Digidexo.com

kan du miste vekten ved å drikke sitron

Hvordan å miste vekt ved å drikke kaldt vann (kaldt vann Diet Plan)

Å miste vekt ved å drikke kaldt vann er super lett og billigste diett plan der ute. Kroppen din vil jobbe hardt på å prøve å holde deg varm. Dette vil arbeide av alle de overflødige kalorier. Hvor lett er det? !!! Bare kalle det det kalde vannet diett plan!

Hvordan å miste vekt ved å drikke kaldt vann (kaldt vann Diet Plan)

Akkurat hvordan du mister vekt ved å drikke kaldt vann? Ved å drikke nok kaldt vann kroppen din vil jobbe for å holde meg varm. Dette betyr at du brenner av kalorier som kroppen din arbeider hardt for å skru opp varmen. Din indre termostat vil være å prøve å justere og bli kvitt overflødig vekt.

Drikk mye kaldt vann hver dag i en uke eller to, og du vil miste uønsket vekt. Du vil bli tisser mye, men de pounds bare smelte av.

Å drikke mange glass vann hver dag i flere uker kan være stor kjedsomhet! Piff den opp ved å legge noen sitron eller kalk i vannet. Ikke tilsett sukker fordi da du ill være å legge mer kalorier og bekjempe din diett.

Tenk på det på denne måten --- Du vil miste vekt ved å kjøre frem og tilbake på do hele dagen. Du vil få en stor sunn trening, når du legger kjører opp og ned trappene for å komme til badet.

Hold spise sunn mat i løpet av det kalde vannet diett. Du vil miste vekt raskere ved å ikke spise. Men så kan du gå ut bak rattet i bilen på grunn av mangel på mat. Spis sunn mat som frukt og grønnsaker, og lav kalori, ikke-sukkerholdige frokostblanding for en ekstra boost.

Den sitron i det kalde vannet vil legge til vekttap. Nok sitron og det vil fungere som et vanndrivende å tømme ut overflødig væske fra kroppen din.

Hint

 • Legg arbeider ut til mix å holde deg varm og tape enda mer vekt!
 • Prøv det kalde vannet diett når det er varmt ute, så du trenger ikke fryse.
 • Ikke drikk for mye vann --- kan du faktisk drukne deg selv.
 • Drikk kaldt vann med måte og ha en genser til å holde meg varm.

Kan du miste vekt ved å hoppe på en trampoline?

Noen mennesker miste vekt effektivt ved å delta i en aktivitet de liker. Hoppe på en trampoline er gøy og er en fin måte å holde seg i form. Du kan gå ned i vekt hoppe på en trampoline, så lenge du fortsetter å spise et sunt kosthold. Det er noen ting du trenger å vite om å hoppe på en trampoline.

Typer Trampoliner

Trampoliner varierer i størrelse og kan brukes til både rekreasjons-og konkurransehopp. Det er heavy-duty trampoliner beregnet for utendørs bruk og mer elegant trampoliner for innendørs bruk. Trampoliner kommer også i en rekke størrelser, alt fra svært små personlige trampoliner til store utendørs trampoliner, som kan brukes av flere personer samtidig.

Muskler

Trampoline treningsøkter styrke og utvikle beinet, skulder og hofte muskler. Musklene som brukes under en treningsøkt omfatter hamstring, quads, kalv muskler, deltoid og trapezius muskler i skulder og hofte flexor muskler.

Effektive måter å hoppe

Det er mange måter å brenne kalorier mens hoppe på en trampoline. For å få varme opp, holde føttene sammen og begynne å sprette forsiktig uten å forlate trampoline. Dette vil hjelpe deg å bli komfortabel med øvelsen. Når du føler deg komfortabel, kan du begynne å hoppe på trampoline. Du kan gjøre forskjellige øvelser, for eksempel skiftende vekten fra side til side, jogging på plass og hoppe på ett ben.

Kan du miste vekt?

Svaret er ja. Ved å hoppe på en trampoline på en konsistent basis og opprettholde et sunt kosthold, kan du forvente å slippe pounds.

Advarsel

Sørg for at du hoppe trygt på trampoline. Det er en aktivitet som krever balanse og konsentrasjon. Når hoppende med andre mennesker på en stor, utendørs trampoline, sørg for å bruke forsiktighet.

Hvordan å miste vekt ved å drikke rødvin

Hvordan å miste vekt ved å drikke rødvin


De helsemessige fordelene av rødvin er mange når konsumert i moderate mengder. Rødvin er ansett hjerte-sunn, en påstand få avlat kan gjøre. En 2009 artikkel publisert av The Mayo Clinic antydet at gevinstene fra rødvin sannsynlig stammer fra den høye konsentrasjonen av antioksidanter, men også fra resveratrol, som kan bidra til å forhindre skader på blodkar, redusere dårlige kolesterolet og forebygge blodpropp. Nye primate studier kan knytte resveratrol, slik som finnes i rødvin, til økt metabolisme og vekttap.

Hvordan å miste vekt ved å drikke rødvin

•  Skriv ned hva du spiser. Vær ærlig; lite splurges her og der legge opp. Alle alkoholholdige drikker inneholder kalorier, og underslår ditt alkoholforbruk kan hindre din innsats for å miste vekt. Velg mat som øker stoffskiftet, søker fett brennere som grønn te, vitamin B, og rødvin. Primate studier gjennomført i 2010 av Fabienne Aujard, fra Centre National de la Recherche Scientifique i Paris og publisert i BMC Physiology, tyder på at moderat tilskudd av resveratrol kan redusere appetitten og øke en resting metabolic rate med opp til 29 prosent.

Plan fremover for å erstatte vin for annen alkohol kan du regelmessig konsumerer. Husk at å drikke i moderate bares noen helsemessige fordeler, mens disse fordelene forsvinner raskt drikker mer ett eller to glass per dag. Faktisk drikker mer enn det er en helserisiko. Å drikke med måte betyr ett glass vin for kvinner og opp til to glass vin for menn. Med et glass vin, vil du forbruke 120 kalorier for en 175 ml glass, mens en halvliter øl vil koste deg 180 kalorier, vil en Margarita kjører du 263 kalorier, en Martini med en oliven er 178 kalorier, og 5 oz. Baileys Irish Creme koster deg en heidundrende 468 kalorier. Ved å drikke rødvin i stedet, kan du spare opp til 348 kalorier.

Planlegg ernæring for dagen, slik at ca 120 kalorier for et glass vin. Husk at du må telle alle dine flytende kalorier sammen med kalorier forbrukes i mat.

Få en god natts søvn. Frisk vin forbruk kan hjelpe deg med de-stress og få en bedre natts søvn. Rest ikke bare forbereder deg til å ta på neste dag, men også reduserer nivåene av kortisol, som kan bidra til vektøkning og hemmer vekttap innsats.

Pass på hva du spiser hele dagen, men spesielt etter at du spiser et glass vin. Alkohol kan redusere hemninger, som inkluderer din evne til å si nei til det andre hjelpe eller dessert. Wine er en dekadent, nipper drink, som kan bidra mette ytterligere krav som oppstår når man drikker andre drikker.

Par din glass rødvin med vanskelige å fordøye mat som rødt kjøtt. De poly-fenoler inneholdt i rødvin har vist seg å forenkle prosessen med fordøyelse og bidrar til å beskytte magesekken mot skadelige bakterier som for eksempel Helicobacter pylori, E. coli og Salmonella. Dårlig fordøyelse bremser mineral absorpsjon, forårsaker forstoppelse, så vel som oppblåsthet og vannretensjon. Dette kan be kroppen til å reagere tregt, og uten den energien som kreves for å forbrenne overflødige kalorier. Sammenkobling rødvin med vanskelige å fordøye måltider kan forbedre fordøyelsen, holde stoffskiftet revved og klar til å brenne kalorier.

Hvordan å miste vekt ved å drikke mer vann

Hvordan å miste vekt ved å drikke mer vann


Vann er praktisk, billig og har vist seg å hjelpe til med vekttap. Drikker mer vann har blitt forsket på og bevist å hjelpe miste vekt. Drikker mer vann er en av de enkleste metodene du kan legge til din vekttap plan.

Hvordan å miste vekt ved å drikke mer vann

•  Finne ut hvor mye vann du allerede drukket. Tilsett mer vann til det daglige inntaket hvis du ikke allerede drikker nok. Drikk minst åtte glass om dagen.

Drikk før du blir tørst. Lytt til kroppens signaler på dehydrering, den mest åpenbare er tørst og drikke før de vises. Mange er ikke klar over at de går gjennom mye av dagen sin dehydrert.

Drikk vann kaldt, for å maksimere sin vekttap effekter. Drikke kaldt vann forbrenner mer kalorier og gjør at kroppen kan absorbere vann raskere.

Ingest mer vann for å øke metabolismen med så mye som 3 prosent. Drikkevann har samme metabolisme som øker effekt som trening.

Drikk vann for å holde leveren din fungerer på sitt beste. Det hjelper til å bryte ned fett i kroppen. Fortsett å drikke mer vann for å hjelpe kroppen din flush fettet bort etter at det har blitt brutt ned.

Spis mat med høyt vanninnhold. Konsumere salat, bønnespirer, selleri, brokkoli og sitrusfrukter for sin høye andel av vann.

Begrens mengden av drinker som fungerer som diuretika, for eksempel brus, te, kaffe og andre høyt koffein drikke. Velg koffein-fri versjoner av disse drikkene.

Hint

 • Klipp opp sitrusfrukter og høyt vanninnhold grønnsaker og holde dem hendig i kjøleskapet.
 • Hold en kanne med destillert vann i kjøleskapet.

Kan du miste vekt ved å gjøre crunches?

Brenne fett sjelden beviser lett. Men vi ofte søke etter de mest enkle ruter, ikke ønsker å sette i hardt arbeid at å miste vekt krever. Selskaper gjøre millioner av av de nyeste gimmicker lovende enkle måter å gå ned i vekt mens knapt løfte en finger. Mens de er alt for godt til å være sant, så er ideen om at en muskel-toning trening, som crunches, vil løse alle dine problemer.

Misforståelse

Crunches og sit-ups ikke føre til vekttap. Mens de tone magemusklene, brenne de lite fett og kan også føre til vektøkning på grunn legge muskel. Utføres alene, kan crunches selv gjøre magen din ser fetere, takket være voksende muskel under lag av fett.

Matvalg

Det første steget du må ta for å gå ned i vekt er å endre måten du spiser. Ikke bli det hotteste slanking kjepphest. I stedet gjør sunn mat en livsstil. Det beste stedet å starte er ved å ikke spise ute og utveksle brus for vann.

Måltid Størrelse

Vår vane å spise overdådige middager og hoppe over frokosten bidrar til vektøkning. Prøv å spise en gjennomsnittlig frokost, større lunsj og liten middag. Du kan også vurdere å bytte til en plan for å spise seks små måltider om dagen, som også holder magen full og stoffskiftet fungerer.

Ansvarlighet Partner

Vurdere å finne en venn til å fungere som din ansvarlighet partner. Vekttap kommer lettere når du har noen å dele eventyret med deg.

Bli med i en klasse

Delta i en øvelse klasse ofte motiverer deg mer enn å prøve å trene på egen hånd. Spin, step og yoga klasser har bevegelser som vil strekke musklene og svette av vekten din.

Betraktninger

Mens crunches ikke føre til vekttap, bør du ikke slutte å gjøre dem. Som du forbrenne fett ved å spise sunt og hjerte-øvelser, utføre crunches å øke tonen i dine magemuskler. Bare vær sikker på at du ikke stole på crunches å miste jiggle.

Kan du miste vekt ved å kutte kalorier?

Kontrollere vekten i kroppen egentlig dreier seg om tilbud og etterspørsel. Hvis du gir kroppen mer enn den trenger, vil den lagre ekstra for senere bruk. Hvis du gir mindre enn det som er nødvendig på en daglig basis, vil kroppen bruke disse butikkene, og du vil miste vekt. Trening hjelper også ved å øke den grunnleggende mengde energi kroppen trenger hver dag.

Grunnleggende Vekttap Prinsipp

Hver dag tar vi i kalorier gjennom maten vi spiser. Disse kaloriene gi den energien kroppen trenger for å fungere. Hvis vi tar i mer enn vi trenger, kroppen lagrer disse ekstra kalorier for senere bruk, noe som resulterer i vektøkning. Hvis vi ikke tar i nok, vil kroppen bruke det som ble lagret på et tidligere tidspunkt, noe som resulterer i vekttap.

Kalori behov

Ditt daglige kaloribehov er faktisk antall kalorier kroppen din trenger for å opprettholde sin nåværende vekt. Det nøyaktige antallet varierer fra individ til individ, men for de fleste moderat aktive voksne det faller mellom 2000 og 3000. Kalkulatorer er tilgjengelig på nettet for å hjelpe deg mer nøyaktig bestemme dine eksakte krav.

Overskudd og underskudd

Arbeide fra din base kalori kravet, kan du kontrollere vektøkning eller vekttap ved å opprette en kalori overskudd eller underskudd. Det er ca 3500 kalorier i en kilo kroppsfett. Opprette en 500 kalori per dag underskudd i kosten vil føre til at du mister ett pund per uke. Derimot, hvis du tar i 500 flere kalorier enn du trenger hver dag, vil du få en kilo per uke.

Dette er også hvor trening kan bidra vesentlig til vekttap. Fysisk aktivitet er mer energikrevende, og resulterer i en høyere basiskaloribehovet. Du kan lage den samme 500 kalori underskudd ved å kutte 300 kalorier fra kosten din og gå å brenne en ekstra 200.

Ernæringsmessige hensyn

Kroppen din trenger næringsstoffer som finnes i proteiner og karbohydrater. Fad dietter inkluderer ofte å kutte ut kjøtt, hvor kroppen får mesteparten av sin protein eller karbohydrater. Selv om disse metodene vil føre til hurtig vekttap, et balansert kosthold med trening og kaloriinntaket kontroll er en mye sunnere måte å gå.

Kosttilskudd

Hvis du vurderer en diett supplement, lese nøye de ernæringsmessige etiketter før du bruker disse produktene. Mange kosttilskudd inneholder diuretika som føre til at du mister vann vekt. Dette kan resultere i en usunn tilstand av mindre dehydrering i kroppen. Andre inneholder sentralstimulerende midler som kan forårsake en opprettholdes økning i hjerte-og pustefrekvens.

Kan du miste vekt ved å spise yoghurt?

Å miste vekt er blitt en besettelse over hele verden som folk blir mer helsebevisste. Diett moter kommer og går og fast food kjeder har begynt å revurdere sin meny. Midt i dette furor, er forskning blir utført for å forstå fordelene med maten vi spiser rutinemessig. Det har blitt oppdaget at å spise yoghurt kan hjelpe folk ned i vekt raskere, blant mange andre fordeler.

Yoghurt og redusert kaloriinntak

Det har vært sett at folk som spiser yoghurt når du er på en redusert calorie diett miste vekt raskere. Mangelen av kalsium i en kropps utløser fett-produserende enzymer på en raskere hastighet. Imidlertid, ved å øke kalsium i dietten, er enzymer som reduserer fett i kroppen utløst, bidrar til å miste fett. Folk på en redusert kaloriinntak som har lav-fett eller fettfri yoghurt 3 ganger om dagen mister mer vekt enn de som ikke spiser yoghurt. Å spise yoghurt bidrar til å redusere magefett og bidrar til å skape mer muskelmasse i forhold til de som har spist noe yoghurt.

Yoghurt Diet

Å være lav i fett yoghurt bidrar til å fremme fordøyelsen helse og sikrer at den metabolske systemet fungerer på en raskere hastighet. Proteinet i kosten sikrer også at kroppen gjør muskelmasse, hjelpe til raskere fett tap og etablering av muskelmasse. For å få det beste ut av yoghurt du spiser, at du lese etiketten av yoghurt merke du velger. Noen merker er toppet med sukker og fett. Men hvis du spiser lite fett eller fett gratis utvalg du vil være i stand til å forbli sunne og friske.

Gresk-Style Yoghurt

Den beste yoghurt i markedet er gresk stil yoghurt som har sunne probiotiske bakterier som hjelpemidler i gastrointestinal helse. Fordelene med levende kultur bakterier i yoghurt sikrer at folk fordøye noe mat de tar i mer effektivt og økningen i metabolsk aktivitet gjør systemet mer aktivt og sunt forårsaker fett tap. Gresk yoghurt, hvis det er et organisk variasjon, vil inneholde ingen kunstige ingredienser, være lite karbohydrater og høy i probiotiske bakterier. Noen merker vil også være høy i protein, hjelpe folk få muskel massen uten bivirkninger. Vurderer kosthold amerikanere i dag, gjenstår yoghurt en sunn matvare som, hvis valgt riktig, spesielt for sin høye kalsium og lavt fettinnhold, vil tillate folk å miste fett. Pass på at yoghurt du kjøper ikke er pasteurisert og velge økologisk.

Hvordan du raskt miste vekt ved å drikke vann

De fleste sliter med å slippe pounds er desperat etter en måte å fremskynde sitt vekttap. Mens det er mange forskjellige diett planer og kosttilskudd som lover vekttap disse programmene kan ofte være vanskelig og mislykket. I stedet for å kaste bort tid på å prøve dusinvis av ulike planer prøve å drikke vann for raskt vekttap.

Hvordan du raskt miste vekt ved å drikke vann

•  Før du begynner å bruke vann for å raskt gå ned i vekt dokument din vekt og målinger. Dette vil hjelpe deg nøyaktig spore hvorvidt drikkevann er faktisk å hjelpe deg. Hvis du ikke har et målebånd hjemme låne en fra en venn eller kjøpe en til enhver butikk som selger håndverk forsyninger. Dokumentere målinger er ekstremt viktig siden noen ganger, spesielt hvis en person arbeider ut mye, vil inches tapt i stedet for pounds. Mål alltid din midje, hofter, lår, bryst og armer. Lår og armer bør måles én om gangen, og ikke bli overrasket om høyre og venstre armer eller lår har litt forskjellige målinger.

Start drikke minst 12,5 glass vann hver dag eller 100 oz. vann daglig. Hvis du ikke ønsker å holde styr på hvor mange glass vann du drikker kjøpe en stor vannflaske som vil holde minst 32 oz. vann. Dette vil bidra til at du holder nøyaktig telling av vanninntaket, og vil øke sjansene dine for å faktisk drikke riktig mengde vann. Selv om mange dietter anbefaler åtte glass vann hver dag dette beløpet regnes som normalt for de som er over gjennomsnittlig vekt. De som er overvektige bør drikke mer vann for å øke sin metabolisme og øke vekttap resultater.

slutte å drikke brus og alkohol. Redusere drikke alternativer vil øke sjansene dine for å drikke alle 12,5 glass vann daglig. Når en person er i stand til å velge mellom vann eller soda er det også lett å gjøre den mindre sunn valg. Slutter å drikke alkohol og brus vil også eliminere en kilde til tomme kalorier som vil bidra til å øke vekttap. Til slutt kan drikking andre drikker også føre til at daglige vanninntaket teller å bli forvirret.

Gjør det til en vane å drikke et glass vann før hvert måltid. Dette vil bidra til at du drikker riktig mengde vann daglig og samtidig bidra til naturlig undertrykke appetitten.

Hvis du har en hard tid drikker 100 oz. vann hver dag og bor motivert prøve å legge ting til din vann. En klype lime juice eller sitronsaft vil endre smaken av vann uten å legge kalorier til drikke. Det er også smaken pakker som kan legges til vannet for å gjøre dem smake som frukt punsj, brus eller iste. Disse pakkene er ofte 10 eller 20 kalorier, og kan gi en fin daglig behandler for dem som er på slankekur.

Hva er farene ved å drikke fra plastflasker?

Hva er farene ved å drikke fra plastflasker?


Du drikker vann fra en plastflaske gjør? USA har høy kvalitet på vann fra springen, men amerikanske forbrukere bruker mye penger på flaskevann hvert år på grunn av troen på at det er tryggere enn vann fra springen. Men er det? Det som oppfattes som fordeler kan ikke oppveie farene ved å drikke vann fra plastflasker.

Lekkasje / Utlekking

Noen plastflasker lekke kjemikalier i vannet, særlig når vannet blir varm og bevirker at plast å avgi gasser som oppløses i væsken. Se opp for harde, fargede flasker laget av Lexan eller polykarbonat, plast baby flasker og drikkebegre, som inneholder og kan lekke bisfenol-A.

Kjemikalier

Plastflasker har en rekke kjemikalier, men bisfenol-A (BPA) er en spesiell bekymring. Bisfenol-A har vært knyttet til brystkreft og livmorkreft, reduserte nivåer av testosteron, og til og med type 2 diabetes. Hard plast farget flasker laget av lexan eller polykarbonat, og mest plast tåteflasker og drikkebegre inneholde og kan lekke dette kjemikaliet.

Bakterier

Bakterier trives i fuktighet; Derfor, jo mer du bruke en plastflaske, jo høyere er sjansen for at bakterier vil vokse inni den og gjøre deg syk. Noen riper i flasken kan også bli et ynglested for bakterier.

Trygge Flasker

De fleste plastflasker er laget av # 1 polyetylentereftalat (PET / PETE), som har blitt grundig testet og trygt av US Food and Drug Administration. Det anbefales for engangsbruk.

Se etter følgende koder eller tall innen skilt resirkulering på siden eller bunnen av plastflasker for å ivareta sikkerheten: # 2 eller HDPE, # 4 eller LDPE, og # 5 eller PP. Du kan også bruke disse trygt, så lenge du grundig re-vaske dem med varmt vann og såpe.

Potensielt farlige Flasker

Hvis du ser gjenvinningskoder # 3 eller PV / Vinyl, # 6 eller PS / isopor, eller # 7 eller PC på bunnen eller siden av drikkeflasker, holde seg borte fra dem.

Miljø Farer

Det tar mye energi å lage og distribuere plast, noe som fører til forurensning under produksjon og bidrar til global oppvarming. I tillegg vil plasten ikke lett brytes ned i søppelfyllinger.

Hvordan å miste vekt raskt ved å drikke vann

Hvis du er ute etter å gå ned i vekt raskt ved å drikke vann, er det tips tilgjengelig for å hjelpe deg å gjøre det riktig og effektivt. Konsekvent vanninntaket er kritisk i vekttap fordi et høyt volum av vann til stede i cellene tillater dem å presse ut fett og giftstoffer lagret i dem. Lær hva slags vann er best å hjelpe deg å miste vekt og hva slags kosthold du bør ha for å støtte dine mål. Det er ikke vanskelig, men det krever oppløsning på en del å gjøre det.

Hvordan å miste vekt raskt ved å drikke vann

•  Den viktigste del av denne prosessen er, selvfølgelig, ha rikelig med vann, og den riktige typen av vann som er tilgjengelig. Noen av de beste vannet du kan muligens drikke dampdestilleres. Dette har vist seg å ha mange flere fordeler enn springen, mineral, fluoridated eller kildevann. Logikken er enkel. Vann andre enn damp destillert kilder blir behandlet for å drepe urenheter, så som klor stoffer, karbon og aluminium-sulfat tilsettes for å justere pH-verdier, eller for å fjerne uklarhet. Alle disse faktorene ytterligere bog ned kroppens celler i stedet for å hjelpe dem å fungere skikkelig. Damp destillert vann er forskjellig. I destillasjonsprosess, er vann som er kokt og damp laget er fanget inn i en kondensator. Den kondensert damp er vannet du drikker. Forurensninger er igjen i vannet som ble kokt.

Du har hørt at du bør drikke 8 til 10 august-oz. glass vann per dag. Jo bedre regel er å drikke din kroppsvekt i gram. Hvis du veie 120 pounds, drikke 120 gram per dag. Du merker at beløpet er nesten dobbelt standarden på 8 til 10 glass. De første dagene, kroppen din vil merke forskjellen. Du vil bli å gå på do mer, men å spise mindre. Processing at mye vann holder magen og celler okkupert og du ikke er så sulten.

Gjør dine matvaner "mål-vennlig." Hvis du spiser mye høy-fett, bearbeidet eller stekt mat, vil du definitivt bremse vekttap prosessen ned. Fordøyelsessystemet må jobbe veldig hardt for å bryte ned disse typer matvarer. Spis minst to rå måltider / snacks om dagen. De levende enzymer i rå mat er vant til å bryte maten ned på egen hånd, uten å kalle på magen enzymer for å få hjelp. En rå måltid eller mellommåltid kan rett og slett være et eple. Ditt andre rå måltid kan være en salat. Så du har oppnådd ditt daglige mål. Plus, det er vann i rå frukt og grønnsaker, så det er en bonus.

Hold deg dette tempoet i to uker. Spis så mye mat som du liker - bare prøve å holde kostholdet balansert. Fokuset her er på vannet. Hvis du er konsekvent i vanninntaket, vil du merke at din eliminering vil forbedre, vil du være mindre oppblåst og du bør miste minst £ 5

La dette atferd starte et nytt liv vane. Hold damp destillert vann med deg uansett hvor du går: bilen, på kontoret, treningsstudio eller hjemme. Du vil holde overvekt av og føler stor.

Hint

 • Et viktig tips angående vann kosthold: Prøv å unngå rødt kjøtt og raffinerte melprodukter (som hvit ris, pasta og bakevarer). Disse produktene - spesielt rødt kjøtt - langsom absorpsjon av vann til cellene enormt. Dette er fordi kroppen din energi er beheftet med å prøve å bryte disse matvarene ned i stedet for å frigjøre lagret fett.
 • Aldri erstatte drikkevann for et måltid. Sørg for å få rikelig med sunn mat for å holde energinivået oppe.

Hvordan kan jeg miste 20 pounds i 2 uker?

Ifølge Center for Disease Control, kan 67 prosent av den voksne befolkningen i USA klassifiseres som enten overvektige eller fete. De fleste mennesker virkelig ønsker å gå ned i vekt. Imidlertid er en viktig faktor demotivating kjemper vektøkning som mister det synes å ta så lang tid. Telle kalorier, veiing deler, kutte fett, nekte deg alle dine favoritt godbiter virker som en tapende kamp når uke etter uke, ser du nesten ingen endring. Men det finnes måter å gå ned i vekt og se resultater raskt, på under to uker.

Master Cleanse

En måte å gå ned i vekt raskt, som har fått mye oppmerksomhet den siste tiden er Master Cleanse, også kalt lemonade diett. Kjendiser som Beyonce Knowles og Robin Quivers har rapportert store vekttap mens du gjør dietten. The Master Cleanse ble ikke opprinnelig utviklet som en diett. Det var ment som en naturlig metode for kroppen avgiftning. Hvis du bruker Master Cleanse for å miste vekt, må du huske at det er en kortvarig, midlertidig diett, men kan gjentas når du føler behov. Avhengig av hvor lenge du fortsetter den raske, kan du miste alt fra fem til 20 pounds i to uker.

The Master Cleanse består vanligvis av en lettelser i perioden du kutte ned på matinntaket og bytte til å spise bare frukt, grønnsaker og juice, den faste perioden, og deretter en lettere-out perioden hvor du sakte introdusere fast føde tilbake inn i kroppen din. Den raske selv består av å drikke en drikk laget av vann, saften av friske sitroner, cayennepepper og lønnesirup hver dag, sammen med en saltvann flush enten om morgenen eller om kvelden for å hjelpe rense ut systemet. I faste perioden, er sitron drikke det eneste du spiser - ingen andre matvarer.

Kål suppe Diet

Kål suppe Diet, mens ikke like restriktive som Master Cleanse, er en annen måte å miste 20 pounds i to uker. Faktisk er det rapportert at du kan miste så mye som 15 pounds i en uke på kål suppe Diet. Kål suppe plan er satt opp til å bli gjort i syv dager om gangen. Du har lov til å spise mer enn kål suppe på hver dag, men kjernen i planen er å fylle deg opp med så mye av lav-kalori, høy-vitamin suppe som du kan. Som dietten går på, legger du mer og mer mat tilbake i rotasjon, slik at ved slutten av uken du spiser suppe, kan du også ta brun ris, grønnsaker og usøtet fruktjuice.

Oppskriften på suppen varierer, men en god generell oppskrift inneholder seks store grønne løk, to grønne paprika, 10 oz. av sopp, en eller to bokser med tomater (eller flere friske tomater), en hel haug med selleri, en eller to terninger buljong av ditt valg og halv leder av kål. Mange mennesker liker kål-suppe diett fordi de ikke bare gå ned i vekt raskt og begynne å endre sine matvaner, men også de ikke føler seg så tappet mens slanking fordi de kan endre suppe oppskrift og også holde å spise andre matvarer.

Advarsler

Du bør alltid sjekke med legen din før du starter noen diett plan, spesielt de som restriktiv som kål suppe Diet eller Master Cleanse. Husk også at ingen av disse diettene er ment å være permanent, men er bare midlertidige dietter ment for raskt vekttap og avgiftning. De er begge svært lavt i kalorier og bor på programmer for lenge kan føre til tretthet, lav energi, bryte ned muskler og annet kroppsvev og nedbremsing av stoffskiftet.

Hvordan å miste vekt ved Heat

Hvis du ofte gå på treningsstudio, er sjansen du har sett noen trener i treningsklær som ligner en søppelsekk. Å miste vekt ved å varme er en populær vekttap metode, fordi det hjelper deg å slippe pesky pounds veldig fort. Vekten du mister er vann vekt, derfor, å miste vekt med denne metoden bør bare brukes til å oppnå dine kortsiktige mål. Hvis du har en historie med helseproblemer, snakke med legen din før du prøver rutinen.

Hvordan å miste vekt ved Heat

•  Kjøp en badstue dress. En badstue dress er som en overdimensjonert svette dress laget av vinyl, gummi eller polyester. Noen dresser likne søppelsekker og andre ser ut som vind dresser. Du kan finne de passer på store varehus eller på nettet. Prisen varierer fra $ 15 til $ 100, avhengig av merke. Mål din bryst og midje med et målebånd og sammenligne dine målinger med størrelsestabellen funnet på pakken eller på nettet.

•  Ha på drakten. For å unngå over å bruke deg selv, teste ut drakten i personvernet til hjemmet ditt. Klippe plenen i dress eller bruke den under en kraftig rengjøring dag. Ifølge sauna-suits.com, de fleste utøvere bære svettedrakt opp til to timer om dagen, tre til fem ganger hver uke. Det er viktig å gradvis arbeide deg opp til hyppig bruk av drakten.

Oppgave i drakten. Som sauna dresser hjelpe deg å kaste vann vekt, må du være forberedt på å svette voldsomt. Ikke vær redd for å drikke vann for å unngå dehydrering. Faktisk, mens du trener i badstuen dress, bør du bestrebe seg på å drikke ekstra vann.

Overvåk vekt. Prøv å veie deg hver dagene mens du bruker drakten. Ifølge dietspotlight.com, bør iført en badstue dress hjelpe deg å miste vekt raskt, og du vil ønske å sørge for at antrekket gjør jobben sin.

Følg alle stell og vedlikehold retninger. Vedlikeholdsråd varierer fra produsent så sørg for at du gjennom retningslinjene foreslått for din dress. Hvis svettedrakt rips, kjøpe en ny. En revet drakten vil ikke varme kroppen din, og du vil ikke miste så mye vekt.

Hint

 • Hvis du føler deg ør når du bruker dress, kontakt lege. Du kan bli dehydrert.

Hvordan kan jeg miste vekt raskt i tre dager?

Hvordan kan jeg miste vekt raskt i tre dager?


Vekt-tap er en nasjonal besettelse i USA, der fedme har nådd epidemiske proporsjoner. Som et resultat, er nye diett planer markedsført med regularitet. Men de har en tendens til å fokusere på langsiktig vekttap, med en hastighet på 1 til 3 pounds en uke. Å miste vekt raskt, som for eksempel å bli klar for et bryllup eller andre spesielle anledninger, krever en annen tilnærming. En utprøvd plan er kjent som Alabama 3-Day Diet og det resulterer i tap av opptil 10 pounds i tre dager, ifølge diett gjennomgang ressurs My Lifestyle Diet, der 82 prosent av leserne sier de likte sine resultater. Men, advarer My Lifestyle Diet, vekten tapt er vann vekt og langvarig bruk av dietten kan bære helserisiko.

Hvordan kan jeg miste vekt raskt i tre dager?

•  Spis 1/2 grapefrukt eller drikke et glass grapefruktjuice til frokost på den første dagen. I tillegg spiser ett stykke ristet brød med en spiseskje peanøttsmør. Drikke svart kaffe eller te. Til lunsj, spise 1/2 kopp tunfisk med en skive ristet brød og svart kaffe eller te. Til middag spiser 3 gram av noe kjøtt med en kopp snittebønner, en kopp gulrøtter eller rødbeter, 1 lite eple og en kopp vaniljeis.

Spis en hardkokt egg og en skive ristet brød til frokost på den andre dagen, sammen med 1/2 banan og svart kaffe eller te. Til lunsj, spise en kopp cottage cheese eller 1/2 kopp tunfisk, sammen med 5 stk salte kjeks. Til middag spiser to pølser med en kopp kål eller brokkoli, 1/2 kopp gulrøtter eller nepe greener, 1/2 banan og en kopp vaniljeis.

Spis en hardkokt egg og en skive ristet brød til frokost på den tredje dagen, sammen med svart kaffe eller te. Til lunsj, spise en skive cheddar cheese, 5 stk salte kjeks, en liten eple og svart kaffe eller te. Til middag spiser en kopp tunfisk med en kopp gulrøtter eller rødbeter, 1 kopp grønne bønner eller blomkål, en kopp honningmelon eller 1 lite eple, og en kopp vaniljeis.

Drikk litt vann i løpet av dagen, men ikke mye. Eksperter sier dietten lykkes fordi det hjelper deg å kaste vann vekt raskt. Derfor vil drikke for mye vann undergrave resultatene. Men ikke drikker noe vann kan føre til dehydrering.

Vær oppmerksom på diett restriksjoner. Ikke bruk den i mer enn 3 dager om gangen. Etter det, gå tilbake til normalt kosthold, men klarer kalorier nøye for å holde av den vekten du har tapt. Hvis du vil fortsette å gå ned i vekt, begrense deg til 1500 kalorier om dagen i fire dager, deretter tilbake til Alabama 3-Day Diet for en annen syklus. Deretter gjentar den fullstendige syklus to ganger til. Ved å gjøre det, hvis du er overvektig, kan du miste opptil 40 pounds i en måned. Normale, friske mennesker som er overvektige kan vanligvis mister ca 20 pounds i en måned på planen.

Hint

 • For best resultat, koker kjøtt ved hjelp av en matlaging spray og damp grønnsakene dine.
 • Er du i tvil om din generelle helse, konsultere legen din før du starter denne dietten.

Hvordan å miste vekt ved å faste

Hvordan å miste vekt ved å faste


Mange prøver å faste over korte perioder for å hjelpe kick-starte en diett eller ny helse regime. Andre prøver faste å miste en bestemt mengde vekt raskt. I de fleste tilfeller innebærer fasting gå uten mat helt; men noen former for faste krever kun at visse matvarer være begrenset. En konservativ faste programmet under oppsyn av en kvalifisert helsepersonell kan være en effektiv løsning for å miste vekt. Følg disse trinnene for å lære mer.

Hvordan å miste vekt ved å faste

Finn ut om faste er riktig for deg

•  Lær mer om de ulike formene for faste, som vann fasting, juice fasting og faster som bare krever eliminering av kjøtt og meieriprodukter. Besøke webområder som en drives av Dr. Ben Kim (se Ressurser under) for detaljene.

Eksperimenter med flere kortere faster før du starter en lang periode med faste å se hvordan kroppen din reagerer på prosessen.

Betrakt gjør en kolon renset før faste for å redusere gastrisk ubehag som ellers kan forekomme. Mange kolon rensing kosttilskudd kan være ganske billig, avhengig av hvor lenge du skal ta dem.

Tenk på den praktiske siden av faste. Bestem om din daglige rutine vil bli avbrutt av en rask. Spør folk rundt deg om de vil være støttende og følsomme for behovene dine hvis du går på en rask.

Rask å miste vekt

Drikk minst 7-10 glass, hver 8 oz, destillert eller renset vann hver dag i fasten -. Selv om du er bare på en juice raskt eller på andre måter begrense din diett. Fasting talsmenn ofte fraråder vann å drikke fra springen. De hevder at det kan gjeninnføre giftstoffer og kjemikalier inn i systemet og undergrave faste prosessen.

Veksle mellom faste perioder og spise perioder. Mange mennesker opplever at de kan miste mer vekt ved å faste hvis de gjør det for 2 eller 3 dager om gangen, i stedet for faste for en lang periode.

Vær forsiktig når du bryte en rask ved ikke å ha en stor første måltid. Prøv et mindre måltid først. Vent noen timer for å sikre at du kroppen reagerer godt til maten, og deretter spise normalt etter det.

Hint

 • Stopp en rask og konsultere legen din umiddelbart hvis du opplever alvorlige bivirkninger, som besvimelse, forvirring eller alvorlig gastrointestinal smerte.
 • Det er generelt ansett for å plassere deg under medisinsk tilsyn hvis du skal gjennomføre en utvidet fort.

Hvor mange pounds kan man tape på å ikke drikke brus?

Hvis du er forbruker brus eller søtet drikke hver dag, er du legge en betydelig mengde kalorier i kostholdet ditt som du ikke kan være klar over. Hvis du prøver å gå ned i vekt, eliminere brus og søtet drikke kan være et stort skritt for å oppnå et sunt kosthold. Fordi de fleste brus og søtet drikke inneholder en lignende kalori teller, kan du selv beregne omtrent hvor mange pounds soda er å legge til din diett.

Historie

USA hevder den tvilsomme æren av å ha den høyeste brus forbruk i verden. Selv om det har bare 5% av verdens befolkning, bruker den nesten 33% av verdens brus eller 13-15 milliarder liter brus i året.

Betraktninger

Brus og søtet drikke inneholder rundt 150 kalorier per 12 oz. servering størrelse. Det amerikanske Food and Drug Administration klassifiserer matvarer som inneholder mer enn 100 kalorier per porsjon som "moderate" kalori innhold matvarer. Hvis du drikker fire 12 oz. brus i løpet av en dag, er du legge rundt 600 kalorier i kostholdet ditt. Disse ekstra kalorier er ernæringsmessig tom, og vil være en barriere for alle som prøver å gå ned i vekt.

Expert Insight

En fersk studie av US Department of Agriculture fant at to tredeler av amerikanerne voksne drikker i gjennomsnitt 2,6 kopper brus om dagen, bestående av 14% av deres totale kaloriinntak. Studien fant også at amerikanske voksne oppnådd høyere kaloriinntak fra brus og søtet drikke enn fra hvitt brød, som pleide å være den viktigste kilden til energiinntaket i det amerikanske kostholdet.

Potensiell

Hver kilo fett i menneskekroppen inneholder rundt 3500 kalorier. Du kan redusere din ukentlige kaloriinntaket med dette beløpet til å begynne Shedding pounds og nå dine mål diett. Hvis du kutter ut fire 12 oz. brus eller søtet drikke om dagen, som vil trekke omtrent 4200 kalorier per uke fra kostholdet ditt, og du vil begynne å gå ned i vekt med en hastighet på litt mer enn en halvkilo hver uke.

Forebygging / løsning

Bytte til diett brus, selters, usøtet te eller vann er en fin måte å kutte ned på kaloriinntaket, holde et sunnere kosthold, og gå ned i vekt. Hvis du starter din brus og søtet drikke forbud i dag, bør du begynne å miste vekt ved slutten av uken. Unngå tomme kalorier fra brus er en enkel og lett start på å oppnå et sunnere kosthold.

Hvordan å miste vekt ved å spise junk food

Hvordan å miste vekt ved å spise junk food


Mens det er hundrevis av forskjellige kjepphest dietter, å miste vekt er et resultat av et enkelt faktum: For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du spiser. Dette gjør vekttap mulig selv når du spiser junk food. Dr. Mark Haub ved Kansas State University mistet 27 pounds ved å spise en nøye proporsjonert diett av snack kaker, chips og kjeks. Han spiste en daglig diett på 1800 kalorier, og klarte å øke sin gode kolesterolet (HDL) og å senke både hans dårlige kolesterolet (LDL) og hans triglyserider nivå. Dr. Haub kosthold bevist at kaloritelling er en måte å miste vekt. Imidlertid mister vekt er ikke det samme som å opprettholde optimal helse. Hva du spiser er like viktig for din langsiktige helse som hvor mye du forbruker. Selv om det er teknisk mulig å gå ned i vekt mens de spiser junk food, er det skadelige langtidseffekter av høyt sukkerinntak og av å ikke få tilstrekkelig ernæring og fiber gjennom et balansert kosthold.

Hvordan å miste vekt ved å spise junk food

Kaloritelling

Liste din favoritt mat, inkludert junk food.

Listen det foreslåtte servering størrelse og kaloritelling av disse matvarene ved siden av hvert element. Du kan finne denne informasjonen på baksiden eller på siden av emballasjen.

Legg opp alle kaloriene du ville forbruke om du spiste en porsjon størrelsen på hver av disse matvarene hver dag. Sammenlign dette med kaloriene du ville forbruke hvis du spiste vanlig servering størrelse hver dag.

Juster din liste slik at kaloriinntaket er mindre enn 1800 kalorier. Alternativt justere listen slik at junk food kalorier er begrenset til en annen prosentandel av ditt daglige kaloriinntak. 600 kalorier eller 33% ville tillate for 3 til 5 foreslo porsjoner av mange typer junk food som snack kaker, kjeks og chips.

Drei dine junk mat valg for å best passer ditt daglige preferanse.

Slanking

List andre, kanskje sunnere, mat som du ville nyte å spise. Beregne kalori påvirkning og justere listen. Husk at en diett av bare informasjonskapsler kan bli like tung som en diett av bare grønnkål. Husk også at ernæring er ikke bare om kalorier. Fiber, vitaminer og mineraler er alle viktige for helsen din. Disse kan bare finnes i visse matvarer, inkludert grønnsaker og frukt.

Suppler kosthold med et daglig multivitamin, porsjoner grønnsaker og andre lav kalori sunn mat. Dr. Haub jevnlig lagt helmelk og kaffe til sin diett. Mens daglige vitaminer vil gi deg grunnleggende ernæring, har de ikke gi deg en sunn kilde til fiber.

bekjempe sult ved å spise små måltider oftere og drikke rent vann. Bor hydrert spiller en viktig rolle i å miste vekt. Ikke bare hjelper det kroppen din skylle ut giftstoffer, men det hjelper deg også regulere sult cravings.

Bruk denne dietten i moderate mengder. Mens Dr. Haub eksperiment viste et punkt om kalori telling og vekttap, betyr det ikke nødvendigvis gir en sunn livsstil valg. Riktig ernæring handler om mer enn kalorier og får et bredt spekter av næringsstoffer kan bare gjøres ved å forbruke en godt balansert diett av hele matvarer, inkludert magre proteiner, hele korn, grønnsaker og frukt.

Hint

 • Rådfør deg med helsepersonell før du starter en diett. Fast food forrettene var ikke i Dr. Haub opprinnelige eksperimentet. Spis junk mat valg sakte og flere timers mellomrom.

Hvis du veier 400 kilo, Hvor mye vekt kan du miste i en måned?

Hvis du veier 400 kilo, Hvor mye vekt kan du miste i en måned?


Vekt 400 pounds klassifiserer deg som overvektige, ifølge National Heart Lung and Blood Institute. Selv om vekttap kirurgi er ofte hensiktsmessig for overvektige personer som har strøket bruker andre vekttap strategier, kosthold og mosjon er billigere alternativer. Mengden av vekt en 400 kilos person vil tape i én måned, avhenger av typen av vekt-tap strategi han bruker.

Svært lav-kalori diett

Svært lav-kalori diett er ofte bruk for overvektige personer med umiddelbar risiko for helsemessige forhold, for eksempel hjertesykdommer og diabetes. VLCDs inneholder vanligvis 800 - eller færre - kalorier om dagen. Vekt-kontroll Information Network antyder kan du miste opptil 5 pounds per uke, eller 20 pounds i en måned, ved hjelp VLCDs. Men på grunn av potensiell risiko forbundet med svært lav-kalori diett, for eksempel mangel på næringsstoffer, kvalme, diaré og dannelse av gallesten, de er bare aktuelt når det brukes under medisinsk tilsyn.

Lav-kalori diett

Dietter som inneholder 1000 til 1600 kalorier om dagen er ofte klassifisert som lav-kalori diett, eller LCD-skjermer. Mens 1000-og 1200-kalori vekttap planer er vanligvis effektiv for kvinner, 1.200 til 1.600-kalori dietter er ofte effektive for de fleste menn, antyder vekt-kontroll Information Network. Når du følger en redusert calorie diett for vekttap, som mål å gå ned 1 til 2 pounds per uke - eller opptil 8 pounds i en måned - antyder Centers for Disease Control and Prevention. Denne frekvensen av vekttap er trygt for overvektige personer, med eller uten medisinsk tilsyn.

Vekt-tap kirurgi

Selv om vekt-tap kirurgi kommer med risiko, kan enkeltpersoner som veier 400 pounds nytte gjennomgår fedmekirurgi. Etter vekttap kirurgi, University of Michigan Adult Bariatric Surgery Program rapporterer gjennomsnittlig vekttap er 5 til 15 pounds per uke, eller 20 til 60 pounds i den første måneden. Men ulempene - som håravfall og næringsstoffer mangler - kan skje med en slik hurtig vekttap. The University of Maryland Medical Center bemerker at dødelighet forekommer i 1 av hver 200 pasienter som gjennomgår vekttap kirurgi. Derfor, snakk med legen din for å finne ut om fedmekirurgi er riktig for deg.

Trening

Legge til fysisk aktivitet til din vekt-tap programmet kan forbedre vekttap og bidra til å holde tapte vekten av lang sikt. Trygge, men effektive innledende treningsøkter for 400-kilos individer inkluderer lav effekt øvelser, for eksempel lys styrketrening, svømming, vannaerobic, turgåing, sykling eller bruke en elliptisk maskin. Starter på en lav intensitet for kort tid, kanskje 10 minutter om gangen, og jobbe opp til å trene 45 til 60 minutter, fem til syv dager i uken, foreslår forfatterne av en gjennomgang publisert i en 2009 utgave av "The Ochsner Journal." alltid få legen din tillatelse før du starter en ny treningsprogram, spesielt hvis du veier 400 pounds.

De beste måtene å rense systemet ved å drikke vann

De beste måtene å rense systemet ved å drikke vann


Vann renser og frisker opp kroppen. Menneskekroppen absolutt ikke kan overleve uten vann, og likevel bare noen få folk forstår viktigheten av å drikke vann. Vann er et krav for alle kroppsfunksjoner. Ditt blod, hjerte, hjerne, lunger, nyrer og muskler alle krever en tilstrekkelig mengde vann for å holde deg frisk.

Viktigheten av drikkevann

Selv om prosentandelen av vann du trenger avhenger av vekten din, er kroppen din hovedsakelig laget av vann. Selv blod er 95% vann.

Vann hjelper tone musklene og huden. Faktisk er de fleste hudproblemer skyldes giftstoffer forurensende kroppen som kan elimineres ved å drikke mer vann. Videre, nyrene og leveren er ansvarlig for å eliminere avfall fra kroppen og begge krever en betydelig mengde vann. Nyrene, for eksempel, består av mer enn 80 prosent vann.

Vann er også en partner av fordøyelsessystemet. Det er foreslått at du drikker vann før og etter måltider fordi vann bidrar til å bryte ned maten du spiser, slik at fordøyelsessystemet til å holde kursen.

Beløp Konsumere

De fleste er ikke klar over at de er enten under-hydrert eller dehydrert.

Foreløpige studier tyder du drikke åtte til T10 glass vann daglig for å erstatte vannet kroppen din har tapt. Spise frukt og grønnsaker vil også bidra til å gjenopprette vann til kroppen. Men mest rehydrering bør gjøres ved å drikke vann.

Hvis du er over den anbefalte vekt, drikke ett glass mer for hver 25 pounds. Dette vil sikre at kroppen har nok vann til å holde kroppen fungerer mens du jobber med å ta av de ekstra pounds.

Tegn på dehydrering

Kroppen har flere måter å fortelle deg når det er dehydrert. Noen tegn på dehydrering inkluderer fordøyelsesbesvær, forstoppelse, vektøkning, væskeretensjon, mørk urin, nyrestein, urinblæren og urinveisinfeksjoner, og tørre lepper.

Tips for å drikke mer vann

Å drikke åtte til ti glass vann kan være en overveldende oppgave, hvis du ikke er vant til å drikke mye vann. Bære vann med deg når du kan. Det er best å kjøpe en god gjenbrukbare vannflaske i stedet for alltid å kjøpe en ny plast en når du trenger en drink.

Du kan starte ved å drikke vann (i stedet for eller i tillegg til din vanlige drikke) under pauser på jobben.

Bytt ut brus og andre drikker med vann når du spiser dine måltider.

Drikk vann før og etter å ha spist et måltid.

Ta en vannflaske med deg på lange turer, eller når du er borte fra hjemmet mesteparten av dagen. Det er vannflasker på markedet med deler som kan fryses for å holde vannet kaldt.

Hvis du ikke allerede drikker vann regelmessig under trening, som begynner å drikke vann før, under og etter trening.

Hvordan å miste vekt ved å justere handlelisten

Hvordan å miste vekt ved å justere handlelisten


For millioner av mennesker, er vekttap på som en gåte, og en oppoverbakke innsats av unsurmountable proporsjoner.

Men etter å ha vært mer enn 70 pounds overvektig, jeg oppdaget at rett og slett lære å lese mat etiketter og justere min handleliste, de pounds ville
kommer av uten at mye offer.

I denne artikkelen vil jeg dele med dere hvordan jeg gjorde det, og hvordan du også kan være på vei til en slankere deg!

Hvordan å miste vekt ved å justere handlelisten

Denne artikkelen representerer en Food 101 snakke med arm du med noen enkle verktøy og strategier som vil støtte og hjelpe fremskynde din fastende, vekttap, kosthold og fitness mål.

Poenget jeg understreke er at; varig vekttap og helse er best oppnås når man er konstant læring om mat man spiser, hva den inneholder, og hvordan det positivt eller negativt påvirker våre sinn og kropp.

Jeg svømte i et basseng av uvitenhet i årevis; spise hva og når uten noen anelse om hva maten var, og hvordan det kan bidra til å forbedre eller ødelegge liv. Så la oss gå sammen i denne søken etter forståelse og, til slutt, mestring mat.

Å mestre mat er å mestre kroppen vår. Og for å mestre kroppen vår er å mestre våre sinn og følelser. Å mestre våre sinn og følelser er å mestre våre liv. Tro det eller ei, har din faste og vekttap søken eksistensiell betydning.

De fysiske og mentale gjennombrudd som venter deg er ganske muligens utenfor din fatteevne. Mat er kilden til makt - det er opp til deg å lære å bruke det i din favør, snarere enn som en agent for selvutslettelse ... som jeg gjorde i så mange år.

Du er hva du spiser

Det gamle ordtaket "Du er hva du spiser, er sant. Mat kan være giftig. Junk food at så mange spiser i store mengder (brus, hamburgere, pommes frites, pizza, godteri osv) er full av alle typer destruktive elementer inkludert kjemikalier, frie radikaler, samt store mengder sukker og transfettsyrer.

Disse matvarer, som vi alle vet, er svært høy i kalorier og har liten eller ingen næringsverdi. Enda verre, for mange mennesker - særlig i USA - denne type giftig mat representerer hovedtyngden av sitt daglige kosthold. Det er ikke rart at fedmeepidemien er spinner ut av kontroll.

Vekttap og fitness vi søker her oppnås ved å spise mindre, selvfølgelig. Men enda viktigere er det om å spise riktig. Bruke mat til din fordel heller enn til skade.

En av de mest konstruktive måter du kan begynne å bruke mat til din fordel er å lære å granske og forstå mat etiketter. Dette høres kanskje dumt, men jeg har lært at 90 prosent av folk nesten aldri - eller aldri - lese etiketter. Eller kanskje de misread etiketten, noe som kan bli enda verre.

I USA, Food and Drug Administration krever at noe i en container, nesten alt spiselig du kjøper, må ha en etikett med ernæringsmessige fakta, inkludert servering størrelse og porsjoner per container.

Hovedproblemet, spesielt i USA, er at folk spiser for mye fett. De fleste har ingen anelse hvor mye fett i maten de spiser.

Kort Merk: Ett gram av fett er ti kalorier, og ett gram av karbohydrater er fire kalorier. Poenget er at å spise for mye fett er det som gjør folk fete.

Kroppen trenger bare tjue-tretti gram fett per dag, men de fleste overvektige og overvektige mennesker jeg kommet over kan lett forbruke mer enn hundre gram fett per dag.

Tommelfingerregelen er at du bør ikke ha mer enn 15 gram fett til hvert måltid.

Hvis du leser hver etikett og ikke spise mer enn tjue gram fett per dag, vil du utvilsomt gå ned i vekt - selv uten trener.

Men de fleste overvektige mennesker vil spise tjue-tretti gram fett i hvert måltid! For eksempel, en klapp på smør er ti gram fett. Noen mennesker har et stort måltid og sette en elektrode på hver rundstykke de spiser og flere på deres bakt potet.

Hvis du hadde to ruller med brød, kan du enkelt se på 40 gram fett bare med brød og potet! Og selv om det er bare ett pat for brød og en for potet, er som allerede tyve gram fett.

Kjøtt og alle grunnleggende protein matvarer som egg og meieriprodukter inneholder fett. Det er et spørsmål om hvor mye og hvilken type du forbruker. La oss se på helmelk som et annet eksempel. Hvis du drikker melk, er du forbruker ett gram fett for hver unse.

Så hvis du drikker en åtte unse glass helmelk, du i utgangspunktet bare tok i åtte gram fett. Og du har ikke engang begynt å spise!

Ved ganske enkelt å bytte til to prosent melk, en åtte unse glass melk går ned 8-4 gram fett - en ganske dramatisk 50 prosent reduksjon.

Men den største fienden til vekttap og mat som jeg har funnet de fleste folk snubler med er salat dressing. Mange sier de er slanking med salater, men ikke klarer å innse hvor fetende salat dressing de bruker faktisk er. Salat dressing er laget av vegetabilsk olje. Olje, selvfølgelig, er en type fett.

Så, for eksempel, en unse (30 ml) av den typiske salatdressing har - i gjennomsnitt - 15 gram fett! Det er nesten nok fett for hele dagen i bare ett gram av dressing! Og jeg var aldri fornøyd med bare ett gram av noe. Mange mennesker går til en restaurant og bestille en stor salat som det viktigste måltidet og klappe seg selv på ryggen for ikke gorging på feil type mat.

Men så de kan slå sin innsats ved å sette to eller tre gram av rik dressing på deres salater. På femten gram En unse, som er nesten femti gram fett - nok for to og en halv dager! Salat eller ingen salat, det er fortsatt destruktiv og toksisk spising.

Det er mange svært gode "lette" salatdressinger du kan erstatte noe som vil kutte salat fettinntaket til to gram fett per unse. Nå som er en sjokkerende forskjell, synes du ikke? Vi anbefaler ikke "fett gratis" dressinger.

De vanligvis smake morsomt og bare vil frustrere deg. Hvis du bruker eddik og olje i salaten din, skal du vite at olje er rent fett - ti gram per unse. Så det også kan være en catch 22.

jeg anbefaler ikke aspartam, som nylig har blitt klinisk knyttet til depresjon og leddgikt, blant annet. Det er bedre å ha litt sukker med mindre selvfølgelig, du er diabetiker.

Mange søtsaker i dag kommer i "lite sukker" format, som etter vår mening er mye bedre enn en "sukkerfri" produkt tilsatt aspartam eller noe annet kunstig søtningsmiddel.

Regelmessig gelé, for eksempel, er rundt femti kalorier og ti på tolv gram karbohydrater per spiseskje. Dens lave sukker alternativ, i kontrast, er tjuefem kalorier og bare fem til seks gram karbohydrater per spiseskje. Det er et mye sunnere alternativ, etter vår mening.

Så, for å runde opp: To prosent melk i stedet for helmelk. Lett salat dressing i stedet for vanlig dressing. Og lite sukker gelé i stedet for vanlig gelé er tre enkle måter å kutte ned på fett, sukker og kaloriinntaket uten å ofre nesten ingen smak. Dette er en nesten smertefri måte å gå ned i vekt. Prøv det!

Du vil bli overrasket over de bemerkelsesverdige resultatene du kan få med bare en liten etikett lese og justeringer på din handleliste! Små justeringer her og der over et år kan gjøre en drastisk forskjell.

I tillegg til dette, hvis du faster minst en dag per uke, kan jeg fortelle deg uten forbehold at du vil være på vei til betydelig vekttap og forbedringer i din helse og generelle velvære.

Hvordan å miste vekt ved å spise flere små måltider daglig

Mange mennesker søker etter vekttap hemmeligheter og diett tips som vil gi dem kanten de trenger for å kaste pounds. Populære planer inkluderer lav-fett diett, lav-karbohydrat dietter, eliminere sukker og telle kalorier. Mens alle disse metodene representerer praktiske måter å gå ned i vekt, betyr livslang vedlikehold spise moderate måltider regelmessig.

Hvordan å miste vekt ved å spise flere små måltider daglig

•  Spis hver 2 til 3 timer. Du kan gå ned i vekt og øke stoffskiftet ved å spise flere små måltider daglig. Kroppen din vil fortsette å brenne kalorier som du stadig drivstoff det med mat. I tillegg holder blodsukkeret jevnt vil redusere krav som kan føre på grunn av ekstrem sult (se Resources).

•  Plan fremover. Å spise flere måltider daglig vil kreve planlegging. Forberedelse til måltider på forhånd vil tillate deg å være klar når sultestreiker. Lag en liste over sunn elementer som kan raskt pakket eller forberedt. Lav-fett streng ost, yoghurt, tørket frukt og nøtter, og kjøttpålegg med grovt brød finnes alternativer.

•  Tenk snacks. Det kan ta litt tid å justere til de mindre delene, spesielt hvis dine tidligere matvaner var drastisk annerledes og porsjonene var mye større. Kanskje disse små måltider ser ut som snacks. Selv om dine diettbehov vil variere, med formål å spise rundt 300 kalorier fire til fem ganger daglig kan være en rettesnor.

Velg protein og fiber. Mens spise små måltider konsekvent vil avverge cravings, spise kvalitet måltider er best. Du kan gjøre dette ved å velge protein og fiber, som er nyttig for å bremse fordøyelsen og holde deg fornøyd.

Drikk rikelig med vann med små måltider. Skifte brus og andre kalori-laden drikker vil redusere antall kalorier du forbruker. I tillegg kan kroppens signal for tørst forveksles med sult og kan føre til at du spiser når du er tørst. Forbruker mye vann vil også hjelpe til med vekttap ved å hjelpe flush fett og giftstoffer fra kroppen din.

Hint

 • Sørg for å konsumere nok kalorier til å opprettholde en sunn metabolisme.