Digidexo.com

baby forstoppet blek

Hvordan avlaste spedbarn forstoppelse

Hvordan avlaste spedbarn forstoppelse


En ung babyens avføring er alt annet enn forutsigbar. Nye babyer har ofte flere avføring en dag, mens eldre barn som får morsmelk kan gå tre til fire dager uten pooping. For å komplisere saken, mange små babyer grynt og bli rød i ansiktet mens du passerer en krakk uten å bli forstoppet. Du vet en baby forstoppet, men når avføringen er hard og tørr. De blir mer sjeldent enn det som er typisk for den lille, og barnet kan gråte når du passerer dem. Hvis du mistenker at barnet ditt er forstoppet, starte behandling med en gang.

Hvordan avlaste spedbarn forstoppelse

For babyer mindre enn 6 måneder gammel

•  Gi barnet ditt 2 til 3 gram vann en eller to ganger per dag eller øke ammingen. Sanne forstoppelse er ofte forårsaket av en mangel på væske.

Endre babyens formel. Noen formler forårsake forstoppelse mer enn andre. Din barnelege kan anbefale en annen formel.

til 1 til 2 teskjeer maissirup i en flaske med formel eller morsmelk, to eller tre ganger per dag. Start med den laveste dosen og øke om nødvendig til babyens avføring mykne. Ikke bruk honning, noe som kan føre til botulisme forgiftning hos spedbarn og små barn.

Avvikle sirup hvis det ikke løser forstoppelse innen tre eller fire dager. Forsøk med en fiber-pulver, som er en over-the-counter produkt tilgjengelig på apoteket. Gi 1/2 til 2 teskjeer, to til tre ganger per dag.

Bruk en glyserin stikkpille for spedbarn hvis fiber pulver virker ikke. Plasser barnet på magen og sett inn stikkpille forsiktig inn i endetarmen, etter anvisningen på pakken. Hold den på plass i 10 til 15 sekunder. En avføring vanligvis oppstår nesten umiddelbart.

For babyer 6 måneder og eldre

Gi barnet ditt 2 til 3 gram vann en eller to ganger per dag eller øke ammingen. Sanne forstoppelse er ofte forårsaket av en mangel på væske. Tilbod utvannet fruktjuice, som sviske og pære juice. Disse juice ha en avførende virkning som vanligvis løser problemet.

Endre babyens formel. Noen formler forårsake forstoppelse mer enn andre. Din barnelege kan anbefale en annen formel. Kutt ut ris korn, noe som kan være constipating, for noen få dager. Prøv havre frokostblanding i stedet.

Tilbud babyen mat høy i fiber, som anstrengt pærer, epler, svisker eller grønne greener. Unngå bananer, kokte gulrøtter, ost og meieriprodukter, som kan forverre forstoppelse.

til 1 til 2 teskjeer maissirup til en flaske med formel eller morsmelk, to eller tre ganger per dag. Start med den laveste dosen og øke om nødvendig til babyens avføring mykne. Ikke bruk honning, noe som kan føre til botulisme forgiftning hos spedbarn og små barn.

Avvikle sirup hvis det ikke løser forstoppelse innen tre eller fire dager. Forsøk med en fiber-pulver, som er en over-the-counter produkt tilgjengelig på apoteket. Gi 1/2 til 2 teskjeer, to til tre ganger per dag.

Bruk en glyserin stikkpille for spedbarn hvis fiber pulver virker ikke. Plasser barnet på magen og sett inn stikkpille forsiktig inn i endetarmen, etter anvisningen på pakken. Hold den på plass i 10 til 15 sekunder. En avføring vanligvis oppstår nesten umiddelbart.

Hint

 • Sjelden avføring i morsmelk er vanligvis ikke en bekymring om barnet ditt har ingen andre symptomer. Hvis babyen er fornøyd, vokser og har en god appetitt, sjelden avføring er sannsynligvis hennes normale mønster.
 • Varme bad og skånsom abdominal massasje kan også bidra til å avlaste forstoppelse.
 • Ring barnelege for noen av følgende symptomer:
 • Barnet opplever sterke smerter.
 • Babyen nekter å amme eller ta en flaske.
 • Du merker tegn på dehydrering, som blek, klam hud og tørre øyne og munn.
 • Du ser blod i avføringen.
 • En ammet babyen har ikke hatt avføring innen 10 dager, til tross for behandling (tre dager for en formel-matet baby).
 • Din intuisjon forteller deg at noe er galt.

Hvordan identifisere Respiratory Distress i en Baby

Hvordan identifisere Respiratory Distress i en Baby


En baby som viser tegn på lungesvikt må tas til legevakten og evalueres. Babyer har små, trange luftveier, og som et resultat de kan utvikle pusteproblemer lettere enn en voksen ville. Babyer har respiratoriske nød for mange grunner, blant annet allergier, luftveis hindringer, infeksjoner og skader. Å identifisere respiratorisk distress i en baby se etter skilt nedenfor.

Hvordan identifisere Respiratory Distress i en Baby

Count deres respirasjonsfrekvens. Babyer under ett år normalt puster med en hastighet på 25-45 pust per minutt. Nyfødte for de første ukene vil puste på 35-70 pust per minutt. Se for vekst og fall i brystet og telle pust for et minutt. Et økt antall pust per minutt kan være en indikasjon på nød.

Se på brystet etter tegn på tilbaketrekking. Ribbene og bunnen av thorax buret er trukket innover. Jo hardere barnet arbeider med å puste verre retractions vil bli. Løft opp babyens skjorte og se brystet for å se om de er å trekke tilbake.

Se babyens nese for nasal fakling. Når en baby er i respiratorisk distress sine svelget vil utvide når de inhalerer. Dette er fordi de har problemer med å få nok luft i lungene.

Overvåk barnets farge. Hvis babyen er en blålig farge eller leppene blir blå, er at et tegn de ikke får nok oksygen inn i kroppen sin. De kan også vises blek.

Lytt til gryntende lyder eller tungpustethet. Når en baby har problemer med å få luft i lungene kan de gjøre en gryntende lyd som de kjemper for luft. Når luftveiene trange, kan en tungpustethet lyd høres.

Vurdere barnets energinivå. En baby som er å ha respiratorisk distress kan bli sliten av å arbeide hardt for å puste og vises lethargic. De kan også vises litt slapp og har dårlig muskel tone.

Hint

 • Ikke ta en sjanse. Hvis du tror barnet ditt er i pustevansker, få dem til legevakten. Det er bedre å ha dem evaluert av medisinsk personlig deretter å risikere alvorlige problemer.
 • Hvis barnet ditt slutter å puste, ringe 911 umiddelbart og begynner CPR til EMS kommer.

Symptomer på Viral hjernehinnebetennelse hos babyer

Viral meningitt, kan også bli referert til som aseptisk meningitt. Det kan være forårsaket av en enterovirus slik som coxsackie-virus som forårsaker vanligvis for hånd, munn-og klovsyke. Viral hjernehinnebetennelse kan også være forårsaket av herpes simplex virus som vanligvis bare forårsaker forkjølelsessår. Denne tilstanden fører til hjernehinnene til å bli betent. Hjernehinnene er membraner som linje ryggmargen og hjernen. Hjernehinnebetennelse er en alvorlig lidelse enn behov for å bli behandlet så snart som mulig. Det utgjør alvorlige risikoer som mental retardasjon, døvhet og død. Imidlertid er viral meningitt vanligvis mildere og mindre alvorlige enn bakteriell meningitt.

Fever

Babyer med hjernehinnebetennelse vil vanligvis ha en høy feber.

Hodepine

Babyer med hjernehinnebetennelse kan ha en hodepine. Siden barnet ikke kan fortelle pleieren at hun har en hodepine, kan barnet sett stadig mer irritabel eller kan gråte mer enn vanlig.

Stiv nakke

I tillegg kan babyer med viral meningitt også ha en stiv nakke. Pleiere kan legge merke til at babyen ikke vil snu hodet normalt.

Lysfølsomhet

Et annet vanlig symptom på hjernehinnebetennelse er lysfølsomhet. Babyer kan virke irritert av skarpt lys.

Andre mulige symptomer

Mens de tidligere symptomene er de vanligste symptomene på hjernehinnebetennelse, kan babyer har andre varierte symptomer. Noen babyer kan nekte mat, har diaré og kan spy. Babyer kan også ha et utslett eller flekkete hud som vises blek av blålig. I tillegg kan babyer har problemer med å puste. Noen ganger soft spot på babyens hode kan synes å være fast eller Bulgaria, og hendene og føttene kan føle kaldt å ta på. Babyer med hjernehinnebetennelse kan også oppleve et anfall.

Tegn og symptomer på cøliaki i babyer

The National Digestive Diseases Information Clearinghouse beskriver cøliaki, en autoimmun tilstand, som en tilstand som påvirker tynntarmen der en person ikke kan fordøye mat som inneholder gluten. Gluten er proteinet som finnes i matvarer som hvete, rug og bygg. I tillegg til brød og kaker, glutenholdige produkter inkluderer salatdressinger, supper, bearbeidet mat, medisiner, vitaminer og leppepomade, slik at folk med cøliaki må være forsiktige med alt som kommer i kontakt med munnen. Fordi denne tilstanden fører til malabsorpsjon, må mødre kunne identifisere tegn og symptomer på cøliaki i babyer.

Babyer mottakelige for cøliaki

Cøliaki er en autoimmun sykdom, ikke en gluten allergi, og babyer med en familiehistorie med cøliaki har en genetisk predisposisjon for sykdommen og bør overvåkes for tegn og symptomer. Ifølge universitetssykehusene Rainbow Babies & Children Hospital, i tillegg til en genetisk disposisjon, barn med Down syndrom, Turners syndrom og anemi har en større risiko for å utvikle cøliaki. Babyer som er flaske matet er mer sannsynlig at lider av cøliaki fordi mange formler inneholder hvete. Får morsmelk ofte vise tegn og symptomer på cøliaki når de begynner å spise fast føde.

Diaré

En av de primære tegn og symptomer på cøliaki i babyer er kronisk diaré. Dette skjer fordi de ikke er i stand til å absorbere næringsmidler som inneholder korn. For å overvåke hvorvidt babyer har cøliaki, bør foreldrene se hvor mye avføring de produserer etter en fôring. Hvis babyer opplever diaré, bør foreldrene snakke med legene om endring av type baby formel de er fôring deres spedbarn. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, kan avføring vises blek eller fet og avgi en stygg lukt.

Magesmerter og oppblåsthet

Tegn og symptomer på cøliaki i babyer inkludere et mangfold av mageproblemer, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Spedbarn kan oppleve magesmerter, oppblåsthet og oppkast etter inntak av formelen og barnemat som inneholder gluten produkter.

Vekst og vekt

Cøliaki i babyer kan påvirke deres vekst. Symptomer omfatter tynning bein, anemi, vekttap og hemmet vekst. Babies 'vekst påvirkes fordi de ikke kan absorbere næringsstoffer som fett, protein, vitaminer og mineraler. Foreldre bør søke lege hvis de merker at deres babyer er å miste vekt og er svak eller sløv.

Irritasjon

Irritasjon er en Nonfood relaterte symptom på cøliaki i babyer. Fordi de ikke får de næringsstoffene de trenger eller opplever smerte, babyer er konstant irritert og gråter på grunn av sin fysiske tilstand. Foreldre bekymret for helsen til sine babyer trenger å ta dem med til legen umiddelbart for å få en diagnose og få nødvendig behandling.

Baby-tarmproblemer

Baby-tarmproblemer


Når du var singel og barnløs, vil jeg vedder på at du aldri forestilt meg en dag babyens bæsj ville være en hyppig samtaleemne. Og bekymring. Nye foreldre ofte bekymret deres baby er ikke å ha nok avføring, at hennes avføring er usunn eller at hun er forstoppet. Før du hurtigringing barnelege, men her er hva hver forelder trenger å vite om babyen avføring.

Svart avføring

Babyens første avføring kan forbause deg: Det er svart. Men dette er helt normalt. I løpet av de siste stadiene av svangerskapet, babyer begynner å samle fostervann, døde hudceller og galle i tarmen. Dette kalles "mekonium", og det er hva babyens første avføring er laget av.

De fleste babyer passere mekonium løpet av sine første 12 timer utenfor livmoren. Siden utsatt mekonium avføring kan indikere et helseproblem, varsle barnelege umiddelbart.

Merkelig farget avføring

Baby avføring varierer sterkt i farge, avhengig av hva barnet spiser (eller, hvis du ammer, hva du spiser). Typiske farger inkluderer sennep, grønn og brun. Når barnet passerer henne mekonium, hvis du ser veldig mørk brun eller svart avføring eller avføring som har noen røde, ring din barnelege umiddelbart.

Forstoppelse

Ved tiden babyen er ca en måned gammel, hans avføring vil redusere i frekvens, så ikke bekymre deg for at han er forstoppet.

Men hvis babyens avføringen er hard eller ser ut som pellets, eller hvis formel-matet babyen går mer enn tre dager uten pooping, hun kan være forstoppet. (Gryntende eller gråte mens passerer en krakk er ikke et tegn på forstoppelse hos babyer,. Faktisk, det er vanlig i helt friske spedbarn)

Typiske behandlinger for forstoppelse inkluderer masserer babyens mage, og legger til mer frukt og grønnsaker til sin diett (hvis han spiser tørrstoff), bytte formler, og tilbyr en liten mengde av eple juice, og nøye masserer anus. Før behandling av babyen for forstoppelse, ta kontakt med barnelege.

Rennende avføring

Det er også normalt at babyen bæsj - spesielt fra morsmelk - å se litt humpete og rennende, og dette indikerer ikke barnet ditt lider av diaré.

Diaré

Hvis barnet ditt har en krakk som er løsere enn normalt for at barnet, er det ingen grunn til bekymring. Men hvis han opplever en plutselig endring der han bæsjer oftere og avføringen er løsere, kan han ha diaré.

Hovedproblemet med diaré er dehydrering, så fortsette å gi barnet morsmelk eller morsmelkerstatning, som vanlig. Ikke gi babyer ingefærøl, atletisk drinker (som Gatorade), juice eller over-the-counter anti-diaré medisiner. I noen tilfeller kan din barnelege foreslå å gi barnet ditt en elektrolytt produkt, men disse bør kun brukes under tilsyn av lege.

Ring barnelege hvis barnet ditt har diaré og kaster opp gjentatte ganger, viser tegn på dehydrering (inkludert ingen våt bleie for seks eller flere timer og gråt uten tårer), har mørk avføring eller blod i hans avføring, eller har feber.

Vanlige utslett hos babyer

Babyer er utsatt for mange typer utslett. De fleste er ikke et tegn på alvorlig sykdom, selv om utslettet seg selv kan se alarmerende. Noen utslett er forårsaket av irritanter på en babyer sensitiv hud, noen er forårsaket av hormoner, noen har ukjente årsaker og noen er på grunn av sykdom. Det er ikke alltid lett å avgjøre om et utslett er ingenting å bekymre seg eller om det er et symptom på noe alvorlig. Uansett hvilken utslett symptomer barnet ditt kan ha, bringe henne til en lege for en diagnose og behandling.

Vanligste

Ifølge en artikkel på healthvisitor.com, "Common utslett hos babyer fra fødsel til seks måneder," de vanligste utslett er Milia, Seborrheric dermatitt og eksem.
Ifølge den samme artikkelen, er milia preget av små bleke flekker i ansiktet og på halsen. Seboreisk eksem er preget av små støt med flassende hud på halsen og hodebunnen. Eksem er preget av hevet røde flekker, som kan oppstå hvor som helst.

Newborn Acne

Nyfødt akne er også vanlig. Det gjør vanligvis ikke vare lenge, sjelden trenger behandling og er ikke om.

Heat utslett

Dette er vanligvis et kløende utslett - babyen kan fidget eller gråte med dette. Varme utslett oppstår vanligvis på torso, men det kan være på nakken og i hudfolder. Heat utslett består av svært små humper.

Bleie utslett

Bleie utslett er vanligvis rød, og, selvfølgelig, oppstår der bleien dekker. Det skjer fordi babyens sensitiv hud er irritert av fuktighet og biprodukter av hans avfall. Holde en baby ren og tørr som mulig er den beste måten å hindre det. Det er mange salver for det, når dette ikke kan unngås, og de fleste babyer vil faktisk ha bleie utslett på enkelte punkt.

Erythema Toxicum

Dette er vanlig på nyfødte og vanligvis oppstår i den første uken. Ifølge VHI Healthcare, ser dette utslettet som flekkete flekker med hvite pustler i sentrum.

Advarsel

De fleste utslett hos babyer er ikke alvorlig og vil gå bort på egenhånd, eller er lett behandles. Men du bør ta babyen inn i legen for et bekreftende diagnose. Hvis barnet ditt er syk, eller hvis utslettet er mørk farget eller ser ut til å være under huden, kan utslett være et tegn på en alvorlig infeksjon. I disse tilfellene, ta barnet i for medisinsk hjelp umiddelbart.

Gjær infeksjoner kan ligne bleie utslett. Hvis du behandler babyen for bleie utslett, og det går ikke bort i noen dager, snakke med legen din.

Babyer og Thyroid Problems

Babyer og Thyroid Problems


Foreldre er vanligvis sjokkert over å oppdage at deres baby har skjoldbrusk problemer. Skjoldbrusk problemer i babyer er ofte unnvikende, med subtile eller skjulte symptomer. Medfødt hypotyreose er den vanligste skjoldbrusk problem i babyer, og tilstanden oppstår når en baby skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon for kroppen hans. Texas Department of State Health Services sier at en i hver 4000 babyer blir født med skjoldbrusk problemer som hypothyroidism.

Årsaker

Den vanligste årsak til thyroid problemer hos babyer er uriktig utvikling av skjoldbruskkjertelen under tidlig graviditet, når skjoldbrusk utvikles i bunnen av hjernen og er ment for å bevege seg mot den nedre hals. Skjoldbrusk kan ikke bevege seg til riktig posisjon under svangerskapet, som i sin tur gitt bare en del av skjoldbruskkjertelen. I andre tilfeller kan det ikke være en skjoldbrusk til stede i det hele tatt.
Mindre vanlige årsaker til skjoldbrusk problemer omfatter mangel på stimulering i hypofysen, eller manglende evne av skjoldbruskkjertelen for å produsere skjoldbruskkjertelhormoner

Symptomer

babyer som har skjoldbrusk problemer kan ha symptomer som inkluderer gulsott eller gulfarget hud, eller bleke eller flekkete hud som er svært merkbar når babyen er avkledd. Skjoldbrusk problemer kan også føre til at babyer ikke å være interessert i å spise; de kan sovne under feedings. Babyer med skjoldbrusk problemer kan lider av dårlig vektøkning og langsom vekst, og vil ha dårlig sirkulasjon, med merkbart kalde hender og føtter, lavt blodtrykk og langsom hjerterytme. Ifølge Texas Department of State Health Services, kan babyer med skjoldbrusk problemer virke rolig, føler halte eller floppy når plukket opp, søvn i lange perioder av gangen og være likegyldig til sine omgivelser.

Testing

Hver nyfødt baby er testet for thyroid problemer innen noen få dager etter fødselen. Testprosessen innebærer å ta en blodprøve fra barnets hæl, som deretter sendes til laboratoriet evaluering for å bestemme nivåene av thyroid hormon (T4) og TSH i barnets blod.

Behandling

Hvis barnet ditt er diagnostisert med skjoldbrusk problemer, vil barnelege henvise deg til en pediatrisk endokrinolog som er spesialist i behandling av babyer for skjoldbrusk problemer. Behandling for babyer med skjoldbrusk problemer vanligvis innebærer daglige erstatning doser av syntetiske skjoldbrusk hormon tabletter, også referert til som natrium levotyroksin eller L-tyroksin, som fungerer akkurat som skjoldbrusk hormon som produseres av skjoldbruskkjertelen.

Betraktninger

Babyer med skjoldbrusk problemer må ta skjoldbruskkjertelhormon medisiner for resten av livet. Skjoldbruskkjertelhormon er avgjørende i løpet av de to første årene av livet for riktig utvikling av hjernen. Skjoldbruskkjertelhormon vil også sikre at barnets kroppsfunksjoner fortsetter å fungere på en normal basis.

Misforståelse

Texas Department of State Health Services sier at skjoldbrusk problemer i babyer "er permanente og derfor er det en forutsetning at de ikke vil etterhvert vokse ut av." Selv om skjoldbrusk problemer er permanente, babyer med skjoldbrusk problemer som fortsetter livslang skjoldbruskkjertelhormon er i stand til å vokse opp og leve et normalt liv.

Hypothyroid i babyer

Hypothyroid i babyer


Mange barn med hypotyreose viser få eller ingen symptomer. Texas Department of State Health Services anslår at én av 4000 babyer blir født med hypotyreose. Medfødt hypotyreose oppstår når en baby skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon til å støtte hans behov.

Årsaker

Selv om det ikke er klart mønster av arv, babyer som har hypotyreose tendens til å ha familiemedlemmer som også har tilstanden.

Den vanligste årsak til hypotyroidisme hos babyer er uriktig utvikling av skjoldbruskkjertelen under tidlig graviditet. I løpet av denne tiden utvikler en baby thyroid i bunnen av hjernen og skal bevege seg mot den nedre hals. Problemer utvikles når skjoldbrusk ikke forskyves til riktig stilling, noe som kan føre til at bare en del av skjoldbruskkjertelen for å holde; i andre tilfeller kan det ikke være en skjoldbruskkjertelen til stede.

Symptomer

Ifølge Texas Department of State Health Services, symptomer som barnet kan ha hypotyreose inkluderer hud som er blek eller flekkete, spesielt når hun blir avkledd, eller hun kan ha gulsott, noe som skaper et gult skjær i huden. Babyen kan være uinteressert i å spise og har problemer med å forbli våken under feeds. Forstoppelse og gass kan også føre til problemer for babyer med hypotyreose. Babyer som har hypothyroid problemer som går ubemerket er mer sannsynlig å ha dårlig utvikling, vekst og vektøkning. Hypothyroid problemer vil også føre til at barnet ditt skal ha lavt blodtrykk, langsom hjerterytme og dårlig sirkulasjon, ofte tydelig fra kalde hender og føtter. Babyen kan virke rolig, uinteressert i miljøet rundt henne. Hun kan sove i lange perioder av gangen, må bli vekket opp for å mate og kan være slapp eller floppy når plukket opp.

Testing

Det nyfødte barnet vil bli testet for thyroid problemer et par dager etter fødselen. En tekniker vil ta en blodprøve fra hælen og sende det til et laboratorium for å se etter de nivåer av skjoldbruskkjertel hormon (T4) og TSH (skjoldbrusk stimulerende hormon) i barnets blod.

Behandling

En pediatrisk endokrinolog vil behandle barnet dersom hun har hypotyreose. Babyer får daglige hormon erstatning doser av natrium levotyroksin eller L-tyroksin, syntetisk skjoldkjertelhormon.

Betraktninger

Babyer som lider av hypotyreose må ta daglige skjoldbruskkjertelhormon tabletter for resten av livet. Denne erstatning hormon er spesielt viktig for riktig hjernens utvikling i løpet av de to første år med vekst og utvikling, og som er nødvendig for alle normale funksjoner i kroppen.

Misforståelse

Ifølge Texas Department of State Health Services, alle av årsakene til hypotyreose problemer i babyer er permanent og er ikke forholdene barnet vil vokse ut av. Hvis barnet ditt får umiddelbar behandling og fortsetter livslang skjoldbruskkjertelhormon, vil hun leve et normalt liv.

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer


Hjerteproblemer hos spedbarn er forårsaket av medfødte hjertefeil stede ved fødselen. Med mindre en hjertefeil er alvorlig, kan det ikke bli diagnostisert før ungdomsårene eller voksen alder. Milde hjertefeil hos spedbarn kan presentere ingen symptomer. Alvorlige hjertefeil er vanligvis oppdaget under en ultralyd eller kort tid etter fødselen., Og kan være dødelig hvis den ikke diagnostiseres og behandles kort tid etter fødselen. Kirurgiske og medisinske behandlinger for å korrigere babyhjertefeil har høy suksessrate. Å vite hvilke tegn og symptomer å se etter i spedbarn kan bidra til å oppdage hjerteproblemer tidlig.

Tegn og symptomer

Når det kommer til hjertet, symptomer direkte knyttet til funksjoner oksygen, energi og kroppen. Tung pust, rask eller tung pust, problemer med å puste mens gråt eller spise, overflødig svetting og blå eller blek hudfarge er tegn på oksygenmangel. Et spedbarn med hjerteproblemer vil ikke vokse på en normal hastighet; han vil være undervektig og mangler appetitt. Noen spedbarn med hjertelidelser vil ha unormal blodtrykket og pulsen på tidspunktet for fødselen, varsling leger på problemet umiddelbart. Hvis barnet synes å arbeide mens du puster, spiser eller gråt, blir blå når gråt eller spiser eller ser ut til å ha ingen matlyst og er ikke å få vekt, spørre lege om å sjekke for medfødte hjertefeil.

Alvorlige symptomer

Medfødte hjertefeil er ansvarlig for flere spedbarn dødsfall enn noen annen fødsel defekt. Ifølge National Institutes of Health, er mer enn 35.000 babyer i USA født med medfødte hjertefeil hvert år.

Ifølge Mayo Clinic, en av de mest komplekse og sjeldne medfødt hjertesykdommer er hypoplastisk venstre hjertesyndrom (HLHS). Hypoplastisk venstre hjertesyndrom refererer til en kritisk underutviklet venstre side av hjertet. Babyer med HLHS kan bli alvorlig syk kort tid etter fødselen. Tegn på HLHS inkluderer, grå-blå hudfarge, rask pust, dårlig fôring og kalde hender og føtter. Babyer med HLHS kan gå inn i sjokk. Ifølge Mayo Clinic, tegn på sjokk inkluderer klam blek grå hud, svak eller rask puls, unormal treg eller grunne puste og stirrende øyne med utvidede pupiller. En baby som viser tegn på en alvorlig hjertesykdom eller sjokk trenger umiddelbar medisinsk nødhjelp.

Søker Behandling

En University of Michigan studie publisert online i Journal of Pediatric Cardiology fant at barn med spesifikke komplekse hjertefeil er mindre sannsynlighet for å dø hvis de blir behandlet på et senter som rutinemessig behandler et stort antall barn med medfødte hjertefeil.

Hjertesykdommer med mindre åpenbare symptomer, som transposisjon av de store arterier (TGA), kan være dødelig i de første seks månedene av livet. TGA er en medfødt tilstand der de store blodårene som fører mellom hjertet og lungene er byttet. Symptomer på TGA inkluderer, blå hudfarge, kortpustethet, manglende appetitt og problemer med å få vekt.

Hjem rette for en Forstoppet Infant

Livet kan være surt for et spedbarn som er forstoppet. Hun kan føle seg ekstremt press i magen og endetarms området, samt noen smerte. Omsorg for en forstoppet spedbarn kan være vanskelig, så vel som foreldre kan føle seg hjelpeløs og forvirret om hvordan du kan hjelpe sine babyer. Selv om avføringsmidler er vanligvis ute av spørsmålet, er det noen hjemme rettsmidler foreldre kan bruke til å behandle spedbarn forstoppelse.

Gylcerin Stikkpiller

Vanligvis leger er tilbakeholdne med å anbefale avføringsmidler for spedbarn, så mange medisiner kan ha uforutsigbare eller skadelige virkninger på sine små kropper. Å hjelpe barnet å flytte henne tarmene, prøv glyserin stikkpiller laget spesielt for spedbarn - tilgjengelig over disk på de fleste stoff butikker. Disse stikkpiller er små og formet som tynne kuler. Sett en, som anvist på pakken, godt inn i babyens endetarm. Det vil begynne å smelte på innsiden, slik at rektum og anus glatt, noe som vil bidra til at avføring gli ut. Det vil også stimulere normal handling av endetarmen, hjelpe barnet ditt til å presse avføringen ut på egen hånd.

Oppmuntre aktivitet

Oppmuntre babyens tarmer å flytte med å massere magen hans omtrent en til to inches under navlen. Vær forsiktig, som babyens mage kan føle ubehagelig full eller sår, og du ønsker ikke å irritere den ved å bruke for mye press. Fortsett massasje i ca tre minutter, og gjenta det et par ganger hver dag. Hvis barnet ditt er i stand til å krype, gå ned på gulvet med ham og spille et spill som oppmuntrer ham til å flytte om. Hvis han ennå ikke er krypende, ha ham hvile på ryggen mens du beveger bena i en sirkelbevegelse. Denne bevegelsen kan bidra til å stimulere hans indre.

Mat og drikke

Endre hva barnet spiser og drikker for å lindre hennes forstoppelse. Gi barnet ditt mer å drikke, da dette kan gjøre henne avføringen myk og løs nok til å komme ut lett. Med legen din godkjenning, kan du prøve å gi henne to eller tre oz. av sviske juice hver dag, men spe den med litt vann først. Ifølge Mayo Clinic, et par oz. vann kan hjelpe i tillegg. Hvis barnet ditt er å spise fast føde, opp hennes inntak av pærer, svisker, spinat og aprikoser. Alle disse matvarene kan bidra til å løsne ditt barns avføring. Hvis hun spiser frokostblanding, få legen din godkjenning til å legge litt kli til henne bolle. Ifølge BabyCenter.com, en ts. kan være nok.

Nyfødt baby Assessment Sjekkliste

Nyfødt baby Assessment Sjekkliste


Den lange ventetiden er over og babyen er endelig her. Morgenkvalme, cravings, fordøyelsesbesvær og søvnløse netter har betalt seg. Det første du ønsker å vite er at barnet ditt er sunt. De fleste vet om Apgar score - den første vurderingen av en baby fysiske tilstand - men det er andre nyfødte vurderinger for å fastslå metabolske, medfødt og arvelig lidelser.

Apgar

Apgar score brukes til å vurdere en nyfødt tilstand umiddelbart etter fødselen og igjen etter fem minutter. Apgar er oppkalt etter anestesilegen Virginia Apgar, som utviklet testen i 1952 Det er også et akronym for evaluering faktorer: Aktivitet, Pulse, Grimace, Utseende og åndedrett. En total poengsum på sju til ti er normalt. En score på tre eller mindre betyr barnet trenger øyeblikkelig hjelp. Hver faktor er gitt en score på null, en eller to. Aktivitet refererer til barnets bevegelse og muskeltonus. Hvis barnet er slapt stillingen ville være null, og hvis hun er aktivt flytter hun ville få en to. Babyens puls (hjertefrekvens) bør være over 100 slag per minutt for en score på to. Childbirth.org indikerer at Grimace er en test av babyens luktesans eller svar på en dask på foten. Ideelt sett vil den nyfødte hoste, nyse eller trekke unna. Utseende refererer til barnets farge: Hvis barnet er blå-grå eller blek over, vil resultatet være null. Respirasjon er en vurdering av den nyfødte pust. Han bør gråte.

NBO

Den Newborn Behavioral Observasjoner System (NBO) er en nyfødt vurdering basert på atferdsmessige responser. Barnas Hospital Boston sier at testen ble designet for å avgjøre hva slags pleie og støtte er nødvendig for å hjelpe barnet i sin vekst og utvikling. For eksempel blir spedbarnet vurderes på sin respons på eksterne lyder og lys-stimuli. Noen babyer kan ignorere disse, mens andre blir forstyrret. Foreldrene kan foreta justeringer hjemme deretter. Barnas Hospital bemerker at systemet er nyttig i å bygge positive relasjoner mellom barnet og hennes foreldre så vel som mellom foreldre og helsepersonell.

PKU

Fenylketonuri (PKU) er en stoffskiftesykdom som kan bestemmes ved en enkel blodprøve utført av prikking babyens hæl. Spedbarn med uorden mangler et enzym som er nødvendig for behandling av fenylalanin, en aminosyre som er essensiell for normal vekst, ifølge Kidshealth. Hvis fenylalanin ikke behandles på riktig måte, kan det skade babyens hjernevevet, noe som resulterer i mental retardasjon. Spedbarn med PKU kan gis lav-fenylalanin formel for å forhindre dette. En spesiell diett kan være nødvendig i løpet av livet.

Andre tester

Screening kan utføres etter andre forhold, for eksempel medfødt hypotyroidisme, som kan bremse barns vekst og utvikling, eller galactosemia, mangelen på et enzym som omdanner galaktose til glukose. Galactosemia kan føre til vekst mangel, alvorlig utviklingshemning, skade på viktige organer, blindhet og i noen tilfeller død. Kidshealth bemerker at sigdcelleanemi kan skade organer som nyrer og lunger, og gjør barn sårbare for alvorlige bakterielle infeksjoner som hjernehinnebetennelse og lungebetennelse. Cystisk fibrose er en genetisk tilstand, som påvirker fordøyelsessystemet og lungene.

Hvordan hjelpe et barn som er Forstoppet

Hvordan hjelpe et barn som er Forstoppet


Forstoppelse, eller vanskelige, uregelmessig avføring, kan være en ubehagelig problem for noen babyer og barn så vel som for voksne. Det er ganske enkelt å behandle, selv 'og vanligvis ikke krever medisinering.

Hvordan hjelpe et barn som er Forstoppet

•  Legg fiber til ditt barns kosthold. Kli frokostblandinger, grove kornvarer og fibrøs grønnsaker som brokkoli og bønner kan bidra til å redusere forstoppelse.

Reduser forstopp mat "for babyer, constipating matvarer inneholder ris, melk, ost, epler og gulrøtter. For eldre barn, kan mange høy-fett og høyt sukker matvarer forverre forstoppelse.

Se etter skjulte årsaker. Ofte kan ekstra belastning forårsake forstoppelse, så prøv å finne og redusere stressfaktorer i ditt barns liv. Noen ganger barn ikke er komfortabel med å bruke offentlige eller skole toalettene, og kan prøve å holde tilbake avføring før de kommer hjem; Dette kan føre til forstoppelse.

Minn barnet ditt å gå på do 'noen barn blir så involvert i å spille eller lese at de ignorerer eller motstå trangen til å gå.

Sørg for at barnet ikke er dehydrert 'å drikke mye vann kan bidra til å gjenopprette regularitet.

Gi barnet ditt noen svisker eller sviske juice, men ikke for mye. Svisker er godt kjent for å være en effektiv naturlig avføringsmiddel. En pjokk kan trenge så mye som 8 oz. av svisker, juice eller puré, mens en baby vil trolig bare trenger en spiseskje eller to.

Tilby en barnesikker avføringsmiddel hvis alt annet svikter. Disse er tilgjengelig i muntlig eller stikkpille skjemaet "spør din lege eller apotek for en anbefaling.

Hint

 • Mens svisker er best kjent naturlig avføringsmiddel, kan andre steinfrukter ha en lignende effekt. Prøv fersken eller aprikos, friske eller tørkede.
 • Det kan hjelpe barnet ditt til å sitte på toalettet regelmessig etter hvert måltid. Hvis han har problemer med å få behagelig, tilby ham en fotskammel eller telefonboken for å støtte føttene på.
 • Utelukke underliggende helseproblemer som hypotyreose, blyforgiftning og andre sykdommer. Hvis barnet ditt er forstoppet regelmessig, få ham sjekket ut av lege.
 • Ikke la barnet ditt bli avhengig av over-the-counter avføringsmidler; bruke dem med måte, og prøve så mange naturlige alternativer som mulig først.
 • Alvorlig, kronisk forstoppelse og tarm belastende kan føre til anal sprekker, eller en tilstand som kalles encopresis "Kontakt legen din hvis barnet ditt klager over sterke smerter under og etter avføring, eller om han jordsmonn sine klær.

Tegn og symptomer på anemi hos baby

Tegn og symptomer på anemi hos baby


Anemi oppstår når de røde blodceller er lav. Nyfødte har anemi i fire til seks uker etter fødsel, fordi de ikke har evnen til å skape nye røde blodlegemer til de er seks uker gamle, ifølge University of Michigan Health System.

Pale Skin

Blek hud er en av symptomene på anemi. Den tannkjøtt, lepper, og negl vil synes å være mindre rosa enn normalt, ifølge Penn State Children Hospital. Endringene i blekhet skje gradvis og kan være vanskelig å legge merke til for en omsorgsperson som ser barnet hver dag.

Søvnighet

Babyer med anemi er sleepier enn normalt og kan virke irritable. Babyer blir fortere trett under normale aktiviteter og kan være trøtt under amming. Forsøket på å pumpe mer blod gjennom kroppen til å gjøre opp for lave røde blodceller er ansvarlig for tretthet og søvnighet.

Rask hjertefrekvens

Økt hjertefrekvens mens resten er et annet symptom på kroppens forsøk på å pumpe mer blod gjennom kroppen, som er forårsaket av anemi.

Rask pust

Puste prisene øke i løpet av resten i anemiske babyer, ifølge University of Michigan Health System. Babyer kan også ha problemer med å puste når i ro, i henhold til Greenwich Hospital.

Redusert vekstrate

En baby som er blodfattig kan også ha en langsommere vekst og vektøkning, ifølge Greenwich Hospital. Leger må diagnostisere anemi og finne den underliggende årsaken til tilstanden før behandling kan starte, ifølge Penn State Children Hospital. Årsakene til anemi hos babyer inkluderer jernmangel på grunn av medisiner, arvet problemer produsere røde blodlegemer, blodtap, eller infeksjon.

Lung Problemer i babyer

Lunge problemer i babyer kan oppstå ved fødselen som et resultat av for tidlig fødsel eller infeksjon. De kan også utvikle seg senere i barnets liv og være enten akutt (kortvarig) eller kronisk. Effektiv behandling er bestemt til årsaken til lunge-problemet.

Pulmonal hypertensjon

Pulmonal hypertensjon eller PFC (persistent foster sirkulasjon) er en tilstand der et nyfødt hjerte og lungene fortsetter å opptre som om de fortsatt var i livmoren. Før fødselen, fosterets sirkulasjon forbigår det meste lungene. Når en nyfødt tar sin første få åndedrag, tar en sekvens av hendelser sted, hvor lungene begynner å motta mer blod og oksygen. I PFC ikke dette skje effektivt og fratar barnets kropp på tilstrekkelig oksygen. Ifølge University of Virgina Health Systems, kan en i 500-700 babyer bli påvirket, og det er oftest babyer som er etter sikt (over grunn) eller har hatt en vanskelig fødsel eller begge deler. Behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden og kan omfatte administrasjon av oksygen og mekanisk ventilasjon.

Pneumothorax

Pneumothorax er en lunge problem hos babyer som kan ha et bredt spekter av alvorlighetsgrad. Det er en tilstand der luftlekkasjer fra lungene til et sted utenfor lungene. Pneumothorax kan skje uten noen åpenbar grunn, eller kan være sekundært til andre lungesykdommer eller mekanisk ventilasjon. En baby som har hatt behov for gjenoppliving eller en mer skjør prematurt barn kan være i faresonen for pneumothorax. En baby med denne tilstanden kan ha problemer med å puste og trenger ekstra oksygen. En neonatolog (baby lege) kan også beslutte å fjerne overflødig luft ved å skrive inn brystet med en liten nål og sprøyte eller forlater en luft samling system på plass til lekkasjen helbreder.

Lungebetennelse

Lungebetennelse er sett i både nyfødte og eldre babyer. Det er betennelse i den ene eller begge lungene vanligvis forårsaket av infeksjon med et virus eller bakterier. Lungebetennelse kan også være forårsaket av irritasjon som lang tids eksponering for sigarettrøyk eller andre kjemikalier. Symptomer på lungebetennelse hos babyer inkluderer pustevansker (som kan starte som manglende evne til å mate normalt), blek farge eller blåaktig farge rundt munnen (dette er en senere skilt) og vanligvis feber og generelt dårlig utseende. Behandling av lungebetennelse hos babyer er avhengig av årsaken hvis den er kjent. Viral lungebetennelse kan behandles ved symptomer og vil vanligvis gå bort av seg selv. Bakteriell lungebetennelse krever antibiotika og i alvorlige tilfeller kan en hvilken som helst lungebetennelse trenger å bli behandlet på et sykehus der det er oksygen og IV væsker for hydrering.

Cystisk fibrose

Cystisk fibrose er en sykdom i begge lunger og fordøyelse tidlige symptomer, men er ofte hyppige lungeinfeksjoner, kronisk hoste og dårlig vekst. Ifølge Cystisk fibrose Foundation, CF påvirker 70.000 mennesker over hele verden. 70% av disse er diagnostisert før fylte to. Den klassiske diagnostisk test er "svette test", som måler hvor mye salt er i svette. Høyere nivåer indikerer en positiv diagnose. Behandling varierer fra antibiotika for infeksjoner til riktig kosthold og kosttilskudd. De fleste stater rutinemessig skjermen nyfødte for CF å starte tidlig behandling og bedre resultater.

Astma

Astma er en tilstand der, under et "angrep", er vanskelig å puste fordi luftveiene har smalere. Ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America, påvirker det 20 millioner mennesker på landsbasis Astma kan være forårsaket av infeksjon, allergi eller forurensing. Hyppig hoste er vanlig. Behandlingen begynner med inhalert medisiner som får til lungene raskt. Babyer kan ikke bruke en inhalator, men en forstøver slår medisin til en damp som er plassert i nærheten av barnets ansikt. Langsiktig omsorg kan omfatte vanlige medisiner i pille eller flytende form.

Hvordan bleke håret under svangerskapet

Graviditet kan være en fantastisk sesong i en kvinnes liv som hun venter den kommende av en baby. Sammen med graviditeten kommer noen endringer en kvinne må gjøre for å hjelpe henne babyen være sunn. Du kan være mer utsatt for kvalme eller følsomme for kjemikalier som tidligere ikke påvirke deg. Hvis du ønsker å bleke håret ditt når du forventer, må du kanskje endre din tilnærming.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din før du bruker noen form for kjemikalier på håret ditt. Hun vil mer enn sannsynlig gi deg gå videre, men det er bedre å være safe than sorry.

Ring salongen din og finne ut når noen er planlagt å ha håret farget, for å være sikker på at du kan håndtere lukten av kjemikaliene. Mange kvinner opplever kvalme, spesielt i løpet av første trimester av svangerskapet og til og med inn i sitt andre trimester. Det siste du ønsker er å kjøre for et bad i midten av håret økten. Ta med en ansiktsmaske, for å se om det hjelper deg tolerere lukt.

Planlegge en avtale med stylist, når du vet du kan håndtere lukten av kjemikaliene. Har stylisten gjøre en fargetest på håret før timen din. Med all den ekstra hormoner i kroppen din, kan håret ditt har endret seg. Det kan være mer sprø eller mer mottagelige for farge. Ved å ha stylist teste en strand av håret ditt, vil hun vet nøyaktig hvor lenge kjemikaliene må være på håret ditt. Dette vil holde deg fra å bli eksponert for kjemikalier lengre enn nødvendig.

På dagen for avtalen, minne din stylist at du er gravid, og at du ønsker henne å jobbe så raskt som mulig.

Tips og advarsler

 • Si fra hvis den kjemiske lukten blir for mektig. Gå ut av salongen øyeblikk for å få litt frisk luft, om nødvendig.

Årsaker til astma i babyer

Ifølge American Lung Association, er astma den vanligste kroniske sykdommen i barndommen. Ditt barns barnelege kan bestille røntgen, blodprøver eller allergitesting. Legen vil også vurdere familiens historie, så vel som et barns generelle atferd og pustemønster. Spedbarn og småbarn har mindre bronkiene; Derfor kan selv små blokkeringer hovne opp og stramme en barnets luftveiene, noe som gjør det vanskelig å puste. Lær faresignalene. Bli kjent med barnets symptomer og ta henne for regelmessige legekontroller.

Family History

Fordi diagnostisering av astma kan være vanskelig før et barn er gamle nok til å kommunisere verbalt, kan babyens barnelege spør om det er en familiehistorie med astma eller visse andre allergier. Arv synes å spille en betydelig rolle, som astma har en tendens til å kjøre i familier, med et barns risiko for å utvikle sykdommen høyest hvis mor har astma eller hadde astma i barndommen. Selv om en baby har en økt risiko for astma hvis en av foreldrene har astma eller allergi, blir risikoen betydelig høyere hvis begge foreldrene er berørt. En barnelege vil også vurdere et barns egen historie av allergi, spesielt eksem. Forskere ved National Institutes of Health rapporterer en mulig genetisk kobling mellom tilstander som astma og høysnue, som forårsaker en betennelsesreaksjon i lungene og luftveiene, og hudsykdommer som eksem og psoriasis. Resultatene av studien, som ble publisert i mai 2006-nummeret av Journal of Clinical Investigation, er viktig fordi barn som får eksem ofte utvikler symptomer på astma.

Røyking

Dersom mor røyker under svangerskapet, er et barn mye mer sannsynlig å utvikle astma tidlig. Å bli utsatt for tobakksrøyk etter at et barn blir født er en annen stor risikofaktor for en baby utvikler astmasymptomer. Hva noen voksne kanskje ikke vet er at barn er mer følsomme for røyk og andre allergener enn er voksne fordi lungene er mindre. Gjentatt eksponering for passiv røyking kan føre til utvikling av astma, selv når et spedbarn ikke er født med tilstanden. Studier viser at det å bo i en husholdning med ett eller flere røykere øker barnets muligheter for å utvikle astma. The American Lung Association advarer om at så mange som en million barn med astma kan lide verre symptomer som følge av å bli utsatt for tobakksrøyk.

Virus

Virus er den vanligste årsaken til astma hos spedbarn og barn yngre enn fem år gammel. En studie nylig utført av forskere ved University of Wisconsin funnet ut at babyer infisert med rhinovirus som forårsaker forkjølelse er mer sannsynlig å utvikle astma. En annen studie publisert i en desember 2008 nummer av American Journal of Respiratory og Critical Care Medicine rapporterer lignende funn. Forskning tyder på at barn født under årstidene når luftveisvirus er mer utbredt kan ha en større risiko for å utvikle astma

Symptomer

Astmasymptomer kan variere fra mild til alvorlig og kan forekomme sporadisk eller på en jevnlig basis. En baby som har astma kan utvise symptomer som ligner på de av andre sykdommer som bronkitt, falsk krupp, lungebetennelse, luftveisinfeksjoner eller GERD. Spedbarn som er født for tidlig kan også oppleve astmalignende symptomer fordi deres luftrom ennå ikke er fullt utviklet. Vanlige symptomer er tungpustethet eller puste som er støyende, problemer med å suge eller nekter å spise, apati og en rask hastighet av respirasjon. Dersom en baby gråter lyder annerledes enn den vanligvis gjør, kan dette være et annet symptom, spesielt hvis ropet er mykere enn vanlig. Få barnet akutt medisinsk hjelp hvis babyens brystet beveger seg inn og ut dypt, blir barnets bryst går ikke ned igjen når hun puster ut barnet ikke svarer, eller hennes hud er blek og leppene og negler blir blå i fargen.

Behandling

De samme medisiner som brukes til å behandle astma symptomer hos eldre barn er vant til å behandle astma hos spedbarn og småbarn. Imidlertid, de doser er lavere. Selv om medikamenter kan bli administrert i flytende form, medikamenter som er inhalert handling raskere og produsere færre bivirkninger. Medisinering er ofte levert gjennom en forstøver. Behandlinger ta ca 10 minutter og er vanligvis nødvendig flere ganger hver dag for å være effektive. Ved bruk av en forstøver, barnet puster en fin tåke av medisiner gjennom en ansiktsmaske. En kombinasjon av medisiner kan være foreskrevet avhengig av alvorlighetsgraden og hyppigheten av et barns astmasymptomer.

Forebygging

Identifisere og eliminere allergi triggere fra babyens miljø for å hindre eller redusere hyppigheten av astma angrep. Begynn på soverommet siden barnet tilbringer mye tid der. Dekk crib madrass og spiralfjærer med allergen-bevis foringsrør. Vask sengetøy i en varmtvannstemperatur på 130 grader F. Støvsug teppet i rommet ofte. Kjøp din baby bare vask utstoppede dyr og leker. Andre forebyggende tiltak inkluderer sakte introdusere nye matvarer i barnets kosthold slik at du kan identifisere noen matvarer som kan gi en allergisk reaksjon. Alltid lese pakken etiketter for skjulte ingredienser. Hvis barnet ditt viser tegn på astma, ikke mate ham mat ofte kjent for å forårsake allergiske reaksjoner, særlig peanøttsmør, egg, meieriprodukter, soya og hvete produkter. Tobakksrøyk er en annen vanlig trigger, selv om ingen i husstanden røyker, ikke la noen andre å røyke inne i huset eller på kjøretøyer.

Outlook

Den gode nyheten er at barns luftveier synes å håndtere betennelser bedre som de modnes. Omtrent halvparten av alle barn vokser astma etter når de når puberteten. Men selv når astmasymptomer reduseres i barndommen, kan symptomene dukke opp igjen senere i livet. Mange voksne begynner å oppleve symptomer igjen når de når 30-årene eller 40-årene.

Hva er årsakene til eksem hos babyer?

Hva er årsakene til eksem hos babyer?


Om lag 10 prosent av barn over hele verden er preget av den sprakk og kløende rød hud som er et resultat av eksem. Barneeksem kan dukke opp når som helst, men de fleste barn som utvikler det gjøre det før de fyller fem år. Eksem er ikke smittsomt; men det er ekstremt kløende, og kan gjøre et barn føler seg elendig. En grunn til at barn utvikler eksem er at det er arvelig. En forelder eller nær slektning som har eksem eller andre allergiske reaksjoner kan passere genet videre til barnet.

Immune System Ubalanse

Den viktigste årsaken til eksem er en ubalanse i immunsystemet. Ifølge Mayo Clinic, som immunsystem feil, endringer i kroppen begynner å skje, herunder utvikling av irritert, tørr hud. I dette tilfellet, bør foreldrene snakke med en lege for å finne ut hvilke skritt de kan ta for å forbedre deres babyens generelle helse og bygge barnets immunsystem.

Skin Defect

Ifølge American Academy of Dermatology, en av de nyeste funnene i eksem er en defekt i hudens beskyttende ytre lag. Når det ytre lag av huden ikke er riktig beskytter barnet, kan allergener og andre irritanter trenge gjennom huden og forårsake uheldige reaksjoner. Professor i dermatologi ved Oregon Health and Science Universitetet Jon M. Hanifin bekrefter at for mange år legene mistenkte at eksem ble forårsaket av en barriere problem i huden.

Temperatursvingninger

Temperatursvingninger er en annen mulig årsak til eksem. Kald luft eller varme er to typiske triggere. Under temperaturendringer, kan babyens hud har en vanskelig tid å justere. Opprettholde en stabil og moderat temperatur kan hjelpe barn unngå potensielle eksem flare-ups.

Skin Irritanter

En annen vanlig årsak til eksem er huden irritanter som kommer i form av såper eller kremer. Noen parfymerte såper eller vaskemidler er for tøffe for en babyens hud. Produkter som inneholder kjemikalier som parfyme og alkohol bør unngås for å redusere barneeksem.

Betraktninger

Noen foreldre og barneleger er å ty til bleke bad. Under bad, foreldre fordype barnet i en halv kopp blekemiddel per 40 liter vann i fem til ti minutter. Etterpå blir barna klappet tørt og slathered med fuktighetskremer. Selv om et blekemiddel bad høres hardt ut, Pediatrics Magazine roste badekaret som imponerende vellykket med barn som lider av eksem.

Forebygging

For å redusere risikoen for eksem hos babyer, kan gravide kvinner tar fiskeoljekapsler. Mateksperter på Manchester Metropolitan University oppdaget at omega-3 fettsyrer som finnes i fisk dramatisk redusere risikoen for eksem utvikling. Det bør også bemerkes at morsmelk er mindre sannsynlighet for å utvikle eksem i tillegg.

Kan du bleke håret mens gravid?

Kan du bleke håret mens gravid?

Tar forholdsregler med Bleking under graviditeten

Hår blekemiddel inneholder hydrogenperoksid, som kan bli absorbert inn i huden. Mesteparten av kjemikaliene som brukes i hårprodukter, som blekemiddel, er vanligvis ikke evaluert for effekten det kan ha på svangerskapet. Ifølge American Association graviditet, er tilgjengelig på dens virkning på graviditet som et resultat lite informasjon.

Kvinner over hele landet blekemiddel, markere og farge håret. Så, når de blir gravide, kan spørsmålet om dette er trygt under svangerskapet blitt et alvorlig problem.

Imidlertid, mens blekekjemikalier kan bli absorbert inn i huden under svangerskapet, blir bare en liten mengde absorbert. Vanligvis ikke nok av det kjemiske absorberes å være skadelig for barnet når en kvinne er gravid, men gravide bør likevel snakke med sine leger om andre alternativer og sikkerhetsspørsmål.

En av de største bekymringene med bleking håret under svangerskapet er røyk. Puste røyk i mens bleking av hår kan være skadelig for babyen.

Bleking Sikkerhetstips under graviditeten

Når en kvinne er gravid, bør hun vente til etter første trimester å bleke håret. Den første trimester er avgjørende for barnets utvikling og disse røyk og kjemikalier kan forårsake mest skade under dette punktet i svangerskapet. I løpet av andre trimester, er babyen mindre risiko.

I tillegg, uavhengig av om kvinnen er bleking håret selv eller å ha det gjort profesjonelt, hun skulle ha det gjort i et godt ventilert område, og la blekemiddel på håret for kortest mulig tid. Det anbefales også at gravide kvinner bruker hansker når bleking håret selv for å hindre absorpsjon av kjemikaliene inn i huden.

Hvilke fargestoffer er trygge under svangerskapet?

Utheving, semi-permanente fargestoffer og vegetabilske fargestoffer anses å være tryggere alternativer til bleking håret.

Gravide kvinner som bleke håret hjemme, snarere enn i en salong, bør se etter hårfarge produkter som har minst antall kjemikalier. Produkter som semi-permanent dye inneholder mindre ammoniakk eller peroxide og skadelige kjemikalier. Disse produktene kan blande godt med permanent farget håret. Color-forsterke sjampo kan også holde gamle fargen blekner og blir kjedelig.

Utheving er vanligvis den beste og tryggeste alternativet å farge håret under svangerskapet, fordi kjemikaliene ikke berører huden siden de er brukt om lag en halv til én tomme vekk fra røttene av hodebunnen.

Hair mascara, som kan bli funnet i drugstores, er også en fin måte å røre opp røtter når gravid.

Det finnes også naturlige måter å farge håret som ikke bruker noen kjemikalier, for eksempel bete juice og gulrot juice for rødt hår, sitronsaft og kamille te for blondt hår, og sterk svart kaffe på brunette hår.

Teknikker for å bli gravid Baby Girls

Teknikker for å bli gravid Baby Girls


Vanligvis har et par venter barn en 50/50 sjanse for å ha en gutt eller en jente. Dette er fordi halvparten av sædcellene en mannlig gjør inneholder en X-kromosom, som ville føre til en jente baby, og halvparten inneholder et Y-kromosom, som ville gjøre barnet en gutt. Men er det noen metoder for befruktning som noen mennesker tror kan øke sjansene for å ha enten en gutt eller en jente.

Historie

Kjønn utvalget har vært forsøkt i hundrevis av år. Den kinesiske unnfangelsen diagrammet er en eldgammel måte å fastslå en babyens kjønn som fortsatt er i bruk i dag. Denne metoden bruker babyens måneden unnfangelsen og mors alder for å bestemme kjønn på barnet og er spioneringen å være mer enn 90 prosent nøyaktig.

Betydning

Det er mange grunner til at folk foretrekker å velge kjønn på barnet sitt. Mens i mange tilfeller disse grunner er personlig, i noen kulturer ha en baby av ett kjønn over en annen er ønskelig. For eksempel, i mange østlige kulturer gutt babyer blir holdt i mye høyere forhold enn jenter, så vet hvordan å unnfange en jente vil også foreslå måter å unngå å bli gravid en.

Typer

Den Shettles metode for kjønns utvalget har kommet inn i bred bruk siden Dr. Landrum B. Shettles 'boken først ble utgitt i 1996 Denne metoden er basert på premisset om at sædceller som inneholder Y kromosomet er lettere fordi de har mindre genetisk materiale innenfor dem. Denne metoden innebærer at du har samleie i misjonærstillingen, samt å ha samleie hver dag fra slutten av en kvinnes periode inntil tre dager før eggløsning. Hvis sperm er innført tre dager før eggløsning, har raskere Y-kromosom-som inneholder sædceller allerede gjort det opp skjede og har i stor grad døde ut, forlater sakte-men-sikkert X-kromosom som inneholder sperm tilgjengelig for å befrukte egget og gjøre en kvinnelig barnet. Shettles råder også kvinner til å avstå fra å ha orgasmer under samleie, da dette kan skape et miljø i skjeden som er mer egnet for Y-kromosomet sperm.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge gamle koner 'tales, det er mange måter å bli gravide jenter. Hvis din elskov er på ettermiddagen, på en partalls dag, under en fullmåne, og initiert av den kvinnelige partner, har du en større sjanse for å ha en jente. Denne sjansen er bedre hvis kvinnen har en diett høy i kalsium og magnesium med en god dose av fisk og sjokolade blandet.

Advarsel

Par som ønsker å ha en jente baby kan også gå gjennom prosessen med å ha sperm sortert. Kvinnelig og mannlig-skaper sperm sorteres (basert på vekt), og da bare sædceller som inneholder X kjønnkromosomene brukes til å befrukte hunn i ferd med intrauterin inseminasjon. Denne prosessen er kostbart, imidlertid, og selv om sjansene for å få en jente barn er økt fra 50 prosent til 90 prosent, er sjansen for at den IUI er vellykket er bare 35 prosent, ifølge In-Gender.com.

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method


Metoden skissert her for hvordan å ha en baby gutt er basert på observasjoner av Dr. Landrum Shettles om forskjellene mellom sperm bærer X-kromosomet ("jente sperm") og sperm bærer Y-kromosomet ("boy sperm"). Boy sperm er lettere og raskere enn dets X-bærende motstykke, siden den inneholder mindre genetisk materiale. Jente sperm, på den annen side, er langsommere, men kan motstå strenge forhold i kroppen. Hvis du vil vite hvordan du har en gutt, holde lesing.

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method

For å maksimere sjansene for hvordan å ha en baby gutt bruker Shettles metoden, ikke har sex i en uke før kvinnen er ventet å eggløsning. Dette bidrar til å tippe balansen mot å bli gravid en gutt på to måter. Først øker det en manns sædkvalitet, og andre, det øker sannsynligheten for at Y-bærende sperm vil slå jenta sperm til egget.

For å unnfange en gutt, ha sex bare en gang i løpet av kvinnens fruktbare tid, helst på dagen for eggløsning. Det beste tidspunktet er 12 timer før eggløsningen skjer, hvis du er i stand til å finne det som tett. Kartlegge din fruktbarhet eller bruke en ovulation Predictor kit kan hjelpe deg med å finne ut når eggløsningen er sannsynlig å skje.

Hvis du vil bruke Dr. Shettles 'teorier for hvordan å ha en baby gutt, prøv posisjoner som gjør at sædcellene skal deponeres så nær cervix som mulig. Dette vil gi gutten sperm en bedre sjanse til å komme til egget uten å overleve de tøffe forholdene og lang tur gjennom kvinnens vaginal kanalen.

Hvis du vil øke sannsynligheten for å bli gravid en gutt, skal kvinnen få orgasme, hvis mulig. Dette fører til at utgivelsen av alkaliske stoffer i skjede, og muskelsammentrekninger som følger det vil hjelpe fart gutten sperm mot egget.

Konsumere mat som fremmer alkalitet i kvinnens kropp, siden sure forholdene er vanskeligere på gutt sperm.

Hint

 • For mer informasjon om fruktbarhet kartlegging og hvordan du har en gutt ved hjelp av Shettles metoden, bør du vurdere å lese Toni Weschler populære bok "Taking Charge of Your Fertility" samt Dr. Shettles 'bok "Hvordan velge kjønnet på babyen din."
 • Mens disse tipsene for hvordan å ha en nyfødt gutt kan hjelpe veie oddsen i favør av en gutt, er det ingen garantier. Være forberedt på å ta imot en baby av begge kjønn.