Digidexo.com

hvordan bruker jeg hampolje

Hvordan bruker jeg Slim i 6?

Hvordan bruker jeg Slim i 6?


Bruk Slim i 6 program for å hjelpe bli kvitt uønsket vekt og få magre, sterke muskler. Slim i 6 er et vekttap program som hevder du kan miste vekt og inches i seks uker hvis du følger programmet. Slim i 6 ble utviklet av Beach Body å gi en trening for hele kroppen med en rekke videoer, og det gir et vekttap diett plan for å gå sammen med treningen. The Beach Body nettstedet inkluderer støtte fora for folk som er interessert i å følge Slim i 6 plan.

Hvordan bruker jeg Slim i 6?

•  Kjøpe DVDer og Slim i 6 pakken fra Beach Body hjemmeside. Pakken vil inneholde DVDer, en diett retningslinje og motstand band. Meld deg på Beach Body fora, slik at du kan stille spørsmål og kommunisere med andre om Slim i 6 system.

Mål din midje, hofter, lår og armer med målebåndet som følger med Slim i 6 program. Skriv ned dine mål før du begynner å arbeide ut. Dette vil tillate deg å se kroppen din endring som du delta i programmet.

Les instruksjonene som kommer i "Enkle steg til suksess" guide og følge instruksjonene mens du endre din livsstil med Slim i 6 program.

Sette opp til videoen som er laget for å starte kroppen skiftende din erfaring, "Start It Up" treningsprogram. Dette programmet er utgangspunktet for din Slim i 6-opplevelse. Utøve så mange ganger som er anbefalt av "Enkle steg til suksess" guide. Når du har mestret den starter den opp treningen, kan du forsøke neste treningsøkt.

Oppgave hardere ved å bruke "Ramp It Up" treningsprogram. Dette treningsprogram tar det du har lært fra "Start It Up" program og bringer din trening til neste nivå. Den treningen er designet for å "sprenge" kalorier bort og hjelpe deg å få mager muskel.

Bruk "Burn It Up" video for å fullføre treningen regiment og fortsette å bygge muskelmasse samtidig å bli kvitt fett. Tren med video og følge trenerens instruksjoner om å få de beste resultatene.

Les kosthold retningslinjene i "Six Day Express" diett plan og følge dietten plan for de første seks dagene på programmet. Deretter fortsetter å jobbe med å endre dine kostholdsvaner ved å spise sunt og følge Slim i 6 retningslinjer.

kartlegge utviklingen på "Motiverende Calendar" og se når kroppen endres. Dette bør få gjort en gang i uken slik at du kan se hvordan dine målinger på ulike områder av kroppen din går ned.

Hint

 • Konsultere legen din før du starter et vekttap program.
 • Få motiverende støtte i Slim i 6 forumet når du er motløs.

Hvordan bruker jeg Slim Guide Fat Caliper Test?

Hvordan bruker jeg Slim Guide Fat Caliper Test?


Skinfold calipers brukes til å måle mengden av underhudsfett lokalisert på flere steder på kroppen din. Calipers er enkle å bruke, bærbar og praktisk. Bruke Slim Guide skinfold Caliper, som med de fleste calipers, kan du få en ganske nøyaktig avlesning av kroppens fettinnhold.

Kroppsdeler som skal testes

Du kan måle ett, to eller fire steder på kroppen for guiden Slim fett caliper test. De fire steder inkluderer triceps (baksiden av armen), øvre del av ryggen, bicepsen (foran armen) og suprailiac (midje, midt mellom hofteleddet og bunnen av brystkassen).

Hvordan ta målinger

For hver kroppsdel, bruke tommelen og pekefingeren til å klemme et område av huden bredt nok slik at du får en god fold. Folder på triceps og biceps bør være vertikal. Den fold på baksiden bør være på en 45-graders vinkel og folden på midjen bør være horisontal. Trekk denne hudfold bort fra kroppen og plassere kjevene av calipers rundt den. Slipp avtrekkeren slik at bøylen er tett knipe skinfold. Fortsett å holde skinfold og slipp bøylen trigger litt i noen sekunder. Bøylen vil åpne litt og gi deg korrekt lesing.

Bruke Målinger for å få en fettprosent

Når du har alle målinger, kan du bruke en online kroppsfett caliper kalkulator for å finne kroppen fett prosentpoeng (se Ressurser).

Hva betyr tallene

For kvinner, er en fettprosent på 25 til 31 prosent anses som akseptabelt. Alt over dette antallet regnes som overvektige. For menn, er det akseptabelt fettprosent Område 18 til 25. Alt over 25 prosent kroppsfett regnes som overvektige.

Hvordan bruker jeg One Boot i stedet for to Compression Boots?

Hvordan bruker jeg One Boot i stedet for to Compression Boots?


Komprimering støvler fremme sirkulasjon og hjelpe behandle tilstander som dyp venetrombose, venous stasis og lymfødem. Sykehus bruke dem på pasienter som har hatt operasjon eller som er på sengeleie for å hindre blodpropp fra forming i bena. Vanligvis pasienter bruke både støvler på samme tid, og de intermitterende pumpe og deflate. Imidlertid er det mulig å dra nytte av bruken av en støvel på en gang hvis tilstanden eksisterer i bare ett ben eller pasienten er ubehagelig både med støvlene på på samme tid.

Hvordan bruker jeg One Boot i stedet for to Compression Boots?

•  Sitt i en behagelig stilling, helst med bena utvidet foran og støttet opp på brystet nivå. Denne posisjonen i seg selv bidrar til å fremme etappe sirkulasjon.

•  Plasser kompresjons boot på ett ben og slå på. Boots bla gjennom inflasjon og deflasjon til forskjellige tider, avhengig av hvilken type støvel.

La boot på beinet for den anbefalte tiden. Hvis stand, gjør ankel sirkler og flytte foten frem og tilbake på beinet uten støvelen.

Fjern komprimering boot fra første etappe og satte den på det andre beinet. La den stå på lege-anbefalte mengden tid. Flytt foten og ankelen rundt på beinet uten støvelen.

Gjenta prosessen så ofte som foreskrevet av lege.

Hvordan bruker jeg den Conair WW60X?

Hvordan bruker jeg den Conair WW60X?


Den Conair WW60X skala er utviklet for å lagre brukerens data etter hver bruk. Skalaen er markedsført mot Weight Watcher deltakere som en enhet for å holde orden på statistikken, for eksempel kroppsfett, vekttap, høyde og mer. Skalaen må programmeres ved første gangs bruk med hvor mange brukere er å holde styr på vekten sin, og en slik grunnleggende informasjon som høyde, alder og kjønn. Når informasjonen er angitt og lagret, kan skalaen skal brukes og vil oppdatere brukerdataene etter hver bruk.

Hvordan bruker jeg den Conair WW60X?

Vri Conair WW60X på ved å trykke på skalaen lett med foten. Trykk på "Set" knappen for å stille antall brukere. Trykk på opp og ned-knappene for å velge hvor mange brukere; Trykk på "Set" for å lagre innstillingen. Neste innstilling, som er høyde, vises automatisk.

Trykk på opp og ned-pilene for å velge høyden. Trykk på "Set" for å lagre høyden for brukeren. Skalaen går nå til "Age" innstilling.

Bruk pil opp og pil ned til å justere alder; år er satt til standard alder av 25. Når riktig alder er valgt, trykker du "Set" for å lagre innstillingen. Skalaen går automatisk til innstillingene kjønn.

Trykk på piltastene for å velge "Mann" eller "Kvinne". Trykk på "Set" for å lagre innstillingen. Dataene er nå innstilt og lagret for brukeren. Skalaen vil nå flytte til Bruker 2; Hvis bare én bruker er valgt, vil vekten slukke.

Slå på skalaen på igjen ved å trykke på skalaen. Når "0.0" vises, trykker du på "Bruker"-knappen til den ønskede brukeren er valgt. Dine lagrede data vil vises. Skalaen vil sette tilbake til "0,0".

trinn på skalaen med begge føttene og la skala for å lese din vekt. Vekten vil nå vise i fem sekunder. Din nåværende vekt vil nå bli lagret i brukerdata og resten av dine data vil rulle over LCD-skjermen. Når dataene er ferdig å rulle, vil vekten slukke.

Hvordan bruker jeg Jes Extender Comfort stroppen?

Hvordan bruker jeg Jes Extender Comfort stroppen?


Ifølge dailymotion.com ble JES Extender komfort stropp opprettet av Danmark forskere i 1995 er en klinisk utprøvd trekkraft enhet konstruert for å gi en permanent økning til lengde og omkrets av penis. For å få fullt utbytte av enheten, må brukerne gjøre en forpliktelse til å bruke den hver dag i tre til seks måneder. For å eliminere forbrukernes ubehag, har Jes Extender produsenter skapte "comfort belte" som kommer standard med alle enhetsmodeller. Den svarte gummilist passer over penishodet for å forhindre gnidning og irritasjon forårsaket av silisium stropper som var komponenter av eldre enheter.

Hvordan bruker jeg Jes Extender Comfort stroppen?

•  Monter Jes Extender. Skyv silisium slangen av av metall våren armene. Fest skjøtestenger til Jes Extender våren armene inntil armene er omtrent på linje med lengden på penis i en slapp tilstand. Du må kanskje holde den utvidede trekkraft enhet ved siden av penis (mens det ikke er erigert), for å få en omtrentlig oversikt over hvor mange forlengelse stenger du må legge på. Skyv gummi komfort stropp slangen over utvidelsen stangender. Hele lengden av den sammensatte Jes Extender bør måle litt lengre enn din penis i normal tilstand.

Løft silisium tube opp for å løsne den. Skyv Jes Extender over penis. Sett ringen på bunnen av Jes Extender over penis som du ville sette en ring på en finger. Riktig montert, ringen skal berøre bunnen av penis eller hudområdet nærmere magen. Trykk våren armene mens skyve hodet på penis inn i komfort-stropp. Den eldre enhet på dailymotion.com bruker silisium band som en komfort pad kan brukes. Trekk Comfort stropp sin ender ned over penishodet for å sikre det. Monter stroppen rett under penishodet hvis du ikke har blitt omskåret.

Finn spiker skruene på siden av fjærarmer. Slå begge sider med fingrene for å justere lengden og trekkraft eller hud trekke effekt. Juster begge sider samtidig å hindre enheten fra å bøye seg. Gradene av trekkraft er 900, 1200 og 1500 gram. Jo høyere grad av trekkraft, jo større strekning på penis.

Løft opp Comfort stropp og skyv Jes Extender av for å fjerne det fra penis.

Hint

 • Ifølge dailymotion.com, er Jes Extender konstruert fra allergivennlige materialer som produserer ingen kjente bivirkninger. Inkludert skjøtestenger kan forlenge enheten med opp til fire inches.
 • Ifølge dailymotion.com, når du bruker Jes Extender løpet av de første to eller tre uker, ikke forlenge enheten utover 900 gram. Hvis forlengelse stang tråder begynner å vise i løpet av forlengelse, slutte å skru dem ut, siden dette kan føre til at Jes Extender å falle fra hverandre. Legg til en annen skjøtestang i stedet.

Hvordan bruker jeg Vale Detox for best resultat?

Hvordan bruker jeg Vale Detox for best resultat?


Vale Detox drikke kommer i en rekke varianter og er relativt enkelt å bruke. Ifølge produsentene, Vale Interprises, drinker - som inneholder kreatin, vitamin B og en rekke andre vitaminer - arbeid ved å spyle giftstoffer fra systemet og påfyll av kroppens lager av næringsstoffer. Vales effektivitet avhenger av hvorvidt du følger instruksjonene og avstå fra å spise før og etter at du drikker Vale. Du ønsker også å sørge for at du drikker rikelig med vann når man drikker Vale, eller du vil sannsynligvis bli dehydrert.

Hvordan bruker jeg Vale Detox for best resultat?

En avstå fra å ta medisiner - med mindre det er absolutt nødvendig - og fra å konsumere alkoholholdige drikkevarer i 48 timer før man spiser Vale.

Spis et lett måltid - dvs kjeks eller tørr toast - tre timer før du drikker Vale.

Drikk 24 gram vann en time før du drikker Vale.

Rist flasken kraftig før åpning.

Drikk hele flaske Vale Detox.

Fyll den tomme Vale Detox flaske med vann.

•  Drikk flaske med vann.

Vent en time.

urinere to til tre ganger i løpet av den neste timen. Dette vil fjerne giftstoffer fra kroppen din.

Fast i fem timer.

Hint

 • Detoxing med Vale fungerer best hvis du avstå fra å drikke dehydrerende drikker som te, kaffe og alkohol.
 • Vale detox-produkter er beregnet for bruk av voksne i alderen 18 og over.
 • Spør en lege før du bruker Vale hvis du er gravid eller ammende.
 • Vale er ikke godkjent av FDA.
 • Ifølge ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky i hennes Mayo Clinic artikkelen "Detox dietter: fungerer de?", Kan dehydrering, tretthet, svimmelhet og kvalme alle være forårsaket av detox-produkter.

Hvordan bruker jeg en rund ball for stress?

Hvordan bruker jeg en rund ball for stress?


De som blir ofte stresset ofte ser etter måter å løse det. En måte å eliminere stress er å bruke en ball, ofte kalt en stress ball. Disse runde kuler er omtrent 3 inches i diameter og er ofte laget av skumgummi eller gel. I tillegg til å lindre stress, kan de også bidra til å forbedre sirkulasjonen, hjelpe behandle carpal tunnel syndrom og forbedre leddgikt og revmatisme. Det er lett å høste alle fordelene denne lille ballen kan tilby.

Hvordan bruker jeg en rund ball for stress?

•  Plasser ballen på håndflaten. Fingrene rundt ballen.

Klem ballen gjentatte ganger. Klem ballen så hardt, mykt og lenge du vil.

Alternative hender hvis man blir sliten. Mens du klemmer ballen, puste dypt og prøve å roe ned sinnet. Kombinasjonen av å klemme på ball med avstressende øvelser kan bidra til å eliminere stress.

Hint

 • Lag din egen runde stress ball ved å blåse opp en rund, tykk ballong halvveis og klemme det en tomme eller to unna hullet. Plasser en liten trakt inne i åpningen og hell maisstivelse gjennom trakten inn i ballongen. Fortsett å helle maismel innsiden inntil ballongen er omtrent 3 inches i diameter. Trekk enden av ballongen og presse ut noe luft. Knyt ballongen tett så nær cornstarch som mulig.

Hvordan bruker jeg Damiana?

Hvordan bruker jeg Damiana?


Maya-indianerne brukte damiana å behandle lungelidelser, svimmelhet, vertigo og som et afrodisiakum. Diamiana har blitt brukt til å behandle mannlig impotens, kvinnelig overgangsalder symptomer og infertilitet hos både hanner og hunner.

Den beste kilden til tørket damiana blader er trolig en bulk urt butikk eller en helsekostbutikk med et stort tørket urt utvalg. De fleste bulk urt butikker også bære de andre urte ingrediensene som er oppført.

Bruksanvisning

Damian Tea # 1

Sett 1/4 kopp tørket damiana blader i filteret-lined kaffe kurv med et drypp handling kaffekanne.

Tilsett 5 kopper vann til potten og brygge. Når alt vannet har dryppet gjennom kurven, fjern karaffelen fra brenneren.

Sett til side 8 oz av te å drikke og oppbevare resten i et glass krukke med lokk. Kjøle de resterende te. Damiana har en ganske bitter smak, så du kan legge honning og sitron til te for å gjøre det mer spiselig. Te kan forbrukes ved en hvilken som helst ønsket temperatur.

Drikk en kopp te per dag i to til tre uker å forbedre mannlig eller kvinnelig fertilitet og seksuell lyst.

Damian Tea # 2

Kombiner en spiseskje hver av kamille, damiana blader, sitrongress og peppermynte eller peppermynte blader. Legg 1/4 ts hver av jasmin blader og revet appelsinskall.

La det småkoke urtene i 15 minutter i 2 kopper vann.

Sil teen og serverer varm. Du kan legge honning hvis du ønsker det.

Damiana Cordial

Bland en unse av damiana blader, to spiseskjeer hver av så Palmetto bær og kvann rot, og fire teskjeer vaniljestenger. Legg de blandede urter til en og en halv liter med whisky.

Sug i en uke. Sil blandingen gjennom cheesecloth og flaske væsken.

Tilsett urter til en halvliter og halvparten av destillert vann og suge for en uke. Sil blandingen og kast av urter.

Heat destillert vann væske på lav. Når vannet er varmt, men ikke kokende, legge til en kopp honning og rør til honningen er oppløst.

La væsken avkjøles før det er bare varm før du legger til whisky mix. Oppbevar flasken på et mørkt, kjølig sted og la alder for en måned.
En unse av hjertelig per dag i flere uker vil forbedre seksuell ytelse og tilfredshet.

Damiana Herbal Kapsler for menn

Ta en unse av pulverisert Muira puama bark, tre gram pulverisert Panax ginseng root, to gram av pulverisert Sibirsk ginseng root, to gram av pulverisert damiana blader og seks gram av pulverisert mynte (peppermynte eller peppermynte) blader. Bland sammen i en bolle, ved anvendelse av en pistill hvis det er nødvendig å foreta en jevn pulver.

fylle tomme kapsler, glyserin tilgjengelige i bulk urt butikker, med tilstrekkelig blanding til å fylle den mindre halvdel av kapselen. Oppbevar kapslene på et kjølig og tørt område.

Ta tre kapsler to ganger om dagen for å forbedre seksuell ytelse. Resultatene kan ta flere uker å være opplagt og fortsatt bruk er trygt og effektivt.

Hvordan bruker jeg Vaseline Care for en Scar?

Hvordan bruker jeg Vaseline Care for en Scar?


Arr kan skje når som helst huden er skadet, spesielt når kjøttet er kuttet eller skrapt. Det er viktig å behandle sår raskt for å unngå smitte og for å bidra til å unngå arr. Kontakt lege hvis et sår ikke stoppe blødninger på mindre enn 15 minutter, eller hvis en infeksjon utvikler selv etter rengjøring og omsorg for skaden. Det er noen skritt å riktig omsorg for en såret for å hindre et arr, herunder bruk av vaselin, eller vaselin.

Bruksanvisning

•  Stopp blødninger fra skaden ved å holde en ren klut som du ikke har noe imot flekker på såret og legge press i flere minutter.

Rengjør såret grundig med lunkent vann og en mild rensemelk, slik som baby vask eller en mild såpe.

Holde en såret rent og dekket vil bidra til å forhindre en hard skorpe fra forming. Påfør et tynt lag med antibakteriell salve over såret og dekk med en ren, tørr bandasje. En merkenavnet antibakteriell salve er Neosporin og kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker, apoteker eller apotek. Gjenta daglig i en uke.

Begynn å påføre et tynt lag med vaselin over såret daglig etter den første uken av behandling og fortsetter å dekke med en ren, tørr bandasje. Ett merkenavn med vaselin er vaselin og kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker, apoteker eller apotek.

Fortsett daglig bruk av vaselin og dekker såret med en bandasje inntil ny hud vokser over såret, noe som vil bidra til å forhindre et arr fra forming.

Hvordan bruker jeg en dusj toalettstol?

Hvordan bruker jeg en dusj toalettstol?


Dusj commode stoler er laget for å hjelpe folk som har begrenset mobilitet ved å skape et trygt miljø på badet. En god dusj toalettstol er solid, men likevel allsidig og kan brukes til andre formål. Folk kan bruke dusjen toalettstol som en kommode på soverommet. Enkelte stiler av commode stoler kan også passe over toalettet for ekstra støtte, eller folk kan bruke dem som dusjstoler for å bistå i bading.

Bruksanvisning

Med noen andre på Chair

Vurdere situasjonen før du hjelpe den andre personen bruker dusjstol. Hvis dusj toalettstol har hjul, lære å låse hjulene ned for å holde hjulene på plass. Du vanligvis gjør dette ved å trykke på hendlene på hjulene. Spakene opptre som bremser. Pass på at dusjstol har bilbelte og at alt på dusjstol er sikkert slik at stolen ikke beveger seg eller riste.

Sjekk under dusjen toalettstol for en bøtte for å fange avføring og urin, eller hvis stolen må plasseres over et toalett.

Overføring eller bistå personen inn i dusjen toalettstol. Spenne setebeltet for å sikre at personen ikke faller ut av stolen. La personen bruker commode del av stolen hvis nødvendig. Gi henne privatliv mens hun bruker kommode.

Tøm bøtte eller skylle toalettet, og låse stolen. Bruk hansker når de bistår i opprydding etter bruk av kommode.

Flytt stol i dusjen og låse hjulene igjen. Dusje personen mens han sitter i stolen og la ham utføre sin egen dusj så mye som mulig. Bo hos ham slik at han ikke faller ut av stolen.

For selv

Lås hjulene i dusjen toalettstol før du setter deg ned i den. Bruke stolen som en kommode om nødvendig. Tømme bøtte når du er ferdig, eller skylle toalettet hvis stolen hviler over toalettet.

Plasser dusjtoalettstol i dusjen område på badet ditt. Låse hjulene og sørge for at det er solid før du setter deg ned på den.

Sett deg ned i dusjen stol og dusje selv. Den dusjstol vil bidra til å holde deg fra å falle i dusjen. Fest setebeltet, slik at du føler deg mer trygg hvis du er redd for å skli.

Hvordan bruker jeg en Crown fikse en Fractured tann?

Hvordan bruker jeg en Crown fikse en Fractured tann?


En brukket tann kan føre til ekstrem smerte, temperaturfølsomhet eller ingen følelse i det hele tatt. Uansett, en sprukket eller brukket tann krever en løsning. Å plassere en tannkrone på brukket tann gir den lengste levetid, sikreste reparasjon.

Typer

Kronene kommer i keramikk porselen, metall eller en kombinasjon av de to. Typen av tannarbeid som kreves for å anvende en krone avhenger av graden av tannskader. Tannleger bruke en drill for å redusere størrelsen av tannen før påføring av kronen. Dype sprekker eller omfattende skader som inkluderer nerve vil kreve en rotfylling først.

Funksjon

Crowns gjenopprette form, styrke og utseende av en brukket tann. Med riktig stell, vil en krone vare 10 til 15 år.

Misforståelse

Kronet tenner er ikke beskyttet mot forfall. De er faktisk mer utsatt for den. Så du må børste og floss riktig. Og hvis du tror det er ingen hjelp for sterkt oppsprukne tennene, slik som de brukket av på tannkjøttet, du tar feil. De kan vanligvis bli gjenoppbygd.

Hvordan bruker jeg tannkrem på Acne Burning?

Hvordan bruker jeg tannkrem på Acne Burning?


Akne, eller kviser, kan være en plage. Foruten å gjøre lider føler selvbevisst om uren utseendet på deres hud, kviser også kan brenne og irritere også. Selv om det er acne behandlinger på markedet, tilbyr tannkrem en billig løsning for noen akne lider. Hvis du bruker tannkrem til din akne, bør du gjøre det med forsiktighet. Akne som brenner krever delikat behandling, slik at du ikke irritere huden din ytterligere.

Bruksanvisning

Velg en tannkrem som er i pastaform i stedet for gel, råder Acne Assasin nettside. At nettstedet forklarer at frisk mynte juice har vært brukt til å bekjempe akne og det kan være den samme eiendommen i tannkrem som hjelper med kviser. Bruk derfor en tannkrem med mynte i sine ingredienser for å tørke opp utbrudd.

Skyll ansiktet med kaldt vann og klapp den tørr med liten klut for å fjerne skitt eller sminke.

Påfør en ert størrelse mengde tannkrem til hver akne bump. Pat porsjon på forsiktig og avstå fra å gni det inn. Påfør tannkrem kun til kviser og holde den ut av huden din til å redusere irritasjon, advarer Acne Assasin.

La tannkrem å forbli på ansiktet i ca 10 til 15 minutter. Hvis det begynner å brenne før den tid, fjerne den umiddelbart og vaske området.

Splash kjølig vann på ansiktet ditt og forsiktig gni tannkrem av med fingeren.

Pat huden tørr med en myk klut.

Tips og advarsler

 • Se familien din lege eller en hudlege hvis du fortsetter å ha akne som er sensitiv eller alvorlig i naturen.

Hvordan bruker jeg en Phonak Savia Art høreapparat?

Hvordan bruker jeg en Phonak Savia Art høreapparat?


Hørselstap er en del av det å vokse eldre. Forskning fra National Institutes of Health finner halvparten av alle amerikanere over en alder av 75 lider av en viss grad av aldersrelatert hørselstap. Dette antallet er økende etter hvert som flere yngre amerikanere bruker (og overforbruk) in-ear musikkspillere, som kan akselerere hørselstap.

Phonak er en av de ledende navnene i høreapparater. Selskapet har et sterkt rykte for å arbeide med barn som har hørselsvansker. Selskapet produsenter i dag mer enn et dusin forskjellige høreapparat modeller, inkludert Exélia, Naida, Andeo, Savia Art, Elevas, micro-Elevas, Extra Unio og Micropower.

Savia Art linje har et dusin forskjellige stiler. Funksjoner på denne modellen inkluderer NoWhistle Technology, AutoPilot og digital Surround.

Bruksanvisning

•  Sett batteriet inn i høreapparatet. Savia Art høreapparat krever størrelse 13 batterier. Åpne batterirommet ved hjelp av neglen. Fjern det gamle batteriet, og erstatte den med den nye. Sørg for at de "positive" og "negative" tegn på batteriet opp med instruksjonene på høreapparatet. Lukk batterirommet.

Identifiser hvilken del av høreapparat, bør gå inn i hvilket øre. Savia Art er en bak-øret høreapparat, med en del som setter inn i ørekanalen. Høringen stykke med den røde prikken går inn i høyre øre; stykket med den blå prikken går inn i venstre øre.

Sett høreapparatet inn i øret mold. Sett ørepropp inn i ørekanalen; hvis du har problemer, kan du prøve å trekke tilbake og opp på selve øret og slip formen på plass.

Praksis fjerne høreapparatet. Ta tak i øret mold og trekk. Ikke dra fra rør eller noen annen del av høreapparatet.

Juster høreapparat volum. De fleste hjelpemidler kommer med forhåndsinnstilt volum nivå. Dette kan økes ved å trykke på knotten på bak-øret-komponenten opp. Volumet kan bli slått ned ved å trykke på den samme knott i en nedadgående retning. En dobbel-pipelyd indikerer maksimum eller minimum lydnivå er nådd.

Tips og advarsler

 • Pass på at øret mold delen av høreapparat er ren før du setter den inn i øregangen.
 • Ikke vri eller kaste rørene som forbinder øret mold med bak-øret-komponenten av høreapparatet.
 • Prøv ulike design for å se hvilken stil som fungerer best. Savia Akt har øre mold, en åpen kuppel og en lukket-dome vedlegg som går inn i øregangen. Alle tre alternativene gir hørsels støtte, men domer krever mer presis manøvrering under innføring inn i øret.
 • Unngå å snu lydnivået på din Savia Art høreapparat opp for høyt; gjør det kan føre til enda mer hørselstap.
 • Hvis øret mold del av høreapparat er vanskelig å sette inn, ta kontakt med en spesialist for å få den endret størrelsen. Jamming en overdimensjonert ørepropp inn i øregangen kan resultere i permanent strukturell skade.

Hvordan bruker jeg Bleach Som Mouth Wash?

Hvordan bruker jeg Bleach Som Mouth Wash?


Ved behandling av en pasient plaget med alvorlig dårlig ånde eller tannkjøttsykdom, kan en tannlege anbefale å bruke et blekemiddel og vann munn skyll. Så lenge du ikke er altfor sensitiv å bleke, og sørg for at du får de rette forholdene, er denne blandingen trygt å bruke på en jevnlig basis.

Bruksanvisning

Mål 1 1/2 kopper vann og hell i lukkbar plastbeholder.

Mål 1 ss. av blekemiddel og hell i lukkbar beholder med vann.

Rør vannet bleke sammen grundig.

Skyll munnen med 1 ss. av blekemiddel og vannblandingen i 20 sekunder. Spytte blandingen ut etter 20 sekunder, være forsiktig med å svelge noe.

Skyll munnen grundig med rent vann i 30 sekunder og spytte.

Gjenta skylling med blekemiddel og vann-blanding annenhver dag for å holde munnen ren og kjempe tannkjøttsykdom.

Hint

 • La aldri et barn å bruke denne skylling uten tilsyn.
 • Bland aldri blekemiddel og vann-blanding med mindre enn 25 deler vann til 1 del blekemiddel.

Hvordan bruker jeg Mouth Pieces til Stopp Snorking?

Snorking kan bety en grov natts søvn for din ektefelle. Det kan også bety dårlig søvn for deg, fordi snorking er forbundet med pusteproblemer. Munnstykker kan hjelpe deg å slutte snorking.

Årsaker

Snorking oppstår når hals og tunge muskler slappe av i søvn. De lax vev sags og delvis blokkerer luftveiene. Dette gjør det vanskelig å puste og resultater i vibrasjon av din gane, forårsaker du å snorke, i henhold til "Clinical Medical Assisterende."

Munnstykker

Munnstykker kan holde deg fra snorking ved å stoppe vev fra sammentrekkende luftveiene. En munnstykket vil holde kjeven i en fremskutt posisjon, som hindrer din tunge eller svelg fra sagging. Dette eliminerer vibrasjoner som fører til snorting.

Betraktninger

En munnstykket skal være skreddersydd for din munn og kjeve. Fordi du bruker enheten i timevis mens han sov, over tid en dårlig tilpasset munnstykket kan resultere i tennene skiftende posisjon, i henhold til "A Woman guide til søvnforstyrrelser."

Hvordan bruker jeg en Hoyer Lift 400?

Hvordan bruker jeg en Hoyer Lift 400?


Hoyer løfter hjelp overføre pasienter fra ett sted til et annet. De hjelper både pasienter og omsorgspersoner forebygge skader under løftet. Den Hoyer Lift 400 er designet for folk som veier opp til 400 kg. Ulykker hvis folk over £ 400. heises med heisen. Heisen kommer på hjul og kan skyves hele fasiliteter. Det er ikke batteridrevet, slik at den ikke behøver å lades.

Bruksanvisning

Juster Hoyer slynge under den personen du ønsker å overføre. Toppen av seilet bør plasseres mot ryggen hans, mens armene på seilet skal være glatt og lå rett ut. Beina på seilet og den nederste delen av seilet skal være rett ved siden av bena. Knekk eller vendinger bør rettes opp slik at pasienten ikke får vondt. Pasienten bør sitte eller legge seg for overføringen.

Kryss beina på seilet under den personen som skal flyttes. Fest toppen av seilet og bunnen av seilet til heisen med bøylene som er på seilet. Justere seilet i henhold til personens kroppslengde.

Plasser heisen slik at den kan løfte den personen. Heisen må være rett over den personen når du flytter henne. Dette vil bidra til å forebygge eventuelle skader.

Finn hendelen på bunnen av heisen. Spaken er en lang metallhåndtak som vil hjelpe hydraulisk løfte personen opp i luften. Pump spaken opp og ned for å heve den personen opp.

Manøver heisen til stedet der pasienten er å bli flyttet. Dette kan være en annen seng eller en stol. Veilede personen med hendene og ikke bare la henne hengende i luften. En omsorgsperson bør holde med heisen og den personen som blir flyttet til enhver tid.

Senk person ned fra heisen. Dette gjøres ved å skyve håndtaket på bunnen av heisen, og å la den slippe vekt. De hydrauliske mekanikken i heisen vil sakte senke pasienten til den nye posisjonen.

Slipp person fra seilet og fjerne seilet. La aldri en slynge under person, fordi det kan føre til at huden til å bryte eller bli irritert. Flytt heisen bort fra personen og parkere den et sted hvor det ikke vil skade noen.

Tips og advarsler

 • Se personens hode når du overfører ham. Hodet kan treffe toppen av heisen.
 • Bruk to pleiere med heisen hvis personen er høy eller tung. Bruken av to omsorgspersoner vil redusere hendelsen av skade på pasienten og omsorgspersoner.
 • La aldri noen på heisen uten tilsyn.

Hvordan bruker jeg en SAD lysboks for en tredje Shift Worker?

Hvordan bruker jeg en SAD lysboks for en tredje Shift Worker?


Personer som har værsyke, SAD, bruker ofte en lyskasse, også kjent som lysterapi, for å behandle symptomer på problemene. En lyskasse etterligner naturlig sollys ved å sende ut et lys inn i øynene til en person. Denne prosessen hjelper døgnrytme av en person komme i-sync, og vil undertrykke produksjonen av melatonin. Folk som jobber tredje skift må holde forskjellige timer enn folk som jobber "normale" timer. En tredje skiftarbeider jobber nattskift, fra 23:00 til 7 AM, i stedet for en vanlig 9 til 5 dagtid skift. Som et resultat, kan personen oppleve problemer med å sove eller symptomer på SAD. En lys boksen kan bidra til å forhindre disse problemene.

Bruksanvisning

•  Sjekk produsentens anbefalinger om hvor nær du skal sitte til lyskasse for maksimal effekt.

Bruk lyskasse når du først våkner. Når du våkner, vil det være mørkt ute. Lyset vil simulere sollys og hjelpe deg til å våkne opp. Sitt foran lyskasse slik at lyset kommer inn både på øynene dine. Ikke stirr direkte på lyset, da dette kan forårsake skade på øyne.

Vær konsekvent når du bruker lyskasse. Bruk lyset boksen hver dag på samme tid uansett hvilken tid på året det er. Hvis du er konsekvent med prosessen, vil din døgnrytme holdes synkronisert

Øke tid brukt foran lyskasse gradvis. Start med 10 minutters intervaller, og øke tiden med 5 minutter hver dag. Anbefalt maksimal tid brukt foran en lyskasse er 90 minutter. En typisk behandling bør vare 30 til 45 minutter.

Tips og advarsler

 • Bivirkninger fra en lyskasse kan oppstå hvis du sitter for nær boksen. Disse effektene er hodepine, anstrengte øyne, søvnproblemer, irritabilitet, følelsen opprørt, trøtt og lysfølsomhet.

Hvordan bruker jeg Kinesio Knee Tape?

Hvordan bruker jeg Kinesio Knee Tape?


Kinesio tape gir stabilitet og støtte til et kne som er berørt med omfanget av bevegelse problemer eller sirkulasjonsproblemer. Det bidrar også til å redusere smerter i kneet. Båndet blir brukt på en måte for å fremme naturlig kropps helbredelse. Kinesio båndet fungerer på andre deler av kroppen ved knærne. Den taping prosessen innebærer å følge stien av musklene til kneet. Bruk Kinesio tape på kneet som ekstra støtte for musklene.

Bruksanvisning

Trekk beinet så kneleddet er trukket helt ut.

Lag en "Y" med tape. Plasser den første stykke tape midt mellom kneet og hoften. Start tape strimmelen slik at en kant ligger på midten av lårmuskelen. Begynn på innsiden sentrum. Fest tapen og gjøre en rett linje ned til 4 inches over kneet. Begynn buet på innsiden av kneskålen. Kurve båndet rundt innsiden av kneskålen og tilbake til skinnebenet. Ta med tape to inches forbi haken bein og kutt.

Fest tapen selv med den første stripen. Plassere kassetten på utsiden av det foregående stripe. Lag en rett linje ned til 4 inches over kneet. Begynn å kurve på utsiden av kneskålen. Curve tape rundt utsiden av kneskålen og tilbake til skinnebenet. Ta med tape to inches forbi haken bein og kutt.

Bruk en tredje strimmel av kinesio båndet og foreta en oval rundt utsiden av kneet hetten over toppen av båndet slik at "Y".

Hvordan bruker jeg Aromaterapi essensielle oljer Do?

Hvordan bruker jeg Aromaterapi essensielle oljer Do?


Aromaterapi er anvendelsen av duftende eteriske oljer, vanligvis holdt i en transportør substans, som en behandling for fysiske og psykiske helseproblemer. Utøvere vurdere aromaterapi en ikke-invasiv, helhetlig tilnærming til behandling for plager fra smerte til angst. Ved å anvende essensielle aromaterapi oljer til huden din, vil du være i stand til å nyte fordelene av luktene.

Bruksanvisning

•  Legg aromaterapi essensielle oljer til et varmt bad. Luktene vil sooth ditt sinn som det varme vannet lindrer musklene dine.

Legg fire eller fem dråper til en sprayflaske fylt med vann. Spray over huden for å avkjøle deg selv. Oljen vil slippe sin duft som det fordamper. Vannet kan også bli sprayet som en luftrenser.

Blend fem dråper eterisk olje med fem milliliter enten rubbing alkohol eller vodka. DAB på huden som parfyme. Som alkohol fordamper, forlater den duftende olje bak. Prøv lagdeling en alkohol-basert applikasjon etter en vann-basert program.

Blend aromaterapi olje med uparfymert lotion, ved bruk av et forhold på 2 til 5 prosent olje. Påfør på samme måte som lotion, slik for massasje, for å myke opp huden i løpet av dagen eller å re-administrere ønsket duft. Krem-baserte applikasjoner kan legges lagvis med vann- og alkoholbaserte anvendelser av duftende oljer.

Hvordan bruker jeg CPAP on Foreign elektriske strømmer?

Hvordan bruker jeg CPAP on Foreign elektriske strømmer?


Hvis du er på Continuous Positive Airway Pressure (CPAP) terapi, kan reise med maskinen utgjøre noen utfordringer. Hvis du besøker et land som ikke bruker samme standard spenning og utløp konfigurasjonen du har hjemme, må du få riktig adapter slik at du kan plugge inn din CPAP maskin uten å skade den. Det tar litt planlegging, men det er egentlig ikke vanskelig å sørge for en god natts søvn uansett hvor i verden du er på vei.

Bruksanvisning

Sjekk med en reiseguide for det landet du planlegger å besøke for å se hva standardspenninger og type kontakt kan brukes der.

kjøper riktig plugg adaptere for de landene som du reiser.

Hvis nødvendig, velges CPAP maskin fra 120 volt inngang til 240 volt inngang. Noen maskiner justere denne automatisk; noen krever at du snu en liten bryter på baksiden av maskinen.

Koble CPAP maskinen i adapter.

Plugg adapteren til stikkontakten.

Slå på CPAP-maskin.

Tips og advarsler

 • Nå nylig gjort CPAP maskiner automatisk justere for 120 volt (spenningen som brukes i Nord-Amerika) eller 240 volt (spenningen som brukes i store deler av resten av verden), så alt du trenger å gjøre er å sørge for at plug adapter er konfigurert riktig.
 • Hvis du planlegger å bo i et land i en lengre periode, kan det være lurt å vurdere å bestille en strømforsyning for CPAP-maskin som er laget spesielt for det landet. Sjekk med produsenten av maskinen din for tilgjengelighet.
 • Hvis du ikke er sikker på at du kommer til å ha pålitelig effekt på reisemålet, kan du få et adaptersett som gjør at maskinen til å kjøre av et batteri eller annen likestrømskilde.
 • Hvis du reiser til flere land, kan du spare penger kjøpe kjøpe multcountry adaptersett som har alle mulige type kontakt kan du trenger.
 • Selv om mange av de nyeste CPAP maskiner justerer automatisk for spenning, ikke alle gjør. Kontroller at du sjekke om maskinen din justerer for spenning, og hvilke skritt du må ta for å sette den på riktig spenning.
 • Hvis maskinen din ikke kan kjøre på forskjellige spenninger, trenger du en spenningsomformer for å bruke det trygt i andre land. Ikke prøv å bruke maskinen med en spenning det er ikke laget for å akseptere; gjøre det utgjør en risiko for skader på maskinen din.
 • Hvis du finner din adapter fungerer ikke i uttaket, ikke prøv å tvinge den eller modifisere det på noen måte. Få en ny plugg adapter som passer ordentlig i stikkontakten.