Digidexo.com

kan tran forebygge neseblod

Kan vi forebygge sykdom og sykdom ved å ta vitaminer?

Selv om vitaminer ikke kan sette en stopper for all lidelse, de er svært gunstig for helsen. Det er mye uenighet blant medisinske fagfolk på effektivitetsnivå av vitaminer og mineraler. Imidlertid er det kjent at vitaminer gjør til en viss grad forbedre fysisk helse og forhindre visse betingelser. De bør aldri bli avhang som eneste kilde til næring eller medisiner, men det er sant at vitaminer kan bistå i å forebygge sykdom og sykdom.

Kreft

Ifølge Prevention magazine "Healing med vitaminer: Den mest effektive vitamin og mineral behandlinger for Everyday helseproblemer og alvorlig sykdom," halvparten av krefttilfeller kan forebygges med inkorporering av visse vitaminer. Vitamin C, E selen, beta-karoten og folsyre arbeid for å beskytte kroppen mot kreft. Vitamin C beskytter celler, og opprettholder et sunt immunsystem. Vitamin E og selen gi ytterligere beskyttelse av celler, med selen som beskytter det indre av celler og vitamin E beskytter utsiden. Beta-karoten hjelpemidler i å bremse utviklingen av forstadier celler og kan til og med reversere celleskader. Folsyre, eller vitamin B9 og beskytter cellene mot kreft.

Depresjon

Depresjon kan være forbundet med vitaminmangel, og tilskudd kan være nyttig. B-vitaminer holde følelser sunn og ha en positiv effekt på depresjon. Alvorlig mangel på C-vitamin kan også bidra til depresjon. Vitamin C øker immunforsvaret, som ofte er svak i en deprimert person.

Aldring

Frie radikaler er skadelige molekyler i miljøet som stjeler elektroner fra kroppen og forårsaker den til alder. Disse frie radikaler finnes overalt i miljøet, blant annet i sollys og forurensning. De er umulig å unngå helt.

Osteoporose

Osteoporose er nedbryting og svekkelse av bein som kan føre til brudd. For å bygge og opprettholde bentettheten, kalsium er et must. I tillegg til å gi kalsium, er vitamin D nødvendig for kalsium-absorpsjon. Magnesium er nødvendig for vitamin D til å bli aktive i systemet for å hjelpe absorpsjon av kalsium. Disse vitaminer og mineraler jobber sammen for bein helse og forebygging av osteoporose.

Håravfall

Den gjennomsnittlige person mister ca 100 hår per dag. Hvis håret tapet overstiger dette antallet, særlig hos kvinner, kan vitamin tilskudd hjelpe. Kroppen vil ikke vokse nytt hår uten jern. Jern er viktig for sunn hårvekst, men det må være sammenkoblet med vitamin C for maksimal absorpsjon. Biotin, folat og sink er andre næringsstoffer som må være tilstede i systemet for å holde håret vokser regelmessig.

Hvordan kan aids forebygges i Afrika?

AIDS er et syndrom definert av visse sykdommer, infeksjoner og kreft som kan oppstå år etter en HIV-infeksjon, så kjemper spredningen av HIV er et must å bekjempe AIDS-epidemien. Store veldedige og humanitære organisasjoner som Bill og Melinda Gates Foundation har fokusert på å bekjempe HIV infeksjon og andre forhold i Afrika, og som i 2008 antall nye HIV-infeksjoner har endelig vist tegn til å avta. Hindre AIDS i Afrika vil kreve mye arbeid i utdanning og vitenskapelig forskning, men fremgangen fortsetter å bli gjort i kampen mot aids-epidemien.

Membran Forskning

Forhindre hiv i enhver populasjon har vist seg å være en vanskelig oppgave. Studier ser lovende ut, men i å tilby førsteklasses metoder for å beskytte enkeltpersoner mot hiv-smitte. I Afrika, kvinner utgjør en stor del av befolkningen som er høy risiko, fordi det i mange afrikanske land en kvinne kan stå overfor store konsekvenser for å nekte å delta i seksuell aktivitet med sin mann eller selv ber for ham å bruke kondom. Forskning viser lovende resultater når det gjelder bruk av membraner av kvinner, som er små skålformede enheter som brukes til å fange sæd i et forsøk på å forebygge graviditet. Foreløpige undersøkelser viser at membraner kan også bremse eller stoppe hiv kommer inn i vagina, noe som gir afrikanske kvinner muligheten til å bruke profylaktiske i et forsøk på å beskytte seg mot viruset.

Nipple Guard Forskning

En annen gren av forskning om forebygging av HIV-smitte har vært fokusert på å gi hiv-positive kvinner muligheten til å amme sine babyer trygt. I mange deler i Afrika, er rent vann (som er nødvendig for å formelen feed) meget vanskelig å komme forbi. Dette fører til mange HIV-positive mødre til å ta et valg mellom å se sine barn sulte i hjel eller utsette barnet til HIV. For å bidra til å forhindre mor-til-barn smitte gjennom amming, er to forskning retninger blir utforsket: medisinering moren og barnet gjennom amming, og bruk av brystvorte skjold for å fjerne viruset fra morsmelk. Medisinen forskning gjør at mor til å fortsette å ta anti-HIV-medisiner som hun fikk under graviditet mens du ammer, eller gir barnet de samme anti-HIV-legemidler hver dag inntil barnet er avvent. Brystvorten skjold forskning bruker en brystvorte vakt slik som de som brukes for å hindre smerter i brystvortene fra babyens tenner; i tilfelle av denne forskningen vakten inneholder en liten mengde av bomull fuktet med ikke-giftig natrium-dodecyl-sulfat (SDS) som virker som et desinfeksjonsfilter for morsmelk. Mens SDS er ikke giftig for mennesker, har det vist seg å drepe HIV ved kontakt.

Sex Utdanning

En av de største Banes til HIV-forebygging er avholdenhet kun sex utdanningsprogram. Statistikk har vist avholdenhet bare programmene ikke bare ikke fungerer som et middel for å hindre spredning av HIV, men i enkelte regioner, inkludert USA og Afrika, har disse programmene faktisk vist seg å gjøre problemet verre. Avholdenhet bare programmer pleier å falle tilbake på religiøse figurer som fordømmer sex, og nekter å lære om viktigheten av kondombruk. Lærere har en tendens til å tro at å lære folk om kondombruk og sikker sex vil bare oppfordre dem til å engasjere seg i umoralsk oppførsel, forlater dem uforberedt på farene ved å ha ubeskyttet sex. Utdanningsprogrammene i Afrika har begynt å undervise om bruk av kondomer og andre beskyttelsesmetoder, mens peker ut at den eneste måten å være 100 prosent sikker er å øve avholdenhet.

Hvordan kan Kiropraktorer forebygge arbeidsrelaterte skader?

Hvordan kan Kiropraktorer forebygge arbeidsrelaterte skader?


"Arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager er nummer én arbeidsplass skade i Amerika," sier Charles N. Jeffress, USAs assisterende utenriksminister Labor. Som spesialister i muskel- og skjelettsystemet, kiropraktorer har kunnskap og trening for å forebygge slike skader.

Identifikasjon

Kiropraktorer først må identifisere dårlig utformet arbeidsområder og risikable arbeideren aktiviteter. Et arbeidsmiljø som ikke er ergonomisk orientert påkjenninger kroppen på måter som kan resultere i muskel-skjelettskader, som kan arbeide-relaterte aktiviteter utført på feil måte, eller med dårlige formen.

Oppløsning

Når risikoer er identifisert, kan kiropraktorer anbefaler arbeidsgivere og pasienter på hvordan man kan forbedre arbeidsforholdene for å støtte kroppen mer effektivt. Ergonomiske løsninger og riktig kroppen innretting minske risikoen for skader.

Forebygging

Kiropraktorer kan tilby behandling av aktuelle skader på en måte som også forbedrer muskel tone og balanse til bedre vakt mot fremtidige problemer. Råd om justering og holdning også bidra med forebygging av skader i løpet av arbeidsdagen.

Kan Honey forebygge allergi?

Studier viser ingen vitenskapelige bevis som støtter påstanden om at honning hindrer allergier, og bare anekdotiske bevis kan finnes fra folk som hevder allergi forebygging av honning. Mange naturforskere og naturmedisinere hevder honning hindrer allergi, men uten vitenskapelig bevis for å støtte disse påstandene, er det vanskelig å si sikkert om denne tilnærmingen vil fungere for deg og din familie.

Scientific Study

En studie gjort i 2002 av University of Connecticut Health Center viste honning for å være noe bedre enn placebo på å forebygge allergi - 36 mennesker ble enten gitt rå honning eller sirup blanding laget for å smake som honning. Studien konkluderte med at det var ingen forskjell mellom de tre gruppene.

Betraktninger

En studie gjort i New Orleans ved Xavier University gjorde viser positive resultater, men studien var uformell.

Advarsel

I 2006 ble en 19 år gammel kvinne skal ha opplevd anafylaksi etter inntak av honning inneholder en rekke plante pollen, ifølge den franske medisinske tidsskriftet "Allergie et Immunologie."

Immunterapi

Prosessen med inntak av honning - eller en hvilken som helst annen substans som - som en gradvis vaksine for kroppen mot allergener kalles immunterapi.

Botulisme

Honning inneholder mer enn pollen - det inneholder også bakterier. Noen av bakteriene kan forårsake spedbarn botulisme. The Mayo Clinic advarer at spedbarn under 12 måneder gamle ikke bør ta honning.

Kan Vaksinasjoner forebygge sykdom?

Kan Vaksinasjoner forebygge sykdom?


Smittsomme sykdommer har plaget mennesker og andre dyr så lenge det har vært liv på jorda. Selv om vi kaller noen forhold som sykdommer (alkoholisme, osteoporose eller emfysem for eksempel), er infeksjonssykdommer forårsaket når mikroskopiske organismer inn i kroppen og påvirker visse systemer. Polio påvirker muskler, små pox påvirker huden, og tuberkulose angriper lungene og bein. Hindre slike infeksjoner eller herding dem etter infeksjon oppnås med vaksinasjoner.

Immune System

Kroppen har et immunsystem til å bekjempe og avverge invaderende mikrober. Når et virus eller bakterier celle kommer inn i kroppen, vil det bli mottatt av immunsystemceller. Disse immunceller fester og angripe mikroben slik at den ikke kan reprodusere og spre smitte.

Anerkjennelse

Immunsystemet gjenkjenner celler som tilhører i kroppen og mikroorganismer som ikke gjør det. På denne måten immunforsvaret angriper ikke blod eller muskelceller. Men når en meslinger virus, for eksempel, kommer inn i kroppen, reagerer immunsystemet til det ukjente og begynner sin angrep på infeksjon.

Naturlig vaksinasjon

Kroppen har en naturlig måte å vaksinere verket. Når visse barnesykdommer infisere kroppen, kan det ta immunsystemet litt tid til å overvelde infeksjon og eliminere den. Dette skyldes at immunsystemet ikke umiddelbart gjenkjenne de infiserer mikrober i tid til å reagere, slik at mikrober reprodusere og spre seg gjennom kroppen. Meslinger, kusma, vannkopper og andre barne sykdommer er resultatet. Men immunsystemet er vanligvis bare lurt en gang. Når det lærer egenskaper og identitet smitte, vil immunsystemet husker det frem til død. Dette er hvorfor disse barnesykdommer bare infisere en gang og sjelden, om noensinne, igjen.

Vaksiner

Vaksine narkotika gjøre det samme naturlige vaksiner gjøre, men på en kontrollert og produsert måte. Flere alvorlige og livsfarlige sykdommer er ført inn i kroppen med en vaksinasjon. Disse sykdommene, men slik som polio, små pox, difteri, kolera, stivkrampe og tyfus, er svært svake stammer av infeksjonen. Kroppens immunsystem er i stand til å overvinne infeksjoner raskt, men i prosessen lærer å gjenkjenne organismen. Når en forsterket stamme av sykdommen infiserer legemet senere, reagerer immunsystemet umiddelbart og ødelegger den gjenkjente infeksjon.

Begrensninger

Det er et gammelt ordtak det er ingen kur for forkjølelse. Andre sykdommer med ingen kjent vaksine er AIDS, Ebola og visse typer influensa, bare for å nevne noen. Den komplikasjon i vaksinering mot disse sykdommene er det virus eller vaksine er meget komplisert og i stand til å skjule seg fra immunsystemet. Lære å bryte forkledning og skape en vellykket vaksine innebærer utrolig mye forskning og mange års laboratoriearbeid og testing.

Hvordan kan jeg forebygge astma utløst av Sawdust?

Astma er en lungelidelse. Astmaanfall er kan være forårsaket av en rekke støv og allergener, inkludert sagflis, kjæledyr dander og pollen. Når kroppen reagerer på irriterende som forårsaket angrepet, kan den berørte persons luftrom bli betent og hoven, forårsaker pustevansker.

Det er mulig å forhindre at noen astmaanfall ved å identifisere årsaken til angrepet før angrepet starter. Når årsaken til angrepet er blitt identifisert, kan astmasyke ta tiltak for å unngå elementer som utløser deres astma ved å erstatte elementer med ikke-irriterende substitutter eller iført munnbind for å unngå å puste i irriterende.

Bruksanvisning

Forhindre Astma utløst av Sawdust

•  Unngå irriterende. Hvis din astma utløses ved å puste i sagflis, unngå steder der sagflis er ofte til stede, eller som brukes er en god måte å redusere sjansene for lidelse et astmaanfall.

Hvis du må skrive inn et område der sagflis brukes, prøve å begrense eksponeringen ved å bo i områder med god luftstrøm og holde avstand fra irriterende.

Bruk en erstatning. Hvis du har astma som utløses ved eksponering for sagflis og du vanligvis trenger sagflis for noe, bør du se etter mulige alternativer til å bruke. Sagflis kan noen ganger være erstattet med små oppkuttede stykker av gummi-up eller pellets.

Bruk en maske. Astmaanfall blir ofte utløst ved å puste i allergen. Hvis du har til å komme i kontakt med allergenet, bære en kirurgisk maske eller en klut foran munn og nese for å unngå å puste inn avtrekkeren.

Dette er ikke en idiotsikker metode for å hindre astma angrep, men det kan bidra til å redusere eksponering for sagflis som kan føre til angrepet.

Pass alltid på å ta alle lege-foreskrevet medisin for din tilstand. Manglende doser av forebyggende medisiner kan øke sjansene dine for å lide et astmaanfall når de utsettes for irritanter.

Som med alle helsetilstand, jo bedre fysisk form du er i, jo mindre berørte vil være ved et astmaanfall. Hvis lungene dine er friske og du kan puste dypt uten å bli omstendelig mens du utfører vanlige oppgaver og aktiviteter, er du bedre rustet til å håndtere astmaanfall og eksponering for irritanter som kan føre til astmaanfall.

Tips og advarsler

  • Det finnes ingen kur for astma. Ideene som presenteres i denne artikkelen kan bidra til å unngå å utløse astmaanfall, men bør ikke anses som medisinske råd.

Hva er fordelene med å ta Arktisk Tran?

Tran er et populært kosttilskudd avledet fra fettvevet som finnes i leveren hos torsk. Historisk har tran vært en vanlig supplement for barn, og det er nå blitt stadig mer populært blant voksne i alle aldre. Arctic tran, når det tas som anvist, er forbundet med svært få risiko og mange kritiske helsemessige fordeler.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer som DHA og EPA anses å være virtuelle panaceas innenfor Nutritional Healing sirkler. The Food and Drug Administration og store medisinske institusjoner har sluppet oppløftende uttalelser om den viktige rollen som omega-3 fettsyrer spiller i generelle helse og velvære. Omega-3 fettsyrer støtter helsen til hjertet, hjernen, øyne, ledd og hud.
Voksne bør ta i minst ett gram omega-3 fettsyrene DHA og EPA per dag, og dette behovet øker under graviditet og amming, og for personer med visse medisinske tilstander. Mens standard fiskeolje myke gels lett kan gi denne dosen av omega-3 fettsyrer, er det best å ikke bruke tran som en eksklusiv kilde til DHA og EPA. Sitt høye innhold av fettløselige vitaminer ville gjøre det utrygt å ta i store doser som er nødvendig for å oppnå optimal inntak av omega-3 fettsyrer.

Vitamin D

Vitamin D er en av de viktigste næringsstoffer for å opprettholde en sunn kroppen, men en alarmerende antall mennesker som lider av kronisk vitamin D-mangel. Historisk har tran vært et populært supplement for barn på grunn av sin evne til å forebygge rakitt, en alvorlig form for vitamin D-mangel som var veldig vanlig før berikede matvarer ble til. Selv nå, kan de fleste barn og voksne ha nytte av tran på grunn av sin høye vitamin D-innhold.
Uten tilstrekkelig nivå av vitamin D i kosten, folk er mer sannsynlig at lider av osteoporose, hukommelsestap, høyt blodtrykk, kroniske smerter, kreft og tannråte. Vitamin D spiller også en avgjørende rolle for at riktig funksjon av immunsystemet, og det kan bidra til å forebygge depresjon og andre stemningslidelser. Fordi tran er en utmerket kilde til vitamin D, og ​​tilbyr uovertruffen fordeler for forebygging av disse sykdommene.

Vitamin E

En annen fettløselig vitamin, vitamin E, er en av verdens viktigste antioksidanter og finnes i respektable mengder i tran. National Institutes of Health rapporterer at mens de fleste voksne får nok vitamin E i kosten, mennesker forbruker lav-fett dietter kan ha nytte av tilskudd. Vitamin E gir mange fordeler og noen risiko.
Vitamin E er en av de sterkeste antioksidant forbindelser tilgjengelige som et diett-supplement. Ved å beskytte kroppen mot skader forbundet med frie radikaler, kan vitamin E muliggjøre et sterkere immunforsvar, lavere kreft priser og en redusert risiko for visse typer hjertesykdom. På grunn av den høye vitamin E-innhold, kan tran beskytte kroppen mot disse vanlige problemer i forbindelse med fri-radikaler.

Vitamin A

En annen viktig antioksidant, vitamin A bidrar til å opprettholde helsen til øynene og hjertet, mens muligens handle for å forhindre at enkelte former for kreft. Vitamin A bidrar også til å aktivere immunforsvar til å bekjempe virus og bakterieinfeksjoner. Tran inneholder så mye vitamin A som minutt doser kan gi nesten alle av dagens diettbehov for dette viktige næringsstoffet.
Mens vitamin A i tran gjør det usedvanlig sunn supplement, bør det bemerkes at for mye vitamin A, fra tran eller hvilken som helst annen kilde, kan være farlig. Fettløselige vitaminer som finnes i tran er lagret i leveren, og overdrevent inntak kan føre til varige skader på lever og andre organer.

Farene

Generelt er det relativt liten risiko for å ta tran kosttilskudd, og de tilbyr mange helsemessige fordeler som er uovertruffen av noen annen matkilde. Den primære fare forbundet med overdrevent inntak av tran er risikoen for vitamin A toksisitet, noe som kan forekomme i mennesker tar mer enn anbefalt dose av tran. I tillegg bør kvinner som er gravide unngå overdrevent inntak av fettløselige vitaminer, siden de har vært forbundet med en økt risiko for medfødte misdannelser og komplikasjoner.
Tunge metaller som kvikksølv bygge seg opp i noen former av sjømat på grunn av en prosess kjent som bioakkumulering, og disse giftstoffene forekommer i større mengder i innmat av fisk. Tran som ikke har blitt destillert kan inneholde kvikksølv eller andre forurensninger, slik at forbrukerne anbefales å søke merker som jevnlig teste sine produkter for farlige giftstoffer.

Soft Gel vs Væske

Farmakologi og helsemessige fordeler av tran er nesten identiske for folk å ta SOF tgels i forhold til flytende tran. Imidlertid tilbyr tran forskjellige funksjoner for personer som bruker myke gels eller væsker. Flytende tran er lettere å svelge for folk som har en tendens til å kvele eller gag på piller, men den sterke smaken gjør det ubehagelig ved sammenligning, og dette er off-putting for noen mennesker.
I tillegg kan myke gels redusere graden av illeluktende reflux eller dårlig smak forbundet med å ta en ren, flytende tran. Myke gels også gjøre måle dosering enklere og mer praktisk. Overall, myke gels er den foretrukne metoden for å ta tran kosttilskudd - men de har en tendens til å være dyrere per dose enn den flytende form.

Hva er norsk tran godt for?

Hva er norsk tran godt for?


Norsk Tran er høstet frisk fra Nord-Atlanteren torsk fisk som lever i de arktiske farvannene langs kysten av Norge. Oljen separert fra leveren uten bruk av kjemikalier. Vitamin E og nitrogengass blir ofte tilsatt til produktet for å opprettholde friskheten. Den inneholder store mengder av langkjedede omega-3 fettsyrer, vitamin A, vitamin D og små mengder vitamin K. DHA og EPA, de primære fettsyrene i tran, bidra til å utvikle hjernen og nervesystemet. Vitamin D fra fiskeolje bidrar til å bygge sterke bein hos barn og forebygger slitasjegikt hos voksne. Tran forebygger lærevansker hos barn.

Hjerte helse

Tran forbedrer hjertefunksjon. Det kan forebygge hjertesykdom og brukes som en behandling etter et hjerteinfarkt eller kirurgi. Det forbedrer slimhinnen i arteriene etter skader på grunn av virkningen av omega-3 fettsyrer. Prostaglandiner laget EPA hjelpe megle inflammatorisk respons i arteriene. Det øker hjertets evne til å "slappe av" som svar på serotonin.

Dr. Weston pris bemerkes at hjerteattakkdød oppstå når A-vitamin er lav i dietten. Tran er høy i vitamin A og kan inntas hele året.

Syndrom X

Syndrom X er betegnelsen som brukes for sykdommer i "sivilisasjonen", og inkluderer fedme, høyt blodtrykk, voksen angrep diabetes og hjerneslag. De er et resultat av høye nivåer av omega-6 (dårlig) fettsyrer og lave nivåer av omega-3 (god) fettsyrer sammen med vitaminmangel.

De langkjedete omega-3 fettsyrer forbedre hjernens funksjon, hukommelse, stress respons, immunrespons, allergier, astma, læring lidelser og atferdsforstyrrelser som depresjon.

Bein og muskler helse

Tran har vært vist å redusere rakitt hos barn og bentetthet hos kvinner. Tallrike studier har vist forbedringer i muskelsmerter, muskelstyrke, og bensmerter score med tran.

Spedbarn

Ammende mødre som tar tran har rikere morsmelk, økte nivåer av vitamin A i sin melk, og melk fremmer optimal utvikling av hjernen i sykepleie babyer.

Interessant, tran ble rutinemessig anbefalt for spedbarnsernæring som begynner i en alder av tre uker tilbake i 1930-årene og 40-tallet. Dr. Benjamin Spock kastet ut denne praksisen i 1950 og i stedet anbefalte vaksiner.

Kolitt

Kolitt reagerer svært positivt på omega-3 fettsyrer som finnes i tran. Irritabel tarm-syndrom og Crohns også reagere effektivt på et tillegg av tran i dietten.

Kreft

Vitamin A finnes i tran har vært en del av enhver vellykket alternativ behandlingsplan så langt. Spesielt har studier i Kina og Norge vist at tran beskyttet barn fra barndommen leukemi og voksne mot lungekreft.

Som alltid, ta kontakt med en betrodd helsepersonell før du prøver noen form for egenbehandling.

Bivirkninger av tran kapsler

Tran er hentet fra leveren av torsk fisk. Som en kilde til sunne omega-3 fettsyrer og andre vitaminer, er tran en gunstig ernæringsmessig supplement. Men som med de fleste kosttilskudd, det har også noen potensielle bivirkninger.

Funksjon

Omega-3 fettsyrene i tran nytte mange kroppsfunksjoner, som for eksempel å redusere triglyseridnivåer (en faktor i total kolesterol) og hjelpe til generell kardiovaskulær helse. Andre potensielle fordelene av omega 3 fettsyrer inkluderer å redusere kreftrisiko, hjelpe på kognitiv funksjon og bistå i vekttap. Tran er også en viktig kilde til vitamin A, avgjørende for et sunt immunforsvar og bein vekst, og vitamin D, som bidrar til å bygge og vedlikeholde sterke bein.

Bivirkninger: Omega-3 fettsyrer

Selv lave til moderate doser er vanligvis trygt for friske voksne, kan tran forårsake mindre gastrointestinal opprørt. The National Institutes of Health (NIH) viser at høye doser av omega-3 fettsyrer kan øke risikoen for blødninger --- fra neseblod eller blod i urinen til et hjerneslag (hemoragisk blødning). Fiskeolje kan også "samhandle med visse medisiner, inkludert blodfortynnende og legemidler som brukes mot høyt blodtrykk."

Bivirkninger: Vitaminer

NIH advarer også mot å ta fiskeolje kosttilskudd i høyere mengder og / eller for lengre perioder fordi "fiskelever oljeprodukter (for eksempel tran) kan øke risikoen for vitamin A eller D-toksisitet." NIH Office of Kosttilskudd melder at høye lagrings nivået av vitamin A kan føre til fødselsskader, leverfeil, redusert bentetthet som kan føre til osteoporose, og forstyrrelser i sentralnervesystemet. Dreven vitamin D kan føre til symptomer som spenner fra kvalme, svakhet og vekttap til hyperkalsemi, som kan føre til kognitiv dysfunksjon, nyrestein eller fiasko. Enkeltpersoner å ta multivitaminer regelmessig eller i høye doser bør informere legen sin.

Expert Insight

Opp til 3g per dag av omega-3 fettsyrer er generelt ansett som trygt av Food and Drug Administration. Men hvis du er diabetiker, gravid, har høyt blodtrykk eller kolesterol, eller er sensitiv eller allergisk mot fisk eller matvarer med omega-3 fettsyrer som nøtter, ta kontakt med legen din om å ta tran.

Mercury

Folk bekymret for kvikksølv i fisk trenger ikke bekymre deg om kvikksølvnivåer i torskelever olje kosttilskudd. Kosttilskudd inneholder nesten ingen kvikksølv, sammenlignet med fersk fisk som hai, sverdfisk eller tilefish.

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn


Fordi babyer og barn har kortere Eustacian rør enn voksne, og fordi deres Eustacian rør er på et grunnere vinkel, de er mye mer utsatt for ørebetennelser enn tenåringer og voksne. Kompliserer problemet for et spedbarn eller småbarn er det faktum at han ikke kan fortelle deg hva som gjør vondt. Selv om du kan sikkert se etter tegn - som fussiness eller trekke på ørene - det er best å gjøre alt du kan for å forebygge ørebetennelser hos spedbarn og småbarn. Hvis du mistenker en ørebetennelse, men ta med barnet ditt til en lege med en gang.

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn

•  Unngå røyking i hjemmet ditt, eller la noen andre til å røyke i hjemmet eller i nærheten av spedbarn eller småbarn. Eksponering for sigarettrøyk øker risikoen for ørebetennelse.

Hold barnets eksponering for alle med forkjølelse eller influensa til et minimum. Ørebetennelser ofte følger en øvre luftveissykdom, og immunsystemet av en baby eller småbarn er ikke så effektiv som det av en ungdom eller voksen.

amme babyen. Amming er assosiert med en lavere risiko for ørebetennelser hos babyer og småbarn, muligens på grunn immun-system boosters stede i morsmelken.

4 Før barnet ditt i en litt oppreist stilling. Dette er vanligvis ikke et problem for småbarn, som sitter opp for å spise, men i et spedbarn, kan ligge flatt å spise forårsake melk til basseng nær Eustacian rør, slik at en yngleplass for infeksjon.

Ha en eneste omsorgsperson se babyen din når du ikke kan, eller - hvis en barnehage situasjonen er nødvendig - se etter det minste overfylt barnehage du har råd. Jo mer overfylt barnehage, er sannsynlig å utvikle flere forkjølelser og andre infeksjoner spedbarn eller småbarn, og jo større er risikoen for ørebetennelse.

Vask hendene før du håndterer din baby eller smårolling, og oppfordre andre til å gjøre det samme.

Hint

  • Sørg for å alltid la barnet vaske hendene før de spiser
  • Gi barnet frukt og grønnsaker for å hjelpe øker deres immunsystem
  • Unngå røyking områder
  • Unngå crowed barnehage

Kan Running Brenn den siste bit av Belly Fat?

Kan Running Brenn den siste bit av Belly Fat?


Ekstra pounds tendens til å parkere seg selv på din midsection, og det synes at sta magen fett er alltid den siste tingen å forsvinne. Du kan ikke selektivt kaste fett fra magen, men kjører forbrenner masse kalorier, som kan hjelpe deg å kaste den siste bit av overskytende. Gjøre kjører en del av rutinen de fleste dagene i uken, og du vil bli flaun en tonet mage på kort tid.

Frekvens

Å kaste den siste bit av uønsket magen fett, er du nødt til å legge på noen miles. Magen har to typer fett: visceral og underhud. Visceral fett omgir mage organer, mens underhudsfett ligger under huden din og bukveggen. Å kaste mer farlig visceralt fett, må du kjøre minst 20 miles per uke, ifølge en studie publisert i "Diabetes Care" i 2009.

Intensitet

I stedet for kursen ut for samme kjøring hver dag, slår man opp for å forhindre kjedsomhet og å holde kroppen gjette. Begge høyintensive intervaller og lange, tregere går har en plass i din vekt-tap rutine. Høyintensive intervaller brenne masse kalorier takket være din til himmels hjertefrekvens. Selv på en lavere intensitet, kan en lang langsom løp også legge opp til hundrevis, kanskje tusenvis, av forbrente kalorier. Kom opp med et forhold mellom de to, slik at du samle flest miles per uke uten å få altfor utmattet eller skadet.

Watch Your Diet

Kjører brenner av kalorier, men husk å ta hensyn til kosthold. Kroppen mister vekt når den bruker mer kalorier enn du forbruker. Å miste en kilo fett, må du brenne 3500 flere kalorier enn du tar inn. The Mayo Clinic anbefaler å miste en til to pounds per uke, noe som tilsvarer et underskudd på 500 til 1000 kalorier per dag. Betalende oppmerksomhet til porsjonsstørrelser og understreker komplekse karbohydrater, som for eksempel grønnsaker, frukt og helkorn og magre proteiner, inkludert hvit kylling, svarte bønner og mutter betters, går langt i å hjelpe deg å kaste de siste par pounds.

Tips og betraktninger

Komme skadet kan raskt føre til vektøkning. For å holde kroppen i gang mil etter mil, sørg for at du behandler det riktig. Begynn hver treningsøkt med fem minutters aktiv oppvarming. Ved å gjøre noen rask gange eller lett jogging, kan du forebygge skader og forbedre ytelsen. På slutten av treningen, gjør en fem-minutters aktiv nedkjøling. Etter treningen, legg i noen få strekninger for å hjelpe deg å opprettholde fleksibilitet og bevegelsesutslag. Noen få runner-spesifikke strekninger inkluderer knelende hoftebøyning strekninger, stående quad strekninger og stående kalv strekninger. Hold hver strekning på 30 sekunder til to minutter.

Kan Fordøyelsesbesvær Årsak hjerte hjertebank?

Kan Fordøyelsesbesvær Årsak hjerte hjertebank?


Overspising eller spise krydret mat kan forårsake fordøyelsesbesvær (dyspepsi), som i sin tur kan føre til hjertebank. Enten hjertebank er seriøs eller ikke, avhenger av din generelle helse. Hvis de er forårsaket bare av dårlig fordøyelse, har du sannsynligvis ikke har mye å bekymre seg for, men virkelig å forstå årsaken til hjertebank eller uregelmessig hjerterytme er kritisk.

Definisjon

Nasjonalbiblioteket Helse Medline Encyclopedia definerer hjerte hjertebank som "hjerterytme opplevelser som føles som ditt hjerte er pounding eller racing." Det er en indikasjon på at hjertet er et øyeblikk ikke oppfører seg ordentlig. "Du kan rett og slett ha en ubehagelig bevissthet om din egen hjerterytme, eller kan føle hoppet eller stoppet beats." Selv om denne tilstanden er vanlig og ofte ufarlig, kan det skremme deg.

Beskrivelse

Koffein kan føre til dårlig fordøyelse, noe som igjen kan føre til hjertebank. Imidlertid kan arytmi (unormal hjerterytme) også føre til hjertebank, og denne tilstanden er mer av en bekymring. Oppsøk lege hvis hjertebank vare lenger enn to eller tre minutter.

Hvis du har følt en savnet eller hoppet hjerterytme, dette kalles en tidlig hjerteslag. Dette er når hjertet slår for tidlig og tar en pause. Det er ingen grunn til bekymring dersom du opplever flagrende i brystet og alvorlige hjertebank med andre symptomer. Ifølge Mayo Clinic, bør du søke legehjelp hvis hjertebank er ledsaget av svimmelhet, kortpustethet, ubehag i brystet eller smerter eller besvimelse.

Diagnostisering av hjerte hjertebank

Skille mellom panikkanfall, som er kroppens reaksjon å frykte, og hjertebank kan være vanskelig. Å vite sikkert om din uregelmessig hjerterytme, et elektro (en enhet som viser hjerteaktivitet) må overvåke hjertet. Denne testen tar ca 10 minutter og er gjort på et sykehus. Under eksamen, elektrodene dekket med gel plasseres på beina, armene og brystområdet. Elektro registrerer aktivitetene til ditt hjerte gjennom elektrodene og grafer dem på papir.

Behandling

Vedvarende hjertebank kan behandles med legemidler som kalles betablokkere. Tatt i små doser disse medikamentene senke blodtrykket og redusere hjertefrekvensen. Hvis årsaken til hjertebank er en unormal hjerterytme, kan kirurgi bli foreslått, men det er sjelden nødvendig.

Forebygging

Hvis hjertebank er forårsaket av fordøyelsesbesvær og ikke arytmi, kan de forebygges ved å kutte matvarer som cola og kaffe. Disse har en tendens til å rokke magen og forårsake fordøyelsesbesvær.

Ikke gjett. Rådfør deg med legen din for å være sikker på hvor natur dine hjertebank eller uregelmessig hjerterytme.

Fakta om tran piller

Fakta om tran piller


Tran har vært brukt i århundrer i mange land, inkludert USA, til å behandle en rekke sykdommer og som kosttilskudd. Det er også brukt lokalt for å lindre hudirritasjoner og leddsmerter. Tran har mange sunne fordeler, men det er bivirkninger og advarsler.

Historie

Hundre år siden i Europa, Skottland, Island og andre land, ble tran brukes som drivstoff for lamper, å produsere tekstiler og å myke skinn. Bruken i dyrefôr resulterte i blanke, sunne strøk, muligens spørre folk til å konsumere tran for samme nytte. Fiskere gnidd tran mot solbrenthet og ømme ledd. På 1930-tallet i USA, ble det oppdaget at tran lagt til diett hindret ødeleggende barnesykdom rakitt (en sykdom relatert til vitamin D-mangel). I dag er tran brukes som kosttilskudd og blir undersøkt for andre potensielle medisinske bruksområder.

Medisinsk bruk

Cod leveren olje piller brukes av herbalists å behandle Crohns sykdom, leddgikt, høye triglyserider og høyt blodtrykk. Det er også brukt i mindre grad til å behandle psykiske lidelser, astma, diabetes, cystisk fibrose, hudsykdommer, hjertesykdom, høyt kolesterol, ulcerøs kolitt, åreforkalkning, lupus, multippel sklerose, osteoporose, macula degenerasjon og sigdcelleanemi. Tran er anbefalt for de som har en mangel på omega-3 fettsyrer, vitamin A og vitamin D.

Næringsverdi

Tran er meget høy på vitamin A og D, så vel som omega-3 fettsyrer EPA og DHA. En 400mg kapsel inneholder 1250 IE vitamin A og 135 IE vitamin D.

Scientific Study

En 2008 studie av Vaskulær og inflammatoriske sykdommer Research Unit, Universitetet Division of Medicine and Therapeutics, Ninewells Hospital and Medical School, Storbritannia, viser at "... kan tran kosttilskudd som inneholder n-3 fettsyrer kan brukes som NSAID-sparing agenter i RA-pasienter. " (Se Resources.) Med andre ord, på grunn av sin anti-inflammatoriske egenskaper, tran tillates pasienter med reumatoid artritt å være mindre avhengig av ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler.

Bivirkninger og advarsler

Rapporterte bivirkninger av tran er kvalme og løs avføring. Det kan øke effekten av platehemmende og antikoagulerende legemidler. Overdreven bruk av tran kan føre til vitamin A toksisitet som kan føre til håravfall, leverskader, bentap og forvirring. Det amerikanske Food and Drug Administration har ikke godkjent bruk av tran som et medikament. Rådfør deg med lege før du tar tran.

Kan vitamin E Help Acid Reflux?

Vitamin E har vært ansett som en potensiell behandling mot syre reflux lidelse. Mens det en gang syntes å være en håpefull alternativ til antacids, synes det nå å være lite bevis for å bevise at vitamin E kan ha en betydelig effekt på symptomene halsbrann forårsaket av acid reflux.

Hva er Acid Reflux?

Mange menn og kvinner lider av ubehagelig følelse acid reflux lidelse skaper, kjent som halsbrann. Acid reflux oppstår når magen syrer strømmer tilbake til spiserøret, noe som resulterer i smerte og ubehag.

Kan det forebygges?

Acid reflux kan forebygges. Overspising, røyking og alkoholforbruk all øke sjansene for lider av acid reflux. Det er også en god idé å ta en nærmere titt på kostholdet ditt og eliminere noen matvarer som kan bidra til problemet.

Noen andre årsaker syre refluks er ikke alltid så enkelt å behandle. Magesår kan forårsake mage-syrer til å sikkerhetskopiere i spiserøret, og når astma lider hoste og nyse under et angrep endringer som oppstår i brystet kan produsere syre reflux.

Vitamin E & Acid Reflux

Mange mennesker som lider av sure oppstøt og halsbrann har blitt funnet å være mangelfull i Vitamin E. Uten tilstrekkelige mengder av vitamin, en tilstand som kalles fett mal-absorpsjon kan utvikle seg. Det betyr at når fettet er spist det ikke er riktig absorbert, og vil forbli i tarmen, utløser syre tilbakeløp. Imidlertid er vitamin E-mangel sjeldne.

Noen eksperter mener Vitamin E holdt løftet i kampen mot sure oppstøt siden det beskytter cellemembraner og andre fettløselige deler hindrer frie radikaler. Men nyere studier bekrefter tidligere mistanker om at Vitamin E unnlater å spesielt hjelpe lindre symptomer på halsbrann.

Hvordan kan Gallestein forhindres?

Galleblæren er et lite organ som ligger under leveren. Galleblæren er ansvarlig for å danne fordøyelsesvæsker som er skilt ut i tarmen. Gallestein er utviklingen av fordøyelsesvæsker som blir herdet over tid. Det er mange faktorer som kan bidra til utvikling av gallestein, som arv og kjønn. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, kvinner utvikler sykdommen dobbelt så mye som menn. Det er mange måter å forebygge gallestein, for eksempel en endring i kostholdet.

Høyt fettinnhold

Begrense mengden av fet mat i kostholdet ditt kan drastisk redusere sjansene for å utvikle gallestein. Høye mettet fet mat som rødt kjøtt og smør kan føre til etableringen av gallestein. Begrense inntaket av rødt kjøtt, eller bytte til enumettet fett, som olivenolje eller omega-3 fettsyrer som linfrøolje, vil begrense sjansene for å få en gallestein.

Sunn vekt

Ifølge Mayo Clinic, kan overvekt eller fedme resultere i en høyere risiko for å utvikle gallestein. Regelmessig trening bør være en integrert del av din livsstil, samt opprettholde et godt balansert kosthold. Innlemming minst 30 minutter med trening i dagen kan bidra til å redusere sjansene for å utvikle gallestein. Dietter som er rik på frukt, for eksempel bær og epler og grønnsaker, for eksempel grønne blader, er også viktig for gallestein forebygging.

Rapid Vekttap

Hvis du er overvektig og har tenkt å gå ned i vekt, gjør det på en langsom hastighet. Å miste vekt raskt kan føre til dannelse av gallestein. Ifølge Mayo Clinic, mister et gjennomsnitt på opp til 2 kg. en uke er sunt. Å miste mer enn 2 kg. en uke er ikke bare usunt, men kan også resultere i å få vekten tilbake. Moderate øvelser som gåing og svømming er gode øvelser for gradvis vekttap.

Alkohol & Coffee

Moderat alkoholforbruk kan redusere sjansene for å utvikle en gallestein. Moderat drikking anses å omfatte opptil to alkoholholdige drikker på en dag. Ifølge The New York Times Health Guide, hvis du er kvinne som drikker 1 oz. av alkohol en dag, kan du redusere sjansene for å utvikle en gallestein med opptil 20 prosent. Drikker kaffe kan også redusere sjansene for å utvikle en gallestein. Den koffein som er funnet innenfor kaffe kan bidra til galleblæren sammentrekninger, som reduserer produksjonen av harde galle blir dannet. Koffein som finnes i brus og te har ikke funnet å bidra til å forhindre gallestein.

Andre forebyggende tiltak

Å ha en høy fiber diett kan også forebygge gallestein. Spise nøtter som peanøtter, mandler og valnøtter er også gode kilder til forebygging av gallestein. Andre forebyggende tiltak er å senke inntaket av sukker og karbohydrater. Karbohydrater omdannes til sukker etter konsumere dem. Det er også viktig å spise måltider regelmessig, og å ikke hoppe over måltider. Fasting og hopper over måltider kan utvikle gallestein.

Hvordan forebygge blodpropp i bena

Hvordan forebygge blodpropp i bena


Når noe skjærer huden, danner blodet en blodpropp å stoppe blødningen etter noen sekunder eller minutter. Denne type blodpropp er sunt. Men når blodpropper dannes inne i venene, kan de forårsake farlige blokkeringer. Dette venøs blodpropp dannelse kalles trombose. Hevelse, rødhet, varme og skarpe smerter - særlig når du står opp - er symptomer på blodpropp og krever umiddelbar behandling. Heldigvis kan du forebygge blodpropp med sunn bevegelse og mer.

Sunn Movement

Movement oppfordrer blodsirkulasjonen. Når du har en lang tur i en bil, buss, tog eller fly, rulle anklene og bøy føttene for å oppmuntre blodgjennomstrømningen i bena - et felles sted for blodpropp å danne. Hvis du har en jobb som krever at du sitter eller står i en gang sted for lange timer, flytte bena ofte eller ta en rask spasertur rundt arbeidsplassen hver time. Krysse bena eller sitter på dem er farlig; i stedet, holde dem utvidet så mye som mulig og endre stilling ofte når du sitter. Du kan alltid bruke vannkjøler sladder eller bad pauser som unnskyldninger for å unnslippe pulten din for en spell.

Hva du skal ha

Stramme klær constricts blodstrøm, noe som gjør blodpropp mer sannsynlig. Hvis du er bekymret for blodpropp, slitasje løse klær og sokker. Noen mennesker er mer utsatt for blodpropp enn andre, som for eksempel personer over 65 år, folk som nylig har gjennomgått kirurgi, noen tar prevensjon hormoner og de med stillesittende livsstil. Hvis du er i faresonen, kan du snakke med legen din om kompresjonsstrømper, som er tette strømper som rette dine vener å oppmuntre sunn blodstrøm. Kompresjonsstrømper har den ekstra fordelen av å redusere leg tretthet.

Reise Forholdsregler

Sittende i en lengre periode øker risikoen for blodpropp - og dette gjelder spesielt på flyet ritt. I fly, lavt kabintrykk, tørr luft og mindre oksygen langsom blodstrøm. Fordi dehydrering forverrer dette, drikke mye vann er viktig å oppmuntre sunn sirkulasjon. Står opp og gjør en runde rundt hytta minst en gang hver time hjelper. Det samme gjelder for tog, bil og buss rides; foreta hyppige pit stopper å bevege seg rundt. Hvis du har kompresjonsstrømper, er dette en smart tid å bære dem.

Aspirin Treatment

Hvis du har hatt blodpropp eller står i fare, kan du be legen din om spesielle forebygging. Foruten kompresjonsstrømper, kan du vurdere aspirin behandling. Aspirin fungerer som en blod tynnere, noe som reduserer sannsynligheten for klumper. Legen din kan anbefale daglig aspirin behandling - vanligvis på et mye lavere dose enn apotek aspirin eller selv baby aspirin - eller gi råd å ta en aspirin natten før en lang, stillesittende reiseopplevelse, for eksempel en flytur. Gjør du det er trygt bare hvis legen godkjenner behandlingen, som aspirin bærer risikoen for sin egen.

Tips og advarsler

  • Aldri gå med trange klær, sko, sokker eller strømper
  • Gå ned i vekt for å ta presset av bena
  • Rådfør deg med lege hvis du merker noen smerter, rødhet eller hevelse i enten armer eller ben.

Hvordan dra nytte av tran kosttilskudd for din helse

Hvordan dra nytte av tran kosttilskudd for din helse


Tran kosttilskudd er fiskeolje kosttilskudd som er utledet fra leveren av torsk fisk. I begynnelsen av det 20. århundre, ble tran vanligvis gitt til barn på daglig basis for å avverge forkjølelse og influensa. Mange barn som vokste opp med å ta denne tonic utviklet en motvilje for tran, og praksisen til slutt forsvant til fordel for administrasjon av multi-vitaminer til barn.

Bruksanvisning

•  Øk vitamin A inntak. Torsk er blant de mange fisk som gir rikelig nivåer av vitamin A. Vitamin A er viktig for å holde huden sunn og fuktig.

Ta tran kosttilskudd for å hindre brystet lunger. I tillegg til forebygging av forkjølelse og influensa, kan tran tilskudd gis for å lette brystet lunger.

3 Mer omega 3 fettsyrer inntak. En annen fordel med tran er at det gir kroppen med omega 3 essensielle fettsyrer, eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA). EPA og DHA bidra til å senke risikoen for hjerteinfarkt hos personer med diabetes eller en historie med hjerteinfarkt.

Treat voksen bein sykdom og lidelser. Hos voksne, kan vitamin D-mangel fører til osteomalasi, noe som resulterer i muskelsvekkelse i tillegg til svake bein. olje kosttilskudd er allment tatt for å hindre osteomalasi samt å lette symptomene på leddgikt.

Suppler vitamin D-nivåer. Tran har også høye nivåer av vitamin D. Det er allment tatt for å hindre rakitt, som er en nærings-mangel som fører til misdannelser i skjelettet

Hvordan virker Tran Hjelper blyforgiftning?

Hva er tran?

Den olje av fiskelever torsk er en vidt tatt næringstilskudd kjent for sin høye nivåer av vitamin A og D, så vel som dens omega fettsyreinnhold. Det er tatt terapeutisk å hjelpe produksjonen av hudceller, som en kreft-forebyggende, og som en måte å forbedre den generelle helsen til hjernen, bein og hjerte.

Hva er blyforgiftning?

Bly er et tungmetall som kan absorberes gjennom huden som følge av lang-tidskontakt samt suges fra grunnvannet. Elementally sett, bly har absolutt ingen bruk i menneskekroppen hodet, og selv den minste mengden som er kjent for å forårsake uheldig innvirkning. Av den grunn er bly ikke kjent for å ha en toksisitetsnivå, men når symptomene på tilstedeværelsen av bly begynner å vise i en pasient, er begrepet blyforgiftning brukes til å forklare årsaken til disse symptomer. Generelt blir hver celle, og organ i menneskekroppen skadet av bly. Det bærer typisk et høyt antall frie radikaler som kan resultere i at mutasjon av DNA og øke risikoen for kreft. Bly binder seg til sulfhydrylgrupper, en nøkkel molekylstruktur som finnes i alle de enzymer som brukes i metabolsk funksjon av kroppen. Dette gjør disse enzymene ikke-fungerende og hemmer metabolsk funksjon. Lead forstyrrer også med utgivelsen av glutamat, et signalstoff i hjernen som er ansett nøkkelen til læring. Blyforgiftning kan begynne med nedsatt kognitiv funksjon, som, kombinert med en rekke andre symptomer som omfatter det meste av kroppen, kan føre til anfall, varige nevrologiske skader og død.

Hvordan Tran Hjelper blyforgiftning

Tran, med sine høye nivåer av vitamin A og omega-3 fettsyrer, kan hjelpe til å dempe effekten av blyforgiftning. Bly påvirker negativt nesten hver eneste celle og organ i kroppen og kan bare virkelig behandlet av chelation terapi, men inntil chelation terapi kan fullføres, kan tran være et nyttig stop-gap tiltak. Vitamin A bidrar til å regulere genetiske uttrykket fra en gjentakelse av levende celler til neste; Dette betyr at det kan være til hjelp å møte ledelsen sin innvirkning på menneskelig DNA. Likeledes, vitamin A bidrar til å produsere enzymer som regulerer funksjonen av epitelceller og etableringen av glykoprotein. Epitelceller og glykoprotein med både farlig å utvise avfallsmateriale fra kroppen, som kan være en mer naturlig måte å tvinge kroppen til å gi opp bly molekyler som har beholdt. Omega-3-fettsyrer øker hastigheten for enzymproduksjonen i nyresystemet. Selv om ledelsen kan fortsatt hemme enzymet bruk, med en høyere enzymvolum nyre systemet kan fremdeles være i stand til å fungere normalt.

Hvordan forebygge eller behandle statin Myopati

Hvordan forebygge eller behandle statin Myopati


Statin medisiner som Lipitor og Crestor er blant de hyppigst foreskrevet medisiner i verden. Statiner har vist seg å redusere forekomsten av både slag og hjerteinfarkt samt forlenge pasientens liv. Til tross for de mange fordelene ved statiner disse medikamentene har noen svært reelle bivirkninger inkludert statin myopati. Den muskelsmerter, verkende og svakhet av statin myopati skjer i 5 til 20 prosent av brukerne avhengig av medisinsk studie du leser. Alvorlighetsgraden av statin myopati varierer fra mild til invalidiserende. Hvordan kan du forebygge eller behandle statin myopati?

Bruksanvisning

Se legen din før du avsluttet din statin medisiner. Det er sannsynlig at du vil ha en blodprøve trukket for å se etter tegn på muskelskade som kan følge med statin myopati.

Stopp å ta statin medisiner og overvåke for gradvis forbedring og oppløsning av statin myopati symptomer. Det kan ta 1-4 uker å se forbedring, noen ganger lenger.

Vurdere å starte din statin medisiner til en redusert dose eller annenhver dag for å hindre en gjentakelse av statin myopati. Du bør diskutere alle dine behandlingstilbud med legen din.

Velg et annet statin medisiner hvis din medisinske forhold krever bruk av disse medikamentene. Den generiske statiner pravastatin og fluvastatin har vanligvis en mindre forekomst av statin myopati.

Legg til vitamin-lignende supplement koenzym Q10 for å forebygge eller behandle statin myopati. Selv om ingen medisinske studier har vist det er effekt for behandling av statin myopati koenzym Q10 er rutinemessig anbefalt av ernæringseksperter og leger likt.

Unngå grapefruktjuice kan muligens bidra til å hindre statin myopati. Kjemikalier i grapefruktjuice kan hindre leveren fra tilstrekkelig metabolizing statiner som fremmer høyere statin blodet og øker risikoen for statin myopati.

Kontroller at legen er klar over hva medisiner og kosttilskudd du for tiden tar å redusere risikoen for statin myopati. Noen medisiner indirekte samhandle med statiner og øke risikoen for statin myopati.

Ta vitamin D-tilskudd daglig for å forebygge muskelsmerter, tretthet og svakhet. Ofte hvis muskelsmerter fra statin myopati er små tillegg av vitamin D kan være tilstrekkelig for å lindre symptomene.

Øvelser for å forebygge brystkreft Inversjon

Inverted bryster, eller mer spesifikt bryst med inverterte brystvorter, trenger ofte mindre operasjon for å rette dem opp, men før operasjonen er det noen øvelser du kan gjøre for å forebygge eller korrigere en invertert eller flat brystvorte. En invertert brystvorte er en som peker innover i stedet for utover, og det kan være en hindring for amming. Både menn og kvinner kan få inverterte brystvorter.

The Hoffman Technique

The Hoffman teknikken er en enkel strekk øvelse du kan gjøre for å bryte opp sammenvoksninger under huden nær brystvorten som kan være årsaken eller kan forårsake brystvorter. For å gjøre øvelsen, ta begge tomlene og sette dem på den ene brystvorten der den møter brystet. Begynn med tomlene på hver side av brystvorten. Ved hjelp av moderat press, samtidig trekke tommelen i motsatt retning utover. Deretter plasserer dem over og under brystvorten og igjen trekke dem bort. Dette vil bryte opp eksisterende voksninger og løsne de som kan dannes som et forebyggende tiltak. Begynne å gjøre øvelsen to ganger daglig. Gradvis øke til fem ganger daglig.

Stimulering

Stimulere brystvorten eller brystvorter kan føre inversjon å snu, i det minste midlertidig. Verktøy som klemmer og andre stimulering enheter for brystvortene kan brukes daglig for å oppveie inversjon eller unngå flate brystvorter fra invertere. Å ha partneren din stimulere brystvortene manuelt eller muntlig kan fungere også. Sugekopper eller sprøyter kan fungere også. Daglig stimulering gjennom noen av disse midlene kan hjelpe, men snakk med en lege før du prøver noen av disse øvelsene.

Bryst Shells

Bryst skjell kan også forebygge inverterte brystvorter, selv om bevisene for herding dem er mangelfulle. Plast skjell er slitt inni BH. De bør ikke brukes om natten, men kan ellers brukes hver dag. Skallene legge press på området rundt brystvorten, som kan bryte opp eventuelle sammenvoksninger under huden som kan være i ferd med å trekke brystvorten innover. Bryst skjell er ofte brukt av gravide kvinner i deres tredje trimester, men hvem som helst kan bruke dem sammen med å gjøre øvelsene nevnt ovenfor. Start med å slite dem for bare noen få timer i løpet av dagen, og øke tiden gradvis.