Digidexo.com

insektbitt blodforgiftning

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Din smårolling vil trolig oppleve et mangfold av insekter og insektbitt før sommeren er avsluttet. De fleste insektbitt utgjør ingen medisinsk trussel. Men det er sjeldne tilfeller når lege bør søkes. Vi vil dekke hvordan å behandle insektbitt på din pjokk enten de er et vanlig myggstikk eller en farlig edderkopp bitt. Å vite hvordan man skal behandle og svare på et insektbitt vil sikre at du gi best mulig omsorg for barnet ditt.

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Det første trinnet for å behandle et insektbitt på din pjokk, er å forstå de forskjellige typer reaksjoner som kan oppstå. Når symptomene på et insekt bitt eller stikk er begrenset til det området av bitt, blir dette refereres til som en lokal reaksjon. Disse lokale bug bite reaksjoner vil føre til at pjokk noe ubehag, men at de ikke utgjør noen betydelig medisinsk trussel.

Å behandle lokaliserte insektsbitt på din pjokk, er hovedmålet å gi lindring og trøst. Når insektbitt er oppdaget, umiddelbart bruke en kald komprimere - bruke is eller frosne kalde omslag. Dette vil forkorte og kontrollere lokaliserte reaksjon på bug bite eller bie stikk. Etter den kalde omslag har tatt påvirke, bruke en kløe lindrende salve til insektbitt. Vi har hatt suksess søker Calamine lotion eller en 1% hydrokortison krem ​​til bite området.

Hvis pjokk opplever tungpustethet, elveblest eller hevelse da de opplever en systemisk reaksjon på insektbitt. I noen tilfeller kan disse reaksjonene kan være alvorlige og det er viktig å ringe til legen din. Hva din pjokk er sannsynlig opplever er en allergisk reaksjon på insektbitt.

Elveblest er ikke nødvendigvis en medisinsk krise. Imidlertid bør dette være en god indikator på at din pjokk er mer sannsynlig å oppleve en mer alvorlig reaksjon på fremtidige insektsbitt. Du bør bruke denne muligheten til å diskutere din pjokk symptomer med legen din. Forebygging er en viktig nøkkel til riktig behandling.

Alvorlig insekt bite symptomer å se etter i din pjokk er pustevansker der det er ofte hørbart hvesende pust. I noen sjeldne tilfeller barnet ditt kan bli svimmel, ør, og kan til og med besvime. Vurdere å gi barne dose Diphenhydramine (Benadryl). Dette kan bidra til midlertidig lindre den allergiske reaksjonen til du kan få medisinsk hjelp. Hvis du støter på disse mer alvorlige insektbitt symptomer bør du søke legehjelp umiddelbart.

Hvis pjokk insektbitt er betydelig nok til å kreve behandling på legekontoret, bør du vite hva du kan forvente på besøk. Prøv å ha så mye informasjon som mulig for å bistå i legens behandling Legen vil ønske å vite hvilken type insekt som har bitt pjokk. Du vet kanskje ikke hva slags insekt, bie, eller edderkopp var involvert. Prøv å samle så mye informasjon som mulig - når, hvor og hvordan bittet skjedde alle må være viktige ledetråder.

Hvis noen av de systemiske reaksjoner skissert ovenfor er til stede, vil legen sannsynligvis trenger å gi barnet ditt en adrenalin injeksjon. Hvis insektbitt er bare viser som en lokalisert reaksjon, deretter behandlingen vil være fokusert på det berørte området. Legen vil undersøke området for å se om det er noen dødt vev eller tegn på infeksjon. I noen sjeldne tilfeller insektbitt vil kreve drenering. Dette er en relativt enkel prosedyre og bør være basert på poliklinisk basis.

Hvis legen mistenker at din pjokk er allergisk mot insektbitt, og det er frykt for en alvorlig reaksjon i fremtiden, kan du bli bedt om å kjøpe en nødssituasjon kit som inneholder adrenalin injektorer. Legen din kan diskutere bruken av disse pakkene med deg. Sørg for å spørre en masse spørsmål og forstå hvordan du bruker sprøytebrukere.

biter fra giftige edderkopper er en reell frykt for foreldre. Men realiteten er at disse typer edderkopp biter er sjeldne. Kjenne symptomer kan bidra til å sette deg rolig eller i sjeldne tilfeller at småbarn er et bitt av en giftig edderkopp, vil du vite hvordan du kan gjenkjenne symptomer.

Den vanligste typen av giftig edderkopp involvert i disse sjeldne biter er en kvinnelig sort enke edderkoppen. Den sorte enke edderkoppen er funnet i skur, woodpiles, rotete garasjer og låver. Den sorte enke edderkoppen er skinnende svart i fargen med en rød timeglass merking på bunnen av magen. Disse edderkopper er vanligvis en halv tomme i diameter.

Den sorte enke bite er vanligvis smertefri. Vanligvis det første symptomet skal vises i din pjokk vil bli kramper og smerter i magen. Din vil merke at din pjokk mage kan bli vanskelig å ta på. Breathing vil bli vanskeligere for pjokk. Andre symptomer kan være kvalme, oppkast, skjelving, og en kriblende følelse i hendene. Hvis du mistenker at din pjokk har blitt bitt av en sort enke edderkoppen, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Den andre giftig edderkopp som en forelder bør være klar over er den brune eneboer. Den brune eneboer edderkoppen er brun i fargen og har en hvit fiolin mønster på ryggen. Bittet fra en brun eneboer vil være smertefullt og det lokaliserte reaksjon vil være svært merkbar. Bittet fra en brun eneboer kan være farlig, men ikke på langt nær så ille som et bitt fra en sort enke. Hvis du mistenker at din pjokk har blitt bitt av en brun eneboer edderkopp, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan vet jeg om du har blodforgiftning

Blodforgiftning, medisinsk kjent som septikemi, kan være en dødelig tilstand. Septicemi refererer til effekten av bakterier i blodet. Uønskede bakterier som regel inn i kroppen gjennom et sår, infeksjon, eller medisinsk prosedyre slik som dental en operasjon, eller en injeksjon. Erkjenner tegn på blodforgiftning er avgjørende for å få den rask medisinsk behandling er nødvendig for å forhindre død. Avanserte tilfeller av blodforgiftning kan føre til en dødelig lavt fall i blodtrykket.

Bruksanvisning

•  Opplever en plutselig og høy feber etter en medisinsk eller dental prosedyre, sår, eller injeksjon kan indikere mulige blodforgiftning.

Oppkast, kvalme og magesmerter er også symptomer assosiert med blodforgiftning.

Feeling alvorlig syk, som vanligvis er utstilt ved uvanlig svakhet, kan også bety blodforgiftning.

Sjekk pulsen - hvis det er raskere enn vanlig, og du har et sår, infeksjon eller et nylig skutt eller medisinsk prosedyre, kan septikemi være årsaken.

Å ha lav kroppstemperatur er et annet symptom på blodforgiftning.

Lider av forvirring og nedsatt kroppstemperatur er vanligvis forbundet med avansert septikemi. Dette kan fort føre til døden gjennom luftveiene kollaps eller organsvikt. Shock, som er når blodtilførselen til organene er redusert eller kuttet på grunn av en traumatisk situasjon i kroppen, er som regel årsaken til organsvikt i de som har lidd blodforgiftning.

søke øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever ett eller flere av ovennevnte symptomene og kunne ha vært utsatt for bakterier gjennom en nylig infeksjon, sår, injeksjon, eller medisinsk eller dental prosedyre. Blodforgiftning, hvis fanget tidlig, kan vanligvis behandles gjennom intravenøse medisiner og oksygen under et sykehusopphold.

Tips og advarsler

 • Husk at mens septikemi er ikke vanlig, kan dødeligheten av enkelte typer blodforgiftning overstige 50 prosent, ifølge USAs føderale myndighetenes nettside MedlinePlus. Rask og tidlig medisinsk hjelp når symptomene blir oppdaget er avgjørende for å forebygge uønskede langtidsvirkninger eller død.

Hva du skal se etter i blodforgiftning

Hva du skal se etter i blodforgiftning


Blodforgiftning er effekten av bakterier i blodet, vanligvis referert til som "sepsis" i det medisinske feltet. Ifølge Mayo Clinic, er begrepet "blodforgiftning" en misvisende benevnelse. Når en person har bakterier i blodet system, er det egentlig ikke forgiftning; de, rett og slett, har bakterier i blodet. Denne bakterien vanligvis går inn i en persons system gjennom et sår eller under en operasjon, mens på sykehuset. Sepsis kan være en alvorlig sykdom, så det et par ting du bør se opp for hvis du har denne tilstanden.

Høy feber

Hvis du har sepsis eller blodforgiftning, er du sannsynligvis allerede på sykehuset. Denne alvorlige tilstanden krever omfattende antibiotikabehandling. Hvis du plutselig utvikle en høy feber, er det en indikasjon på at smitten i blodet ditt blir stadig verre. Legen må kanskje justere antibiotika som brukes.

Lav kroppstemperatur

Frysninger er en indikasjon du kjører en høy feber. Hvis du er på sykehuset, la sykepleieren vet at du opplever dem.

Rapid hjertefrekvens

Du kan merke at hjertet slår raskt uten noen åpenbar grunn. Hvis du utvikler en rask hjerterytme, ta kontakt med helsesøster eller lege. Dette er en indikasjon på feber, eller det kan være forårsaket av en annen helseproblem du har.

Mageproblemer

Kvalme, oppkast, eller magesmerter er et annet tegn du bør se opp for i sepsis.

Ingen forbedring

Hvis personen som har sepsis ikke ser ut til å bedre seg, eller om de føler seg veldig syk, er det viktig at sykepleieren eller legen kontaktes.

Plantains Brukes til å berolige insektbitt

Plantains Brukes til å berolige insektbitt


Folk har blitt dratt nytte av de medisinske egenskapene til Plantain urten i århundrer. Europeerne var klar over sine helbredende og anti-inflammatorisk egenskaper i århundrer før innføring av felles luke til Nord-Amerika under kolonitiden. Indianere raskt innså Plantain effektivitet i behandling av insekt og slangebitt, så vel som andre sår og hudsykdommer.

En Rikelig Herb

Banan er gjenkjennelig i hager, enger og plener med sine lange, smalt ribbet basale blader og små hvite-farget blomster. I sin samling av 17. århundre urtemedisiner, Nicolas Culpeper hevdet at anlegget vokste i så stor overflod langs veier som det var lett gjenkjennelig. I sannhet, er den Plantain vindbestøves, vokser aggressivt og har frø som er hardføre nok til å overleve inntak av fugler eller andre små dyr.

Bruke Leaves

Naturmedisinere anbefaler dekker biter eller stikk med våte-flenget bladene til å trekke ut Tires gunstige ingredienser. Når de våte blad tørker, erstatte den med en nyklippet blad. Denne prosessen kan gjennomføres tre til fire ganger daglig. The Pennsylvania Dutch brukt juice fra Plantain å kurere insektbitt og for å bidra til å helbrede sår, og også plassert tørkede blader med sengetøy for å hindre insekter i å hekke der.

Å gjøre en Lotion

Med litt innsats, kan bladene av plantain gjøres om til en beroligende lotion i noen få korte uker. Bare makulere bladene i en liten beholder og dekk med glyserin. La blandingen på et kjølig, mørkt område i ca to uker. Blandingen kan deretter brukes direkte til det berørte området for å berolige insektbitt og stikk, samt andre typer hudirritasjoner, blåmerker og sår.

Forholdsregler

Som med noen resept eller urtemedisin, vurdere mulige bivirkninger. Den juice eller te av Banan, tatt for anleggets anti-inflammatorisk og anti-diaré egenskaper, bør ikke inntas av de som tar litium eller karbamazepin narkotika, da disse redusere stoffets effektivitet. Mulige bivirkninger er allergiske reaksjoner, brystet lunger, nysing og rennende øyne, og mulige fordøyelse komplikasjoner som følge av inntak av frøskall. Riktig dosering bør være nøye respektert.

Kjøtt mørsalt på insektbitt

Kjøtt mørsalt på insektbitt


Du trenger ikke å se lenger enn din krydderskap ved behandling av insektbitt. En pasta av kjøtt mørsalt og vann kan raskt berolige at pesky kløe eller svie.

Funksjon

En pasta av kjøtt mørsalt og vann kan gi lindring til kløe og svi av et insektbitt, spesielt veps, bier, maur og mygg. Bland en del kjøtt mørsalt med fire deler vann. Suge en bomullsdott i blandingen og hold det til bite i ca 15 minutter. Et stoff kalt papain i kjøtt mørsalt vil bidra til å bryte ned insekt gift er proteiner.

Advarsler

De fleste insektbitt er rett og slett en plage, men alvorlige allergiske reaksjoner kan forekomme. Hvis du opplever alvorlig hevelse, oppkast, feber, kortpustethet eller andre alvorlige symptomer, hoppe over kjøtt mørsalt og søke legehjelp. Hvis stikket er fra en bie, fjerne stinger før påføring av kjøtt mørsalt. Dette oppnås best ved å skrape den av med et kredittkort eller et annet hardt, flatt underlag.

Forebygging

Hindre insektstikk skjer i første omgang. Dette kan gjøres med insektspray. De mest effektive spray inneholde den aktive bestanddel DEET. Hvis du ønsker å unngå kjemikalier, spise en diett høy i tiamin, som frigjør en lukt som insekter finner ubehagelig. Forbruker mye løk eller hvitløk kan ha samme virkning.

Hvordan behandle blodforgiftning Med en grøtomslag

Hvordan behandle blodforgiftning Med en grøtomslag


Blodforgiftning kan oppstå fra en punktering sår eller en hud kutt. Bivirkningene er alvorlige og trenger å bli behandlet raskt. En grøtomslag legges på såret kan fremskynde utvinning og avverge eventuelle komplikasjoner.

Bruksanvisning

•  Forbered et grøtomslag ved hjelp lobelia og glatte alm. Grind like mengder av de to urtene med en morter og pistill. Fortsett å slipe til du har dannet et pulver. Tilsett en liten mengde varmt vann til å danne en pasta.

•  Spre ut et stykke stoff på et bord. Stoffet kan være hvit bomullsklut, lin, musselin, eller gasbind. Kontroller at materialet er stort nok til å vikle rundt såret og hold grøtomslag på plass.

Smør lim på stykke stoff, slik at såret skal dekkes helt. Legg stoffet over såret og bind den på plass. Hold området varm med en varmeflaske.

Hold grøtomslag på plass for opp til 24 timer. Bytt så ofte som nødvendig for å bringe helbredelse. Pulsering rundt såret indikerer grøtomslag trekker ut infeksjon og nøytraliserer giftstoffer. Når bankende stopper og erstatte omslaget ikke lenger skaper bankende, bør blodforgiftning være borte og såret skal gro normalt.

Tips og advarsler

 • Bruk t hans behandling bare som førstehjelp. Selv om bankende stopper, ta kontakt med en medisinsk faglig hvis du har mistanke om blodforgiftning.

Hvordan avlaste insektbitt med salt

Hvordan avlaste insektbitt med salt


Insektbitt relief er ikke begrenset til høyt priset over-the-counter medisiner. Etter å ha blitt bitt av et insekt, rett og slett ta tak i nærmeste saltbøsse og lage en tykk pasta av salt og vann for å sette en stopper for kløende, plagsomme biter.

Bruksanvisning

•  Samle bordsalt, en teskje og en liten beholder.

Dryss 1/2 ts. saltet i beholderen.

Fukt salt ved å tilsette noen dråper vann til det.

Bruk en tannpirker eller en skje for å røre salt og vann sammen for å danne en tykk pasta. Bryt ned klumper og gjør pastaen veldig fint med raske og harde sirkulære bevegelser med skje eller tannpirker.

Få et plaster stor nok til å dekke bite og hold lim på plass når den er påført. Velg formet bandet hjelpemidler for vanskelige områder som rygg, tær eller fingre.

Slather litt lim på huden din ved hjelp av en bomullspinne eller ren finger. Dekke alle irriterte deler av huden. Slutte å bruke lim når det virker som det kan dryppe av.

Plasser plaster over såret og lime.

Føl lindring fra insektbitt.

Fjern bandasjen etter 30 minutter.

Vask og tørk huden med såpe og vann.

Tips og advarsler

 • Ikke fukt salt for mye når du gjør pasta. Hvis du finner ut at du har lagt for mye vann, bare legge mer salt til blandingen før pastaen er tykk nok til å søke.
 • Oppsøk lege hvis insektbitt ikke reagerer på saltet pasta eller hvis huden din ser infisert.

Hvordan behandle mindre insektbitt

Mindre insektbitt be deg om å handle fort, ikke på grunn av seriøsitet eller livstruende bekymringer, men bare fordi de vondt. De oppstår raskt, ofte uten advarsel eller varsel, og for øyeblikk etterpå de kan stoppe verden før behandlet. Mindre insektbitt inkluderer mygg, fluer, lopper, flått, lus, skabb og ikke-giftige edderkopper. Hvis insektbitt ikke produserer en alvorlig allergisk reaksjon eller toksisk reaksjon, behandle insektbitt lokalt.

Bruksanvisning

•  Se om stinger er fortsatt på huden hvis du blir stukket av en bie. Hvis du fortsatt kan se stinger, fjern det. Ikke gni eller prøve å presse stinger. Sørg for at du fjerner stinger.

Rengjør såret med såpe og vann (for mindre insektbitt.)

Påfør Calamine lotion med en bomullsdott eller myk klut.

Sett en ispose å bite såret i 15 minutter. Om nødvendig, gjenta ispose behandling, forlater ispose på såret i 15 minutter opp til 2 timer.

Påfør en 1 prosent hydrokortison krem for vedvarende hevelse eller rødhet.

Hint

 • Hvis du ikke har Calamine lotion, kan du lage en pasta av ingredienser på kjøkkenet. Bruk natron og vann for å lage en lime å gjelde såret etter rensing.
 • Hvis du ikke har en ispose, dekke såret med en kald komprimere.
 • Hvis du vet på forhånd at du vil ha en sjanse til å nyte den flotte naturen, bruke insektmiddel for å beskytte huden din.
 • Hvis du opplever vanskelig å puste, en stram hals, forvirring, eller kvalme eller oppkast, er din reaksjon mer alvorlig enn en mindre insektbitt. Oppsøk lege omgående.

Hvordan Heal insektbitt med tea tree olje

Hvordan Heal insektbitt med tea tree olje


Tea tree olje er kjent som en hud mirakel som har blitt brukt til å helbrede vorter, lus, akne, atheletes foten, flass og liktorn. Innånding det sies også å øke immunforsvaret, selv om du aldri skal svelges det som det kan føre til depresjon, forvirring og selv koma. Tea tree olje kommer fra te trær i Australia og har vært brukt av aboriginerne i hundrevis av år for sin naturlige helbredende egenskaper. Det er også satt i førstehjelp kits av Austrailian soldater. Her er hvordan du kan helbrede insektsbitt naturlig med tea tree olje.

Bruksanvisning

•  Vask grundig med såpe og vann. Du kan bruke anti-bakteriell såpe. Du ønsker alltid å holde området rent for å hindre ytterligere smitte og vennligst avstå fra å skrape da dette kan føre til et åpent sår. Insektbitt er ikke moro, men du kan bli kvitt dem raskt.

Når bittet er ren, påfør 1-3 dråper tea tree olje med en bomullspinne direkte til bitt. Det er viktig å mette området med tea tree olje. Dette vil komme dypt inn i infeksjon, rense det og kurere det raskt.

Påfør plaster slik som den holder tea tree olje på bittet, så vel som fordamper og også, for å holde deg fra å bli fristet til å klø. Den andre gode ting om tea tree olje om er, det tar den kløende følelsen unna også. Gjør dette daglig, 1-2 ganger om dagen til bittet er helt leget. Ikke satt noen lotion på toppen av eller umiddelbart rundt i området før det er borte. Tea tree olje vil helbrede det i løpet av noen dager, og også la ingen arr som gjenstår. Videre tar det bare noen få dråper daglig for å gjøre et varig inntrykk.

Tips og advarsler

 • Du kan kjøpe tea tree olje på de fleste helsekost og velvære butikker samt online gjennom velvære og helse spesialitet butikker.

Vanlige Barnas insektbitt

Vanlige Barnas insektbitt


Hvert barn har på et eller annet tidspunkt måtte forholde seg til insektbitt. Et bredt utvalg av insektmidler er tilgjengelige, men de må være konsekvent søkt å unngå å bli bitt. De fleste bite reaksjoner vare noen timer, og blir fort glemt, selv om noen reaksjoner kan være mer irriterende. Noen barn er allergisk mot insektbitt og trenger rask medisinsk hjelp når bitt.

Mygg

Mygg foretrekker å beite på nektar av blomster, juice fra frukt og enda noen søte safter. Den kvinnelige mygg, som vanligvis er mindre enn den mannlige, er den som biter mennesker. For den kvinnelige å produsere rikelig med egg, må hun av og til får litt blod. Den kløende insektbitt hun forlater skyldes spyttet hun injiserer inn i huden. Mygg avle og innskudds egg uansett hvor de kan finne ro eller stillestående vann. De er trukket til mennesker av lys, varme og karbondioksyd. Svette eller dufter fra parfyme og såpe vil også tiltrekke seg dem.

Bier, veps og gule jakker

Et barn bitt av en bie, veps eller gul jakke vil føle umiddelbar, skarp smerte ved stikket området. En rød bump vil utvikle seg, og du kan se en liten hvit flekk der stinger penetrert. Bump vil hovne opp litt. Hos de fleste barn smerte og hevelse sist bare noen få timer. Du kan behandle bite med aktuell lammende salve. Bier og gule jakker kan bare stikke en gang, etter som de mister sine Politiagentene. Veps, derimot, kan svi gjentatte ganger. Hvis barnet ditt er allergisk mot bistikk, alltid ha en bie stikk kit klar når han går utendørs.

Chiggers

Chiggers er små insekter som finnes i gressletter og skogkledde områder. Barn som leker ute i felt, skog eller enger bør holde sine bukser gjemt i toppen av sine sokker, siden chiggers bite føtter og ben. De etterlate små røde merker som klør intenst og vare i noen dager. Det er flere over-the-counter medisiner og spray tilgjengelig for å behandle biter. Noen mennesker prøver hjem behandlinger som is eller en eddik-natron lim.

Forebygging og behandling

For å forhindre insektbitt, bruke et insektmiddel som passer for barn til deres hud eller kle dem i langermede skjorter, lange bukser og sokker. Bier og noen mygg kan svi gjennom klær, men. Vanlige behandlinger for bitt er is søkt om noen få minutter, etterfulgt av Calamine lotion eller hydrokortison kremer for å lindre kløe. Hvis barnet ditt har en tendens til å ha langvarige, svært irriterende reaksjoner på insektbitt, noe som gir henne en dose av en flytende antihistamin som Benadryl etter at hun har bitt kan hjelpe. Hvis barnet ditt har en alvorlig reaksjon - pustevansker, hevelser i lepper eller hals, svimmelhet, rask hjerterytme, oppkast eller elveblest - få akutt medisinsk hjelp umiddelbart.

Ni Nyttige tips om hvordan å identifisere Bug & insektbitt

Ni Nyttige tips om hvordan å identifisere Bug & insektbitt


Med sin varme været og solrike dager, er sommeren en sesong populært for camping, spille ball, ha piknik og båtliv, blant annet friluftsliv. Tilbringe tid utenfor er en integrert del av sommeren liv og, dessverre, sammen med det uunngåelig kommer kløe og irritasjon for å få en rekke insektbitt.

Flått

Flått er et av utendørs mest forhatte insekter. Når en flåtten har funnet deg, begraver den hodet i huden din, fôring på blod. Fordi flått ha direkte kontakt til blodet, kan de spre sykdommer som Lyme sykdom og Rocky Mountain flekket feber. Identifisere et flåttbitt er enkelt, som oftere enn ikke, vil flåtten fremdeles være festet til kroppen din. Hvis du finner en hake på deg, tar du den riktig. Bruk pinsett til å ta tak i flåtten, så tett til huden din som mulig, og trekk den rett ut med en langsom, jevn bevegelse. Hvis ikke trukket ut på riktig måte, kan dens talerør forbli begravd i huden din.

Mygg

Mygg er lik flått ved at de også lever av blod. Heldigvis er det mye mer sjelden å kontrakt en sykdom fra en nordamerikansk mygg. Myggstikk er ganske vanlig, og er identifisert som små røde nupper på huden som ofte kan føre til ekstrem kløe. Bump vil utvikle seg på det punktet av myggen bite og irritasjon oppføring vil normalt vare 4-6 dager.

Black Widow Edderkopper

Sort enke edderkopper er en av naturens mest giftige edderkopper. Deres biter tendens til å forårsake smerten skyter opp armen eller beinet, men kan også være smertefri. Bittet i seg selv vil fremstå som to små røde prikker. Området rundt bittet kan bli rød og øm. Snart etter at du har blitt bitt, kan du oppleve noen av følgende symptomer: oppkast, kvalme, alvorlige muskelkramper og beslag. Søk medisinsk hjelp umiddelbart.

Chiggers

Chigger biter vises i klynger av 6 til 15 små røde renner på huden. Selv om de første biter er ikke smertefullt, blir klyngen av humper svært kløende. De renner kan vare opp til 10 dager, selv om deres kløe vanligvis slites av etter 5 til 7 dager. Kremer kan kjøpes over disk på apoteket for å redusere kløe.

Brown eneboer edderkopper

Brune eneboer biter kan også være svært farlig, heldigvis, kan de bli behandlet og er svært lett identifiseres. Brune eneboer biter blir røde og hvite, tar form av en blink. De vil da få blemmer over og bli svært smertefullt.

Fire Ants

Brann maur, felles for det sørøstlige USA, er en annen vanlig sommeren pest. Brann maur, stikkende fra deres mage, kan føre til små, røde, bikube-lignende irritasjoner på huden. Den første stikket vil brenne, derav navnet. En brann maur brodd ser ut som en liten rød kul, normalt med en liten hvit lue på toppen, og opptrer som ligner på en kvise.

Bier og veps

Bier og veps er noen av de vanligste biter opplevd i løpet av sommermånedene. Bier og veps er lett identifiseres som du vanligvis ser bie eller veps stikke deg. Også, ved kontakt med stinger, vil du føle en skarp stikk. Bier og veps levere smertefulle stikk, men mer farlig er muligheten for en allergisk reaksjon. Hvis du er allergisk mot bier eller veps, er arealet av kontakt sannsynlig å bli hoven, og i tilfelle av en alvorlig allergi, kan halsen på nært hold. Hvis du har en kjent allergi mot bier og veps, bære rundt en Adrenalin autoinjektor, også kjent som en EpiPen, når du er utendørs.

Lopper

Lopper er en annen ekstern parasitt som lever av pattedyr blod. Lopper er lik flåtten ved at de begraver hodet dypt i huden din. Selv om deres faktiske biter er sjelden følt, vil loppebitt bli rød og begynner å klø alvorlig. Som chiggers, loppebitt normalt forekommer i store klynger. Lopper kan bebo dyr, som hunder og katter, og det er vanlig for dem å bli brakt innendørs via kjæledyr som tilbringer mye tid ute.

Bed Bugs

Bed bugs er små, parasittiske insekter som får sitt navn fra sin vane med å kalle madrasser hjem. På grunn av dette, er de ofte plukket opp i sengene av hoteller. Bed bug biter vises også i klynger. De er mindre i størrelse enn chigger biter og de blir veldig rød og irritert. Noen ganger biter kan virke definert og andre ganger bitt området blir rød og flekkete. Hvis du har en seng bug infestation, riktig desinfisere din madrass og sengetøy en gang.

Hva er behandlingen for et insektbitt allergi?

Hva er behandlingen for et insektbitt allergi?


Insektbitt og stikk er vanlige hendelser, spesielt på våren og sommeren. De fleste mennesker har en mild reaksjon som kan behandles hjemme, men noen mennesker har alvorlige allergiske reaksjoner. Bier, veps og brann maur er den vanligste årsaken til alvorlige reaksjoner. Søke øyeblikkelig profesjonell medisinsk hjelp for alle som opplever en alvorlig allergisk reaksjon.

Vanlige symptomer

De vanligste symptomene på et insekt bite eller stikke omfatter rødhet, hevelse og kløe på bittstedet.

At-Home Treatment

Disse symptomene kan behandles hjemme ved å rense området med såpe og vann. Påfør en ispose i 20 minutter for å redusere hevelse og rødhet. Påfør en over-the-counter antihistamin eller Calamine lotion for å redusere kløe.

Alvorlige symptomer

Mer alvorlige symptomer inkluderer tungpustethet, kortpustethet, elveblest, hevelse og bevisstløshet. Dette er tegn på anaphylatic sjokk. Åpne sår, infeksjoner, feber, eller røde linjer som vises fra såret er også alvorlige symptomer på en infeksjon

Medisinsk behandling

Alle som opplever disse symptomene bør tas til legevakten umiddelbart. Leger vil utføre en fysisk eksamen sjekke huden, hjerte-karsystemet, luftveiene og munnen. Pasientene vil bli behandlet med adrenalin og antihistamin injections.Steroids blir ofte given.Severe tilfeller kan behandles med IV medisiner og oksygen. Oral antibiotika er gitt til pasienter med en infisert bite eller stikke.

Anafylaksi Kit

Pasienter diagnostisert med en allergi mot bie stikk eller insektbitt kan gis en anafylaksi kit. Dette inkluderer antihistaminer og en adrenalin skutt. Be legen om å vise deg den riktige måten å administrere bildene.

Hvordan vet et insektbitt Fra en MRSA

MRSA, eller meticillinresistente Staphylococcus aureus, er en alvorlig staph infeksjon som har vært sterkt økende i frekvens de siste årene. Det har vokst mer utbredt med utbredt og unødvendig bruk av antibiotika. Folk er foreskrevet antibiotika for virus som ikke vil hjelpe slike illnesses.This skaper en motstand mot antibiotika i fremtiden. Staph er en vanlig organisme finnes ofte på huden og i nesen av folk, men ikke nødvendigvis slik at disse individene syk. Staph infiserer vanligvis mennesker gjennom åpne sår eller skader i huden. Resultatet først kan ligne et insektbitt.

Bruksanvisning

Hvordan vet et insektbitt Fra MRSA

•  Finn ut om du så et insekt på kroppen din. Hvis du ikke gjorde det, bør du ikke anta at det er en bit. Myten om at hvis du har det som synes å være en bite merke, det er en edderkopp er bare en myte. Edderkopp biter er faktisk sjelden, og edderkopp biter som forårsaker et sår er enda sjeldnere. Men dette er ofte forutsetningen gjort når en MRSA-infeksjon vises, som den ligner merker etter en edderkopp bite mer enn andre insekter biter.

Har såret blitt verre etter et par dager? En edderkopp eller et insektbitt ville forbedre.

Hvis du tenker såret likner på en brun eneboer edderkopp, avgjøre om du bor i et område der edderkoppen faktisk er ofte funnet. Hvis det ikke er det, ikke mistenker brune eneboer i såret.

•  Vurder om du har andre symptomer. Rødhet, hevelse, varme i såret og muligens feber og influensalignende symptomer er symptomer på MRSA.

Still deg selv noen av disse spørsmålene. De vil hjelpe deg å avgjøre om du er i faresonen for MRSA. Har du hatt en invasiv medisinsk prosedyre, kirurgi eller materøret? Var du i nylig på sykehuset? Har du fått en skade i det siste? Bor du i en sovesal, militære kaserner, delta på et treningsstudio, eller vært på sykehus eller sykehjem? Har du delte håndklær, barberutstyr, treningsutstyr, eller vært i nær kontakt med noen som har MRSA?

Tips og advarsler

 • Aldri utsette å få en diagnose på et sår som synes infisert. MRSA er en dødelig sykdom som må behandles raskt. Antar noe er et insektbitt og tillater såret å forverres, vil bare forsinke behandlingen.

Hvordan å tørke opp insektbitt

Hvordan å tørke opp insektbitt


Tørke opp insektbitt kan være en lang prosess, spesielt hvis en matbit er ganske stor eller blir alvorlig betent. De fleste insektbitt, men slik som de som kommer fra mygg, edderkopper eller lopper, kan behandles med vanlig husholdningsprodukter og vil generelt tørke opp og forsvinner i løpet av få dager. Fordi en insektbitt er typisk ikke et puss-fylt nodul eller blemmeaktig lesjon, "tørke opp" eller herding bittet refererer til prosessen med å behandle betennelse i bittet, og trekker ut giftstoffer fra bitt og lindre symptomer som kløe eller svie. Når betennelsen er stilnet, vil bite generelt helbrede og forsvinne.

Bruksanvisning

•  Fukt en krone-størrelse mengde hyrdrocortisone krem på bittene. Denne medisinen vil bidra til å redusere rødhet og betennelse i biter mens lindre kløe. Påfør kremen 2-4 ganger per dag for å hjelpe tørke opp biter.

Bruk Calamine lotion på bittene. Du kan DAB en liten mengde på biter og dekke biter med plaster eller forlate medisinering alene til huden absorberer det. Calamine lotion fungerer som en snerpende, som hjelper tørr hud ved å fjerne pus, toksiner eller væske som kan være til stede i bittet.

Bland en spiseskje med natron med to spiseskjeer vann. Påfør et tynt lim av blandingen på biter. Natron bidrar til å berolige irritert hud og tørk opp væsken inni bittet. Bruke denne fremgangsmåte to ganger om dagen, enten alene eller i forbindelse med andre metoder.

Bruk aloe vera gel for å hjelpe tørke opp insektbitt. Aloe hjelper stram og fast huden samtidig også å lindre irritasjon ved å tilveiebringe en kjølende effekt. DAB en liten mengde butikk-kjøpte aloe vera gel på biter eller brekke av stammen av en aloe planten og gni den rå enden direkte på biter.

Bruk en hår Dyer å tørke opp bug biter. Varmen fra en hårføner kan bidra til å trekke fuktighet og giftstoffer ut av huden mens lindre kløe. Sett hårføner på lav varme og hold den over biter ca 6 til 12 inches fra huden i 15-sekunders intervaller. Vær forsiktig så du ikke å holde tørketrommelen for nær huden eller du kan brenne deg.

Blodforgiftning Fakta

Blodforgiftning Fakta


Blodforgiftning er et begrep som er generelt brukt for å beskrive virkningene at bakterier i blodet har på kroppen. Den vitenskapelige betegnelsen som brukes for å beskrive bakterier som finnes i blodet er bakteriemi. Ifølge National Cancer Institute, andre vilkår for blodforgiftning omfatter septikemi og toxemia. Blodforgiftning er en livstruende tilstand som må tas svært alvorlig.

Årsaker

Blodforgiftning forårsaket av en infeksjon til kroppen. Disse infeksjonene kan komme fra et lokalisert infeksjon, slik som lungebetennelse, eller en infeksjon fra et kutt eller sår. Kilder til infeksjoner som forårsaker blodforgiftning inkluderer lungeinfeksjon, influensa, blindtarmbetennelse, bukhinnebetennelse, urinveisinfeksjoner, hudinfeksjoner, post-kirurgiske infeksjoner og nervesystemet infeksjoner.

Symptomer

Primære symptomer på blodforgiftning eller bakteriemi omfatter plutselig høy feber, frysninger og en rask puls. Andre symptomer på blodforgiftning er oppkast, magesmerter, kvalme og vises alvorlig syk.

Risikofaktorer

Personer som har problemer med deres immunsystem, slik som de som er HIV-positive eller har leukemi, er på et høyere risiko for blodforgiftning. Andre mennesker som er i fare for blodforgiftning inkluderer svært unge og svært gamle mennesker, og folk som får kjemoterapi eller langvarig steroidinjeksjoner.

Forebygging

Det er flere tiltak som enkeltpersoner kan gjøre for å redusere risikoen for blodforgiftning. En av de beste måtene er ved å rense sår og behandle dem med en antiseptisk. Antiseptiske midler fører til sår som blødning og bidra til å beskytte mot smitte. Etter å ha utviklet en munn infeksjon, er det også viktig å se din tannlege for å hindre smitte i å spre seg. Hvis du har en byll, bruke en varm komprimere til koke i 20 minutter tre ganger om dagen til den spretter. Unngå å klemme koker fordi dette kan føre til infeksjon og potensielt blodforgiftning.

Behandling

Ifølge Mayo Clinic, blodforgiftning krever umiddelbar behandling på et sykehus. Personer med blodforgiftning er vanligvis behandles med intravenøs antibiotika som brukes til å bekjempe bakterier i blodet. Hvis blodforgiftning eller bakteriemi ikke behandles raskt, kan det slå inn sepsis, en livstruende tilstand.

Sepsis

Ifølge Mayo Clinic, er en tilstand sepsis hvor kropps skader sitt eget vev på grunn av en reaksjon på en infeksjon. Hvis ikke behandles, vil sepsis til slutt bevirke funksjon av organer, og kan til og med resultere i septisk sjokk. Behandling for sepsis inkluderer store mengder antibiotika og intravenøs væske. Blodforgiftning må behandles tidlig for å unngå bakteriemi fra framdrift til sepsis.

Blodforgiftning forårsaket av tannråte

Oppføring av Forurensninger

I de innledende fasene av tannråte, kan en pasient bare legge merke til små sprekker eller hull i tannen. Disse visuelle ledetråder til tannråte benekter alvoret i helseproblem, men som de små sprekker i tannen beskyttende emalje tillate etsende stoffer som salt, bakterier og til og med spytt for å få tilgang til og spise unna på tannen mykere masse. Ettersom disse forurensninger spise bort på massen, de merkbare sprekker og hulrom i tannen blitt større og mer utpreget, og syklusen akselererer. Denne prosessen har en tendens til å være relativt smertefri for pasienten, og kan utvikle seg med en slik lav hastighet at enkelte ikke klarer å legge merke til den økende alvorlighetsgrad. Til slutt angriper forfallet den følsomme masse inne i tannen roten, der det strekker seg langt ned i tannkjøttet og begynner å sette opp en abscess.

Abscesser

Som tannråte og forurenser spise bort på Toot rot og komme inn i tannkjøttet, de fleste pasientene fortsatt ikke opplever mye (hvis noen) ubehag. De korrosive forurensninger klare en bane i den myke vevet rundt tannen roten, og den store sprekk eller hulrom på tann overflate gjør at enda flere forurenser å sile ned i tannen, rot og bløtvev. Når disse forurenser traversere tann røtter og kommer i bløtvevet som omgir dem, kroppens naturlige forsvar sender hvite blodceller til å angripe de forurenser som om de var et invaderende virus eller bakterier.

Som den hvite blodlegemer angrep, pus skjemaer og begynner å forstørre det myke vevet, noen ganger trykke mot andre vev og selv heve tann ovenfor de andre tennene som omgir den. Når en tann abscess former, vanligvis blir det ganske smertefullt for pasientene og de kan søke behandling fra en tannlege eller endodontist; hvis de ikke søker behandling, kan byllen utvikle seg til en mer alvorlig tilstand.

Abscesser kan oppløse Bone og Tissue

Hvis en pasient med en avansert abscess ikke søker behandling, kan den bakterielle infeksjon spres til nærliggende ben og vev. I ekstreme tilfeller kan infeksjonen begynne å angripe omkringliggende bein og selv oppløse rundt tennene og kjeve bein.

I noen tilfeller kan en abscess briste og spre seg inn i omkringliggende bløtvev, abscess utvide og øke pasientens smerter. I henhold til FAQs.org oppføring på abscesser, kan en sprukket abscess søle ut i blodet, og sprer døde hvite blodceller, puss, og smittsomme bakterier inn i blodtilførselen og i hele kroppen. Denne blodforgiftning, formelt kjent som septikemi, kan resultere i uutholdelig smerte i hele kroppen, alvorlig sykdom og død.

Natural Cures for insektbitt

Natural Cures for insektbitt


Insektbitt er ikke bare et irritasjonsmoment; de kan forårsaker smertefulle stikk og brannsår. Hvis du trenger rask lindring fra en matbit, lære noen naturlige botemidler for insektbitt. Noen vanlige elementer i skapet ditt kan lindre smerte, hevelse og irritasjon i et insektbitt.

Persille

Persille er en urt som brukes både til sesongen retter og garnityr plater. Persille nøytraliserer giften overført når noen insekter bite deg. Det kan også stoppe kløe og lindre smerter forbundet med insektsbitt. For å bruke persille til å behandle et insektbitt, rett og slett knuse den opp og gni det direkte på bittet.

Salt

Salt kan bidra til å redusere kløe forbundet med mygg og andre insektsbitt. To metoder kan lindre kløe fra insektsbitt. Du kan fukte stedet av insektbitt med vann og dryss den med bordsalt. Du kan også lage en pasta ved å blande 1 ss. bordsalt og 1 ss. vann. Påfør lim til bitt og la den tørke. Skyll det bort etter at det har tørket.

Onion

Et kutt løk kan brukes direkte til et insektbitt for å hindre hevelse, rødhet og smerter. Løk bidrar til å lindre insektbitt fordi den har både antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper. Det har også enzymer som hjelper sammenbrudd kjemikalier kroppen din utgivelser under smerterespons.

Aloe

Aloe er en helbredende anlegg med en rekke medisinske anvendelser. Den kan brukes direkte til et insektbitt å fremskynde helbredelsesprosessen og redusere kløe. Aloe er også kjøling. Hvis et insektbitt fører til en stikkende eller brennende følelse, kan aloe bidra til å redusere disse symptomene, også.

Tea Tree Oil

Tea tree olje kommer fra bladene av Melaleuca Alternifolia treet, som er innfødt til Australia. Når du bruker noen dråper tea tree olje direkte til et insektbitt, hjelper oljen rengjøre og desinfisere det. Det kan også bidra til å forhindre smitte, lette smerter og redusere rødhet, kløe og hevelse.

Hvordan diagnostisere blodforgiftning Fra Blue Crab Pinch

Krabber er deilige krepsdyr, men en god klype fra en av sine klør kan forårsake alvorlig smerte. Mens sjeldne, blodforgiftning - kalt sepsis eller septikemi - kan også oppstå fra en blå krabbe klemme. Hvis du mottar en klype fra en blå krabbe som trekker blod, bør du gjøre deg kjent med symptomer på blodforgiftning så en rask diagnose kan gjøres og behandling søkt.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer på blodforgiftning dersom en blå krabbe har klemt deg. Disse inkluderer feber, rask hjerterytme, diaré, forvirring, svimmelhet og kald, klam og blek hud. Et utslett rundt på sidene av krabbe klype er også et tegn på infeksjon.

Ta kontakt med legen din umiddelbart dersom noen av disse symptomene er til stede. Blodforgiftning, hvis venstre ubehandlet, kan bli alvorlig som infeksjonen påvirker organer. Tretti til femti prosent av de som utvikler sepsis dø av tilstanden, er så øyeblikkelig legehjelp kritisk.

Forvent at legen din vil gi deg en full eksamen og ta blodtrykket. Blod, urin og avføringsprøver vil sannsynligvis bli gjort, samt en kultur av området av krabbe klemme seg selv. Tester for å finne ut om funksjonen til lever og nyrer har blitt berørt kan også utføres.

Plan for å tilbringe flere dager på sykehuset hvis du utvikler blodforgiftning fra en blå krabbe klemme. Mens de aller fleste av dem som dør av blodforgiftning er de svært unge eller svært gamle, kan situasjonen bli kritisk for selv de sunneste mennesker.

Tips og advarsler

 • Det er en god idé, spesielt når man lærer å håndtere blå krabber, for å bruke tykke hansker for å unngå smerten av en klemme og fare for blodforgiftning fra den.

Hvordan bruke eteriske oljer for å behandle insektbitt

Itch, klø, klø. Uh oh! Føles som et insektbitt. Dessverre, bare skrape tjener til å irritere området enda lengre.Gulvet gode nyheten er at du kan bruke eteriske oljer for å lindre ubehag, smerte og kløe biter før de leges. Hereâ € ™ s hvordan du velger og forberede essensielle oljer som vil bidra til å berolige insektbitt.

Bruksanvisning

Ved hjelp av essensielle oljer for å hjelpe insektbitt

Velg 100 prosent rene eteriske oljer; bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100 prosent ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Dona € ™ t bruke syntetiske oljer - de har ikke de samme fordelene.

Kjøp bare ren aloe vera gel med så lite tilsetningsstoffer som mulig. Du kan få det på helsekostbutikker og på nettet.

Velg formelen som de appellerer til din luktesans. De fleste butikker har tester flasker, så ta noen whiffs og velge de luktene du virkelig liker. For insektbitt, det er flere formler for å velge mellom, som er oppført i trinn 4.

Gjør en aloe vera-basert formel. Aloe vera gel er beroligende i seg selv. Kombiner en teskje (5 ml) av aloe gel med bare én av følgende essensielle oljer for ekstra beroligende og helbredende egenskaper: geranium (5 dråper), kamille (5 dråper), lavendel (5 dråper).

Bland godt. Hvis youâ € ™ re gjør for umiddelbar bruk, bland oljer og aloe gel med fingertuppen. Hvis youâ € ™ re gjør en større batch, bland den i plast eller glasskrukke, og bland ved hjelp av en skje eller annet rent redskap.

6. Påfør formelen til insekt bite noen få timer. Påfør umiddelbart etter bading eller kraftig svette.

Tips og advarsler

 • Hvis du ønsker å gjøre en større gruppe med aloe vera / eterisk olje blanding, bare øke proporsjonene, for eksempel en dobling eller tredobling beløpene. Det vil holde.
 • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
 • Hvis du har sensitiv hud, bruk færre dråper av essensielle oljer i aloe gel.
 • Hvis du ikke kjenner kilden til et insektbitt, men mistenker en edderkopp, tick, eller andre potensielt farlig skapning, bør du oppsøke lege eller sykepleier omgående.
 • Hvis insektbitt ikke leges, eller irritasjon og rødhet spredning, ta kontakt med din fastlege eller annet helsepersonell.
 • Ikke bruke eteriske oljer uten å få faglige råd hvis du er gravid eller prøver å bli gravid.
 • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.

Hvordan identifisere insektbitt etter Pictures

Hvordan identifisere insektbitt etter Pictures


Hvis du har en kløende eller hovne insektbitt, er sjansene du er spent på å bli kvitt den så fort som mulig. Identifisere bitt kan bidra til å diagnostisere hvordan å bøte på det, eller i det minste gi deg fred i sinnet om alvorlighetsgraden av bittet. Ved hjelp av bilder, enten de er fra en bug bok eller elektroniske kilder, kan du enkelt identifisere en bug bite for å sikre at du tar skikkelig vare på den og ikke krever legehjelp.

Bruksanvisning

•  Sjekk ut den faktiske bite seg selv, og se om det er en eller to hull. Hvis det er to hull, kan det være lurt å fokusere på bilder av edderkopp biter, da disse vanligvis forlate to små hull, mens ett hull kan indikere en annen type feil. Edderkopp biter kan også la ett hull bak, i stedet for to, slik at du fortsatt kan håndtere en edderkopp skyldige selv om du bare se ett hull på bite området.

Se på fargen på huden rundt bittet området. Det kan for eksempel være rød, hvit eller lilla. Sammenlign det med bildene fra boken din eller på nettet for å finne noen som matcher fargen på huden rundt bittet.

•  Sjekk ut hevelse av din bite også, og bruke det i hånd med fargeleggingen i det området for å snevre inn resultatene dine ved hjelp av bildene du har valgt. For eksempel kan du ha et bilde med samme farge, men bittet er mye mer hoven, så se til det bildet som har både hevelse og farge du har.

Forskning feilene som har gjort de biter i bildene du fant ut at din match bite. Finn ut hvilke områder de bor i og finne ut om, avhengig av områdene du har besøkt, kunne du ha vært utsatt for en av dem. Sjansen for at du vil finne en og det er trolig den skyldige.

Tips og advarsler

 • Hvis du har smalere bitt ned til noen få bilder og har problemer med å peke ut hvilken type feil gjort din bitt, bør du kontakte legen din, som ikke bare kan bidra til å diagnostisere, men kan også bidra til å gi deg medisiner for en mer rask utvinning.
 • Alltid beskytte deg mot bitt ved å bruke insektspray før du går inn i områder der du vet det vil bli mye bug liv.
 • Hvis din bite begynner å spre seg raskt i rødhet, presenterer med intens smerte, pus eller rød striper, kontakt lege umiddelbart.
 • Hvis du har blitt bitt, og begynner å føle seg svimmel, kvalm, hoven eller har pustevansker, søk medisinsk hjelp umiddelbart, som du kanskje har en alvorlig allergi mot bittet.