Digidexo.com

kan turp fjerne prostatitis

Hvordan kan jeg fjerne smuss fra øyet mitt?

Hvordan kan jeg fjerne smuss fra øyet mitt?


Å ha et objekt i øyet er ubehagelig og noen ganger ganske smertefullt. Selv den minste flekk av skitt kan føles som en stor klump, føre til overdreven rive og med skade øyet. Disse små prikker kan være veldig sta, men det finnes måter å fjerne smuss fra øyet ved hjelp av forsyninger som finnes i de fleste hjem eller på apoteket. Vær alltid forsiktig når du fjerner noe fra øyet for å unngå riper eller andre skader på orgel.

Hvordan kan jeg fjerne smuss fra øyet mitt?

•  Vask hendene med såpe og vann før du berører øynene dine. Tørk hendene med et rent håndkle.

Hell kaldt vann inn i et øye cup. Eye kopper kan kjøpes på apoteket.

Hold irritert øye åpent ved hjelp av tommelen og pekefingeren på den hånden som er på samme side av kroppen din som den berørte øyet. Skyv den øvre lokket opp fra øyet og nedre øyelokk ned fra øyet.

Skyll øyet ved å bringe øyet kopp med kaldt vann opp til øyet ditt i en rask bevegelse. Tørk øyet med et rent håndkle og blinke ut vannet.

Løft øvre øyelokket med fingeren, hvis det føles som om det fremdeles er smuss i øyet. Bruk en ren, fuktet bomullspinne for å fjerne eventuelle gjenværende flekker av smuss ved å børste pinnen over skitt å plukke den opp.

Hvordan kan jeg fjerne den Cotton Fra en Q Tip Stuck in My Ear Canal?

Hvordan kan jeg fjerne den Cotton Fra en Q Tip Stuck in My Ear Canal?


The American Academy of Øre anbefaler avvikling bruk av bomull-tipped spinner som brukes for undersøkelser eller rengjøring ørene. Bomull-tipped vattpinner føre ørevoks blokkering dypt i øregangen og trykk ørevoks mot trommehinnen. Noen ganger bomull fra pinnen kan sette seg fast inne i øregangen - dette kan være skremmende - og bomull må fjernes så snart som mulig.

Et annet sett med øynene

Ikke prøv å fjerne bomullen med andre gjenstander. Ikke stikke noe annet inn i øregangen. Bare hvis du kan se bomull klart i speilet og kan trekke den ut med fingrene - og deretter gå videre og trekk den ut. Med vanskelig posisjon for våre øreganger - et annet sett med øyne ville være det beste. Hvis du kan, ha noen trekke tilbake på øreflippen og prøve å se bomull i øregangen. Dette må gjøres i et godt opplyst rom. Hvis den andre personen kan se hele stykke bomull og kan trekke den ut med fingrene, deretter gå videre. Ikke la en annen person å bruke et objekt for å prøve og fjerne bomullen fra øret. Hvis bomullen blir skjøvet dypere inn i øregangen, kan det føre til store smerter, permanent hørselstap og alvorlig svimmelhet. Denne andre sett med øynene hjelper deg med å avgjøre hvor dypt bomull er i øregangen.

Smøring

Hvis du ikke kan se en lege og ønsker å forsøke å fjerne bomull selv, er smøring beste alternativet. Når bomull blir våt, skrumper den opp. Bruk olivenolje eller babyolje for å fukte og smøre bomull og øregangen. Plasser 04:56 dråper romtemperatur olje i øret, og deretter raskt vippe øret ned mot vasken - det kan være lurt å ha en vev hendig å fange overflødig olje drypper ut. Hold øret pekte ned i to til tre minutter, og deretter gjenta dråpene. Kombinasjonen av gravitasjon og smøring bør bringe bomull ut av øregangen.

Hvis du har rør i ørene eller et hull i trommehinnen, ikke bruk olje - ta kontakt med lege umiddelbart.

Søke profesjonell hjelp

Hvis du begynner å oppleve en øreverk, sterke smerter, svimmelhet eller tap av hørsel snart etter at bomull blir sittende fast i øret ditt, må du kontakte lege umiddelbart. En øyeblikkelig hjelp anlegget er utstyrt for å fjerne bomull fra øregangen raskt og trygt. Det er nok ingen grunn til å besøke legevakten med mindre legen din anbefaler deg å gjøre det. Lege fjerning er det beste alternativet. Din lege kan sørge for at alt av bomull er fjernet og sjekk for eventuelle indre skader.

Hvordan kan jeg fjerne en Keloid?

Keloider er en type grodde arr som kan være forårsaket av en type hud traumer eller sårskader, inkludert brannskader, kirurgiske snitt, tatoveringer, piercinger, vannkopper, og akne. Keloider, også kalt hypertrofiske arr, er mer vanlig hos yngre kvinner og afro-amerikanere, ifølge National Institutes of Health. Fjerning av en keloid kan gjøres for kosmetiske årsaker eller når arret forårsaker smerte eller ubehag. Behandling for å fjerne en keloid avhenger av plasseringen av arret, så vel som mengden av ubehag i pasienten opplever.

Bruksanvisning

•  Få kortikosteroid injeksjoner direkte i keloid å flate den og gjøre den mindre merkbar. The American Osteopathic College of Dermatology slår fast at steroidinjeksjoner er generelt gitt en gang i måneden i flere måneder. Injeksjonene vil krympe keloid og kan eliminere arret i noen tilfeller.

Bruk kompresjonsbandasjer for tre måneder til ett år å flate keloid. Dressinger må skiftes ukentlig. Denne metoden for fjerning keloid er tidkrevende.

Prøv injeksjoner av bleomycin, interferon, eller 5-fluorouracil medisiner for å blokkere keloid formasjon og minimere forekomsten av eksisterende keloider. Når injisert umiddelbart etter fjerning av en keloid, interferon kan i stor grad redusere sannsynligheten for keloid tilbakefall i det samme området.

Gjennomgå kryoterapi hvis keloid er liten. Kryoterapi bruker flytende nitrogen for å fryse keloid vev, forårsaker det å dø og falle av kroppen.

Tenk laser behandlinger for å redusere fremkomsten av en keloid og for å forbedre den omkringliggende hud tekstur. Laser behandlinger er effektive ved fjerning av keloider for noen mennesker, men i de fleste tilfeller, vil en del av arret er igjen etter behandlingen.

Spør legen din om din keloid kan fjernes kirurgisk. Avhengig av plasseringen av keloid, kan legen være i stand til kirurgisk klippe bort keloid. En strålingsbehandling kan følge etter kirurgi, da dette forbedrer resultatet for mange mennesker.

Tips og advarsler

 • I noen tilfeller vil en keloid bli biopsied følgende fjerning for å utelukke svulster eller andre hudsykdommer. Du kan bidra til å forhindre en keloid oppstår eller reformere ved å holde området fuktig, masserer området, og iført komprimering plagg.
 • Over-the-counter silikonputer og kremer kan redusere kløe og smerte forbundet med keloider, men de er ikke veldig effektiv på å fjerne arrvev.

Hvordan kan jeg fjerne opp en bakteriell Sinus & ørebetennelse?

Du føler deg elendig. Ansiktet og tennene vondt sammen med en av dine ører. Du føler febrilsk og har ingen energi. Du hadde en allergi angrep eller en kald før du ble så syk og din lunger og rennende nese har ikke stoppet. Du kan ha en ørebetennelse som utviklet samtidig med en bihulebetennelse. Hvis infeksjonen er bakteriell, kan legen forskrive de aktuelle antibiotika. Hvis ikke, vil hun foreskrive andre behandlinger.

Sinus infeksjoner

Legen din har å diagnostisere deg med en bihulebetennelse, for som han har til å utføre en fysisk eksamen. Ringe legen din for å be ham om å ringe en resept i for en antibiotika vil ikke fungere fordi han er nødt til å se deg i person og undersøke det indre av nesen. Han vil også be deg om fargen på slim og henviser til din medisinske historie. Han har også å gjøre en beslutning om din bihulebetennelse er bakteriell eller viral i naturen.
Det vil gjøre noe godt for å be om en antibiotika resept hvis han bestemmer infeksjonen skyldes et virus. Antibiotika fungerer bare på bakteriell bihulebetennelse, og hvis du prøver å bruke dem til å behandle en viral bihulebetennelse, er du bare bidra til antibiotikaresistens.

Øreinfeksjoner

Din ørebetennelse kan være enten bakteriell eller viral. Legen din vil måtte se deg i hennes kontor slik at hun kan se inn i øret ditt og bestemme dens opprinnelse. Hvis hun ser pus bak trommehinnen, som er lett å få øye på, vil hun få bestemme at det er bakteriell og hun vil foreskrive riktig antibiotika.
Selv om du føler deg fryktelig, svimmel, feber og øret aches og føles full, det betyr ikke at antibiotika er passende for dine symptomer. Hvis infeksjonen er viral, vil legen din nekter å forskrive antibiotika fordi hun ikke ønsker å bidra til antibiotikaresistens.

Andre behandlinger

Du kan dra nytte av andre behandlinger for å lindre den verste av dine ørebetennelse eller bihulebetennelse symptomer. Ta paracetamol eller ibuprofen å lindre smerte og hevelse. For din bihulebetennelse, bruke nesespray dråper og ta en muntlig decongestant til å rydde opp overflødig slim. Puss nesen forsiktig og drikk rikelig med klare væsker for å tynne dine slim.
For ørebetennelser, kan du sette en varm, fuktig vaskeklut på toppen av øret som vil bidra til å lette den verste smerten. Legg flere dråper enten vegetabilske, hvitløk eller olivenolje som er litt oppvarmet. (Dersom øret drenering, ikke sette dråper i øret.) Hvis øresmerter er virkelig ille, spør legen din om en resept for bedøvelse øredråper så du kan nummen trommehinnen. Du vil føle lettelse fra smerte i opptil to timer.

Hvordan kan jeg hell fjerne cellulitter?

Hvordan kan jeg hell fjerne cellulitter?


Cellulitt innskudd kan være pinlig og skjemmende, spesielt i strandsesongen. Ved hjelp av visse teknikker, kan du fjerne cellulitter, og enda viktigere, holde den av. Det er flere teorier om årsakene til cellulitter, og i motsetning til det mange tror, ​​er cellulitter ikke forårsaket av overvekt. De teorier har en tendens til å peke på visse giftstoffer i blod-systemet. Redusere mengden fett på kroppen er fortsatt den eneste sikker måte å eliminere cellulitt innskudd vellykket.

Hvordan kan jeg hell fjerne cellulitter?

Gå begynne metabolske funksjoner ved å redusere mengden av mat inntatt i en sittende. Spre ut måltidet inntaket fra dagens matvaner. Hvis bare to måltider om dagen er inntatt, strekke dem til tre mindre måltider. Tre til fire måltider vil strekke til fem. Skjær tilbake før og etter måltid snacking, spesielt på fet eller sterkt sukkerholdig godbiter.

Øke mosjon i hverdagen litt etter litt. Start med å justere små bevegelser som å ta trappene i stedet for heisen, eller gå i stedet for å kjøre små avstander. Tillate dette å bygge før det utvikler seg til en full øvelse regiment inkludert abdominal treningsøktene. Fokus på hjerte-aktiviteter som holder blodet pumpe for å sikre en full treningsøkt.

Bestem deg for en type cellulitt krem som ville fungere best for de resultater som forventes og ville ikke forstyrre dagens medisin blir tatt. (Se Resources.) Påfør kremen rikelig og daglig til cellulitt innskudd i tillegg til slanking og trening, for å øke hudens elastisitet og lavere mengder synlige utstikkere.

Hint

 • Prøv å redusere mengden av kaffe og røyke, da disse er også faktorer i cellulite produksjon.
 • Hold deg hydrert ved å drikke mye vann hver dag for å fortsette "avgiftende" prosess.
 • Rådfør deg med en primær omsorg lege før du starter noen øvelse regiment.
 • Rådfør deg med en primær omsorg lege før du starter en diett eller endre til matvaner.

Hva er en TURP?

TURP er et akronym for transurethral reseksjon av prostata. Transuretral anordning som passerer gjennom urinrøret. Begrepet representerer først og fremst den kirurgiske prosedyren brukes til å behandle forstørrelse av prostatakjertelen hos menn, også kjent som benign prostatahyperplasi eller BPH. Fremgangsmåten er mindre inngrep enn en åpen prostatektomi (kirurgi som fjerner hele prostata gjennom et snitt), selv om en åpen prostatektomi fremdeles prosedyren brukes hvis prostata er overdrevent stor.

Operasjonen

Operasjonen er påkrevd hvis forstørret prostata ikke reagerer på noen annen behandling, som medisinering. Du vil bli gitt enten en generell eller en spinalbedøvelse, og et kort sykehusopphold er nødvendig. Under operasjonen blir overflødig prostata materiale skåret bort ved hjelp av et kirurgisk instrument som kalles en resectoscope som er satt inn gjennom urinrøret. Den resectoscope er en tynn, rørformet kirurgisk instrument med en lys og objektiv for å vise prostata. Det har også et verktøy som bruker en elektrisk strøm for å skjære bort overskytende materiale.

Utvinning

Utvinning fra TURP er mye raskere enn utvinning fra en åpen prostatektomi. Etter operasjonen, vil du forbli på sykehuset mens et kateter brukes til å fjerne blod fra blæren. Blodet i blæren er vanlig og kommer fra det kirurgiske området av prostata. Når urinen er fri for blod, er kateteret fjernes og videre gjenopprette kan gjøres hjemme. Full gjenoppretting er ca seks uker.

Risiko

Som med alle kirurgi, er det risiko. Noen av problemene observert etter TURP kirurgi er problemer med ereksjon og utløsning. Inkontinens er en annen mulig risiko. Du kan også oppleve et midlertidig problem som kalles TURP syndrom, som er når for mye væske fra vanning den kirurgiske området rundt prostata absorberes av blodet. Indikasjoner på TURP syndrom er høyt blodtrykk, langsom hjerterytme, oppkast, kvalme og enda noen mental forvirring og synsproblemer. TURP syndrom er vanligvis kort og varer vanligvis rundt seks timer. Ikke alle menn vil oppleve disse problemene.

Sunn Livsstil Post-kirurgi

Innen noen få dager, de fleste menn har en sterkere urinmengde. En annen kirurgi er sjelden nødvendig; men du bør fortsette å ha en endetarms eksamen hvert år. TURP fjerner ikke risikoen for å utvikle kreft. Hovedformålet er å behandle en forstørret prostata og forbedre urin flyt. Å bidra til å redusere risikoen for ytterligere prostataforstørrelse, kan du gjøre noen endringer i livsstil for eksempel å redusere mengden av koffein inntak. Koffein virker på kroppen din som en vanndrivende, forårsaker et presserende behov for å urinere. Bruk decongestants og antihistaminer med måte. De kan forårsake urinretensjon. Hold deg aktiv siden aktiviteten holder musklene tonet og holder alle dine organer fungerer.

Om TURP Medisinsk Prosedyrer

Prostatakjertelen, som finnes i det mannlige reproduksjonssystemet, utgivelser prostata-spesifikt antigen (PSA), er en del av sædvæsken (sæd) som bærer sperm. BPH eller benign prostatahyperplasi er forårsaket av utvidelse av pakkboksen. Dette hever PSA blodnivå og indikerer muligheten for prostatakreft. BPH resultater i urin symptomer, inkludert problemer med vannlating på grunn av blokkering av flyten av urin ut av blæren. Transuretral reseksjon av prostata (TURP) fjerner deler av prostata til å lindre disse symptomer.

Prostata sykdom Fakta

Vanligvis begynner prostata sykdom å utvikle seg i menn over 40 år og forekommer i nesten 80 prosent av menn som de gamle, og kan utvikle seg til prostatakreft i omtrent én av 10 menn. Så mange som 30.000 mennesker i USA dør av kreft i prostata hvert år. Ifølge Mayo Clinic, er TURP den vanligste prosedyren utføres for behandling av BPH.

TURP Beskrivelse

Transurethral reseksjon av prostata (TURP) er en type kirurgisk intervensjons prosedyre gjort fordi, i løpet av tiden, det er en begrensning av urin vannføring på grunn av utvidelse av prostata. Legen setter et kirurgisk instrument i urinrøret via åpningen i penis og fjerner, ved skraping, overskytende vev som sperrer for urinstrømmen. Prosedyren tar vanligvis en til to timer og kan gjøres under generell eller lokal anestesi.

Andre typer Transurethral Prosedyrer

To andre typer transuretral prosedyrer er gjort ofte. Dette er transurethral laser snitt av prostata (TULIP) og transurethral innsnitt av prostata (TUIP). Når TULIP prosedyren er ferdig, blir en laserstråle benyttes til å smelte vev. Den TUIP prosedyre åpner urinrøret ved å utføre små snitt der urinrøret og blæren møtes.

Bivirkninger av TURP Surgery

Gjennomgår TURP kirurgi kan føre til tap av blærekontroll og avmakt i en rekke pasienter, men forekomsten av disse effektene er vanligvis forbigående. Men det kan ta opp til et år før det er utvinning av disse funksjonene. Andre potensielle problemene omfatter også retrograd ejakulasjon (sæd er gått inn i blæren i stedet for urinrøret), innsnevring og arrdannelse i urinrøret og infertilitet.

Forberedelse til Prosedyre

Før gjennomgår TURP, bør pasientene fortelle legen sin om eventuelle medisiner de er for tiden tar, inkludert vitaminer, over disk medisiner og presentere resepter. Ikke spises eller drikkes vil få lov natten før operasjonen og ordninger bør gjøres for å muligens overnatte på sykehuset. En narkose kan gis som induserer søvn eller en lokal lammende bedøvelse kan brukes, og pasienten vil forbli våken.

Etter inngrepet

Etter operasjonen, blir et kateter satt inn i urinrøret, mens prostata er helbredende, for å tappe urin fra blæren. Dette kateteret er vanligvis tatt ut to eller tre dager etter inngrepet. Smertestillende medikamenter kan gis, samt en krakk mykner og avføringsmiddel for å unngå komplikasjoner med forstoppelse. Hvis det ikke er noen komplikasjoner, kan du gå tilbake til arbeid innen en eller to uker.

Slik fjerner en perle fra et barn Snute

Det er en vanlig foreteelse: barnet ditt plutselig begynner å ha problemer med å puste gjennom nesen, eller hun kan opptre som om noe sitter fast, klager over smerter i nesen. Barn ofte setter perler og andre små gjenstander inn i nesen, men det betyr ikke alltid kreve en tur til legekontoret. En enkel at-home trikset kan ofte fjerne det objekt uten bruk av spesialutstyr.

Slik fjerner en perle fra et barn Snute

Hvis barnet er gammelt nok til å forklare, spør ham hva han plassert i nesen, og hvilken side av nesen han satt objektet inn. Dersom barnet ikke kan forklare, bruk fingrene til å forsiktig berøre siden av nesen, følelsen for fremmedlegemet. Eller lytte til pusten hans; er det en side av nesen som høres prippen eller er blokkert? Hvis fremmedlegemet er inngitt i nesen på en stund, kan det være et utslipp som kommer fra det neseboret.

Har barnet puste gjennom munnen, for å unngå losji perlen lenger opp hans nesebor. Seat himcomfortably i oppreist stilling.

Trykk på den ikke-berørte nesebor lukket og har barnet blåse nesen inn i en vev, forsiktig. Objektet bør komme løs med presset fra nesen blåser.

Hvis fremmedlegemet ikke kommer ut nesehulen etter forsøk denne metoden, vil du trenger å se en medisinsk faglig.

Hint

 • Ikke bruk fingrene, pinsett eller bomullspinner for å utforske nesen, som du kan skyve perlen lenger opp i nesen. Hvis du mistenker en infeksjon, søke profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart.

Fjerne en nyre stein

Nyrestein er steiner som utvikler av mineraler og syrer i urin. Stoffene bygge opp og danne en stein som blir svært smertefullt å passere. Symptomer kan være sterke smerter rundt nyrene sammen med feber og frysninger. Selv om nyrestein kan føle ekstremt smertefullt de vil ofte passere etter inntak av mye vann. Til tider, vil steinen ikke bryte ned og legehjelp må søkes for å fjerne steinen kirurgisk.

Beskrivelse

En nyrestein former av stoffer i urin som bygger seg opp, og som ikke kan passere gjennom urinen. Disse steinene kan dannes fra kalsium, magnesium og ammoniakk, urinsyre og cystin steiner. Mindre steiner kan brytes ned og skylles fra nyrene i urinen, gjennom inntak av store mengder vann. Større steiner kan sette seg fast i urinrøret, urinleder eller blære og kan bli svært smertefullt og vanskelig å tømme.

Symptomer

Symptomene på en nyrestein inkluderer korsryggen og nedre magesmerter rundt nyrene, smertefull vannlating, blod i urinen eller urin som er overdrevent overskyet og dårlig lukt. Feber og frysninger kommer ofte når en nyrestein er på et mer alvorlig poeng og noen ganger kvalme og oppkast følger sterke smerter.

Behandling

Nyrestein kan føres gjennom urinen hjemme ved å drikke minst tolv glass vann. Legge eple cider eddik sies å være svært effektiv i å fjerne en nyre stein og spise fersk persille er også sies å være nyttig. Koffein og andre sure matvarer som rødt kjøtt, bør unngås mens du prøver å passere, og gjenopprette fra nyrestein. Vann og resten er de beste botemidler for behandling av nyrestein.

Fjerning

Det er noen teknikker som brukes av leger for å fjerne en nyrestein. En metode er å anvende sjokkbølger til steinen, slik at det brytes ned til mindre biter, og er i stand til å passere gjennom urinen. Steinen kan også fjernes gjennom tunnel kirurgi som innebærer å kutte i ryggen for å fjerne stein eller ureteroscope som innebærer å sette inn en ledning med et kamera på det gjennom urinrøret for å trekke ut stein eller ødelegge det.

Forebygging

Å sørge for at 8 til 12 kopper vann er fortært daglig er et svært viktig skritt i å forebygge fremtidige nyrestein. Legge til en daglig dose på 2 ss av eple cider eddik til vann vil også bidra til å holde nyrene klart. Det er viktig for å få nok fiber i dietten, slik at avfallet kan effektivt elimineres. Bygge opp sakte til å spise 20 til 30 gram fiber daglig. Trening er sterkt anbefalt for toning og holde nyrene gir gode resultater.

Nyre Mass Fjerning

En nyre masse (ikke å forveksles med nyrestein) er vanskelig å beskrive og klassifisere i medisinsk forstand. Det er referert til i stor grad og generelt som bare "en mengde av materiale." Dette gjør det mulig for omtrent hvilken som helst formasjon i nyren til å bli betegnet en masse. Dette gjør diagnostisering av en nyre masse en utfordring. Siden nyrene massen kan ofte være en kreftsvulst, er dette problemet ikke nefrolog største alene; ofte onkologi er nødvendig for å være en del av prosessen med nyre masse identifikasjon og fjerning.

Tegn på en messe

Tradisjonelt medisinske fagfolk bruker en triade av benchmarks diagnostisere en nyre masse. Disse tegn eller symptomer inkluderer ryggsmerter i regionen som tilsvarer hvor nyrene møter ryggraden; blod i urin og legens evne til å føle vekst. Men nye fremskritt som bildebehandling, skanner og ultralydundersøkelser gjort nullstille på selve problemet mye enklere. Bortsett fra disse tre skilt, andre symptomer på en nyre masse, spesielt hvis det er ondartet, inkluderer vekttap som skjer uten grunn, tretthet, treghet, mangel på interesse i daglige gjøremål, feber uten en infeksjon eller influensa, og smerter i andre deler av kroppen, hvis kreften har metastasert.

Kirurgisk fjerning

I mange tilfeller er kirurgisk fjerning ikke berettiget. For eksempel, enkle eller komplekse cyster, de fleste abscesser og massene forårsakes av infeksjoner trenger ingen operasjon, og kan bli behandlet med legemidler. Kirurgisk fjerning blir nødvendig når en masse anses forstadier eller muligens kunne føre til kreftvekst, selv om massen er for tiden godartet. Nedsatt adenom er en av de eksempler på denne type masse. En nedsatt adenom er en vev vekst som i stor grad er asymptomatisk, og vanligvis dukker opp ved en feiltakelse under andre tester. Denne massen kan lett fjernes ved kirurgi. Et annet tilfelle der kirurgisk fjerning blir nødvendig er når du har en masse kalt en nyre oncocytoma. Dette er også svært lik adenom, når det gjelder symptomer og natur. Det er også fjernet av samme grunn - fordi det kan vise seg å være en malignitet senere. Fibroma er enda et tilfelle der kirurgisk fjerning er gjort. Dette er en tilstand som er vanskelig å skille fra en malignitet, slik at den beste måte å takle massen er å fjerne den. Fra tiden mellom detektering og kirurgi, blir disse masser overvåkes nøye, og deres vekst mønster er observert.

Når en Mass fjernes

Når en nyre massen blir bekreftet som å være ondartet blir kirurgi utført, men bare etter å ha tatt en rekke faktorer i betraktning. Det viktigste kriterium er at utstrekningen av dens vekst. Jo mer lokaliserte massen er, desto større er sjansen for at operasjonen vil fjerne massen. I noen tilfeller kan det være nødvendig å fjerne hele nyren for å forhindre metastase.

Spørsmål å spørre en lege om ovarian Cyste fjerning

Eggstokkene er en del av den kvinnelige reproduktive system, som finnes i nedre del av magen. Koblet av egglederne til livmoren, eggstokkene er egg-produserende kjertler i den kvinnelige. Cyster funnet på eggstokken kan kreve fjerning, men de fleste kvinner har en rekke spørsmål om slik behandling. Forstå det grunnleggende på ovarial cyste fjerning kan bidra til å fjerne noe av frykten oppleves av kvinner som står overfor behandlingen.

Er det godartet eller ondartet?

En cyste kan være ufarlig eller farlig, avhengig av hva slags det er. En godartet cyste er ikke farlig, og er relativt vanlig hos kvinner. Noen kvinner utvikler cyster som forsvinner i løpet av to eller tre perioder, mens andre opplever cyster som kan vokse og forårsake smerter i magen. Legen din må ta en prøve av cyste å avgjøre om det er ondartet (kreft) eller ufarlig.

Hvilken type prosedyren er involvert?

To vanlige prosedyrer for cyste fjerning brukes i dag. Den ene er en laparoskopisk tilnærming, som innebærer bruk av en lang, tynn slange med et kamera festet til en ende. Laparoscope er i stand til å vise den nøyaktige plasseringen og størrelsen på cyste gjennom et lite snitt normalt gjort under navlen, som gjør det mulig for kirurgen å fjerne det med minst mulig vevsskade mulig. Den annen teknikk innebærer det som kalles åpen abdominal kirurgi, hvor et større innsnitt er gjort i den nedre del av magen, gjennom alle hud og muskelvev lag, for å eksponere eggstokken.

Hva er Ovarian cyster, anyway?

Seks forskjellige typer cyster er ofte funnet på eggstokkene. De omfatter hårsekken cyster, som oftere enn ikke gå bort av seg selv; hårsekken cyster oppstår når eggsekker ikke bryter åpen for å frigjøre egg. Det er også corpus luteum cyste, som dannes når fluidet bygger seg opp inne i en intakt sac. En endometriomas er en cyste som ofte forekommer hos kvinner som opplever veksten av livmor-type vev utenfor livmoren. Cystadenomas er ovariecyster som dannes på den ytre overflate av eggstokk, og dermoidcyste er de som inneholder skin-vevstype-attributter, som hår eller "tenner". Den siste typen ovarial cyste kalles en polycystisk ovariesyndrom, som er forårsaket av egg som ikke forfaller innen eggsekker, og skaper gjentatte vekst innenfor cyste.

Løsninger for å fibroid fjerning

Løsninger for å fibroid fjerning


Fibroids er ikke-kreftsvulster, eller svulster, som kan utvikle seg på flere steder på eller i livmoren. De er også kalt livmor fibroids. I de fleste tilfeller, fibroids er harmløse og ikke krever behandling. Men hos noen individer de forårsaker alvorlig ubehag eller symptomer som presenterer et medisinsk nødstilfelle. Det finnes flere løsninger tilgjengelig for å fjerne muskelknuter i disse forholdene.

Grunner for Fibroid fjerning

Ifølge Mayo Clinic, symptomer som kan utløse fibroid fjerning inkluderer smertefulle eller ekstremt tunge perioder, blødning eller blødning mellom perioder, vedvarende bekkensmerter, problemer med å tømme tarmer eller blære, og smerter under samleie. Hvis du opplever skarp, plutselig bekkensmerter eller alvorlig blødning, kan det hende du trenger rask eller nødsituasjon fjerning av din fibroids.

Myomektomi

Legen din kan velge å fjerne fibroids med en kirurgisk prosedyre som kalles en myomektomi. Avhengig av dine behov, kan denne operasjonen utføres på flere forskjellige måter. Under en laparoskopisk myomectomy, vil legen sette inn et lite kamera gjennom et lite snitt i magen og bruke en medfølgende ekstern skjerm for å vise livmor. Han vil da sette inn spesialiserte instrumenter gjennom andre små snitt og fjerne fibroids. Vanligvis er du en kandidat for en laparoskopisk prosedyre hvis fibroids er små, eller om bare et fåtall av dem er til stede.

Hvis din fibroids er plassert inne i livmoren din, kan kirurgen fjerne dem i en prosedyre som kalles en hysteroskopisk myomektomi. I denne teknikken, en tynn, hul omfang kalles en hysteroscope settes inn i livmoren gjennom skjeden og livmorhalsen. Din kirurg vil da fjerne fibroids gjennom det indre av hysteroscope. Hvis din fibroids er store, dype eller mange, kan kirurgen utføre en underlivs myomektomi. I denne prosedyren, er et åpent snitt gjort i magen for å tillate direkte fjerning av din fibroids. Vær oppmerksom på at din fibroids kan returnere etter en myomektomi er utført.

Hysterektomi

Hvis du lider av tilbakevendende fibroids og er forbi fertil alder - eller ikke ønsker å få barn - kirurgen kan fjerne fibroids gjennom en kirurgisk teknikk som kalles en hysterektomi. I denne prosedyren, er hele livmoren fjernet sammen med tilhørende fibroids. I noen tilfeller, er fjerning av eggstokkene også indikert, men dette er vanligvis ikke nødvendig. Som regel er hysterektomi den eneste måten å garantere din fibroids vil ikke komme tilbake.

Nonsurgical Solutions

Det er også mulig å ødelegge eller krympe fibroider uten å ha dem kirurgisk fjernet. En metode for å oppnå dette målet kalles myolyse, som bruker laser eller elektrisk strøm til å ødelegge dine eksisterende fibroids og begrense deres blodtilførsel. Hvis din fibroids forårsake unormal blødning, kan legen anbefale en teknikk som kalles endometrial ablasjon, som bruker elektrisk strøm, mikrobølgeovn eller varmt vann for å ødelegge din livmorslimhinnen og redusere eller stoppe menstruasjonsblødning. Legen kan også anbefale fokuserte bursts av høy-energi ultralyd bølger for å ødelegge din fibroids fra utenfor kroppen din. Rådfør deg med lege eller kirurg for å lære mer om disse kirurgiske behandlingsalternativer.

Hvordan fjerne riper fra Plastic Lens Glasses

Plast linser for briller vanligvis kommer med en anti-ripe belegg, men linser er ikke ripesikkert. Den antirefleksbelegg som kommer med mange objektiver kan også bli skadet, noe som gjør linsene ser ripete. Selv om du ikke kan helt fjerne riper, er det noen ting du kan gjøre for å redusere forekomsten av riper på linsene.

Hvordan fjerne riper fra Plastic Lens Glasses

•  Rengjør linsene med et mildt oppvaskmiddel og vann. Fukt linsene, påfør noen dråper såpe, og gni i en sirkulær bevegelse med fingrene på hver linse. Skyll med rent vann.

Tørk linsene tørk med en myk bomull håndkle som ikke inneholder tøymykner. En gammel, ren bleie er ideelt. Ikke bruk papirhåndklær eller toalettpapir som trefiber i dem kan ripe linsene.

Bruk et produkt som Band-Aid sin Single-Step Væske bandasje. Påfør middelet bandasje på linsene og la tørke. Dette kan fyll ut mindre riper og fungerer som en midlertidig løsning, men bandasjen må gjøres på nytt hvis linsene blir våt.

Rub våte sigarett aske forsiktig inn i rene linser. Forsiktig vask igjen linser og sjekke riper. Om nødvendig, gjenta flere ganger for å fylle i riper.

Fjern belegg. Mange ganger riper på linsene er bare i belegget, og ved å ta belegg av, du eliminere riper. Påfør Armour Etch, som kan bli funnet på håndverket butikker, nøye og rikelig til linsen. Vent 5 minutter og skyll grundig. Vask og tørk med en myk klut.

Hint

 • Hvis du bruker Armour Etch, kan det være lurt å få øye-teste en liten del av linsen nær det ytre hjørnet av rammen med denne prosessen først å sikre at det fungerer på linsene. Vær forsiktig med å få løsningen på rammen som det kunne fjerne finish.
 • Hvis linsene er dypt ripete og disse metodene ikke fungerer, må du kanskje bytte ut linsene.

Slik fjerner cyster rundt øyet

Øyelokk kjertler skiller en væske som smører øyet. Noen ganger en av disse kjertlene blir betent. Når det skjer, en liten væskefylt bump kalt en cyste, eller chalazion, kan danne på øvre eller nedre del av øyelokket. Noen ganger vil det bare forsvinner, og andre ganger vil forstørre og påvirke synet, ifølge eyecentergroup.com. Noen cyster er lett å behandle det hjemme, mens noen tilfeller krever legehjelp.

Slik fjerner cyster rundt øyet

•  Påfør en varm komprimere på cyste. Dette vil bidra til det begynner å gro og sirkulere blod til betent kjertel.

Ta kontakt med en lege, som kan forskrive et antibiotikum. I noen tilfeller vil en cyste forstørre og legge press på hornhinnen, noe som kan svekke synet ditt. Antibiotika dråper eller salver kan helbrede betennelser og bli kvitt cyste.

Spør legen din om kirurgi. Hvis cysten fortsetter å være et problem, kan cyste fjernes kirurgisk.

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera


Sclera misfarging kan ha en rekke forskjellige årsaker, noen godartet og noen som er farlig for en persons helse. Mest over-the-counter øyedråper behandle rødlig sklera, vanligvis via et preparat som reduserer størrelsen på overflate blodkar. Brune flekker på sclera kan ikke svare på den slags behandling, og den underliggende sykdommen kan kreve medisinsk intervensjon, så det er lurt å søke profesjonell medisinsk hjelp heller enn å forsøke å selv-diagnostisere eller behandle.

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera

Ikke alle brun misfarging er forårsaket av det samme, så er det viktig å først diagnostisere den mest sannsynlige kilde for å bestemme om behandling er nødvendig. Generelt er de brune flekker er godartet i naturen, og enten er tilstede fra fødsel (som en fregner på øyet) eller er en normal utvikling med alderen. Noen øyet misfarging kan være forårsaket av medikamenter så som klorpromazin, eller ved inntak av gull. Andre kan være grunn til scleral melanocytosis, som er godartet også, og er mer vanlig i asiatiske populasjoner. Mørkhudet populasjoner kan ha "gjørmete" brune sclera som en normal variant fra deres økt antall melanocytter. Enhver brun flekk som ser ut til å være økende eller endre form, men bør vurderes av en øyelege for å sikre at det er ikke kreft.

Uavhengig av årsak, brune flekker kan bare fjernes gjennom kirurgiske prosedyrer og må gjøres av en autorisert og kvalifisert medisinsk leverandør. Hvis flekkene er av kosmetisk problem, er det lite sannsynlig at forsikringsselskapene vil betale for kirurgi for å fjerne dem. Hvis flekkene er kreft, vil øyelege bestemme riktig behandling og eventuelt henvise den enkelte til en onkolog for noen oppfølging kjemoterapi som kan være nødvendig. Alle kirurgiske prosedyrer må gjøres av en godkjent øyelege og må aldri bli foretatt av en lay-person.

De to kirurgiske alternativer er å skjære det berørte området av sclera bare, eller for å fjerne konjunktival laget av øyet (kalt en "conjuctivectomy") og la den regenerere uten den brune pigmenterte området. Hvis kirurgi er nødvendig, er avgjørelsen om hvilken metode som skal brukes opp til øyelege og vil variere mellom enkeltsaker.

Hint

 • Alle potensielle kirurgi må gjøres med forsiktighet, og ingen kirurgi bør alltid utføres av en ulisensiert individ. Ingen behandling for øyesykdommer bør foretas uten involvering av en kvalifisert øyelege eller annen øyelege. Over-the-counter øyedråper er ikke egnet for personer med glaukom, selv om de kan bistå i å redusere misfarging av øyet.

Slik fjerner Tint Fra Solbriller

Slik fjerner Tint Fra Solbriller


Solbriller har fargede linser som bidrar til å redusere sollyset gjenskinn når du er utenfor eller kjøring. Noen vanlige briller også skiftende glass som mørkere bare når de utsettes for sollys, noe som eliminerer behovet for å avhenge av to forskjellige sett med briller. Det kan være lurt å fjerne farge fra solbriller slik at du kan bruke dem som vanlige briller eller for å endre fargen på fargetone. Alle fargede briller, inkludert solbriller, er tilgjengelige med enten plast eller glass. Selv om du ikke kan fjerne fargetone fra glass linser, kan du fjerne det fra de fleste plast solbriller med bruk av en linse farging enhet.

Slik fjerner Tint Fra Solbriller

Ta linsene fra innfatningen. Noen linser vipper du ut med litt press, mens andre har skruer du må løsne. Bruk en liten skrutrekker tilgjengelig med de fleste verktøysett for å fikse briller. Legge litt press på linsene når du fjerner dem. Ikke bøy ramme, som det lett kan brekke eller bli skadet.

Rengjør linsene grundig, helst med destillert vann, for å eliminere eventuelle mineralforekomster igjen på linsene. Bruk vann fra springen hvis du ikke finner destillert vann. La vannet fra springen til å sitte over natten før alle mineralforekomster bosette til bunnen, deretter vaske briller med det.

•  Varm opp linse farging enhet til 210 grader Fahrenheit; ikke overstiger denne temperaturen. Enheten kan ta 15 til 30 minutter å varme opp, avhengig av hvilken du bruker. Les brukerveiledningen som leveres med din enhet for spesifikke oppvarmingstider for hver type linser. For eksempel kan enkelte objektiver ikke varmes til mer enn 200 grader Fahrenheit.

Fyll linsen farging enhet med linsen nøytraliserende løsning eller blekeløsningen. Plasser begge linser i hver side av linseholderen, for å sikre dem fra alle fire sider. Sakte senke dem inn i løsningen.

Sjekk linsene etter ett minutt for å se om de er bleket. Noen objektiver kan ta lengre tid, avhengig av type og gradient av fargetone. BPI, en av verdens største produsent av missfarging forsyninger, anbefaler at du ikke holder solbrilleglass inne i varmt nøytraliserende løsning for mer enn 10 minutter.

Gjenta blekeprosessen hvis nyansen fortsatt krever ekstra fjerning. Skyll linsene grundig og sett dem inn i rammen av solbriller, eller bruke en farge du velger å farge dem en annen farge ved hjelp av linsen missfarging maskinen.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

Hvordan fjerne riper fra plast linse


Plast øye eller solbriller kan bli lett ripete. Dette er særlig tilfelle hvis det er anti-reflekterende belegg på overflaten. Små skrubbsår og riper på plast linser er noe uunngåelig etter iført briller for en stund. Mens du kan ta dem til en optiker for å få riper fjernet, er det hjem rettsmidler for å fjerne riper fra plast linser. Riper kan ikke fjernes fra glass linser som de kan fra plastglass.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

•  Ta på gummihansker. Påfør et kommersielt produkt som inneholder hydrofluorsyre, eller rett flussyre, til området av glassene som er ripet. Følg produsentens anvisninger om hvor lenge å la den på. Det er vanligvis sitte på i ca 5 minutter og deretter poleres med en myk klut og vaskes av med vann.

Spray en lett tåke av løsningen fra en DVD / CD-reparasjonssett på ripene. Bruk en myk klut til å forsiktig buff overflaten. Gjenta etter behov inntil riper fjernes fra plastlinse.

Spray en liten mengde av møbelpolish på riper. Buff scratch over linsen med en myk klut før du fjerner riper. Gjør dette to eller tre ganger om nødvendig.

Hint

 • Ikke prøv disse metodene på glass linser.

Ørevoks fjerning verktøy

Ørevoks er ikke skitten --- det er der for å beskytte ørene mot infeksjoner og holde ut fremmedlegemer. Imidlertid kan ørevoks buildup forårsake smerte, kløe, utflod, en ekkel lukt, og, i sjeldne tilfeller, hørselstap. Her er noen ørevoks fjerning gjøre og ikke gjøre.

Drops

Den beste metoden for å fjerne ekstra ørevoks er ganske enkelt å bruke øredråper å løsne voks. Du kan kjøpe øredråper på apoteket, eller bare bruke vann eller saltløsning.

Vanning

Vanning øret (injisere vann inn i øret) kan også bidra til, men det kan også være farlig, da den kan skylle voks videre inn i øret og eventuelt forårsake infeksjon.

Lege

Hvis du har et alvorlig problem, kan legen fjerne ørevoks for deg.

Vattpinner

Ikke bruk bomullspinner, for eksempel Q-tips, for å fjerne ørevoks. Du kan skyve voks lenger inn i øret eller rive trommehinnen.

Ineffektive produkter

"Candling" og over-the-counter ørevoks støvsugere begge lover å suge ut ørevoks, men er ineffektive. Det er ikke mulig å opprette et vakuum sterk nok til å suge ut ørevoks uten også sprengning en trommehinne. Candling - plassere en kjegle-formet enhet i øregangen og trekke ørevoks med en brennende veke - er spesielt farlig fordi varmen fra flammen kan brenne din indre og ytre øret.

Slik fjerner påvirket ørevoks

Slik fjerner påvirket ørevoks


Personer med påvirket ørene klager over svimmelhet, følelsen av at ørene er "full", hørselstap og irritabilitet. Husk at mens påvirket ørene trenger legehjelp, er normalt litt ørevoks. Spesielle svettekjertler i ytre øregangen produsere voks for å holde kanalen smurt og ren. Som voksformer, den beveger seg sakte mot åpningen av øret. Wax bidrar til å holde vannet ute og feller fremmedlegemer som smuss og støv. Hvis du vet hva du gjør og har de riktige instrumenter, kan du bli kvitt den voks else hjemme.

Slik fjerner påvirket ørevoks

Klargjør glyserin, øye dropper og en bomullsdott til å sette dråper i øret. Utarbeide glyserin i øyet dropper, deretter bøye hodet til motsatt side og sette upåvirket øret på skulderen din. Dette løfter og avslører din påvirket øret. Med hodet på skrå, sakte presse øyet dropper til du har 3-4 dråper glyserin i øret. Sett bomullsdott i øret. La glyserin og bomullsdott i til neste dag. Når du dusjer, ta ut bomullsdott og skyll øret forsiktig, slik at det å renne. Sov med et håndkle på puta mens du utfører denne behandlingen så din sengetøy holde rene. Gjenta dette trinnet til påvirket voks mykgjør og løsner. Ganske ofte, vil du bare trenger ett program.

Kjøp og bruk Debrox hvis glyserin behandling ikke virker, eller hvis du vil bruke en peroxide-basert behandling. Debrox er en over-the-counter ørevoks fjerning medisinering. Fyll applikatoren med Debrox, deretter bøye hodet, utsette de berørte øret. Satt i den anbefalte mengden dråper og plassere en bomullsdott i øret. Gjør dette to ganger daglig. I mellom doser, ta ut bomullsdott og skyll øregangen. For å gjøre dette, får gummi øre sprøyte (du kan kjøpe dette på apoteket) og et håndkle. Stå slik at hodet kommer over vasken på badet og legg håndkle over skulderen og under de berørte øret. Fyll sprøyten med varmt vann og forsiktig presse det inn i øret ditt. Denne prosessen fjerner påvirket voks. Gjenta hele prosessen etter behov over en fire-dagers periode.

Bruk mineral eller babyolje i øret hvis du ikke har tilgang til enten glyserin eller Debrox. Få oljen, øye dropper og en bomullsdott. Tegn opp olje i øyet dropper. Bøy hodet til motsatt side, sette din upåvirket øret på skulderen for å løfte og tar frem påvirket øret. Sakte presse øyet dropper med hodet på skrå til du har 3-4 dråper olje i øret. Sett bomullsdott i øret, så la oljen og bomullsdott i til neste dag. Når du dusjer, ta ut bomullsdott og skyll øret forsiktig, slik at det å renne. Sov med et håndkle på puta mens du utfører denne behandlingen. Gjenta dette trinnet til påvirket voks mykgjør og løsner. Mange ganger med denne metoden, blir kun ett program være nødvendig.

Se legen din hvis du har prøvd å fjerne ørevoks på egen hånd, men var mislykket. Hun kan enkelt fjerne eventuelle påvirket voks i hennes kontor med spesielle instrumenter. Hun kan også se dypt inn i øret med et otoskop, slik at voksen er helt fjernet. Hvis det er noen skade eller infeksjon, vil hun forskrive antibiotika eller smertestillende medikamenter inntil øret har grodd.

Hint

 • Hvis du opplever smerte i øret som er alvorlig eller notat drenering kommer fra øregangen, se en lege. Du kan ha en infeksjon som krever antibiotika.
 • Ved hjelp av enheter for å plukke ut dine ører er farlig. Hver gang du setter et objekt inne i øregangen, risikerer du sprekker trommehinnen.
 • Unngå å bruke bomullspinner i ørene. I de fleste tilfeller av toppelse, har en bomullspinne blitt brukt. Bomullspinner ikke fjerne voks; i stedet, de skyver det lenger inn i øregangen hvor den ikke hører hjemme. Wax vil fortsette å bygge, dypt inne i øret, før toppelse oppstår.

Hvilke vitaminer Does Omvendt osmose Fjerne?

Hvilke vitaminer Does Omvendt osmose Fjerne?


Omvendt osmose er en vanlig metode for rensing av vann. Mineralmolekyler er større enn vannmolekyler, slik at de blir liggende igjen som vannet passerer gjennom membranen rensing. Vitaminer er hentet fra mat og er ikke til stede naturlig i vann, så det er ingen dokumentasjon på at omvendt osmose systemer fjerne eventuelle vitaminer.

Kjent Minerals Fjernet

Omvendt osmose systemer opprinnelig dukket opp for avsalting (salt fjerning) av sjøvann. Det ble oppdaget at ikke bare natrium, men også jern, mangan og kalsium ikke kunne trenge gjennom membranen.

Kontroversielle Additiv Fjernet

De berørte med fluor tilsetningsstoffer til kommunalt drikkevann kjøper ofte omvendt osmose systemer for å behandle deres husstand vannforsyning. Dette mineralet verdi for forebygging av hull i tennene versus risiko for bivirkninger er under granskning fra offentlige helseaktivister.

Noen Forurensninger Fjernet

Bly og klor opphold bak omvendt osmose membran. Hvis RO-systemet inneholder en karbon-filter, kan det fjerne noen flyktige organiske forbindelser, pesticider og dioksiner. Sulfater og nitrater, vanlig i jordbruksland vann, kan også bli fjernet, så vel som oppløste partikler.