Digidexo.com

medisiner bedre hørsel

Kosttilskudd for bedre hørsel

Kosttilskudd for bedre hørsel


Hørselstap kan oppstå av ulike årsaker; Det kan være forårsaket av kronisk og høye lyder, sykdommen eller den kan være aldersrelatert. For å behandle disse forholdene, er visse kosttilskudd anbefales for bedre hørsel.

Årsaker til hørselstap

Hørselstap kan skyldes tinnitus (en øresus), Ménières sykdom eller som en vanlig tilstand som påvirker eldre voksne. Ifølge Dr. Maoshing Ni, i sin bok, "Secrets of Longevity", som vi alder, blodtilførselen til hørselsnerven avtar.

Kosttilskudd for Tinnitus

I sin bok, "Balansert Healing," Dr. Larry Altshuler anbefaler en balansert healing plan for å behandle tinnitus. Kosttilskudd som inngår i planen er vitamin B-12 og vitamin A; også i supplement form, han anbefaler gingko biloba og Feverfew.

Kosttilskudd for Ménières sykdom

For Ménières sykdom, anbefaler Dr. Altshuler en balansert healing plan som inneholder vitamin B-1, B-2, B-6, vitamin C og sink. Han anbefaler også, i tillegg form, flere aktuelle kinesiske urtemedisiner.

Kosttilskudd for Aging

Dr. Ni innstiller niacin (B-3) for å bidra til å utvide blodkar, som fremmer blodstrømmen til det indre øret. Han anbefaler også en B-vitamin, kolin, som det er viktig i å produsere en viktig signalstoff som kalles acetylkolin.

Advarsel om kosttilskudd

Alle vitaminer, mineraler og urter anses kosttilskudd av Food and Drug Administration (FDA). Kosttilskudd er ikke underlagt de samme kvalitetskontroller som narkotika.

Hvordan Forsterke Sound for bedre hørsel

Ifølge Cynthia Compton-Conley, Ph.D., alle mennesker deler de samme fire kommunikasjonsbehov: ansikt-til-ansikt samtale med andre mennesker, til glede for medieenheter, telefonsamtale og en bevissthet om lyder fra omgivelsene. Hvis du tydelig har problemer med hørsel og skru opp volumet er ikke nok lenger, en personlig forsterkning enhet kan hjelpe deg å høre bedre.

Hvordan Forsterke Sound for bedre hørsel

Bedre hørsel

•  Ha en omfattende hørselstest gjort av en høring helsepersonell. Hvis du føler at du trenger å forsterke lyden for å høre bedre, er det godt å finne ut hvor mye tap hørsel du måtte ha.

Vurdere å prøve et høreapparat. Høreapparater tilby eksepsjonell digital forsterkning, diskresjon og avanserte funksjoner som Bluetooth-funksjonalitet. Elementer og klinikker tilbyr prøveperioder og pengene tilbake-garanti.

Hvis du har hørselstap, men er ikke klar for høreapparat, eller ikke har nok hørselstap å bruke hørselshjelpemidler, finnes det andre alternativer for å forsterke lyden.

Bruk Widex eller personlig forsterker. Disse enhetene ser ut som Bluetooth mobiltelefon øret stykker og kan kjøpes på de fleste store elektronikkforretninger.

Finn en ørepropp som passer øret ditt beste. Amplified øretelefonene kommer med avtakbare ørepropper - i forskjellige størrelser - og plass inne i øregangen. Enhetene selv kommer i forskjellige former, størrelser, farger og stiler.

Prøv på de tilgjengelige øretelefoner på et utsalgssted. Ta med din egen alkohol våtservietter til å rense hver del før du setter den opp til øret. Ved å prøve forskjellige størrelser, vil du unngå å kjøpe en ørepropp som vil være for tungvint for deg å bruke.

Kontroller returrett på den personlige forsterker du velger. Du vil ikke vite om du er komfortabel med enheten til du har brukt det i en til to uker.

Hint

 • Be om en 100 prosent 30-til 60-dagers pengene tilbake-garanti - skriftlig - når du kjøper høreapparater.
 • Unngå billig "som sett på TV" personlige forsterkere; mest forsterke høres for mye og kan ytterligere skade hørselen.

Hvordan få bedre hørsel

Hørselstap påvirker alle før eller senere i livet, og mesteparten av tiden denne tilstanden er midlertidig. Enten det er ringing i ørene etter delta i en spesielt høylytte konsert, eller de naturlige effekter av en infeksjon i nese / hals eller ører som fører til blokkering i øretrompeten. Hørselstap har en tendens til å være snik hvor sakte det kommer om for de fleste amerikanere, slik at de innser ikke at de har det, men her er noen tips for å korrigere det når du gjør.

Hvordan få bedre hørsel

Forbedringer med medisin

Hørselstap er enten nerveskader (uopprettelig), eller, mer vanlig forårsaket av blokkering av din øretrompeten. Du kan un-blokk dette røret, ofte ved å tvinge den åpen med trykk. Hvis du er i stand til å "spratt" ørene bør du prøve det først. En metode er å klemme nesen lukket og deretter prøve å blåse luft gjennom nesen. Hvis det er mulig, det økte trykket, søker en vei ut, vil tvinge seg gjennom øretrompeten inn i ørene skaper "spratt" lyd.

Hvis du ikke kan pop ørene, prøv en over disk decongestant som Sudafed. Dette kan føre til drenering av noen slimete som blokkerer øretrompeten og la den til å åpne igjen, trykkavlastning og væske-buildup bak trommehinnene.

Hvis dukker ørene, og / eller over skranke medisiner ikke fungerer, må du kanskje slå til legen din for noe litt sterkere - antibiotika, noe som kan bidra til å rydde opp eventuelle infeksjoner som forårsaker din øretrompeten til å bli blokkert, og bidra til å avlaste trykket. Legen vil undersøke ørene kort for å bekrefte at dette er problemet før forskrivning medisinering.

Kirurgi

Hvis du har gjentatte infeksjoner (vanligvis hos barn) i ørene, kan legen eventuelt anbefale at du har rør plasseres i trommehinnene for å drenere bort overflødig væske og puss. . Dette kalles myringotomy og tubeplassering, og det er en ganske vanlig prosedyre. Rørene er ikke permanent, kan ikke bli følt, og de vil falle ut av seg selv etter ca et år.

legen din vil følge opp med deg over tid at du har rør i ørene for å sørge for at de fungerer som de skal. Du vil ønske å holde vannet ute av ørene (ingen svømming uten ørepropper) så lenge de er på plass fordi vannet kan komme bak trommehinnene dine og forårsake en smertefull infeksjon.

Hvis du har et permanent problem med øretrompeten blir blokkert, som en ungdom eller en voksen, kan legen anbefale at du har faste rør satt inn. For de som brukes til et liv med hørselstap på grunn av permanent stengt øretrompeten, denne prosedyren kan være en gudegave, permanent gjenopprette hørselen til et nivå av normalitet.

Hint

 • Som alltid søke profesjonell lege før du prøver noen prosedyre på deg selv.
 • Tube-kirurgi, og permanente rør er en mulighet til siste utvei. Legen din vil ønske å prøve medisiner for midlertidige problemer først.

10 tips for bedre hørsel

10 tips for bedre hørsel


Som vi alder, begynner vår evne til å høre å minke. Hørselstap på grunn av alder generelt er ikke medisinsk behandles eller reversible; Imidlertid kan en person ta visse forholdsregler for å opprettholde en sunn høring for så lenge som mulig. For en person som er interessert i å forbedre sin hørsel, flere advarsler og oppgaver er tilgjengelig.

Hold ørekanalen Free

Unngå å sette inn elementer, for eksempel dobbel-ended bomullspinner, i øregangen, da dette kan forårsake skade på det indre øret.

Regelmessige kontroller

Regelmessige helse helsen med en familie lege bør også inkludere ørene. En lege sjekker en persons ører for tegn på skade eller hørselsproblemer.

Senke volumet

Skru ned volumet på TV til lav, før det tar fokus for å høre lyden. Denne øvelsen tvinger hjernen til å jobbe hardere for å høre og gradvis lærer hjernen konsentrert hørsel.

Snakke rolig

Snakk med andre på en rolig måte. Denne øvelsen tvinger hjernen til å plukke ut klangvariasjonene i stemmen, i stedet for å fokusere på å høre høyere volum lyder.

Være Silent

Tilbringe tid i stillhet tillater hjernen å plukke opp alle de små lyder en person normalt ikke ville høre med bakgrunnsstøy som musikk eller TV. Dette gjør også ørene å tilpasse seg ulike volumer i ulike miljøer.

Beskytt ørene

Bruk beskyttelse i form av øreklokker eller ørepropper når du er i miljøer med volum på mer enn 85 desibel. Også bruke beskyttelse når du bruker høye verktøy som snøfresere, gressklippere og elektroverktøy.

Hvile ørene

Etter eksponering for ekstremt støyende miljøer som konserter, gi ørene en pause ved å unngå ekstra høye lyder og utnytte ørepropper eller øreklokker.

Vær oppmerksom

Hold deg oppmerksom på tegn og symptomer på hørselstap. Symptomer på hørselstap omfatter stadig ber folk om å gjenta seg selv, konsekvent å skru opp volumet på en radio eller fjernsyn og irritabilitet under og etter lange samtaler.

Gå til en lege

Oppsøk lege umiddelbart etter å ha opplevd noen tegn og symptomer på hørselstap. Ubehandlet hørselstap kan føre til frustrasjon, problemer og sosial tilbaketrekning. Ubehandlet hørselstap kan også være farlig i visse situasjoner.

Begrense eksponeringen

Når en person opplever lyder som er for høyt for en lang periode, kan permanent skade på ørene og hørselsskader. Begrense all eksponering for høye lyder.

Hva er binaural hørsel?

Hva er binaural hørsel?


Binaural hørsel, ifølge binaural hørsel og tale Lab, "refererer til å være i stand til å integrere informasjon som hjernen mottar fra de to ører. Binaural hørsel er kjent for å hjelpe oss med evnen til å lytte i støyende, komplekse auditive miljøer og å lokalisere lyden kilder. "

Mekanisk hørselstap

Det er tre kategorier av hørselstap - ledende, sensorineural og kombinert hørselstap - alle som har potensial til å være binaural, eller for å påvirke begge ørene. Mekanisk hørselstap, ifølge American Speech-Language-Hearing Association, "oppstår når lyden ikke er gjennomført effektivt gjennom den ytre øregangen til trommehinnen og de små ben, eller ossicles, i mellomøret." Denne typen hørselstap kan vanligvis behandles medisinsk.

Sensorinevral Hørselstap

Denne typen hørselstap er permanent fordi "det er skade på det indre øret (cochlea) eller på nervebaner fra det indre øret (retrocochlear) til hjernen" i henhold til American Speech-Language-Hearing Association. Årsakene til denne typen hørselstap er aldrende, virus, støyeksponerings, sykdommer, fødselsskade og mer. Fordi det er permanent, folk med denne typen hørselstap vanligvis forfølge noen form for hjelpemiddel for å bidra til å forbedre sin hørsel.

Binaural høreapparater

Fordi binaural hørselstap påvirker begge ørene, er den beste behandling to høreapparater. Bedre Hørsel Institute talsmenn for USAs Ears beskriver det ved å si at "på samme måte ildfaste problemer i begge øynene er behandlet med et par briller, er det fornuftig at bilateral hørselstap bør behandles med binaural høreapparater". Fordi lydkvaliteten er redusert i begge ørene, bedre hørsel Institute Talsmenn for USAs Ears lister bedre lydkvalitet, støy identifikasjon, lyd retning og evne til å høre bedre i bråkete omgivelser blant fordelene med binaural høreapparater versus en enkelt høreapparat.

Hvordan behandle Autoimmune Inner Ear Disease

Autoimmune Inner Ear sykdom er svært sjelden med bare om lag en prosent av alle hørselstap tilfeller blir tilskrevet denne sykdommen. Legene tror at det er forårsaket når antistoffer feilaktig angripe cellene i det indre øret. Akkurat nå er det bare noen få behandlingstilbud tilgjengelig, men nye forskningsprosjekter arbeider på mer effektive behandlinger.

Hvordan behandle Autoimmune Inner Ear Disease

Unn Autoimmune Inner Ear Disease

Test din reaksjon på steroid behandlinger. Prednison eller Decadron er vanligvis tilbys på en fire ukers mellomrom for å se om kroppen din reagerer på steroid behandlinger.

Tren din langsiktige behandlingsplan. Hvis du svarer godt til steroid behandling og legen din vil mest sannsynlig sette deg på en langsiktig regime av Cytoxan eller metotreksat.

•  Prøv plasmaferese. Noen mennesker opplever gode resultater fra denne type behandling. Plasmaferese bruker plasma, som inneholder de hvite blodlegemer som finnes i blodet, for å påvirke immunsystemet og balansere den.

Se frem til nye behandlingsalternativer. Akkurat nå Etanercept, også kalt Enbrel, viser fantastiske resultater i kliniske studier. Dessverre, på grunn av produksjonsproblemer, er denne behandlingen ikke er tilgjengelig for publikum. Men når produksjon problemer er overvunnet det vil være et flott alternativ som lover bedre hørsel oppbevaring enn de ovennevnte behandlingstilbud.

Hint

 • Hvis du har Autoimmune Inner Ear Disease deretter holde øyne og ører åpne for nye behandlingsalternativer. De kan være få og langt mellom, men de vil bli utviklet etter hvert.
 • Som enhver annen medisinsk behandling, må du fortelle legen din hva reseptbelagte medisiner, over skranke medisiner og kosttilskudd som du tar, som de kan forstyrre hvordan kroppen din reagerer på de AIED medisiner og behandlinger.

Hvordan få mer oksygen i blod og kropp

Hvordan få mer oksygen i blod og kropp


Flyten av oksygen til alle deler av kroppen din er et spørsmål om liv og død. Tilstrekkelig oksygen i blodet betyr at de røde blodcellene, er 95 til 100 prosent mettet med oksygen, ifølge Harvard Health Publications. Blodet oksygennivået er lett anslått av et pulsoksymeter, som klipp på fingeren. Den arterielle gass test, som krever å ta en liten mengde blod fra en arterie, ikke en vene, er en mer nøyaktig måte for å måle oksygenmetning. Du kan øke oksygenmetning nivå.

Trening

Øvelse øker mengden oksygen i blodet og kroppen ved å øke hjertefrekvensen og lungekapasitet. Regelmessig trening forbedrer hjertefunksjon og muskel tone, noe som forbedrer blodsirkulasjonen og levering av oksygen til alle deler av kroppen din. Selv folk som lider av lav oksygenmetning på grunn av kroniske sykdommer som KOLS (kronisk obstruktiv lungesykdom) kan øke blod oksygen nivå med trening. Pasienter på oksygenbehandling vil være i stand til å redusere mengden av oksygen er nødvendig.

Deep Breathing

Dype pusteøvelser øker blodoksygennivå. Pust inn sakte, holder pusten så lenge du kan. Utvide lungene og også bruke magen når du inhalerer. Puster langsomt gjennom munnen. Gjenta fremgangsmåten i minst flere minutter. Utføre daglige pusteøvelser mens stående, sittende eller liggende.

Oxygen-Rich Air

Komme utendørs er en fin måte å øke blodoksygennivået. Trær og planter ta i karbondioksid og slipp oksygen. Unngå karbondioksid-rik luft og annenhånds røyk-forurenset luft. Øk mengden av frisk luft i ditt hjem, kontor og bil for bedre oksygentilførsel i blodet.

Vitaminer

Oksygen binder seg til hemoglobinet i de røde blodcellene. Alt som fremmer eller øker hemoglobin eller røde blodlegemer kan øke oksygennivået. Vitamin B12, folsyre og vitamin C er nødvendig for produksjonen av røde blodlegemer. Mangel eller lavere enn normalt mengder av disse vitaminer fører til anemi, lavt antall røde blodlegemer konsentrasjon. Anemi er preget av bleke eller gulaktig hud, kortpustethet og mangel på velvære. Mangel på vitamin C, B12 eller folsyre oppstår hvis kostholdet er mangelfull i disse vitaminene eller hvis kroppen din er i stand til å absorbere dem som forekommer i tarmlidelser og andre sykdommer. Enkelte reseptbelagte medisiner kan føre til vitaminmangel, og røyking forstyrrer vitamin C absorpsjon.

Oxygen Therapy

Når blodoksygennivået er for lavt på grunn av sykdom, kan du trenger oksygenbehandling. Under oksygenbehandling, får du din oksygen med nasal rør eller en ansiktsmaske fra et metall eller annen type beholder. Hvis du har en kronisk tilstand som KOLS, kan du bruke oksygenbehandling hjemme. Oksygenbehandling reduserer tretthet, forbedrer søvn og kortpustethet. Bærbare oksygenbehandling enheter tillate deg å gå videre med de fleste av dine daglige aktiviteter.

Alternativer til Ørepropper

Du er utsatt for lyd hverdagen. De fleste av disse lydene er ikke høyt nok til å skade hørselen din, men hvis du er utsatt for høy lyd på en daglig basis, må du hørselsvern. Ørepropper er lett å bære med deg, og ikke for dyrt. Men hvis du har øre problemer som gjør ørepropper uegnet, er alternativ hørselsvern er tilgjengelig.

Til syvende og sist vil det beste hørselsvern være noe som er komfortabel nok til å bære når du trenger det.

Cap-Mounted Øreklokker

Hvis du jobber i et industrielt miljø med et høyt støynivå, må du hørselvern som hindrer hørselsskade, men lar deg holde kontakten med andre arbeidstakere. Du må øreklokker med forskjellig lydnivå som er tilpasset din spesielle arbeidsmiljø.

Cap monterte øreklokker er konstruert med ståltråd, slik at du kan bruke dem daglig, og disse øreklokker bør gi deg mange års bruk. En polstret skum hodebånd gir deg en behagelig passform, og med ekstra myke øreputer, vil du ikke føle at ørene blir presset. Sett øreklokker på plass når du trenger dem, og svinge dem tilbake når du ikke bruker dem.

Nylig patentert teknologi kontrollere hvordan lyden passerer gjennom øreklokker kan du høre samtalen mer tydelig, samtidig som blokkerer ut høye støynivåer.

Harde hatter kommer i forskjellige stiler og selges separat.

Øregangen Caps

Øregangen caps se ut ørepropper og kan bæres på innsiden eller utsiden av øregangen. Hvis du kjøper en øregangen cap med et pannebånd, kan du velge å bære hodebøylen over hodet, bak hodet, eller under haken. Juster hodebøylen hvis det føles for stram.

Noen foretrekker ørekanaler caps, fordi de er praktisk å sette inn i ørene dine når du trenger dem for å stenge ute støy. Øregangen caps fungerer mest effektivt når du er utsatt for støynivåer for korte perioder av gangen, men er ikke effektive for høye støynivåer.

Støy Muffs

En støy muffe består av to plast øreklokkene, cup sel, og et pannebånd. Ifølge US Army Center for Health Promotion og forebyggende medisin, støy misbruke arbeide effektivt for folk som ikke kan bære ørepropper på grunn av en medisinsk eller arbeidstilstand.

Cup sel kan være laget av skum eller flytende materialer, med flytende pakninger som gir bedre hørsel beskyttelse mot høy lyd. Utsiden av ørene skal være helt dekket av støy misbruke, og selene skal være på linje med ansiktet ditt. Hvis du er iført briller eller øredobber eller ha håret hengende over ørene, kan disse elementene forstyrre riktig passform av støy misbruke.

Justere spenningen i hodebøylen slik at støy misbruke danner en god tetning rundt ørene. Du kan bære hodebøylen over hodet, bak hodet, eller under haken. Hvis du arbeider i en industriell jobb som krever hodebeskyttelse, kan du montere støy misbruke til en hjelm.

Støy misbruke kan være mer behagelig for noen mennesker enn iført ørepropper, og en størrelse som passer de fleste voksne. Hvis du har en liten øregangen, kan en ørepropp passer for hardt; forårsaker smerter i øret, eller din ørepluggen kan kontinuerlig gli ut av øret.

Det er lettere å forlegge ørepropper, spesielt hvis du tar ut og setter inn igjen ørepropper hele dagen.

Øre cup sel på støy misbruke er flinkere til å blokkere høyfrekvente lyder. Eksponering for høyfrekvente lyder mens iført ørepropper kan føre tale å høres dempet, og dine ord kan ikke bli hørt.

Rør for øreinfeksjoner

Mellomøret infeksjoner er en vanlig barnehelseproblem og behandles ganske enkelt. Men noen barn lider av hørselstap på grunn av gjentatte infeksjoner, eller har vedvarende ørebetennelser som ikke i tilstrekkelig grad responderer på behandling. For disse barn, kan rør være nødvendig. Ca 2 millioner barn i USA hvert år ha kirurgi for å ha rør benyttet i ørene.

Funksjon

Mellomøret er funnet bak trommehinnen, er fylt med luft, og lar lyden å vibrere de små knoklene i mellomøret. Den øretuben forbinder mellomøret til baksiden av nesen og tillater utjevning av lufttrykket. Fluid kan bygge opp bak trommehinnen, og bakterier eller virus-infeksjoner er possible.When infeksjon oppstår i mellomøret, hørsel kan bli kompromittert og trykk og smerte kan føre til.

Identifikasjon

Enkelte barn er mer sannsynlig å få ørebetennelse. De som deltar gruppe barnepass, barn mellom 6 måneder og 2 år, de som utsettes for tobakksrøyk hjemme, og de som tar en flaske til sengs er spesielt utsatt. Øret infeksjoner er mistenkt når et barn taubåter eller gnir på ørene, når feber er til stede, oppfører seg på masete måte, har endringer i søvn eller appetitt, og synes å være å ha hørselsproblemer.

Fordeler

En spesialist, vanligvis en otolaryngologist, eller øre / nese / hals lege, vil anbefale øret tube kirurgi hvis et barn har vedvarende ørebetennelser og / eller hørselstap. Operasjonen gjør at luften kan komme til mellomøret, og væske kan strømme ut av mellomøret inn i ørekanalen. Fluid er fjernet fra mellomøret bedre hørsel, og operasjonen hindrer fremtidig væske bygge opp, og også trykket og smerten forbundet med infeksjon er lindres.

Process

Under operasjonen, blir et lite kirurgisk åpning laget i trommehinnen, og en liten plast spole-formet rør er satt inn i åpningen. Denne prosedyren utføres under en generell anestesi. Prosedyren tar ca 15 minutter og pasienten er tillatt hjem innen et par timer. Vanligvis barnet kan vende tilbake til skolen neste dag. Normale aktiviteter blir gjenopptatt i tillegg, med unntak av å holde vannet ute av ørene, som noen ganger krever ørepropper. Ingen masker eller snittene blir gjort. Vanligvis rørene faller ut i løpet av et år eller så. Hvis de forblir 2-3 år, kan kirurgi være nødvendig for å unngå masse samles i mellomøret område, eller for å unngå trommehinnen blir perforert. Omtrent 25 prosent av barn krever rør som skal plasseres på nytt på grunn av infeksjoner tilbake etter at rørene faller ut.

Risiko

Det er noen risiko forbundet med kirurgi for å plassere rør i ørene. De fleste er uvanlig. Trommehinnen kan tykne over tid, påvirker hørsel, men dette er sjelden. Pus kan bli utskrevet fra øret. Røret kan bli blokkert med væske bygge opp og infeksjon kan forekomme. Sjelden kan en tube skli inn i mellomøret. Også sjelden, kan trommehinnen bli arrete resulterer i svak hørselstap.

Legemidler for å senke høyt blodtrykk

En av tre voksne lider av høyt blodtrykk, ifølge det nasjonale hjerte lunge og blod Institute. Mens livsstil og kosthold endringer hjelpe mange mennesker kontrollere sine blodtrykk, andre mennesker trenger medisiner (e) for å senke blodtrykket. De prosesser som blodtrykk medisiner virker på kroppen varierer. Dermed kan noen mennesker responderer bedre på visse medisiner bedre enn andre. For å finne den beste blodtrykket medisiner for deg, diskutere din medisinske historie med legen din.

Betydning

Hvis du har høyt blodtrykk, er det viktig at du forsøker å senke den så snart som mulig. Over tid, skader høyt blodtrykk kroppen din på en rekke måter. Høyt blodtrykk skyldes økt blodvolum. Økt blodvolum stammer og svekker ditt hjerte. Videre kan blodtrykk føre til at blodårene til å begrense, noe som ofte fører til hjertesykdom. Andre komplikasjoner av høyt blodtrykk inkluderer hjerneslag, sprengte blodkar i øynene, nyresvikt, aneurismer og metabolske forstyrrelser. Medikamenter redusere en rekke kroppslige kjemikalier som bidrar til blodvolum og høyt blodtrykk.

Diuretika

Tiaziddiuretika redusere din generelle blodvolum ved å redusere mengden av vann og salt i blodet ditt. Som blodvolumet faller, øker også trykket der blodet strømmer gjennom dine vener og arterier. Legen din kan forskrive en rekke diuretika basert på din alder og helse. For eksempel, et vanndrivende kjent som Indapamide bidrar til å redusere risikoen for blodtrykksrelaterte dødsfall hos pasienter eldre enn 80 år. Diuretika er vanligvis den første medisinen en lege vil bruke til å senke blodtrykket, men siden diuretika ikke fungerer for mange mennesker, kan legen din har å velge ytterligere eller alternative medisiner.

Kalsium-stopper

Kalsiumkanalblokkere er medisiner som begrenser mengden av kalsium i blodårer og hjerte. Siden mengden av kalsium i dine vitale musklene reduseres, musklene slappe av og utvide seg. Dette gjør at blodet å strømme gjennom blodårene dine med større letthet og redusert motstand. The Mayo Clinic antyder at Kalsiumblokkere kan fungere best for afro-amerikanere med høyt blodtrykk. I ytterligere, advarer Mayo Clinic at grapefrukt og grapefruktjuice kan ha en negativ interaksjon med noen Kalsiumblokkere. For en komplett liste over mat og legemiddelinteraksjoner, diskutere Kalsium kanal med din lege og apotek.

Angiotensin hemmer og stopper

En av de kroppslige kjemikalier som kan øke blodtrykket er et hormon som er kjent som angiotensin II. Noen blodtrykk medisiner søker å redusere dannelsen av angiotensin II eller minimere den negative effekten hormonet kan ha på blodtrykket ditt. ACE-hemmere stoppe eller senke kroppens angiotensin produksjon og angiotensin II-reseptorblokkere redusere angiotensin evne til å begrense blodårene. Både ACE medisiner fungerer best for folk som allerede har blodtrykksrelaterte komplikasjoner som koronarsykdom eller kronisk nyresvikt.

Andre blodtrykk medisiner

Andre blodtrykket medisiner som legene bruker på egen hånd eller i kombinasjon med en av de ovennevnte medikamenter inkluderer betablokkere, renininhibitorer, alfablokkere, alfa-betablokkere, sentralvirkende agenter og vasodilatorer. De fleste av disse medikamentene virker ved å redusere hjernens evne til å begrense blodårer. For eksempel, alfablokkere forhindre hjernen fra å lage nerveimpulser som begrenser blodkar. Reninhemmere på den annen side redusere kroppens nivåer av høyt blodtrykk fremme enzym som kalles renin.

Polymenorrhea i puberteten

Polymenorrhea er en tilstand som kan påvirke kvinner i nesten alle aldre; i det, menstruasjon forekommer oftere enn normalt. Denne tilstanden har en rekke årsaker som kan behandles.

Menstruasjon

For de fleste jenter begynner puberteten mellom 9 og 14, og varer til ca 18 år Selv polymenorrhea er uvanlig i puberteten, kan det forekomme under visse vilkår.

Symptomer

Polymenorrhea er en tilstand der en periode oppstår hver to til tre uker i stedet for hver fjerde uke, som er gjennomsnittet. Denne tilstanden kan føre til helseproblemer på grunn av blodtap.

Årsaker

Polymenorrhea har lignende årsaker for jenter i puberteten, så vel som voksne kvinner. Hvis den fremre hypofysen er hyperaktive, kan det føre til rask eggløsning. I tillegg kan underernæring og bekken lidelser føre til polymenorrhea.

Behandling

Anemi medisiner, bedre kosthold, medisiner og behandling av enhver bekken eller ernæringsforstyrrelser kan alle bidra til å behandle polymenorrhea. I noen tilfeller kan østrogen eller progesteron behandling være nødvendig.

Betraktninger

Hvis en unge kvinner begynner å oppleve polymenorrhea, må hun se en gynekolog. Noen uregelmessighet i perioder er normalt for pubescent jenter, men hvis tilstanden vedvarer, kan medisinsk intervensjon bli nødvendig.

Bivirkninger av fiskeolje kosttilskudd hos barn

Bivirkninger av fiskeolje kosttilskudd hos barn


Fiskeolje kosttilskudd er betraktet som sunt fordi de inneholder omega-3 fettsyrer dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA). Hos barn kan fiskeolje kosttilskudd forårsake bivirkninger som inkluderer det meste positive fordeler, for eksempel bedre syn og økt mental fokus. Barn og voksne kan ta fiskeolje kosttilskudd eller berike sine dietter med omega-3 fettsyrer. Noen fiskeolje kosttilskudd inneholder vitamin A og D, som ikke bør tas overdrevet på grunn av deres toksiske effekter.

Positive bivirkninger

Fiskeolje synes å ha en positiv bivirkning i babyer og er dermed blir lagt til baby formel ingredienser av noen produsenter. Studier har vist forbedringer på tester av mental utvikling og visjon, ifølge Om Omega 3. Lignende studier har vist at fiskeolje fett gitt til babyer faktisk økt sin voksen intelligens. Fiskeolje har merket effekter på barn med ADHD og oppmerksomhetssvikt-Hyperactivity Disorder (ADHD), inkludert å hjelpe barna å holde fokus og kontroll over sine handlinger. Fiskeoljer beskytte hjertet og øke skoleprestasjoner. Voksne med lave nivåer av omega-3 er mer sannsynlig å være mildt deprimert, impulsive og pessimistiske enn de med høyere nivåer. Ifølge Guardian, har forskere funnet ut at omega-3 kan hjelpe barn med borderline autisme, ADHD eller dyspraksi. Foreldre kan gi barna sardiner på toast; fisk sektor med sild, ørret eller makrell; eller en pasta bake med fersk tunfisk skjult i tomatsaus. Uavhengig av hvilken metode som brukes, bør ren fiskeolje brukes.

Negative bivirkninger

Som i 2010, var forskerne ikke klar over eventuelle negative bivirkninger av fiskeolje kosttilskudd. Kosttilskudd er rett og slett olje fra fisk og inneholder ingen farlige ingredienser. Det er akkurat som å spise fisk, minus forurensninger. Mens noen hevder at fiskeolje kosttilskudd tilbyr ingen garantier eller forbindelser til bedre oppførsel, noen studier viser det motsatte.

Fordeler

Fiskeolje fordeler inkluderer forbedring eller forebygging av depresjon, kreft, hjertesykdommer, depresjon, Alzheimers sykdom, demens, hyperaktivitet, ADHD, diabetes og artritt. Det reduserer også blod triglyseridnivåer, blodtrykk, risiko for farlige unormal hjerterytme, risikoen for slag, risiko for hjerteinfarkt, og leddstivhet og ømhet assosiert med revmatoid artritt. Den gjeldende anbefaling er at fisk bli spist to ganger i uken; en del bør være fet.

Remedy for ørevoks fjerning

Ørevoks buildup kan være et vanskelig problem å håndtere, men med den rette tilnærmingen kan du få gode resultater. Rene ører ikke alltid korrelerer med bedre hørsel, men en alvorlig blokkering kan sikkert hindre hørselen, så det er bedre å være safe than døve i dette tilfellet.

Ingen Bomullspinner

Q-tips eller bomullspinner faktisk presse mer voks ned øregangen enn de effektivt kan ta ut, så det er faktisk tryggere og mer praktisk å bruke noe som kalles en "øre hakke." Q-tips gjør bidra til å fjerne voks, men det må være betydelig løsnet fra veggen av øregangen først. Øret plukker er vanligvis laget av plast eller rustfritt stål, og det er mange forskjellige varianter. Noen kommer med en bomullspinne allerede festet til den ene enden. Disse enhetene har vanligvis en slags øse eller design som gir enkel skraping av øregangen for å spesifikt løsne voks. De er vanligvis mer effektive på hardere type tørr ørevoks, men de kan også brukes på våte ørevoks.

Metoder som involverer innsetting rengjøring instrument inn i øret bære betydelig fare for perforering av trommehinnen og andre potensielle skade. Hvis du ikke er forsiktig, eller hvis prosedyren ikke er gjort av en profesjonell, det kan være smertefulle konsekvenser. Du bør alltid konsultere lege før du tar saken i egne hender, spesielt hvis din ørevoks situasjonen er allerede forårsaker hørselstap eller er ellers en stor plage.

Vanning

Det er rikelig med væske som har vist seg nyttig for å hjelpe i utvinning av ørevoks, men vann kan være like effektive i vanning teknikker. Du kan bruke alt fra olivenolje til spesielt utviklet løsninger for å målrette ørevoks klamrer seg til øregangen. En vann og eddik-løsning er en av de mest vanlige blandinger som brukes i vanningsteknikk.

Væsken bør være sprøytet inn i øret med den ytre klaff blir trukket opp og tilbake for å holde kanalen åpen. Den beste enheten for dette formålet er en av de blå pære sprøyter du kan finne på apotek. Væsken strømmer langs kanalen gulvet, reagerer med voks og rusk underveis og til slutt løsner det og fjerne det ut. Løsningen er alltid best hvis den er oppvarmet til tilnærmet kroppstemperatur, og det kan gjøres med jevne mellomrom uten alvorlige bivirkninger som følge av. Hastigheten av strømmen bør reguleres til enhver tid, slik sprengnings øregangen med for mye væske for tidlig kan føre til komplikasjoner. Igjen kan en profesjonell utføre denne prosedyren og / eller gi deg råd om hvordan du skal fortsette behandlingen på denne måten.

Alternative og Alle naturlige metoder

Ear candling, eller øret koning, er en annen metode benyttes til å trekke ørevoks ut av øregangen, men denne prosessen har nok av skeptikere. Ut av alle metoder, synes dette å være den mest farlig siden det involverer brann. Du i utgangspunktet kjøpe en øre stearinlys eller kjegle og putte den i øret med fettet enden av kjeglen mot taket. Du ligger på siden med lyset brenner ned fra toppen til du ikke orker varme eller flammen slukker. En tinfoil-innpakket papir plate med en hullet i midten brukes til å holde brennende glør som faller fra stearinlys fra å sette håret i brann eller brennende huden rundt øret.

Selv om denne metoden er gjenstand for utallige attester og video bevis som synes å foreslå det suger mye voks fra øregangen, sier ekspertene studier har tilbakevist denne metoden. Men det finnes nettsteder der ute som fraråder alle øre stearinlys praksis og peker på minst én studie som viste voks som resulterte i lyset etter brenning inneholdt ikke noen menneskelig ørevoks i det hele tatt.

De som sverger til denne metoden ofte hevder det har makt til å fjerne giftstoffer fra hele kroppen gjennom øregangen. Det gjenstår å se hvorvidt det enda fjerner voks, men det er populært nok til å inspirere noen terapeutiske spas å omfavne teknikk og belaste $ 30 $ 40 for en typisk øre-coning økt.

Du kan prøve denne metoden selv for ca $ 8 for et sett med to øret lys, men sørg for at du blir nøye overvåket under prosedyren. En video funnet på nettet viser en kvinne vifter med en par på saks for å klippe vekk glørne av lyset (som er laget av noe mer som voks papir enn en typisk stearinlys materiale) før de blir for store og flyte av. En annen fare er forbundet med dårlig gjort øret lys som faktisk kan sende voks skitt inn i øret ditt. Sjekk online vurderinger (den første linken i Resources vil hjelpe deg å komme i gang) og se etter lyset merke som er mest anbefalt før du prøver denne teknikken på deg selv.

Selvfølgelig er den beste måte å fjerne ørevoks å holde den fra å bygge opp i første omgang. Tyggegummi og snakker faktisk vil bidra til å forhindre ørevoks buildup, som kjevemuskelen bevegelser fungerer som den beste pumpen å holde øregangen ren.

Digitale høreapparater Informasjon

Et digitalt høreapparat --- per definisjon --- er en veldig enkel ting; Men når du går til å kjøpe en det kanskje ikke virke sånn. Du kan forvente å bli vist 07:56 forskjellige "digitale" høreapparater --- varierer i pris fra $ 400 til $ 5000 per hjelpemiddel --- når du besøker et høreapparat klinikk. Som i 2009 alle høreapparater er digitale, men ikke alle er like.

Funksjon

Et digitalt høreapparat er et høreapparat med en digital krets. Lyden kommer inn i mikrofonen på høreapparatet, passerer gjennom kretsen, og ut mottakeren inn i øret ditt. Krets prosesser og forsterker lyden. Ved å bruke en digital krets blir lyden behandlet digitalt gjør det klarere og skarpere. Digital behandling forbedrer lydkvaliteten. Så, hvorfor den prisklassen? Det er slike ting som en grunnleggende digital høreapparat på opp til en intelligent digital høreapparat.

Misforståelse

Bare fordi et høreapparat er digital, betyr ikke at du vil bare høre hva du ønsker å høre, og aldri høre irriterende bakgrunnsstøy igjen. En grunnleggende digital høreapparat er rett og slett en forsterker med bedre lydkvalitet. En grunnleggende høreapparat bare forsterker lyden uavhengig av hva lyden er. Enten det er en person du prøver å høre eller en lyd du vil heller ikke høre --- en grunnleggende digital høreapparat vil forsterke både høres skarp, klar, og på samme nivå.

Funksjoner

Mid og høyt nivå digitale høreapparater har en funksjon kalt "programmering" felles. En digital databrikke --- på høreapparatet --- behandle lyd. Høretestresultater er programmert inn i høreapparatet og lyden er behandlet i henhold til dine behov. Med en midten nivå digitalt høreapparat lydene du kan høre --- som irriterende bakgrunnsstøy --- ikke blir forsterket. Høres du har problemer med hørselen --- som samtale --- forsterkes. Digital programmerbare høreapparater er behagelig å ha på moderat støy.

Fordeler

Det høye nivået av digitalt høreapparat teknologi skryte funksjoner som kunstig intelligens, bygget i blå tann, datalogging, automatisk støyreduksjon, adaptive retningsmikrofoner og deteksjon tale. Enkelt sagt, alle disse funksjonene fungerer sammen for å gi den mest naturlige lydkvalitet, brukervennlighet, bedre hørsel i enhver situasjon, og komfort i de mest bråkete steder. Et høyt nivå digitalt høreapparat er en svært intelligent datamaskin, designet for å analysere lyd, bestemme hva lyden er, hvor lyden kommer fra, og hva de skal gjøre med lyden i henhold til ditt hørselstap.

Betraktninger

Når du velger et digitalt høreapparat, er det flere faktorer å vurdere. Hvis du er aktiv, jobber, eller veldig sosialt det kan være lurt å vurdere mer avansert digitalt høreapparat teknologi. Ifølge Mayo Clinic, hjelpemidler digitale høre gi lyd som er mer finstemt til hørselstap. Hvis du føre en aktiv livsstil, vil høyt nivå teknologi forsikre deg komfort hver dag i enhver situasjon. Tenk at et høreapparat --- hvis riktig omsorg --- vil vare 5 til 7 år. Et høreapparat kan bremse utviklingen av hørselstap hvis slitt hver dag. Fordelene med et høreapparat er verdt den ekstra investeringen.

Digitale høreapparater kommer i alle former, størrelser og stiler, men kan variere i henhold til type hørselstap eller fysisk anatomi. Størrelse eller stil bør bestemmes av en spesialist. Alltid har en hørselstest utført av en lisensiert hørselsspesialist eller lege, aldri bestille høreapparat over telefon eller online. Hvis du ikke vet en spesialist, anbefaler Mayo Clinic, spør legen din til å henvise deg til en hederlig øre, nese og hals spesialist (ØNH), audiograf eller hørselsspesialist.

Hvis du er semi-aktiv, pensjonert, eller ikke veldig sosial du kanskje ikke trenger alle funksjonene til et høyt nivå digitalt høreapparat. Du kan fortsatt nyte komfort og bedre hørsel i moderat støy med et middels nivå digitalt høreapparat.

Grunnleggende digital høreapparater bør kun vurderes hvis du bruker 90 prosent eller mer av din tid i ro.

De fleste private, statlige eller offentlige forsikring planer dekker ikke hele kostnaden av høreapparater. Testing, montering, og delvis kostnaden av instrumentet kan være dekket --- sjekke med ditt forsikringsselskap leverandøren.

Hvordan bruker høreapparat og solbriller

De flestes første spørsmålet om høreapparater er et rungende, hvor mye disse høreapparater koste? Så populær som det spørsmålet er, har når de vurderer høreapparat er kan jeg bruke disse høreapparater med solbriller annen reell bekymring mennesker? Svaret er ja. Det er noen faktorer å vurdere hvis du er en ivrig bæreren av solbriller møtt med beslutningen om å få høreapparater. Men for folk flest å ha på noen stil av høreapparater og fortsatt komfortabelt iført solbriller vil ikke være et problem.

Hvordan bruker høreapparat og solbriller

Noe til det

•  Når iført høreapparater, du bare skyver solbrillene på som vanlig. Sunglass templer bør være mot hodet og høreapparater --- hvis bak-øret stil --- mot solbrille templer. Hvis du er iført i-øret kanalen høreapparater, bare sette solbrillene på vanlig måte.

Ta dine solbriller med når du går for å prøve, kjøpe eller få høreapparat. Når du får et par nye høreapparater, sørg for å fortelle høringen helsepersonell at du regelmessig bruke solbriller. Vis høringen helsepersonell solbriller, sette solbriller på så spesialisten kan se om glassene endrer anatomien i øret, og hvor mye plass solbrillene må passe komfortabel bak ørene.

Be om å prøve på en demonstrasjon høreapparat med dine solbriller. Bak øret høreapparater er den eneste høreapparat som kan komme i konflikt med seg solbriller. Bak øret høreapparater er små, komfortable, diskret og kan gi deg bedre hørsel i støy deretter i-øret kanalen høreapparater. Du kan ikke ønsker å helt avskrive bak øret høreapparater før du har prøvd en på. Mest bak øret høreapparater kan brukes svært komfortabelt med solbriller.

Bruk solbriller med mindre templer og tempel tips. Hvis du finner en kombinasjon av solbriller og høreapparater ubehagelig, bør du vurdere å få nye solbriller. Sammenlignet med kostnadene av nye høreapparater, nye solbriller er mye lettere på lommeboka. Hvis du vurderer å velge mellom solbriller og høreapparater vurdere dette, ifølge Better Hearing Institute, 9 av 10 personer rapporterer en forbedring i kvaliteten på livet sitt etter å få høreapparater. Finne solbriller for å passe bedre med høreapparater er et bedre valg enn å gå uten høreapparat.

Sørg for å bruke høreapparater når kommer til å plukke ut dine nye solbriller.

Hint

 • Spør høre helsepersonell om høreapparater som kan tilby deg de samme fordelene som bak-øret stiler, men ikke trenger å bæres bak øret.
 • Ta dine solbriller til en brillebutikk og har templene justert --- i høreapparater --- dette kan utgjøre hele forskjellen.
 • Når iført solbriller med bak-øret høreapparater, sørg for å ta av deg solbrillene ved å trekke dem rett av ansiktet ditt, og dra dem av fra siden kan føre til høreapparatet for å falle av.

Hvordan du justerer en skrik Høreapparat

Når høreapparatet gjør en high-pitched skrikende støy, det er pinlig og irriterende, og det forstyrrer bedre hørsel høreapparater bør være å gi deg. Så hvordan løser du problemet uten å slå av eller ta ut høreapparatet? Finn årsaken og løse det for godt. Høreapparater hvin når de ikke passer i øret på riktig måte, er skrudd opp for høyt, er programmert feil, trenger rengjøring eller trenger reparasjon. Hvis du løse det underliggende problemet med skrik høreapparat, vil du ha mindre justering å gjøre.

Hvordan du justerer en skrik Høreapparat

Stopp angiveri

•  Skru ned høreapparatet volum. Et høreapparat vil skrik om volumet høy frekvens er satt for høyt. Hvis høreapparatet har en manuell volumjustering enten via en volumhjulet, fjernkontroll eller trykknapp, justere høreapparatet og se om det stopper skrikende. Hvis du må slå høreapparatet ned så lavt --- å stoppe skrik --- at du ikke kan høre, kan det være noe annet så volumet forårsaker hvin.

Skyv høreapparatet eller ørepropp i øret. Hvis dette midlertidig stopper skrikende da høreapparatet eller øret mold er for løst i øret. Når et høreapparat ikke er forsegling eller sitte riktig i øregangen, kan du oppleve hyling eller tilbakemeldinger fra høreapparatet. Montering justeringer må gjøres av høre helsepersonell.

Kontroller høreapparatet eller øret mold for ørevoks. Når ørevoks får innsiden av et høreapparat mikrofon eller mottaker, kan det føre til høreapparatet for tilbakemeldinger. Å ha voks bygge opp inne i øregangen kan også føre til høreapparatet for å hvine. Det er best å la en profesjonell rengjøre høreapparatet og øre; planlegge en rengjøring med høre helsepersonell.

Konstantskrik --- som bare du kan høre --- kommer fra høreapparatet, er et tegn på intern teknisk feil. Kalt intern tilbakemeldinger, dette konstant høyfrekvent summing eller tyster kan --- først --- bare bli hørt av personen seg høreapparatet, men som problemet forverres, kan lyden bli hørt av andre. Omsider høreapparatet vil slutte å jobbe og trenger reparasjon. Når et høreapparat har intern tilbakemeldinger, er det ikke gi deg optimal hørsel.

Planlegg en omprogrammering avtale med høre helsepersonell. Hvis du slår ned, rengjøring eller skyve på høreapparatet stopper ikke skrikende, kan høreapparatet trenger en profesjonell tune-up eller profesjonell dataprogrammering.

Hint

 • Hvis høreapparatet har ingen manuell volumkontroll, gjør en avtale med høre helsepersonell å ha høreapparatet justert
 • Alle høreapparater hvine litt når du dekke dem med hånden, men hvin bør stoppe etter noen sekunder. Dersom høreapparatene stadig skrik når du bruker telefon, klemmer folk eller cupping hånden over dem, kan det være lurt å vurdere å oppgradere til nyere teknologi. Digitale høreapparater har innebygd anti-rorgiveralgoritmene å stoppe hvin med-i noen få sekunder.
 • Reparere din egen høreapparat kan ugyldiggjøre produsentens garanti. Sjekk med din høreapparatleverandører kontor før du prøver å fikse din egen høreapparat.

Hvordan Test Neck Loops uten høreapparat

Nakke sløyfer brukes med personlig frekvensmodulasjon (FM) systemer eller personlige infrarøde systemer. Begge er former for hørselstekniske hjelpemidler (ALD) er utformet for å gi bedre hørsel for hørselshemmede personer. Personlig forsterkningssystemer kan benyttes med eller uten høreapparater. En halsslynge tillater brukeren å bære mottakeren rundt halsen hans. En bærbar sender mikrofonen er klippet på den personen du ønsker å høre eller lagt inn av lydkilden du ønsker å høre. Gjennom FM eller infrarødt signal lyden overføres fra mikrofonen til mottakeren. Hodetelefoner, som er koblet til halsslynge, kan du høre lydene som kommer inn i mottakeren.

Hvordan Test Neck Loops uten høreapparat

•  Få henvisninger fra leger, venner og lokale organisasjoner som bruker personlige forsterkere. Mange skoler bruker personlige FM-systemer; du kan være i stand til å prøve en enhet på en skole i ditt område og spørre om deres tilfredshet med enheten.

Kontakt statlige provisjon for døve og hørselshemmede eller døve og tunghørte. Disse organisasjonene kan anbefale hjelpemidler lytting enhet forhandlere og kan også gi deg en gratis enhet.

Besøk en lokal forhandler for å sammenligne tilgjengelige FM og infrarød høreapparater. Noen Audiologist praksis og høreapparat klinikker har tekniske hjelpemidler for demonstrasjonsformål; du kan teste et system med hodetelefoner før du kjøper.

Kjøp en halsslynge system som inkluderer hodetelefoner.

Be om en pengene-tilbake-garanti på systemet du kjøpe eller bestille. Hvis du ikke er fornøyd med enhetens ytelse, sørg for at du kan bytte eller returnere enheten.

Bruk den nye enheten ofte for å teste ytelsen. I restauranter, sosiale settinger og forretningsmøter, bære din halsslynge mottaker med hodetelefoner og bære den bærbare mikrofon. Har folk slitasje i mikrofonen for å teste hvor godt du kan høre dem. Plasser mikrofonen på et bord eller skrivebord og se hvor klart du kan høre samtalen.

Personlige FM-systemer tilbyr varierte lytteområder; med noen systemer kan du være 200 meter fra den bærbare mikrofon og signalet vil fortsatt bli plukket opp av halsslynge mottaker.

Hint

 • Personlige forsterkere fungerer fint i kombinasjon med høreapparater.
 • En halsslynge forsterker erstatter ikke fordelene med å bruke høreapparater på heltid.

Hva er fordelene med Analog høreapparater?

Hva er fordelene med Analog høreapparater?


Analoge høreapparater er ikke en ting fra fortiden; de fortsatt blir produsert. Som avansert-feature digital teknologi er innlemmet i høreapparater, er forbedringer også foregår i analog høreapparat-kretser. Det er fortsatt mange hørselshemmede mennesker som velger analoge høreapparater enn digital.

Betydning

"Analog" refererer til kretsen av et høreapparat, og hvor lyden er innvendig behandlet før forsterkning. Folk hører på analog. Lyd som er digitalt bearbeidet og justert må konverteres tilbake til et analogt signal for det menneskelige øret å høre det.

Effekter

Analoge høreapparater produsere en høyere, sterkere signal. En analog høreapparat vil slutte å forsterke hvis en lyden er høy nok og forsterker myke eller fjerne lyder mer enn et digitalt høreapparat. Dette gjør analoge høreapparater ideell for personer med hørselstap og døvhet.

Fordeler

Når de fleste av hørselen er borte, vil du være i stand til å høre så mye som mulig. Analoge høreapparater gi deg en større bevissthet om lyder fra omgivelsene og en større følelse av hørsel.

Potensiell

Analoge høreapparater gir bedre hørsel i rolige situasjoner. Når du ser på tv, å ha en-til-en samtaler eller nyter rolige aktiviteter, analoge høreapparater gir bedre hørsel. Digitale høreapparater skru ned når miljøet er rolig, kan forvrenge TV, og blokkere lyder fra omgivelsene.

Expert Insight

Under høyt konserter, skuespill, musikaler eller hendelser, digitale høreapparater komprimere og dempe lyden. Analoge høreapparater forsterke lyd uten komprimering, slik at musikken høres tydeligere.

Fun Fact

De fleste digitale høreapparater har et musikkprogram eller minne utviklet for å gi deg bedre lydkvalitet når du lytter til musikk. Hvis du velger "Music Mode" på høreapparatet, er alle de digitale funksjonene slås av, slik at det i utgangspunktet en analog høreapparat.

Hvordan forbedre Lytte til og hørselshjelpemidler

Hvordan forbedre Lytte til og hørselshjelpemidler


Teknologi gir oss uendelige muligheter for å lytte og høreapparater. Gå inn i en hvilken som helst elektronikk stikkontakt og du finner 50 forskjellige hodetelefoner valg for din bærbare mediespiller. Shopping for høreapparater, vil du finne 15 store merker hver med seks til syv modeller. Det er over 100 typer å velge mellom. Av seg selv, disse enhetene forbedre lytting og lytteopplevelse, men du kan også forbedre ytelsen til lytting og høreapparater.

Hvordan forbedre Lytte til og hørselshjelpemidler

Lytte

Bruk hodetelefoner som riktig passer ørene dine. Den mest brukte lytter enhet er en bærbar mediespiller. De fleste har en merkevare av hodetelefoner eller øreplugger. For å forbedre lytteopplevelsen, prøv hver størrelse av utskiftbare ørepropper som følger med øretelefoner. Hodetelefoner bør passe snuggly og bo i eller på ørene. De dypere og strammere øretelefonene passer, vil klarere lyden være.

Dra nytte av funksjonene lytte enheten har å tilby. Den beste måten å forbedre din nåværende enhet er å forstå dens funksjoner og hvordan du bruker dem. De fleste bærbare mediespillere og mobiltelefoner lagre musikk og gi tilgang til FM-radio. Et annet fellestrekk er en trådløs tilkobling som lar deg bruke andre enheter i forbindelse med din mobiltelefon eller mediespiller. En trådløs tuneren kan du streame lyd fra din personlige spilleren til bilstereoen. Du kan lytte til all favorittmusikken pluss lydbøker eller spilt presentasjoner mens du kjører. Den trådløse funksjonen gjør det mulig å koble din lytter enhet med andres kompatible enheter når du er i nærheten. Du kan dele media mellom venner og familie.

Bruk en lytting eller høreapparat for flere lytte og lyttesituasjoner. Tenk deg iført en øretelefon som gir deg tilgang til din mobiltelefon, musikksamling, radio og datamaskin media. Bluetooth-teknologi er nå tilgjengelig i ulike lytting og høreapparater. En Bluetooth-øreplugg kan knyttes til alle dine Bluetooth-aktiverte enheter. Mobiltelefoner, datamaskiner, mediespillere, hørselstekniske hjelpemidler og selv høreapparater tilbyr Bluetooth-funksjonalitet. Bluetooth lettere å høre ved å streame lyd eller talesignaler direkte til din øreplugg.

Hørsel

Kjøp høreapparater med lyttefremmende evner. Høreapparater er utviklet ved hjelp av datamaskinen kretser, digital prosessering, lyd komprimeringsteknologi og mange andre avanserte funksjoner for å produsere klar lydkvalitet for personer med nedsatt hørsel. Dagens mest avanserte høreapparater har gått et skritt videre ved å legge til trådløse og Bluetooth-funksjoner. Hvis du aktivt bruke en personlig mediespiller, mobiltelefon og / eller datamaskin, kan det være lurt å vurdere å forbedre hørselen og hørselshjelpemidler samtidig. Bluetooth-aktiverte høreapparater bruke en fjernkontroll for å streame Bluetooth-signaler fra en enhet til høreapparatet. Du kan ha 3-4 enheter synkronisert til høreapparater, men kun én enhet kan brukes om gangen. Fjernkontrollen lar deg bytte mellom enheter. Noen fjernkontroller kan du styre enhetene og høreapparater. Du kan svare på mobiltelefonen din ved å trykke på en knapp på Bluetooth-fjernkontrollen, og høre samtalen gjennom høreapparatet.

Bruk en FM-system i forbindelse med høreapparater for å forbedre ytelsen til høreapparater. Personlig FM lyttesystemer tilby folk med alvorlige hørselstap flere alternativer for bedre hørsel. Personlig FM-systemer er små, bæres rundt halsen eller festes til skjorta. En liten bærbar mikrofon kommuniserer trådløst med FM-mottaker. Du kan plassere mikrofonen på et bord eller fest den på en lydkilde i situasjoner der du ønsker å forbedre hørselen. Høreapparater har trådløs eller trykknappfunksjoner for tilkobling til FM-system. Lyden kommer inn i FM mikrofonen streames direkte til FM-mottakeren og hørt gjennom høreapparatene. FM-systemer kan også brukes med øretelefoner.

Spørre om teleslyngeanlegg når du er på kino, religiøse arenaer, konsertlokaler og konferanselokaler. De fleste store hoteller, underholdningstilbud og steder for tilbedelse, har innebygd FM-sløyfesystemer. Denne teknologien fungerer med T-spole kompatible høreapparater. Ved å bytte en knapp på høreapparatet, kan du koble til loop system, og lyden blir presentert streames direkte inn i høreapparatene. Dette gir høre forbedring på steder der folk med hørselstap har mest problemer med å høre tydelig. Fasiliteter utstyrt med teleslyngeanlegg har også hodetelefoner for folk uten kompatible høreapparater å bruke.

Hint

 • Lurer du på hvorfor personlige mediespillere og mobiltelefoner ikke tilbyr AM-radio tunere? Ifølge Yugatech.com, utviklerne av slike enheter mener det ikke er nok etterspørsel etter AM radio. Hvis du er uenig, er det noen enheter produsert av Sony Ericsson som har AM / FM-tunere.
 • Bluetooth-aktiverte høreapparater koste $ 3,000.00 til $ 5,000.00 hver. Hvis du ikke bruker Bluetooth-enheter svært ofte, kan investeringen ikke være verdt det.

Hva er de helsemessige fordelene av rød palmeolje?

Hva er de helsemessige fordelene av rød palmeolje?


Rød palmeolje kommer fra palme og inneholder en rekke viktige næringsstoffer. Disse næringsstoffene kan gi noen helsemessige fordeler. Mesteparten av palmeolje som selges i USA, men er raffinert palmeolje, som ikke er så næringsrik fordi raffineringsprosessen ødelegger en del av næringsstoffene i oljen. Hvis du kjøper rød palmeolje til bruk i å lage mat hjemme, husk å konsumere det i moderate mengder, fordi det er høy i fett og kalorier.

Næringsrik olje

Ved hjelp av rød palmeolje kan hjelpe deg å øke inntaket av vitaminer og mineraler. Det er en god kilde til vitamin A, E og K og mineralet magnesium. Legge ca 1 ss rød palmeolje til måltider tre ganger i uken var nok til å forbedre vitamin A nivåer i skolebarn i Burkina Faso, ifølge en studie publisert i "Nutrition Journal" i 2006 En annen studie, publisert i "Biomedical og miljøvitenskap "i 2003, fant at bruk av rød palmeolje for om lag 60 prosent av det totale fett forbedrede nivåer av vitamin E og beta-karoten, en forløper til vitamin A, i forhold til å få den samme prosentandel av fett fra soyaolje.

Gir Antioksidanter

Rød palmeolje gir en rekke antioksidanter, inkludert lycopenes, karotenoider, tokotrienoler og tokoferoler. Disse antioksidanter kan bidra til å forbedre restitusjon etter en type hjerteproblem kalt reperfusjonsskade eller iskemi, ifølge en artikkel publisert i "Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition" i 2008 Økende antioksidant inntak kan bidra til å redusere risikoen for kreft, hjertesykdom og andre kroniske sykdommer, påpeker en annen artikkel publisert i "British Journal of Biomedical Science" i 2009.

Potensielle helsemessige fordeler

The 2009 "British Journal of Biomedical Science" Artikkelen påpeker også at rød palmeolje kan bidra til bedre immunforsvar, hjelper leveren å forbrenne medisiner, bedre utnyttelse av næringsstoffer fra maten og bidra til røde blodcellene inneholder tilstrekkelige mengder hemoglobin. Oksidativt stress kan fremskynde utviklingen av alvorlige helseproblemer, som HIV / AIDS og tuberkulose, men antioksidanter i rød palmeolje kan bidra til å begrense dette oksidativt stress, bremse utviklingen av disse sykdommene og redusere komplikasjoner, bidrar til å forbedre kvaliteten av livet for mennesker med disse alvorlige sykdommer, ifølge en artikkel publisert i "Journal of Medicinal Plants Research" i februar 2010, selv om forskningen er fortsatt foreløpige.

Hjertesykdom Betraktninger

Palmeolje inneholder om lag 50 prosent mettet fett, heve bekymring for at det kan øke risikoen for hjertesykdommer. Men en artikkel publisert i "Journal of Human Ecology" i 2009 notater som sammenlignet med andre fettstoffer og oljer, har palmeolje en relativt nøytral effekt på kolesterolet. En desember 2010 artikkel publisert i "Nutrition Research Kritikken" sammenlignet virkningen på hjertet av fire oljer, blant annet palmeolje, og bemerket at palmeolje kan være mindre sannsynlighet for å forårsake tilstopping av blodårene enn linfrøolje, tran eller olivenolje. Tokotrienol i rød palmeolje, som er en type av vitamin E, kan bidra til å senke kolesterol. Artikkelen påpeker også at noen forskning peker til en potensiell gunstig effekt av rød palmeolje på hjerte arytmi.