Digidexo.com

menneskekroppen svake punkter

Om svake punkter i kroppen

Menneskekroppen har evnen til å vokse, tilpasse og reparere seg selv. Imidlertid er det også en ujevn organisme. Det er deler av det menneskelige legeme som er sterke og andre deler som er svake. Det er viktig å beskytte og ta vare på de svake punktene i menneskekroppen. Skade eller sykdom til disse svake punktene kan føre til stress, smerte, uførhet og død. Kampsport utøvere målrette svake områder av deres motstanderens kropp.

Effekter

Nakke, rygg og hode er spesielt sårbare. De huse mesteparten av nervesystemet som tillater oss å tenke og føle. Halsen er en relativt svak skjøt. Hvis det er brutt, er det sannsynlig død. Ryggen er en merkelig konstruert kolonne med ryggvirvler som tillater oss å stå oppreist. Muskel- og nerveproblemer i ryggen er vanlig, og hvis ryggmargen er kuttet, oppstår lammelser. Skallen er ganske vanskelig som en beskyttelse for hjernen, men da dyttet plutselig oppstår en hjernerystelse. Effekten spenner fra svimmelhet til bevisstløshet til døden.

Funksjoner

Våre fem sanser gir oss evnen til å oppfatte verden rundt oss. Men de er også blant de svakeste deler av kroppen. Enhver form for traume påført øyne, ører, nese, tunge eller hud er smertefull og potensielt ødeleggende. Du kan miste sansene for syn, hørsel, lukt og smak fra traumer til sansene. Huden er det største organet i kroppen. Det har bemerkelsesverdig regenerative evner ennå ikke kan komme seg fra alvorlige brannskader over en stor del av kroppen.

Funksjon

Menneske leddene er svake punkter. Leddene som er utsatt for mye bevegelse i flere retninger er spesielt sårbare. Det er vanlig for folk å ha problemer med kne og hofteledd. Disse bære hele vekten og støttes av et komplekst system av leddbånd og sener. Hvis et kne eller hofte er truffet eller flyttes i feil retning, kan permanent skade oppstår. Idrettsutøvere har ofte problemer med albue og skulder ledd. Hvis de blir utsatt for for mange påkjenninger de kan hyperextend, brekke eller forrykke.

Betraktninger

Kroppen din er avhengig av ditt hjerte hvert øyeblikk av livet ditt. Hjertet i seg selv er en veldig sterk muskel, men det avhenger av et intrikat system av arterier og vener til å bære blod. Dårlig kardiovaskulær helse fører til blodpropp, blødninger, hjerteinfarkt og slag. Siden hele kardiovaskulære systemet er avhengige av hverandre, ett svakt ledd bringer det hele ned. Den måten å beskytte din kardiovaskulær helse er med generelle egnethet og god ernæring.

Identifikasjon

Andre organer i kroppen kan også være svake punkter. De fleste er avgjørende for overlevelse. Nyrer, lever, lunger, milt og kjønnsorganene er sårbare for svikt hvis den utsettes for intens traumer. De kan også bli målrettet av sykdommer som kreft.

Hvordan Tape Svake håndledd Sport

Hvordan Tape Svake håndledd Sport


Deltakelse i idrett er en fin måte å holde seg i form, men det er også viktig å ta nødvendige forholdsregler for å unngå skader. For svake ledd og muskler, bukseseler og taping blir ofte brukt metoder for å forebygge skade eller belastning. Her er noen tips for å følge når taping svake håndledd.

Bruksanvisning

•  Kjenn dine svake punkter. For å effektivt tape svake håndledd når du spiller sport, må du forstå problemet og hvordan du kan unngå skader. Før du begynner noen idretter som tennis, basketball eller fotball som kan forårsake håndleddsskade, diskutere dine helsespørsmål med en lege som fullt ut kan forklare årsakene til at taping håndleddene vil være fordelaktig.

Bruk kvalitetssportstape. Rimeligere tape, enten disponibel eller gjenbrukes, kan virke som et godt kjøp, men billigere produkter vil slites ned raskere, må skiftes oftere og vil ikke tilby håndleddene så mye støtte. Billig tape kan også være mer slitende på huden og gnage håndleddet når du svetter.

Tape i én retning. Påfør tape over håndleddet og pakk i en konsistent nedadgående bevegelse. Innpakning i en retning og deretter overlappende i motsatt retning vil ikke gi deg ekstra støtte og faktisk vil begrense bevegelsen til håndleddet for mye.

Påfør tape jevnt. Vikle båndet omtrent samme tykkelse over, over og under håndleddet. Hvis du er usikker på hvor mange lag med tape du bør bruke eller hvor tykk lag med tape bør være, bør du oppsøke lege.

La håndleddet for å flytte. Den sportstape bør støtte håndleddet, men bør ikke holde den fra å bevege seg helt. Gjør du det kan føre til skade eller belastning til andre deler av armen eller hånden.

Få hjelp fra en ekspert. Sport leger og personlige trenere er svært kunnskapsrik om muskel og ledd svakhet og måter å unngå skade. Dobbeltsjekk pakketeknikken med en av disse fagfolk til å sørge for at du har gjort alt rett.

•  Vær forsiktig. Hold din oppgave diett moderat og unngå aktiviteter som kunne sliter på håndleddene og andre svake ledd på tross av båndet.

Testikkel brokk symptomer

Testikkel brokk symptomer


Odd buler rundt testiklene betyr ikke nødvendigvis at det er noe galt med testiklene. Det kan være et brokk. Brokk oppstår når kroppens organer presse gjennom en åpning i veggene som omgir organene. Den mest vanlige organ for at dette skal skje med er når tarmen presse gjennom svake punkter i bukveggen og gjøre seg kjent gjennom buler i magen, pungen, lår, side og nedre del av magen. De brokk som gjør seg merkbar rundt testiklene er lyskebrokk, som også er de mest vanlige mage-vegg brokk.

Lyskebrokk

Lyskebrokk oppstå i lyske-området hvor låret møter kroppen, og er funnet i mennesker med en hastighet 25 ganger større enn kvinner. Selvfølgelig vil kvinner ikke opplever brokk i testiklene, men det er to typer lyskebrokk: direkte og indirekte. Mens begge typer kan forårsake buler rundt testiklene, det skjer nesten alltid med indirekte lyskebrokk og sjelden med direkte lyskebrokk.
.

Indirekte lyskebrokk

Indirekte lyskebrokk begynne når tarmen presse gjennom bukveggen ved å følge stien av testiklene når de ned i pungen under fosterutviklingen. Selv om denne veien stenger vanligvis før fødselen, etterlater det et svakt område i magen. Denne typen brokk viser seg vanligvis etter en kul rundt testiklene.

Direkte lyskebrokk

Direkte lyskebrokk begynne nærheten av stedet for en indirekte lyskebrokk, men ikke langs testikkel banen. I stedet presser det gjennom en nærliggende sted hvor bukveggen er naturlig tynnere. Denne typen brokk sjelden viser seg rundt testiklene, men det skjer.

Tegn og symptomer

Mange ganger brokk viser ingen symptomer. Den uvanlige bule rundt testiklene fra en lyskebrokk er vanligvis den mest merkbare tegn på at du har et problem. Brokk bule kan verke, men ikke være smertefullt, eller det kan være veldig øm. Mens mange ting kunne produsere slike buler, hvis den vokser i størrelse når du står eller belastning, er det sannsynligvis et brokk. Et annet tegn på en brokk er at det kan bli skjøvet tilbake inne i magen. Dette kalles reduksjons.

Faresignalene

På grunn av sammenfiltring med andre organer og vev, kan noen brokk ikke reduseres. Disse brokk er mer smertefullt og kan føre til forstoppelse, kvalme og oppkast. Faren med disse brokk er at blodtilførselen kan bli avskåret. Brokk vil være smertefullt og anbud hvis dette er tilfelle. Personen med brokk kan se og føle deg syk, selv om personen ikke vil ha en feber. På dette punktet har brokk blitt et medisinsk nødstilfelle som krever kirurgi.

Effekter av høyt blodtrykk på hjertet

Høyt blodtrykk er en alvorlig tilstand som kan gjøre alvorlig skade på hjertemuskelen, spesielt kronisk, alvorlig høyt blodtrykk tilfeller. I disse tilfellene, kan effekten være livstruende.

Koronarsykdom

Høyt blodtrykk kan øke risikoen for koronarsykdom, eller hjertesykdom. Forhøyet blodtrykk over tid kan føre til små pauser og sprekker å utvikle seg i veggene i koronararteriene, som øker koronarsykdom risiko.

Forstørret hjerte

Kronisk (langsiktig) høyt blodtrykk fører til at hjertemuskelen til å jobbe hardere for å pumpe blod gjennom kroppen. Dette i sin tur fører til at hjertemuskelen, mer spesifikt venstre ventrikkel, for å forstørre og svekkes, og dermed redusere hjertets pumpe evner.

Hjertesvikt

Alvorlige, langvarige tilfeller av høyt blodtrykk kan svekke og skade på hjertet i den grad at hjertet mister sin evne til å pumpe og sirkulere blod gjennom kroppen. Denne tilstanden, kjent som hjertesvikt, har alvorlige konsekvenser for den generelle helsen og levealder.

Aortaaneurisme

Langvarig høyt blodtrykk øker risikoen for ruptur av blodkar i hjertet, særlig aorta. Svekket blod fartøy vegger har økt risiko for å utvikle svake punkter, eller aneurismer, som kan briste, en forekomst som er generelt dødelig.

Hjertemuskelen Arrdannelse

Selv om det sjeldent, kan arrdannelse av hjertemuskelen oppstå som et resultat av alvorlig, kronisk høyt blodtrykk. Denne tilstanden forekommer ofte i forbindelse med utvikling av hjertesvikt og vanligvis forårsaker alvorlige hjerterytmeforstyrrelser.

Hvordan å miste 71 Pounds

Hvordan å miste 71 Pounds


Komme i form krever en forpliktelse til å endre vaner. For å holde motivasjonen oppe i lang tid, må du ha en konkret plan for å regulere din diett og mosjon regime - spesielt hvis du ønsker å miste en betydelig mengde vekt som £ 71.

Hvordan å miste 71 Pounds

Still et vekttap plan. Den maksimale vekten du bør planlegge å tape uten å risikere tap av muskelvev er £ 2. hver uke, ifølge CaloriesPerHour.com.This betyr at du bør planlegge å spre din vekttap mål av 71 kg. mer enn 35,5 uker, eller om lag åtte til ni måneder.

Beregn din maksimale daglige kaloriinntaket. Dette er det meste du kan spise og likevel gå ned i £ 2. en uke. Bruk en online kalori kalkulator fra nettsteder som FreeDieting.com å finne ut hvor mange kalorier du trenger hver dag for å opprettholde din nåværende vekt. Deretter trekker 1000 fra dette nummeret - siden å miste £ 2. en uke krever en daglig kalori underskudd på 1000 kalorier. Den resulterende forskjellen er ditt maksimale daglige kaloriinntaket.

Ta opp dine matvaner i en diett journal. Skriv ned hva du spiser og når. Dette vil hjelpe deg å spore dine matvaner og identifisere eventuelle svake punkter. Du kan også oppdage følelsesmessige eller psykologiske triggere for å spise slik som stress. Brainstorm alternative måter å reagere på disse utløser. For eksempel, hvis du begynner å føle deg engstelig, ta en tur, vaske huset eller ringe en venn i stedet for snacking. Utvikle et repertoar av slike aktiviteter for å trekke fra i tider med negativ psykologisk og følelsesmessig stress.

Endre din diett for å gjenspeile din maksimalt daglig inntak. Unngå høye kalori mat som søtsaker og stekt mat. Spis mye belgfrukter, hele hvete brød, ris og grønne grønnsaker, bemerker UC Berkeley WellnessLetter.com. Drikk minst tre liter vann om dagen. Dette vil bidra til å fylle opp væske og fylle magen uten å legge ekstra kalorier i kostholdet ditt.

Øvelse hver dag. Hvis du bare starte av, ikke gjør noe anstrengende. Prøv å gå, raker løv, renhold i huset og dans. Som din fysiske formen blir bedre, gradvis integrere mer livskraftige aktiviteter som løping, sykling og tennis. Du kan brenne alt mellom 200 og 800 kalorier i løpet av en time med aerobic trening, avhengig av din nåværende vekt og intensitet av fysisk aktivitet. Trene i minst 30 minutter hver dag på et moderat intensitetsnivå. Dette vil sikre en kalori brenne av 200 til 400 kalorier per dag, noe som vil bidra til å opprettholde det samlede daglige underskudd på 1000 kalorier.

Løft vekter. I tillegg til å fremme fysisk styrke, vil en vektløfting diett også hjelpe deg å forbrenne mer kalorier mens resten, ifølge WebMD. Velg sammensatte øvelser fordi de arbeider hele kroppen på en gang. Effektive sammensatte vektløfting øvelser inkluderer benkpress, knebøy, døde heiser, dips og pull-ups. Hit vekter to eller tre ganger i uken, og etterlater en dag eller to i mellom treningsøktene for å la musklene dine til å gjenopprette og gjenoppbygge.

Hint

  • Å miste vekt betyr å gjøre betydelige endringer i kroppen din. Dette gjelder spesielt hvis du ønsker å miste £ 71. Forsøk på å gå ned i vekt for hurtig eller på feil måte kan resultere i en rekke negative konsekvenser, herunder skader og risiko for sykdom. Før binde seg til en streng diett og treningsprogram, diskutere dine mål med en lege eller personlig trener. Utdanne deg selv om den potensielle risikoen og ta forholdsregler for å unngå dem.

Forholdet mellom hjertet og blodtrykket

Blodtrykket kan påvirke hele kroppen, inklusive nyrer, lunger, hjerne og, i særdeleshet, i hjertet. Betingelser forbundet med høyt blodtrykk er pulmonal hypertensjon, noe som gjenspeiler den kraft som utøves av hjertet for å pumpe blod gjennom kroppen og inn i lungene til å bli anriket med oksygen.

Måling av blodtrykk

Blodtrykket blir vanligvis målt med en arm mansjetten på venstre arm fordi venstre side av hjertet pumper oksygen-anriket blod fra lungene til resten av kroppen. Tilstanden av pulmonal hypertensjon refererer til høyt blodtrykk i arteriene plassert innenfor lungene. Sjekker blodtrykket i venstre arm måler trykket som utøves av hjertet å pumpe blod til lungene.

Overstretched Arterier

Overstrekking av arterier skaper svake punkter i blodårene, noe som gjør dem mer tilbøyelig til å sprekke, og kan lage små rifter i blodårene, som når helbredet permisjon arrvev på arterier 'vegger.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk er vanskelig å diagnostisere fordi tilstanden kan gå udiagnostisert i kroppen, forårsaker problemer i slike områder som nyrer og hjerte. Når hjertet pumper blod gjennom kroppen, arteriene strekk. Når kraften fra pumpe blod er høy, arteriene strekke seg ut over en sunn grense.

Pulmonal hypertensjon Symptomer

Symptomene på pulmonal hypertensjon, som er arterie skader i lungene, er tretthet, svimmelhet og kortpustethet. Pulmonal hypertensjon kan utløses av andre tilstander, for eksempel medfødt hjertesykdom og hjerteklaffforhold.

Heart Attack

Høyt blodtrykk kan øke risikoen for koronar hjertesykdom (aterosklerose). Det kan føre til et hjerteinfarkt, som refererer til en mangel på blod som strømmer til hjertet.

Høyt blodtrykk og hjerteinfarkt

Hjertet er utstyrt med oksygenrikt blod av koronararteriene som omgir hjertet. Disse blodårene blir skadet når plakk og fettsyrer bygge opp i sine vegger. Som de skadede arterier blokkere strømmen av blod, blir strømmen av oksygen reduseres også, noe som arteriene å arbeide hardere å forsyne kroppen med oksygen. Til slutt, dette skader hjertet, som fører til hjerteinfarkt. Høyt blodtrykk legger ekstra kraft på blodårene. Dette fører ofte til skadet arterier knyttet til hjerteinfarkt.

Eldre Age som en årsak til hypertensjon

Eldre Age som en årsak til hypertensjon


En 55-åring uten høyt blodtrykk har en 90 prosent sjanse for å utvikle det i løpet av livet, ifølge National Heart Lung and Blood Institute. Mer enn halvparten av amerikanere i alderen 60 år eller eldre har høyt blodtrykk. Mens alder tar en toll på en persons hjerte og blodårer, kan hun gjøre mye for å minske dens virkning på blodtrykket.

Hypertensjon (høyt blodtrykk)

Blodtrykket uttrykk for hvor hardt en persons hjerte fungerer og hvordan elastisk hans arterier er. En blodtrykksmåling måler trykket av blodet mot veggene i arteriene når hjertet slår (systoliske trykk), og når den er i ro (diastolisk trykk). Målet er å ha et systolisk trykk på 120 (eller lavere), og et diastolisk trykk på 80 (eller lavere). En person som har systoliske trykket er 140 mmHg eller høyere har høyt blodtrykk eller hypertensjon.

Aldring

Som mennesker alder, har de en tendens til å få vekt og være mindre aktiv. De store blodkar miste noe av sin evne til å strekke hvert hjerteslag. Ifølge Len Kravitz, Ph.D., en øvelse forsker ved University of New Mexico, kan dette tap av elastisitet legge 10 til 40 mmHg til en persons blodtrykk. Den gode nyheten er at mange av disse faktorene kan håndteres.

Risikofaktorer

Uavhengig av alder, en persons sjanse for å få høyt blodtrykk går opp hvis hun er overvektig, fysisk inaktiv, røyker, under stress, drikker for mye alkohol, spiser for mye salt og ikke får nok kalium-rik frukt og grønnsaker.

Komplikasjoner

Høyt blodtrykk kompliserer enhver annen medisinsk tilstand som en person har. Det øker sjansen for hjertesvikt, nyresvikt, hjerteinfarkt, aneurismer (ballong svake punkter i veggen av en arterie) eller sprukne blodkar i øynene som kan føre til synsproblemer eller blindhet.

Outlook

Høyt blodtrykk i midten eller alderdom er ikke uunngåelig, og mange tiltak kan iverksettes for å forsinke eller forhindre det selv som en person aldre. Disse inkluderer å spise et sunt kosthold som vedlikeholder en sunn vekt, får regelmessig mosjon, ikke røyke, ikke drikke til overmål, å ha regelmessige blodtrykket sjekker og har pågående medisinsk behandling.

Ulike Stents

Ulike Stents


En stent er et lite rør kirurger bruker til å holde åpne blodkar, kollapset eller trange arterier. Stenter er utformet for å øke blodstrømmen til en bestemt del av kroppen. Disse blir ofte brukt i en kirurgisk prosedyre slik som angioplasti, hvor en ballong-lignende enhet blir brukt til å åpne arterier. Det finnes forskjellige typer stenter som vanligvis brukes i kirurgiske prosedyrer.

Biologisk absorbert Stents

En biologisk absorberbart stent er en polymer som gjør det mulig for fartøyet å leges før den trygt dekomponerer og absorberer inn i kroppen. Denne type stent ikke etterlater noe materiale bak. En annen type av biologisk absorberbart stent bruker et biologisk absorberbart polymer dekker over et metall eller en polymer struktur. Belegget kan endre egenskapene til det faste stent over tid.

Rein metallstent

Bart metall stenter bestå av små metall-rør som er generelt konstruert av nikkel-titanlegering eller rustfritt stål. Disse stenter brukes etter fôring en ballong tippet kateter inn i blodårene for å finne blokkeringen. Ballongen lignende enhet er oppblåst for å åpne opp fartøyet og metallstent er satt inn for å sikre at fartøyet forblir åpen.

Stent Grafts

I motsetning til de fleste stenter som vanligvis er konstruert av metall eller plast, er et stentgraft består av stoff som er støttet av metallnetting. Denne type stent brukes vanligvis til å behandle aneurismer eller svekkede områder i arteriene. Disse svake områder kan sprekke, noe som kan føre til potensielt dødelig indre blødninger. Stent grafts forsterke de svake punkter, men fortsatt tillate tilstrekkelig blodgjennomstrømning.

Narkotikatent

Et stoff tent er laget av metall, som et bart metall stent, men er dekket med et stoff som bidrar til å hindre stenosis eller herding av blodkar eller arterier. En spredning av cellene er det som forårsaker stenose. Sette inn et stoff tent er den samme prosessen som en bart metall stent. Disse stenter kan også redusere sannsynligheten for propper i tillegg.

Gene Levering Stents

Polymer stenter, i likhet med narkotika leverings stenter, kan administrere genetisk terapi materialer til stentet blodkar, men denne metoden er fortsatt i klinisk testing. En stent påført med en adenovirus kan administrere reporter gener til stentet fartøy i kaniner, ifølge American Heart Association. Etter at stenter brytes ned i legemet, de slipper et adenovirus i fartøy eller arterier nær de stenter.

Kondomer og hiv Risk

Når engasjerende i seksuell omgang med en person som er eller kan være HIV-positiv, kondomer gir en av de høyeste tallene for infeksjonsforebygging tilgjengelig. Kondomer er ikke 100 prosent effektive, selv om riktig bruk kan redusere risikoen for infeksjon med opp til 98 prosent eller høyere.

Sikrere sex

Sikrere sex er samleie der man søker å redusere risikoen for overføring av en seksuelt overførbar infeksjon som HIV. En viktig komponent til sikrere sex er riktig og konsekvent bruk av kondom.

Effektivitet i forebygging

Når det brukes riktig, latex kondomer er over 98 prosent effektive i å forebygge HIV-smitte. Det er viktig at kondomer brukes som anvist for å sikre riktig bruk. Utløpsdatoen på kondomer bør kontrolleres før bruk, som utgåtte kondomer kan tørke ut og kan sprekke eller brekke under samleie.

Smøring

For å forhindre oppsprekking og brudd under samleie, og dette kan føre til HIV-eksponering, bør et vannbasert smøremiddel benyttes. Oljebaserte smøremidler bør unngås, da de kan skade latex av kondomet og forårsake svake punkter som kan føre til tårer eller pauser.

Sæddrepende Glidemiddel

Studier av Institute of Tropical Medicine har funnet at vanlig brukte spermicider kan øke risikoen for HIV-smitte. Disse spermicider kan forårsake genital irritasjon, noe som resulterer i små sår som HIV-viruset kan bruke for å komme inn i kroppen.

Latex g Non-Latex Kondomer

Mange ikke-latex kondomer har ikke blitt godkjent av FDA som et middel for å forebygge HIV eller andre seksuelt overførbare infeksjoner. Dette er spesielt sant for saueskinn og andre "naturlige" kondomer, som de er meget porøse, og er ikke i stand til å hindre overføring av virale celler. Sjekk kondom pakker for informasjon om hvorvidt de er godkjent for bruk i HIV-forebygging.

Fordeler og ulemper av et vannfilter

Fordeler og ulemper av et vannfilter


Alt levende er avhengig av vann for å overleve. Siden bakterier kan blomstre i vann, moderne teknologi - for eksempel vann filtre - har blitt tilgjengelig for å holde vannet renset. Vannfiltre har mange fordeler, men har også noen svake punkter.

Sikkerhet

Et filtreringssystem er en av flere måter for å sikre rene og ikke-kontaminert drikkevann.

Eliminert Klor

Filtrering eliminere klor som ellers ville måtte være til stede for renseformål.

Kostnad

For gjennomsnittshusholdning, kan flaskevann være kostbare, og bruken av et vannfilter kan redusere utgifter.

Helse Fordeler

Pure, rent drikkevann har mange helsefordeler. Sunt drikkevann anses fordelaktig for alle, særlig til gravide kvinner og barn, som er mer utsatt for bakterier og sykdommer. Rent vann har også vist seg å være svært fordelaktig for personer med gastrointestinale problemer.

Vedlikehold

The Carbon Cartridge - som er den viktigste komponenten til vannfiltre - bør endres med henhold til produsentens anbefaling, hvorav de fleste er avhengig av ditt nivå av bruk. Vanlig endring er viktig for å sikre at vannfilteret arbeider effektivt.

Bakterier

Hvis ikke riktig vedlikeholdt, kan vannfiltre skape en opphoping av bakterier. Ifølge Canada Boliglån og Housing Corporation, "Studier har vist at nivåene av bakterier tilstede i vann som har passert gjennom en feil vedlikeholdt hjem filtrering enheten kan være opptil 2000 ganger høyere enn nivåene i ufiltrert vann."

Foods Bra for Triglyserider

Triglyserider er en form for "dårlig" fett som finnes i blodet. De er lagret i fettceller til å brukes som energi mellom måltider og altfor meget av den vil øke risikoen for hjertesykdom og pankreatitt. En enkel endring av kosthold kan bidra til å redusere triglyserider. Som med alle gode ting, er moderasjon nøkkelen.

Drinker

Du trenger vann for å overleve, men det hjelper også strakt triglyserider fra kroppen. Andre sunne drikker inkluderer svart kaffe, vanlig eller urtete og salt-free club soda. Sukkerfrie brus også er fine.

Kjøtt

Magert kjøtt som kylling og kalkun er en persons beste alternativet for å bidra til lavere triglyserider. Fisk som flyndre, sardiner og tilapia er bra for å senke triglyserider. Skalldyr bør brukes med måte.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker forbruk kan være ubegrenset. De er alle hjelpsomme på en diett til lavere triglyserider. En generell tommelfingerregel er å spise en porsjon mørkegrønne grønnsaker og en porsjon av dype gule grønnsaker daglig, mens du spiser 1/2 kopp frukt tre ganger om dagen. En av de porsjoner frukt bør være sitrus.

Brød og korn

Hele korn er de beste alternativene, for eksempel en skive grovt brød. En halv kopp av pasta kan også brukes som et brød eller korn porsjon. Ett stort øre av maiskolbe kan også bli regnet som et brød eller korn servering.

Fett og oljer

Umettet fett vil bidra til å holde triglyserider ned. Disse fett eller oljer inkluderer solsikke, soyabønner og mais oljer. Hvis smør er en person svake punkt, bør han eller hun ser for myke margariner høy i umettet fett.

Diet for Diverticulitus

Diverticula er svulmende poser på svake punkter i tarmen. De er mer vanlig med økende alder, eventuelt med redusert mosjon, og med reduserte fiber. Flere poser danne en sykdom som kalles diverticulosis, som kan forårsake ingen symptomer. Divertikulitt, som oppstår når poser bli irritert og hoven, forekommer i om lag en fjerdedel av mennesker med diverticulosis og ofte forårsaker blødninger, feber og infeksjon. Selv om angrepene har spesifikke triggere i ulike individer, kan endringer i kostholdet hjelpe behandle og forebygge fakkel-ups.

Høy Fiber

Fordi divertikkelsykdom er et direkte resultat av for lite fiber i kosten, er den primære behandling og forebygging diett strategi lagt fiber for å nå et mål på 20-40 gram hver dag for voksne kvinner og menn, henholdsvis, og avhengig av alder. Den fiberrikt kosthold er anbefalt til alle tider for folk med divertikulitt unntatt i tider når en infeksjon blir behandlet ved rensing av tarmen.

Flytende Diet

En flytende diett for divertikulitt brukes for å øke komforten under flare-ups, for å hvile tarmen, og for å redusere hevelse og press, mens behandling av en mulig infeksjon med antibiotika. Denne dietten bør bare brukes i 2-3 dager, og under omsorg av en lege på grunn av risikoen for svakhet og dårlig ernæring dersom fortsatt lenger.

Lav Fiber

Selv om motstridende, en lav-fiber diett vanligvis blir innført etter det flytende diett-perioden. Vi presenterer lav-fiber matvarer sakte øker næringsstoffer uten overstimulating tarmen. Men dette stadiet, også skal fortsettes med en lege omsorg og for en kort tid, fordi lav fiber i dietten til slutt fører til forstoppelse og økt posen dannelse av mer vekt på tarmveggen. Den lav-fiber fase er etterfulgt av en langsom innføring av high-fiber matvarer som bør opprettholdes for å unngå fakkel-ups og infeksjoner senere.

Nyere forskning

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer har begynt å studere probiotika, eller gode bakterier, som en mulig behandling eller forebygging strategi for divertikkelsykdom.

I tillegg, selv om utøvere en gang trodde at små frø og nøtter bør unngås hos mennesker med diverticulosis eller divertikulitt fordi de kunne ta inn i de innvendige lommene og irritere veggen, støtter ingen forskning denne teorien. Faktisk, er å legge frø og nøtter i kostholdet nå oppmuntret, fordi de er gode kilder til fiber.

Soft & Low grovfôr dietter for divertikulitt

Tykktarmen eller tykktarmen kan inneholde små poser kalt diverticula. Når poser, eller diverticula, er betent, er tilstanden kalles divertikulitt. Behandling divertikulitt avhenger av alvorlighetsgraden av symptomene. Sykehusinnleggelse eller antibiotika, sammen med diett endring, skal hjelpe til med behandling.

Årsak

Diverticula- befinner seg oftest i den nedre del av tykktarmen, kalt sigmoid kolon. Leger mener den viktigste årsaken til divertikulitt er en lav-fiber diett, forårsaker constipation.The poser deretter bule utover gjennom svake punkter. Dette kan skje når anstrengende å passere avføring. Alder kan også være en forårsakende faktor. Divertikulitt oppstår i om lag halvparten av alle amerikanere som er 60 og eldre.

Symptomer

Divertikulitt oppstår når diverticula blir fylt med avføring eller bakterier. Magesmerter med rste venstre-sidig ømhet er det vanligste symptomet. Smerte kan forverres over flere dager eller komme plutselig og alvorlig. Kramper eller endringer i avføringsmønster, feber, kvalme og oppkast kan forekomme.

Behandling

Behandling varierer, avhengig av alvorlighetsgraden av divertikulitt. Milde og ukompliserte symptomer kan kreve hvile, antibiotika og kosthold endringer. Alvorlige tilfeller kan innebære et sykehusopphold, intravenøs antibiotika og kirurgi hvis berettiget.

Diet

Flytende dietter kan trenge å bli igangsatt når et mildt tilfelle av divertikulitt er diagnostisert. Matvarer kan deretter økes når symptomene begynner å løse. Sakte innføre en myk og lav-grovfôr diett, slik som lav-fiber korn og godt kokte grønnsaker uten frø eller skinn. Hermetisk frukt, jobbe melk, egg, fjærkre, fisk og mørt kjøtt godt med denne type diett. Et fiberrikt kosthold kan da bli anbefalt etter divertikulitt symptomene ikke lenger er tilstede. Dietten er avhengig av legen og er ikke brukt til å behandle diverticulitis, men for å hjelpe til med behandlingen.

Sikkerhet for Prednisolon tatt med Divertikulitt

Mange som alderen inn 60-årene og utover utvikler en medisinsk tilstand som kalles divertikulitt. Divertikulitt er en treatable sykdom, men det kan bli livstruende i enkelte tilfeller. Eldre mennesker er spesielt sårbare. Det er viktig å forstå hvilke ofte foreskrevet medisiner kan forverre symptomene på divertikulitt, og når de bør unngås.

Identifikasjon

Divertikulitt er betennelse i divertikler. Diverticula er ufarlige sekklignende poser som utvikler innenfor svake punkter i veggene i fordøyelseskanalen, oftest i tykktarmen. Folk i alle aldre kan utvikle diverticula, men sannsynligheten er større i senere år. Den medisinske termen for asymptomatisk diverticula er "diverticulosis." Noen ganger posene bli infisert, og dette kan føre til alvorlige medisinske problemer og smerte. Tilstanden blir da "divertikulitt."

Behandling

Hvis du får en diagnose av diverticulosis, vurderinger legen strategier som kosttilskudd endringer for å hjelpe deg å unngå infeksjon. Hvis du søker legehjelp fordi du allerede har smerter eller feber som er symptomatisk for betennelse eller infeksjon, legen forsk behandling med antibiotika samt kosttilskudd restriksjoner. Alvorlige tilfeller kan kreve kirurgi. I alle situasjoner, blir du bedt om å unngå steroid medisiner som prednison.

Medisinering Forholdsregler

Prednison er et kortikosteroid legemiddel med anti-inflammatoriske egenskaper. Det er en effektiv behandling i mange forhold, inkludert artritt, allergier, astma, magesår og med kreft. Men, som alle steroider, har prednison bivirkninger. Det svekker immunforsvaret og gjør deg sårbar for infeksjoner. Ved hjelp av prednison under en aktiv tilfelle av divertikulitt kan øke alvorlighetsgraden av sykdommen. Det kan også tenne et løst infeksjon, så du bør unngå å ta prednison selv etter at symptomene divertikulitt har blitt behandlet.

Ytterligere risiko

Prednison kan også presentere problemer for folk med asymptomatisk diverticulosis. Steroider kan føre til perforeringer i diverticula, slippe tarmbakterier inn i omkringliggende vev og forårsake alvorlig infeksjon. Ifølge Journal of New Zealand Medical Association, er dødeligheten i disse tilfellene mellom 27 prosent til 100 prosent. Leger som foreskriver prednison for urelaterte medisinske forhold kanskje ikke forventer at du har en udiagnostisert tilfelle av diverticulosis. La din lege om du utvikler symptomer på smerte og ømhet i nedre venstre side av magen etter et kurs av prednison. Du kan ha utviklet et tilfelle av divertikulitt.

Spesial Bekymring for Elders

Eldre mennesker er spesielt utsatt for diverticulosis. The National Digestive Diseases Information Clearinghouse rapporterer at nesten halvparten av befolkningen har tilstanden ved 60 år, og så mange som en fjerdedel av de individer vil utvikle en farlig infeksjon. For å komplisere saken, er eldste foreskrevet prednison for en rekke andre forhold som er like livstruende. Hvis du har diverticulosis eller divertikulitt, er det viktig å la legen vite om du blir behandlet med prednison for andre medisinske problemer. Hun kan vurdere alternativene og finne den tryggeste og mest effektive behandlingsforløp for dine helseproblemer.

Divertikulitt & Back Pain

Divertikulitt & Back Pain


Ifølge Web MD, om lag 80 prosent av amerikanerne oppleve ryggsmerter på et tidspunkt. Den kommer i mange former (lav, middels eller øvre smerte) og inneholder mange årsaker. Den magesmerter forårsaket av divertikulitt kan stråle ut til korsryggen, og dermed forårsaker ryggsmerter.

Definisjoner

Diverticulosis er en tilstand som forårsaker poser for å utvikle seg i tykktarmen. Divertikulitt oppstår når disse posene blir smittet, forårsaker problemer i tykktarmen og fordøyelseskanalen.

Ryggsmerter er definert som enhver form for smerte følte i ryggen. Denne smerten kan være kjedelig eller verkende, skarp, akutt eller kronisk.

Divertikulitt g Back Pain

De to er relatert på at smerten fra divertikulitt kan stråle opp til ryggen. Ifølge Relief Back Pain, kan divertikulitt føre til ryggsmerter.

Videre Relief Back Pain bekrefter også sammenhengen mellom divertikulitt og ryggsmerter, sier "de fleste av problemene i fordøyelseskanalen kan føre til ryggsmerter en gang eller en annen." Når vi føler magesmerter, som med divertikulitt, vanligvis lokalisert i ryggen blir smerten.

Symptomer

De vanligste symptomer assosiert med divertikulitt er magekramper, forstoppelse og diaré. Medisin Net lister mer alvorlige komplikasjoner som ansamling av puss i bekkenet, generalisert infeksjon i bukhulen og blødning i tykktarmen.

Årsaker

Diverticulitis er forårsaket av betennelse i de lommer som dannes i tarmveggen. Ifølge Web MD, poser typisk dannes ved den "høye trykk (i tykktarmen) presser mot svake punkter i tykktarmen hvor blodkar passerer gjennom muskelen lag av tarmveggen til å levere blod til den indre veggen."

Andre årsaker til ryggsmerter inkluderer rygg belastning, anstrengt ligaments, tilbake muskel skader, anstrengt ryggmuskler, rygg muskelspasmer, overdreven anstrengelse, overdreven løfting, skive lidelser og skiveprolaps. Det finnes flere typer ryggsmerter, inkludert isjias, coccydynia (smerter i halebenet), smerter i korsryggen, midt ryggsmerter og øvre rygg smerter.

Behandling

De med milde symptomer på divertikulitt trenger kanskje ikke noen behandling i det hele tatt. Ifølge Medisin Net, "et høyt fiber diett og fibertilskudd er tilrådelig å hindre forstoppelse og dannelse av mer diverticula." Behandling for milde symptomer inkluderer anti-spastisk medikamenter (for å avlaste de muskulære spasmer i det området av diverticula-). Disse stoffene omfatter Librax (chloran diazepoxide), Bentyl (dicyclomine), Donnatal (atropin, phenobarb) og Levsin (hyocyamine).

Behandling for ryggsmerter inkluderer hvile, aspirin, fysioterapi, kiropraktikk manipulasjon, NSAIDs (en anti-inflammatorisk agent), steroidinjeksjoner, smertestillende, anti-depressiva, ispose, lokal varme og varmeflaske.

Hvordan kan et brokk Utvikle?

Hvordan kan et brokk Utvikle?

Hva er en brokk?

Hernias skje når en del av et organ eller kroppshulrom - vanligvis små deler av tarmen eller fettvev fra bukhulen - stikke frem, eller bule, fra det området hvor de normalt er inneholdt. Dette skjer vanligvis når en bukveggen utvikler tårer eller svake punkter. Brokk er klassifisert i henhold til hvor de forekommer:

Inguinal brokk er vanlig hos idrettsutøvere og menn. De oppstår som en bule i pungen eller lyske. Femoral brokk vises i den øvre delen av låret og er mer vanlig hos kvinner. Operasjonssåret brokk ofte skje gjennom en abdominal arr.

Umbilical brokk er ganske vanlig hos nyfødte og utvikle når muskelen rundt navlen ikke klarer å helt tett.

Årsaker og risikofaktorer

Årsaken til en brokk kan være vanskelig å avgjøre, selv om de er noen ganger forårsaket av tunge løft eller ekstrem sportslig aktivitet. De blir ofte sett hos spedbarn og små barn. De er mer vanlig hos gutter enn jenter og forekommer i 5 av 100 barn. Symptomer ofte ikke blir lagt merke til voksen alder.

Blant risikofaktorer for å utvikle en brokk er familiemedlemmer som har hatt dem. Også de som er diagnostisert med cystisk fibrose er mer sannsynlig å utvikle brokk. Baby gutter som har retinerte testikler ofte får dem, og folk som er overvektige har større sjanse for å utvikle en. Til slutt, anstrengende å urinere eller ha avføring kan noen ganger føre til brokk å utvikle.

Behandling av Hernias

Brokk er vanligvis behandles med en mindre operasjon, kalt brokk reparasjon. I de fleste tilfeller vil legen skyv brokk tilbake til riktig sted og reparere hull som det stakk. Noen ganger hullet er dekket med et nett-lignende materiale for å gjøre det sterkere. Brokk noen ganger føre til en livstruende reduksjon av blodstrøm, noe som gjør det viktig å søke legehjelp med en gang hvis du mistenker at du kan ha et brokk.

Klem Grip Ball for Øvelser

Enten du ønsker å styrke din grep eller bare lette noe stress, kan en squeezable stress ball gjøre utslaget. De er til og med foreskrevet av leger, ikke bare for å lindre stress, men å gi terapi i behandling av carpal tunnel syndrom, Bells parese og leddgikt og i utvinningen fra hånd kirurgi.

Betraktninger

De fleste squeezable stress baller er billig, noen så lite som $ 5. De er ikke alltid formet som en ball og kan finnes i andre interessante figurer. De fleste er laget med skumgummi, men de er beregnet for terapeutisk bruk inneholder ofte gel av forskjellig tetthet eller til et fint pulver som har et gummibelegg som en ballong. Du kan også lage din egen stress ball hjemme ved å fylle en liten ballong med natron. Vær oppmerksom på, kan imidlertid at gel eller pulver stress baller bryte, så hvis du oppdager eventuelle lekkasjer eller svake punkter som begynner å dukke opp, bør du kaste den ut og få en ny. På grunn av denne faren, unngå å klemme en stress ball over en datamaskin tastatur.

Det er lett å se hvordan en øvelse ball kan bidra til å styrke muskler, leddbånd og sener i hånden, men hvordan disse ballene jobbe redusere stress? Du opplever muskelspenninger når hånden din er slått inn i en knyttneve, men når du slipper grepet, er muskelspenninger også utgitt. Stress baller kan hjelpe refokusere din energi og senke blodtrykket. I forskning publisert i American College of Sports Medicine, folk som gjorde hånd-grep isometrisk trening som stress ball gir hadde en gjennomsnittlig blodtrykksreduksjoner på 12,5 systolisk og 14,9 diastolisk.

Hvordan bruke Grip Squeeze Ball

Du kan bruke en stress klemme ball omtrent hvor som helst, mens du ser TV, ridning i en bil eller sitter foran datamaskinen hjemme eller på jobb. For å finne ut hvor hardt du bør presse ballen generelt, presse så hardt som du er i stand for et sekund og få en følelse for maksimal, eller 100 prosent, klem press. Deretter kan du prøve å klemme på om lag 30 prosent av det maksimale trykket, som er målområdet. Til å begynne ditt treningsprogram, presse ballen i 10 til 20 ganger på rad, og deretter la armen hvile i noen minutter før du gjentar med et annet sett med 10 til 20 repetisjoner. Din nåværende styrkenivå vil avgjøre hvor mye du kan trygt gjøre.

Etter hvert som du blir sterkere, presse ballen så hardt som mulig mens du teller til fem og slipp, og legger mer tid i hver økt. Med mindre du arbeider med en bestemt skade på ene siden, sørg for at du jobber hver hånd like. Legg merke til at underarmene kan såre litt i starten, men det bør bli lettere. Hvis hendene dine føles for stiv eller smertefullt, kan det være lurt å veksle trene annenhver dag.

Her er noen alternativer til å bare klemme på ball: Klem den mellom tommel og hver finger, ett par tommelfinger / finger om gangen til du har brukt alle fire kombinasjoner; ruller ballen mot et bord med hånden flat; med begge hender, vri ballen som en krukke lokk i hver retning; bruke begge hender til å dra forsiktig i endene av ballen vekk fra hverandre.

Hvordan ta vare på tannregulering

Hvordan ta vare på tannregulering


Mens bukseseler er en plage for mange voksne og tenåringer, noen folk klage om resultatene fra seg bukseseler. Men det er mange ting du må huske på når omsorg for tannregulering.

Bruksanvisning

•  Sørg for at du ser dine kjeveortopeder for hver av dine avtaler. Selv om disse avtalene kan være ubehagelig, kan tannlegen reparere eventuelle skader på tannregulering og håndtere eventuelle svake punkter i bukseseler. I tillegg, hvis du ikke går til avtaler, må du kanskje ha tannregulering for lenger.

Ta vare på tennene dine som du ville gjort hvis du ikke hadde på seg bukseseler. Pensle etter hvert måltid. Sørg for at du bruker tanntråd for å unngå hull i tennene og skader på tennene. Ha kjeveortoped viser deg hvordan å bruke tanntråd rundt bukseseler. Du kan også være lurt å bruke en liten pensel designet for rengjøring av tannregulering og bli kvitt matrester børsting kan gå glipp av. Inspisere tannregulering etter børsting for å sørge for at du har rengjort av alle matrester.

Se din vanlige tannlege for regelmessige rengjorde hver 6. måned.

Kontakt din kjeveortoped dersom en ledning løsner eller et stykke tannregulering faller av. Det må repareres før skaden blir verre.

Unngå harde, klissete eller gooey mat. Ikke bare er disse matvarene dårlig for tennene og generell helse, men de kan skade tannregulering.

Skjær opp eller rive hard mat som epler, gulrøtter eller harde brød skorper.

Snakk med din orthodontist om iført en munn vakt hvis du spiller sport og vurdere å unngå eventuelle sport der du kan bli truffet i munnen.

Hva er årsaken til leddgikt i knærne?

Leddgikt av knærne er en vanlig lidelse som kan føre til betydelige mengder smerte og uførhet. Kne leddgikt, som vanligvis starter med milde smerter og plager, og kan utvikle seg til total kne ødeleggelse, kan være forårsaket av en rekke faktorer. Her er en kort liste over de vanligste årsakene til kne leddgikt.

Fedme

Fedme er en av de viktigste risikofaktorene for å utvikle leddgikt i knærne. Overdreven kroppsvekt plasserer en enorm belastning på kneledd, en byrde som kan, over tid, føre til brusk bryte ned og kneleddet degradering, ellers kjent som slitasje leddgikt eller osetoarthritis.

Kneskader

Mange ganger knær som lider av ulike typer skader kan bli leddgikt over tid dersom skadene ikke klarer å gro skikkelig, eller hvis de forlater knærne i en endret anatomisk tilstand. Knee sprekker, sprukket eller skadet sener og leddbånd, og selv alvorlige belastninger kan endre normal kne anatomi og disponere et kne til leddgikt.

Bony Unormale

Små avvik i former og / eller vinkler på bein som utgjør en kneleddet (femur og tibia) kan føre til unormal trykkbelastning på en kneleddet, en belastning som gradvis svekker kneleddet brusk og leddmembranflater og fører til degenerative joint sykdom eller artrose.

Brusk Tears

Kneleddet brusk er ansvarlig for å dempe bein som utgjør kneleddet. Eventuelle skader i kneleddet brusk kan skape svake punkter innenfor kneleddet kapsel, en svakhet som fører til økt bruskslitasje og benete forverring, som begge er osteoarthritic prosesser.

Bowlegs / Knockkness

Kneleddet brusk er ansvarlig for å dempe bein som utgjør kneleddet. Eventuelle skader i kneleddet brusk kan skape svake punkter innenfor kneleddet kapsel, en svakhet som fører til økt bruskslitasje og benete forverring, som begge er osteoarthritic prosesser.

Symptomer på en svulmende Disc

Skivene mellom ryggvirvlene av ryggraden kan bule ut og presse mot det nærmeste nerve. Det er en plate mellom hver av ryggvirvlene av ryggraden, og symptomene avhenge av hvor svulmende plate er plassert.

Nerve Pain

Ifølge Laser Spine Institute, er den svake delen av platen som ligger ved siden av en nerverot. Fordi platen vanligvis buler på svake punkt, er nerven ofte påvirket, forårsaker smerte der nerven fører.

Prikking

En svulmende plate presser mot en nerve kan forårsake prikking der nerven fører, i ekstremiteten som hånd eller ben.

Nummenhet

Når en svulmende plate presser mot nerven, kan det også føre til nummenhet der nerve fører. Langvarig nummenhet kan være et tegn på langvarig skade.

Lokalisert Back Pain

Lokaliserte ryggsmerter kan være et tegn på en svulmende plate, men er vanligvis ledsaget med nerve smerter forårsaket av at en svulmende plate.

Muskelsvakhet

Platen trykke på nerver kan også føre til muskelsvakhet. Musklene som er svekket, avhenger av hvor svulmende plate i ryggen.