er medikamenter som antidepressiva ofte brukt i forbindelse med psykoterapi for å redusere trangen til å spise samtidig bidra til å lindre følelser av depresjon, som kan være på roten av sykdommen.

Delta i en støttegruppe dersom legen mener det vil være gunstig for deg. Disse gruppene av individer i lignende situasjoner kan gi støtte i å opprettholde behandlingsalternativer og atferd modifikasjoner på lang sikt.

Hint

 • Det er ingen reseptbelagte medisiner eller terapi behandling som kan kurere spiseforstyrrelser definitivt. Suksess for utvinning er avhengig av din forpliktelse til å opprettholde den sunne livsstilen foreskrevet av leger.
 • Det er viktig å behandle overspisings tidlig, da det ofte fører til sekundære helseproblemer som fedme, hjertesykdom, høyt kolesterol, høyt blodtrykk og andre livstruende tilstander.

Fakta om Lemon Juice

Fakta om Lemon Juice


Sitronsaft inneholder en overflod av ernæringsmessige fordeler. Den brukes i matlaging, i medisin og i skjønnhetsprodukter. En utmerket leverandør av vitamin C, er sitronsaft også en kilde for kalium.

Ernæringsmessige fordeler

Ifølge Ernæring Data, en kopp sitronsaft gir 187 prosent av den voksne daglige behovet for vitamin C, og 61 kalorier, hvorav de fleste er fra naturlig sukker. Nettstedet sier at en kopp sitronsaft inneholder 6 g sukker, 1 g protein, 1 g kostfiber, 2 mg natrium og 21 g karbohydrater, pluss spor av vitamin A og kalsium.

Sitronsaft i Cooking

Sitronsaft kan brukes til å hindre at bær fra gråning i syltetøy gjør. Fordi sitronsaft er høy i vitamin C, som raskt oksiderer, bør det legges til retter like før den hensikt å bibeholde sine egenskaper. Sitronsaft kan også spritzed på kokte retter å legge nye dimensjoner av smaken.

Helse

Sitronsaft fremmer svetting ved å regulere vannbalansen i kroppen din. Det hjelper også i normalisering blodtrykk og bidrar til å blokkere smerte og lette smerter. Sitronsaft kan brukes til å fjerne giftstoffer, og kan forebygge eller lindre forkjølelse og hoste, ifølge HealthMad.

Helse og skjønnhet

Siden sitronsaft er en snerpende, kan det brukes til å lage ansiktsmasker og skrubber. Ifølge Medline Plus, salicyclic syre funnet i sitronsaft gjør det nyttig som en behandling for clearing og forebygge huden blemishes. Sitronsaft kan også blandes med vann og brukes som en hårbalsam og Lightener.

Faith Based Drug Treatment

Faith Based Drug Treatment


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, så mye som 8,3 prosent av den amerikanske befolkningen, 12 år og eldre, deltok i illegale rusmidler i 2006 Som et resultat, er behovet for effektive behandlingstilbudene en pågående bekymring. Faith baserte programmer bidra til å dekke dette behovet ved å inkludere åndelige prinsipper innenfor gjenopprettingsprosessen.

Identifikasjon

Tro, basert behandling programmer følger mye de samme behandlingsprotokoller som ikke-religiøse fasiliteter. Avrusning er en obligatorisk første skritt uavhengig av hva programmet grunnleggende filosofi kan være. Ofte er det nødvendig å følge detox med antidepressive medisiner behandling i tillegg. Hvor trosbaserte programmer avvike ligger i hvordan de arbeider for å styrke det åndelige kjernen i den rusavhengige. Viljen til å avstå fra ytterligere bruk er basert på en underliggende tro på Guds kjærlighet og beskyttelse.

Approach

Enten en avhengighet er arvet gjennom genene, eller ervervet gjennom livserfaring, er det den pågående deltakelse i narkotikabruk som holder en person inne i den rusavhengige livsstil. Endringer i livsstil er en nødvendig del av en hvilken som helst gjenopprettingsprogrammet, og dette behov er fokusert i prosessen med de 12 trinn som brukes av tradisjonelle behandlingssystemer. Faith baserte programmer også bruke 12 trinn metode, men prinsippene som finnes i de 12 trinnene er kombinert med bibelsk lære og bønn.

Funksjoner

Standard behandling protokollen følger retningslinjer som omfatter avrusning, individuell rådgivning, gruppeveiledning, opplæring i kjemisk avhengighet, og ettervern planlegging for å hjelpe folk overgang tilbake til den virkelige verden. Livet etter behandlingsopplegget er den mest utfordrende delen av utvinning. Å ha et støtteapparat på plass på nytt inn hverdagen er avgjørende for å opprettholde nøkternhet. Trosbaserte programmer innlemme kirkebesøk og pågående sjelesorg inn i en persons overgangsperiode, i tillegg til å delta AA eller NA-møter.

Funksjon

Per starten av alkoholikere Anonym i 1930, skritt mot å rehabilitere en rusavhengig støttet seg tungt på noen form for åndelig veiledning som vektlegges personlig ansvar som bunnlinjen i en persons gjenopprettingsprosessen. Trosbaserte programmer innlemme denne tilnærmingen også, men de også oppfordre en person til å tro på tilgivelse gitt av Gud som en måte å lindre følelser av skyld. Ved å gjøre det, er den rusavhengige i stand til å dele byrden, og ansvar for sin utvinning med Gud.

Betraktninger

Som 2001, begynte den føderale regjeringen push for en trosbasert Initiative som ga føderale bevilge penger til religiøs-type organisasjoner som jobbet innenfor en sosial tjeneste kapasitet. Tro, basert stoff / alkohol behandling programmer var også berettiget til å motta disse midlene. En pågående kontrovers omgir regjeringens forsøk på å finansiere religiøse baserte organisasjoner på grunn av de konstitusjonelle bestemmelser om skillet mellom kirke og stat. Til dags dato, fortsetter regjeringen å etablere disse programmene, men debatter om hvordan skattebetalerne penger blir bevilget til religiøse organisasjoner er pågående.

Drikker du Soy Protein når du er sår fra en treningsøkt?

Drikker du Soy Protein når du er sår fra en treningsøkt?


Soy protein er bare ett av mange idretter ernæring kosttilskudd som kan hjelpe deg med å forbedre din kroppssammensetning i forbindelse med en treningsøkt plan. Som med andre high-protein tilskudd, er soyaprotein ofte konsumert følgende treningsøkter. På denne måten kan soya protein bidra til post-workout muskel utvinning. I tillegg til å hjelpe til å redusere følelsen av sårhet på grunn av arbeider ut, kan soya protein har andre fitness-relaterte fordeler. Rådfør deg med en lege før du bruker noen kosttilskudd.

Soy Protein for Post-Workout Sårhet

Soya protein kan hjelpe deg å avverge sårhet forårsaket av treningsøkter på grunn av visse næringsstoffer den inneholder. Ifølge ernæringsspesialisten Dr. Melina Jampolis, kan forbruker for lite protein og utilstrekkelige nivåer av jern føre til følelser av post-workout sårhet. Soy protein er en god kilde til jern, og er også rik på protein, slik at supplement kan bidra til å gjøre opp for de mangler i kostholdet ditt. I tillegg kan soya protein produkter og soyamelk bli beriket med vitamin D, notater et annet næringsstoff Jampolis kan kobles til følelser av sårhet.

Pre-Workout Forbruk

I tillegg til forbruker soya protein etter treningen når du er sår, kan du ønsker å konsumere soya protein før trening for å avverge sårhet. Ifølge forskning fra februar 2006 utgaven av "The Journal of Nutrition," pre-workout inntak av aminosyrene leucin, isoleucin og valin kan bidra til å forhindre sårhet. Disse aminosyrene finnes naturlig i proteintilskudd som soya protein, så drikker soya protein før trening kan ha samme effekt som forbruker disse aminosyrer alene.

Andre soyaprotein fordeler

I tillegg til potensielt lindre følelser av sårhet, forbruker soya protein etter trening kan bidra til å dra musklene dine. Forskning publisert i august 2009-utgaven av "Journal of American College of Nutrition" antyder soya kan bidra til å støtte muskelproteinsyntesen, prosessen som fører til muskelbygging. I tillegg er en studie fra april 2005-utgaven av "Journal of American College of Nutrition" fant at soya protein var like effektive som meieri-baserte protein på å støtte styrke gevinster.

Andre Sårhet rettsmidler

Hvis du finner ut at soyaprotein er ikke tilstrekkelig til å lette din sårhet, utforske andre alternativer. For eksempel, lett fysisk aktivitet - kjent som aktiv hvile - for å i tillegg massasje, hvile eller ta over-the-counter smertestillende midler kan bidra til å lindre sårhet forårsaket av trening. I tillegg er en studie publisert i februar 2010 utgaven av "Journal of the International Society of Sports Nutrition" indikerer svart te forbruk kan også bidra til å redusere følelsen av sårhet følgende treningsøkter.

Total Body Detox

Bli kvitt alle de giftige avfallet i kroppen din vil få deg til å føle deg bedre, forbedre energinivået og redusere antall sykedager du tar. De fleste av oss vet ikke at vi har giftstoffer lagret i våre fettceller. Maten vi spiser gjør det vanskeligere for våre lever, nyrer og kolon for å eliminere disse giftstoffer. Som et resultat, er vi ikke i stand til å absorbere næringsstoffer så effektivt. En total body detox vil hjelpe deg å få kroppen tilbake til optimal ytelse.

Total Body vs Målorganer

Noen detox-programmer fokusere på bestemte områder av kroppen din. Det er urte-te som fremmer leveren detox versus nyre detox. Du kan utføre et kolon rens med et kolon vanning eller klyster.

Mens det er individuelle fremgangsmåter for hvert område av kroppen, og disse kan gjøres i forbindelse med hverandre, er det ofte lettere å gjøre en fullstendig rens kropp og DETOX. Dette vil også sikre at kosttilskudd, urte påfunn og metoder ikke vil skape negative reaksjoner når de kombineres. Alltid konsultere en lege før du starter noen detox eller rensing program.

Total Body Detox

Å gjøre en total body detox ofte krever at du fjerner, i det minste, all bearbeidet mat fra kostholdet ditt. Du bør spise bare organisk hele matvarer og begrense mengden av fett og protein forbrukes for å redusere metabolsk arbeidet som kreves for å bryte dem ned. Hvis du er i stand til å gå på komplett frukt diett eller flytende diett vil du være i stand til å ha en mye mer effektiv kroppen rens. For å oppnå en rens der du skal fjerne fast føde fra kostholdet ditt, slik som lemonade diett eller fruktjuice detox, vil du trenger for å forberede kroppen din ved å begrense solid matinntaket til bare frisk frukt og grønnsaker for tre dager før detox. Når på noen detox, er avgjørende vannforbruk --- konsumere minst to liter vann daglig. Avhengig av detox program du velger, vil du være i stand til å drikke så mye av juice eller detox væske som ønsket å gi næring og lindre sultfølelse. Når detox er gjort, bør du enkelt tilbake i fast føde ved å starte med buljonger og juice og sakte legge frukt og grønnsaker. Går rett for at burger kan forårsake forstoppelse.

Forventninger

Alle går inn i en detox med ulike forventninger. Noen mennesker ønsker å gå ned i vekt, mens andre ønsker å føle seg bedre om daglig ytelse. Forstå at en detox er ikke en kur-all, og vil ikke være en langsiktig løsning for vekttap eller en erstatning for sunnere å spise-og mosjonsvaner.

Du vil mest sannsynlig føle seg svak eller får influensasymptomer når du starter detox som giftstoffer blir sluppet ut i blodet. Dette er vanlig og vil bli forventet. Hold drikke væske for å skylle dem ut. Hvis du opplever ør perioder eller svimmelhet, snakk med legen din. Dette kan tyde på en alvorlig medisinsk tilstand som trenger umiddelbar oppmerksomhet.

Hvordan å rense med varmt vann og sitron

Hvordan å rense med varmt vann og sitron


Vann med sitron i det er en viktig ingrediens i mange programmer og dietter designet for å rense og avgifte kroppen, inkludert Master Cleanse. Sitron vann sies å øke alkaliteten nivået i kroppen, lindre problemer med fordøyelsen og bidra til å styrke immunforsvaret. Det hjelper også lindre forkjølelse og influensa symptomer. Det gjør alle disse tingene mens du smaker forfriskende og sunn.

Hvordan å rense med varmt vann og sitron

Varmt vann med sitron

•  Varm et glass vann til den er lunken. Bruk destillert eller ionisert vann hvis du ønsker å få full alkaliske effekten av vannet. Du kan også legge til pH-dråper til vannet sammen med sitron.

Rull en frisk sitron rundt på disken et par ganger for å myke opp det og øke flyten av juice. Skjær sitronen i to og klem den i vannet. Ikke mist sitron i vannet og la den være der, fordi plantevernmidler fra sitronskall kan oppløses i vannet.

Legg cayenne pepper til varme sitronvann hvis du ønsker å gi smaken litt av et kick. Prøv å lage kalk vann for et taktskifte nå og da.

Drikk sitron vann med sugerør hvis du har spørsmål om effekten av sitroner 'surhet på tennene. Puss tennene etter å ha drukket den varme sitronvann.

Begynn hver dag med et glass varmt sitronvann i stedet for koffein, jo bedre å fukte og rense kroppen din etter en natt med søvn.

The Master Cleanse og Lemonade Diet

Klargjør for Master Cleanse ved å spise noe annet enn frukt og grønnsaker på den første dagen, annet enn frukt og grønnsaksjuice for den andre dagen, og ingenting annet enn appelsinjuice for tredje dag.

Ta et avføringsmiddel eller utføre en salt vann skylle natten før du starter Lemonade Diet del av Master Cleanse, og hver kveld du er på Master Cleanse.

Juice dine sitroner, enten for hånd eller ved hjelp av en elektrisk juicer.

Kombiner i et glass 2 ss. sitronsaft, 2 ss. av lønnesirup, en klype cayennepepper, og 8 oz. med varmt vann. Bland sammen og drikke umiddelbart.

Gjenta lemonade drink hver time eller to. Bruk alltid frisk sitronsaft for hver drink. Drikk rikelig med rent vann i mellom sitron juice drinker.

Hold deg på Master Cleanse kosthold for ikke mer enn 10 dager. Legg maten sakte som du lette av Master Cleanse og Lemonade Diet, og starter med appelsinjuice, og deretter legge til hjemmelaget grønnsakssuppe, deretter frukt og grønnsaker, over en periode på fem dager før kroppen er forberedt på å spise vanlig mat igjen.

Hint

 • Lyse gule sitroner er den mest modne og inneholder mest juice. Ikke mikrobølgeovn sitroner for å prøve å øke juicestrømmen eller varme av drikken, som mikrobølgebehandling vil endre den cellulære strukturen av sitronsaft. Må ikke oppbevares i kjøleskap dine sitroner.

Helsemessige fordeler av Ginger Root

Helsemessige fordeler av Ginger Root


Ginger root har tradisjonelt blitt brukt i asiatisk medisin og slanking og har blitt populært i vestlige kulturer. Det kan finnes året rundt i omtrent alle markedet, og det tilbyr en rekke helsemessige fordeler.

Reisesyke

Ginger root har vist seg å være mer effektive enn Dramamine i kampen mot reisesyke. Det er i stand til å lindre symptomer som kvalme, svimmelhet og oppkast.

Sweat

Ingefær har blitt funnet å hjelpe kroppen svette mer. Dette er faktisk en fin måte å avgifte kroppen, og svette bidrar til å lindre forkjølelse og influensa symptomer samt forebygge infeksjoner.

Betennelsesdempende

Ginger root er full av anti-inflammatoriske stoffer som kalles gingerols. Disse gir lindring fra leddbetennelse og hjelper folk med leddgikt og osteoporose.

Graviditet

Kvinner som er gravide ofte lider av kvalme og oppkast. Ginger root bidrar til å minske denne kvalme eller tvinge det helt bort, mye på samme måte som det gjør for reisesyke.

Kreft

Ingefær er effektive i å hjelpe til å hindre visse typer kreft. Gingerols i roten hjelp til å spesifikt hindre tykktarms og eggstokkreft.