Digidexo.com

piping i øret og tette bihuler

Hjem rette for Tett oppblåst mage

Hjem rette for Tett oppblåst mage


En tett oppblåst mage kan føre til ganske mye smerte. Dette problemet er vanligvis et symptom på en tilstand på grunn av gass i tarmen, i henhold til Hows Health. En rekke årsaker som laktose intoleranse, overdreven spising eller forstoppelse kan føre til en tett oppblåst mage. Hvis du lider av denne tilstanden, er det noen hjemme rettsmidler som du kan prøve å lette følelsen før du trenger en lege intervensjon.

Bruksanvisning

•  Spis mindre, hyppigere måltider. Spise mindre porsjoner og spre inntaket utover dagen kan bidra til å forhindre oppblåsthet som noen ganger oppstår hvis du spiser for mye i én sitting. Prøv å bruke sugerør å drikke væsker, noe som vil redusere mengden luft du svelger.

•  Prøv probiotika. Probiotika, tatt i pilleform eller spist i yoghurt som inneholder levende bakterier, kan være svært nyttig for å hindre en tett oppblåst mage og oppblåsthet. Probiotika er ansett for å være "gode bakterier" og støtter generell velvære, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin.

Ta et homøopatisk middel. Homeopati Hjem antyder carbo vegetabilis for de som har en oppblåst mage med kolikk smerter og raping. En homøopatisk lege kan foreslå riktig dose for deg.

Hjem rette for tett nese

En tett nese er ofte mer av en ulempe enn noe annet. Selv ikke vanligvis forbindes med en alvorlig medisinsk tilstand, å ha en tett nese hindrer din evne til å puste riktig, og kan gjøre det vanskelig å sove. Heldigvis er det ikke nødvendig å kjøpe dyre produkter for å bli kvitt din tett nese.

Sniffing Løk

De fleste menthol-baserte produkter og decongestants har ingredienser som irriterer nesen, forårsaker den til å kjøre, og i sin tur, avblokkere fylt opp følelsen du føler. Du kan irritere nese på samme måte ved å bare snuse en løk.

Hot Soup eller Tea

Dampen fra en varm drikke kan gjøre underverker for en tett nese. Dampen vil varme væsker i nesegangene, forårsaker dem til å løpe litt. Din fylt opp nesen vil fjerne, og som en ekstra bonus, vil de væsker du drikker bidra til å fjerne noen av de overflødige slim i halsen forårsaket av post nasal drypp.

Varm dusj

Ta en varm dusj og puste inn dampen. I mange tilfeller er tett nese forårsaket av tykt slim. Dampen fra dusjen vil hjelpe tynne slimet og tømme nesen av lunger.

Aromaterapi

Den eteriske oljen av eukalyptus planten kan hjelpe klare lunger. Legge noen dråper eucalyptus olje til luftfukter eller en olje diffuser vil legge duft til luft og bistand i tømme tett nese. Du kan også plassere noen dråper på et papir og plassere den under puta mens du sover. Det vil være i nærheten for umiddelbar lindring hvis du våkner opp tett i midten av natten.

Hjemmelaget nesespray

Å mikse din egen saltvannsnesespray, trenger du 1/4 ts. natron, 1/4 ts. av bordsalt og 8 oz. lunkent vann. Bland alle ingrediensene sammen til de oppløses, og deretter sette løsningen i en nese dropper. Sprute løsningen i hvert nesebor. Det varme vannet og salter vil hjelpe tynne slimet og vanne bihulene.
Eksperimenter med temperaturen av vannet for å finne den mest behagelige punkt for neseborene. Hvis løsningen er for sterk, redusere mengden av bakepulver og salt med halvparten.

Når skal man oppsøke lege

En tett nese alene er vanligvis ikke en alvorlig medisinsk tilstand, men hvis det varer i mer enn tre uker, bør du søke råd fra legen din. Ta kontakt med lege umiddelbart dersom du har feber, sinus smerte eller tykk utflod med blod eller en grønn / gul farge.

Hjem rette for Tette tårekanalene

Ifølge Mayo Clinic, er en blokkert rive duct forårsaket av en hindring - enten delvis eller fullstendig - av rive duct, noe som gjør tårene renne som de normalt ville. Personer med en blokkert rive duct vil ha en vassen og irritert øye fordi tårene ikke kan renne ned nesen og fordampe som de normalt ville. Mens øyet kan være sår, kan det være mer irriterende enn noe annet. Heldigvis er det en tilstand som lett kan behandles hjemme.

Agurker

Ifølge MamaHerb.com, er en agurk en effektiv måte å helbrede en tett tårekanal. Agurk er faktisk 90 prosent vann. Derfor fuktighet fra agurk bidrar til å kvitte seg rive duct av hva blokkerer den. Ved hjelp av en grønnsak peeler, løsner utsiden av agurk. Så hold agurk filler på den infiserte tårekanalen i 10 minutter. Gjenta dette tre ganger hver dag i en uke.

Warm Water

Vann er viktig å spyle ut rivekanalsystem, men det må bli anvendt på en måte som ikke vil skade øynene. Dette kan gjøres ved å dyppe en vaskeklut i en kopp varmt vann. Da gjelder kluten for øyet med tett tårekanal i 10 minutter. Med denne metoden, kan det ta opptil to uker for øyet å fullstendig helbrede. Siden det ikke er noen fare fra dette midlet, kan det gjøres flere ganger per dag.

Massasje

Ifølge Barnas Spesialist i San Diego, kan en enkel øye massasje bidra til å rense en blokkert rive duct. Siden den delen av rivekanalsystem som er tett normalt er nær bunnen hvor rivekanal avløp inn i nesen. Begynn på hjørnet av øyet som er nærmest nesen og bruke et lett trykk. Fingeren gli ned mot hjørnet av nesen og gjenta denne bevegelsen 10 ganger. Lett press kan løsne opp partikkelen som blokkerer rive duct og la tårene strømme fritt.

Hvordan sjekke mellomøret for en infeksjon

En mellomøret infeksjon er den vanligste sykdommen blant barn ifølge Mayo Clinic. En mellomøret infeksjon, hvis den ikke behandles, kan skape alvorlige komplikasjoner, inkludert fullstendig hørselstap. Det finnes måter å se etter en ørebetennelse hjemme, men det er sterkt anbefalt å oppsøke lege så snart som mulig hvis du mistenker en ørebetennelse. Bruk hørsels instrumenter og symptomer for å avgjøre om du eller barnet ditt har en mellomøret infeksjon.

Hvordan sjekke mellomøret for en infeksjon

Bruk en Otoskop

•  Bruk en otoscope å se inni øret for å se om det er noen betennelse.

Plasser otoskop rett innenfor det ytre øret og med en liten lommelykt ser innsiden for å identifisere betennelse.

Se etter hevelse, ekstrem rødhet eller væske i eller rundt mellomøret.

Bruk en pneumatisk otoskop

Bruk en pneumatisk otoskop å teste trommehinnen for bevegelse. Hvis trommehinnen beveger seg, den personen mest sannsynlig ikke har en ørebetennelse. Hvis den ikke beveger seg, er en ørebetennelse sannsynlig.

Plasser pneumatisk otoskop i mellomøret og bruke en liten lommelykt for å se inn i trommehinnen.

Trykk på knappen for å slippe en liten puff av luft og se på trommehinnen nøye for å se om den beveger seg eller holder seg i ro.

Se etter vanlige symptomer

Se for vanlige symptomer for å identifisere en mellomøret infeksjon som øresmerter, tap av hørsel og øre utflod.

8. Ta kroppstemperaturen, som en øre-infeksjon kan føre til at kroppstemperaturen til å stige til over 100,1 °.

Be den enkelte om han eller hun føler seg svimmel eller ørhet. Spør om han eller hun har hatt noen tette bihuler, da dette kan være et tegn på en øreinfeksjon.

Naturlig rette for Infant Sinus Congestion

Spedbarn kan bare puste gjennom nesen for de første månedene av livet. Hvis det er tette bihuler, vil det gjøre fôring og sove vanskelig. Congestion er vanligvis på grunn av hevelse i slimhinnen membraner i nesen. Redusere hevelse å tillate barnet å puste lettere. The American College of Chest Physicians anbefaler ikke bruk av over-the-counter decongestants og andre forkjølelsesmidler til barn 14 år og yngre. Bivirkningene, som kan være ekstra sterk hos barn, kan påvirke sentralnervesystemet og forårsake endringer i blodtrykk, dyp søvn og tretthet.

Steam og Heat

For å avlaste Sinus congestion hos små barn, må du redusere hevelse og drenere eventuelle slimete. Gi barnet rikelig med væske, foret vann, men fruktjuicer er også bra, til å smøre slimhinnene. Holde rommet varmt og fuktig. En fordamper er den beste eller en kjele med kokende vann i nærheten av barnet, men ikke nær nok til å berøre. Det vil holde rommet fuktig og la bihulene å åpne.

Naturlig Antibiotika

Kolloidalt sølv, et naturlig antibiotikum som kommer i sinus spray, er effektiv for bihulebetennelse hos spedbarn og barn. Urtete og urtenesespray vil redusere hevelse i bihulene. Vitaminer bygge opp immunforsvaret til å bekjempe infeksjoner som forårsaker tette bihuler. Vitamin C og B-kompleks og sink vil hjelpe kroppen å bekjempe en bihulebetennelse. Gi riktig dose for barnets alder.

Eliminere allergener

Sørg for at barnet ikke er i nærheten sigarettrøyk, kjæledyr eller for mye støv som kan føre til at bihulene å congest. Hvis lunger varer i flere dager, sjekk matinntaket for allergener. Hvis barnet er gammelt nok, redusere eller fortynne meieri inntak til tynne nesesekret. Morsmelk er alltid bra så lenge barnet er hydrert. Hvis han blir dehydrert, juice og vann er bedre i begynnelsen.

Oppskrift

For tette bihuler, bratte 1 ss. av feverfew, 1/2 sitron skåret opp, 1 ts. av bukkehornkløver frø og 1 ts. av timian blader i 1 1/2 kopper vann i 30 minutter. Sil urtene fra væsken. Pass på at du fjerner alle sitron frø. Putre den gjenværende væsken ned til en kopp væske, og deretter legge til to kopper av honning og 2 ss. av vegetabilsk glyserin. La den avkjøles og legg den i en krukke med lokk og oppbevar i kjøleskapet. Det vil holde i to måneder i kjøleskapet. For et barn under to år, la ut honning fordi det er en mikroorganisme i honning som kan gjøre spedbarn syke. Bruk brun ris sirup, bygg og økologisk frukt sirup som erstatninger. Gi 1 ts. hver 4. time for et barn på 50 pounds eller yngre.

Hjem rette for Sinus press & Snørr

Sinus press og smerte forårsaket av overdreven mucus kan gjøre en persons liv miserable. Den konstante nesen blåser i løpet av dagen, og den trykkende hode og tap av søvn om natten kan gjøre for en elendig tilværelse. Hvis du lider med sinus problemer, kan du prøve noen hjemme rettsmidler for å gi deg selv en liten lettelse.

Temperatur

Holde temperaturen i hjemmet på et behagelig nivå. En innendørs lufttemperatur som er for varmt kan føre til lunger, neseblod, tørre bihuler og infeksjon. Den kjøligere lufttemperatur, jo bedre ut bihulene være.

Fuktighet

Ta en lang, varm dusj. Fuktigheten av dusjen vil bryte opp slim i bihulene og starte den flyter. Dette vil gi deg noen lettelse fra press og smerte, så vel. Du kan også slå på en luftfukter i hjemmet ditt. Det beste stedet å holde luftfukteren er soverommet, spesielt i løpet av natta timer.

Vann

Drikk rikelig med vann. Det er viktig å drikke minst åtte til ti glass vann i løpet av dagen, men hvis du lider av tette bihuler, kan det være lurt å drikke enda mer. Det overskytende væske vil hjelpe tynne ut slimet og få den til å bli utvist lettere.

Nose Vanning

Bland 3/4 ts. eller noen klyper natron i en kopp varmt vann. Plasser heller blandingen i en pære sprøyte, tips hodet, og skylle ut hvert nesebor. Væsken vil hjelpe rense bihulene og gi deg noen lettelse fra smerte.

Trening

Ta en spasertur. Trening frigjør adrenalin, et kjemikalie som constricts blodkar. Dette vil redusere hevelse i bihulene og gi deg noen lettelse.

Kajennepepper

Spis cayenne pepper. Krydrete retter smaksatt med cayenne pepper vil hjelpe løsne slim på grunn av en kjemisk kalt capsaicin, et kjemikalie antas å stimulere nervefibre, inkludert de i bihulene.

Irritanter

Hold deg unna sigaretter, hårspray og sterke kjemikalier som finnes i rengjøringsprodukter. Disse produktene vil all irritere dine bihuler, gjør din tett nese enda verre.

Hvordan lage øret rengjøring Candles

Øret lys antas av enkelte å være et naturlig middel for å fjerne overflødig ørevoks, lindre hodepine og tette bihuler, og selv lindre symptomer på svimmelhet ved å balansere væske inne i øret. De benyttes ved å plassere den brede enden av lyset over åpningen av øret og å tenne den smale enden. Tilhengerne av øret stearinlys hevder at mens lyset brenner, trekker updraft ut blokkeringer og annet uønsket materiale fra øret. Mens øret lys er ikke veldig dyrt, de er ikke så mye brukt som de en gang var, og av den grunn kan være vanskelig å finne. Ved å gjøre øret lys hjemme kan du alltid være trygg på å ha dem på hånden når de trengs.

Bruksanvisning

Hvordan lage øret rengjøring Candles

•  Forbered dowel ved å kutte ca 18 inches av av en gammel kosteskaft eller kjøpe en tilsvarende størrelse dowel. Den ene enden må være barbert ned slik at pluggen ligner en lang, tynn membran. Gjør dette med en skarp kniv som om du skjerpe en blyant for hånd. Slip whittled slutten hvis nødvendig. Bruk en liten mengde vegetabilsk olje til olje pluggen. Oljing hindrer lyset fra stikker til dowel og må gjentas mellom stearinlys.

Plasser vann i bunnen av vannbad og åtte gram av parafinvoks i toppen. Nivået av vannet i den nedre delen av kjelen bør være en tomme under bunnen av den øverste seksjon av kjelen. Kok opp vannet til å koke.

Mens voksen smelter, kuttet så mange 8 tommer med 2 tommers strimler av bomull sheeting som lys du ønsker å gjøre.

Når voksen er grundig smeltet, sette på kjøkken hansker og gni et tynt lag med vegetabilsk olje på dem. Bruk Tang til å senke et rektangel av dørk inn i voks, er å la bli helt mettet. Bruk dine beskyttede hendene til raskt å vikle folien rundt dowel ved å plassere den korte enden av stripe langs den koniske enden av pluggen og svingete stripe rundt og rundt med urviseren. Pakk tett, noe som gjør at det ikke er noen hull i folien. Når dette er fullført, gir lyset mot urviseren vri å løsne den fra tappen. Din første øret rengjøring stearinlys er fullført.

Gjør mer lys ved å gjenta trinnene og smelter mer voks etter behov.

Tips og advarsler

  • Parafinvoks kan trygt varmes opp mange ganger, slik at du kan stoppe og starte dette prosjektet når det passer deg. Hvis du har dedikert et vannbad spesielt for denne bruken, er det bare å lagre ubrukt, smeltet voks i apparatet.
  • Når voksen er smeltet i en gryte kan det være svært vanskelig å få det helt rent igjen. Av denne grunn, kan det være lurt å søke på bruktbutikk for en gammel dobbel kjele som du bare vil bruke for formålet med smeltevoks. Arbeide med varm voks presenterer alltid mulighet for et brannsår. Som en sikkerhetsforanstaltning, holde en bolle med isvann klar til å senke hendene i ved behov og holde dyr og små barn ut av arbeidsområdet.

Homeopatisk middel for Tette Sinus Med avveket septum

Når du har en avveket septum, brusk som skiller nesen i to nesegangene er ikke sentrert. Det lener seg mot en passasje eller den andre, noe som gjør at nasal passasje mindre. Jo mindre nasal passasje fungerer ofte dårlig, og det kan resultere i bihuleproblemer.

Sinfrontal

Homeopatiske midler er ofte brukt enkeltvis. Du kan kjøpe dem på naturlige matvarer butikker til egenbehandling. Noen ganger, visse vilkår svarer godt til en blanding av homeopatiske midler. Sinfrontal er et homøopatisk blanding opprettet for å behandle tilstoppede eller infiserte bihuler. I en dobbeltblind, kontrollert studie, ble resultatene av som publisert i september 2009 utgaven av Applied Health Economics og Health Policy, pasienter med bihulebetennelse utvinnes fra sine symptomer raskere etter behandling versus de som tok placebo. Recovery varte lenger også. Etter tre uker, åtte ganger så mange pasienter som tar Sinfrontal forble symptomfrie som de som fikk placebo.

Personer med en merkelig septum som er utsatt for tette bihuler og infeksjoner kan finne Sinfrontal en sikker og effektiv måte å behandle deres tilstand. Fordi det er en proprietær blanding, må du kanskje spørre en homeopathic utøveren til å bestille den for deg hvis din lokale helsekost butikken ikke bære den.

Generelle homøopatiske midler

Vanlige homeopatiske behandlinger for tette bihuler inkluderer kali bichromicum, Marum verum teucrium og silicea. Kali bichromicum, spesielt, omhandler lomme problemer som er relatert til septum. Det er avledet fra kalium bichromate, en mineralforbindelse. Marum verum teucrium fungerer på sinus problemer som fører til den ene side av nesen å bli tilstoppet mer enn den andre --- en vanlig foreteelse for personer med en avveket septum. Det er avledet fra katten timian, et medlem av mynte familien av planter. Silicea hjelper tette bihuler som utløser mye press i hodet. Som kala bichromicum, er silicea stammer fra mineralkilder.

Sikker Homeopathic Treatment

Homeopatiske midler er svært utvannet, noe som gjør dem generelt fri for bivirkninger og bivirkninger. Men de også produserer svært ulike reaksjoner fra person til person. For best resultat, når du tar et homøopatisk middel, gi det omtrent en time til jobb. Hvis den ikke lindre symptomene dine, kan du prøve et annet middel. Når du finner et middel som lindrer symptomene dine ta en ny dose hver gang symptomene begynner å komme tilbake. Når tilstanden din klarner opp helt, avvikle rette.

Homeopatiske midler kommer i sublingual perler eller dråper. For perler, plasserer fem på ti perler under tungen og tillate dem å oppløse. For dråper, plasserer fem på ti dråper av rettsmiddel rett på tungen, og tillate dem å absorbere et øyeblikk før du svelger.

Det er en god idé å konsultere med en Homeopatiske å hjelpe deg med å finne det beste middel for sinus problemer knyttet til avveket septum. Hun kan hjelpe deg til å redusere mengden av prøving og feiling, og for å få de mest tilfredsstillende resultater.

Tette Sinus & Bad Breath Informasjon

Ifølge www.ent-consult.com, mer enn 35 millioner amerikanere lider av bihulebetennelse hvert år. Bihulebetennelse har mange negative effekter på kroppen fra hodepine, feber og til og med dårlig ånde. Hvis du er opplever sinus problemer, og du har dårlig ånde, er de to mest sannsynlig koblet til.

Fakta

Sinus hulrom er et stort tomrom som ligger rett i midten av ansiktet, bak nesen og øynene. Når bihulene fungerer som normalt, de produserer små mengder slim for å holde sinus hulrom ren. Når bihulene bli irritert eller infisert, overprodusere de slim og kan føre til dårlig ånde.

Årsak

Når bihulene er infisert, kan den ekstra slim føre post-nasal drypp. Dette skjer når bihulene sakte renne inn på baksiden av halsen. Noen av slim bygger seg opp i halsen og tiltrekke bakterier, som forårsaker dårlig ånde.

Behandling

Den beste måten å behandle dårlig ånde fra sinus problemer er å ta en over-the-counter decongestant. En slimhinneavsvellende vil tørke opp overflødig slim og hjelpe sinus hulrom tilbake til normal tilstand.

Forebygging

For å hindre at bihulene fra å bli irritert, bør en person holde seg hydrert ved å drikke minst seks åtte unse glass vann daglig, å få minst åtte timers søvn en natt, og å opprettholde et balansert kosthold. Disse styrke immunsystemet til å avverge eventuelle infeksjoner.

Komplikasjoner

Tette bihuler som fører til dårlig ånde har potensial til å føre til større komplikasjoner som sår hals, tett bryst og infeksjon. Hvis disse komplikasjonene ikke er riktig adressert, kan de føre til alvorlig infeksjon som kan spre seg i hele kroppen, forårsaker en person til å bli innlagt på sykehus.

Hvordan kan vi holde et J-rør tettes igjen?

Hvordan kan vi holde et J-rør tettes igjen?


En jejunostomi rør (J-røret) er et rør som er kirurgisk implantert i jejunum av tynntarmen. Røret kan benyttes for foring av formålene for personer som har problemer med å svelge. Den kan også brukes til å levere flytende medisiner. Rutine J-røret pleie innbefatter spyling av røret med vann for å hindre at røret tettes igjen. Ved vanlig bruk, røret tidvis kan bli tett med partikler fra fôring eller medisiner. Det er viktig å rense J-tube første omgang det er lagt merke til røret kan tettes.

Hvordan kan vi holde et J-rør tettes igjen?

•  Vask hendene med såpe og vann.

Sett sprøytespissen inn i beholderen holder det varme vannet. Trekk på stempelet til sprøyten er minst halvfullt.

Fest sprøyten til enden av J-røret.

Langsomt presse det varme vann inn i røret. Vær forsiktig med å tvinge væske. Hvis vannet ikke kan sakte og forsiktig presset gjennom røret, må du kontakte legen din.

Gjenta trinnene inntil røret er klare og væske flyter lett.

Hint

  • Redusere risikoen for J-røret tilstopping ved å spyle røret regelmessig med vann. Hvis instilling medisiner, prøver å bruke kun flytende former. Hvis gi mer enn ett medikament, flush mellom medisiner. Dersom medikamentet har til å bli knust, blande det med vann til det er helt oppløst.
  • Før knusing medisiner, ta kontakt med legen din for å sikre at medisinering kan trygt knust.
  • Hvis du ikke kan rense din tube, ring din lege.

Hvordan hodelus begynner å vokse i håret?

Hvordan hodelus begynner å vokse i håret?

Kontraherende hodelus

Hodelus er svært smittsom, ofte gått rundt barn i skolen. Du kan få hodelus ved å stå ved siden av noen som har lus eller håndtering elementene som den personen med lus brukes, for eksempel ark fra en seng, en lue eller en jakke.

Når kontrakt

Når lus komme inn i håret ditt, de begynner å legge egg. Disse eggene kan vises klar eller hvit som små flak av flass. De er festet til håret sjakter tett inntil hodebunnen. De vil ikke komme av lett. De kunne fjernes manuelt, men det er ingen måte å være sikker på at du fikk hver egg. Behandling anbefales for selv den minste tilfelle av hodelus. Hvis hodet ikke er behandlet, vil lus klekkes fra eggene sine og begynner å vokse i til voksen lus. Voksne lus ser ut som små brune bugs. De er mer lang enn bred. Med tiden vil du begynne å se dem vandre rundt i håret ditt.

Personlig behandling

Alle apotek bære en over-the-counter hodelus sjampo. Den infiserte individ trenger å vaske håret med hodet lice sjampo og la den på hodet for den foreslåtte beløpet av tid. Når hun skyller sjampoen ut, vil hun trenger noen til å gre gjennom håret med en lusekam. Denne kammen er gitt i kit med sjampo eller kan kjøpes separat. Håret må da være kjemmet hver dag i et par dager for å være sikker på at alle lus er fjernet.

Husholdningenes Treatment

Det er viktig at du ikke bare behandle håret ditt, men også behandle alt du rørt. Alle sengetøy og klær må vaskes i varmt vann. Alle møbler og bil sete må sprayes med en lus spray som også er tilgjengelig på apotek. Dine utstoppa dyr og klut-lignende leker bør også sprayet og stues bort i plastposer i en måned. Etter det, vil eventuelle lus som var i live være død. Som en forholdsregel, kan det være lurt å behandle alle andre familiemedlemmer med lus sjampo. Dette bør alt gjøres på samme dag, slik at eventuelle gjenværende lus ikke re-hjemsøke deg neste dag.

Hjem rette for Hoste Spells

Hoste er vanlig når halsen er irritert eller betent, og når halsen eller lungene er fremmedgjenstander eller slim for å bli utvist. Allergier, forkjølelse og andre virus, og generelle irriterende som å puste i røyk eller forurensing kan forårsake hoste. Flere naturlige hjem rettsmidler er hoste-stillende midler, adressering både halsirritasjon og tette bihuler.

Honning

En teskje eller to av honning strøk hals og lindrer en tørr, uproduktiv hoste.

Sitron

Sitron te eller varm lemonade også er beroligende for irritasjon i halsen, og legge honning kan gjøre det enda bedre.

Salt Water

Gargling med salt vann kan lindre hoste magi.

Myke Foods

Myk mat som pudding, suppe, Jell-o, og iskrem kan også lindre irritasjon og betennelse som forårsaker hoste. Dampende suppe er en effektiv sinus-opener også.

Saline Nasal Drops

Saltvann dråper kan lindre nasal kongestion, sammen med den drenering som kan dryppe tilbake i halsen og forårsake hoste. Åpning nesegangene gjør også den personen å puste gjennom nesen og ikke tørke ut strupen med appetitt puste.

Luftfukter

En kul-tåke luftfukter kan også avlaste trafikkerte neseganger ved å tilføre fuktighet til luften. Sørg for å rengjøre luftfukteren regelmessig.

Botemidler for en tett nese

Tett nese er et vanlig symptom på forkjølelse eller influensa virus. Congestion oppstår når nasal fôr sveller på grunn av betennelse. Dette resulterer i en tett nese og pustevansker. Og ofte, kan væske eller slim utvikle seg i nesepassasje og føre til ytterligere irritasjon. Men heldigvis, det er raske måter å kurere og lindre ubehag.

OTC narkotika

Lettelser nesetetthet innebærer å redusere blodkarene i den nasale passasje og å kvitte seg med slim. Tar over-the-counter medisiner som en decongestant eller antihistamin kan lindre symptomer og bedre pust. Munn- og nese decongestants arbeide raskt og effektivt stoppe betennelse i nesen. I mellomtiden, antihistaminer, som er anbefalt for allergier, redusere produksjonen av slim.

Luftfukter

Øke luftfuktigheten i hjemmet er en annen rask rette for tett nese. Den fuktige luften tynner slim og utløser utvisning av væsker. Å øke luftfuktigheten, kjøpe en varme luftfukter og plassere enheten i soverommet. Tar en varm dusj eller sitter på badet med dusj kjører kan avlaste lunger. I tillegg kan damp fra en badstue raskt kurere en overbelastet nese.

Varme væsker

Drikker varme drikker og spiser kyllingsuppe letter en sår hals og beroliger en hoste. Disse drikker og supper kan også lette symptomer når du arbeider med en overbelastet nese. Den varme og damp fra varm te, kyllingbuljong og kyllingsuppe løsne tykt slim i nesen og brystet. Hva mer, øker vanninntaket samtidig som du kjemper kulde eller influensa også lindrer nesetetthet. Vann hydrater din kropp og tynne slim. I sin tur, er du i stand til å utvise overflødig væske fra kroppen din.

Hvordan du raskt bli kvitt tett nese

En tett nese er et problem som alle vil oppleve mange ganger i løpet av livet. Noen mennesker får tett nese på grunn av fuktigheten i hjemmet eller temperaturen utendørs. Andre årsaker er tette bihuler og / eller visse allergier. Det er mange trygge og effektive måter å raskt kvitte seg med en tett nese.

Bruksanvisning

•  Få en luftfukter. En luftfukter holder luften fuktig i ditt hjem. Det fører til at slimhinnene i nesen for å holde seg fuktig. Ekstremt tørr luft bevirker slimhinnene til å bli for tørt, noe som resulterer i en tett nese. Kontroller at filteret blir endret i luftfukteren etter behov, for å holde ren luft som sirkulerer i hjemmet til alle tider.

Påfør en varm fuktig omslag på ansiktet ditt for å dekke dine øyne, nese og munn. Du kan bruke den så mange ganger du trenger det. Den varme fuktighet fra komprimere hjelper å utvide (åpne opp) i blodårene. Som bidrar til å decongest din lomme hulrom, noe som gjør det enklere for deg å puste.

Ta en varm dusj. Dampen vil bidra til å lette noe av trykket i hodet og nesen. Dette vil også bidra til å utvide blodårene. Dermed tømme nasal passasje, noe som gjør det lettere å puste igjen. Det er en god idé å ta en varm dusj før sengetid for å tømme nasal passasje. Dette vil tillate deg å sove mer komfortabelt.

Få en over-the-counter decongestant. Sørg for å sjekke med legen din før du tar noen nye medisiner. Tar decongestant vil bidra til å redusere betennelse i eller rundt bihulene. Dette gjør at slimet til naturlig renne fra bihulene. Når slimet har en sjanse til å renne, vil du begynne å føle deg bedre.

Unngå å røyke eller å være rundt andre som røyker. Røyk og andre irritanter som for eksempel parfyme, sterke rengjøringsmidler og andre irritanter noen ganger irritere dine øvre luft hulrom. Røyking fører til at slimhinnen i bihulene blir betent eller hovne. Dette skader bihulene som forårsaker langsiktige infeksjoner innen sinus hulrom og en konstant tett nese. Hvis du oppdager at tett nese ikke går bort etter noen dager, gjøre en avtale med legen din. Det kan være andre bakenforliggende årsaker til din tett nese. Legen vil gi en behandlingsplan for deg deretter.

Hjem rette for Infected nesegangene

Infiserte nesegangene, også kjent som bihulebetennelse, er en tilstand som omfatter symptomer som betennelser, post-nasal drypp, press bak øynene, pustevansker, feber og en stygg lukt i nesen. Mange alternative og hjem behandlinger forsøke å lindre smerten av bihulebetennelse og åpne opp bihulene å fremme drenering.

Aromaterapi

Bruk sniffe av eucalyptus essensielle oljen til å bryte opp og tømme tette bihuler. Plasser et par dråper eucalyptus eterisk olje på en vev, og puste inn røyken. Lag en kompress ved hjelp av en eller to dråper menthol eterisk olje og en eller to dråper eucalyptus olje på en ren bomullsklut. Brett og plasser direkte over nesen i fem minutter, puste inn røyken. Gjenta så ofte som ønskelig.

Urte hjem rettsmidler

Øke immunsystem ved å ta Echinacea kosttilskudd. Se etter echinacea i helsekostbutikker. Echinacea har sterk antibakteriell, anti-inflammatorisk og antiseptiske egenskaper, noe som gjør det nyttig i behandling av bihulebetennelse. Følg doseringsanvisningen på flasken nøye. Marshmallow, kan ingefær og nellik te også tilby noen lettelse for bihulebetennelse.

Hjem Rettsmidler

Inhalere damp fra en fordamper, en luftfukter, selv en rykende kopp kaffe eller varm te. Handlingen av damp kan bidra til å avlaste lunger. Bruk varm komprimerer på nesen for å åpne opp bihulene. Drikk rikelig med væske for å bekjempe dehydrering forbundet med bihulebetennelse.

Ernæring og kosthold

Et sunt kosthold som inkluderer frukt og grønne grønnsaker kan bidra til å stimulere sekreter og bryte opp bihulebetennelse. Prøv å legge til følgende tillegg til kosthold også: 500 mg. vitamin C hver 2 timer for varigheten av infeksjonen, 25.000 IE vitamin A per dag, og sink pastiller (konsultere en ernæringsfysiolog for dose).

Hjem rette for en Cold & Sinus Congestion

Tid til slutt helbreder en cold.There er ingen hjemme rettsmidler som kan gjøre en kald gå bort raskere. Men det er ting du kan gjøre hjemme for å midlertidig lindre symptomene på en kald og tette bihuler.

Fluids

Drikk rikelig med væske, for eksempel juice, vann, varm sitron vann med honning, eller klar kjøttkraft. Ikke drikk koffeinholdige drikker og alkohol, noe som kan gjøre deg dehydrert.

Chicken Soup and Ice Cream

Spis kyllingsuppe. Forskere har oppdaget at det lindrer forkjølelsessymptomer, og fungerer som en anti-inflammatorisk. Det hjelper også flytte slim gjennom nese og bihuler å avlaste Sinus congestion. Hermetisk supper fungere like bra som hjemmelagde supper.

Spis matvarer som puddinger, gelatin, iskrem, sorbet og popsicles å berolige en kløe i halsen.

Honning Lindrer en Hoste

Ta to skjeer av honning for å lindre hoste. For barn i alderen 2 til 5, gir en ½ ts .; alderen 6 til 11, 1 ts .; og for de eldre enn 12, gi 2 ts. Ikke gi honning til babyer yngre enn 1 år, på grunn av risikoen for spedbarn botulisme.

Avlaste Sore Throat

Gurgle med saltvann for å lindre en sår hals og vaske bort sekreter fra post nasal drypp. Løs opp ½ ts. av salt i 8 oz. av varmt vann og gurgle et par ganger om dagen.

Nasal Saline Sprays og vasker avlaste Congestion

Bruk saltvann nesespray for å lindre sinus lunger og fukte nesegangene. Bruk en saltvann nasal vask for å fjerne slim ut av bihulene. Bland 2 til 3 ts. av noniodized eller kosher salt, pluss 1 ts. av natron i en halvliter destillert eller filtrert vann. Fyll en skvett flaske eller Neti potten med saltvann. Lene seg over en vask, tilt hodet til den ene siden og hell salt direkte i ett nesebor. Saltvann vil gå tom for det andre neseboret, rengjøring sekreter og bakterier fra bihulene.

Fuktighet er nyttig

Bruk en kul-luftfukter. Dette vil holde slimhinnene fuktige, lindrende din kløe i halsen og tette bihuler. Endre vann i luftfukteren hver dag og rengjøre enheten hver tredje dag for å hindre mugg oppbygging.

Hold hodet hevet

Søvn og hvile med hodet hevet for å avlaste lunger i bihulene og brystet. Hev en babyens hode litt ved å plassere et sammenrullet håndkle under crib madrass. Ikke bruk myke senger eller puter på toppen av madrassen grunn av risiko for krybbedød. Plasser et brettet håndkle mellom madrassen og boksen våren for eldre barn og voksne.

Peg materøret Komplikasjoner

Dersom du nylig har hatt en PEG rør plassert, eller kanskje trenger en i nær fremtid, er du sannsynligvis overveldet og lurer på hva som kan skje med den. Ja, kan du ha noen komplikasjoner med PEG tube. Men kommunikasjon med helsevesenet team avgjørende for å forebygge og håndtere eventuelle komplikasjoner.

Aspirasjon

Aspirasjon, eller inhalering mat eller spytt inn i lungene, er den mest alvorlige komplikasjonen av PEG sondeernæring. Innånding kan være mild og gå ubemerket, eller kan være alvorlig og føre til lungebetennelse eller respirasjonssvikt. For å hindre aspirasjon, sitte oppreist under fôring og for en time etter fôring er stoppet. Hvis det er vanskelig å sitte, holde hodet av sengen løftet minst 30 grader.

Diaré

Diaré er den mest vanlige PEG sondeernæring komplikasjon, men vanligvis er ikke forårsaket av selve formelen. Mange medisiner føre til løs avføring, som antibiotika og magnesium tilskudd. Også mange flytende medisiner er i en sorbitol-løsning, som er en sukkeralkohol, og kan forårsake diaré. Ta hensyn til hva medisiner du er på og spør legen din om noen kan føre til diaré.

Sondeernæring formel er mat, og kan bære matbårne sykdommer hvis ikke lagret på riktig måte. Hvis du mottar fôring kontinuerlig, må formelen posen skiftes ut eller rengjøres hver 4. time. Vask hendene før hver fôring. Åpne formler bør være nedkjølt.

Kvalme og oppkast

Kvalme og oppkast kan oppstå hvis fôring er gitt for raskt eller hvis magen tømmes for sakte. Hvis du har kvalme eller oppkast, spør legen din om du kan redusere frekvensen av administrasjonen. Det finnes medisiner som legen din kan foreskrive for kvalme i tillegg.

Dehydrering

Dehydrering er mer vanlig hos pasienter som får konsentrert formler (2 kalorier per ml sammenlignet med en kalori per ml), på grunn av mindre mengde gratis vann. Det er viktig å følge anbefalingene gitt av legen din for å gi deg selv nok vann. Dessuten kan diaré eller oppkast øke vannbehov. Hvis du har diaré eller kaster opp for mer enn én dag, informere legen din.

Tube Blokkering

PEG-rør kan blokkeres hvis det ikke blir ofte spylt med vann, eller hvis medikamenter ikke oppløses i vann. Hvis røret blir tett, prøv å forsiktig skylle den med varmt (ikke varmt) vann. Vannet kan være nødvendig å sitte i røret i 5 til 10 minutter. Ikke presse hardt når du prøver å rense røret, kan det bryte. Hvis dette ikke fungerer, kan legen din behøve å skifte slange.

Side Infeksjon

Som enhver sår, kan det hende at PEG nettstedet bli infisert. For å unngå dette, er det viktig å holde området rent og tørt. Rengjøre området daglig med mild såpe og vann. Hvis styrke er for stram til huden din er det vanskelig å holde dette området rent og tørt. I dette tilfellet, styrke må justeres av legen din.

Neseskylling med saltvann

Neseskylling med saltvann


Når bihulene er betent og overbelastet, vil du prøve noe for å få lindring. Heldigvis, en av de eldste tradisjonelle løsninger for tette bihuler og fjerne bakterier, irritanter og rusk fra nesen er også en av de beste. Utføre Neseskylling med saltvann har vært en behandling for sinus problemer for hundrevis av år i India, og du kan enkelt tilpasse prosedyren til å bruke i ditt eget hjem.

Neseskylling med saltvann

•  Løs opp 01.08 til 01.02 teskje av ren, uniodized bordsalt i 8 gram av varmt vann i en liten bolle. Vannet bør være omtrent samme temperatur som kroppstemperatur, eller nær 98 grader Fahrenheit. Bland løsningen grundig.

Bruk en ren pære sprøyte for å trekke opp noen av salt løsning for å fylle blæren.

Bøy hodet forover og lene seg så langt du kan over vasken. Du kan også være lurt å plassere et håndkle over skuldrene for å beskytte klærne fra noen streif dråper som kan få deg våt.

Plasser tuppen av sprøyten i nesen, skyve den i ca 1/4 tommers, eller om bredden på en fingertupp. Vippe sprøyten slik at hullet peker oppover mot øret på samme side som nesebor du er flushing.

Klem pæren sakte for å slippe salt løsning. Du vil føle det inn dine nesegangene og renne ned i bihulene. Noen av løsningen bør komme ut av neseboret med pære i den, mens noe av det kan reise gjennom bihulene og kommer ut det andre neseboret eller munnen.

Gjenta prosessen en gang til på samme nesebor og deretter skifte side. Bør spyle hver side to ganger, for totalt fire spylinger.

Healing når du Quit Smoking

Healing når du Quit Smoking

Desire

Når en røyker bestemmer seg for å slutte å røyke, han tar et stort skritt i healing skaden som han har gjort gjennom røyking. Gjennom avslutte prosessen, vil han føle stolthet i hva han gjør, vil spenningen i å vite kroppen hans snart være røykfritt og angst i ikke å vite hva som skal komme. Han vil oppleve abstinenssymptomer, men det positive, så langt som hva som skjer i kroppen hans, langt større enn noen negativitet som kan komme gjennom cravings. De røyker trenger å huske at healing tar tid fordi immunsystemet må sparke i å helbrede skaden som er gjort.

Første uken

I løpet av den første uken etter røykeslutt, flere positive handlinger finne sted i kroppen. Blodtrykket umiddelbart synker og pulsen begynner å normalisere. I løpet av åtte timer etter den siste sigarett, den karbondioksidnivået begynner å flate ut. På omtrent samme tid, oksygennivå øker. To dager etter siste sigarett, risikoen for hjerteinfarkt begynner å senke og smakssansen og evne til å lukte aromaer økning. Innen fire dager, bronkiene slappe av og lungekapasiteten øker, noe som gjør puste prosessen enklere.

Second Stage

Etter to uker med ikke røyking, har fullstendig passert nikotin fra kroppen. Som en del av helbredelse, begynner blodet å strømme bedre, og lungene øke deres funksjon 30 prosent. Mot slutten av det første året, er det mindre tette bihuler og mindre hoste.

Siste fase

Etter det første året, er risikoen for hjertesykdom er halvparten av hva det ville ha vært hadde røyker aldri sluttet å røyke. Etter fem år, er risikoen for slag reduseres. Etter disse fem første årene, og fra dette punktet, er risikoen for slag på samme måte som det er for en ikke-røyker. Etter 10 år, er risikoen for å dø av lungekreft er halvparten av hva det ville ha vært hadde røyker aldri sluttet å røyke. Risikoen for kreft i halsen, munnen, spiserøret, blære, nyre og bukspyttkjertel også reduseres. Etter 15 år med å være røykfritt, har de røyker (nå ikke-røyker) samme risiko for hjerteinfarkt som en person som aldri har røykt.

Vasomotorisk rhinitt Pain

Vasomotorisk rhinitt, eller nonallergic rhinitt, er en medisinsk tilstand som fører til nysing, rennende nese og lunger i nesegangene. Personer med denne tilstanden har konstant vannaktig nasal drenering. Nonallergic rhinitt er ikke forårsaket av en infeksjon, men det kan føre til alvorlige komplikasjoner. Pasienter med vasomotorisk rhinitt kan oppleve smerte dersom de utvikler komplikasjoner som bihulebetennelse eller ørebetennelse.

Vasomotorisk rhinitt

Vasomotorisk rhinitt lider erfaring nesesymptomer som ikke er forårsaket av en allergi. Folk utvikler symptomer på denne tilstanden som reaksjon på miljømessige utløsere som forårsaker irritasjon i nesen, slik som krydrede matvarer, luftforurensning eller tørr luft. Alkohol kan også utløse vasomotorisk rhinitt, og denne tilstanden kan være en bivirkning av enkelte medikamenter, så vel. Leger gi allergi tester til pasienter for å være sikker på at de ikke har allergisk rhinitt. Tilstanden kan behandles med nesespray, decongestants og antihistaminer.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse er en vanlig komplikasjon ved vasomotorisk rhinitt som er forårsaket av en bakteriell, viral eller soppinfeksjon i bihulene. Bihulebetennelse kan forårsake flere typer smerte, inkludert hodepine bak øynene, ansikts smerter og sår hals. Tett nese, tretthet og feber kan forekomme med denne tilstanden. Tette bihuler og opphopning av slim i bihulene gir et gunstig miljø for bakterier og andre årsaker til bihulebetennelse å vokse.

Bihulebetennelse Treatment

Personer med bihulebetennelse smerter kan ta over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen eller paracetamol for smertelindring. Bihulebetennelse lider bør unngå aktiviteter og miljømessige forhold som kan forverre smerte, for eksempel flyreiser og plutselige temperaturendringer eller ekstreme temperaturer. Leger kan behandle alvorlige tilfeller av bakteriell bihulebetennelse med antibiotika. Nasal saltvann spray, hjem luftfukter bruk og drikker rikelig med væske kan redusere sinus betennelse og smerter.

Ørebetennelse

Personer med vasomotorisk rhinitt kan utvikle en infeksjon i mellomøret fra nesetetthet. En ørebetennelse fører væske til å hope seg opp bak trommehinnen. Ørebetennelse pasienter kan oppleve øreverk og tilhørende smerter i øret. En følelse av fylde i øret, hørselstap i en berørt øret og gastrointestinale effekter som diaré eller oppkast kan forekomme med en ørebetennelse. Personer med øresmerter bør se en lege så snart som mulig.

Ear infeksjon behandling

Leger behandle bakterielle ørebetennelser med en antibiotikakur. Pasienter kan gjelde et varmt vann flaske eller varm klut til et berørt øre for å lindre smerter og betennelser. Smertelindring øredråper er tilgjengelig over disk og kan redusere ørebetennelse smerte. Leger kan foreskrive øret dråpe medisiner for smerter symptomer. Oral reseptfrie smertestillende som for eksempel paracetamol eller ibuprofen kan gi øret symptomlindring.