Digidexo.com

hvordan bruke hot stones

Hvordan bruke Hot Stone Therapy

Hvordan bruke Hot Stone Therapy


Hot stone terapi innebærer å bruke vann oppvarmet steiner på viktige punkter på kroppen. Da slapper kroppen din og åpner du fullt utbytte av en påfølgende massasje. Bruken av varm stein terapi kan hjelpe mennesker med ulike fysiske problemer, blant annet muskelsmerter, dårlig sirkulasjon, leddgikt, Fibromyalgi, MS, ryggsmerter, stress, angst, spenning søvnløshet og depresjon.

Bruksanvisning

•  Opplev en varm stein terapi økt med en lisensiert utøveren. Din terapeut vil bruke tradisjonelle svenske massasje slag mens du holder et oppvarmet stein. Som en stein kjøler, vil din terapeut erstatte den med en annen.

Slapp som varmen trenger inn dine stramme muskler. Litt olje vil bli brukt på steinene slik at terapeuten kan gli den over huden din, i hovedsak "stryke ut" dine veldig rumpled muskler.

Vet at under massasje din terapeut kan plassere noen av de oppvarmede steiner på ryggen, i håndflatene, mellom tærne eller på andre områder som trenger ekstra oppmerksomhet og avslapping. Håndklær vil bli brukt som buffere for å holde komfortabel følelse.

Fortell din terapeut hvis du har hatt en skade på en bestemt muskel, eller hvis hender eller føtter har vært å sovne mer enn vanlig. Dette er blant de forhold som kan bli hjulpet med en kombinasjon varm og kald stein regime.

Nyt opplevelsen. Noen varme stein terapeuter bruker krystaller, aromaterapi og avslappende musikk for å forbedre økten. Fortell din terapeut hvis steinene bli ubehagelig når som helst i løpet av økten.

Lær deg hvordan du bruker varm stein terapi, enten på deg selv eller på noen andre. Det er mange på location eller hjem studie kurs tilgjengelig, men du må finne ut sertifiseringskravene hvis du planlegger å bruke ferdigheter kommersielt.

Tips og advarsler

 • Ulike terapeuter bruker forskjellige typer steiner. Noen bruker basalt, en glatt vulkansk stein funnet i elver. Andre bruker meksikansk strand småstein, som er sammensatt av basalt, kvartsitt, feltspat og dasitt.

Hvordan bruke Hot Stones hjemme

Hvordan bruke Hot Stones hjemme


Ved oppvarming steiner er plassert på visse flekker av kroppen din, musklene slappe av. Du kan lage dine egne massasje med varme steiner hjemme lett, med en liten bit av kunnskap og forberedelse. Etter at du har praktisert det et par ganger vil du være i stand til å gi deg selv, dine venner og din familie enkelt, avslappende massasje på kort tid.

Bruksanvisning

Fyll enheten du vil bruke til å varme steinene med vann til den er omtrent to tredjedeler full. Du kan bruke en stein varmeapparat, en crock pot eller en pott på toppen av ovnen. Plasser steinene i enheten, og dekke det.

•  Oppvarm vannet til mellom 120 og 130 grader Fahrenheit. Etter noen få minutter kontrollere temperaturen på vannet med termometer. Sjekk den igjen etter omtrent fem minutter eller mer for å sørge for at det ikke blir for varmt.

Test temperaturen av steinene mot huden din etter 15 eller 20 minutter. Fjern ett med slotted øse og tørk det av. Steinen skal føle seg veldig varmt å ta på, men ikke ubehagelig varm. Hvis temperaturen er for kjølig, returnere steinen til potten og vente i fem minutter til.

Fjern alle steinene og legg dem på et håndkle. Tørk dem av og plassere dem på skuldrene, ryggen, beina og overkroppen.

Rengjør steiner med varmt vann og såpe etter hver massasje for å holde dem rene og klar til bruk neste gang du ønsker å gi en massasje.

Hvordan bruke Hot Rox

Hot Rox er en thermogenic fett tap supplement laget av selskapet Biotest. Dette produktet er sagt å være en erstatning for efedrin, nå forbudt i USA, som var en populær fettforbrenner når det var tilgjengelig. Dette produktet er også sagt å øke metabolismen, brenne fett, bevare muskelmasse og ikke føre til at blodtrykket til å bli forhøyet. Hot Rox kommer i kapselform og det er flere trinn involvert med hvordan du bruker den.

Hvordan bruke Hot Rox

Ta den første dosen. Din første porsjon bør være i morgen rett etter at du står opp og før du spiser noe mat. Ta en kapsel og vaske den ned med åtte gram vann.

Den neste servering bør tas seks timer etter ditt første. Dette igjen skal tas på tom mage og vasket ned med åtte gram vann. Å drikke så mye vann er viktig fordi det hjelper med assimilering prosessen.

Gjenta prosessen neste dag. Når du først begynner å ta Hot Rox, følger du samme fremgangsmåte av en kapsel om morgenen og en på ettermiddagen i tre dager. Etter den tredje dagen, kan du øke det til to om morgenen og to seks timer senere. Dette er den anbefalte dosen.

Bruk som anvist. Som med en hvilken som helst supplement, kan ta for mye ha en negativ virkning på kroppen. Når du bruker Hot Rox, ikke ta mer enn fire kapsler i løpet av én dag. Også, for å få de beste fordelene, bør du bruke den i minst en måned kontinuerlig.

Hvordan er Hot Stone Massage brukt?

Hvordan er Hot Stone Massage brukt?


Trendy som det er, dateres varm stein terapi tilbake lenger enn moderne spa praksis. Dens mål er å lindre stress ved å forbedre sirkulasjonen og åpner for mental avslapning under en massasje.

Teknikk

Massører varme basalt steiner, som er jern sedimenter som blir svarte når det er vått, i vann. Terapeuten kan også bruke kule eller frosne basalt steiner for kontrast. Ifølge terapeutenes individuelle metode, er steinene plasseres på viktige punkter på kroppen, vanligvis starter på korsryggen på på områder av spenning på ryggen eller i ansiktet.

Funksjon

Varmen fra basalt steiner sies å bringe energi til de punkter hvor de blir plassert på kroppen. Denne energien øker blodsirkulasjonen til disse områdene og også beroliger musklene. Samlet sett bidrar den varme terapi kropp og sinn oppnå en nøytral, hviletilstand.

Benefit

Hot stone terapi fordeler de som opplever stress, press eller smerte - enten det er fysisk eller psykisk. Spesielt de som lider av leddgikt erfaring felles lettelse etter massasje med varme steiner.

Hvordan Clean Hot Stones

Hvordan Clean Hot Stones


Massasje er dypt beroligende og avslappende for stressede kropper og sinn. Terapeuter bruker varme vulkanske steiner og elven bergarter i massasje terapi for å forbedre sirkulasjonen, lindre smerte, slipper stramme muskler og vev, lindre stress og fremme generell velvære. Steinene ligger på en kundes rygg, bryst, mage og ansikt for å fremme muskelavslapning. Terapeuter bruker også varme steiner sammen med oljer og kremer for å massere klienter. Siden varme steiner akkumulerer kroppen oljer, skitt og svette, de krever grundig rengjøring etter hver bruk.

Bruksanvisning

•  Skyll steiner med kaldt vann for å fjerne enhver overflate rusk eller oljer. Legge steiner på tørkepapir.

Squirt 1/2 ts. av antibakterielle flytende såpe på en ren vaskeklut. Fukt kluten med varmt vann.

Tørk av såpevaskeklut grundig over de varme steinene. Skrubb steinene med en stiv børste for å fjerne innebygde oljer, smuss og skitt.

Skyll steiner med kaldt vann. Plasser steinene på tørkepapir.

Fyll en gryte med kaldt vann og 1/2 kopp havsalt. Plasser potten på en komfyr å koke.

Plasser steinene i kokende saltet vann. Hold steinene i kokende vann i 20 minutter.

Fjern steinene fra det kokende vannet, ved hjelp av tang. Legg dem på rene håndklær til grundig lufttørke.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk steinene direkte etter å koke dem; de er ekstremt varmt og kan alvorlig brenne huden.

Hvordan bruke Chakra Stones

Steiner eller krystaller bidra til å balansere energi i hele kroppen. Påfør energiene til forskjellige fargede steiner til tilsvarende chakraene å frigjøre blokkert energi. Som fargede steiner gratis blokkert energi, sinnet og kroppen-opplevelse subtile energi healing. Følge subtile energi healing med guidet visualisering eller meditasjon.

Bruksanvisning

•  Rens og lade dine steiner. Sug steiner i en ikke-metallbeholder fylt med havsalt og vann. Den beste tiden å rense helbredende steiner er ved fullmåne. Plasser steiner i direkte måneskinn over natten. Lad steiner ved å forlate dem i direkte sollys i fire timer.

Plasser egnede steiner på den første eller andre chakraene. Nettstedet, Beyond the Rainbow, beskriver bruksområder for chakra steiner. Den første chakra strekker seg fra føttene til bunnen av ryggraden og tilsvarer svarte, røde eller brune steiner. Plasser svart turmalin på noe punkt i den første chakra til å skape en følelse av fysisk sikkerhet eller sikkerhet. Bruk sølvgrå hematitt på den første chakra å etablere fysiske grenser.
Den andre chakra ligger rett over bekkenet. Påfør rød eller oransje steiner til den andre chakra å avlaste skyld og for å fremme spontanitet. Plasser karneol på det punktet av den andre chakra å stimulere kreativitet. Å få kontakt med jordens energi, bruk rød jaspis.

Balanse chakraene tre, fire og fem. Ifølge Beyond the Rainbow, plasserer gule steiner som tiger øye eller citrin på navlen eller solar plexus å gi innsikt om når du skal handle på dine dypeste ønsker, eller å manifestere velstand, henholdsvis. Hjertet chakra er den fjerde chakra. Å oppmuntre og utstråle betingelsesløs kjærlighet, plasserer Grønn Aventurin på hjertet. Grønne og rosa steiner tilsvare Hjerte chakra. Bruk blå steiner som turkis, på hals chakra. Turkis hjelper å samle allierte for prosjekter.

Libe energi gjennom synsk (sjette chakra) og åndelige (syvende) chakraene. Bruk mørk lilla av ametyst å invitere fredfull søvn og hyggelige drømmer. Lå steiner for den sjette chakra mellom og like over øyenbrynene. Bruk lapis å realisere bevisstløs tro.
Avpass kontakten med det guddommelige ved å plassere steiner på den syvende chakra på kronen av hodet ditt. Hvite krystaller og steiner tilsvare Crown chakra og stimulere dype innsikt i din sjels reise gjennom livet.

Visual healing. En du plassere en stein på den aktuelle chakra, lukk øynene. Inhalere sakte. Tenk deg fargen på steinen trengende til chakra. Pust ut, visualisere healing farge som stråler ut fra chakra til verden rundt deg. Mens du fortsetter å forsiktig innhalere og puster, føler fargen på steinen energigivende hele kroppen. Bade i steinen lys i tjue minutter. Krystaller Bay anbefaler oppstår langsomt fra din meditasjon. Drikk et glass vann.

Hvordan bruke Turmalin Stones

Hvordan bruke Turmalin Stones


Tourmaline er et hardt mineral som vokser inni bergarter som finnes rundt om i verden på steder som Sri Lanka, Afrika og Brasil. Tourmaline danner naturlig i flere forskjellige farger som svart, grønn, rød, blå og rosa, og det er ofte delvis gjennomsiktig. Tourmaline har vært brukt så langt tilbake som gamle egyptiske ganger, da det ble kalt «gemstone av regnbuen" på grunn av det brede utvalget av tilgjengelige farger. Tourmaline antas å ha psykiske, åndelige og fysiske helbredende egenskaper. Kjøpe tourmaline online eller gjennom lokale perle forhandlere samt gullsmeder.

Bruksanvisning

•  Bruk svart turmalin smykker rundt halsen, håndledd eller ankler eller direkte på noen områder av kroppen opplever en sykdom å rette energien i cellene dine.

Bruk brun Turmalin, også kjent som champagne og dravite, for å roe og berolige deg selv. Det er også antatt at brun tourmaline gir psykisk beskyttelse.

meditere mens du holder blå turmalin å indusere psykisk bevissthet og emosjonell renselse. Blå Turmalin er assosiert med høyere selvbevissthet og intuisjon.

Stimulere enhet av ditt hjerte og kropp ved å holde Rubel - mørk rosa eller rød tourmaline - med deg. Den mørk rosa turmalin er høy i litium, som bringer følelser av kjærlighet og balanse i livet ditt.

Balanse stoffskiftet og øke din immunsystem ved å ha "vannmelon" tourmaline som har rosa, røde og grønne fargekvaliteter.

Carry grønn tourmaline eller bruke den som smykker å tiltrekke kreativitet, medfølelse og overflod i livet ditt. For healere, er denne perlen antatt å være spesielt nyttig når det brukes sammen med helbredende urter.

Øk din intelligens med gul Turmalin, kjent som golden eller tsilaisite. Den lyse gule fargen er et produkt av spor av mangan som finnes i den.

Tips og advarsler

 • Ta alltid kontakt med helsepersonell før du bruker en alternativ helbredende middel. Disse metodene kan og bør brukes sammen med din lege anbefalte behandling, snarere enn som en erstatning.

Hot Stones brukt i Refleksologi

Hot Stones brukt i Refleksologi


Med over 7200 nerveender i hver fot, er det ikke rart at såre føtter føler meg så mye bedre etter en terapeutisk refleksologi økt. En utøver gjelder trykk og bevegelse til bestemte områder på foten for å massere refleksologi poeng. Innlemming varme steiner i en refleksologi økt er mer effektiv og avslappende enn å bruke hendene alene.

Hva er Refleksologi?

Refleksologi er en alternativ terapeutisk teknikk basert på troen på at føttene speile din kropp og trykket til bestemte områder av føttene fremme balanse og helbredelse i den tilsvarende delen av kroppen din. For eksempel, er hode og nakke området funnet på toppen, sidene og baksiden av stortåen. Legge press på disse reflekspunkter kan hjelpe fjerne blokker energi og stimulere energikanalene langs disse banene.

Hva er Hot Stones?

Varme steiner brukes til å utfylle og forbedre en refleksologi økt. De er vulkansk basalt dannet av avkjølt smeltet lava. På grunn av deres høye konsentrasjon av jern, titan og magnesium, er de i stand til å holde på varmen i lang tid. Disse steinene er glatt og mørk grå i fargen. River bergarter blir noen ganger brukt for sin glatthet, men er ikke i stand til å holde på varmen som basalt steiner.

Hvordan er det Stones Oppvarmet?

Steinene blir oppvarmet i en spesiell vann spa oppvarmingsenheten til en temperatur på 110 til 120 grader Fahrenheit. Utøveren vil alltid håndtere steinene først å sørge for at de ikke er for varmt til å plassere på føttene. Noen ganger mindre steiner vil bli plassert mellom tærne.

Hvordan er Hot Stones innlemmet i Refleksologi?

Varme steiner brukes til å forsterke en tradisjonell refleksologi økt. En refleksolog vil bruke de varme steiner for å legge trykk på reflekspunkter på ankler og føtter. Ved hjelp av varme steiner gjør det mulig for utøveren å åpne opp refleks poeng mer effektivt. Den varme trenger inn i musklene og slapper føttene, slik at den kan få tilgang til de reflekspunkter bedre og mer nøyaktig.

Fordeler med Hot Stones

Varme steiner hjelpe deg å gjenvinne balanse og energy.They ikke bare hjelpe drenere giftstoffer, men også forbedre sirkulasjonen og generelle helse og bidra til å slappe av og forynge deg.

Hvordan å gjøre Hot Stone Massage

Hvordan å gjøre Hot Stone Massage


En massasje med varme steiner består av varme, glatte steiner blir plassert på sentrale punkter i menneskekroppen. En slik massasje slapper musklene som hjelper roe nervesystemet og bedrer blodsirkulasjonen. Lær det grunnleggende om denne gamle praksisen ved å lese følgende trinn.

Bruksanvisning

•  Rengjør steiner grundig før hver bruk. Produkter som Odoban vil fjerne lukt og desinfisere steinene. Sykehus og massasje fagfolk bruker disse ofte.

Legg steinene i en crock pot på en lav innstilling, noe som gjør at lokket er av. Varme dem i 30 minutter før du bruker dem. Sjekk dem ofte, og pass på at de ikke brenner.

Har din følges ligge med ansiktet ned på en matte eller massasjebenk. Tillate dem å justere området som de ønsker, for komfort. Drapere sine ben med et ark for å skape en barriere mellom deres hud og stenene.

Sett en stein på den øvre venstre ben, mid hamstring, baksiden av kneet og leggen. Deretter bruker du en større stein å massere høyre ben, og jobber deg teknikken mot hjertet området. Etter endt høyre ben, plassere flere ubrukte steiner på denne etappen (samme posisjoner som til venstre), og fjern steinene fra venstre ben. Gjenta prosedyren (masserer venstre ben) med en større varme steiner.

Drape motivets nedre rygg og glutealområdet med et nytt ark. Dekk til korsryggen med stein (for å varme opp musklene) og begynner å massere glutealområdet med en stor varm stein.

Fortsett med drapering hele ryggen, plassere steiner på skuldre, feller og nakke. Fjern steinene fra partneren din korsryggen og massere området med flere store steiner.

Fjern steinene fra øvre del av ryggen og nakken og begynne å massere området. Når du har fullført din massasje, har partneren din slå over på bordet.

Cover begge beina og plassere steiner på den øvre, midtre og nedre lår. Sett flere tynne steiner i mellom tærne på begge føttene.

Masser overarmene ved hjelp av varme steiner for å gli over hele området. Drapere og plassere steiner på begge pecs når du er ferdig med å massere armene.

Fjern steiner fra venstre ben og fot, følgende med massasje og stein gliding. Gjenta prosedyren med høyre ben og fot.

Fullfør massasje med varme steiner ved å fjerne steiner fra Pecs, følgende med en hyggelig massasje til området.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før denne behandlingen for å se etter kontraindikasjoner. Vanligvis, alle med hud problemer, mottar stråling eller cellegift, utsatt for blodpropp eller gravide bør unngå hot stone massasje.
 • Sørg for at dine steiner aldri overstige temperaturer over 125 grader F.
 • Unngå å plassere steiner på armene, siden de er vanskelige å plassere og falle av lett.

Hvordan lage en Hot Stone Massage Kit

En hot stone massasje er en avslappende luksus som mange mennesker unn deg på en jevnlig basis. Mens du kan kjøpe en varm stein massasje kit fra et selskap som selger massasje forsyninger, er det lett å lage en selv, og det kan gjøres for halve kostnaden ved å kjøpe en.

Bruksanvisning

•  Besøk en stein steinbrudd. Steinene som selges i massasje kits er vanligvis polerte steiner. Selv om disse kan se fint og uniform, noen river rock fungerer like bra. En stein steinbrudd eller liggende firma som selger til det offentlige kan vise deg sitt utvalg av elvesteiner.

Velg steiner som er flat og ganske glatt. Plukk ut to store ovale steiner som er ca 8 inches lang med 6 inches bred. Deretter velger sju par steiner som du kan holde godt i hånden. Til slutt velger åtte små steiner som er mellom størrelsen på et kvartal og størrelsen av et egg.

Kjøp en varmere, for eksempel en treg komfyr eller en stor tabletop skillet med et lokk. Du trenger en 6-liter eller større treg komfyr å varme alle steinene på en gang. Hvis du skal bruke en tabletop skillet, trenger du en som har sider minst 3 inches høy.

Få tilbehøret. I tillegg til steinene, trenger du en sil, hullsleiv eller tang for å få steinene ut av varmere. Også får en mat termometer og to kjøkkenhåndklær.

Sett sammen din massasje med varme steiner kit. Begynn med å sette sammen den langsomme komfyr eller stekepanne. Vask steinene og stable dem inn i varmere. Fyll varmere med vann inntil steinene er under vann. Til slutt plasserer kit og tilbehør på en solid overflate ved en stikkontakt.

Tips og advarsler

 • Finn steiner som er svært nær i form, størrelse og vekt for å gjøre hvert par.
 • Hvis du bruker en mindre varmere, kan du ikke være i stand til å fullstendig dekke steinene.
 • Bruk kjøkkenhåndklær mellom huden og steinene for folk som er følsomme for varme.
 • Temperaturen av bergarter og vann når det oppvarmes bør ikke overstige 120 grader.
 • Steinene vil bli varmt å ta på og kan brenne ved oppvarming feil.

Hvordan plassere store steiner for Hot Stone Massage

Hvordan plassere store steiner for Hot Stone Massage


Hot stone massasje er en massasje teknikk som inkorporerer oppvarmede basalt steiner. Siden varmen trenger musklene, er terapeuten i stand til å gi dype vev massasje uten å øve mye press. Større steiner veie opptil fem pounds og brukes på større muskler. Riktig plassering av store steiner er nøkkelen til en god massasje.

Bruksanvisning

Ta en stein fra det varme vannet. Blot det med et lite håndkle.

Kontroller temperaturen mot huden din. Hvis det føles for varmt, lå et håndkle eller ark over kundens rygg og redusere temperaturen på vannet.

Place steinen på den ene side av nedre del av ryggen, like over hoftene. Ta neste stein. Plasser den på den nedre del av ryggen, ved siden av den første på den motsatte side av ryggraden.

Ta de gjenværende steiner ut av vannet, en om gangen. Plassere dem på øvre del av ryggen mellom skulderbladene på hver side av ryggraden.

Spørsmål klienten om hennes komfort. Hvis kunden melder at steinene er for varmt, redusere temperaturen før kunden er fornøyd.

Se etter brannskader eller rødhet i huden, spesielt når du arbeider med mennesker som har visse helsemessige forhold eller lav følsomhet for varme. Diabetikere og personer med perifer vaskulær sykdom ofte lider av nevropati og kan ikke føle forbrenninger.

Hvordan søke Hot Stones

Hvordan søke Hot Stones


Plassering av varme, glatte basalt steiner på bestemte områder av kroppen bidrar til å løsne opp stramme, ømme muskler, lindre smerte og stress, og forbedre blodsirkulasjonen. Vanligvis trente massører eller alternative healing fagfolk utføre hot-stone terapi og massasje for sine kunder, men du kan forsøke å utføre denne terapeutiske teknikken hjemme hvis du nøye følge bestemte retningslinjer og sikkerhetsprosedyrer.

Bruksanvisning

Be din massasje pasienten å ligge på hans eller hennes magen på behandling eller massasje bordet. Pasienten bør ikke ha klær på i fokusområdet for anvendelse av din varme steiner. Plassere et ark eller håndklær over et område av pasientens kropp som ikke er for tiden blir behandlet i prosessen.

Plasser massasje steiner inn i massasje stein ovnen. De fleste ovner av denne art omfatter en pool av vann som er varmet opp til eller over 125 grader Fahrenheit, som blir målt på siden av maskinen. Pass på at steinene er helt nedsenket i vannet, for jevn oppvarming.

Fjern de varme steinene fra varmeapparatet med en tang. Plasser hver stein på pasientens kropp i områder som langs ryggraden og på nedre lår, armer, palmer og fotsålene. Stone emisjonen vil variere basert på en bestemt massasje teknikk du bruker. Du kan identifisere ulike teknikker ved å følge instruksjonene som fulgte med massasje stein kit.

Tillat for steinene til å kjøle seg naturlig på pasientens kropp før du fjerner dem. Returnere dem til varmeapparatet når du ikke bruker dem slik at de kan oppnå riktig varmenivå for deres neste bruk.

Tips og advarsler

 • Det er mange forskjellige ressurser og teknikker for å plassere varme steiner på en massasje pasient. Du kan undersøke dem på Internett eller snakke med en lisensiert massasje terapeut eller alternativ medisin profesjonell.
 • Sørg alltid for å måle temperaturen på varme steiner under oppvarmingsprosessen. Hvis steinene er smertefullt å berøre, er de sannsynligvis for varmt å plassere på en pasient, så vente til de er avkjølt litt.

Veiledning for hvordan du gjør en Hot Stone Massage

Veiledning for hvordan du gjør en Hot Stone Massage


Hot stone massasje er en populær form for massasje terapi som har vært i bruk i tusenvis av år. En massasje med varme steiner vanligvis tar omtrent en og en halv time. Vulkanske steiner, også kalt basalt steiner, edelstener og Tenshi steiner er alle nyttige for massasje med varme steiner. En varmeenhet for steinene er nødvendig, men aldri varme steiner i en mikrobølgeovn. Ha et tilstrekkelig antall steiner på hånden for å unngå stadig oppvarming dem. Massasjeoljer brukes for smøre kilde, og aromaterapi anvendes for den generelle velvære erfaring.

Forberedelse

Før du begynner, må du kontrollere at steinene er sterilisert. Drapere en steril linen over massasjebenk. Stones bør legges ut på massasje bordet i to rader. Har mottakeren av massasje løgn liggende på steinene. De varme steinene skal være på hver side av ryggraden hans og ikke røre den. Påfør massasje olje først på sitt ansikt. Sørg for å bruke et tynt lag med olje. Ved hjelp av fire små varme steiner, plasserer man under leppene, en på hvert kinn og en på midten av pannen.

Front

Mens steinene forbli i ansiktet, begynner å massere ulike deler av kroppen hennes ved gliding steiner over dem ved hjelp av hvor mye trykk som passer for hennes behov og preferanser. Størrelsen på disse steinene bør variere avhengig av størrelsen på personen som mottar massasje. For eksempel når masserer større ben, bruke større steiner.

Bena og føttene skal da bli massert og en liten stein plassert mellom hver av tærne når benet og fotmassasje er fullført. Deretter bruker steiner til å massere armene og hendene. Plasser en stein i håndflatene etter armer og hender er ferdig. Ved utfylling den fremre delen av massasje, forsiktig fjerne steiner fra ansiktet hennes, tær og palmer.

Tilbake

Har mottakeren ligge på magen hans, og bruke olje over baksiden av kroppen. Massere ryggen, og ryggen av hans armer og ben. Når du er ferdig, plasserer steinene på skuldre, scapulas og sacrum. Igjen plassere en stein i håndflatene. Plassere steiner like under rumpeballene, på baksiden av knærne og leggene. Steinene vil ikke alltid hvile godt på kalvene, men prøver bare i tilfelle.

Til slutt, massere hodebunnen, nakke og skuldre. Fjern alle steinene fra kroppen og tillate den enkelte å hvile for en liten stund. Hot stone massasje er nå fullført.

Hot Stone Massage Therapy under graviditeten

Graviditet kan gi en kvinne mange verk og smerter i hele kroppen, særlig i sin nedre rygg og ben. Bære ekstra vekt, i tillegg til eventuelle interne problemer --- for eksempel posisjonen til baby og hvis hun presser mot en nerve --- kan la deg følelsen såre og slitne etter noen av de mest minutt oppgaver. Graviditet massasje, spesielt massasje med varme steiner, er svært vanlig å bidra til å avlaste noen av disse smertene, men må gjøres av en profesjonell for å ivareta sikkerheten for deg og babyen din. Massasje med varme steiner bruke oppvarmede steiner for å varme og slappe av muskel- og nervepunkter i kroppen, noe som gir stor lettelse.

Identifikasjon

En varm stein massasje bruker glatte, flate steiner, vanligvis laget av basalt eller river rock, oppvarmet til en viss temperatur, og deretter plassert på visse punkter på kroppen for å hjelpe slappe av musklene. Steinene er vanligvis på størrelse med håndflaten din hånd og er ca 1 til 2 inches tykke. Steinene vanligvis er oppvarmet inne en elektronisk vann enhet i massasjeterapi rom før de når et visst temperaturområde --- typisk mellom 120 og 180 grader, avhengig av komfort nivå. Den massasje terapeut kan bruke steiner for å rett og slett varm og slappe av et bestemt område av kroppen, eller hun kan til og med bruke steiner for å utføre massasje. I tillegg kan kvinner som er gravide ha nytte av massasje med varme steiner siden det utnytter varmen fra steinene til å slappe av muskler og nerver i kroppen. Men i løpet av svangerskapet, bør du bare se en massasje terapeut som har spesialisert seg på behandling av gravide klienter.

Funksjoner

Massasje med varme steiner har muligheten til å ikke bare lindrer muskler og nerver i kroppen, men også slappe av sinnet under og etter en massasje. Hot stone massasje vil øke blodsirkulasjonen i hele kroppen, og i tillegg lærer og trener en gravid kvinne hvordan å slappe av i forberedelse til barnefødsler. Massasje med varme steiner på gravide kvinner også kan bidra til å lindre stress og spenning hos moren, som i siste instans har en effekt på barnet.

Effekter

Den direkte varme fra de varme steinene slapper av musklene, noe som gjør at massasjeterapeut til å fungere bedre og gi en større intensitet massasje enn uten steiner. Varme påføres på et område av legemet vil bidra til å utvide blodkar, noe som presser blodet og avfall gjennom nervesystemet i hele kroppen. Denne typen massasje hjelper slappe av kropp og sinn, og lindre stresset muskler og nerver.

Massasje med varme steiner kan ha stor nytte gravide kvinner som har problemer med blodsirkulasjonen i bena, og ryggen og nerveproblemer som følge av den ekstra vekten.

Advarsler

Eventuelle massasje under svangerskapet bør gjøres av en massasje terapeut som har spesialisert seg på gravide klienter. Selv om dette ikke kan være hans eksklusive klientell, må han være god i de behov og advarsler om massasje på gravide kvinner. Visse trykkpunkter i kroppen kan være farlig for en gravid kvinne. For eksempel, noen punkter på korsryggen og nedre del av magen, samt noen trykkpunkter (som brukes i akupressur terapi) faktisk kan utløse arbeidskraft. Å vite hvor disse punktene er er viktig for massasje terapeut. Varme steiner plassert på de samme stedene kan ha samme effekt. Varme steiner kan være mer farlig, men hvis plassert på nedre del av magen, da dette vil bidra til å slappe av musklene i dette området, noe som kan utløse arbeidskraft sammentrekninger.

Før du deltar på noen massasje terapi økt, kan salongen krever at du har en lege notat. Mange salonger kan ikke ta deg som kunde hvis du er i første trimester, eller hvis du er veldig sent i svangerskapet (34 uker og utover). Sjekk med salongen på sine krav før dukke opp til timen.

Hva kan man forvente

Massasje med varme steiner kan vare mellom 60 og 90 minutter, avhengig av salongen og massasjeterapeut rutine på tjenesten. Vanligvis vil det massasje med varme steiner starte ut med henne ganske enkelt å plassere steinene i enkelte punkter på kroppen, noe som kan være vanskelig hos gravide kvinner. Mange massører vil ha en gravid kvinne ligger på hennes side; de smultring-hulls bord med en åpning for den gravide kvinnens mage er ikke ideelt og faktisk kan være ganske smertefullt for henne. Steinene skal plasseres på en linje hele veien ned din side, som strekker seg fra halsen til ankelen din. Terapeuten kan bruke 3-8 steiner, avhengig av tilstanden din. Hun vil også kile steiner mellom kroppen din og tabellen på skuldrene, korsryggen og lårene. Du vil ligge i denne stillingen i ca 10 til 15 minutter mens terapeuten begynner å massere og jobbe andre områder av kroppen. Den totale tid vil hun bruker på den ene side tar vanligvis mellom 25 og 40 minutter. Disse trinnene vil da bli gjentatt når hun har du ruller over til den andre siden.

Den totale prisen for en varm stein massasje vil variere basert på hver salong, men de vanligvis kjøre mellom $ 80 og $ 150 per september 2009. Noen høyere-end salonger kan kreve mer, men de kan også inneholde tilleggstjenester med massasje, for eksempel ved hjelp av spesielle oljer eller kremer.

Hot Stone Massage History

Hot stone massasje er en spesiell massasje terapi for å lindre plager som ryggsmerter og stress. Ved hjelp av direkte varme, steinene bidra til å løsne muskler og løse opp spenninger. Noen ganger steiner brukes til å massere kroppen og også holdt i hendene på den som mottar massasje. Hot stone massasje er lik i teknikk og filosofi til tradisjonell massasje.

Historie

Massasje dateres tilbake tusenvis av år, og er teknikken for å manipulere bløtvev og muskler gjennom press. Det er referanser til så langt tilbake som bibelsk tid (c. 400 f.Kr.) for å bruke varme steiner for å massere kroppen med olivenolje.

India

Hot stone massasje kan ha sin opprinnelse så langt tilbake som 5000 år siden i India og den gamle healing tradisjonen med Ayurveda, som balanserer tre stoffer --- vind, ånd og luft. Det er antatt at glatte steiner ble tatt fra elveleier og deretter varme eller avkjølt til bruk i healing og massasje.

Asia

I asiatiske kulturer, har massasje med varme steiner blitt brukt i nær 4000 år. Varm stein massasje ble ansett for å hjelpe til med fordøyelse og forbedre funksjonen av de indre organer. De varme steinene ble plassert direkte på magen for å lindre smerte. Varme steiner ble også brukt til å bidra til å fremme bedre energiflyten og med Anma, den eldste form for asiatisk massasje.

Indianere

Indianere brukte varme steiner under ritualer og i svette losjer hundrevis av år siden, og er fortsatt bruke dem i dag. Varme steiner ble brukt til å massere kroppen og holde varmen. De varme steinene ville bidra til å gjenopprette balansen i en individuell og avgifte kroppen. Under seremonier, ville varme steiner varmes ved hjelp av fire elementer --- vann, ild, luft og jord --- og deretter gått rundt å gni mot områder av kroppen med plager.

Hawaiian og Indigenous Influence

Medisinmenn, eller Kahunas, i Hawaii har brukt varme steiner for massasje og healing i mange år. Med tradisjonell Lomi Lomi Hawaiian massasje, oppvarmede lavasteiner plasseres direkte på kroppen for å øke blodsirkulasjonen. Lavastein baller er også brukt til å skrape og polere huden. Søramerikanske healing tradisjoner i fortiden også inkluderer bruk av varme steiner for å lindre menstruasjonssmerter og hjelpe til med massasje etter fødselen.

Moderne Times

I begynnelsen av 1990, en amerikansk massasjeterapeut navn Mary Nelson kombinert bruk av varme steiner med henne massasje terapi og behandling. Hun skapte en teknikk for å bruke 54 varme steiner, 18 frosne steiner, og en stein ved romtemperatur og kalte det den LaStone Terapi. Innlemming chakraene, eller force sentre, Nelson skapt en unik massasje opplevelse og regnes som ansvarlig for å bringe ideen om massasje med varme steiner til United State og populærkultur.

Typer av Hot Stones

Typer av Hot Stones


Varm- og kald-stone massasje, en metode knyttet til indiansk praksis er en type massasje terapi som bidrar til å slappe av i kropp og sinn. Det er en rekke av steiner som brukes i denne form for terapi, og hver stein kan også brukes som en form for naturlig heling. Atlanta Salon og Spa foreslår å lære om de forskjellige typer steiner og diskutere sine fordeler med terapeuten før du mottar behandling.

Basalt Stones

Basalt steiner er glatt og polert. Basalt stein brukes mest for hot-stone massasje på grunn av sin evne til å holde på varmen. Formet av havet, basalt steiner er tilgjengelig i en rekke størrelser som er laget for spesifikke steder på kroppen.

Marmor Stones

Håndlaget for å møte terapeuten og klienten behov, marmor steiner som brukes i massasje terapi ved kjøligere temperaturer. Under lengre hot stone massasje økter, antyder TIR Massasje Stone bruker marmor steiner på et kjøligere temperatur for å lindre varme i kroppen som kan skape kvalme. Marmor steiner kan også minimere sårhet som kan være forårsaket av dyp massasje.

Jade Stones

Jade steiner kan brukes på varme og kalde temperaturer. Knyttet til kinesisk sivilisasjon, er jade steiner antas å være en link til den åndelige verden, bringe lykke og beskytte sine brukere mot negative energier.

Hot Stone Massage Techniques

Hot stone massasje kan bidra til å lindre smerte, øke mobilitet, redusere stress, forbedre hudens tilstand og gi andre helsefordeler. I tillegg er det en glede å ha gjort. Teknikken kombinerer en svensk massasje med oppvarmet basalt steiner som sakte gled over en lett oljet kropp. Hvis det gjøres riktig, vil din klient nærmest smelter inn i tabellen. Nøkkelen teknikken er trykket du søke som massasjeterapeut.

Teknikker

Det er ingen enkel måte å gjøre en massasje med varme steiner. Hver terapeut vil sette sin egen vri på en økt. (LaStone massasje er en varemerkebeskyttet teknikk og krever sertifisering for å utføre som det har en bestemt rutine som også bruker frosne steiner.)

Du kan begynne med å ha din klient ligge med ansiktet ned. Deretter med en aromaterapi massasje olje, bruk feiing "effleurage", eller lys, slag opp kroppen og deretter ned på armer og ben. Spre olje lett over kundens kropp å gjøre steinene glir. Deretter plasserer oppvarmede steiner i hendene og arbeide opp ryggen og skulderblad, bruke sirkulære bevegelser, deretter opp og rundt halsen og ned armene.

Deretter begynner den dype vev, eller "petrissage," teknikk på armer og ben. Bytt steiner som de mister sin varme. Holde trykket komfortabel er svært viktig, så den beste teknikken er løpende kommunikasjon med kunden.

Under massasje, også plassere steiner langs sidene av kundens ryggraden, mellom tærne og fingrene, og også i håndflatene og på fotsålene. Legg noen steiner i ansiktet mens klienten er i liggende stilling.

Forsiktighetsregler

Dersom helsemessige forhold tilsier unngå vanlig massasje, bør du også unngå massasje med varme steiner. Eventuelle nerve skadet områder der du ikke kan føle varmen bør ikke jobbet på og heller ikke bør områder som nylig er operert. Hvis du er tynn hud eller eldre, kan de oppvarmede steiner brenne deg, og hvis du er gravid, bør massasje med varme steiner også unngås.

Fordeler med Hot Stone Therapy

Tradisjonell varm stein terapi innebærer å plassere og gliding ulike størrelser av basalt steiner langs ryggraden, skuldre og nakke for å fremme dyp avslapning og utløse den naturlige helbredelsesprosessen. Hot stone terapi er vanligvis utført som en del av en svensk eller dype vev massasje service, og det gir flere helse og velvære fordeler.

Betydning

Dype vev massasje har vært brukt som et naturlig velvære og healing metode for hundrevis av år, og effekten kan forsterkes med bruk av oppvarmede basalt steiner. Disse steinene er strategisk plassert på ulike trykkpunkter i kroppen til å frigjøre spenninger og forbedre massasje opplevelse. Varm stein terapi kan nytes ganske enkelt for avslapning, eller kan anvendes for å redusere effektene av visse helseproblemer. Det primære målet for varm stein terapi er å åpne opp energikanaler i kroppen, eliminere spenninger i musklene og fremme dyp avslapning.

Funksjon

Varme steiner er plassert på visse punkter på kroppen for å øke blodsirkulasjonen og redusere betennelse. Varmen slapper musklene før og under en massasjebehandling, styrke effekten av en dyp vev massasje og fremme dypere avslapning og en følelse av ro. Steinene kan bli slått og presset inn i huden og musklene i hele massasjebehandling for å stimulere nervesystemet og lindrer stress.

Viktige fordeler

Hot stone terapi tilbyr flere helsefordeler, og det kan bli integrert i et komplett velvære eller smerte management program. Viktige fordeler av varm stein terapi inkluderer forbedret følelse av velvære; en frigjøring av endorfiner, kroppens naturlige smertestillende; forbedret arthritic forhold; en frigjøring av lagret stress og spenning; bedre sirkulasjon; og en reduksjon i verk og smerter i leddene. I noen tilfeller kan varm stein terapi også ha positive effekter på mennesker som lider av depresjon, søvnløshet og angst.

Typer

Den varemerkebeskyttet versjon av varm stein terapi kalles LaStone Therapy; denne type massasje ble skapt av Mary Nelson, en massasjeterapeut i Tucson, Arizona, i 1993. Denne spesialiserte teknikken har blitt adoptert av mange medisinske spa, dag-spa og velværesentre rundt om i verden. I denne behandlingen, er en kombinasjon av varme og kalde steiner brukt. Mange spa og velværesentre tilbyr sin egen form for massasje med varme steiner terapi, og dette kan ikke innebære bare basalt steiner. Noen massasje med varme steiner er utført ved hjelp av en kombinasjon av fargede edelstener og basalt steiner, skjell med basalt steiner og bare oppvarmede basalt steiner. Mange hot stone massasjebehandlinger også integrere varm olje behandlinger eller fotsoneterapi inn i økten for å forbedre resultatene.

Effekter

De fleste føler seg rolig og avslappet under og etter varm stein terapi økten, som massør jobber seg gjennom kroppens mest spenning fylte områder og åpner opp de "chakraene" eller energikanaler. Den varme fra stenene har en beroligende og beroligende virkning på hud og muskler, og det trykk som påføres til musklene bidrar til å fremme sirkulasjon og avlaster lunger mellom leddene og vev. Noen mennesker kan oppleve liten hevelse eller rødhet umiddelbart etter behandling, men disse effektene vanligvis avta i løpet av noen få timer. Den terapeutiske effekten av behandlinger med varme steiner kan oppleves i dager og uker etter en enkelt økt.

Hvordan å gjøre Stone Massage Therapy

Hvordan å gjøre Stone Massage Therapy


Hot stone massasje terapi er en form for massasje terapi ved hjelp av flate, oppvarmede steiner. Følg disse trinnene for å utføre hot stone massasje terapi på egen hånd.

Bruksanvisning

•  Har den personen du gjør massasje på kle av seg, med unntak av et håndkle.

La dem ligge flatt på magen, fortrinnsvis på en massasjebenk.

Påfør varm massasjeolje over hele personen, og gni inn i huden, avslappende kroppen sin for stein terapi massasje.

Steinene bør være nedsenket i vann og deretter kokt i en spesiell elektrisk oppvarming enhet inntil nødvendig. Dette bør være i samme rom, slik at du har lettere tilgang til dem når du trenger dem.

Påfør de varme steinene til de personene tilbake, forsiktig glir dem over trykkpunkter.

Når steinene avkjøles, fjerne dem og massere området med hendene. Dette vil ytterligere slappe av musklene.

Påfør steinene til resten av pasientens kropp. De kan brukes på nakke, skuldre, armer, hofter, bein og føtter. Igjen, etter at steinene er avkjølt, massere det området for ytterligere avslapping.

8. Har pasienten rulle over på ryggen. Påfør flere steiner til forsiden av kroppen.

Mange massører gjelder steinene til håndflaten pasientens hender, samt fotsålene og mellom tærne.

Stone massasje terapi bør vare i minst en halv time, men kan gå for en time eller mer for maksimal effekt.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid at steinene ikke er så varmt at de vil brenne. Be pasienten å gjøre deg oppmerksom på noe ubehag de føler.
 • Ikke bruk stein massasje terapi på personer med smittsomme hudsykdommer, åpne sår eller noen utslett.

Negativer av en Hot Stone Massage

Negativer av en Hot Stone Massage


Stammer fra teknikker utviklet hundre år siden i Asia og India, og praktiseres i Hawaiian og indianske kulturer er hot stone massasje tilbys av mange terapeuter. Ved å plassere oppvarmede steiner på spesifikke punkter på kroppen, kan en terapeut lindre muskelspenninger og bidra til å lindre søvnløshet og depresjon. Likevel for alle sine foreslåtte fordeler, massasje med varme steiner også kan bære en viss risiko.

Generelle advarsler

Selv varm stein terapi anses å være relativt trygt, bør du være klar over sine mulige bivirkninger. Det kan føre til blåmerker, hevelse eller hud følsomhet på grunn av oljer eller varme av steinene, ifølge medicinenet.com.

Kronisk sykdom eller graviditet

Du bør konsultere lege før du bruker varm stein massasje terapi hvis du har en kronisk sykdom eller du er gravid, ifølge en Mayo Clinic rapport om massasje. På grunn av den løsner muskler og utslipp av giftstoffer, Mayo-rapporten advarer, bør pasienter som lider av leddgikt, kreft, blodpropp, sprekker eller åpne sår og graviditet nærmer hot stone massasje med forsiktighet.

Pris

Hot stone massasje terapi kan være kostbar. Den nasjonale gjennomsnittlige kostnaden for massasje terapi er rundt $ 60 per time, melder University of Minnesota på sin helseinformasjon hjemmeside. Avhengig av hvor lenge hot stone massasje varer, kan prisene variere alt fra $ 75 til mer enn $ 125. Magi Health Therapeutic Massage i Galena, Illinois, for eksempel kostnader $ 70 for en 75-minutters massasje med varme steiner, og $ 80 for en 90-minutters massasje med varme steiner (priser gjeldende på tidspunktet for offentliggjøring).

Sjeldne Risiko

Selv om massasje med varme steiner er generelt trygt, råder Mayo Clinic rapport kunder for å informere terapeuter hvis de bruker for mye press eller varme. Noen alvorlig skade kan oppstå fra å bruke utrente terapeuter eller ved ikke å informere terapeuter hvis noe føles ubehagelig eller smertefullt. Alvorlig risiko kan omfatte nerveskade, midlertidig lammelse eller en negativ reaksjon på oljer eller varme.