Digidexo.com

laser på akne arr erfaringer

Laser og lys behandlinger for akne arr

Laser og lys behandlinger for akne arr


Akne er den mest gjennomgripende hud tilstand i USA, ifølge American Academy of Dermatology. Mens overflødig olje, tilstoppede porer, bakterier og betennelser alle spille en rolle i akne kviser, ingen vet egentlig den eksakte årsaken til akne. Nesten alle tilfeller av akne kan effektivt behandles, men noen ganger arrdannelse som er igjen kan være utfordrende å reparere. Nye utbygginger i laser og lys terapi kan hjelpe med acne arr behandling.

Forberedelse

Få aktive akne under kontroll. Nye utbrudd vil føre til ny arrdannelse, så American Academy of Dermatology foreslår å behandle aktiv akne først før du vurderer laser eller lysterapi for acne arr behandling. Når akne styres du bør fortsette din lege anbefalte hudpleie diett for å hindre fremtidige utbrudd. Dette gjelder særlig hvis huden din er utsatt for arrdannelse. Etter at alle lesjonene er leget, har en grundig undersøkelse av en hudlege eller plastisk kirurg opplært og kvalifisert i laser eller lysterapi for å fastslå omfanget av acne arr og hvilke typer arr som trenger behandling. Diskuter typer laser og lys terapi som er best egnet for din situasjon. Diskuter forventede resultater og mulige risikoer og komplikasjoner. Kontakt din helse forsikringsselskapet for å finne ut om denne type behandling er dekket. I mange tilfeller akne arr behandling anses kosmetisk natur og er ikke en dekket prosedyre. Sørg for at du vet de totale kostnadene og er forberedt på å dekke utgiftene hvis din forsikring vil ikke.

Prosedyre

Planlegg prosedyren du og din lege har fastsatt best vil behandle akne arr. Det er tre hovedtyper av laser eller lysterapi for acne arr behandling. Ablativ laser skin resurfacing innebærer å bruke laser energi for å fjerne tynne lag av skadet overflate huden, slik at den friske huden under til å dukke opp. Ikke-ablativ laserbehandlinger arbeide under overflaten av huden. Intense Pulsed Light terapi (IPL) fungerer også under overflaten av huden for å glatte overflaten utseende.

Recovery

Planlegg avspasering for prosedyren. Den type prosedyre du gjennomgå vil bestemme hvor mye tid du trenger for å bli frisk. Laser hud resurfacing er det mest krenkende for de tre typene. Denne fremgangsmåten involverer å såret overflaten av huden, og vil kreve behandling av området med huden skinn, antibiotisk salve, og forbindinger. Ifølge American Academy of Dermatology, kan utvinning ta opptil to uker. Ikke-ablativ laserterapi og IPL arbeid ved å utløse dannelsen av kollagen under hudens overflate. Overflaten verken årsaker såret og verken krever nedetid for utvinning. Men både vil kreve gjentatte behandlinger for å oppnå optimal effektivitet.

Effektiv fjerning av akne arr

Akne arr er et resultat av huden å helbrede seg selv etter en skavank. Selv om akne er en vanlig hudlidelse, det virkeligheten er det et sår på huden. Arrvev former over såret som kvise, Komedoner eller cyste heat. Det finnes noen typer av akne arr som fjernes på forskjellige måter. Deprimerte arr er ice-pick arr eller pockmarks som danner krater i huden. Hevet arr er tykk som keloider. Fjerningen av akne arr i området fra vitamin E-olje til kirurgi.

Naturlige behandlinger

Vitamin E er ofte anbefales som behandling for å fjerne eller redusere forekomsten av arr. Påføring naturlig (ikke syntetisk) vitamin E olje et par ganger om dagen for å acne arr kan redusere dem. Mange hevder at vitamin E fungerer, men det er ingen vitenskapelige bevis olje fungerer. Kakaosmør er et annet naturprodukt som bidrar til å eliminere arr, spesielt strekkmerker.

Over-the-counter kremer

Det er mange kommersielle produkter tilgjengelig som hjelp til å fjerne acne arr. Mederma er et populært valg. Det har mange attester på sin hjemmeside. Et annet produkt er ScarGuard MD som brukes for reist arr som keloider. En lege utviklet dette råvarer som inneholder silikon og kortison. For beste resultat gjelder produktene til arret to ganger om dagen for et par måneder.

Silikon Sheets

Mange leger tror at silikon hjelper til å falme eller eliminere arr. Silikon ark er papir belagt med silikon, og har et klebemiddel tilbake. En person kutter arket til en størrelse som trengs for å dekke arret. Trykket av silikon arket rundt arret reduserer størrelsen på arret.

Kjemisk peeling

Kjemikalier skreller kan gjøres hjemme eller på et legekontor. Hjemme behandlinger inkluderer alfa hydroksyl syrer som er naturlige fruktsyrer. Glykolsyre eller melkesyre syrer kan være kjøp i lave konsentrasjoner i skjønnhet forsyne butikker. Sterkere konsentrasjoner av disse kjemikaliene eller reseptbelagte kjemikalier kan brukes i et legekontor. Kjemikaliene brenne det øverste laget av huden. Når nye hud former, arrene blir mindre synlige.

Dermabrasion

Med dermabrasjon, bruker legen en liten stålbørste for å fjerne overhuden av huden. Denne metoden jevner også deprimert arr og reduserer fine linjer. Når huden helbreder, er arrene fjernes eller mindre merkbar.

Laser Surgery

Laser kirurgi er vanligvis reservert for de mest gjenstridige av arr. Med laserbehandling en stråle av lys blir brukt for å brenne det øverste laget av huden. Laseren kan gå dypere inn i huden lag enn en kjemisk peeling eller dermabrasion. Varmen fra laseren stimulerer også hud fornyelse. Mer helbredelsestiden er nødvendig med laserkirurgi, men resultatene er bedre. Laser kirurgi kan bare dannes på forhånd av en utdannet hudlege eller plastisk kirurg.

Kan akne arr bli bedre?

Selv om akne arr ikke kan være helt eliminert, kan disse påminnelser om en tidligere kamp med kviser bli betydelig forbedret. Akne arr dannes som et resultat av hudens inflammatorisk respons til de bakterier som er tilstede i en tilstoppet talgkjertel, noe som resulterer i et skjemmende fordypningen på huden. Forbedring avhenger av dybden og utbredelsen av arrdannelse og hvor godt hver pasient reagerer på acne arr behandling.

Behandlinger

Dermabrasion, kjemisk peeling og laser terapi er blant de vanligste behandlinger for acne arr.

Dermabrasion bruker et roterende stålbørste eller spinne diamant instrument til bokstavelig talt sand bort skadede lag av huden.

Det er to typer av lasere som benyttes i laserterapi. Ablativ laser glatte arr ved å fordampe de øverste lagene av skadet hud. Non-ablativ laser blast høyfrekvente lys inn i huden, oppmuntrende ny kollagen dannelse å fylle ut arr.

En kjemisk peeling brenner bort lag av skadet hud med en sur løsning brukes til ansiktet.

Nytt Utviklingen

To nye acne arr behandlinger har dukket opp i de siste årene: fractional ablativ resurfacing og kollagen induksjonsbehandling (CIT).

Brøk ablativ resurfacing bruker en kombinert ablativ og ikke-ablativ laser. Behandlingen er mer aggressive enn ikke-ablativ laser terapi, men uten lang restitusjonstid forbundet med ablativ laser behandlinger.

CIT ble utviklet av en sørafrikansk plastisk kirurg og innebærer rulle en enhet utstyrt med små, tynne nåler over hele ansiktet for å bryte ned arrvev og oppmuntre dannelsen av nytt kollagen.

Kostnad

Kostnaden av akne arr behandlinger variere, avhengig av området som skal behandles, og hvor mange behandlinger er nødvendig. Du kan forvente å betale alt fra $ 1500 til mer enn $ 4000 for acne arr behandlinger, med priser tendens til å være høyere i store byer som New York og Los Angeles, og lavere i Sør- og Midtvesten.

Recovery

Recovery varierer avhengig av behandling, men forventer minst en uke med nedetid etter en laser behandling, en kjemisk peeling eller dermabrasion. Mer aggressive behandlinger krever en lengre rehabiliteringsperiode, og du må unngå å utsette huden for UV-lys. Legen din vil gi de nødvendige ettervern produkter for å bistå i utvinning din.

Resultater

Resultatene varierer avhengig av aggressivitet av behandlingen og hvordan huden din reagerer. Ingen behandling vil fjerne acne arr, men du vil se betydelig forbedring i både arrdannelse og den generelle tilstanden til huden din. Det er viktig å opprettholde realistiske forventninger og å forstå at noen ganger flere behandlinger kan være nødvendig for optimale resultater.

Advarsel

Når de bestemmer seg for den beste acne arr behandling, er det viktig å velge en kvalifisert hud-omsorg profesjonelle som er dyktig i acne arr reduksjon metoder. Du bør spørre om kvalifikasjoner, spør om mulige bivirkninger og be om referanser, og før og etter bilder av tidligere pasienter som har hatt inngrepet.

Behandlinger for Alvorlig akne arr

For alvorlig akne arr de beste behandlingene er vanligvis de utføres av en hudlege eller plastisk kirurg. Hjem rettsmidler som vitamin E olje, og over-the-counter medisiner som Mederma og ScarGuard kan være effektive i å gjøre arr mindre synlige. Men for alvorlige arr de beste metodene er vanligvis den dyreste. Laser resurfacing, dermabrasion og kjemiske peelinger alle bidra til å redusere eller fjerne arr av alle typer, inkludert akne arr.

Laser Resurfacing

Laser resurfacing er en medisinsk prosedyre som er gjort på en polikliniske basis på kontoret til en hudlege, plastisk kirurg eller kosmetisk kirurg. Lasere er små stråler av infrarødt lys som kan brukes til å behandle arr. Strålen rettes mot arret bare. Lyset fjerner epidermis eller øverste hudlaget. Varmen fra laseren akselererer også hud fornyelse slik at ny hud vokser raskere. Når huden leges, blir det erstattet av nyere hud som har en mindre synlig arr. Flere laser behandlinger er vanligvis nødvendig før alvorlig akne arr er ikke lenger synlig, deretter fjernet. Jo verre arret, desto flere laser behandlinger trengs. Laser resurfacing gjør akkurat hva det høres ut: Det gir en ny overflate på huden.

Dermabrasion

Dermabrasion er bra for deprimert acne arr som pockmarks og grunne ice pick arr. Med dermabrasion legen bruker en roterende stålbørste til skrap eller sand epidermis. Denne prosedyren er flinke til å glatte ut ansiktet og redusere dype linjer og depresjoner. Huden er rød og sår etter dermabrasion, men i tiden det helbreder. Som hudlaget helbreder, er ny hud vokser under og til slutt gjør sin vei til overflaten som de eldre cellene er utgytt. På dette punktet, acne arr er ikke så synlig. Som med laser kirurgi, kan flere dermabrasion behandlinger være nødvendig for å få de beste resultatene.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en annen medisinsk prosedyre, selv om skjønnhetssalonger kan gi skreller også, bruker mindre konsentrerte kjemikalier. Det er også hjem kjemisk peeling kits som bruker mildere kjemikalier. Hele ideen med en kjemisk peeling er at en syre eller en annen substans påføres på huden for å brenne av det øverste laget. Huden kan være ubehagelig for en kort stund som det helbreder, men huden fornyer seg selv. I løpet av kort tid den nye huden åpenbarer seg, og det er mindre arrete. Igjen, for alvorlig akne arr, kan noen kjemisk peeling være nødvendig. For best resultat, kan du gå til legen din, som har tilgang til flere kraftige kjemikalier som kun selges til leger og andre fagfolk.

Hva er den beste Laser for akne?

Akne oppstår når porene i huden blir tette. Det forekommer oftest i ansiktet, nakke, rygg, bryst og skuldre. Acne består av hudormer, whiteheads, røde kviser og cyster. Over 80 prosent av mennesker i dag lider eller har lidd av noen form for akne. Det er mange behandlinger tilgjengelig. I de senere årene har laserterapi dukket opp som en av de mest effektive behandlinger for akne og akne arr. Laser terapi er i stand til å nå dypt ned i huden uten å skade øvre lagene.

Smoothbeam Laser

Den smoothbeam laser fungerer ved å skade talgkjertlene dypt ned i huden og drastisk redusere oljeproduksjonen. Dette reduserer antallet tilstoppede porer og påfølgende akne lesjoner. En kjøleløsning er først påføres huden for å beskytte den fra den termiske varmen som brukes til å forstyrre oljeproduksjonen i kjertlene. Denne behandling blir i hovedsak brukt for aktiv akne, men kan også brukes til arrdannelse og rynker.

VBeam

Den VBeam behandler akne ved å drepe bakterier i huden. Det er svært effektivt for raskt kue aktiv inflammatorisk akne. Den kan også brukes til å forbedre arrdannelse. Siden det er rettet mot blodårer, er det også nyttig for behandling av pigmentering problemer og flekker igjen fra tidligere utbrudd.

Quadralase

Den Quadralase benytter fractional karbondioksid terapi som er nyttig for behandling av akne arr. Det er ikke brukt for aktiv akne. Karbondioksid er en svært effektiv middel for resurfacing huden og fjerner rynker gjør det til en svært populær form for laser terapi. Fractional karbondioksid terapi borer små hull i huden som stimulerer kollagenproduksjonen. Dette bidrar til å jevne ut huden og gi den et mer ungdommelig utseende.

Side Effects

Bivirkningene av laser terapi er vanligvis milde til ikke-eksisterende, og dette er grunnen til at det er en tiltalende behandlingsalternativ for mange mennesker. Midlertidige bivirkninger kan være hevelse og midlertidig rødhet i behandlingsområdet.

Kostnad

Kostnaden for behandling vil variere fra sted til sted. Disse typer behandlinger krever ofte flere økter for fullt utbytte. Avhengig av hvor mange behandlinger er nødvendig, kan du forvente å betale minst flere hundre dollar. Akne er ansett som en kosmetisk tilstand slik forsikring for behandlinger er lite sannsynlig. Ofte forskuddsbetaling for en rekke sesjoner forhånd vil redusere totalkostnadene.

Betraktninger

Det er viktig å huske at akne kan ikke kureres, bare kontrollert. Det er nødvendig å ha realistiske forventninger om hva ulike behandlinger kan utrette for deg. Mange akne behandlinger krever pågående økter eller programmer for å holde problemet under kontroll.

Urin Therapy for Akne Arr

Urin Therapy for Akne Arr


Akne arr kan se misfarget eller mørkere enn din hudfarge. Arrdannelse kan fremstå som stygge fordypninger, jab merker eller klumper. Det finnes ulike teknikker folk har brukt for å forbedre deres hud tilstand, fra rensemidler til over disken og reseptbelagte medisiner til laser prosedyrer, som kan koste hundrevis av dollar. Hvis du vil prøve noe mer naturlig, er urin terapi er veien å gå.

Urin Therapy, Natural Remedy

Urin terapi, også kjent som urotherapy, uropati og urinotherapy, er den populære alternativ medisin praksis med å bruke din egen urin for medisinske eller kosmetiske formål. Det har eksistert i tusenvis av år, og ulike kulturer bruker det, som urin har vært ansett som kurativ. For behandling av akne, er urin terapi brukes til kosmetiske formål. Dette gjøres ved å massere din egen urin på huden din.

Hvordan å gjøre Urin Therapy

Først må du samle urinen. Det er sterkt anbefalt å bruke dagens første urin dagen. Fange den midtstrøms i en container. Så får en bomullsdott, og bruke den til å gjelde urinen til de deler av huden der det er acne arr. Du kan bruke den akkurat som en toner eller du kan også la den på i fem til ti minutter, og skyll den av etterpå. Det vil ikke være noen lukt etter urin tørker.

Du kan bruke denne behandlingen i løpet av dagen eller selv bære det over natten. Hvis du alder urinen for et par dager, vil det slå inn i en konsentrert løsning. Du kan deretter bruke en bomullspinne for å bruke det på steder hvor det er spesielt mørk pigmentering.

Hva folk sier om Urin Therapy

Noen som har prøvd urin terapi for sine acne arr si at de føler prikking på huden deres. Andre sier ansiktet føles uthvilt etter urin brukes til det. Folk har rapportert en merkbar forskjell, og en dramatisk forbedring i huden.

Du kan være skeptisk i å prøve denne behandlingen som urin blir sett på som et avfallsprodukt. Men det er meget sterilt og vitaminrikt. Å være helt fri, denne "flytende gull" er fortsatt et alternativ når acne arr ikke vil gå bort, til tross for å bruke alle andre behandlinger der ute.

Medisin for Akne Arr

Akne arr er en uheldig bivirkning av en allerede frustrerende problem. Dessverre er det vanskelig å helt bli kvitt noen arr. Likevel kan utseendet på de fleste akne arr bli betydelig forbedret ved hjelp av noen svært enkle behandlinger og prosedyrer.

Forebygging

Iført solkrem er den beste du kan gjøre for å hjelpe dine arr leges riktig. Soling forverrer utseendet på alle arr. Nesten alle arrene vil øke med tiden, når den skal beskyttes mot solen.

Medisinering

Visse reseptbelagte medisiner, slik som de i retinoid familien, kan påvirke hvordan huden gjenoppbygger seg selv, bidrar til å redusere synligheten av arr.

Aktuelt Behandlinger

Over-the-counter aktuelle løsninger som inkluderer en løk ekstrakt kalt allium cepa har vært vist i studier for å hjelpe falme misfargede arr.

Silikon Sheets

Sannsynligvis den mest effektive behandlingen kan du finne over disk er silikon ark. I løpet av mange uker, kan arkene myke og flate utseendet hevet arr som de du måtte ha fra kviser på brystet.

Kirurgi

En dermatolog kan utføre kirurgi hvori en del av eller hele en akne arr er fjernet. Noen ganger kantene er sydd sammen for å hjelpe danne en mindre arr som vil gro bedre.

Fyllstoff

Noen ganger med innrykket arr, vil en lege injisere en dermal filler som kollagen å reise opp den dypeste delen av arret og at det ser jevnere.

Laser Resurfacing

Sannsynligvis den mest effektive behandling for arr, fjerner laser resurfacing det øverste laget av huden, slik at den nye, glattere hud å danne. Dessverre, er det kostbart og har en lengre utvinning tid enn mange andre behandlinger.

Den beste måten å fjerne Back Akne Arr

Body akne er en hud tilstand som kan skje med tenåringer og voksne. Akne kan være en pinlig tilstand at noen mennesker er mer utsatt for enn andre. Acne ofte kan føre til arrdannelse og hudskader. Kropp og tilbake acne arr kan være dyp, men det er flere behandlinger tilgjengelig. Hvis du har akne arr på ryggen, se en hudlege så snart som mulig til å søke behandling.

Tilbake Acne Oversikt

Tilbake akne er en hud tilstand som skyldes overproduksjon av talg, et oljeaktig materiale laget av kroppens olje kjertler. Akne ikke utgjør en alvorlig helsetrussel, men det kan være belastende, og hvis den forblir ubehandlet, kan føre til permanent arrdannelse.

Det finnes to typer arr som kan vises på baksiden. Hypertrofisk arrdannelse er et overskudd av arrvev. Atrofisk arrdannelse, som er den vanligste typen, er et tap av vev. Dette kan resultere i fordypninger i huden.

Speed ​​Up Healing

Alltid beskytte huden mot solen. Sollys kan skade huden på mange måter, og det inkluderer å gjøre acne arr verre og forsinke healing. Bor ute av solen kan hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.

Drikk rikelig med vann, som vann hydrater huden. Uten nok vann, ikke kroppen ikke sirkulere blod så raskt som bremser helbredelsesprosessen.

Få nok søvn. Under søvn, gjenoppretter kroppens celler. Hvis kroppen ikke får nok tid til å forynge og fornye seg selv, kan akne arr ikke leges så raskt eller så godt.

Medisinske behandlinger

Laser resurfacing er en prosedyre som fjerner det øverste laget av skadet hud slik at akne arr er minsket. Dette gjøres av en hudlege eller en lege og det reduserer rødhet og andre tegn på acne arr.

Dermabrasjon er en annen type operasjon som brukes for å fjerne akne arrdannelse. Hudlege bruker et roterende stålbørste til å fjerne det øverste laget av huden som hjelper med å minske dybden på acne arr.

Microdermabrasion er lik dermabrasion, men noe mindre invasiv. Hudlege bruker bittesmå krystaller for å fjerne hudens ytterste lag. Microdermabrasion krever vanligvis flere behandlinger, og er generelt ansett for ikke så effektiv som dermabrasion.

Fotodynamisk terapi er en behandling som tradisjonelt brukes til å behandle kreft, men nå blir også brukt for acne arr. Denne behandlingen begynner med en microdermabrasion til huden, hvoretter dermatolog gjelder et fotosensibiliseringsmiddel. Dette gjør at huden blir mer utsatt for lys. Så huden får en lysterapi. Disse behandlingene arbeide sammen for å redusere akne arr.

Hvordan Fade Akne Arr Naturligvis

Hvordan Fade Akne Arr Naturligvis


Det finnes mange metoder for falming acne arr og misfarging, inkludert laser behandlinger, bleking kremer og microdermabrasion prosedyrer. Du kan imidlertid være skeptisk til å stole på dyre laser behandlinger eller produkter fulle av kjemikalier, og kan foretrekke å prøve en naturlig behandling for falming acne arr. Det er flere hjem rettsmidler som gir tilsvarende resultater som de dyrere prosedyrer.

Bruksanvisning

The Lemon Treatment

•  Skjær en sitron i to like deler.

Klem sitronsaft i en middels stor bolle.

Hell en kopp vann i bollen og bland den med sitron.

Sug en vaskeklut i sitron-vann-blanding. Vri ut overflødig tilbake i bollen.

Trykk på vaskeklut mot akne-arrete hud og la den på i noen minutter hver dag.

The Natural Oil Treatment

Purchase 100 prosent olivenolje, vitamin E og nype frø olje fra din lokale økologisk-mat butikk eller apoteker.

Rens huden med en mild såpe for å fjerne skitt, olje og makeup.

Gni olivenolje inn i acne arr fire eller fem ganger daglig. Olivenolje har regenererende egenskaper som hjelper fade akne arr.

Gni vitamin E olje til akne arr minst en gang om dagen. Kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper, er vitamin E anbefalt av hudleger for falming acne arr.

Rub nype frø olje inn dine acne arr minst to ganger daglig. Nype frø olje er kjent for sine styrkende egenskaper, og vil gradvis akne arr med regelmessig bruk.

Tips og advarsler

 • Vær tålmodig; du vil begynne å se resultater i løpet av noen ukers behandling.
 • Konsultere en hudlege hvis du har en negativ reaksjon på noen av disse behandlingene. Ikke bland begge disse behandlingene; prøv en av gangen.

Remedy for Akne Arr

Akne arr er fortsatt lenge etter at akne har sunket. Selv om de ikke forårsake noen fysisk skade, de er stygge. For noen mennesker, acne arr føre til depresjon og tap av selvfølelse. Hvis igjen alene, vil de fleste acne arr blekne betydelig over tid, men noen vil kanskje aldri forsvinne. Det er mange behandlinger for akne arr, noen mer omfattende enn andre.

Kollagen injeksjoner

Kollagen er et stoff som er naturlig til stede i kroppen. Det gir huden elastisitet. Den kollagen benyttes i kosmetisk kirurgi er vanligvis avledet fra kyr. Den brukes til å fylle ut dype acne arr. Dessverre, resultatene av collage injeksjoner er ikke permanent: De vare alt mellom tre og seks måneder. Etter det, må prosedyren gjentas.

Dermabrasion

Dermabrasion er en prosedyre som vanligvis gjøres under lokalbedøvelse. Ved hjelp av en høyhastighets-børste, fjerner dermatolog det øverste laget av huden. Dette reduserer synligheten av dype arr og kan fjerne overfladiske arr helt. Dermabrasion regnes som en av de mest effektive behandlinger for acne arr.

Microdermabrasion

Microdermabrasion er en mindre invasiv, men ofte like vellykket versjon av dermabrasion. I stedet for en høyhastighets-børste, bruker den aluminiumoksid krystaller for å fjerne et tynnere lag av huden. I noen tilfeller er flere prosedyrer som kreves for å oppnå den ønskede effekt.

Autolog Fat Transfer

Med autolog fett overføring, fjerner legen fett fra en del av kroppen din og injiserer det inn i huden din til å heve deprimert arr. Som kollagen injeksjoner, autologe fett overføringer er en kortsiktig løsning. Fettet reabsorberes inn i kroppen din etter seks til 18 måneder. Prosedyren må gjentas med jevne mellomrom for å opprettholde den ønskede effekt.

Laser Treatment

Laserbehandling anvendes for å re-kontur arrvev. I noen tilfeller, kan laseren faktisk fjerne arrvev. Dette er en alvorlig og kostbar prosedyre. Det kan være post-behandlings rødhet rundt det behandlede område for opptil flere måneder.

Hudtransplantasjon

I svært ekstreme tilfeller kan hudtransplantasjon bli pålagt å rette opp skadet vev. Huden er fjernet fra en del av kroppen og kirurgisk podet på det berørte området. Dette er gjort av en kvalifisert plastisk kirurg, mens pasienten er i narkose.

Hvordan bli kvitt akne arr på ryggen

Hvordan bli kvitt akne arr på ryggen


Folk kan utvikle akne på nesten alle område av kroppen. Når den er borte, kan akne føre bak ekle arr. Noen ganger akne arr kan se enda verre enn akne som forårsaket dem. Plukke og ellers irriterende akne gjør den mer utsatt for arrdannelse. Ofte vil akne arr svekkes over tid og være fullt borte innen et år om noen arrdannelse kan være permanent. Baksiden er et felles sted for acne arr. Det finnes imidlertid måter å bli kvitt akne arr på ryggen, noe som gjør dem mindre synlige.

Bruksanvisning

•  Beskytt tilbake fra solen. Helst i solen resultater i hudskader, som hindrer hudens helbredende evner hvis du sole deg. Solskader forverrer også utseendet på arr. Hold huden din beskyttet av seg en bredspektret solkrem på ryggen din når den er utsatt for.

Exfoliate huden på ryggen. Bruk en loofah og en kroppsskrubb gang til to ganger i uken for å bli kvitt døde hudceller. Med regelmessig peeling, vil du avsløre nyere, mindre skadede hudceller raskere.

Påfør en bleking krem til acne arr. Disse kremene er tilgjengelige over-the-counter og vil lysne arr, hjelpe dem til å gli inn i den omkringliggende hud. Du må bruke kremen daglig i flere uker for å se resultater.

Få Microdermabrasion. En lisensiert tekniker vil bruke en liten sandblaster-type enhet for å buff bort de øverste lagene av huden din. Etter en rekke behandlinger, vil huden din ser yngre og mindre arrete.

Ha en rekke kjemiske peelinger utført på ryggen. Kjemisk peeling har lenge vært populære ansiktsbehandlinger, men de fortsetter å vinne popularitet på andre kroppsområder. En profesjonell vil gjelde kjemikalier til ryggen som vil reagere med huden der og brenne bort de øverste lagene. Når huden din helbreder, vil det se friskere og arrene blir mindre synlige. Kjemisk peeling er tilgjengelig i ulike styrker, alt fra lys til dyp.

6. Snakk med hudlege om laser behandlinger. Laserlys rettet mot arr, bryte opp sin pigment. De øverste lagene av huden er brent, avslørende frisk hud under. Noen krever bare en laser behandling, mens andre må en serie av behandlinger for å oppnå tilfredsstillende resultater. Vanligvis ser folks huden jevnere tonet og strålende etter at det har grodd fra behandlinger.

Tips og advarsler

 • Drikk rikelig med vann og spise en næringsrik diett. Begge er avgjørende for god helse hud.
 • Vær forsiktig med huden din etter kjemisk peeling, Microdermabrasion eller laser behandlinger. Huden din vil være svært sårbar.

Hvordan bli kvitt akne arr

Hvordan bli kvitt akne arr


Akne kan forlate langvarig arr i ansiktet, ryggen, eller andre områder som rammes. Ikke bare en håndfull av kviser, acne er en medisinsk tilstand som må behandles av en profesjonell. Begynn med å gå til en hudlege. Når du ankommer på kontoret sitt, dette er noen av de behandlinger de kan foreslå å bli kvitt akne arr.

Bruksanvisning

•  Få Dermabrasion. Dette er ikke å forveksles med mikro-dermabrasion som fjerner det aller øverste laget av døde overflaten hudceller fra ansiktet. Dermabrasjon er et grovere metode, som fjerner ytterligere lag. Nesten som om du var å gni sandpapir på ansiktet ditt (som du bør ikke!) Men sandpapir bilder er den generelle ideen om hva denne prosessen innebærer. Hudlege vil nummen ansiktet først, og deretter begynne å fjerne lag gjennom "sliping" prosess. Gjenopprettingstiden er vanligvis et par uker. Huden din vil til slutt skorpe. Når skorpene faller av, vil ny hud dukke opp med en frisk ungdommelig glød. Dette fungerer best på pasienter med svært lys eller veldig mørk hud. Pasienter i mellom bør kanskje se etter en annen prosedyre.

Prøv Laser Resurfacing. Dette er en annen måte å fjerne kviser og til slutt bli kvitt akne arr. Dette er en ganske ny prosedyre og det bør bemerkes at ikke mange forsøk har blitt gjort på sine langsiktige effekter. Fremgangsmåten innebærer en laser som benyttes til å utrydde akne arrdannelse. Per nå de to lasere i bruk er CO2-laser og YAG laser. Begge oppnå lignende ting, og legen din kan ha en preferanse over som de liker å bruke. Men husk å lære om hverandre og til slutt valget er opp til deg. Laseren arbeider på en lignende måte som dermabrasjon. Det fjerner de øverste lagene av huden som har blitt skadet slik at ny frisk hud kan vokse. Gjenopprettingstiden er et par uker. Legen din kan du bruke en aktuell salve i tillegg til å hjelpe med gjenopprettingsprosessen. Avhengig av dybden av akne arrdannelse, noen ganger bandasjer er nødvendige i tillegg.

Ha en kjemisk peeling utføres. Dette er en god behandling for svært lys acne arr. Forskjellige typer av syre blir anvendt på det øverste laget av huden. Syren blir deretter fjernet ca. 15 minutter senere. Igjen dette vil fjerne det øverste skadede lag av epidermis. Rødhet og hevelse er vanlig etter inngrepet. Avhengig av mengden av syre som anvendes, kan utvinning tid tar fra en dag til noen uker.

Motta Punch Technique. Dette er ment for folk med dype pitted akne arr. Mye som en hårtransplantasjon, er et stykke arrete hud
"Stemplet" og deretter fjernet. Deretter hud pode er tatt, vanligvis fra bak øret, og plassert der den arrete hud ble fjernet. Etter denne behandlingen er fullført kan den også kombineres med Laser Resurfacing eller Dermabrasion. Dersom arealet på huden er liten nok, kan en pode ikke være nødvendig å erstatte den. Også, hvis arrdannelse er ikke dypt inn i huden, kan din hudlege kunne bare sparke bort de øverste lagene av huden og la de underliggende lagene helbrede og dukke opp. Utvinning tid kan ta flere uker eller lenger.

Tenk Augmentation. Dette er en prosess der din hudlege injiserer fyllstoff, vanligvis kollagen, under huden for å hjelpe glatte akne arrete området. Også legen kan ta fett fra andre steder i kroppen og injisere det i stedet for kollagen. Gjenopprettingstiden er kort, en dag på det meste, så det er akkurat som å motta alle andre skudd. Folk ofte tilbake til å jobbe med en gang. Det bør bemerkes at dette er en midlertidig løsning i øyeblikket, som varer omtrent seks måneder. Men i fremtiden som ulike "fyllstoff" blir oppdaget, kan det vare lenger.

Tips og advarsler

 • Alltid konsultere en hudlege for det beste løpet av handlingen når behandle din akne tilstand.

Behandlinger for å fjerne Akne Arr

Hvis akne forårsaket arr på ansiktet eller andre deler av kroppen, kan du til slutt bestemmer deg for at du vil at huden tilbake til sin tidligere tekstur, eller så nært som mulig. Arr er enten et resultat av vev formasjon eller et tap i vev som skjedde når vevet reagerte på akne betennelser. Noen arr svekkes over tid, mens andre fortsetter, særlig i tilfelle av cystisk akne eller nodulær. En rekke behandlinger effektivt fjerne akne arr, noen mer effektivt enn andre.

Typer av Scars

Hva slags arr kan du se på etter at acne løser? Det er keloider (også kjent som hypertrofiske arr) som oppstår når vevet bygger seg opp rundt et område som tidligere var infisert. Men det langt mer typer arr som oppstår når vevet blir tapt. Disse inkluderer "ice pick" arr, som presenterer så dype eller grunne arr som kan ha blitt gjort av en skarp gjenstand; store, faste områder kalt deprimert fibrotiske arr; myke skrånende arr med valsede kanter; atrofisk macules som vises litt rynkete og blålig eller rød i hue; og follikulær macula atrofi, som typisk oppstår på brystet eller ryggen og ligner små, hevet lesjoner.

Dermabrasion & Microdermabrasion

Dermabrasion regnes som den mest effektive typen arr-fjerning behandling for de fleste acne arr, med unntak av is pick arr. En pasient som er gitt en lokalbedøvelse, hvoretter arrene er slipes med en hurtig-roterende stålbørste. Dermabrasion kan redusere overfladiske arrdannelse helt og kan i stor grad redusere dybden dypere arr. Microdermabrasion er en lignende prosess, bare aluminiumoksid krystaller rettet mot overflaten av huden. Mange microdermabrasion økter er nødvendig for å se bedre resultater, og de fleste arr vil forbli stede.

Laser Treatment

Laserterapi er en nyere måte å redusere arrdannelse akne, så vel som rødhet rundt lesjoner som allerede er helbredet. Mens mildere pulset laser behandlinger ikke skader epidermis, kan sterkere lasere faktisk fjerne arrvev - mange ganger, er bare en enkelt økt nok til å oppnå optimale resultater. Imidlertid kan denne type laser terapi forårsake rødhet i det behandlede området som kan vare opp til måneder.

Injeksjoner

Individuelle arr kan injiseres med kollagen eller fett fra en annen del av personens kropp (autolog fett overføring). Selv om disse kan gi gode resultater, de er bare midlertidig. Kollagen injeksjoner siste fra tre til seks måneder, og autolog fett overføring vare litt lenger, fra seks til 18 måneder, etter som arret må injiseres en gang.

Kirurgi

Slik fjerner ice-pick arr, er en kirurgisk prosedyre som kalles "trøkk excision" brukt. Dette innebærer excising arret ned til hudens underhudsfett og sy sammen hullet eller bruke en hud pode.

Hvordan bli kvitt akne arr forårsaket av hormonelle endringer

Hvordan bli kvitt akne arr forårsaket av hormonelle endringer


Hormonelle endringer er ofte ansvarlig for acne i både menn og kvinner. Alle opplever hormonelle endringer i livet, med den første store skift oppstår i puberteten. Visse medisiner kan også endre hormonnivået og føre til akne. Ofte, acne etterlater røde, rosa, hvite eller brune arr. Akne arr er mer sannsynlig å skje hvis du plukker eller pop dine kviser, og dermed skade huden. Hvis du har arr fra hormonell akne, er det mange ting du kan gjøre for å redusere forekomsten av disse arr.

Bruksanvisning

•  Se en hudlege hvis du fremdeles har hormonell akne. Du bør først eliminere eventuelle eksisterende akne før du begynner å behandle akne arr. Legen din vil hjelpe deg å regulere hormonnivået for å bli kvitt akne.

Bruk en bredspektret solkrem hver dag. Solens stråler kan videre skade arrete hud, noe som gjør arrene mørkere og mer merkbar. Velg en solkrem med høy solfaktor nivå som beskytter mot både UVA og UVB stråler. Hvis du vil være i solen i lengre perioder av gangen, bære en lue og store solbriller.

Bruk et arr behandlingskrem. Disse kremer inneholder ingredienser som løk ekstrakt, som har vist seg å falme arr raskere. De fleste arr behandling kremer må brukes flere ganger om dagen for et par måneder for å se resultater.

Påfør en fade eller lightening krem. Slike kremer vil bidra til å lette områder av mørkt pigment. Siden akne arr ofte mørkere enn huden rundt, vil de kremer hjelpe deg til å oppnå en jevnere hudtone.

Snakk med hudlege om resept-styrke kremer som vil lette dine arr. Ofte er disse behandlingene inneholder Retin-A, som vil øke cellefornyelsen. Som et resultat, vil nye hudceller gjøres raskere å erstatte de eldre, arret celler.

Se inn microdermabrasion behandlinger. Disse involverer en lisensiert profesjonell hjelp av en mini sandblaster-type verktøy på huden din. Enheten buffs unna de øverste lagene av huden din, avslører friskere, mindre sår hud under. Acne arr vil være mindre merkbar på yngre hud.

Få kjemisk peeling. Vanligvis utføres av hudleger, disse skreller involverer kjemikalier som i hovedsak brenne bort de øverste lagene av huden din. Når huden leges, vil det se mindre skadet. Du kan velge mellom lett, middels og tunge kjemisk peeling, avhengig av omfanget og tilstanden din akne arr.

Tenk laser behandlinger for å bli kvitt din acne arr. Hudleger har funnet lasere for å være den mest effektive måten å falme akne arr. Laserlys rettet mot pigment i arrene, bryte den opp slik at den blir reabsorbert av kroppens immunsystem. I tillegg oppfordrer laser kollagen produksjonen så nye hudceller produseres raskere. Forvent laser behandlinger for å være litt smertefullt og dyrt.

Tips og advarsler

 • Prevensjon medisiner kan påvirke hormonnivået, noen ganger forårsaker akne.
 • Unngå solen etter kjemisk peeling, laser behandlinger og Microdermabrasion økter. Huden din vil være spesielt sårbare for skader.

Slik Cure Akne Arr

Slik Cure Akne Arr


Akne arr kan i stor grad endre noens utseende. Mens akne arr er mer vanlig på de som plukket på deres akne, kan de oppstå på alle som noensinne har hatt kviser. Alvorlighetsgraden av arrene vil i stor grad avhenge av akne som gikk forut for dem. Selv om de kan forekomme på noen del av kroppen, akne arr er vanligst i ansiktet, rygg, skuldre, nakke og bryst. Heldigvis finnes det ulike behandlingsmetoder du kan benytte for å hjelpe fade akne arr, og dermed vesentlig bedre deres utseende.

Bruksanvisning

•  Bruk solkrem daglig for å beskytte arrete hud fra ytterligere skade. Noen grad av soleksponering vil skade huden din, selv om du ikke kan tydelig se skaden. For å fremskynde helbredelsesprosessen, må du holde huden beskyttet mot solens skadelige stråler.

Påfør en falming eller bleking krem til akne arr. Vanligvis akne arr er mørkere i fargen enn din naturlige hudfarge. Med regelmessig bruk, vil en bleking eller fading krem ​​lysere arr, hjelpe dem til å gli inn i huden rundt.

Bruk et arr behandling salve på din akne arr. Disse salver inneholder naturlige ingredienser som løk ekstrakt som har vist seg å forbedre utseendet av arr. Du må søke salven tre ganger daglig i minst to måneder for å se resultater. De fleste arr behandling salver jobbe med både flate og oppvokst akne arr.

Prøv kremer, serumer og kremer som inneholder hydroxy syrer. Disse syrer, som finnes naturlig i melk og sukkerrør, hjelpemiddel i produksjonen av kollagen. De kan også bidra til å fjerne gamle, ødelagte hudceller fra overflaten av huden din, og hjelper huden til å se yngre og mer strålende.

Ha en kjemisk peeling utført på din akne arr. Du kan velge styrken av kjemikaliene som brukes, alt fra lett til tung. Kjemikaliene som anvendes vil reagere med de øverste lagene av huden din, i hovedsak brenning og fjerne dem. Huden under vil bli mindre skadet, og akne arr lettere som et resultat. De fleste krever en rekke skreller, anvendt noen måneder fra hverandre, for å se resultater.

Snakk med hudlege om laser behandling for akne arr. Lasere har vist seg å være svært effektiv på lightening akne arr. Laseren vil både mål pigment i akne arr og behandle huden din generelt. Pigmentet i akne arr vil bli brutt opp og absorberes av kroppens immunsystem, og hudens øverste lag blir brent bort, for å avsløre yngre utseende hud nedenfor. Vær oppmerksom på at laser behandlinger er vanligvis noe smertefullt og dyrt.

Tips og advarsler

 • Konsumere ferske matvarer rike på antioksidanter og næringsstoffer. Huden din vil se bedre ut når du nære kroppen skikkelig.
 • Ikke plukk på din akne arr. Du vil bare forverre dem.

Hva er behandlingen for akne arr?

En smertefull påminnelse om en fortid kamp med akne, akne arr dannes som et resultat av hudens inflammatorisk respons til bakterier i en tilstoppet talgkjertel. Det finnes to typer av akne arr: atrofisk og hypertrofisk. Hypertrofisk, eller, vises keloid, arrdannelse som en overvekst av vev, mens atrofisk arrdannelse vises som deprimerte fordypninger i ansiktet. Atrofisk arrdannelse er den vanligste formen for acne arr og også lettere å behandle. Mens akne arr behandlinger vil aldri fjerne arr, kan de i stor grad redusere dem og forbedre den generelle utseendet på huden.

Laser Therapy

I løpet av de siste 10 årene, har laser terapi dukket opp som en populær metode for å behandle akne arr. Ablativ laser glatt arrdannelse ved å fordampe de øverste lagene av huden, og ikke-ablativ laser stimulere ny kollagen dannelse ved sprengning høyfrekvent lys inn i huden uten å fjerne overhuden. Den nyeste laser prosedyre for å bli med acne-arr arsenal innebærer en kombinert ablativ og ikke-ablativ laser. Kjent som fractional ablativ resurfacing, er behandlingen mer aggressiv enn ikke-ablativ laser terapi, men uten lang restitusjonstid forbundet med ablativ laser behandlinger.

Dermabrasion

Før utbruddet av laserterapi, dermabrasjon var den vanligste akne-arr behandling. Dermabrasion bruker et roterende stålbørste eller en spinning diamant instrument til sand bort skadede lag av huden. Pasientene må bli bedøvet, og det er betydelig rødhet og hevelse etter behandlingen. Det kan ta fire til seks uker for rødhet helt visne. Dermabasion kan ikke være hensiktsmessig for pasienter med mørkere hudfarge, så det kan noen ganger føre til pigmentforandringer.

CIT

Utviklet av en sørafrikansk plastisk kirurg, kollagen induksjonsbehandling, eller CIT, innebærer rulle en enhet utstyrt med små tynne nåler over hele ansiktet for å bryte ned arrvev og oppmuntre dannelsen av nytt kollagen. Også kjent som medisinsk dermarolling, eller hud needling, CIT fører til noen blødning og hevelse, men skader ikke overhuden. Pasientene krever vanligvis minst en uke med nedetid for å gjenopprette. I motsetning til andre metoder for fjerning av akne arr, er det ingen risiko for pigmentforandringer, noe som gjør CIT en tiltalende alternativ.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling bruke en syreoppløsning for å brenne bort lag av skadet hud, og er tilgjengelige i en rekke styrker. TCA og fenol skreller blir ofte brukt til å behandle akne arr. Recovery kan ta minst en uke, og pasienten må passe på å holde nylig skrelles huden bort fra UV-lys. Kjemisk peeling kan forårsake pigmentering problemer, noe som gjør dem et alternativ bare for fair-skinned pasienter.

Dermal fyllstoffer

Består av kollagen, hyaluronsyre eller pasientens eget fett, er dermal fyllstoffer injiseres i enkelte arr å erstatte tapt kollagen og lubben huden. Fyllstoff krever mindre nedetid enn andre acne-arr behandlingsmetoder og er trygt for pasienter med mørkere hudfarge. Imidlertid, siden fyllstoffer blir til slutt tilbake absorbert inn i kroppen, resultatene er midlertidig og behandlinger må gjentas.

Hvordan bli kvitt akne arr uten kirurgi

Akne arr kan føre til selvbevissthet om utseende og påvirke selvtilliten. Selv folk med acne arr kan være lurt å ha arr fjernes, de ofte ikke vil ha noe så invasiv som kirurgi. Det finnes måter å fjerne akne arr uten kirurgi, men ikke alle akne arr er de samme, slik at de mest effektive fjerning teknikker varierer avhengig av tilstanden.

Bruksanvisning

•  Identifiser hvilken type akne arr du har. Se en hudlege som kan fortelle forskjellen mellom typer arr. For eksempel kan arr bli klassifisert som isøks, boksing, rullende eller hypertrofi arr. Ikke alle kirurgiske fjerning teknikker vil arbeide med hver type arr.

Tenk laserterapi. Forskjellige typer av lasere brukes til å fjerne akne arr, slik som pulsede lasere og fraksjonerte fargestofflasere. En hudlege kan vurdere hvilken type arr du har, og finne ut hvilke laser teknikken vil fungere best for deg. Laserterapi tar vanligvis flere økter, og kan koste et par tusen dollar. De fleste mennesker har minimal hevelse og rødhet i noen dager etter inngrepet.

Få en kjemisk peeling. En løsning påføres på huden som fører til at topplaget løsner. Dette oppmuntrer ny hud vekst. Kjemisk peeling vanligvis koster et par hundre dollar. Skreller er vanligvis bare en effekt på personer med mild skremmer.

Påfør acne arr kremer. Aktuelt acne arr hud kremer kan arbeide på milde arr. Se etter en krem ​​med Retin-A eller alpha hydroxy syre. Du må kanskje bruke kremer daglig i et par uker eller så lenge som noen måneder.

Bruk Intense Pulsed Light. Dette arr fjerning teknikken fungerer ved å levere pulser av lys på arret. Det bidrar til å redusere rødhet i arr og jevn hudtone. Det kan ikke arbeide på alvorlig akne arr.

Injiser en dermal filler. Visse akne arr kan bli behandlet med injeksjoner av fyllstoffer som Restylane. Dette er den samme type behandling som noen ganger gjort på rynker. Materialet fyller i arret og hever den til samme nivå som den omkringliggende huden, reduserer synligheten av arr. Injeksjoner vanligvis trenger å bli gjentatt fordi fyllstoff brytes ned over måneder.

Prøv naturpreparater. Hvis akne arr er røde og har misfarget hud, kan naturlig rettsmidler å behandle problemet. Påføring sitronsaft kan bidra til å redusere rødhet, for eksempel.

Tips og advarsler

 • Behandle alle aktuelle akne problemer før har en nonsurgical akne fjerning prosedyre gjort. Hvis nåværende akne ikke er under kontroll, kan skremme fortsette. Se en hudlege, som kan foreskrive medisiner som antibiotika.
 • Diskuter resultatene du kan forvente og eventuelle komplikasjoner som kan oppstå. Husk at ikke alle arr kan fjernes helt om en nonsurgical teknikk.

Hvordan behandle Akne Arr

Hvordan behandle Akne Arr


Akne arr kan noen ganger være verre enn akne som forårsaket dem. Arr kan variere sterkt, i henhold til alvorlighetsgraden av akne. Ofte kan moderat og alvorlig akne forlate dype arr, men mild akne kan også føre til betydelig arrdannelse. Etter akne forsvinner, kan arr danner som regel gå bort i løpet av et år, men det er også akne arr som er permanent. Heldigvis finnes det ting du kan gjøre for å behandle akne arr og reduserer sitt nærvær.

Bruksanvisning

Bruk en ansiktsskrubb å eksfoliere huden din. Eksfoliering bidrar til å fjerne det øverste, døde hudlagene. Med regelmessig peeling, vil du avsløre friskere, renere hud under overflaten celler og arrene blir mindre synlige.

Bruk solkrem hver dag. Noen grad av soleksponering kan føre til hudskader og denne skaden hemmer hudens evne til å helbrede seg selv. Beskytt huden din med daglig solkrem og du vil oppleve raskere arr healing.

Spør legen din om forskrivning en retinoid krem. Retinoid kremer dannes fra vitamin A, og når den brukes lokalt, øker de cellular regenerasjon. Dette betyr at huden din vil reparere seg selv mer effektivt og acne arr vil gro raskere.

Tenk laser resurfacing behandlinger. Laser behandlinger brukes til hovedsak brenne bort de øverste lagene av huden. Huden vil da regenerere i løpet av de brente bort områder, i hovedsak erstatte arrete hud. Siden laser behandlinger er veldig harde på huden, er skikkelig ettervern avgjørende. Du må også velge et tidspunkt når du kan komme vekk fra ting i noen dager. Huden blir rød og uegnet for offentlige opptredener.

Prøv Microdermabrasion. En sertifisert tekniker vil bruke en liten sandblaster-type enhet med små krystaller på overflaten for å jevne ut huden din. Når gjort gjentatte ganger og profesjonelt, kan det i stor grad redusere forekomsten av akne arr.

6. Påfør en bleking krem til arrete områder. Arr er vanligvis mørkere enn huden rundt. En bleking krem ​​kan hjelpe lysere arrene slik at de glir i ett med resten av huden din.

Tips og advarsler

 • Drikk rikelig med vann og få masse søvn. Både hjelp med din generelle kvaliteten på huden.
 • Hvis du velger laser behandlinger eller Microdermabrasion, må du være ute i solen etter begge. Huden din vil være svært følsom og noen soling kan føre til alvorlige hudskader.

Produkter for å behandle akne arr

Akne er en pinlig problem at effekter ikke bare tenåringer, men voksne. Alvorlig akne forlater ofte bak dype arr. Hvis akne er ikke pinlig nok, kan arrdannelse følelsesmessig påvirke noen selv moreso. Som medisin fremskritt, det er mange behandlinger og prosedyrer som reduserer sikten eller eliminere akne arr.

Post provoserende pigmentering

Post provoserende pigmentering blir ofte forvekslet med arrdannelse, men er bare de-fargen på huden pigmenter. Dette problemet er så synlig som arrdannelse og ofte blir huden en rød eller lilla farge. Å behandle denne tilstanden, må lider gjelder Mederma eller reseptbelagte hydrokinon og glykolsyre. Mederma er en gel-baserte lotion som må brukes som foreskrevet, som for mye Mederma kan forårsake kviser til å blusse opp. Hydrokinon og glykolsyre brukes til å bleke huden tilbake til "normal" farge. Over-the-counter behandlinger som Neutrogena sin Advanced Solutions Maske kan også brukes til å redusere tegninger. Denne gel mest aktive ingrediensen er salisylsyre og bør brukes én til tre ganger i uken.

Mederma og Scarguard MD

Mederma og Scarguard MD er to foreskrevne behandlinger som brukes for å fjerne eller redusere akne arr. Disse behandlinger er gel-basert og kan kun bli brukt til å behandle skål-formet arr. Både Mederma og Scarguard MD kun bør brukes på nyere arr som fremdeles utvikler. Gelen stopper arret fra vokser i størrelse og arbeider for å reparere dype vev.

Vitamin A og Hydroxy Acids

Vitamin A og Cellex-C høy styrke Serum blir brukt sammen for å stimulere kollagen. Selv om begge bør tas på samme tid, bør de brukes på forskjellige tider av døgnet ved hjelp av vitamin A i morgen og Cellex-C om kvelden. Denne kremen er oljefri og ikke har så høy risiko som Mederma for å forårsake en acne bryte ut. En annen behandling for arrdannelse er alfa-hydroksysyre, og beta-hydroxy-syre. Disse to aktuelle behandlinger brukes til å bringe huden tilbake til sin naturlige glød.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en av de vanligste måtene å behandle akne arr. Denne prosessen fungerer ved å bruke høy potens syre for å gå inn i huden og fjerne de øverste lagene. Ved å gjøre slik, blir arret mindre synlig, og vevet sakte reparert. De vanligste skreller er My Personal Peel System eller Cellex-C Speed ​​Peel Facial Gel.

Laser Therapy

Laser terapi er den mest ekstreme behandling for acne arr. Denne prosedyren brukes bare når aktuelle behandlinger er ikke effektive. Det finnes to typer laser behandlinger: ablativ og ikke-ablativ laser. Slip lasere fjerne de ytre lag av huden, brenner bort arrvev. Non-ablativ tatoveringer endre dermis uten å endre eller skade epidermis. Denne prosessen er rettet mot talgkjertel, redusere sebum og drepe bakterier under huden som forårsaker alvorlig akne. Når kollagen blir oppvarmet, strammer den dermis.

Hvordan bli kvitt Inndratt Akne Arr

Alvorlig akne kan føre til dype arr som er flaut og vanskelig å dekke. Det finnes imidlertid en rekke behandlinger for å minske rødhet og fylle i fordypningene gjort av acne arr. De fleste behandlinger er reseptbelagte, så de må være foreskrevet av en hudlege.

Bruksanvisning

•  Påfør arr behandling lotion til de arrete områder på kroppen. Denne gel-baserte lotion er for tallerkenformet arr. Denne behandlingen er også for arr som fortsatt kan være utviklings.

Bruk vitamin A og Cellex-C på det området som er arrete. Kombinasjonen av disse aktuelle kremer vil minske arr enn et par måneder. Vitamin A bør påføres om morgenen, mens Cellex-C brukes om natten for å gjenopplive sunn hud.

Motta en kjemisk peeling fra en kosmetisk kirurg. En kosmetisk peel anses kosmetisk kirurgi. Denne fremgangsmåten består av høy styrke syre påføres huden. Dette fjerner de øverste lagene av huden og gjør arr mindre synlige.

Besøk en kosmetisk kirurg for å få laserterapi. Det finnes to typer laser behandlinger som brukes til å behandle akne arr. Slipende laser fjerner de ytre lagene av huden samtidig brenner arrvev under huden. Ikke-slipende lasere fjerner også det ytre laget, men denne type laser behandling skader ikke overhuden under.

Gå til en hudlege for reseptbelagte hydrokinon og glykolsyre kremer. Bruk disse lotions til ansiktet daglig for å behandle pigmentering desorientering. Pigmentering desorientering ikke arrdannelse, men blir ofte forvekslet med arrdannelse.