Digidexo.com

løs hud etter svangerskap

Slik unngår hengende hud etter vekttap

Slik unngår hengende hud etter vekttap


Hvis du ønsker å miste en betydelig mengde vekt, du sannsynligvis vil dramatisk endre kroppen din. Men før du begynner på en diett og mosjon regime, må du vurdere måter du kan hindre hengende hud fra forming etter at du har mistet vekt.

Slik unngår hengende hud etter vekttap

•  Gå ned i vekt gradvis. Selv om du kan være utålmodig etter å slippe pounds, en gradvis vekttap på ca en halvkilo eller to i uken kan hindre hengende hud fra forming.

Ta deg tid til vekt tog. Mange som prøver å miste en stor mengde vekt har en tendens til å fokusere på cardio øvelser. Likevel, hvis du vekt tog også, skal du bygge muskler og holde kroppen fast.

Bo godt hydrert. Drikke mye vann i løpet av kostholdet ditt kan opprettholde hudens elastisitet.

Spis muskel bygging mat. Protein menyalternativer og sunne karbohydrater, som frukt, grønnsaker og helkorn, kan hjelpe deg å bygge muskler og forebygge saggy hud.

Prøv en hud-oppstrammende lotion. Når du begynner å gå ned i vekt, må du bruke en fuktighetskrem som inneholder ingredienser som kommer til å bidra til å holde huden fast, selv når du slippe pounds.

Hint

 • Selv om du prøver alle disse taktikk, kan du fortsatt ha hengende hud etter vekttap. Dette er spesielt vanlig hos mennesker som har mistet 50 pounds eller mer. Det er plastisk kirurgi alternativer som du kan vurdere.
 • Husk å snakke med legen din før du prøver å miste en betydelig mengde vekt.

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap


Du har endelig gjort det - mistet overflødig vekt som har vært plager deg i noen tid. Men, du da merke at huden din ser saggy i de områdene som vekttap har oppstått. Vurdere disse metodene for å behandle saggy hud etter at du har mistet en betydelig mengde vekt.

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap

•  Begynn med cardio trening. Fortsett å trene etter at du mister vekt. Du bør utføre minst 30 minutter med cardio trening tre ganger i uken eller mer.

Mix i vekttrening med cardio trening. Bruk vekten til firmaet opp de områdene som har den hengende hud. Hvis du har hengende hud rundt mage, utføre sett med sit ups.

Bulk opp på protein. Protein kan brukes til å bygge muskler. Legg et protein shake eller bar til kosthold etter at du har trent.

Snakk med en plastisk kirurg. Hvis øvelsen er ikke effektiv på å fjerne den hengende hud, ta kontakt med en plastisk kirurg. La henne vite hvor mye hud du ønsker å ha fjernet fra kroppen din.

gjennomgå den anbefalte prosedyren. De fleste vekttap pasienter velger en mageplastikk eller en heis for å behandle saggy hud som har dukket opp.

Hint

 • En måte å hindre hengende hud er å miste vekt gradvis i stedet for raskt. Gradvis vekttap er også en effektiv måte å opprettholde vekten.
 • Hvis du bestemmer deg for å få plastisk kirurgi for å behandle saggy hud, vente seks måneder til et år før konsultere en kirurg. Dette gjør det mulig å opprettholde vekten din i noen tid før under operasjonen.

Hvordan å stramme Sagging hud etter Major Vekttap

Hvis du har opplevd større vekttap, kan du også være med å gjøre slapp hud. Jada, du har mer energi og ser flott ut i klær, men jeg vet at overflødig hud kan ta en stor toll på selvtilliten. Og etter alle dine hardt arbeid for å miste vekt, er det en skam å la noe holde deg fra følelsen flott om kroppen din.

Heldigvis finnes det måter å fast slapp hud etter store vekttap uten kirurgi.

Hvordan å stramme Sagging hud etter Major Vekttap

Legg i tid med vekter. Hvis du ikke allerede bruker vekter som en del av din vekttap systemet, er nå på tide å begynne å bruke dem til fast slapp hud. Ved å stramme opp musklene, vil huden over musklene ser også fastere. Møte med en personlig trener og spør om hvilke øvelser vil firmaet dine spesielle problemområder.

Tørr børste huden din daglig før hver dusj. Tørr børsting er stor for å forbedre sirkulasjonen og hjelpe holde lymfesystemet sunt. Men utover det, er det også svært nyttig å stramme sagging hud.

Masser huden daglig etter hver dusj med aprikoskjerneolje (som er flott for moden eller sensitiv hud) eller Emu Oil (som også kan bidra til å bekjempe rynker). Ta deg god tid med denne prosessen i stedet for rushing gjennom det - det har helsemessige fordeler utover å hjelpe fast slapp hud (som øker blodsirkulasjonen og generelle hud tilstand).

Påfør en ukentlig kroppsmaske på huden din som inkluderer Rhassoul Clay som har hud oppstrammende egenskaper. Mange spas tilbyr denne tjenesten, eller du kan mikse din egen.

Vurder å bruke Patchouli eterisk olje som også kan bidra fast sagging huden. Du kan blande litt på med aprikos olje, eller du kan bruke den essensielle oljen på andre måter (alltid sørge for å fortynne det først).

Fortsett å feire og ta godt vare på kroppen din etter din vellykket stort vekttap.

Hvordan å stramme løs hud etter vekttap

Hvordan å stramme løs hud etter vekttap


Er du ute etter å stramme løs hud etter vekttap? Hvis du har mistet mye vekt, spesielt hvis du har gjort det over en relativt kort tidsperiode, vil du sannsynligvis finne deg selv med løs hud sagging fra ulike deler av kroppen, spesielt magen, lår, og under armene. Ikke bare er dette overflødig hud skjemmende, men det kan føre til smertefulle utslett infeksjoner, og er fortsatt bak som en konstant påminnelse om den forrige fedme. Selv om forebygging er den beste metoden, er det flere ting du kan gjøre for å stramme løs hud etter vekttap.

Hvordan å stramme løs hud etter vekttap

•  Spis rikelig med magre proteiner og drikke mye vann. Protein er den viktigste byggesteinen i kroppen, og kroppen din vil trenge mye av det for å reparere og gjenoppbygge seg selv. Gir det rikelig protein gir det nok av rå materiale å jobbe med, og kan potensielt hjelpe stramme løs hud som det er erstattet. Drikker masse vann bidrar til å fremme hudens elastisitet, og kan bidra til å gjøre det bedre i stand til å krympe ned igjen.

Børst kroppen daglig. Regelmessig bruk av en myk stritter kardask eller hyppig kraftig skrubbing med en loofah kan hjelpe stramme løs hud ved å stimulere hudcellene og børsting bort død hud, som begge oppmuntre kroppen til å regenerere hud du pusser. Dette gjøres best i dusjen på grunn av den store mengden av død hud som er børstet bort.

Fortsett å trene. Noen ganger er det mulig å "fylle" de tomme områder ved å bygge muskler til å ta plassen til den tapte fett. Noen mennesker antyder at eventuelt den løse huden blir igjen på grunn av et lag av fett igjen like under overflaten av huden, og at den eneste måten å stramme det er å redusere fettprosent enda mer.

•  Vurder hud fjerning kirurgi. Mens en invasiv, dyre alternativet, noen ganger er det rett og slett ikke mulig å stramme løs hud når det har blitt strukket for langt. Dette er, dessverre, vanlig i tilfeller av ekstrem fedme. Huden er bare så elastisk, og noen ganger å fjerne huden helt er den eneste måten.

Hint

 • Unngå over disk lotions, kremer og piller annonsert å stramme løs hud etter vekttap. De er nesten alltid ubrukelig.
 • Skin fjerning er en stor operasjon, og bør behandles som sådan. Forskning legen din og ikke rush ting.

Hvordan kan jeg få fastere hud etter vekttap?

Å miste vekt føles bra, men det har en nedside. Hvis du har mistet en betydelig mengde vekt i en kort periode, kan det hende at nye, svelte figur være skjult av løs hud. Hud som ikke knipse tilbake til verdensrommet etter vekttap, men i stedet henger utenfor kroppen er et vanlig problem etter en større vekttap, men du trenger ikke å godta det. Du har alternativer - selv ikke-kirurgiske alternativer - å forholde seg til løs hud.

Løs hud etter vekttap

Ikke alle som mister vekt, og med en betydelig mengde vekt, vil forholde seg til løs hud. Problemet oppstår når du mister en stor mengde vekt raskt. Når du er overvektig, strekker huden din til å imøtekomme din ekstra bagasje. Hvis du mister vekt raskt, kan huden din ikke være i stand til å holde følge. Selv om vekten er borte, forblir strukket ut huden. Uten den ekstra fett å fylle det ut, huden sags.

Det er ingen magisk forholdet pounds til tidsbruk å miste dem du kan bruke for å unngå løs hud. Alles kropp reagerer forskjellig. Imidlertid er innfall dietter som involverer å miste flere pounds per uke og vekttap assosiert med kirurgi mest hengende hud, mens planene som involverer vekttap på omtrent 1 til 2 pounds per uke betraktes som friske.

Ikke-kirurgisk behandling

Bygge mager muskel er den beste måten å løse hengende hud. Skifte klumpete fett som var under huden din med mager muskel skal hjelpe firmaet den opp. Å bygge muskelmasse, konsentrere seg om vekt trening øvelser og et kosthold rikt på magre proteinkilder som kylling og fisk.

Dine generelle hud helseeffekter huden elastisitet, eller hvor lett huden din "smekker" tilbake i form med kroppen din. Røyking, overeksponering for solen og dårlig ernæring kan alle gjøre huden mindre elastisk og redusere muligheten for huden din til å gjenopprette fra en større vekttap.

Tid kan også gjøre en forskjell. Til slutt, kan huden din gjenopprette på egen hånd etter vekttap. Igjen, derimot, reagerer alle forskjellig og det er ingen måte å forutsi hvorvidt din egen hud vil komme over tid.

Body Contouring Surgery

Hvis andre alternativer ikke fungerer, kan fettsuging kirurgi hjelpe. Tummy tucks, heiser, fettsuging og andre kirurgiske hud fjerning og forme er alle alternativer. En plastisk kirurg kan gi deg råd om fettsuging alternativer som ville fungere for deg.

Unngå slapp hud

Den beste måten å takle slapp hud er å ikke få det i første omgang. Langsom og jevn vekttap lar huden din krympe med resten av kroppen din. Gjør vekttrening øvelser og får nok lean protein vil hjelpe deg å erstatte fett med muskelmasse, som også vil hjelpe din hud opphold firmaet som vekten kommer av.

Hvordan bli kvitt løs hud etter å miste vekt

Hvordan bli kvitt løs hud etter å miste vekt


Vekttap kan være en av de vanskeligste, men givende måter å forbedre din livsstil. Når folk mister en stor mengde vekt i en relativt kort tidsperiode overflødig hud kan forbli. Dette skinnet ser ubehagelige og ofte skader en persons selvfølelse. Bli kvitt overflødig hud etter vekttap innebærer trening, hudbehandlinger, kosttilskudd endringer, og noen ganger til og med kirurgi.

Hvordan bli kvitt løs hud etter å miste vekt

The Surgery Route

•  Gå til legen din for å diskutere alternativer åpne for deg. Et bredt utvalg av operasjoner tilby hjelp i å bli kvitt løs hud etter vekttap, inkludert buk tucks. Ikke vær redd for å spørre legen din spørsmål. Be om en henvisning for å se en plastisk kirurg hvis du bestemmer deg for kirurgi er den ruten du ønsker å følge.

Ta kontakt med din plastisk kirurg. Spør ham spørsmål du har om operasjonen, inkludert bivirkninger og utfall. Videre spør hva annet du kan gjøre, bortsett fra kirurgi, for å hjelpe kaste overflødig hud. Bestill kirurgi, hvis du velger å gå denne ruten. følge alle de forberedende skritt legen gir deg. For eksempel er det viktig at du ikke spiser for en viss tid før operasjonen som det kan føre til komplikasjoner.

Diskuter kirurgi med venner og familie. Spør dem for deres støtte, som du ikke bør skrive en traumatisk periode av livet ditt uten omsorg og oppmerksomhet til de rundt deg. Din familie og venner vil forberede deg til operasjonen og ser etter deg når du kommer hjem etter at huden fjerning prosedyrer.

gjennomgå operasjonen. Når operasjonen er fullført, følger alle de rekreasjon skritt rådet til deg av legen, og ikke nøl med å kontakte henne hvis du har noen bekymringer eller spørsmål om din fremgang. Mange pasienter opplever ekstremt ubehag etter under mageplastikk, for eksempel, og sitter igjen med tunge blåmerker og ubehag. Spør legen din om du kan gjøre noe for å lindre ubehag.

Ikke-kirurgi Route

Fortsett å trene. Fokusere på å arbeide ut de som er berørt av overflødig hud områder og utsette dem for en diett av toning og stramme øvelser. For eksempel, hvis du har overflødig hud på magen området, utføre sett med mageøvelser, som crunches, for å trene bort overflødig.

Juster din diett for å fremme sunn hud. Den mest grunnleggende endringen du kan gjøre er å ta i mer væske; den beste måten å gjøre dette på er å drikke mer vann. Øk inntaket av dampede grønnsaker, frisk frukt, fet fisk, linfrø, fullkorn og olivenolje for å øke elastisitet og effekt av huden.

fukte og rense å opprettholde integriteten av huden. Bruk fuktighetskrem to ganger om dagen, med fokus spesielt oppmerksom på de hardest rammede områdene for å fremme hudens elastisitet. Massasje kokosolje inn i områder med overflødig hud for å fjerne strekkmerker; gravide kvinner bruker denne teknikken for sine strekkmerker. Bruk en loofah når bading for å bidra til å fjerne overflødig hud.

Hint

 • Vær klar over risikoen forbundet med hud fjerning kirurgi. Spør legen din for å forklare de negative sidene ved operasjonen samt de åpenbare positive resultater.

Måter å stramme løs hud etter vekttap

Måter å stramme løs hud etter vekttap


Når noen mister en stor del av vekten i løpet av kort tid, er det mulighet for gjenværende løs hud. Redusert elastisitet kan føre til at huden til å synke lenge etter at vekten har smeltet bort. Dette kan være frustrerende til det individ som har tapt vekt. Heldigvis finnes det flere måter å stramme løs, slapp hud.

Forbli hydratiserte

Vannforbruket er en av de viktigste faktorer som kan påvirke den menneskelige hud og dens elastisitet. Vann kan stramme et område etter vekttap, fukte huden og fylle hudvevet. Fasthet i huden i stor grad avhenger av om kroppen har nok vann til å hindre sagging og løs hud i områder. Å drikke åtte til ti glass vann daglig, pluss spise høyt vanninnhold matvarer, for eksempel epler, salat, selleri, appelsiner og vannmelon kan hjelpe til med å oppnå nivået av hydration nødvendig.

Opprettholde en lav-fett diett

For å minimere løs hud etter å ha mistet pounds og inches, spise mat som er lav i fett. En sunn lav-fett menyen vil hjelpe en dieter med å opprettholde og å holde vekten nede. Lav-fett dietter tvinge kroppen til å brenne ekstra fett som henger i den løse huden områder for energi. Matvarer som inneholder mye mettet fett som rask mat, chips og godteri bør unngås. Fisk, skinn kylling og kalkun er matvarer som bør spises og inkludert som sunne alternativer.

Build Muscle

Å redusere og tone skjemmende sagging hud områder, bygge muskler ved å trene på styrketrening maskiner. Motstands trening kan hjelpe til med å fortykke lagene som er plassert under huden. Innlemming riktig balanse av muskel bygging øvelser og kardiovaskulær trening rutiner vil også bidra med toning opp løs hud. Noen av de beste cardio trening inkluderer hopping knekt, squat-thrust hopp, utfall hopp og knebøy hopp. Cardio øvelser kombinert med muskel bygging øvelser er ideelle for toning musklene.

Plastic Surgery

Hvis fettfattig diett, hydrering og muskel bygging øvelser ikke stramme løs hud, kan plastisk kirurgi være et alternativ. Plastiske kirurger kan utføre de nødvendige prosedyrer for å stramme løs og hengende hud områder. Disse spesialistene er i stand til å trimme kroppen i visse områder, spesielt på steder hvor det var en betydelig mengde vekttap. En utvidet mageplastikk kan stramme den ekstra hudfolder rundt ryggen. Belt lipectomy og body lift kirurgi kan bidra til å løfte hele nedre delen av kroppen.

Hvordan Firm løs hud etter vekttap

Hvordan Firm løs hud etter vekttap


Når en person mister en vesentlig mengde vekt (vanligvis minst 50 pounds), vil hennes hud også miste noe av sin elastisitet. Vektøkning strekker huden og den etterfølgende vekttap gjør dette fenomenet er synlig for det blotte øye. Dermed blir huden løs og saggy, spesielt rundt magen, lårene og overarmene der de fleste vekt har en tendens til å hope seg opp. Heldigvis er det flere løsninger som kan firmaet opp løs hud etter vekttap, inkludert trening, sunn mat og plastisk kirurgi.

Bruksanvisning

•  Bygge muskler under huden. Nå som du har mistet fett, er det på tide å stramme opp musklene dine. De beste øvelsene involverer vekt-trening teknikker som crunches, push-ups, sit-ups, knebøy og utfall. Vektløfting øvelser er den beste måten å bygge muskler raskt. Sørg for å konsultere en personlig trener før du prøver noen av disse øvelser for å forebygge skader.

Spis næringsrik mat som fremmer hudens elastisitet. Spis mye blåbær, soyaprodukter, jordbær, bjørnebær og artisjokkhjerter. Disse matvarer inneholde antioksidanter, vitaminer og biotin, som er kjent for å forbedre elastisiteten og markedskollagenproduksjon.

Få en operasjon for å fjerne den løse huden. En operasjon er det beste alternativet hvis du har en betydelig mengde løs hud som ikke kan bekreftet med trening alene. Få en konsultasjon med en plastisk kirurg for å finne ut om dette er den beste løsningen for deg. Husk at alle typer kirurgi er risikabelt, så sørg for at du diskutere det med legen din før du velger denne behandlingen.

Wear body-hugging klær som Spanx og bustiers eller korsetter. Disse formsydde klesplagg faktisk hjelpe firmaet opp løs hud over tid. De stramme huden fra utsiden og etter noen måneders bruk, faktisk blir huden fastere. Faktisk har kors vært kjent for å gjøre ens midje inches mindre over tid.

Prøv kropp og hud oppstrammende kremer. Disse kremene bidra til firmaet opp løs hud etter vekttap ved å øke kollagenproduksjonen som forbedrer hudens elastisitet. Gni lotion på områder med løs hud minst to ganger om dagen.

Tips og advarsler

 • Prøv Jørgen sin Firming Skin daglig fuktighetskrem. Opprettholde et sunt kosthold og mosjon rutine for å hindre sagging huden fra å komme tilbake. Drikk minst åtte glass vann om dagen. Holde huden hydrert bidrar til firmaet løs hud etter vekttap.

Hvordan å stramme & Tone hud etter vekttap

Mange mennesker som mister en betydelig mengde vekt har overflødig hengende hud. Dette overskudd hud hud som er brukt for å være nødvendig for å dekke større legeme. Nå som kroppen er mindre, henger overflødig hud. En rekke teknikker brukes til å stramme og tone at overflødig hud etter vekt har gått tapt. Ideelt, men disse teknikker vil bli benyttet under vekttap for å holde huden stramt og tonet og unngå lider av hengende hud ved fullføring av vekttap.

Bruksanvisning

•  Styrke trener minst tre dager i uken. Styrketrening vil stramme opp huden og tone musklene. En styrke trening rutine er en gruppe øvelser som vil tilstanden musklene. Dette kan inkludere vektløfting, calisthenics, og bruk av motstand band. Mange unngår styrketrening på grunn av frykt for å bli klumpete. Men de fleste mennesker, spesielt kvinner, vil ikke bli svært muskuløs med regelmessig styrketrening.

Opprettholde hudens fuktighet med lotion. Lotion med kakaosmør, sheasmør og vitamin E er spesielt nyttig. Hydrert hud opprettholder sin elastisitet, og dermed lar den forbli stramt og fast.

forbruke minst 15 mg av vitamin E på en daglig basis. Vitamin E holder huden sunn, og dermed slik at det å komme seg fra vekttap. Nøtter, frø, planteoljer og grønne grønnsaker er de beste kildene til vitamin E. Et supplement kan tas dersom tilstrekkelige mengder av vitamin E ikke kan inntas i en daglig diett.

Slik Doner hud etter Bariatric kirurgi

Personer som gjennomgår fedmekirurgi er ofte igjen med en overflod av overflødig hud. I de fleste tilfeller er det overflødig hud kastes etter fjerning. Men som medisinsk teknologiutviklingen, blir et annet alternativ er tilgjengelig for personer som ønsker å donere sine ekstra hud til noen i nød. Du kan bli en hud donor ved å følge noen enkle trinn som vil tillate din gave til fordel for brannofre.

Bruksanvisning

•  Bestem om du er kvalifisert til å donere hud ved å fylle ut et evalueringsskjema på Muskel Transplant Foundation nettside, som ligger i Resources i denne artikkelen.

Informer legen at du ønsker å donere din overflødig hud etter fedmekirurgi.

Ha kirurg ringe Muskel Transplant Foundation på 1-800-581-2804. Hvis legen er kjent med programmet, vil et kirurgisk donasjon koordinator forklare prosessen.

Vent til MTF å kontakte deg for å planlegge en medisinsk vurdering.

Fortsett med operasjonen som planlagt og donasjon koordinator vil bidra til å organisere donasjon prosessen. Ingenting vil endre seg om operasjonen unntatt der huden er rettet etter at prosedyren er fullført.

Tips og advarsler

 • Det er ingen ekstra kostnad for deg eller donor mottaker for denne prosedyren.
 • Informere familiemedlemmer av din beslutning om å donere.

Hvordan å stramme løs hud etter fettsuging

Når du har fettsuging, er overflødig fett fjernes via et vakuum-lignende enhet. Fettsuging fjerner utelukkende fett; det ikke stramme ikke huden din. Mens visse kosmetiske operasjoner som buk tucks fjerne overflødig hud, gjør fettsuging ikke. Direkte etter fettsuging, vil huden din ser løs. Det er imidlertid ting du kan gjøre for å stramme den. Vær tålmodig, da det tar tid.

Bruksanvisning

•  Tenk området der du hadde fettsuging utført. Huden på de fleste områder på kroppen vil stramme seg over tid, men enkelte områder er mer utsatt for løs hud. Hvis du hadde fettsuging på øvre armer, mage eller nakke, er det mer sannsynlig å oppleve sta posete hud etter inngrepet.

Ha kirurgi. Hvis du har løs hud på magen, halsen eller overarmene, kan du trenger kirurgi for å effektivt stramme den. Fjerning av løs hud innebærer større operasjon, så fullt diskutere risikoen med legen din før du går videre med planer for det.

Få kardiovaskulær trening. Regelmessig trening øker blodsirkulasjonen, slik at næringsstoffer til å lettere nå huden din. Sikt i minst 20 minutter med rask kardiovaskulær trening daglig for å stramme huden din.

Løft vekter. Hvis du bygge og tone musklene dine, vil din løs hud være mindre merkbar. Løfte vekter vil også bidra til å gjenopprette elastisitet i huden. Tar sikte på å løfte vekter to til tre ganger ukentlig for best resultat. Velg vektløfting øvelser som retter seg mot spesifikke kropps området der du ønsker å stramme huden din. For eksempel knebøy og utfall fungere godt for å forbedre løs hud på rumpe, hofter og lår. Armhevinger og triceps dips fungere godt for løs hud på overarmene.

Drikk vann. Hvis du ikke er skikkelig hydrert, huden din er mer sannsynlig å synke. Holde huden hydrert ved å drikke minst 64 gram vann daglig.

Bruk en hud-oppstrammende lotion. Du kan finne slike kremer i de fleste kosmetiske og skjønnhet forsyne butikker (se Ressurser). De inneholder ofte ingredienser som koffein som bidrar til å stramme og løfte huden. Med vanlig søknad, kan du legge merke til huden din ser fastere. Du må fortsette å bruke slike kremer for å opprettholde sine resultater.

Masser huden daglig. Massasje oppfordrer sirkulasjon, bidrar til å gjenopprette hudens elastisitet. Bruk fast trykk for å massere området daglig i to til tre minutter.

Tips og advarsler

 • Konsumere et sunt kosthold. Riktig ernæring hjelpemidler hudens gjenopprettingsprosessen.

Hvordan kvitte seg med ekstra hud etter vekttap

Når folk ned i vekt de kan bli sittende igjen med ekstra hud. Denne ekstra hud er forårsaket av å miste vekt for fort, ikke holde godt hydrert mens du trener og ikke har god hud elastisitet på grunn av alderdom. Bli kvitt ekstra hud etter vekttap kan oppnås ved å ha ulike operasjoner gjort. Etter å ha operasjoner, vil ekstra hud være borte og du vil være i stand til å ha din vakker form tilbake og ser flott ut.

Bruksanvisning

•  Planlegg en evaluering med en kirurg som er styret sertifisert. Finn ut fra dem hva alternativene er og hva kirurgi de anbefaler å kvitte seg med den ekstra hud. Det er noen operasjoner som kan bli kvitt den ekstra huden, ifølge Dr. Samuel J. Lin. Disse operasjoner inkluderer mageplastikk, arm løft, underkroppen løft og brystoperasjon.

Finn ut en god dag å ha en mageplastikk. To uker før å ha kirurgi, må du slutte å ta medisiner som tynne blodet som asprin, blodfortynnende og betennelsesdempende legemidler. Du må også slutte å røyke. Du vil være i operasjon for to til fem timer, og du må kanskje bli på sykehuset i ett til to dager hvis kirurgen mener det er nødvendig.

Vent et par uker før du gjør de vanlige tingene som du gjorde før, og kommer tilbake til arbeid. Din kirurg vil gi deg smerte medisin og foreskrive noen til deg også, ifølge Dr. Richard J. Greco. Tummy tucks og andre operasjoner kan være svært smertefullt når du er ferdig.

Se arrene fra operasjonen falme litt og flat. Det vil ta omtrent ni måneder eller mer for arr å se lysere i fargen. Ved første de vil være mørk rød, men med tiden de lette. Kirurgen kan også anbefale deg å bruke noen kremer å hjelpe lysere arr. Om et år etter operasjonen, bør arr ser mye bedre og din ekstra hud vil bli borte. Du vil være i stand til å nyte din nye flat mage og føler deg trygg på hvordan du ser ut.

Tips og advarsler

 • Hvile etter operasjonen og følge instruksjonene fra legen din slik at kroppen helbreder godt. Har ikke alle operasjoner på én gang. La kroppen helbrede og hvile mellom hver operasjon. Din kirurg vil fortelle deg hvor mye tid vil kroppen din trenger for å helbrede før å ha en annen kirurgi gjort.
 • Komplikasjoner fra operasjonen kan skje. Finn ut risikoen for kirurgi og se opp for dem. Hvis du føler at det kan være en komplikasjon, kontakt lege raskt. Ikke slutt å ta noen medisiner uten først å spørre legen din.

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap


Når en person er overvektig, strekker huden for å imøtekomme det økte volumet av vekt. Etter vekttap, huden noen ganger ikke klarer å stramme tilbake, og resultere i overflødig hud rundt mage, innsiden av lårene og under armene. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold er veien å permanent miste vekt. Hvis du mister mye vekt raskt fra ekstrem slanking, kan du ende opp med stygge løs og hengende hud som ikke stramme opp.

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap

•  Tren regelmessig og utføre motstand, utholdenhet og styrketrening en time daglig tre ganger i uken for å stramme og tone løs hud og til å bygge nye muskler for huden å følge. Ved å bygge og legge muskel, kan du danne et stramt lag under huden som kan forbedre hvordan huden ser ut og ta bort noe av sag effekt. Tren med frie vekter og motstand treningsapparater og sørg for å understreke høyere reps med lavere vekter.

Drikk mye vann for å holde seg hydrert, eksfoliere huden og massere Thiomuplex Cream eller kremer som inneholder aloe vera-ekstrakt, soyaprotein og gjærekstrakt to ganger daglig for å holde huden sunn og forbedre sin elastisitet. Ved å øke kroppens produksjon av elastin og kollagen, vil huden stramme.

Tenk kosmetisk kirurgiske alternativer for å fjerne overflødig hud rundt mage, midje, bein, armer bryst og nakke. Kirurgi er den eneste løsningen som blir kvitt overflødig hud for godt. Det er mange mulige Kroppskonturering operasjoner for disse problemene inkludert Mageplastikk mageplastikk, tumescent lavere body lift, body lift kirurgi, belte lipectomy, arm heis eller brachioplasty, brystløft, ansiktsløftning og nakke lift kirurgi, og fettsuging. Recovery tid varierer.

Problemer med overdreven hud etter barnets fødsel

Problemer med overdreven hud etter barnets fødsel


Å ha en baby kan være en av livets største gleder. Så mange ting endres til en ny mor, herunder hvordan kroppen hennes ser ut. En av de mest frustrerende endringer kan være overdreven hud som henger fra magen, og noen ganger at huden bare ikke vil gå bort. Det finnes alternativer for kvinner stuck med sta post-baby magen huden, inkludert trening, kirurgi og kreative undertøy.

Pilates

Felles visdom brukes til å diktere at nye moms vente minst seks uker før du begynner å trene etter fødselen. Men ifølge Mayo Clinic, kvinner kan begynne å jobbe ut i løpet av dager etter fødselen, hvis deres leger gir dem OK.

For splitter nye moms, milde øvelser som gåing og svømming er et godt sted å begynne. Men hvis det er gått seks måneder eller et år siden fødselen, og overdreven hud eller flab er fortsatt hengende rundt magen, kan det være på tide å slå til pilates.

Pilates entusiaster sverger ved treningsprogram evne til å styrke og stramme kjernemuskulaturen, snu pløsete magen inn stramme mager. Dr. Lisa Masterson, en ob-gyn, forteller Foreldre magazine at nøkkelen til å virkelig stramme magemuskler er å målrette de tverrgående muskler; den beste måten å gjøre det, ifølge en studie fra Auburn University, er Pilates. Rapporter forfatteren Dr. Michelle Olson forteller Muscle & Fitness magazine at pilates mageøvelser, er langt mer effektive enn tradisjonelle crunches.

Mageplastikk

For noen kvinner, kan ingen mengde diett eller trening eliminere den ekstra huden som henger ut buken. Hvis det har gått mer enn to år siden fødselen, og det er ingen planer for en graviditet, så kan det være tid for en mageplastikk.

The American Society of Plastic Surgeons (ASP) beskriver en mageplastikk (bukplastikk) som kirurgi som "fjerner overflødig fett og hud, og i de fleste tilfeller gjenoppretter svekket eller separert muskler skaper en abdominal profil som er glattere og fastere." En Mageplastikk kan koste tusenvis av dollar, og det er en større operasjon, så det er viktig å velge legen din nøye. The ASP anbefaler legen har minst fem års erfaring innen kirurgi, med et minimum av to i plastisk kirurgi. Legen bør også styret sertifisert av American Board of Plastic Surgery.

Body Shaping Undergarments

For mødre for opptatt med de hektiske kravene til barnepass og en karriere å starte en øvelse regime, eller gå under kniven, det er undertøy som er rettet mot overflødig mage hud og flab for å gjøre det forsvinne --- minst under klærne. Foreldre magasinet forfatter Michelle Bender sier hennes favoritter er, "Barely There Sømløs Brief ($ 10), Maiden sin Flexees Underwonder Bare-kontroll Brief ($ 23), og Spanx Strømpebukse Strøm Truser ($ 25)." Hun sier den nye generasjonen av kroppen forme undertøy er komfortabel nok til å bære daglig.

Noen kvinner anbefaler iført magen wraps eller mage permer rundt sine midsections omgående etter å ha en baby. Legers synspunkter er blandet på hvorvidt de faktisk fungerer. Ob-gyn Dr. Saul Weinreb WebMD, "Det finnes ingen bevis for at din kroppsfasong kan virkelig bedre på grunn av en mage band."

Pro Bono fjerning av overflødig hud etter vekttap

Pro Bono fjerning av overflødig hud etter vekttap


Ekstreme vekttap kan føre til overflødig og løs uønsket hud. Dette kan være pinlig og ubehagelig. Hvis du ikke har råd til plastisk kirurgi kostnader, kan det være lurt å se på pro-bono kirurgi alternativer.

Forskning

Hvis du er seriøst interessert i overflødig hud fjerning kirurgi, bør du vurdere å bruke litt tid på å surfe på nettet. Du bør se nærmere på ulike organisasjoner som tilbyr pro-bono arbeid. Nylig sertifiserte kirurger kan trenge mer praksis og kan vurdere din sak. Selv om de ikke kan tilby deg en gratis operasjon, kan de tilby deg en rabatt eller be deg om å bare betale for forsyninger og anestesi.

Å være proaktiv

Kontakt din lokale plast kirurgens kontor som spesialiserer seg på vekttap surgeries. Du vet aldri om de kan vurdere dine behov og ønsker å bruke kirurgi for sin egen erfaring og interesse. Hvis det er for en god sak, kan de bare enige om å hjelpe deg med kostnadene ved inngrepet. Det kan ikke skade å spørre.

Go Public

Mange TV-programmer er basert på før og etter kirurgi resultater og biografier. Se inn ulike show og nettverk for å se om de gjør "avstøpning samtaler" eller ha innlegg på sine nettsider om hva slags saker de leter etter neste. Du kan ikke være behagelig å være på TV, men hvis du er desperat å ha noen betale for operasjonen, bør du vurdere alle alternativer.

Forsikring

Ta en bedre titt på din helseforsikring dekning. I noen tilfeller kan forsikringsselskaper dekker kostnadene ved inngrepet på grunn av en god del av vekttap. Også, hvis din overflødig hud hindrer din evne til å fungere, fører kontinuerlige infeksjoner eller andre problemer, da dette kan gi deg en etappe opp på årsakene bak behovet for kirurgi.

Den beste måten å fjerne død hud Etter en Cast Removal

Den beste måten å fjerne død hud Etter en Cast Removal


Etter en cast er fjernet, huden under vises hvite, flassende og hardt. Kroppen fortsetter å produsere nye hudceller, men var ikke i stand til å fjerne døde hudceller fanget under gipsen. Fjerning av alle de døde hudcellene er samtidig umulig, og forsøker å gjøre dette vil føre til blødninger. Den beste måten å fjerne døde hudceller er med en langsom og forsiktig diett av eksfolierende og fuktighetsgivende. Denne prosessen gjør at den nye, følsomme huden til å helbrede og redusere sjansene for smitte.

Bruksanvisning

•  Væt området av død hud i varmt vann i 10 til 20 minutter. Økt følsomhet i huden vil gjøre varmtvann smertefullt. I tillegg vil varmt vann trekke fuktighet fra huden, mens varmt vann mykner tørr hud.

Tørk området med en myk, frotté håndkle, gni lett å fjerne løs hud. Ikke skrubb huden.

Bruk en fuktighetskrem til den døde huden. En tykk kropp smør eller babyolje vil hydrat tørre flekker i huden og holder døde hudceller hydrert slik at de slough av naturlig.

Bær en fuktighetskrem med deg på nytt i løpet av dagen for å lindre kløe eller smerte mens de døde hud sloughs og den nye huden toughens og helbreder.

Wrap skrubbet huden i et enkelt lag av gasbind for å beskytte den mot lang klær, og for å la huden puste. Hvis du er hjemme, la huden utsettes for luft så mye som mulig slik at den nye huden til å helbrede og til firmaet som resten av huden din.

Tips og advarsler

 • Legg mineralolje eller babyolje til vannbad for ekstra fuktighet.
 • Ikke bruk en peeling skrubbe eller plukke på tørr hud. Begge vil forårsake blødninger.

Hvordan unngå slapp hud etter vekttap

Folk som slanker seg kan noen ganger utvikle pløsete hud. Dette skjer vanligvis når en person har gått ned i vekt for fort. Når folk ned i vekt for raskt, er ikke bare fettet brennes, men muskelen er brent også. Som et resultat av mindre muskler fører til at huden din til å se pløsete. Hvis du startet en øvelse diett, er det noen enkle tips som vil holde flabbiness oppstår.

Hvordan unngå slapp hud etter vekttap

•  Sett et mål å miste 02:58 pounds per uke. To til tre pounds er en sunn mengde å tape, og å gjøre det på denne frekvensen vil holde huden din fra å bli slapp. Prøv å unngå ekstreme dietter og kosttilskudd som hevder å gi uvanlig vekttap. Vekttap er en prosess, så ta deg tid --- vil du faktisk gå ned i vekt raskere, ved å ta en gradvis tilnærming.

Spis små måltider gjennom dagen i motsetning til tre store måltider. Når du spiser små måltider hver tredje time, vil stoffskiftet øke og brenne fett i stedet for muskler. Sørg for at måltidene er sunt og inneholder magert kjøttpålegg, fersk frukt og grønnsaker. Prøv å unngå junk food, brus og alkohol.

Spis mørk leafy grønne grønnsaker, mat som er høy i vitamin C, sjømat, og soyaprodukter som øker kollagen. Kollagen er ansvarlig for elastisiteten i huden vår. Matvarer som inneholder lykopen også bistå i å øke produksjonen av kollagen. Tomater, rødbeter og bjørnebær er eksempler på matvarer som inneholder lykopen. Også visse aminosyrer som leucin hjelper med toning kroppen din for å forhindre slapp hud. Du kan finne leucine i magert kjøtt som kylling, kalkun bryst og tunfisk. Cottage cheese og nøtter inneholder også leucine.

Start en vekt treningsprogram før du starter noen slanking. Vekt trening vil tillate kroppen å tone, og hindre slapp hud. Også musklene vil begynne å utvikle, noe som også vil bistå i fettforbrenning og ikke muskler. Aerob trening er viktig at det øker blodsirkulasjonen, noe som vil øke stoffskiftet. En høyere metabolisme vil føre til din generelle hud tilstand å bedre også.

Hint

 • Noen ganger er det best å søke hjelp av en personlig trener som kan utvikle en øvelse diett og ernæring plan som vil hindre pløsete hud og sørge for generell helse. Også søke bistand av helsepersonell utøveren før du starter noen dietter og vekttap programmer. Også når vi blir eldre, synes slapp hud til å være uunngåelig. Opprettholde sunne matvaner og regelmessig trening vil redusere forekomsten av slapp hud.

Hvordan å miste overflødig hud etter vekttap

Et vanlig problem som oppstår med folk som har mistet en god del veier er hva du skal gjøre om alt som overflødig hud. Overflødig hud er et spesielt problem funnet på middelaldrende mennesker som har gått ned i vekt raskt. Det finnes en rekke måter å håndtere det, fra å miste mer kroppsfett å få mer muskler å hydra huden tilstrekkelig for å oppmuntre den til å endre sin form og tilpasse seg den nye kroppen. En uheldig faktum, skjønt, er at huden er noen ganger "stuck" i en utrakt form, spesielt hvis eieren er eldre og / eller båret den ekstra vekten i lang tid.

Bruksanvisning

•  Snakk med en trener om en vektløfting program. Hvis du kan bulk opp musklene under huden, kan du fylle det ut mens de fortsatt ser sunne og friske.

Reduser kroppsfett. Skin er organisk og tilpasser seg kroppen under den. Ofte vil løs hud faktisk bli dekket løs kroppsfett i stedet for bare å være løs. Så, selv om du har mistet flere pounds av fett, kan det hende du trenger å gå ned mer for å eliminere din løs hud.

hydrat huden din ved å drikke minst åtte glass vann om dagen, og fuktighetsgivende. Hud svarer godt til hydrering, og tilpasser seg best når det er godt vannes.

Tregere vekttap. Løs hud kan komme fra hurtig vekttap, som huden din ikke har tid til å tilpasse seg. Du bør være å miste 3 pounds en uke, på det meste, for å hindre mer løs hud fra å vises.

Slik Doner hud etter vekttap

Hvert år hundretusener av mennesker i USA har vekt-tap kirurgi, hjelpe dem til å miste store mengder vekt. Selv om et stort skritt i å få sunn, denne ekstreme vekttap fører til at huden blir løsere, danner store flaps som har blitt strukket fra områder som tidligere okkupert av fett. På grunn av forbedret medisinsk teknologi, har forskere oppdaget en måte for pasienter å donere sine uønskede hud for det som kalles "live delhudstransplantat." Den Muskel Transplant Foundation, en av landets største vevsbanker, gir transplantasjoner for mennesker med alvorlige brannskader eller personer med kreft-relaterte hud tap. Velger å donere overflødig hud er en enkel prosess som vil gå en lang vei å hjelpe mennesker i nød.

Bruksanvisning

•  Diskuter med legen din interesse i huden donasjon. Snakker med legen din er viktig; han eller hun kan ikke anbefale hud donasjon for deg. Legen kan også gi deg tips og annen informasjon om prosessen med hud donasjon.

Ha legen kontakt Muskel Transplant Foundation på 800-581-2804, eller ringe dem selv. En MTF kirurgisk koordinator vil være i stand til å diskutere hud donasjon detaljer og planlegge en medisinsk vurdering. Hvis du ønsker å kontakte MTF på nettet for å se om du er kvalifisert for hud donasjon, går du videre til neste trinn.

Fyll ut skjemaet i Resources linken for å se om du er kvalifisert til å bli en hud donor. Hvis du ikke har gjennomgått rekonstruktiv kirurgi ennå, sørg for å indikere at operasjonen har vært planlagt. Sørg for at du har din kirurg navn og telefonnummer tilgjengelig. En MTF kirurgisk koordinator vil kontakte deg i løpet av få dager.

Tips og advarsler

 • Det er svært viktig å diskutere huden donasjon med din lege eller kirurg før du kontakter MTF. Kirurgen vil være i stand til å diskutere prosessen og detaljer for å hjelpe deg å gjøre din beslutning.

Hvordan å miste slapp hud etter vekttap kirurgi

Du kan ha slått til fedmekirurgi for å bidra til å starte prosessen med vekttap, men operasjonen forlatt deg med dilemmaet om hvordan å bli kvitt den resulterende slapp hud. Fortsett å spise en balansert diett og utvikle en øvelse plan som inkluderer øvelser for å miste den løse huden.

Bruksanvisning

Fukte og eksfoliere huden din hver dag for å stimulere blodsirkulasjonen, stramme huden og fremme hudens elastisitet. Bruke en kroppsskrubb eller loofah.

Ta et varmt bad med havsalt flere ganger ukentlig. Varmt vann og havsalt trekker ut hudens giftstoffer, forbedrer hudens tone og stimulerer hudens elastisitet.

Bli med på et treningsstudio eller utvikle et treningsprogram hjemme. Inkluder øvelser som spesifikt retter slapp hud inkludert sit ups, crunches, magedans, aerobic, vektløfting og pilates. Disse øvelsene tone og stramme musklene dine.