Digidexo.com

tatto blekk

Risiko for Tattoo blekk

Risiko for Tattoo blekk


Det er bokstavelig talt hundrevis av oppskrifter for å lage den beste tatovering blekk. Tatoveringen industrien er en uregulert felt, og som sådan, ikke trenger å rapportere sin ingrediens lister for godkjenning av Food and Drug Administration. Det er noen svært reelle risiko og bekymringer knyttet til tatovering blekk som hvem som helst få en tatovering bør være klar over før du starter prosessen.

Reaksjon på plast

Moderne tatovering blekk inneholder plast som en del av deres sammensetning for å gjøre fargene mer levende. Dette kan føre til en hard, crunchy følelse i tatoverte området hvis plasten koagulerer under huden. Dette plastisitet er vanskelig å fjerne og kan forbli etter tatoveringen er fjernet. Alle med følsomhet for alle slags plast bør sikre at deres tatovering blekk ikke inneholder plast ingredienser.

Granulomer

Granulomer, eller små humper, kan utvikle seg på huden etter en tatovering er eksponert for sol eller høye nivåer av varme. Man antar at dette er forårsaket av ekspanderende av mørke fargeblekk. Granulomer kan også utvikle seg som en del av en allergisk reaksjon på noen del av tatoveringen prosessen, inkludert tatovering pistol, blekk involvert, eller som en reaksjon på latex hansker som tatovør slitt. Sjekk tatoveringer med jevne mellomrom for utseendet på disse humper.

Allergiske Reaksjoner

Mange blekk inneholde metaller som en kilde til deres farge. Den hyppigst rapporterte tatovering blekk allergi er fargen rød, som er nesten alltid laget av kvikksølv. Andre blekk inkluderer også metaller som kan gi reaksjoner i deler av befolkningen, inkludert gul (som inneholder kadmium), blå (som har kobolt i det), grønt (som er laget av krom) og lilla (som er laget av mangan). Disse reaksjonene føre til granulomer og kan føre til svie, stikking eller rødhet hvis personen med tatovering noensinne får en MR.

Veganere

Mange tatovering blekk har en farge leveringssystem som inkluderer glyserin, som er avledet fra dyr. Veganere eller andre dyrs rettigheter aktivister bør være klar over at animalske produkter som glyserin kan være i tatoveringsblekk. Sjekk med din tatovering artist å sørge for at din tatovering blekk passer din trossystem eller livsstil.

Langsiktige konsekvenser

Det er spekulasjoner i det medisinske miljøet at metaller og metalliske salter som brukes i tatoveringer kan ha mutagene eller kreftfremkallende egenskaper som ikke er fullt studert.

Tattoo Blekk og hårfarge Allergi

Tattoo Blekk og hårfarge Allergi


Allergiske reaksjoner på både hårfarge og tatovering blekk er sjeldne og ikke forekommer i et stort antall mennesker. Men for folk som vanligvis bruker oksyderende hårfarger og henna tatoveringer, kan forbindelsen mellom disse to ulike allergier har en felles kilde. Som med alle allergier, for å bli diagnostisert riktig, en lege mening bør søkes.

Sammenheng mellom hårfarge og Henna tatoveringer

Den felles tilkobling for folk som er allergisk mot både hårfarger og henna tatoveringer er deres følsomhet for paraphenylenediamine (PPD). Så mange som to tredjedeler av hårfarger kommersielt tilgjengelig i dag bruke PPD som en primær farge ingrediens. Denne felles kjemiske stoffet kan også bli funnet i tekstiler, kosmetikk, trykkfarger og svart gummi.

Symptomer

Personer som lider av en allergisk reaksjon på PPD kan utvikle allergisk kontakteksem, noe som resulterer i utvikling av granulomer, rødhet og kløe eller brennende følelse i det berørte området. Kontakt urticaria er en mindre vanlig reaksjon som forårsaker røde flekker over hele kroppen, hvesing, vanskeligheter med å svelge, nysing og oppkast. Til slutt, men sjelden, noen tilfeller av anafylaktisk sjokk, som resulterer i et fall i blodtrykket blandet med hevelse som blokkerer luftveiene, har blitt rapportert som blir forbundet med PPD allergi.

Behandling

Å behandle kontakteksem, vask det berørte området med en mild såpe for å fjerne overflødig farge og deretter bruke enten en 2 prosent hydrogen peroxide løsning eller en kompress av kalium granateple i 1: 5000 fortynning. For å berolige stramhet i huden, påfør en kjølt dressing av olivenolje og lime. For ekstreme symptomer, for eksempel kontakt urticaria eller anafylaktisk sjokk, bør lege oppsøkes umiddelbart.

Unngå PPD Sensitivity

Hold deg unna alle hårfarger som ansetter en oksidasjon system, vanligvis gjenkjennelig ved å komme i en 2-flaske sett som må blandes før du bruker den til håret. Bruk verne plagg hvis eksponert til PPD er en yrkesmessig fare der du arbeider. Dessuten er PPD brukes i enkelte lokalanestetika, så informere legen din om din allergi eller følsomhet før under operasjonen.

Andre mulige årsaker

For begge hårfarger og tatoveringer, kan latex hansker brukes av personen som anvender hårfarge eller tatoveringer på kroppen din. Hvis du har en historie med latex følsomhet, kan dette være den egentlige årsaken til dine allergiske reaksjoner, ikke PPD som blir brukt på deg. Hvis du finner ut at du er allergisk mot lateks, spør håret stylist eller tatovør å bruke ikke-latekshansker som er lett tilgjengelig fra mange forhandlere.

Hvordan får blekk ut av munnen

Hvordan får blekk ut av munnen


Flytende blekk består av pigmenter og fargestoffer, og som brukes av de fleste produsenter penn. Blekk har vært brukt av mennesker så langt tilbake som det 18. århundre for tegning og skriving. Mens de fleste blekket som brukes i penner i dag er ikke giftig, er det viktig å ikke plassere penner i munnen. Hvis en penn er i munnen og pauser, kan blekk lekke ut i munnen.

Bruksanvisning

•  Vask munnen med vann umiddelbart etter får blekk i den.

Fortsett skylling og spytter til du kan få så mye blekk som mulig ut av munnen.

Ring Giftsentralen på 1-800-222-1222 hvis noen blekk ble slukt.

Puss tennene godt med en ikke-gel tannkrem for å fjerne blekk fra munnen og tenner. Skrubbe hele innsiden av munnen med tannkrem og en tannbørste. Skyll med vann og gjenta for å fjerne mer blekk.

Hell et glass melk, ta en drink og la melken til å sitte i munnen for så lenge du kan. Melk fjerner ofte blekk flekker. Spytte melk ut og gjenta.

Plasser en liten skvett av forkorting i munnen og gni den rundt for å dekke den delen av munnen med blekkflekker. Bruk et rent håndkle eller papir håndkle til å tørke av fett og blekk ut av munnen.

Lag en pasta av to deler eddik og tre deler maismel. Gni lime på innsiden av munnen, men ikke svelge. La lim til å sitte i noen minutter. Skyll munnen med vann til all pastaen og mye av blekket er fjernet.

Farer ved UV kureres blekk

Mange typer utskrift prosesser er tilgjengelige i markedet, fra blekkskrivere til laser jet blekktyper; imidlertid blekk produsenter hele tiden prøve å forbedre den blekkteknologi. De strever for å skape raskere tørking blekk for umiddelbar bruk av det trykte produktet, for eksempel en plakat. UV kureres blekk er et unikt blekkteknologi som gir mange fordeler, men stiller en rekke farer også.

UV kureres blekk Funksjoner

UV (ultrafiolett) kureres blekk er et løsemiddelfritt blekk type som stivner umiddelbart inn i en solid plast når de utsettes for ultrafiolett lys. Blekket krever ikke tørking tid etter utskrift. Den raske tørke funksjonen genererer en klar fordel i forhold til eldre utskriftsteknologi, som inkjet, som krever tørr tid etter at blekket påføres elementet. I tillegg gjør den UV kureres blekk ikke absorbere inn i utskriften underlaget siden den ikke inneholder løsemidler. Mangelen på løsningsmidler som beskytter den strukturelle integriteten til substratet, noe som skaper en jevn trykkbildet på tvers av substratets overflate.

Skin Eksponering for Ink

UV kureres blekk kan føre til irritasjon, eller en mulig mindre allergisk reaksjon, når berøre huden. Huden blir sensibilisert for fargesammensetningen etter eksponering. Påfølgende blekk eksponering kan resultere i en alvorlig allergisk reaksjon, avhengig av den enkeltes helsehistorie.

UV-lys Eksponering

UV-lyset som brukes for herding av blekket på substratet er en høyintensitets belysning. Brukere som utsettes for UV-lys kan ha brent hud og irriterte øyne. Imidlertid kan disse symptomene ikke forekomme etter umiddelbar eksponering; de kan utvikle seg i en forsinket reaksjon flere timer senere. Alvorlig påvirkning kan føre til øyekatarr, eller øyelokk slimhinne betennelse, retinal skade og til og med solbrenthet skade.

Blekk Innånding

Små blekkdråper uhell propelled gjennom luften kan lett bli inhalert. Blekket kan gi irritasjon i luftveiene og utsatt hud. Overfølsomhet i luftveiene kan føre til allergiske reaksjoner hvis ytterligere blekk eksponering oppstår.

Kontrollerende Ink Eksponering

UV kureres blekk skal ha en temperaturkontroll i forbindelse med bruken blant utskrift maskiner. Vann eller luft-kjøling slik at blekket holder konstant viskositet, hindre utilsiktet blekk misting. Ansatte må ha tilstrekkelig opplæring før du bruker utskrift maskin. Arbeidsgivere bør levere spesifikk uniform klær som dekker synlige lemmer for å ha hindret noen blekk eksponering på huden.

Ventilasjon

UV-pære genererer ozon som et biprodukt under bruk. Utskrift maskin må forbli i et område som er godt ventilert. Inhaling ozon uten skikkelig ventilasjon fører til hodepine og kvalme. Ozon eksponering irriterer også øynene, hals og nese.

Symptomer på skabb hos barn

Symptomer på skabb hos barn

Symptomer på skabb hos barn er lett å oppdage. Riktig identifisering av skabb kan bidra til å hindre spredning av denne sykdommen. Skabb kan bli funnet i barnehager og skoler, men er stort sett kontrahert ved langvarig hudkontakt som hugging. Lære barna gode sanitære forhold kan bidra til å stoppe spredningen av skabb.

Skabb

Skabb er en smittsom hudsykdom forårsaket av kløe midd. Kløe kan Burrows under huden som forårsaker alvorlig kløe og rødhet. Kløe midd kan bare sees med et mikroskop. Skabb er ganske vanlig og ikke nødvendigvis forårsaket av dårlig hygiene. Det kan ta fire til seks uker etter eksponering for et utslett å utvikle.

Identifisere skabb hos barn

Utslettet fra skabb vises lyse rødt med humper og blemmer. Den utslett er vanligvis i et bestemt område. De vanligste stedene for et barn å ha skabb inkluderer; Web-områdene mellom fingrene, håndledd og ryggen av albuer, knær, og rundt midjen. Utslettet vil også inneholde Burrows som vises i en s-form. Burrows er ofte små og vanskelige å identifisere.

Smertefulle symptomer

Foruten den røde, humpete utslett, kan barnet ditt bli vist andre symptomer. Barn vil klø og klø i de berørte områdene. Hvis venstre ubehandlet, vil kløe forverres forårsaker barnet å klø oftere. Kløe forårsaket av skabb er alltid mer intens om natten.

Diagnose

En lege kan være i stand til å diagnostisere skabb av utslett og symptomer. En annen måte barnelege kan diagnostisere sykdommen er å ta en prøve fra utslett og se under et mikroskop for kløe midd og egg. Det er også en blekk test som innebærer å sette blekket på utslett for å se etter Burrows. Burrows kan ikke alltid bli identifisert fordi et barns kløe kan ripe opp Burrows unna.

Behandling for skabb

Typisk behandling for skabb innebærer å bruke permetrin krem ​​eller lotion til barnets hele kroppen. Hodebunnen og hårfestet kan også trenge å bli behandlet. Kremen er igjen på i opptil tolv timer, og kan trenge å bli gjentatt. Alle familiemedlemmer som kan være infisert behov for å bli behandlet på samme tid.

Helserisikoen ved midlertidige tatoveringer for barn

Helserisikoen ved midlertidige tatoveringer for barn


Mens midlertidige tatoveringer er morsomt for barn, kan noen av de potensielle bivirkninger forårsake en levetid på elendighet. Pass på å sjekke hvilke typer fargestoff oppført som ingredienser brukt til å lage midlertidige tatoveringer og være på utkikk etter paraphenylenediamine (PPD). Dette kjemikaliet har blitt funnet å forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos barn og voksne.

PPD

Også kjent som sort henna, har midlertidige tatoveringer som inneholder minst 10 prosent av PPD kjemiske (brukes til å lage rød eller svart fargestoff for mange av disse tatoveringer) vært kjent for å forårsake en rekke hudsykdommer og arrdannelse. Siden barn er de vanligste mottakerne av disse tatoveringer, er det viktig å ta oppmerksom på hva barnet ditt bruker. Disse giftige nyheter kan ofte funnet på steder som er lett tilgjengelig for barn, inkludert kjøpesentre, lekesentre og kvartal maskiner i familien restauranter.

Hudproblemer

Vanlige hudirritasjoner og forhold forårsaket av svart henna inkluderer eksem, hevelse, blemmer, utslett og arr. Eksem er en smertefull hud problem som fører til hevelse, peeling og tørrhet i huden. Når denne tilstanden er diagnostisert, er det vanlig å ha regelmessige utbrudd hele livet. Hevelse og blemmer kan vanligvis løses ved å gå til legen, men ettervirkningene kan være alvorlige. Etter eksponering til disse, kan kryss-allergi oppstå etter å komme i kontakt med andre elementer som inneholder lignende kjemikalier, som hårfarge, solkrem og blekk.

Taking Action

Det bør bemerkes at ikke alle midlertidige tatovering bruke denne kjemisk. Mange barn har hatt noen problemer med å bruke disse, men hvis du merker noen endring i barnets hud tilstand etter påføring av en midlertidig tatovering, kontakt med familien din lege umiddelbart. Behandlinger for disse irritasjonene involverer typisk aktuell kremer eller antibiotika, men når et barn blir utsatt for dette allergenet, er sjansen stor for at han vil ha tilbakevendende problemer i hele sitt liv. Følg nøye med på hvordan barnet ditt er å behandle huden hans og alltid være klar over hva kunst han søker til kroppen hans.

Forgiftning Fra Permanent Markers

Forgiftning Fra Permanent Markers


Selv om det ikke er noen bestemt navn for tilstanden, må permanente markører inneholde et farlig kjemikalie som kan forårsake hud forgiftning. Mens de fleste markører anses å være ikke-giftig, mange merker inneholder et kjemikalie som kalles Xylen som kan utløse en allergisk reaksjon, spesielt når blekket påføres direkte på huden.

Xylen

Xylen inneholder tre isomerer: orto-xylen, meta-xylen og para-xylen. Alle tre er fargeløs, brennbar væske preget av en søt lukt. Inntreden i kroppen kan oppstå ved innånding, svelging eller hud og øyekontakt. Ved lave nivåer fungerer det som et irritasjonsmoment for øye og slimhinner; ved høyere konsentrasjoner det fungerer som et narkotisk stoff. Ekstremt høye nivåer har vært knyttet til leversvikt, hukommelsestap og død. Det er viktig å merke seg at slike store mengder xylen ville kreve eksponerings langt utover kapasiteten til en enkelt markør.

Symptomer på eksponering

Akutt eksponering for xylen kan være kvalme, hodepine, svimmelhet, tretthet, irritabilitet, irritasjon i øyne, nese og hals, og tap av motoriske ferdigheter. Det er mulig, ved bruk av en permanent markør for en lengre tidsperiode uten ventilasjon, for slik eksponering kan forekomme.

Kronisk eksponering kan forårsake lever-og nyreskader, konjunktivitt, eksem, og tørrhet i nese og hals.

Nødprosedyrer

Hvis Xylen er introdusert inn i øynene, må du skylle umiddelbart med kaldt vann i minst 15 minutter. For hudeksponering, vask med såpe og vann. For innånding, fjern personen til frisk luft. Skulle offeret slutter å puste, utføre HLR og kontakt krisepersonell umiddelbart. Dersom det svelges, ikke fremkalle brekning. Har offeret drikke store mengder vann og varsle krisepersonell.

Xylen i Markers

En permanent markør er designet for å kunne skrive på nesten alle overflater. Dette blekket får sin permanens ved å være vanntett. Dette gjør rengjøringen blekket vanskelig, selv ved hjelp av såpe. De fleste markører har blekk som inneholder xylen, som anvendes som et løsningsmiddel. Ved hjelp av et slikt løsningsmiddel i en konsentrert form vil faktisk fjerne trykksverte. Permanent da blekket er lik spraymaling ved at den avgir gasser som inneholder ikke-flyktige forbindelser. Disse røyk, men anses ikke-dødelig i doser som vanligvis finnes i blekk og maling, er meget brannfarlig.

Andre kilder til Xylen

Xylen kan også bli funnet i følgende produkter: motor og flydrivstoff; som løsemiddel i lakk, lakk, maling og fargestoffer; hydrogenperoksyd; noen parfymer; Myggmidler; vitaminer; lær behandling; og legemidler.

Helserisiko av midlertidige tatoveringer

Helserisiko av midlertidige tatoveringer


Selv om de fleste midlertidige tatoveringer er ufarlig for barn og er ofte brukt uten problemer, det er en spesiell variant som er farlig for barn. Foreldre oppfordres til å lese denne informasjonen om svart henna midlertidige tatoveringer og ta de nødvendige skritt for å beskytte sine barn mot potensiell skade.

Problem

Svart henna, eller para-phenylenediamine (PPD), er den type blekk i midlertidige tatoveringer som kan forårsake alvorlige reaksjoner når de plasseres på barnets følsomme hud. FDA har faktisk forbudt bruk av PPD direkte på huden, men blekket er fortsatt blir blandet med andre blekk for å øke levetiden til midlertidig tatovering.

Årsak

Grunnen PPD reagerer med huden er fordi det er en sterk sensibilisator. Et allergen er noe kroppen din er naturlig allergisk mot eller kan bli allergisk mot. Et par andre eksempler på allergifremkall inkluderer myggstikk og Poison Ivy. Kroppens reaksjon på allergen vil øke jo oftere du er utsatt. PPD kan også bli funnet i sort hårfarge, som er der voksne oftere får eksponering. Barn har en tendens til å være overfølsomme overfor allergifremkallende, så en bout med PPD kan være spesielt smertefullt og vanskelig.

Effekter

Blemmer og kløe vil være de to første indikatorene for PPD eksponering. Kløe og blemmer vil oppstå hvor som helst fra tre til 13 dager fra den dagen av tatoveringen. Den blæredannelse vil finne sted direkte på den delen av det opprinnelige motivet. Kløen vil også bli lokalisert, men hvis svært allergisk du kan oppleve kløe og blemmer over hele kroppen. Som med alle blemmer, er det mulighet for infeksjon. Den blemmer vil også føre til arrdannelse. Arrdannelse kan føre til permanent hypopigmentering, eller tap av hudfarge. Infeksjoner kan også gå inn i blodstrømmen og forårsake en rekke andre helseproblemer. Den svarte henna blandingen noen ganger innbefatter også benzen (som også finnes i bensin). Benzen finner raskt veien inn i blodstrømmen og forårsaker alt fra et anfall av kvalme til og med døden i de mest alvorlige tilfellene.

Forskrift om Concerta Dispensing

Forskrift om Concerta Dispensing


Concerta er merkenavnet for den generiske reseptbelagte stoffet metylfenidat, eller MHP. Det ligner på amfetamin, men er mindre potent. Concerta virker til å øke aktiviteten av sentralnervesystemet for å øke og opprettholde årvåkenhet. Den brukes i behandlingen av oppmerksomhetssvikt-lidelse, også kjent som ADHD, hos barn og voksne. Føderale og statlige forskrifter styre doseringen av denne Schedule II kontrollert stoff.

Skriftlige Resepter

Alle resepter for Concerta må være skrevet med blekk, uutslettelig blyant eller maskinskrevet og signert manuelt av en lisensiert profesjonell. Signatur frimerker er ulovlig. En utpekt person kan forberede resept, men det kan bare være signert av utøveren. Den profesjonelle må sørge for at resepten er i samsvar med alle føderale lover og forskrifter.

Resept etiketten

Hver resept må ha en påført etikett med navnet på pasienten og legen. Etiketten skal også inneholde apoteket navn, adresse og dato for den første dispensering. Resepten Nummeret må være tydelig plassert og lett å lese. Det må også ha retningslinjene for bruk. Etiketten skal vise en føre-erklæring kreves av Food and Drug Administration som detaljer advarsler om overføring av stoffet til andre enn pasienten.

Beløpsgrenser

De fleste stater har noen restriksjoner på mengden av medisiner foreskrevet, men det er ingen føderale forskrifter for Schedule II stoffer. Det er opp til legen å bestemme tilførselen beløp. For eksempel kan pasienten bli gitt en tre-måneders eller seks-måneds forbruk.

Reseptbelagte Påfyll

Resept for Schedule II kontrollerte stoffer lar seg ikke fylle uten en ny resept fra lege. Noen utøvere skrive flere resepter på samme dag som bare kan fylles på forskjellige datoer, men de fleste krever regelmessige legebesøk før mer medisinen er foreskrevet. Resepten kan ikke fylles mer enn den foreskrevne mengde til enhver tid.

Tidsfrister

Ifølge American Farmasøyter Association, har enkelte stater satt begrensninger på hvor lenge en resept er gyldig. Føderale lover spesifiserer ikke en frist for å fylle en resept på et Schedule II kontrollert stoff, men de fleste utløper seks måneder etter datoen skrevet.

Farmasøyt Ansvar

Riktig registreringer av Schedule II narkotika må holdes i en sentral database og overvåkes nøye. Farmasøyter har ansvar for å håndheve føderale og statlige forskrifter om alle Schedule II kontrollerte stoffer og rapportere eventuelle avvik til myndighetene.

Hva er farene ved Tattoo Ink i Kids?

Hva er farene ved Tattoo Ink i Kids?


Midlertidige tatoveringer av dyr, tegneseriefigurer eller blomster er kjente severdigheter på barn så unge som pjokk alder, som har blitt en del av den gjennomsnittlige birthday party opplevelse. Foreldre trenger å vite om sikkerheten av disse produktene med spesifikk referanse til de fargestoffer som brukes i dem.

Hvordan FDA klassifiserer midlertidige tatoveringer

Midlertidige tatoveringer av den type som brukes på barneselskap er klassifisert som et kosmetisk produkt. Som sådan, de kommer etter regelverket brukes på denne kategorien av produktet av US Food and Drug Administration. Sanne midlertidige tatoveringer, sier FDA, bør vaskes av i et par dager og bare inneholde fargestoffer som er godkjent av FDA som å være trygt for kosmetisk bruk.

Det har vært, men rapporterte tilfeller av ikke-godkjente fargestoffer i produkter, noe som betyr at foreldre må være årvåken i å sjekke ingredienslisten på midlertidige tatovering produkter.

Import Varsler av utenlandske-laget Tatoveringer

En import varsling er i kraft for flere utenlandske-laget midlertidige tatoveringer. Ifølge Consumer Safety Officer Allen Halper av FDAs Office of Kosmetikk og farger, den midlertidige tatoveringer lagt import varsling er ikke tillatt i USA fordi de ikke har den nødvendige ingrediensen erklæring på etiketten eller de inneholder farger ikke tillatt for anvendelse i kosmetikk påføres huden.

Henna og Skin

En import varsling er nå på plass når det gjelder bruk av henna som en hud fargestoff i kroppen-dekorasjoner. En uautorisert bruk av en farge tilsetningsstoff kalt "sort henna", som er kun godkjent for bruk som en hårfarge, gjør disse produktene adulterated og derfor ulovlig. FDA har mottatt rapporter om skader på huden fra produkter som markedsføres som henna tatoveringer.

Lagt til noen hårfarge å produsere en mørkere nyanse av farge, kan svarte henna inneholde p-phenylenediamine, også kjent som PPD. Denne bestanddel kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen individer, og er ikke godkjent for direkte påføring på huden. Selv brune nyanser av produkter som markedsføres som henna kan inneholde andre ingredienser som skal gjøre dem mørkere eller gjøre flekken vare lenger. I tillegg til fargetilsetninger, kan disse hud-dekorere produkter inneholde andre ingredienser, for eksempel løsningsmidler.

Rapporter om allergiske reaksjoner hos barn

Dr. Gregory Sonnen fra Baylor University Medical Center Department of Pediatrics har rapportert flere tilfeller av barn som opplever overfølsomhetsreaksjoner overfor midlertidige tatoveringer.

I ett tilfelle utviklet en 6 år gammel gutt hudutbrudd 10 dager etter påføring av en midlertidig tatovering annonsert som en "naturlig svart henna tatovering." Sonnen beskriver dette som en forsinket hypersensitivitetsreaksjon til PPD i tatovering blekk. Gutten hadde en midlertidig tatovering anvendt av en gateselger mens ferierer på en Texas beach resort. Ingen injiserbare blekket ble brukt. Huden art ble registrert å ha en veldig mørk ibenholt pigment. Ti dager etter påføring av svart henna, huden brøt ut i gråt lesjoner som fulgte konturene av tatoveringen. Barnet hadde ingen tidligere historie med atopi, eksem eller noen allergiske reaksjoner.

Sjekk Ingredient oppføringer

FDA krever at detaljhandel kosmetikk, inkludert midlertidige hud-flekker produkter, har sine ingredienser oppført på etiketten. Uten en slik ingrediens erklæring, blir de betraktet misbranded og er ulovlig i interstate handel. Dersom emballasjen ikke fortelle deg hva som er i det, ikke kjøpe den. Også unngå produkter som inneholder PPD eller svart henna.

Om Tattoo Infeksjoner

Om Tattoo Infeksjoner


Tatoveringer gang ble reservert for utkanten av samfunnet, men i dag virker det som alle har en. Tatoveringen er blitt et middel til selvutfoldelse, en måte å erklære sin kjærlighet for hverandre, og et redskap for å dele ens tro. Men så flott som tatoveringer kan være, kan de også sette vår helse i fare. Tatovering infeksjoner er ikke noe å le. Heldigvis er de sjeldne når tatoveringen er gitt av en trenet og lisensiert profesjonell.

Historie

Praksisen med tatovering går tilbake mange århundrer. Tatovert mumier har blitt funnet denne datoen så langt tilbake som det fjerde årtusen f.Kr.. I antikken, omfattende tatovering som tok uker eller måneder å fullføre var ikke uvanlig. Disse tatoveringer ble vasket ofte med saltvann og massert for å fjerne urenheter i månedene det tok dem å helbrede.

Lover forskrivning hygienekrav for tatovering kunstnere kom ikke om før moderne tid. Disse lovene har betydelig redusert sjansene for smitte fra tatoveringer gitt av fagfolk. Men med noen tatovering kommer en risiko for infeksjon, og de som gis av ulisensierte kunstnere er spesielt risikabelt.

Typer

Det finnes to typer infeksjoner man kunne få fra en tatovering. Den mest vanlige typen er en hudinfeksjon. Dette skjer når bakterier invadere den ferske tatovert hud. I de fleste tilfeller denne typen infeksjon er lett å bli kvitt, men det kan føre til mer alvorlige tilstander som blodet infeksjon, lungebetennelse eller nekrotiserende faciitis hvis ikke riktig behandlet. Blodbårne sykdommer er mindre vanlig, men mer alvorlig. Noen blodbårne sykdommer som kan overføres av skitne tatovering nåler inkluderer stivkrampe, tuberkulose, hepatitt og HIV.

Identifikasjon

Hudinfeksjoner kan ikke være lett synlig i de første dagene etter at du får en tatovering på grunn av normal smerte og hevelse. Men hvis disse symptomene ikke begynne å avta etter aa dag eller to, er infeksjon en mulighet. Hvis du ser pus rundt tatoveringen, er for et besøk til legen.

Symptomer på blodbårne sykdommer ta lengre tid å vises. Tegn variere etter type infeksjon, og kan omfatte muskelspasmer, kronisk hoste, feber, influensalignende symptomer, gulfarging av øyne eller hud, tap av appetitt og tretthet. Hvis du oppdager noe utenom det vanlige i ukene og månedene etter at du får en tatovering, diskutere det med legen din så snart som mulig.

Forebygging

Den beste måten å redusere risikoen for å få en tatovering infeksjon er å gå til en hederlig tattoo studio. Sjekke stedet før du får din tatovering, noe som gjør at det holdes rent og hygienisk. Be om bevis på lisensiering, og gjøre visse kunstneren bruker nye, sterile nåler og blekk caps. Du kan selv ønsker å be om referanser.

Du kan også redusere risikoen for smitte ved å unngå alkohol før og etter at du får din tatovering. Alkohol svekker immunforsvaret, og det også tynner ut blodet, noe som gjør at du blør lenger. Disse faktorene kan øke infeksjonsrisiko, selv under de beste omstendigheter.

Advarsel

Døden fra en tatovering infeksjon er sjeldent, men det kan skje. Blodbårne sykdommer som HIV og hepatitt kan alvorlig påvirke din livskvalitet, og de kan til slutt drepe deg. Selv en tilsynelatende ufarlig hudinfeksjon kan i noen tilfeller være dødelig. Det har vært rapporter om infeksjoner som involverer MRSA, en antibiotika-resistente bakterier, i tatoveringer. MRSA var ansvarlig for over 17.000 dødsfall i USA alene i 2005.

Sannheten om engangsbleier

Sannheten om engangsbleier


For de fleste nye foreldre i USA i dag, er valget av hvordan du bleie babyen deres en beslutning som krever liten tanke. Mange familier sammenligne mellom ulike merker av engangsbleier, men svært få selv vurdere muligheten av tøybleier. Siden engangsbleier ble allment markedsført og tilgjengelig i 1961, har de blitt synonymt med baby omsorg. Men mange familier ikke vite mange fakta om elementet de bruker så ofte.

Historie

Ifølge DisposableDiaper.net, oppfinnelsen av engangsbleie var en gradvis prosess: forskjellige oppfinnere hadde lignende ideer på samme tid. Den første disponibel bleie ble trolig brukt i Sverige i 1942 og besto av en vev pad i gummibukser. I 1947 Henry Frede & Company produsert en engangsbleie, og i 1949 chux engangsbleier ble produsert av Chicopee og markedsført for bruk mens du reiser med fly. Men engangsbleier ikke blitt vanlig eller allment tilgjengelig før 1961, da Proctor & Gamble startet produksjon Pampers, ved hjelp av cellulosefiber i stedet for papir som absorberende materiale.

Ingredienser

En engangsbleie består av fem hoveddeler: en polyetylen vanntett bakside, en vev belegg som beskytter underlag, en absorberende kjerne, en overtagelse og fordelingslag og et hydrofilt, ikke-vevet ark som ligger an mot babyens hud. Den absorberende kjernen omfatter cellulose, fremstilt av tre, cellulose og natrium-polyakrylat, en kjemisk fremstilt også kalt super-absorberende polymerer som gjør kjernen meget absorberende. Oppkjøpet og distribusjon lag, laget av et ikke-vevet fiber eller plast, er det som skaper stay-tørrhet mot babyens hud. Andre komponenter omfatter den elastiske tape og som brukes til å montere og feste bleien og klebemidler som brukes for å holde materialene sammen. Mange bleier inkluderer også lotion i det øverste arket og blekk til pynt.

Funksjon

Engangsbleier kan absorbere store mengder urin og hold den bort fra babyens hud, og skaper en feel-tørr effekt som hindrer barnet fra å føle fuktighet mot huden hans. Dette kan bidra til å redusere bleie utslett og gjør diapering mer praktisk for familier. Imidlertid, i henhold til bleie Net, urin i en våt bleie kan fortsatt avle bakterier, selv om det føles tørr. Engangsbleier bør vanligvis skiftes minst hver to timer, selv om de kan vanligvis brukes til mye lenger uten å lekke.

Effekter

Engangsbleier har gjort livet enklere for mange familier. De lekke mindre enn tøy bleier som ble brukt før deres oppfinnelse, og siden de krever ikke vasking eller vedlikehold, de er lettere å bruke. Men de har også en rekke effekter på miljøet og på babyens helse. Ifølge bleie Net, er ca 18 milliarder bleier deponi årlig. Noen studier, for eksempel en gjort ved Universitetet i Kiel i 2000, har indikert at den reduserte pustemateriell i forhold til kluten kan opprette en hevet temperaturen inne i bleie som er usunn for guttebarn. I tillegg har barn i dag komplett pottetrening mot eldre aldre, og mange eksperter mener at senere trening kan være forårsaket av oppholdet-tørr følelse og bekvemmeligheten av engangsbleier. De er også mye dyrere å bruke enn klut, koster et gjennomsnitt på $ 4000 per barn over en periode på to år, ifølge Bleie Net.

Expert Insight

Ifølge American Academy of Pediatrics, "hva er viktigere enn hvilken type bleie er hvor ofte den endres. Enten du bruker tøybleier, forbruksmateriell, eller begge deler, alltid endre bleier som nødvendig for å holde babyen din ren, tørr, og sunt. "

Hvordan unngå tilbakevendende gjær infeksjon ved å kjenne roten årsaken til smitte og unngå det

Hva som forårsaker gjær infeksjon? Den er forårsaket av overvekst av Candida albicans, en sopp som forårsaker infeksjonen. Pekerne nedenfor kan hjelpe oss å forstå mer om hvilke aktiviteter som kan fremme økningen og spredningen av Candida gjær i kroppen vår, mest spesielt i skjeden.

Derfor, for å unngå gjær infeksjon oppstår igjen, må du kassen aktivitetene under og prøve å finne ut hvilke aktiviteter som du er for tiden engasjert i som kan ha utløst din gjær infeksjon. Derfra kan du eliminere eller gjøre bruk av forebyggende tiltak for å unngå gjær infeksjon i fremtiden.

Hvordan unngå tilbakevendende gjær infeksjon ved å kjenne roten årsaken til smitte og unngå det

Bruken av prevensjonsmidler og hormonelle endringer i en kvinnes kropp

Vaginal vegger er generelt vedlagt noen beskyttende slimete vev. Tykkelsen av det mykøse membranet, vil avhenge av stabiliteten av kjønnshormoner eksisterende inne i en kvinnes kropp. Vi vet at en kvinne går gjennom menstruasjon, graviditet, overgangsalderen, eller når du tar p-piller. For perioden etter som ble nevnt, kan dette hormonelle balansen bli forstyrret. Skjeden blir utsatt for smitte når den slimete vev blir veldig tynn.

Kjemikalier

Følgende er eksempler som kan gi allergiske reaksjoner og er til skade for vaginal miljøet. Det kan også skade vaginal slimhinner og avbryte standard pH-nivået i vagina: Fargede vev papirer, fargestoffer, Hygieniske spray, Blekk, menstruasjons pads, truseinnlegg, parfymer finnes i kommersielle Douches og såper.

Klær

Følgende eksempler kan fremme veksten av gjær infeksjon: Strømpebukser, syntetisk undertøy laget av Lycra eller nylon, iført tettsittende jeans og våte klær.

Varmen og fuktigheten begrenset av disse hud-tight og syntetiske plagg gjør skrittet en apt område for Candida å blomstre i.

Diabetes

Gjærsoppen Candida albicans strømmer på sukker. Som et resultat, for de personer som har forhøyede nivåer av sukker i blodet, de har større sannsynlighet for å få en soppinfeksjon.

Overflødig bruk av antibiotika

Det er slike ting som gode bakterier i kroppen vår, og siden antibiotika eliminere bakterier at selv de gode er å bli ødelagt. Gode ​​bakterier er også viktig i å opprettholde helsen til kroppen vår.

Seksuell aktivitet

Seksuell kontakt ikke er fremfor alt av den grunn av soppinfeksjon. På den annen side, hvis en person har en gjærinfeksjon, kan det allerede være overført fra noen gjennom samleie. Også, kondomer har noen komponenter som ikke er behagelig for vaginalmiljø. Det er noen kvinner som er følsomme for lateks som er et stoff som kondom er laget av, noe som resulterer i hypersensitivitet, og kan sannsynligvis være tilbøyelige til å ha soppinfeksjon.

I tillegg kraftig kjønn som ikke å ha noen smøring under samleie eller sex kan føre til skader på de vaginale membraner, og følgelig at det er lett å ha en soppinfeksjon. Når en fyr hadde et seksuelt møte med en kvinne som har gjær infeksjon, kan de skaffe penile trost.

Steroider

Det har blitt funnet at folk som bruker steroider for sin astma eller leddgikt er tilbøyelige til å ha gjær infeksjoner i munnhulen eller trøske.

Hva er ingrediensene i Tamiflu?

Hva er ingrediensene i Tamiflu?


Tamiflu er en oral tablett inneholdende et antall aktive og inaktive ingredienser. Hensikten bak stoffet er å bidra til å bekjempe viruset som forårsaker influensa. Tamiflu er utviklet for pasienter over en alder av 1 og som utviser symptomer for ikke mer enn to dager. Imidlertid kan visse individer har allergi mot noen av innholdsstoffene, spørre leger til å ta vare ved administrering av stoffet.

Aktive ingredienser

Den aktive ingrediensen som gjør Tamiflu arbeid er oseltamivir fosfat. Det er et hvitt krystallinsk fast stoff sammensatt av karbon, hydrogen, nitrogen og oksygen.

Inaktive Ingredienser

Inaktive ingredienser i Tamiflu inkluderer krysskarmellosenatrium, povidon K 30, pregelatinisert stivelse, natriumstearylfumarat fumarat, og talkum.

Coating

Kapselen i seg selv varierer i sine bestanddeler, avhengig av størrelsen. De 30 mg, 45 mg og 75 mg tabletter som hver inneholder gelatin og titandioksid, og forskjellige kombinasjoner av gult, rødt og sort jernoksyd benyttes.

Merking

Merkingen av hver kapsel er skrevet ut med en blå blekk. Blekket inneholder FD & C blå nr 2, et fargestoff som regnes som spiselig av US Food and Drug Administration (FDA).

Andre ingredienser

For å opprettholde den fulle konsekvens av pulveret i pillen, er en kombinasjon av forskjellige materialer som brukes. Disse inkluderer suspensjonsmidler og smakstilsetninger som mononatrium citrate, sakkarin natrium, natrium benzoat, sorbitol, titandioksid, og tutti-frutti smakstilsetninger.

Hvordan lage et målebånd

Hvis du prøver å gå ned i vekt, men har ikke råd til å kjøpe dyrt utstyr eller måleutstyr, kan du lage din egen målebånd billig og enkelt. Alt du trenger å gjøre målebånd er 5 meter av vinyl eller plast hvite bånd, en permanent markør, og en linjal. Du kan finne båndet til enhver håndverk eller stoff butikken, og markøren og linjal til enhver matbutikk i skolemateriell delen.

Hvordan lage et målebånd

Mål bånd. Bruke linjal, måle nøyaktig 60 inches av bånd. Strekk bånd ut flatt på et hardt underlag, for eksempel en benkeplate eller et parkettgulv, og måler 60 inches med en 12-tommers linjal. Når du har nådd 12 inches, bruker du fingeren til å holde stedet og finner frem linjalen ned for å måle ut en annen 12 inches. Gjør dette fem ganger, og deretter klippe båndet når du har målt ut totalt 5 meter.

Marker dine målinger. Bruke permanent markør, markerer begynnelsen av målebånd ved å måle en tomme fra slutten. På en tomme fra slutten, markere tallet "1" på båndet. Deretter fortsetter å markere inches til du kommer 12 inches. Fra 12 inches framover du vil flytte linjalen ned og fortsette å markere inches til du kommer 60 inches.

Når du har merket alle de inches, gjenta prosessen bortsett fra denne gangen merket alle centimeter. De centimeter er mindre og kan være vanskeligere å lese. Hvis du ikke tror at du vil bli saksøke centimeter inn dine mål, kan du hoppe over dette trinnet og går til trinn fire.

La markør blekk på bånd helt tørr, og deretter rulle den opp for lagring. Du kan henge bånd på en stol eller et bord å la permanent markør tørke helt. Dette vil hindre den fra å smøre eller løping, og vil tillate at markeringen tid til å sette inn i vinyl. Når båndet er helt tørt, kan du bruke den til å måle selv, eller du kan rulle den opp til å lagre det for senere bruk.

Hvordan lage HLR Completion Cards

Hvordan lage HLR Completion Cards


Ved ferdigstillelse av en sertifisert HLR kurset får deltakerne tildelt en ferdigstillelse kort å vise for deres innsats. Å ha et CPR-kort fra American Heart Association er gullstandarden i gjenoppliving utdanning for helsevesenet og ikke-helsepersonell. Ferdigstillelse kortene kan skrives ut ved hjelp av en datamaskin, som gjør det mulig for instruktøren å skrive ut kortene rett etter endt kurs.

Hvordan lage HLR Completion Cards

•  Meld deg på instruktør nivå tilgang med American Heart Association. Dette sikrer at kun aktuelle sertifiserte instruktører har lov til å skrive ut kort for studenter.

•  Besøk Laerdal nettsted for å kjøpe utskrivbare kort for spesifikke program med undervisning. I kassen vil du bli bedt om å oppgi kundenummeret ditt for å bevise at du er en sertifisert instruktør.

Når du har mottatt kortene, kan du gå til AHA instruktør portal fra heart.org å laste ned kortmaler. Disse vil tillate deg å justere utskrifts feltene med områder på utskrivbare kort.

Åpne malen og fyll inn den nødvendige informasjonen. Skriv ut opptil tre kort per ark ved hjelp av en blekk-jet stil skriver.

Hemp oljen fordeler

Før 1920-tallet, hamp var i ganske bred bruk, inkludert hamp olje. Bruken av hamp olje opplevd en oppblomstring i det 21. århundre på grunn av de ulike hamp oljen fordeler.

Kroppspleieprodukter

Hemp olje som er raffinert har gunstige egenskaper som er brukt i hud-og kroppsprodukter. Hemp olje er et tilsetningsstoff til kremer og ansiktskremer. Den brukes i såper og sjampo.

Industrielt bruk

Det er industrielle fordelene av hamp olje. Hamp oljen brukes i maling, blekk og smøremidler.

Næringsverdi

Det er ernæringsmessige fordeler til hamp olje. Forholdet mellom omega-6 og omega-3 (som er essensielle fettsyrer) sams balansen som er nødvendig for en sunn kropp.

Bio-drivstoff

Forskning er i gang for å utnytte hamp olje mer allment som en bio-drivstoff. Forskning på dette området har pågått i en årrekke.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er hamp olje inneholder THC, den psykoaktive element av marihuana. Det er ingen THC i hampefrø, og bare en spormengde i hampolje - mindre enn 1/10 av en prosent.

Ødem i ben forårsaket av for mye jod

Jod er i matvarer vi spiser, våre krydder (salt), og det rensede vann vi drikker. Det er i vår drivstoff og havet luften vi puster, også. For mye jod kan negativt påvirke våre organer (spesielt skjoldbruskkjertelen og nyrer), som kan føre til ødem. Ifølge Center for Disease Control, "En usunn skjoldbruskkjertelen kan påvirke hele kroppen."

Perifere ødemer

Når fluid blir fanget i kroppsvev tilstanden er kjent som perifer ødem. Ødem kan oppstå hvor som helst i kroppen; Men bena - og føtter, ankler, hender og armer - er de vanligste delene av kroppen der det er erfarne, ifølge Mayo Clinic.

Årsaker

Ødem kan være forårsaket av graviditet, visse medisiner (som f.eks NSAID, eller ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter) eller visse typer av medisinske tilstander, for eksempel som kongestiv hjertesvikt. Men det kan også være forårsaket av langvarig sitting (for eksempel på et fly), som et premenstruelle symptomer eller som et resultat av for mye salt - eller jod.

Jod

Jod, et naturlig element, er ikke salt, som noen kanskje tror. Imidlertid er det vanligvis tilsatt til bordsalt i USA for å forhindre mangel på jod. Jod overflødig eller jod-mangel kan føre til skjoldbrusk hormoner for å være over eller under-produsert, noe som kan påvirke din generelle helse og vekst, ifølge Center for Disease Control.

Jod, Salt, og ødem

En måte jod kan bidra til tilstanden av ødem er gjennom nyresykdom og jod forhold til salt. Nyresykdom kan hindre kroppen fra å kvitte seg med overflødig væske og salt. Det overskytende joderte saltinntaket forårsaker ekstra trykk for å danne i blodkar, resulterer i fluid oppbygging (ødem), spesielt i ben, men også i øyeområdet, ifølge Mayo Clinic.

Men andre systemer i kroppen - som sirkulasjons-og lymfesystemet - er også medvirkende til å holde væskenivået balansert, så hvis disse systemene ikke fungerer effektivt - f.eks når de har for mye iodized salt i dem - de kan bygge opp i kroppen din, ifølge Mayo Clinic. Disse systemene er også følsomme for utskeielser eller mangler i skjoldbruskkjertelen, som kan bli påvirket av jod.

Overflødig Jod

Mens kroppen trenger jod for riktig støtte av skjoldbruskkjertel hormon, trenger den bare en liten mengde av det: 10 til 15 mg, ifølge CDC --- som er mindre enn en klype salt i håndflaten. Derfor er muligheten for inntak av for mye jod svært sannsynlig.

Faktisk får vi jod fra mange ting i tillegg til bordsalt: brød, ku og geit melk, hav fisk og planter (tare), renset drikkevann, mat, desinfeksjonsmidler, hud såper, bandasjer og medisiner. Jod brukes i batterier, drivstoff, smøremidler, blekk, fargestoffer og andre kjemiske produkter som vi kommer i kontakt med i løpet av hverdagen. Alle disse har potensial til å komme inn i kroppen gjennom luften vi puster, hudkontakt eller svelging.

Hvilke produkter inneholder kalsium klorid?

Hvilke produkter inneholder kalsium klorid?


Ordet "kjemiske" kan produsere ulike reaksjoner hos mennesker. Disse kan variere fra passivitet til downright negative. Folk kan tenke på kjemikalier som stoffer som skader vår helse og miljø, og dette kan være sant på ekstreme nivåer. Men noen kjemikalier er gunstig når det brukes riktig for helse og sikkerhet formål.

Snøsmelting

Vinteren er en realitet i USA at folk må forholde seg til flere måneder på slutten. Kalsiumklorid er et kjemisk stoff som finnes i produkter som brukes for å smelte snø. Dette er spesielt nyttig for veier og motorveier. Kalsiumklorid er spredt av snøploger, spesielt i snø utsatte områder. Patruljer gjør dette for å hindre at veien fra å bli ufremkommelig på grunn av snø buildup på veiene som kan føre til bilulykker.

Mat

Næringsmiddelindustrien har også fordelen av kalsiumklorid fordi det er et konserveringsmiddel. Dette gjelder særlig for pakkede matvarer. Kalsiumklorid da lagt til pakket mat hjelper dem til å vare lenger. Pasteurisert melk har også kalsiumklorid blandet inn i den i små mengder. Dette er fordi prosessen med pasteurisering reduserer kalsiuminnholdet i melk. Når dette skjer, kan riktig curdling bli forstyrret. Nærværet av kalsium-klorid i små mengder sikrer at melken er riktig utformet. Noen oster også bruke kalsiumklorid fordi det hjelper i deres curdling prosessen.

Betong

De fleste tror at sement er konkret, men sement er bare én komponent av betong. Betong er laget av sement, sand og små tilsetninger som småstein. Med den teknologiske utviklingen, ble kalsiumklorid tilsatt til slutt inn i blandingen. Dette er fordi den kjemiske forbindelse forsterker betongen, slik at det er sterkere.

Papirproduksjon

Papir er fortsatt mye brukt, selv med tilgjengeligheten av ulike teknologier som lover å eliminere den. Bransjer overalt fortsatt trenger papir for inventar og regnskapsformål. Papirproduksjon innebærer en rekke prosesser, inkludert defibrering, sliping, og drenering av materialet. Kalsiumklorid hjelpere i dreneringsprosessen av materialet som er involvert, være det opprinnelige masse fra trær eller resirkulert papir. Det hjelper også på å beholde blekk skrives ut på papiret.

Medisin

Kalsiumklorid har også flere bruksområder i det medisinske feltet. Tilfeller av hypocalceimic tetany bruke kalsiumklorid som en del av sin behandling for tilstanden. Leger injisere kalsiumklorid i sine pasienter i faste doser for å bestemme og diagnostisere tilstanden deres. Leger også finne den kjemiske forbindelsen er nyttig når en adrenalin injeksjon unnlater å vekke en pasient etter åpen hjertekirurgi.

Hvordan å utføre en synsundersøkelse hos Hjem

Hvordan å utføre en synsundersøkelse hos Hjem


Venstre ubehandlet synsproblemer kan føre til store synstap og blindhet. Selv om du bør planlegge regelmessige undersøkelser med en optimotrist, utføre en synsundersøkelse i hjemmet er en verdifull ressurs. Mellom besøkene til øyelegen, spore eventuelle endringer ved å følge disse trinnene.

Hvordan å utføre en synsundersøkelse hos Hjem

Forbered en Hjem Eye eksamen

Rest minst 8 timer per natt. Sørg for at dine øyne er uthvilt og fri for press.

Skriv ut avstand visjon øye eksamen, nær visjon synsundersøkelse og Amsler-kort test tester med en skriver (se Ressurser nedenfor).

Slå på lysene. Vision tester skal være ferdig i et godt opplyst rom for best resultat. Bruk nok lys til å se klart uten å belaste.

Be noen om å hjelpe deg. Få et familiemedlem eller en venn til å fungere som en rekord keeper. Gi dem med papir og penn til å skrive ned resultatene når visjonen testen er fullført.

Ta Avstand Vision Eye Test

Finn et rom over 10 meter lang, og velg en vegg uten vinduer eller gjenskinn. Måle ut nøyaktig 10 meter fra veggen for å bruke for å ta synsundersøkelse. Stolpe med et stykke maskeringstape for å markere linjen.

Tape eller tack avstand visjon synsundersøkelse til veggen. Plasser eksamen i øyehøyde. Start avstand visjon synsundersøkelse. Stå ved enden av linjen er merket. Hold begge øyne åpne og dekke venstre øye med håndflaten eller papir cup.

Les diagrammet fra venstre til høyre stirrer fra øverst til venstre linje. Ring ut hver bokstav du kan se. Flytt ned linjen til du ikke kan gjøre ut noen flere bokstaver.

Gjenta trinn 5 til 6 med det høyre øyet dekket.

gjennom resultatene. Sammenligne antall linjer leses med normale resultater. Eller sammenligne resultatene til en nylig øye eksamen gitt av øyelege.

Gjør et Nærsynstester

Hold Nærsynstester 14 inches bort fra dine øyne ved hjelp av høyre hånd og dekke det venstre øyet.

Se på raden med "c" informere assistent av hvilken retning åpningene peker. Si setningene høyt for assistenten.

Flytt diagram til venstre hånd og gjenta trinn 2 og 3 etter dekker det høyre øyet. Gå over resultatene dine. Alle skulle ha vært riktig.

Fullfør Amsler Grid Eye Test

13. Følg trinn 1 under "Gjør en Nærsynstester."

fokusere øynene på prikken som ligger i sentrum av rutenettet. Bruke sidesynet å legge merke til rutenett mønster.

Kontroller at alle linjer som kjører både horisontalt og vertikalt vises rett. Markerer ingen områder av rutenettet som dukket forvrengt eller mangler linjer med en penn.

Kontroller resultatene. I standard syn ingen områder på risten vil være merket.

Hint

  • Skriv ut eksamen med svart blekk bare på standard printer papir.
  • Holde fra å studere listene før du tar synsundersøkelse for å hindre memorere informasjon.
  • For voksne normale resultater på avstand visjon synsundersøkelse varierer fra 20/40 til 20/20.
  • Hvis du var briller eller kontaktlinser for avstand visjon de bør brukes i løpet av testen.
  • Hold på lesebriller med utfylling av nær avstand øye eksamen hvis du vanligvis bære dem.
  • Husk å bruke lesebriller for denne delen hvis normalt slitt. Hvis bifokale er slitt utseende gjennom bunnen lesedelen.
  • Ikke forsøk å selv diagnostisere eller behandle synsproblemer. Hvis noen av disse test viser unormale resultater kontakte en øyelege for en avtale umiddelbart.