Digidexo.com

edelstener,

Hvordan rense Crystal Healing Edelstener

Hvordan rense Crystal Healing Edelstener


Crystal healing er ofte brukt til å behandle og kurere stress, leddgikt, sykdom eller sirkulasjonsforstyrrelser. Det er antatt at krystaller og edelstener inneholde vibrasjonskrefter, som deretter brukes til kroppens energifelt for å korrigere plager. For krystall healing til arbeid, steiner må være ren og fri for negativ energi til alle tider. Følg disse trinnene for å rense dine edelstener riktig.

Bruksanvisning

Rens din Crystal Healing Edelstener Innendørs

En brygge en kanne te. Salvie te er antatt å være mindre skadelig når kul. Sett krystallene i en bolle og hell salvie te over dem, og etterlater dem til å suge over natten. Kjør edelstener under kaldt vann neste dag.

Bruk røyk eller åpen flamme. Edelstener kan sendes under røyken fra duftende røkelse eller plasseres direkte inn i en åpen flamme.

Hold det enkelt. Ved vekslende varmt og kaldt vann i fem minutter, er krystaller renset.

Kjøp en renseløsning. Pass på at det er alkoholfritt.

Plasser steinene i fryseren. En overnatting vil fjerne urenheter og siste energier, slik at de er klare til bruk neste dag!

Bruk et speil. Ved å plassere steinene på et speil over natten, er negative energier frigjøres sakte.

Rens din Crystal Healing Edelstener Outdoors

La naturen gjøre rent for deg! Plasser steinene i måneskinn, sollys eller regn for en dag.

Bury dem! Fuktig sand eller jord vil være nok. Sørg for at du husker hvor du la dem!

Prøv havsalt ved hjelp av ett til to kopp forhold av salt til å fjære vann. La dem suge for dagen så tørr i solskinn eller måneskinn.

Få tilbakemelding på de ulike rensemetoder ved å besøke "Millennium Minerals" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Rengjøring av steinene skal være svært billig, siden mange av metodene er gjort hjemme ved hjelp av ressurser lett tilgjengelig for folk flest.
  • Når vann rensing, være forsiktig med lapis, sodalight og malakitt som de skade raskt under vann eksponering. Kontroller også at du bruker filtrert vann.
  • De belegg av noen steiner kan fjernes når du renser dem i jorda eller under havsalt.
  • Hvis du behandler deg selv med helbredende krystaller, sørg for å planlegge et besøk med legen din dersom du opplever ødeleggende smerte, hjerte belastning, akutt kvalme, eller nummenhet i ekstremiteter.
  • Crystal healing er ikke en bevist vitenskap og resultatene kan variere.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Edelstener brukt til helbredelse

Edelstener brukt til helbredelse


Edelstener er ikke bare en vakker måte å pryde kroppen, men de hver antas å ha sine egne helbredende energier som kan brukes i en rekke måter å helbrede kroppen, ånd eller sinn. Selv bryllup diamanter antas å være kraftige emosjonelle helbredende steiner egnet for formålet av et ekteskap, og andre steiner har sine formål, også.

Egenskaper

Gjennom historien har det vært antatt at ulike edelstener har ulike egenskaper knyttet til åndelige, mentale eller fysiske helse. De som ønsker å forbedre sin selvtillit slitasje Amasonitt gems. Amber antas å absorbere urenheter og bringe lykke. Amethyst antas å representere drømmer og intuisjon. Rose kvarts bidrar til å frigjøre sorg og å helbrede hjertet. Carne blir ofte brukt av kvinner i overgangsalder og menstruasjon å helbrede smerte.

Tinkturer

I ayurvedisk medisin, er det vanlig å bruke edelstener i tinkturer for helbredende formål. Disse helbredende tinkturer er kalt bhasmas. Edelstener er knust og deretter brent til aske for å fjerne eventuelle skadelige egenskaper i steinene. De tinkturer deretter dynket med 50 prosent eller høyere alkohol som vodka. Urter kan tilsettes til de tinkturer, så vel. En annen type tonic er laget ved ganske enkelt å slikke en perle i vann over natten og deretter drikker vannet.

Meditasjon

Edelstener er ofte brukt under meditasjon. Det antas at deres energier kan forbedre ulike energier eller helbredende praksis. Hver type edelsten tilsvarer én eller flere av chakraenes, eller energisentrene. Mange typer meditasjon fokus på chakraene. Edelstener er plassert på noen eller alle chakraene under meditasjon, avhengig av formålet. Noen ganger steiner er plassert i en sirkel rundt området for meditasjon eller på et alter. Andre ganger er en gemstone tilfeldig valgt og fokusert på under meditasjon mens de blir holdt i hendene.

Care

Healing edelstener antas å trenge periodisk renhold og rydding. Dette er fordi edelstener kan være tegning negativ energi ut av kroppen eller ånd under meditasjoner. Rensing og fjerne dem utgivelser denne negative energien, slik at de kan brukes til videre healing. Edelstener kan bli renset og ryddet ved å vaske dem i den naturlige saltvann fra havet, soling dem, begrave dem eller la naturlig rennende vann skylle over dem. De kan også bli dynket i saltvann laget med Dead Sea salt hvis det ikke er naturlig setting tilgjengelig eller ønskelig.

Skuing

Maya-prester minelagt den Cero de las Navajas for obsidian. Obsidian er glassaktig stein laget av vulkaner. Steinen ble brukt av mayapresten til å forutsi fremtiden. Steinen ble gjort om til speil kalt "røyking speil". Obsidian er også antatt å konvertere negativ energi og tanker til positive og helbredende seg.

Måter å bruke Healing Edelstener

I århundrer har åndelige utøvere og vanlige folk brukte edelstener (også kjent som krystaller) for å bedre deres fysiske, mentale og emosjonelle tilstander. Ifølge International Colored Gemstone Association, edelstener er mineraler som har blitt krystallisert over millioner av år av ulike prosesser i jordskorpen.

Healing og energidepartementet

Det er to primære funksjonene i noen gemstone som gir den med sine helbredende evner: dens vibrasjoner og dens farge. Åndelige healere og utøvere av alternative medisiner mener at edelstener tilsvarer spesielle plager på grunn av vibrasjonene steinene avgir. Ifølge Gems4Friends.com, auraen av menneskekroppen avgir en serie av vibrasjoner som er påvirket av stenene. Farge spiller en viktig rolle i gemstone healing, som fargen på en gemstone er assosiert med en bestemt chakra, og kan også påvirke en bestemt stemning.

Chakra Work

Chakraene er energisentre ligger i hele kroppen. Fra og med bunnen av ryggraden, er det seks mer chakraer som strekker seg langs overkropp, nakke, pannen og kronen av hodet. Hvert chakra er forbundet med en rekke egenskaper som farger, elementer, fysiske strukturer, Zodiac tegn og ekstra attributter. Du kan bruke kunnskapen om chakraene å utdype gemstone helbredelse ved sammenkobling fargen på en gemstone med fargen på en bestemt chakra. For eksempel er den Hjertechakraet den fjerde sjakraet og er forbundet med fargen grønn. Ifølge SacredCenters.com hjertet chakra er forbundet med kjærlighet, hengivenhet og medfølelse. HealingCrystals.com antyder sammenkobling grønn aventurin med hjertet chakra for å øke dine følelser av kjærlighet og medfølelse overfor deg selv og andre. Fordi fargene passer, har du en bedre sjanse til å samkjøre vibrasjonene fra steinen med vibrasjonene i ditt hjerte chakra.

Meditasjon

Meditere med healing edelstener kan øke din generelle helse. Du kan meditere med en gemstone plassert på en valgt chakra, eller du kan meditere med en gemstone (eller sekvens av steiner) i nærheten. For å gjøre dette trenger du bare å finne et rolig og trygt område. Holde steinene i hendene, først opprettholde en jevn pust og fokus på vekten, tekstur og vibrasjon av steinene i håndflatene. Konsentrer deg om å absorbere energien av steinene og visualisere energien som strømmer mellom deg og edelstener. Du kan også omgi deg med de helbredende edelstener ved å lage en sirkel av dem og sitter eller ligger i midten av sirkelen. Dette er spesielt nyttig hvis du gjør healing arbeid på noen andre.

Helbredende krefter Edelstener

Helbredende krefter Edelstener


Det finnes mange typer av edelstener som kan benyttes for helbredelse. Edelstener er sortert etter farge. Hver farge har ulike helbredende egenskaper. Edelstener kan plasseres eller bæres på eller i nærheten av de syv chakraene. Hvert chakra er en kraft / energi punkt som er forbundet med et bestemt aspekt av helse eller liv.

Effekter

Mange velger gemstone helbredelse fordi det ikke er noen risikable bivirkninger involvert. Det er en gammel og helt naturlig form for healing fysiske og følelsesmessige plager. Krystaller fungere ved hjelp av energi og ved å sende vibrasjoner.

Historie

Gjennom historien edelstener har blitt brukt til healing. Krystaller er nevnt i Bibelen. Tidlige kristne visste at Guds energi kan flyte fra Gud selv inn i krystallen og deretter inn i den som blir helbredet. Egypterne brukte også krystaller vite at guddommelig energi kan strømme gjennom dem, og bli holdt i dem.

Identifikasjon

Røde gems brukes til vitalitet og vil, rosa steiner er for kjærlighet og skjønnhet, blå steiner hjelpe deg å være innsiktsfulle og få tålmodighet, grønne steiner hjelpe rense kroppen for sykdom, brune steiner hjelpe til med å få ting i orden, oransje steiner hjelpe deg å takle og hjelp i utholdenhet, gull steiner hjelpe deg å få rikdom, og gule edelstener hjelpe deg å få håp, lykke og kunnskap.

Funksjon

Plasser steiner på eller rundt den tilsvarende chakra. Det er syv chakraene: root for instinkt, sakrale hara for seksualitet, solar plexus for selverkjennelse, hjerte for følelser, hals for kreativitet, tredje øye for å få og bruke høyere kunnskap, og kronen for tilkobling med det guddommelige.

Advarsel

Edelstener kan og vil helbrede mange betingelser for liv og helse. Imidlertid bør edelstener aldri erstatte en lege og moderne medisiner. Hvis du har fysiske eller emosjonelle helseproblemer, må du oppsøke lege. Ikke selv behandle med edelstener.

Hvordan bruke Semi-edelstener

Hvordan bruke Semi-edelstener


Edle og halvedelstener som har vært brukt i århundrer i healing, energiproduksjon og åndelig vekst. Steinene kan brukes til å helbrede kropp, sinn og ånd i en rekke måter. Uansett trenger, er det en stein som resonerer med energi til å overvinne nesten enhver hindring.

Bruksanvisning

Bruk grove edelstener som er i sin naturlige form til å helbrede ved å plassere dem på kroppen din og mentalt fokus på det følelsesmessige sår. Disse steinene holder mest energi fordi de er i sin naturlige tilstand. Abalone er en stor stein for dette fordi det styrker muskelvev og hjelper til med rygg degenerasjon.

Legg en polert stein i lommen for å hjelpe til med healing i løpet av dagen, eller å stryke når du trenger en følelsesmessig løft. Boken "Gemstone Energy Medicine: Healing kropp, sinn og ånd" foreslår å bruke grønn tourmaline for menn og rosa turmalin for kvinner, som denne steinen gjenskaper og skaper harmoni, og beskytter deg mot de negative tanker om andre. (Se referanse 1.)

Bruk en halvedelsten som et smykke til å øke sin makt ved hjelp av metall og design. Smykker er et utmerket redskap for å løse et bestemt helseproblem eller for generelle trivsel. Ifølge Solarengergy.com, birthstones er stor for smykker og harmonisere med dyrekretsen av brukeren for å hjelpe til generelle trivsel. (Se referanse 2.)

Bruk semi-dyrebare edelstener i badekaret sammen med aroma terapi for helbredelse sinn, kropp og ånd. Fersken, aprikos og regnbuemoonstones er gode valg for bad fordi de har en beroligende effekt.

Tips og advarsler

  • Rense eventuelle rester av energi fra edelstener før bruk ved å holde i løpet av røkelse i noen minutter eller ved å plassere i direkte måneskinn over natten.
  • Gemstone healing ikke ta plassen til anbefalte omsorg fra legen din.

Edelstener og krystaller brukt i kirurgi

Edelstener og krystaller har eksistert i evigheter; i tillegg til å bli brukt som verktøy i arbeid, ble de betraktet utenomjordisk, å ha krefter til å avverge ulykker og beskytter mot det ukjente. Folk fortsatt stole på edelstener og krystaller i ulike typer kirurgi, både fysiske og metafysiske, for å sikre helse og fremme trivsel.

Natur

Ifølge School of Metafysikk, edelstener og krystaller har naturlige egenskaper som tillater dem å utvikle elektriske ladninger (piezoelektrisk energi) og overføre energier. Disse egenskapene også hjelpe healing.

Laser Surgery

Perler og krystaller som brukes i kirurgi tjene som en kraftig laser instrument. Laser kvarts brukes for å akselerere energi som passerer gjennom den og inn i et tett stråle. Dette er gunstig for å stimulere akupunkturpunkter og slik presisjonsarbeid på den fysiske kroppen.

Micro Surgery

The School of Metaphysics sier at krystaller som rubiner og kvarts er også brukt til å foredle og overføre energier i lasere for mikrokirurgi. De bidrar prosessen med å brenne ut uønsket vev og i hårfjerning.

Kirurgi Forberedelse og gjenoppretting

Ifølge foreleser Ellie Crystal, er perler og krystaller brukes i noen tilfeller for å hindre fysisk traume. Steiner som grønn diopside brukes til å roe følelser og fremme foryngelse etter operasjonen.

Reiki psykisk kirurgi

Reiki Master Leslie Swartz beskriver Reiki psykisk kirurgi som en non-invasiv kirurgi. Det refererer til bruken av krystallstaven, slik som kvarts krystallstaven, for å trekke negativ energi ut fra energifelt, så vel som fjerning av tankeformer, minne avtrykk eller sjelen gjenfinning.

Hvordan Heal av edelstener

Hvordan Heal av edelstener


Edelstener har lenge vært anerkjent for de helbredende krefter som de kan gi. For tusenvis av år har healere brukt energi vibrasjoner som kommer fra visse edelstener til å helbrede en rekke plager som en pasient kan lide av. Heldigvis tar det ikke en healer for å utnytte denne kraften, og det tar litt innsats for å helbrede deg selv med dine egne edelstener hjemme.

Bruksanvisning

•  Besøk en butikk eller et nettsted som selger en rekke edelstener for deg å velge mellom som kan brukes til healing. Edelstener kan kjøpes grov eller polert, og hvilken type du velger er helt opp til deg. Begge fungerer like godt i healing.

Velg hvilke typer steiner du ønsker å kjøpe for helbredelse. Å ha en rekke edelstener på hånden for healing er en god idé. Siden de er relativt billig, er det en god idé å hamstre på ulike steiner.

Kjøp en all-purpose healing gemstone som bergkrystall. Denne steinen kan brukes til nesten enhver sykdom og er flott å ta plassen til en viss stein du kanskje ikke har.

Rens steinene etter at du kjøper dem til å fjerne negativ energi de kan havnen fra tidligere handlers. Dette kan enkelt gjøres ved å vaske dem i et saltvannsbad eller plassere dem i solen i noen timer.

Plasser gemstone på det området av kroppen som er i behov av helbredelse. Noen healere anbefaler å gni forsiktig steinen over huden, mens andre anbefaler å ligge stille med steinen hviler på kroppen. Metoden for healing er helt etter ditt skjønn.

Utfør gemstone healing så ofte som nødvendig. I noen tilfeller vil det ta mer enn én økt for healing for å kunne finne sted. Hvis du bruker edelstener for Chakra rensing og helbredelse, utføre healing minst en gang i uken.

Oppbevar helbredende krystaller på et trygt sted der de ikke vil bli håndtert av andre som kan forurense dem med skadelige negativ energi.

Healing Edelstener og krystaller

Healing Edelstener og krystaller


Perler og krystaller har vært ettertraktet for over en årtusener for sine helbredende krefter og evner. Fordi hver enkelt perle eller krystall bærer med seg en annen energi, er det viktig å vite hvilken perle er den rette å bruke for ønsket resultat.

Krystaller for kjærlighet

Krystaller for kjærlighet hjelp tillate kjærlighetsenergier å strømme inn i alle aspekter av ditt personlige liv, og inkluderer rosenkvarts, smaragd, og regnbue jaspis.

Krystaller for strøm

Krystaller for strøm øke humør og hjelpe direkte sinnet til å hjelpe deg å oppnå større suksess i livet, og inkluderer Bloodstone, blå kvarts, og sodalitt.

Krystaller for Luck

Krystaller for flaks oppmuntre positive energier til å følge deg gjennom hele dagen, fremme lykke i alle områder av livet. Disse krystallene inkluderer citrin, granat, og rosa opal.

Krystaller for Mood

Krystaller for humøret å lette sinnet og berolige sjelen, hjelpe til å lindre angst og depresjon. Disse krystallene inkluderer agat og labradorite.

Krystaller for beskyttelse

Krystaller for beskyttelse hjelp bade ånden i beskyttende energier i alle dine bestrebelser, og inkluderer Sunstone, selenitt, og jade.

Iron Carbonate bruksområder

Jern-karbonat er et mineral som finnes i grunne sedimentære avsetninger. Forekomstene finnes i mange deler av verden. Det er ofte kjent som sideritt når det er ansett som en mineral prøven, eller som jern-karbonat for dens medisinske bruk. I det siste har det vært brukt i medisin for å kurere nevralgiske klager. Det er nå mer vanlig brukt som en kilde av jernmalm eller som en samle mineral.

Utseende

Jern karbonat vises i en rekke former og farger. Mineralet kan variere fra klumper av fiber utseende ugjennomsiktig pastiller til delikat gjennomskinnelig flak gruppert sammen. Det kan virke som gyldne brune sukkerbiter eller grå-gull korall-liknende krystaller. Farger kan inkludere grå, gul, brun, gulaktig brun, rødbrun og grønnlig brun.

Iron Ore

Iron karbonat er utbredt over hele USA, Sør-Amerika og Europa. Den inneholder 48 prosent jern, og er et verdifullt jern mineral. Det er en god kilde av jernmalm i Storbritannia, men det er ikke brukt som en malm i Amerika.

Medisin

Under den alternative navn jernholdige karbonat, det har blitt brukt til å behandle jernmangel. I det 19. århundre, ble jern karbonat sett på som en effektiv kur for nevrologiske tilstander som nå behandles av antiepileptika og muskel relaxers. Iron karbonat er magnetisk når de varmes opp. Noen forskere i det 19. århundre var interessert i effekten av magnetisme og tenkte at det hadde helbredende egenskaper.

Nervesmerter

Legene brukte store doser av mineralet å behandle tic douloureux, eller trigeminusnevralgi. Symptomene på dette ubehagelige tilstand ble stikkende smerter i den ene siden av ansiktet. Behandlingen ble hyllet som en suksess, men resultatene kan ha vært på grunn av spontan remisjon, som behandling tok flere måneder å fullføre, og pasienter kan komme i denne perioden uten medisinsk intervensjon. Det ble også brukt som en kur for chorea, eller Saint Vitus 'dans, som forårsaket krampaktige bevegelser i lider. Store doser av jernholdig karbonat ble levert til pasienten.

Mineral prøver

Som samlerobjekt mineral prøven, er jern karbonat ofte kjenner som siderite. Det kan bli funnet i en rekke former og farger, som strekker seg fra kjedelig og off-hvite opake klumper av mineralet til de mer attraktive krystallinske former. Det er tilgjengelig som kutt edelstener, så vel som i sin naturlige tilstand av klumper eller masser.

Crystal Healing Informasjon

Det er mange forskjellige trossystemer som inkluderer bruk av varierende typer krystaller i alternative medisinske behandlinger. Krystallene blir brukt til å bekjempe forskjellige symptomer eller sykdommer ved å legge sin energi til kroppen, eller å trekke den negative energi forårsaker symptom, avhengig av egenskapene til krystallen. Svært ofte disse helbredende krystaller trenger å være plassert på bestemte steder på kroppen for å oppnå maksimal lindring av symptomer.

Energier av Crystal

Hver type crystal antas å ha sin egen unike metafysiske egenskaper eller energi. Avhengig av hva sykdommen din er, eller symptomene er er hva slags krystall du bruker til å helbrede den. Krystaller er ikke bare edelstener, men kan være forskjellige typer av bergarter, inkludert kvarts og med marmor. En vanlig bruk av et krystall for helbredelse er bruken av hematitt til å herde og forhindre hodepine. For å lette dette, mange mennesker bære smykker laget av stein inkludert ringer, halskjeder og armbånd, som det antas at maksimalt utbytte kan oppnås fra seg steinen nær visse trykkpunkter i kroppen. Blood Stone er en annen krystall som vanligvis brukes. Det antas at ved å plassere en stein blod over et trykkpunkt, kan man rense blodet for sykdom eller urenheter. Det er mange guider tilgjengelig på nettet som detalj bruken av hver type krystall (se referanser).

Trykkpunkter

Den mest vanlige bruk av et helbredende krystall er å plassere krystaller på en trykkpunkt. Trykkpunkter oppstå over hele kroppen. For å bruke en krystall med mest effektivitet, plasser krystall over trykkpunktet nærmest der din sykdom er (se bilde av grunnleggende trykkpunkter). Dette gjør at energier av krystallen å angi kroppen nærmest stedet hvor de helbredende energier er mest behov.

Hvor befinner Crystals

Krystaller som kan benyttes for helbredelse, er tilgjengelig gjennom en rekke forskjellige kilder, og er vanligvis relativt billig. Den enkleste måten å finne krystallen du ønsker er gjennom Internett. Det er mange alternativ medisin nettsteder samt new age butikker som har en stor tilførsel av ulike krystaller på lager. Noen av disse krystallene kan også være plassert på ditt lokale new age levere store, smykker / perle butikk eller et natur butikk i kjøpesenteret. Som mange forhandlere har sine mindre krystaller i en stor skuff, er det viktig at du forstår nøyaktig hva type stein du er ute etter før du legger ut på en shopping ekspedisjonen, som krystaller er sjelden tydelig merket.

Iført Crystal smykker

Det er en god sjanse din favoritt smykke sannsynlig har helbredende egenskaper som du er klar over. Edelstener er inkludert i listen over krystaller som har råd til sine eiere helbredende energier. Hvis en stein er brukt i en type smykker, kan det være lettere for deg å få varige helsemessige fordeler fra den steinen som du er i stand til å bruke den for en lengre periode. Nøkkelen til å få fordeler fra krystaller er ikke bare forståelse som fordeler din krystall kan tilby, men også på seg eller holder krystall som du bruker mot huden din. For å få helsemessige fordeler fra krystaller, må de være direkte berøre deg.

Spesifikke Krystaller og hva de kan helbrede

En liste over vanlige steiner og sine helbredende egenskaper:

Karneol - Utgivelser negativ energi og bidrar til å kurere irritabilitet Blood Stone - Fjerner urenheter fra blodet Hematitt - Fjerner smerter og hindrer hodepine Malachite - Absorberer forurensning; effektiv for kvinner når de brukes til å bekjempe smerte forårsaket av menstruasjonssmerter og graviditet Moonstone - hjelper kroppen i å absorbere vitaminer og mineraler Petalite - helbreder stress, angst og depresjon Klar kvarts - Forsterker helbredende egenskaper av andre steiner og brukes til å helbrede enhver tilstand Rose kvarts - Brukes for helbredelse av enhver tilstand om hjerte og lunger Blå safir - Brukes for å rydde øyesykdommer og herding søvnløshet Turquoise - Cures sceneskrekk og gir styrke

Hva er Briller laget av?

Hva er Briller laget av?


Briller, samt solbriller, er sammensatt av fire hoveddeler: templer, rammer, hengsler og linser. Disse delene er laget av en rekke materialer, som hver dikterer vekt, form og kvalitet. Uansett produsent, de samme materialene fortsatt brukes gang på gang. Spesielle materialer som tre, kan edle metaller og bein blir brukt, men er ikke normen.

Temple Materials

Templene - også referert til som "ben", "stammer" og "ørepropper" - er hva holde briller på hodet. Materialer som Zyl (middels grad av plast), optyl (høyverdig plast-nylon), titan (sterk, lett metall) og stål legering (en tyngre kombinasjon av metaller) er mest brukt i industrien. Selv om plasten en tendens til å være det mest robuste, er titanets vanligvis lettere å innstille og veier mye mindre.

Hengslene Materials

Hengslene koble templene til rammer og arbeide for å lukke templene når briller ikke er i bruk. Vanligvis, til tross for den generelle materialet som brukes i produksjon av briller (titan, plast, etc.), er hengslene laget av høykvalitets stål legering. De er sammensatt av to stykker, festet med en vanlig brille skrue, som også er laget av stål-legering.

Frame Materials

Rammen, som holder glassene og sitter i ansiktet, kan komme i en rekke forskjellige materialer. Avhengig av kost, kan rammen være laget av mindre materialer, for eksempel plast-og stållegeringer, opp til mer kostbar materialer som gull, platina og elfenben. Trerammer, samt templer, er ofte tilgjengelig, men de har en tendens til å koste mye mer og er vanskeligere å finne. I tillegg er nese-delte rammene briller vanligvis laget av hvilken som helst materiale som er i bruk, og den tilstøtende nesestykker er laget av plast og / eller gummi.

Linsematerialer

Linsene på briller og solbriller er laget av en av tre vanlige materialer: CR-39 (slitesterk plast), polykarbonatplast (knuse-resistente plast) eller glass. Mens glasset er svært vanskelig å klø og er utsatt for sprekkdannelser og bryte, polykarbonat nesten aldri bryter, men det kan klø veldig enkelt. CR-39 er typisk standardmateriale for styrkeglass med mindre resept forbrukeren er for høy, i hvilket materialet blir byttet til polykarbonat som kan gjøres mye tynnere slik at den passer i rammene.

Kombinasjoner

Kombinasjoner av materialer er også vanlig på rammer til briller. Vanligvis er tre templer plasseres på rammer med edle materialer som platina og gull og er tilgjengelig på høyere priser eks. Skåret tre og elfenben templer er standard på de mer eksklusive merkene. Edelstener som diamanter og smaragder, samt krystaller, kan også pryder brilleinnfatningen rammer.

Hvordan forstå kroppens chakraene

Mens kroppen inneholder et mangfold av energisentraler, eller "chakra" alternativ medisin fokuserer primært på de sju som kjøres fra bekkenet til toppen av hodet: roten, nedre del av magen, solar plexus, hjerte, hals, tredje øye, og krone. Hvert chakra er forbundet med spesifikke farger, mantraer og formål; når brakt inn homeostase, eller balanse, blir kroppen sunn.

Bruksanvisning

•  Den første, eller Root, chakra er representert ved fargene svart eller rødt, og er forbundet med vesentlige forhold. En svak rot chakra manifesterer seg i egosentriske, selvbærende atferd, noe som tyder på et svakt fundament og viktig selvtillit.

Den andre, eller nedre del av magen, representerer chakra seksualitet og er senter for kreativitet. En sunn andre chakra lyser lys oransje og oppfordrer oss til å uttrykke følelser på en sunn måte.

Den tredje, eller Solar Plexus, sitter chakra i sentrum av kroppen, gifte høyere ordens tanker og følelser med baser ønsker nedenfra. Denne kraftsenteret er forbundet med gul farge.

Den fjerde, eller Heart, er chakra assosiert med både grønn og rosa, og saker av følelser og uttrykk. Døråpningen til hjertet, dette chakra styrer våre drømmer og ønsker.

Den femte, eller hals, dirigerer chakra selvrepresentasjon og manifestasjon. Knyttet til sjelen, er den femte chakra forbundet med fargen blå.

Den sjette, eller Third Eye, ligger chakra nær pannen, mellom og litt over øynene våre, som gir oss psykisk bevissthet og fokus. Den sjette chakra er forbundet med fargen indigo.

Den syvende, eller Crown, er chakra høyest i form av både energi og åndelig betydning. Inngangsporten til universet og den guddommelige Source, guider denne chakra kjenne og guddommelighet, og er assosiert med både fiolett og hvitt.

Tips og advarsler

  • Chakraene kan være strømførende gjennom bruk av spesifikke edelstener, eteriske, oljer, mantraer, og mange andre prinsipper. Det er mange gode ressurser tilgjengelig for å hjelpe en rens og lade chakraene for bedre helse og velvære.

Crystal Healing for en tanntrekking

Crystal healing er en prosess som innebærer å plassere krystaller eller edelstener på bestemte områder i hele kroppen, som kalles chakraer. Ordet "chakra" er en hinduistisk begrep, som betyr "åndelig energi." En annen farge som representerer hver av de syv chakraene. Noen krystall healere velger å bruke chakra steiner som er i samme farge som chakra farge. Hver krystall eller gemstone har sine egne egenskaper og betydning, og brukes for bestemte typer healing.

Agates

Agates tendens til å ha en svært positiv effekt på tann og kjeve smerter. Turkis kan også brukes til å håndtere alle typer smerte.

Hvilke chakra den aktuelle steinen brukes på avhenger av hva brukeren prøver å oppnå. Det er noe som kalles en chakra clearing som innebærer å ligge på ryggen i et stille rom og plassere sju konkrete steiner på de syv chakra områder. Da ville du sette deg selv i en litt meditativ tilstand i 10 til 15 minutter; dette kan gjøres daglig. Steinene skal tømmes etter denne prosedyren er fullført.

Hvis du gjør en chakra clearing (eller, hvis du bruker agat eller turkis bare for å hjelpe til med tanntrekking smerte), plassere stein på solar plexus chakra, som ligger halvveis mellom den nedre brystkassen og den sjømilitære. Den tredje øye chakra (plassert i midten av pannen) eller halsen chakra kan også være gunstig i å rydde smerten bort.

Kinesisk fluoritt

Kinesisk fluoritt fungerer veldig bra med noen form for smerte. Hold steinen direkte mot det området som opplever smerte eller bruke kinesisk fluoritt ved roten chakra (ligger halvveis mellom anus og kjønnsorganene), som vanligvis er chakra der fluoritt brukes. Kinesisk fluoritt er en svært allsidig stein og kan også være effektivt ved å holde steinen i brukerens hender. Palmer i hendene kan være en oppføring og exit punkt for negativ og positiv energi.

For å gjøre dette, sitte eller stå komfortabelt og hold steinen mellom de to palmer, stille. Sett deg selv i litt av en meditativ tilstand, konsentrere seg om å fjerne negativ energi (i dette tilfellet, kjeven eller tannsmerter) fra den fysiske kroppen og erstatte den med et hvitt lys som er positivt og bra. Mentalt tenke at smerten i tannen (eller der tannen pleide å være) er rød (noen kan forestille seg at deres kjeven er blitt lys rød) og at den negative energien forlater kroppen, ved hjelp av kinesisk fluoritt som en slags filter , og erstatte den negative energien med positiv hvite energi (forestille seg at rødmet kjeven er dekket i en glødende hvit energi som er svært positivt, rolig og avslappende).

Pass alltid på at alle steiner er skikkelig ryddet for negativitet. Kinesisk fluoritt er spesielt bra for å gjennomføre negativitet og fjerne den fra et objekt eller en privatperson. Faktisk vil kinesisk fluoritt noen ganger knuse eller utvikle stress frakturer som en person med en sykdom eller mye bygget opp stress og negativitet holder steinen.

Vann-Infused Crystal

Som nevnt før, bør alle steiner bli ryddet skikkelig. Ved å ta en dusj, bør rosevann sprayes rett over hodet hver gang for å "lukke" den åpne aura etter dusjen vannet har gått gjennom. Krystaller kan den legges i havsalt vann som skal tømmes. Etter bruk av stein eller steiner i en chakra clearing, må de fjernes umiddelbart, slik at de ikke havna noen negativ energi. Dette gjøres vanligvis ved å dyppe eller infusjonen steinene med saltvann, men regnvann fungerer enda bedre. Steinene kan også "flekkete," ved hjelp av røyken fra brennende hvit salvie. Noen foretrekker å gjøre begge deler (eller fjerne steinene etter avregning og gni dem like før bruke neste).

Bluestone Healing

Edelstener har vært brukt i århundrer i alternative healing. Bluestone helbredelse refererer til en energi helbredelse teknikk. Det finnes skoler som tilbyr spesialisert opplæring i kunsten å Bluestone healing. Hver graduate fullfører vanligvis minst to år med omfattende opplæring i energi healing teknikker. Healere er opplært til å både gi og motta Bluestone healing.

Hva er Bluestone?

En Bluestone healing krystall sies å ha mange gode egenskaper. Noen spiritualister mener at det å holde steinen nær dem kan være nyttig, som i seg det på en kjede eller bære steinen i deres lommer. Steinen er ment å være gunstig i tidligere liv regresjon, viljestyrke, mot, åndelig gave ekstrautstyr og kan hjelpe til med meditasjon. Det kan også opptre som en beskyttelses stein, en energiforsterker, så vel som for dowsing og mottak av meldinger. Holde et stykke Bluestone i nærheten av ditt arbeidsmiljø eller under puten om natten sies å hjelpe til med klarsyn. Tarot lesere, healere, dowsers, sirkel utbyggere, clairvoyants og databrukere er alle sies å være fordeler ved bruk av Bluestone.

Hvordan velge en Stone

Det er viktig at du velger en stein som ikke har blitt produsert ved å knuse eller knusing større steiner. Ofte er steiner brutt ned med en slegge eller ved en kommersiell knuseprosess, som skader strukturen i steinen. Stones som er brutt ned på denne måten bør bare brukes som arkeologiske prøver. Små flate steiner som er mest egnet for drømmearbeid og for å motta meldinger. Sørg for at drømmen arbeids steiner og meldings steiner har organisk runde kanter. For dowsing formål, velger du en stein som er ganske stor. Flate steinen overflater har en tendens til å være mindre effektive. Når du velger en stein for å holde i nærheten av datamaskinen, er en miniatyr stående stein beste. For drømmearbeid, se etter stein som har minst én del som er upolert.

Stonehenge

Noen av de største bluestones i verden kan bli funnet på Stonehenge. I århundrer har krav gjort at Stonehenge besitter helbredende egenskaper. De berømte steinene ble båret og satt på plass nesten 4300 år siden. Under en utgravning ble flere Bluestone chips gjenvunnet. Disse prosessorene sies å ha helbredende egenskaper.

Brain Cancer Symbol

Kreft i hjernen er en vanskelig å håndtere kreft: Årsaken er ikke fullstendig kjent, og behandlinger kan være komplisert, da de kan forstyrre normal hjernefunksjon, eller føre til ytterligere skader. Hjernekreft kan starte i hjernen (primær hjernekreft), eller et annet sted i kroppen og spredd seg til hjernen (sekundær hjernekreft). Pasienter, overlevende og pårørende vise sin støtte for hjernen kreftpasienter med seg eller vise hjernen kreft symboler, i farge, bånd og edelstener.

Typer av Brain Cancer

Primær kreft i hjernen kommer i mange former. Astrocytom er funnet i hjernestammen, cerebellum, hvit substans og ryggmargen. Hjernestammen glioma former i ulike deler av hjernestammen: medulla, pons og midthjernen. Choroid plexus papilloma er i ventriklene i hjernen, mens ependymom er i ventrikkelen membraner og den sentrale kanal i ryggraden. Glioblastoma multiforme, en av de dødeligste former for kreft i hjernen, begynner i gliacellene i storhjernen. Medulloblastom er funnet i den fjerde cerebral ventrikkel og cerebellum. Akustiske neuroma skjemaer på Nervus vestibulocochlearis. Lymfom er funnet på lymfocyttene begynner meningeom på hjernehinnene, og en pinealkjertelen svulst starter på pinealkjertelen. Hypofyseadenom skjemaer på overflaten cellene i hypofysen. Schwannom påvirker myelin skjede som brytes rundt axon av et nevron.

Generelt Cancer Awareness

Lavendel bånd omfatter alle former for kreft. The American Cancer Society Relay for Life bruker det.

Kreft

Mange barn er rammet av kreft i hjernen, samt av andre kreftformer. Den gull bånd er symbolet på alle barnekreft og av barn som har lidd av kreft.

Brain Cancer Ribbon

Båndet for kreft i hjernen er grå. Den grå bevissthet bånd omfatter alle former for kreft i hjernen, både primære og sekundære. Den grå bånd er også symbolet for hjerneskade, astma, allergi, diabetes og Parkinsons sykdom.

Edelstener

Noen mennesker bruker smykker for å vise sin støtte til hjernekreftpasienter og overlevende. Foruten smykker innlemme den grå bånd, har kreft i hjernen spesifikke edelstener, inkludert sølv blonder agat og hematitt, som også er grå.

Aquamarine Crystal Healing

Aquamarine er en halvedle stein av Beryl variasjon, noe som gjør det relatert til smaragder. På grunn av sin blek blå-grønn farge det har vært forbundet med vann siden antikken. Navnet er avledet fra det latinske ordet for "vann" og "sjø". Blågrønne perler har blitt funnet i gamle egyptiske mumie groper. Romerne var de første til å registrere bruker for blågrønne edelstener som en helbredende agent.

Som en Healing Agent

Fordi water er forbundet med vann, er det antatt å ha helbredende krefter over de områder av det menneskelige legeme i forbindelse med vann og rensing. Dermed er gemstone brukes i krystall healing ritualer gjelder saker i nyrer og blæren eller arbeider med vann (eller væske) oppbevaring. Krystallen blir brukt for sine diuretiske egenskaper og evne til å opprettholde en riktig balanse av fluid i kroppen. Som i antikken, er steinen fortsatt anses nyttig i arbeidet med kroniske problemer, de fleste spesielt de som er knyttet til fordøyelsesproblemer. Drikkevann der en aquamarine har blitt nedsenket antas å bidra med en sur mage. Det kan også hjelpe med magesår og andre betennelser. Moderne krystall healere også bruke aquamarine å håndtere kjertelsykdommer og som et hjelpemiddel i å opprettholde sunne øyne.

Andre Healing Fordeler

Fordi aquamarine er forbundet med halsen chakra, iført en aquamarine kjede antas å kurere sår hals eller til og med betennelse i mandlene. Aquamarine kan også hjelpe med tannpine eller smerter i kjeven generelt. Iført eller stirrer inn i perlen er sagt å produsere en beroligende effekt. Dermed aquamarines lette psykiske problemer, så vel som fysisk. Aquamarine er bra for psykisk stress. Det letter depresjon og sorg ved å forsiktig brighte aura. Det kan skjerpe hukommelsen og forbedre mental klarhet og høyne bevisstheten på alle nivåer. Mens beroligende sinnet, det stimulerer også kreativitet. Og drikking blågrønt vann er tenkt å reversere aldringsprosessen. Aquamarine er også slitt for å forbedre blodsirkulasjonen.

Magiske bruksområder

Aquamarines er sagt å ha mottakelig energi og er styrt av månen. Deres element av påvirkning er selvsagt vann. De er sagt å tilegner brukeren med psykiske krefter og følelser av fred og mot. De er også anvendes for rensing. En enkel tinktur kan gjøres ved å la en aquamarine i et glass vann under fullmåne. Det bør sitte på denne måten i tre timer. Deretter fjerne stein og drikke vannet både for rensing fordeler og å høyne psykisk bevissthet. Som det har vært siden antikken, er aquamarine båret som en beskyttende amulett mens seiling eller flyr over vannet.

Hva er meningen med fargen rosa?

Fargen rosa, laget ved å kombinere hvit og rød, fargen er oftest assosiert med jenter, spesielt babyer. I 1597, brukte Shakespeare ordet rosa for å beskrive en følelse. "In the pink" er en frase som betyr god følelse og gjør det bra.

Emosjonelle kvaliteter

Fargen rosa representerer medfølelse, pleie og kjærlighet, samt egenverd, ømhet, omsorg og aksept.

Color Therapy

Personer utsatt for fargen rosa mindre stress, vold og aggresjon. Det er også en grunn til at enkelte fengsler gjøre sine innsatte bære rosa uniformer og bor i rosa celler.

Chakra

Den rosa chakra er hjertet området. Personer som er i balanse har en sterk rosa chakra og er typen til å "gi noen skjorten av sine tilbake."

Blomster

Rosa blomster projisere glede, uskyld og ungdom. Rosa nelliker er et tegn på takknemlighet. Å gi rosa roser er en gest av beundring. Rosa blomsteroppsatser representerer glede og lykke.

Gemstone Properties

De som tror på kraften i krystaller mener at rosa edelstener kan hjelpe folk slappe av. Rosenkvarts kan hjelpe folk roe seg, redusere negativitet og fremme tilfredshet, mens du bærer en rosa safir bidrar til å redusere friksjonen.

Symbolikken Semi Precious Gems

Symbolikken Semi Precious Gems


Jorden, sol, vann og månen er alle naturlige energi elementene i universet. Krystaller og semi dyrebare edelstener, som kommer fra den samme jorden kilde, blir ofte brukt under meditasjon og avgir sitt eget nivå av energi. Ifølge "Your Crystal Code" av Teresa Moorey, "Mens alle krystallene absorberer og avgir subtile energi, har hver enkelt krystall typen en unik vibrasjons" signatur "... Dette
"Energi" er hva endows en krystall med sine attributter og definerer de gavene det gir. "

Kjøpe og velge riktig Semi Precious Gems

De fleste New Age butikker bære en rekke edelstener. De vanligvis er riste-stein krystaller. Denne glatt overflate er opprettet ved mekanisk sliping av krystallene og forme dem til en glatt finish. Det er viktig å lytte til kroppen din når du velger krystaller. Ifølge Teresa Moorey bok "The Crystal Code", "En krystall som er riktig for deg kan gi deg en følelse i gropen av magen, i ditt hjerte eller i hodet ditt. Du kan føle kribling ..."

Farge

Selv om edelstener er tilgjengelig i forskjellige farger, er det også viktig å være klar over spesifikke farger som du er naturlig trukket til deg. For eksempel, røde krystaller vanligvis frembringe energi og lidenskap, utstråler rosa kjærlighet, grønn ofte forbundet med jordmetaller samt rikdom og ametyst eller klare krystaller ofte er forbundet med kreativitet og høyere bevissthetstilstander.

Kjærlighet

Relasjoner, fortid og nåtid, ofte forlate spor av kjærlighet samt arr i din ånd. Rose kvarts brukes til å bringe fred, kjærlighet, aksept, kjærlighet og healing. Brown agat kan brukes til å gi slipp på negative følelser som sjalusi, noe som kan hindre deg fra å tiltrekke nye kjærlighet. Hvis din bekymring har vært med tidligere kjærlighetsforhold mønstre, kan du innlemme den gylne kalsitt, som brukes for å hjelpe deg harmonisere ditt hjerte og sinn. Det vil også gjøre deg i stand til å velge riktig kjærlig partner. Andre kjærlighet relatert semi edelstener er lapis lazuli, hematitt og rav.

Penger

Jade, som er en grønn perle, er vanligvis forbundet med penger, samt å tenke positivt. Det fremmer takknemlighet for de tingene du i dag har. Det stimulerer også dine ideer og kreativitet for å tjene penger, så vel som å tiltrekke det. Jade er også ansett som en åndelig stein som kan naturlig roe din holdning til din økonomi. Du kan også velge å bruke jade smykker for å tiltrekke seg penger. Det er også viktig å få økonomiske velsignelser grasiøst. Andre penger krystaller inkluderer; tiger øye, Aventuringlas, Bloodstone, grønn kalsitt, peridot og safir.

Carry Citrin kvarts og peridot når søker sysselsetting. Disse krystallene bære energi som åpner dørene til velstand.

Healing

Gems kan brukes for mental, fysisk og åndelig helse og helbredelse. Det er alltid best å være i en avslappet tilstand og innlemme meditasjon når du arbeider med disse krystallene. Tenk på livet øyeblikk når du følte i fred og rolig for å hjelpe deg reprodusere at sinnstilstand. Perler som den blå kalsitt representerer fred og tillit. Den har en beroligende effekt på nervesystemet og din nåværende følelser. Det hjelper deg også berolige dine bekymringer. Du kan også innlemme Apache tåre, som er forbundet med negative følelser som trenger å bli forvandlet til positive følelser. Andre helbredende krystaller Krysopras, lilla fluoritt og månestein.

Rensing

Enten dine semi dyrebare edelstener er i krystallform eller riste-stein, de trenger å bli renset for tidligere energetiske påvirkninger. Denne fremgangsmåte har også rituelle metoder som forlater krystallene over natten i en bolle med uraffinert brun ris. Det er viktig å kaste ris neste dag. Du kan også la dine krystaller over en klynge av ametyst, bergkrystall eller kronblader over natten for samme rensende effekt. Hvis du velger å bruke vann for rensing, bruk våren vann og la det tørke naturlig på en hvit ren klut.

Helbredende egenskaper av Crystals & Gems

Helbredende egenskaper av Crystals & Gems


Utøvere og tilhengere av alternativ medisin mener at visse krystaller og edelstener har helbredende egenskaper. Krystaller og perler er brukt i en rekke måter, og blir sett på som å fremme helbredelse, øker energi og inducing følelser av velvære. Det finnes mange varianter av krystaller og semi eller verdifulle edelstener som er sagt å ha ulike helbredende egenskaper. Vestlig medisin ikke generelt støtter ideen om krystall healing og ifølge Altmed.com, ser praksisen som "produsere en placebo effekt."

Krystaller

Kvartskrystaller er et av de mest kjente krystaller brukes i healing. Kvartskrystaller kan variere i skyggen fra klar til røykfylt til en rose farge. De er sagt å direkte påvirke energifeltet på brukeren eller brukeren av refocusing kroppens energi til en positiv kraft. Kvartskrystaller er vant til å gjøre brukeren føler seg rolig.

Ametyst

Ametyst er medlem av kvarts familien som også er mye brukt i krystall healing. Det er et krystall fiolett og brukes til å indusere en følelse av ro og også for å kurere søvnløshet når den plasseres i nærheten av sengen. Det er også brukt til å absorbere negativ energi.

Hvordan bruke Crystals

Krystaller blir ofte brukt som anheng eller andre former for kropps stas. De kan også plasseres i et rom, både hjemme og på jobb. Alternativt blir krystaller plassert direkte på noen områder av kroppen som er i behov av helbredelse. Noen mennesker også bruke dem i bønn.

Den Metafysisk Egenskaper of andalusitt

Ansett en gammel, kraftig healing stein, ble andalusitt oppdaget i Andalusia, Spania før Jesu fødsel, ifølge Dr. Flora Peschek-Böhmer, forfatter av "Healing Krystaller og edelstener." Grekerne kalte det chiastolite, "cross stein," på grunn av svart kors funnet i brunlig gul stein. Mest effektiv når den bæres på huden eller holdes i hånden, andalusitt sin metafysiske egenskaper gir effektiv healing til brukeren.

Fysisk

Verdsatt for sine anti-inflammatoriske egenskaper, andalusitt letter smerten av leddgikt, leddbetennelse, gikt og revmatisme som det helbreder bindevevet og huden. Crystal lore rapporterer det gror nerve lammelse og lammelser i ledd og muskler.

Noen krystall healere hevder det påvirker muskler og nerver, og kan redusere spasmer. Tradisjonelt healere brukte den til å øke amming, balansere blodstrømmen og lindre ødem. Krystall healere også brukt det til å redusere feber og oppmuntre avslappet søvn.

Emosjonell

Metafysisk, andalusitt lindrer frykt, særlig i de som er nær døden. Det oppmuntrer til moderasjon og balanse, slik at personligheten til å modne og lære å fungere selvstendig. Det kan fjerne negative energier, slik at brukeren kan takle stress og overgangen gjennom endring.

Andalusitt fungerer med solar plexus chakra å lette gjennom følelsesmessige blokkeringer og traumer, peker brukeren til mulige løsninger. Den kan forvandle konflikt i harmonisk fred.

Mental

Metafysisk, har denne steinen kraftige verne- og kreative krefter. Det hjelper wearers i å se på problemene fra alle sider for å balansere kreativitet med det praktiske. Det kan hjelpe brukeren titt inn i hans karakter uten bias, og transformere negative situasjoner til positive.

Crystal lore sier det forbedrer hukommelsen og bistår med tilbakekalling. Det fremmer fokus på en opplevd mål og oppfordrer brukeren til å stå løpet ut når tidene er vanskelige. Det minner henne om tidligere seire og lyser opp nye måter å nå et mål.

Åndelig

Under en sykdom, hjelper andalusitt brukeren opprettholde et åndelig perspektiv og se det gode i prosessen. Det kan bistå død og gjenfødelse prosessen ved å fremme en forståelse av udødelighet, og gi en bro for "krysset over" fra dette livet til det neste.

De som bruker det for meditasjon synes det er sentrering og nyttig under åndelige reiser. Crystal brukere rapporterer det hjelpemidler i astrale reiser og i å finne gatewayer å flytte fra ett plan til et annet. Det kan attune brukeren til hennes livsoppgave.

Finans

I metafysiske sirkler, er steinen anses å ha velstand og kjærlighetsenergier, og det forbedrer energien nødvendig for å håndtere livet godt. Økonomisk, oppfordrer den moderasjon og forsiktig risikotaking. Her oppfordres forenkling av gjeld og en balanse mellom ønsker og behov. Det kan tillate brukeren å se en større økonomisk bilde, så ressursene forvaltes på riktig måte.