Digidexo.com

navlebrokk størrelse ert

Hvordan vite Briller Størrelse

Hvordan vite Briller Størrelse

Det finnes flere forskjellige målinger som må tas for å bestemme størrelsen på et par briller. Alle disse målingene er tatt i millimeter. I motsetning til enkelte typer mote elementer, er det trolig mange forskjellige briller størrelser som vil passe veldig godt på ansiktet ditt. Bare fordi du finner en størrelse du liker, betyr ikke at du ikke ville like også andre. Men ved å finne briller størrelse, eller noen få, at du er fornøyd med, kjøper briller i fremtiden kan være en enklere prosess.

Hvordan vite Briller Størrelse

•  Bestem din generelle størrelse ved å måle bredden på hodet i øyehøyde. Du trenger briller som har en bredde størrelse, inkludert endestykkene, som samsvarer tett til ditt eget ansikt bredde størrelse.

Ta brua måling for briller du prøver på. Denne målingen går fra de to indre hjørner av linsene.

•  Mål øyet størrelsen av briller. Øyet størrelse er den fullstendige bredde av en linse, som går horisontalt tvers over linsen fra den ene side til den andre på den bredeste del.

finne ut B måling ved å måle høyden på de linser, som er den vertikale målinger på det lengste punkt.

Få et tempel lengdemåling. Dette kjører arm av rammen, og den fullstendige målingen inkluderer noen svinger.

Kombiner resultatene i én måling. Mye som bukser, som trenger både en midje og en lengdemåling for å få den perfekte passform, briller er en kombinasjon av øyet, broen og tempel målinger. For eksempel kan du ha en 40-18-140 størrelse. The B målingen blir inkludert på slutten hvis brillene er mangfoldig. Dessuten kan din størrelse varierer, basert på stilen av rammen du ønsker og størrelsen på endestykkene.

Sett glassene på. Hvis disse brillene føler rett på ansiktet og er komfortable, så denne størrelsen fungerer for deg. Flere rammestørrelser vil trolig passe ansiktet ditt, så prøv på noen før de bestemmer seg.

Årsaker til leverforstørrelse

Leveren er en av de største organer i kroppen. Dens funksjoner omfatter filtrering av blodet, som produserer galle og aminosyrer, og som tjener som oppbevaringssted for glukose. Når leveren blir forstørret eller "fet", kroppen kan lide alvorlige bivirkninger, hvorav noen kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Her er noen av faktorene som forårsaker hepatomegali eller forstørrelse av leveren.

Hjertesvikt

Hjertesvikt kompromisser hjertets evne til å pumpe blod. Når blodet blir overbelastet på høyre side av hjertet, fører det til at leveren til å bli forstørret.

Alkoholbruk

Når store mengder alkohol forbrukes over en lang periode, kan leveren bli svekket. Fordi leveren behandler alkohol, overworks dreven drikking orgelet. Dette kan føre til en fettlever, og til slutt til en mer alvorlig tilstand som kalles cirrhose, eller herding av leveren.

Hemokromatose

Hemokromatose er en tilstand hvori det er en overdreven mengde av jern i kroppen. Ved store organer som hjerte, bukspyttkjertelen og leveren forsøke å absorbere ekstra jern, de blir forstørret.

Kreft

Når en lever er kreft, kan svulster utvikle seg og vokse, forårsaker orgelet til å bli forstørret. Leverkreft er vanligvis en sekundær type kreft, noe som betyr at det utvikler seg når kreft som stammer fra andre områder av kroppen sprer seg til leveren.

Hepatitt

Hepatitt - særlig hepatitt A, B og C - kan føre til at leveren til å bli forstørret. Fordi hepatitt er viral, kan den overføres ved hjelp av skitne nåler, inges avføring, ved utveksling av kroppsvæsker med en infisert person via seksuell aktivitet eller ved blodoverføringer.

Alkoholfrie fatty leversykdom

Alkoholisk fettleversykdom, sett i mennesker med fedme, diabetes eller høyt kolesterol, fører til en akkumulering av fett i leveren. Resultatet er betennelse og påfølgende utvidelse av leveren.

Andre årsaker

Andre årsaker til forstørret lever inkluderer mononukleose og leukemi.

Utvinning fra navlebrokk kirurgi

Navlebrokk kirurgi er utformet for å reparere en navlebrokk som dannes på magen eller magen. Operasjonen gjøres under narkose, og pasienter vanligvis forbli på sykehuset i flere timer til flere dager etterpå. Pasienter gjenopprette hjemme; det kan ta flere uker å fullt igjen fra navlebrokk kirurgi, avhengig av din generelle helse og tilstand.

Etter operasjonen

Når en persons magemusklene utvikle et svakt punkt eller en mulig defekt, kan en navlebrokk forekomme. Innholdet i brokk er inne i brokk sac, som stikker gjennom navlen, eller navlen. Navlen er et felles sted for en brokk fordi det er en av de svakeste delene av magen. Symptomer kan inkludere moderat til ekstremt ubehag og en merkbar bule, som vil fortsette å forstørre når du står eller hoste, og vanligvis har en tendens til å forsvinne når du legger deg.

Når du er diagnostisert med en navlebrokk, trenger du kirurgi for å fikse svakhet eller lukke åpning som tillot utstikket å skje. Selve inngrepet tar vanligvis omtrent to timer og innebærer en liten kirurgisk snitt under anestesi.

Umiddelbart etter operasjonen, du går til et hvilerom hvor medisinsk personell kan overvåke deg for komplikasjoner, inkludert infeksjon, blodtap, eller en allergisk reaksjon på anestesi. Forutsatt at det ikke er noen komplikasjoner, du vanligvis kan gå hjem i løpet av noen få timer. Du kan ikke kjøre selv hjem, så noen må ta deg.

Du bør være på sengeleie for en dag eller to etter operasjonen, gjør minimal aktivitet. Du kan gjøre grunnleggende aktiviteter, som for eksempel å gå på do, kle på deg og spise, men du bør unngå å flytte unødvendig inntil såret ditt har begynt å hæl. Du kan oppleve noen smerte i løpet av denne tiden, spesielt ved innsnitt området, og du kan ta reseptbelagte smertestillende eller NSAIDs (ikke-steroide over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner) som legen foreskriver eller anbefaler, inntil smerten avtar.

Omsorg for snittet

Vanligvis vil snittet bli lukket med suturer. Dette betyr at du må være forsiktig for ikke å gjøre noe som kunne åpne sting. Du må begrense bevegelsen som kan forårsake sting for å åpne, og du trenger for å unngå å få innsnitt området våt. Du vil vanligvis bruke en bandasje eller dressing over snittet, for å beskytte den. Du må kanskje endre dette bandasje selv med jevne mellomrom. Typisk kan bandasjen fjernes i løpet av tre dager etter kirurgi. De fleste pasienter er i stand til å fjerne bandasjen hjemme, men legen din kan være lurt å fjerne det i løpet av en oppfølging eksamen for å sørge for at snittet er healing riktig.

Recovery

Den fulle utvinning perioden er egentlig avhengig av din kropp, din generelle helsetilstand, og omfanget av skaden fra navlebrokk. Generelt, kan du forvente å være i stand til å utføre daglige aktiviteter så tidlig som to uker etter å ha blitt sendt hjem etter operasjonen. Personer med en veldig aktiv livsstil, for eksempel idrettsutøvere eller personer med stressende jobber, bør forvente å ta det med ro i opp til fire eller fem uker for å tillate fullstendig gjenoppretting før du utfører anstrengende aktiviteter. Rushing til full aktivitet for tidlig kan være svært farlig og kan forårsake rive snittet før det har grodd ordentlig, eller selv forårsaker brokk å gjenta seg selv. Det er avgjørende for deg å høre på din egen kropp og ikke skyve konvolutten når det kommer til anstrengende aktivitet når du gjenoppretter.

Røde flekker forårsaket av leverforstørrelse

Røde flekker forårsaket av leverforstørrelse


En forstørret lever-en tilstand kalt hepatomegaly-kan være forårsaket av mange ulike forhold, som leveren er involvert med mange av kroppens funksjoner, og vanligvis indikerer leversykdom. I mange tilfeller kan du ikke være klar over at du har en forstørret lever til din helse-omsorg leverandøren oppdager det under eksamen eller prøve. I andre tilfeller kan røde flekker kjent som angiomas vises på kroppen din, som vil tipse deg til det faktum at noe er galt.

Angiom

En angioma er en godartet hud vekst som består av små, utstrålende blodkar. Angiomas kan variere i størrelse og vises hvor som helst på kroppen, selv om de oftest vises på stammen, armer og ben. De fleste angiomas oppstå av ukjente grunner, men et stort antall av dem kan tyde på leverskade. Mens angiomas i seg selv er ikke farlige, de kan indikere en underliggende tilstand som krever legehjelp.

Behandling for angiom

Angiom vanligvis ikke krever behandling, med mindre de er blødning eller forårsaker ubehag eller smerte. Angiom kan behandles med flytende nitrogen eller laserterapi. Flytende nitrogen er en kald gass som brukes direkte til angiomas som krever fjerning, og laser terapi bruker en stråle av konsentrert lys til å krympe og ødelegge overvekst av hudceller og blodårer som har skapt de angiomas. Begge typer behandling kan føre til noe ubehag på behandlingsstedet, men tilbyr gode kosmetiske resultater. Angiom kan noen ganger vender tilbake etter behandling, særlig hvis den underliggende tilstand som forårsaker dem ikke er løst.

Andre symptomer på leverforstørrelse

Symptomer på leveren utvidelse omfatter gulsott, en tilstand som fører til at huden gul på grunn av overskudd av bilirubin i blodet, samt smerte, ubehag og en følelse av fylde rundt leveren og i magen. Fordi leveren utvidelse indikerer ofte leversykdom, kan du også oppleve flere symptomer som mørk urin, blek avføring, lett blødning, en forstørret milt eller galleblæren, væske i bukhulen eller unormalt høyt blodtrykk i blodåren som pumper blod til leveren .

Årsaker til leverforstørrelse

Alkoholmisbruk er en vanlig årsak til en forstørret lever. Fettleversykdom, leverkreft, hepatitt, leukemi og andre blodsykdommer kan også øke størrelsen av leveren. Mononukleose er en infeksjon som kan føre til en forstørret lever og hemokromatose, en tilstand som resulterer i den absorberende legeme og lagring av overskytende mengder av jern, kan også øke størrelsen av leveren, og i noen tilfeller til og med føre til skader på leveren.

Forholdsregler

Hvis du oppdager angiomas på kroppen din, kan du kontakte din fastlege. Angiomas er ufarlige utvekster, men de kan være tegn på leverforstørrelse eller annen underliggende tilstand som krever legehjelp.

Hva Størrelse Må nyrestein spekter til?

Hva Størrelse Må nyrestein spekter til?


Nyrestein kan føre til uutholdelig smerte og intens ubehag som har blitt sammenlignet med noen til arbeid og levering av et barn. Mens smertestillende kan bidra til å lindre smerten midlertidig, er den eneste måten å gjøre det stoppe å fjerne stein fra kroppen. Dette kan utføres naturligvis ved å føre steinen gjennom urinstrømmen, men hvis stenen er for stor kan det må fjernes kirurgisk.

Funksjoner

Det kan være vanskelig å diagnostisere nyrestein fordi symptomene ofte kan tilskrives andre årsaker. Avhengig av plasseringen av nyrestein i kroppen, kan det føre til at ingen innledende symptomer. Men når steinen beveger seg inn i urinveiene, kan det blokkere flyt av urin fra nyrene til blæren og føre til kramper, kvalme, forvirring, piercing smerter, feber, frysninger og blod i urinen, blant andre symptomer.

Effekter

Størrelsen av nyrestein ikke alltid stemmer overens med mengden av smerte involvert. Formen på steinen har mye å gjøre med å skape smerter hos pasienten. En liten stein med skarpe eller utstikkende kanter kan produsere større ubehag enn en større, jevnere stein.

Størrelse

Opp til 3 prosent av voksne amerikanere vil utvikle nyrestein i løpet av livet. Nyrestein utgjør mer enn 400.000 sykehusinnleggelser hvert år, omtrent 10 prosent av alle urologiske sykehusinnleggelser.

Betraktninger

Ingen vet egentlig hva som forårsaker nyrestein. Tendensen til å utvikle nyrestein ser ut til å ha en genetisk link; miljø, kosthold, sex og historie av urinveisinfeksjon kan også spille en rolle. Amerikanske indianere, er folk av afrikansk avstamning og visse andre etniske grupper sjelden plaget med nyrestein, mens innbyggerne i Sørøst og sørvestre USA ser ut til å være på et høyere risiko enn sine nordlige naboer.

Identifikasjon

Nyrestein varierer mye i størrelse. Noen steiner kan være så liten som et sandkorn, men ofte de er mye større. Pearl-size nyrestein er ikke uvanlig, og steiner så store som en golfball har blitt registrert. Nyrestein er typisk brun til gul i farge og kan ha en glatt eller ujevn overflate.

Hva størrelse er en nyre stein?

Noen nyrestein vil forbli i nyrene og aldri forårsake noen problemer. Andre vil bevege seg ut av nyre og inn i ureter. Det er da potensielle problemer og smerte oppstår. Alvorlighetsgraden av symptomene og om medisinsk intervensjon er nødvendig er avhengig av størrelsen og formen til nyrestein.

Definisjon

Nyrene er ansvarlig for to svært viktige funksjoner: De fjerner avfallsstoffer fra blodet og de kontrollerer volumet av blod ved å fjerne eller gjenopprette vann. Avfallsprodukter omfatter mineraler som normalt forble oppløst i urinen, men under visse forhold, danner de i bittesmå krystaller. Over tid krystallene klumpe seg sammen og utvikle seg til steiner.

Årsaker

Stones kan dannes hvis det ikke er nok vann i urinen for å løse opp avfallsstoffer eller hvis det er et høyt nivå av stoffene som vanligvis utgjør til stein --- kalsium og oksalat. Urin inneholder normalt kjemikalier som hjelper stop krystaller fra forming, og hvis de er lave, er det en økt sjanse for en stein forming.

Beskrivelse

Nyrestein kan være glatt, ujevne eller staghorn formet. Mange kilder oppgir at størrelsen på en nyrestein varierer fra å være så liten som et sandkorn til å bli så stor som en golfball. Forskere ved University of Missouri publisert en studie om behandling for "store" nyrestein i Journal of Endourology i september 2009 De har vurdert eventuelle nyre stein over 2,5 cm (nesten en tomme) for å være store og den gjennomsnittlige størrelsen på steinene i deres studie var 3 cm. En reportasje i Storbritannia i januar 2009, viste bildet av en nyre stein som veide 2.5 pounds og var på størrelse med en kokosnøtt. Dette er svært sjelden, men det fremhever det faktum at hver kropp er forskjellig. Størrelsen og formen spille en viktig rolle om stenene flytte ut av nyre.

Betydning

Nyrestein som forblir i nyrene vanligvis forårsaker ingen symptomer. Når de forlater nyrene, er sterke smerter oppleves som de flytter inn i urinveiene. Det er her størrelse og form er viktig. En jevn, liten stein passerer gjennom ureter lettere enn et større, ujevne en. Noen stein vil forårsake smerte, men hvis det er for stort til å enkelt passere gjennom trange rør av ureter, fortsetter smerte som den glatte muskulaturen prøve å presse steinen gjennom ureter. Stones som er for store eller taggete er mer sannsynlig å sette seg fast, da strømmen av urin kan bli blokkert, smertene øker, og en infeksjon kan starte.

Behandling

Leger ved Delaware Urologiske Associates staten som nyrestein som er større enn 1 cm (0,39 tommer) vil "sjelden passere gjennom urinveiene uten komplikasjoner." De kan også være oppmerksom på at sjansen for en sten som passerer naturlig gjennom ureter uten intervensjon er avhengig av størrelsen av steinen. "For steiner mindre enn 3 mm i bredden, er sjansen for spontan stein passasje svært høy. Stones mer enn 8 mm i bredden er bare ca 20% sannsynlighet for å passere spontant over ett år."

Hvis legen din anbefaler å la steinen til å passere gjennom urinen naturlig, kan du få foreskrevet medisiner for smerter, og du trenger å drikke mye vann. Hvis intervensjon er nødvendig, er det første valget ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy (ESWL). Dette sender sjokkbølger gjennom kroppen som ikke skader andre vev, men som vil bryte stein i mindre biter som kan sendes gjennom urinen. Hvis steinen er for stor, kan andre minimalt invasive teknikker eller kirurgi være nødvendig.

Nyre Størrelse i Children

Nyrene er sentrale i kroppens filtrering av avfall og produksjon av urin. Men noen ganger nyrene ikke klarer å utvikle seg ordentlig eller er svekket av sykdommer. Dette kan resultere i abnormt små eller store nyrer. Disse problemene er vanligvis genetisk og ofte diagnostisert før fødselen.

Bakgrunn

Nyrene filtrere avfall fra blodet. Hver nyre har mer enn en million nefroner, eller mikroskopiske filtre, for å skylle ut avfallsstoffer. Nyrene filtrerer en persons hele blodtilførselen rundt 400 ganger om dagen. De kvitte seg med avfallsstoffer og overflødig vann i kroppen ved å produsere urin. Nyrene også bidra til å opprettholde homeostase, kroppens riktige balanse av væsker og mineraler, og produsere et hormon som påvirker blodtrykket.

Nyre Størrelse

Nyrene er vanligvis ca fem inches lang og tre inches bred, omtrent på størrelse med en mus. Nyre vekst hos barn følger et mønster som ligner på de vekstkurver som brukes i høyden. Noe variasjon i størrelse mellom de to nyrer er normalt; deres samlede størrelse og funksjon er viktigere enn størrelsen på hver individuelt. Nyre størrelse måles ofte gjennom ultralydundersøkelser.

Små Nyrer

Nyrene anses lite hvis de avviker mer enn to standardavvik fra gjennomsnittet. Med andre ord, hvis et barns nyre er mindre enn 98 prosent av nyrene av andre barn på hans alder, er han regnet for å ha en liten nyre. En liten nyre kan oppstå av flere grunner. For eksempel kan en utviklingsdefekt har vært til stede siden fødselen. Eller nyrene kunne ha sluttet å vokse etter en skade, så som en infeksjon. Dette fører ofte til den andre nyren til å vokse seg større enn normalt for å kompensere. Denne prosessen kalles kompensatorisk hypertrofi.

Store Nyrer

Altfor store nyrer kan være forårsaket av foster hydronefrose. Fetal hydronefrose kan ha to årsaker: en urinveisobstruksjon eller vesikoureteral refluks (VUR). VUR er unormal tilbakestrømning av urin fra blæren til urinlederne. Fetal hydronefrose er ofte diagnostisert før et barn blir født. En annen mulig årsak til store nyrer er polycystisk nyresykdom (PKD), en tilstand der væskefylte cyster vokse på begge nyrer. PKD er ofte arvelig.

Varselskilt

Mange typer nyresykdom er i stor grad asymptomatiske. Men det er flere varseltegn på nyresvikt. Først, høyt blodtrykk kan bety en nyre problem. Blod eller protein i urinen kan være et tegn på at nyrene ikke er skikkelig filtrering. Tilsvarende er en blodprøve finne uvanlige nivåer av kreatinin eller blod-urea-nitrogen som indikerer nedsatt nyrefunksjon. Vannlating som er smertefulle eller hyppigere enn normalt eller hevelser rundt øynene, hender og føtter kan også indikere nyresykdom. Barn kan begynne å tisse i sengen om natten.

Hvordan måle en Baby Foot for Hans Skostørrelse

Hvordan måle en Baby Foot for Hans Skostørrelse


Spedbarn trenger ikke virkelig trenger sko før de går. Formen og polstring på et spedbarn bare føtter hjelpe dem å lære å ta skritt og grep med tærne. Bare føtter er mer følsomme og hjelp babyer trene seg til å balansere. Men det er tider når du vil barnet ditt å bruke sko, for eksempel når du deltar på arrangementer eller i løpet av vinteren, så måle føttene for riktig skostørrelse er et must-know for foreldre.

Hvordan måle en Baby Foot for Hans Skostørrelse

•  Legg arket på et flatt underlag.

Løft opp barnet under armene, nøye, og holde ham over papiret som om han stod. Tillat en av fotsålen babyens å gjøre full kontakt med papiret.

har en partner eller venn markere en linje på papiret på spissen av babyens tær og på baksiden av babyens hælen samt på hver side av foten.

Koble de markerte linjer på papiret, ved hjelp av linjal, for å gjøre en rektangulær form.

Gjenta trinn fire for babyens andre foten.

Mål lengden og bredden på rektangler. Hvis dimensjonene er forskjellige, bruke større sett av målinger for å bestemme skostørrelse.

Hint

 • Forskjellige produsenter bruker forskjellige størrelser:, så alltid sjekk fit diagrammet før du kjøper sko. Men de fleste sko kommer i størrelse 00 (ekstra små babyer med føttene opp til ca 4 inches), 0 (små, babyer med føttene opp til 5 inches) eller en (medium, babyer med føttene opp til 6 inches).
 • Baby føtter vokser raskt, og deres skostørrelse kan endre så raskt som innen en uke.

Hvordan måle porsjonsstørrelser

Hvordan måle porsjonsstørrelser


Hvis du ser på din caloric og fett inntak, må du måle din del størrelser. Mange tror en del størrelsen er mye større enn den faktisk er, og ender opp med ikke å vite de riktige ernæringsmessige verdier. Mens forbereder måltidene dine, bør du holde den riktige delen utgjør i tankene.

Hvordan måle porsjonsstørrelser

•  Bruk et målebeger ofte når du tilbereder dine måltider. Mange matvarer anbefaler en kopp som deres del størrelse. Så, hvis du lager pasta, måle ut pasta før du setter den i potten for å få riktig del.

Mål grønnsaker med neven din størrelse. En gjennomsnittlig servering av frukt og grønnsaker svarer til størrelsen av en lukket neve.

Visual en kortstokk når serverer kjøtt parabolen. Den riktige delen for de fleste kjøtt er omtrent på størrelse med en kortstokk eller håndflaten din.

Få et sett med måleskjeer. Måleskjeer kan også være et nyttig verktøy for å finne ut porsjonsstørrelser. Peanøttsmør og andre oppslag kan måles ut med skjeer før du serverer dem.

Lær å øyeeple riktig porsjonsstørrelser. Etter å måle ut mat for en stund, vil du sannsynligvis være i stand til å se på en hovedrett å regne ut riktig porsjonsstørrelsen.

Hint

 • Du kan bruke USDA Food Pyramid for å finne ut hvor mange porsjoner av hver mat du bør spise daglig.
 • Porsjonskontroll kan være en effektiv måte å miste vekt. Dessuten serverer mindre porsjoner kan bidra til å skape mindre matavfall.

Hvordan spore midje størrelse

Hvordan spore midje størrelse


Hvis du prøver å gå ned i vekt, vet du hvor frustrerende skalaen kan være. Hvis du har salt mat kvelden før, kan du sette på noen få pounds over natten. En annen måte å måle fremgangen din er ved å måle midjen din. Hvis den vokser, så må du endre vaner, hvis det er krymper, så er du på rett spor.

Hvordan spore midje størrelse

•  Lag en enkel oversikt på datamaskinen. Dette kan gjøres på et ord typen fil, utmerker seg eller i en kalenderprogram. I en kolonne datoen skal vises, i neste kolonne midje størrelse og (hvis du vil) den siste kolonnen skal være et pluss eller minus tally.

2 stav ned med dårlig selvtillit. Dette er noe du kommer til å ønske å gjøre i personvernet ditt eget hjem, som det er ikke å kjøle å begynne å måle i garderoben på treningsstudioet.

vikle målebånd rundt midjen din. Start ved hoften bein og vikle målebånd rundt midjen din til det passerer selv med navlen og fullfører sirkelen. Kontroller at målebåndet er selv eller parallelt med gulvet.

Skriv ned svaret på din graf eller tabell som du har opprettet. Hold styr hver dag for å se om du oppnå målet ditt.

Hint

 • Ta målinger av andre deler av kroppen også. Dette er spesielt nyttig hvis du er vekttrening. Fordi muskler veier mer enn fett, mange mennesker faktisk opp i vekt mens du er i midt i en vekt treningsprogram.

Hvordan redusere Bryststørrelse

Brystet er et område av kroppen som får mye oppmerksomhet. Kvinner prøver å holde det ser oppkvikket og unngå sagging brystene, og menn prøver å få mer definisjon på dette området. Det er noen tilfeller der kvinner har en stor kiste, og de leter etter måter å redusere den. Kirurgi er alltid et alternativ, men det kommer med risiko, og du kan se på en lang oppgang. Det finnes alternativer til å redusere bryststørrelse som ikke involverer skalpeller og anestesi. Å være at brystet er primært består av fett, innebærer spillet plan spy opp metabolismen for å brenne kalorier. Dette kan gjøres gjennom noen kosttilskudd justeringer og noen målrettede øvelser.

Hvordan redusere Bryststørrelse

•  Rydd opp dietten. Eliminere matvarer som er frityrstekt, bearbeidet, raffinert og høy i mettet fett. I stedet spiser magert kjøtt, magre meieriprodukter, hele korn, frukt, grønnsaker, frø, nøtter og belgfrukter.

spise noen få timer. Når du går lange perioder uten å spise, går kroppen inn i sult-modus forårsaker stoffskiftet å være treg. For å endre dette, spise et balansert måltid hver to til tre timer så snart du får ut av sengen om morgenen.

Gå for en joggetur. Utfør kardiovaskulær trening tre til fire ganger i uken i minst 30 til 45 minutter. Noen eksempler på øvelser er løping, sykling, trapp stepping, svømming og roing.

4 Gjør skrå benkpress. Skrå benkpress vil være rettet mot øvre del av brystet. Juster en treningsbenk til 60 grader. Ligg på benken med manualer i hendene og hviler på lårene. Ta med manualer opp til høyden på skuldrene og slå håndflatene fremover. Nå presse dem rett opp i luften over brystet til de er ca 1 cm fra hverandre. Sakte senke dem ned igjen og gjenta.

5 Gjør flyes manual. Dumbell flyes er ferdig med benken flat. Ligg på ryggen og løft manualene rett over brystet med håndflatene vendt forover. Sakte senke dem ned til sidene før armene er nesten parallell med gulvet, og deretter presse dem opp igjen.

Skyv deg opp. Push-ups fokusere på brystmusklene, men skuldrene, triceps, rygg og magemuskler alt få jobbet også. Å utføre dem, kom inn i en planke posisjon med hendene rett under skuldrene og armene strake. Sakte senke deg ned til du er ca 4 inches av gulvet, og deretter presse deg selv opp igjen.

Hint

 • Når du gjør dumbell flyes, holde albuene litt bøyd hele tiden. Hvis du ikke klarer å gjøre vanlige push-ups, gjøre dem på knærne eller ved å plassere hendene på et bord eller stoler. Bygge muskler i brystet vil bidra til å øke stoffskiftet.

Kosthold for å redusere bryststørrelse

Store bryster har vært kjent for å føre til ulike helseproblemer, inkludert rygg og nakkesmerter, utslett og dårlig holdning. Som kvinner alder, er noen tett brystvev erstattes med fett. Dette, når kombinert med tendensen vi har til å få vekt som vi blir eldre, oppfordrer kvinner til å redusere bryststørrelse. Heldigvis betyr ikke dette å bety kirurgi - riktig kosthold, hvis nøye fulgt, kan hjelpe deg å miste brystet vekt, lette rygg og nakke smerter og leve mer komfortabelt.

Reduser Salt

Væskeretensjon fører til oppblåsthet og brystene er ikke immune. Oppblåsthet legger både vekt og bredde til våre bryst. Dermed oversettes den fryktede vann vekt i større bryster som føles stram og er ofte smertefullt. Ved å unngå behandlet og pakket mat, samt fastfood og brus, kan du redusere din bryststørrelse. Det er også en god idé å sette bort salt shaker og drikk rikelig med vann for å skylle væske fra systemet.

Limit Fat and Eat Vitamin B-rik mat

En god tommelfingerregel er å prøve å spise mat som er i sin naturlige tilstand - dvs. ubehandlet. En diett av hele korn, grønnsaker og frukt med et minimum av fett og enkle stivelse vil bidra til å øke stoffskiftet og hoppe starte vekttap. Velg mat høy er vitamin B som havre, egg, linser, bananer og chili peppers. Av de 13 vitaminer som kreves av kroppen din, åtte av dem er fra B-kompleks gruppe. De er avgjørende for både sunn livsstil og vekttap.

Utøve og øke stoffskiftet

Når vi blir eldre, mister vi muskelmasse. Dessverre hjelper dette muskelmasse oss forbrenner fett effektivt og øker vår metabolisme. Å miste vekt og holde stoffskiftet fungerer, gå raskt i minimum 40 minutter per dag og løfte lette vekter. Bland den opp ved å legge ankel vekter to ganger per uke.

Det viktigste er å holde på den. Du vil miste brystet vekt hvis du nøye se på kostholdet ditt, begrense saltinntak og utøve briskly på en jevnlig basis.

Økning i Male bryst størrelse

Menn kan ikke tenke på det faktum at brystet deres faktisk har brystene på det (siden de er praktisk talt ikke-eksisterende uansett), men de er der. Og når en mannlig bryststørrelse øker nok for andre å legge merke til (kjent som gynecomastia), kan det være svært pinlig. Flere forhold kan føre til denne ubehagelige endring, og de inkluderer pubertet, overvekt, narkotikamisbruk, medisiner bivirkninger, kastrering, eller tumorer, så vel som sykdommer.

Gynecomastia Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, Hypogonadisme (en tilstand som oppstår når menn har for lavt testosteronnivå), produserer noen ganger symptom på gynecomastia (økt mannlige bryststørrelse). I tillegg til hypogonadisme, gynekomasti kan være forårsaket av mange andre faktorer (steroid misbruk, fedme, sykdom), som nevnt ovenfor. Men en hormonell ubalanse mellom østrogen og testosteron nivåer, ifølge Mayo Clinic, er ofte årsaken (se lenke i Resources).

Symptomer

Annet enn det åpenbare økningen i størrelse, kan menn også oppleve flere andre symptomer. Disse inkluderer ømhet i brystet, hovne brystvev, og væske fra brystvortene. Heldigvis finnes det noen medisiner som kan være foreskrevet til behandling av gynekomasti under visse betingelser: hvis det er et resultat av hypogonadisme, eller på grunn av feilernæring, eller resultatet av levercirrhose.

Varighet

Mens flertallet av menn som opplever økt bryststørrelse ikke trenger å søke behandling på grunn av regresjon av tilstanden på egen hånd, en liten prosentandel (10 prosent) ikke er så heldige i henhold til online nettsted Gynecomastia.org (se lenke i Ressurser).

Medisinering / behandlinger

Medikamenter som er foreskrevet for å behandle brystkreft (tamoksifen, raloksifen) er noen ganger også foreskrevet for denne tilstanden, ifølge Mayo Clinic. Imidlertid har Food and Drug Administration (FDA) ikke er spesielt godkjent tamoxifen eller raloksifen som en behandling for gynecomastia.

Kirurgi

Det er to kirurgi alternativer tilgjengelige for dem som lider som ikke ser en gradvis tilbakegang av tilstanden automatisk --- eller som har forholdet på grunn av omstendigheter som ikke ville svare på medisinering terapi. Den mastektomi er den minst invasiv av de to, ifølge Mayo Clinic, og vil resultere i mindre dødtid i forhold til utvinningen. Den andre kirurgisk alternativ fettfjerning, medfører fjerning av fettvev i bryst, ikke brystkjertelen selv.

Andre problemer

Hanner som har forstørret brystene (eller en forstørret bryst) betyr ikke automatisk at de har gynekomasti. Andre helsemessige problemer kan føre til en tilsvarende utseende, inkludert fett brystvev, brystkreft (det kan også forekomme hos menn), og et bryst abscess.

Hvordan velge riktig størrelse Yoga Ball

Gymnastikkballer også er kjent som fitness baller, stabilitet baller og yoga baller. De tilbyr en rekke fordeler, inkludert å hjelpe økning avslapning, fremme stabilitet, hjelpe til med vekttap, og bruk i styrketrening. Yoga baller kommer i en rekke størrelser, så sørg for at du velger den størrelsen som passer best for deg og dine treningsmål.

Hvordan velge riktig størrelse Yoga Ball

Riktig størrelse

Eksperimenter med flere yoga baller. Knærne skal bøyes i en 90-graders vinkel, med lårene parallelt med gulvet, når du sitter på ballen.

Kjøp en større ball hvis du er ute av form eller bare begynner en øvelse rutine. De fleste yoga ball størrelser varierer fra 45 cm til 85 cm, og riktig størrelse avhenger av høyden din. For eksempel, hvis du er mellom 5 meter til 5 meter 6 i høyde, en 55-cm ball sannsynligvis vil tjene deg best.

Ta kontakt med en treningsinstruktør eller personlig trener for flere ideer om hvordan å velge riktig yoga ball for deg.

Hint

 • Test ulike yoga baller - de er laget for ulike kroppstyper.
 • Ikke kjøp en ball som er for stor eller for liten for kroppen din.

Hva er en rask måte å få muskler størrelse og brenne fett?

Hva er en rask måte å få muskler størrelse og brenne fett?


To av de vanligste fitness mål er å få muskel størrelse og for å forbrenne fett - og folk ofte håper å gjøre begge deler samtidig. Selvfølgelig er lettere å sette enn å oppnå, og det er derfor så mange mennesker er igjen på jakt etter nye ideer og innfallsvinkler disse to målene. Men, vil du finne at ved å mestre et enkelt sett med treningsprinsipper og bygge en sunn ernæringsprogram, kan du gjøre god fremgang mot å nå disse målene.

Heavy Weight Circuit Training

En god trening for å få muskel størrelse og brenne fett samtidig er tung vekt sirkeltrening. En spesielt god strategi er "High Intensity Training", eller HIT.

Den første kjernen prinsippet om HIT er å jobbe hele kroppen i en enkel, rask økt to eller tre ganger per uke. Arbeide alle dine store muskelgrupper samtidig vil maksimere muskelstimulering og slipp en høy mengde av testosteron og andre gunstige hormoner inn i systemet ditt.

Den andre hovedprinsippet HIT er å minimere eller helt eliminere resten under trening, mens du bruker tunge vekter for en mid-level mengden repetisjoner. Dette ligner på en vanlig krets trening rutine og gir alle de samme kardiovaskulære og fettforbrennende fordeler. Men ved å bruke tyngre vekter, er du stimulere mer muskelvekst.

Den siste hovedprinsippet HIT er å fokusere på sammensatte øvelser, som er øvelser som bruker mer enn ett sett av leddene i kroppen din. Benkpress, der skuldrene og albuene blir brukt, er et klassisk eksempel på en sammensatt øvelse. Flytte fra en øvelse til neste, fullfører bare én eller to sett per øvelse, og ikke hvile mellom settene.

High Protein, Low Calorie Diet

Den andre komponenten du trenger for å raskt få muskel størrelse og brenne fett er en effektiv ernæringsstrategi. For å bygge muskler raskt, må du maksimere proteininntaket ditt, mens du brenner fett krever at du reduserer din totale kalori belastning. For å være i stand til å trekke av begge disse motstridende idealer, må du skaffe protein fra magre kilder og inkludere protein i alle måltider.

Eliminer bearbeidet junk mat fra kostholdet ditt, og sørge for at alt du spiser har en hensikt. Dele dine måltider i mindre porsjoner som du liker i løpet av dagen. Dette vil bidra til å holde deg i tråd med målene dine ved å hindre deg fra snacking unødig eller overspising, og det vil også hjelpe stoffskiftet kjøre så effektivt som mulig.

Hvordan redusere midje størrelse uten Vekttap

Hvordan redusere midje størrelse uten Vekttap


For å redusere din midje størrelse uten å miste noe vekt, bør du forstå forskjellen mellom muskelvev og fett. Muskel tar opp mindre plass enn fett, men veier ikke noe mer eller mindre. Redusere kroppsfett samtidig som du øker din muskelvev vil bidra til å redusere midjen din, men vekten din vil forbli den samme. Muskelvev krever mye energi for å opprettholde seg selv og på grunn av dette stoffskiftet forblir aktivert selv når du hviler. Du vil være i stand til å spise mer og likevel opprettholde samme vekt.

Hvordan redusere midje størrelse uten Vekttap

•  Gi kroppen din med vanlige små måltider slik blodsukkernivået forbli stabil og din er mindre sannsynlig å bli sulten og ønsker fetende mat. Dele dine tre store måltider om dagen i to for å lage seks mindre måltider å konsumere i løpet av dagen.

Utfør kardiovaskulær trening fem dager i uken i minst 20 minutter per dag. Ta hjertefrekvensen og metabolismen opp til å forbrenne fett fra hele kroppen, inkludert magen fett. Gå jogging, gange, sykling eller spille kickboxing eller tennis.

Legg til styrketrening i treningen rutine å bygge muskelvev på tre alternative dager i uken. Gjør sammensatte øvelser som trener flere muskler samtidig, for optimal muskelvekst. Inkluder vektet lunges, knebøy, døde heiser, benkpress, push-ups og rader. Fokuser på å trene de store musklene - rygg, bryst, øvre ben, triceps og biceps - først. Trene mindre muskler - hofter, armer, legger og skuldre - etterpå. Arbeid magemusklene siste med målrettede øvelser som crunches, reverse crunches og side bend.

Lær hvordan du gjør magen vakuum trening. Bodybuilding.com sier at denne øvelsen kan ta 2 til 4 inches av magen i tre uker.

Magen vakuum øvelse: Stå rett opp og puster ut all luften fra lungene. Trekk inn magen og ser for å trekke navlen til ryggraden. Puste normalt når du holder spenningen i magen. Har tre sett av trening per dag, på tre ikke-sammenhengende dager i uken. Suge magen inn i 20 sekunder under hvert sett på den første uken. Øke tiden til 40 sekunder per sett under den andre uken og 60 sekunder per sett gjennom tredje uke.

Wear form styrke undertøy som stikkes i magen og gjør midjen din vises mindre. Spanx er et merke som gir mage-kontroll undertøy for både menn og kvinner.

Hvordan kan jeg redusere min midje størrelse?

Hvordan kan jeg redusere min midje størrelse?


Å miste vekt er en kamp for mange, uavhengig av alder, størrelse eller kjønn. Kanskje en av de tøffeste områdene å miste de ekstra pounds er rundt midten. Ikke bare er denne vekten ubehagelig, det kan være potensielt farlig. Overflødig magefett er forbundet med helseproblemer som høyt kolesterol, diabetes og høyt blodtrykk. Redusere midje størrelse kan bidra til å redusere risikoen for disse og andre helseproblemer. Vær oppmerksom på at spot reduksjon på ett sted selv med trening er ikke lett, og generelt totale vekttap er nødvendig for å redusere midje størrelse.

Hvordan kan jeg redusere min midje størrelse?

Mål midje å sette et mål for størrelsesreduksjon. Pakk målebåndet stramt rundt den minste delen av magen. Det er ingen ideell størrelse for noen midje, bare hva som er proporsjonal med kroppen din. Vær realistisk med dine forventninger til å sikre at du vil fortsette å jobbe sammen med reduksjon til du kommer til ønsket mål.

Introduser mageøvelser til din vanlige treningen. Dette inkluderer mage crunches, men også pilates, yoga og vektløfting. Enhver aktivitet du kan gjøre for å tone musklene i dette området vil redusere fett og hjelpe deg å miste inches rundt midjen din.

Spis mat med enumettet fett. Disse inkluderer oljer, avocado, oliven, usøtet sjokolade, nøtter og frø. Ifølge "Forebygging" magasinet, bør du spise minst en porsjon av disse matvarene til hvert måltid. Sammen med trening og porsjonskontroll, disse matvarene hjelpe deg flat mage og redusere størrelsen på midjen din.

Cross toget for å møte hele kroppens helse mål. For eksempel legge sykling eller svømming til din abdominal workout rutine. Med fokus på bare én del av kroppen din, i dette tilfellet midjen, er ikke veldig realistisk for treningsopplegget. Hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt rundt midten, bør du også fokusere på øvelser rettet til firmaet og tone dine ben, armer, rumpe og hofter.

Velg klær som passer høyere enn din naturlige midje. For eksempel empire-cut bluser og kjoler skape en illusjon av en midje rett under bysten. Dette forbedrer hva som trolig den tynneste delen av en kvinnes overkropp. Dette reduserer ikke din midje størrelse, men gjør midjen din vises trimmer.

Hvordan å slippe en midje størrelse

Hvordan å slippe en midje størrelse


I en kultur med stadig gjennomgripende media, å ville kroppen ser en bestemt måte med en viss muskulatur og definisjon er ikke uvanlig. Det kan være lurt å ha flere definerte obliques, bredere hofter eller en flatere mage. Dessverre kan ikke tilpasses dietter for å redusere bare en del av kroppen, selv om utøvelse kan hjelpe. Redusere ens midje størrelse, derfor blir et spørsmål om å miste vekt generelle og rettet mot bestemte områder med treningsrutine.

Hvordan å slippe en midje størrelse

•  Reduser kalorier. For å miste en kilo i uken, bør du være forbruker 3500 kalorier mindre enn hva du brenner. Invester i en kalori-sporing armbånd som kan holde styr på hvor mye kalorier du forbrenner. Hold mat loggen for å finne ut hvor mange kalorier du inntar.

Begynn eller piffe opp ditt treningsprogram. Økende antall kalorier du forbrenner på en daglig basis akselererer vekttap. Inkludere masse kardiovaskulær trening, som løping eller sykling. Disse aktivitetene også stimulere musklene kjernen, som er ideelt for å redusere midje størrelse.

Fokus på styrketrening som er sentral i kjernen magemusklene. Ditt mål er å tone, ikke bygge, muskel. Når du utfører mageøvelser, fokusere på å fullføre flere repetisjoner i stedet for å øke mengden av vekten du bruker.

Hint

 • Inkluder mange magre proteiner og komplekse karbohydrater i kosten for å sikre at du forblir sunn under vekttap prosessen. Disse kan omfatte grillet kjøtt eller sjømat, grønnsaker og fullkorn som brun ris og grovbrød.
 • Ta kontakt med legen din før du starter et vekttap diett for å sikre at du er frisk nok til å tåle kosthold og mosjon.

Hvordan få til størrelse 0

Hvordan få til størrelse 0


Størrelse 0 er en kulturell besettelse i USA. Moteindustrien og media fremme bittesmå kvinner med nesten uoppnåelige tall. Ikke alle er ment å være en størrelse 0. Størrelsen på klærne er direkte proporsjonal med hvor høy du er og kroppen din type. Hvis du har brede hofter, uansett hvor liten midjen din er og hvor flat magen din er, kan du aldri passe inn i en størrelse 0. Før du starter din reise til en størrelse 0, snakk med legen din om hva som er en sunn størrelse for deg. Uansett om din ideelle størrelse er 0, kan du ta disse trinnene for å skape en sunnere og slankere du.

Hvordan få til størrelse 0

Tell kalorier og spise riktig. Bruk en online kalori-behov kalkulator for å finne din ideelle kalori inntak for vekttap. Begrense kaloriinntaket ditt er en viktig del av å miste vekt og komme til målet ditt størrelse, men du trenger for å få de riktige kalorier. Laste tallerkenen din med magre proteiner som kylling, fisk og belgfrukter, få rikelig med grønnsaker og hold deg til komplekse karbohydrater. Balanserte måltider vil sikre at du har den energien du trenger for å være aktiv.

Oppgave. Trening er en viktig del av enhver sunn vekt-tap programmet. Finn fysisk strenge aktiviteter som du liker og planlegge tid til å gjøre dem tre til fire ganger i uken. Balansere dine treningsøkter for å inkludere kardiovaskulær trening og vekt trening. Leter du etter aktiviteter du liker som gjør det lettere for deg å holde tritt med treningen rutine. Det er ingen løsning å oppnå den perfekte kjole størrelse som ikke involverer noen form for innsats.

Lytt til kroppen din. Hvis du er sulten, spiser, og hvis du er i smerte, gi deg selv en pause fra trener. Sulter deg selv eller overexercising kan forårsake langsiktige skader som vil sette deg tilbake i din søken for å passe inn i din perfekte kjole størrelse.

Spor framgangen din. Jevnlig opptak av det du spiser, hvor mye du trener, din vekt og ditt mål vil holde deg ansvarlig. I tillegg kan du identifisere trender i din vekt-tap mønstre. Hvis du byttet treningsprogrammer og tapte ytterligere 2 inches i en bestemt måned, en logg over hva du har spist og hvordan du har jobbet ut vil gjøre det enkelt å se om det nye tallet er knyttet til nytt treningsprogram.

Vær tålmodig og være å akseptere. Å miste inches og pounds på sunn måte er en prosess. Du er mer sannsynlig å holde vekten av hvis du tar deg tid til å nå dine mål. Være å akseptere og være stolt av dine prestasjoner. Feire hver gang du slipper en kjole størrelse. Selv om du aldri gjør det til størrelse 0, tar stolthet i å bli en sunnere person.

Hint

 • Ta kontakt med din helse-omsorg leverandøren før du starter en diett og treningsprogram. Ikke alle kan oppnå en størrelse 0, og være sunn samtidig. Ekstrem slanking og trening kan føre til helseproblemer, slik som håravfall og svake bein. Hvis du fokuserer din vekttap på helse heller enn en kjole størrelse du vil holde deg på rett spor.

Hvordan Drop to midje størrelser

Hvordan Drop to midje størrelser


En mindre midje kan forbedre hele figuren. Mange klær er bygget med den ideelle figuren i tankene, som er basert på en velskapt midjen. Hva som utgjør en midje størrelse varierer mye basert på klesstil og produsent, men slippe bare noen få inches vil ha deg i bevegelse ned størrelsestabellen og passer inn i klærne dine bedre. Med fokus på inches er en smart mål ikke bare på grunn av mindre klær størrelser og en svelte figur, men fordi midje størrelse er en god indikator på helse.

Hvordan Drop to midje størrelser

•  Drikk mye vann. Vann vekt legger ofte inches til midjen din, og den beste måten å bli kvitt overflødig vann vekt er ved å drikke vann. Den daglige anbefaling er 8 kopper, eller 64 gram. Drikkevann vil også hjelpe til med vekttap ved å gjøre du føler deg mer full.

Brenn overflødig fett gjennom trening. Motstand øvelser som vektløfting vil øke stoffskiftet og brenne mer fett over hele kroppen. Selv om det ikke er mulig å få øye på toget og miste fett bare fra de områdene du ønsker å, er overflødig fett ofte lagret i magen, så brenner fett vil gjøre en forskjell i dette problemområdet.

Target livlinjen med øvelser som fungerer din kjerne. Mens kjernen øvelser som de som utgjør en god Pilatus 'trening ikke vil smelte fett rundt midjen din, vil de bidra til å skape en slankere look som du mister fett ved å forme og definere magemusklene. Sit-ups og crunches vil på samme måte fremme definisjon.

Redusere det samlede kaloriinntaket. Uansett hvor mye du trener, hvis du spiser for mye, kan du likevel legge på seg. For å finne ut hvor mange kalorier du bør spise, regne ut det totale antall kalorier kroppen din forbrenner på en dag ved hjelp av en metabolic rate kalkulator. Trekk fra mellom 500 og 1000 kalorier fra dette nummeret for en trygg ukentlig vekttap på 1-2 pounds.

Unngå matvarer som forårsaker oppblåsthet. Den største synderen er salt, så se hvor mye du strø på mat, og sjekk den ernæringsmessige informasjon om dine matvarer for å sikre at du bo under 2300 milligram natrium per dag. Kullsyreholdige drikkevarer og enkelte matvarer som bønner, brokkoli og asparges kan også føre til oppblåsthet.

Invester i et korsett eller form-slitasje. Disse restriktive plagg kan slanke en midje med opp til 4 inches. De er ikke laget for å brukes i mer enn 8 timer, men for en spesiell kveld, disse alene kan spikke din midje ned til ønsket størrelse.

Hint

 • Unngå melk og andre meieriprodukter hvis du er laktoseintolerante. Disse vil føre til oppblåsthet.
 • Rådfør deg med en lege før du begynner på et nytt treningsprogram eller diett regimine.
 • Ikke spis færre enn 1200 kalorier per dag. Crash slanking kan føre til underernæring, vektøkning, tretthet og flere komplikasjoner.