Digidexo.com

uvanlig form for emfysem

Hvordan bruke oksygen for Emfysem

Hvordan bruke oksygen for Emfysem


Behandling for emfysem kommer i mange former, avhengig av alvorligheten av sykdommen, inkludert steroid medisiner, antibiotika og oksygen. Oksygenbehandling blir i økende grad brukt utenfor sykehuset for å bedre livskvaliteten for mennesker med emfysem. Bruken av oksygen for emfysem øker mengden oksygen i lungene og blodet slik at du vil føle deg bedre, kunne gjøre mer, og kan til og med forbedre din søvn.

Bruksanvisning

Se legen din. Din lege vil bestille en blodprøve for å finne ut hva dine oksygennivået er, og deretter foreskrive oksygen terapi for å møte dine behov. Resepten vil angi hvor ofte du må bruke oksygen og hvor mye du trenger per minutt (liter per minutt).

Snakk med legen din for å bestemme hvilken type oksygenkilde som skal brukes. Oksygen kan enten være produsert av en oksygenkonsentrator i ditt hjem eller komme i form av enten tanks eller sylindere. Oksygen i tanker kommer i form av flytende oksygen eller oksygengass som komprimeres. Tanker av oksygengass kommer i ulike størrelser. Flytende oksygen tanker veier mindre og holder mer oksygen enn komprimerte gasstanker, slik at de kan være egnet for personer med en aktiv livsstil. Iltkonsentratorer rense luften for å produsere oksygen. Iltkonsentratorer veier mellom 30 og 50 kg. men trenger ikke å bli etterfylt, de kjører på strøm og koster mindre enn gasstanker, og kan også være mer praktisk. Det kan være best å bruke en kombinasjon av metoder.

Bestem på oksygentilførsel enheten. De to vanligste enhetene er et nesekateter eller en oksygenmaske. Masker er vanligvis brukt for barn eller for pasienter som trenger høye nivåer av oksygen, og de passer over nesen og munnen. De fleste bruker en nesekateter, som er en tynn slange med to utstikkerne som passer inni neseborene til å levere oksygen.

Kontakt din medisinske forsikringsselskap for å finne ut om det dekker kostnadene for oksygenbehandling utstyr og oksygen.

Kontakt medisinsk utstyr og service selskap, (hvem vil legen din henvise deg til) for å avtale levering av oksygenbehandling utstyr. Det vil gi deg instruksjoner og gi deg råd om hvordan du skal bruke og vedlikeholde utstyret ditt trygt.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å reise, lage planer for å sikre at du har tilstrekkelig oksygen og informere reiseselskapet som du må bruke oksygen. Kontakte American Lung Association for ytterligere informasjon (se Ressurser).
  • Aldri endre flyten av oksygen uten legens tillatelse. Bestill mer oksygen fra tjenesteleverandøren på en riktig måte. Aldri røyke eller la noen andre røyk ved bruk av oksygen siden oksygen er en brannfare. Ring legen din umiddelbart hvis du føler en kortpustethet, er forvirret eller rastløs.

Om Cures for Emfysem

Emfysem er betennelse i lungene. Dette forårsaker betennelse elastisiteten av lungene til å bryte ned. I denne tilstand dilatert, lungene blir fylt med luft. Emfysem er en kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS), og de fysiske effektene av emfysem på lungene anses irreversible. Imidlertid kan Lungeemfysem behandlinger bremse utviklingen av sykdommen og til og med forbedre den totale lungefunksjon og kapasitet.

Unngå røyking

De viktigste forebyggende kur av emfysem er å unngå røyking. De fleste tilfeller av emfysem er forårsaket av røyking. Lungene kan ikke tolerere langvarig eksponering for tobakk. Likeledes kan emfysem også skyldes eksponering for andre kjemikalier, så vel. Unngå kjemikalier og kjemiske sprøytemidler, da disse direkte påvirker lungene.

Vekt og Klær

Bære overflødig kroppsvekt kan ha en negativ effekt på emfysem. Det stammer kroppen og forårsaker stress på lungene. Å miste overflødig kroppsvekt, eller opprettholde en ideell kroppsvekt, kan drastisk forbedre symptomene på emfysem. Også unngå iført trange klær som kan begrense puste.

Konvensjonell medisin

Emfysem behandles vanligvis med aerosol medisiner og steroid medisiner, som åpner lungene og fremme økt luftstrøm og pust. Antibiotika forhindre flere infeksjoner i de skadede lunger, og andre former for medisiner åpne opp puste trasé gjennom utvidelse, for å hjelpe personen pusten lettere.

Vitaminer

Antioksidant kvaliteter av vitamin E og vitamin C gjør dem ideelle kosttilskudd for behandling av emfysem. De kan arbeide for å bekjempe oksidanter i lungene forårsaket av sigaretter, for å hindre dem fra å skade videre ned i lungene.

Juicing

En kort diett strengt friske grønnsaker og frukt juice kan dramatisk reversere noen av de viktigste symptomene på emfysem. Disse frukt og grønnsaker er lastet med vitaminer, mineraler, næringsstoffer, enzymer og antioksidanter som vil gi en varig nytte for helsen til lungene. Rensing fordøyelsessystemet gjennom tarmen avgiftning og klyster vil også øke kroppens opptak av næringsstoffer fra disse frisk frukt og grønnsaker.

Solid Frukt og grønnsaker

Etter juicing i noen dager, bør emfysem pasienten erstatte sin tidligere diett med et naturlig kosthold, full av frukt, grønnsaker, korn, frø og nøtter. Honning, naturlige vegetabilske oljer, og sure melkeprodukter kan bli lagt til som tillegg. Denne korte kosthold bør deretter følges opp med sunnere matvaner, og denne rutinen kan gjentas fire ganger i året.

Hvitløk og sitron

Hvitløk og sitron begge har en positiv effekt på emfysem. De har varme og tørre egenskaper, kan oppløse slim, og er anti-bakteriell. De vil også åpne opp luftveiene i lungene. Ta to fersk hvitløk hansker hver morgen, og ta frisk sitronsaft i løpet av dagen.

Ulike former for funksjonshemming

Ulike former for funksjonshemming


Funksjonshemninger som kan påvirke en person i løpet av sitt liv er mange. Som Centers for Disease Control and Prevention nettstedet påpeker, kan disse lidelsene være åpenbar eller skjult, og kan påvirke en persons evne til å fungere på skolen eller arbeid. Ulike former for funksjonshemming kan påvirke syn, hørsel og personlighet. Americans with Disabilities Act, som tidligere president George HW Bush undertegnet i loven i 1990, mandater passende innkvartering for personer med syn, hørsel og bevegelighetsvansker, blant andre.

Bevegelighetsvansker / ryggmarg skader

Mobilitet funksjonshemninger forårsake nedskrivninger av lemmer øvre eller nedre. Multippel sklerose eller revmatoid artritt i bena, eller carpal tunnel syndrom i hendene, er eksempler på slike plager. Disse sykdommene kan gjøre bevegelsen av de respektive deler av kroppen, de påvirker vanskelig eller umulig. Disse lidelser kan påvirke livsgrunnlaget for folk som jobber krever gang, for eksempel fabrikkarbeid, eller, i tilfelle av carpal tunnel, kan det påvirke musikere, kirurger eller typists, som bruker sine hender og fingre til å utføre sine nødvendige daglige oppgaver. Funksjonshemming kan også oppstå etter en traumatisk skade i ryggraden, som kan la en person helt eller delvis lammet.

Visual

En visuell funksjonshemming er en som i betydelig grad forstyrrer en persons evne til å se, eller resulterer i blindhet. Det er en tilstand som ikke er lett korrigeres med briller eller kontakter, og er vanligvis progressiv. Ifølge DisabledWorld.com, en ripete sclera eller hornhinne, diabetisk retinopati og tørre øyne er blant slike forhold. Videre blindhet fra andre forhold som glaukom, som stammer fra overflødig okulær press, og grå stær, som cloud objektivet, passer definisjonen av en visuell funksjonshemming.

Auditiv

En person har en auditiv funksjonshemming hvis han enten er delvis døv eller helt blottet for evnen til å høre. Personer med delvis hørselstap kan bruke hørselshjelpemidler til å løse problemet. Den helt døv, men kan lære American Sign Language, som vil hjelpe dem med å kommunisere til tross for deres tap av hørsel.

Mental / Emotional

En rekke psykiske lidelser, som schizofreni eller multippel personlighetsforstyrrelse, faller inn under psykisk funksjonshemming kategorien. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, depresjon også kvalifiserer som en slik lidelse. Det kan føre til symptomer som søvnløshet og angst, noe som fører til den lidende til å være ute av stand til å håndtere stress på riktig måte. På grunn av dette, kan det etterlate den lidende uten evne til å finne og beholde en jobb.

Læring

En lærevansker stammer fra en nevrologisk lidelse. Ifølge LD Online, er det et resultat av forskjeller i kabling av hjernen. Problemet kan manifestere seg i vanskeligheter i måten en person lærer å lese, skrive eller regne. Eksempler på lærevansker omfatter dysleksi, noe som kan påvirke lese fordi det involverer vanskeligheten av hjernen til å behandle skrevet teksten riktig. Dyskalkuli er preget av vanskeligheten av pasienten til å forstå hvordan du skal utføre matematiske funksjoner eller å forstå abstrakte begreper involvert.

Hva er den sikreste form for appetitt suppressant?

Hva er den sikreste form for appetitt suppressant?


Leter du etter en måte å undertrykke appetitten? En rekke piller gjøre store krav, men mange er usikre. Den sikreste form for appetitt suppressant er ingen hemmelighet i det hele tatt: Det er trening.

Hvordan virker Øvelse undertrykke appetitt?

Trening ser ut til å undertrykke appetitt ved å regulere hormoner og blod protein nivåer. Hvordan mosjon påvirker din kropps avhenger av om du er tynn eller overvektig, hvor ofte du trener og hva slags øvelser du utfører.

Øvelse regulerer appetitten Hormoner

En 2008 studie ved Loughborough University, i Storbritannia, fant at aerob trening øker kroppens produksjon av hormoner ghrelin og peptid YY, som kontrollerer appetitten. Dette viste seg å være sant i normal vekt, men ikke overvektige mennesker, som overvektige mennesker var mindre sulten selv før trening.

Treningsresultater i høyere nivåer av Viktig Blood Protein

For overvektige mennesker, en studie ved University of Chile Clinical Hospital fant at trening kan undertrykke appetitten ved å øke nivåene av et protein i blodet som kalles hjerne-nevrotrop factor (BDNF). Deltakere som hadde høyere konsentrasjoner av BDNF var mindre sulten.

Hva typer trening undertrykke appetitt?

Aerob trening, i motsetning til vekttrening, er ansvarlig for å undertrykke appetitt. Dette gjelder i tynne og overvektige enkeltpersoner. Jogging, svømming, inline skating og sykling er eksempler på aerobic trening.

Hvor trygt er trening?

Regelmessig mosjon er vanligvis trygt. Hvis du har eksisterende helseproblemer eller er betydelig overvektig, bør du kontakte lege, ernæringsfysiolog eller personlig trener til å utforme et program som er riktig for deg. Men i tillegg til å regulere kroppen din, trening hjelper også deg å forbrenne kalorier raskere, noe som resulterer i vekttap også. Og mosjons brensel energi og øker din selvtillit. Så slutt å vente på en magisk pille - finne et treningsprogram som passer for deg!

Hvordan å komme i form for overvektige tenåringer

Hvordan å komme i form for overvektige tenåringer


Teenage vektøkning og fedme er blitt et stort problem som påvirker helsen til dagens ungdom. WebMD.com sier at mer enn "12,5 millioner" tenåringer i USA er overvektige. Ved å velge morsomme aktiviteter som fremmer trening, spise sunt og balansert måltider og snacks og utvikle sunne livsstilsvaner, kan en overvektig tenåring få plass.

Hvordan å komme i form for overvektige tenåringer

•  Spis et balansert kosthold. Unngå å spise fet, fet og fet mat og snacks. Spis magert kjøtt, fjærkre, bønner og linser for protein. Alltid spise masse grønnsaker til hvert måltid. Velg frukt som snacks i stedet for chips og kjeks. Spis fullkorn produkter heller da enkle karbohydrater. Begrense sukkerholdige drikker som ikke har noen næringsverdi. Drikk rene fruktjuicer eller vann. Inkluder noen meieri i ditt daglige kosthold i form av melk, fettfri yoghurt eller ost. Og uansett hva du spiser, spiser et rimelig beløp. Spis nok til å føle deg tilfreds, men ikke så mye at du er helt fylt.

Foreldre kan se etter måter å gjøre deres tenåring favoritt mat sunnere å gjøre å spise en slanking hyggelig for dem.

Drikk rikelig med vann. Å drikke nok vann hver dag er viktig. Vann er nødvendig for å fordøye matvarer og kvitte kroppen med ikke-essensielle fett. Den erstatter også væsker som er naturlig tapt fra kroppen din i løpet av dagen. MayoClinic.com sier, "The Institute of Medicine anbefaler at menn bruker omtrent tre liter (ca 13 kopper) av totale drikker om dagen og kvinner bruker 2,2 liter (ca 9 kopper) av totale drikker om dagen." Overvektige tenåringer kan bruke disse tallene som en retningslinje.

Gjør noen form for mosjon daglig. The Center for Disease Control and Prevention sier: "Barn og tenåringer bør delta i minst 60 minutter med moderat intensitet fysisk aktivitet de fleste dager i uken, helst daglig."

Nesten alt som krever fysisk aktivitet vil fungere. Dette inkluderer idrett, dans, svømming, hoppe tau, jogge, gå, leke sisten, etter en øvelse video og mer. Begrens tid på å spille dataspill, surfe på Internett, se på TV og gjøre andre aktiviteter som krever lite eller ingen fysisk aktivitet.

Utvikle sunne livsstilsvaner. Sammen med et balansert kosthold og mosjon, overvekt tenåringer trenger for å utvikle og opprettholde sunn livsstil vaner. Disse inkluderer å få nok søvn, unngå alkohol, narkotika og røyking.

Ulemper med "ta form for Life"

Ulemper med "ta form for Life"


Medifast sin ta form for Livet er en svært lav kalori, flytende måltid erstatning diett program. I første omgang er Kosten tillatt fem måltider per dag av Medifast er soya- og mysebaserte shakes, pudding, havregryn, og andre matvarer erstatninger, samt en konvensjonell måltid, men dette er sterkt begrenset til lav kalori, sunne komponenter som 5- 7 gram fisk eller magert kjøtt, grønnsaker og salat. Etter denne 800-1000 kalorier per dag periode av vekttap, restriksjonene avta gradvis til et nivå egnet for langvarig vedlikehold. I tillegg til de erstatte matvarer, Take Shape for livet Programmet omfatter øvelsesguider, råd fra kliniske ernæringsfysiologer og personlige trenere, et nettsamfunn og andre støttetjenester.

Helserisiko av Rapid Vekttap

Enhver diett slik at så få kalorier per dag er en krasj diett, og krasje dietter bære visse iboende risiko. De kan føre til lavt blodsukker, lavt blodtrykk, ketoacidose (farlig høye nivåer av sure ketoner i blodet), svakhet og svimmelhet. Fordi de har en tendens til å resultere i større vekttap over en kortere periode, de la dieters utsatt for den "yo-yo diett" fenomen, der kroppen senker stoffskiftet å avverge sult, og deretter legger vekten tilbake når dietten er avviklet.

En krasj diett skal kun foretas under tilsyn av en lege. Ta form for livet er basert på en diett utviklet av en Johns Hopkins lege for overvektige pasienter opereres og trenger å redusere vekten betydelig i en kort tidsperiode, men det betyr ikke at det er trygt; det betyr at det er tryggere enn gjennomgår visse former for kirurgi ved visse nivåer av fedme.

Vanskeligheten med å stikke til Initial Diet

Medifast har designet sin mat substitutter å være mer mettende enn vil typisk være tilfellet for noe av så få kalorier. Det hjelper, men bare i begrenset grad. Forvent å være sulten, faktisk veldig sulten, i den opprinnelige 800-1000 kalorier per dag periode. Du skal spise mye mindre enn du er vant til, og du vil sannsynligvis være å spise lite eller ingen av de fleste av dine favoritt mat. En tillatte "snack" er en stilk av stangselleri, en sukkerfri popsicle eller en diett brus. Ingen øl, brød, godteri, frukt eller fruktjuice, ost og så videre.

Vanskeligheten med å opprettholde den Vekttap

Gjerne ta form for liv plan gradvis blir mindre belastende som du går over til vedlikeholdsfasen. Men du har fortsatt å øve betydelig selvdisiplin i hvordan du spiser, og det handler ikke bare om å spise; planen etterlyser også trene fem dager i uken for å holde vekten av.

Dette er ikke en kritikk av ta form for liv i seg selv, som det gjelder for dietter generelt. Sunn og varig vekttap krever betydelige --- og for folk flest, vanskelige --- permanente endringer i livsstil. Det er ingenting magisk med ta form for liv som endrer denne virkeligheten.

Kostnad

Forvent å betale rundt $ 300 per måned for mat substitutter du trenger for ta form for livet diett. Hvis du ikke var på diett, ville du fortsatt å kjøpe mat, som kan eller ikke kan være $ 300 per måned. Hvis du tar hensyn til hva du vanligvis bruker for mat og faktor som i planens kostnader, det kan eller ikke kan være økonomisk gjennomførbart for deg.

Hvordan å minimere risikofaktorer for emfysem

Hvordan å minimere risikofaktorer for emfysem


Emfysem er en progressiv sykdom som ødelegger de små luftblærer i lungene som gjør det vanskelig å puste. Ofte betydelige skader allerede har skjedd etter den tid de første symptomene begynner å vises. Minimere risikofaktorer forbundet med emfysem kan i stor grad redusere sjansene for å utvikle denne dødelige sykdommen.

Bruksanvisning

•  Slutte å røyke; det er den fremste årsaken til emfysem. Enhver type tobakksrøyking setter du høy risiko enten det er sigaretter, rør eller sigarer.

Begrense eksponering for andre hånden røyk, som er den røyken du inhalerer fra andres sigarett eller sigar. Studier har vist andre hånden røyk kan være så skadelig for lungesystemet som til de røyker.

Ta forholdsregler for yrkesmessig eksponering for kjemiske gasser og luftbårne forurensninger. Hvis du er utsatt for å puste kjemiske gasser eller støv fra korn, bomull eller gruvedrift produkter, bør du alltid bruke en hensiktsmessig maske for å beskytte lungene dine.

Forhindre hiv-smitte. Studier viser røykere med HIV har større risiko enn røykere som ikke er smittet med HIV.

Finn ut om du har en bindevevssykdom. Forhold som
cutis laxa og Marfans syndrom er identifisert som risikofaktorer for utvikling av emfysem.

Vær oppmerksom på at alder er en annen risikofaktor for emfysem. Selv om du ikke kan endre din alder, kan du være mer flittig om overvåking av din helse i alderen 50 og 60, som er når de fleste symptomene på emfysem begynner å skje.

Sjekk din familiehistorie. En sjelden arvelig mangel på et protein som kalles alfa-1-antitrypsin kan føre til emfysem. Siden det er genetisk drevet, symptomer oppstår vanligvis før fylte 50, og enda tidligere hvis du røyker.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din dersom du mistenker at du kan være å utvikle emfysem. Tidlig oppdagelse og behandling av sykdommen kan dramatisk bremse det er progresjon.

Hva er de ulike former for demens?

Selv vanligvis oppfattes som en særegen lidelse, er demens ikke en eneste spesifikk sykdom. I stedet henviser beskrivende begrepet til flere forhold som forårsaker hjernen til å endre, utløsende en rekke symptomer som kan ha negativ innvirkning en persons evne til å utføre vanlige oppgaver. Videre, mens noen former for demens blitt stadig mer ødeleggende, andre typer er mulig å behandle og selv reversible.

Funksjoner

Det finnes en rekke symptomer som hjelper indikere tilstedeværelse av demens. For eksempel lider ikke klarer å fullføre oppgaver som krever mental årvåkenhet eller nøyaktighet, for eksempel løse problemer og utføre dagligdagse aktiviteter som kjøring og få kledd. Personer med demens kan også være ute av stand til å kontrollere sine følelser og har personlighetsforandringer, hallusinasjoner eller atferdsmessige problemer som agitasjon. Helsearbeiderne bare diagnostisere demens når det ikke er tap av bevissthet og minst to hjernefunksjoner - for eksempel språk og persepsjon - er svekket.

Typer

Ifølge USAs National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, de forskjellige typer demens faller inn under flere kategorier. For eksempel er kortikal demens knyttet til skader i hjernens cortex, noe som fører til problemer med språk, hukommelse, sosialisering og tenkning; subkortikal demens assosiert med skade i hjernen under cortex, produserer problemer med følelser, hukommelse og bevegelse; progressiv demens blir gradvis verre og sakte reduserer kognitive ferdigheter; primære demens forårsaket av annen sykdom; og sekundære demens resultater fra en fysisk skade eller sykdom.

Progressive dementias

Velkjente progressive demens som vokser verre ettersom tiden går inkluderer Alzheimers sykdom, som oppstår når hjernecellene, eller nevroner, er langsomt ødelagt over en periode på sju til 10 år; Frontotemporal demens forårsaket av svekkede nervecellene i hjernen frontal og temporallappene; Lewy legeme demens, som skyldes unormal protein klynger i hjernen; og Vaskulær demens som følge av hjerneskade på grunn av til funksjonsfeil arterier. Alzheimers sykdom, den vanligste typen demens, slår 10 prosent av amerikanerne som er eldre enn 65 år og nesten 50 prosent av eldre som er eldre enn 85 år.

Reversible dementias

Ved den motsatte ende av spekteret fra progressive demenser er de varianter som er reversible ved behandling. Slike demens oppstår gjerne etter hendelser som anoksi (når organer er fratatt oksygen, for eksempel under et astmaanfall og kvelning), dehydrering og feilernæring, infeksjoner og immunitetsproblemer, og forgiftninger.

Demens-relaterte lidelser

Mange medisinske tilstander gi symptomer på demens, så vel som Huntingtons sykdom, en arvelig sykdom som fører til hjernen og ryggmargen nerveceller å degenerere; HIV (human immunodeficiency virus), som ødelegger hjerneceller når den fremføres mot AIDS; og demens Pugilistica stammer fra gjentatte traumer mot hodet. Visse tilstander som negativt påvirke bevegelsen, inkludert Parkinsons sykdom, er også knyttet til demenssymptomer.

Alle former for demens og deres symptomer

Alle former for demens og deres symptomer


Demens er en av de raskest voksende sykdommer i verden. Anslagsvis 24 millioner mennesker over hele verden er berørt. Flere ofte enn ikke, det er en aldersrelatert tilstand, så dette tallet er forventet å øke betydelig innen år 2040. Ikke alle former av sykdommen er aldersrelatert, men deres resulterende symptomene ligner.

Identifikasjon

Hukommelsestap, forvirring og nedsatt motor-ferdighet funksjon er vanlige symptomer assosiert med demens. Den gjennomsnittlige alderen for utbruddet er 65 til 85 år gammel. Det er en progressiv sykdom, noe som betyr at symptomene blir stadig verre over tid. Laboratorieprøver og hjerneskanning ikke er i stand til å identifisere tilstedeværelsen av denne sykdommen. En markert endring i normale atferd som involverer hukommelse, oppmerksomhet span, dømmekraft, språkferdigheter og motorisk funksjon er kriteriene som brukes i diagnostisering av denne tilstanden. I noen tilfeller kan demens bli delvis herdet eller herdet fullstendig, avhengig av dens opprinnelse, alvorlighetsgraden og fasen av progresjon.

Funksjon

Demens er forårsaket av den gradvise døende celler i løpet av av hjernebarken område av hjernen. Dette er området ansvarlig for kognitiv funksjon som står for de merkbare nedgangen i hukommelse, dømmekraft og orientering. Saker hvor nedgangen er irreversible er vanligvis aldersrelatert.

Visse sykdommer kan bidra til onslaught av demens. De som påvirker blodtilførselen til hjernen, tumormasser, metabolske ubalanser, eller infeksjon bidrar til skadelige effekter hadde på cellene i hjernebarken regionen. Folk som har opplevd traumatiske hjerneskader også kjøre risikoen for celleskader avhengig av hvilke områder av hjernen som er berørt.

Typer

Den vanligste typen demens er Alzheimers sykdom. Denne lidelsen er vist å kjøre i familier, og er mistenkt for å være arvelig. Unormale protein innskudd i hjernens frontallappen forårsake celler i dette området for å dø. Lavere enn normalt neurotransmitter kjemikalier i hjernen også spille en rolle i den degenerative prosessen. Lewy legeme demens er også forårsaket av protein innskudd som akkumuleres i hjernens nerveceller. Som Alzheimers sykdom, er Lewy legeme demens progressiv og irreversibel, påvirker konsentrasjon, hukommelse, språk og tankeprosesser.

Demens som skyldes dårlig blodsirkulasjon nivåer i hjernen kalles vaskulær demens. Disse karakteriseres ved en serie av små slag som forårsaker skade på blodkaret og gradvis drepe av hjerneceller. En mer direkte årsak til hjernecelleskader oppstår i alkoholrelatert demens. Selv ikke en reversibel tilstand, kan fortsatt skade stoppes når en person slutter å drikke.

En nedgang i motoriske ferdigheter funksjon er oftest assosiert med Parkinsons sykdom symptomer. Symptomer inkluderer skjelvinger, lem stivhet og talevansker. Onslaught av demens kan, eller ikke kan oppstå med Parkinsons, og vanligvis utvikler seg senere når den gjør det.

Behandlingsmetoder

Behandlingsmetoder for demenslidelser fokusere på å kontrollere symptomer på sykdommen. Behandlingsalternativene varierer avhengig av type lidelse. Å behandle årsaken til den underliggende sykdommen kan innebære å ivareta ernæringsmessige mangler, hormonelle ubalanser, narkotikainduserte effekter eller tumorrelaterte effekter. I tilfelle av vaskulær demens, noe som reduserer sannsynligheten for gjentatte slag er av primær betydning. For irreversible lidelser, bremse utviklingen av sykdommen er omtrent det eneste løpet av behandlingen tilgjengelig. Degenerative aspekter ved demens ofte krever en person til å få hjelp med å utføre vanlige, hverdagslige oppgaver. Tilstander som Alzheimers kan utvikle seg til det punktet av fullstendig avhengighet, som krever en vaktmester til stede til enhver tid. Medisinering og atferdsterapi er de mest brukte metoder for behandling av milde og moderate former for demens.

Forebygging / løsning

Som Alzheimers er den mest utbredte formen for demens, småblødninger tidlige faresignaler kan bidra til å bremse angrep og progresjon av sykdommen. Selv om dette er en aldersrelatert tilstand, og hukommelsestap er en naturlig del av aldringsprosessen, er hukommelsestap til et punkt der en person er i stand til å utføre hverdagslige oppgaver ikke er en normal del av aldring. Oppgaver som er kjent bør forbli kjent. Noen som er ute av stand til å utføre en kjent oppgave, eller har problemer med å utføre den oppgaven, kan være stille noen tidlige faresignaler. En endring i resonnement eller dom, ofte sett i hvordan en person kjoler - iført vinterklær i sommer, eller vice versa - misplacing ting i merkelige steder, eller problemer med å finne sin vei rundt kjente innstillinger er alle advarsler tegn som kan tyde symptomer av demens.

Hvordan Fyll i DLA Former for Diabetes

Hvordan Fyll i DLA Former for Diabetes


Uføre Levende Kvoter (DLA) er satt opp av den britiske regjeringen for britiske borgere å motta økonomiske tilskudd hvis de er syke. Tilgjengelig for barn og voksne opp til 64 år, kan ressurser DLA bli søkt om og fått hvis du kan bevise at du krever å leve assistanse for helserelaterte årsaker. I de fleste tilfeller må noen mottar en DLA tilskudd demonstrere han har fått hjelp i minst 120 sammenhengende dager og vil kreve hjelp i minst et ekstra halvt år. Fylle i DLA former for diabetes er en grei prosess, og skal fylles ut av en forelder eller verge dersom søkeren er under 18 år gammel.

Bruksanvisning

Slå til side fire av DLA pakken. Hele pakken er 42 sider lang og alle nødvendige deler må leses og fullført.

Skriv i den diabetiske tilstand: "Type I diabetes," for eksempel, i den første boksen på side fire.

Beskriv og detalj hver medisinsk nødvendighet for tiden som kreves for å behandle diabetes. Liste, for eksempel "Glucogel, blodsukker overvåking teststrimler, nåler, lansetter og keton testing strimler," anbefaler Storbritannias offisielle Diabetes Organization hjemmeside. Inkluder faksimiler eller kopier av alle gjeldende reseptbelagte medisiner og / eller behandlinger.

Slå til side fem av DLA pakken. Mark i alle tilgjengelige bokser som gjelder for din eller barnets tilstand. Fyll inn "har fysiske funksjonshemninger" boksen, anbefaler Diabetes Organization, hvis en fysisk svekkelse er et resultat av diabetes.

Former for Childbirth Levering

Former for Childbirth Levering


Fødsel krever grundige forberedelser og en rekke beslutninger. En av de viktigste beslutningene er å velge en leveringsmåte. Hvis du er en vordende mor, har du en rekke alternativer for levering utover naturlig fødsel. Utforske alle former for fødsel hjelper deg foreta en utdannet beslutning om hvilken type er riktig for deg.

Natural Childbirth

I naturlig fødsel levering, venter mødre føder uten lindring av smertestillende medikamenter. Ifølge Family Education, en del av Family Education Network, mange kvinner føler en styrke og tilfredsstillende følelse av prestasjon etter en naturlig fødsel. Imidlertid bør venter mødre nøye vurdere om det skal ha en naturlig fødsel, som opplevelsen kan være traumatiserende uten skikkelig forberedelse. Under graviditet, venter mødre vanligvis forberede seg på en naturlig fødsel ved å delta på svangerskapskurs som lærer en rekke mestringsteknikker, som pusteøvelser, visualisering og selv hypnose. Kvinner kan også leie en jordmor eller doula som vil bidra til å redusere angst, frykt og stress under fødselen ved å gi emosjonell støtte og ved å holde "Mamma" så behagelig som mulig. Under fødselen, kan motta en massasje hjelpe en vordende mor slappe av mens lindrende muskler og redusere smerte.

Ifølge Babycenter.com, noen kvinner opplever også at varmt og kaldt terapi, for eksempel å plassere en varm eller kald komprimere på noen områder av ubehag eller vekslende mellom de to, hjelper dem til å slappe av og samtidig redusere arbeidskraft smerte. Til slutt, uten smertestillende medikamenter, kan venter mødre bevege seg mer fritt under fødsel, slik at de kan finne levering posisjon som er mest komfortable og minst smertefulle for dem.

Medisinert Childbirth

Hvis smerten av en naturlig fødsel virker for traumatiserende, kan en medisinert fødsel være det beste alternativet. I en medisinert fødsel, kvinner får smertestillende medikamenter som lindrer eller fjerner smerten av arbeidskraft og levering. Legen din kan hjelpe deg å velge riktig type smertestillende medikamenter fra en rekke smertestillende og bedøvende midler. Analgetika er medisiner som lindrer smerte. Leger administrere analgetika, vanligvis Demerol, gjennom en IV drypp under fødselen. Bedøvelsesmidler, også kalt nerveblokkeringer produsere et tap av følelse ved å blokkere nervene som bærer følelser av smerte til hjernen. De mest brukte bedøvelsesmidler er epidural, pudendal og rygg.

En epidural numbs sensoriske nerver fra livet og ned samtidig gir muskelbevegelser. Leger sette epiduralblokade gjennom en nål mellom ryggvirvlene i korsryggen etter arbeidskraft begynner. Men tar en epidural opp til 30 minutter for å få effekt. Den pudendal, innføres gjennom en nål inn i vaginalområdet, numbs bare en liten vaginalområdet, men ikke sammentrekning lindre smerte. Spinal blokk numbs kroppen fra livet og ned, men ikke tillater muskelbevegelse i bena eller magen. Leger administrere en spinal blokk gjennom en nål mellom ryggvirvlene i korsryggen like før levering. En spinal blokk blir mer vanlig i keisersnitt leveranser.

Vann Childbirth

Vann fødsel levering, der vordende mor føder i et badekar eller lite basseng med varmt vann, ble stadig mer populær på 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet på grunn av sine mange fordeler for både mor og baby. Ifølge American Graviditet Association, kan en vann fødsel være mindre stressende for mor som det varme vannet gir en behagelig, avslappet miljø, øker hennes energi og gir en følelse av privatliv for å hjelpe henne gi slipp på frykt og angst. Det varme vannet også slapper og øker elastisiteten av perineum, redusere rivning og behovet for masker. Oppdriften i vannet gir mulighet for mer bevegelse og reduserer smerte som det gir mulighet for mer effektive rier og forbedrer blodsirkulasjonen. En vann fødsel kan også være mildere og mindre stressende for babyer fordi miljøet er lik den fostersekken de har bodd i de siste ni månedene. For å forberede en vann fødsel, se om legen din har riktig utstyr eller hvis han eller hun kan henvise deg til en utstyrt anlegget. Du bør også finne ut om sykehuset du har tenkt å levere barnet i tillater vannfødsler. Om nødvendig, kan du leie en birthing badekar. Mens en vann fødsel er trygg, er denne metoden for levering ikke er ideell for alle kvinner eller situasjoner, for eksempel når barnet er seteleie eller dersom mor er ventet flere babyer.

Keisersnitt Childbirth

I et keisersnitt fødsel, eller C-delen, er barnet ikke levert vaginalt, men gjennom et snitt i den vordende mors mage eller livmor. Venter mødre kan ikke planlegger å levere sin baby av C-delen bare for å unngå smerten av arbeidskraft, som keisersnitt utføres kun når det er nødvendig. Som en større operasjon, kommer en C-delen med potensial for komplikasjoner, for eksempel større blodtap og økt anestesi risiko. C-seksjoner krever også en langvarig sykehusopphold, en økt mulighet for blodoverføringer og en lengre oppgang. Dermed er en C-delen kun vurderes for følgende medisinske grunner eller kriser: når arbeidskraft ikke klarer å komme videre; hvis barnet veier mer enn £ 10; hvis barnet er i seteleie, eller flytte føttene først ned gjennom fødselskanalen heller enn hodet først; hvis barnet er født tidligere enn 35 uker, eller hvis mor har tidligere levert en baby ved keisersnitt.

Hvordan bruke Airway Bypass Behandling for Emfysem

Hvordan bruke Airway Bypass Behandling for Emfysem


Luftveienes bypass er en de nyeste behandlinger tilgjengelig for dem som lider av lungeemfysem. Nå forsket på topp medisinske fasiliteter rundt om i landet (som Cedars-Sinai Medical Center), har det blitt et fokus for oppmerksomhet for de ledende spesialister i emfysem behandling. En luftveis bypass er i dag ansett som den beste måten å hjelpe innestengt luft finne en vei ut av lungene.

Bruksanvisning

•  Vurdere å bli en prøvelse for luftveis bypass operasjon. Siden prosedyren er for øyeblikket ikke tilgjengelig for hver pasient gjennom vanlige leger, den enkleste måten å få det er å melde deg på en medisinsk studie. For eksempel er ENKEL (Exhale Airway Stents for Emfysem) en klinisk studie gjennomført på en langsiktig basis ved University of Pennsylvania School of Medicine.

Snakk med legen din om dine sjanser til å bli gjenstand for en luftveis bypass rettssak. Hovedårsaken pasienter ønsker å bruke prosedyren er at er krever ikke invasiv kirurgi. I stedet er det mulig å gjøre hele prosedyren på et legekontor gjennom bruk av en spesiell nål. Dette krever ofte bare lokalbedøvelse og gjør at pasienten til å gå hjem nesten umiddelbart.

Kontroller at du er klar over konsekvensene av å ha en luftveis bypass. Når punktering hull har blitt opprettet i luftveiene, må de holdes åpen gjennom bruk av stenter. Dette krever tilgang til lungene (vanligvis gjennom munnen) og utføre de implantater mens pasienten er våken.

•  Vurder luftveiene bypass hvis emfysem er i en slik en avansert tilstand at ingen medisiner eller selv lunge kirurgi kan hjelpe. Når for mye dødt vev har akkumulert i lungene, kan det ikke være mulig å forsinke sykdom lenger. En luftveis bypass, på den annen side, kan gjøre hverdagen enklere ved å tillate pasientene å puste uten smerte.

Bruk en luftveis bypass å behandle emfysem hvis du er en god kandidat for lungetransplantasjon, men kan ikke råd til å bo på ventelisten for lang. Personer som har svakt immunforsvar, og kan ikke overleve en transplantasjon er også gode kandidater for en luftveis bypass, som er pasienter med andre medisinske tilstander hindre dem fra gjennomgår invasiv kirurgi.

Tips og advarsler

  • Luftveienes bypass er ansett som et eksperimentell behandling, og er foreløpig ikke omfattet av noen medisinsk forsikringsselskap. For å få tilgang prosedyren gratis, vil du trenger for å komme inn i en medisinsk studie.

Former for Radiation Detection i det medisinske feltet

Former for Radiation Detection i det medisinske feltet


Stråling er ofte brukt i det medisinske feltet for å oppdage og diagnostisere sykdom eller skader. Fagfolk som bruker stråling til disse formålene inkluderer radiologiske teknikere, teknologer, radiografer og radiologer. Disse profesjonelle bruker spesielle prosedyrer som krever lave mengder stråling som kan oppdages av spesielle instrumenter for å produsere bilder som forteller dem om hvilke endringer som kan ta plass i kroppen.

X-Ray Imaging

En bruk av stråling på det medisinske området omfatter bruk av røntgenstråling. Røntgenstråling ledes gjennom legemet og inn på filmen som da frembringer et bilde som brukes av radiologer å diagnostisere problemer i kroppen. Selv om folk ofte uttrykker frykt for hvor mye stråling kroppen deres vil motta, Molecular Imaging Center for Excellence bemerker på sin hjemmeside at mengden stråling mottatt i løpet av disse diagnostiske prosedyrer er minimal. Faktisk er det beløp som tilsvarer bare ca ett til fire år med tilsvarende mengde stråling mennesker er utsatt for (bakgrunnsstråling) daglig.

Nukleærmedisin

En annen form for strålingsdeteksjon som brukes i medisinske prosedyrer er innen nukleærmedisin. Nukleærmedisin innebærer bruk av legemiddel som har blitt fylt med en liten mengde stråling. Pasienten får i dette legemidlet som er utformet for å gjøre dets vei til bestemte deler av kroppen. Strålingen blir deretter oppdaget av et spesielt kamera, kjent som en scintillasjon kamera, som gir et bilde som viser hvilke endringer som har funnet sted i kroppen. Nuclear medisinsk bildebehandling forskjellig fra X-ray imaging i at det er avhengig av å oppdage endringer i myke kroppsvevet snarere enn i anatomi. Nukleærmedisin har mange ulike bruksområder. Den kan brukes til å analysere om organene virker som de skal, for å kontrollere blodtilførsel til hjertet og selv bestemme hvor mye kreft har påvirket organ.

CT Skanner

CT eller CAT skanner, er en annen form for medisinsk avbildning der røntgen brukes for å avdekke ulike problemer i kroppen. CT-skanning er mye mer komplisert enn vanlig røntgen. En CT-scan bruker røntgenstråling til å ta bilder fra flere vinkler for å gi et bilde som inkluderer tverrsnitt bilder av ulike kroppsvev. CT gir medisinske fagfolk med mye mer informasjon enn tradisjonelle røntgenbilder kan gi. De er ofte brukt i tilfeller av ekstreme traumer eller for hjerneskanning.

De beste former for CoQ10

Q10 er produsert i det menneskelige legeme. Det spiller en viktig rolle i celle-funksjon, øker energi og fremmer muskelkontraksjon og produksjon av proteinet. Denne kraftige antioksidanten vil nøytralisere frie radikaler og hindre dem fra å forårsake celleskader, tidlig aldring og sykdommer som hjertesykdommer og kreft. CoQ10 kosttilskudd er tilgjengelig i to former, ubiquinone og ubiquinol, begge også kalt ubidecarenome. CoQ10 bør tas under veiledning og tilsyn av

helse-omsorg utøveren.

Ubiquinone Form av Q10

Ubiquinone supplement har eksistert de siste 30 årene. Det er et fettløselig vitamin-lignende stoff, som vanligvis brukes av forbrukere for å øke energi og fremme hjerte og hjerne helse. Enten ubiquinone produseres naturlig i kroppen, tatt inn som mat eller som et supplement, har det å bli omdannet til ubiquinol, til den andre formen av Q10 produsere energi i cellene. Friske personer under 40 effektivt kan konvertere ubiquinone til ubiquinol.

Ubiquinol Form av Q10

Forskere var klar over ubiquinol, en form for Q10, omtrent samtidig de oppdaget ubiquinone. Men ubiquinol supplement bare ble kommersielt tilgjengelig i 2006, på grunn av sin følsomhet for lys og luft. CoQ10 må konverteres inn i ubiquinol skjemaet for å gi celleenergi og dens antioksidant virkning. Ifølge nettstedet for ubiquinol, kroppens evne til å konvertere Q10 til ubiquinol avtar med alder eller dårlig helse.

Alder og Helse Påvirker Form å ta

Friske personer under 40 år, kan effektivt konvertere ubiquinone til ubiquinol. Derfor tar ubiquinone i denne aldersgruppen vil jobbe effektivt for å møte deres behov. På den annen side er ubiquinol form av CoQ10 allerede er omdannet og er lett assimileres og utnyttes av kroppen. Dette gjør ubiquinol formen av Q10 mest effektive for personer 40 år og eldre eller de i alle aldre lider med dårlig helse. Absorpsjon er en nøkkelfaktor med alle supplement, inkludert CoQ10.

Hensynet

Bivirkninger knyttet til bruk av Q10 er vanligvis mild og kortvarig. De kan inneholde halsbrann, kvalme og oppkast, tap av matlyst, hodepine, svimmelhet og tretthet samt økt følsomhet for lys. CoQ10 bør ikke tas under graviditet eller amming, siden det ikke er tilstrekkelig vitenskapelig bevis for å støtte sin sikker bruk i disse periodene.

Uvanlige metoder for Pain Relief

Uvanlige metoder for smertelindring inkluderer bee gift terapi, magnetterapi, hypnose, biofeedback og oksygenbehandling. Studier for å bestemme gyldigheten og effektiviteten av disse typer av terapier er pågående.

Bee Venom Therapy

Bee venom terapi er en type apitherapy, eller bie terapi, som kan anvendes for å lindre smerte forbundet med artritt, senebetennelse og gikt. Venom kan injiseres i huden direkte gjennom en bie stikk eller gjennom en injeksjon av gift ekstrakt.

Magnet Therapy

Magnet terapi bruker anvendelsen av magneter til steder av smerte eller akupunkturpunkter for å redusere smerte; denne typen smertestillende terapi er svært kontroversiell på grunn av begrensede vitenskapelige studier på magnetisk terapi.

Hypnose

Hypnose kan anvendes for å plassere en pasient i en hypnotisk tilstand for å gi pasienten en hypnotisk forslag som kan bidra til å lindre akutt smerte; denne type terapi fungerer best hos pasienter som kan være lett hypnotisert.

Biofeedback

Biofeedback, som omfatter målinger av hudtemperatur, svetting, muskelspenninger og hjernebølger, lærer pasientene hvordan å redusere symptomer assosiert med smerter og hvordan du kan unngå følelsesmessige situasjoner som kan bidra til smerte flairs.

Oxygen Therapy

High-flow oksygenbehandling kan redusere smerter forbundet med kroniske smerter, hodepine og skader. Oksygen behandling kan gis i en hyperbar kammer eller ved innånding.

Hva er fordelene med vitamin E i flytende form for hud?

Hva er fordelene med vitamin E i flytende form for hud?


Mange hudpleieprodukter, tanning lotions og sunblocks stolt annonsere vitamin E som en av sine ingredienser. Kjent for sine antioksidantegenskaper, kan vitamin E bidra til å motvirke den skadelige effekten av frie radikaler i huden og dermed bidra til å reparere noen hudskader som følge av aldring eller for mye soling. For å sjekke for vitamin E i huden din produkt, se etter alpha-tokoferylacetat.

Antioxidant

Soling, røyking og forurensning utløse dannelsen av frie radikaler, som skader celler og kan fremskynde prosessen med aldrende hud. Antioksidanter som vitamin E hemme frie radikalreaksjoner og kan bremse skadene frie radikaler føre, og dermed beskytte huden mot tidlig aldring skyldes soleksponering eller andre former for irritasjon.

Moisturizer

Vitamin E er også en effektiv fuktighetskrem. Den kan brukes for å forebygge og helbrede tørr, kløende hud. Det er derfor funnet i en rekke hud produkter, fra bleie utslett kremer å leppepomader til exfoliant kremer.

Anti-Inflammatory

Vitamin E har naturlige anti-inflammatorisk virkning, og har lenge vært antatt å bidra til å redusere utseendet og betennelse av arr. Men noen mener det ikke bør brukes innen to uker etter hendelsen som forårsaket arr, og andre er gjendrive påstanden om at det er gunstig i det hele tatt, så pass på å spørre din lege før du begynner å bruke vitamin E på et arr.

Er Diaré en form for morgenkvalme?

Er Diaré en form for morgenkvalme?


Diaré er, ganske enkelt, ikke en form for morgenkvalme under svangerskapet. Vanligvis morgenkvalme inkluderer anfall av kvalme, oppkast og magekramper, men diare er ikke ofte inkludert i morgenkvalme pakken. Men det kan være en bivirkning av hormonelle endringer kroppen opplevelser under varigheten av svangerskapet. Hvis du har mer diare enn normalt, eller hvis du er plaget av dette svangerskapet symptom, er det mulig å behandle eller administrere diaré på måter som er trygt for deg og babyen din.

Første trimester Diaré

Mange gravide kvinner kan oppleve diaré sammen med morgenkvalme for forskjellige grunner. Hvis du er på en prenatal vitamin, kan den ekstra jern være den skyldige. Prøv å hoppe vitamin i noen dager (med legen din tillatelse) og se om det hjelper. Om nødvendig, kan legen din bytter du til en annen prenatal vitamin. En annen vanlig årsak til første trimester diaré er laktoseintoleranse.

Gravide kvinner drikker mer melk som en del av et sunt kosthold, og som kan føre til diaré hos kvinner som er laktoseintolerante. For å teste denne teorien, eliminere melk fra kosten din i noen dager og se om diaré vedvarer. Hvis du velger å fjerne noe fra kosten din, snakk med legen din først for å sikre at du fortsette å møte dine utvikle barnets ernæringsmessige behov.

Siste trimester Diaré

Diaré mot slutten av en graviditet kan tjene som et tegn på at kroppen din forbereder seg på arbeidskraft. Mange kvinner forteller magevirus symptomer, som diaré og / eller oppkast, før fødsel starter. Det er mulig dette er kroppens måte å rense ut tarmen å gjøre plass i kroppen før levering av babyen.

Behandling

Generelt, anti-diaré medisiner er trygge å ta under svangerskapet, men bare under tilsyn av lege. Hvis du kan tolerere diaré uten over disk medisiner, det er det tryggeste alternativet for barnet ditt. Men hvis symptomene er alvorlige, eller du føler du er i fare for dehydrering på grunn av diaré, spør legen din om du bruker anti-diaré medisiner som Kaopectate eller Imodium AD.

Forebygging

Spise en diett rik på fiberrik mat kan bidra til å forhindre både forstoppelse og diaré under svangerskapet. Noen kvinner spiser mer salater og andre kvinner drikker sviske saft å legge fiber i kostholdet. Drikke mye vann hjelper også å holde avføringen regelmessig. Dersom visse matvarer utløser diaré, slik som melk, snakk med legen din om trygge alternativer.

Dehydrering

Dreven diaré setter deg i fare for dehydrering. Å bekjempe dehydrering under svangerskapet, drikke rikelig med væske og spise kjedelig mat. Det samme Brat kosthold som du kan spise i løpet av morgenkvalme hjelper også når du har diaré. The Brat kosthold inneholder bananer, ris, applesauce og toast. Imidlertid kan denne dietten føre til forstoppelse, så prøv å ikke konsumere for mye av disse produktene. Hvis du mistenker at du lider av dehydrering, ringe legen din umiddelbart for å få råd.

Oppsøk lege

Hvis du mistenker at du har et mildt tilfelle av matforgiftning eller et magevirus, bør diaré forbedre i ca 24 timer. Hvis diaré fortsetter i mer enn en dag, ring din lege. Også ringe helsepersonell hvis du har diaré sammen med feber eller magesmerter, hvis du har eksplosiv diaré, eller hvis diaré inneholder slim eller blod i avføringen. Hvis du har vannaktig avføring, kvalme, oppkast, magekramper og / eller en oppblåst (oppblåst) mage, har du kanskje en intestinal obstruksjon, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Hva er årsakene til flere former for Ringorm?

Hva er årsakene til flere former for Ringorm?


Omtale av ringorm for noen mennesker vekker bilder av ormer gravende under huden, men tilstanden har ingenting å gjøre med ormer. Den utslett på huden er rund og vises i form av en orm. Tilstanden kan påvirke huden og hodebunnen hos mennesker. Dyr kan kontrakten ringorm og overføre det til mennesker. Katter er mest sannsynlig å passere tilstanden til mennesker, siden de lever i nær kontakt med hverandre.

Dermatofytter

The Centers for Disease Control and Prevention beskriver ringorm som dermatofytter, en sopp som forårsaker vanlige tilstander. Fotsopp og jock kløe er forårsaket av dermatofytter. Nail soppinfeksjoner er også en del av dermatofytter infeksjoner eller ringorm. Forholdene er svært smittsom og kan overføre fra dyr til menneske, menneske til menneske og objekt til menneske gjennom klær, håndklær og sengetøy. Nær kontakt kan spre tilstanden raskt, spesielt med felles bad og kontaktsport. Institusjoner og skoler er ofte områder av ringorm utbrudd.

Barn

Barn i skolealder skaffe hodebunnen ringorm oftere enn de får andre hud lidelser. Flere former for ringorm som vises på hodebunnen krever oral medisin og isolasjon fra store forsamlinger før tilstanden klarner opp. Symptomene viser flekker i hodebunnen som er forbundet med hårtap og væskende sår. Kløe er ofte det første symptomet. Komplikasjoner kan føre til sekundære infeksjoner.

Ungdom og voksne

Flere former for ringorm vanlig blant ungdom og voksne har fotsopp, spiker sopp og ringorm på huden. Offentlige dusjer kan spre tilstanden i skolene og kommersielle treningssentre. Kvinner som får spiker manikyr og pedikyr kan kontrakten dermatofytter fra utstyret. Hud ringorm kommer fra kontakt med et menneske eller dyr. Flere former for ringorm er et tegn på at tilstanden har spredd seg og vil fortsette å spre seg til behandling er vedtatt.

Symptomer og behandlinger

MedlinePlus, en tjeneste av det amerikanske National Library of Medicine s National Institutes of Health, beskriver symptomer som hevet områder som klør, blister og gråte. Kantene er mye definert, ofte en rød sirkel runde mens innsiden forblir klar av inflammasjon. Negler blir misfarget og herdet. De kan bryte enkelt eller smuldre. Nail ringorm er vanskeligere å behandle enn de andre betingelsene. Foot dermatofytter føre til at området rundt tærne til å bli røde, kløende, brennende, skjellete, sprekker og noen ganger blemmer. Behandling omfatter et fungicid krem ​​eller oral medisinering, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Medisiner gitt for tilstanden kan forstyrre antikoagulerende stoffet warfarin, ifølge Mayo Clinic.

Den beste form for madrass for Spinalstenose

Den beste form for madrass for spinal stenose er en som fremmer naturlig spinal justering. Dette er forskjellig for enkeltpersoner, og det er derfor det er viktig før du kjøper en madrass å ligge på den i vanlig søvn posisjon i minst 15 minutter for å avgjøre sin komfort nivå. Det som er kjent er en middels fast madrass synes å gi riktig støtte og mer komfort for mennesker med smerter i korsryggen enn en fastere en. Men om det middels fast madrass skal være laget av coil, er minne skum eller latex skum opp til personlige preferanser og komfort.

Coil Madrasser

Spinal stenose er innsnevring av ryggraden i enten nedre rygg eller nakke området. For noen mennesker med spinal stenose, en innerspring eller spole madrass tilbyr mer støtte enn et minne skum madrass. Bedding støtte er viktig for å lindre smerter forårsaket av spinal stenose.

Spesielt er innerspring madrasser med offset spoler laget i samsvar med kroppen, og gir behagelig støtte. Noen innerspring madrasser har senket spoler som beveger seg uavhengig av hverandre. Dette gjør spoler til å reagere og svare raskt på bevegelse, for eksempel når du slår i sengen.

Den beste spole innerspring madrass for personer med spinal stenose bør ha et høyt antall spoler for å gi riktig støtte for ryggsøylen.

Memory Foam Madrasser

Med et minne skum madrass, er tettheten viktig for personer med spinal stenose. Se etter memory foam med høy tetthet skum fordi det fungerer best i jevnt distribuere kroppsvekt og lindre stress på trykkpunkter som nedre del av ryggen.

Selv memory foam opprettholde den naturlige kurven av ryggraden og bedrer blodsirkulasjonen, kan noen mennesker med spinal stenose synes det er kjedelig å bytte kroppsstillinger. Det er fordi høy tetthet minne skum tar lengre tid å svare på endringer i kroppsvekt. I disse tilfellene kan lavere tetthet minne skum være best.

Latex Foam Madrasser

En lateksskummadrass, enten laget av et naturlig eller syntetisk blanding, en solid støtte, særlig hvis lateksen er konstruert i ett massivt stykke. Latex-skum er en av de beste valg for madrass lider spinal stenose, fordi det er svært effektive i å redusere trykkpunkter og fordele kroppsvekt. Enda viktigere, gjenoppretter det raskt å vekt skift av endringer i sovestillinger.

Former for radiografi Imaging

Former for radiografi Imaging


Det er fem forskjellige kategorier av radiografisk billedspråk, som strekker seg fra den tradisjonelle X-ray til den moderne magnetic resonance imaging (MRI). Andre kategorier er computertomografi (vanligvis kalt CT-skanning), ultralyd, og nukleærmedisin. Hver av de fem har underkategorier for spesialiserte bruksområder.

X-stråler

X-stråler involverer bruk av stråling for å produsere interne bilder av kroppen. Dette er den eldste formen for bildebehandling. Systemet er fortsatt brukes i dag for å diagnostisere sykdommer og skader. Typer av røntgen er myelografi, som tar detaljerte bilder av ryggmargen og området rundt; og gjennomlysning, som produserer et røntgenbilde av indre organer i bevegelse. Både myelografi og gjennomlysning, blant mange andre former for X-ray, blir brukt i forbindelse med nukleærmedisin.

Ultralyd

Ifølge en oppsummering av radiografisk medisin på Froedtert & Medical College of Wisconsin nettsted, innebærer ultralyd bruk av lydbølger for å produsere bilder av kroppen din; det er ingen stråling er involvert. Ultralyd brukes til å vise myke vev, for eksempel muskler, blodårer og organer i kroppen. Den kan brukes i forbindelse med magnetisk resonansavbildning (MRI). Noen av de mest utbredte bruken av ultralyd er studiet av obstetrikk og gynekologiske tilstander, mage forhold, transplanterte organer, og muskel- og skjelettsystemet. I tillegg kan ultralyd brukes til å diagnostisere forholdene i akuttsaker eller i kirurgiske prosedyrer. Det finnes to typer av ultralyd: Doppler ultralyd, som ser blodgjennomstrømningen i kroppen; og endoskopisk ultralyd, som studerer den øvre og nedre fordøyelseskanalen, bukspyttkjertelen, leveren og galleblæren.

MR

Magnetisk resonanstomografi (MRI) benytter radiofrekvens og magnetiske bølger for å produsere to- og tre-dimensjonale bilder av kroppen. MR-systemet skanner organer og andre myke vev i kroppen og er god på å oppdage kreft. De ulike typene av MR er: magnetisk resonans angiografi (MRA), som studerer blodårer og hjertesykdommer; funksjonell MRI (fMRI), som studerer endringer i hjernens aktivitet; magnetisk resonansspektroskopi (MRS), som fokuserer på dybden og massen av tumorer og veksthastighet; diffusjon MRI, som studerer hvordan vannet beveger seg i kroppen; regional cerebral blodvolum (RCBV), som følger blodstrømmen i hjernen og finner tumorer, feilfunksjoner i sentralnervesystemet og andre forhold.

CT / PET Skanner

Computertomografi (CT) bruker pulser av røntgen for å produsere tynne sectional bilder og, som MR, kan produsere to- og tredimensjonale visninger. CT brukes til å oppdage sykdommer eller skader i hele kroppen som kreft, samt bein, mage-og lungelidelser. Spesielle typer CT er CT neuro-angiografi (CTA), som studerer hjerneblodårer; 64-Slice Lightspeed Volume computertomografi (VCT), som kombinerer X-ray med CT for å raskt og nøyaktig oppdage et bredt spekter av helsemessige forhold; og CT angiografi, som studerer en rekke vev og organer - spesielt hjertet og blodårene; Single Photon Emission computertomografi (SPECT) og den Positron Emission Tomography / computertomografi (PET / CT), som begge innebære bruk av nukleær medisin. En PET-skanning er mer følsom enn en CT scan i å finne ulike kreftformer.

Nukleærmedisin

I kjernefysisk medisin, et svakt radioaktivt middel, så som barium, injiseres, inhaleres eller svelges av pasienten. Deretter ble en radiografisk anordning blir brukt til å spore middel, også kalt en kontrast i kroppen. Denne metoden brukes ofte med røntgen og CT / PET.